hits

RAVE PARTY #14

14.05.2016, 19:10 

Da er jeg klar for å ferie min bursdag, altså min 14års dag! Temaet mitt er rave party! Jeg vedder på at det blir utrolig bra, og gleder meg til å feire det sammen med mine aller beste folk!  Dette blir kjempe gøy, og dere får se flere bilder i morgen. Video kommer også i morgen. Dere må ha en super lørdag, og nå skal jeg feire bursdagen min! Ha en fin dag.

blogges

SER FREM TIL HELGA!

12.05.2016, 21:39


Gjett hvem som glemte seg helt bort i dag da? Jo, nemlig meg. Jeg har handlet inn til bursdags selskapet mitt i dag, og det er på lørdag. I morgen kommer Frida og Andrine til meg, og gleder meg ufattelig mye til å se de igjen! De skal være her til søndag, og jeg er så glad for at jeg får ha de med i bursdagen min. Tema mitt er rave part eller neon party. Jeg gleder meg utrolig mye, og nå lager jeg gele til lørdagen. I morgen skal jeg lage noen kaker, og noen cupcakes! 

Jeg skal også kose meg sammen med Andrine og Frida på kvelden i morgen, og har lagt en liten "plan" for kvelden til oss som de ikke vet om. Jeg tror det blir en utrolig bra kveld sammen med mine to flotte jenter! Det å gjøre noe ekstra spesielt når vi først ser hverandre er viktig syns jeg! :D Blir en utrolig bra helg!

Hva skal du i helga?

blogges

FAMILIE SELSKAP

23.04.2016, 15:58I dag har det vært et skikkelig variert vær, først er et snø/hagl så er det strålende sol, hva blir det neste? I dag skal vi ha familie selskap her hjemme for både meg og Caroline. Da blir det masse kaker, og annet! Det blir sikkert kos, og kjekt å se de andre igjen. Senere skal jeg kanskje overnatte hos min kjære bestevenninne Ida. Da finner vi sikkert på noe morsomt som vanlig. Håper dere får en strålende lørdag, og kos dere mye! 

blogges

BRA BURSDAG!

12.04.2016, 20:30

Tusen takk for alle gratulasjonene i går! Jeg hadde en utrolig fin bursdag med både venner og familie. Jeg inviterte Frida, Madelen og Emma bort for å se filmen Never Say Never med meg. Vi poppet oss popcorn, og koset oss! Vi fyrte også også opp en party kanon som jeg fikk av min kjære søster. Jeg fikk noen gaver også i går, og for dere som kommer til å spør meg. Nei, det blir ikke noe bursdagsgave video siden jeg syns det er litt "skrytete" i mine tanker. 
Men jeg er utrolig fornøyd og takknemlig for alle gavene jeg får! Det blir familie selskap neste uke, og bursdagsselskap i Mai med vennene mine. Grunnen til at det er så sent er fordi jeg ønsker at Frida og Andrine skal ha muligheten til å komme ned her å feire med meg! Gleder meg allerede wææ.

loveyouuuuall ♥

blogges

READY FOR BITHDAY PARTY

27.11.2015, 19:46

Da er jeg klar for bursdags selskap til min fantastiske venninne Frida! Jeg gleder meg utrolig mye, og tror det kommer til å bli super gøy! Jeg håper dere får en fin kveld videre, og ikke minst at du Frida koser deg ekstremt mye! Jeg er utrolig glad i deg, og du fortjener virkelig en uforglemmelig kveld. Jeg kommer forresten til å vlogge hele denne helgen, og sette det sammen til en vlog. Gleder dere, dere til å se videoen når den kommer ut?

blogges

SELSKAP // GOD HELG

29.05.2015, 17:21

Hei alle sammen  I dag er det endelig helg, var deilig å komme hjem i dag etter en lang og våt skoledag. Vi hadde idrettsdag i dag på skolen, å da tok vi sølv/bronse/gull i litt forskjellig. Jeg syns det er kjedelig vert år, men det er kanskje fordi dette er ikke noe jeg interesserer meg så mye for. Det er jo andre enn meg som syns at det var mer kjekt. Det regnet veldig mye, så kan ikke si at det gjorde det så mye bedre..

