hits

DØDS UFRESH

10.11.2017, 20:57

Heiaaa! Nå sitter jeg i senga ny dusjet, litt ansiktsmaske her og der, uten sminke, vått hår og kjæresten sin t-skjorte. Beste kombinasjonen, right? I dag var jeg innom trening igjen, og jeg er rett og slett døds klar for å begynne å trene hardere og mer i ukene fremover! Nå har Ida altså min bestevenninne om du ikke visste det fra før av, hun har altså begynt på Yes igjen! Yes er treningssenteret jeg går på, som ligger like ved Amanda. Jeanett som er en annen bestevenninne skal ha prøve uke neste uke, og se hvordan hun liker det og krysser fingrene mine for at hun begynner!! Jeg har trent alene rundt et år, og gir meg så mye motivasjon at jeg får andre å trene med som kan pushe meg. Utenom alt dette er jeg ferdig med innleveringer, prøver for denne uken og det er så og si kun tentamener igjen. Noe som jeg syns er ganske digg. 

DET KOM SNØ I DAG. VI KAN ALTSÅ BEGYNNE Å TELLE NED TIL JUUUL!!

bloggeees

SNEAKPEEK PÅ BALLKJOLEN MIN

06.11.2017, 19:07

Gjeett hva som kom på døra i dag! Joo, nemlig ballkjolen min! 1. Desember har vi juleball, og da skal vi i tiende ha lange kjoler og de på trinnene under har korte kjoler. Jeg har bestilt min fra jjhouse.no for alle som skal spørre, og jeg er super fornøyd med kjolen min! Den sitter som et skudd, den er skreddersydd og fargen skal jeg holde hemmelig til jeg viser dere hele kjolen når ballet nærmer seg. Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere kjolen min, hvordan den sitter på og hvordan den ser ut i helhet. Jeg har allerede planlagt håret, og sminken og kanskje jeg skal lage en lignende vlogg fra når jeg gjør meg klar til ballet. Hvis det er noe dere finner interesse i så skrik ut så skal jeg få prøvet på det. 

I dag har jeg også hatt min aller første tentamen i tiende klasse, den gikk helt greit. Jeg var hjemme i tolv tiden, når jeg kom hjem slang jeg meg ned i sengen for å redigere video og se på min nye addiction nemlig serien saving hope på Tv2sumo! Den er utrolig lik grey´s anatomy, men jeg elsker jo den serien så denne er midt i blinken for meg. Jeg er allerede på sesong 3, og innen en ukes tid er jeg nok ferdig med hele serien som er på fem sesonger. 

Skal du på juleball i år?

blogges

GANGSTER CLOWN

29.10.2017, 15:24

BANDANA: KAN KJØPES DE FLESTE STEDER.

KJOLE: LULU.

SKO: NELLY.

Kommer en tutorial på kanalen min HER snart!

Heisann dere! I går kveld feiret jeg halloween siden halloween tross alt er på en ukedag derfor var jeg på halloween festen til Ida. Jeg filmet også en tutorial på looken jeg hadde som ble en gangster klovn, den kommer nok ut i morgen vil jeg tro for den skulle egentlig komme ut i dag. Festen var til litt over tolv for vi måtte sende folk ut, men kvelden leverte bra og det så ut som folk stor koste seg! Det gjorde hvertfall jeg. 

I dag våknet jeg og Ida ganske så tidligt eller jeg ble litt senere enn Ida, men når vi begge var våknet så startet vi med å rydde fra gårsdagens og vasket. Det tok seg en liten times tid, og så lagde Ida en døds god frokost med egg og bacon til oss begge. Resten av dagen har jeg brukt på lage et barbie hus på The Sims 4, og Ida har prøvd å lime sammen en lampe som knuste i går. 

Håper dere har hatt en utrolig bra helg!

blogges.

UTROLIG STOLT

03.10.2017, 18:54

Heiiaa! Jeg glemte helt ut å blogge om helga som var for da var jeg nemlig på en liten konsert her hjemme i Tysvær. Her spilte både The Main Level, Jeanett Elise som er bestevenninna mi og Berge & Olav Ohm. Jeg har der selvfølgelig for å støtte både gutta mine og Jeanett Elise. Jeg er super stolt av Jeanett, hun er så utrolig talentfull og jeg er bombesikker på at hun kommer til å nå langt så lenge hun jobber hardt! Hun leverte døds bra på scenen, og fikk tårer i øynene under Riv i hjerte! Jeg fikk også møte guttene mens jeg var på konserten, og super gøy å møte de igjen etter det var så lenge siden sist. Jeg har ikke møtt de siden de var på Treskofestivalen.. Forresten HER, finner dere Youtube Kanalen hennes.

Før konserten kjøpe jeg også roser til hun, siden jeg syns hun fortjente noe ekstra siden denne dagen var tross alt stor for hun. Utrolig glad for at jeg får dele slike dager sammen med folk jeg er glad i. Det å se personene du bryr deg om smile litt ekstra er noe av det beste. Jeg hadde med meg venninnen min Nesta med meg hjem på fredagen, det er hun dere ser på bildene ovenfor sammen med meg og hun har dere kanskje ikke sett så mye av. Dere kommer nok til å se mer av hun, det var ikke før nå i tiende vi har blitt skikkelig nærme hverandre og har blitt skikkelig glad i Nesta på så kort tid! Hvis dere ønsker jeg skal dra hun med på en video, så skrik ut!

blogges

SLITEN SJEL

27.09.2017, 20:06

Må bare fortelle dere en ting, har dere sett mitt nye design her på bloggen? Det er laget av den fantastiske Ane Estil, HER finner dere bloggen hennes og HER finner dere Instagrammen hennes. Det er alltid hun som lager mine bloggdesign, og hun er virkelig den beste. Hun lager også design for andre, så hvis du trenger et design eller en nydelig header så anbefaler jeg hun på det høyeste! 

Heisann dere, i dag har det virkelig vært en lang dag for meg. Våknet opp i dag morges, dårlig søvn i natt som nok er helt min egen feil som starter på en ny serie og virkelig ikke klarer å stoppe å se. Jeg hadde en lang dag på skolen, og både denne uken og neste uke er det mye prøver og innleveringer før høstferien. Jeg kjenner virkelig jeg trenger ferie nå, og jeg går også i tiende klasse som også betyr POLEN! Jepp, vi reiser til Polen i høstferien, og vi reiser natt til fredag og kommer hjem neste fredag. Jeg får nok dessverre ikke blogget så mye, selvom jeg skal prøve så godt jeg kan selvfølgelig. Som en liten trøst på skulderen skal jeg prøve å vlogge en del der nede.

Dere som kjenner meg godt vet godt at jeg hater å bruke lang tid på skole arbeid, og virkelig vil helst gjøre andre ting. Jeg blir sykt lett sliten når det kommer til skole, og spesielt i det siste for det har vært en del og derfor blir jeg som regel dødssliten og orker egentlig ingen ting. Jeg har faktisk sovnet med en gang jeg kommer hjem fra skolen hver eneste dag denne uken. Hehe, ups kanskje jeg burde endre litt på døgnrytmen min? Jeg har også vært på jobb i dag, og for dere som lurer på hvor jeg jobber så jobber jeg på et legesenter som renholder eller vaskehjelp, whatever. 

Håper dere har hatt en fin dag!

blogges.

TRENING + DIGG MAT

25.09.2017, 20:10

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Heiaaa! Lenge siden sist, for jeg blogget ikke i helga på grunn av jeg var i Bergen sammen med Ida og vi to trengte egentlig bare litt alene tid der vi kunne sleppe bekymringer. Både jeg og Ida har hatt litt mye å tenke på i det siste, spesielt når det kommer til gutter og alle vet hvordan det er! Da har man egentlig helst lyst å bare rømme vekk, og derfor har det vært utrolig herlig med en helg med favoritt jenta mi. Ida er tross alt den personen jeg elsker mest å tilbringe tid sammen med, hun er min soulmate uten tvil.

I dag har mammaen min bursdag, så verdens beste mamma, gratulerer med dagen! Håper virkelig du har hatt en utrolig fin dag som du fortjener, super duper glad i deg! Rett etter skolen i dag dro jeg rett på trening, og i dag trente jeg hovedsakelig biceps og trener alltid litt lår har faste øvelser som jeg gjør hver eneste gang uansett. Jeg var totalt drept etter trening, og derfor har jeg nesten ikke klart noe utenom det. Jeg har hatt en ukes pause fra trening, for er det noe jeg er super dårlig på så er det å håndtere både skole og trening i et. Det er virkelig noe jeg må bli flinkere på! I seks tiden dro Mamma, pappa, Charlotte, Karoline og jeg ut for å spise på Egon siden det tross alt er mamma sin bursdag. Da er det gøy å gjøre noe ekstra spesielt. 

Håper dere også har hatt en fin dag, og håper dere får en fin uke videre!

blogges

JEG DRAR VEKK

21.09.2017, 18:38

Processed with VSCO with s3 preset

Heiaaa!! Hvordan har dagen deres vært? Vet dere hva, det er så utrolig gøy å blogge igjen! Jeg gleder meg skikkelig mye til fremover, og håper virkelig at jeg klarer å være oppdatert og levere bra ikke minst. I morgen drar jeg videre til Bergen, og der skal jeg fikse bryna mine hos Brow Rehab og det har jeg gledet meg så lenge til nå! Jeg har spart ut bryna en liten stund nå, og håper på et bra resultat. Grunnen til at jeg drar såpass langt for å KUN fikse bryna er at jeg hører stadig mye bra om Brow Rehab, spesielt Elin, men hun er i Oslo og har evig lang timeliste så derfor skal jeg heller til Ina om jeg husker rett i Bergen. 

Jeg drar sammen med Ida, vi skal også sove over hos storesøsteren hennes siden hun bor i Bergen. På lørdagen skal vi til byen, og hvis noen av dere ser meg så gjerne kom bort det syns jeg bare er super koselig! Vi skal ut å spise sammen med hun før vi reiser av gårde med kystbussen 19.00 på kvelden. Det er litt herlig at vi drar så pass tidlig for da får vi også gjort noe ut av helga her hjemme.

Har du noen gang vært hos Brow Rehab?

blogges

8 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

20.09.2017, 19:43

JEG ER UTROLIG FØLSOM. Det er noe jeg alltid har vært, og nok noe som jeg alltid kommer til å være. Det kan både være negativt og positivt, spørs helt hvilken setting jeg er i. Jeg er ikke så glad i å kanskje dele med andre at jeg er så følsom eller å vise det blant andre på grunn av da finner gjerne andre ut hvordan de kan dra meg ned.

JEG SLITER MED PROBLEM HUD. Jeg er mye bedre den dag i dag, og er ikke så "ille" som jeg vil si at jeg var før. Nå er det mest arr som sitter igjen, som jeg jobber sykt hardt med å få bort. Dette har alltid vært min svakeste side, og jeg skal skrive et mer detaljert innlegg om dette når jeg føler meg "klar" for det. Siden dette er noe jeg er sykt ukomfortabel å snakke om, kan dette derfor ta litt tid, men det kommer nok!

Processed with VSCO with s3 preset

FAMILEN MIN ER FOSTERFAMILIE. Dette har vi vært i noen år. Hvis jeg ikke tar helt feil har vi vært dette i nærmere tre år nå, og fosterfamilie tilsvarer at vi tar vare på noen som ikke kan bo hjemme hos sine egne foreldre. Det er ikke noe jeg kommer til å snakke så mye om på bloggen siden jeg ser på dette som en av privat sakene mine, og det angår også familien min som jeg ikke ønsker å dra så mye inn i bloggen min. Det håper jeg dere har respekt av! ♥

NATT OG MORGEN MENNESKE. Jepppp, jeg er en av de som hater ettermiddager for jeg klarer ikke å være produktiv på den tiden av dagen. Tidlig på morgenen og sent kveld er mine favoritt-tider på døgnet. Jeg er ekstremt kreativ av meg spesielt når klokka passerer midnatt, og jeg sitter oppe flere ganger i uka og bare skriver med musikk på ørene. Hvis jeg for eksempel skal skrive et blogginnlegg midt på ettermiddagen, kan jeg slite skikkelig!

JEG ER UTFATTELIG LAT AV MEG. Som sagt jeg er utrolig lat av meg, men jeg elsker å gjøre ting. Det er vel litt doubletwisted?Jeg bruker vanvittig lang tid på å komme meg både ut og inn, men når alt kommer til alt så elsker jeg å gjøre ting jeg virkelig elsker å gjøre. Det er nok en dårlig egenskap, men senga er liksom stedet mitt og et sted hvor jeg kan bli værende i timesvis. 

Processed with VSCO with s3 preset

JEG ELSKER Å VÆRE SPONTAN. Dette vet nok venninnene mine alt om! Klokka to på natta skal jeg alltid finne på noe tull, og dette kan være alt mulig rart! En gang sendte jeg for eksempel melding til Ida at hun skulle ta med seg digg mat og komme ned til meg. Da hadde jeg allerede i planene at vi skulle ned på stranda for å tenne bål, og kose oss skikkelig og når jeg nevnte dette til Ida hadde du ikke lyst i det hele tatt, meeen jeg fikk hun med vettu. Jeg kan også komme random på noen reiser som allerede skjer samme helga eller noe helt annet vilt!

JEG ER GOD MED PEPTALKS. Når noen har problemer, og trenger meg er jeg der 100% og lytter alltid! Det må være litt lov å skryte av og til, noe som jeg syns er litt viktig. Når noen åpner seg 100% for meg å forteller om diverse problemer or what ever så føler jeg alltid at jeg må være der 100% tilbake. Jeg elsker å gi mine råd og tips til venninner, som kanskje trenger et annet syn på ting av og til. Jeg vet også hvor mye jeg elsker det til tider når jeg trenger det, og da liker jeg også å gjøre dette tilbake.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

HATER FOLK SOM STUDERER PÅ NÆRT HOLD. JEG KLARER IKKE DETTE! Folk som ikke holder øye kontakt med øynene mine, det er noe av det værste som finnes uten tvil! Det har nok med at jeg er såpass usikker på huden min, og derfor blir også dette ubehagelig. Uansett, kan ikke folk se deg i øynene når de snakker med deg, liksom hallo?

JEG KLARER IKKE OVERLEGNE FOLK. Det gjør vel ingen, men jeg blir så forbannnna av cocky'e og ekle folk som ser på andre som mindreverdige. Jeg vet at mange tror jeg er overlegen spesielt lesere som ikke tørr å komme bort på grunn av jeg virker overlegen, men jeg kan si med hånda på hjertet si at jeg ikke er det overhodet! I såfall så mener jeg det ikke!!!

Liker dere disse innleggene?

blogges

KLAR FOR KONSERT + MØTTE SHAWN

19.05.2017, 17:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann dere! I dag landet jeg i Oslo klokken 07.20 cirka og vi fant oss en god plass å spise å Gardemoen før vi videre tok flytoget til Oslo S. Vi fikk også sjekket inn på hotellrommet med en gang, og fikk et døds fint rom på Scandic Byporten og her ligger vi faktisk vær gang vi er i Oslo. Det er skikkelig herlig for det ligger så utrolig sentralt og du finner alt i nærheten.

Hvis dere ikke allerede visste dette så skal jeg faktisk på konsert sammen med Madelen i dag til Shawn Mendes som jeg ser skikkelig frem til, og denne konserten har vi snart gledet oss til i et år! Jeg fikk også møtt Frida igjen i dag altså hun som er fra Bergen, vi møttes bare plutselig på Weekday. Tilbake til konserten, dette er altså illuminate touren hans og tror det blir en rå bra konsert! Elsker at jeg får oppleve dette sammen med Madelen!

Jeg vlogger selvfølgelig, så gled dere til å se Oslo turen min på video på Youtube snart.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

___________________________

Chockers: Gina tricot

Tskjorte: Session

Bukse: Gina tricot

Sko: Nike (Junkyard)

______________________________

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke bare nok med at jeg skal på konsert! Jeg møtte også selveste Shawn Mendes utenfor hotellet hans, og det var selvfølgelig stas både for meg, Madelen og Frida. Selvom jeg ikke er blodfan kjente jeg virkelig adrenalinet i kroppen, og var kjempe glad for å møte han. Shawn tok seg tid med alle, tok bilde med alle og spurte hvordan vi hadde det. Han virkelig som en gutt med et utrolig bra hjerte, og stemmen hans er utrolig! Nå ser jeg bare enda mer frem til i kveld, jeg håper også dere får en rå bra lørdag!Har du noen gang vært på en av konsertene hans eller skal du i kveld, kanskje?

Nå skal jeg dra ut dørene for å ta buss til Telenor Arena, og stooor kose meg med Madelen på konsert med Shawn!

blogges

DET LILLE EKSTRA

13.05.2017, 22:48

reklame

_______________________________

HER, finner dere nettsiden til caseapp.no, rabattkoden: 20THERESES gir dere 20% på deres kjøp! ♥

_______________________________Dere, se hvor nydeligt! Jeg mener både deksel og skin til macen er alltid det lille ekstra som må til. Jeg er virkelig forelsket i både Iphone dekselet og Mac skinnet fra Caseapp! Jeg har virkelig ønsket meg et slikt skin til macen kjempe lenge, og enda bedre er at jeg fikk designe det helt selv! Jeg ble så utrolig fornøyd, og har allerede fått mange komplimenter på det! Det tyder hvertfall på at jeg ikke er den eneste som synes det er pent.

Ved å bruke koden 20THERESES, får dere 20% på deres kjøp!! 

Som nevnt tidligere kan du designe dine helt egne skin til alle macer, helt eget deskel til din telefon og hvor supert høres ikke det ut? Når det kommer til deksel kan du velge enten glossy, matte, silikon deksel, hardt deksel og du kan selvfølgelig lage skin til Iphone også. Jeg lagde collagen rett på nettsiden deres, etter jeg hadde valgt hvilken mac jeg skulle lage skinnet til og dekselet som det står "boy bye" på lagde jeg på picmonkey.com som var supert enkelt. Dere må forresten huske på å følge med på instagrammen min for der kjører jeg i gang med en konkurranse!! Der dere kan vinne et gavekort hos Caseapp.no på 300kr! Derfor til dere som ønsker enten et skin eller deksel, delta vel!

blogges

FELTE NOEN TÅRER.

10.05.2017, 19:05

Jeg har Rogalandsbunad.

Da var konfirmant tiden over, trist, men samtidig veldig godt å få det overstått. Det har vært en veldig bra og kjekk tid, som jeg alltid vil huske! Jeg vil også bare takke alle sammen som har brukt så utrolig mye energi og tid på den dagen, det betyr utrolig mye for meg. Jeg hadde en utrolig dag med mange herlige mennesker som jeg er kjempe glad i.

Hele konfirmant opplegget startet i kjerken der vi hadde seremonien altså der jeg ble konfirmert. Ja, til alle som kommer til å spørre så hadde jeg kristelig konfirmasjon mest på grunn av tradisjon og ikke religion. Jeg føler meg overhode ikke noe kristelig egentlig, men jeg syns også selv at selve seremonien er utrolig fin når det kommer til konfirmasjon. Selv om det var litt små flaut å stå der oppe å bli velsignet, var det samtidig gøy. Har ventet på dette så lenge nå.

Vi hadde ikke konfirmasjonen hjemme siden vi var så utrolig mange, vi var nærmere 50 stykker og det er det rett og slett ikke plass til det hjemme hos oss. Lokalet vi leide var utrolig fint, og stor plass og enda bedre vi fikk jo så utrolig nydelig vær også! Til mat hadde vi alt fra koldtbord, tapas og thai mat, var utrolig digg med litt av hvert. Vi hadde også utrolig mange kaker til dessert, i tillegg til kransekake, dronning maud og boller. Mamma og de hadde også bestilt en kake som var døds kul! Som dere kanskje skjønner var det instagram/youtube kaken, noen som hadde glemt blogg? haha neida, jeg syns kaken var døds kul og god! 

Herlige Jeanett som tok seg tid til å flette to små fletter på meg! 

All creds til verdens beste mamma, som har sydd verdens fineste bunad til meg! Tusen takk ♥ Jeg har aldri likt å gå i bunad før nå, på grunn av jeg ikke syns barnebunad er noe fint.. 

Stian ♥ Vebjørn

Drevet med blogg lenge som dere ser.. #Thereses.blogg.no#8-9år?Mine fantastiske foreldre + søs i kanten der ♥

Jepp, her ler vi av selveste meg som danser waka waka og dummer meg totalt ut på en tidligere blogg?

Fineste og godeste kaken noensinne.Fineste jentene jeg vet om! 

Jeg fikk også utrolig mye fint under konfirmasjonen, og jeg har allerede fått forespørsel om en slik hva jeg fikk video som jeg overhode ikke kommer til å lage! Jeg syns ikke det er innanfor i det hele tatt, og kommer ikke til å skrike ut her på bloggen hva jeg fikk. Ut av det hele hadde jeg en utrolig bra dag, felte til og med noen tårer under talen til mamma og pappa, for den var så utrolig fin! tusen takk til alle som deltok på konfirmasjonen min! ♥

blogges

15 !!!

15.04.2017, 15:00

Tidligere i uken altså tirsdag ble jeg endelig 15 år som jeg har ventet på en god stund. Som nevnt tidligere så drog jeg ut til byen sammen med Emma og Madelen for å spise en god middag og dessert. De ble også med meg hjem senere på kvelden for å overnatte siden vi allerede var i gang med feiringen. Da vi kom hjem til meg hørte vi på musikk, vi ble hekta på et spill på messenger av alle steder som heter everwing, brukte opp helium ballongene fra Egon hehh, vi begynte også med en liten maraton av 13 gode grunner som jeg nå endelig er ferdig med og helt ærlig syns jeg serien hadde veldig dårlig spenning. Ja, handlingen var bra og meningen bak er veldig bra, men syns selv det var en "dårlig" serie. Jeg er da uten serie for øyeblikket så om du har en serie å anbefale, skrik ut! Jeg trenger virkelig noen gode anbefalinger akkurat nå. 

Jeg må bare si tusen takk til alle som gjorde den dagen spesiell for meg både familie og venner, dere som var en del av den gjør alltid bursdagen min like fin hvert år og jeg er virkelig heldig som har slike mennesker rundt meg. Veldig glade i dere alle sammen som var der på dagen min! ♥

blogges

HADDE VÆRT BEDRE UTEN.

10.03.2017, 22:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gooood fredag babes! Da er det endelig på tide med helg som er utrolig herlig, første uken etter vinterferien "done". Jeg har ventet på denne helgen nå, pågrunn av at vi har hatt utrolig mye prøver og fremføringer denne uken som har påvirket både blogg og youtube. Tenk hvor mye bedre det hadde vært uten både prøver og lekser, da hadde jeg hatt utrolig mye mer tid til mine hobbyer. Vi får vel gjøre det beste ut av det, right?

I dag har jeg vært på trening i en god stund, blitt ferdig med skole arbeid, en video som kommer i morgen, vært med venner og skal slappe av resten av kvelden. Denne helga skal jeg kose meg utrolig mye sammen med mange kjekke folk, og prøve å bruka helga litt produktiv for både youtube og blogg. Jeg har utrolig mye som må redigeres for jeg har filmet en del i det siste, og de videoene er videoer som jeg gleder meg til å få opp til dere. Jeg har utrolig mye spennende i vente til dere! 

