FAVORITTER HOS JUNKYARD

samarbeid

heisann dere! Jeg var så utrolig heldig å mottok noen produkter fra selveste Junkyard, som dere sikkert har hørt om før. Jeg er veldig glad i denne nettsiden, og de har veldig mye fint og kult. Jeg, og andre i familien min har bestilit flere ganger herfra og vi har alltid vært fornøyd. Det jeg fikk fra ble jeg veldig fornøyd med, og jeg plukket ut de fleste produktene fra et merke som heter Fila.  

Jeg har en følelse på at dette blir det store neste merke, sånn som Adidas osv. Dere må gjerne sjekke ut de produktene jeg mottok fra Junkyard.com tror de fleste av dere hadde likt de, og jeg kan si at jeg elsker det jeg mottok. Gleder meg til å reise til Sverige på fredag, og da er alt dette med i kofferten og klar til bruk 

HER finner dere dissen super fine flippersene til en perfekt sommer dag! Dette er sånne sko som er super fine å ta med seg til syden, eller om du bare skal en liten tur på stranda sammen med venner. Da er det utrolig digg å ha slike sko tilgjengelig.

HER finner du disse solbrillene. Det var på tide at jeg skaffet meg noen solbriller, for noen fine og skikkelige solbriller har jeg ikke hatt før. Når jeg så disse solbrillene måtte jeg bare ha de, for se på de da! Se hvor fine de er!! De passer også til alt siden de er hvite i rammen, og brun/rød i glasset. Jeg har også kjøpt meg en slik brille tråd på Bikbok så de bare så enda kulere ut!

HER finner du denne kjempe fine chrop topppen! Denne toppen er utrolig fin til helt svarte strame jeans! Den er også utrolig fin til et par med shorts, og den sitter nydelig på. Den er helt stram, og er som et skudd! 

HER finner du denne kule toppen! Denne har jeg sitt flere bloggere/youtubere har, og jeg måtte nesten bare ha den selv for se på den da! Den er så utrolig fin, og kul på samme tid. Jeg ser for meg denne sammen med et par med boyfriends jeaans, æææ! 

Hva syns du om det jeg mottok? Har du noen favoritter hos Junkyard?

blogges

8 kommentarer

Siste innlegg