I dag så skal jeg i selskap til en jente som heter Kristine som går i klassen min, jeg tror dette selskapet blir det siste selskapet der nesten alle jentene er samlet. Vi begynner jo på ungdomskolen til neste år. Gleder meg veldig masse til selskapet, siden det er alltid kjekt og være sammen med jentene mine ♥ 

Lenge siden jeg har smilt med tennene nå,

Viss dere vil se en get ready with me video, så kan dere bare sjekke ut videofy kanalen min så kommer den der i løpet av dagen. Jeg tror den kommer ut der i dag, jeg skal vertfall begynne på videoen nå. Vi får egentlig bare se, men hadde settet stor pris på viss dere hadde begynt og følgt meg der. (@Theresesorenes)


Dette er kjolen som jeg skal ha på meg i selskapet 


Kos dere masse på denne fine Fredagen, mine fantastiske ♥ God helg!

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN HER.

KAKEMONSTER // CUPCAKES

07.05.2015, 17:17

Hei alle sammen   I dag har jeg laget noen super gode cupcakes til min skjønne lillesøster. Hun skal ha bursdags selskap med de i klassen sin i morgen og da skulle jeg lage kakemonster cupcakes til hun. Tror du ble veldig fornøyd når hun så resultatet. Helga som var fylte jo hun 11 år, å i morgen skal hun feire det sammen med klassekameratene sine. I dag skal jeg hjelpe hun med og finne litt leker hun kan ha, og hjelpe hun med godtposene.

SUPERGODE CUPCAKES:

(ca 12 cupcakes)

150gram smør

150gram sukker // Jeg tar alltid litt mer enn dette

3 egg

200gram hvetemel

2ts bakepulver

2ts vaniljesukker

1dl melk

SMØR KREM // PYNT 

150gram mykt smør (Veldig viktig at det er mykt)

300gram siktet melis

3ss melk eller annen væske

Konditorfarge, hvilken farge som helst (Jeg brukte sky blue i kremen)

(Jeg brukte Safari kjeks på munnen, og øynene er fra Trend huset/Panduro. Dypper de til slutt i kokos, med blå konditorfarge)

Gjerne send meg et bilde på instagram (@Theresesorenes) viss du lager disse med denne oppskriften!

Klem Therese.

FAMILIE SELSKAP

25.04.2015, 14:51

Hallo! I dag skal vi ha familieselskap for meg og lillesøstra mi Caroline, gjestene kommer i tre tiden. Jeg fikk ikke tid til å poste tipset i går på grunn av at pcen min ikke funket i går, men den er fikset nå da. Så nå må jeg få fart på bloggen igjen haha. I dag skal jeg vertfall ha familieselskap og det blir sikkert kjekt å masse kaker og litt sånt.

Jeg har jo hatt bursdag og Caroline har snart og derfor er det bare lettere å ha i lag. Får sikkert masse fint. Gleder meg til å få møte søskenbarna mine igjen å resten av familien, alltid kjekt å se dem igjen! Senere i dag har jeg tenkt å få gjort en del blogging, og få gjort noen av ønskene til leserene mine. Har du noen ønsker så er bare til å si det, så får jeg kanskje oppfyllt de også.

Ha en fin lørdag alle sammen, og kos dere ikke minst!

Klem Therese.

BURSDAGS-GAVE VIDEO

15.04.2015, 14:30

Hei alle mine fantastiske. På Søndag dagen etter selskapet mitt å begynte jeg og filme inn video til dere. Jeg har jo bestemt meg og begynne og komme med video hver Onsdag jeg har tid til og poste video. Jeg lovet et par av leserne mine en bursdags gave video, og her er den! Håper dere liker den og gjerne abonner meg på Youtube.

