hits

ONDSKAPENSDAG - POLEN

08.10.2017, 08:34

Heiaa dere, endelig er det på tide med høstferie. Jeg har også ankommet Polen sammen med resten av trinnet, og nå er klokka halv ni om morgenen og vi er på vei til Auschwitz. Dette kaller de ondskapens dag, og tror det blir en dag med fult av sterke inntrykk. Hvis noen av dere lurer på hva Auschwitz er så er det en av konsentrasjonsleirene fra 2. Verdenskrig der utrolig mange jøder, og andre ble drept og behandlet forferdelig!

Jeg har ikke hele tiden så bra nett, og derfor blir det verken så mye videoer og blogginnlegg, men jeg vlogger så mye jeg kan her nede! De vloggene skal jeg få opp så snart som mulig, men jeg har også ganske mange andre videoer som skal ut først. Jeg skal oppdatere dere enda mer når jeg er hjemme igjen som er på fredags kveld.

Vi annkom det første hotellet i går kveld, og dette var ikke det beste hotellet eller det fineste. Det va faktisk noen jenter som påstod at de så en mann, og det gjorde akkurat ikke oss andre noe mindre rolige.. Når vi fra før av var skeptiske på hotellet, dere skulle sett hvordan det så ut! Uten om det hadde jeg en liten spakveld med meg selv i badekaret, med digg mat og favoritt ansiktmasken min fra The Body Shop!

Håper dere har hatt, eller får en super høstferie videre!

Blogges

I´M BACK BITCHES

19.09.2017, 15:35

Heeiiaa!!

Lenge siden jeg har vært innom min egen blogg, og skrevet inne på bloggen min i det hele tatt. Den har rett og slett bare gått helt i glemmeboken, og jeg mistet gleden av det og nå ønsker jeg å finne den tilbake. Jeg vet mange av dere har savnet bloggen min, og ønsket at jeg skulle komme tilbake. Det tok seg bare litt tid, før jeg kjente savnet på det. Jeg elsker å bruke stemmen min på noe, og uttrykke følelsene mine på et sted. Jeg ønsker at bloggen min skal være et bra sted, og ikke minst et ærlig et. Jeg ønsker å åpne meg mer, og skrive mer om forskjellige temaer og generelt om hvordan jeg har det. 

Jeg har drevet med å pushe youtuben min opp, som har gått superttt! Jeg har nådd 8.000 subscribers som jeg syns er så bra og vi blir bare enda mer og mer. Jeg har jo også skole utenom som jeg skal prøve å forholde meg til, og derfor er det ikke sikkert det blir så jevnlige oppdateringer fra meg, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Jeg håper både nye og gamle lesere, kommer til å like innholdet på bloggen min og ønsker å følge med på bloggen min fremover. 

Husk å følg mine sosiale medier:

Youtube: HER.

Instagram: HER.

Snapchat: Theresesblogg

Hvis det er noe spesielt dere vil lese om, så gjerne kom med tips! 

blogges

MORE DAYS LIKE THIS

14.05.2017, 19:48

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser: Junkyard (HER, annonselenke) Bukse: Wow

God søndag dere! ♥ Jeg håper dere har hatt en kjempe fin helg, og koset dere mye. Denne helga har jeg ikke hatt så utrolig mange planer, det eneste spennende som har skjedd denne helga var at jeg var i den siste konfirmasjonen for i år til søskenbarnet mitt og det var en skikkelig fin feiring. Jeg håper hun hadde en utrolig fin dag, som hun fortjener. 

Nå sitter jeg på rommet ser på serie, med ny dusjet hår og uten bh. Dager som dette er virkelig de beste, der du ikke gjør en eneste ting du bare koser deg i ditt eget selskap og trenger ikke å stresse over noe som helst. Akkurat i dette sekundet venter jeg på at Ida skal bli ferdig å dusje slik at vi kan ta oss en liten tur på bensinstasjonen for å kjøpe en is, som jeg fikk sykt craving på! 

Vet dere hva? Neste helg aka fredag reiser jeg til Oslo på en jente tur sammen med mamma, moren til Madelen og Madelen selvfølgelig. Grunnen til at jeg skal til Oslo er fordi vi skal på Shawn Mendes konsert noe som jeg gleder meg sykt til! Jeg tror det blir en døds bra opplevelse, og han er så dyktig så det bli bare en kjempe bra konsert tror jeg. 

blogges

JEG LEVER NÅ!

04.05.2017, 08:13

God morgen dere! Jeg tror aldri jeg har postet et så tidlig innlegg noen sinne, men en gang må bli den første? right? Jeg har savnet litt det med å komme med daglige innlegg når det skjer noe her i det spennende livet mitt, neida. Det har egentlig skjedd ganske så lite, derfor dere ikke har hørt så utrolig mye fra meg. Jeg lever nå!

I dag skal jeg sette på noen nye vipper altså vippe extensions, siden jeg skal allerede konfirmere meg i helga på søndag! Gleder meg så uutrolig mye!! Jeg gleder meg mye til god mat, familie, venner og myee mer. Jeg tror det kommer til å bli en utrolig bra dag + feiring, og jeg gleder meg veldig mye til å vise dere pynten og bilder fra den dagen.

Jeg vurderer å oppgradere kamera mitt litt til 750D for nå har jeg 1200D, som jeg har brukt i 2 år som jeg er døds fornøyd med! Hvis det blir slik at jeg kjøper et nytt så kommer jeg selvfølgelig å selge det gamle. Let me know, hvis du er interessert!

Meen vi blogges senere:*

MITT MÅL

25.04.2017, 20:32Heisann dere! Dere hører veldig lite fra meg nå fortiden, føler selv at jeg har lagt blogg og youtube litt til siden. I dag når jeg kom hjem fra skolen som var veldig tidlig på grunn av har ikke følt meg så bra i dag, satt jeg meg ned for å skrive ned ideer til både videoer og innlegg fremover for som jeg har sagt tidligere og som jeg sier nå så ønsker jeg å bli mye mer aktiv. Mitt mål akkurat nå er at jeg skal klare minst to innlegg daglig, og to videoer i uka og ja det er mye arbeid. Derfor det også blir så vanskelig siden jeg tross alt har skole ved siden av.

Jeg har hatt veldig mye å tenke på i den siste tiden, derfor jeg har vært litt "off" på sosiale medier, kanskje. Som alle sier ta en pause når du trenger det, og heller kom sterkere tilbake og slik tenker jeg selv også. Nå nærmer det seg også konfirmasjon for meg, og jeg har altså konfirmasjon 7.Mai som allerede er om to uker. Jeg gleder meg utrolig mye!! Til å både bruker bunaden, spise mye mat, være med familien og ha en hel dag der vi feirer meg! Egentlig hater jeg å være midtpunktet når det kommer til slike familie opplegg. 

Men dere vi blogges mer i morgen, skal se så kalt pærra å sove ♥

MØT MEG I OSLO!

27.03.2017, 18:11

Denne fredagen tar jeg turen over til Oslo for på lørdag skal jeg sammen med Rikke på Gullsnutten meetup på jernbanetoget, det kommer også tonnevis av andre youtubere! DU har muligheten til å møte DINE FAVORITTER. Dere finner arrangementet HER (for de med facebook), og jeg håper på å få møte mange flere av dere! Det er alltid like koselig å møte dere som følger meg rundt omkring på sosiale medier hver eneste dag. Gullsnutten altså prisutdelingen for youtubere/instagrammmere/facebook profiler blir også sendt på NRK1 + Youtube senere på kvelden, husk å få med dere det! Jeg ønsker forresten bare å takke alle som stemte på meg til årets gullsnutten i år, ble ikke nominert, men en stemme er mer en nok for meg! ♥ Det betyr utrolig mye.

Jeg ser utrolig mye frem til denne uken, neste uke er det også siste uka før det er påskeferie! Gjeeeetttt hvem som har bursdag i ferieen! ohyes. THERESE :D Tilbake til Gullsnutten, nedover reiser jeg med tog sammen med Rikke Hansen som dere sikkert har sett flere andre steder. Hun driver på med både Instagram og Youtube, HER finner dere hun. 

Håper dere alle får en utrolig fin uke videre!

blogges

GOD HELG´a + NYE VIPPER

24.03.2017, 20:03

HER, finner dere denne utrolig tøffe genseren fra Romwe. #annonselenkeHeisann dere! I går hadde jeg en utrolig bra dag for da var jeg nemlig hos en utrolig herlig dame som tok vippe extensions på meg, og jeg ble utrolig fornøyd! Dere ser resultatet på bildene over, hvis det er av interesse kommer det et enda mer detaljert angående disse vippene siden vet det er mange som er veldig nysgjerrige når det kommer til akkurat dette. Jeg har også en vlogg på lur fra når jeg var der :D Jeg anger ikke et sekund, tar det hos en dame som heter Juste (jobber på Albatross spa), HER finner dere Instagrammen hennes, HER finner dere Facebooken hennes, HER finner dere Albatross sin Facebook. JA, det er en sponsetbehandling og kunne ikke vært mer giret over det.

Nå er det endelig helg, så dere god helg! Jeg håper dere får en utrolig fin helg som dere fortjener hver og en av dere. I dag skal Milena komme over til meg for å overnatte, foreldrene mine er bortreist så er derfor alene hjemme sammen med min store søster. Jeg har også vært en liten på macern sammen med Emma og Madelen, de er det alltid like koselig å være med! To herlige jenter, og avslutter denne dagen med godjentami Milena ♥

blogges

SKAL JEG SLUTTE Å BLOGGE?

19.03.2017, 15:11HER, finner dere genseren min. (annonselenke)

God stund siden sist dere! Jeg har fått flere spørsmål angående det med og slutte å blogge, siden det tross alt har vært en lang uke uten bloggen og uten oppdateringer. Jeg har faktisk tenkt over dette selv denne uken med og slutte å blogge, for egentlig vet jeg ikke. Jeg elsker å holde på med bloggen, dele bilder og skrive lange innlegg for bloggen. I det siste har ikke akkurat dette vært min prioritering, den har vært på et helt annet fokus som blant annet venner, filme mye til youtube og skole av alle ting. Det har vært godt å ikke måtte tenke hele tiden på dette med oppdateringer, ta bilder av neste antrekk og dele detaljer av hva jeg driver med. Jeg har også samtidig savnet det, for er jo dette jeg brenner for?

Tror egentlig at motivasjonen er noe jeg må jobbe med, pushe den opp litt og ikke legge bloggen til siste prioritering som den har vært. Jeg skal altså IKKE slutte å blogge med det første, vet enda ikke hva fremtiden vil bringe, men tar dagene som de kommer. Denne helga har jeg hvertfall vært på tivoli, redigert flere videoer og vært med venner. Håper dere får en utrolig fin søndag alle sammen! ♥

blogges

DATE NIGHT BAE

24.02.2017, 19:26

Da har jeg også endelig vinterferie! Det var så herlig å kunne komme hjem etter en rolig skoledag og vite at jeg ikke skal på skolen igjen før om en ukes tid. I dag fikk vi besøk av hunden Simba som vi skal passe på i ferien, han er lekekameraten til Mico som er vår hund. Nå sitter jeg og Ida på maccen for å få i oss litt mat, det var Ida som spanderte mat på meg. Jeg sa egentlig nei til Ida, men så kommer hun med forslaget å spandere å kan ikke takke nei? Right?

I morgen skal jeg ta bussen til Stavanger sammen med Madelen, folkens jeg skal ta bussen 07:45!! Altfor tidlig, spør du meg, men hva gjør man ikke for en jentetur? Vi skal både være i byen, og senere på dagen skal vi ta oss en tur på Ikea for jeg skal kjøpe et par ting til rommet mitt som jeg gleder meg til å få på plass!

Jeg vil også bare nevne til dere at nomineringen for youtubere er i gang, altså Gullsnutten og da må dere gjerne ta dere tiden til å stemme på meg i kategoriene "årets skjønnhet" og "årets livsstil". Det er de to kategoriene jeg mener selv at jeg passer i. Jeg syns alle burde bruke SIN stemme på Gullsnutten.no på sin favoritt, gratis å stemme og du trenger kun å logge deg inn med enten Facebook/Instagram/Youtube.

blogges

UKEN SOM GIKK #2

20.02.2017, 18:48

Dette er fra uka som nettopp var. 

Ukens høydepunkt: Jeg hadde nok tre høydepunkter i løpet av den uka på grunn av at jeg feiret bursdagen til mine kjære bestevenninner Milena og Ida. Min store søster Charlotte ankom også Norge på onsdagen og det er alltid like godt å se hun igjen. Når vi feiret dagen til Milena så var vi på Indian gate på kaien i Haugesund og spiste utrolig herlig mat. Da vi feiret 17 års dagen til Ida, hadde jeg aller først en liten overraskelse til hun med kake, og en liten gave og senere på kvelden feiret vi bursdagen med en liten fest med flere av hennes venninner. 

Ukens nedtur: Det har vært veldig mye skole arbeid som jeg brukte en del av fritiden min på som jeg ikke liker i det hele tatt for jeg ønsker å bruke meste parten av tiden min på blogg og youtube. Det har vært en del prøver, og innleveringer sist uke og denne uka blir endelig ferdig med siste prøven som er i spansk.

Ukens låt: Jeg må nok si det har vært "Hell & back" av Kid ink. Dere finner Spotify brukeren min HER, om dere ønsker å følge den.

Ukens craving: Det må nok ha vært iskaffe, helt klart! Jeg lager den selv hjemme med kaffe, soya melk, sukker og isbiter. 

Ukens utfordring: Det må nok ha vært å ikke drikke brus for jeg har startet å kun drikke brus på lørdager (helst ikke), men i uke dagene er det strengt forbudt. Jeg drakk utrolig mye brus i uke dagene før og nå ønsker jeg å kutte det ned.

TOPP HER, BUKSER HER (Alt fra Shein). #annonselenkerHvordan var uka di?

blogges

KLARER IKKE Å STOPPE

05.12.2016, 19:06

HER, finner dere denne toppen fra Romwe! Som faktisk er min favoritt. Heisann dere. I dag har jeg vært senge liggende i hele dag, på grunn av at jeg har vært syk i hele dag. Håper virkelig formen er bedre til i morgen, for er skikkelig gira på å fortsette med vloggingen. Siden jeg ikke fikk vlogget noe som helst i dag, kommer det ingen vlog i morgen men håper det går bra siden jeg skal levere hver eneste dag fremover. Det som har skjedd i dag er at jeg har ligget i senga, og hatt et skikkelig maraton med Grey´s Anatomy som er en skikkelig bra serie som dere kan finne på Viaplay! Det er serien som jeg følger med på nå for tiden, og jeg er skikkelig hektet. Takk Ida for at du tipset meg!

Klarer virkelig ikke å stoppe å se. Det er helt forferdelig når du ligger på kvelden å ser på en serie du liker, også ser du bare en og en ny episode hele tiden. Du klarer altså ikke å stoppe, fordi det er så spennende. Men nå har jeg planer om å få unna gjort et par mails og andre ting som jeg kan gjøre uten at jeg må reise meg for det er virkelig noe jeg ikke har energi for. Husk å meld dere på giveawayen med Bangerhead HER.

blogges

FØLTE MEG RETT Å SLETT ELENDIG

17.10.2016, 18:21

Da var ferien endelig over, og er klar for noen uker på skolen før det faktisk er juleferie! Tenk da, det er faktisk allerede snart jul, og er ikke lenge før hele spillelista på Spotify er full av julesanger. Men jeg gleder meg spesielt mye til jula , for det er en av de beste tidene på året. Hele familien samlet, mye god mat og jule stemningen er helt utrolig! 

I går kveld slet jeg skikkelig mye med å sovne, og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg ikke har fått noe god søvn i natt. I dag morgens var det helt forferdelig å våkne om jeg kan si det. Jeg var døds sulten, trøtt, sur og alt på samme tid. Det var altså en Therese som ikke var klar for skole. Jeg følte meg rett å slett elendig, og fristet å bare ligge hjemme å sove hele dagen. Men jeg kom meg gjennom dagen på skolen, og kom hjem til en spennende pakke! Jeg har allerede filmet unboxing, og kjenner jeg gleder meg til å dele den med dere!

blogges

EVENT MED DISNEY

28.09.2016, 17:49

Møtte blant annet Frida, Helena, Jennie Sofie, Tina, Ellen, Bea++
Hei​sann dere! Utrolig koselig når jeg logget meg inn på blogge i dag, og det bare poppet opp mange herlige kommentarer! Setter så stor pris på det, dere er herlige. Siste dagen min i Oslo altså søndagen da var jeg på et utrolig koselig event sammen med Disney! Dette var mitt aller første event, og det var utrolig koselig. Det levde virkelig opp til alle forventingene mine! Under eventet fikk jeg møtt mange bloggere, youtubers og andre kjendiser. Noen hadde jeg møtt før, og andre ikke. Alltid veldig gøy å møte youtuber/blogg venner ♥

Vi fikk to søte goodiebags, og så førpremiere av Soy Luna som kommer på tv-skjermen 10.oktober! Det var en veldig søt barne tv-serie, som minnet meg veldig mye om Violetta. Dere som er stor fan av Disney Channel, burde absolutt få med dere denne. Da vi hadde sett to episoder (tror jeg), var turen til å ta hjemover og det ble en laang tur! 

blogges:*

BLOGGPAUSE, STOPPE Å BLOGGE?

27.06.2016, 16:53

Hei igjen dere!

Jeg har ikke blogget eller oppdatert dere på en goood stund, og jeg har fått en del meldinger om jeg faktisk har sluttet å blogge eller har en pause. Jeg har helt ærlig bare tenk på helt andre ting i det siste. Det er fordi denne helgen fikk jeg besøk av Rikke, Andrine og Frida. Alle tre kom lang reist, og i tillegg skulle vi til Oslo og Kristiansand på en helg! Ja, du hørte rett på en helg. Vi reiste sent på kveldene. På torsdags kveld reiste vi til Oslo, og kom dit morgenen på fredagen. Vi stelte oss og kom oss av gårde til rådhusplassen for å møte makeup Malin og Vegard Harm. På meetupet satt de rett foran oss, så vi fikk snakket en god stund med de. Vi fikk også tatt bilde sammen med makeup Malin, men vi fikk ikke tid til å ta bilde sammen med Vegard. Vi møtte også flere kjendiser men vi tok ikke bilde med alle. 

Konserten var helt utrolig! Jeg var der jo først og fremst for The Main Level, og de var kjempe flinke selvom Laurent var syk og nesten ikke hadde stemme. De prøvde hvert fall! Det er egentlig utrolig hvor langt de gutta har kommet! Marcus og Martinus, Isac Elliot og mange flere opptrådde også på Vg lista! Det var en utrolig fin opplevelse, som jeg ikke kommer til å glemme.

På fredags kveld etter Vg lista så kjørte vi videre til Kristiansand siden vi skulle på pink party, og det var en utrolig bra konsert. Vi hadde første rad så vi så utrolig godt, og fikk mange fine bilder av artistene. Alle artistene var utrolig flinke, og leverte! Hovedgrunnen til at jeg dro til pink party var for å se favoritt gutta mine, The Main Level. De var utrolig flinke (som vanlig) og sang mange kjekke sanger. De er så utrolig talentfulle gutter som kommer til å nå langt!

Marcus og martinus, suite 16 var og mange andre var også der. Jeg syns også de var utrolig flinke! Vi møtte noen av de som var på scenen etter konserten, men fikk ikke bilde dessverre. Men overlever nok uten:)

Jeg har laget vlog fra begge disse dagene, eller så og si hele helgen. Jeg kommer til å prøve å få redigert de kjapt slik at de kommer ut raskest mulig. I dag reiste Andrine, og Frida hjem og jeg savner dem allerede! De er noen fantastiske og herlige personer, og setter uendelig stor pris på de to. Savner også Rikke! De er tre herlige mennesker, som betyr utrolig mye for meg!

Jeg har altså ikke sluttet å blogge, heller ikke noe pause det er bare veldig mye å tenke på fremover. På fredag reiser jeg til Sverige sammen med Milena, og det er ikke sikkert jeg har internett der men skal prøve mitt beste for å være så aktiv som mulig! Kommer masse spennende derfra! Gled dere, og god sommer alle sammen! loveyouall.

bloggges.

 

SATSE MER PÅ YOUTUBE?

28.04.2016, 18:05

Jeg har en liten plan om å kanskje starte med tre videoer i uka inni mellom, om det er noe dere selvfølgelig ønsker! Jeg ønsker å satse litt mer på youtube selv om jeg allerede er ganske aktiv på youtube. Jeg tenker å ha minst en vlogg i uken, og kanskje to andre vanlige videoer. Men da blir det kun to videoer i uken som kommer opp her på bloggen, og den tredje blir på youtube. Da kan det være lurt å abonnere, og dere finner kanalen min HER.Hvis dette er noe dere er like giret på som meg så skal jeg selvfølgelig prøve å gjøre alt for at dette blir mulig! Jeg har utrolig lyst at jeg skal få dette til. Dette kan kanskje bli litt mye for meg, og hvis det blir slik at det blir slitsomt så kan jeg bare bytte over igjen til to ganger i uken igjen. Jeg kan kanskje starte neste uke med å ha en ekstra video på torsdagen? 
 

Håper dette er noe jeg får til! Jeg ønsker å levere noe ekstra til dere, og jeg har hatt to videoer i uken så lenge nå og det går som regel veldig bra. Jeg får nok mer gang i Youtube kanalen min om jeg starter med tre. Men gjerne kom med video forslag om jeg skal starte med enda mer videoer, for da kan jeg kanskje sitte litt stuck hvis jeg skal legge ut så ofte. Derfor må dere gjerne føle dere fri til å kommentere masse forslag i kommentarfeltet! Det kommer Morning routine, room tour og sminke kolleksjon snart. Det er de tre videoene som er mest etterspurt. 

Hva tenker du om dette?

blogges

BACK TO THE CHILDHOOD

18.04.2016, 20:56

Heisann dere! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken, og har fått kommet godt i gang med hverdags rutinen deres. Det er er en ny uke, og det er vel da vi sier "ny uke, nye muligheter" eller noe lignende.  Jeg har hvert fall hatt en utrolig fin start på uken sammen med Ida, og vi var på kino i dag og da så vi "The Jungelbook"! Back to the childhood sier bare jeg. 

Det er den filmen som alltid gikk på Disney channel! Husker det så utrolig godt når alle satt foran tv-en og så på jungelboken. Det er en utrolig fin barne/familie film som de fleste kan se. Den som er på kino nå er engelsk, med ekte mennesker, litt mer "skummel" om man kan si det. Utrolig herlig film syns jeg. Jeg og Ida hadde planer lenge om å se denne sammen. Endelig fikk vi tid. Jeg spurte henne egentlig litt spontant, men vi finner alltids buss til byen for å gå på kino.
blogges

MORGEN KOS

16.04.2016, 11:22

God morgen alle sammen ♥ Nå sitter jeg og Milena å spiser frokost, og i dag ble det pannekaker. Milena er så utrolig flink til å lage pannekaker! Hele denne helga så er jeg hos Milena for å overnatte. Jeg kom her på ettermiddagen i går, og deretter gikk vi nesten rett på Fkh kamp og der møtte jeg noen av dere! Ååh alltid så utrolig koselig å møte noen av dere, gi dere klemmer, ta bilder med dere osv. Blir alltid så glad over å møte dere! Kampen ble uavgjort, og etter kampen så gikk vi rett på klubben.


Der var vi med noen guttevenner av Milena, og det eneste vi gjorde var at vi satt et sted og gikk litt rundt å snakket. Det var skikkelig koselig siden det var helt mørkt, og på kvelden. Jeg, Milena og  Shallana (ste lillesøstra til Milena) la oss på fotball banen for å kikke på skyene/stjernene. 

I dag skal jeg og Milena ta en del bilder, og skal lage noen utrolig spennende videoer! Dere må gleder dere skikkelig siden disse videoene er utrolig etterspurt, og det blir alltid gøy å ha Milena i en video! Håper dere får en nydelig dag!♥

Blogges

FJORTIS NEXT

10.04.2016, 18:01

wow for en utrolig fin dag! Været er på topp, og det er er skikkelig vår vær! Nå blogger jeg faktisk fra mobilen, og jeg husker ikke sist gang jeg blogget fra mobilen. Før når bloggen ikke var noe seriøst bare for gøy. Men det faktisk ganske greit om du ikke har pc eller Mac til stede. Så kanskje dette er noe jeg kan bruke for å oppdatere dere litt mere når jeg er ute.

Akkurat nå så sitter jeg på terrassen til tante og onkel siden jeg er i familie selskap til to av søskenbarna mine. Folkens gjett hvem som har bursdag i morgen! Det er meg, yey! I morgen fyller jeg 14 år, kjenner jeg gleder meg. Alltid gøy å fylle år. Bursdagselskapet mitt blir ikke før i Mai, andre uka i Mai tror jeg det blir.

Siden da har Andrine og Frida muligheten til å komme ned over, og jeg ønsker at de skal være der. Jeg har allerede lagt planer for bursdagsselskapet, og tror det blir veldig bra! Tror det blir gøy å dele det med dere også!

Håper dere får en nydelig dag!

Blogges

ROLIG MANDAG

21.03.2016, 19:00

Da var ferien skikkelig i gang! I dag skal jeg egentlig bare slå håret løs, og slappe helt av å se på bloggerne og paredise hotel. Kanskje jeg tar meg tiden til å ta et herlig bad i badekaret, og tenne noen lys. hmm. I dag gleder jeg meg faktisk utrolig mye til bloggerne siden alt dette med Anna starter i dag, og jeg er som alltid nysgjerrig. Bloggerne er alltid kos uansett! ♥ Det skjer ikke noe speiselt i dag, og alt jeg har gjort i dag til nå er at jeg har vært hos Madelen og puttet flyers i postkasser. Som jeg har sagt tideligere så skal jeg til Kristiansand på torsdag og er der til søndag, og jeg gleder meg såå mye! 

Hva skal du i ferien? 

blogges

SUNNY DAYS

17.03.2016, 15:22

ææ endelig sol her igjen! Nå er det virkelig nydelig vær ute. Det er så utrolig herlig å kunne gå i t-shorte uten å fryse huden av seg. Nå kan man virkelig ta i burk solbrillene. I dag skal jeg bruke dagen på å fikse neglene ute, ta en tur ut med kjære Mico som dere ser på bilde og bare nyte dagen ute mens det er sol og varme! Håper bare at været klarer og holde seg slik en stund før regnet kommer. I morgen er det ferie, og satser på pent vær i ferien slik jeg kan være mye ute og kose meg sammen med venner.

Hvordan er været hos deg?

blogges

VINTERLYD I BERGEN

29.02.2016, 17:32

Da var jeg endelig hjemme igjen fra Bergen, og det har vært en fantastisk helg! Jeg kom på fredagen og var der helt til søndag. Jeg har vært sammen med Frida, noen venner av hun og Andrine. Når jeg kom fram med bussen til Bergen så plukket Frida og moren hennes meg opp på busstoppet før vi kjørte videre hjem til hun. Vi tok med oss pizza hjem, og når jeg kom frem til de så møtte jeg de venninnene hennes som vi skulle være sammen med. De var utrolig hyggelige. Det første vi gjorde var å spise, og resten av kvelden brukte vi egentlig bare på å bli kjent, spise snop&chips, sminke oss faktisk og kose oss sammen!

Vi våknet veldig tidelig på lørdagen for å dra på flyplassen for å møte de fleste artistene som skulle være med på vinterlyd. Der møtte vi de fleste og tok bilde med de vi ønsket. Vi møtte Stayzman, Adrian Emilie, Morgan sulele, Sandra Lyng, Marcus og Martinus og flere. Der var vi en liten stund sammen med de, og tok bilder og så videre. Når vi var ferdig på flyplassen tok vi bybanen til Bergen sentrum for å gå til festplassen der vinterlyd skulle være. 


(dette siste med Marcus er mobilbilde, så sorry for kvaliteten)

Først av alt så gikk jeg og Andrine for å spise på Mc donalds siden vi begge var utrolig sultne. Når vi var ferdige prøvde vi å finne hotellet artistene skulle være på. Noen timer før arrangementet startet så gikk vi ned for å ikke få noen utrolig dårlige plassen, og vi endte opp med 2/3 rad så det var jo bra. Vi var med på noen konkurranser men ingen av oss vant. Konserten startet klokken tre, og konserten var utrolig bra! Alle artistene var utrolig flinke. Men jeg var der mest for The Main Level siden det er de jeg er fan va. Marcus og Martinus var også utrolig flinke på scenen! 

Etter konserten så gikk vi opp på hotellet til artistene siden jeg ønsket å møte gutta igjen, og jeg hadde bestemt meg for å ikke forlate Bergen uten å ha møtt The Main Level igjen. Siden det nesten var et halvt år siden sist. Imens vi ventet på at de skulle ankomme hotellet så møtte vi Eirin (en kjent blogger). Vi tok bilde med hun imens vi ventet. Men imens vi snakket med Eirin så kom pustelig gutta. Da kom smilet frem, og vi gikk bort til de, snakket med de og tok bilder med de.

utrolig fornøyd med bildene jeg fikk med Alex!

ble fornøyd med de bildene med Laurent og Sander også!

wow. Det var så utrolig godt å møte de igjen har savnet de så utrolig mye. Det er ikke så alt for lenge til at jeg ser de igjen for 1.April så reiser jeg til Stavanger for å dra på ein konsert der. Jeg gleder meg som en liten drittunge allerede. Jeg syns bildene jeg tok med gutta ble utrolig fine så det var bra. Når gutta gikk inn på hotellet så ble det veldig mange folk samlet rundt hotellet. Det var mange mainers og mm?ers og så videre som ventet på å få prøve og få møte idolene sine.

Både TML (The Main Level) og M&M (Marcus&Martinus) kom av og til i vinduget og kastet ned litt ting til oss og så videre. Vi gikk etter en liten stund siden vi hadde lite håp om at de kom ut igjen siden va uuuutrolig mange folk der. Det jeg fikk med meg i løpet av kvelden var at det endte opp med at politiet an kom siden folk begynte å bli litt ja. Resten av kvelden koset vi oss bare sammen.

jeg møtte også ganske mange av dere! Kjempe koselig å møte mange av dere, så koselig når dere kommer bort. Tok med noen bilder som jeg har blitt tagget i på Instagram.

På søndagen var jeg og Frida så utrolig trøtte og orket nesten ikke å våkne men siden vi skulle på flyplassen for å møte M&M igjen. Vi stelte oss ferdig, og drog til flyplassen. Vi ventet der i en stund før gutta ankom flyplassen. Når de kom så fikk vi gode klemmer og tatt en del bilder med de. De la også ut et bilde av oss som var på flyplassen på instagramen deres. Det var veldig gøy å møte de. Senere på dagen så var jeg og Frida bare inne før jeg skulle hjem over igjen. 

Når jeg kom hjem så var jeg egentlig bare utrolig trøtt, og slappet av resten av dagen. Jeg hadde hvertfall en utrolig fin helg, og det håper jeg dere også hadde!

blogges

BERGEN HELG (VINTERLYD)

26.02.2016, 16:17

Her sitter jeg med vått og ny vasket hår. Det er like før jeg tar bussen for en helg i Bergen, og jeg skal overnatte hos Frida og jeg gleder meg sånn til å se hun igjen! Jeg skal også få møtt Andrine i morgen siden da skal vi på vinterlyd i Bergen og gleder meg så utrolig mye. Det er nesten utrolig hvor mye jeg har savnet disse to trollene, og nå får jeg endelig se de igjen! Jeg gleder meg også til vinterlyd, var i Stavanger i fjor og det var utrolig bra så gleder meg til denne vinterlyd konserten også. 

Det var mange av dere på snapchat som sa dere også skulle på vinterlyd i Bergen så kanskje jeg er så heldig å får møtt noen av dere også! ♥ Det er alltid koselig. Jeg ser hvertfall frem til å ha en super helg i Bergen med kjekke folk! Håper dere også får en fin helg, kos dere mye.

Noen av dere som skal på vinterlyd i Bergen?

blogges

VLOG WEEK !?!?!

14.02.2016, 18:43

ææ!! Jeg har en suuper nyhet, men først av alt happy valentines! Jeg er en av de som skal kose meg med en av mine venninner og tenke "no boyfriend, no problem". Madelen kommer nemlig over til meg nå, og vi skal kose oss masse. Hun skal sove hos meg helt til Torsdag siden i morgen skal hun være med meg og familien min til Vågsli for å stå på slalom, og vi skal overnatte på en hytte. Jeg gleder meg så utrolig mye det er 1-2 år siden sist jeg stod på slalom, dette blir gøy!

Det som var den supre nyheten var at jeg skal ga vlog week denne uka som kommer nå, og det starter i morgen og varer helt søndag! Det kommer altså video hver eneste dag! Wow tenk dere det. Jeg håper bare jeg får lastet opp alle dagene for jeg er usikker med internettet der oppe men vi finner ut av det om hvordan det blir.

Jeg håper hvertfall vi får det til siden vlog week har jeg lenge hatt lyst til å teste ut, og nå skjer det! Dere skal være med meg gjennom hele vinterferien, og jeg skal få prøvet å presset inn noen blogg innlegg inni mellom slik det ikke bare blir videoer hele tiden. Men jeg håper dere har lyst å følge med på hva jeg skal i vinterferien for jeg gleder meg hvertfall! Jeg skal på alt fra vallhall til Vågsli så dette blir morro!

Gleder du deg til vlog week denne uka nå?

blogges

VINTERFERIE

12.02.2016, 18:53

Da var det e det endelig vinterferie! Det skal bli så herlig med ferie, og i dag skal jeg i selskap som jeg skal rett til nå. I morgen blir det Ikea i Stavanger. Jeg håper dere får en fin helg og en fin ferie hvis dere har det!

Blogges

WINTER WONDERLAND

16.01.2016, 17:10

Håper dere har hatt noen fine dager i de dagene jeg ikke har fått blogget, og det er egentlig på grunn av at så mye har skjedd på en gang. Det har vært alt fra skole til brudd med kjæresten. Det er altså slutt mellom meg og Sindre for de som lurte og jeg ønsker ikke å gå i detaljer for da ender det alltid i noen tårer selv om det var noe vi var enige om. Men nå er det helg og jeg kan slappe av før det er på igjen med skolen.

Jeg har fått en utrolig fin start på helga sammen med Emma og Tiril, og jeg sov der fra fredag til i dag! Det var utrolig kjekt vi gjorde utrolig mye kjekt. Vi var på skøyter med en gang etter skolen men da var ikke Tiril med men Frida, og senere gikk jeg og Emma til Emma siden vi skulle sove der også Tiril. Vi hørte på mye musikk, og gjorde utrolig mye kjekt. I dag skal jeg på jentekveld over hos Frida, og det blir også kos! Håper alle får en fin lørdag videre!♥

Blogges

NEW YEARS EVE

01.01.2016, 17:12Heisann! Da håper jeg alle hadde en fin start på det nye året 2016. Det hadde hvert fall jeg med både venner og familie. Vi feiret nyttårsaften over hos naboen sammen med de, og sammen med Ida sin familie. Det er noe vi har gjort en god stund siden før jeg ble født så det er vel en slags "tradisjon". Vi spiste kalkun som vanlig, og dronning maud til dessert. Vi hadde pakke leken som vi har hvert år, og jeg var en av de som ikke fikk tak i så mange pakker hehe! 

Vi var nede i kjeller stuen deres og danset, spiste snop/chips, fikk alkohol FRI champagne og Erik og Caroline spilte Fifa. Jeg og Ida slapp oss helt løs og danset til mang forskjellige sanger, og når klokken begynte å nærme seg tolv gikk alle ut for å sette opp å se på rakettene! Vi sendte opp mange raketter, og mange var skikkelig fine. Når vi hadde vært ute eg god stund gikk jeg og Ida over til meg for å være litt alene. Da så vi litt va en film, og vi hørte på musikk og danset!

Jeg hadde det utrolig kjekt med venner og familie, og det håper jeg dere også hadde! ♥ HVA VIL DU LESE OM I 2016?

Forresten tuusen takk for all respons på innleggene mine for tiden, det setter jeg uendelig stor pris på! 

blogges

OUTFIT FOR NEW YEAR

31.12.2015, 18:08

Kjole fra Jenjenhouse.com / sko: Bianco

HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN SUPER FIN FEIRING, OG KOS DERE KJEMPE MASSE! ♥ GODT NYTT ÅR

HVA SKAL JEG SKRIVE OM..

17.12.2015, 17:00

Heisann! Det nærmer seg jo faktisk et nytt år herregud! Det er jo jul neste uke allerede! Herregud tiden går utrolig fort, og jeg gleder meg så utrolig mye til jul og ikke minst nyttår. Jeg lurer veldig på hva egentlig dere ønsker at jeg skal blogge om videre og i 2016? Jeg hadde settet stor pris på om du som leser dette innlegget kan bruke noen sekunder på å legge igjen en kommentar om hva du ønsker jeg skal blogge om. Det hadde vært så gøy!

Jeg skal prøve å få blogget om det meste dere kommer med, men jeg kan ikke love å få gjort alt! Men jeg skal få prøvet å få blogget om det meste. Tusen takk forresten for all den fine responsen jeg får fra dere den siste tiden! Dere gir meg så mye motivasjon til å blogge mye mer videre. Dere er herlige ♥

Hva ønsker du at jeg skal blogge om i slutten av 2015 og i 2016! Skriv mye i kommentarfeltet under.

blogges

JULEBALL 2015

06.12.2015, 16:00

Mange lurer på hvor kjolen min er fra, og den er fra Jenjenhouse.