Ha en strålende helg!

blogges

LAST WEEKEND WITH MY GIRLS

19.02.2017, 18:53

Heisann dere! Jeg glemte helt å vise dere bilder fra helgen da jeg var sammen med Emma og Madelen, så here you go! Vi hadde en skikkelig koselig jente kveld der vi blant annet spilte speak out, vi så første filmen av fifty shades of grey, hørte på mye musikk og vi lagde god mat som dere ser nedenfor. Det er ikke så ofte vi har slike overnattinger som dette derfor er det ekstra koselig når vi i det første gjør slike ting som dette. Vi hadde lagt flere madrasser nede i kjellerstuen til Emma, vi fikk oss en sen kveld og som alltid er det jeg som ikke klarer å få meg opp neste dag. Det endte opp med at Madelen kom ned for å dra meg ut av senga. Jeg tror nok vi alle hadde en utrolig bra kveld og alle koset seg med et smil rundt munnen hele tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jentene mine ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥Felix 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper virkelig vi får gjort flere av disse kveldene i løpet av året! 

blogges

JEG ER MÅLLØS.

11.02.2017, 19:29

Bilder fra før jeg farget/klippet håret.

Åååh dere er så herlige! ♥ Jeg er virkelig helt målløs etter kommentarene deres fra gårsdagens innlegg, jeg setter virkelig stor pris på alle de gode tilbakemeldingene jeg fikk og det virker som innlegget falt godt i smak hos de aller fleste. Jeg synes det temaet som jeg tok opp er så utrolig viktig og snart må vi sette en grense for dette kroppspresset som er/begynner og bli normalisert. Det var flere som synses jeg ikke kan uttale meg om dette emne på grunn av at jeg ikke har falt for dette presset for meg selv, men jeg har mine meninger om dette for helt ærlig det er jo helt forferdelig hvor langt vi har kommet og det skjønner jeg i en alder av 14 år.

Jeg setter så stor pris på alle dere som var innom bloggen min i går å fikk med dere innlegget, dere som leser bloggen min hver eneste dag og kommer de flotteste tilbakemeldingene deres. Dere får virkelig et smil på munnen min hver eneste dag! Jeg elsker dere alle sammen virkelig og jeg har de alle beste leserne som finnes! Dere er virkelig gode mennesker. 

I kveld er jeg hos Emma, her skal Madelen og jeg overnatte for Emma sine foreldre har reist bort derfor er anledningen perfekt for en skikkelig herlig jente kveld med jentene mine. Jeg tror det blir en super koselig kveld som dere selvfølgelig vil se bilder fra senere på bloggen, men jeg håper dere også får en super bra kveld alle sammen! Som sagt i mitt sist blogginnlegg alltid husk på at du er bra nok slik som du er! ♥

blogges

UKEN SOM GIKK #1

23.01.2017, 16:06

UKENS INNKJØP: Jeg mottok et Lumee deksel i postenkassen (ikke sponset). Det er et deksel med selfie light. Dette dekselet har virkelig vært en life saver når det kommer til å ta selfies. Lyset på bildene mine er bedre enn noen gang før. Jeg virkelig digger dette dekselet!

UKENS NEDTUR: Jeg har ikke fått lettet på rompa denna uka for å dra å trene uten om mandagen, hadde store planer om å trene flere dager denne uka, men det ble det visst ikke noe av. Jeg har hatt helt andre tanker i hode. 

UKENS SANG: Jeg har virkelig elsket sangen av Rihanna "What now", denne hører jeg på hele tiden når jeg skal slappe av slik som å gjøre skolearbeid, skrive blogginnlegg eller svare på mails.

UKENS SERIE: MIN ALL TIME FAVORITE GREY´S ANATOMY! Det er virkelig ingen serie som kommer til å slå denne for øyeblikket. Jeg er helt forelsket i denne serien, det er nok denne som ødelegger døgnrytmen min. ups.

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg har lært flere nye måter å redigere på. Jeg har også begynt med Final Cut Pro x som jeg ikke skjønner hvordan jeg har klart meg uten. Final Cut Pro x tar virkelig redigering til neste level. 

UKENS CARVINGS: popcorn. Jeg har virkelig spist mye popcorn denne uka som jeg virkelig ikke burde, det er ikke like lett å la være. Har ikke oppdaget nå hvor farlig godt popcorn faktisk er.

UKNES INSPIRASJON: Madelen uten tvil. Hun av alle folk rundt meg har faktisk gitt meg mye inspirasjon til både videoer og blogginnlegg. Takket være denne jenta har jeg fått gjort unna mye arbeid denne uka. Hvordan har uken din vært?

blogges

NYTTÅRSFORSETTER

19.01.2017, 17:01

Jeg hadde jo lenge planer om å dele mine nyttårsforsetter med dere, men det skjedde aldri før nå! Det er vel bedre sent enn aldri, right? Jeg suger totalt på å gjennom føre slike forsetter men det er vel verdt å prøve. Jeg har ikke så alt for mange, men har hvertfall tenkt å dele de jeg har med dere. Jeg er en av de som har hatt slike "umulige" forsetter før, men i år ville jeg ha noen som jeg kunne klare å utføre.

♥ Begynne å trene - Jeg sa også i starten av 2016 at jeg skulle begynne å trene, men det skjedde aldri. I år har jeg klart å lette på rompa å fått meg et treningskort på Yes som er et treningssenter som vi har her i nærheten og jeg trener jevnlig sammen med Ida. Hvis noen lurer på hva vi trener så trener vi for det meste hele kroppen.

♥ Slutte å små spise på snop - Dette er enda noe jeg strever med for ser jeg noe digg spiser jeg det med glede, men jeg skal prøve på å bli strengere for meg selv å spare dette til helgene. 

♥ Spare mer - Jeg er elendig på spare! De vet de som kjenner meg veldig godt, jeg er slik at jeg kan finne på å bruke hele lønna mi på mat. Det er noe jeg prøver å la være, men er vanskelig helt ærlig. Jeg skal også ikke bruke opp alt med en gang, spare et par hundre lapper enn å kaste de ut på enten sminke eller mat.

♥ Få bedre skole vaner - Jepp, du leste rett. Jeg har ikke de beste vanene når det kommer til å øve til prøver, gjøre lekser osv. Jeg er den jenta som aldri bruker dagene sine på lekser, gjør de heller på morgningen før skolen starter eller ikke gjør de fordi jeg har rett å slett bedre ting å gjøre. Men jeg gjør de så klart om det er noe viktig! Jeg må også begynne å starte på å øve til prøver litt tidligere enn 1-2 dager før.

♥ Bedre døgnrytme - Jeg har faktisk klart dette nok så bra til nå! Jeg legger meg i ganske bra tid nå for tiden, noe som jeg er gira for siden jeg elsker å føle meg helt uthvilt. Det er alltids noen dager det går litt tregere oppe i hodet. Men Iphone har fått noe genialt på appen "klokke", en slik legge tid innstilling der alarmen går når du skal gå i seng osv. Denne burde dere sjekke ut!Hva er dine nyttårsforsetter?

blogges

MADELEN SVARER - OM MEG, VENNSKAPET, HUN SELV

10.01.2017, 19:21

gjesteinnlegg

HER, finner dere denne turtelnecken min.

Hvor lenge har dere kjent hverandre?

Jeg og Therese har kjent hverandre utrolig lenge og det er jeg utrolig glad for! Vi har kjent hverandre siden vi begynte i første klasse, men vi ble ikke bestevenner før i femte klasse.

Leser du bloggen til Therese?

Jeg er innom inni mellom, men det er ikke slik at jeg er på den fast. Jeg sjekker jo selvfølgelig inni mellom, må jo se hva hun driver på med.

Favoritt sminke produktet ditt?

Jeg har egentlig ikke noe spesielt favoritt sminke produkt, det er egentlig det jeg bruker til hverdags som jeg strekker meg til. Men hvis jeg kun kunne brukt et produkt hadde det vært Anastasia Browwiz.

Hva er ditt beste minne sammen med Therese?

Jeg og Therese har utrolig mange minner sammen, klarer egentlig ikke å velge ut et minne men det er nok Vågsli. Therese hadde faktisk vlogweek den uka vi var på fjellet og det var en så minnerik tur sammen med Therese og familien hennes. Senere skal vi også på både Shawn Mendes konsert og Justin Bieber konsert. 

Hvor nært forhold har dere?

Jeg og Therese har utrolig nært forhold, hun er den ene personen jeg kan gå bort til å fortelle henne noe om det skjer og hun er der alltid om det skjer noe for å støtte meg. Therese er utrolig god til å være en god venn, hun er så omtenksom. Jeg setter så stor pris på denne jenta. Men jeg vet også at Therese forteller meg alt tilbake, det er vel det som gjør at vi har et så nært forhold. Vi finner også på utrolig mye sammen.


 

Hvordan ble du og Therese kjent?

Jeg og Therese ble kjent gjennom skolen, vi hadde ikke kjent hverandre om det ikke var for skolen.

Har dere noen gang kranglet?

Vi har faktisk aldri kranglet der vi har blitt uvenner eller noe lignende. Vi er som regel de to som er på samme side og er enige om ting. Det er sjeldent vi er uenige. 

Skal dere gjøre noe spesielt sammen i 2017?

Som jeg sa skal vi på både Shawn Mendes i Oslo, Justin Bieber i Stavanger og med trinnet skal vi til Polen til høsten.

Ønsker dere at Madelen skal svare flere ganger slik som dette?

blogges

IT´S FRIDAY!

06.01.2017, 18:45

HER, finner dere genseren. #annonselenke

Det er vel flere enn meg som er skikkelig gira på at det er fredag? Jeg elsker virkelig helg det må jeg innrømme, og er skikkelig herlig å komme hjem etter en lang skole dag å kunne slenge skolesekken i gulvet. I dag skal jeg ut med noen venner, og i morgen skal jeg i selskap til en kjempe god venninne som dere har sett litt av før hun heter Tiril. Hun ble fjorten år i dag og håper hun har hatt en fantastisk dag som hun fortjener! På søndag skal jeg nok ut å trene, og folkens nå har jeg faktisk endelig begynt å trene på treningssenter og det tok meg tre måneder å komme meg dit. heh heh. Men som de sier, et nytt år nye muligheter. 

Men jeg håper dere får en helt amazing helg, gjerne send meg snaps av den på Theresesblogg ♥

blogges

ØNSKER FLERE DAGER SOM DETTE

02.01.2017, 18:39

Heisann!

I dag har jeg hatt en skikkelig produktiv dag! Jeg har fått filmet inn en krevende video til dere som kommer til å komme opp på kanalen så fort som mulig. Jeg har så mange videoer til dere nå som jeg gleder meg til å vise dere. Det er noe som jeg ser virkelig frem til.  Jeg ønsker virkelig flere dager som dette der jeg får gjort så mye som mulig. Dere som har fulgt med meg lenge nok vet godt at jeg helst ønsker å ligge i senga å se på serien Grey´s Anatomy. 

Men i dag har jeg faktisk fått gjort en del prøve øving, tatt en god hjemme trening økt, skal snart bake rundstykker (fikk sykt craving på det i går kveld!) og har filmet videoer. Jeg har fått gjort alt jeg ønsker og dagen er enda ikke over? Jeg som føler det har gått så fort. Men i dag var det også første skole dag for meg i 2017 og helt ærlig det var helt forferdelig å "våkne". Jeg har altså ikke sovet i helle natt og da mener jeg ikke sovnet i det hele tatt. Sist jeg sjekket klokken var den 04.10 og prøvde flere timer å sove helt til jeg ga opp. Men jeg helt sikker på jeg kommer til å sove som en stein i natt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde fra julaften.

blogges

ER DET INNANFOR?

29.12.2016, 00:13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HER, finner dere genseren (annonselenke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eyy, jeg håper virkelig dere har en fantastisk ferie til nå og koser dere masse! Jeg ønsker virkelig ikke at denne ferien skal ta slutt. Jeg har det så gøy og godt sammen med venner, familie og er herlig å kunne sove akkurat når jeg ønsker. Jeg har faktisk snudd døgnrytmen min helt på halv åtte, og må nok få fikset den til skolen starte ellers kommer jeg til å være helt drept når jeg må stå opp klokken 07.00 om morgenen. Hør her da dere, i går våknet jeg halv fem på ettermiddagen (sovnet fem på kvelden), i dag våknet jeg klokken tre på ettermiddagen og la meg samme tid. Nattmenneske? jepp.

Jeg har sagt hver dag denne uken for jeg legger meg "nå Therese, skal du stå opp tidlig for å få gjort mye blogg og youtube arbeid". Men om det skjer er en annen ting. I dag har jeg faktisk vært i badehallen og sist gang jeg var der frivillig var kanskje for to år siden? Ida og jeg gikk sammen ned bare fordi jeg hadde så ufattelig lyst. Det var helt ok, men husker godt at det var ukas høydepunkt å gå i badehallen før. Men man vokser fra ting eller hva?

Men dere, er det innanfor å poste innlegg klokken 00.11 eller?

blogges

EN KONGE KVELD

10.12.2016, 23:55Kjole: SheIn (HER, finner dere den #annonselenke) Dette kommer nok til å være min go to dress, elsker den! Den sitter så utrolig bra på og har den i str S.

Heisann dere, ble vist et sent blogginnlegg i dag også. Slik skjer når jeg har mye å gjøre, men er vel bedre en sent enn aldri? right? Jeg har hvertfall vært i selskap hos en av guttevennene mine Sigve, og det var en utrolig bra og kjekk kveld med alle sammen! Jeg håper også Sigve hadde en utrolig bra bursdag, som han fortjener! virkelig. Vi hadde det virkelig gøy, og er så koselig når alle sammen er samlet og har det helt konge.

HER, finner dere dagens vlog.

Jeg må også informere dere om at der en ny vlog ute på youtube kanalen fra når jeg var å shoppet flere julegaver sammen med Emma og Tiril. Det var i går, og det var en så koselig dag og de to jente er så herlige. Jeg er nesten ferdig med alle julegavene, mangler kun noen ting jeg har bestilt og noen andre gaver til noen i familien. Noe va det beste med jula er å shoppe gaver, og pakke de inn selv om jeg ikke er den beste til å pakke inn. Så er det noe som gir ufattelig mye julestemning. 

Håper dere alle sammen har hatt en utrolig bra lørdag, og koser dere videre i kveld!

blogges

DEN VAR PERFEKT

01.12.2016, 18:36HER (anonnselenke), finner dere kjolen.

Dette kan faktisk være en utrolig pen nyttårs kjole! HER, finner dere den.

Heisann dere, for en eller to uker siden var jeg i selskap til min kjære venninne Jeanett. Da hadde jeg på på meg min nye kjole fra Romwe, som jeg bare måtte vise dere, for ser dere hvor fin den er? Jeg eeelsker den, bortsett fra at det er en veldig stor V foran. Jeg liker best når de helst dekker foran, men av og til kan man gå over komfortsonen sin.

Men dere til noe helt annet! DET ER DESEMEBER I DAG, vi kan endelig starte å telle opp dagene til jul og jeg er så utrolig gira for jul nå. Jeg har faktisk allerede julestemning, og sist år fikk jeg ikke noe av det i det hele tatt. Jeg tror dette kan bli en super bra juletid, og jeg har faktisk allerede starta på gavene og har nesten alt i boks. Jeg elsker å handle inn julegaver, det er noe som det kjekkeste med jula. Jeg har også postet min aller første vlogmas, og dere finner den HER. Det vil komme en hver dag (det som er planen hvert fall), og kommer konkurranser på søndager som også vil komme på bloggen.

blogges

NOEN DAGER IGJEN

28.11.2016, 15:15

HER - finner dere denne utrolig herlige genseren! (annonselenke)

I går kveld kom jeg hjem etter en super fin helg i Bergen hos Frida. Hun skulle feire bursdagen sin, og jeg håper hun koset seg utrolig mye for det fortjener hun så utrolig mye. Jeg møtte også flere av venninnene til Frida, og alle var utrolig hyggelige! Jeg ankom Bergen sent på fredagen fordi tidligere på fredagen var jeg på Black friday med Emma, og da møtte jeg faktisk flere av dere lesere og fikk også kjøpt meg nye ballsko. Vi har juleball på fredag denne uken som jeg gleder meg utrolig mye til. 

I går var første søndag i advent, og nå er det bare noen dager til Desember starter og jeg er klar for og prøve å vlogge hver eneste dag for dere i desember, og laste opp hver eneste dag. Jeg håper bare at jeg ikke blir fult så stresset, og det blir gøy for dere! Jeg har også konkurranser på lur, som kommer til å komme under vloggene så det er bare å følge med underveis.

blogges

MISSED YOU

23.11.2016, 17:54

Det ble vist noen dagers pause etter innlegget der jeg skrev at det ikke skulle bli noen pause. Men motivasjonen sa bare stopp, men nå er den på topp igjen! Jeg har virkelig savnet lysten til å blogge. Gleder meg til å oppdatere dere mer fremover nå når det nærmer seg jul. I går kveld så filmet jeg inn to videoer for dere, og gikk gjennom hele macen for å få plass til å redigere mer for dere. Vi har hatt fri fra skolen i dag, og det har virkelig vært herlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HER, finner dere genseren jeg har på meg! (annonselenke)

Jeg tenker å få til en vlogmas hele Desmeber, eller frem til 24/25 desember. Jeg tror jeg skal gjøre slik at 1.des kommer på 2.des, slik at jeg får tid til å redigere de litt istedenfor å legge ut noe som jeg ikke er så fornøyd med. Jeg tenker også å få til noen konkurranser på de fire søndagene vi har i Advent, for jeg ønsker å gjøre noe litt spesielt for dere i år. Det er noe jeg ikke gjorde sist år.

Forresten har dere fått med dere det nye designet her på bloggen, og den nye headeren min? Gjerne fortell meg hva dere syns, dere vet hvor jeg setter pris på kommentarene deres! Det er så koselig, og faktisk høre deres mening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva ønsker du å lese/se mer av i Desember?

blogges

NYTT KAMERA!

03.11.2016, 17:07

Heisann dere! Da har jeg endelig fått meg et mindre og mer kompakt kamera slik at jeg kan få oppdatere dere mer på både blogg og youtube. Jeg har lenge ønsket meg et ekstra kamera som er lettere å få med seg rundt, og ikke det svære hovedkamera mitt som jeg bruker mer her hjemme. Du blir lett sliten av å gå rundt å drasse på det hele tiden. Jeg bestilte meg nemlig dette, Olympus pen-7 på søndag eller mandag fra Siba.no siden absolutt alle butikker er utsolgt! Jeg er utrolig fornøyd med kjøpet, og gleder meg til å få begynne å bruke dette mer. Nå er det mer mulig for meg å vlogge også, det har vært mange problemer med kamera på mobilen og er ikke så god kvalitet. Det er jo en flekk på mobil linsen som har vært en plage. Kjenner jeg er skikkelig gira på å vlogge mer, og ta flere bilder til bloggen og kunne oppdatere dere. Jeg har også fått mye mer motivasjon nå i tillegg, gleder meg til mye videre!Dette er i kamera, og det er super genialt! Du finner det hos de fleste kamera butikker slik som Japan photo, Siba, Expert osv. Det ligger på en pris rundt fem tusen, men jeg vil det er verdt det! Det som er genialt med at der WIFI, er at jeg kan oppdatere dere mer når jeg ute og ikke hjemme.

 

  • 16,1 megapiksler
  • Live MOS-sensor
  • 3" selfie-skjerm og WiFi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser du frem til mer vlogger og slikt?

blogges

RPØVE ETTER PRØVE

25.10.2016, 19:03

inneholder annonselenkeHER, finnere dere den rosa toppen!

Heisann dere! Nå er jeg midt i gang med å øve på forskjellige prøver som jeg har denne uken, og derfor jeg ikke får oppdatert dere like mye. Det er ikke alltid like lett å håndtere både blogg, youtube og skole på samme tid! Prøver hvertfall så godt jeg kan, og håper det funker bra nok. Nå fremover har vi flere tentamener (slutten av November), vanlige prøver og flere oppgaver! Kjenner jeg er sliten allerede, og er så vidt i gang. 

Men i dag har jeg kun tenkt å bruke på å øve til prøver, og på torsdag har jeg faktisk frisør time! Kjenner jeg gleder meg til å freshe det litt opp, før November er i gang! Tenk vi kommer bare nærmere og nærmere jul. Det er litt sykt, hvor fort dagene går. Har en del ettervekst som må bort, og kanskje jeg gjør en liten endring, hvem vet? Gleder meg som alltids å vise dere.

blogges

OPPSKRIFT - PIZZA SNURRER

03.10.2016, 18:17

For en liten uke siden lagde jeg pizzasnurrer, og mange sa på snapchat at de ønsket å ha en oppskrift på bloggen av disse pizza snurrene. Derfor bestemte jeg meg for hvorfor ikke, siden det er sjeldent jeg legger ut slike ting her på bloggen. Det var vist noe utrolig mange ønsket også. Kanskje det er noe jeg burde ha mer av på bloggen.

Snapchaten min er Theresesblogg!

♥ OPPSKRIFT, det er cirka 16stk i denne oppskriften.

Deig:                                    Fyll: 

- 25 g gjær                           - kjøttdeig 2-3 pakker.

- 4 dl fingervarmt vann        - ost, helst revnet.

- 2 ss olje                            - tomatsaus, eller pesto. Jeg lagde halvparten av hver.

- 1⁄2 ts salt

- ca. 8 dl hvetemel

♥ Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett olje, salt og hvetemel. Kna deigen godt og la den heve til dobbel størrelse.

♥ Steik kjøttdeigen.

♥ Kjevle ut deigen til et rektangel. Smør på tomatsaus elle pesto, fordel kjøttdeig og ost. Rull sammen deigen, slik at den ser ut som en rullekake.

♥ Skjær 3cm brede stykker av rullen og legg på et stekebrett med bakepapir. 

♥ Stek pizzasnurrene midt i stekeovnen ved 225 °C i ca, og kjøl de ned på en rist.
Ønsker dere flere oppskrifter på bloggen?

blogges

ENDA EN SNAPCHAT!

01.10.2016, 14:50

I går hadde jeg en kjempe fin dag sammen med mange herlige venner, og jeg var i selskap til Madelen. Jeg startet dagen med å ha besøk av Ida til å ta noen bilder av hun, tar alltid profilbilder for venner nesten. Jeg sminket hun også, og hun ble kjempe pen som alltid! Senere på kvelden var det bare å få på seg en kjole, og ta turen over til Madelen for hun hadde nemlig bursdag i går. Hvis dere fulgte med på snappen Nordicjentene, som jeg anbefaler! Der fikk dere med dere hele dagen min i går.

KJOLE FRA: ENTEN ROMER ELLER SHEIN.Nordicjentene er en snap for de jentene som er i Nordic screens som er nettverket som jeg er med i på Youtube. Der får dere vite mer om oss jenter i det nettverket, og følge med på dagene våre. Men hvert fall hadde jeg en utrolig bra kveld i selskap hos Madelen, og håper hun koste seg minst like mye som oss andre. Hun fortjener virkelig det for hun er en super herlig jente, og en av mine bestevenner. Det kom også en ny video på youtube kanalen min i går som er sammen med akkurat Madelen og Frida, dere finner HER. Etter selskapet overnattet jeg hos Frida, og vi sitter i senga enda. I kveld skal vi i bursdagsselskap til venninnen vår Emma. Gleder oss mye! ♥

blogges

STEDER DERE FINNER MEG:

♦ Instagram: @Theresesorenes

♦ Snapchat: Theresesblogg

♦ Facebook: /Theresesorenes

VAR HELT UBESKRIVELIG

26.09.2016, 17:36

Jeg har sett Justin, herreguuuuuuuuud!!! Det er lenge siden jeg har gråt av glede, og det gjorde jeg faktisk på konserten. Jeg syns Justin leverte utrolig bra, selv om det var noe playback. Elsker showet hans, og han underholdte utrolig bra! Jeg er stolt over den gutten, hva han får til. Jeg har vært fan lenge, og kommer til å være det så lenge jeg har ben på denne jorden. Jeg beundrer virkelig hans talent, og er det egentlig en ting denne gutten ikke kan?