 HUSK OG TA PÅ 1080HD PÅ VIDEOEN PÅ INNSTILLINGER.

zRhJvF-Jhdg

MINE BURSDAGS LEKER

14.04.2015, 16:16

Hei dere. Jeg har fått spørsmål om jeg kunne lage et innlegg av lekene jeg hadde i selskapet mitt på lørdag, og da spurte jeg dere og dere ville. Så derfor skal jeg forklare og vise dere bilder av alle lekene vi hadde i selskapet mitt. Jeg søkte litt rundt om kring på nettet for og finne noen leker å det var ikke noe lett! Men til slutt så kom jeg over et par, tok ikke alle men tok en del. Kanskje du bruker disse i ditt også selskap?

PAKKELEKEN

Denne leken ble jeg inspirert av Jennie Sofie til og ha, siden den virket veldig kjekk isteden for og bare åpen pakkene helt vanlig. Denne leken heter Pakkeleken. Der sitter bursdagsbarnet på en stol eller noe lignende. Resten stiller seg i en kø bak bursdagsbarnet. Alle gjestene har pakken sin i hånden, og står i køen. Så skal den som er først i rekken si noe med en rar/merkelig stemme sånn at det skal være vanskelig for bursdags barnet og gjette hvem det er. Bursdags barnet har hørt stemmen og skal gjette hvem det er, viss hun/han klarer det får bursdags barnet åpne gaven. Viss Bursdags barnet ikke klarer det må gjesten bakerst igjen, så fortsetter det sånn til alle gavene er åpnet.

SHERIFFEN

Vi hadde også en lek som heter Sheriffen, denne lærte vi på skolen for en god stund siden og den er veldig kjekk viss vi er mange med. Den kan være vanskelig og forklare dere, men jeg håper dere forstår. Det er sånn at en står i midten (Jeg stod i midten siden jeg hadde bursdag) Så står alle i en ring rundt den personen som er i midten. Så skal den person som er i midten holde en "pistol" med hendene og snurre fort i rundt og så stopper den personen på en person. Da skal den personen som er i midten peker på med hendene (pistolen) dukke og de to på siden av den personen skal skyte på hverandre og den som sier "PANG" sist er ute.

Viss den personen som skal dukke ikke dukker så er den han/hun som er ute ikke de andre. Helt til det er to personer igjen, så skal de to stå rygg mot rygg å da skal den som sto i midten si et tall. Foreksempel "8" så sier den masse tall uten om "8" og når han eller hun sier "8" så skal de to som er igjen altså de som står rygg mot rygg skyte på hverandre og den som sier sist "PANG" er ute. Da er vinneren kåret. Veldig kjekk lek viss dere er mange, helst 7-8+.

MORDEREN

Denne har vi også lært på skolen, samme dag som vi lærte sheriffen. Denne leken liker veldig godt jentene i klassen min, og ha så vi har den faktisk av og til i friminuttet. Den går ut på at alle uten om en skal stå i en ring og den som ikke skal, skal prikke "1, 2 og ingen ting" på ryggen til de andre, 1: Morder og 2: Detektiv. Så skal alle gå rundt i romme og den som er morder skal blunke til andre personer, og viss den personen ikke er detektiv så må den personen "dø" og legge seg på bakken. Detektiven skal finne morderen, så viss detektiven blir blunket til så sier han eller hun hvem morderen er. Viss morderen dreper alle før morderen har funnet ut hvem det er så vant morderen! Viss detektiven finner det ut så vant han/hun.

PANDORAS (NSP)

Har dessverre ingen bilder fra dette, men det er en så kalt paredise hotel lek. Den er veldig lignende Nøtt-Sannhet-Prosent. Det er sånn at alle skal skrive lapper og kun skrive hvem spørsmålet er til å ikke hvem det er fra! Så når alle har skrevet lapper så legger dere de i en bolle eller noe lignende så trekker dere spørsmål fra bollen. Den som får spørsmålet må lese det høyt opp, den som spørsmålet er stilt til må svare helst ærlig. Så fortsetter dere bare med spørsmålene til det er tomt i bollen.