Heihei! På fredag altså fjerde desember var mitt aller første skoleball, og jeg sier igjen sånn som jeg sa i går at jeg hadde det fantastisk! Jeg hadde en så bra kveld sammen med venner, og for dere som lurte ja jeg gikk på ballet med Sindre, han var daten min. Det var så mange kjekke folk der, og mange jenter med nydelige kjoler!

Det ble mye dansing, opptredener, så startet vi jo ballet med å spise men jeg spiste ikke. Espen Fernando som var med på Mgpjr opptrådte også på ballet, og han var utrolig flink. Det var en noen jenter på trinnet mitt også som sang, og de var så flinke at jeg fikk frysninger. Jeg tok også gruppebilde sammen med Frida og Madelen men bildene har ikke kommet enda, de kommer nok på bloggen her når vi har fått de. Men jeg hadde en super bra kveld, og koset meg masse masse! Det ble en uforglemmelig kveld.

Ha en FIN søndag videre!

blogges.

HAR IKKE ORD

26.11.2015, 17:00

folkens folkens, jeg elsker dere! Gjett hva som skjedde i går da! Jeg nådde endelig 1000 abonnenter på Youtube kanalen min HER. Wow, dette er stort for meg hehe. Jeg har nesten ikke ord, i går var jeg ord løs. Jeg ønsker bare å si til dere at jeg setter så utrolig stor pris på alle dere som tar dere tid til å se videoene jeg deler med dere. Det er så kjekt å både filme inn videoer, og dele videoer med dere. Dere kommenterer så mye koselig, både på kanalen min og her! Men liksom 1000 mennesker som følger deg på Youtube er stort. Jeg kommer selvfølgelig til å lage en tusen speisal, og det er bare til å komme med forslag! Denne videoen ønsker jeg at skal være spesiell.

Hva ønsker du deg til tusen spesial? Abonnerer du på kanalen min? 

blogges

UPDATE

16.11.2015, 18:07

Ny uke ny muligheter! Da er det på tide med nok en mandag, i dag har jeg vært skikkelig trøtt og sliten føler jeg. Det er nok sikkert for det har vært noen lange dager i helgen, med sene kvelder. Jeg har vært på skolen som vanlig, og denne uken har jeg faktisk to kapittel prøver så blir nok en del øving. Jeg skal også bruke denne dagen på å redigere videoer til Youtube! Den videoen som kommer i morgen er faktisk utrolig morsom! 

De bildene dere ser under er en liten update for dere som enten ikke har Instagram eller ikke følger meg, men gjerne følg meg under navnet "@Theresesorenes". Der får dere både oppdateringer om nye innlegg, og litt mer om hverdagen min som dere ikke får se her! ♥

HA EN FIN UKE VIDERE ♥

blogges

#TGIF

16.10.2015, 18:33

tenk, det er helg allerede! Denne uken har gått utrolig fort syns jeg. Det er deilig med helg da. Da kan du koble skikkelig ut og slappe helt av! Bruke tiden på venner, og kose seg. Det er alltid kjekt. Nå på ungdomskolen er det veldig mange prøver, det kan være litt stress. Derfor er det alltid godt å komme hjem til helg på en Fredag. Jeg er vel ikke den eneste syns som det? Men jaja. Dere får ha en super helg alle sammen ♥ Gled dere til videoen i morgen ;)

Her ser dere noen av bildene jeg tok sammen med Milena sist helg.

Klem Therese.

BLONDINE IGJEN?!

18.09.2015, 18:36

Heisann folkens.

jippi, det er endelig helg og det skal bli en fin helg sammen med venner nok en gang. I dag skal jeg på overnatting sammen med mine to bestevenner fra trinnet, som jeg gleder meg mye til. Gjett hva jeg har gjort i dag da! Jeg har farget håret kaldt blondt, altså jeg er blondine igjen og har ikke det ekkle oransje håret etter ombren. Det var skikkelig herligt og få en opp friskning i håret, og denne gangen ønsket jeg det kaldt blondt. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Det ble en god forandring, men godt med en forandring av og til, ikke sant?

I morgen er det bursdag selskap til en annen venninne på trinnet som kommer til å bli kjempe gøy, det ser jeg frem til i morgen. Jeg tror det blir en veldig fin helg, sammen med mange kjekke folk! Jeg startet helgen fint da, ny friskt hår og overnatting med to av mine aller bestevenner. Dere kan gjerne fortelle meg hva dere skal i helgen i kommentarfeltet, alltid så kjekt å lese gjennom kommentarene deres ♥

Hva syns du om resultatet på håret?

Klem Therese.

#Tb to summer

03.09.2015, 17:30

Heisann folkens!

wæ, nå er det endelig høst. Jeg kjenner det faktisk skal bli godt med høst nå siden vi har hatt en lang og god sommer. Men jeg kan si at jeg kunne godt hatt sommer lenger. Jeg elsker virkelig sol og varme. Jeg savner virkelig mye av det jeg gjorde i sommer, så i dette innlegget tenkte jeg å ha et tb innlegg. Jeg er usikker på om jeg har hatt dette innlegget før. Jeg håper hvertfall dere liker dette innlegget.
VG LISTA - Noe av det jeg savner aller mest fra sommeren er vg lista i Oslo! det var en helt fantastisk opplevelse. Jeg traff jo Tuva der, som jeg lenge har vært "internett venninne" med. Det var første dagen vi møttest i virkeligheten. Det var så utrolig morsomt å oppleve vg lista med henne. The main level opptredde jo der, og det var jo egentlig derfor vi dro (eller egentlig backstage med det ble det ingen ting av alikevell desverre). Men det var forsatt utrolig kjekt! Det var så utrolig mange fantastiske artister som opptredde på vg litsa, som jeg liker utrolig godt. Jeg har så utrolig lyst å dra neste år også. Men får se hva så skjer.

ENGLAND - Dette var også en utrolig fin opplevelse sammen med venner og familie. Vi reiste jo sammen med Ida og hennes familie, når jeg har Ida der så blir alt perfekt. Jeg og Ida er beste bestevenninner viss du ikke visste det. Dette var min aller første gang i England og den ble utrolig bra også! Vi var utrolig mange steder i England, men de stedene jeg likte meg best i var London, Brixham og Hashtings. Det ble mye shopping og mange nye minner. Viss du drar på youtube kanalen min så ser du en innkjøps videoen der. Jeg farget også håret når jeg var i Hashtings, noe som jeg ble utrolig fornøyd med! Jeg tror England vil være et minne for livet.

ETNE MARKNADEN -  hehe dere skjønner kanskje litt når dere ser bilde over? Dette toppa HELE sommeren min. Å møte The Main Level er noe som jeg har ventet på så utrolig lenge, og endelig skjedde det. De opptredde jo på Etne Marknade, og jeg var jo der. De var helt fantastiske på scenen, og etter på var det på tide med signering og da fikk jeg endelig møte de. Den følelsen var helt fantastisk! Jeg er så utrolig glad i disse gutta, og nå gleder jeg meg så mye til desember når jeg skal på konsert i Bergen til de. Viss du også liker The Main Level så anbefaler jeg deg å kjøpe en bilett, enten i Bergen eller Oslo. Siden dette er de to viktigeste konsertene deres for i år, altså album release konserten deres.

Jeg var også i stavanger på konsert til de, og jeg fikk også møte de der. Det var også en utrolig dag! Der var jeg sammen med Ida, så hun fikk også møtt de. Disse to dagene var noen helt utrolige dager. Dere skulle bare sitt hvor glad jeg var de to dagene. Det er egentlig helt utrolig hvor mye disse tre guttene kan få en jente til å smile.

DERE -  Jeg har jo vært mange forskjellige steder i sommer, så derfor har jeg jo fått anledningen til å få møte mange av dere! Altså mine kjære lesere, dere er utrolig herlige! ♥ Det er så utrolig kjekt og koselig når dere kommer bort for å hilse på meg, og kanskje ta et bilde. Det er alltid like kjekt å møte dere.

Dette har vært fire av mine største throw backs for summer i år, gjerne fortell meg dine i kommentarfeltet!

Klem Therese.

Tilbake til hverdagen

23.08.2015, 16:54

Heisann igjen folkens!

I morgen blir det på en måte helt tilbake til hverdagen, siden sist uke var det bare to skole dager. Men i morgen begynner vi på fullt, jeg kan ikke si at jeg gleder meg så utrolig mye til skolen og lekser. Men vennene mine der i mot, er jeg veldig gira på å se de igjen etter denne korte helga. Jeg har jo sett en del av de i helga også, men alltid godt å se de igjen, eller hva? Jeg skal faktisk ha videoer hver Tiirsdag og Lørdag fremover, jeg ska hvertfall prøve!

Jeg skal prøve å få fart på Youtuben min så derfor bestemte jeg meg for å legge ut videoer hver Tirsdag og Lørdag. Det tror jeg faktisk blir veldig bra! Siden dere ønsker flere videoer, og jeg syns det bare er super gøy å spille inn videoer å redigere. Nå har dere noe å glede dere til hver Tirsdag og Lørdag! I dag skal jeg faktisk spille inn en del videoer til dere, jeg har allerede spilt inn en hverdags sminkevideo siden den er veldig ettrspurt hos dere. Jeg har også tatt noen screenshouts i videoen som dere ser bilder av i dette innlegget. Det er også helt utorlig nydelig vær ute, derfor skal jeg ta meg en is og sitte ute å nyte været. 

Ha en utrolig nydelig Søndag! ♥

er here like gira som meg på flere videoer i uken?

Klem Therese.

LIVESHOW MED MILENA

03.07.2015, 22:02

Heisann folkens!

Jeg og Milena har lenge hatt planer om liveshow nå, og nå skjer det! Still masse spørsmål i kommentarfeltet så svarer vi på det liveshowet! Vi svarer på alle mulige spørsmål, still både til meg og Milena eller til oss begge. TRYKK HER FOR OG KOMMER TIL LIVESHOWET. Kan være at du må downloade appen (YouNow) for og se det på mobil/ipad, men vertfall heter Theresesorenes/#Theresesorenes da. Viss det er skjer noe gale med showet, så skriv det til oss i kommentarfeltet. ENJOY. 

KLASSETUR VLOG

24.06.2015, 17:17

Hei. Endelig er det tid for en ny video her på bloggen, tiden går skikkelig raskt så nå er det allerede video-onsdag igjen. Dere husker vel når jeg var på klassetur med verdens aller beste klasse ikke sant? Jeg vloget jo den turen, siden jeg hadde lyst å dra dere med på det. I dag har jeg endelig tenkt å vise dere det, jeg har vert så gira på å få vise dere denne videoen. Jeg koset meg utrolig masse den turen, og skulle egentlig ønske vi var der lengre siden det var så utrolig kjekk tur. Enjoy, sier bare jeg.

Husk og sett videoen på best mulig kvalitet, dere finner det på det lille tannhjulet på videoen.

GILRSNIGHT

23.06.2015, 19:53

Hei alle mine fantastiske!! I dag har jeg fått overnattings besøk av min kjære venninne Julie, jeg ser hun veldig sjeldent så det var utrolig godt å se hun i dag. Det første jeg gjorde når hun kom inn døren var å gi hun en goood klem! Jeg har savnet Julie kjempe masse, før så var hun naboen min det er derfor vi er så gode venner men en dag måtte hun flytte og nå er vi ikke like mye sammen som før. Jeg kjenner at jeg savner når vi var små, da vi kunne bare springe opp og ned til hverandre!

I dag så har jeg planlagt en skikkelig jente kveld for oss, både der vi ser film og koser oss og kanskje tar oss et lite hjemme spa vi får se hva vi rekker egentlig. Jeg skal vertfall lage en perfekt kveld for meg og Julie, siden på fredag så reiser Julie og jeg reiser om litt mer en to uker så da får vi ikke sitt hverandre på en god stund. Men det som er litt godt å vite er at vi begynner på samme ungdom skole da, det skal bli kjekt!

Akkurat nå så koser jeg og Julie oss med popkorn, frukt, sjokolade og brus og hører på musikk! Senere skal vi sette på en film, jeg tror dette blir en fin kveld.

Ha en kjempe fin Tirsdag alle sammen!

Klem Therese!

KLASSETUREN

19.06.2015, 16:16

Hei alle sammen! I dag kom jeg hjem fra klasseturen og nå er det endelig sommerferie! Det er utrolig deilig å tenke på at det faktisk er sommer ferie nå. Tror dette blir en super sommer! Denne sommerferien starter jo perfekt også da, siden i kveld så reiser jeg til Oslo fordi jeg skal på VG lista 2015. Jeg gleder meg så utrolig masse til å se M&M, TML, The Fooo og alle de andre, kanskje jeg også møter deg der? 

Jeg har filmet mesteparten av klasseturen (Vlog). Den kommer her i morgen siden jeg skal på VG lista, og jeg får da ikke tid til å blogge. Jeg kan prøve å lage en Vlog til VG lista også viss dere ønsker. Men jeg har kost meg så utrolig masse mens jeg har vert på klasse tur! Jeg kan ikke tro at det er over og at vi skal bytte klasse. Dette har vert en fantastisk klasse å gå i.

( Skurret ut ansiktene til de som ikke vil være med eller de som ikke svarte meg )

Vi var på hytta til en i klassen min og det var utrolig kjekt der. Vi har både badet, hatt vannkrig, "kjørt" tube, spillet bingo, padla kaijak, grillet og masse mer! Vi hadde også veldig masse Nsp (nøtt, sannhet, prosent). Det er sånn typisk ting som vi gjør når vi er hele klassen sammen. Vi spiste jo selvfølgelig masse snop også! Vi spillet også volleyball og det var utrolig kjekt! Dette var tidens klassetur må jeg si, kommer til å savne hele gjengen! Men vi ses i sommerferien og på ungdomsskolen.
Vi tok utrolig mange fine bilder sammen, dette er ikke alle siden vi tok utroooolig mange! Kommer aldri til å glemme disse to dagene, dette har vert så utrolig kjekt! Jeg har hatt helt to fantastiske dager sammen med en fantastisk klasse.

Klem Therese.

STRANDA / SKUMPARTY

12.06.2015, 19:08

 Heii alle sammen ♥ I dag har det rett og slett bare vert nydelig vær ute, så i dag gikk jeg og Ida ned på stranda å tok vårt første bad i år. Det var utrolig kaldt! Men det var jo kjekt da, alltid morsomt å bade. Vi gikk på butikken å kjøpte oss chips, jordbær og litt snacks som vi kunne kose oss med. Vi var der en god stund å badet, solet oss å hørte på musikk. Senere i kveld skal jeg på skumparty, det tror jeg blir kjekt. Jeg skal være med noen venner av meg, som jeg gleder meg til å være med.

Dette er vårt første skumparty for vi som går i 7.klasse nå siden det er 13års aldersgrense viss jeg husker rett. For dere som lurer på hva det er, så er det et telt som er fullt av skum så har de en DJ som spiller høy og bra musikk så danser vi i skummet osv.

Her får dere se litt bilder av når jeg og Ida var på stranden i dag.

Når tok du ditt første bad i år?

Klem Therese ♥

LEIRSKOLE / BACKSTAGE!

09.06.2015, 16:15

Hei alle sammen ♥ Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra leirskolen, å jeg har koset meg så utrolig mye! Jeg har blitt kjent med så mange nydelige folk, som jeg gleder meg til å begynne i klassen sammen med. Jeg kjente en del av de fra før litt, men jeg kjenner de mye bedre nå. Vi hadde forskjellige aktiviteter på leiren, vi grillet, var masse ute, ble kjent med mange andre som vi skal gå på trinnet/klassen med å mye mer. Jeg trodde helt ærlig at leiren skulle være så mye annerledes enn det den var, men det var faktisk veldig kjekt. De som skal der i dag har masse å glede seg til.

I dag når vi skulle hjem så ble det litt kaos med hvor jeg skulle vi henta, men vi fant det ut til slutt hehe. Når jeg kom hjem i dag så var det så mange meldinger osv, på mobilen på grunn av at vi ikke hadde lov å ha med telefon på leiren siden det var en bli kjent leir. Det beste av alt var at jeg har vunnet backstage til VG lista 2015, herregud så glad jeg ble når jeg fikk vite det! Helt ubeskrivelig følelse, at jeg får møte idolene mine! Wow, dette toppet hele dagen min! Så Tusen millioner takk Tuva for at jeg vant, betyr så utrolig mye for meg, så må vi selvfølgelig møtest i Oslo viss jeg får lov å dra. Gleder meg utrolig masse viss jeg får lov, kanskje jeg møter deg der da? 

Ha en fantastisk dag alle sammen!

Klem Therese.

VENNINNER SVARER

08.06.2015, 15:00

Heii ♥ Jeg hadde jo en liten "spørsmålsrunde" bare at det skulle være mine venninner som skulle svare på forskjellige spørsmål om meg. Det kom utrolig mange spørsmål inn, å de kunne dessverre ikke svare på alle. Jeg tok noen av de samme, men noen er forskjellige så er lurt og lese alle tre. Dere får også se hvordan bestevenninnene mine ser meg, det er jo anerledels på hvordan de ser på meg enn dere.

IDA: 

1. Er Therese en typsik blogger utenfor bloggen?

Svar: Nei, egentlig ikke bare litt av og til.

2. Beste minnet til deg og Therese som dere har opplevd sammen?

Svar: Det må nok bli da vi var på Kreftforening konserten (Vinterlyd) når me så The main level. Vi har egentlig utrolig mange gode minner sammen, utrolig vanskelig å velge det beste siden alle er like mye verdt.

3. Ser du på Therese som en kjent blogger eller bare en venninne?

Svar: Jeg ser på Therese som min bestevenninne, eg tenke ikke på at hun er populær å sånt.

4. Hva er Therese sin beste og verste egenskap?

Svar: Den beste egenskapen te Therese så jeg syns er at hun klare alltid å få folk i et godt humør uansett hvor lei seg de er eller noe sånt, alltid klare hu det hehe! Den verste egenskapen til Therese må nok være at hun blir lett irritert eller sure.

5. Syns du Therese bruker mye sminke?

Svar: Jeg bryr meg ikke om hvor mye eller lite sminke Therese bruker, folk kan vel gjør hva di vil? Therese bruker faktisk ikke "mye" sminke heller, hun bruker normalt.MILENA:

1. Er Therese en typsik blogger utenfor bloggen?

Svar: I noen tilfeller kan Therese være det, men hun er helst ikke en typisk blogger utenfor bloggen.

2. Hvordan er Therese som person?

Svar: Therese er en kjempe kjekk person, snill og gal jente. Gjør masse sprøtt å er helt i 100 hele tiden! Hun er også utrolig kjekk å være sammen med, glad jente hel tiden!

3. Leser du bloggen hennes?

Svar: Nei, det kna hende innimellom at jeg leser den men mest om hun har skrevet noe om meg eller noe jeg syns er interessant jeg vil lese om. Jeg ser alltid videoene hennes da, det er alltid kjekt!

4. Hva er Therese sin beste og verste egenskap?

Svar: Har egentlig ingen peiling, kommer ikke på noe akkurat nå, Hun kan utrolig masse å er flink til masse og det er ne

5. Er Marius og Therese kjærester? Hvordan fikk du det til? Siden var det ikke du som spleiset de?

Svar: Ja, Therese og Marius er kjærester. Jo, det var jeg som spleisa de to sammen det starta først på bursdagen til Therese. Jeg snakket sammen med Marius siden jeg kjenner han veldig godt fra før av og han er en av mine beste guttevenner. Jeg tipsa Therese om han til henne, de begynte å snakke sammen og Therese skulle overnatte hos med så gikk vi på klubben så fikk jeg de til å holde hender å mye mer, Etter dette har de bare snakket mye sammen og møtets. Det ser jo ut som det har funket siden de er kjærester, slik spleiset jeg de!

MADELEN:

1. Er Therese en typisk blogger uten om bloggen?

Svar: Nå vet jeg ikke helt hvordan en typisk blogger er, men Therese har ikke forandret seg etter hun begynte å blogge. Hun er en veldig god venninne.

2. Hvor lenge har dere kjent hverandre? Hvordan møtets dere?

Svar: Vi ble kjent når vi begynte i første klasse, men det er de siste årene vi har vært bestevenninner.

3. Hva er Therese sine verste og beste egenskaper?

Svar: De Beste: Hun er en god venn, Therese er til å stole på, Hun er full av morsomme ideer og hun ler ofte. Verste: Hun sover lenge i helgene når hun har overnatting av meg. Hun er veldig rotete.

4. Hva er Therese sine merkeligste vaner?

Svar: Jeg kommer ikke på noen uvaner som Therese har.

5. Er Therese populær i klasse deres?

Svar:  I klassen vår er ingen som er mer populære enn andre. Therese er helt like alle oss andre i klassen selv om hun er "kjent" ¨å blogger uten om skolen.

Håper dere likte dette! Gjerne si i fra så kan kanskje noen andre venninner gjøre dette også.

VINNEREN AV SHEINSIDE GIVEAWAYEN ER: Tonje, Gratulerer! jeg kommer til å kontakte deg på mail i løpet av dagen.

Klem Therese ♥

PAKKING - LEIRSKOLE

07.06.2015, 16:26

Hei alle sammen ♥ Nå holder jeg på å pakker til leirskole, som er i morgen derfor kommer det ikke så veldig oppdaterte innlegg i morgen med det kommer et (15.00). Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig mye til leirskolen, fordi da får jeg blitt kjent med den nye klassen til ungdomskolen. Jeg er veldig spendt på den nye klassen selv om jeg kjenner en del derfra allerede. Vi skal være der fra i morgen til Tirsdag, så jeg blir bare borte en dag. Derfor kommer jeg tilbake på Tirsdag med vanlig oppdateringer, i morgen kommer svarene fra Milena/Ida/Madelen siden  de svarte jo på noen spørsmål om meg å de kommer her i morgen!

Det er bare til å glede seg til det, veldig mange spørsmål dere får svar på der. Nå holder jeg på å bli ferdig med pakkinga, senere skal jeg rydde rommet mitt og gå gjennom litt ting for å være ærlig så suger jeg på å holde rommet mitt ryddig.. Skal bli godt å bli ferdig, men det må jo gjøres.

I dag valgte jeg å dele litt inspo til dere fra We heart it ♥


Ha en fin Søndag videre folkens!

Klem Therese.

SOVE UNDER ÅPEN HIMMEL

05.06.2015, 20:30

Hei folkens ♥ I dag skal jeg ha overnatting av mine nydelige venninne Frida, tror dette blir en bra kveld. Jeg og Frida har planer om å sove under åpen himmel, jeg har gjort dette sammen med hun en gang før men da var Ida også med. Men denne gangen blir det bare oss, og tror det blir veldig bra vi har masse snop og mye mer sånn vi kan holde oss våkne en stund vi har tenkt og prøve å være lengst mulig oppe viss vi klarer.

Vi har planer om å se film, spise masse snacks, se kanskje litt på serie, danse, synge å bare koser oss. Det ender alltid opp med en super bra kveld når jeg har venninner på overnatting, siden vi er alltid galne når vi er sammen men det er vel alle bestevenninner/venninner. Håper bare at været holder seg fint til vi skal hoppe i sengs, sånn at vi kan være ute hel natten! Dette kommer til å bli litt av en jente kveld.

Bilder fra We heart it, som minner meg litt om det jeg og Frida holder på med nå ♥

Håper dere får en fin kveld alle sammen!

Klem Therese.

MÅNEDENS GLOSSYBOX

01.06.2015, 16:14

Woho, i dag fikk jeg endelig Glossbox esken min! Jeg ble utrolig fornøyd esken, var masse ting som jeg nok kommer til og bruke i sommer. Som jeg sa til dere sist så anbefaler jeg dere å teste ut Glossybox, dette er ikke et reklame innlegg eller noe lignende så dette er hva jeg syns. Dette er min andre eske etter jeg begynte å abonnere på Glossybox å jeg er like spent hver gang å ikke minst gleder meg masse til den dukker opp i postkassen min.

I dag var esken veldig tung så jeg var veldig spendt på hva som var inni den! Jeg sprang hjem for å sette meg ned og åpne den.Her ser dere alt vi fikk i månenes Glossybox. De kaller denne esken Summer Countdown fordi de teller ned til den mest spennende sommeren hittil på glossybox... Det merker de med 2 spesial designet esker i juni og juli som du ikke vil gå glipp av! Du kan jo abonnere en måned for og finne ut om dette er noe for deg, er super enkelt og avbestille, dere kan lese mer om Glossybox HER.

HAWAIIAN TROPIC (Protective dry oil SPF 15): Dette er en tørrolje som trenger raskt inn i huden uten å etterlate en oljete slik tradisjonelle oljer gjør.Fukter og beskytter huden mot uttørking med SPF 15, UVA, UVB beskyttelse.

KUESHI ( Anti-Cellulite Lotion): Gi en skikkelig boost til huden din! Den berikende hudkremen gir en intens fuk, bevarer hudens elastisitet og har en oppstammende effekt. Med andre ord - hudkremen med mange muligheter. SANEW (Dermo Protector shower gel): Ny friskduftende dusjsåpe fra Sanex! Såpen har DemoActive3 kompleks som inneholder ingredienser som gir fukt, beskyttelse og pH balanse til huden. Dermatologisk testet og uten allergener.

ÈTRE BELLE COSMETICE (Aloe Vera Ultra Moisturizing Gel): Fuktighetsvende gel med aloe vera. Formelen er oljefri og beriket med liposomer som binder fuktighet, jevner ut huden og gjør den mer elastisk.

MAKE UP STORE (Hair Tube, Messy): Hårvoks med middel hold. Inneholder tre forskjellige styling ingredienser som gjør det enkelt å lage ulike frisyrer uten en fettete følelse. Gir frisyren dybe, kontroll og perfekt tekstur.

HER, kommer dere til der dere registrer dere.

Klem Therese ♥

SUMMER FEELING

31.05.2015, 16:54

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg vert sammen med Madelen, var skikkelig godt å se henne igjen eller jeg ser henne hver dag nesten men vi får nesten aldri vert alene. Men i dag var hun her jeg bur og da møtets vi å da gikk vi på piknik, vi fant et fint sted vi satt oss ned. Vi hadde med oss både poloraid og vanlig kamera så vi fikk tatt masse fine bilder sammen. Senere i dag skal vi lage videoer, å bare kose oss sammen. Jeg har hatt en super fin dag sammen med Madelen og det blir sikkert bedre.

Her ser dere de fleste bildene vi tok sammen i dag:Jeg og Madelen lagde disse super gode jorbær-fruktspydene med sjokolade! Det var så utrolig godt!

Håper dere hatt en fin Søndag alle sammen ♥

HUSK AT DERE FORSATT KAN VÆRE MED PÅ KONKURRANSEN MIN HER.

TING DU KAN GJØRE I HELGEN

30.05.2015, 16:00

Hei alle sammen. I dag har jeg tenkt og dele noen ting som du/dere kan gjøre i helgene, når jeg selv har besøk sliter jeg ofte å finne på hva vi skal gjøre. Men når jeg har venninne mine på besøk så finner vi som oftest på noe kjekt sammen. Det meste av dette er helt gratis, og er veldig lett og få til å gjøre. Kanskje du allerede har gjort noe av dette? Gjerne si i fra om du likte tipset.

♥ Film/serie maraton - du kan invitere noen venninner over til deg også kan dere se masse filmer eller mange episoder på en serie.

♥ Dra på shopping - Bur du nærme et shopping senter? Du kan isåfall dra å shoppe med dine venninne og kanskje dra på cafe etter på, fks: Starbucks eller waynes coffee.

♥ Pysjamas party - Du kan invitere dine aller bestevenninner til overnatting hos deg! Så kan du kjøpe inn masse snop, så kan dere gjøre masse koselig!


♥ Piknik - Er det fint vær ut? Finn frem litt snacks å dra ut i en park eller noe lignende sammen med venninnene dine vel.

♥ Baking - Du bake sammen med noen du er glad i, fks kjæresten viss du har eller så kan du jo bare invitere en venninne.

♥ Overraske noen - Kjenner du noen som har bursdag eller noe lignende så kan du jo overraske de med noe de liker veldig godt.

♥Lage videoer - Liker du å lage videoer sånn som meg? Inviter noen venninner eller kanskje kjæresten din. Du kan lage boyfriend Tag med kjæresten, med venninner kan du lage She does my makeup, Whisper challenge, Yoga challenge osv.

♥ Spa dag - Du kan ha en spa dag hjemme, du kan ta et langt bad og ha lys rundt bade kanten. Ta en deilig ansikt maske, og skurbbe hunden litt ekstra.

♥ DIY prosjekt - Du kan søke på Youtube etter DIY´s, kanskje du starter på et nytt DIY prosjekt?

♥ Gå på kino - Du kan finne en kino som du har lyst å gå på, ta med deg en venninne eller en date!

♥ Fotoshoot - Du kan få noen til å knipse noen bilder av deg. Kanskje du får deg et nytt profilbilde et sted?

♥ Organisere - Du kan enten organisere klesskapet ditt eller kanskje sminken din?


♥ Gå ut og spise - Du kan dra til byen og spise sammen med venninne dine eller så kan du dra på en date.

♥ Slappe av - Du kan gå og låne en bok å egentlig bare bruke helgen på og slappe av.

♥ Makeup - Du kan teste ut nye makeup looks, kanskje du har fått deg noe nytt som du vil teste ut også?

♥ Trening - Du kan gå og trene sammen med en venninne eller så kan du jo og venninnen din ta en joggetur sammen.

Alle bildene er fra We heart it.

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN SOM JEG HAR PÅ BLOGGEN NÅ HER.

Håper dere fikk noe ut av dette innlegget!

WHAT IS ON MY IPHONE

27.05.2015, 17:00

Hei alle sammen. Da var det endelig tid for video-onsdag nok en gang. I går når jeg filmet inn videoen så brukte jeg super lang tid på finne ut hvilken jeg skulle lage til dere, men jeg ente opp med en What is on my iphone. Jeg håper dere liker videoen, Å gjerne gå og abonner meg på youtube også, HER kommer dere direkte til profilen på youtube. Gjerne legg igjen en kommentar på videoen eller en like og en subscribe!

HUSK OG SETT VIDEOEN PÅ 1080HD FOR BEST KVALITET.

SUNNE PANNEKAKER

26.05.2015, 15:43

Hei alle sammen ♥ I går lagde jeg noen super gode pannekaker, jeg lagde disse pannekakene for første gang i går å jeg likte de veldig godt.  Jeg anbefaler dere og prøve disse ut derfor skal jeg gi dere oppskriften. Jeg og Karoline koste oss med disse i går, hun likte de ikke fullt så godt men hos meg falt de i smak. Det som er ekstra bra er jo at de faktisk er sunne.♥ 1 egg

♥ 2 ts sukker (helst sukrin, som er det sunne sukkerert)

♥ 1 1/2 dl med havre

(Kanskje litt vaniljesukker også for og lage litt smak)

Når jeg har blandet alle ingrediensene i en bolle så finner du frem en stekepanne, når du steiker disse her så bruker du ikke smør. Når du har stekt de til de er gyldne og fine, så finner du frem en tallerken å tar egentlig på hva du vil. Jeg valgte bare jordbærsyltetøy fordi det er det jeg liker best.


Håper dere tester dette ut, å gjerne del det med meg viss du prøver dette ut. Send meg et bilde på Instagram (@Theresesorenes) eller send en melding med bilde på facebook (Theresesorenes.blogg.no). 

Håper dette falt i smak hos dere 

Klem Therese.

MÅTER Å TJENE PENGER PÅ

24.05.2015, 14:46

// Samarbeid med Instagram kontoen @only.jenter

Hei alle sammen. I dag har jeg tenk og dele et tips med dere, dette er et godt tips som jeg har brukt selv en liten stund. Det er et tips om hvordan du kan tjene penger på, jeg har brukt dette tipset selv og mange av tingene funker bra viss du sparer til noe. Gjerne fortell meg viss det er noe dere har lyst å få tips av.

♥ Klippe gresset til naboen, du kan enten gå til foreldrene dine og spør om du kan få penger for dette. Men viss du ikke får et "ja" av de så kan du for all del gå til naboen å kanskje ha dette som sommer jobb i sommer! Husk og spør pent :)

♥ Har naboen din dyr eller har du dyr? Spør naboen din om hun/han trenger noen for å gå tur med hunden deres vær dag! Kanskje naboen din ikke ha dyr, du kan jo for all del spørre foreldrene dine om dette også skader ikke.

♥ Har du en nabo som ikke er hjemme så ofte? Da kan du jo tilby dem å hente posten for de hver dag det kommer post å avtal hvor du skal legge den.

♥ Er naboen din ofte ute og reiser? Viss naboen din skal ut og reise eller noen du kjenner, så kan du jo også tilby dem og passe på katten eller hunden deres viss de har. Kanskje de har et annet kjæledyr?

♥ Bli med mammaen/pappaen din på jobb å hjelp til litt, kanskje du får noe for dette?

♥ Bur du nærme en butikk eller noe lignende? Du kan jo spørre de om du kan hjelpe å telle varer eler noe sånt !! 

♥ Du kan spørre mammaen din om hun kan spørre de hun jobber med trenger barnevakt dette kan jo lett tjene på. Kanskje noen i nabolaget ditt også trenger barnevakt.

Gjerne gå og følg instagram brukeren @Only.Jenter (Den er ikke min for de som lurer) Den er utrolig bra, og veldig gode tips!

Likte du dette tipset?

Klem Therese

ENDELIG HELG

22.05.2015, 18:16

WOHOO! Tenk nå er det langhelg nok en gang. Føler vi har hatt det veldig mange ganger nå, men nå var det deilig med helg altså! I dag tidlig var jeg utrolig trøtt og sliten så da var det deilig å tenke på at etter skolen så var det lang helg. Det er så deilig å tenke på at det ikke er lekser eller prøver jeg må øve til eller noe som helst så har med skole å  gjøre. 

I dag skal jeg bare slappe av siden Ida skal bare overnatte i morgen heller så da er det egentlig ingen ting og stresse med. Jeg har ingen super store planer denne helgen, men jeg tror det blir en bra helg som vanlig. Jeg og Ida skal lage en video sammen i morgen, derfor lurer jeg på om dere har ønsker?

 

Så utrolig digg å starte helgen med dette! Nå skal jeg sette meg godt til rette og nyte fredagen med å se på serie! Jordbær å vannemelon er noe av det beste jeg vet, så kommer sjokoladen åå namm! Kunne ikke blitt bedre hehe.Ha en fin pinsehelg alle sammen!

Klem Therese.

MY MORNING ROUTINE

20.05.2015, 14:00

Hei alle sammen. WOHO, nå er endelig videoen ute som alle har ventet på i uka som var fikk jeg endelig filmet den inn. Det var faktisk veldig godt og få den unna gjort siden dette er en film som tar litt tid og redigere å filme inn, men jeg syns det alltid er kjekt å filme inn videoer til dere. Håper dere liker videoen og at den faller i smak hos dere, har du forslag til neste video? Fortell meg det da!

Husk og sett videoen på 1080HD for bedre kvalitet.

WANTIES

18.05.2015, 17:30

Hei alle sammen. I dag har jeg tenkt og vise dere noen wanties, sist gang jeg hadde dette så falt det veldig i smak hos dere og dere ønsket det flere ganger. Det var veldig hyggelig og høre at dere likte innlegget det gir meg bare mer inspirasjon til å legge ut flere sånne innlegg. Viss dette er noe dere fortsatt vil at jeg skal jobbe videre med å oppdatere dere med dette. Da er det bare til og gi beskjed til meg så kan jeg gjerne fortsette men slike innlegg.

Håper innlegget faller i smak hos dere denne gangen også!

♥ WANTIES: 

HER - HER - HER - HER - HER - HER


HER - HER - HER - HER

Klem Therese.

GRATULERER MED DAGEN

17.05.2015, 20:30

Hei alle sammen! Det er vel ikke for seint og si "Gratulerer med dagen, verdens beste lesere!" Jeg håper alle sammen har hatt en super god dag, og har hatt en utrolig fin 17.mai feiring. Jeg har koset meg masse sammen med familie/venner. Jeg startet dagen min med og gå i tog sammen med klassen min/skolen ned til der vi feirer 17.mai. Litt senere på dagen så kjørte vi til byen for å se på folketoget og russetoget. Når vi hadde sett begge togene så gikk vi ned på Egon for å spise veldig god mat. Jeg hadde en super 17.mai feiring, det håper jeg dere også hadde! Gratulerer med dagen igjen.

Dette var min 17.mai frisyre! Jeg laget den selv, og for å si det sånn ble jeg veldig fornøyd.Ble litt mobilbilder i dagens innlegg.

Klem Therese.

JENTEKVELD

15.05.2015, 17:16

Hei alle sammen ♥ I har jeg redigert veldig mye på en video som jeg skal legge ut her på Onsdag, gleder eg veldig til og vise dere den. Mange av dere har ventet på denne videoen en god stund, så da tror jeg dere vil like den! I dag skal jeg ha jentekveld sammen med Ida, vi skal kanskje på Amanda for Ida skal ha noen nye klær å sånt.