Ble mobilbilder, hadde ikke kamera med meg på konserten. En liten video finner dere på min instagram.

Helt ærlig skjønner jeg ikke hvordan media får det til at Justin kjedet seg, for jeg som var i Diamond circle 1rad. Jeg så mange smil rundt den munnen, og så ut som at han koset seg mye. Han danset, og snakket med fansen. Men når han ikke danset sang han? Når han danset med sitt stone-face med full konsentrasjon, så sang han ikke. Vi som er store fans og som var under konserten, hadde en utrolig bra opplevelse! Jeg har hørt mange meninger rundt konserten, men jeg må si de dagene han har vært her i Oslo har vært helt perfekte. Jeg er mer fornøyd med dette showet enn det som var i 2013. Justin leverer virkelig på scenen, og er det noe han kan så er det å levere bra show som underholder bra.

Life is worth living, purpose og mark my words. De sagene er så nydelige, kjenner det langt ned i rota. Men føler i dagens samfunn så skal alle trykke noen ned, uansett om det ikke er noe negativt med det eller ikke. Jeg må bare si at Justin er det beste idolet uansett hvor mye faenskap han finner på. Han er et menneske som er kjent verden over, men han er menneske som jeg elsker uansett hvor mye han driter seg ut. Må bare si det. Justin sier jo at vi må drite i at folk trykker deg ned og at du må vise verdigheten din og hva du individ klarer. Justin er rå, og han er kanskje sliten og han fortjener virkelig en pause for alt det han gjør. Tror ikke det blir noe ny tour med det første, og skjønner det godt! JA, jeg er en fan som ikke gir slipp på han og som støtter han uansett. Utrolig bra stemning blant publikum også! ♥De sangene på det nye albumet er helt utrolig, og elsker de. Han sang også mange acoustic, og det var rett og slett helt nydeeeelig! Jeg var virkelig så fornøyd med konserten, at nå når jeg tenker tilbake så virker det helt uvirkelig. Denne konserten er noe som kommer til å bli et utrolig bra minne. Var jo også der sammen med Ida som er min gode bestevenninne, veldig koselig å få se idolet vårt sammen. 

Fikk dere med at han sa "unnskyld" fra i fjor? Var du på en av konsertene hans?

blogges

EGON >>

22.09.2016, 18:45

heisann dere!

Nå er jeg på Egon sammen med nesten hele familien, alle uten om en av søstrene mine. Kjenner det skal bli herlig med Egon igjen. I dag blir det nok en tidlig kveld for min del siden jeg må opp ganske så tidlig, eller mer midt på kveden. Jeg må stå opp fire tiden på natta, for å få tid til å stelle meg før konserten. Get those brows on fleek. Kjenner det kribler i magen til konserten, og er så gira.

Tar fly 07.00 på morgen, og må være på flyplassen klokken seks. Denne kvelden skal jeg bruke på å lade power banks, slette bilder osv på mobilen, pakke og slappe av ikke minst. Håper jeg får sovet godt før jeg må våkne, slik at jeg ikke er som et lik hele fredagen!

Men uansett nå skal jeg nyte maten, blogges som man sier:*

Ha en kjempe fin uke videre alle sammen!

EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE IGJEN

21.09.2016, 15:09

inneholder annonse lenker

Jeg gleder meg så ufattelig mye til denne helga, for da skal jeg nemlig på Justin konserten sammen med min aller bestevenninne Ida! ♥ Reisen 07.00 med fly om fredags morgen, morgenfugl som jeg må jeg stå opp gry tidlig. Nei da, jeg er en laangt i fra en morgenfugl. Jeg skal på konserten som er på fredagen i Diamond circle, og ser så mye frem til konserten. Man kan vel si at jeg gleder meg slik som en liten dritt unge. Jeg er en stor fan av Justin Bieber, og har ikke vært på en av konsertene hans siden 2013 i Oslo og dette blir en drøm som går i oppfyllelse igjen!

______________

Topp: HER finner dere den, den er fra Romwe

Jakke: Bikbok

Bukse: Romwe, HER finner dere den

SKO: Nike  air Thea

______________

Jeg skal være i Oslo hele helga, og på lørdag blir det nok shopping og Ida, og jeg skal innom et meetup som Kristine Bremnes, Hanna Martine og Amilie Olsen skal ha tror jeg. På søndagen skal jeg på en førpremiere sammen med Disney, og har selvfølgelig med min fantastiske bestevenninne Ida. Da skal vi se den nye filmen som kommer snart, den heter Soy Luna. Den kommer 10.oktober på premiere på Disney Channel. Jeg er så utrolig glad for at jeg får oppleve alt dette sammen med hun, for er ikke noen andre jeg vil heller ha med på dette. Ida har alltid vært min "one and only".

Gjerne si om du skal på konserten, kanskje du ser meg! ♥

blogges

12 TING DERE IKKE VET OM MEG

21.08.2016, 18:25

- Før Mico hadde jeg en hund som het Mira, som måtte avlives etter 10 flotte år.

- Min naturlige farge på håret er mørke blondt hår.

- Når jeg var en liten jente hadde jeg veldig blondt hår med engle krøller.

- Digger å spille The sims 3, og spiller det fortsatt. Det er så utrolig moro enda. Det er veldig tidsfordrivene også!

- Har store komplekser med huden, men begynner å få god gang på det! (kommer innlegg om det i løpet av høsten, med bilder, erfaringer osv.)

- Jeg ser nesten aldri på film, og når jeg første gjør det, er jeg ikke så flink til å følge med! Det vet Ida alt om! Men derimot serie kan jeg sitte timevis å se på.

- Elsker når gutter har brune, eller grønne øyne! Det er så ufattelig fint.

- Jeg bruker minst en time til dagen på hår og sminke.

- Jeg må alltid ha på 5-6 alarmer på morgenen, for at jeg skal komme meg opp fra senga. Sier alltid "aah, bare fem minutter til".

- Favoritt seriene mine er Prison break, og The Vampire Diares.

- Jeg er en jente som virkelig elsker alle ting som innebærer lakris! Tell me, hvis du er en lakris elsker! 

-  Jeg er overbevist om at hvis du virkelig jobber hardt nok, kan du virkelig nå alt her i livet du ønsker så lenge du virkelig ønsker det, og jobber hardt nok for å nå det.

VIL DERE HA FLERE SLIKE INNLEGG?

blogges

POKEMON JAKT & TELTTUR GIKK I DASS

21.07.2016, 18:13


Nå er jeg hjemme etter overnatting fra Ida, og herregud så godt det var å se den jenta igjen! Er det noen jeg har savnet skikkelig den siste måneden er det Ida, og var på tide vi så hverandre igjen. Takk gud for at jeg fikk tid med hun før jeg reiser til Alcudia. Men i dag har jeg ikke gjort noe annet enn å ha sitt nesten 5-6 episoder med Criminal minds, for ja jeg er skikkelig hektet på den serien. 

( i går kveld) Jeg og Ida var først ute på pokemon jakt, men det gikk i dass. Ja, jeg "spiller" det, selvom jeg syns spillet er skikkelig teit og lite mening med det. Men vi alle er nesten bitt av basillen. Vi bestemte oss for å telte i hagen til Ida, vi fikk pappa til å finne frem teltet og gikk opp til hun. Vi var klare, og startet å ta ut alt sammen, og selvfølgelig mangler vi stengene! Vi ender opp med å pakke ned alt, og det var noe av det vanskeligste jeg har gjort på lenge! HVORFOR LAGER DE SÅ SMÅ TELTPOSER!? Vi endte opp med å bruke kvelden på rydde absolutt hele rommet til Ida, og gå gjennom hver eneste ting! Men joda, var en kjempe koselig kveld og herlig å se jenta mi igjen! 

Nå skal jeg øyeblikk pakke til Alcudia, og gjøre klart til å spille inn "Pakk med meg til Spania" eller rettere sagt prøve! Men først se en episode til :D 

Snakkes snart igjen, blogges;*

MILENA SVARER #1

20.07.2016, 17:39

gjesteinnlegg

Jeg var sammen med Milena i Sverige i litt over en ukes tid, og mens vi var der fikk hun mulighet til å ta over bloggen min litt å har svart på litt spørsmål fra dere. Husk å følg hun på instagram: @Milena_marie_ :D Det blir hun veldig glad for! Håper dere får svar på en del av det dere ønsker, og spørsmålene får jeg av dere på min instagram. 

___________________________________

Hva er det beste, og flaueste minnet sammen med Therese?

 Har så utrolig mange at jeg ikke kan velge ett. 

Hvilken klasse går dere i?

Therese går begynner i niende klasse og jeg begynner på vidergående.

Bor dere i nærheten av hverandre?

​Nei bor ca 20 minutter fra hverandre:(

Hvor lenge har du og Therese vert venner?

Siden vi er søskenbarn så har vi kjent hverandre så lenge vi kan huske. 

Hva pleier dere å gjøre sammen når dere er i lag?

Som oftest så tar vi bilder eller lager videoer i lag, ellers så koser vi oss veldig mye. Vi tok alltid videoer, og bilder før men pleier vi ikke å gjøre det fult så ofte. Vi finner mer på andre ting, men vi gjør det fortsatt inni mellom.

Hva er det kjekkeste dere har gjort sammen?

Det er så mye, men jeg tror nok det blir Sverige siden det har blitt et veldig bra minne nå. Dette har jo vært vår første tur sammen. 

Gjør Therese mye drøyt?

Spørs hva du mener med drøyt, men hun er litt gal ja haha. 

Er Therese klønete?

Nei vil ikke si veldig klønete, men hender hun mister eller knuser ting noen ganger. 

Hvem heier du på i UEFA 2016?

Ingen, har ikke fulgt med, haha selvom jeg er fotballspiller.

Din favoritt Youtuber?

Har ikke noen særlig favoritt, men jeg er veldig glad i Jefree star og nikki tutorials.

Hva er det som er dumt med Therese?

Ingenting, jeg kommer ikke på noe i hvert fall.

Hva er det beste med Therese?

Det meste med therese er bra, personligheten er veldig veldig bra da.

Har du kjæreste?

Nei:(

blogges

TING VI JENTER GJØR SOM GUTTER IKKE SKJØNNER

18.07.2016, 17:30

- Hvorfor vi går på do flere venninner sammen. 

- Hvordan vi kan ringe en venninne vi nettopp tilbrakte fire timer sammen med, og snakke i enda en time.

- Hvorfor vi sier at romantiske komedier er håpløse. og ser dem for det om.

- Hvorfor vi tar på oss vonde, høyhælte sko på kvelder hvor vi vet at vi skal gå mye.


- Hvordan vi sminker oss.

- Hvordan vi tar på oss strømpebukser.

- Hvorfor vi bruker så mye penger på sminke.

- Hvorfor vi aldri rydder i veskene våre.


 

- Hvordan vi kan ha skapet fullt av klær, men samtidig må ut og handle fordi vi ikke har «noen ting å ha på oss».

- Hordan vi klarer å være konstant på mobilen, og slepper den ikke av synet. 

- Hvorfor vi bruker så lang tid på badet før vi skal noen steder. 

- Hvorfor vi pakker som om vi skal flytte når vi bare skal være borte en helg.

- Hvordan vi gidder å stå opp ekstra tidlig for å få til den perfekte eyelineren.

blogges

10 TING VI JENTER GJØR

03.07.2016, 18:00

- Vi går alltid til kjøleskapet når vi kjeder oss for å se om det er noe digg i kjøleskapet. Dette er noe jeg kjenner meg godt i, for dette er en sånn typisk ting jeg kan finne på å gjøre.

- Vi har ikke alltid rett, men vi hater å innrømme at vi har feil!

- Stalker crushet vårt på Facebook, instagram og andre sosiale medier.

- Vi bruker kodeord på kjekke gutter, drama queens, noen vi ikke liker osv. 

- Føler vi ikke har noe å ha på oss, selv om vi har hele klesskapet stappet av klær. Du føler at du bare må shoppe hele tiden.

- Vi tar uuutrolig mange stygge selfies som man sender til venninner, men til kjæresten skal de være on fleek!

- Vi går alltid på do sammen uansett.

- Har vi menser, er sjokolade og andre søtsaker holy grail!​

- Vi stalker We heart it, for å finne mange kjærlighets quotes eller reletionship goals bilder.

- Tar av oss bh`en med en gang vi komm oss hjem!

- Hvis vi har en dårlig sminke dag eller dårlig hår dag så er vi i dårlig humør.

Ønsker dere flere slike innlegg?

blogges

OSLO LEVERTE

20.06.2016, 18:02

For en fantastisk tur dette var, og var så kjekt å møte dere som sagt! Hotellet vi lå på het Saga hotell, og det var utrolig fint! Det var ikke akkurat et hotell, mer leiligheter. Jeg og Ida bare "her skal vi kun være en natt, rip". Det var et av de fineste hotellene jeg har sovet på. Vi var også på Holmenkollen, og på dolly dimples! Så utrolig godt det var med mat den dagen siden vi nesten ikke hadde spist.

Når vi kom på hotellet på kvelden så slappet jeg og Ida av på rommet, prøve å se alle pitch perfect filmene, men vi sovnet. De filmene er seriøst utrolig bra! Anbefaler de sterkt. Jeg skal prøve på å få ut Oslo vloggen til i morgen, siden da er det tirsdag.

blogges

OSLOVE >>

17.06.2016, 19:28

Heisann!

Nå er det ikke lenge til før jeg tar turen over til Oslo! Jeg drar kun der for å være med på MEGA-Meetup i Tusenfryd sammen med Nordic Screens. Det kommer over 100 youtubers! Gleder meg utrolig mye til å få møte dere, andre youtubers, og kose meg i Oslo. Jeg skal ha med meg Ida, og reiser opp sammen med mamma, pappa og Caroline. Vi drar i kveld, og skal sove på hotell fra lørdag til søndag. Dette blir bare en kjapp tur til Oslo. Men allerede på fredag i neste uke er jeg tilbake! 

HER, kommer dere til facebook siden til meetupet. 

Skal du på meetupet?

blogges

VLOG 15.06.16

16.06.2016, 16:27

 

Her er vloggen fra gårsdagens! Jeg håper den faller i smak slik som de andre vloggene, og gjerne kom med en tilbakemelding. Dere må gjerne ta dere tid til å abonnere på youtube kanalen min, dere vet hvor stor pris jeg setter på hver og enkelt av abonnentene mine! Dere har jo muligheten til å møte meg på lørdag, i tusenfryd 12.00 !! :D Gleder meg så utrolig mye til å møte noen av dere. / Dere finner youtube kanalen min HER.

blogges

BORTE VEKK

15.06.2016, 17:09

ÆÆÆ, ser dere hva som mangler!? Reguleringen er borte vekk nå, ææ. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Jeg har vlogget i hele dag, skal prøve å få den oppe til i morgen. Vet mange gleder seg til den, selv om den ikke blir så fult så interessant. Men satser på at den blir bra. Det var veldig uvant å se meg selv uten regulering, men nå begynner jeg å bli vant til det. Det var herlig å få den bort, tennene er helt glatte og beine! I morgen har jeg fri, og skal være sammen med Madelen i dag. Vi finner alltid på noe kjekt sammen så blir sikkert gøy! blogges

NEW BABIES

13.06.2016, 16:02

Da var nye sko endelig i boks! Jeg har hatt mangel på sko nå en god stund. Det har vært slik at jeg har brukt søsteren mine sine sko, og da var det på tide med noen nye! Jeg ble super fornøyd, digge disse joggeskoene fra Nike! Tror det er Thea kolleksjonen? Men de er hvert fall utrolig gode å gå i, og de kommer nok til å bli godt brukt. Digger også at de er hvite, og skal prøve å være flink til å holde de rene. I dag er det utrolig fint vær ute, så da blir det av med sminken og ut i fin været sammen med Ida. Gleder meg mer og mer til sommeren nå til å gå uten sminke, skikkelig sommer klær og nyte solen! Jeg er forresten ferdig 23.juni på skolen. Torsdag neste uke yeyy! Jeg vet ikke om jeg har fortalt dette til dere før, men nå på onsdag skal reguleringen bort! Gleder meg utrolig mye til å få den bort, og blir spennende å se hvordan resultatet har blitt. 


HUSK: MEGA - MEETUP: Vil også infomere om at jeg kommer til Oslo den 18.juni til Tusenfryd, og der har dere muligheten til å møte meg å være sammen med meg fra klokken 12.00 og utover dagen :D Rabattkode som kun gjelder på nett, og ikke i luken den 18: nordics35zt !! ​Denne koden vil resultere i at de som bestiller, uavhengig av hvilken dag, vil få en fast pris på 249,- :D Da blir det et stort meetup, kommer også flere youtubers (vet ikke hvem enda), og muligheten til å teste Tusenfryds nye attraksjon Ragnarok. 

blogges

BOMBER JACKET & JUMPSUIT

12.06.2016, 19:00

sponsetBOMBER JACKET HER. JUMPSUIT HER.

hva syns dere?

blogges

GROVER BASKETBALL

01.06.2016, 15:34GENSEREN FINNER DERE HER. (sponset genser fra Romwe)

Heisann dere! I dag er ikke være slik som på bilde, for det ble tatt for noen dager siden. I dag er vi tilbake til regn været, og jeg håper virkelig sola kommer tilbake snart. I dag skal jeg i selskap til Milena og hennes venninne. Det blir sikkert gøy hvis vi ser bort i fra været! Vi skal grille, spille fotball og volleyball. Det blir bra! Jeg håper selvfølgelig Milena og hun andre som skal feire bursdagen sin får en kjekk dag. 

Jeg fikk den genseren som dere ser på bilde fra Romwe, og likte den utrolig godt. Jeg bestilte feil for hadde vist denne fra før. Men jeg digger denne gensere, og dere burde sjekke den ut. Stoffet på den er helt utrolig herlig. 

Håper du får får en bra dag! :D

blogges

GÅRSDAGENS VAR BRA

26.05.2016, 17:47BADING & GRILLKOS

25.05.2016, 16:30

Heisann dere! I dag skal jeg på stranda sammen med Vebjørn, Stian, Jeanett, Tiril og Frida. Jeg tror også Sofie kommer i løpet av kvelden. Vi skal ta med oss mye digg å grille, og noen av oss skal også bade. Nå når det er så utrolig fint vær er det utrolig herlig å kunne gjøre slikt med venne sine. Det blir sikkert en bra dag sammen med de! :D I morgen er det siste skoledag før helg for meg, siden på fredag skal vi ha jobbskygging. Jeg skal være med mamma på Dressmann, Frida og Sofie skal også være med der! Håper det blir bra vær i helga slik man kan være mye ute! 

blogges

FAKTA DU IKKE VISSTE OM MEG

23.05.2016, 20:56

Fakta om meg som dere antangeligvis ikke vet om meg, som kommer fra vennene mine.

- På barneskolen var jeg skikkelig "diva", og jeg skulle alltid ha rett uansett hva det handlet om. 

- Jeg blir utrolig fort glad i personer, og gir alltid klemmer til alle og smiler 24/7.

- På bloggen/youtube/bilder osv. Der kan jeg virke veldig rolig, og slik. Men i virkeligheten er jeg helt crazy, og kan virke veldig yolo.

- Jeg endrer veldig fort mening. 

- Jeg er alltid ute til å gjøre noe nytt med enten håret, eller sminken! Jeg elsker å teste nye ting.

- Det går ikke en dag uten at jeg gjør en eller annen grimase med tungen min, og får alle til  å le med den!

- Jeg har vært borti veldig mye søppel når det kommer til gutten, og har sittet flere gangen "knust".

- Før hadde jeg sædcelle bryn, og det var faktisk i 7klasse og når kan jeg ikke skjønne at jeg har gått med de bryna!


- Før jeg farget det var håret mitt mørke blondt.

- Hunden jeg hadde før Mico, het Mira og ble veldig syk å måtte avlives.

- Når andre folk begynner å gråte, kan jeg lett begynne å gråte også! 

- Jeg liker veldig godt å skille meg ut, det å gjøre noe med håret eller klærne eller noe helt annet. 

- Akkurat nå så digger jeg sangene "All the time" og "På kroken". Spilla lista mi på spotify finne dere HER.


Ønsker dere flere slike innlegg?

blogges

SLEEPOVER NEXT>

20.05.2016, 19:50


 

Da var fredagen i gang! Jeg har hatt fri dag i dag, siden 10 klasse hadde eksamens dag. Utrolig herlig med fri dag, og i dag sov jeg faktisk til halv et. Jeg som hadde planer å våkne tidlig for å filme noen videoer. Men heldigvis fikk jeg tid til å filme alikevel. I dag skal jeg over til Milena for å overnatte, og i morgen skal jeg på kjøpe senteret med Frida. Jeg får se hun igjen! yeyy! Gleder meg allerede til å se hun. Jeg og Milena har planer om å dra på klubben, og være der i kveld. Vi avslutter sikkert dagen med noe koslig sammen. Dette blir en bra helg, og jeg håper dere også får en bra helg.

Hva skal du i helga?

blogges

GRATULERER MED DAGEN!

17.05.2016, 21:15

Det er vel ikke for seint å si gratulerer med dagen! Jeg håper dere alle sammen har hatt en utrolig fin 17.mai feiring, det har hvert fall jeg. Jeg har også vlogget hele dagen, og den kommer nok opp i løpet av de neste video dagene. Etter vi hadde vert på Stemmestaden, drog jeg til byen med Frida og Emma for å se folketoget, russetoget og spise sammen på Egon. 

Vi koset oss utrolig mye sammen, og kunne ikke hatt en bedre dag! Jeg har faktisk ikke enda fått denne 17.mai følelsen.. Men 17.mai blir det uansett! Det var en utrolig koselig dag, og det håper jeg dere også hadde. Nå er jeg hjemme, og skal slappe av med Paradise hotel før jeg skal til sengs.blogges

VELYKKET BURSDAG

16.05.2016, 15:37

Dette ble litt av en dag! Jeg hadde gledet meg utrolig mye til denne dagen, og den var godt planlagt. Jeg hadde mange leker slik det ikke skulle bli kleint, og at det ikke skulle bli noen som bare satt i sofaen. Jeg hadde alt fra meldings leken, pandoras, fuck & marry & kill, sugerør leken og kortleken! Jeg kan gjerne gjøre et innlegg på disse om dere ønsker det. 

Jeg hadde også to danser på lur som jeg lærte de andre. Vi spilte høy musikk, og jeg tror alle sammen koset seg masse! Det var hvert fall mange smil rundt munnene til alle sammen. Jeg hadde lagd Gele, oreokake, sjokolade cupckaes og en glutenfri brownies til mat. Jeg hadde ikke noe sånn skikkelig mat der vi sitter rundt et bord å spiser. 