Hva er din favoritt bursdags lek?

Klem Therese..

ENDELIG TENÅRING

11.04.2015, 16:38

Hei alle sammen! Woho, nå er det faktisk den store dagen min og jeg er fylt 13 år! I dag når jeg våknet kom mamma inn og sang for meg, jeg syns det er så kleint og våkne til det men det er jo litt koselig! Etter på gikk jeg opp og alle gratulerte meg med tretten års dagen, så åpnet jeg pakken og jeg fikk så utrolig mye fint! Jeg kan ikke røpe det her, siden skal kanskje lage en video av hva jeg fikk. Jeg ble så utrolig fornøyd med gaven min fra mamma og pappa + søskene mine. 

Nå gleder jeg meg bare til jentene mine kommer så blir det bursdags sleskap! Tror det kommer til og bli en fantastisk dag, og jeg må bare få sei tusen takk for alle som har gratulert meg med dagen! Setter kjempe stor pris på det. Elsker dere alle!

Kommer ikke så mye bilder i dag siden det kommer mer i morgen! Gled dere.

Håper dere får en fantastisk dag! Jeg skal stor kose meg på den store dagen min!

Klem Therese..

SNEAK PEAK BIRTHDAY

10.04.2015, 20:18

Hei alle dere! Nå er det jo ikke lenge igjen til jeg skal feire bursdagen min sammen med mine fantastiske jenter! Gleder meg utrolig mye, nå holder jeg på og gjøre det klart til selskapet. Nå om ikke alt for lenge så skal jeg begynne lage cupcakes! De ser så utrolig gode ut på bilde, så håper de smaker like godt så de ser ut på bildet. Håper på det beste resultatet, jeg har vert og handlet i dag og kjøpt masse inn til selskapet. Jeg tror det kommer til og bli den beste bursdagen min til nå sammen med venniner. 

Tema fargene mine er Rosa&Gull, siden det er de to fineste fargene og de passer utrolig bra sammen! Så nesten alt kommer til og være gull og Rosa, jeg har ikke noe tema på selskapet da, gjestene kommer bare til og kle seg fint og komme og være seg selv. Håper de kommer med et stort smil, så blir det er fantastisk selskap!

EHåper dere får en fantastisk Fredags kveld og koser dere utrolig mye!

Klem Therese..

WISHLIST FOR MY BIRTHDAY

07.04.2015, 18:16

Hei alle sammen. Jeg ombestemte meg litt når det gjelder ønskeliste greia, ville heller poste den i dag så her kommer den! Viss det er noe dere lurer på angående tingene så bare spør i kommentarfeltet så svarer jeg dere. Jeg kommer ikke til og vise hele ønske listen min, men jeg viser det meste jeg ønsker meg. Skal prøve og legge ut link til de fleste tingene, så håper jeg dere liker dette innlegget. Gjerne gi en tilbakemelding om hva dere syns.


Poloraid - Solbriller - Real techniques - Body misterMacbook Air - Skinnjakke - shampoo&balsam - Encounter


Studio Ligth - Deksel - Genser


Likte du innlegget? Hva har du gjort i dag?

Klem Therese..

Magisk kveld

04.10.2014, 12:41

Heii.

Dere merket kanskje at jeg ikke blogget i går, det var p.g.a selskapet. Det var en helt fantastisk kveld med klassen. Jeg, Madelen og Frida hadde det super kjekt, vi koste oss kjempe mye. Vi fikk mase fine gaver og penger. Vi fikk egentlig penger av alle sammen i klassen ,uten om oss selv siden vi gidde gave til hverandre. 

Vi hørte på musikk, spiste rainbow cake, cake pops, pizza boller og is ! Vi hadde kåring av beste kjendis, og det var Madelen og Andreas som vant. Vi hadde cat walk konkurranse, og der var det Andreas, som vant der også. Vi hadde kort leken, men det var bare jentene da. Vi hadde en helt fantastisk kveld ! Jeg og Madelen var helt gale, i slutten. Vi sang skikkelig høgt, og dansa.