Kommer nok en oppdatering om kvelden om hva vi gjorde og sånt. Gleder meg veldig mye til og være sammen med jenta mi, vi er nesten aldri sammen siden vi har ikke så mye tid til hverandre lenger. Men vi er sammen så ofte vi kan, men tror jeg at det blir veldig kjekt å få være med henne.

HER SER DERE LITT SCREENSHOUTS AV VIDEOEN, HVILKEN TROR DU DET ER?
 

HA EN KJEMPE FIN FREDAG ALLE SAMMEN!

Klem Therese.

TA BRA BILDER // OUTFIT

14.05.2015, 15:00

// Tipset til Only.Jenter på Instagram

Hallo! I dag var det utrolig deilig med fint vær siden det er fri. Jeg har tenkt å dele noen tips til dere om hvordan dere kan ta bra bilder. Dette er tipset til @Only.Jenter på instagram, dere vet jo at jeg legger ut tipsene hennes her på bloggen en gang i uken. Det har jeg fått tilbakemelding på at dere liker, viss det er noen innlegg du savner så la meg vite! Så skal jeg få fikset det.- Du bør være i et lyst rom, bildet ser mye bedre ut når du er i et lyst rom men det beste er jo og være ute i dagslys!

- Ikke ha en rotete bakerund, for da kan det du fokuserer på pustligg forsvinne siden de som skal se bilder ser på de andre tinga.

- Ha et bra kamera som tar bilder med god kvalitet sånn at bilde blir best mulig. For eksempel: Canon, nikon osv. 

( For dere som lurer, så bruker jeg canon 1200D EOS )

- Viss du tar bilder av deg selv så ha en fin pose ring, ikke overdriv det kan bli litt mye. Veldig fint når du bare er naturlig også!

- Ikke bevege deg i mens bilde blir tatt, siden da blir bilde utrolig utydelig! Det er ikke noe fint.

- Viss du tar bilde av deg selv, så er det veldig viktig med et SMIL. Bilde blir så mye finere når du setter på det lille ekstra så er et smil.

- Til slutt så er det redigering, men det bestemmer jo egentlig helt selv om du vil eller ikke. 

GODE REDIGERINGS PROGRAM:

PICMONKEY.COM 

PIXLR.COM

PHOTOSHOP.COM

Håper dere fikk noe ut av dette tipset, husk og følg @Only.Jenter på instagram.

Klem Therese.

VÅRSHOW // CHEER

10.05.2015, 11:18

Hei alle sammen ♥ Da er jeg endelig klar for det årlige vårshowet, gleder meg veldig mye. Dette er mitt andre show sammen med det laget jeg går på, jeg begynte i høst. Der jeg går er det et junior lag, og det laget jeg går på. Treningene er over for denne sesongen, men det begynner igjen til høsten. Håper bare jeg får tid til og gå på det til etter sommeren (pga ungdomskolen). Treningene begynner litt tidelig og jeg må ta buss til trening siden det er et lite stykke unna oss.Men nå er jeg utrolig spendt på hvordan showet kommer til og gå, håper jeg husker alle tellingene på hele showet vårt. Det er to show, men vårt lag er med på show en. Det er alle fra turnforeningen som er med på showene, jeg fikk veldig mange tilbakemeldinger på at dere vil se video av showet så da er det bare til og glede seg til Onsdag. Jeg skal nok få til og legge ut videoen til dere.


Alle på lage skal ha dette på seg 

Klem Therese.

KONFIRMASJON // VÅR SHOW

09.05.2015, 18:59

Hei alle sammen ♥ Må bare beklage for et sent blogginnlegg i dag, men det er på grunn av at jeg har vert i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Det var veldig kjekt, og jeg håper hun har hatt en kjempe fin dag sammen med venner/familie. Nå har jeg akkurat kommet hjem, å jeg har hoppet ut av bunaden og gått rett i kose klær!

Det er utrolig godt og komme ut av bunaden etter du gått i den siden 11 i dag tidelig må jeg si. Jeg har fått mange kommentarer på hvilken bunad jeg har å jeg har Hardanger bunad. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av å rett og slett bare kose meg siste del av dagen! 

I morgen er det vår show, og da skal jeg opptre med cheer (Cheerleadning) laget mitt å jeg gleder meg utroolig mye! Tror det blir veldig kjekt, håper bare jeg husker alt nå. Kommer til og filme det, så det kan være at det kommer her på bloggen på Onsdag! Men det er bare viss dere ønsker det, så gjerne kommenter om du vil se showet på film her på video-onsdagen. Legger den bare ut viss dere vil se den.

Klem Therese.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN.

06.05.2015, 14:00

Hei alle sammen! I dag er det endelig video-onsdag igjen woho! Denne gangen, så svarte jeg på spørsmålsrunden siden jeg hadde det for en liten stund på bloggen. Håper dere får svar på alt dere vil, bare si i fra viss jeg skal starte i gang en ny runde! Det komme ikke del 2, siden jeg ikke orker og lage en video til som dette. Gjerne kom med andre forslag til videoen. Kanskje hva du vil ha i neste uke.
-

SNACKS IDEA

05.05.2015, 16:00

Hei alle sammen  I dag har jeg tenkt og ha et litt andelleders innlegg det er nemlig et snacks idea innlegg som jeg aldri har hatt her på  bloggen før. Det jeg har tenkt og vise dere er utrolig godt, og jeg spiser det så ofte jeg kan! Det er utrolig godt, og tror dere kommer til og like det også. 

Først velger dere hvilke frukt/bær dere vil ha, og jeg syns Banan/jordbær/blåbær er  utrolig godt sammen og det er mine favoritt bær/frukt.

Etter du har valgt hvilke frukt/bær du vill ha, så kutter du opp alt i biter eller terninger. Viss du har valgt blåbær så trenger du ikke å gjøre noe med de.

Når du har kuttet opp alt sammen i terninger eller biter, så legger du alt oppi en søt liten skål som du liker.

Du kan egentlig stoppe her, men viss du vil ha en ekstra smak så kan du bruke hvilken som helst yoghurt men jeg velger alltid vanilje yoghurt, siden det er min favoritt yoghurt. Jeg syns også det passer best til de fruktene/bærene jeg valgte.Da er jeg ferdig med min snacks idea! Jeg syns dette er utrolig godt til enten kvelds eller frokost. Jeg lager også dette viss jeg skal kose meg eller jeg skal gjøre en del lesker å da har jeg ofte lyst på noe å spise. Gjerne si om jeg skal komme med flere innlegg som dette.

Klem Therese. 

HVA DU KAN BLOGGE OM

04.05.2015, 19:24

Hei alle sammen. Jeg har fått noen ønsker om jeg blogge litt om blogging. Derfor har jeg tenkt og fortelle dere om noen ting dere kan blogge om, jeg har en del ganger jeg får skrivesperre og det er helt forferdelig! Da kan jeg sitte opp til flere minutter og ikke komme på noe som helst. 

DAGENS ANTREKK - Dette slår aldri feil selv om du er moteblogger, matblogger, kjendisblogger eller hva som helst! Alle blogger kan ha dagens outfit.

VIDEOBLOGG - Når du lager videoblogg så kan du snakke om hva som helst. Det er jo super gøy å se på dette også syns vertfall jeg.

BLOGGER DU LESER - Du kan blogge hvilke blogger du leser, mange liker jo å lese blogger og da kan du gjerne dele om hvilke du leser.

NEW IN - Viss du har vert og shoppet eller noe sånt, så er det jo super kjekt for leserne dine å oppdatere hva du har kjøpt.

5 FAVORITTER I SKAPET - Dette innlegget har jeg hatt selv, og det fikk jeg veldig mange gode tilbakemeldinger fra.


TIPS - Tips på bloggen slår aldri feil hos noen, tips er utrolig kjekt og få. Kanskje du inspirerer noen?

DAGEN DIN I BILDER - Dette har jeg planlagt selv og gjøre, det virker utrolig kjekt. Tipper 50'% av leserne bare ser på bildene.

  Q&A - det er alltid kjekt når noen starter en spørsmålsrunde og leserne blir i tillegg bedre kjent med deg som blogger.

  OPPSKRIFTER - oppskrifter er utrolig kjekt og få, kanskje noen av leserne dine lager de? 

WANTES - Viss du ønsker deg noe så er det jo veldig kjekt for leseren at du oppdaterer de om det.

♥  INSPO - Kanskje du kan legge ut noe inspirasjon på bloggen din fra We heart it eller trumblr bilder.

♥  DAGENS MAKEUP LOOK - Kanskje du kan oppdatere leserne dine om din makeup look for denne dagen?


Håper dere likte dette innlegget.

Klem Therese.

FANTASTISK TORSDAG

01.05.2015, 15:14

Hei alle sammen! Husker dere innlegget som Milena skrev her på bloggen min, gjesteinnlegget? Viss ikke kan dere lese det HER. Men vertfall der skrev hun om at jeg og en gutt fant tonen og sånt. Gjett hvem jeg var på date med i går da, ja det var han gutten. Jeg hadde det helt fantastisk for å si det sånn, han gjør meg så utrolig glad bare jeg får en melding av han så får han smilet mitt frem med en gang! (kommer ikke til og nevne navnet hans enda)

Vi så filmen så heter Avengers: Age of ultron. Filmen varte utrolig lenge, men jeg koste meg sammen med han. Jeg holdt hånda hans gjennom hele filmen, han holdt rundt meg å jeg satt helt inntil han. Jeg hadde en helt utrolig kveld sammen med han, å jeg må bare si at det var veldig vanskelig å si hade til han. Håper vi finner på noe snart, som jeg tror vi kommer til gjøre. Jeg har blitt utrolig glad i han på så kort tid! 

I dag tok jeg Flashtattos på meg å det var utrolig lett! Jeg fikk de i bursdags gave, utrolig fornøyd med de. Det er så utrolig fint syns jeg. Ane Karine skal lage ny header til meg av noen bilder jeg tok av meg med flashtattos og det hårbåndet, tror det blir bra!

Klem Therese.

VIDEOFY MEET-UP

26.04.2015, 18:57

Hei alle sammen! I dag var jeg på Meet-up med noen andre"kjente" videofyere som bur her i nærheten. Koste meg utrolig mye, vi gjorde masse kjekt! Blant annet at vi lagde forskjellige videoer, tok bilde å snakket en del. Vi hoppet også på trampolinen i slutten, og Victoria&Sofie lærte meg baklengs salto! 

Vi spiste pizzaboller, og spiste masse snop/chips. Vi lagde 3-4 videoer husker ikke hvor mage det var igjen. Men jeg tror alle koste seg, og hadde det kjekt. Vi får se om vi gjør det igjen, men det var såå gøy! Jeg kommer til og legge ut en Vlog på videofy ,så viss dere vil se den så heter jeg Theresesorenes der. Gjerne følg meg der for andre videoer som ikke kommer her på bloggen.

For dere som ikke vet hva videofy er, så er det en app på mobil/ipad så man kan se på videoer. Nesten litt sånn som Youtube bare mindre versjon.

Her ser dere bilder av den fine gjengen.

- TULLEBILDE -

Hva har du brukt dagen din på?

Klem Therese.

FREDAG WOHO!

24.04.2015, 15:38

Hallo! Nå er det helg nok en gang, tiden går utrolig fort syns jeg! Det er jo faktisk ikke så utrolig lenge til sommer ferie, gleder meg så mye! I dag hadde vi en helt normal dag på skolen, etter skolen var Madelen med meg hjem og vi kom hjem for en stund siden. Jeg og Madelen er faktisk nesten helt like i dag, siden vi har begge samme skjorte som er fra Bikbok.

Vi har spist Taco, og så skal vi sikkert lage video eller noe lignende typsik oss! Det regner utrolig mye ute, så det frister ikke så mye og gå ut å det er utrolig dumt. Jeg skal få prøvet og komme ut med et tips til dere i dag, jeg har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut et tips i dag å det skal jeg prøve og få til. Nå skal jeg kose meg sammen med Madelen å nyte fredagen!Ha en fin dag alle sammen, håper dere koser dere!

SOMMARVÆR

20.04.2015, 15:55

Å, nå kom endelig sommerværet jeg har ventet på! Deilig og kunne komme i shorts på skolen og solbriller. Vi hadde en helt grei skole i dag, siden vi hadde ikke noen spesielle fag sånn som matte osv. Kom hjem for ikke så alt for lenge, nå har jeg satt meg til rette i solen og gjør lekser å bare nyter solen! Funnet meg et kaldt glass med cola og tatt en sitron i colaen, og det er så utrolig godt! Minner meg så mye om sommeren, eller det er jo nesten sommer da.

Komm et outfit innlegg senere i dag, skulle bare gi dere en rask oppdatering! Ha en strålende dag alle sammen.

BILDER MED MILENA

19.04.2015, 17:34

Hei alle sammen. I dag har det vert så utrolig fint vær, og jeg har faktisk gått i shorts. Deilig og kunne ta frem sommer klær! Jeg og Milena tok header bilder til bloggen min i dag, siden nå er det endelig sommer snart og da er det snart på tide med en sommer header. Sliter litt og velge bilder haha, men vi får se hva det blir til. 

Jeg og Milena har og laget en sminke video til dere som kommer ut på Onsdag, og neste uke der igjen kommer Room tour! Siden må sette på siste finish på rommet. Men jeg tror dere kommer til og like denne sminke videoen da, looken ble så fin syns vi begge! Dere får se en liten sneak peek på den også på bildene.

Nå skal Milena hjem, og vi har koset oss utrolig mye! Hadde en fantastisk fin helg, det håper jeg dere også har hatt.


Hvordan er være hos deg? Hva syns du om bildene?

Klem Therese..

GJESTEINNLEGG AV MILENA

18.04.2015, 15:42

Hei alle sammen, i dag skal jeg Milena ha et gjesteinnlegg her på bloggen til Therese. I dag skal jeg overnatte hos Therese, og hun overnattet hos meg fra i går til i dag.

I går så kom hun til meg i sånn fem tiden, og vi begynte og gjøre oss klare siden jeg skulle på klubben og da tok jeg med meg Therese også siden hun hadde lyst.. Jeg tror Therese koste seg veldig mye og ikke minst hadde det kjekt. Jeg hadde det også veldig kjekt da.

Jeg kan fortelle noe litt privat om Therese siden det er jeg som skriver dette innlegget nå og ikke hun. Det jeg har tenkt å fortelle er att hu har noe litt på gang med en gutt. Han gutten kjenner jeg fra før av. Han går på samme skole med meg (skal ikke nevne navn)

Jeg og han er bestevenner å jeg klarte å spleise han og Therese. De er ikke sammen enda, men vi kan vel si at de har noe på gang. Tror dette er en av de beste kveldene til Therese fordi hun og han gutten hold hender å koste litt. Det gjorde også jeg bare med en annen gutt. Ellers på klubben så gikk vi bare litt rundt, snakket litt med forskjellige folk og så var det litt sånn "drama" mellom meg og en slags "x" haha skal ikke gå inn på det.

Gleder meg til senere i dag når jeg skal overnatte hos Therese! Tror det kommer til å bli kjempegøy, eller jeg vet det kommer til å bli kjempe gøy! Kanskje vi skal på kino (er litt usikre) hvis ikke så tror jeg vi skal skype med noen gutter.

Var kjekt og få være gjesteblogger her på Therese sin blogg! Så håpte jeg dere likte dette innlegget ikke minst. Så snakkes vi kanskje en annen gang? Gjerne følg meg på Instagram: Milena_marie_ for og se mer bilder av meg, hadde og sett veldig stor pris på det.

Hilsen Milena.

HELG ENDELIG

17.04.2015, 16:27

Er det bare jeg som føler at uken har gått utrolig fort? Kanskje det bare jeg som har gjort mye og da har uken gått veldig fort, men jaja nå er det vertfall helg. Skikkelig deilig følelse og bare kunne slenge sekken av seg når du kommer inn døren. Vi hadde en helt vanlig skole dag, men jeg og Elina (en venninne fra klassen) slo hjul/araber og så krasjet vi og begge slo oss skikkelig hardt..  Gikk nå heldigvis bra med begge to da.

I dag skal jeg være hos Milena, og skal egentlig være med hun hele helgen! Blir en kjempe fin helg med jenta mi. Hun skal overnatte hos meg i morgen, og jeg hos hun i dag. Jeg og Milena finner på så mye utrolig kjekt og ikke minst noe morsomt. 


Hva skal du i dag ?

Klem Therese..

PIERCING I ØRE

13.04.2015, 18:43

Hei alle sammen. I dag har jeg faktisk tatt piercing i øret, som var en del av bursdagsgaven min. Vi måtte først ringe til forskjellige frisør- og piercing studioer, på grunn av det ikke er alle som tar slike hull lenger. Jeg fikk tatt denne piercingen på Salsa frisør, som ligger i sentrum. 

Jeg syns det er utrolig fint og derfor ville jeg også ha. Jeg kjente trykket i  "pistolen" veldig godt! Det gjør ikke så veldig vondt nå, men jeg begynner å kjenne at det svir/verker litt. Det var veldig godt å bli ferdig med det. Har planer om å ta et hull til, bare nede på øreflippen.

I dag har jeg ikke gjort så utrolig mye. Hadde egentlig tenkt å gå på Amanda med noen venner, men det fikk jeg ikke tid til siden jeg skulle ta hull i øret. Vi får heller ta det en annen dag. Ellers har jeg bare gjort lekser og alt det vanlige. Skal kanskje begynne å redigere på en video nå. (Kommer en ny på onsdag)Ha en fin dag videre alle sammen!


Har du en piercing? Eller hull i øre?

Klem Therese..

EN FANTASTISK BURSDAG

12.04.2015, 12:38

Hei. I går hadde jeg jo 13´års dag og da feiret jeg også bursdagen min sammen med venninene mine og det var så utrolig kjekt! Vi koset oss utrolig mye, vi hadde mange kjekke leker som vi både har hatt før og ikke. Vi spiste Taco og kake med bilde av meg på og ikke minst noen cupcakes så jeg ble så fornøyd med! HER finner dere oppskriften på de, mange som har spurt etter den. Jeg kunne faktisk ikke hatt en bedre bursdag tror jeg! 

Fikk masse finer gaver som jeg ble kjempe glad for, og jeg tror alle gjestene hadde det kjekt. Det er mange som har etterspurt en video av alle bursdags presangene mine, og den kommer kanskje det spørs litt. (Mange spør meg hvor kjolen er fra og det vet jeg ikke siden det er egentlig den gamle ballkjolen, til søsteren min når hun gikk i 8kl og jeg låner den ofte i selskap. Jeg ville ha noe litt mer spesielt på meg i år også)

Oppskriften på disse nydelige cupcakesene finner du lenger oppe i innlegget! De var utrolig gode.

Her ser dere litt av kaka, og når jeg hadde tent på lysene på kaka. 

HER finner dere en oppskrift på denne kaka som ligner litt, men jeg vet ikke helt hva oppskriften på den kaka jeg har er fordi mamma har oppskriften på et ark.

Litt av dekerasjonen min til selskapet, mange av tingene mine er fra Ebay (det 13 ballongene er fra Ebay og posene og en del er fra Trend huset/Panduro)

Mine helt fantastiske jenter! Elsker dere alle, dere gjorde dagen min helt fantastisk!


Vill dere vite hva leker jeg hadde? Jeg lurer og på om dere vil ha Bursdags gave video? Har dere noen andre ting jeg skal blogge om via bursdagen?

Klem Therese..

FAKTA OM MEG

10.04.2015, 15:07

- Når jeg var liten så sa jeg alltid "Jeg skal bli en politidame eller jobbe i dyrehagen når jeg blir stor".

- Nå har jeg ingen anelse om hva jeg vil bli, men jeg trenger ikke og stresse er en god stund til jeg skal bestemme hva jeg skal bli.

- Sitter ofte på badet og det er elsk, pga varmen som er i gulvet.

- Jeg blir skikkelig stressa viss jeg skal noe en dag, så tenker jeg ofte "SHIT, jeg får jo ikke blogget da".

- Jeg har regulering, og det hater jeg! Skal bli godt og få den av, men positivt at jeg får noen skikkelige beine tenner.

- Elsker og ta bilder, vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten mitt nydelige kamera!

- Jeg elsker og se på bloggerene på BLISS, en av mine favoritt program. Det er utrolig kjempe kjekt!

- Elsker og tygge tyggis, tygger veldig ofte på tyggis!

- Jeg snakker veldig mye, og av og til kan det gå litt fort haha.

- Jeg sier alltid til Mico "kom da baby" eller "snuppså", selv om han er ein gutt.

- Bruker en god del på og skrive innlegg til bloggen og tar meg skikkelig tid.

- Viss jeg gjør noe veldig ofte, så blir jeg veldig fort lei av det.

- SJOKOLADE er noe av det BESTE jeg vet, spesielt de nye melkesjokoladene med Ritz kjeks!

( selfie stang er kult, haha )

- Viss det er noe jeg gleder meg veldig mye til, så snakker jeg veldig ofte om det.

- Jeg blir lett sur viss jeg ikke får til en ting eller noe.

- Når jeg ser på serie og de gjør noe dumt så sier jeg alltid "NEIII, hva gjør duu???"

- Hater lekser, det tar så utrolig mye tid av fritiden din å det tar lang tid!  

- Oreo kake er min favoritt kake! mm... Den er elsk.


Håper dere likte innlegget, nå skal jeg ut og handle til bursdagen + sleskapet mitt i morgen! Wow, jeg gleder meg så utrolig mye til jeg blir tretten og skal ha sleskap med verdens beste jeneter. Kommer til og bli en fantastisk dag, med de fantastiske!

Klem Therese.

HVEM ER DU?

09.04.2015, 14:50( Genser fra Cubus, eelsker den! )

Hei alle samen. Ettersom jeg har blogget i over et år nå, så har jeg skrevet en del om livet mitt og mine interesser. Dere som har lest bloggen min en lang stund, har jo blitt veldig godt "kjent" med meg. Så jeg syns det er på TIDE at jeg blir bedre kjent med dere, siden jeg lurer alltid på hvem dere er som faktisk leser bloggen min! Derfor vil jeg gjerne at dere skriver en utfyllende tekst om dere selv, slik at jeg kan blir bedre kjent med dere det ute!

Skriv litt om dine interesser, hva du gjør på fritiden osv, kanskje vi har noe til felles? Har du en blogg/youtube del den også, så kanskje jeg kan se på den? Gleder meg til og lese hva dere skriver, så får jeg blitt litt bedre kjent med dere der ute.

ps: Gjerne ta med ting som dere vil at jeg skal blogge om eller noe dere liker spesielt godt men min blogg! Kanskje du har noe du ønsker jeg skal gjøre eller skrive om her på bloggen min? Hadde vert kjekt og få vite! Takk på forhånd, elsker dere!

BACK TO SCHOOL

07.04.2015, 16:54

Hei alle sammen. I dag var jeg tilbake til skolen, det  var skikkelig vanskelig og sove i natt siden jeg har jo vert seint oppe de andre dagene så da sleit jeg litt med og sovne i går. Blir nok lettere og sovne i dag, siden har vent meg litt til det nå. Vi har ikke fullt så mye lekser denne uka og det er litt deilig. Var veldig godt og treffe vennene mine igjen, har savnet en del av de siden har ikke vert så mye med i ferien.

I dag har jeg og laget invitasjoner til selskapet mitt, gleder meg masse tror det blir et veldig bra selskap! Så nå er det bare litt planelegging så er alt klart, de får invitasjonene i morgen, så håper jeg alle kan komme. Jeg skal faktisk ha selskapet med venninne mine på samme dag så jeg har bursdag, på Lørdag altså. Gleder meg såå mye!

Ønskelisten min kommer på bloggen her i morgen.

Ha en kjempe fin dag alle sammen!


Når har du bursdag?

Klem Therese..

GLEDER MEG TIL Å VISE DERE

06.04.2015, 15:26

Hei, alle mine fantastiske! Nå er det virkelig den siste dagen før ferien faktisk er over, jeg skrev jo om ferien og sånt i går så da har jeg ikke tenkt og gjøre det i dag. I dag så skal jeg slappe av og så skal jeg redigere noen videoer til youtube kanalen min, som kanskje kommer ut i denne uken her. I dag har jeg verken orket og sminket meg eller noe som helst haha, litt trøtt tror jeg. Om ikke så lenge så kommer farmor og farfar til oss og de skal spise middag hos oss så da må jeg nok stelle meg litt.

Jeg har jo fortalt her på bloggen at pappa holder på og pusse opp rommet mitt, og han kommer nok til og bli ferdig denne uka her så er bare til og glede seg til Room touren som jeg skal ha her på bloggen når alt er klart. På Lørdag så fikk pappa opp tapen min og jeg ble skikkelig fornøyd! Gleder meg bare mer og mer til og vise det til dere. Akkurat nå så sitter jeg og koser med Mico og skal snart gå på bade og stelle meg.

Så må dere kose dere masse den siste fri dagen! 

'


Vil dere ha ønskelisten min for bursdagen min 2015?

Klem Therese..

PÅSKEN SNART OVER

05.04.2015, 20:59

Hei, tenk nå er faktisk påsken snart over, jeg har jo egentlig lyst på lenger ferie men det går nok ikke. Så i morgen blir det tilbake til hverdagen, legge meg til skule tid igjen og så blir det lekser og alt det der. Begynner ikke før på Tirsdag da.. Det kommer jo til og bli godt og få se vennene mine og igjen da siden jeg har ikke fått vert så mye med de i påsken pga enten så har de gjort noe eller jeg. Kjekkeste jeg har gjort i påsken var nok når vi var i kongeparken det var utrolig kjekt.

I dag var jeg i familie selskap kjempe kjekt, vi hoppet ganske mye på trampolinen siden alle ville det så gjorde vi mye kjekt på den også. Så spiste vi selvfølgelig boller, kaker og is osv. Tenk i denne helga som kommer nå på Lørdag så blir jeg tretten hihi, gleder meg masse! Koser meg litt med frukt&Smoothie.


Har du kost deg i påskeferien?

Klem Therese..

THERESE SVARER

05.04.2015, 15:34

Hei alle mine fantastiske! Fått et par kommentarer i det siste og de fleste der har det faktisk vert en del spørsmål i, så jeg skal svare på de fleste tingene dere lurer på. Jeg har jo fortsatt spørsmåls runde del to som jeg ikke enda har fått svart på men jeg får egentlig bare ta det når jeg får tid til det. Noen av spørsmåla kan jeg rett og slett ikke svare på for enten så er de alt for personlige eller så har jeg ikke noe bra svar på spørsmålet ditt. Men jeg håper jo selvfølgelig du får svar på det du ønsker.

- Hva er dine tre topp drømmer?

Svar: Aller først drømmer jeg om og nå langt med bloggen og få holde på med den en laang stund for dette er noe jeg faktisk ELSKER. Så må det nok være og få møte The Main Level, mange av dere har kanskje merket at jeg eeelsker de veldig mye! Mine favoritt gutter. Den siste er jeg litt usikker på..

- Hva ønsker du og bli når du blir stor?

Svar: Jeg er faktisk veldig usikker på dette spørsmålet, men det er fortsatt en god stund til jeg må bestemme meg! Jeg vil vertfall gjøre noe jeg liker.

- Hva syns du om at Justin Bieber var i fengsel?

Svar: Selvfølgelig ble jeg skuffet over han, men skal jeg svikte han? Jeg har alltid likt Justin og kommer alltid til og gjøre det. Han er en av mine største idoler, han gikk på en tabbe. Men sånn jeg ser det nå så har han skjerpet seg og begynnte og tenkte på seg selv og musikken. Han har vokst opp, alle gjør en feil (men denne var andelleders). Jeg ble jo ikke noe særlig glad når jeg fant det ut, jeg gråt en liten stund. Men jeg er alltid og er stolt av og kalle meg en BELIEBER.

- Hvilken app bruker du for og få fortere følgere?

Svar: Haha, jeg bruker ingen app? Jeg har ca 5000 følgere på instagram og jeg har ikke brukt noe app for og få det. Jeg har bare fått, folk har begynt og følgt meg fordi de liker profilen min eller bildene jeg legger ut.

- Din favoritt i The Main Level ?

Svar: Jeg har egentlig ingen favoritt, fordi jeg elsker alle de gutta! De er helt fantastiske alle tre. 

- Hvordan reagerte du da, du så at du var på topplista i Norge?

Svar: Wow, jeg ble sååå utrolig glad! Jeg smilte hele dagen og jeg bare lyste som en solstråle! Betydde så mye for meg.

- Tips til nybegynnere med blogg?

Svar: Ha store fine bilder å ikke ha alt for mye skrive feil. LES alltid gjennom det du skriver for og være sikker. Vær ærlig og ikke skriv ting som ikke er sant, og vær forsiktig med hva du legger ut. Blogg med dine ord og hva du interesserer deg for og akkurat hva som faller inn hos deg. Din blogg du bestemmer!

Håper dere fikk svar på noe her.
Skal jeg svare på sånne spørsmål flere ganger?

Klem Therese..

ANBEFALING AV APPER

04.04.2015, 14:59

Hei alle sammen. I dag så skal jeg ha et litt annerledes innlegg jeg pleier vertfall ikke og ha sånne innlegg som dette. Jeg har vertfall tenkt og anbefale dere noen apper til Iphone, Ipad osv. Du kan få tak i alle disse appene på App store, er usikker på andre telefoner men det kan dere som ikke har iphone sjekke ut selv viss det er noen apper jeg kommer med som dere vil laste ned.

REDIGERING PROGRAMMER: 

Pixlr - Phonto - Imovie (video) - SquareadyV

RANDOM:

Big Day Lite - We Heart It - Spotify - Videofy

Dette var alle appene jeg kom med denne gangen, dere har kanskje noen av de fra før. Anbefaler virkelig alle sammen.

Er det noen tips dere vil jeg skal komme med fremover?

Klem Therese..

TYPISK JENTER

03.04.2015, 20:02

Hei dere. Noen av leserene mine har spurt meg og jeg kan ha "Ting vi jenter gjør eller Typisk oss jenter" så da tenkte jeg hvorfor ikke. Jeg syns dette er veldig kjekt og lese selv, jeg har ikke funnet på dette selv. Jeg har funnet de på forskjellige sider og instagram kontoer og mye sånt. Håper dere liker at jeg gjør dette, så gjerne kom med en tilbakemelding om du vil at jeg skal gjøre dette oftere.

- Vi sier alltid til en vennine at vi skal logge på facebook når vi kommer hjem og chatte. Men gjør vi det? Nei, siden vi har enten glemt det ut eller så orker vi bare ikke.

- Det er alltid noen som sier til oss "slutt og le!" Så sier vi "ok, jeg mener det, jeg skal være seriøs nå" 20 sekunder etter på så får vi latterkrampe! (Typisk meg)

- Vi letter alltid etter vårt eget navn når vi er i butikken og skal handle cola flasker og viss du finner ditt navn kjøper du den eller tar et bilde av den.

- Når vi lager kakao eller noe sånt, så tar vi kremtopp på så tar vi alltid noe i munnen. Altså sprayer det rett inn i munnen.

( Holder på med en video til dere av meg og MIco )

- Vi har liksom 10000 klesplagg i klesskapet vårt og vi finner ingen ting som vi vil gå i, så vi klager på at vi har ingen ting.

- Vi vet liksom at det er ikke noe spennende i kjøleskapet, men vi sjekker alikevel 100 ganger i løpet av en time.

- Lager "grimaser" når vi sminker oss. Åpner munnen vår når vi tar på oss mascara osv.

- Vi jenter legger veldig godt merke til sånne små ting som kanskje ikke andre ser.

Kjenner du deg igjen eller? isåfall hvilken av disse?

Klem Therese..

KONGEPARKEN

02.04.2015, 20:29

Hei alle sammen. I dag har jeg vert i Kongeparken og det var veldig kjekt. Det startet med at vi våknet tidelig opp for vi skulle kjøre en god stund, og vi ville være der når kongeparken starta. Vi kom tidelig nok, og vi var der helt til de stengte! Kjempe kjekt, vi tok alle de karusellene vi vill ta og det var jo ingen ting kø! 

Vi stor koste oss i kongeparken, vi tok utrolig mange karuseller. Det var noen som vi tok veldig mange ganger, men det var de som vi syns var litt ekstra kjekke. Kongeparken er en fornøyelse-park for de som ikke vet hva det er! Jeg elsker Kongeparken, vi er der ikke så ofte så jeg blir sjeldent lei av den. Det er alltid noen nye karuseller når jeg kommer der i igjen så, nå gleder jeg meg til neste gang..

Jeg har trekt vinneren av giveawayen og hun heter Marte (@stylishunicorns), så gratulerer til hun! Jeg kommer til og sende den til henne i løpet av neste uke, siden jeg kan ikke denne uken. Til dere som ikke vant, tusen takk for at dere ble med! Jeg kommer nok til og ha flere, så ikke vær lei deg for at du ikke vant.

Her er min outfit i dag, veldig fint antrekk syns jeg! (Hadde det ikke i originale farger)Hadde ikke så mye bilder fra kongeparken, men vi koste oss kjempe mye! Var litt vind da så det ble litt kaldt, men jeg hadde heldigvis med litt ekstra klær og da ble det ikke så kaldt lenger! Anbefaler dere og dra til Kongeparken viss dere ikke har vert der før. (Kommer kanskje en vlog på youtube/videofy)


 

Har du noen gang vert i Kongeparken? Var du med i Giveawayen?

Klem Therese..

MARS FAVORITTER

01.04.2015, 14:02

Hei alle sammen. I dag har jeg tenkt og ha Mars favoritter siden det er første April i dag, nå er det faktisk bare ti dager til jeg fyller tretten. Jeg har ikke hatt de største favorittene denne måneden men det er jo litt, har hatt dette innlegget en gang før her og mange likte det så da tenkte jeg å ha det igjen. Jeg holer faktisk på med en video til dere, kommer i morgen tror jeg og litt mer info og youtuben min..

MINE FAVORITTER I MARS:


Wow! Jeg elsker Pure secduction det er min favoritt body mist for tiden. Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten denne body misten. Forresten for dere som ikke vet hva en body mist er så er den en "parfyme" som ikke varer så utrolig lenge. Jeg anbefaler sterkt Victoria secret sine body mister!

Hehe ja, jeg har faktisk fått bruk for solbriller denne måneden! Jeg elsker disse solbrillene så sterkt, jeg kjøpte det svarte paret i USA og det brune har jeg fått av store søstera min. Men jeg vet du kan få kjøpt et lignende på Gina tricot. De er ikke de beste solbrillene jeg har men de er utrolig fine/kule på.

Disse to her har jeg brukt utrolig mye i håret mitt, siden det er vår nå og da liker jeg ikke å ha håret i ansiktet og da bruker jeg ofte sånne hårbånd. Den blomsterkransen er fra Wow og er utrolig fin! Den med gull er fra Ebay.com og er veldig fin i håret, men er vondt og ta den av haha..

Her ser dere hele min skincare routine, og jeg har brukt alle disse fire hele Mars nesten! Anbefaler egentlig alt som dere ser på dette bilde. Bruker dette ca hver kveld uten om den ansiktmasken, den bruker jeg 2-3 ganger i uken. Det meste dere ser her kan dere få kjøpt på H&M.

Dere har kanskje merket at jeg har brukt en del tid på og bli ferdig med denne serien denne måneden. Jeg anbefaler denne serien sterkt, for de som liker spenning i serien sin. Jeg blir veldig fort hekta på serier og dette er en av de jeg liker best.

Jeg er helt forelska i Naked 2 palletet, som jeg har kjøpt på Ebay.com som jeg anbefaler for de som liker og gjøre øyenskygger. Det er ikke fullt så prigmentert, men det funker og har utrolig fine farger. Det er veldig billigt, men det er jo fake så det sier jo litt. Men jeg liker dette vertfall veldig godt, og det har vert en stor favoritt.

Jeg har totalt fyllet inn i denne pyjamas buksen haha! Jeg elsker den sånn helt, det er så utrolig søt og veldig behagelig og gå i. Det er så godt og gå fra strame jeans til en deilig pysjamas bukse! Topper jo hele dagen haha.

Dette var ikke alle favorittene mine, men jeg tok med de mest "viktige" Håper du likte innlegget da!


Har du blitt lurt i dag? Har du lurt noen i dag?

Klem Therese..

IKEA NEXT

31.03.2015, 10:59

Hei alle sammen. I dag så blir det ikke så utrolig mye blogging, skal se om jeg får et til når vi kjører bort til Ikea. Som dere kanskje har skjønt allerede så skal vi på Ikea igjen, siden vi holder på og pusse opp huse og da er vi en del på Ikea. Jeg mangler fortsatt et par ting til rommet mitt så i dag skal jeg kjøpe resten. Håper jeg blir ferdig med romme etter påske, så slepper jeg og sove på gjesterommet....

Det er utrolig mange som er med på giveawayen som jeg har nå her på bloggen, og det er utrolig kjekt at så mange har meldt seg på. Jeg kommer til og trekke vinneren på Torsdag, mange som har spurt meg når jeg skal trekke vinneren. For de som lurer på hvordan jeg gjør det så ser jeg om hvem som har svart rett på alt først, og de som har gjort det får et nummer, så bruker jeg en app som gjør at han på en måte "Trekker" et random nummer.

Haha, tok noen utrolig kjappe selfier.

Hva skal du i dag? Sist du var på Ikea?

Klem Therese...

Hva liker dere å lese om på en blogg?