Skoene er fra Skywalkers Norge.

Temaet mitt var Rave party, og da malet alle samme seg. De fleste hadde kjøpt maling selv, og til slutt var det utsolgt i butikkene og da lånet resten av de maling hos meg. Alle sammen var kjempe fine, og mange gikk crazy med malingen! Malingen min er fra Tekniksmagasinet, og Ebay. 

mange av bildene ble dårlige fordi det var så mye bevegelse. 

Leppestiften er fra Festbutikken.no

Jeg hadde en velykket bursdag, og stor koset meg! Jeg fikk utrolig mye fint, og er veldig takknemlig for alle gavene. Så utrolig kjekt at så mange kom, og til dere som ikke kunne komme så håper jeg de hadde det gøy med det de gjorde. Dere gjorde dagen min super bra alle sammen som kom, kunne ikke hatt en bedre 14års feiring! 

Ønsker dere et innlegg om lekene, og oppskrift til kakene og det?

blogges

TAKK FOR EN FANTASTISK HELG

15.05.2016, 23:25

Wow. For en utrolig bra helg må jeg si! Jeg har vært sammen med nesten alle mine kjempe gode venner. Frida var her hele helgen, og vi stor koset oss. På fredag når hun kom hit så gikk vi ut og tente bål! Det var så utrolig koselig. Vi grillet mais som vi begge liker utrolig godt, spesielt mais kolbe! Vi grillet også noe kjøtt, og hadde lagd grillspyd. Frida visste ingen ting om dette, og derfor var det ekstra kos når hun så hva jeg hadde planlagt for kvelden.Jeg tenker når noen som du ser så lite burde du gjøre noe ekstra spesielt når dere først er sammen? Gjøre noe spesielt ut av det slik at det blir et bra minne, selv om det blir det alltid. Jeg og Frida finner alltid på noe sprell, og koser oss alltid mye sammen. Vi ler utrolig mye, og i løpet av denne helga har jeg ledd så mye at flere ganger har jeg sagt "Jeg fååår ikke puste", og det skjedde flere ganger.

Det å ha en venninne som får deg til å smile, le og føle deg spesiell er en utrolig bra følelse. Jeg kan ikke tenke meg livet mitt uten Frida, for nå betyr hun så mye for meg. Jeg kan reise mil for å se hun, så lenge jeg får gitt hun en klem å si at jeg er glad i hun. Men altså denne helga har vært fantastisk, og tusen takk for du var der Frida! Utrolig glad i deg. Fredag, og de to andre dagene er blitt minner for livet.

 

Hva har du gjort i helga?

blogges

SOMMEREN ER HER!

09.05.2016, 16:13

wow! sommeren er faktisk her! Været er helt utrolig, og det er utrolig varmt ute! I går hadde jeg en utrolig bra kveld sammen med min aller beste venninne Ida. Vi tok med oss bikinien og tok oss et bad sammen! Vi hadde med oss cola, popcorn, sjokolade og annet kos. Vi hadde også med oss en liten høytaler slik vi kunne høre på musikk sammen. Mens vi snakker om musikk, The Main Level har kommet med en ny sang som heter A million more!! Dere burde sjekke den ut, og høre den på replay hele tiden. Jeg har den på replay natta lang, slik at de kan komme på topplista. Det fortjener de virkelig! Så stolt over disse gutta.
Det er utrolig herligt med sommer og sol, og kunne ta frem shortsen og bikini. Det å ha koselige tider sammen med venninnene sine på stranden er utrolig koselig, og noe av det beste som finnes! Nå gleder jeg meg bare enda mer til sommeren, for da skjer det mye spennende! 

Har du sol hjemme hos deg?

blogges

KONFIRMASJON IGJEN

08.05.2016, 13:42


blogges

#INSTALATELY

08.05.2016, 13:39INSTAGRAM: @THERESESORENES

Der pågår det snart to konkurranse, en stor justin bieber konkurranse og skal komme en ny litt senere i dag! føøølg med! 

KONFIRMASJON

07.05.2016, 12:31

Hei dere! Nå er jeg på vei til konfirmasjon til søskenbarnet mitt, og bunaden og alt er på plass! Nå er det bare til å komme seg på plass i kirken. Det blir sikkert mye god mat, og kjekk dag sammen med familie. Jeg håper alle som skal konfirmere seg i dag får en utrolig bra dag! :D Jeg skal også i konfirmasjon i morgen og det er den siste for i år, og neste år er det faktisk min tur! yeeyy.Jeg tror jeg Hardanger bunad nå, og til neste år skal jeg ha Rogalands bunad. 

Jeg håper dere får en super fin dag, og sjekk det strålende været det ble i dag da! Bedre blir ikke en så fin vår dag! Senere så skal jeg kanskje være sammen med Ida, spørs hva det blir tid til. Jeg poster dagens video når jeg er hjem igjen fra konfirmasjonen. Ha en super fin dag alle sammen! 

Har du vært i konfimasjon i år? Eller er du kanskje konfirmant?

blogges

FREDAGSKOS

06.05.2016, 23:21

Heisann dere! Hva har skjedd med blogginga da? Jeg har vært hos Milena de tre siste dagene som dere vet, da har vi sovet i telt og jeg fikk ikke tid til å blogge for dere, dessverre. Vi hadde det kjempegøy, og gjorde utrolig mye morsomt sammen. Det har vært noen utrolig bra dager sammen med henne som det alltid blir, bilder kommer senere.  

Herregud se på den utrolig søte kattungen til Ida!! 

I kveld er jeg hos Ida, før jeg tar turen hjemover og legger meg. I morgen skal jeg nemlig i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Det blir sikkert bra, og håper han får en bra dag :D Håper dere har hatt en fin fredag, og får en fin helg videre. Loveyouuall ♥ blogges

MY BETTER HALF

22.04.2016, 19:27
For en nydelig dag! I dag har jeg vært på skolen som vanlig, og det var det egentlig ikke så utrolig mye å gjøre. Vi kokte suppe, ryddet fra gårsdagens og hadde noen få fag. Når jeg kom hjem fra skolen da slappet jeg av, og lagde meg noe godt å spise. Litt senere på ettermiddagen spurte Ida meg om jeg ville være med hun ut, og jeg ble selvfølgelig med! Vi tok noen bilder som dere ser. Jeg fikk to nye todieforswimwear bikins i dag, og det kommer snart en konkurranse på en slik. Jeg har nå tre stykk, og jeg elsker de! Gleder meg bare mer og mer til sommeren nå. Kommer til å bruke de så ofte! 

blogges

OUR FANTASTIC WORLD

21.04.2016, 17:36

Topp: Romwe, HER finner dere den (sponset topp)Hei dere!  Nå skal jeg faktisk ta turen over til skolen, for vi skal ha en slags prosjekt kveld (Our fantastic world kaller lærene det). Der hele klassen er delt inn i grupper og skal fremføre noe på engelsk til foreldrene. Med et bestemt tema, og land. Min gruppe snakker om Sør - Amerika og venner. Hele trinnet skal gjør dette. Det varer i litt over en time. Resten av dagen skal jeg bruke på å se på The Vampire Diares, vaske sminke koster og slappe av! Ta meg en goood dusj på slutten av kvelden, herlig! 

blogges

DETTE VISTE DU IKKE OM MEG #1

20.03.2016, 17:30

MATMONSTER - Ja. Du leste riktig. Jeg spiser så utrolig mye hele tiden føler jeg, og jeg virkelig bare elsker mat!! Men jeg er en veldig kresen person når det kommer til mat så du kan ikke bare servere meg hva som heslt. 

FØLSOM - Jeg er en utrolig følsom person når det kommer til mine følelser, og jeg kan lett felle noen tårer!

MUSIKK - Jeg hører på musikk hele tiden, og jeg har sikkert sprengt tusen ørepropper fordi jeg har det så høyt og vennene mine klager på at jeg har det alt for høyt når de hører sammen med meg i øreproppene. haha!

STALKER - Kun jeg som digger å stalke folk på sosiale medier? haha! Jeg syns spesielt det er morsomt å stalke kjekke gutter det kjenner sikkert mange jenter seg igjen i. Men du finner jo så mye ut om en person av å bare søke den opp, og det er nesten helt sykt hvor mye du finner.

DULT - Med en gang jeg kommer inn døra her hjemme så setter jeg håret opp i en dult helt til jeg skal noe annet! Jeg syns det er så herligt å kunne ta håret vekk fra ansiktet av og til.

ROTETE - heh heh. Jeg er utrolig rotete, og hater å rydde! Spesielt når det kommer til rommet mitt så tar det år før det blir fint igjen. Jeg elsker følelsen når det er helt strøkent men hater å rydde. Jeg roter også ganske fort så ..

PEPSI MAX - Jeg er et pepsi max menneske ferdig med saken ikke kom med noe cola her.

ÆRLIG & SNILL - Blir du godt kjent med meg så finner du lett ut at jeg er utrolig ærlig, og snilt menneske og sier alltid det JEG mener. 

NATTMENNESKE - Jeg er så utroolig mye mer "aktiv" og effektiv på kvelden enn på dagen, og det burde jeg virkelig få gjort noe med. Jeg skriver så mye lettere blogginnlegg på kvelden enn på dagen.

Ønsker dere flere slike innlegg?

blogges popcornlovers

WE<3IT

17.03.2016, 19:32


Ha en fin kveld alle sammen, og nyt kvelden! 

♥blogges

HVOR BLE JEG AV?

11.03.2016, 13:06

ææh. Det er lenge siden sist, og så utrolig godt der å få ta frem macen igjen å blogge! Jeg har virkelig savnet dere, alle kommentarene, meldingene og alt. Men jeg har rett og slett vert på skileir skole sammen med klassetrinnet mitt. Det var utrolig gøy borsett fra at maten var drit. Jeg er en ganske kresen person men det vare flere som også ikke likte den. Når jeg kom hjem hev jeg inn på med tikamasala siden jeg var så utrolig sulten.

Vi stod på langrenn hver eneste dag, og jeg hater å gå på ski. Men det var nå litt kjekt inni mellom det var jo ikke gørr kjedelig. Men jeg er ikke noe ski menneske heller, og jeg er ikke født med ski på beina. Men jeg koset meg sammen med masse herlige og kjekke folk! Det har også blitt veldig mange minner som jeg kommer til å huske. Men når jeg kom hjem så var jeg bare utrolig sliten, og orket ikke å gjøre noe så ble ikke noe blogging før i dag.

Guess what, akkurat i dag er det akkurat en måned til jeg er 14 år! woho

Det er derfor det ikke har blitt noe blogging, videoer, ikke så mye på instagram. Therese bare forsvant litt rett og slett hehe. Men I´M BACK. Det er utrolig deilig, og allerede i morgen er det ny video! Håper dere har hatt en fin uke, og får en fin helg!

Nå tar jeg turen på kjøpesenteret Amanda siden vi på trinnet har fri siden vi har vært på leir hele uken, og nå er det Mc donalds next! Jeg skal også kjøpe meg litt ny sminke, går aldri lei. Det er som en vond sirkel hehe neida allltiiiiid kjekt med ny sminke!

blogges

TUESDAY NIGHT WITH BAE

03.03.2016, 15:33

På tirsdags kveld så hadde jeg og Ida en ish jente kveld siden Ida ønsket at jeg skulle lage kyllingsandwich til hun siden jeg skryter alltid av hvor godt det er. Jeg har jo tideligere delt oppskrift her på bloggen og dere finner den HER, og jeg elsker denne retten virkelig. Vi så også på en disney film som heter Cloud 9 som er skikkelig koselig, og vi koset oss utrolig mye den kvelden! Håper dere får en fin uke videre ♥

blogges

TODAY I WILL DO ABSOLUTELY NOTHING #SUNDAY

21.02.2016, 15:58

Ha en fin dag popconlovers ♥ blogges

KYLLING SANDWICH - OPPSKRIFT

05.02.2016, 15:43

Heia! I dag skal jeg gjøre et litt spesielt innlegg for jeg legger ut sjeldent oppskrifter. Men det er utrolig mange som spør meg om hva favoritt maten min er, og det er akkurat dette og det er kyllings sandwich. Det er enkelt å lage, og det er så utrolig godt. Jeg kan anbefale hver og en av dere å lage dette eller spørre foreldrene deres om dere kan ha dette til middag. Helt siden min mamma lagde dette har jeg vært helt forelsket i det.

Dette trenger du:

- Kyllingfilet 

- Salat

- Salt og pepper

- Bacon

-Avocado

- Tomat

- Hvitløk

- Majoness

♥ Først må du renske kyllingen for fett, og skjøre den opp fint. Der etter krydrer du de med salt og pepper. Du steiker kyllingen helt til den er ferdig stekt.

♥ Når du har stekt kyllingen så finner du frem bacon, og steker det som du liker det.

♥ Skivene steker du på panne med oliven olje, og du steiker de heilt til de har fått en gylden fin farge.

AIOLI:

Først tar du en pakke med majoness som holder hvertfall for en del personer (en hel familie). Du tar alt som er i en majoness pose i liten skål, og tar en båt fra en hvitløk oppi majonesen. Du må bruke en presser på hvitløken, og så salter og pepper du deg frem til et bra resultat.

♥ Når du har funnet alt frem så tar du bare frem to skiver, og smører skivene med aioli. Der etter kan du egentlig ta på hva du vil men jeg pleier og ha på salat, tomat, Avokado, bacon og kylling. Så klapser du skivene sammen og deler sandwichen din i to.

♥ Viss du ønsker tilbehør så er pommes frites veldig godt til dette!

Håper det smaker!

blogges

A TRIP DOWN MEMORY LANE

11.01.2016, 20:01

Gjesteinnlegg av Ida / Instagram: @Idatyssse

 Jeg og Therese har som dere kanskje vet, vært bestevenninner så lenge vi kan huske. Vi har mange gode og kjekke minner i lag, men innimellom har vi også hatt våre småkrangler. I løpet av mange år har vi vært der for hverandre gjennom gode og vonde tider, og uansett hvor sinte vi kan være på hverandre så vet vi at vi alltid stiller opp for hverandre, og hjelper til! Det er noe av det som er så utrolig bra med Therese, hun stiller alltid opp for meg, og hjelper meg når jeg trenger hjelp. 

Ett bevis på at vi er her for hverandre er den gangen hunden til Therese, Mira døde. Therese var kjempe lei seg på den tiden, men jeg gjorde mitt beste for å oppmuntre henne. Det er jo alltid fælt å miste kjæledyret sitt, det har jeg selv opplevd. Jeg inviterte Therese over til overnatting hos meg den dagen, og vi så noen kjekke filmer for å få tanke på andre plasser. Morgenen etterpå lagde jeg frokost til henne, jeg lagde speilegg til henne og prøvde å lage ett smilefjes med bacon, men der mislykkes jeg totalt, haha! Jeg kunne merke at Therese følte seg bedre etter den triste hendelsen, og det ga meg glede å se at hun var bedre. 

Therse har også vært her for meg, mange ganger. I løpet av 2015 skjedde det noe som gjorde at jeg var nedfor, og da var Therese utrolig mye hjelp for meg. Jeg kunne alltid snakke med henne, og hun var til å stole på. Det er noe jeg setter veldig mye pris på, så takk for det Therese. Hun var villig til å finne på noe med meg hele tiden, og tok meg ofte med ut når jeg trengte å komme meg ut.  

Sommeren 2015, var nok en av de mest spennende sommerene vi har opplevd i lag, vi dro til England på ferie sammen med familiene våre. Det var utrolig kjekt, og vi gjorde masse kjekke ting. Vi var i England i ca 3 uker, og her husker jeg vi filmet en video til bloggen, en "First impression" video der vi hadde kjøpt inn litt snop og smakte det. En annen ting vi gjorde i England var å ta ombre! Det var så kjekt, vi satt vedsiden av hverandre i frisørsalongen og fikk vår nye hårfarge samtidig. Begge to ble fornøyde med resultatet, det var kjempe kjekt. 

Vi var også på vinterlyd konsert, da så vi blant annet Marcus og Martinius, og TML fremføre noen sanger. De var kjempe flinke alle som oppdro.Det var første gang jeg så TML opptre og jeg ble forelsket med engang! Herlighet så flinke de gutta er. Andre gang jeg så de var i Stavanger, utenfor kvadrat. Vi stod lenge i kø, men det lønnet seg for vi kom helt fremme med scenen. 

Idag filmet vi til "The condom challenge", vi mislykkes totalt, men det var morsomt! Og vi vet hva vi må gjøre neste gang for å få det til, altså er det sant at vi lærer av våre feil. 

Ellers har vi hatt mange flere, kjekke minner ilag, og mange flere skal det bli! 


Ja, dere skjønte sikker at dette var et gjesteinnlegg, håper dere likte innlegget, og viss dere gjorde det må det gjerne legge igjen en kommentar om hva dere syns, og om dere eventuelt vil ha flere gjesteinnlegg. Da vil Therese se det, og det kommer kanskje flere i fremtiden.
Så blogges vi, som Therese sier! :)

BIRTHDAY PARTY NEXT.

08.01.2016, 18:44

Da var jeg klar for bursdags selskap til en venninne i klassen, og jeg gleder meg mye! :D Det kommer nok til å bli kjempe gøy, og mye kos. Jeg ble utrolig fornøyd med både håret mitt og sminken min viss jeg får lov å si det hehe! Det er jo endelig helg etter en lang og slitsom skole uke, og jeg har vært utrolig trøtt hver dag siden det var skole start denne uka. Det skal bli utrolig godt med helg, og i dag skal også Frida overnatte her hos meg. 

Jeg skal bruke en del av helga mi på å filme inn noen videoer, og fikse litt på Youtube kanalen min og jeg har lært meg mange nye og tøffe triks når det kommer til redigering! Jeg gleder meg til å lage mange flere videoer til dere! 

blogges

VÆRT ET MAGISK ÅR! SOON 2016.

31.12.2015, 15:39

Heisann dere! Dette blir litt av et langt innlegg, og derfor legger jeg med en nydelig sang! Denne kan dere høre på mens dere leser.

Det er allerede 2016 om noen få timer, og jeg har tåre våte øyne etter å tenkt gjennom hele 2015.. Det har vært et nydelig år som jeg nok aldri vil glemme. Jeg har fått mange nye venner i løpet av dette året, og mistet noen. Jeg har vært oppe og nede. Jeg har hatt gode opplevelser og dårlige. Jeg har skapet mange minner sammen med fantastiske folk, og jeg vil bare si til dere at jeg er utrolig glade i dere! Jeg ønsker dere et supert nytt år, og håper dere får en nydelig feiring. Jeg har nå tenkt å ta dere gjennom en del av mine minner fra 2015. 
JANUAR 2015
En av mine aller første outfits for 2015, hehe jeg har endret stil kan man si! Jeg har faktisk ingen av de plagga på bilde bortsett fra skoene som jeg aldri bruker.
I Desember gikk både jeg og Frida på cheerleading sammen, og vi gikk et semester før vi begge tok slutt med dette. Der etter har jeg bare holdt på med blogg og Youtube! Jeg stor trives med å bare drive på med dette, og det er det jeg liker å gjøre.


Jeg og Madelen hadde en koselig overnatting hos Madelen, og der lagde vi mange videoer sammen! Vi tok også koselige bilder, og her er et av de. Jeg husker denne kvelden/dagen veldig godt og det tror jeg Madelen også gjør!


Det tok slutt med eksen, og jeg var så og si "knust". Men man kan si jeg er godt over dette nå! Her skypet jeg faktisk med Madelen og her hadde begge hatt et brudd og vi taklet det sammen sånn som bestevenner gjør!
Dette var dagen etter bruddet, og frida ønsket en jente kveld for både meg og Madelen. Derfor kjøpte hun både is og annet godt til oss! Jeg lagde også en god kvelds til oss. Vi koset oss kjempe mye denne kvelden, og Frida fikk oss begge til å smile igjen.
Enda en outfit for Januar, og dette her ser ikke ut som meg hehe! Det er nesten utrolig hvor mye jeg har bare forandret meg på noen måneder. Jeg har faktisk enda denne genseren, og den er utrolig behagelig og den er fra wow. 


Jeg klippet håret hos Miss M, og der klipper jeg meg enda! Jeg liker veldig godt å klippe meg her, og hun er flink hun som gjør det. Jeg sier alltid når jeg skal bestille time til mamma at jeg ønsker å gjøre det på Miss M.
Jeg fortalte dere her på bloggen at jeg skulle bli foster søster, og dette var noe jeg gledet meg skikkelig mye til. Jeg så skikkelig frem til å få en ny "søster" i hus. Jeg hadde lenge hatt lyst til å bli store søster. Dette var veldig stas for meg, og jeg er glad for at vi ble en foster familie for noen som trenger det. Det er godt å hjelpe andre som trenger det.

FEBRUAR 2015

Jeg så på bilder fra når jeg var en liten jente, og på dette bilde ser du faktisk at det er meg. Her var jeg liten og søt, hadde panne lugg.
Enda en outfit! Denne kallet jeg "vaffel jakke outfit". Jeg bruker denna jakka inni mellom men det er stund siden den ble tatt frem. Denne vesken var fra Ebay og ble fort slitt.


Her hadde jeg mitt aller aller første møte med min frem kommende foster søster, og jeg husker enda sommer fuglene jeg hadde i magen. Jeg var utrolig spent, og det gikk som smug. Jeg husker jeg likte hun skikkelig godt!


Her viste jeg mine Januar favoritter midt i februar faktisk! haha. 
Jeg fikk meg endelig noen Dr. Marteens sko som jeg hadde ønsket meg lenge. Jeg har de enda den dagen i dag, og jeg bruker de inn i mellom. 
Da var det på tide med valentins dagen, og denne dagen var jeg sammen med kjæresten jeg hadde på den tiden. Jeg husker at vi var hos han, og vi hadde gaver til hverandre og jeg tror begge ble fornøyde og glade!
Her ser dere hva jeg fikk av eks kjæresten min på Valentins dagen (vi var sammen da). Jeg husker at jeg var så glad for det jeg fikk og syns det var utrolig søtt av han!
Jeg begynte med å pusse opp rommet mitt! Jeg fikk endelig meg noen nye møbler til rommet mitt.


Her hadde jeg besøk av både Madelen og Erik. Da tok vi noen gruppe bilder og Mico var selvfølgelig med!


Jeg var så fornøyd med mitt Penny Board som jeg kjøpte i Bergen og jeg måtte jo bare lage et outfit innelgg av det!
Her gledet jeg meg veldig til å stå på langrenn sammen med mellom trinnet på barneskolen (her gikk jeg jo i 7 klasse). 
Jeg hadde det veldig kjekt på langrenn sammen med klassen min, og jeg hadde selvfølgelig med meg kamera!

MARS 2015

Jeg fikk min aller aller første header av Ane Karine Estil, som jeg ble kjempe fornøyd med! Dere burde dra å sjekke ut bloggen hennes HER.


Jeg fikk en super duper pen kjole fra Shein! De kallet seg jo Sheinside før men de byttet over til Shein.

Jeg var på Vinterlyd av Kreftforeningen sammen med Ida i Stavanger for å se The Main Level opptre! Jeg var allerede da en fan av de, og det var jeg en god stund før Vinterlyd også! Jeg møtte noen lesere der også, og noen andre kjente folk.