Vi var litt ute inni mellom også, siden det ble så varmt inne i det romme vi var i. Vi hadde jo 2 rom, siden i gangen hadde vi rød løper og  photo vegg.  Vi tok bilder av alle sammen som kom, inn til den veggen. Bursdag jentene måtte ta bursdag bilder. De fikk barn champanje når de  kom inn.  Vi gjorde masse annet også !

Har du hatt Hollywood party før?

Klem Therese.Klarer ikke å vente!

02.10.2014, 19:50

Heii.

I morgen er selskapet,som jeg har snakket så mye om! Og jeg gleder meg så mye, tipper at skole dagen kommer til og gå utrolig seint... Vi var jo og handlet i dag, og gjorde det litt klart, der vi skal ha det. Og jeg tror det kommer til og bli bra!

Fikset rød løper, og photo vegg. Og vi kjøpte så utrolig mye snop og chips. Så skal madelen lage cupckaes og frida cake pops. Og mammaen min skal lage rainbow cake + pizza boller. Så skal vi ha litt konkurranser og litt sånt. Kan ikke røpe for mye, siden e folk i klassen som leser bloggen min :)

Jeg har funnet noen klær som jeg skal bruke, som jeg likte veldig godt. Jeg skal være ashley tisdale.

Akkuratt nå så sitter jeg og øver på prøven vi skal ha i morgen (naturfag) så det er egentlig det jeg skal bruke resten av kvelden min på.. Håper dere har en fin kveld og koser dere!

Klem Therese.

Hvem bør jeg være?

01.10.2014, 13:38

Heii.

På fredag så skal jeg, Madelen og Frida ha Hollywood party med klassen. Siden jeg ikke har feiret at jeg har blitt 12 år, siden jeg skulle vente til høsten sa mamma siden vi bygde på huset vårt. Og da bestemte vi at vi kunne jo feire det sammen ! og det hadde alle lyst til. Men jeg vet ikke helt hvilken kjendis jeg burde være. Enten Nicki minaj eller Asley Tisdale, hvem syns dere at jeg burde være? Jeg skal være sånn som de ser ut på bilde. 

Eller har dere kanskje andre forslag til hvem jeg kunne passet bra til og være? Jeg skal snart finne ut hvordan jeg skal ha klær, hår , sminke og sko. Vi skal kåre beste kjendis, så jeg vill jo ligne mest på den kjendisen jeg skal være. Men viss dere har andre tips til hvem jeg kan være, så bare kom med andre forslag uten om "Tayler swift, Ariana grande, demi lovanto" siden de er allerede tatt. 

Viss jeg skal være nicki minaj så har jeg allerede funnet klær, men viss jeg skal være Ashley så må jeg finne noen ander klær ,det må jeg og viss dere kommer med andre forslag som jeg liker. Gleder meg såå mye til selskapet mitt, Vi har planlagt det så lenge nå og vi har gledet oss lenge. Jeg tror det blir et supert selskap, og hele klassen vår er invitert. Vi skal ha enten Rainbow cake eller kvikklunsj kake, så skal vi ha cake pops og cupcakes :) Og pizza boller, siden vi ville ikke ha pizza, taco eller noe sånt. Siden det tar ganske masse tid, pluss vi skal ikke ha det hjemme hos noen. 

Håper dere kommer med masse tips, sånn jeg har litt i og velge mellom !

Klem Therese.


♥SEINT

09.08.2014, 22:37

Heii.

I dag ble det ganske seine innlegg jer, siden jeg har glemt ut bloggen litt i dag. Pappa hadde bursdag så vi har hatt besøk i dag osv.. Så holder pappa på med og motere senga mi :) han er snart ferdig med den. Kommer bilder seinere i kveld. Åsåå kom jeg nettopp ut av bobble badet.

Klem Therese

Gamle senga mi.