29.03.2015, 17:00

Hei alle sammen. I dag er det søndag og jeg har en skikkelig chilledag, jeg har låst meg til romme og pcen. Jeg er så hektet på en serie, og snart er jeg ferdig med den! Jeg laget meg en liten skål med bannan og kiwi, og prøver og gjøre meg ferdig med white collar. I dag vil jeg egentlig vite hva er det egentlig dere vil ha på bloggen? Hva syns du er intressant og lese om? Si gjerne hva det er det beste dere leser på en blogg. Outfit? Innkjøp? Inspirasjon? Mote? Anbefalinger? eller kanskje noe helt annet? Blir kjempe glad for kommentarer om hva du liker og lese om på en blogg! Så må dere ha en super søndag og en fin påske videre. 

Klem Therese.

SHOPPING SENTER

28.03.2015, 10:55

Hei alle sammen. I dag så skal jeg på Amanda storsenter sammen med Madelen, så jeg skal snart gå og møte hun. Det er skikkelig deilig og tenke på at det faktisk er ferie, å at det ikke er skole før om en uke! Tror dette kommer til og bli en super påskeferie, og jeg har faktisk en overraskelse til dere. Den kommer på bloggen om noen få dager, kanskje i morgen? Gled dere vertfall. Nå skal jeg gå for og møte Madelen før vi skal ta buss! 

Ha en super lørdag alle sammen! Kos dere masse.

Hva skal du i dag? Lurer du på overraskelsen min?

Klem Therese..

MY NIGHT ROUTINE

27.03.2015, 15:33

Hei alle sammen. Nå har jeg filmet inn en ny video, god start på helgen/ferien. Denne gangen fikk jeg ikke til og filme med kamera mitt. Derfor har jeg filmet dennne videoen med mobilen min. Så er ikke den samme kvaliteten, men jeg håper dere liker videoen uansett. Setter pris på viss dere abnonner meg på youtube. Husk og sett på den beste kvaliteten på videoen, trykk på instillinger og så på 720HD.

Ha en strålende påske alle sammen! Håper dere får en fin ferie!

Klem Therese.

SMOOTHIE

26.03.2015, 14:45

Hei alle sammen! I dag er jeg skikkelig trøtt haha, helt siden jeg kom hjem fra skolen 12.00 så har jeg bare slappet av og kun sitt på serie! Jeg lever live må jeg si haha, jeg har tenkt og komme meg ut snart da og gå en tur med Mico. I morgen er det siste dag før påskeferien på skolen, og jeg kjenner det skal bli godt med ferie. Jeg har en overraskelse til dere i påskeferien også hihi.

Denne uken har jeg vert så sykt hekta på smoothie, så jeg lager det liksom 2-3 ganger til dagen haha. Jeg bare elsker det, og det er noe av det beste jeg kan få og drikke. Jeg har faktisk fått en del spørsmål på snapchat&Instagram hva jeg har i den, så det er det jeg skal fortelle dere nå. Min smoothie er utroolig enkel og lage. 

Min smoothie består av:

- Frosne bær (Banan, jordbær, noen få blåbær)

- 2-3ss vanilje yoghurt

- Eple juice (tar så mye til det dekker bærene)

Lager ofte tropisk smoothie også, spørs helt til hva jeg vill ha. Jeg bytter bare ut bærene til Tropiske frukter.Jeg elsker den blenderen som man tar flasken rett på, det tar deg jo bare 3 sekunder og lage smoothie. Enkelt og lage når du skal på skolen!

Er du sånn som meg så elsker smoothie?

Klem Therese...

LENGRE HÅR?

25.03.2015, 18:00

Hei mine fantastiske! I dag har jeg tenkt og gi dere noen tips til og få lengre hår, og ha et sunt hår. For desto sunnere håre ditt er, jo lengre vokser det og ser freshere ut! Anbefaler alle å pleie håret sitt godt (skal ikke skryte på meg at jeg gjør det, kanskje noe jeg bør starte med!) Jeg har tenkt og bestille meg noen hårkurer fra bed head, først må jeg spare til de. 

Har du ikke hårkur?: Jeg har hørt viss du blander egg og olivenolje er en bra for håret. (Oliven gir fuktighet til håret) JEG har ikke prøvd dette selv, men jeg har tenkt og se om det faktisk funker.. Du blander et egg og så olivenolje, og så påfører du det bare i håret. Husk- vanlig shampoo - Hårkur i 15-30min - Balsam.

Varmebeskyttende er så utrolig viktig når du skal bruke varme ting til håre fks: Rettetang, krølltang osv. Det er for og unngå minst mulig skade på håret ditt i mens du enten retter det eller krøller det eller hva du enn nå skal. Du unngår at det blir tørt, og ikke minst mindre slitt.

Ikke klipp håre, viss du vill ha et langt hår. Da sier det jo egentlig seg selv at du ikke bør gå og klippe det hver tredje veke. Så lenge du holder håret ditt friskt og sunt, så holder jo håre seg jo fint. Trenger jo ikke og klippe halve håret, sier seg jo egentlig litt selv viss du vill ha langt hår..

Ikke bruk strikker med metallfester, fordi det sliter veldig mye på håre. Ser mange som bruker det og det er ikke lurt, fins også strikker uten metallfeste!

Prøv og unngå å sove med oppsatt for, Slipp ned håret ditt så ofte du kan da slipper du at håre brekker. 

Hvordan få håre til og se mer sunt ut? Skyll skyll skyll! Håret ditt blir så fettete og ekkelt viss du ikke fjerner alt balsamen og shampooen. 

Etter du har skyllet ut alt balsamen så skyll en siste gang med kaldt vann, slik at håret ditt ser mer glansfullt ut.

Likte du tipsene i dette innlegget?

Klem Therese..

SNART FERIE

25.03.2015, 14:00

Nå nærmer det seg mer og mer ferie! Kjenner det skal bli utrolig godt med en ukens ferie fra skole og lekser! Bare to dager igjen nå på skolen så er det endelig tid for påske ferie. Vi pleier egentlig og bare være hjemme i påske ferien, men denne gangen har jeg veldig lyst til og reise til kongeparken eller på fjellet har vertfall lyst og gjøre noe. Det er utrolig mange som jeg kjenner som reiser på fjellet i påske ferien før det blir sommer. 

Kongeparken er forresten en stor park med masse karuseller, og det er utrooolig kjekt der. Viss vi ikke kommer til og gjøre noe spesielt i ferien, så skal jeg bare slappe av med mine gode venner og finne på noe ekstra kjekt sammen med de. Gå på piknik er jo koselig viss det er et fint vær ute eller noe lignende. Gleder meg vertfall til ferie, det er ikke til og legge skjul på.

Nå skal jeg på Cheerleadning sammen med Frida, kommer et litt større innlegg senere! Gled dere til det. 

Her er noen fine collager fra we heart it.


 

Hva skal du i påskeferien? Gleder du deg?

Klem Therese...

MINE FAVORITT SERIER

24.03.2015, 19:00

Hei alle sammen. Nå har jeg tenkt og fortelle dere om et par serier jeg liker og kose meg med! Jeg er en person som ikke er så glad i filmer, men når det kommer til serier så er det bare elsk! Jeg har alltid nesten en serie jeg ser på, akkurat nå så holder jeg på med White collar og har ikke så utrolig lenge igjen. Jeg ble inspirert av en blogg som heter Egeo til dette innlegget, sjekk ut hennes innlegg og!

- Denne serien heter The vampire diaries og handler om Elena som har et godt forhold til Stefan og Damon som er brødre. Stefan og Damon er vampyrer, og de har levd over 100 år, Stefan har et tidligere forhold til en vampyr som heter Kathrine som har gjort Damon og Sefan til vampyrer! Denne serien anbefaler jeg super sterkt, denne er min favoritt.- White collar: Så samarbeider en profesjonell forbryter og en spesial agent sammen i FBI. Neal caffrey samarbeider med spesial agent Peter Burke. Neal caffrey prøver og rømme fra fengsel som han må sone i 4 år, pga sin store forelskede for Cate. Så inngår han en avtale med Peter Burke at han skal være med og løse saker for FBI. Det er Peter Burke som har fanget han alle gangene. 

- Pretty little liares handler om de fem bestevenne som er Aria, Hanna, Spencer, Alison og Emily. De er på låven en kveld og så forsvinner Alison! Jentene begynner og senere i serien og få meldinger av en person som kaller seg -A og dette syns jentene at det er litt creepy. Alison er borte og ingen vet hva som har hendt hun.. Anbefaler denne så utrolig sterkt for jenter som liker litt action og spenning!

- 15-åringen Lux (Britt Robertson), som ble gitt opp for adopsjon ved fødselen, men har nå blitt gjenforent med sine biologiske foreldre - radio show vert Cate (Shiri Appleby) og bartender Baze (Kristoffer Polaha). De tre danner en usannsynlig familie, komplisert av det faktum at Cate er forlovet med hennes co-vert, Ryan (Kerr Smith). Jeg eeelsker denne serien, men synd det bare er tre serier siden jeg liker den så godt.

Hvilken er din favorittserie? Har du sett noen av disse?

Klem Therese..


TYPISK THERESE

24.03.2015, 16:29

Hei alle sammen. Dette kan bli et litt morsomt innlegg, dette er ikke som de vanlige, jeg har tenkt og si dere noe som er veldig typisk meg eller ting jeg gjør ofte.. Veldig mange som spør meg om jeg enten kan ha morsomme fakta om meg eller typisk meg eller noe som er lignende. Så da valgte jeg Typisk Therese denne gangen.

 -Jeg sitter så utrolig ofte på bade, så blir det av og til sånn at jeg blir kastet ut haha! Jeg eeelsker å sitte på bade og blogge/lekser, siden det er så varmt og godt og sitte der inne. Favoritt stede mitt i huset rett og slett haha! Badegulvet er elsk.

 -Dette er veldig typisk meg, viss jeg har bestilt noe eller blitt sponset av noe og jeg gleder meg veldig mye til det kommer. Så sjekker jeg postkassen hver gang jeg går forbi den. Skjer dette med deg og av og til?

  -Når helgen starter, så er jeg ofte trøtt på fredagen så sier jeg ofte til meg selv "jeg tror jeg må legge meg litt tidligere enn jeg pleier tror jeg". Men det skjer jo aldri når jeg sier det, selv om jeg er trøtt! 

 -Dette er så typisk meg haha! Det er at jeg spør store søsteren min som heter Karoline hele tiden om jeg kan få låne macbooken hennes og da mener jeg nesten hele tiden!

-Viss det er noe jeg absolutt ikke får til så blir jeg veldig fort irritert og sier "DETTE ER HELT UMULIG!".


Er det noe her du pleier og gjøre?

Klem Therese.

BILDEKONKURRANSE

23.03.2015, 16:41

Hei alle sammen! Husker dere da jeg hadde en bilde konkurranse her på bloggen, som jeg skulle ha før jeg skulle ha en giveaway. Men nå har jeg vertfall trukket en vinner og hun heter Malin, og hun driver på med turn og klatring på fritiden. Hun er også mye med venner og hvis ikke de er i Stavanger eller sandnes står de på pennyboard eller bare har det kjekt!

Denne gangen gikk bildekonkurransen ut på at dere skulle sende meg outfiten deres på instagram. Det kom inn mange kjempe fine outifter men kunne bare velge en, så da ble det Malin denne gangen. Husk har planer om en giveaway om ikke alt for lenge, vi får se når det blir! Gleder meg.

Outfiten hennes er: Cardigan: Cubus, Topp: Only, Thights: New yorker og skjerf: Accessories..?

Hvilke type konkurranser vil dere en annen gang?

Klem Therese...

15'ÅRS BURSDAG

21.03.2015, 12:25

Hei alle sammen! I dag så skal jeg i 15'års bursdag til søskenbarnet mitt vi er veldiig gode venner. Så vi inviter hverandre til selskapet der vi bare inviterer venninner osv. Jeg skal sove der også siden hun bur et stykke unna, så slepper mamma og pappa å hente meg etter selskapet. Gleder meg veldig mye, jeg skal bort der i tre tida siden jeg skal være med og gjøre det litt klart så skal vi stelle oss sammen. 

Jeg skal ha på meg en blå kjole, som dere får se i morgen dagens innlegg. Jeg kommer til og blogge mer om selskapet i morgen siden jeg syns det blir litt for seint og blogge om det i kveld. Jeg skal vertfall ha en blå kjole og krøller, jeg skal krølle håre før jeg skal bort dit siden jeg er veldig redd for krølltanga min haha, og derfor tørr jeg ikke og ha den i en veske med masse andre ting! 

Tror dette kommer til og bli en super kveld, så håper jeg at Milena får et supert selskap for det fortjener denne nydelige jenta! Elsker deg. 

Når var sist du var i en bursdag? 

Klem Therese...

SKOLEAVIS/CHEER

18.03.2015, 13:03

Heii. I dag er det onsdag og det betyr Cheerleadning wohoo! I går så stressa jeg mye siden jeg måtte øve på prøve siden vi skulle ha matte prøve i dag, og det gikk heldigvis veldig bra tror jeg, Føltes vertfall sånt ut når jeg var ferdig med prøven. Jeg skulle jo også blogge for i dag, men det fikk jeg heller ikke tid til men så fikk jeg heldigvis litt tid til å blogge i dag.

Forresten vi var endelig ferdig med skoleavisa og nå skal vi selge aviser, pengene går til redd barna. Nå skal vi gjøre oss klare til cheer og spise, så må vi nok kjøre ut til hallen. Senere i dag skal jeg selge noen aviser jeg fikk med hjem så skal jeg blogge og gjøre lekser. 

Jeg er litt på fremsida, og har to sider i avisa om meg og bloggen.Har dere skoleavis der dere går på skole?

Klem Therese...

LIFEHACKS

13.03.2015, 15:00

// Dette er @Forjenter sine lifehacks

Hei alle sammen. Endelig helg og det er utrolig deilig med helg. I dag har jeg tenkt og gi dere noen lifehacks siden jeg skal på shopping på Amanda med Frida. Så da blir det ikke blogging før om det før i morgen eller senere. Derfor har jeg tenkt og gi dere noen lifehacks, og for dere som ikke vet hva det er så er det noen "tips" jeg gir dere for og gjøre hverdagen enklere eller smartere.

♥ Ikke bruk google.com når du trenger hjelp til skole oppgaver, bruk heller school.google.com

♥ Vet du ikke hva du skal kjøpe i gave til noen? Be han/hun gjette 5 ganger og de 5 gangene er forslag til hva du kan kjøpe!

♥ Klarte du å sende meldingen til feil person?! Skru på flymodus då!

♥ Har du brent tunga din? Strø litt sukker på tunga.

♥ Bruk Google Voice for og ringe gratis til hvem du vil! I går så laget jo jeg, Madelen og Kristine en video på youtube kanalen min! Så viss dere vill se den så trykk HER. Husk og sett på den beste kvaliteten som er 1080HD.

Klem Therese.

NY VIDEO PÅ VEI

09.03.2015, 17:35

♥ Hei dereNå er det endelig en ny video på gang til dere, og jeg tror denne videoen blir bra. Jeg skal ikke avsløre hvilken video det er siden da har dere ikke noe og glede dere til. I dag er det jo mandag og jeg går jo ikke på noe sport eller noe sånt da, enste dagen jeg går på noe er onsdagen så jeg har jo fullt fri nesten hele uken haha. Jeg hadde egentlig planer med en venn i dag men hun kunne ikke så vi tar det en annen dag.

Så i dag har jeg brukt tiden min på og filme en ny video til dere og tenkt på hva jeg skal blogge om resten av uken. Så har jeg også laget meg noe såå godt i dag, men det ser dere i videoen min tror den kommer enten på Tirsdag eller Onsdag. Jeg har også gått tur sammen med herligheten min MIco!

Hva har du brukt mandagen din på?
"VINNERENE" LINKE-RUNDEN

08.03.2015, 17:21

Hei dere. Husker dere når jeg hadde linke runde her på bloggen min? Det er en liten stund siden med jeg har endelig funnet to som får linket sin blogg her på bloggen min, takk til dere som ble med. Dette var på en måte en liten konkurranse, jeg har planer om flere om ikke så utrolig lenge.Men her er vertfall den første som jeg valgte og får sin blogg linket her og det er Julie !

Hun er snart 13 år altså like gammel så meg, å så spiller hun Hånball, fotball, så danser hun og turner! Jeg har lest noen innlegg på bloggen hennes! Den siste som får sin blogg linket her på bloggen min er en jente som heter Celina, hun blogger om hverdagen sin, mote og mye mer! Jeg har lest en del innlegg på bloggen hennes og den er vert å sjekkes ut.

Skal jeg ha dette flere ganger?

Klem Therese. 


I dag har jeg og Ida koset oss veldig masse sammen, og vi har hatt en super helg sammen! Kunne ikke hatt det bedre, her får dere se en collage av dagen i dag haha. 

VINTERLYD STAVANGER

07.03.2015, 22:02

Hei alle sammen! Først må jeg bare si at jeg har hatt en helt fantastisk dag det må jeg bare si, jeg så faktisk the main level live! Jeg ble så utrolig glad når de kom på scenen, elsker de så sinnsykt mye! Bra at vi var helt fremmest med scenen. De er utrolig flinke til synge og de lagde så utrolig mye liv på scenen! De andre artistene syns jeg og var utrolig flinke, alle sammen lagde masse liv på scenen.Publikum var blinde og alle skrek og sang med, slev om det var regn/ våt/ kaldt.

Jeg fikk møte bloggeren Jennie sofie etter konserten, eller jeg såg hun så tok jeg bilde med hun. Jennie var utrolig hyggelig og ikke minst pen! Vinterlyd kan jeg anbefale sterkt til dere, wow kommer aldri til og glemme denne dagen! Det å se The main level live var helt fantastisk, wow har ikke ord! Så fikk jeg også dele denne fantastiske dagen sammen med min aller bestevennine Ida :)

Har du vert på vinterlyd eller skal du kanskje?

Klem Therese.

Meg og Ida før konserten!

Her er noen bilder av noen jenter som ville ta bilde sammen med meg & meg og Jennie & Alexander (tml) & Laurent (tml) & meg & ida i insta frame!

ÆÆ enda mer av The main level !

BILDEKONKURRANSE

06.03.2015, 19:53

Hei alle sammen. Jeg har tenkt og ha en liten bildekonkurranse, det var det noen som ønsket seg på instagram! Derfor har jeg tenkt og ha den siden det var en veldig god idea, før jeg skal ha giveaway. Jeg kommer til og ha en giveaway når jeg har kjøpt alle tingene jeg vill ha. Men denne konkurransen blir en bilde-konkurranse, gleder meg veldig mye til og se hvilke bildene dere sender inn. Denne gangen skal vi ta bilder av outfiten din, siden jeg liker mote og klær!

Skal du være med?

Klem Therese.


Dette må du gjør for og være med:

♥ Sende et bilde av Outfiten/antrekket din og sende den på instagram til meg /@theresesorenes

♥ Skrive hvor klærne er fra under bilde, mens du sender det

Dette vinner vinneren:

♥ Du får bilde ditt postet her på bloggen min, så får du din egen lille tekst under bildet ditt om deg og hva du gjør på fritiden osv.

♥ Jeg sender deg en videohilsen på instagram, og jeg følger deg å gir den shoutout i en liten stund!


DIY SCHOOL EDITION

05.03.2015, 20:00

Hei alle sammen. Det er litt seint men jeg poster videoen for det, siden jeg har gledet meg til og vise den til dere. Det er ikke den beste videoen jeg har laget men det er vertfall noe, jeg skal lage en mye bedre DIY når romme mitt er ferdig siden skal ha room Diy også så nå vet dere det. Jeg ble veldig fornøyd med det jeg lager i videoen, bruker det veldig mye nå fortiden. Håper dere liker videoen, og gjerne si om du vill ha flere sånne som dette!

Klem Therese.

HUSK OG GÅ PÅ "INSTILLINGER" OG SETT PÅ 1080HD FOR BEST KVALITET

NY HEADER WOW

02.03.2015, 19:50

WOHO! Endelig har jeg fått en ny header, så kjempe fornøyd med den nok en gang. Det var Ane Karine Estil som lagde den som vanlig, hun er utrolif flink og jeg har ikke hatt noen bedre designere enn hun, eller hun er jo den enste jeg har hatt så. Men som sakt så setter jeg veldig stor pris på at hun lagde den til meg. Bloggen hennes finner dere HER og instagramen hennes er HER, hun har av og til "konkurranser" der du kan vinne et skreddsydd design.

Jeg ble vertfall veldig fornøyd med den, og dere bør absolutt sjekke ut bloggen hennes eller Instagramen hennes. Hun legger ut tips om desing også, og blogger om hverdagen sin! Jeg liker bloggen hennes veldig godt, og hun er flink blogger ikke minst. Setter kjempe stor på pris på at du orker og bruke tid på og lage header og desing til meg Ane Karine Estil, bare sånn du vet det :)

Klem Therese.

Her ser dere den nye header, og full resultate ser dere lenger oppe.

FREMOVER

01.03.2015, 14:53

Hei alle sammen. Nå har jeg en lang liste om innlegg som jeg skal poste her på bloggen til dere og jeg klarer nesten ikke og vente. Jeg er så utrolig spent på det meste som jeg har kommet med, jeg skal prøve meg på en del nye ting så det ikke blir så mye av det gamle. Gleder meg faktisk veldig mye til mange av tingene. Så jeg har tenkt og dele noen av tingene med dere, men noe kan jeg ikke fortelle enda siden det skal være en overraskelse.

 Månedens favoritter, i noen av månedene.

♥ Roomtour når rommet mitt er helt ferdig er så utrolig spent på denne!

♥ Skal prøve og få til noen konkurranser, denne er jo ekstra kjekk for dere.

♥ Så skal jeg prøve og få til noen mote tips sånn som jeg hadde før også siden dere likte det veldig godt.

♥ Favoritter i klesskapet for tiden, altså av klær.

♥ Høyest på ønskelisten akkurat nå, dette har jeg hatt noen ganger før også.

♥ Jeg blir jo 13 i april, så da har jeg noen planer her på bloggen :)

♥ Så har jeg en ny header på gang, og jeg er utrolig spent på den !

♥ Så kommer det noen DIY for rom, men det er etter romme mitt er ferdig og jeg gleder meg såå mye!

Noe du savner som du kanskje vill ha mer av?KJEKK DAG MED KLASSEN

27.02.2015, 15:44

Hei dere. I dag var jeg jo på ski-dag sammen med mellomtrinnet, på skolen. Jeg syns at det var veldig kjekt og jeg gikk helt opp til olalia. Olalia det var der vi gikk på langrenn, jeg går jo aldri på langrenn men det gikk veldig fint. Det var et langt stykke og gå opp, men når vi skulle ned igjen så rant vi nesten bare. Først gikk jeg sammen med Madelen & Frida, det ser dere på ene bilde. Men så følte Madelen seg ikke så bra, og frida hadde vondt i skuldrene tror jeg.

Så da gikk jeg et langt stykke sammen med Caroline, og så gikk jeg sammen med Caroline, Kristine og Kristine. Når vi endelig hadde komt opp til hytta så spiste vi, og noen grillet. Så tok vi noen bilder, så jeg har noen minner haha. Etter en god stund måtte vi ned igjen, sånn at vi rakk bussen tilbake til skolen! Tror alle hadde det kjekt, og jeg så mange smil igjen turen så :) Nå skal jeg kose meg, siden det er Fredag og endelig Heeelg!

Håper alle sammen får en super helg :)

Stor klem Therese.

SKIDAG I MORGEN

26.02.2015, 14:02

Hola! Åå endelig er jeg frisk, såå deilig og kunne være med venner igjen! Nå har jeg nesten nettopp komet hjem fra skolen og det var en helt vanlig og grei skole dag. Vi holder på og gjøre oss klare til og spile skoleturnering, og jeg gleder meg veldig mye. Jeg holder på med og øver til en naturfag prøve som vi skal ha i neste uke. Jeg skal prøve og øve mest mulig nå så slepper jeg og øve så masse i neste uke.

I morgen på skolen skal vi ha en ski-dag på mellomtrinnet, jeg gleder meg veldig mye til og gå på langrenn. Jeg går aaaldri på langrenn, så jeg tror ikke at jeg er så utrolig god. Men jeg tror det kommer til og bli en kjekk dag i morgen på skolen :)

Klem Therese.

MIN TIRSDAG

24.02.2015, 15:53

Blææh, nok en gang er jeg syk! Jeg har kjedet meg så utrolig mye i dag, men sånn er det jo og være syk man kan jo ikke gjøre noe med det. Det enste jeg har gjort til nå er å spise, se på tv og være på instagram. Jeg hater og være syk, siden du kan jo akkurat ikke være sammen med venner sånn som når du er frisk og sånt. Men jeg har jo en skjønn lillesøster som muntrere meg litt opp da.

Jeg har begynt og planlegge en DIY til dere siden jeg ikke har noe bedre enn og gjøre. Jeg gleder meg veldig mye til og visere dere det, tror dere kommer til og like den videoen, tror det kommer til og vare en stund. Jeg har to forskjellige ting, så jeg har ikke bestemt meg helt enda men skal jo ikke ha den enda så.

Gleder du deg til min første DIY video her på bloggen?

Klem Therese.VINTERFERIEN OVER

23.02.2015, 17:16

Hei alle sammen. Nå er det skole og vinterferien er over, egentlig utrolig kjedelig! Jeg var så utrolig trøtt i dag, og i tillegg var jeg forkjølet osv. I dag skal jeg prøve og gjøre mest mulig lekser, så skal jeg også være sammen med Ida siden vi har planer om noe. Var veldig deilig og se alle vennene mine i klassen da, siden den enste fra klassen jeg har vert med er Madelen så jeg savnet de andre litt.

Nå har vi starta med en fotball turnering på skolen, da skal vi spille kamper mot andre og sånt. Håper vi kommer langt, men det viktigste er jo og ha det morsomt og ha det kjekt sammen med venner. Jeg og Caroline holde på med en video til dere nå, siden har fått mange spørsmål om hun kunne være med i en video. Så hvorfor ikke? Så kommer nok en video i løpet av uken.

Har du vinterferie eller ikke?

Klem Therese.

TING VI JENTER GJØR

20.02.2015, 15:00

// Tipset til instagramen til @Forjenter

Hei dere. Nå ligger jeg på teppe mitt og er egentlig klar for og gå i seng før jeg skal stå opp i morgen før, jeg reiser til Bergen sammen med familien min. Jeg er nok allerede i bergen når dere leser dette innlegget siden jeg skrev det på kvelden i går, siden jeg ikke får tid til og blogge noe i dag. Men jeg har vertfall tenkt og dele noen ting som er typisk oss jenter!

Jeg bare elsker og lese sånne ting som dette siden du kan allitd kjenne deg igjen av noe, er ikke en gang jeg ikke har gjort det. Håper dere får en fin dag alle sammen, og gjerne gi et lite hint om du vill ha en innkjøps video fra bergen :)


Kjenner du deg igjen av noe av dette?

1. Når du er på et offentlig sted så er det alltid et sikkerthetskamera og da vinker vi alltid, gjør en grimase eller begynner og danser foran det.

2. Når det skjer noe som noen kanskje ikke kommer til og tro på eller det skjer noe helt spesielt så ønsker vi oss alltid at vi kunne ta bilder med øynene.

3. Vi lurer alltid på hvordan vi ser ut i andres øyner eller hva de tenker om oss, vi er alltid nysgjerrige.

4. Dette skjer alltid med oss: En film er 2 timer. Gjett hvilken scenene som kommer når foreldrene våre kommer inn..?

5. Vi hater når folk bruker lang tid på og sende, så siden det tar så lang tid, blir vi spente... Også sender de bare "Hei eller Ok"

6. Når mobilen vår faller blir vi så redde og lei oss, Og når venninnen vår faller ler vi.

7. Når vi blås ut et stearinlys så tar vi alltid på det smelta stearinet og venter til det stivner og drar det av etter på! 

Klem Therese.

------------------------------------------------

MEG UTEN SMINKE :o

BESØK AV MADDE

19.02.2015, 20:12

Hei alle sammen. I dag har jeg har jeg hatt besøk av Madelen og vi lagde jo videoer som vanlig. Vi lagde både the smelling challenge og whisper challenge, vi kommer til og legge de ut på videofy og tror de kommer til og bli veldig bra. Vi såg også på en serie som heter life unexpected den er utrolig bra og kan anbefale den sterkt til dere. Senere så gikk vi opp til Caroline, Erik og Stine de såg en film og det ville vi også være med på.

Husker ikke helt hva filmen de såg heter, etter på så begynte jeg og madelen og redigere videoene. I morgen skal jeg til Bergen med familien min så det kommer innlegg om det på lørdag siden jeg ikke har pce eller noe sånt i Bergen. Gleder meg veldig mye,vi skal på akvariumet og shoppe og sånt så jeg gleder meg veldig mye. Vi kommer hjem sånn seint på kvelden.

Har du noen gang vert på Akvariumet? Var det kjekt der?

Klem Therese.


JEG HAR LAGD NOEN COLLAGER HÅPER DERE LIKER DE.


GLAD I DERE

18.02.2015, 21:06

Hei dere. I dag har jeg vert i badehallen sammen med Caroline, Erik og Madelen utrolig kjekt. Vi var der ganske lenge, jeg og madelen snakket neste bare sammen da. I mens Erik og Caroline gikk og hoppet osv. Vi rusjet i rutsjebanen alle sammen da så vi fant på noe sammen også. Når vi var ferdige i badehallen så lagde vi en video som jeg skal poste på videofy i morgen (@theresesorenes) Den heter 7 second challenge, og den ble super morsom!

Dere bør absolutt sjekke den ut i morgen, tror dere kommer til og like den. Det er ikke alle som har videofy da, jeg kommer ikke til og poste den her siden den ikke er den beste redigeringen siden den var litt vanskelig og redigere den. Nå er alle sammen hos meg og skal kanskje se en film eller noe sånt, vi skal se operasjon arkits den filmen er super braa! Elsker den har sitt den et par ganger. Håper dere liker bildene vi tok sammen :) Ha en fin kveld alle sammen.

Har du videofy? Hva heter du der?

Klem Therese.OPPUSSING PÅ ROMMET

18.02.2015, 14:01

Hei alle sammmen. I går var jeg på Ikea derfor det ikke kom noe spesielt innlegg her på bloggen. Vi var der i hele dagen, jeg kjøpte meg masse nye møbler og ting til romme siden jeg skal pusse det opp. Utrolig deilig og få noen nye ting til romme, jeg syns romme ble mye finere med en gang. Jeg har ganske lite rom, i forhold til de fleste men jeg bryr meg ikke akkurat så mye. Jeg fikk både sminkebord, nattbord, puter til senga, teppe, lampe, speil og noen andre ting. Jeg hadde allerede bestemt meg for hvordan romme mitt skulle se ut. Speilet er ikke oppe enda siden er ikke vits når jeg skal tapetsere rommet og fjerne panelet.

Jeg har planer om og ha en rom-tour når rommet mitt er ferdig så kan dere si hva dere syns og se hvordan de ble. Jeg hadde tenkt og filme romme før og etter men det glemte jeg for jeg har allerede begynt og pusse det opp. Det var noe de ikke hadde inne på ikea, og det skal broren min ta med seg hjem siden han bur i stavanger. Det var en stol til sminkebordet mitt og noen lanterner som jeg skal ha på speilet tror eller over senga. 

Hva syns du så langt?

Klem Therese.VINTERFERIE

16.02.2015, 14:00

Hei dere. Nå har endelig vinterferien startet, den startet i helgen på en måte men nå er den skikkelig i gang! I dag tidelig så kom Caroline og nå har hun endelig flyttet inn og jeg har gledet meg så lenge nå og nå er det endelig gjort. Vi spiste pannekaker når hun kom kjempe godt, kjempe lenge siden jeg hadde spist så gode pannekaker haha. Vi kjørte etter på og hentet tapeten til Caroline sitt rom, jeg har funnet en tapet til rommet mitt tror jeg eller jeg er litt usikker på om jeg har lyst på den.. Men jeg tror jeg kommer til og velge den viss jeg ikke finner en enda finere.

Jeg har ikke noen spesielle planer ut over kvelden, men tror jeg skal være litt ute så finner kanskje jeg og Caroline på noe sammen. Det er jo vinterferie og da kan jeg jo sove så lenge jeg trenger og det er såå deilig, jeg elsker og kunne sove litt ekstra lenge isteden for og våkne sju om morgenen. Tror dette kommer til og bli en veldig kjekk vinterferie, på onsdag skal vi på Ikea og på Fredag skal vi skal til Bergen tror jeg det var siden vi skal til Akvarium et og sånt, så skal vi kanskje på fjellet.

Har du vinterferie? Hva skal du i vinterferien?

Klem Therese.

Dette er Caroline :)

SUNDAY

15.02.2015, 15:02

Hei alle sammen.  Nå er det endelig søndag og jeg kan bare slappe av! I dag har jeg endelig fått meg full versjon av picmonkey.com altså der jeg redigerer bildene mine, viss dere vill redigere bilder der så er det også gratis men da er det en del ting dere ikke kan bruke. Jeg brukte picmonkey før jeg kjøpte den fulle versjonen også så det kan jeg anbefale :) I dag skal jeg nyte det fine være med og gå en tur sammen med Mico, og være ute sammen med han så skal jeg lage videoer til videofy.

I kveld så har jeg planer sammen med Ida, lenge siden dere har hørt at jeg skal være sammen med hun vi er litt dårlige på og finne på ting sammen sånn som vi gjorde før. Så jeg savner hun så skal bli deilig og tilbringe tid sammen med Ida, har jo kjent henne hele live nesten så vill jo ikke minste kontakten sammen med hun! Har dere forslag til en film som jeg og Ida kan kose oss med? Akkurat nå så sitter jeg foran pc-en og ser på serie og spiser ananas på boks og det er utrolig godt haha bare digger det ! Ha en super fin søndag alle sammen :)

Her er noen bilder jeg tok i dag, hvilket likte du best ? 

Klem Therese.
EN HERLIG DAG MED VERDENS BESTE

14.02.2015, 19:45

Hei alle sammen. I dag har jeg koset meg sammen med verdens herligste gutt. Jeg er så utrolig glad i han så var deilig og tilbringe litt tid sammen med han. Føler meg så heldig som har han, kan være meg selv med han alltid og han liker meg for den jeg er. Jeg var jo så heldig og fikk verdens skjønneste gave av han! Jeg trodde jeg ikke skulle få det jeg fikk jeg trodde egentlig det var noe helt annet, så jeg ble utrolig glad når jeg åpnet gaven!

Jeg fikk en bamse som hadde bilde av oss to på genseren sin eller hva det var men det var vertfall utrolig skjønt syns jeg! Jeg har faktisk et navn til bamsen haha, han heter Alfred syns det navnet er så kult haha. Jeg fikk også sånn "Hjertegodteri" eller hva jeg skal kalle det, passet bra siden det er lørdag. Jeg og Håvard har faktisk vert sammen i et halvt år uten om den lille pausen vi hadde etter nyttår.. Han er bare helt elsk og noen ganger er han til og le av! Har kost meg veldig masse i dag sammen med Håvard.

Har du fått en Valentines gave av noen?

Klem Therese.

VALENTINES DAY

14.02.2015, 14:30

Hei og god Valentines day til dere! Dette er en av mine favoritt dagene mine i løpet av året, siden det er en dag der du kan være sammen med kjæresten og kose deg eller være sammen med en utrolig god venn du setter pris på. I dag skal jeg være sammen med Håvard og kose meg siden det er selveste valentines day og jeg gleder meg utrolig mye til og se han siden er en god stund siden sist. Begge har hatt det travelt med forskjellige ting og derfor har vi ikke hatt tid til hverandre så skal bli deilig og se han igjen! I dag skal jeg bruke lørdags dagen på han og meg, tror jeg kommer til og være der en god stund siden nå har vi tid.

I dag har det vert et utrolig utrolig fint vær, nesten sommer allerede jo jeg kunne jo gå ute i t-shorte. Så utrolig fint vær på vinteren er ikke ofte vi har så det var jo bra det ble så fint vær den dagen jeg skal være sammen med Håvard. Etter jeg våknet i dag har jeg bare vert ute og tatt bilder og sånt ikke noe mer enn det.. Men jeg håper dere får en fin Valentines day sammen med kjæresten din eller en venn! Kommer sikkert et litt sent innlegg når jeg kommer hjem.

Hva skal du i dag ?

Klem Therese.

VINTERFERIE

13.02.2015, 16:23

Hei. Åh nå er jeg så glad for at det er vinterferie skal bli deilig og ikke tenke på skole eller noe sånt. Fredag på skolen går som oftest veldig seint og er kjedelig siden vi har sånne fag som jeg ikke er så glad i, og derfor er det litt ekstra kjekt og slenge sekken fra seg når jeg kommer hjem! Men i dag var det enda kjekkere siden det er vinterferie endelig. I morgen er det jo Valentines day så derfor holder jeg på med Valentin gaven til Håvard fra meg siden jeg skal være sammen med han i morgen.