Det var på tide med enda en Cheerleadning trening sammen med Frida og laget som jeg gikk på. 
Her postet jeg noen life hacks som mange va dere likte, og jeg husker faktisk ikke sist jeg delte noen lifehacks sist. Er det noe jeg skal gjøre?
Jeg var i skoleavisen vår, og det var faktisk Madelen som intervjuet meg til skoleavisen vår.
Jeg var på Lundens tivoli sammen med Frida og Sofie! Det var utrolig kjekt, og jeg skulle ønske vi kunne opplevd det på ny!
Det var på tide med 15 års dagen til Milena som jeg var invitert til! Dette er et bilde som jeg tok før jeg drog over til Milena.

APRIL 2015

Jeg, Ida og noen i familien min reiste over til Kongeparken! Det var utrolig kjekt, og jeg savner virkelig kongeparken! Dette var en utrolig kjekk tur.
Jeg visste dere noen sneak peeks på 13 års bursdagen min! Dette var noe jeg gledet meg til skikkelig.
Jeg var endelig 13 år og faktisk tenåring! Dette er en dag som jeg ikke glemmer med det første, jeg hadde det super kjekt og det tror jeg gjestene hadde også!
Jeg hadde en fantastisk bursdag sammen med mine herlige jenter som gikk i klassen! Vi hadde masse godt og spise, og vi hadde mange kjekke leker også denne kvelden!
Jeg fikk piercing i øret mitt! Dette var jeg faktisk utrolig stolt over, og jeg vet ikke hvorfor. Det er bare et hull i øret? hehe.

MAI 2015
Jeg var med på et videofy meetup, og det var utrolig kjekt! Vi hadde masse godt å spise, og vi lagde mange kjekke videoer.


Jeg var i konfirmasjonen til min vakre bestevenninne Ida, og det var utrolig kjekt! Jeg hadde egentlig planer om å holde en tale sin hun er min aller bestevenninne, men jeg turte ikke dessverre.
Jeg lagde noen super gode cup cakes for min lille søsters bursdag! Jeg ble super fornøyd med de.


Det var endelig på tide med et show på cheerleadning, og da var det et vår show i hallen for familien og venner.


Jeg hadde verdens beste jente kveld sammen med min aller beste venninne eller søster som jeg liker å kalle Ida! Det var en utrolig bra kveld, som ingen av oss kommer til å glemme. Denne kvelden er noe vi kommer til å ta med oss lenger frem i tid.
Det var 17.mai og jeg husker at jeg var super fornøyd med mitt hår og jeg prøvde flere ganger å lage frisyren på ny men fikk det ikke til. Jeg husker denne 17.maien utrolig godt, og det var en bra dag! Jeg håper der også koset dere mye denne dagen.


Mico ble klippet for aller første gang, og han ble døds søt da han endelig ble ferdig klippet! 
Jeg delte denne super oppskriften med dere! Disse ble super gode, og mange av dere prøvde faktisk å lage de.
Her var jeg klar for selskap til en god venninne som gikk i klassen min, og jeg var veldig fornøyd med hvordan jeg så ut til slutt.

JUNI 2015


Jeg, Frida og Ida sov under åpen himmel og det var så koselig! Jeg husker det som om det var i går og jeg husker latteren og alt. Vi var lenge opp, og spiste mye snop. Vi hadde faktisk samlet en stor kasse med snop! Vi såg også film, og vi punka madrassen! hehe.


En outfit som jeg syns var døds kul! Denne buksen ble dessverre ødelagt for noen uker siden så den blir nok ikke mer brukt her i hus. Det er litt trist siden den satt så spent og var utrolig tøff.


Jeg tok dere enda nærmere min barndom! Jeg lagde et innlegg som jeg kallet MY STORY, og det falt i smak hos dere. Når jeg når 1500 abonnenter på youtube kommer det en liten video av min barndom!


Jeg pakket og gjorde meg klar til leirskole siden det er leirskole for de som begynner på ungdomsskolen hvert år. Jeg husker jeg syns det var utrolig kjekt, og jeg fikk møte den nye klassen som jeg går sammen med den dagen i dag. Det var bra underholdning på leiren hele tiden også!


Vi var på vår aller siste tur sammen med klassen som jeg gikk med i syv hele år! Dette var en så utrolig kjekk tur, og jeg må si jeg savner noen av folka.


Jeg var på VG lista 2015, og det var en opplevelse jeg aldri vil glemme! Jeg reiste syv timer med bil bare for å se The Main Level opptre! Jeg var og er enda en stor fan av gutta, og jeg gleder meg til å møte å dra på flere konserter av de i 2016. Jeg savner også Tuva veldig mye som jeg møtte på VG lista.


Jeg og Julie hadde en utrolig koselig jente kveld sammen hos meg! Jeg og Julie finner ikke så alt for ofte på ting sammen, men vi prøver. Det er utrolig kjekt å finne på ting sammen med hun når vi første gjør noe.

JULI 2015


Jeg hadde mitt aller første liveshow sammen med Milena! Dette var utrolig koselig å kunne snakke med dere lesere på en litt annen måte enn bare her på bloggen. Jeg må nok sette i gang et liveshow snart igjen!


En sommer outfit som jeg syns var skikkelig søt, og her hadde jeg også rasta fletter som Milena hadde vært så snill å lage på meg!
Jeg var i London sammen med familien og Ida sin familie og det var utrolig kjekt! Jeg fikk opplevd så mye jeg ville oppleve, og det at jeg fikk gjort det med min aller bestevenninne er utrolig! Det er det ikke alle som gjør. 
Da vi hadde vært tre dager i London reiste vi videre til mange flere steder og en av de var Brixham som var utrolig kjekt! Der stor koset vi oss mye.


Jeg tok ombre i håret! Jeg ble utrolig fornøyd men etter månedene gikk ble den oransje og så videre..

AUGUST 2015
Jeg møtte gutta i The Main Level for aller første gang her! Jeg var en så utrolig stor fan her, og jeg gråt av glede etter jeg hadde møtt de her! Denne dagen betyr så inderlig mye for meg, og helt siden denne dagen her har jeg bare begynt å elske gutta mer og mer. Jeg møtte også gutta i Stavanger to dager senere etter denne dagen, og da var smilet mitt enda mer på topp.


Jeg tok noen herlige bilder av Mico, pluss jeg og han sammen. Dette husker jeg veldig godt! Jeg har mange minner med Mico i løpet av sommeren.


Jeg møtte flere av dere i løpet av sommeren! Det er så utrolig kjekt å møte på mine blogglesere!

SEPTEMEBER 2015
Jeg var å så Innsiden ut sammen med Frida på kino, og dette var en veldig bra film! Jeg liker veldig godt Disney sine filmer siden de tar frem gamle minner, og filmene er rett og slett bare herlige!
Jeg fikk noe nytt fra Shein, og denne buksa har jeg brukt mye siden sist. Denne er utrolig tøff, og den kalles boyfriend jeans! Jeg elsker slike bukser.
Jeg farget endelig håret tilbake til blondt, og denne fargen har jeg enda og jeg skal farge det enda mer "kladt blondt" etter nyttår. Jeg har enda litt gul skjær i håret etter ombreen.
Jeg skrev et innlegg om hva jeg syns om mobbing, siden dette er et så pass viktig tema måtte jeg bare lage et innlegg om dette. Jeg angrer så klart ikke på at jeg delte dette innlegget siden i det innlegget fikk jeg skikkelig frem hva jeg mente.
Jeg fikk noen plakater fra Desenio, og jeg er super fornøyd! De henger på veggen min enda, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! De setter siste finish på rommet mitt.

OKTOBER 2015

Jeg testet ut MayBeauty maskene! De var utrolig og de gidde gode resultater, og jeg var veldig fornøyd med disse. Jeg testet den ut med Madelen den ene gangen.
Jeg fikk for aller første gang gel nails med extensions og jeg var veldig fornøyd! Jeg kan anbefale dette til dere andre her ute, og MSgelhouse er veldig billige i forhold til andre.


Jeg fortalte om en av mine favoritt youtubere og det er Tina Mondelia! Jeg digger youtube kanalen hennes! Jeg møtte hun også på Vg lista i sommer.


En outfit for jeg skulle ut å spise sammen med Ida, og jeg syns dette ble utrolig kult! Det så ut som dere også likte det jeg hadde settet sammen.


Det var på tide med halloween! Jeg syns vi alle var utrolig tøffe, og denne halloweenen var utrolig kjekk!

NOVEMBER 2015
Jeg startet med noe som jeg kaller for "bildene som aldri kom på bloggen". Dette var utrolig morsomt! Jeg kommer nok til å poste mer slik i 2016.
Jeg nådde endelig 1000 abonnenter på youtube! Jeg var utrolig glad! Jeg hadde ikke ord hvor glad jeg var for det hadde vært mitt mål lenge nok.


Jeg fikk enda noen klesplagg fra Romwe.
Jeg postet mine aller første julegave tips for 2015!

DESEMBER 2015

Jeg fikset neglene mine hos MSgelhouse igjen! Jeg ble enda mer fornøyd denne gangen, og jeg fikset de fordi jeg skulle på ball.
Jeg visste dere hvordan jeg gikk på ballet. Jeg hadde et fantastisk ball og det var utrolig kjekt! Det er en kveld som jeg ikke vil glemme.
Det var årest første julegave shopping, og jeg fikk kjøpt de fleste julegavene da!
Det var endelig julaften! Dette var en suuuper koselig kveld sammen med familien og jeg fikk mye fint! 
Jeg hadde fått noen nye ting fra Shein som jeg visste dere. Jeg var utrolig fornøyd!
Jeg fortalte dere om hvorfor jeg blogget! Dette innlegget fikk en veldig bra respons, og tuusen takk for dere som bruker tiden deres på å kommentere! Det tar jeg til meg og det betyr mye. Hver eneste kommentar betyr så utrolig mye.

Da var vi her i dag! siste dagen i 2015, og tusen takk for at dere følgt meg gjennom dette året. Jeg håper 2016 blir minst like bra for alle sammen. Jeg er utrolig glade i dere og dere fortjener en utrolig bra kveld.  HA ET GODT NYTT ÅR, OG BRUK DAGEN I DAG PÅ Å FÅ EN SKIKKELIG FIN FEIRING!
Vi blogges i 2016 ♥

FASHION INSPO

27.12.2015, 18:00


 

Er du også avhenging av we heart it sånn som meg?

blogges

JULENAFTEN ER OVER

25.12.2015, 15:52

Da var julen over for i år og. Det har gått utrolig fort syns jeg er dere ikke enige? Det er snart allerede et nytt år, og da betyr det at det er mange nye muligheter og jeg kan oppdage nye ting. Jeg ser faktisk frem til et nytt år selv om det har vært et utrolig år. Men tilbake til kvelden i går, det var en utrolig bra kveld! Jeg stor koset meg, og det tror jeg resten av familien min gjorde også. Jeg fikk utrolig mange fine gaver som jeg setter pris på, så tusen takk til dere som ga meg en gave!

Det var god mat på bordet i seks, halv syv tiden! Da hadde mamma og pappa lagd ribbe og pinnekjøtt, og det har vi hver eneste jul. Vi hadde også en veldig gode dessert, og etter nesten en time etter vi var ferdig med maten startet vi på pakkene og da fikk jeg mye fint! Jeg er litt usikker på om jeg kommer til å lage video av det. Men jeg har fått mange meldinger om jeg kunne lagd det.. Men det jeg tenker på er at det er mange som ikke får så mye til jul eller dyre ting. 

Tok dessverre ingen bilder i løpet av kvelden uten om de som dere så av meg i går.

Det er heller ikke alle som får gaver og så videre, og det er alltid noen som må kommentere sånn som bortskjemt, og alt sånt. Det er så mye styr syns jeg, og det vet jeg ikke om det frister å lage en sånn video! Men uansett jeg er takknemlig for det jeg fikk ♥ Så håper jeg dere lesere hadde en super fin jul, og koset dere mye med venner og familie.

Men nå kan vi glede oss til nytt år, og da skal jeg bort tl naboen og feire sammen med de og familien til Ida! Det skal bli kos! Det er alltid kjekt med nyttårsaften.

Ønsker du en julegave video 2015?

blogges

GOD JUL

24.12.2015, 17:39

GOD JUL  ALLE SAMMEN ♥ HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN UTROLIG FIN KVELD. 

INSPO MONDAY

30.11.2015, 18:55

Gleder dere, dere like mye til jul sånn som meg? Tenk i morgen er det allerede første desember! Det går utrolig fort, og jul er rett rundt hjørne. Jeg kommer nok til å legge ut min ønske liste for jul 2015 om det er noe dere ønsker dere frem mot jul. Du kan gjerne fortelle meg i kommentarfeltet under her hva du ønsker deg, eller kanskje noen jule relaterte innlegg som jeg kan lage for dere frem over. 

blogges

TING VI JENTER GJØR

25.11.2015, 17:11

- Vi blir aldri fornøyd  med en tegning, men hvis vi blir fornøyde sier vi det ikke eller sier at den var stygg. 

- Vi må ha med mobilen over over alt! Vi legger den ikke fra oss et sted.

- Vi elsker starbucks, og syns det er sykt inspo.

-Vi har ikke alltid rett, men hater å innrømme at vi tok feil.

-1. Man stalker han vi liker på facebook/instagram. Til slutt har du gjort det så mye at du ved et uhell liker et bilde som er 76 uker gammelt. Kleint.

- Vi tar selfie med hundre selfier med venner.

-Vi sammenligner oss veldig ofte med andre jenter og ønsker vi hadde noe som de har.

- Vi går til kjøleskapet når vi kjeder oss, selv om vi ikke er sultne en gang!

- Vi sitter med beina opp i sofaen, og ikke på gulvet som gutta gjør.

- Du finner ut hvor han pleier å henge og møter "tilfeldigvis" på han.

-Vi elsker å få komplimenter, men tror ikke på dem.

- ekstra tid på do, når vi først er ferdig og skal vaske hendene så bruker vi 10 minutter ekstra for så er speilet rett foran oss og vi bruker tid på å se på oss selv.

- Vi klikker viss noen rører håret vårt, og blir skikkelig irriterte.

- Vi syns sånne småe barn eller dyr alltid er søte!

- Vi vil ha det perfekte forholdet med en gutt, skikkelig inspo.

-Vi hater når folk svarer med bare K.

-Vi lurer på hva vi tenkte da vi ble født.

-Vi har en eller en annen gang vinket til en venn som ikke så det.

-En dag syntes du du ser bra ut på håret, men når du kommer til skolen syntes vennene dine det helt motsatte.

- Skapet er full med klær, men det er ingenting vi kan gå med. det kan være 1000 plagg i skapet, men vi klager på at vi har ingenting.

- Du og bestevenninnene dine bruker kodeord i stedet for navnet hans. "Omg! Så du ?S? i dag? Han er bare såå kjekk!"

- Vi får helt anfall når gutten vi liker kommer bort å flørter eller snakker til oss.

- Vi liker at noen andre starter samtalen for da føler vi at personen har lyst til å snakke med oss.

- De dagene han smiler/sier hei/ser på deg er den beste dagen i uka!

-Når vi snakker i telefonen går vi rundt i hele huset.

- Når vi ikke hører hva en person sier, men de andre rundt begynner å le, ler vi også.

Alt er funnet rundt om kring på nettet, så dette har ikke jeg funnet på.

KJENTE DU DEG IGJEN AV NOE AV DETTE?

blogges

 

FRIDAY FRIDAY

13.11.2015, 17:36

Da var det Fredag, og jeg har hatt en fin lang helg til nå! Jeg hadde overnatting av Milena fra i går kveld til i dag. Når hun kom her, ble det en stor klem! Vi snakket også litt om hva som har skjedd siden sist, det er jo alltid noe å fortelle. Det er så herlig å være sammen med Milena, og ha den følelsen av å kunne fortelle hun alt! Det er alltid godt å snakke ut om ting, enn å bare holde det for seg selv! Jeg syns hvert fall det. Det ble en sen kveld kan jeg si! 

Jeg har blitt hektet på et spill på ipaden som jeg kan anbefale dere jenter og gutter, og det heter så mye som "Kardashian". Det er så morsomt! I dag ser dere kanskje hva vi har gjort hehe. Ja, vi har nemlig tatt et par bilder. Det var ikke litt en gang, det ble noen hundre bilder! Her ser dere hvert fall de to bildene jeg ble mest fornøyd med.

Ha en super fin helg!

blogges.

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

04.11.2015, 16:00

HAHAHA! Nå håper jeg virkelig dere har fått en god av meg på noen av disse bildene. Dette er sånne bilder som bloggere helst ikke ønsker å poste, og vil heller frem stille "perfekte". Men vet du hva, ingen er perfekte uansett. Vi bloggere får ikke alltid perfekte bilder hehe, det er noen som blir helt på tryne som dere ser over her.  Det er noen bilder her som er litt gamle, men jeg bare bladde gjennom litt bilder fra en god stund siden, og da fant jeg en del skal jeg si dere. 

Gjerne si i fra om dere ønsker del to, dette ble jeg inspirert av bloggeren Andrea Badendyck til å gjøre. Hun har også lagd sånne innlegg som dette.

Blogges.

HAPPY HALLOWEEN

31.10.2015, 16:24

Håper alle får en super fin halloween, om du skal feire det eller ikke! Kos dere kjempe masse!

HELG !!

23.10.2015, 15:33

Da var det endelig fredag igjen!!! Det var vært en lang uke med mange prøver, og lekser. Det skal bli godt å kunne koble helt vekk fra skolen i noen dager før det er skole igjen på Mandag. I dag har jeg planer sammen med min venninne Ida, og vi har tenkt å dra på Dolly dimples i byen om ikke så om alt for lenge til. Det skal bli godt å tilbringe tid med min aller bestevenninne, det er ikke alltid vi gjør noe litt mer spesielt enn å bare være hos en av oss å se på film. Jeg gleder meg mye! Håper bare ikke regnet hagler ned.

I morgen blir det bowling med kjæresten og venner. Jeg gleder meg masse, og kanskje jeg skal vlogge? hmm.. hva vil dere? På søndag blir det nok en sånn slapp av dag, og pakke skolesekken før skolen på mandag nok igjen! Det som er herlig med neste uke er at vi nesten ikke har lekser, og ingen prøver som jeg vet om enda. De siste ukene har det vært 1-3 prøver i uka, og det er litt stress i min verden hvert fall. 

Nye header også, den laget jeg faktisk selv. Prøvde å gjøre den som enkel som mulig siden jeg har et enkelt design.

HA EN NYYYDELIG HELG ALLE SAMMEN!

blogges.

INSPO ALL THE WAY

08.10.2015, 18:27

inspirasjon for høsten

24.09.2015, 17:49

Heiiisann igjen folkens.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Det eneste jeg har gjort i dag er å bruke dagen på skole og blogg. Denne uken hadde vi en del lekser, så derfor skal jeg snart sette meg ned for å gjøre siste rest. Vi er nettopp ferdig med nasjonale prøver på skolen og det er så deilig å få det ut av tankene! Jeg har også planlagt noen innlegg til bloggen som kommer til å komme de neste dagene. Hva vil dere at jeg skal blogge om denne høsten?  Gjerne legg igjen en kommentar om hva du ønsker mer av på bloggen min denne høsten! Det er alltid kjekt å få noen ønsker fra dere. Innleggene er nå tross alt til dere.

Det er jo ikke så alt for lenge til høstferie nå heller! Det er en uke igjen i morgen. Kjenner det skal bli godt med en liten feire faktisk. (hehe) Jeg har ikke noen store planer i ferien, men det er alltid noe som dukker opp! Blir mye tid til venner. Dere ser kanskje at jeg har lagt med en collage om høsten med i innlegget? Jeg gleder meg faktisk til høsten, borsett fra regnet! Jeg elsker høsten siden høstfargene på klær osv er så utrolig fine! 

Hva gleder du deg mest til høsten? Gleder du deg til høstferien?

Klem Therese.

IT´S FRIDAY

11.09.2015, 15:58

Heisann alle sammen!

ENDELIG FREDAG, eller hva jeg skal si. Det er så deilig å komme hjem etter en laang skole dag med mange fag. Jeg syns alltid det er herlig å komme hjem på en fredag og tenke at nå trenger du ikke å tenke skole før på søndags kveld, og bare nyte helgen sammen med venner! Jeg er vel ikke den enste som tenker det vel? Denne helgen skal jeg gjøre masse kjekt sammen med venner. Nå skal jeg ta meg en tur på Amanda for å kjøpe noen ting, mens i morgen skal jeg på edda kino sammen med venner kanskje. Jeg skal også se en film sammen med min aller bestevenninne ida i kveld som kommer til å bli kjekt. Det kommer til å bli en fin helg ♥

Hva skal du denne helgen?

Klem Therese.

OUT IN THE SUN

30.08.2015, 16:32

Heisann!

I dag har det vært en helt fantastisk dag ute! Det har vært et utrolig fint vær, som det enda er. Jeg skal være ute å nye været i dag, jeg har også planer om å spille inn noen videoer til kanalen for neste uke. Til nå har jeg vært ute med Mico en god stund, det er så utrolig kjekt å være ute med han når sola skinner. I morgen er det tilbake på skolen igjen og en ny uke! Jeg håper virkelig at været holder seg til i morgen også.

Jeg fikk jo ikke blogget om hva jeg var på i går, så det tenkte jeg å fortelle dere om i dagens innlegg. Jeg var nemlig på konsert til de fantastiske tvillingene Marcus og Martinus. Det var konserten til Oasen storsenter. Jeg gikk sammen med Frida venninnen min fra Bergen. Det var så utrolig godt å se hun igjen, har savnet hun utrolig mye! Marcus og Martinus hadde en super konsert, hvertfall så lenge den varte. Siden teknikken sviktet etter 2-3 sanger måtte de desverre avlyse hele konserten.

Men vi fikk heldigvis møte de på signeringen da. De var noen super herlige gutter! De har også en utrolig stemme begge to. Jeg møtte også en del blogglesere og det er utrolig kjekt når dere kommer bort å hilser og tar bilder med meg! Dere er fantastiske. Jeg har også laget en vlog fra dagen i går som kommer på tirsdag! Da har dere noe å glede dere til.

Hvordan er været hos dere?

Klem Therese.

wii helg

21.08.2015, 16:54

Heisann folkens.

I dag er det endelig helg, veldig herlig selv om det ikke har vært så utrolig mye skole. Det var helt greit på skolen i dag, vi hadde en helt vanlig skoledag, Det er ikke så mye å fortelle om. I dag skal jeg ut å bade med noen venner fra klassen. Deretter skal jeg på overnatting med noen jenter fra klassen. Jeg gleder meg utrolig mye til å overnatte sammen med de. Det blir kjempe kjekt å bli mer kjent med de (Det er Frida som jeg kjenner fra før, Jeanett og Emma) De er noen herlige jenter ♥ Jeg tror det blir en fin dag/kveld, dere får sikkert høre mer om det i morgen! Jeg lurer og på hva dere syntes om videoen jeg lagde i går?

Ha en utrolig fin fredag alle sammen! (:


Hva skal du gjøre i dag?

Klem Therese.

10 ting som får meg til å smile!

18.08.2015, 16:24

Hei igjen folkens!

Jeg fikk for en liten stund siden et forslag av en leser om å lage et innlegg der jeg skriver ti ting som får meg til å smile! Det er jo et supert forslag, derfor bestemte jeg meg for å lage det i dag til dere. Kanskje du også kjenner deg igjen i noe av dette jeg skriver? Da må du gjerne fortelle det i kommentarfeltet, eller kanskje du har noe helt annet du begynner å smile av, fortell meg! :) Det er så kjekt å lese kommentarene dere legger igjen.

Venner - Vennene mine får meg alltid til å smile uansett hvilket humør jeg er! Da mener jeg uansett. De vet akkurat hvordan de skal få meg til å smile.

Familie - Familie er vel noe som får alle menneske glade og smilende? Familie er jo noe som alltid setter pris på den du er, og er alltid glad i deg uansett hva.

Komplimenter - Alle mennesker blir vel glade og begynner å smile da de får komplimenter? ? Det gjør hvertfall jeg! Det er så utrolig godt å få noen komplimenter av og til, men du må alltid være god til å ta de i mot. 

Musikk - Musikk får meg alltid til å smile, spesielt viss du setter deg godt til rette og setter på favoritt sangen din også synger du med! Da får jeg hvertfall frem et skikkelig smil :) No music, no life. right?

Mico - Denne skjønningen her får meg alltid til å smile, det er nesten umulig og bli sint på denne karen. (haha!)  For eksempel når jeg kommer hjem fra skolen, så er det alltid så godt å komme inn dørene til denne søtnosen. Når jeg er med han også, blir jeg skikkelig glad og når du klemmer han er det nesten som du aldri vil slippe.


DERE! - wow, dere får meg alltid til å smile alltid. Dere sender meg mange kjempe koselige meldinger/videoer som får meg alltid til å smile. Dere er virkelig de beste leserne en blogger kan få! Jeg blir så utrolig glad da dere sender meg forskjellige meldinger/edits/tegninger dere har tegnet av meg/ videoer dere har laget osv. Dere lyser virkelig opp dagen min!

Videoer/hjelper andre - Jeg ser ofte på facebook, sånne videoer der noen for eksempel hjelper et dyr! Det er kanskje hjemmeløs, også er det noen som hjelper dyret. Jeg blir så utrolig glad av det, at jeg begynner å smile til topp til tå. 

Når jeg får noe til - Jeg er vel ikke den enste som begynner å smile når vi får noe til som vi har jobbet hardt før? Når jeg har jobbet skikkelig hardt for noe og faktisk får de til, da er smilet mitt på sin plass.

Sommer - Sommer er en tid du får masse tid sammen med venner, kan være ute å bade og ikke minst spise masse is og mye mer! Sommeren gjør meg utrolig glad hvertfall, får tilbringt masse tid med de du er glad i.

Gjøre noe du elsker - Når du driver med noe som du elsker å holde på med, så smiler du jo alltid og er glad! For eksempel når jeg lager videoer eller blogger, så smiler jeg jo alltid og er glad fordi det er noe jeg elsker å gjøre! 

Kjente du deg igjen av noe det jeg skrev?

Klem Therese ♥

Inspirasjon

17.08.2015, 18:34I´m in love with We heart it ♥ Jeg virkelig elsker We heart it,  er det et sted jeg finner inspirasjonen min fra så er det her! Alle bildene i collagen som jeg har laget her, de er hentet fra We heart it. Dere ser jo egentlig hvor nydelige bilder man finner der! Har du ikke sjekket det ut enda, anbefaler jeg deg å laste ned appen. Jeg lover deg at det ender opp med at, du sitter på we heart it 24/7. (haha!) I dag har jeg bare tenkt å ta dagen med ro, siden i dag føler jeg egentlig ikke for å gjøre noe stort.

Jeg skal skrive et par innlegg, siden dere har sendt inn en del forslag på snapchaten min (Theresesblogg). Dere andre må også gjerne legge meg til, dere er helt herlige! Tusen takk for alle de koselige snappene jeg får av dere :) Har jeg en dårlig dag, så er det bare å se på snappene deres så smiler jeg med en gang ♥ 

Hva har du gjort i dag? Når begynner du på skolen?

Klem Therese! 

Skole start snart? og ny video!

16.08.2015, 15:45

Heisann.

Jeg vet det er ganske mange som begynner på skolen i morgen, så derfor kommer det en back to school haul i morgen, som visst mange gleder seg til. Jeg er ganske nok fornøyd med denne videoen, spesielt introen så legg merke til den i morgen! Jeg har funnet mange tøffe måter å redigere på nå, jeg gleder meg egentlig bare mer og mer til å vise dere videoene mine til dere.

Jeg begynner ikke på skolen før på torsdag, så jeg kan forsatt ta det med ro. Men jeg skal legge meg tidlig hele denne uken, også stå opp tidlig siden det er skole rett rundt hjørnet! Jeg gru/gleder meg til skolen som jeg har sagt før, skal vi så utrolig kjekt å se venner igjen og bli bedre kjent med de jeg kom i klasse med.

Jo, også kommer det også en back to school diy på torsdag! Jeg gleder meg utrolig mye til å vise dere den også, bare å vente i spenning. Jeg er også litt lei meg for at back to school videoene kommer denne uka vi begynner på skolen, men jeg har ikke fått kjøpt inn ting før i denne helgen her. Det er derfor de kommer til sent. Men jaja.

Her ser dere se litt screenshouts av videoen min ♥:  

Gleder du deg til videoen som kommer i morgen?

Klem Therese ♥

Beste dagen i livet?!

09.08.2015, 22:25

Heisann folkens!

oi, føler det er lenge siden jeg har vært foran pcen og blogget for dere. Det siste innlegget var på torsdag, og det er en liten stund siden.. Jeg har nemlig vært litt opptatt i helgen, i går altså på Lørdag var den beste dagen i livet mitt sånn helt ærlig! Guess what? Jeg møtte The Main Level på Lørdag, endelig fikk jeg møtt de! Det har jeg ventet så utrolig lenge nå, dere som følger meg på instagram (@Theresesorenes) vet det nok allerede, har kommet ut en del bilder fra i går kveld på Etne marknaden. Det var ikke bare signering, det var er super konsert også! Guttene rocket virkelig scenen, og jeg stod på første rad. Den følelsen når idolene dine står rett foran ansiktet ditt, det er den beste følelsen en fangirl kan ha! mhm, jeg er mainer som vi fansen til The Main Level kaller oss. 

The Main Level består av Alexsander som vi kaller for Alex, Laurent og Sander. De er mest herlige guttene jeg har møtt noensinne! De er så utrolig snille mot fansen, gjør alt for de, de har utrolig god musikk og de kommer ut med et album i september. Gjett hvem som gleder seg! mhm Therese det. Dagen min i går var helt ærlig ubeskrivelig! Jeg fikk mange klemmer av de, autograf, bilde osv. Den enste grunnen til at jeg var på Etne marknaden var for å møte/konserten sin skyld hehe. Jeg møtte også mange herlige lesere fra bloggen også! Dere er virkelig helt herlige alle sammen ♥ Kjempe koselig å ta bilde med dere! 

Jeg tok dessverre ikke så mange bilder i går uten om med gutta, siden jeg ikke tok med meg kamera. Jeg ville egentlig bruke mest tid på Frida denne helgen, siden jeg overnattet på hytten til henne i helgen siden vi skulle på Etne marknaden derfor det ikke ble noe blogging også. 

(vil dere se videoer fra konserten som var fantastisk? følg fanbruker som jeg av de, som jeg styrer sammen med en jente som heter Andrine. Den heter @Themainlevel_fans)

Hihi, mitt favoritt bildene sammen med gutta mine ♥ Meg, Alex, Laurent og Sander. Elsker de så utrolig mye, at det ikke kan beskrives nesten ♥ (ble mobilbilder..)

herlige alex ♥

Har du aldri hørt musikken deres før? HER finner du deres nyeste singel My Girl som er min favoritt sang. HER, HER, HER finner dere tre andre :) Forresten er mange som har spurt meg om jeg skal på kvadrat på tirsdag siden The Main Level skal ha konsert der. Jeg skal kanskje viss jeg får et ja fra foreldrene mine siden det er et godt stykke herfra. Men jeg har så utrolig lyst å møte de igjen, så viss jeg får lov så drar jeg selvfølgelig! skal du? 

Klem Therese.

Must haves for summer 2k15

26.07.2015, 16:25

Heisann folkens!

I dag har jeg tenkt og ha et veldig etterspurt innlegg! Det er nemlig mine must haves for summer, jeg har aldri laget lignende innlegg som dette før så dette blir spennende. Jeg skulle egentlig poste innkjøps videoen i dag, men det er noe som skjedde med den skal prøve å få fikset den så raskt som mulig. Men ihvertfall håper dere liker dette innlegget, og gjerne skriv hvilke innlegg du vil ha fremover i kommentarfeltet også ♥ Håper dere får en fin sommer videre og har hatt en fin sommer til nå.

AMBER ROMANCE VICTORIA SECRET - Helt siden jeg fikk denne i huset i sommer har jeg brukt den hver enste dag! Jeg elsker lukten på denne utrolig godt. Den lukter så sommerlig og så fresht. Viss dere vurderer å kjøpe en body mist fra vc så kjøp amber romance!

MANGO TEMTATION VICTORIA SECRET - Det er akkurat det samme med denne også! Denne lukter også helt himmelsk og har vert et stort summer must haves, det er en body lotion fra vc. Den lukter så utrolig godt og mango. Dette har vert min favoritt body lotion i sommer.

FLASH TATTOS (vises ikke på bilde) - Jeg har virkelig elsket flash tattos i hele sommer! Det er noe som virkelig er en must haves i sommer. De er helt utrolig nydelige på, og de fleste ser skikkelig sommerlige på også. Jeg liker best de med blomster på.

BIKINI (fra vc) - Hva skal man gjøre uten bikini i sommer? Jeg kan virkelig ikke leve uten bikini i en sommer, det er den største min must have tror jeg.

MAC LEPPESTIFT (04) - Helt siden denne ble med meg hjem etter jeg var i England så har jeg brukt denne hver dag (og i England). Denne er helt nydelig på, og den er veldig nude så den passer til alt. Denne har også vert et stort summer must have.

MAC STUDIO FIX - Dette har jeg vert så avhengig av i sommer, isteden for og sminke meg med både fondation å hele pakka så har jeg bare brukt Mac studio fix pudderet mitt. Det har jeg spart så mye tid på hehe. Dette pudder er jeg in love with, det dekker så bra og det sitter bra på huden!

MUSIKK (spotify) - En sommer uten musikk?! Det er en sommer uten liv, jeg klarer meg virkelig ikke uten musikk. Da jeg skal reise et sted og det har jeg gjort en del i sommer så da har musikken reddet meg mye. Det er også veldig mange sommer sanger der ute og mine største favoritt er vel (My girl av The main level og Bare min av Morgan sulele).

PASS - Jeg kan nå ikke reise på ferie uten passet mitt, så dette har jo selvfølgelig vert en stor must have i sommer. Det hadde ikke blitt noe England tur på meg uten passet mitt.

SOLKREM - Takk gud for at jeg ikke har blitt solbrent i år til nå hvert fall. Jeg hater virkelig og bli solbrent, derfor reddet solkremen meg hehe. Jeg hater virkelig å være solbrent, det er så utrolig vondt! Så glad jeg ikke har blitt det.

SHORTS (vises ikke på bilde) - Jeg trenger virkelig shortser i sommer, jeg klarer virkelig ikke å gå i bukse viss det er for varmt ute da tar det virkelig liv av meg.

Klem ♥

Spørsmål & svar - Runde 1

25.07.2015, 19:42

Heisann. 

Jeg har tenkt å svare på noen spørsmål så jeg har fått fra dere! jeg svarer ofte i kommentarfeltet når det kommer spørsmål der, men jeg får ofte det samme spørsmålet. Derfor har jeg tenkt og ha en del spørsmål og svar runder, viss du har spørsmål så stil i kommentarfeltet så svarer jeg kanskje på det neste gang ♥ Håper du får svar på det du vil.

1. Kunne du blitt venn med en annen blogger?

Svar: Ja! Jeg er veldig åpen for å bli venn med en annen blogger, jeg er venn med andre bloggere fra før av. Det er veldig lett og snakke med andre bloggere, for de vet på en måte hvordan du har det siden det er samme hobby dere driver med.

2. Hvilket program bruker du for å redigere videoene dine?

Svar: Jeg bruker Imovie, og på thumbernailen (forside bildet) bruker jeg picmonkey. Jeg har kjøpt full versjon va picmonkey, men gratis versjonen funker fett!

3. Har du kjæreste, og viss du har kan du lage en video der han sminker deg?

Svar: Ja, jeg har kjæreste (1 måned i morgen siden vi offisielt ble sammen). Viss han har lyst å være med på en video kan vi sikkert fikse det!

4. Liker du marcus og martinus?

Svar: Jeg er ikke MM-er som de kaller seg, men jeg kan godt høre på musikken deres også er de utrolig søte ikke minst! To herlige gutter ♥

5. Hva tenker du når fans kommer bort og spør om bilde?

Svar: Jeg blir jo veldig glad alltid! Det er alltid kjekt og få hilse på dere, så det er bare til og komme bort.

6. Kan du lage en "every day makeup"?

Svar: JA! Jeg har faktisk endret den nå etter jeg kom hjem fra England, så det kan jeg godt.

7. Når begynte du med sminke?

Svar: Jeg begynte med mascara i 6.klasse men begynte ikke skikkelig før i 7.klasse. Men jeg syns det er litt dumt når jeg ser at folk kommenterer sånn "du bruker alt for mye sminke" og "du er for liten for sminke" siden det er jo forskjell til person til person hva de syns er tidlig og ikke. Jeg syns alle skal få begynne med sminke når de føler jeg klar, og starte med litt og litt. 

8. Når kommer innkjøps videoen fra England?

Svar: Jeg holder på med den! Jeg prøver og gjøre den så bra som mulig, men jeg kan prøve å få den til i morgen.Klem ♥

Fakta om meg

09.07.2015, 16:00

- Nå jeg var liten ønsket jeg å bli politi, det var min største drøm.

- Når jeg også var liten så klippet jeg alltid av alt håret på barbie dukkene mine! Jeg lekte alltid frisør med de, så damene ble til menn.

- Jeg lekte med barbie helt til jeg var 10-11 år, elsket barbie! Jeg syns fortsatt barbie filmene er kjekke haha.

 - Favoritt frukten min er vannmelon og annanas, og favoritt bæret mitt er jordbær.

- Jeg har lyst å holde på med bloggen så lenge jeg har mulighet til det.

- Jeg sliter med uren hud, men det positive er at det begynne å bli bedre! Jeg tror det er bedre til etter sommeren.

- Favoritt byen min er Bergen, og jeg har lyst å flytte der til når jeg er voksen.

- Jeg har lyst å bli frisør når jeg er voksen, jeg elsker å dille med håret til folk og mitt. Jeg har stor interesse innen for sminke og hår.

- Jeg fikk interesse for sminke på grunn av Milena, og nå elsker jeg sminke.

- Jeg er egentlig veldig barnslig, folk syns jeg er fjortis men viss du virkelig blir kjent med meg så ser du at jeg faktisk er barnslig haha!

- Før så farget jeg øyenbryna syyyyyykt sterke, og nå når jeg ser tilbake så spyr jeg nesten av de.

- Jeg har lyst og farge håret før jeg begynner på ungdomskolen, blondt altså men en litt annen farge.

- Jeg skal begynne i 8b til høsten, når jeg begynner på ungdomskolen.

- Jeg har en kjæreste som heter Adlan, mange som lurer på dette visst.

- Jeg tar meg utrolig mye i håret! Det har jeg til og med fått kommentarer på.

- Jeg tar aldri til meg hat, siden jeg leser alltid de fine kommentarene jeg får fra mine fantastiske lesere så sletter jeg de stygge (får sjeldent da).

- Jeg har natt bøyle i tillegg til reguleringen, på grunn av at jeg har utrolig mye overbitt. Jeg hater den da off.

Sånn dette var noen fakta dere kanskje ikke visste om meg! Jeg håper virkelig dere likte dette innlegget, og forresten jeg koser meg her nede i England! 

Ønsker du flere sånne innlegg som dette?

DREAMING...

01.07.2015, 13:00

 

29.06.2015

29.06.2015, 15:51

Heia folkens!! ♥

Ikke sant det er deilig med sommerferie? Jeg har ikke fått sommer feelingen enda da, men den kommer sikkert snart. Det skal bli 28-30 grader her denne uken, det skal bli godt med varme haha. I dag så jeg og Ida kanskje planer om og overnatting, hos en av oss vi har ikke bestemt hos hvem enda. Det blir veldig godt og være sammen med Ida igjen, det sier jeg sikkert vær gang jeg skal ha overnatting av hun men jeg ser hun ikke så ofte som før! Men snart skal vi på ferie til England sammen, og det kommer sikkert til å bli fantastisk! Gleder meg utrolig masse, forresten mange så spurte når jeg reiser og det er 7 juli.

Men jeg lurte på en ting, Hva ønsker dere fremover i sommer på bloggen min? Her snakker jeg om innlegg, og ikke videoer. Det er typisk når jeg spør etter hva dere ønsker av innlegg, så får jeg masseee video forslag hehe. Jeg lurer på hva dere ønsker mer av i sommer på bloggen. Bare skriv masse forslag, Skriv skriv skriv! Jeg tar i mot alle forslag dere kommer med! Dere lurte sikker på hvorfor jeg postet videoer i går også? Det er fordi jeg skal begynne å legge ut mer videoer siden det er ferie, og da har jeg alltid tid til å lage litt mer videoer. Jeg kommer ikke til å poste alle videoene her, så viss du ønsker å se flere videoer av meg så kan det være lurt å abonnere på kanalen min HER. Da får dere mail når jeg poster ny video hver gang, Håper dere liker videoene jeg kommer med da ♥

Håper dere får en fantastisk sommer og kos dere masse!!

// Genser: Cubus // Bukse: Shein //

Hva vil du se fremover på bloggen min?

Klem Therese.

VG LISTA 2K15

21.06.2015, 18:57

Hei alle sammen. Jeg beklager veldig mye for at det ikke ble noe blogging i går, men de var på grunn av at jeg hadde først kjørt i 6-7 timer med bil. Der etter gikk jeg rett ned til rådhusplassen for å møtte Tuva, jeg hadde planer om å poste en video men fikk ikke tid dessverre. Men vertfall jeg hadde en helt fantastisk dag i går det er ikke noe å legge skjul på! Jeg møtte en del av artistene, men ikke alle og vi fikk dessverre ikke backstage likevel. Men jeg møtte fleste parten uansett. Det enste som var litt dumt at jeg ikke fikk tatt bilde med The Main Level fikk bare snakket men det var fordi de ikke hadde tid, men jeg ser de om ikke så lenge da!! Det var utrolig kjekt å se å snakke litt med de i virkeligheten da!

Jeg kjørte på fredags kvelden ( klokken tre om natta ) og vi kom ned til Oslo, elleve om morgningen. Jeg sov meste parten av tiden, men det var en lang bil tur for det om. Det var veldig mye musikk den bilturen også hehe. Når vi endelig hadde komet ned til Oslo, så gikk jeg ned for å møte Tuva på rådhusplassen! Gjett om det var godt å se hun eller. Jeg har blitt kjent med Tuva over nettet og begge er utrolig store fans av The Main level, å viss jeg husker rett så startet det med de at vi ble kjent. Jeg har skypet så utrolig masse med Tuva før vi møttes og vi bur utrolig langt vekke fra hverandre, så det var utrolig godt å møte hun i virkeligheten. Tuva var en fantastisk jente, som jeg gleder meg til å bli mer kjent med. Jeg håper vi møtets snart igjen.

Jeg og Tuva gikk ned til resten av venninne hennes og fortsatte å stilte oss i kø, men vi fikk ned til Oiid sin stand for å prøve og vinne golden circle, gjett om vi gjorde det! Joda vi klarte å vinne golden circle, vi vant den konkurransen der du måtte ta et kreativt bilde med Oiid sin Logo. Jeg og Tuva ble utrolig glade, for at vi vant golden circle siden da kunne vi se The Fooo / The Main Level / Marcus og Martinus og resten av gjengen nærmere. 

Vi stod en god stund i kø, men det var verdt det alt sammen. Etter en liten stund så fikk vi vite at storesøsteren min og venninnen hennes vant også golden circle, så da kom de til oss i køen. Vi slapp inn i golden circle i sirka 16.00, å da måtte vi vente i tre timer før konserten startet! Det ble skikkelig god stemning når konserten startet! Alle artistene var helt fantastisk, de jeg er spesiell stor fan av ble jeg utrolig glad for å høre og det er selvfølgelig The Main Level / The Fooo conspiracy / Marcus og Martinus. Jeg må bare si at alle artistene rocket scenen når de stod der oppe! Det var så utrolig bra liv der oppe og i publikum! 

Her ser dere noen av artistene/kjente folk jeg møtte:


Her møtte jeg to av i The Fooo cinspiracy! Oscar Olly Molander og Osvar Enestad. ( ikke de beste bildene )

Han ene som er med og synger " Bare min " og " langt igjen å gå ".

Jeg møtte også den fantastiske Kwabs som synger " Walk ", han er helt utrolig awesome!

Jeg og Tuva tok også bilde med sangeren til Kwabs, hun har så utrolig fin herregud!

Dette er Tina Mondelia fra youtube, HER finner dere kanelen hennes! Hun er helt fantastisk :)

Det er vel ikke bare jeg som følte med på Paredise Hotel i år? I går på VG lista så møtte jeg Audun, han var en av de jeg heiet på.

Jeg møtte også andre artister/kjente folk, men alle hadde dessverre ikke tid til bilde :)

Jeg hadde en fantastisk dag i Oslo på VG lista. 

Klem Therese.

MY STORY

06.06.2015, 17:00

Hei mine fantastiske ♥ Jeg postet et bilde på Onsdag der jeg spurte etter hva dere ønsket mer av på bloggen min, og jeg fikk en del kommentarer at noen av dere ønsker å vite mere om meg. Jeg har jo blogget utrolig lenge nå, og jeg får flere og flere lesere etter hvert å derfor tenke jeg nå og skrive litt om meg selv på ny. Dere skrev også at dere vil bli bedre kjent med meg, jeg vil også bli kjent med dere! Så gjerne legg igjen en kommentar der du skriver om deg selv, kanskje også hvor lenge du har lest min blogg? Kanskje du kan skrive hva du liker best å lese om her på bloggen min det kan være godt å vite når jeg skal blogge.

Jeg heter Therese Sørenes som kanskje mange av dere vet allerede, Jeg er også 13 år har bursdag 11. April. Jeg er en jente med masse energi, og hater å sitte ro å ikke gjøre noe som helst uten om når jeg blogger da vil jeg helst være alene og slappe av med pcen. Jeg kommer fra et sted som heter Haugesund, jeg liker meg utrolig godt her men favoritt byen min er så klart Bergen! Bergen er elsk, har vert der et par ganger og jeg elsker Bergen. Jeg har alltid hatt interesser for og blogge å ta bilder og hele pakka der. Jeg er ofte ute og tar antrekks bilder til bloggen min, og det er alltid lillesøstra mi som tar bildene mine eller storesøstera mi.Her får dere et lite innblikk av meg som liten jente ♥

Min familie er en foster familie, og for dere som ikke vet hva foster familie er så er det en familie som tar på en måte vare på et barn/ungdom som ikke har foreldrene som kan ta vare på barna sine eller at foreldrene er døde eller noe lignende. Jeg har fått utrolig godt forhold til fostersøstra mi og er blitt utrolig glad i hun! Dere kan lese mer om dette HER, det var da jeg "avslørte" at vi skulle bli en fosterfamilie og jeg husker enda hvor utrolig spent jeg var på dette! Jeg hadde så mange sommerfugler i magen når vi skulle få møte hun.