Gleder meg skikkelig mye, tror dette kommer til og bli min beste Valentines day siden jeg er sammen med han. Har gledet meg så mye til denne vinterferien siden Caroline flytter inn og vi skal til Bergen på akvariet, pluss at vi skal til Ikea for og kjøpe nye møbler til rommet mitt og Caroline sitt. Jeg kommer jo til og være masse sammen med venner og familie og sånt i løpet av ferien også. Vi skal kanskje ta oss en tur på fjellet og er utrolig lenge siden jeg har vert der så jeg gleder meg så klart. 

Hvem er din Valentin?

Klem Therese.

UKENS SPØRSMÅL

11.02.2015, 14:00

Hei alle sammen. Nå tenkte jeg og ha ukens spørsmål og viss du vill at jeg skal ha en spørsmåls runde i mars så gjerne si det, orker ikke og ha det viss det ikke er noe dere ønsker dere. Men jeg skal vertfall nå svare på noen spørsmål som dere stiller meg enten i kommentarfeltet eller på andre sosiale medier. Jeg får mange spørsmål daglig så kan være godt og få svart på de her så alle kan lese svarene her.

Lurer du på noe?

Klem Therese.


1. Kan du forklare sminken din dagelig i et innlegg en gang?

Ja, jeg kan prøve på og få gjort det en gang eller jeg bare kan ta det fort nå og kanskje mer grundige detaljer senere. Jeg bruker aller først en dag krem, så tar jeg på fondation i hele ansiktet, tar på mascara og fikser brynene mine og bruker øyenbrynspenn.

2. Hvordan får du egentlig tid til så mye blogging? så du gjør du holder oss veldig bra oppdatert.

Jo, Tusen takk for det er jo koselig og høre at jeg er flink til og oppdatere dere noe som jeg selv syns at jeg bør bli flinkere til. Men jeg bruker utrolig mye tid på bloggen jeg tenker på bloggen hele tiden egentlig, jeg legger alltid tid til bloggen og når jeg kommer på noe og blogge om som av og til kan være vanskelig så skriver jeg alt sammen ned. Jeg får det ofte travelt spesielt i denne uken her men jeg prøver så godt jeg kan.

3. Har du noen andre ting som du holder på med på fritiden uten om at du blogger?

Ja, jeg går jo på cheerleadning som der kanskje vert og så baker jeg ganske mye som dere kanskje har oppdaget etter jeg legge alltid ut bilder av det jeg har laget som oftest. 

4. Hva drømmer du om i fremtiden?

Jeg er faktisk litt usikker på det men meg og Ida har en liten plan som er veldig liten mulighet for at det skjer. Vi har nemlig lyst og reise til L.A og kjøpe en leilighet der når vi nærmer oss 19-20 og leve livet og shoppe der og jeg kan blogge, siden jeg har lyst og blogge videre i livet det er jo en del av drømmen min.

5.Syns du det er flaut når noen kommer bort og tar bilde med deg eller tar snik bilde?

Nei, ikke nå lenger siden jeg har blitt vant til det siden det har skjedd noen gang. Første gangen var det jo utrolig kleint men etter den gangen har det ikke vært så flaut.

6. Kan du begynne med videoblogger?

hmm, kanskje jeg er fortsatt utrolig usikker på det der siden jeg har jo aldri lagd det før og sånt. Men kan være jeg lager det inni mellom bare visst det er noe dere ønsker dere her på bloggen og vill at jeg skal lage.

JANUAR FAVORITTER

08.02.2015, 16:00

Hei alle sammen. Nå har jeg tenkt til og ha Januar favoritter i et innlegg, siden blir litt stress med og lage en video. Jeg har det jo ganske travelt fremover, så derfor kan det ta litt tid før jeg kommer ut med nye videoer. Men jeg skal legge ut en del videoer på videofy, så kan være vert og få med seg de altså, jeg heter Theresesorenes der også. Jeg har gledet meg til dette innlegget selv en god stund nå, derfor lager jeg det nå. Håper dere også liker at jeg kommer med sånne innlegg så dette i løpet av månedene som kommer nå.

Men jeg har et lite problem for tiden, nå sitter jeg en liten stund og ikke har en anelse om hva dere ønsker at jeg skal blogge om, så finner jeg ikke alltid på noe. Så jeg hadde satt pris på om dere hadde kommet med noen forslag til meg i kmt. Jeg lover at jeg skal være flinke til og oppdatere videre, føler at jeg har lugget på bunn litt i det siste med gode oppdateringer om dagen min.

Klem Therese.


VISST DERE HAR NOEN SPØRSMÅL OM TINGENE JEG VISER DERE SÅ ER DET BARE TIL OG SPØRRE.

1. Favoritt serien min denne måneden har vert The vampire diares! Utrolig godt og være ferdig med den.


2. Favoritt dekselet mitt har vert et rosa deksel som har pels, det er fra Ebay (:


3. Favoritt vesken min har vert vesken min fra Micheal kors den er bare elsk.


4. Jeg kjøpte en selfie stick på ebay også som jeg har brukt en del i Januar :)


5. Jeg har brukt den baby rosa cardigan min 1000 ganger i januar, jeg bare elsker den!

6. Jeg må nå ikke glemme body mistene mine som jeg har brukt så utrolig mye etter jeg fikk de i januar! Anbefaler de, jeg kjøpte de hos nordicfeel.no


7. En type "ansiktmaske" som hjelper utrolig godt mot hunde, jeg bruker den 3-4 ganger i uken. Den funker utrolig bra, og har hjulpet mye!


8. Real techniques kostene mine, jeg har bare 2 stk. Den ene er til fondation og den andre til blush!


9.Så er den en mascara fra Loreal Paris som erstattet Victoria secret mascara mine med en gang! Jeg er helt forelsket i den etter jeg fikk tom for de andre...

10. Så er det en av mine aller største favoritter altså Mac leppestiftene mine!


BLOGGTIPS

07.02.2015, 20:48

Hei. Jeg tenkte og komme med noen bloggtips til dere, siden jeg har faktisk aldri hatt det før. Jeg begynner og få en del lesere og mange av de har blogg selv. Det er en del som sender meg spm om det med blogg så jeg tenkte rett og slett og hjelpe dere på veg litt. Jeg har jo blogget utrolig lenge nå, så jeg føler selv at jeg har kommet inn i det men det er jo alltid noe som kan bli bedre! Men jeg skal lære dere noe av det jeg lært opp gjennom årene med blogging.

Først av alt bør dere jo finne et navn du liker, enten så kan du sette sammen etternavnet ditt eller bruke en forkortelse. Bloggen din kan egentlig hete hva som helst, men anbefaler ikke at det er vanskelig og langt. Du må jo ha et design til den og, ikke sant? Jeg vet en del blogger som har gratisdesign, så slipper dere og bruke penger på og enten kjøpe et eller på et lagd. Mitt design er laget av Ane Karine Estil, hun er utrolig flink jeg spurte om hun kunne lage et til meg og det ville hun og det ble jeg utrolig glad for!

LISTE OVER GRATIS DESIGNERE:

Inaanjuta.blogg.no (hun har video om hvordan du gjør det også)

Zhangmeimei.blogg.no

Tonjemt.blogg.no

Design: Du bør ha et design som viser hvem du er, og passe til din blogg og det er veldig fint viss du har noen enkle farger. De fleste syns det er for mye visst du har fks: Knask rosa eller noe sånt. De fleste holder seg til: Beige, hvit, grått og svart. Du bør passe på at headeren passer bra sammen med designet også!

Bilder: Før så brukte jeg ipad bilder til min blogg, men jeg fikk meg endelig kamera til slutt og alt ble så mye bedre. Bildene mine var ikke utydelige lenger og flere syns bildere mine var mye bedre! Du trenger ikke noe fancy kamera til flere tusen, men du kan bare bruke et vanlig kamera til 300 kr. Men de fleste topp-bloggere bruker kamera som koster litt, mitt kostet ca 3000 kr. Du bør alltid ha et bra lys når du tar bildene dine også, helst ta de ute på dagen siden da har du godt med lys. 

Redigering: Nesten alle bloggere redigere bildene sine på ett eller annet vis, jeg bruker mest picmonkey.com siden jeg syns det er et utrolig bra program. Du kan fikse på det meste der, og du kan lage helt enkle og greie headere der også. Jeg bruker det programmet ca hver dag nesten! Jeg anbefaler det sterkt :)

Innleggene: Du bør skrive innleggene dine på bokmål siden de fleste kan lese bokmål, ikke skriv DIALEKT! Alle har forskjellige dialekter og er ikke sikkert andre skjønner hva du skriver og du får en litt rotete blogg.. Det er jo alltid kjekt viss du har store lyse bilder, som har en rimelig størrelse.

Håper dere får bruk for dette, og sorry for det ble litt seint. Bilder der jeg er helt naturlig og uten sminke på bildene :o Enste som er redigert er at det er effect på bilde.

Klem Therese.
SATURDAY

07.02.2015, 16:40

Hei. Nå er det endelig lørdag, den dagen du kan kose deg mest på. Jeg liker lørdag best av alle dagene i hele uka, så jeg gleder meg alltid ekstra mye til lørdagen. I dag skal jeg se på serie og snakke en del sammen med venner og noen andre jeg ikke snakker med så ofte, vi har utrolig stygt vær ute og det ødela alt. Siden jeg skulle ut ta noen nye bilder til bloggen siden er ikke så ofte jeg gjør det, men når jeg våknet var det helt forferdelig vær for og si det sånt. Derfor får jeg heller finne en annen løsning, kanskje jeg kan ta de neste helg. Jeg kommer til og se en del på serie tror jeg, og selvfølgelig kose meg med godteri det er jo lørdag!

Jeg får en veldig travel uke denne uken siden er en del ting som skjer denne uka. I morgen er det jo morsdag, jeg har nettopp vert og fikset gaven min til mamma jeg pleier alltid og enten lage noe til mamma eller kjøpe noe. Jeg tror mamma kommer til og bli glad for gaven jeg skal gi hun, Caroline kommer også i morgen så jeg tror det kommer til og bli en veldig kjekk dag i morgen :) Til nå har jeg laget noen videoer, fikset gaven til mamma og ikke minst spillet just dance. 

Skal du lage noe til mammaen din i morgen?

Klem Therese.


SIDEN JEG IKKE HAR FÅTT TATT NOEN BILDER, SÅ FÅR DERE LITT INSPIRASJONS BILDER FRA WE HEART IT. JEG LIKER DISSE BILDENE VELDIG VELDIG GODT :)

LINKE TIL DIN BLOGG - KONKURRANSE

05.02.2015, 15:00

Hola! Jeg tenkte og ha en linke runde der jeg velger noen blogger jeg velger og linke til her på bloggen min, det kan være litt kjekt. Jeg får så mye inspirasjon for andre bloggere og lesere selvfølgelig. Men det er så utrolig mange flinke bloggere der ute, som fortjener flere leser og vise sin blogg. Så derfor gjerne legg igjen en kommentar om hva du blogger om, og gjerne link til bloggen din så jeg kan gå inn og kikke  Jeg kommer til og se gjennom alle sine blogger, du kan og legge igjen en kommentar om en blogg du liker, så kanskje jeg aldri har lest det hadde også vert kjekt :)

Jeg har tenkt en stund på og gjøre dette, og nå følte jeg tiden var inne for og ha en liten konkurranse på en måte. Det er jo litt annerledes i forhold til en giveaway eller noe lignende.   Jeg kommer til og velge en eller to blogger som jeg kommer til og legge igjen et innlegg om, og får direktelink til sin blogg og jeg blir venn med de på blogg.no viss jeg ikke er det allerede :) Håper dere blir med   Jeg gleder meg veldig til og se gjennom bloggene deres!

Hva liker du best med og blogge? Hva blogger du om?

Klem Therese  

NOEN TING DERE KANSKJE LURER PÅ

04.02.2015, 13:24

Hei. Jeg får en del spørsmål for tiden om litt forskjellige ting, så jeg tenkte og ta det opp her så får alle vite svaret. Så slepper jeg kanskje og svare på det samme flere ganger, det er litt slitsomt. Fikk veldig mange spesielt i går, kan være fordi jeg fikk en del nye følgere i går, og noen har kanskje ikke sett meg før. Så det var veldig mange som spurte meg om det samme, så derfor tenkte jeg og lage et innlegg ut i fra det. Dere får jo svar på noe dere også da, kanskje dere ikke visste det om meg før :)

Bruker du falskevipper eller vippe extensions?

Svar: Nei jeg bruker ingen av delene, jeg har 100% originale vipper eneste jeg bruker er en mascara fra Loreal paris. Jeg er litt for ung til og bruke sånt til normalt tror jeg, jeg blir jo bare 13 år kanskje litt for tidelig.

Bruker du noe spesielt i håret ditt?

Svar: Jeg bruker egentlig ikke noe spesielt i håret mitt, bruker en tørr shampo og en vanlig shampo & balsam. Jeg har funnet en bra shampo & balsam, jeg skal kanskje kjøpe de på nettet vi får se.

Blir du sponset på bloggen akkurat nå?

Svar: Ja, jeg blir sponset på bloggen nå. De heter Sheinside, og de skal sende meg klær så kommer jeg til og ta bilder av de og legge de ut her :) Bare til og glede seg, kommer til og komme masse kult.

klem Therese.


Nå skal vi på cheerleadning, å her får dere se outfiten min for trening haha. Ble litt dårlige bilder siden tok ikke med kamera, tok de med iphone 6.. Fikk ikke tid til og bruke kamera osv.


♥ FRIENDS FOR LIFE

03.02.2015, 20:36

Hei. I dag har jeg vert sammen med Madelen, Frida, Adlan og Andreas. Frida var der ikke i starten, siden hun visste ikke om det tror jeg, men hun kom litt senere på kvelden. Vi hadde det veldig kjekt, vi spiste snop så begynte vi og snakke om litt sånn private ting så vi trengte og snakke om osv. Kom litt seint innlegg om dagen min i dag siden jeg har vert en del sammen med vennene mine, siden de andre ukene har jeg hatt det litt travelt og da har jeg ikke fått så mye tid. Så det var egentlig veldig deilig og tilbringe litt tid uten og tenke på og ta bilder eller noe sånt, bare "chille" sammen med venner.

Så det var veldig kjekt og være sammen med de, og gjøre noe annet enn og sitte hjemme og se på serie. Jeg kom litt seint siden vi gjorde veldig mye, så gikk guttene og da giddet ikke vi og bare sitte der på mobilen. Det er typisk at det blir alltid at vi er igjen og sitter på mobilen og ikke gjør noe som helst. Nå kom jeg jo nettopp hjem, så skal jeg lage meg mat og kanskje ta en dusj og ikke minst ta ansikt maske, vill dere ha en night-routine her på bloggen en gang? 

Hva har du gjort i dag? Hva vill du at jeg skal poste på bloggen fremover?

Klem Therese.

 


 

Så gjennom litt gamle bilder av meg når jeg var liten i dag også. Her får dere se noen også haha..TIPS TIL OVERNATTING

01.02.2015, 18:00

// Tips.for.jenter sitt tips

Hola! Jeg har spurt forskjellige jentetips Instagram brukere om jeg kan bruke tipsene deres her på min blogg, og det fikk jeg lov til. Jeg liker veldig godt og få tips, og det er så utrolig mange gode sånne brukere. Men jeg kommer bare til og legge ut tips fra en bruker om gangen, så blir det en annen bruker sitt tips i neste innlegg. Håper dere liker at jeg legger ut tips, og gjerne kommentar hvilke tips du ønsker deg her på bloggen min :) Første tipset som jeg poster her er om overnatting, når jeg har er vi ofte på mobilen eller ser film eller noe sånt... Viss du er sånn som meg når jeg har overnatting, bør du sjekke ut disse tipsene. Jeg har vertfall bruk for de.

 ♦ Nummer 1: Ha MASSE snacks som dere kan spise utover kvelden- i tilfelle noen blir sultne: Popcorn, iskrem, godteri og potetgull.

 ♦ Nummer 2: Planlegge hva dere skal gjøre og finne på, gjerne dagen før. Tror ikke du vill ha en kjedelig kveld.

 ♦ Nummer 3: Ha noe gøy som er planlagt som: Vannballong krig, Whisper Challenge, være ute og ta bilder, nødt eller sannhet. Gjør det dere liker og gjøre og interesserer dere før.

 ♦ Nummer 4: Se morsomme Vines, Youtube videoer eller se en film på Netflix eller en du har kjøpt som dere liker.

 ♦ Nummer 5: Snakk med venninne dine, viss dere er en gruppe med jenter, er det ganske god tid til og snakke om følelser, gutter og alt annet jente ting, MEN husk ikke baksnakke.

 ♦ Nummer 6: Ha ChubbyBunny Challenge! Å en putekrig sammen med venninnene dine. Det er din overnatting og du bestemmer ^^


Når hadde du din beste jentekveld? Har du ofte jentekvelder?

Klem Therese.IT'S FRIDAY

30.01.2015, 16:20

♥ Hei alle mine fantastiske lesere. I dag er det endelig fredag, og det betyr at det endelig er helg. I dag har jeg følt meg trøtt, og sliten kanskje fordi jeg syns Fredagen er en av de hardeste dagene på skolen siden vi har to timer matte og engelsk. Det er de to fagene jeg sliter mest med, å jeg kan fort bli lei av ting og da blir jeg sliten haha. Når jeg kom hjem, lagde jeg meg mat sammen med søsteren min. Siden det ikke var middag før senere.

I dag skal jeg kjøpe Just dance 2015, med Pappa siden jeg har ønsket meg det til jul. Jeg fikk det ikke da, derfor skal jeg kjøpe det for mine egne penger. Det er et utrolig kjekt spill, til dere som ikke vet hva det er. Så er det et spill der du danser, og har Wii kontroll hånda og danser til en dans du velger. Så kan du danse sammen med venner viss du har flere kontroller, det er kjekkere enn det høres ut. Jeg har spillet det en del ganger hos Madelen, så det var egentlig der jeg fikk det fra.

Uten om at jeg kommer til og danse på fredags kvelden så kommer jeg nok til og se Mitt dansecrew sammen med Familien eller en venn. Jeg elsker Mitt dansecrew, det er utrolig kjekt program, siden jeg er ikke så fan av idol. Jeg er ikke den typen som liker og se på Idol, følger aldri med på det. Så endelig kom det noe som er for meg, kjempe kjekt og se på hvor gode de har blitt på så kort tid. Dere vet det kanskje med jeg heier på Sophie Elise, tror ikke det kom som et sjokk. Så det blir en del dansing i dag, har invitert Ida til og komme på besøk. spørs om hun kan. Kommer vertfall en oppdatering senere i dag.

I går var jeg på noe sammen med klassen, det var noe sånt Klassisk musikk konsert greier. Det er noe som alle sjuende klasser på skolen vår skal, var utrolig kjedelig for og si det sånt. Så nå får dere se noen bilder fra hvordan jeg så ut, vi skulle være pent kledd.. HA EN FIN FREDAG MINE SKJØNNE LESERE 

Liker du og danse? Ser du på Mitt dansecrew?

Klem Therese.

 


HØYEST PÅ ØNSKELISTEN

28.01.2015, 14:30

Hei. Jeg har tenkt til og dele noe ting jeg ønsker meg av dere, jeg har postet et sånn innlegg her før en gang. Men jeg syns det var en kjekt og kanskje gi dere litt inspirasjon, det er jo en av de kjekkeste tingene med og være blogger! Jeg ønsker meg en del ting som koster litt, derfor gjør jeg sånn hjemmearbeid sånn at jeg får lommepenger. Så nå holder jeg på og spare til litt ting som jeg ikke bare kan få i løse luften.. Tar ikke akkurat alle ønskene mine på et bilde, men jeg starter med noe. Vi får se om jeg gjør dette en annen gang og, så hadde vert kjekt om dere kom med en tilbake melding om hva dere syns om at jeg gjorde dette :) 

Jeg skal på Cheerleadning i dag, men først skal jeg stusse håret, siden det er veldig slitt. Jeg gleder meg til og få fikset det litt, men derfor får det ikke kommet resultat før i morgen. Siden på kvelden blir det jo mørkt fort, derfor får jeg ikke tatt noen bilder. Men skal på gjort det i morgen, treningen slutter fem og er hjemme ca halv seks så det kommer nok et innlegg til bare nærmere kvelden.


KLOKKE - JAKKE - SOLBRILLER - GENSER - LEPPESTIFT - SKO

Hva er høyest på ønske listen din?

Klem Therese.

GIRL-NIGHT

26.01.2015, 19:18

Hei. Jeg, Frida og Madelen hadde jo jentekveld i går, men det ble ikke helt jentekveld siden Erik kom bort. Vi koste oss masse, vi danset Just dance på tv-en og så litt på film, vi så også på serie. Kvelden ble ikke helt sånn som vi hadde planlagt, siden vi skulle jo ikke snakke med guttene etter bruddet vårt. Alt sammen ble egentlig bare en pause, siden både jeg og Håvard ble sammen og Madelen og Vegard. Det er litt komplisert og forklare, så jeg orker ikke å skrive en hel tekst igjen. Før vi skulle legge oss lagde vi oss kvelds mat, vi lagde lapper, fruktsalat og smoothie. Vi hadde vertfalle en koselig kveld, koste oss mye.

 Vi skypet faktisk med Håvard en stor del av kvelden. I dag har vi vert sammen med guttene, vi har ryddet litt også siden vi ville ikke at de skulle være der når det var så rotete her. Vi gjorde egentlig ikke så mye, uten om at vi gikk rundt ute og bare gjekk. Vi snakket veldig mye om det som hadde skjedd, så gjorde vi noe annet også. I morgen er det skole igjen som vanlig. 

Hvordan har helgen din vert?

Klem Therese.


BILDER FRA KVELDEN I GÅRBAD DAY

25.01.2015, 16:51

Hei alle sammen. I dag har jeg vert på sånn Pomeranian treff, tror jeg de kalte det. Det er sånn at noen andre Pomeranian hunder treffes, så leker de og sånt. Var første gang jeg var med, å det var veldig surt vær men det var kjekt da. Senere i dag så skal Madelen og Frida sove over hos meg, siden i går kveld skjedde det noe. Som kanskje noen lurer på siden jeg skrev et grine fjes på my story, og mange lurer på hvorfor. Jeg føler meg ikke helt klar til og snakke om det, men jeg har snakket en del med venner om det. Jeg har noen fantastiske venner, som jeg aldri kunne klart meg uten!

I går kveld hadde jeg besøk av Erik, og før han gikk hjem så startet chaten med meg å Håvard. Han ville skype med meg, siden han skulle fortelle meg noe, men jeg kunne ikke og siden Erik var her. Så sa jeg til Erik at jeg skulle legge meg, så da gikk han hjem. Så kom meldingen fra Håvard, som jeg egentlig aldri ville høre. Jeg satt på badet, for og pusse tenne siden jeg var trøtt. Selvfølgelig måtte det stå på ,meldingen "Jeg tror vi må gjøre det slutt" Da startet tårene og trille.. Jeg sendte melding til Ida, og hun sa ut hun kunne komme ned selv om klokken var 12. 

Er godt og vite at jeg har en bestevenn som bur nærme deg, og er akkurat som en søster for deg, en som er der for deg. Jeg var helt ut av meg, jeg var sint og trist på samme tid. Men Ida fikk meg i mye bedre humør, og fikk smile mitt på plass igjen. Jeg er enda utrolig lei meg, Vegard og Madelen gjorde det også slutt i går, Madelen og ble helt fra seg. Så Frida ville muntre oss opp med og kjøpe is og ha jentekveld. Så i kveld skal vi ha "No boys" kveld, og bare kose oss! Vi har planleggings dag i morgen, og det var egentlig veldig bra. Jeg kan enda ikke tro, at Håvard og jeg har gjort det slutt. 6 måneder med en herlig gutt. 

Har du mistet en du er glad i før?

Klem Therese.

SMOOTHIE

24.01.2015, 17:12

Hei alle samme. Jeg kom hjem for ikke så lenge, siden jeg har vert med Mamma, Pappa og søsteren min og handlet. Egentlig skulle jeg ikke være med siden hadde tenkt til og gjøre noe annet, siden skulle være med Håvard, Madelen og Vegard. Vi skulle egentlig på "dobble date" Men gikk ikke helt etter planen, de skule spørre Madelen, men etter det fikk jeg ikke svar. Så jeg vet ikke helt hva som skjedde jeg, men vi får nok ta det en annen gang.

Jeg laget meg nettopp meg smoothie, tror det var tropisk smoothie eller noe sånt. Den var vertfall veldig god, kanskje en ny favoritt smoothie? Når jeg lager smoothie har jeg alltid jordbær, så var litt godt med litt forandring. Denne smoothie var skikkelig frisk, syns jeg. Jeg pleier og ha Vanilje yoghurt, og eple juice sammen med bæra. 

Liker du smoothie?

Klem Therese.

FINALLY

24.01.2015, 12:42

Hola! Nå har jeg endelig fått headeren min på plass, dere kunne jo stemme men jeg fikk noen andre til og lage en for meg. Kjempe flink jente som heter Ane Karine, og hun er utrolig hyggelig og flink i design og sånt. HER kan dere se bloggen hennes, med gratis design og hjelp og sånt. Hun har faktisk bursdag i dag, så gjerne si en bursdag hilsen til hun. Gratulerer med dagen, du fortjener en like fantastisk dag som deg. Hun har både laget headeren min og designet mitt, og har hjulpet meg masse. Endelig er jeg faktisk fornøyd med designet og sånt på bloggen min. 

Er utrolig glad nå, så tusen takk for at du laget header og design for meg! Setter stor pris på det, tror jeg du vet ^^ Nå er det jo lørdag, og det er den kjekkeste dagen i uka syns jeg, så har kanskje tenkt til og spørre en venninne eller noen andre om hun vill finne på noe. Se en film eller noe sånt, kjekkest og se en typisk jente film sammen med en venninne. Forresten jeg har funnet mange nye type innlegg jeg skal starte med. Ser frem til mer blogging frem over.

Hva syns du om Headeren? Syns du Ane Karine er flink?

Klem Therese.

IT'S FRIDAY

23.01.2015, 15:36

Hei alle sammen. Er det bare jeg som syns det er utrolig deilig med helg nok en gang? Endelig er det fredag  Deilig og kunne sove lenge. I går så fikk jeg en Mail, om at hun som laget designet mitt ville og lage en header til meg. Og i går fikk jeg se resultatet, og jeg sier bare "WOW" Den ble utrolig fin, og akkurat som sånn jeg så den for meg. Så nå er jeg utrolig fornøyd, men den kommer ikke her på bloggen før i morgen. Siden hun som laget den kan ikke sende den før i morgen. Gleder meg mye.

I dag skal jeg være hjemme, og nyte fredags kvelden. Har ikke noen spesielle planer for denne fredagen. Så derfor blir jeg hjemme sammen med familien, og så kommer jeg nok til og se på Mitt danse crew som vanlig (heier på Sophie Elise) 

Gleder du deg til Headeren kommer?

Klem Therese.

Slitsom mandag..

19.01.2015, 18:17
Hei alle sammen! Jeg tenkte egentlig at det skulle bli en del blogging i dag, men det ble det altså ikke. Siden jeg kom først hjem fra skolen, og jeg har ikke vert helt i topp form i da. Har enda hodeverk, derfor tror jeg at jeg skal legge meg litt tidligere frem til prøven vertfall på Onsdag. Vi skal ha en halvårs prøve i matte, er litt usikker på hvordan det kommer til og gå. For det er et av fagene jeg sliter mest med, men jeg jobber litt ekstra for og få det bedre med matten på ungdomskolen. Så jeg slappet av når jeg kom hjem siden jeg var helt utslitt, så gikk jeg en liten tur sammen med Mico som dere ser.

Og uten om at jeg har gått tur og ikke vert i form, så har jeg, Mamma og Pappa vert og fikset fjernutløser kontrollen, siden den funket ikke. Så kjøpte jeg en med ledning, siden jeg kunne ikke bruke trådløs. Men det har egentlig ingen ting og si for meg, siden jeg skal bare ta bilder av meg selv, uten om det så tar jeg jo bildene selv. Så er fornøyd med at jeg endelig har en utløser kontroll. Kvelden i dag før jeg legger meg skal jeg gjøre lekser, og blogge litt mer så er ikke så kjempe lenge til det kommer et nytt innlegg. I morgen kommer Yoga Challenge videoen som jeg nevnte i går, det er en av de videoene jeg og Madelen lagde! Den ble faktisk veldig morsom. Dere bør glede dere til den kommer, den er allerede på videofy. 

Har du en hund?

Klem Therese.

#1 ASK THERESE

18.01.2015, 20:32

Heii dere. Nå har jeg tenkt til og ha en liten spørsmåls runde bare skriftlig, kan være at jeg gjør dette litt andre ganger og. Jeg postet et innlegg på Instagram, om at dere kunne stille meg spørsmål i kommentarfeltet. Kom mange gode spørsmål og kreative. Kjekkest og svare på spørsmål som jeg aldri har sett før, alltid kjekt og svare på spørsmål. Så viss dere liker det så kan jeg gjerne gjøre dette flere ganger. 

Klem Therese.


1. Beskriv deg selv med 3 ord

Svar: Ærlig, Omtenksom og God venn.

2. Hva bruker sminke bruker du i hverdagen?

Svar: Jeg bruker Fondation, MAscara og Eyebrow pencil.

3. Hva liker du best med meg som venn? (Adlan)

Svar: Jeg kan stole på deg,  du er ærlig og du er der for meg.

4. Hva var det beste som skjedde med deg i 2014?

Svar: Når vi fikk Mico selvfølgelig, husker den som om det var i går! Og når vi var  i USA i 3 uker!

5. Liker du navne silje?

Svar: JA, jeg liker det navnet veldig godt. (Har et søskenbarn som heter det)

6. Favoritt klesbutikk? (Norge)

Svar: Det må nok være Gina tricot eller Bikbok.

7. Hva bruker du når du redigerer?

Svar: Jeg bruker enten Photoshop eller Picmonkey.com

8. Hvilken mascara bruker du?

Jeg bruker en fra Isadora og en fra Victoria Secret.

9. Hva liker du og gjøre på fritiden?

Svar: Blogge og være med venner og familie.

10. Favoritt sminke produkt?

Svar: MAC

gammelt bilde btw


SØNDAG

18.01.2015, 17:18

Heii mine fantastiske lesere. Jeg har jo overnattet hos Madelen, og vi har koset oss utrolig mye og ikke minst hatt det morsomt. Jeg blogget jo litt om gårsdagens kveld, så er ikke så mye vits at jeg blogger om det nå. Vi våknet i dag så var det første vi gjorde var og se på serie, er typisk at vi gjorde det. Siden jeg og Madelen blir veldig lett hektet på Serier. Vi spiste frokost og så tenkte vi og lage oss noen videoer. Vi lagde først Yoga Challenge, etter vi var ferdige med den så begynte vi og redigere den.

Vi ble veldig fort lei av og redigere så ville vi heller lage en ny video, så kan begge redigere hver sin i kveld. Så derfor lagde vi en Bestfriends tag, på mitt kamera. Og vi tenkte og ha mel med i videoen, men jeg satt masse mel fast i halsen og spydde :/ Det var utrolig ekkelt, verste følelsen jeg har hatt på en stund, så derfor byttet vi til noe annet. Vi kommer til og poste videoene på kanalene våres. Jeg linker til de når de er ute på youtube! Vi har hatt det kjempe koselig i lag, kunne ikke hatt en bedre kveld sammen med Madelen!

Har du hatt en bra Søndag?

Klem Therese.

BESTFRIENDS? NO MORE LIKE SISTERS

17.01.2015, 19:59

Heii alle sammen. Jeg skulle jo overnatte hos Madelen i dag, vi har hatt det super kjekt sammen til nå vertfall. Og blir sikkert mye kjekkere senere på kvelden, vi skal se en film om ikke så lenge. Så viss dere har noen film tips som burde være kjekt for oss så bare kommenter! Vi vil helst se en typisk jente film, vet du om noen? Jeg og Madelen har lagd en video på kanalen min på videofy (@Theresesorenes / @Madelen_Seatre) Så viss du vil se videoer av oss i løpet av kvelden. 

Vi har og tatt bilder som dere ser, vi har koset oss kjempe mye! Vi har spist mye snop/sjokolade og sånt, senere skal vi lage flere videoer. Vi har også spist pizza sammen med familien til Madelen, var litt kleint i starten, men det gikk bra haha. Var ikke så kleint, når de hadde snakket med en gang. Var veldig godt og være med Madelen, fikk snakket ut om ting jeg holder for meg selv. Vet at jeg alltid kan stole på hun og kan si alt til hun! 

Har du noen god venner du kan si alt til?

Klem Therese.

LØRDAG'S KOS

17.01.2015, 15:28

iHeii dere. Nå er det den beste dagen i uka, når man kan spise mye snop og sånt. I dag skal jeg overnatte hos Madelen faktisk for første gang, vi er bestevenner så har jeg aldri sovet hos hun. Madelen har overnattet hos meg men jeg har ikke hos hun, er sikkert fordi vi ikke har tenkt på det eller noe. Så jeg gleder meg til og overnatte hos hun, jeg skal være med pappa og handle om ikke så utrolig lenge nå, så etter vi har handlet skal pappa kjøre meg rett til Madelen. Jeg ville være med pappa og handle før jeg skulle der, siden jeg skal kjøpe litt snop og sånt til oss. Gleder meg masse til jeg kommer til Madelen. 

Når jeg våknet i dag så stellet jeg meg fort, siden vi skulle ut og kjøpe en ny fjernutløser, til Canon kamera til meg. Sånn jeg kan ta bedre bilder og sånt, jeg kjøpte min på Japan Photo til 249 kr. Har ikke fått den til og funke enda, er litt usikker på hvordan jeg skal stille den inn. Det følger med bruksanvisning, det er sikkert enkelt. Er sikkert noe jeg har oversett, så jeg holder på og få den til og ta bilder. Jeg og Madelen kommer nok til og lage noen videoer, som vi vanligvis gjør. Begge elsker og ta bilder og lage videoer, så da er det typisk at vi gjør noe av det. Gjerne kom med videoforslag til oss! :)

Liker du vinter collager? (Jeg elsker det haha)

Klem Therese.NÅR MAN ER SYK

15.01.2015, 16:44

Heii alle samme. I dag har jeg ikke vert på skolen, siden jeg var ikke i form altså jeg var syk. Så i dag har jeg brukt dagen på og sove, spise, se på serie og ikke minst lese andre blogger. Forresten viss dere ikke har sett The vampire Diares eller Pretty little liares, bør dere se de! Jeg har sett på de 2 seriene i dag. Bildene dere ser under er fra i går. Kommer sikkert ikke til og gjøre noe med spennende i løpet av dagen, er ikke så utrolig mye og blogge om når du er syk, sleit litt med dette innlegget. Så jeg har tenkt til og gi dere noen tips til når dere er syke, jeg hater og være kvalm og ha vondt i hode. 

 Når du er syk 

1. Når du er syk bør du drikke: Cola eller Pepsi Max, det inneholder stoff som hjelper mot kvalme men ikke drikk alt for mye! Men mange blir kvalme av det igjen, det ble jeg alltid før. 

2. Når man er syk så er ikke mat det meste som frister deg, men er veldig lurt og spise litt om gangen men ofte. Ris er enkelt og spise når du er syk, du kan egentlig spise nesten alt. 

3. Du bør holde deg unna: Melk, Ost, Yoghurt, Smør, For mye salt og krydret mat.

4. Ting du kan gjøre: Sove er bra for deg når du er syk. Spille på mobilen/Nettbrett, se på filmer, Lese andre sine blogger (Det liker jeg og gjære) Se på tv eller kanskje en serie du liker, Høre på musikk du liker og slappe av eller kanskje lage en collage av gamle aviser.

5. Hva og ha på deg: Ha på deg litt koseklær, sånn som joggebukse og t-skjorte er behagelig, og ikke minst tøfler og kozysocks. /Tipset til instagram brukeren @Ofcgirls.

Klem Therese.


IDA SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

14.01.2015, 17:30

Hei alle mine fantastiske lesere. Nå skal Ida som er bestevennen min, det har kommet utrolig mange spørsmål. Og er en god stund siden jeg fikk disse spørsmåls til Ida, men Ida har ikke fått tid til og svare på de før nå. Jeg ble utrolig glad og få høre alt det Ida skrev om meg, dere får i tillegg se hvordan vennene mine ser på meg. Viss dere vill at en annen venninne av meg skal gjøre dette en gang, kommenter hvem du vill at skal det. 

1. Hva liker du best med Therese?

Svar: Fordi Therese holder det hun lover, å uansett hvor mye vi kjeder oss så finner vi alltid på noe gøy. Det er altså aldri kjedelig å være sammen med Therese.

2.Hvorfor valgte du Therese som din bestevenn?

Svar: Jeg valgte hun jo egentlig ikke, jeg velger jo ikke bestevenner det er bare noe som skjer ut av et utrolig bra vennskap, Thess er en skikkelig god bestevenn å vennskapet vårt er unikt, som jeg aldri vill miste!

3. Hva er det flaueste med Therese?

Svar: Det flaueste med Thess er at hun kan gjør nesten alt å sei alt te kim så helst.

4. Deres beste minne sammen?

Svar: Jeg kan nesten ikke velge et minne som er best, for vi har så utrolig mange gode minner sammen!

5. Hvordan ble du kjent med Therese?

Svar: Jeg ble kjent med Thess via familie når vi var små.

6. Hva liker du best med Therese?

Svar: Jeg liker at hun er seg selv uansett hvor mye hat hun får fra folk hvis hun får det eller uansett om folk seie hun gjør ting feil å blablabla, hun står sitt- ALLTID. Også er det skikkelig kjekt og være med hun.

7. Hva hater Therese mest?

Svar: Thess hater edderkopper så vidt eg vett, hun hater også One Direction!

8. Kunne du blitt sammen med Håvard?

Svar: Nei, jeg kunne aldri blitt sammen med Håvard (Ikke vondt ment Håvard)

9. Beskriv Therese med 3 ord.

Svar: (1) Livlig (2) Omsorgsfull (3) Reint hjerta av gull

10. Føler du deg heldig når du er med Therese?

Svar: JA, jeg føler meg ganske heldig når jeg er sammen med Thess.

11.  Hva liker du minst med Therese?

Svar: (1) Therese er ganske sta (2) Hun ler ofte av ganske teite ting

12. Hva syns du om fanpagene til Therese?

Svar: Det bryr jeg meg ikke så utrolig mye om, så lenge dere dere ikke skriver fint til hun, og ikke skriver sladder å bullshit, Også irritere det meg når noen sitter bak skjermen og lager en fanpage og plutselig skal begynne og mislike meg, pga jeg er bestevenninna til Therese.

13. Første du tenker om Therese?

Svar: Første jeg tenker om Therese, er at hun er min bestevenninne.

14. Hvor høy er Therese?

Svar: Thess er ca 1,56cm høy.

15. Er du sjalu på at Therese er så populær?

Svar: Jeg syns det er kjekt at hun er så populær, og nei jeg er ikke sjalu!

16. Syns du Therese bruker mye sminke?

Svar: Jeg syns Therese sminker seg litt mye til og være 12 år, men det har ikke jeg så mye og gjør med. Vill Therese sminka seg sånn så aksepterer jeg det, liker hun som sånn hun er.KLEM THERESE OG IDA.

NEW IN

13.01.2015, 17:42

Heii dere. I dag har jeg vert på shopping med mamma, siden jeg trengte noen nye klær. Siden begynner og bli kaldt, og jeg har nesten ingen bukser igjen, siden noen er det hull i og noen er for små. Så derfor kjøpte jeg meg 3 nye bukser i dag, og alle var kjempe fine syns jeg! Uten om at jeg har shoppet så har jeg jo gjort lekser, gått tur sammen med Mico. Jeg har ikke gått så mye tur med han i det siste, så han trengte og lufte seg i dag! Jeg har og ryddet rommet siden prøver og holde det litt ryddig, de som kjenner meg godt vet at jeg hater og rydde! Ellers har jeg bare vert på Amanda sammen med mamma, og det var 2 hyggelige jenter som kom bort og ville ta bilde sammen med meg i dag. Kjempe koselige, og snille!

Jeg har tenkt til og vise dere det jeg kjøpte i dag, så gjerne skriv en kommentar om det var noe du likte!

Klem Therese.


 Det er  2 utrolig deilige gensere og søte! De har utrolig godt stoff, Kjøpt på Wow 199 kr per.

Her er de 3 buksene jeg kjøpte, jeg likte best den lyseste. Utrolig fornøyd med alle sammen! Den ene er fra Wow å de 2 andre fra bikbok. Den lyse: 599 kr, Grå: 299 kr men var på 50% og den svarte: 249 kr.

Så kjøpte jeg denne utrolig fine Cardian! Jeg vet Milena å har den, siden jeg så den når jeg var med henne. Kan kjøpe den på H&M 249 kr.

B R O O K L Y N

11.01.2015, 16:30

Hei mine kjære lesere. I går så overnattet jo Milena, og vi hadde jo ikke strøm som dere kan lese i det andre  innlegget. Vi har kost oss utrolig mye, og kunne ikke hatt det bedre. Vi våknet i sånn tolv siden som vanlig, første vi gjorde var og spise frokost. Jeg gikk opp og lagde frokost, og tok det med ned. Sånn at vi fikk frokost på senga, var koselig og bare sitte i senga og slappe av og spise vi så på serie og. Milena har blitt hektet på The Vampire Diares og jeg er ferdig med serien, men det er litt kjekt og se alt på ny igjen. Jeg er sånn når jeg er ferdig med en serie så ser jeg de alltid på ny, vet ikke hvorfor syns liksom det bare  er gøy.

Senere i dag når mamma og pappa kommer hjem så skal vi kanskje ut på Egon og spise middag. Tror det blir kjekt siden er ikke så ofte vi går og spiser sammen, blir alle uten om broren min da siden han ikke bur hjemme lenger. Men jeg tror det blir kjekt uansett, Milena ble hentet nettopp siden viss vi skal ut og spise så måtte hun gå litt tidligere. Har hatt det helt supert sammen med Milena da! Viss dere har meg på snapchat (@Theresesorenes) Så fikk dere se litt fra dagen til meg og Milena. Og viss dere legger meg til, så får dere se litt av hverdagen min litt bedre. Får ikke alltid tid til og svare alle, men prøver så godt jeg kan!

Liker du og ta bilder?

Klem Therese.

I´m going to be crazy

11.01.2015, 01:29

Hei alle sammen. I dag har jeg ikke hatt internett i hele dag, var rett før jeg ble gal. Det er derfor jeg blogger nå.. Siden har ikke hatt tilgang til internett tideligere, utrolig kjedeligt. Siden jeg klarer meg nesten ikke uten og blogge, så jeg hadde utrolig dårlig sanvittighet av at jeg ikke blogget haha. Sånn er det når du er vant til og blogg hele tiden, og at det er hverdagen din. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten bloggen min og dere ikke minst! Jeg er utrolig heldig som har dere som muntrer meg opp hele tiden. I dag fikk jeg besøk av Milena, siden hun skulle sove over her. 

Og vi hadde jo ikke strøm eller noe p.g.a strømmen, vi er jo helt avhenige av 3G eller internett og vi hadde jo ingen ting. Så derfor lagde vi mange videoer, fks Chubby Bunny eller Tea bag challenge og mange andre! Milena kastet faktisk opp, videoene mine kommer på Videofy siden videoene er ikke bra kvalitet på derfor poster jeg de ikke her! Jeg og Milena hadde det faktisk veldig kjekt sammen uten Internett, vi spillte kort sammen med Søstra mi og en vennine. Håper virkelig ikke strømmen blir sånn i morgen og, for da klikker jeg! Blir litt bedre med innlegg i morgen eller i dag siden der er veldig sent nå. Jeg tenkte egentlig ikke og poste innlegg i dag siden det var så sent nå, men jeg klarte ikke og holde meg!

Hadde dere storm hos dere?

Klem Therese.

NO MAKEUP HAHA

SOMETHING I WANT

09.01.2015, 20:06

Heii alle sammen. Jeg er helt opphengt av og se på ting som jeg kan bestille på nettet fortiden, her helt hektet for og si det sånn. Jeg holder på og spare litt sånn jeg kanskje kan få kjøpet noe jeg ønsker meg, siden jeg har på en måte ukelønn eller hva jeg skal kalle det. Så har jeg laget en mappe på ipaden min, og jeg kaller den "Nettkjøp 2015" Tror jeg kommer kanskje til og få kjøpt noe av det jeg viser dere nå, siden jeg har tenkt til og dele litt ting med dere, siden tror dere kommer til og like noe av det jeg viser dere. Vi har jo forskjellige smaker, men kanskje du har noe tilfelles med meg, skriv gjerne en kommentar om noe du likte !

Det første er en Daniel Wellington klokke, som bare er helt nydelig. Har tenkt til og ønske meg den til bursdagen min, selv om det er en stund til. Men vertfall HER kan dere se den og kjøpe den. 

Så er det en Peachi genser fra Bikbok som jeg syns var litt fin, og kan være ganske fin sammen med et diamant smykke. Viss du liker sånne freshe farger kan denne være noe for deg, HER kan du finne den!

Jeg har også funnet en litt sånn søt genser, med blomster på. Jeg har sitt en del sånne genseren i butikkene, men har aldri tenkt på og prøve en! Men jeg syns de er utrolig fine, og har sitt mange med sånne gensere. Her finner du den.

Jeg har også funnet 4 gensere som jeg syns var utrolig fine, Noen er fra Gina triot og noen fra Bikbok. HER finner du den Hvite, HER finner du den blå, HER finner du den grå og HER finner du den mørke grå med skrift.

Så har jeg funnet litt sminke og body mister, jeg elsker body mistene til Vicotira secret og jeg skal kjøpe de om ikke så utrolig lenge tenker jeg. Siden nå er det Januar salg og kan være lurt og kjøpe det nå, HER finner du de!

Kanskje noen av dere som vet at jeg liker MAC, de hr utrolig bra sminke syns jeg. Og jeg har tenkt til og kjøpe MAC produktene en gang. HER finner du fondationen og HER finner du concealeren.

ENDELIG FREDAG

09.01.2015, 15:20

Heii alle sammen. I dag er det endelig fredag, deilig og tenke på at det endelig er helg og ikke noe skole ingen lekser og sånt. Deilig og ha fri fra skolen og lekser og andre ting. Skole dagen i dag var kjedelig som alltid, har ikke hatt så mye lekser denne uka så fikk de veldig fort unna gjort. Denne helga har jeg ikke planer for, jeg lager aldri planer før helgen bortsett fra viss jeg skal noe spesielt. Jeg skal prøve og få tatt litt bilder til bloggen i dag, sånn kanskje jeg får litt bilder til Outfit innleggene mine siden får ikke alltid tid til og ta Outfit bilder og da kan jeg ta flere Outfit. Skal selvfølgelig finne på med noen, viss noen har tid da. Er alltid noen og spørre som vill finne på noen.

Jeg kjenner jeg går litt tom for ideer til bloggen i det siste, men kommer alltid på noe. Men er en del ganger jeg har utrolig stor bloggsperre.. Jeg lurer av og til på hva dere liker og lese om og interesserer dere for! Så viss du vill bli bedre kjent med deg, så kan du gjerne skrive litt om dine interesser og hva du liker at jeg blogger om. Så får jeg kanskje jeg får ikke så mye blogsperre da, er litt lettere og skrive da tror jeg. Og gjerne kom med noen tips til innlegg, som jeg kanskje ikke har blogga om. Så begynner jeg kanskje med det, og gjerne skrive noe jeg blogger med fra før av og du liker at jeg skriver om! Hadde satt utrolig stor pris på det, og det hadde hjulpet meg mye. Har funnet noen utrolig fine bilder som jeg likte utrolig godt.

Hva liker du og lese om?

Klem Therese.

DAGEN MIN

08.01.2015, 17:58

Heii dere. I dag har jeg vert hjemme helt til nå og redigert forskjellige videoer. Siden har videofy jeg må lage videoer til og her på bloggen, så har brukt dagen til det. Var litt slitsomt, men ble ferdige med alle. Senere når jeg kommer hjem fra badehallen, siden skal der nå om ikke så kjempe lenge. Så kommer månedens favoritter videoen som jeg lovet dere, siden den kom ikke opp på profilen min så derfor må jeg vente litt. Og da kan det være at den ikke kommer opp før i kveld, tror det går bra da.

Jeg brukte veldig lang tid på de videoen, siden var så mye og fikse på. Siden lyset var ikke perfekt, og stemmen var for lav og litt sånt. Så fikk fikse alt sammen, sånn at videoen ble helt perfekt. Men den blir aldri helt perfekt, tror det er umulig. Jeg skal begynne og se på sånne videoer, hvordan andre redigerer videoer. Sånn kanskje jeg får litt inspirasjon, til og redigere videoer. Så nå skal jeg i badehallen og kose meg sammen med Frida, og få litt bestevenntid sammen eller hva jeg  skal kalle det. Er utrolig lenge siden jeg har vert i badehallen nå, siden den har vert stengt.

Har du badehall der du bur?

Klem Therese.

CHILLE DAG

05.01.2015, 16:56Simba blir hentet i morgen, var utrolig koselig og ha han her !

Heii dere. I dag skal jeg ikke gjøre noe spesielt, siden har egentlig bare tenk til og slappe av. Siden jeg er utrolig trøtt, har nesten ikke sovet i natt.. Siden vi skulle på skolen igjen, og jeg så på serie før jeg sovnet. Og det var absolutt ikke en god ide! I dag på skolen hadde vi bare gym og sånn klasse miljø, bare en helt vanlig dag. I dag så skal jeg få besøk av Håvard, han er faktisk her nå. Kom ikke for så utrolig lenge siden, så vi har ikke gjort så mye til nå. Jeg og Håvard er litt sjeldent sammen nå, så var godt og få se han igjen! Kommer kanskje med et innlegg senere i dag og, har tenkt til og komme med noen nye antrekk til dere. Håper jeg får sovet bedre i dag, sånn jeg ikke blir så trøtt. Kommer kanskje en video i morgen, må redigere den først og sånt da. Så får vi se når den kommer ut, er litt usikker men skal prøve og få lastet den opp til i morgen. Ble et litt kort innelgg i dag.

 

Har du fått sovet i natt?

Klem Therese.

BLOGGER JEG LESER

04.01.2015, 18:11

Hei mine skjønne lesere. Jeg liker veldig godt og lese blogger og se hva de legger ut, og hva de interesserer seg for. Får veldig mye inspirasjon av andre, og finne noe jeg kanskje kan blogge om viss jeg er helt tom for ideer. Og se hva de driver med og hva de liker osv..  Jeg er ikke noe fast leser noen plasser, siden er ikke alltid jeg får tid til og gå inn og lese, siden er litt opptatt med min egen. Men er noen ganger jeg går innom de jeg leser, og se hva de skriver om osv.. De fleste leser de bloggene jeg leser, siden noen av de er sånn kjente bloggere, men noen av de leser dere kanskje ikke! Men er vert og sjekke ut.

Hvilke blogger leser du?

Klem Therese.


1. Jeg leser Sophieelise.blogg.no/ HER ,den liker jeg veldig godt. Hun er veldig åpen mot bloggen, og deler utrolig mye av livet sitt. De fleste leser vel bloggen hennes, Jeg syns Sophie virker som en jordnær og snill jente. Digger bloggen hennes.2. Jeg leser også Mammatilmichelle.blogg.no/ HER, Anna virker som en god og snill mor. Hun viser hvordan det er å være ung mor, hun fikk William for ikke så lenge siden. Så nå har hun 2 unger, og ser ut som hun klarer seg utrolig bra! Elsker bloggen hennes.

 

3. Jeg leser også JennieSofie.blogg.no/ HER fra jenter serien, sin blogg. Hun er 13 år, altså på alderen min, og hun virker som en snill og hyggelig jente! Jennie skrive om hverdagen sin, og livet hennes. Utrolig flink til det hun gjør.

 

4. Jeg leser også Andreabadendyck.blogg.no/ HER,  Jeg elsker når hun legger ut outfit innlegg. Hun har så utrolig fin stil, og ansiktet hennes er så perfekt. Og hun ser utrolig snill ut med det store og fine smilet hennes!


PUSSER OPP

01.01.2015, 23:46

Heii dere. Nå sitter jeg og leter etter design og jeg har faktisk endelig funnet et jeg har forelsket meg helt i, men det koster penger. Men jeg har bestemt meg at jeg skal kjøpe det siden det er var så utrolig fint! Ligner litt på Andrea bedendyck sitt design, det er helt enkelt og lyst og fint. Og jeg elsker sånne design, derfor har jeg tenkt til og kjøpe det og bruke det en god stund fremover. Siden viss jeg kjøpe det så er det ikke bare til og bytte igjen, jeg må jo vente litt, siden ellers bort kaster jeg bare penger. Men det står bare header igjen da, men det skal jeg nok få på plass, men jeg skal kjøpe designet før jeg kjører i gang med en header.. Er ikke så utrolig lenge siden jeg byttet til det designet jeg har nå, men det er noe jeg ikke liker helt med det, så jeg skal kjøpe dette jeg har funnet nå. For det er jeg helt sikker på, har forelsket meg helt i det. Tror dere og kommer til og like det. 

Har sitt en del andre blogger med et beige deign, det er jo en lys og fin farge. Og kan brukes i alle månedene, både på sommeren, våren, høsten og vinteren. Gleder meg virkelig til jeg får alt på plass, så slepper jeg og stresse med det lenger. Tror alt kommer til og bli mye mye bedre da! Jeg har sitt en del på design de fleste dagene nå, og sitt på youtubere som viser hvordan de lager header til bloggere osv.. Gjerne del meg noen linker til folk som lager design eller lager headere, det hadde vert supert ! Ser virkelig frem til mye blogging fremover. Veldig seint innlegg i dag, men det var fordi jeg og Ida våknet utrolig seint... 

Klem Therese.

2014 ER SNART OVER

30.12.2014, 15:57

Heii alle mine fantastiske lesere. Jeg har tenkt til og dele 2014 sammen med dere, snart er 2014 eventyret over. Og jeg håper for all del at 2015 blir like bra som dette året har vert, 2014 har vert et fantastisk år! Året mitt startet uten en hund, og jeg husker fortsatt hvor mye jeg savnet tapet av Mira (den første hunden min)  i 2013. Jeg begynte å gråte når jeg tenkte over når vi hadde hun, og hvor mye jeg savnet hun egentlig! Vi kikket etter en ny hund, og vi var på jakt etter enten pomeranian eller klein splitz. De to rasene var veldig like så vi hadde ikke bestemt oss, men når vi så Mico. Så var vi faktisk i kø, siden det hadde vert en vil ulykke. Og søsteren min satt på facebook, og der så hun en liten gutte pomeranian til salgs! Mange ville ha han, men vi fikk komme på besøk og se på han. Og alle ble helt forelsket i den lille hjerte knuse ren, og vi var bestemte på at vi skulle ha han!

Vi fikk han i slutten av februar tror jeg, viss jeg husker rett. Ingen snø, siden vi hadde bare 2 dager i vinter. Mico fikk meg til og smile morgen og kveld, og var den herlige gutte hunden du bare kunne drømme om. I mars begynne jeg og ta bloggen mer og mer seriøst. Og tok bloggen som en stor del av livet mitt, og husker jeg ble litt flau når noen snakket om at jeg var blogger. Men det er jeg ikke en plass nå, jeg nyter det. Jeg begynte og planlegge bursdagen min, selv om det var ikke før i April jeg hadde bursdag. Jeg brukte en del sammen med venner, familie og Mico. Husker den ene dagen, Frida og Silje var hos med og vi lagde mini muffens og vafler. Og gikk faktisk rundt og solgte haha, mange som ville ha. Og vi fikk 100 kr hver ca, og alle var fornøyde. Og Silje overnattet nesten i en uke hos meg!

Endelig kom april, som jeg hadde ventet på husket 1.April var en av mine morsomste dager i April. Vi hadde med oss sånt snop som ligner på kritt, og skulle tulle litt med læreren, vi hadde og med oss eple juice. Eple juice skulle liksom være tiss, de gikk ikke på den da. Men de snope krittene gikk de full på! De begynte og le seg i hel, og den ene læreren vår kastet det i bakken. Og alle hadde det helt supert, og alle hadde latter krampe. 11.April kom nok en gang, og jeg hadde bursdag! Jeg gikk smilende på skolen, og alle gratulerte meg med dagen. Og vi skulle ha påske lunsj med 5.klasse, og alle sammen skule synge bursdags sangen til meg. Var utrolig flaut haha, kunne ikke blitt mer flau. Til bursdagen min fikk jeg sengen jeg har nå, sminke og klær. Hadde en super dag, i April begynte vi og pusse opp huset vårt. Og vi er ikke ferdige enda, vi bygde ut soverommet til mamma og pappa. Og byttet sove rommet deres til kjøkkennett til soverommet deres. Og jeg måtte vente til og ha bursdag selskapet mitt, til kjøkkenet var ferdig.

Endelig kom mai, og den måneden 17.mai er i. Er ikke akkurat den personen som elsker og gå i tog og synge haha. Vi er ikke den beste klassen til og synge, men vi var veldig flinke syns jeg! Vi gikk hele skolen i tog, og sang ned til der vi feirer 17.mai og hadde det supert sammen med mange venner og familie. Vi gikk til byen for og se russe toget, og folke toget. Vi ser alltid de togene, jeg syns selv at russe toget er kjekkest. Resten av dagen var vi hjemme og fikk besøk av farmor og farfar. Husker konfirmasjonen til storesøstera, som var utrolig kjekk. På den tiden hadde jeg fluffy som var katten min der og da, men en dag forsvant han. Han var en vill katt, som jeg satt utrolig stor pris på. Savner han enda, og tenker mye på han!
Endelig kom sommeren som jeg hadde ventet på i lang lang tid, elsker sommeren. Det er en av mine beste tider, vi hadde allerede planlagt at vi skulle til USA. Og alle sammen gledet seg utrolig utrolig mye, og ingen klarte nesten ikke å vente. Jeg brukte masse tid sammen med Ida, vi kjøpte fake penny board. Og det enste vi gjorde, var og var ute og skatet. Og overnattet mye hos hverandre, husker spesielt den ene natten. Da vi gikk ut på fjellet 10 om kvelden, og så på stjernene og hadde natt piknik. Vi koste oss utrolig mye akkurat som to søstre. Kunne ikke vert mer glad i en person en Ida, hun betyr så utrolig mye for meg. Kunne ikke overlevd uten henne, søsteren jeg aldri fikk. Vi lagde oss en blogg som heter ihtts.blogg.no men den planen gikk ikke så bra, vi har sluttet og blogge på den. Siden Ida er ikke så interessert i å blogge, sånn som meg.Endelig kom Juli, den måneden vi skulle reise til Usa, og alle var nesten helt klare til og reise. Vi skulle reise sammen med morfar og samboeren hans, og alle søskene mine og foreldrene mine. Der kom den dagen vi skulle reise til den store nydelige plassen, vi kjørte til Stavanger for og ta fly til Nederland. Den fly turen var helt grei, jeg er ikke redd for og ta fly eller noe, men det er bare dønn kjedelig. Så tok vi fly fra Nederland til The troy, og den fly turen tok hele 16 timer. Herregud, for en fly tur sier bare jeg haha. Jeg sov nesten ikke, jeg syns det er litt vanskelig og sove på fly. Men jeg hørte på musikk og prøvde å sove, så kunne vi se på film på flyet. Så jeg fikk sitt et par filmer. Vi tok fly fra The Troy til Orlando, og der kunne vi ta taxi fra fly plassen til hotellet, og vi gikk bare og sov. Neste dag, var det shopping, og sånt før vi skulle på cruise. Siden vi skulle være i USA i 3 uker, og da skulle vi på cruise den ene uka. Jeg kjøpte så utrolig mye i USA. Vi tok cruise fra Miami og til alle Bahamas øyene, utrolig mange fine øyer, men jeg likt best Sant maarten, der snorklet vi og mye mer. Øyene vi var på heter Sant Thomas, Coco cay og sant maarten. Cruise var en opplevelse som jeg aldri kommer til og glemme, når vi kom på land igjen etter en uke på cruise. Så brukte vi den uken til parkene og shopping. Vi var i alle parkene i  Universal og Disney magic kingdom. Vi var i en alligator park og, der vi kjørte i somp og fikk holde baby alligatorer og mye mer. Var masse forskjellige dyr der!Jeg syns alle parkene var utrolig kjekke, jeg kommer ikke til og skrive hele turen. Så det er mye mer vi gjorde, men er litt vanskelig og få med absolutt alt.
I August var jeg masse sammne med venner og familie, jeg husker spesielt den ene dagen. Der Ida og Frida skulle overnatte hos meg, og vi skulle sove på terrassen vår, når det regnet litt haha. Det var fint vær når vi skulle legge oss, vi skulle prøve og døgne men det fikk vi ikke til. Så det ente egentlig med at alle sovnet på en luft madrass på terrassen vår, og den var punktert når vi våknet, og våt. Alle begynte bare og le egentlig, vi hadde sovet ute hele natten faktisk! Og søsteren min sa at vi liksom ikke skulle klare det. Etter vi hadde pakket alt sammen, så gikk vi inn og så en film som var litt urealistisk. Vi spiste resten av snopet og, siden vi hadde veldig mye snop siden alle hadde tatt med seg. 

Og der kom den kalde høsten, jeg har aldri likt høsten så godt. Siden jeg er ikke så glad i og gå med store og varm klær, og fryse osv.. Allerede i september begynte Jeg, Madelen og Frida og planelegge bursdagen vår. Siden vi skulle feiere den i lag i Oktober siden jeg hadde ikke feiret den, siden jeg måtte vente siden vi bygde på huset vårt. Vi planlagde hva vi skulle spise og ha til pynt og mye mer. Det var jo allerede en stund til vi skulle ha bursdagen vår, men vi gledet oss utrolig mye. Vi sleit lit med hvilket tema vi skulle ha, siden vi ble ikke enige. Jeg og Håvard ble faktisk sammen i September 27.Semptember, den dagen jeg mistet Mira faktisk. Er litt merkelig og tenke på at jeg ble sammen med han på den triste dagen.. Men jeg kunne fått en bedre gutt en han, han er bare helt fantastisk. Jeg husker at jeg var og Frida, og det enste jeg gjorde var og snakke med han. Og der skjedde det, jeg gidde Frida en stor klem og resten av kvelden smilte jeg.. Og vi koste oss resten av kvelden, og jeg snakket med han. Neste dag, kom faktisk Håvard til meg, siden vi ville møtets der vi var alene. Det var så utrolig flaut, de første sekundene, men etter hvert fant vi tonen.

Oktober var en fantastisk måned for meg, siden jeg kom på Topp listen på blogg.no for første gang i livet mitt. Og jeg hadde en helt fantastisk bursdag som jeg aldri kan glemme. Dagen før høstferien var den dagen vi skulle feire bursdagen vår sammen, vi hadde hollywood party. Og det var utrolig kjekt, vi høre på mye musikk. Danset, hadde nøtt eller sannet og vi hadde kort leken. Og vi hadde noen leker, som cat walk og kåring av den beste kjendisen. Jeg skulle være Ashley tisdale, mange som syns jeg lignet. Vi fikk utrolig mange penger i gave, og det er  de jeg har brukt på kamera pluss de jeg fikk til jul. Den dagen jeg kom på topp listen var helt ubeskrivelig, jeg var så overglad jeg sa det til nesten alle. Og jeg kunne nesten ikke slutte og smile.

November kom som var den nest siste måneden, og var en utrolig kjekk måned. I den måneden var jeg mye sammen med Milena, vi tok utrolig mange bilder. Og tilbringe utrolig mye tid sammen, var mye på shopping og var på kjøpe senter. Dere har jo fått lest mye om meg og hun på bloggen min. Siden jeg blogger mye om oss, når hun er her. Hun har til og med vert gjesteblogger her på bloggen min. Vi har lagd mange videoer i løpet av den måneden. Skjedde egentlig ikke noe utrolig spesielt i denne måneden, så kom ikke så utrolig mye fra denne måneden.

Desember er totalt en av de beste månene som jeg elsker, jul kommer og du kan åpne kalenderen din hver dag frem til jul. Jeg gleder meg alltid til Desember, nyttårsaften kommer og jul i en måned! Julaften var en kjempe kjekk kveld, og jeg hadde mange fine dager frem til jul og koste meg hver dag. Jeg hadde ikke så mye julestemning i desember det er litt merkelig.. Siden det har jeg alltid, men det hadde jeg ikke i år. Julaftenen min, har dere allerede lest om. Vi fikk besøk av mormor og morfar, og hadde en koselig kveld med jule mat og mange gaver. Er utorlig takknemlig for alt jeg fikk av alle de jeg fikk av, jeg ble glade for alle jeg fikk. Kunne ikke hatt en bedre jul sammen med familie, nå gleder jeg meg bare til nyttårsaften, da kommer familien til Erik bort til oss og Ida sin. Siden foreldrene våre er gode venner, og det er vi ungene og. I løpet av  Oktober, November og Desember har jeg vert på Topp liste 6 ganger, og jeg er stolt av meg selv, og utrolig glad for at så mange liker og lese bloggen min. Og er utrolig glade i lese rene mine!Har hatt et vidunderlig år, kunne ikke hatt et bedre år sammen med familie, venner. Håper virkelig at 2015 blir like bra som 2014. Siden jeg kunne egentlig ikke hatt et bedre år en dette! Tusen takk for dere som har vert en del av det ♥ Tusen takk !

Klem Therese

Canon camera finally

27.12.2014, 18:21

Heii dere.  I dag har jeg vert hjemme, ikke hatt besøk eller noe. Jeg ble med Mico og Pappa til dyrelegen. Siden i dag tidelig så kunne ikke Mico stå på beina, og da trudde vi hadde han hadde bruket den ene foten, men heldigvis visste ikke røken noe tegn på at noe var brukket.  Det var jo bra, men har har utrolig vondt. Så vi tror han har strukket en muskel eller noe sånt. Etter vi hadde vert hos dyrelegen, så kjørte vi for og handle. Og jeg skulle endelig kjøpe meg Canon kamera, for nå hadde jeg endelig rå. Men pappa kjøpte den veska, til og ha kamera i. 

Uten om det så hadde jeg spart alt sammen selv, fra bursdag og jul aften. Nå kan jeg endelig begynne og ta noen bedre outfit bilder, og i går så bestilte jeg kamera stativ. Siden jeg må jo ha et stativ, gleder meg så mye til det kommer. Jeg kommer med spørsmåls runde del 2 om ikke så veldig lenge tror jeg. Jeg skal prøve og filme det på kamera tror jeg. Se hvordan det går, kamera funket utrolig bra. Når jeg prøvde det ♡ Det hadde 1200D, og er et Canon kamera. Jeg syns Canon er best, liker ikke så godt Nikon og Sony..  Så nå kommer jeg og ta bilde med kamera som er til bloggen.

Klem  Therese

♡Bilder sammen med Milena

26.12.2014, 15:39

Heii dere. I går hadde jeg jo overnatting av Milena, og vi koste oss kjempe mye. Men hun ble hentet tidelig i dag da, siden hun skulle på familie middag eller noe sånt. Men vi koste den tiden vi  hadde sammen da, vi tok utrolig mange bilder. Vi tar nå alltid bilder sammen, når vi overnatter hos hverandre. Tror det bare er en gang vi ikke har tatt bilder. Vi lagde en bean boozled video til videofyen min, så viss dere vill se den så følg meg på videofy (@Theresesorenes) Vi skulle egentlig se en film som heter knowing, men vi så bare i 30 min eller noe sånt. Vi skypet med folk, og hørte på musikk og mye mer. 

I dag ble det jo masse snø her jeg bur, og da vill jeg og Milena ta noen snø bilder. Men det fikk vi ikke tid til, så det må vi gjøre neste gang hun kommer. Gleder meg til neste gang vi møtes, vi har allerede planlagt og gå på shopping i januar. Siden da pleier det og være januar salg, jeg føler jeg og Milena har begynt og tilbringe mye mer tid sammen, og det er jeg glad for. Siden jeg er utrolig glad i hun, og før så var vi nesten aldri sammen, men nå er vi veldig ofte i lag.

Håper du liker bildene.

Klem Therese
♡ 3 dager til jul

21.12.2014, 18:24

Heii alle mine fantastiske lesere, siste dagene har jeg lest gjennom kommentarer fra dere og meldinger og sånt. Er utrolig koselige alle sammen, motiverer meg masse♡ I dag er det jo siste søndag i adevent, før det blir jul. Er litt merkelig og tenke på at det bare er 3 dager til jul, har gått utrolig utrolig fort. Gleder meg sånn til at alle jule filmene kommer på tv. Jeg elsker og se på jule film, sammen med noen du er glad i. Jeg overnattet hos Milena i går til i dag, og vi så på Home alone. Bare at det var hunder isteden for han gutten, var nesten helt likt. Bare det var litt andre ting. 

Men en kjekk film uansett, i går kveld hadde vi på høg musikk og bass. Og danset og lagde videoer, og spiste masse snop. Og bare hadde det utrolig gøy, meg og Milena dansa som om vi var galne. Begge elsker høg musikk, Milena var litt syk tillegg. Bare som dere vet, har vi byttet til at Girlssecret er på videofy isteden for youtube. Siden vi følte vi ikke hadde gode nok videoer at vi kunne være på youtube, så vi byttet litt. Håper dere liker videoene våres, er allerede 2 videoer. 

Senere i dag har jeg tenkt til og se en film, prøve og lære Mico et nytt triks. Og kose litt sammen med han, og øve på en sang på keybord. Ja, haha jeg har prøvd meg på call me maybe der haha. Jeg holder og på med Spørsmåls runden, vet ikke helt når den kommer enda. Mange som gleder seg vet jeg 

Gleder du deg til jul?

Klem Therese

 


♡Noen som kan..?

17.12.2014, 20:16

Heii dere. Jeg har et enkelt spørsmål til dere, jeg lurte på om noen av dere kunne lage en header til meg. Dere har kanskje merket at jeg ikke har header. Det er fordi jeg trenge en ny en, og derfor spør jeg dere! Siden mange av dere er så flinke, og jeg liker veldig godt når noen andre lager den enn meg. Headeren må være 1130px bredt og 550px høyt. Og jeg vill ha 2 bilder i den, og dere kan ikke legge inn tekst i headeren. Som dere ser, er det allerede tekst i designet der headeren skal være, og derfor trenger jeg ikke på headeren. 

Hadde vert utrolig kjekt om noen av dere lagde den, e-posten min er Theresesorenesblogg@Hotmail.com. Så viss du har laget en header så kan du sende den der, eller viss du lurer på noe ;) Jeg er endelig super fornøyd med designet, og det håper jeg at jeg blir med headeren og, så slipper jeg og skifte så ofte. Føler jeg gjør det veldig ofte, den som lager headeren får selvfølgelig et innlegg her på bloggen om headeren og sånt. Viss det kommer flere en 1, som jeg håper. Kommer jeg til og velge den jeg liker best. Kommer til og bli vanskelig, er så mange flinke der ute. Håper dere sender inn mange headere. Håper dere liker det nye designet mitt og.

Vill helst ha de 2 første, disse er uredigerte ♡ 

Klem Therese♡
♡Kjæresten på besøk

17.12.2014, 15:27

Heii alle sammen. I dag har jeg vert på skolen og vert sammen med Håvard, utrolig koselig og få han på besøk. Er så utrolig lenge siden vi har vert i lag, så det var deilig og se han i igjen! Vi gjør egentlig ikke så mye når vi er sammen, kan være litt vanskelig og finne på noe. Men vi finner alltid på noe til slutt, vi var og kjøpte is, og så har vi snakket sammen som vanlig haha. Og gjort litt mer, er ikke så super lenge siden han kom da. Akkurat nå så hører vi på musikk og ser på noe og er med Mico.

Forresten jeg skal snart ta nytt design på bloggen, siden er  lei av dette. Så skal jeg skifte litt, på headeren. Eller jeg skal ordne den litt. Sånn at jeg jeg er helt fornøyd. Er ikke helt fornøyd enda, og det er jo kjekkest og kunne være fornøyd. Så slepper jeg og bytte hele tiden ! Er så lei av det, og er litt forvirrende av og til. Så jeg har tenkt til og skifte litt det.  Gleder meg veldig mye til endringer! 

Klem Therese 

Håper dere liker denne collagen, jeg syns den var utrolig søt haha :)♡Amanda snart

16.12.2014, 15:59

Heii dere. Senere i dag så skal jeg på Amanda for og kjøpe jule-presanger. Siden jeg er ikke helt ferdig enda, Så skal jeg gå sammen med Milena. Forresten jeg fikk mac leppestiftene mine i går, og jeg ble så fornøyd med de! Jeg hadde kjøpt 12 stk haha, elsker de rett og slett ^^ Jeg var hos Madelen i går etter jeg hadde trekt giveawayen, siden kunne ikke være der og trekke giveawayen. Så vi lagde en video, kommer til og komme her en dag. Vet ikke når den kommer, men den kommer en dag. Vi lagde en bakevideo, og jeg tror den blir skikkelig kul. Ble litt mange bloopers, og det kan bli veldig morsomt og se på. Siden vi skal legge de inn i videoen.  Dere bør glede dere til den kommer.

Kan være at den kommer i løpet av uken, er ikke sikker ! Jeg og Milena har lagd en Youtube kanal sammen, som heter Girlssecret og på instagram heter den @Girlssecretyoutube. Kommer kanskje en video der i morgen eller i dag. Siden vi skal jo på Amanda i lag, og da tenke vi og lage en video sammen. Det kunne vert kjekt tenkte vi, så dere bør følge med på den! Viss dere vill se flere videoer av meg og hun.. Kommer ikke bare video i lag, men alene også. Vlogen kommer neste uke tror jeg, siden har ikke hatt tid til og lage den.. Sorry ♡ Ble litt sånn merkelig innlegg i dag, men håper det går bra..

Headeren på vår kanalen, håper dere sjekker den og abonnerer den. Klikk HER. 

Klem Therese.

♡Photoshoot

12.12.2014, 20:26

Heii, kommer ikke til og skrive så super mye i dette innleggetI dag har jeg egentlig ikke gjort så super duper mye, men jeg har gjort litt. Jeg var hjemme i dag, siden broren min hadde bursdag. I tillegg så hadde jeg noen ting jeg måtte gjøre her hjemme. Erik kom bort til meg, og selvfølgelig kunne han ta bilde av meg. Han var så flink, men det er jo akkurat ikke så vanskelig og ta noen bilder da haha. Hatt en super dag, og senere i kveld så skal jeg og Erik se en film. Frør ham går hjem, han er jo naboen min. Så han pleier og være en stund. Blir veldig glad, viss noen prøver og lage en header av disse bildene. Viss du skal det, så kontakt meg på mail (Theresesorenesblogg@hotmail.com) Så sender jeg u-redigerte bilder uten filter.  Hadde satt stor pris på det !