Jeg har også to søstre fra før av, de er begge to eldre enn meg så jeg har alltid vert minst før jeg ble fostersøster da. Jeg har alltid ønsket meg en lillesøster å endelig fikk jeg det. Jeg har også en storebror, som har flyttet ut nå til Stavanger så ser han ikke så ofte uten om når vi er i Stavanger eller når han er hjemme, Jeg har også en mamma og pappa selvfølgelig. Mange lurer på hva foreldrene mine syns om at jeg har blogg, jeg har aldri spurt de om dette men de vet det ja og de hjelper meg ofte. Viss jeg får mail om en sponsor, så snakker jeg alltid med Pappa først sånn at jeg vet at jeg ikke blir lurt til noe, og jeg spør av og til mamma eller storesøstrene mine om hjelp med retting/bilder/viss jeg lurer på om jeg kan skrive om en viss ting så er de alltid til hjelp! Veldig godt og ha en familie som alltid hjelper deg når du trenger det, jeg er utrooolig glad i alle sammen!

Jeg har også en del venninner/bestevenninner som jeg setter kjempe stor pris på at jeg har! Mange lurer på hvem som er mine bestevenninner, og det er Ida, Milena, Julie, Frida og Madelen det er de jeg alltid kan stole på og fortelle alt! Noen bur langt unna og noen bur veldig nærme, så noen av de får jeg ikke alltid vert sammen med. Jeg er en person som liker å være åpen mot venninner å jeg går alltid å forteller de noe viss det har skjedd noe, de er det alltid for meg og jeg kan alltid regne med de. De er min familie nummer to ♥ Hva skulle jeg gjort uten de?

Dere som kanskje følger meg på andre sosiale medier også har kanskje fått med dere at jeg har fått meg kjæreste og han heter Marius. Vi er nylig kjærester, og trives utrolig godt i hverandres selskap og jeg har blitt utrolig glad i han på så kort tid. Ja, det var han jeg datet som jeg har blogget om tidligere. Det er ikke så mye og fortelle enda, men jeg kommer nok til og oppdatere dere mer om oss to ♥ Godt og ha noen å snakke med og en som alltid støtter deg.

Fritiden min bruker jeg mest på bloggen, og prøver å få blogget mest mulig. Jeg bruker også en stor del på venner og familien, men bloggen har blitt en stor del av livet mitt. Jeg er utrolig glad for alle leserne jeg har fått i det siste, og setter stor pris på hver og en av dere. Jeg går jo også på cheerleadning som dere kanskje har fått med dere, men akkurat nå så er sesongen over for denne gangen men jeg tror jeg kommer til og fortsette til ungdomsskolen.Jeg har gått på cheerleadning sirka i et år eller litt mindre, og jeg trives veldig mye og laget er fantastisk! Alle sammen er kjekke, og alle er velkommne det er jo bra. Før gikk jeg også på fotball men jeg fant vel ut at det ikke var noe for meg lengre, så derfor sluttet jeg og begynte på cheerleadning og her kommer jeg til å gå en del.

Jeg har jo blogget i en god stund! Jeg har blogget i over 1 år, snart et og et halvt år det begynner og bli ganske lenge når jeg tenker over det. Men jeg elsker det fortsatt og dette er noe jeg kommer til å holde på med en god stund frem over. Jeg har stor interesse for og sitte å skrive sånne innlegg som dette på en blogg, eller der jeg deler ting med andre! Jeg har også en stor interesse for å ta bilder, mote, sminke, skjønnhet og mye mer! Grunnen til at jeg har blitt veldig interessert i sminke er vel på grunn av mitt vakre søskenbarn Milena som dere har fått hørt litt om tidligere, savner og henge med hun så vi må finne på noe snart igjen!

Jeg hadde en tung periode i 2013 høsten, jeg hadde en hund som het Mira og hun var min og storesøstrene min sin bestevenn! Mira ble dessverre syk og måtte avlives, det var virkelig en vond dag og dere kan rett å slett ikke forstille dere dette, det er noe av det vondeste jeg har følt noen sinne! Jeg gråt hele dagen, og føltes som jeg hadde miste min aller bestevenn og enste hun betydde så mye for meg å jeg hadde vokst opp med denne fantastiske huden! Det er den snilleste og lydigste huden jeg noen gang har møtt og hun var bare herlig, hun var helt overkosete og sa aldri et ord! Men hun var så syk, og tynn vi kunne se ribbeina hennes de siste dagene så vi hadde vel allerede da skjønt at det var farvel.. Kjenner at det fortsatt er tung å skrive om dette. Viss dere vil at jeg skal fortelle mer om den dagen hvordan den var så er det bare til å si i fra så skal jeg prøve å få til et innlegg, har fått spørsmål om det tidligere.Håper dere likte innlegget og ble bedre kjent med meg. Jeg forteller ikke alt men jeg forteller litt! Elsker der, dere betyr masse for meg! ♥

Husk og skriv kort om deg i kommentarfeltet sånn at jeg kan bli bedere kjent med dere også, gjerne fortell hvor lenge du har lest bloggen min pluss hva du liker å lese mest om på bloggen min, veldig kjekt for meg å vite. (Fortsatt mulighet å bli med i konkurransen min HER)

Klem Therese.

NY KLIPPET MICO

21.05.2015, 16:42

Hei alle sammen. I dag har jeg vert på skolen som sikkert alle andre har? Når jeg kom hjem så kjørte jeg og mamma, Mico ut for han skulle til hundefrisøren for og få seg en klipp. Jeg må bare si at når han ble ferdig, herregud jeg forelsket meg i han på nytt! Mico ble så utrolig søt og uskyldig da han var ferdig klippet, det tok ca 2 timer å klippe Mico. For dere som lurer på hvilken rase han er så er han en Pomeranian.

I dag skal jeg rydde rommet mitt, for dere som ikke vet det så hater jeg å rydde rommet mitt så viss jeg først starter tar det sånn to dager før jeg faktisk er ferdig å rydde. Men i dag skal jeg bli helt ferdig for til helgen skal Ida overnatte hos meg igjen bare dette blir hele helgen tror jeg. Vil dere at vi kanskje skal lage en video sammen?

Her ser dere forskjellen før/etter, stor forskjell ikke sant?

Noen bilder av Mico etter han var ferdig klippet.

Vi klippet han hos The ice dog groomers shop, veldig flinke :)

Ha en fin dag videre mine fantastiske lesere!

Klem Therese.

KONFIRMASJON

03.05.2015, 12:28

Hei alle sammen  I går ble det ikke den beste oppdateringen på grunn av jeg var i konfirmasjon til Milena, siden hun er søskenbarnet mitt. Men jeg skal se om jeg får tatt litt mer bilder i dag i konfirmasjonen og poste det her når jeg kommer hjem igjen. I går så fikk jeg ikke tid å blogge så mye når jeg kom hjem siden jeg startet rett på konfirmasjons gaven til Ida, jeg skal i konfirmasjonen hennes i dag. For dere som ikke vet hvem hun er så er det bestevenninna mi som jeg har kjent siden jeg var liten. 

Jeg brukte hele dagen/kvelden på gaven til min nydelige bestevenninne, så håper hun blir glad for den som jeg tror hun blir. Gleder meg masse til konfirmasjonen nå, så håper jeg Ida får en fantastisk dag! Husker enda når vi var små å lekte med barbie hele tiden! Elsker deg jenta mi så må du kose deg kjempe masse i dag.


I dag har verdens beste lille søster bursdag, nemlig Caroline! Så jeg vil bare avslutte dette innlegget og si gratulerer med dagen til hun som 11 åring. Utrolig glad i deg.

Har du vert i konfirmasjon denne helgen?

Klem Therese.

MÅNEDENS GLOSSYBOX

30.04.2015, 14:02

Heii alle sammen ♥ I april så melte jeg meg inn i glossbox, altså at jeg abonnerer på det (dette er ikke et sponset innlegg). Jeg var med i Girl:IT før men nå er det ikke noe for meg lenger, og da byttet jeg til Glossybox. Jeg er jo veldig glad i skjønnhet/sminke så det passet egentlig ganske bra for meg. Jeg ble utrolig fornøyd med det som kom i esken i dag. I glossybox så får du fem skjønnhets produkter hver måned for 179kr. 


Her ser der alt jeg fikk i denne pakken, jeg har ikke testet det ut enda men det kommer jeg nok til å gjøre. HER kommer dere forresten til fremsiden til glossybox. Jeg kan anbefale dere og abonnere på glossybox, viss dere er interesserer dere innom for dette.

 Eyeshadow - Nail polish - Lipstick - Reflash (eyelashes)Så fikk jeg også noen prøver fra Loreal Paris sin skin perfect (dagkrem). Den skal jeg teste ut i dag, og fremover.

Vil dere at jeg skal ha månedens glossybox hver måned?

Klem Therese.

CHEER

11.03.2015, 14:10

Halloo! Nå er det endelig tid for cheerleadning og vi gleder oss jo som vanlig. Det er litt stress og blogg på Onsdager siden det starter så tidelig men får bare bedre tid til andre ting når jeg kommer hjem så det er jo litt deilig. Haha jeg og Frida hadde en liten photoshoot på veien i dag før trening, og det ble mange kule bilder!

Når jeg kommer hjem skal jeg prøve og bli ferdig med en serie som jeg holder på med, siden jeg har funnet en annen som jeg vill se haha! Tror neppe jeg blir ferdig med serien da, den heter White collar og den er såå utrolig bra elsker den! 

På skolen så holder 6-7 trinn på med skole avis og det er kjekt i forhold til vanlig skole siden vi får mat på skolen, vi slepper mange timer og mye mer. Jeg jobber ganske mye sammen med Madelen siden begge er journalister. Så i morgen skal vi på ungdomskolen og intervjue en mann, jeg er litt nervøs...

Hva skal dere i dag da? Hva syns du om bildene?

Klem Therese...

VINTERLYD PÅ LØRDAG

06.03.2015, 16:00

Hei alle sammen. Jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen, siden jeg skal nemlig på Vinterlyd i Stavanger sammen med Ida. Wow, sånn vi gleder oss til dette, siden The Main level skal spille der og jeg er en utrolig utrolig stor fan av de, og når jeg viste de til Ida så hun bare WOW de var flinke. Jeg er jo helt gira på de for tiden og hører på Lost right here hele tiden av The main Level. Dere merket kanskje at Alexander lika bilde mitt på instagram og jeg ble helt STARSTUCK.. Viss dere ikke har hørt denne sangen anbefaler jeg den til dere.

Her kan dere høre den, den er bare elsk!

Jeg kommer til og oppdatere dere om konserten på søndag eller lørdags kveld, men tror jeg gjør det på søndag siden det blir nok for seint. Konserten er jo gratis, og jeg gleder meg masse, kanskje jeg møter noen av dere! Hadde vert koselig. Jeg kommer til og være der hele konserten og jeg kommer veldig tidelig til Stavanger. Gleder meg å til og se de andre artistene som skal synge der, tror det blir en super dag!

Skal du på Vinterlyd? Hvem kommer du for å se?

Klem Therese.

♥ FØRSTE MØTE MED FOSTER-SØSTRA MI ♥

06.02.2015, 18:45

Hei alle sammen. I dag har jeg hatt en super dag, siden jeg fikk endelig møte foster-søstera min. Har gledet meg veldig mye til fredag, og i dag var det endelig fredag! Hun heter faktisk nesten det samme som den andre søstera min, eller de heter det samme bare en liten forskjell♥  Siden storesøstera min heter Karoline, og hun jeg møtte i dag heter Caroline med C det merket jeg i dag var litt avansert, siden når jeg ropte på Karoline så reagerte jo begge to. Men jeg tror dette kommer til og gå super bra, Caroline var kjempe snill og hyggelig. Jeg utrolig spent når broren min kom og hentet meg på skolen i dag, siden det var første gang jeg så hun 

Vi visste hun rommene først, hvor ting var og litt sånt, etter på spiste vi Taco siden hun kom jo rett etter skolen og da skulle vi spise. Vi bladde gjennom en del tapeter, siden hun må jo velge seg en tapet som hun kan ha på det  nye romme sitt. Vi spilte også litt Wii, siden broren min har nettopp fått jeg en ny Wii og siden hun syns det var kjekt så gjorde vi det. Vi snakket jo en del også, om hva vi likte og gjøre på fritiden og sånt også så vi ble mye bedre kjent og sånt.

Hun var vertfall en utrolig herlig jente, og tror vi kommer til og trives kjempe bra og nå gleder jeg meg masse til søndag siden da kommer Caroline igjen. Etter Caroline og de hun bur hos nå hadde kjørt hjem igjen, så kjørte jeg, Charlotte og Karoline på Amanda siden vi skulle kjøpe litt klær og noen så ting. Nå er jeg hjemme igjen og sitter og blogger og skal snart sette meg ned og se på serie og lage meg kakao 

Hva har du gjort på i dag? 

Klem Therese.

♥ Skal bli Foster-søster

31.01.2015, 17:31

Hei. Dere skjønner kanskje litt når der ser overskriften, jeg skal altså bli Foster søster for en jente som er 10 år gammel. Jeg gleder meg ganske mye, har sommer fugler i magen til og få møte hun siden jeg har hørt så mye positivt av hun. Jeg har alltid hatt lyst på en lillesøster,men jeg ble selvfølgelig fødd sist haha, så jeg ble den miste i flokken. Så jeg har alltid hatt lyst på en lillesøster. Jeg har ikke nevnt her på bloggen før at vi skal være fosterfamilie siden jeg tenkte ikke og skrive det her før det var helt av klart 

I starten altså det var i høst, vi spiste middag så fortalte mamma og pappa om vi kunne tenkt oss å være fosterfamilie. Vi var litt usikker da, men vi bestemte jo oss ikke da, mamma og pappa gikk på et kurs for og få vite en del mer om dette. Vi så noen filmer som vi fikk på minnepinne, og jeg bestemte meg ganske fort. Jeg tror dette kommer til og bli ganske kjekt og spennende, og få et nytt "familiemedlem" Vi hjelper jo på en måte andre når vi tar noen andre inn i familien vår, som kanskje ikke har hatt det så bra. Jeg ser frem til dette og tror det kommer til og gå veldig bra 

Hun er veldig "lik" oss liker og turne sånn som meg og hun virker veldig koselig og snill. Hun begynner jo i 5.klasse så det vill jo si at hun er 2 år mindre enn meg  Hun kommer i Vinterferien, og før vinterferien kommer hun på besøk et par ganger, så skal hun overnatte. Jeg har to søstre, en bror, to foreldre og en hund. Broren min bur ikke hjemme lenger derfor har vi plass til en til. Jeg er kjempe glad i alle i familien, og jeg tror jeg kan lett bli glad i hun nye som kommer ♥ Jeg kommer jo til og skrive mer om dette, når tiden kommer. 

Kjenner du noen som er fosterfamilie? Eller er du det selv?

Klem Therese.  

CHEERLEADNING

21.01.2015, 18:13

Hei alle sammen. I dag har jeg vert på Cheerleadning, derfor blir det sene innlegg. Men det har jeg nevnt før så tror jeg ikke trenger og nevne det hver Onsdag. Bare sånn at dere vet at jeg ikke har glemt ut bloggen, jeg blogger av og til før dagen før så poster jeg de dagen etter. Men i går var jeg for sliten og trøtt til og gjøre det. Men får se hvordan de blir neste gang. I dag har jeg og Frida hatt det utrolig morsomt sammen. Var kjekt som vanlig på Cheerleadning.

Vi kom jo hjem fra skolen ca 12:30, siden vi slutter tolv. Så når vi kom hjem hadde jeg fått en del pakker i poster, og den ene var kamera stativet mitt endelig! Nå har jeg alt jeg trenger til kamera mitt, og skal prøve og ta oftere Outfit innlegg. Siden jeg syns det er veldig kjekt og ha Outfit innlegg. Så fikk jeg litt andre ting også som jeg hadde bestilt, jeg skulle egentlig lage en unboxing video men det fikk jeg ikke tid til.

Kanskje det kommer en neste gang, jeg er vertfall veldig fornøyd med kamera stativet mitt. Jeg og Frida tar jo bussen til Cheer siden det begynner veldig tidelig, i forhold til andre sporter. Men i dag kom vi for seint til bussen, så var søstera mi heldigvis hjemme og kunne kjøre oss, siden hun skulle på jobb i samme slengen så. Vi kom oss ut til slutt vertfall, vi ble litt redde først når vi så at bussen ikke kom.. Jeg kom nesten nettopp hjem, og skal fikse noe på bloggen, så skal jeg dusje og gjøre lekser som vanlig. Ha en fin kveld videre, og gjerne kommentere om hva dere har gjort i dag. Koselig og lese hva dere har gjort og!

Hvilke sporter går du på ?

Klem Therese.

CHEERLEADNING TRENING

07.01.2015, 18:28

Heii dere. I dag ble det et seint innlegg, siden jeg har vert på cheerleadning trening. Og jeg går der nesten rett etter skolen, og da får jeg ikke blogget før nå om Onsdagene. Så håper det går, siden dette kommer nok til og være på hver onsdag. Men kan vær at jeg lager innlegget dagen før, sånn at dere slipper og venter. Men da får jeg ikke oppdatert dere på Instagram, men det går vel fint. Jeg hadde det veldig kjekt i dag og morsomt, klarte endelig Twist og det var utrolig kjekt og gjøre. I dag var første gangen på Cheerleadning i 2015, Jeg og Frida har blitt mye bedre kjent med de som går der. Siden før var det litt flaut og litt sånt, men nå er det ikke sånn. Gleder oss utrolig mye til neste gang!

Jeg holder på med og redigere en video til dere, siden er en liten uke siden sist video. Og derfor vill jeg gjerne dele en nye video med dere, jeg elsker selv og lage videoer. Og vet mange av dere liker at jeg deler videoer ofte, jeg prøver vertfall så godt jeg kan! Jeg har lagd månedens favoritter, vet ikke om dere kommer til og like den. Så den kommer nok i morgen siden, jeg skal redigere den ferdig i morgen. Viss dere vill  se video fra trening i dag, så kan dere se den på Instagram, Som dere ser i sidemenyen.

Tror du denne videoen blir bra?

Klem Therese.

♡Photoshoot

30.11.2014, 18:36

Heii alle sammen. I dag tok meg og Milena noen bilder, og jeg ble skikkelig fornøyde med noen av de. Vi begynte med og sminke oss, og kle på oss. Jeg bruke en chrop topp, en skjorte og en dongeri bukse. Vi tok bilder litt forskjellige plasser, Milena fikk skikkelig mange fine bilder syns jeg. Vi har kost oss skikkelig mye i mens hun har vert her. Gleder meg til neste gang. Dere har kanskje lest gjesteblogg innlegget hun har skrevet på bloggen min her, viss du ikke har gjort det så les det vel. Der står det hva vi har gjort oss, veldig koselig at hun ville være gjesteblogger.

Bildene av meg som Milena tokLikte du bildene?

Klem Therese.

♥Månedens favoritter

01.11.2014, 16:03

Heii alle sammen. I dag har jeg tenkt til og ha månedens favoritter med dere!  Siden nå er November endelig her, og Oktober er slutt. Så nå har jeg tenkt til og vise dere mine favoritter fra Oktober. Det meste jeg viser er nye ting, som jeg kjøpte i oktober.

1. Er Victoria secret sminke bagen min, som jeg er helt forelska i ! Elsker den, den er så fin. Og den har plass til en del ting. Den kan du få kjøpt på Victoria secret. Den kjøpte jeg i sommer, når jeg var i USA.

2. Det er en super bra leppestift, som gir bra farge. Den er litt sommer, men jeg liker den for det. Selv om det er høst.. Det er farge 138, den er rosa.

3. Er hello kitty kosedressen min! Den har jeg brukt helt siden jeg fikk den i posten, og jeg elsker den! Det er blanding av leopard, og hello kitty ! den er bare super søt, syns jeg...

4. Denne har jeg hatt en stund, men jeg har brukt den ekstra mye i Oktober, vet ikke hvorfor. Men jeg har bare begynt og like den mer og mer! Jeg elsker jo rosa, så det gjør den ekstra fin.

5. Det må nok, være jakken min som jeg kjøpte i oktober! jeg syns den er såå fin ! bruker den vær dag, siden det har begynt og bli kaldt. Så da er det lurt og bruke den jakke som er varm og deilig.

 6. Favoritt sang: Cool kids

7. Victoria secret parfymen som jeg kjøpte i usa, lukter utrolig godt! Og jeg bruker den hver enste dag. Skulle ønske jeg hadde tusen av den !
Håper du likte dette innlegget..
Skal jeg begynne med dette?
Klem Therese.


 

 

Alt klart

02.10.2014, 07:46

God morgen!

Det er så utrolig mange som er med i giveawayen, å det gjør bare at jeg har lyst til og ha flere. Jeg skal selvfølgeli fortsette med giveawayer. Dette er sikkert mitt første innlegg, så tideligt så dette.

 

Siden om ca 20min så skal jeg på skolen, i dag skal jeg være med Frida hjem. Derfor blogger jeg nå, Madelen skal også bli med, siden vi skal ut og handle til selskapet. Og kjøre ned med det, der det skal være.

 

I morgen litt før selskapet skal vi ned og sette alt på plass, og gjøre alt klart. Jeg kan allerede se det for meg. Vi skal ha det utrolig gøy i morgen! Vi gleder oss kjempe mye.

 

Dette er det første selskapet mitt med noen fra klassen, jeg har aldri hatt det før. Men dette blir sikkert det beste selskapet til nå. Dere må glede dere til og få se bilder og sånt fra selskapet, så det kan være at det blir litt lite blogging i morgen. Men jeg skal prøve og holde meg oppdatert i morgen. Det blir vertfall litt blogging i dag :)

 

Har du hatt selskap med noen fra klassen før?

Klem Therese.

Blogging

24.09.2014, 12:51

Heii.

I dag kommer det ikke til og bli så super mye blogging, siden jeg skal til odda for og spille fotball kamp. Og det tar ca 2 timer og kjøre.. Så da skal vi kjøre halv 4 i mini buss med laget mitt.

 

Og da kommer jeg sent hjem, men da kommer det er sent innlegg bare som dere vet det.. Åsså kommer jeg kanskje til og poste et innlegg på turen.

 

Kommer ikke video før i mårå. Siden fikk ikke tid i går, siden var så mye som skjedde i går. Men skal prøve og få laget den i mårå. Skal snart ha en må gjøre video her på bloggen også, siden var noen som ønsket seg det. Håper dere forstår.

 

Ønsk meg og laget mitt lykke til. Ha en fin dag dere også. Klem Therese.

OUR KIDRAHUL

10.09.2014, 14:20

Heii.

I går viste Ida meg en helt nydelig sang, for og si det sånn så elsker jeg den sangen. De som synger den er Norske belieber's akkurat som meg. Jeg elsker jo Justin Bieber som de fleste vet, som leser bloggen min <3 Så Ida bare " Tror du kommer til og elske denne sangen " Så søkte jeg på den og den var het FANTASTISK. De jentene som synger i sangen er utrolig flinke, og har fine stemmer. De 2 sangene som er linket, er de samme men den ene er justin bieber med i (lyric) Jeg hører på den sangen hele tiden nå, jeg savner sånn konserten han hadde i Oslo, jeg var jo på den. Skulle ønske jeg kunne oppleve den igjen. Gjerne legg igjen en kommentar hva du synes om sangen !  Will always love u justin !

Hva syns du om sangen )

Klem Therese.

Musikk videoen:

 


Lyric med bilde og videoer av justin:

 
 

TULLER DU ?!?

09.09.2014, 15:27

Heii.

1 uke siden så fikk jeg vite noe -.- som jeg ikke er glad for ! Jeg skal ha regulering, som jeg ikke har lyst på. Jeg var hos regulerings tannlegen, ville bare vente litt med og fortelle det. Jeg får bare håpe at jeg ikke har det så utrolig lenge, vill jo ha det minst mulig på tennene. Men det positive er at du får utrolig fine og beine tenner etter på, har en venninne som har hatt det og hun har utrolig pene tenner. Heldigvis er det ikke før i høst-ferien tann-legen tar på galskapen. Håper jeg ikke blir stygg med den greia på, men jeg er utrolig glad for at jeg ikke smiler med tenna til vanlig, jeg smiler med munnen. #Århh

Har du regulering?

Klem Therese
Perfekte dagen

06.09.2014, 13:33

Heii. 

En perfekt lørdag, er den lørdag du bare kan slappe av hele dagen og kose deg! her er noen ting jeg pleier å gjøre på en perfekt dag, fks en lørdag ! i dag har jeg engentlig ikke tenkt til og gjøre så utrolig mye, får besøk av tanten min, onkelen min og søskenbarna mine senere i dag. Det kommer nok til og bli kjekt.

Klem Therese

♥ Joggebukse og en deillig t-shorte

♥ Noe sundt, vammelon eller jordbær

♥ Musikk og kanskje se en kjekk film

♥ Jordbær smoothie

♥ Bare sitte foran pcen og blogge

♥ Lese andre sine blogger

♥Lese noen blader du liker.
 
 

 

FØRSTE KAMPEN

20.08.2014, 21:18

Heii.

Deiligt og vinna mot vea! Vi vant 9-1, så vi kan si at vi knuste de. De var jo flinke, men vi bare skårte mer en de. Jeg kjedet meg utrolig mye i 2 omgang! Fikk nesten ingen ting og gjøre :/ men det er jo egentlig bare bra da. (Jeg er keeper)

 

I morgen, skal jeg prøve å få lagd spørsmålsrunden, men jeg skal bake til pappa siden han skal ha med seg muffins på jobben på fredag. Husker ikke va han skulle me de. Men jeg er vertfall førnøyd med og vinne første kampen i høst :)

 

Klem therese

 

Bilder fra i dag:

♥NYDELIG SANG

07.08.2014, 19:41

Heii.

I går viste ida meg en nydelig sang! elsker den for og si den sånn. Den handler om at du ikke trenger og bruke sminke for og bli likt eller være fin. For du er fin som du er. Hun som synger er utrolig fin og synger kjempe fint, og det er faktisk sant det hun synger at du trenger ikke å bruke masse sminke for og se fin ut, selv om jeg bruker sminke, for og se penere ut. Så er den sangen faktisk sann. Jeg syns denne sangen er helt nydelig, ikke bare at den handler om det, men sangen er også veldig fin. Så jeg tenkte og dele den med dere. Håper dere og liker den sånn så jeg liker den.

Klem Therese
♥ENDA FLERE!

06.08.2014, 17:49

Heii.

Meg og milena tok litt bilder i dag og vi ^^ jeg ble mer fornøyd me de i går, men jeg ble akkuratt ikke missfornøyd med disse da. Men vi har vertfall kost oss utrolig masse sammen! Vi har nesten ikke sove, for og si det sånn haah.

 

Vi hørte på masse musikk og ledde oss i hel, og vi skypet med noen. Og sminket vi oss og tok masse bilder! Det kjekeste var jo og ta bilder såklart!

 

Klem Therese

Stående bilder:

♥PHOTOSHOOT

05.08.2014, 21:45

Heii.

Nå har jeg endelig fått ny header/profilbilde! og jeg er kjempe fornøyd. Håper dere også liker den da :) Jeg tok noen andre bilder i tillegg og, jeg ble faktisk ganske fornøyd med bildene, er ikke så ofte jeg blir så fornøyd, men i dag ble jeg det. Vi tok egentlig ikke så mange bilde, men de jeg har til header er favorittene mine. Viss dere vill kan dere prøve og lage en header og sende den til meg på kik: theresesorens eller på hotmailen min "Tassen75@hotmail.com" <3 Men er ikke sikkert jeg bytter, spørs om jeg liker den. 

Klem Therese

Stående bilder:

 

 

 

 

♥OVERNATTING

05.08.2014, 14:30

Heii.

I dag våknet jeg til mange kommentarter! Og det er kjempe kjekt at så mange er med i konkurransen :)

 

I dag skal Milena sove over hos meg, og jeg gleder jeg meg masse til. Jeg har savnet hun kjempe masse. Følelsom om jeg ikke har sitt henne på 1000 år.

 

Alltid når hun er her så pleier jeg å få ny header hehe, så jeg tror jeg skal prøve å få ny header siden, jeg er utrolig lei av den jeg har nå! Har hatt den siden våren..

 

Jeg har og tenkt til og ha en annein konkurranse+giveaway, men jeg skal vente me de til jeg er ferdig med denne. Å viss dere har forslag til konkurranse så bare kommenter det i kommentarfelte :)

 

Klem Therese.

KosKos

08.07.2014, 22:43

Heii.
Nå har jeg kosekveld med meg selv. Drikker ice tea, og har ansikt maske og bruker favoritt tøfflene mine :) så har jeg tenkt til og se en kjekk film. Men jeg har ikke bestemt film enda, så viss dere har forslag så kommenter :) (den må være på netflix)

Har du tatt ansikt maske før?
Klem Therese

Musikk er live!

08.07.2014, 15:46

Heii.

i går/ i dag har jeg hørt på musikk 24/7, for musikk er jo live! klarer meg ikke uten musikk. så jeg tenkte og legge til litt musikk her, sånn at dere kan høre på musikk i mens dere leser innleggene :) 

Her er musikkvideoene:

 

 

 

 

 


Hva er din Favoritt sang?

Hvilken sjanger liker du best?

Klem Therese

Amanda med lara!

05.07.2014, 17:02

Heii.
I dag har jeg vert på Amanda med Lara, dt var veldig veldig kjekt. Jeg har aldri vert med henne før så dette var første gang og det var kjempe kjekt. Jeg kjøpte neglelakker og smykker, masse sminke! Jeg skal lage innkjøps video Imårå. Siden jeg kan ikke nå siden jeg skal sove hos søskenbarnet mitt Silje. Kommer et innlegg om det og :))

Gled dere til innkjøps videoen!
Klem Therese

Hva vill du at jeg skal blogge om?♥

01.07.2014, 15:52

 heii.

Jeg har jo blogget veldig lenge nå, så jeg lurte på om dere hadde noen ønsker om hva jeg skal blogge fram over, så har dere noen tips? Så kommenter hva du ønsker deg at jeg skal blogge om.

Har du blogg?

Klem Therese

 

 

Kos!

30.06.2014, 21:07

Nå sitter jeg og koser jeg meg med norske gode jordbær! Kjempe gode, jeg har ikke blitt så mye bedre. Men håper jeg er bedre i mårå. Jeg var med Madelen idag for ikke så lenge siden, siden hun muntret meg opp litt :) nå sitter jg og spise jordbær og ser film, har tenkt og dusje !

Liker du norske jordbær?
Klem Therese!

Sjuk i ferien..

30.06.2014, 16:47

Heii.
Idag har jeg veldig vondt i hode/magen. Og jeg skulle egentlig sove over hos Silje, men jeg orket ikke siden jeg var ikke i form. Så nå sitter jeg bare på kjøkkene og kjeder meg utrolig mye! Omgjort jeg blir bedre til i morgon :) sånn at jeg ikke trenger å bruke ferien på og vere sjuk :) ønsk meg God bedring! <3

Har du vert sjuk i ferien?
Klem Therese<3

Bilder~meg

29.06.2014, 19:14

Heii.
Idag skal jo søskenbarnet mitt sove over hos meg :) og det er ikke så ofte jeg kan ver med henne, så jeg har gledet meg veldig lenge nå :) så jeg spørte om hun kunne ta noen bilder av meg siden det er ikke så ofte det kommer bilder av meg sånn som dette :) håper dere liker bilde da i så fall :)

Vill du at jeg skal ta sånne bilder oftere?
Likte du bildene?
Klem Therese.

Rydding

28.06.2014, 14:45

Heii.
Idag har jeg tenkt til og rydde på romme og senere på kvelden kan jeg kose meg med litt snop :) siden det er alltid mye kjekkere med ryddigt rom, hater når rommet mitt er rotete, akkuratt nå ser romme mitt ut som et søppel sted. Så jeg må vel starte ryddingen. Så da blir det vel en del blogging i kveld tror jeg, alltid's kjekt og blogge :)

Pleier du å rydde?
Klem Therese.

Fakta

27.06.2014, 23:41

Heii.
Dette innlegget skal handle om meg. Nå har jeg blogget veldig lenge, og det vill jeg fortsette med og blogge! For blogg er livet mitt :) så dette innlegget skal handle om meg og fakta om meg :)

Jeg er 12år og har bursdag 11.April og født i 2002! Elsker Justin bieber og Ausitn mahone, men mest Justin bieber. Elsker og være med vennene mine og kjæresten min! Vennene mine betyr alt for meg og kjæresten min. Liker veldig godt og se på film. favoritt kaken min er KvikkLunsjKaka. Min største drøm er å komme på topplista på blogg.no eller å møte Justin bieber/Austin mahone. Favoritt dyret mitt er hund, jeg er dyreelsker.

Hunden min heter Mico og er Ca 6månder, Mico er min andre hund. Favoritt filmen min er "believe" favoritt klesplagg mitt er kjole eller tynne gensere. Elsker sminke og fashion.

Visste du det om meg?
Klem Therese

Dagen's musikkvideoer!

17.06.2014, 15:46

heii.

Her er noen sanger jeg hører på fortiden, No music No life! musikk er det beste som fins nesten! Hva er din favoritt sang?
Klem Therese<3
 
Smoothie-time

16.06.2014, 16:09

Heii.
Nå sitter jeg og drikker en fantastisk smoothie som jeg har laget selv. Den ble helt fantastisk
Oppskrift:
Frosen jordbær
Litt sukker
Eplejucie
Vanlilje yoghurt

Liker du smoothie?

Fotball -.-

05.06.2014, 20:39

For og sid et sånt. Er jeg Utroliig lei av fotball. Neste år får lage klare seg uten meg.. Vi taper ALLTID. Åsså er jeg lei av det, å orker ikke mer -.- alltid når vi spiller kamp synest jeg det tar såååå lang tid før den blir ferdig.. (Haha) det er kjekt når jeg spiller det på skolen osv...

Klem Therese

Trenger du bakrunder?

22.05.2014, 20:22

Heii  bloggen! idag har jeg leitet etter bak-runder til Ipaden min og jeg fant ganske mange søt og fine bak-runder og jeg tenke og dele de med dere !

Her er de:

hvilken likte du best?

Klem Therese!
 

Kjedeeelig dag -.-

21.05.2014, 21:38

Heii bloggen! I dag føler jeg at jeg ikke har gjort noe som helst! Uten om fotball-trening men det er ikke så kjekt lenger syns jeg, jeg skal jo slutte til neste år.. Åsså har jeg hjelpt mamma med å vaske å rydde inn til det nye kjøkkene, håper at jeg kan ha selskap snaaaart! Siden jeg må vente til kjøkkene blir ferdigt. Åsså har jeg hørt på musikk ellers.. Ja det var liksom min dag, sikkelig kjedelig eller va synest du?

69 lesere whoohoo!

Klem kjedelige Therese xD

Musikk!

20.05.2014, 20:24

Her er det noen musikk videoer, som dere kan se/høre på, kos dere. Hva pleier du og høre på?


Klem Therese
Chanel&prada

18.05.2014, 20:00

Heisann! Glemte å si gratulerer med dagen igår! Jeg hadde en super 17mai. Var på stemnestaden først så kjørte vi til byen og var hos Tanten min, der fikk jeg bursdags presangen min! Som jeg ble veldig glad for :) det var chanel solbriller, og Prada veske! Jeg likte det veldig godt!<3

Synest du det var fint?
Hva likte du best?
Klem Therese!

Kamp mot Åkra!

12.05.2014, 21:38

Heisaann!! I dag har jeg spilt kamp mot Åkra, å sefølgeli så tapte vi. Vi taper nesten alltid, begyunner og bli vant til det da. Men det er sefølgeli fortsatt kjedelig å tape hele tiden! Satser på og vinne neste gang da.. Vi ledet i første omgang, men så slapp jeg inn 1-2-3 mål.. Å i 2omgang så ble stillingen 3-1. Ble utrolig irritert når jeg slipper inn mål...! Jeg fikk 3reddninger som var ganske bra da ,syns jeg :) Ønsk laget mitt lykke til neste mandag da!<3

Hva heter laget ditt?
Klem Therese

Konfirmasjon!

11.05.2014, 18:51

heisann! i dag har jeg vert i konfirmasjon til Susanne, var veldig kjekt det var i en barnehagen. Meg og Silje var på en sånn sleng-føyse eller va jeg skal kalle det.. Vi lagde ganske mange morsome videoer og :) Vi spiste kake, Creme Brulee ,Middag og drakk brus! Linnea fant et kylling-kostyme som hun tok på seg, Hun ble utrolig skjønn!!(hun er bare 5 år) Senere på dagen kjørte vi hjem og slappet av ,siden i mårå er det skole igjen :/

 Bilder fra idag:

 

Dårlig kvalitet på det bilde av meg!!

Har du vert i konfirmasjon i helga?

Klem Therese <3

 

Dagene jeg har vert borte..

10.05.2014, 21:13

Dere har Kansje merket at jeg har vert borte en stund fra bloggen. Det er fordi jeg rett og slett ikke har orket og blogge.. Å bare bruke tiden på Mico/Venner/Kjæresten/Skole osv... Men nå skal keg begyunne og blogge fast igjen. Skal snart lage en Hårvideo må bare finne ut va frisyrer jeg skal lage på den :) i dag: har jeg vert i konfirmasjon! Kjempe kjekt, skal det i morgen også. Gleder meg.

Hva har du gjort i helgen?
Har du vert i konfirmasjon?
Klem Therese<3

Hard KAMP

28.04.2014, 21:07

Heisann. I dag har jeg og laget mitt spillt kamp. Det var egentlig en veldi hard kamp for vi startet jo nettopp sesongen.. Men vi tapte.. 9-2 til Haugar. Håper det går bedre neste gang. Vi spillte 9-er fotball, det er noe nytt med offside alt sånt.. Alle reglene bare mindre bane osv.. Jeg syns det var veldig kjekt! Bortsett fra at vi tapte veldig mye. Hahah.

Spiller du fotball?
Hvilket nummer har du?
Klem Therese.

Hjelp meg !!

23.04.2014, 14:21

Heii bloggen. Jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg va jeg kan ha som Tema i mitt selskap, siden jeg klarer ikke å velge mellom disse :) Skriv i kommentarfelte hva du syns jeg bur ha :)  Tusentakk til di som hjelper meg med og velge :)

RosaParty

BarteParty

Mot satt Kjønn

HippiParty

Hollywood

Kle deg ut (at eg skriver va di skal være)

Bimbo

Fjortizz

Filmkveld

 

Vanlig selskap.
Hva likte du best av disse? Klem Therese!

Overnatting

15.04.2014, 01:57

Heii bloggen! I dag har jeg hatt ligge besøk sv Søskenbarnet mitt Milena. Hun kom til meg Ca når Silje ble hentet.. Så da gikk vi ned i Badehallen og badet, etter på gikk vi på Meny og skulle kjøpe snop å brus. Men da skjedde det noe merkeligt og litt irriterende. Først virka ikke bank korte til Milena, så gikk vi og hentet penger så gikk vi ned igjen. Men da kostet det "85" å første gang kostet det "74" å da ledde 2av di folkene i kassen! Det var sikkelig klient.... Også sa hun at vi manglet "10kr" å så sa vi at vi skulle ta vekk chipsen, så fikk vi "25kr" tilbake det var helt merkelig ! Chipsen kostet jo "14kr" p.g.a den var på tilbud.... Etter på gidde vi ikke mer og gikk hjem og da såg vi film og badet i boble badet.

Milena sminket meg også, hun laget en sikkelig kul øyenskugge!

Likte du bildene?
Klem Therese.

Jente kveld!

12.04.2014, 19:23

Heii bloggen

Vi spiste også Pizza!

Har du noen gang vert på jente kveld?
Hva har du gjort i Helgen?
Klem Therese<3

12år i dag endelig!!!

11.04.2014, 16:26

Heii bloggen! I dag er jeg endelig 12år! Og jeg har bursdag! :) gledet meg til denne dagen lenge nå. Jeg fikk ny seng av mamma å pappa+søsknene mine. Den skal vi hente på IKEA neste gang vi er der, så fikk jeg klær å body greier og ting te lippene <3 ble glad for det jeg fikk. Super mange som har sakt "gratulerer med dagen" blitt super glad for alle gravulasjonane! <3 Jeg fikk kake med lys på i dag. Senere i dag skal jeg i selskap til søskenbarnet mitt siden hun hadde bursdag 7.april :) gleder meg <3

Når har du bursdag?
Likte du bildene?
Klem Therese.

Gleder meg♥

06.04.2014, 21:58

heii bloggen♥ På Fredag 11.April blir jeg 12år.. Så i dag laget jeg ønskeliste til Foreldrene mine ♥Men jeg ønsker meg mest MacBook Air, sånn at jeg har noe å blogge på isteden for ipaden.. Og Mac er mye bedre til og lage videoer ♥ Så jeg håper jeg får den.. Så ønsker jeg meg penger,sminke,sminke koster,deksler og Justin Bieber ting+ mer :) Jeg gleder meg sånn ^^ Mico hjalp meg litt med den og ♥ Skal ønske meg noen til så jeg og han kan bruke sammen.. fks: Noen ting vi kan ha ute og leke med han, siden jeg liker veldig godt og være ute sammen med han.. ♥ Men jeg har ikke bestemt meg enda va jeg skal ha som tema i selskapet mitt med vennene mine også vet jeg ikke om jeg skal invitere noen gutter fra klassen.. Har dere noen Ide'ar? pysjamas party hadde jeg i fjor.. så det vill jeg ikke ha..  Viss dere vet noe så kommenter i kommentarfelte :) Men jeg skal ikke ha selskap før kjøkkenet er ferdig da.. vi bygger ut huset og pusser det litt opp :) Så skal jeg ha kvikk lunsj kake, tror jeg.. ♥

Kaken ser sånn ut :

jeg har aldri smakt den før...

Her er noe av det jeg ønsker meg til bursdagen :)

Hva synest du om innlegget?

Har du hatt Bursdag?

Når har du Bursdag?

Klem Therese

 

 

 

AMANDA

29.03.2014, 23:54

Heii bloggen. I dag har jeg vert på Amanda med Ida!! Utrolig gøy. Vi fant masse klær som vi ikke synest var vår smak. Så prøvde vi dem, og det så ikke bra ut.. hahah. Det var på H&M, Ida hadde gjort det før, så det var hun som kom på det. Etter på gikk vi å Shoppet mer

TULLE PRØVING AV KLÆR !

Har du tulle prøvd klær?
Såg det gøy ut?!
Klem Therese<3

Gleder meg♥

22.03.2014, 14:30

Hei Bloggen♥ Sennere i dag skal Milena (http://milenamj.blogg.no/)sove hos meg ! men tror at det ikke blir så mye soving! Men jeg gleder meg noe sjukt vi ser ikke kvandre ikke så mye siden hun bur i Karmøy og jeg bur i Tysvær. Hun kommer i 3tiå'en og da skal vi ta bilder. (header,Fotoshoot)   Kanv være at jeg får ny Header igjen da. Vill at den skal være bra. Siden vi ka ta den ute  Har dere noe tips til va vi kan gjøre? Så bare skriv det i kommentar felte. Håper dere har en fantastisk helg forsatt  Hu er Søskenbarnet mitt, Elsker hun ! 

Hva skal du i resten av helgen?

Hva skal du gjøre i dag?

Klem Therese 

IKEA

20.03.2014, 22:27

Heisann. I dag har jeg vert på Ikea med mamma å pappa. Vi skulle kjøpe nytt kjøkken, siden vi skal lage nytt og bygge ut huset :) det gleder jeg meg veldig til. Siden jeg liker ikke så godt det kjøkkenet vi har nå. Snekkerne kommer neste uke for å bygge ut huset og lage romme der kjøkkenet skl være. Så vi var å såg på kjøkken. Men jeg satt bare og drakk kakao, tror jeg drakk 4-5kopper (haha) siden det var gratis, drikker ikke så ofte kakao. Når vi hadde funnet kjøkken å sånt. Så gikk vi å såg på senger å gaderobeskap. Jeg visste mamma sengen jeg hadde lyst, jeg skal Kansje få den sa hun. Det er sånn seng som er enkel-seng med skuffer så du kan bare dra ut så blir der dobbel seng :) den er finere enn den hørest ut

Skal ha dette, bare vi skal ha litt anderledels og litt finere :)

Klem Therese.

Pretty Little Liares ♥

20.03.2014, 12:53

Heii♥ Nå skal jeg skrive et innlegg om Serien jeg elsker, og pleier og se på. Den heter: Pretty Little Liares♥ Den handler om: 5Jenter som heter: Aria, Emily,Hanna, Spencer og Alison. Det er noen som kaller seg "A" og Han/Hun sender masse meldinger til dei 4jentene, for lenge siden var det noen som mordet AlisonArian, Spencer, Emily og Hanna tror det er "A" som har drept Alison. 5Jentene som det handler om er Bestevenner. Det er flere personer som er "A", jeg skal ikke avsløre noe. (Jeg har komt til sesong 4) Denne serien kan jeg ambefale ! ♥ 

Her er en side der dere kan se serien gratis på: (Kan bare se på Ipad,ellers får du virus)

http://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/Alison,Emily,Aria,Spencer,Hanna og Mona 

Har du sitt dene serie?

Skal du se serien?

Klem Therese 

Fotball

19.03.2014, 19:05

heisann.. idag har jeg vert på skolen som alle andre gjør i hverdagen. Etter skolen passet jeg nesten bare på Mico siden han kan jo ikke vere alene, Vi koste oss med serie (Pretty little liare) jeg tror faktisk han liker det ;) Vi fant oss eple og han fant seg noe han liker og tygge på <3 Etter på gikk jeg å badet han, han Liker IKKE og bade! når vi var ferdige spiste jeg og gikk på fotball trening og jeg tok med Mico siden mamma skulle lufte han, men treningen ble avlyst siden det kom nesten ingen, så da gikk vi hjem. Nå rydder jeg bare romme, og kjeder meg ! men sennere skal jeg lage en Video med Mico <3 skal kansje legge den på bloggen får se <3

jeg skal begynne og bruke 800px i bilder :)

Koste seg i badekaret ja ^^

Likte dere bildene?

Klem Therese.