Header størrelsen må være i 1020X514 px. Sender dere noen andre bilder i samme slengen, så kan dere bestemme selv hvilke dere vill bruke. Så velger jeg den jeg liker best. Kommer et innlegg om den som har laget den isåfall. Ha en fin kveld !

Håper dere like bildene siden det ikke var så veldig langt innlegg.

Klem Therese♡Ble veldig fornøyd selv, her kommer og en liten selfie av meg og fotografen haha :)


♡Friday is here

12.12.2014, 15:38

Heii  Nå er endelig helgen her, altså fredag. Utrolig deilig med helg, etter en lang uke. På skolen i dag så hadde vi bare juleverksted så vi hadde nesten ingen timer, så dagen i dag gikk utrolig fort ! Neste uke, så har vi nesten ingen timer på skolen. Det er jo siste uka, før jul og da. Jeg har ikke lagd noen planer for helga enda, men de kommer nok etter hvert. I dag kommer det til og komme videoer på videofyen min, så viss du vill se flere videoer av meg sjekk der senere i dag.  

I dag skal jeg se en film med noen tenkte jeg, vet ikke hvem enda. Men jeg kan bare spør en venninne eller Håvard eller noen. Om ikke så lenge skal jeg gå en lite tur samme  med Mico, i mens det er sånn passer vær. Det har jo barre vert storm og regn osv.. tidligere, så jeg må nyte det så lenge det er fint vær nå.. Jeg har fått en pakke fra posten i dag, så jeg skal hente den snart. Tror det enten er julegaven til Håvard, eller Mac leppestiftene mine. Som jeg kjøpte på nettet, Du kan kjøpe de HER, vet jeg. Håper dere får en super helg og noen fine dager frem til jul.

Klem Therese♡
♡No colors

10.12.2014, 15:00

Heii. Jeg gikk hjem fra skolen med Kristine, og det begynte og regne skikkelig og da mener jeg skikkelig. Men heldigvis så kom faren til Kristine og hentet oss, så vi slapp og gå i det uværet resten. Når jeg kom hjem, så fant jeg meg koseklær og lagde meg kakao. Jeg sitter og glaner på serie akkurat nå haha.  Nå når det er ferie fra cheerleadning og jeg har sluttet på fotball, så gjør jeg ingen ting på fritiden uten om og være med venner. Skal kanskje spørs Håvard eller Ida om og finne på noe, men jeg tror Håvard skal spille kamp. Vet ikke helt, så får se hvordan det blir.

Jeg har vert sammen med Mico i helt til nå, og blogget. Så har jeg gjort litt lekser, men ikke så mye. Siden vi har nesten ingen ting for tiden, tror det er fordi det nærmer seg jul. Forresten jeg kommer til og trekke vinneren av Giveawayen neste uke tror jeg, siden kna ta litt tide før tingene ra nettet kommer. Så vinneren trekkes NESTE UKE. Håper det går fint,utrolig mange som er med. Og det er skikkelig gøy, at dere at likte alt som var med osv..  Jeg postet noe på Instagram at, at Ida skulle svare på spørsmål om meg, på bloggen. Så det skal jeg fikse i dag. Elsker dere

Vill du ha sminke innlegg her i morgen?

Klem Therese

♡ I think this night gonna be a good night

07.12.2014, 11:00

Heii dere. I går så var foreldrene mine på julebord, så søsteren min passet på meg.Jeg fikk besøk av Ida, og jeg fant fram masse snop og en film (World war) Den filmen kan jeg anbefale! Vi glemte litt ut at vi så på filmen, siden Ida satt på snapchat og jeg var litt opphengt at jeg skulle være med på bildene haha. Senere på kvelden, så fikk søsteren min besøk, og da begynte vi med og spille et sånn, jelly bean spill. Det er sånn at du snurrer på et brett, så havner den fks på brun. Da er det enten hunde mat eller sjokolade pudding. Det var utrolig morsomt, men samtidig veldig ekkelt. 

Vi hadde det veldig morsomt, den natten. Ida gikk når den var litt over halv 12, siden da var det ikke så lenge til jeg skulle legge meg. Siden i dag så skulle jeg på juleshow. Jeg skal filme showet tror jeg, sånn at dere får se det. Siden det var noen som spurte om jeg fikk mulighet til og filme det, og et tror jeg, Siden jeg spurte mamma, og hun sa at jeg kunne bruke kamera til og filme. Så hun kunne filme det, sånn at jeg får postet det her på bloggen. Ønsk meg lykke til på showet :)

Håper du at jeg får filmet showet?

Klem Therese♡
 

 

 

♡MOTE FOR JENTER

06.12.2014, 17:00

Heii alle mine fantasstiske lesere! I går så snakket jeg sammen med Instagram bruken @Moteforjenter, hun er sikkelig flink! Og gir masse inpirasjon, så vi lagde på en måte en avtale. Det går ut på at hun skal reklamere om bloggen min og sånt, så skal jeg legge ut noen av tipsene hun kommer med. Det blir jo kjekt for dere, og kjekt for meg. Tror dette kommer til og bli bra. Dere og meg får litt klesstips, dette kommer til og komme annen hver uke. Kan jo komme til en dag, jeg ikke har lyst tilog holde på med dette mer, og da sier jeg bare i fra. Men jeg har planer om og holde på med dette en stund. Siden alltid´s kjekt med litt klesstips på bloggen! 

Jeg ser frem til og samarbeide litt med @Moteforjenter, men dette gjør jo at kanskje hun blir litt mer aktiv. Og får flere følgere på Instgram, denne brukeren bør dere følge. hun har masse klesstips dere bør se på. Jeg går innom brukeren hennes minst en gang til dagen. Og viss det kommer en dag som sakt, jeg ikke orker mer eller ikke har lyst og blogge om det mer, så sier jeg bare til hun at nå tar jeg en pause eller noe sånt. Men tror dette kommer til og bli her på bloggen en stund. 

Tror du dette kommer til og bli bra?

Klem Therese♡
♡Fikset Ida til Juleballet

05.12.2014, 21:23

Heii dere. Nå har jeg kommet hjem fra Ida, jeg fikset Ida til ballet. Og hun ble rett og slett nydelig, det var nesten til og dø for. Jeg ble så fornøyd med jeg lagde øyenskyggen. Den ble så bra syns jeg. Jeg gjorde også øyenbryna, siden hun ville fylle de inn litt. Tok masse bilder av hun, jeg bare elsket kjolen hennes. Var rett før jeg bare tok den og brukte den selv haha. Hun ble så pen i den, og sminken bare matchet henne helt. Jeg prøvde og lagde, fletten som Elsa har i frost. Og jeg fikk, det sånn helt passe til. Hun passet den fletten, og ganske bra. Alt satt egentlig perfekt på Ida, akkurat som en prinsesse. Så jeg ble veldig fornøyd selv, tror jeg hun og ble !

Håper dere liker bildene, og gjerne legg igjen en kommentar om hva du likte best :)

Klem Therese

Øyenskyggen jeg lagde på ida, Jeg ble så fornøyd med den! (tok på fakevipper og)

Elsa fletta som jeg lagde på Ida, ble veldig fornøyd med henne !


Hele hun, jeg syns hun ble så pen! BABE ALARM


Nydeligste kjolen, den sitter så pent på hun 

♡Dagen min kommer til og bli..

04.12.2014, 15:00

Hei dere. I dag så skal jeg kanskje på Natt åpent, vet ikke om jeg skal være der så lenge. Siden jeg skal bare være der og kjøpe julepresanger tror jeg, siden jeg har ikke noe jeg har lyst på akkurat nå. Kan være at jeg kjøper meg noe snop, på den nye snope butikken på Oasen. Jeg har allerede funnet ut hva jeg skal kjøpe til de personene, jeg skal enten gå sammen med Frida eller Milena. Siden viss Frida ikke kan, så kunne jeg gå sammen med Milena. Føler det ikke er så vits at jeg shopper så mye til meg selv nå, og bruke penger på det. Når det nærmer seg jul, så jeg tror det blir jule gave shopping i dag. Og jeg får en del ting til jul, og det meste jeg ønsker meg har jeg på ønske listen min. 

Kommer snart et jule tips innlegg, her på bloggen min. Siden det er jo snart jul, og de fleste starter med jule gaver nå snart? Jeg begynte jo allerede i November, men det er fordi jeg har bestilt noe på Ebay. Nå sitter jeg og ser på Pretty little liares, selv om jeg har sitt hele serien nesten. Jeg sitter og venter på svar av Frida, Tror dette kommer til og bli en bra dag sammen med en venninne. Forresten jeg skal handle inn giveaway tror jeg, ellers gjør jeg det i morgen. Har fortsatt ikke bestemt meg, er litt vanskelig. Så gjerne kom med tips til hva dere vill ha i giveaway. Den kommer på bloggen, så fort jeg har alt ! 

Klem Therese♡Cheerleadning

03.12.2014, 18:08

Heii alle sammen. Jeg og Frida sluttet tidelig på skolen i dag, det er veldig godt når vi skal på Cheerleadning. Og det begynner litt tidelig, mamma kunne kjøre oss i dag. Så vi var ikke så stresset, vi gledet oss veldig mye i dag. Siden vi skulle øve på showet i dag på trening, vi skal ha juleshow på Søndag. Gleder oss så mye, men jeg håper bare at vi ikke feiler på noe. Jeg føler jeg kan det veldig godt nå, men jeg må uansett øve på dansen og det. Vi får på en måte vinterferie etter showet, jeg skal forsette etter jul også. Siden jeg trives veldig mye på Cheerleadning. 

Dere likte visst veldig godt klesstil tipsene mine, så kan være at det kommer flere sånne innlegg. Så viss du har noen tips, til hva jeg kan legge ut tips om. Så kan dere enten skrive det i kommentarfeltet eller sende det på Instagram (@theresesorenes) Kommer til og komme flere tips, det garanterer jeg. Siden mange som spør hele tiden når jeg skal ha nye osv.. Så nå vet dere at det kommer flere.

Klem Therese 

Loveu 

♡Klesstiler fra instagram

03.12.2014, 13:10

Heii alle sammen. Siden jeg skal på Cheerleadning i dag, så kommer innlegget litt tidelig. Men det går vel bra, dette innlegget skal jeg gi dere noen tips til klesstiler. Jeg er jo opptatt av klær og sminke selv, så jeg syns det er veldig kjekt til og skrive om dette emne. Kommer til og komme et Sminke look innlegg og men det kommer senere en dag, siden det er mange som har spurt etter disse innleggene. Så blir ikke så lenge til det innlegget kommer. Disse klesstilen er fra en instagram bruker, som heter @Moteforjeneter, og den er skikkelig bra! Dere bør sjekke den ut, jeg fikk lov og brukere tipsene hennes. Håper du liker innlegget, og gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns om tipsene mine osv..

Klem Therese 

Første settet er fra Sheinside.com. Vert og sjekke, veldig mange kule klær der og sånt.


Det andre antrekket.

Genser fra: Jcrew.com

Bukse: Frame, kan kjøpes på intermixonline.

Sko: Dr. Martin, kan kjøpes på de fleste sko butikker.

Leppestift: NYX, kan kjøpes på blivakker.no


Det tredje antrekket, vet ikke hvor klærne er fra. Men du finner de sikkert på en av nettsiden lenger oppe, eller på en kles butikk.


Det fjerde antrekket, og det siste. 

Bukse: Dr.Demin

Sko: Timberland

Leppestift: Mac

Topp: Hellomercerh.♡Vinteren er i gang

02.12.2014, 16:46

Heii alle sammen. Nå nærmer deg seg snart vinter, og jeg er ikke egentlig så glad i vinteren. Siden det er så kaldt og ofte her jeg bur og andre plasser blir det sånn snø som vi kaller "Slaps" Men jeg tror faktisk dette kommer til og bli en bra jul, og en super vinter. Ser frem til masse blogging, og masse vinter bilder. Jeg liker veldig godt når det er sånn snø, som det går an og lage snø ball/ snømann med. Blir første vinteren min med Mico (hunden min) og, så jeg gleder meg til og være ute med han. Håper bare det ikke blir mye regn, denne vinteren. Jeg er så spent på julen i år, gleder meg så masse! Det gjør jeg egentlig vert år, men i år gleder jeg meg enda mer. Vet ikke hvorfor, bare ble sånn. Var ferdig meg ønskelisten min allerede i slutten av November. Det jeg liker best med vinteren er julen, der jeg får gaver og får være med familien og kose meg.

Jeg har plan legget bloggingen min fremover i vinter. Siden det er lettere for meg og, vite hva jeg skal blogge om og kanskje planlegge dagen før. Jeg har og tenkt til og ha en giveaway før eller etter jul, det har dere kanskje lest på Instagramen min, blir kanskje ikke så lenge til. Viss jeg har den før jul, men jeg tror nok den blir etter jul. Siden har ikke hatt noe tid til og bestille den. Men giveaway blir det uansett så, har vel ikke noe og si om det blir før eller etter jul  Vet det er noen som gleder seg, virket vertfall sånn på kommentarene jeg fikk på bilde det jeg fortalte at jeg skulle ha giveaway. 

Klem Therese

Hva liker du best med vinteren?

Bildet tok jeg i dag etter skolen, hva syns du om det?

 

♡ Gjesteblogger

30.11.2014, 13:00

Heii alle sammen. Jeg heter Milena Marie, og jeg er søsken barnet til Therese. Dere har kanskje hørt om meg før, siden jeg har vert med Therese en del. I dag så spurte Therese om jeg ville være Gjesteblogger på bloggen hennes, og jeg bare hvorfor ikke? Så det er det jeg skal nå. I dag så skulle jeg overnatte hos Therese, og det gledet jeg meg veldig mye til. Siden er ikke så ofte vi er sammen, siden vi bur et lite stykke fra hverandre. Jeg kom ca i 7 tiden, siden Therese skulle handle noen Cheerleader ting. Når jeg kom så gikk vi bare inn, og begyunnte og snakke sammen, om hva som hadde skjedd siden sist vi var med hverandre. Og litt sånt, vi er veldig sånn at vi sier alt til hverandre siden vi stoler så pass mye på hveradre. 

Vi bestemmte oss for at jeg skulle sminke Therese, og hun sminke meg. Så lagde vi video ut i fra det da, og jeg tror de videoene blir bra. Jeg syns Therese gjorde det bra, men jeg ble sikkelig fornøyd med sminken jeg gjorde på Therese. Ikke for og skryte men, herregud den ble bra ! Hun passte sikkelig bra den looken, og hun ble bare perfekt. Etter på så fant vi oss en film som heter "World war" Jeg har sitt den fra før, men det var så kjekk at jeg kunne se den en gang til. Og Therese likte den og ganske godt sa hun, etter på så sovnet vi bare egentlig. Siden det var ganske seint når Filmen var ferdig. Ja.. Dette var mitt gjesteblogg innlegg, her på Therese sin blogg. Håper dere liker det, og gjerne kommenter om dere vill at Therese skal ha flere sånne innlegg !

Klem Milena.

♡My babe

29.11.2014, 17:43

Heii alle skjønninger. Fra i går til i dag, så hadde jeg overnatting av Ida. Og det var sikkelig gøy, er ikke så ofte vi har overnatting av hverandre siden begge har det travelt. Når hun kan, kan ikke eg er også sånt motsatt. Så vi koste oss masse, vi såg en film som heter Knowing, den var veldig bra. Det børr dere se! Du finner den på netflix vet jeg. Det såg vi den, etter på bestemmte vi oss bare og og legge oss. Siden begge var trøtte, og klokken var sånn 12 eller noe. I dag våkna vi i 12 tiden, begge liker pg sove lenge! Når vi våknet lagde søsteren min pannekaker til oss, og vi såg på pretty little liares. Jeg sminket henne og fikset hun på håre. Jeg syns selv at håre ble sikkelig pent.

Klem Therese.

♡Teater/julegaver

27.11.2014, 15:48

Heii dere. I dag skal jeg på ronja og rørver-dattera, det er et teater stykke. Noen jenter i klassen min er med i det. Så jeg har lyst og se det, og jeg har aldri sitt filmen/teater stykke før. Derfor vill jeg gå på det, jeg skal gå sammen med noen venninner fra klassen. Jentene i klassen min, går nesten alltid sammen på teater stykker, som de jentene i klassen min er med på. Og vi gleder oss kjempe mye, det starter ikke før klokken 18:00. Så jeg har god tid på meg enda.,

Men det er ikke så lenge til jeg begynner og gjøre meg klar. I dag kom endelig julepresangene til søstrene mine, siden jeg bestilte de på nettet. Så kom de i dag, og jeg ble såå fornøyd! Tror de kommer til og like de, kan dessverre ikke avsløre hva det er, siden kan være at de leser dette haha. Så jeg pakket inn mine, første julepresangeri dag, for og si det sånn så suger jeg i og pakke inn gaver. Så det ble ikke så pent akkurat.. Jeg har fortsatt en del jeg skal kjøpe til, men jeg har kjøpt gave til de fleste, mangler bare noen. Har bare ikke pakket inn alle, siden noen har jeg kjøpt på nettet. Og kjøpte til de fleste der, og de har ikke kommet enda. Håper de kommer snart.

Har du kjøpt julepressanger?

Klem Therese.

♡Cheerleadning/bursdag!

26.11.2014, 13:30

Heii. I dag skal jeg og Frida på cheerleadning, og i dag har frida bursdag! Så gratulerer med dagen frida, vi skal snart ta bussen til Cheerleadning det gjør vi hver Onsdag, bortsett fra forje gang, siden da var begge 2 syke. Men i dag er begge friske, og er klare for cheerleadning. Og vi gleder oss som vanligt. I går kveld lagde jeg kaka til Frida, som jeg tok meg på skolen i dag. Madelen var med på det, og det som var sikkelig flaut, det var at vi skulle komme syngene inn i klasserommet. Men ingen andre sang jo! Bare vi haha. Men læreren vår fikk de til og synge :) Så hele klassen fikk kake i dag. Kommer ikke til og komme innlegg før i kveld, siden jeg er ikke hjemme før i kvart over fem eller halv seks. Så håper det går bra.

Har du hart bursdag?

Kle Therese.

♡Øving til prøve..

24.11.2014, 15:25

Heii alle Sammen. I morgen skal vi ha en matte prøve så, akkuratt nå så sitter jeg og øver til prøve og drikke milkshake. Gruer meg litt mye til den prøven haha, fordi det er divisjon og multiplikasjon.. Og det sliter jeg litt med haha. Når jeg kom hjem fra skolen i dag hadde Rebekka Andrine fra jenter brukt den headeren jeg sendte inn til hun som header!! Ble sikkelig glad, for at hun likte den og brukte den.. Jeg holder og på med og redigere den boyfriend tagen, som jeg skulle ha på bloggen her. Men den er ikke ferdig redigert. Så den kommer kanskje i kveld, ellers kommer den i morgen.

Har du hatt mate prøve i det?

Klem Therese.

♡Milkshake

23.11.2014, 14:20

Heii alle sammen. Nå har jeg tenkt til og gi dere oppskriften på en Milkshake som jeg bare elsker. Meg og Milena har forelsker oss i den, det var hun som fortalte den til meg. Så prøve jeg den, og den var helt fantastisk. Så jeg vill dele den med dere, viss dere prøver og lage den, gjerne send meg et bilde på instagramen min @Theresesorenes. Kan anbefale den, den er super enkel og super god 

♡Oppskriften:

~Miksmaster

~Vanilje is

~Oboy

~Melk

Hvordan gjøre det?

Det første du gjør, er og ta ca 4-5 kuler med vanilje is i miksmasteren. Og når du har gjort det, så finner du Oboy'en og tar ca 5 ss med Oboy i miksmasteren. Så tar du så masse melk du føler for, husk at Milkshake skal være litt klumpete. Og nå tar du det bare oppi et glass du vill ha det i, Så er du ferdig!

Skal du prøve

Klem Therese.

♡The Boyfriend Tag...?

22.11.2014, 20:07

Heii alle sammen. I dag har jeg nesten vert med Håvard i hele dag, og jeg spurte han i dag om han hadde lyst til og bli med og ha The boyfriend Tag her på bloggen. Og det sa han ja til. Det går ut på at dere skal stille spørsmål, og vi svarer på det i en video. Det er nesten som en spørsmåls runde, bare det blir kalt The boyfriend tag for du gjør det sammen med kjæresten din. Så det er bare til og stille spørsmål til oss i kommentarfeltet, så svarer vi på det i en video.

Klem Therese.

♡Tips til en blogg

22.11.2014, 14:50

Alle blogger har noe bra i seg, for det og blogge er egentlig super enkelt. Bare du skriver noe folk/du interesserer seg for. For og ha en bra blogg, bør du ha et blogg design som passer til headeren din. Anbefaler og ikke ha blogg.no sine design, for de er veldig enkle og små headere osv.. Heller finn et gratis design! (kan kanskje lage en video om det)

Skrive noe du interesserer deg for, og andre.  Ikke bare skrive uti det blå..  du bør også sjekke rettskriving, du bør skrive bokmål ikke Nynorsk eller Dialekt! Jeg skrev Dialekt før, og det ser litt rart ut. Og høres feil ut når andre leser det.

Ha en header som på en måte viser hvem du er, og reflekterer deg på en måte. Du bør ha en header du liker selv også. Ikke bare ta en header, ?ja nå gidder jeg ikke og lage flere?

Viss du har blogg sperre, så spør leserne dine om tips til innlegg eller sett i gang en spørsmåls runde vel !

Håper dette hjalp deg <3

Noen collager jeg liker og se på, som jeg og har bilde av på bloggen min.
Klem Therese.

 

 

♡Der var helgen i gang

21.11.2014, 15:56


Heii alle mine fantastiske lesere! Nå er helgen endelig i gang, føler alle ukene for tiden går utrolig fort. Men snart begynner det sikkert og gå sakte, siden der nærmer seg jul. Jeg har egentlig ikke lagd planer for denne helgen, siden skulle egentlig gå i badehallen i dag. Siden den stenger denne uke, siden det var noe de skulle gjøre der. Så var det ingen som kunne i dag, eller gidda. De enste som kunne, var meg og Kristine. Men det er jo ikke noe kjekt når vi bare er 2 stk. 

Så da droppa vi det, skal heller se en film. Så kan det være at jeg legger planer ut over dagen med noen venner. Har veldig lyst og finne på noe sammen med Håvard denne helgen, siden det er lenge siden vi har vert sammen sånn alene tid ♡ Så håper vi finner på noe, uten om det tror jeg at jeg skal være med noen venner jeg ikke ser så ofte.

Bilder som jeg tok etter skolen i dag 


Har du planer for helgen?

Klem Therese.


Room tour..?

19.11.2014, 14:58

Heii alle sammen! Jeg vurder og ha en room Tour snart her på bloggen, men da kommer jeg til og ha 2 stk. Siden jeg skal få ny tapet og sånn etter jul, så ønsker jeg meg nye møbler til romme til jul. Så kan være at det blir litt anderledels etter jul.

Men jeg kan ha room tour før jul også, for det var den mange som ville ha når jeg spurte dere på instagram. Akkuratt nå sitter jeg og blogger og rydder romme. Og ser på inspirasjon til rom, siden jeg har gjort noen forandringer allerede i dag. Og jeg likte det allerede mye bedre!

Jeg er ikke fornøyd med romme mitt.. Derfor skal jeg få ny tapet, og jeg ønsker meg jo nye møbler til jul. Så får bare krysse fingrene at jeg får noe av det til jul. Det var ikke så dyrt med det jeg ville ha, så jeg klarer å spare til resten selv viss jeg ikke får det til jul.

Men ja, jeg har vurdert å ha en room tour video om ikke så lenge. Må bare bli ferdig med og rydde, jeg hater å rydde rommet mitt.. Så av og til tar det tid ^^

Noen bilder av noen ting jeg har på rommet mitt/mens jeg rydder:

Vill du at jeg skal ha room tour?

Klem Therese.

DETTE SKJER FREMOVER

18.11.2014, 13:25

Heii dere. Jeg har jo fortalt før at jeg får lett bloggsperre, siden av og til har jeg apsolutt ingen ide om hva jeg skal blogge om... Derfor har jeg nå laget plan frem over, om hva jeg skal blogge om. Nå er det bare noen uker igjen til Jul, og jeg gleder meg sikkelig mye! Ønsker meg masse fint.

Btw, jeg har fått ny header. Setter stor pris på alle headerene som er sendt inn til meg!

DETTE KOMMER PÅ BLOGGEN I NOVEMBER/DESEMBER:

10 ting du kanskje ikke visste om meg- Det har jeg ikke hatt her før, å det kan lett bli morsomt.

Hva jeg har på ønskelisten min- Det kommer jeg til og legge ut her i Desmeber, siden det er då jule månden er.

Sminke kolleksjon- Det var det mange som ønsket at jeg skulle ha. Siden jeg spurte dere på Instagram.

Gavetips- Noen av dere trenger kanskje gavetips til venner/Familie/Søsken osv..

Hva jeg fikk til jul Video- Dette hadde jeg ikke i fjor, så da vill jeg ha det i år.

Bakevideo- Har tenkt til og prøve meg på pepperkaker, det har jeg aldri lagd selv før.. :)

Favoritter i klesskapet- Det har jeg hatt lyst til og ha veldig lenge, så dte ser jeg frem til.

Room tour- Etter jul, så skal jeg får ny tapet på rommet, så ønsker jeg meg nye ting til romme.. Så da har jeg tenkt til og ha room tour.

Så det er masse og se frem til videre her på bloggen, gleder meg masse til og skrive og lage videoer til dere. Viss du har noen andre kule tips så skriv i kommentarfeltet.

Klem Therese.

Ukens tips #4

17.11.2014, 15:31

Heii alle sammen. Det er mange som syns det er kjekt at jeg har ukens tips, å jeg syns det er kjekt og finne tips og sånt selv. Så jeg tror jeg kommer til og fortsette med det, gjerne kommenter hva dere vill ha tips om!Jeg har prøvd dette tipset selv, og jeg syns det er et kult tips selv, haaha. Det er galaxy Negler! Altså hvordan du kan få galaxy negler, med neglelakk.

 Dette trenger du:

-Svart neglelakk

-Blå neglelakk

-Rosa neglelakk

-Glitter neglelakk

-En fondation svamp


  Hvordan gjøre det?

Begyun med den svarte neglelakken og ta det på neglene dine. Når du har tatt svart neglelakk, så tar du fondation svampen din. Så finner du fram den blå'e neglelakken, og tar svakt med blå neglelakken/fondation svampen (Men ikke for svakt) Så skal du bruke fondation svampen til den rosa også, og det gjør du på akkuratt samme måte. Husk det skal være svakt men ikke for svakt.

 Når alt har tørket, så tar du på glitter neglelakken sånn at det skal se ut som stjerner! Og der er du ferdig med dine vakre galaxy negler :) håper du likte dette tipset, og kommer med forslag til neste uken's tips! Gjerne kommenter om du prøvde dette ut.

Klem Therese.

Shopping på oasen.

15.11.2014, 17:44

Heii. Grunnen til at jeg ikke blogget tideligere i dag, er fordi jeg har vert på et shoppings senter sammen med Milena søskenbarnet mitt. Shoppet ganske mye, følte jeg. Men når jeg kom hjem så var det ikke så mye alike vel..

Jeg kjøpte snop på den nye snope butikken som er det, så kjøpte jeg noen dropser. Så kjøpte jeg noen beholdere til sminke/dropsene på åhlens. Så kjøpte jeg nytt undertøy, og nytt pudder :) pluss noen ansiktmasker. Jeg tenkte og kjøpe en jule giveaway til dere, men det gjør jeg heller neste uke.

Så ca 2 uker så blir det kanskje Giveaway, har ikke bestemt meg enda ^^ gjerne kommenter om dere vill ha Giveaway, nå har jeg endelig fått gitt bort den forje giveaway jeg hadde. Gjerne hva dere ville hatt i en jule giveaway, siden det er snart jul :)

Bilde av innkjøpene mine:

Likte du noe av det?

Klem Therese.

Helg igjen

13.11.2014, 13:36

Heii dere. I går var jeg på Cheerleadning, vi gjorde egentlig det samme så sist. Bare vi var litt bedre i går syns jeg. Jeg og Frida syns det var veldig kjekt som vanligt. I dag skal jeg på fotball avsluttning, siden sesongen er over. Jeg skal slutte på fotball tror jeg , men kan være at jeg begyuner igjen om 1 år. Er veldig usikker, siden jeg syns fotball er veldig kjekt. Men jeg har gått såå lenge føle jeg, føler meg ikke som en fotball jente lenger (eller hvordan jeg skal forklare det)

Så har jeg lyst og prøve ut andre ting, fks Cheerleadning som jeg prøver nå. Og det trives jeg ganske bra med! Det skal jeg fortsette med, etter juleshowet som vi skal ha 7. desember så er det Jule ferie for Cheerleadning. Jeg likte veldig godt Cheerleadning, så da tar jeg en pause for fotball tror jeg.. Men det ser jeg jo etter julen, fotball pleier ikke å starte før januar/februar.

I dag er det endelig helg ! Siden i morgen har vi planleggings dag på skolen, så vi har fri i morgen. 1 dag ekstra uten skolen! Håper dere har en fin helg dere og

Bilder som jeg har tatt og redigert i dag:

Har du planleggins dag i morgen?

Klem Therese.

Trening snart

12.11.2014, 14:11

Heii alle dere. Nå sitter jeg og frida på bussen, siden vi skal på Cheerleadning snart. Og vi gleder oss kjempe mye, men kan ikke si at vi er i veldig godt humør.. Siden det har skjedd noe så jeg ikke har lyst til og skrive her.

Kan ver en dag jeg forteller hva det var, men ikke akkuratt nå. Siden vi vil helst ikke tenke på det. Nå sitter vi på bussen siden Cheerleadning er så tideligt så må vi ta buss, vi sitter faktiskt å pugger fra sist trening (haha) kommer til og blogge etter Cheerleadning og, siden det er jo ikke så mye og blogge om når jeg sitter på en buss haha.

Men dere må vertfall ha en super dag! Kommer innlegg senere i dag.

Hva skal du i dag?

Klem Therese.

Tilbake blikk på Instagram♥

11.11.2014, 16:06

Heii. Jeg har sitt veldig mange bloggere så har tilbake blikk på sine Instagram bilder. Og jeg likte de innleggene veldig godt. Så da tenkte jeg og ha det, jeg har jo veldig mange bilder føler jeg.

 

Men de fleste bildene er jo om bloggen. Men jeg har lagd en egen instagram konto for bloggen nå. Så slepper jeg av og til og legge ut når jeg har oppdatert på offiselle brukeren :) Offiselle: @Theresesorenes Blogg: @Theresesorenesbloggg

 

Jeg har veldig mange bilder av meg, mico, venner og sånt.

1. Bilde av outfiten min 2. Bilde som jeg tok sammen med noen Fkh spillere før kampen 3. Det er en konkurranse som jeg er med i 4. Når jeg var på cheerleadining for første gang 5. Bilde fra bloggen.

 

6. Bilde av meg og Håvard 7. Bilde av meg og Håvard fra halloween 8. Bilde av det ene osm jeg har til header 9. Selfie 10. Header bilde 11. Meg og ida som drikker IsTe haha 12. Mico 13. Meg på stranden i Usa

 

14. Mico med solbriller 15. Meg i bassenget i usa 16. Starbucks i bergen !

Dette er 2 av mine favoritt bilder på Instagram. Jeg har flere og, men nå valgte jeg vare 2 stk. Gjerne kommenter Instagramen din i kommentarfelte :)

 

Likte du dette innlegget?

Klem Therese.

My outfit today

10.11.2014, 16:06

Heii alle sammen. Nå er det en stund siden sist Outfit innlegg.. I dag hadde jeg på meg en vinrød bukse fra Wow. Og en genser fra Victoria secret pink. Og de fleste vet at jeg er veldig glad i den genseren. Og noen sko, som er Søstra mi sine, men hun bruker de aldri. Så da bruker jeg de. Og jeg digger de, de er så kule.

Jeg syns selv at dette antrekket passet veldig godt sammen.. Så jeg hadde veldig lyst til å ha et outfit innlegg i dag. Håper dere liker bildene!

Vill bare si en gang til, tusen takk for alle de snille og fine editene jeg får på instagram! Jeg setter så mye pris på det. Alle dere får meg til å smile, og gjør dagen min 1000 ganger bedre. Alle shoutoutene, og alt det der... Elsker dere <3

Likte du antrekket?

Klem Therese.

Endelig helg

07.11.2014, 15:49

Heii alle sammen. Nå er det endlig helg. Jeg syns denne uka har gått utrolig fort, og nå skal keg bare nyte helgen. Helgen går jo ganske fort over, så det og best og nyte den så lenge vi har de her. Men neste uke går sikkert også ganske fort som vanlig.

I dag skal jeg i badehallen med noen venner fra klassen. Gleder meg masse, og få være med de! Er ikke alltid vi får tid til og være i lag på fritiden, siden noen går på fotball/håndball osv... Så det krasjer litt.. I kveld har jeg ingen planer enda, vet ikke helt om jeg skal noe i kveld. Har vertfall ikke planer enda.

I morgen kommer det kanskje en liten video, siden det er en stund siden sist video. Alltids kjekt med videoer, gled derte tili morgen

HER ER DET NOEN SØTE BILDER AV MICO FRA I DAG:

Hva skal du i dag?

Klem Therese.

Ukens tips #2

03.11.2014, 15:48

Heii alle dere, nå har jeg tenkt til og gi dere noen skjønnhets tips. Jeg har funnet noe av det og noe av det på instgram og noe på internett. Håper dere liker tipsene ! Hvis du har oljete hud, bruk krem fordi det gir mer effekt enn body lotion. Aldri rør eller hudormer, porer eller kviser fordi det gjør sånn at det er der lengre... Gjør mange forskjellige bevegelser for eksempel situps for 45 minutter 6 ganger i uka, du vil miste mye vekt!  Hvis du vil ha lysere hår, miks lemon og vann, ta det på på håret og gå ut i sola. Så kommer du tilbake og inn i dusjen og vask håret.  Blåbær hjelper å redusere mage fett. Fresh hud blir brukere fortere en gammel, tørr hud.  For å få lengre hår, sov med flettet hår.  Legg neglelakken din i kjøleskapet 10 minutter før du skal bruke den, hvis du vil at den skal holde lengre. 

Bilder som jeg tok etter skolen.

Liker du at jeg har ukens tips?

Klem Therese.


Klar for halloween!

31.10.2014, 17:36

Heii. Nå er endelig tiden inne, for og gå "knask elle knep" nå venter vi bare på Krisitne skal komme, så kjører vi til Elina. Siden vi skulle møte de andre der! Og vi gleder oss<3 Vi sminket oss sammen, og jeg farget håre hans rødt ! Siden han skal forestille chucky. Jeg sminket han også litt, men kuttene gjorde han selv. Jeg syns han lignet veldig veldig mye.

Jeg skal være Annabelle og han chucky, siden vi er jo kjærester, og de passer sammen, siden begge 2 er dukker. Kommer til og bli en super kveld sammen med venner og han ! Han lagde et kutt på handa mi, som såg veldig ekte ut.

Ukens tips #1

28.10.2014, 15:57

Heii alle sammen. Jeg spurte jo dere om dere ville ha ukens tips, og det var det noen så ville at jeg skulle ha. Så da starter jeg med det i dag. Siden denne uka er det halloween , så kommer jeg med noen halloween tips. Jeg skal gå halloween med jentene i klassen min, og jeg gleder meg skikkelig mye. 

Tips til hva du kan være:

-Vampyr

- Frankenstein

- Død Sjukepleier

- Død jente/gutt

- Zombie

- Dead doll

- Død kjendis

Jeg har leitet etter tips til hva du kna pynte med til halloween party, eller bare til halloween. Jeg fant masse utrolig kule ting. Men favoritten min var selvfølgelig de skjønne Frankenstein cupcakesene! De har jeg super lyst til og lage, så jeg har tenkt til og prøve meg i dag. Håper jeg bare får det til... Det var masse mer jeg fant også, men jeg kunne ikke ha med alt. Så jeg tok med det jeg likte best. Gjerne legg igjen en kommentar om hvilke du likte best.
Skal jeg fortsette med dette?

Klem Therese.

Super kveld

26.10.2014, 15:35

Heii.

Julie overnattet hos meg i går til i dag, og det var kjempe kjekt. Vi har sitt 1 film, som heter maleficent. Og den var såå kjekk! Så den kan jeg anbefale til dere. Det gikk på kino før sommeren, så kanskje noen av dere har sitt den ( vertfall så kan dere se den på popcorn time )

Vi har nesten ikke sovet, men sånn skjer alltid når jenter har overnatting, de sitter og snakker hele kveldene og ser film osv.. Det gjorde vertfall vi. Vi hadde masse snop/chips/popcorn/isTe/brus osv.. Veldig mye, siden vi hadde lyst til og kose oss ekstra mye, siden vi ser hverandre ikke så ofte.

Vi gjorde masse mer ogås, men jeg har ikke tenkt til og skrive alt ned her. Håper det ikke blir lenge igjen til jeg får se henne igjen! Vi skal kanskje begyunne og være i lag på torsdager, siden Julie går på sang da. Og da kan jeg møte hun, siden jeg bur nærme der hun går på sang! Håper dere har en fin søndag videre, og har hatt en fin helg

bilder julie tok av meg (ble ikke fullt så fornøyd med de..)

Hva har du gjort i helgen?

Klem Therese.

Ønsker meg..

26.10.2014, 12:00

Heii.

Nå nærmer det seg jul, er ca 2 månder igjen. Gleder meg så mye, jul er noe av det beste jeg vet. Det kjekkeste er og få være med familien og få masse gaver. Derfor har jeg tenkt til og ha et ønske innlegg, tror faktisk at jeg aldri har hatt det før. Jeg har allerede begyunnt på ønskelista mi for i år. Det er noen ting jeg ønsker meg, som jeg ønsket meg i fjor også. Så jeg håper jeg får det i år.

Det jeg ønsker meg mest er selvfølgeli Macbook, det ønsket jeg meg i fjor også. Men det er jo veldig dyrt, men jeg håper at jeg får det i år. Jeg ønsker meg også sminke/ klær / smykker ovs.. Ønsker meg mest sånne ting, pluss litt ting til rommet mitt, siden jeg har lyst til og pusse opp rommet mitt. Jeg er ikke fornøyd med rommet mitt, sånn som det ser ut nå. Men jeg holder på og spare til noen ting nå så. 

 

Noen ting jeg skal øsnke meg i år:

1.Macbook

 2. Klær fra Bikbok/ Cubus / Wow / H&M

3. Sminke produkter

4. Ting fra Victoria Secret

5. Iphone 5 s

6. + masse mer
Hva ønsker du deg til jul? 

Klem Therese.

Overnatting av en vennine

25.10.2014, 16:11

Heii.

Senere i dag, så kommer julie! Og jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg ser henne nesten aldri, hun var naboen min før. Men så måtte julie flytte, men heldigvis ikke så langt vekk, så da kan jeg være med hun. Så i dag skal julie overnatte hos meg.

Og vi skal kose oss kjempe masse, nå har heg vert og handlet, snop/ chips og brus. Gleder meg såå mye, Julie kunne ikke i går, så da ble det i dag. Men har noen tips til film vi kan se på popcorn time/ netflix ? En typisk jente film, eller en komedie. Kan være at jeg og Julie, lager en video. Jeg holder på med og redigere sprm del 2. Kommer neste uke! Håper dere får en fin kveld.

I går så hadde jeg en shoutout konkurranse, så da skulle jeg poste editen deres på bloggen min. Så det var egentlig det jeg skulle nå. Jeg syns de var så fine, og de er så flinke.

Det var så mange flinke, som var med i den konurransen. Likte du editene?

Klem Therese

Dagen's bilder

24.10.2014, 17:15

Endelig helg

24.10.2014, 15:55

Heii.

Nå er det endelig helg, og det har jeg ventet på! Siden jeg føler at denne uka, har gått utrolig sent. Og jeg føler meg sliten, og trøtt haha. Men det er alltid deilligt med helg da. Ida og jeg skulle egentlig finne på noe.

Men så skal Ida til bergen, siden store søstra hennes bur der. Men hun kose seg der da. Jeg har tenkt til og spør julie eller noen andre om de/hun vill finne på noe, siden vill ikke bare sitte hjemme og kjede meg^^ så jeg håper jeg finner på noe!

Helg er noe av det beste jeg vet, siden fri fra skolen, ingen lekser. Ingen alarm som vekker deg 07:00... Det er så deilligt! Håper dere får en fantastisk helg !

Liker du helg ?

Klem Therese.

♡Torsdag

23.10.2014, 14:39

Heii.

I dag hadde jeg framføring på skolen, det var derfor Mico var sammen med meg på skolen i dag. Og det gikk bedre enn det jeg trodde, jeg trodde Mico skulle bjeffe mye mer. Men det gjorde han ikke, og jeg er faktisk stolt av han. Jeg var litt nervøs i starten, men etter jeg hadde stått der en stund, ble jeg på en måte vant med det. Jeg er veldig fornøyd over framføringen min.

 

 

Nå har jeg byttet header, og jeg er veldig fornøyd med den ! Så tusen takk, til du som laget den :) De fleste, likte denne best også siden det er høst. Og det er jeg veldig enig i. Senere i dag har jeg tenkt til og filme spørsmåls runde del 2. Siden den skal jeg poste neste uke, Håper den blir bedre enn del 1. Siden lyden var utrolig dårlig på del 1 :/ siden jeg hadde dårlig lyd når jeg redigerte den, så da ble lyden dårlig der også. Siden musikken var litt høg lyd... Så da håper jeg at del 2 blir bedre .Likte du bildene??..

Har du noen gang hatt framføring?

Klem Therese

Ååå nå er jeg glad

22.10.2014, 21:00

Heii.

I dag sjekket jeg Facebook, som jeg ikke gjør så ofte haha. Men da var den en jente som hadde sendt meg melding, i går om at hun hadde sendt noen headere, på mailen min. Og jeg sjekket den, og de var jo super fine ! Og jeg klarer ikke og bestemme meg.. Så jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg, syns begge 2 var veldig fine, så jeg er litt usikker. På hvilken som hadde passet best til min blogg.

Og det som gjorde meg mer glad, var at hun sa at hun kunne lage ny header, når jeg har lyst på ny! Og da fikk jeg 1000 ganger større smil :) Jeg er så fornøyd, skriv gjerne en kommentar om hva du syns om headerene, hun har laget :) Ikke frekt ment, mot de andre som lagde headere, jeg syns de også var super fine. Men jeg likte disse litt bedre, Var noe annerledes med disse. Så hvilken burde jeg velge?..

Stor klem Therese.
Onsdag inspirasjon

22.10.2014, 20:00

Heii.

I dag har jeg pugget på framføringen min, som jeg blogget om tideligere i dag. Så jeg trenger ikke å si så mye om den...

I mens jeg øvde på framføringen, så ringte det på døra mi. Og det var selvfølgelig Håvard, siden han sa i går st han skulle komme viss han fikk tid. Og han kom, og det skjønneste av alt var at han hadde med en rose til meg?

Og det syns jeg var sikkelig skjønnt av han! Vi var litt ute og kjøpte oss isTe, etter på gikk vi og spillte fotball. Vi spillte en liten stund, så gikk vi inn. Siden vi ville være litt inne før han skulle hjem.

Og når vi var inne, snakket vi egentlig bare og var med Mico. Håper dere har hatt en så fin dag som jeg har hatt i dag! Ha en fin kveld videre ?

Klem Therese.

Her er litt inspirasjon-Bilder !

Øver til i morgen..

22.10.2014, 14:18

Heii.

I morgen skal jeg ha framføring, om Pomeranian. Så da skal jeg ha med meg Mico på skolen, så da holder jeg på og øve til i morgen.

Jeg kan nesten alt jeg skal si, men jeg må øve litt mer på de vanskelige orda.. Men jeg tror det konmer til og gå bra i morgen da. Mico skal ha på seg Prince t-shorta si. For jeg syns han er super søt i den, og han liker og gå med den ser det ut som.

Siden han blir sikkelig glad når jeg tar den frem. Senere i dag, så skal jeg kanskje få besøk av Håvard. Vet ikke helt enda om han skal komme. Ønsk meg og Mico lykke til i morgen <3

♛Høst-bilder 2014

21.10.2014, 15:48

Heii.

I dag fikk jeg lyst til og ta noen høst bilder, siden jeg syns høst bilder blir alltid så fine. Så da håper jeg dere liker mine bilder. I dag så skal jeg spille fotball kamp, vet ikke hvor den skal være helt. Men det finner jeg ut av, når vi kommer frem. Tror kampen begyunnte 18:30. Nå skal jeg bare gjøre lekser, drikke kakao og gjøre meg klar til kamp.

Men håper dere liker bildene mine, Viss dere skal lage header som jeg gidde info om i det innlegget jeg hadde i dag tideligt. Så kan dere bruke disse bildene også. Men vi snakkes senere, ønsk meg lykke til på den siste kampen min !Kattepus

18.10.2014, 14:09

Heii.

For ca 1 år siden, så var det en katt som meg og Ida kalte fluffy. Og han var en vill katt. Og var utrolig pen, og snill. Han var veldig tam, til og være vill katt. Så vi trodde at han har hatt et tideligare hjem, men de ville ikke ha han.. For han gikk alltid alene, og var sulten. Men meg og Ida gidde han mat og kos. Til slutt, begyunnte jeg og ta han inn til meg.

Og jeg fikk lov til slutt av mamma og pappa og ha han inne, om kveldene og han fikk til og med sove her. Nesten som det var min egen katt. Og jeg og Ida kalte han Fluffy, men mamma og pappa kalte han kong kaktus siden han var den så bestemmte. siden da hadde vi mira, dette var før hun døde.

Men en dag, så kom putselig ikke fluffy hjem lengre, og jeg satte ut kattemat for og se om han kom hjem. Men det gjorde han ikke. Og etter det har jeg ikke sitt han etter 1 år! Og i går ble jeg super glad! Fordi jeg såg han, var utforbi, så jeg har begyunnt å sette ut mat igjen, for jeg vill jo at han skal komme tilbake.

Men når jeg gikk ut til han, så ble han redd og låg seg bed på bakken, jeg gikk ikke bort til han. Men jeg satt stille med mat i handen. Men så begyunnte han og gå. Og i dag såg jeg at kattematen var borte. Men det kna godt være et annet dyr som han spist av skålen.

Har du katt?

Klem Therese.

JEG VILL LESE DIN BLOGG

17.10.2014, 15:27

Heii.

Der skjønner kanskje poenget når dere leser overskriften. Men i såfall vill jeg gjerne lese din blogg, er ikke sikkert jeg får tid til og legge igjen en kommentar, men jeg skal prøve å få sjekket de fleste som skriver sin blogg i kommentarfelte, eller så kan du ambefale en blogg jeg burde lese. Jeg leser allerede sophieelise.blogg.no/ tcmn.blogg.no/ mammatilmichelle.blogg.no.

Jeg syns det er utrolig kjekt, og lese andre sine blogger. Jeg liker best og lese blogger som er oppdaterte. Gledr meg masse til og få lese din blogg, viss du har en venniene som har blogg elle noe sånt. Kan du godt kommentere hennes og, for jeg er veldig glad i å lese andre sine blogger som jeg skrev lenger oppe i innlegget. Jeg ser ganske ofte på star siden på blogg.no, for og finne noen blogger å lese. For der kommer det jo alltid opp, når folk poster nye innlegg.

Hvor er blogg lysten?..

16.10.2014, 15:59

Heii.

Hele denne uka, har jeg nesten ikke hatt blogg lyst. Men det begyunne og komme tilbake nå. Men jeg har ikke tenkt til og ta en pause, for jeg liker jo å blogge, men akkuratt denne uka har jeg ikke hatt så super lyst til å blogge, tror det er fordi jeg vet ikke alltid hva jeg skal poste.

Så jeg vill gjerne ha forslag fra deg, va du liker å lese om. Dere har kanskje merket også at jeg har bare postet noen få innlegg i løpet av en dag.. Det er egentlig derfor jeg har postet så små innlegg, det var bare sånne slurvete innlegg. Men jeg føler at jeg har mye mer lyst til og blogge nå!

Det er kanskje fordi, jeg har fått flere ideer nå. Jeg skal begyunne og ha flere innlegg klart, sånn at jeg bare kan poste de. Sånn at jeg alltid kan holde dere oppdaterte. Enten så kan du sende tips til innlegg, på instagram (@theresesorenes) eller her i kommentarfeltet ! Blir utrolig glade for tips fra deg.

Klem Therese !

Regulering..

08.10.2014, 17:17

heii.

I dag var jeg hos regulerings tannlegen, siden jeg skulle jo få regulering. Som jeg har fortalt før, så har jeg fått det oppe. Ikke nede, siden det skal jeg ha neste gang. Det var litt ubehagelig og ha regulering, men jeg er jo ikke fant til det enda da! Jeg syns ikke at jeg passet regulering... Trodde faktisk at det skulle gjøre vondt, da han tok den på. Men jeg kjente jo nesten ingen ting da han gjorde det. Og det var noen så lurte på om jeg skulle slutte og blogge pga av regulering, men det skal jeg IKKE. Fikk bare ikke tid til og svare de, side vi hadde litt dårlig tid.

I november, tror jeg det var da jeg skulle få nede, har ingen ting til og grue meg til da. Men en ting jeg ble litt glad for var at jeg fikk til og smile uten tenna! og det syns jeg var bra, for jeg liker ikke så godt når reguleringen vises på bilde... Så det var jo litt posetivt da. Håper dere har en bra dag videre.

Klem Therese

Dette bilde tok, jeg etter jeg hadde fått reguleringen på plass, så jeg syns selv at det ser ikke ut som at jeg har det en gang ! :)

 

 

♥Nær bilder

07.10.2014, 23:07

Heii.

Jeg har tatt noen nær bilder av meg selv, i dag. Det fristet bare og ta noen bilder. 

Håper dere liker bilde, blir sikkert de siste bilde på en stund uten regulering.. får det i morgen :/


Info/overnatting

04.10.2014, 22:54

Heii.

I dag så har jeg vert sammen med Håvard ! Og det var kjempe koseligt, etter på skulle Milena sove hos meg. Og det er alltid sånn når jeg åpner døra, så ler vi.. Vet ikke hvorfor!

Vi har sitt en film, og drukket barne champanje. Og vi har snakket mye sammen, siden det er så utrolig lenge siden vi hadde sitt hverandre! Jeg har savnet hun såå masse! Kjempe glad i hun.

Vi har lagd en videofy i lag, heter 5videomakers. Og vi trenger 3 stk, som vill være med i profilen, men vi må godkjenne dere først. Dere må kontakte oss på kik: theresesorenes. Det er ikke alle som kan være med!

Krav:

~litt flinke til og redigere videoer (ikke så viktig)

~ikke misburke passordet

~kunne stole på personen

~huske å lage videoer, når du skal

Så viss du vill være med, så spør oss på kik, kanskje du får være med! Nå har meg og milena tenkt til og lage en video, til brukeren våres. Så viss dere vill se den, så bare gå inn på videofy og på @5videomakers.

Har du videofy?

Klem Therese.

Blogging

01.10.2014, 12:09

Heii.

Jeg lurte på om dere har forslag til hva jeg kan lage innlegg om. Viss dere har lyst til at jeg skal blogge om noe annent enn bare dagen min og outfit. Jeg lagrt jo videoer og, men jeg vill prøve noe annnet.

Jeg har allerede fått noen forslag til hva jeg kan blogge om, favoritt ting på romme, hva ønsker jeg meg, ambefalinger og litt sånne ting. Jeg kommer jo til og fortsette med og blogge om dagen min. Men kansje jeg poster et annet type innlegg i løpet av dagen.

Derfor vill jeg gjerna ha tips, til hva dere liker og lese om. Fortesten takk til alle dere som leser blogg min, nå er vi endelig nådd mer enn 100lesere. Så i dag skal dere få en liten overraskelse på bloggen i dag. Så bare følg med.

Håper mange av dere kommenterer hva dere liker og lese om. Kanskje jeg velger dirt ønske!

Klem Therese

Madelen å frida

27.09.2014, 11:24

Heii.

I går kveld, fikk jeg ikke så mye tid til og blogge. Siden meg, Frida og Madelen fikk besøk av noen gutter fra klassen. Det var Andreas, Sjur og Vegard som kom til oss. Vi satt oss i sofaen og såg på idol, mens vi hadde nsp.

Vi har alltid nsp, når det kommer gutter. Det gjør det alltid, når vi får besøk av noen fra klassen. Og på kvelden sova jeg veldig fort, siden jeg var trøtt. Men det var ikke Madelen og Frida, så de var våkene.

Og i dag skal vi planlegge selskapet. Siden det ikke er lenge igjen til vi skal ha det. På fredag i denne uka som kommer skal vi ha det. Og vi gleder oss sikkelig mye! Så dag skal vi handle litt og planlegge musikk og va vi skal gjøre.

Klem Therese.

Overnatting

26.09.2014, 15:49

Heii.

I dag skal jeg sove hos frida hele helgen, og jeg jar gledet meg veldig lenge. Neste uke skal jeg, madelen og frida ha selskap i lag. Så da skal madelen og sove her, så skal vi sove i bobilen og planlegge selskapet. Vi skal ha hollywood party.

Madelen kommer litt senere, siden hun skulle spise middag og litt sånt med familien. Så vi gleder oss veldig mye til hun kommer. Jeg var med frida hjem etter skolen, siden jeg skal jo sove her hele helgen. Siden mamma og pappa er på kurs. Og jeg får ikke lov og være alene hjemme en hel helg.

Kommer flere innlegg innlegg sener ei helgen og i kveld. Ha en super dag dere og!

Klem Therese.

Hva skal jeg gjør?

25.09.2014, 19:42

Heii.

I dag har jeg hatt en super kjedelig dag viss jeg skal si det sånn. Har egentlig ikke gjort en dritt, viss jeg skal si det sånn. Enste jeg har gjort er å spise kake og ver med mamma siden hun har bursdag i dag! Så gratulerer med dagen mamma.

Jeg har også gjort lekser og slappet av med serie (pretty little liares) så har jeg vert mye på instagram, og svart mange på driecte meldinger og fanpager på ig. Veldig koseligt å se så mange fine kommentarer.

Med en gang jeg går inn på så er det alltid noen som har postet en fin kommentar, alltid koseligt og lese de. Og nå sitter jeg og hører på musikk og snakker med noen venner :) håper dere har hatt en mer spennede dag enn meg..

Hva har du gjort i dag?

Klem Therese.

Tirsdag

23.09.2014, 14:58

Heii.

Nå har nettopp kommet hjem fra skolen. Og skal snart poste en video på bloggen fra i går. Avslører ikke hvilken video det er. På skolen i dag, hadde vi en helt normal dag. Nå skal jeg snart ut og lufte mico så skal jeg lage meg noe mat.

Senere i dag skal jeg ta en jogge tur med mico opp på fjellet. Det er veldig lenge siden jeg har jogget, så jeg har tenkt og gjøre det i dag. Viss dere har video forslag til neste uke så bare kommenter. Ha en fin dag!

Klem Therese

Helg helg

19.09.2014, 14:56

Heii.

Woho det er endelig fredag og vi har lang helg fra skolen, siden vi har planleggins dag på mandag. +det er babeluba i morgen ^^ gleder meg, til og være med vennene mine osv, og babeluba er veldig morsomt+ det er siste året. Siden vi går i 7 kl og det er 6-12 år.. Så da må vi jo kose oss exstra mye i morgen.

Og i dag har jeg bare lyst til og kose meg sikkelig, og ha det kjekt. Føler denne uka har vart mye lengre, men det har den jo ikke. Så det skal bli deiligt med en lang helg. Håper dere får en strålende helg.

Klem Therese

♥Bilderas

08.09.2014, 16:05

Heii. 

I dag har jeg vert på skolen og jeg var innom legen før jeg gikk på skolen. Etter skolen så gikk jeg rett hjem og slappet av, siden jeg fikk nesten ikke til og sove i går. Men jeg sovnet til slutt da. Når jeg kom hjem lagde jeg meg mat og smoothie. Jeg gikk ut for og ta noen bilder, Alltids kjekt og ta bilder. Så gikk jeg inn og gjorde lekser, vi hadde ikke så mye lekser i dag, siden jeg gjorde de fleste på skolen. 

I dag skal jeg på fotball trening og blogge så mye jeg får tid til. Tror jeg ikke klarer en dag uten og blogge. Akkurat nå så spiller eg The sims 3 på en familie som jeg lagde i går. Er utrolig lenge siden jeg har spilt det ! Siden jeg får aldri tid til det, så når jeg får tid til det så gjør jeg det.

Ha en fin dag! klem Therese.

 

Vidoe på vei

26.08.2014, 17:07

Heii.

Nå holder jeg på og lage en video til dere. Jeg tror jeg skal begyunne og lage en video hver uke. Sånn at det ikke bare blir innlegg hele tiden. I dag skal jeg kanskje på amanda med mamma. Siden jeg trenger nye gensere og ny BUKSE!

Men nå holder jeg på med og redigere en video, som jeg skal poste litt senere. Jeg skal lage roomtour video en gang, men jeg vill vente til jeg har ny tapet og litt sånt.. Når jeg redigerer videon, bruker jeg imovie og litt helium balloon. Viss jeg ikke er på ipqæaden bruker jeg imovie på macbooken til karoline. Gled dere til videoen.

Klem Therese

KAMP SENERE

20.08.2014, 13:58

Heii.

Senere i dag skal jeg spille fotball kamp :/ som dere vet er jeg ganske lei va fotball. Og skal slutte når sesongen er ferdig. Men jeg håper selvfølgeli at vi vinner da, alltids kjekt og vinne. Tror vi skal spille mot vea. 2 andre i min klasse skal og slutte på fotball, siden vi er lei av det..

Men jeg lurte på om det er noen spesielle innlegg dere vill ha av meg, gjesteblogger? Insipirasjon? Sminke collegtion? Hverdagen min? Kansje noe dere liker å lese om, blir veldig glade for tips, enten om video elle inlegg :) skla prøve og lage spørmsålsrunde del 2 imårå.

Kelm Theese

♥CUPCAKES/MUFFINS

11.08.2014, 20:34

Heii.

I dag lagde meg og erik noen cupcakes og noen muffins. Vi brukte bare en enkel oppskrift siden vi hadde ikke så god tid+ vi måtte være stille. Siden mammen min sov (hun skal på jobb) men de ble super bra! Vi lagde en kjempe gul krem, siden det er sommer. Og vi brukte silikon former isteden for vanlige papir former, siden da renner det alltid ut noen, og blir ødelagte. Så brukte vi ikke så mye oppskrift. Vi bare såg va vi trengte og tok litt av hvert oppi bollen :)

Vi brukte:

Mel

Sukker

Bakepulver

Melk

Kakopulver

Smør

(Husker ikke hvor mye vi tok av hver ting)

 

Klem Therese

♥BRYNA MINE

07.08.2014, 21:26

Heii.

Nå har jeg endelig fått til og fikse brynene mine. Jeg elsker de nå. Syns de har blitt mye finere etter jeg begyunnte å sminke de og nappe de. Jeg bruker en øyenbryns kost og et øyenbryns pudder. Eller va jeg skal kalle det ^^

 

Men jeg er vertfall super førynøyd me de. Du ser det ikke så super bra på bilde. Men de er penere i virkligheten syns jeg da. Håper dere har en fantastisk kveld videre i dag.

 

Klem Therese

1uke

29.07.2014, 19:58

Heii.

Nå skal jeg nye den siste uken i usa! Vi reiser hjem på lørdag :/ men jeg har nå vert her i 3uker å kjenner at jeg lengter litt hjem, savner mico og vennene mine osv.. Jeg har kost meg sikkelig mye! Og skal kose meg videre. I dag har jeg vert i wet wild badeland! Kjempe masse vanskiler og basseng med store bølger! Og masse mer, koste meg masse med familien min. Imårå så skal vi på outleten tror jeg ^^

Klem Therese

Spørsmål

24.07.2014, 17:55

Heii.

Dette er bare noen tilfeldige spørsmål, jeg har fått i løpet av jeg har blogget (på instagram, KIK, Snapchat) så da har jeg tenkt til og svare på den nå.

1. Er blogg en del av livet ditt!

Svar: ja, selvfølgelig er bloggen det, blogg er en del av livet mitt nå.o

2.når begyunnte du å blogge?

Svar: jeg begyunnte når jeg var 8 år.

3.hvor lang tid tok det og ta fly til USA?

Svar: til sammen var det 16 timer med fly og buss osv...

4. Hvordan er USA?

Svar: USA er helt fantastisk, jeg elsker USA for og si det sånn.

5. Hvorfor funket det ikke mellom deg og Sjur?

Svar: Hehe, det er privat. Jeg har ikke så lyst til og dele det me alle..

6.hvor mange er dere i familien?

Svar: vi er 6, 8 med gullfisken min og Mico :)

7.savner du Mico?

Svar: ja selvfølgelig savner jeg han, men jeg vet at han har det bra hos tante og onkel. Han leker med beste kompisen sin Shakespeare.

8.når kommer du hjem?

Svar: Jeg kommer hjem 3.August, jeg har Ca 2 uker igjen i USA.

9.va ser du for deg i framtiden?

Svar: meg og Ida som har leilighet i L.A, vi har vertfall drømmer om det haha :)

10. Liker du når folk lager Fanpage til deg?

Svar: ja selvfølgelig, gjør jeg det. Jeg syns det alltids er kjekt og vite at noen leser bloggen din.

11. hvorfor tror du at du har blitt så fort kjent?

Svar: haha, jeg vill ikke si at jeg har blitt kjent. Men jeg har mange lesere det har jeg. Men jeg er ikke kjendis akkuratt :) men jeg tror at det er fordi, folk liker å lese det jeg skriver.

12. Hva syns du er det beste med fans?

Svar: jeg syns det beste er at du alltid vet at noen liker deg som du er.

13.hvor lang tid bruker du på et innlegg?

Svar: jeg bruker Ca 10-15min tror jeg.

Det var alle spørsmåla, viss du har spørsmål bare sprø underveis. Jeg håper dere fikk svar på det dere ville.

Klem Therese

Bilsjuk

23.07.2014, 01:43

Heii.

I dag kjørte vi til key west, det tok 4 timer å kjøre. Jeg ble jo selvfølgeli bilsjuk ;/ så jeg spydde i leiebilen :o men heldigvis er jeg bedre nå :) så nå har jeg vert i bassenge på det nye hotelle, så imårå skal vi innom usa sitt sørligaste punkt så kjører vi tilbake til det forje hotelle :) nå skal vi dusje og stelle oss, så skla vi ut i sentrum :)

Klem Therese

Internett

06.07.2014, 12:26

Heii.
Nå er det vertfall ikke lenge til jeg reiser, men jeg er litt usikker på om jeg får Internett hele tiden, og da får jeg ikke blogget så mye.. :/ men skal prøve og få Internett. Jeg har jo 3G men den er ikke så bra! Så Jaa... Får se hvordan det går, nå vet dere vertfall koffer det kanskje ikke kommer innlegg på dagene, også er det jo 1døng i mellom osv.. Så det kan vêr at innleggene kommer seint :)) men det får dere tåle :P

Har du vert på ferie?
Hvor har du vert på ferie?
Klem Therese

Erik som fotograf!

01.07.2014, 23:58

Heii.
Hahah, Erik var fotograf for meg Idag! Han var faktisk overraskende flink til det. Kansje jeg skal begyunne og spørre han :) jeg likte veldig godt de bildene han tok! Håper dere også liker bildene. Egentlig trodde jeg de ble utrolig stygge, men jeg bare tok en til titt, og de ble ikke så verst :)

Likte du bildene?
Skal jeg begynne og ta flere sånne bilder?
Klem Therese!

Favoritt blogger!<3

18.06.2014, 22:09

Heii.
Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye bortsett fra fotball trening! Var egentlig litt kjekt for første gang xD Så derfor har jeg ingen ting og blogge om.. Så derfor har jeg bare screenshouta noen bra'e bloger, håper dere sjekker de ut!

Liker du å lese blogger?

Blogg me søskenbarnet mitt!

15.06.2014, 15:15

Heii.
Vet at jeg ikke har blogget det er fordi jeg har blogg med søskenbarnet mitt (Milena) så jeg blogger mere der. Men jeg kommer IKKE til og slette denne. Men eg kommer til og ta en pause fra denne så viss dere vill følge mer på meg så følg med mer på den andre! Håper dere liker den andre bloggen<3

Trenge FORSLAG!

08.06.2014, 20:32

heii.

For tiden føler jeg meg hel tom for ideer til bloggen. Så kom med ideer viss dere har om hva jeg kan blogge om! så kommer det kanskje litt kjekkere innlegg, enn bare om det jeg har gjort på.. :) Håper dere kommer med masse ideer <3

Klem therese <3

 

Bilder

07.06.2014, 18:11

Heiii.
Jeg kjeda meg litt.. Så jeg tok noen bilder til bloggen! Håper dere like bildene.

Klem Therese!

SummerBilder!

05.06.2014, 13:12

Her er den noen bilder som jeg synest var helt fantastiske å se på! Sommeren kommer jo snart! Gleder meg så utrolig mye til USA, reiser 10.juli !!!

Klem Therese

Skadet meg..

04.04.2014, 16:06

heii bloggen <3 Dere merket kansje at jeg ikke blogget i går. det var p.g.a jeg skadet hånda i går. Jeg fikk 3jern rister på fingrene ;( det var veldig vondt, så fikk jeg is på di. Så ringte di til pappa så ble jeg hentet. Nå går jeg med bandasje. Har ikke hvonett på fingrene da :) Har bare veldig veldig vondt i fingrene, håper det går snart over ^^Ha en fin dag videre :*

har du tatt en fin dag?
har du brukket armen en gang?
Klem Therese <3

Dyrene mine

31.03.2014, 00:30

Heii bloggen, nå skal jeg skrive litt om dyrene mine. Jeg har 4dyr akkuratt nå. Mico, Justin Bieber, kitty og Eep. Kan starte me dei to fiskene mine da.
Justin Bieber og Kitty: vet ikke hvofor jeg har kalt jenten "kitty" bare endte opp med det, og gutten heter Justin Bieber, siden jeg elsker Justin ^^ det eneste di gjør er å svømme rundt og rundt... Di er veldig kjedelige -.- Så har jeg jo en Dverg Hamster.
Min lille skjønning "Eep" :Ida gidde meg navne Eep det kommer fra "The groods" det er en film :) hun elsker tørkset blomster osv.. Så må jeg jo ikke glemme Mico !
Babyen min "Mico: Mico er snart 4månder tror jeg.. Han er født 14.Desember. Vi fikk han i februar tror jeg ^^ han elske og leke og være ute og slikke folk i fjeset eller stygge på håre :)) det var mine søte små <3

Har du dyr?
Favoritt dyre ditt?
Klem Therese.

Pink-Inspirasjon

26.03.2014, 13:33

Heii bloggen. Vet jeg at jeg ikke har blogget siden mandag bortsett fra Outfit innlegget. Men det er p.g.a fotball,kjæreste,venner osv.. Men jeg skal skjerpe meg og passe på at det kommer nye innlegg hver dag! Men her er det noen Pink-inspirasjon bilder. :) Håper dere liker bildene. "Søkte på Google"

Likte du bildene?
Hva er din favoritt farge?
Klem Therese.

Justin Bieber

20.03.2014, 16:55

Heisann. Nå skal jeg skrive om Justin Bieber, siden jeg er jo Belieber og det har jeg vert i flere år nå, siden jeg var 8år. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor folk sier "han forandrert seg så mye" han er bare seg selv, å det bør han å få være. Viss du ikke liker han, kan du ikke bare la være å si'e noe? Han er verdens største stjerne! Det er jo en grunn til det. Vi som er beliebere, bryr oss ikke om at han tok Narkotika, det var bare en gang, fordi han fikk så mye press på seg. Det er ikke så lett å være han, Justin er jo liksom det menneske som er mest kjent i hele verden. Prøv å være han i en dag, tror ikke du hadde klart det. Han er enn herlig person, han hjelper utrolig mange mennesker "Pray" Han er et stort forbilde for mange. Han er veldig flinkt og lage sangen osv..

Hva er en Belieber?
En Belieber er en som støtter han. Elsker han for den personen han er, Liker musikken hans. En som ser opp til han<3 blir glade viss det er noe han liker godt ,som skjer med han.(eksempel: at han var sammen med Selena Gomez) å ser på han som noe posetivt <3

Hvordan er det på Konsert?
Jeg har jo opplevd å være på konserten hans, og det er en vurdundelig følelse! Masse skriking, grining, hyling og synging ! Det beste va når han sang One Less only girl. Når han kom på scenen, Fløy han ned på vinger! Da fikk jeg gåse hud og tenkte "herregud, det er faktisk Justin!!!!!!" Så begynnte jeg å Skrike! Jeg satt faktisk ikke en gang i løpet av konserten! Jeg så mange jenter som begynnte og grine. Såg veldig mange glade gutter også :)

Boy-Belieber's
Det er jo mange gutter som liker Justin. Men alle tørr ikke å si'e det. Jeg synest det er dumt at alle ikke tørr å si'e det. For alle har sin mening. for det er mange som tenker "Justin er bare for jenter" men det er han faktisk ikke. Gutter kan faktisk like musikken hans, det er mange gutter som har Justin som sitt forbilde <3 Viss du er Boy-Belieber, Ikke vær redd for å sei det <3


Liker du Justin Bieber??
Girl-Belieber eller Boy-Belieber?
Har du vert på Konsert?
Klem en Stor Belieber <3

Tirsdag..

18.03.2014, 22:13

Heii. I dag har jeg hatt en halv kjekk dag på en måte, vert mye grining osv.. Meg og Bestevennina mi krangla så, nå vill hun ikke vere bestevennen min.. Det var den saken. Har også vert med Sjur i dag !! Utrolig kjekt. Prøvde og lære han Cupsong<3 gikk ikke så bra, men han var flink <3 har bare 2ord for han : Elske deg! Når jeg kom hjem dusja jeg og var for det meste lei meg.. Men heldig vis har jeg folk som er glad i meg og støtter meg! <3

Klem Therese

Første innlegg her

17.03.2014, 21:19

heisann. jeg heter Therese og har hatt veldig veldig veldig veldig veldig veldig mange blogger ! men jeg også en blogg med bestevennina mi Crazybffs.blogg.no, men jeg ville ha en blogg for meg selv og så jeg laget denne så jeg kan skrive om va jeg vill og dele va jeg vill med dere. Jeg er 11år og bur i Tysvær, på fritiden pleier jeg og spille fotbal vere med venner og med Kjæresten min. På denne bloggen skal jeg rett å slett bare blogge om meg selv og va jeg driver med, og va mine intresser er. Jeg ser opp til en spesiel blogger : Mammatilmichelle.blogg.no (anna rasmussen) hun er en veldig flink blogger! og jeg hadde bltit veldig lei meg om hun hadde sluttet, hun er en utrolig god mor for michelle så dere må sjekke bloggen hennes viss dere ikke har sett den. Elsker bloggen din Anna <3 
Hvorfor ha 2 blogger?

dere lurer sikkert på hvorfor jeg har 2 blogger og har hatt veldig mange. Det er fordi av og till har jeg bare lusten til og slette den jeg har og lage ny, men det er faktisk veldig mye stress. Så jeg skal passe på at jeg ikke sletter denne bloggen <3 jeg har 2 blogger fordi: På den bloggen med beste vennina mi, skal det jo egentlig handle om oss. Så jeg kan ikke blogge så mye jeg vill akkuratt, Så jeg laget denne da. Mange sier at jeg har hatt mange blogger. Å det vet jeg, men jeg bryr meg egentlig ikke va andre sier. Jeg må få lov og ha hvor mange blogger jeg vill. Mitt liv <3 Men jeg skal ikke slette denne bloggen før jeg blir lei, siden det e stress osv.. men håper vertfall at dere liker denne bloggen :) Kos dere :*
Litt om livet mitt:

I live mitt, dreier alt nesten seg bare om venner, Familie og kjæresten min. Er i utrolig glad i dere Spesielt: Frida,Madelen,Ida og Sjur, Betyr nesten alt for meg. utrolig gode venner (Sjur er kjæresten min) Jeg spiller fotball og er keeper, men jeg har vudert og slutte til neste år siden begynner og bli lei av fotball -.- Trener: Mandag og onsdag 18:00-19:30 men viss jeg slutter skal jeg vertfall spille på fritiden for jeg liker jo å spille fotball. Åsså går jeg jo på skole som alle andre gjør. Har også en hund som jeg sånn ca har hatt i 3uker. er blitt utrolig glad i han <3 han heter Mico, født 14.desember.Han er ein pomeranian hund. 
Min største opplevelse.

Min største opplevelse var vel, når jeg var på Believe Tour 16.04.13, Ja jeg er BELIEBER. Elsker Justin og støtter han uansett.Vi var i oslo i Telenor Arenea. Jeg gledet meg i 100dagar ca til den dagen. og nå kan jeg nesten ikke tro at jeg har vert på en Justin Bieber konsert ! Beste venninen min Frida har også vert på justin bieber konsert bare hun var på onsdagen. Tror faktisk det var hennes beste dag og ^^

Mistet verdens beste.

Jeg hadde en hund før som het Mira. men hun ble avlivet pga Blodforgifting og Nyresvikt, hadde hatt henne siden jeg ble født ! jeg hyll grein når der skjedde ! verste dagen i mitt liv! hun betydde apsolutt alt for meg der og da ! har aldir hatt en så bra hund som det. Ingen kan noen gang slå mira. hun var lydig og snill og stor og søt. Hun var liksom alt en hund trenger og være. I love you mira. Jeg mistest verdens beste. 23.September 2013 og det var den verste dagen i mitt liv. når jeg bare tenker på det begynner jeg nesten og grine ! så mye betydde hun for meg. R.I.P lille venn. hvili fred <3
Håper dere likte mitt første innlegg og at dere vet litt mer om meg :)

Klem Therese.

 

 

Ny blogg!

17.03.2014, 20:49

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen