DET LILLE EKSTRA

 • 13.05.2017 kl. 22:48

reklame

_______________________________

HER, finner dere nettsiden til caseapp.no, rabattkoden: 20THERESES gir dere 20% på deres kjøp! ♥

_______________________________Dere, se hvor nydeligt! Jeg mener både deksel og skin til macen er alltid det lille ekstra som må til. Jeg er virkelig forelsket i både Iphone dekselet og Mac skinnet fra Caseapp! Jeg har virkelig ønsket meg et slikt skin til macen kjempe lenge, og enda bedre er at jeg fikk designe det helt selv! Jeg ble så utrolig fornøyd, og har allerede fått mange komplimenter på det! Det tyder hvertfall på at jeg ikke er den eneste som synes det er pent.

Ved å bruke koden 20THERESES, får dere 20% på deres kjøp!! 

Som nevnt tidligere kan du designe dine helt egne skin til alle macer, helt eget deskel til din telefon og hvor supert høres ikke det ut? Når det kommer til deksel kan du velge enten glossy, matte, silikon deksel, hardt deksel og du kan selvfølgelig lage skin til Iphone også. Jeg lagde collagen rett på nettsiden deres, etter jeg hadde valgt hvilken mac jeg skulle lage skinnet til og dekselet som det står "boy bye" på lagde jeg på picmonkey.com som var supert enkelt. Dere må forresten huske på å følge med på instagrammen min for der kjører jeg i gang med en konkurranse!! Der dere kan vinne et gavekort hos Caseapp.no på 300kr! Derfor til dere som ønsker enten et skin eller deksel, delta vel!

blogges

HADDE VÆRT BEDRE UTEN.

 • 10.03.2017 kl. 22:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gooood fredag babes! Da er det endelig på tide med helg som er utrolig herlig, første uken etter vinterferien "done". Jeg har ventet på denne helgen nå, pågrunn av at vi har hatt utrolig mye prøver og fremføringer denne uken som har påvirket både blogg og youtube. Tenk hvor mye bedre det hadde vært uten både prøver og lekser, da hadde jeg hatt utrolig mye mer tid til mine hobbyer. Vi får vel gjøre det beste ut av det, right?

I dag har jeg vært på trening i en god stund, blitt ferdig med skole arbeid, en video som kommer i morgen, vært med venner og skal slappe av resten av kvelden. Denne helga skal jeg kose meg utrolig mye sammen med mange kjekke folk, og prøve å bruka helga litt produktiv for både youtube og blogg. Jeg har utrolig mye som må redigeres for jeg har filmet en del i det siste, og de videoene er videoer som jeg gleder meg til å få opp til dere. Jeg har utrolig mye spennende i vente til dere! 

Ha en strålende helg!

blogges

JEG ER MÅLLØS.

 • 11.02.2017 kl. 19:29

Bilder fra før jeg farget/klippet håret.

Åååh dere er så herlige! ♥ Jeg er virkelig helt målløs etter kommentarene deres fra gårsdagens innlegg, jeg setter virkelig stor pris på alle de gode tilbakemeldingene jeg fikk og det virker som innlegget falt godt i smak hos de aller fleste. Jeg synes det temaet som jeg tok opp er så utrolig viktig og snart må vi sette en grense for dette kroppspresset som er/begynner og bli normalisert. Det var flere som synses jeg ikke kan uttale meg om dette emne på grunn av at jeg ikke har falt for dette presset for meg selv, men jeg har mine meninger om dette for helt ærlig det er jo helt forferdelig hvor langt vi har kommet og det skjønner jeg i en alder av 14 år.

Jeg setter så stor pris på alle dere som var innom bloggen min i går å fikk med dere innlegget, dere som leser bloggen min hver eneste dag og kommer de flotteste tilbakemeldingene deres. Dere får virkelig et smil på munnen min hver eneste dag! Jeg elsker dere alle sammen virkelig og jeg har de alle beste leserne som finnes! Dere er virkelig gode mennesker. 

I kveld er jeg hos Emma, her skal Madelen og jeg overnatte for Emma sine foreldre har reist bort derfor er anledningen perfekt for en skikkelig herlig jente kveld med jentene mine. Jeg tror det blir en super koselig kveld som dere selvfølgelig vil se bilder fra senere på bloggen, men jeg håper dere også får en super bra kveld alle sammen! Som sagt i mitt sist blogginnlegg alltid husk på at du er bra nok slik som du er! ♥

blogges

UKEN SOM GIKK #1

 • 23.01.2017 kl. 16:06

UKENS INNKJØP: Jeg mottok et Lumee deksel i postenkassen (ikke sponset). Det er et deksel med selfie light. Dette dekselet har virkelig vært en life saver når det kommer til å ta selfies. Lyset på bildene mine er bedre enn noen gang før. Jeg virkelig digger dette dekselet!

UKENS NEDTUR: Jeg har ikke fått lettet på rompa denna uka for å dra å trene uten om mandagen, hadde store planer om å trene flere dager denne uka, men det ble det visst ikke noe av. Jeg har hatt helt andre tanker i hode. 

UKENS SANG: Jeg har virkelig elsket sangen av Rihanna "What now", denne hører jeg på hele tiden når jeg skal slappe av slik som å gjøre skolearbeid, skrive blogginnlegg eller svare på mails.

UKENS SERIE: MIN ALL TIME FAVORITE GREY´S ANATOMY! Det er virkelig ingen serie som kommer til å slå denne for øyeblikket. Jeg er helt forelsket i denne serien, det er nok denne som ødelegger døgnrytmen min. ups.

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg har lært flere nye måter å redigere på. Jeg har også begynt med Final Cut Pro x som jeg ikke skjønner hvordan jeg har klart meg uten. Final Cut Pro x tar virkelig redigering til neste level. 

UKENS CARVINGS: popcorn. Jeg har virkelig spist mye popcorn denne uka som jeg virkelig ikke burde, det er ikke like lett å la være. Har ikke oppdaget nå hvor farlig godt popcorn faktisk er.

UKNES INSPIRASJON: Madelen uten tvil. Hun av alle folk rundt meg har faktisk gitt meg mye inspirasjon til både videoer og blogginnlegg. Takket være denne jenta har jeg fått gjort unna mye arbeid denne uka. Hvordan har uken din vært?

blogges

NYTTÅRSFORSETTER

 • 19.01.2017 kl. 17:01

Jeg hadde jo lenge planer om å dele mine nyttårsforsetter med dere, men det skjedde aldri før nå! Det er vel bedre sent enn aldri, right? Jeg suger totalt på å gjennom føre slike forsetter men det er vel verdt å prøve. Jeg har ikke så alt for mange, men har hvertfall tenkt å dele de jeg har med dere. Jeg er en av de som har hatt slike "umulige" forsetter før, men i år ville jeg ha noen som jeg kunne klare å utføre.

♥ Begynne å trene - Jeg sa også i starten av 2016 at jeg skulle begynne å trene, men det skjedde aldri. I år har jeg klart å lette på rompa å fått meg et treningskort på Yes som er et treningssenter som vi har her i nærheten og jeg trener jevnlig sammen med Ida. Hvis noen lurer på hva vi trener så trener vi for det meste hele kroppen.

♥ Slutte å små spise på snop - Dette er enda noe jeg strever med for ser jeg noe digg spiser jeg det med glede, men jeg skal prøve på å bli strengere for meg selv å spare dette til helgene. 

♥ Spare mer - Jeg er elendig på spare! De vet de som kjenner meg veldig godt, jeg er slik at jeg kan finne på å bruke hele lønna mi på mat. Det er noe jeg prøver å la være, men er vanskelig helt ærlig. Jeg skal også ikke bruke opp alt med en gang, spare et par hundre lapper enn å kaste de ut på enten sminke eller mat.

♥ Få bedre skole vaner - Jepp, du leste rett. Jeg har ikke de beste vanene når det kommer til å øve til prøver, gjøre lekser osv. Jeg er den jenta som aldri bruker dagene sine på lekser, gjør de heller på morgningen før skolen starter eller ikke gjør de fordi jeg har rett å slett bedre ting å gjøre. Men jeg gjør de så klart om det er noe viktig! Jeg må også begynne å starte på å øve til prøver litt tidligere enn 1-2 dager før.

♥ Bedre døgnrytme - Jeg har faktisk klart dette nok så bra til nå! Jeg legger meg i ganske bra tid nå for tiden, noe som jeg er gira for siden jeg elsker å føle meg helt uthvilt. Det er alltids noen dager det går litt tregere oppe i hodet. Men Iphone har fått noe genialt på appen "klokke", en slik legge tid innstilling der alarmen går når du skal gå i seng osv. Denne burde dere sjekke ut!Hva er dine nyttårsforsetter?

blogges

IT´S FRIDAY!

 • 06.01.2017 kl. 18:45

HER, finner dere genseren. #annonselenke

Det er vel flere enn meg som er skikkelig gira på at det er fredag? Jeg elsker virkelig helg det må jeg innrømme, og er skikkelig herlig å komme hjem etter en lang skole dag å kunne slenge skolesekken i gulvet. I dag skal jeg ut med noen venner, og i morgen skal jeg i selskap til en kjempe god venninne som dere har sett litt av før hun heter Tiril. Hun ble fjorten år i dag og håper hun har hatt en fantastisk dag som hun fortjener! På søndag skal jeg nok ut å trene, og folkens nå har jeg faktisk endelig begynt å trene på treningssenter og det tok meg tre måneder å komme meg dit. heh heh. Men som de sier, et nytt år nye muligheter. 

Men jeg håper dere får en helt amazing helg, gjerne send meg snaps av den på Theresesblogg ♥

blogges

ØNSKER FLERE DAGER SOM DETTE

 • 02.01.2017 kl. 18:39

Heisann!

I dag har jeg hatt en skikkelig produktiv dag! Jeg har fått filmet inn en krevende video til dere som kommer til å komme opp på kanalen så fort som mulig. Jeg har så mange videoer til dere nå som jeg gleder meg til å vise dere. Det er noe som jeg ser virkelig frem til.  Jeg ønsker virkelig flere dager som dette der jeg får gjort så mye som mulig. Dere som har fulgt med meg lenge nok vet godt at jeg helst ønsker å ligge i senga å se på serien Grey´s Anatomy. 

Men i dag har jeg faktisk fått gjort en del prøve øving, tatt en god hjemme trening økt, skal snart bake rundstykker (fikk sykt craving på det i går kveld!) og har filmet videoer. Jeg har fått gjort alt jeg ønsker og dagen er enda ikke over? Jeg som føler det har gått så fort. Men i dag var det også første skole dag for meg i 2017 og helt ærlig det var helt forferdelig å "våkne". Jeg har altså ikke sovet i helle natt og da mener jeg ikke sovnet i det hele tatt. Sist jeg sjekket klokken var den 04.10 og prøvde flere timer å sove helt til jeg ga opp. Men jeg helt sikker på jeg kommer til å sove som en stein i natt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde fra julaften.

blogges

ER DET INNANFOR?

 • 29.12.2016 kl. 00:13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HER, finner dere genseren (annonselenke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eyy, jeg håper virkelig dere har en fantastisk ferie til nå og koser dere masse! Jeg ønsker virkelig ikke at denne ferien skal ta slutt. Jeg har det så gøy og godt sammen med venner, familie og er herlig å kunne sove akkurat når jeg ønsker. Jeg har faktisk snudd døgnrytmen min helt på halv åtte, og må nok få fikset den til skolen starte ellers kommer jeg til å være helt drept når jeg må stå opp klokken 07.00 om morgenen. Hør her da dere, i går våknet jeg halv fem på ettermiddagen (sovnet fem på kvelden), i dag våknet jeg klokken tre på ettermiddagen og la meg samme tid. Nattmenneske? jepp.

Jeg har sagt hver dag denne uken for jeg legger meg "nå Therese, skal du stå opp tidlig for å få gjort mye blogg og youtube arbeid". Men om det skjer er en annen ting. I dag har jeg faktisk vært i badehallen og sist gang jeg var der frivillig var kanskje for to år siden? Ida og jeg gikk sammen ned bare fordi jeg hadde så ufattelig lyst. Det var helt ok, men husker godt at det var ukas høydepunkt å gå i badehallen før. Men man vokser fra ting eller hva?

Men dere, er det innanfor å poste innlegg klokken 00.11 eller?

blogges

DEN VAR PERFEKT

 • 01.12.2016 kl. 18:36HER (anonnselenke), finner dere kjolen.

Dette kan faktisk være en utrolig pen nyttårs kjole! HER, finner dere den.

Heisann dere, for en eller to uker siden var jeg i selskap til min kjære venninne Jeanett. Da hadde jeg på på meg min nye kjole fra Romwe, som jeg bare måtte vise dere, for ser dere hvor fin den er? Jeg eeelsker den, bortsett fra at det er en veldig stor V foran. Jeg liker best når de helst dekker foran, men av og til kan man gå over komfortsonen sin.

Men dere til noe helt annet! DET ER DESEMEBER I DAG, vi kan endelig starte å telle opp dagene til jul og jeg er så utrolig gira for jul nå. Jeg har faktisk allerede julestemning, og sist år fikk jeg ikke noe av det i det hele tatt. Jeg tror dette kan bli en super bra juletid, og jeg har faktisk allerede starta på gavene og har nesten alt i boks. Jeg elsker å handle inn julegaver, det er noe som det kjekkeste med jula. Jeg har også postet min aller første vlogmas, og dere finner den HER. Det vil komme en hver dag (det som er planen hvert fall), og kommer konkurranser på søndager som også vil komme på bloggen.

blogges

NOEN DAGER IGJEN

 • 28.11.2016 kl. 15:15

HER - finner dere denne utrolig herlige genseren! (annonselenke)

I går kveld kom jeg hjem etter en super fin helg i Bergen hos Frida. Hun skulle feire bursdagen sin, og jeg håper hun koset seg utrolig mye for det fortjener hun så utrolig mye. Jeg møtte også flere av venninnene til Frida, og alle var utrolig hyggelige! Jeg ankom Bergen sent på fredagen fordi tidligere på fredagen var jeg på Black friday med Emma, og da møtte jeg faktisk flere av dere lesere og fikk også kjøpt meg nye ballsko. Vi har juleball på fredag denne uken som jeg gleder meg utrolig mye til. 

I går var første søndag i advent, og nå er det bare noen dager til Desember starter og jeg er klar for og prøve å vlogge hver eneste dag for dere i desember, og laste opp hver eneste dag. Jeg håper bare at jeg ikke blir fult så stresset, og det blir gøy for dere! Jeg har også konkurranser på lur, som kommer til å komme under vloggene så det er bare å følge med underveis.

blogges

MISSED YOU

 • 23.11.2016 kl. 17:54

Det ble vist noen dagers pause etter innlegget der jeg skrev at det ikke skulle bli noen pause. Men motivasjonen sa bare stopp, men nå er den på topp igjen! Jeg har virkelig savnet lysten til å blogge. Gleder meg til å oppdatere dere mer fremover nå når det nærmer seg jul. I går kveld så filmet jeg inn to videoer for dere, og gikk gjennom hele macen for å få plass til å redigere mer for dere. Vi har hatt fri fra skolen i dag, og det har virkelig vært herlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HER, finner dere genseren jeg har på meg! (annonselenke)

Jeg tenker å få til en vlogmas hele Desmeber, eller frem til 24/25 desember. Jeg tror jeg skal gjøre slik at 1.des kommer på 2.des, slik at jeg får tid til å redigere de litt istedenfor å legge ut noe som jeg ikke er så fornøyd med. Jeg tenker også å få til noen konkurranser på de fire søndagene vi har i Advent, for jeg ønsker å gjøre noe litt spesielt for dere i år. Det er noe jeg ikke gjorde sist år.

Forresten har dere fått med dere det nye designet her på bloggen, og den nye headeren min? Gjerne fortell meg hva dere syns, dere vet hvor jeg setter pris på kommentarene deres! Det er så koselig, og faktisk høre deres mening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva ønsker du å lese/se mer av i Desember?

blogges

NYTT KAMERA!

 • 03.11.2016 kl. 17:07

Heisann dere! Da har jeg endelig fått meg et mindre og mer kompakt kamera slik at jeg kan få oppdatere dere mer på både blogg og youtube. Jeg har lenge ønsket meg et ekstra kamera som er lettere å få med seg rundt, og ikke det svære hovedkamera mitt som jeg bruker mer her hjemme. Du blir lett sliten av å gå rundt å drasse på det hele tiden. Jeg bestilte meg nemlig dette, Olympus pen-7 på søndag eller mandag fra Siba.no siden absolutt alle butikker er utsolgt! Jeg er utrolig fornøyd med kjøpet, og gleder meg til å få begynne å bruke dette mer. Nå er det mer mulig for meg å vlogge også, det har vært mange problemer med kamera på mobilen og er ikke så god kvalitet. Det er jo en flekk på mobil linsen som har vært en plage. Kjenner jeg er skikkelig gira på å vlogge mer, og ta flere bilder til bloggen og kunne oppdatere dere. Jeg har også fått mye mer motivasjon nå i tillegg, gleder meg til mye videre!Dette er i kamera, og det er super genialt! Du finner det hos de fleste kamera butikker slik som Japan photo, Siba, Expert osv. Det ligger på en pris rundt fem tusen, men jeg vil det er verdt det! Det som er genialt med at der WIFI, er at jeg kan oppdatere dere mer når jeg ute og ikke hjemme.

 

 • 16,1 megapiksler
 • Live MOS-sensor
 • 3" selfie-skjerm og WiFi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser du frem til mer vlogger og slikt?

blogges

RPØVE ETTER PRØVE

 • 25.10.2016 kl. 19:03

inneholder annonselenkeHER, finnere dere den rosa toppen!

Heisann dere! Nå er jeg midt i gang med å øve på forskjellige prøver som jeg har denne uken, og derfor jeg ikke får oppdatert dere like mye. Det er ikke alltid like lett å håndtere både blogg, youtube og skole på samme tid! Prøver hvertfall så godt jeg kan, og håper det funker bra nok. Nå fremover har vi flere tentamener (slutten av November), vanlige prøver og flere oppgaver! Kjenner jeg er sliten allerede, og er så vidt i gang. 

Men i dag har jeg kun tenkt å bruke på å øve til prøver, og på torsdag har jeg faktisk frisør time! Kjenner jeg gleder meg til å freshe det litt opp, før November er i gang! Tenk vi kommer bare nærmere og nærmere jul. Det er litt sykt, hvor fort dagene går. Har en del ettervekst som må bort, og kanskje jeg gjør en liten endring, hvem vet? Gleder meg som alltids å vise dere.

blogges

EGON >>

 • 22.09.2016 kl. 18:45

heisann dere!

Nå er jeg på Egon sammen med nesten hele familien, alle uten om en av søstrene mine. Kjenner det skal bli herlig med Egon igjen. I dag blir det nok en tidlig kveld for min del siden jeg må opp ganske så tidlig, eller mer midt på kveden. Jeg må stå opp fire tiden på natta, for å få tid til å stelle meg før konserten. Get those brows on fleek. Kjenner det kribler i magen til konserten, og er så gira.

Tar fly 07.00 på morgen, og må være på flyplassen klokken seks. Denne kvelden skal jeg bruke på å lade power banks, slette bilder osv på mobilen, pakke og slappe av ikke minst. Håper jeg får sovet godt før jeg må våkne, slik at jeg ikke er som et lik hele fredagen!

Men uansett nå skal jeg nyte maten, blogges som man sier:*

Ha en kjempe fin uke videre alle sammen!

EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE IGJEN

 • 21.09.2016 kl. 15:09

inneholder annonse lenker

Jeg gleder meg så ufattelig mye til denne helga, for da skal jeg nemlig på Justin konserten sammen med min aller bestevenninne Ida! ♥ Reisen 07.00 med fly om fredags morgen, morgenfugl som jeg må jeg stå opp gry tidlig. Nei da, jeg er en laangt i fra en morgenfugl. Jeg skal på konserten som er på fredagen i Diamond circle, og ser så mye frem til konserten. Man kan vel si at jeg gleder meg slik som en liten dritt unge. Jeg er en stor fan av Justin Bieber, og har ikke vært på en av konsertene hans siden 2013 i Oslo og dette blir en drøm som går i oppfyllelse igjen!

______________

Topp: HER finner dere den, den er fra Romwe

Jakke: Bikbok

Bukse: Romwe, HER finner dere den

SKO: Nike  air Thea

______________

Jeg skal være i Oslo hele helga, og på lørdag blir det nok shopping og Ida, og jeg skal innom et meetup som Kristine Bremnes, Hanna Martine og Amilie Olsen skal ha tror jeg. På søndagen skal jeg på en førpremiere sammen med Disney, og har selvfølgelig med min fantastiske bestevenninne Ida. Da skal vi se den nye filmen som kommer snart, den heter Soy Luna. Den kommer 10.oktober på premiere på Disney Channel. Jeg er så utrolig glad for at jeg får oppleve alt dette sammen med hun, for er ikke noen andre jeg vil heller ha med på dette. Ida har alltid vært min "one and only".

Gjerne si om du skal på konserten, kanskje du ser meg! ♥

blogges

12 TING DERE IKKE VET OM MEG

 • 21.08.2016 kl. 18:25

- Før Mico hadde jeg en hund som het Mira, som måtte avlives etter 10 flotte år.

- Min naturlige farge på håret er mørke blondt hår.

- Når jeg var en liten jente hadde jeg veldig blondt hår med engle krøller.

- Digger å spille The sims 3, og spiller det fortsatt. Det er så utrolig moro enda. Det er veldig tidsfordrivene også!

- Har store komplekser med huden, men begynner å få god gang på det! (kommer innlegg om det i løpet av høsten, med bilder, erfaringer osv.)

- Jeg ser nesten aldri på film, og når jeg første gjør det, er jeg ikke så flink til å følge med! Det vet Ida alt om! Men derimot serie kan jeg sitte timevis å se på.

- Elsker når gutter har brune, eller grønne øyne! Det er så ufattelig fint.

- Jeg bruker minst en time til dagen på hår og sminke.

- Jeg må alltid ha på 5-6 alarmer på morgenen, for at jeg skal komme meg opp fra senga. Sier alltid "aah, bare fem minutter til".

- Favoritt seriene mine er Prison break, og The Vampire Diares.

- Jeg er en jente som virkelig elsker alle ting som innebærer lakris! Tell me, hvis du er en lakris elsker! 

-  Jeg er overbevist om at hvis du virkelig jobber hardt nok, kan du virkelig nå alt her i livet du ønsker så lenge du virkelig ønsker det, og jobber hardt nok for å nå det.

VIL DERE HA FLERE SLIKE INNLEGG?

blogges

TING VI JENTER GJØR SOM GUTTER IKKE SKJØNNER

 • 18.07.2016 kl. 17:30

- Hvorfor vi går på do flere venninner sammen. 

- Hvordan vi kan ringe en venninne vi nettopp tilbrakte fire timer sammen med, og snakke i enda en time.

- Hvorfor vi sier at romantiske komedier er håpløse. og ser dem for det om.

- Hvorfor vi tar på oss vonde, høyhælte sko på kvelder hvor vi vet at vi skal gå mye.


- Hvordan vi sminker oss.

- Hvordan vi tar på oss strømpebukser.

- Hvorfor vi bruker så mye penger på sminke.

- Hvorfor vi aldri rydder i veskene våre.


 

- Hvordan vi kan ha skapet fullt av klær, men samtidig må ut og handle fordi vi ikke har «noen ting å ha på oss».

- Hordan vi klarer å være konstant på mobilen, og slepper den ikke av synet. 

- Hvorfor vi bruker så lang tid på badet før vi skal noen steder. 

- Hvorfor vi pakker som om vi skal flytte når vi bare skal være borte en helg.

- Hvordan vi gidder å stå opp ekstra tidlig for å få til den perfekte eyelineren.

blogges

10 TING VI JENTER GJØR

 • 03.07.2016 kl. 18:00

- Vi går alltid til kjøleskapet når vi kjeder oss for å se om det er noe digg i kjøleskapet. Dette er noe jeg kjenner meg godt i, for dette er en sånn typisk ting jeg kan finne på å gjøre.

- Vi har ikke alltid rett, men vi hater å innrømme at vi har feil!

- Stalker crushet vårt på Facebook, instagram og andre sosiale medier.

- Vi bruker kodeord på kjekke gutter, drama queens, noen vi ikke liker osv. 

- Føler vi ikke har noe å ha på oss, selv om vi har hele klesskapet stappet av klær. Du føler at du bare må shoppe hele tiden.

- Vi tar uuutrolig mange stygge selfies som man sender til venninner, men til kjæresten skal de være on fleek!

- Vi går alltid på do sammen uansett.

- Har vi menser, er sjokolade og andre søtsaker holy grail!​

- Vi stalker We heart it, for å finne mange kjærlighets quotes eller reletionship goals bilder.

- Tar av oss bh`en med en gang vi komm oss hjem!

- Hvis vi har en dårlig sminke dag eller dårlig hår dag så er vi i dårlig humør.

Ønsker dere flere slike innlegg?

blogges

OSLO LEVERTE

 • 20.06.2016 kl. 18:02

For en fantastisk tur dette var, og var så kjekt å møte dere som sagt! Hotellet vi lå på het Saga hotell, og det var utrolig fint! Det var ikke akkurat et hotell, mer leiligheter. Jeg og Ida bare "her skal vi kun være en natt, rip". Det var et av de fineste hotellene jeg har sovet på. Vi var også på Holmenkollen, og på dolly dimples! Så utrolig godt det var med mat den dagen siden vi nesten ikke hadde spist.

Når vi kom på hotellet på kvelden så slappet jeg og Ida av på rommet, prøve å se alle pitch perfect filmene, men vi sovnet. De filmene er seriøst utrolig bra! Anbefaler de sterkt. Jeg skal prøve på å få ut Oslo vloggen til i morgen, siden da er det tirsdag.

blogges

OSLOVE >>

 • 17.06.2016 kl. 19:28

Heisann!

Nå er det ikke lenge til før jeg tar turen over til Oslo! Jeg drar kun der for å være med på MEGA-Meetup i Tusenfryd sammen med Nordic Screens. Det kommer over 100 youtubers! Gleder meg utrolig mye til å få møte dere, andre youtubers, og kose meg i Oslo. Jeg skal ha med meg Ida, og reiser opp sammen med mamma, pappa og Caroline. Vi drar i kveld, og skal sove på hotell fra lørdag til søndag. Dette blir bare en kjapp tur til Oslo. Men allerede på fredag i neste uke er jeg tilbake! 

HER, kommer dere til facebook siden til meetupet. 

Skal du på meetupet?

blogges

VLOG 15.06.16

 • 16.06.2016 kl. 16:27

 

Her er vloggen fra gårsdagens! Jeg håper den faller i smak slik som de andre vloggene, og gjerne kom med en tilbakemelding. Dere må gjerne ta dere tid til å abonnere på youtube kanalen min, dere vet hvor stor pris jeg setter på hver og enkelt av abonnentene mine! Dere har jo muligheten til å møte meg på lørdag, i tusenfryd 12.00 !! :D Gleder meg så utrolig mye til å møte noen av dere. / Dere finner youtube kanalen min HER.

blogges

BORTE VEKK

 • 15.06.2016 kl. 17:09

ÆÆÆ, ser dere hva som mangler!? Reguleringen er borte vekk nå, ææ. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Jeg har vlogget i hele dag, skal prøve å få den oppe til i morgen. Vet mange gleder seg til den, selv om den ikke blir så fult så interessant. Men satser på at den blir bra. Det var veldig uvant å se meg selv uten regulering, men nå begynner jeg å bli vant til det. Det var herlig å få den bort, tennene er helt glatte og beine! I morgen har jeg fri, og skal være sammen med Madelen i dag. Vi finner alltid på noe kjekt sammen så blir sikkert gøy! blogges

GROVER BASKETBALL

 • 01.06.2016 kl. 15:34GENSEREN FINNER DERE HER. (sponset genser fra Romwe)

Heisann dere! I dag er ikke være slik som på bilde, for det ble tatt for noen dager siden. I dag er vi tilbake til regn været, og jeg håper virkelig sola kommer tilbake snart. I dag skal jeg i selskap til Milena og hennes venninne. Det blir sikkert gøy hvis vi ser bort i fra været! Vi skal grille, spille fotball og volleyball. Det blir bra! Jeg håper selvfølgelig Milena og hun andre som skal feire bursdagen sin får en kjekk dag. 

Jeg fikk den genseren som dere ser på bilde fra Romwe, og likte den utrolig godt. Jeg bestilte feil for hadde vist denne fra før. Men jeg digger denne gensere, og dere burde sjekke den ut. Stoffet på den er helt utrolig herlig. 

Håper du får får en bra dag! :D

blogges

FAKTA DU IKKE VISSTE OM MEG

 • 23.05.2016 kl. 20:56

Fakta om meg som dere antangeligvis ikke vet om meg, som kommer fra vennene mine.

- På barneskolen var jeg skikkelig "diva", og jeg skulle alltid ha rett uansett hva det handlet om. 

- Jeg blir utrolig fort glad i personer, og gir alltid klemmer til alle og smiler 24/7.

- På bloggen/youtube/bilder osv. Der kan jeg virke veldig rolig, og slik. Men i virkeligheten er jeg helt crazy, og kan virke veldig yolo.

- Jeg endrer veldig fort mening. 

- Jeg er alltid ute til å gjøre noe nytt med enten håret, eller sminken! Jeg elsker å teste nye ting.

- Det går ikke en dag uten at jeg gjør en eller annen grimase med tungen min, og får alle til  å le med den!

- Jeg har vært borti veldig mye søppel når det kommer til gutten, og har sittet flere gangen "knust".

- Før hadde jeg sædcelle bryn, og det var faktisk i 7klasse og når kan jeg ikke skjønne at jeg har gått med de bryna!


- Før jeg farget det var håret mitt mørke blondt.

- Hunden jeg hadde før Mico, het Mira og ble veldig syk å måtte avlives.

- Når andre folk begynner å gråte, kan jeg lett begynne å gråte også! 

- Jeg liker veldig godt å skille meg ut, det å gjøre noe med håret eller klærne eller noe helt annet. 

- Akkurat nå så digger jeg sangene "All the time" og "På kroken". Spilla lista mi på spotify finne dere HER.


Ønsker dere flere slike innlegg?

blogges

GRATULERER MED DAGEN!

 • 17.05.2016 kl. 21:15

Det er vel ikke for seint å si gratulerer med dagen! Jeg håper dere alle sammen har hatt en utrolig fin 17.mai feiring, det har hvert fall jeg. Jeg har også vlogget hele dagen, og den kommer nok opp i løpet av de neste video dagene. Etter vi hadde vert på Stemmestaden, drog jeg til byen med Frida og Emma for å se folketoget, russetoget og spise sammen på Egon. 

Vi koset oss utrolig mye sammen, og kunne ikke hatt en bedre dag! Jeg har faktisk ikke enda fått denne 17.mai følelsen.. Men 17.mai blir det uansett! Det var en utrolig koselig dag, og det håper jeg dere også hadde. Nå er jeg hjemme, og skal slappe av med Paradise hotel før jeg skal til sengs.blogges

#INSTALATELY

 • 08.05.2016 kl. 13:39INSTAGRAM: @THERESESORENES

Der pågår det snart to konkurranse, en stor justin bieber konkurranse og skal komme en ny litt senere i dag! føøølg med! 

MY BETTER HALF

 • 22.04.2016 kl. 19:27
For en nydelig dag! I dag har jeg vært på skolen som vanlig, og det var det egentlig ikke så utrolig mye å gjøre. Vi kokte suppe, ryddet fra gårsdagens og hadde noen få fag. Når jeg kom hjem fra skolen da slappet jeg av, og lagde meg noe godt å spise. Litt senere på ettermiddagen spurte Ida meg om jeg ville være med hun ut, og jeg ble selvfølgelig med! Vi tok noen bilder som dere ser. Jeg fikk to nye todieforswimwear bikins i dag, og det kommer snart en konkurranse på en slik. Jeg har nå tre stykk, og jeg elsker de! Gleder meg bare mer og mer til sommeren nå. Kommer til å bruke de så ofte! 

blogges

OUR FANTASTIC WORLD

 • 21.04.2016 kl. 17:36

Topp: Romwe, HER finner dere den (sponset topp)Hei dere!  Nå skal jeg faktisk ta turen over til skolen, for vi skal ha en slags prosjekt kveld (Our fantastic world kaller lærene det). Der hele klassen er delt inn i grupper og skal fremføre noe på engelsk til foreldrene. Med et bestemt tema, og land. Min gruppe snakker om Sør - Amerika og venner. Hele trinnet skal gjør dette. Det varer i litt over en time. Resten av dagen skal jeg bruke på å se på The Vampire Diares, vaske sminke koster og slappe av! Ta meg en goood dusj på slutten av kvelden, herlig! 

blogges

DETTE VISTE DU IKKE OM MEG #1

 • 20.03.2016 kl. 17:30

MATMONSTER - Ja. Du leste riktig. Jeg spiser så utrolig mye hele tiden føler jeg, og jeg virkelig bare elsker mat!! Men jeg er en veldig kresen person når det kommer til mat så du kan ikke bare servere meg hva som heslt. 

FØLSOM - Jeg er en utrolig følsom person når det kommer til mine følelser, og jeg kan lett felle noen tårer!

MUSIKK - Jeg hører på musikk hele tiden, og jeg har sikkert sprengt tusen ørepropper fordi jeg har det så høyt og vennene mine klager på at jeg har det alt for høyt når de hører sammen med meg i øreproppene. haha!

STALKER - Kun jeg som digger å stalke folk på sosiale medier? haha! Jeg syns spesielt det er morsomt å stalke kjekke gutter det kjenner sikkert mange jenter seg igjen i. Men du finner jo så mye ut om en person av å bare søke den opp, og det er nesten helt sykt hvor mye du finner.

DULT - Med en gang jeg kommer inn døra her hjemme så setter jeg håret opp i en dult helt til jeg skal noe annet! Jeg syns det er så herligt å kunne ta håret vekk fra ansiktet av og til.

ROTETE - heh heh. Jeg er utrolig rotete, og hater å rydde! Spesielt når det kommer til rommet mitt så tar det år før det blir fint igjen. Jeg elsker følelsen når det er helt strøkent men hater å rydde. Jeg roter også ganske fort så ..

PEPSI MAX - Jeg er et pepsi max menneske ferdig med saken ikke kom med noe cola her.

ÆRLIG & SNILL - Blir du godt kjent med meg så finner du lett ut at jeg er utrolig ærlig, og snilt menneske og sier alltid det JEG mener. 

NATTMENNESKE - Jeg er så utroolig mye mer "aktiv" og effektiv på kvelden enn på dagen, og det burde jeg virkelig få gjort noe med. Jeg skriver så mye lettere blogginnlegg på kvelden enn på dagen.

Ønsker dere flere slike innlegg?

blogges popcornlovers

HVOR BLE JEG AV?

 • 11.03.2016 kl. 13:06

ææh. Det er lenge siden sist, og så utrolig godt der å få ta frem macen igjen å blogge! Jeg har virkelig savnet dere, alle kommentarene, meldingene og alt. Men jeg har rett og slett vert på skileir skole sammen med klassetrinnet mitt. Det var utrolig gøy borsett fra at maten var drit. Jeg er en ganske kresen person men det vare flere som også ikke likte den. Når jeg kom hjem hev jeg inn på med tikamasala siden jeg var så utrolig sulten.

Vi stod på langrenn hver eneste dag, og jeg hater å gå på ski. Men det var nå litt kjekt inni mellom det var jo ikke gørr kjedelig. Men jeg er ikke noe ski menneske heller, og jeg er ikke født med ski på beina. Men jeg koset meg sammen med masse herlige og kjekke folk! Det har også blitt veldig mange minner som jeg kommer til å huske. Men når jeg kom hjem så var jeg bare utrolig sliten, og orket ikke å gjøre noe så ble ikke noe blogging før i dag.

Guess what, akkurat i dag er det akkurat en måned til jeg er 14 år! woho

Det er derfor det ikke har blitt noe blogging, videoer, ikke så mye på instagram. Therese bare forsvant litt rett og slett hehe. Men I´M BACK. Det er utrolig deilig, og allerede i morgen er det ny video! Håper dere har hatt en fin uke, og får en fin helg!

Nå tar jeg turen på kjøpesenteret Amanda siden vi på trinnet har fri siden vi har vært på leir hele uken, og nå er det Mc donalds next! Jeg skal også kjøpe meg litt ny sminke, går aldri lei. Det er som en vond sirkel hehe neida allltiiiiid kjekt med ny sminke!

blogges

TODAY I WILL DO ABSOLUTELY NOTHING #SUNDAY

 • 21.02.2016 kl. 15:58

Ha en fin dag popconlovers ♥ blogges

BIRTHDAY PARTY NEXT.

 • 08.01.2016 kl. 18:44

Da var jeg klar for bursdags selskap til en venninne i klassen, og jeg gleder meg mye! :D Det kommer nok til å bli kjempe gøy, og mye kos. Jeg ble utrolig fornøyd med både håret mitt og sminken min viss jeg får lov å si det hehe! Det er jo endelig helg etter en lang og slitsom skole uke, og jeg har vært utrolig trøtt hver dag siden det var skole start denne uka. Det skal bli utrolig godt med helg, og i dag skal også Frida overnatte her hos meg. 

Jeg skal bruke en del av helga mi på å filme inn noen videoer, og fikse litt på Youtube kanalen min og jeg har lært meg mange nye og tøffe triks når det kommer til redigering! Jeg gleder meg til å lage mange flere videoer til dere! 

blogges

VÆRT ET MAGISK ÅR! SOON 2016.

 • 31.12.2015 kl. 15:39
Heisann dere! Dette blir litt av et langt innlegg, og derfor legger jeg med en nydelig sang! Denne kan dere høre på mens dere leser.

Det er allerede 2016 om noen få timer, og jeg har tåre våte øyne etter å tenkt gjennom hele 2015.. Det har vært et nydelig år som jeg nok aldri vil glemme. Jeg har fått mange nye venner i løpet av dette året, og mistet noen. Jeg har vært oppe og nede. Jeg har hatt gode opplevelser og dårlige. Jeg har skapet mange minner sammen med fantastiske folk, og jeg vil bare si til dere at jeg er utrolig glade i dere! Jeg ønsker dere et supert nytt år, og håper dere får en nydelig feiring. Jeg har nå tenkt å ta dere gjennom en del av mine minner fra 2015. 
JANUAR 2015
En av mine aller første outfits for 2015, hehe jeg har endret stil kan man si! Jeg har faktisk ingen av de plagga på bilde bortsett fra skoene som jeg aldri bruker.
I Desember gikk både jeg og Frida på cheerleading sammen, og vi gikk et semester før vi begge tok slutt med dette. Der etter har jeg bare holdt på med blogg og Youtube! Jeg stor trives med å bare drive på med dette, og det er det jeg liker å gjøre.


Jeg og Madelen hadde en koselig overnatting hos Madelen, og der lagde vi mange videoer sammen! Vi tok også koselige bilder, og her er et av de. Jeg husker denne kvelden/dagen veldig godt og det tror jeg Madelen også gjør!


Det tok slutt med eksen, og jeg var så og si "knust". Men man kan si jeg er godt over dette nå! Her skypet jeg faktisk med Madelen og her hadde begge hatt et brudd og vi taklet det sammen sånn som bestevenner gjør!
Dette var dagen etter bruddet, og frida ønsket en jente kveld for både meg og Madelen. Derfor kjøpte hun både is og annet godt til oss! Jeg lagde også en god kvelds til oss. Vi koset oss kjempe mye denne kvelden, og Frida fikk oss begge til å smile igjen.
Enda en outfit for Januar, og dette her ser ikke ut som meg hehe! Det er nesten utrolig hvor mye jeg har bare forandret meg på noen måneder. Jeg har faktisk enda denne genseren, og den er utrolig behagelig og den er fra wow. 


Jeg klippet håret hos Miss M, og der klipper jeg meg enda! Jeg liker veldig godt å klippe meg her, og hun er flink hun som gjør det. Jeg sier alltid når jeg skal bestille time til mamma at jeg ønsker å gjøre det på Miss M.
Jeg fortalte dere her på bloggen at jeg skulle bli foster søster, og dette var noe jeg gledet meg skikkelig mye til. Jeg så skikkelig frem til å få en ny "søster" i hus. Jeg hadde lenge hatt lyst til å bli store søster. Dette var veldig stas for meg, og jeg er glad for at vi ble en foster familie for noen som trenger det. Det er godt å hjelpe andre som trenger det.

FEBRUAR 2015

Jeg så på bilder fra når jeg var en liten jente, og på dette bilde ser du faktisk at det er meg. Her var jeg liten og søt, hadde panne lugg.
Enda en outfit! Denne kallet jeg "vaffel jakke outfit". Jeg bruker denna jakka inni mellom men det er stund siden den ble tatt frem. Denne vesken var fra Ebay og ble fort slitt.


Her hadde jeg mitt aller aller første møte med min frem kommende foster søster, og jeg husker enda sommer fuglene jeg hadde i magen. Jeg var utrolig spent, og det gikk som smug. Jeg husker jeg likte hun skikkelig godt!


Her viste jeg mine Januar favoritter midt i februar faktisk! haha. 
Jeg fikk meg endelig noen Dr. Marteens sko som jeg hadde ønsket meg lenge. Jeg har de enda den dagen i dag, og jeg bruker de inn i mellom. 
Da var det på tide med valentins dagen, og denne dagen var jeg sammen med kjæresten jeg hadde på den tiden. Jeg husker at vi var hos han, og vi hadde gaver til hverandre og jeg tror begge ble fornøyde og glade!
Her ser dere hva jeg fikk av eks kjæresten min på Valentins dagen (vi var sammen da). Jeg husker at jeg var så glad for det jeg fikk og syns det var utrolig søtt av han!
Jeg begynte med å pusse opp rommet mitt! Jeg fikk endelig meg noen nye møbler til rommet mitt.


Her hadde jeg besøk av både Madelen og Erik. Da tok vi noen gruppe bilder og Mico var selvfølgelig med!


Jeg var så fornøyd med mitt Penny Board som jeg kjøpte i Bergen og jeg måtte jo bare lage et outfit innelgg av det!
Her gledet jeg meg veldig til å stå på langrenn sammen med mellom trinnet på barneskolen (her gikk jeg jo i 7 klasse). 
Jeg hadde det veldig kjekt på langrenn sammen med klassen min, og jeg hadde selvfølgelig med meg kamera!

MARS 2015

Jeg fikk min aller aller første header av Ane Karine Estil, som jeg ble kjempe fornøyd med! Dere burde dra å sjekke ut bloggen hennes HER.


Jeg fikk en super duper pen kjole fra Shein! De kallet seg jo Sheinside før men de byttet over til Shein.

Jeg var på Vinterlyd av Kreftforeningen sammen med Ida i Stavanger for å se The Main Level opptre! Jeg var allerede da en fan av de, og det var jeg en god stund før Vinterlyd også! Jeg møtte noen lesere der også, og noen andre kjente folk.


Det var på tide med enda en Cheerleadning trening sammen med Frida og laget som jeg gikk på. 
Her postet jeg noen life hacks som mange va dere likte, og jeg husker faktisk ikke sist jeg delte noen lifehacks sist. Er det noe jeg skal gjøre?
Jeg var i skoleavisen vår, og det var faktisk Madelen som intervjuet meg til skoleavisen vår.
Jeg var på Lundens tivoli sammen med Frida og Sofie! Det var utrolig kjekt, og jeg skulle ønske vi kunne opplevd det på ny!
Det var på tide med 15 års dagen til Milena som jeg var invitert til! Dette er et bilde som jeg tok før jeg drog over til Milena.

APRIL 2015

Jeg, Ida og noen i familien min reiste over til Kongeparken! Det var utrolig kjekt, og jeg savner virkelig kongeparken! Dette var en utrolig kjekk tur.
Jeg visste dere noen sneak peeks på 13 års bursdagen min! Dette var noe jeg gledet meg til skikkelig.
Jeg var endelig 13 år og faktisk tenåring! Dette er en dag som jeg ikke glemmer med det første, jeg hadde det super kjekt og det tror jeg gjestene hadde også!
Jeg hadde en fantastisk bursdag sammen med mine herlige jenter som gikk i klassen! Vi hadde masse godt og spise, og vi hadde mange kjekke leker også denne kvelden!
Jeg fikk piercing i øret mitt! Dette var jeg faktisk utrolig stolt over, og jeg vet ikke hvorfor. Det er bare et hull i øret? hehe.

MAI 2015
Jeg var med på et videofy meetup, og det var utrolig kjekt! Vi hadde masse godt å spise, og vi lagde mange kjekke videoer.


Jeg var i konfirmasjonen til min vakre bestevenninne Ida, og det var utrolig kjekt! Jeg hadde egentlig planer om å holde en tale sin hun er min aller bestevenninne, men jeg turte ikke dessverre.
Jeg lagde noen super gode cup cakes for min lille søsters bursdag! Jeg ble super fornøyd med de.


Det var endelig på tide med et show på cheerleadning, og da var det et vår show i hallen for familien og venner.


Jeg hadde verdens beste jente kveld sammen med min aller beste venninne eller søster som jeg liker å kalle Ida! Det var en utrolig bra kveld, som ingen av oss kommer til å glemme. Denne kvelden er noe vi kommer til å ta med oss lenger frem i tid.
Det var 17.mai og jeg husker at jeg var super fornøyd med mitt hår og jeg prøvde flere ganger å lage frisyren på ny men fikk det ikke til. Jeg husker denne 17.maien utrolig godt, og det var en bra dag! Jeg håper der også koset dere mye denne dagen.


Mico ble klippet for aller første gang, og han ble døds søt da han endelig ble ferdig klippet! 
Jeg delte denne super oppskriften med dere! Disse ble super gode, og mange av dere prøvde faktisk å lage de.
Her var jeg klar for selskap til en god venninne som gikk i klassen min, og jeg var veldig fornøyd med hvordan jeg så ut til slutt.

JUNI 2015


Jeg, Frida og Ida sov under åpen himmel og det var så koselig! Jeg husker det som om det var i går og jeg husker latteren og alt. Vi var lenge opp, og spiste mye snop. Vi hadde faktisk samlet en stor kasse med snop! Vi såg også film, og vi punka madrassen! hehe.


En outfit som jeg syns var døds kul! Denne buksen ble dessverre ødelagt for noen uker siden så den blir nok ikke mer brukt her i hus. Det er litt trist siden den satt så spent og var utrolig tøff.


Jeg tok dere enda nærmere min barndom! Jeg lagde et innlegg som jeg kallet MY STORY, og det falt i smak hos dere. Når jeg når 1500 abonnenter på youtube kommer det en liten video av min barndom!


Jeg pakket og gjorde meg klar til leirskole siden det er leirskole for de som begynner på ungdomsskolen hvert år. Jeg husker jeg syns det var utrolig kjekt, og jeg fikk møte den nye klassen som jeg går sammen med den dagen i dag. Det var bra underholdning på leiren hele tiden også!


Vi var på vår aller siste tur sammen med klassen som jeg gikk med i syv hele år! Dette var en så utrolig kjekk tur, og jeg må si jeg savner noen av folka.


Jeg var på VG lista 2015, og det var en opplevelse jeg aldri vil glemme! Jeg reiste syv timer med bil bare for å se The Main Level opptre! Jeg var og er enda en stor fan av gutta, og jeg gleder meg til å møte å dra på flere konserter av de i 2016. Jeg savner også Tuva veldig mye som jeg møtte på VG lista.


Jeg og Julie hadde en utrolig koselig jente kveld sammen hos meg! Jeg og Julie finner ikke så alt for ofte på ting sammen, men vi prøver. Det er utrolig kjekt å finne på ting sammen med hun når vi første gjør noe.

JULI 2015


Jeg hadde mitt aller første liveshow sammen med Milena! Dette var utrolig koselig å kunne snakke med dere lesere på en litt annen måte enn bare her på bloggen. Jeg må nok sette i gang et liveshow snart igjen!


En sommer outfit som jeg syns var skikkelig søt, og her hadde jeg også rasta fletter som Milena hadde vært så snill å lage på meg!
Jeg var i London sammen med familien og Ida sin familie og det var utrolig kjekt! Jeg fikk opplevd så mye jeg ville oppleve, og det at jeg fikk gjort det med min aller bestevenninne er utrolig! Det er det ikke alle som gjør. 
Da vi hadde vært tre dager i London reiste vi videre til mange flere steder og en av de var Brixham som var utrolig kjekt! Der stor koset vi oss mye.


Jeg tok ombre i håret! Jeg ble utrolig fornøyd men etter månedene gikk ble den oransje og så videre..

AUGUST 2015
Jeg møtte gutta i The Main Level for aller første gang her! Jeg var en så utrolig stor fan her, og jeg gråt av glede etter jeg hadde møtt de her! Denne dagen betyr så inderlig mye for meg, og helt siden denne dagen her har jeg bare begynt å elske gutta mer og mer. Jeg møtte også gutta i Stavanger to dager senere etter denne dagen, og da var smilet mitt enda mer på topp.


Jeg tok noen herlige bilder av Mico, pluss jeg og han sammen. Dette husker jeg veldig godt! Jeg har mange minner med Mico i løpet av sommeren.


Jeg møtte flere av dere i løpet av sommeren! Det er så utrolig kjekt å møte på mine blogglesere!

SEPTEMEBER 2015
Jeg var å så Innsiden ut sammen med Frida på kino, og dette var en veldig bra film! Jeg liker veldig godt Disney sine filmer siden de tar frem gamle minner, og filmene er rett og slett bare herlige!
Jeg fikk noe nytt fra Shein, og denne buksa har jeg brukt mye siden sist. Denne er utrolig tøff, og den kalles boyfriend jeans! Jeg elsker slike bukser.
Jeg farget endelig håret tilbake til blondt, og denne fargen har jeg enda og jeg skal farge det enda mer "kladt blondt" etter nyttår. Jeg har enda litt gul skjær i håret etter ombreen.
Jeg skrev et innlegg om hva jeg syns om mobbing, siden dette er et så pass viktig tema måtte jeg bare lage et innlegg om dette. Jeg angrer så klart ikke på at jeg delte dette innlegget siden i det innlegget fikk jeg skikkelig frem hva jeg mente.
Jeg fikk noen plakater fra Desenio, og jeg er super fornøyd! De henger på veggen min enda, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! De setter siste finish på rommet mitt.

OKTOBER 2015

Jeg testet ut MayBeauty maskene! De var utrolig og de gidde gode resultater, og jeg var veldig fornøyd med disse. Jeg testet den ut med Madelen den ene gangen.
Jeg fikk for aller første gang gel nails med extensions og jeg var veldig fornøyd! Jeg kan anbefale dette til dere andre her ute, og MSgelhouse er veldig billige i forhold til andre.


Jeg fortalte om en av mine favoritt youtubere og det er Tina Mondelia! Jeg digger youtube kanalen hennes! Jeg møtte hun også på Vg lista i sommer.


En outfit for jeg skulle ut å spise sammen med Ida, og jeg syns dette ble utrolig kult! Det så ut som dere også likte det jeg hadde settet sammen.


Det var på tide med halloween! Jeg syns vi alle var utrolig tøffe, og denne halloweenen var utrolig kjekk!

NOVEMBER 2015
Jeg startet med noe som jeg kaller for "bildene som aldri kom på bloggen". Dette var utrolig morsomt! Jeg kommer nok til å poste mer slik i 2016.
Jeg nådde endelig 1000 abonnenter på youtube! Jeg var utrolig glad! Jeg hadde ikke ord hvor glad jeg var for det hadde vært mitt mål lenge nok.


Jeg fikk enda noen klesplagg fra Romwe.
Jeg postet mine aller første julegave tips for 2015!

DESEMBER 2015

Jeg fikset neglene mine hos MSgelhouse igjen! Jeg ble enda mer fornøyd denne gangen, og jeg fikset de fordi jeg skulle på ball.
Jeg visste dere hvordan jeg gikk på ballet. Jeg hadde et fantastisk ball og det var utrolig kjekt! Det er en kveld som jeg ikke vil glemme.
Det var årest første julegave shopping, og jeg fikk kjøpt de fleste julegavene da!
Det var endelig julaften! Dette var en suuuper koselig kveld sammen med familien og jeg fikk mye fint! 
Jeg hadde fått noen nye ting fra Shein som jeg visste dere. Jeg var utrolig fornøyd!
Jeg fortalte dere om hvorfor jeg blogget! Dette innlegget fikk en veldig bra respons, og tuusen takk for dere som bruker tiden deres på å kommentere! Det tar jeg til meg og det betyr mye. Hver eneste kommentar betyr så utrolig mye.

Da var vi her i dag! siste dagen i 2015, og tusen takk for at dere følgt meg gjennom dette året. Jeg håper 2016 blir minst like bra for alle sammen. Jeg er utrolig glade i dere og dere fortjener en utrolig bra kveld.  HA ET GODT NYTT ÅR, OG BRUK DAGEN I DAG PÅ Å FÅ EN SKIKKELIG FIN FEIRING!
Vi blogges i 2016 ♥

TING VI JENTER GJØR

 • 25.11.2015 kl. 17:11

- Vi blir aldri fornøyd  med en tegning, men hvis vi blir fornøyde sier vi det ikke eller sier at den var stygg. 

- Vi må ha med mobilen over over alt! Vi legger den ikke fra oss et sted.

- Vi elsker starbucks, og syns det er sykt inspo.

-Vi har ikke alltid rett, men hater å innrømme at vi tok feil.

-1. Man stalker han vi liker på facebook/instagram. Til slutt har du gjort det så mye at du ved et uhell liker et bilde som er 76 uker gammelt. Kleint.

- Vi tar selfie med hundre selfier med venner.

-Vi sammenligner oss veldig ofte med andre jenter og ønsker vi hadde noe som de har.

- Vi går til kjøleskapet når vi kjeder oss, selv om vi ikke er sultne en gang!

- Vi sitter med beina opp i sofaen, og ikke på gulvet som gutta gjør.

- Du finner ut hvor han pleier å henge og møter "tilfeldigvis" på han.

-Vi elsker å få komplimenter, men tror ikke på dem.

- ekstra tid på do, når vi først er ferdig og skal vaske hendene så bruker vi 10 minutter ekstra for så er speilet rett foran oss og vi bruker tid på å se på oss selv.

- Vi klikker viss noen rører håret vårt, og blir skikkelig irriterte.

- Vi syns sånne småe barn eller dyr alltid er søte!

- Vi vil ha det perfekte forholdet med en gutt, skikkelig inspo.

-Vi hater når folk svarer med bare K.

-Vi lurer på hva vi tenkte da vi ble født.

-Vi har en eller en annen gang vinket til en venn som ikke så det.

-En dag syntes du du ser bra ut på håret, men når du kommer til skolen syntes vennene dine det helt motsatte.

- Skapet er full med klær, men det er ingenting vi kan gå med. det kan være 1000 plagg i skapet, men vi klager på at vi har ingenting.

- Du og bestevenninnene dine bruker kodeord i stedet for navnet hans. "Omg! Så du ?S? i dag? Han er bare såå kjekk!"

- Vi får helt anfall når gutten vi liker kommer bort å flørter eller snakker til oss.

- Vi liker at noen andre starter samtalen for da føler vi at personen har lyst til å snakke med oss.

- De dagene han smiler/sier hei/ser på deg er den beste dagen i uka!

-Når vi snakker i telefonen går vi rundt i hele huset.

- Når vi ikke hører hva en person sier, men de andre rundt begynner å le, ler vi også.

Alt er funnet rundt om kring på nettet, så dette har ikke jeg funnet på.

KJENTE DU DEG IGJEN AV NOE AV DETTE?

blogges

 

FRIDAY FRIDAY

 • 13.11.2015 kl. 17:36

Da var det Fredag, og jeg har hatt en fin lang helg til nå! Jeg hadde overnatting av Milena fra i går kveld til i dag. Når hun kom her, ble det en stor klem! Vi snakket også litt om hva som har skjedd siden sist, det er jo alltid noe å fortelle. Det er så herlig å være sammen med Milena, og ha den følelsen av å kunne fortelle hun alt! Det er alltid godt å snakke ut om ting, enn å bare holde det for seg selv! Jeg syns hvert fall det. Det ble en sen kveld kan jeg si! 

Jeg har blitt hektet på et spill på ipaden som jeg kan anbefale dere jenter og gutter, og det heter så mye som "Kardashian". Det er så morsomt! I dag ser dere kanskje hva vi har gjort hehe. Ja, vi har nemlig tatt et par bilder. Det var ikke litt en gang, det ble noen hundre bilder! Her ser dere hvert fall de to bildene jeg ble mest fornøyd med.

Ha en super fin helg!

blogges.

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

 • 04.11.2015 kl. 16:00

HAHAHA! Nå håper jeg virkelig dere har fått en god av meg på noen av disse bildene. Dette er sånne bilder som bloggere helst ikke ønsker å poste, og vil heller frem stille "perfekte". Men vet du hva, ingen er perfekte uansett. Vi bloggere får ikke alltid perfekte bilder hehe, det er noen som blir helt på tryne som dere ser over her.  Det er noen bilder her som er litt gamle, men jeg bare bladde gjennom litt bilder fra en god stund siden, og da fant jeg en del skal jeg si dere. 

Gjerne si i fra om dere ønsker del to, dette ble jeg inspirert av bloggeren Andrea Badendyck til å gjøre. Hun har også lagd sånne innlegg som dette.

Blogges.

HAPPY HALLOWEEN

 • 31.10.2015 kl. 16:24

Håper alle får en super fin halloween, om du skal feire det eller ikke! Kos dere kjempe masse!

HELG !!

 • 23.10.2015 kl. 15:33

Da var det endelig fredag igjen!!! Det var vært en lang uke med mange prøver, og lekser. Det skal bli godt å kunne koble helt vekk fra skolen i noen dager før det er skole igjen på Mandag. I dag har jeg planer sammen med min venninne Ida, og vi har tenkt å dra på Dolly dimples i byen om ikke så om alt for lenge til. Det skal bli godt å tilbringe tid med min aller bestevenninne, det er ikke alltid vi gjør noe litt mer spesielt enn å bare være hos en av oss å se på film. Jeg gleder meg mye! Håper bare ikke regnet hagler ned.

I morgen blir det bowling med kjæresten og venner. Jeg gleder meg masse, og kanskje jeg skal vlogge? hmm.. hva vil dere? På søndag blir det nok en sånn slapp av dag, og pakke skolesekken før skolen på mandag nok igjen! Det som er herlig med neste uke er at vi nesten ikke har lekser, og ingen prøver som jeg vet om enda. De siste ukene har det vært 1-3 prøver i uka, og det er litt stress i min verden hvert fall. 

Nye header også, den laget jeg faktisk selv. Prøvde å gjøre den som enkel som mulig siden jeg har et enkelt design.

HA EN NYYYDELIG HELG ALLE SAMMEN!

blogges.

IT´S FRIDAY

 • 11.09.2015 kl. 15:58

Heisann alle sammen!

ENDELIG FREDAG, eller hva jeg skal si. Det er så deilig å komme hjem etter en laang skole dag med mange fag. Jeg syns alltid det er herlig å komme hjem på en fredag og tenke at nå trenger du ikke å tenke skole før på søndags kveld, og bare nyte helgen sammen med venner! Jeg er vel ikke den enste som tenker det vel? Denne helgen skal jeg gjøre masse kjekt sammen med venner. Nå skal jeg ta meg en tur på Amanda for å kjøpe noen ting, mens i morgen skal jeg på edda kino sammen med venner kanskje. Jeg skal også se en film sammen med min aller bestevenninne ida i kveld som kommer til å bli kjekt. Det kommer til å bli en fin helg ♥

Hva skal du denne helgen?

Klem Therese.

OUT IN THE SUN

 • 30.08.2015 kl. 16:32

Heisann!

I dag har det vært en helt fantastisk dag ute! Det har vært et utrolig fint vær, som det enda er. Jeg skal være ute å nye været i dag, jeg har også planer om å spille inn noen videoer til kanalen for neste uke. Til nå har jeg vært ute med Mico en god stund, det er så utrolig kjekt å være ute med han når sola skinner. I morgen er det tilbake på skolen igjen og en ny uke! Jeg håper virkelig at været holder seg til i morgen også.

Jeg fikk jo ikke blogget om hva jeg var på i går, så det tenkte jeg å fortelle dere om i dagens innlegg. Jeg var nemlig på konsert til de fantastiske tvillingene Marcus og Martinus. Det var konserten til Oasen storsenter. Jeg gikk sammen med Frida venninnen min fra Bergen. Det var så utrolig godt å se hun igjen, har savnet hun utrolig mye! Marcus og Martinus hadde en super konsert, hvertfall så lenge den varte. Siden teknikken sviktet etter 2-3 sanger måtte de desverre avlyse hele konserten.

Men vi fikk heldigvis møte de på signeringen da. De var noen super herlige gutter! De har også en utrolig stemme begge to. Jeg møtte også en del blogglesere og det er utrolig kjekt når dere kommer bort å hilser og tar bilder med meg! Dere er fantastiske. Jeg har også laget en vlog fra dagen i går som kommer på tirsdag! Da har dere noe å glede dere til.

Hvordan er været hos dere?

Klem Therese.

wii helg

 • 21.08.2015 kl. 16:54

Heisann folkens.

I dag er det endelig helg, veldig herlig selv om det ikke har vært så utrolig mye skole. Det var helt greit på skolen i dag, vi hadde en helt vanlig skoledag, Det er ikke så mye å fortelle om. I dag skal jeg ut å bade med noen venner fra klassen. Deretter skal jeg på overnatting med noen jenter fra klassen. Jeg gleder meg utrolig mye til å overnatte sammen med de. Det blir kjempe kjekt å bli mer kjent med de (Det er Frida som jeg kjenner fra før, Jeanett og Emma) De er noen herlige jenter ♥ Jeg tror det blir en fin dag/kveld, dere får sikkert høre mer om det i morgen! Jeg lurer og på hva dere syntes om videoen jeg lagde i går?

Ha en utrolig fin fredag alle sammen! (:


Hva skal du gjøre i dag?

Klem Therese.

10 ting som får meg til å smile!

 • 18.08.2015 kl. 16:24

Hei igjen folkens!

Jeg fikk for en liten stund siden et forslag av en leser om å lage et innlegg der jeg skriver ti ting som får meg til å smile! Det er jo et supert forslag, derfor bestemte jeg meg for å lage det i dag til dere. Kanskje du også kjenner deg igjen i noe av dette jeg skriver? Da må du gjerne fortelle det i kommentarfeltet, eller kanskje du har noe helt annet du begynner å smile av, fortell meg! :) Det er så kjekt å lese kommentarene dere legger igjen.

Venner - Vennene mine får meg alltid til å smile uansett hvilket humør jeg er! Da mener jeg uansett. De vet akkurat hvordan de skal få meg til å smile.

Familie - Familie er vel noe som får alle menneske glade og smilende? Familie er jo noe som alltid setter pris på den du er, og er alltid glad i deg uansett hva.

Komplimenter - Alle mennesker blir vel glade og begynner å smile da de får komplimenter? ? Det gjør hvertfall jeg! Det er så utrolig godt å få noen komplimenter av og til, men du må alltid være god til å ta de i mot. 

Musikk - Musikk får meg alltid til å smile, spesielt viss du setter deg godt til rette og setter på favoritt sangen din også synger du med! Da får jeg hvertfall frem et skikkelig smil :) No music, no life. right?

Mico - Denne skjønningen her får meg alltid til å smile, det er nesten umulig og bli sint på denne karen. (haha!)  For eksempel når jeg kommer hjem fra skolen, så er det alltid så godt å komme inn dørene til denne søtnosen. Når jeg er med han også, blir jeg skikkelig glad og når du klemmer han er det nesten som du aldri vil slippe.


DERE! - wow, dere får meg alltid til å smile alltid. Dere sender meg mange kjempe koselige meldinger/videoer som får meg alltid til å smile. Dere er virkelig de beste leserne en blogger kan få! Jeg blir så utrolig glad da dere sender meg forskjellige meldinger/edits/tegninger dere har tegnet av meg/ videoer dere har laget osv. Dere lyser virkelig opp dagen min!

Videoer/hjelper andre - Jeg ser ofte på facebook, sånne videoer der noen for eksempel hjelper et dyr! Det er kanskje hjemmeløs, også er det noen som hjelper dyret. Jeg blir så utrolig glad av det, at jeg begynner å smile til topp til tå. 

Når jeg får noe til - Jeg er vel ikke den enste som begynner å smile når vi får noe til som vi har jobbet hardt før? Når jeg har jobbet skikkelig hardt for noe og faktisk får de til, da er smilet mitt på sin plass.

Sommer - Sommer er en tid du får masse tid sammen med venner, kan være ute å bade og ikke minst spise masse is og mye mer! Sommeren gjør meg utrolig glad hvertfall, får tilbringt masse tid med de du er glad i.

Gjøre noe du elsker - Når du driver med noe som du elsker å holde på med, så smiler du jo alltid og er glad! For eksempel når jeg lager videoer eller blogger, så smiler jeg jo alltid og er glad fordi det er noe jeg elsker å gjøre! 

Kjente du deg igjen av noe det jeg skrev?

Klem Therese ♥

Inspirasjon

 • 17.08.2015 kl. 18:34I´m in love with We heart it ♥ Jeg virkelig elsker We heart it,  er det et sted jeg finner inspirasjonen min fra så er det her! Alle bildene i collagen som jeg har laget her, de er hentet fra We heart it. Dere ser jo egentlig hvor nydelige bilder man finner der! Har du ikke sjekket det ut enda, anbefaler jeg deg å laste ned appen. Jeg lover deg at det ender opp med at, du sitter på we heart it 24/7. (haha!) I dag har jeg bare tenkt å ta dagen med ro, siden i dag føler jeg egentlig ikke for å gjøre noe stort.

Jeg skal skrive et par innlegg, siden dere har sendt inn en del forslag på snapchaten min (Theresesblogg). Dere andre må også gjerne legge meg til, dere er helt herlige! Tusen takk for alle de koselige snappene jeg får av dere :) Har jeg en dårlig dag, så er det bare å se på snappene deres så smiler jeg med en gang ♥ 

Hva har du gjort i dag? Når begynner du på skolen?

Klem Therese! 

Skole start snart? og ny video!

 • 16.08.2015 kl. 15:45

Heisann.

Jeg vet det er ganske mange som begynner på skolen i morgen, så derfor kommer det en back to school haul i morgen, som visst mange gleder seg til. Jeg er ganske nok fornøyd med denne videoen, spesielt introen så legg merke til den i morgen! Jeg har funnet mange tøffe måter å redigere på nå, jeg gleder meg egentlig bare mer og mer til å vise dere videoene mine til dere.

Jeg begynner ikke på skolen før på torsdag, så jeg kan forsatt ta det med ro. Men jeg skal legge meg tidlig hele denne uken, også stå opp tidlig siden det er skole rett rundt hjørnet! Jeg gru/gleder meg til skolen som jeg har sagt før, skal vi så utrolig kjekt å se venner igjen og bli bedre kjent med de jeg kom i klasse med.

Jo, også kommer det også en back to school diy på torsdag! Jeg gleder meg utrolig mye til å vise dere den også, bare å vente i spenning. Jeg er også litt lei meg for at back to school videoene kommer denne uka vi begynner på skolen, men jeg har ikke fått kjøpt inn ting før i denne helgen her. Det er derfor de kommer til sent. Men jaja.

Her ser dere se litt screenshouts av videoen min ♥:  

Gleder du deg til videoen som kommer i morgen?

Klem Therese ♥

Must haves for summer 2k15

 • 26.07.2015 kl. 16:25

Heisann folkens!

I dag har jeg tenkt og ha et veldig etterspurt innlegg! Det er nemlig mine must haves for summer, jeg har aldri laget lignende innlegg som dette før så dette blir spennende. Jeg skulle egentlig poste innkjøps videoen i dag, men det er noe som skjedde med den skal prøve å få fikset den så raskt som mulig. Men ihvertfall håper dere liker dette innlegget, og gjerne skriv hvilke innlegg du vil ha fremover i kommentarfeltet også ♥ Håper dere får en fin sommer videre og har hatt en fin sommer til nå.

AMBER ROMANCE VICTORIA SECRET - Helt siden jeg fikk denne i huset i sommer har jeg brukt den hver enste dag! Jeg elsker lukten på denne utrolig godt. Den lukter så sommerlig og så fresht. Viss dere vurderer å kjøpe en body mist fra vc så kjøp amber romance!

MANGO TEMTATION VICTORIA SECRET - Det er akkurat det samme med denne også! Denne lukter også helt himmelsk og har vert et stort summer must haves, det er en body lotion fra vc. Den lukter så utrolig godt og mango. Dette har vert min favoritt body lotion i sommer.

FLASH TATTOS (vises ikke på bilde) - Jeg har virkelig elsket flash tattos i hele sommer! Det er noe som virkelig er en must haves i sommer. De er helt utrolig nydelige på, og de fleste ser skikkelig sommerlige på også. Jeg liker best de med blomster på.

BIKINI (fra vc) - Hva skal man gjøre uten bikini i sommer? Jeg kan virkelig ikke leve uten bikini i en sommer, det er den største min must have tror jeg.

MAC LEPPESTIFT (04) - Helt siden denne ble med meg hjem etter jeg var i England så har jeg brukt denne hver dag (og i England). Denne er helt nydelig på, og den er veldig nude så den passer til alt. Denne har også vert et stort summer must have.

MAC STUDIO FIX - Dette har jeg vert så avhengig av i sommer, isteden for og sminke meg med både fondation å hele pakka så har jeg bare brukt Mac studio fix pudderet mitt. Det har jeg spart så mye tid på hehe. Dette pudder er jeg in love with, det dekker så bra og det sitter bra på huden!

MUSIKK (spotify) - En sommer uten musikk?! Det er en sommer uten liv, jeg klarer meg virkelig ikke uten musikk. Da jeg skal reise et sted og det har jeg gjort en del i sommer så da har musikken reddet meg mye. Det er også veldig mange sommer sanger der ute og mine største favoritt er vel (My girl av The main level og Bare min av Morgan sulele).

PASS - Jeg kan nå ikke reise på ferie uten passet mitt, så dette har jo selvfølgelig vert en stor must have i sommer. Det hadde ikke blitt noe England tur på meg uten passet mitt.

SOLKREM - Takk gud for at jeg ikke har blitt solbrent i år til nå hvert fall. Jeg hater virkelig og bli solbrent, derfor reddet solkremen meg hehe. Jeg hater virkelig å være solbrent, det er så utrolig vondt! Så glad jeg ikke har blitt det.

SHORTS (vises ikke på bilde) - Jeg trenger virkelig shortser i sommer, jeg klarer virkelig ikke å gå i bukse viss det er for varmt ute da tar det virkelig liv av meg.

Klem ♥

Spørsmål & svar - Runde 1

 • 25.07.2015 kl. 19:42

Heisann. 

Jeg har tenkt å svare på noen spørsmål så jeg har fått fra dere! jeg svarer ofte i kommentarfeltet når det kommer spørsmål der, men jeg får ofte det samme spørsmålet. Derfor har jeg tenkt og ha en del spørsmål og svar runder, viss du har spørsmål så stil i kommentarfeltet så svarer jeg kanskje på det neste gang ♥ Håper du får svar på det du vil.

1. Kunne du blitt venn med en annen blogger?

Svar: Ja! Jeg er veldig åpen for å bli venn med en annen blogger, jeg er venn med andre bloggere fra før av. Det er veldig lett og snakke med andre bloggere, for de vet på en måte hvordan du har det siden det er samme hobby dere driver med.

2. Hvilket program bruker du for å redigere videoene dine?

Svar: Jeg bruker Imovie, og på thumbernailen (forside bildet) bruker jeg picmonkey. Jeg har kjøpt full versjon va picmonkey, men gratis versjonen funker fett!

3. Har du kjæreste, og viss du har kan du lage en video der han sminker deg?

Svar: Ja, jeg har kjæreste (1 måned i morgen siden vi offisielt ble sammen). Viss han har lyst å være med på en video kan vi sikkert fikse det!

4. Liker du marcus og martinus?

Svar: Jeg er ikke MM-er som de kaller seg, men jeg kan godt høre på musikken deres også er de utrolig søte ikke minst! To herlige gutter ♥

5. Hva tenker du når fans kommer bort og spør om bilde?

Svar: Jeg blir jo veldig glad alltid! Det er alltid kjekt og få hilse på dere, så det er bare til og komme bort.

6. Kan du lage en "every day makeup"?

Svar: JA! Jeg har faktisk endret den nå etter jeg kom hjem fra England, så det kan jeg godt.

7. Når begynte du med sminke?

Svar: Jeg begynte med mascara i 6.klasse men begynte ikke skikkelig før i 7.klasse. Men jeg syns det er litt dumt når jeg ser at folk kommenterer sånn "du bruker alt for mye sminke" og "du er for liten for sminke" siden det er jo forskjell til person til person hva de syns er tidlig og ikke. Jeg syns alle skal få begynne med sminke når de føler jeg klar, og starte med litt og litt. 

8. Når kommer innkjøps videoen fra England?

Svar: Jeg holder på med den! Jeg prøver og gjøre den så bra som mulig, men jeg kan prøve å få den til i morgen.Klem ♥

Fakta om meg

 • 09.07.2015 kl. 16:00

- Nå jeg var liten ønsket jeg å bli politi, det var min største drøm.

- Når jeg også var liten så klippet jeg alltid av alt håret på barbie dukkene mine! Jeg lekte alltid frisør med de, så damene ble til menn.

- Jeg lekte med barbie helt til jeg var 10-11 år, elsket barbie! Jeg syns fortsatt barbie filmene er kjekke haha.

 - Favoritt frukten min er vannmelon og annanas, og favoritt bæret mitt er jordbær.

- Jeg har lyst å holde på med bloggen så lenge jeg har mulighet til det.

- Jeg sliter med uren hud, men det positive er at det begynne å bli bedre! Jeg tror det er bedre til etter sommeren.

- Favoritt byen min er Bergen, og jeg har lyst å flytte der til når jeg er voksen.

- Jeg har lyst å bli frisør når jeg er voksen, jeg elsker å dille med håret til folk og mitt. Jeg har stor interesse innen for sminke og hår.

- Jeg fikk interesse for sminke på grunn av Milena, og nå elsker jeg sminke.

- Jeg er egentlig veldig barnslig, folk syns jeg er fjortis men viss du virkelig blir kjent med meg så ser du at jeg faktisk er barnslig haha!

- Før så farget jeg øyenbryna syyyyyykt sterke, og nå når jeg ser tilbake så spyr jeg nesten av de.

- Jeg har lyst og farge håret før jeg begynner på ungdomskolen, blondt altså men en litt annen farge.

- Jeg skal begynne i 8b til høsten, når jeg begynner på ungdomskolen.

- Jeg har en kjæreste som heter Adlan, mange som lurer på dette visst.

- Jeg tar meg utrolig mye i håret! Det har jeg til og med fått kommentarer på.

- Jeg tar aldri til meg hat, siden jeg leser alltid de fine kommentarene jeg får fra mine fantastiske lesere så sletter jeg de stygge (får sjeldent da).

- Jeg har natt bøyle i tillegg til reguleringen, på grunn av at jeg har utrolig mye overbitt. Jeg hater den da off.

Sånn dette var noen fakta dere kanskje ikke visste om meg! Jeg håper virkelig dere likte dette innlegget, og forresten jeg koser meg her nede i England! 

Ønsker du flere sånne innlegg som dette?

DREAMING...

 • 01.07.2015 kl. 13:00

 

29.06.2015

 • 29.06.2015 kl. 15:51

Heia folkens!! ♥

Ikke sant det er deilig med sommerferie? Jeg har ikke fått sommer feelingen enda da, men den kommer sikkert snart. Det skal bli 28-30 grader her denne uken, det skal bli godt med varme haha. I dag så jeg og Ida kanskje planer om og overnatting, hos en av oss vi har ikke bestemt hos hvem enda. Det blir veldig godt og være sammen med Ida igjen, det sier jeg sikkert vær gang jeg skal ha overnatting av hun men jeg ser hun ikke så ofte som før! Men snart skal vi på ferie til England sammen, og det kommer sikkert til å bli fantastisk! Gleder meg utrolig masse, forresten mange så spurte når jeg reiser og det er 7 juli.

Men jeg lurte på en ting, Hva ønsker dere fremover i sommer på bloggen min? Her snakker jeg om innlegg, og ikke videoer. Det er typisk når jeg spør etter hva dere ønsker av innlegg, så får jeg masseee video forslag hehe. Jeg lurer på hva dere ønsker mer av i sommer på bloggen. Bare skriv masse forslag, Skriv skriv skriv! Jeg tar i mot alle forslag dere kommer med! Dere lurte sikker på hvorfor jeg postet videoer i går også? Det er fordi jeg skal begynne å legge ut mer videoer siden det er ferie, og da har jeg alltid tid til å lage litt mer videoer. Jeg kommer ikke til å poste alle videoene her, så viss du ønsker å se flere videoer av meg så kan det være lurt å abonnere på kanalen min HER. Da får dere mail når jeg poster ny video hver gang, Håper dere liker videoene jeg kommer med da ♥

Håper dere får en fantastisk sommer og kos dere masse!!

// Genser: Cubus // Bukse: Shein //

Hva vil du se fremover på bloggen min?

Klem Therese.

VG LISTA 2K15

 • 21.06.2015 kl. 18:57

Hei alle sammen. Jeg beklager veldig mye for at det ikke ble noe blogging i går, men de var på grunn av at jeg hadde først kjørt i 6-7 timer med bil. Der etter gikk jeg rett ned til rådhusplassen for å møtte Tuva, jeg hadde planer om å poste en video men fikk ikke tid dessverre. Men vertfall jeg hadde en helt fantastisk dag i går det er ikke noe å legge skjul på! Jeg møtte en del av artistene, men ikke alle og vi fikk dessverre ikke backstage likevel. Men jeg møtte fleste parten uansett. Det enste som var litt dumt at jeg ikke fikk tatt bilde med The Main Level fikk bare snakket men det var fordi de ikke hadde tid, men jeg ser de om ikke så lenge da!! Det var utrolig kjekt å se å snakke litt med de i virkeligheten da!

Jeg kjørte på fredags kvelden ( klokken tre om natta ) og vi kom ned til Oslo, elleve om morgningen. Jeg sov meste parten av tiden, men det var en lang bil tur for det om. Det var veldig mye musikk den bilturen også hehe. Når vi endelig hadde komet ned til Oslo, så gikk jeg ned for å møte Tuva på rådhusplassen! Gjett om det var godt å se hun eller. Jeg har blitt kjent med Tuva over nettet og begge er utrolig store fans av The Main level, å viss jeg husker rett så startet det med de at vi ble kjent. Jeg har skypet så utrolig masse med Tuva før vi møttes og vi bur utrolig langt vekke fra hverandre, så det var utrolig godt å møte hun i virkeligheten. Tuva var en fantastisk jente, som jeg gleder meg til å bli mer kjent med. Jeg håper vi møtets snart igjen.

Jeg og Tuva gikk ned til resten av venninne hennes og fortsatte å stilte oss i kø, men vi fikk ned til Oiid sin stand for å prøve og vinne golden circle, gjett om vi gjorde det! Joda vi klarte å vinne golden circle, vi vant den konkurransen der du måtte ta et kreativt bilde med Oiid sin Logo. Jeg og Tuva ble utrolig glade, for at vi vant golden circle siden da kunne vi se The Fooo / The Main Level / Marcus og Martinus og resten av gjengen nærmere. 

Vi stod en god stund i kø, men det var verdt det alt sammen. Etter en liten stund så fikk vi vite at storesøsteren min og venninnen hennes vant også golden circle, så da kom de til oss i køen. Vi slapp inn i golden circle i sirka 16.00, å da måtte vi vente i tre timer før konserten startet! Det ble skikkelig god stemning når konserten startet! Alle artistene var helt fantastisk, de jeg er spesiell stor fan av ble jeg utrolig glad for å høre og det er selvfølgelig The Main Level / The Fooo conspiracy / Marcus og Martinus. Jeg må bare si at alle artistene rocket scenen når de stod der oppe! Det var så utrolig bra liv der oppe og i publikum! 

Her ser dere noen av artistene/kjente folk jeg møtte:


Her møtte jeg to av i The Fooo cinspiracy! Oscar Olly Molander og Osvar Enestad. ( ikke de beste bildene )

Han ene som er med og synger " Bare min " og " langt igjen å gå ".

Jeg møtte også den fantastiske Kwabs som synger " Walk ", han er helt utrolig awesome!

Jeg og Tuva tok også bilde med sangeren til Kwabs, hun har så utrolig fin herregud!

Dette er Tina Mondelia fra youtube, HER finner dere kanelen hennes! Hun er helt fantastisk :)

Det er vel ikke bare jeg som følte med på Paredise Hotel i år? I går på VG lista så møtte jeg Audun, han var en av de jeg heiet på.

Jeg møtte også andre artister/kjente folk, men alle hadde dessverre ikke tid til bilde :)

Jeg hadde en fantastisk dag i Oslo på VG lista. 

Klem Therese.

MY STORY

 • 06.06.2015 kl. 17:00

Hei mine fantastiske ♥ Jeg postet et bilde på Onsdag der jeg spurte etter hva dere ønsket mer av på bloggen min, og jeg fikk en del kommentarer at noen av dere ønsker å vite mere om meg. Jeg har jo blogget utrolig lenge nå, og jeg får flere og flere lesere etter hvert å derfor tenke jeg nå og skrive litt om meg selv på ny. Dere skrev også at dere vil bli bedre kjent med meg, jeg vil også bli kjent med dere! Så gjerne legg igjen en kommentar der du skriver om deg selv, kanskje også hvor lenge du har lest min blogg? Kanskje du kan skrive hva du liker best å lese om her på bloggen min det kan være godt å vite når jeg skal blogge.

Jeg heter Therese Sørenes som kanskje mange av dere vet allerede, Jeg er også 13 år har bursdag 11. April. Jeg er en jente med masse energi, og hater å sitte ro å ikke gjøre noe som helst uten om når jeg blogger da vil jeg helst være alene og slappe av med pcen. Jeg kommer fra et sted som heter Haugesund, jeg liker meg utrolig godt her men favoritt byen min er så klart Bergen! Bergen er elsk, har vert der et par ganger og jeg elsker Bergen. Jeg har alltid hatt interesser for og blogge å ta bilder og hele pakka der. Jeg er ofte ute og tar antrekks bilder til bloggen min, og det er alltid lillesøstra mi som tar bildene mine eller storesøstera mi.Her får dere et lite innblikk av meg som liten jente ♥

Min familie er en foster familie, og for dere som ikke vet hva foster familie er så er det en familie som tar på en måte vare på et barn/ungdom som ikke har foreldrene som kan ta vare på barna sine eller at foreldrene er døde eller noe lignende. Jeg har fått utrolig godt forhold til fostersøstra mi og er blitt utrolig glad i hun! Dere kan lese mer om dette HER, det var da jeg "avslørte" at vi skulle bli en fosterfamilie og jeg husker enda hvor utrolig spent jeg var på dette! Jeg hadde så mange sommerfugler i magen når vi skulle få møte hun.

Jeg har også to søstre fra før av, de er begge to eldre enn meg så jeg har alltid vert minst før jeg ble fostersøster da. Jeg har alltid ønsket meg en lillesøster å endelig fikk jeg det. Jeg har også en storebror, som har flyttet ut nå til Stavanger så ser han ikke så ofte uten om når vi er i Stavanger eller når han er hjemme, Jeg har også en mamma og pappa selvfølgelig. Mange lurer på hva foreldrene mine syns om at jeg har blogg, jeg har aldri spurt de om dette men de vet det ja og de hjelper meg ofte. Viss jeg får mail om en sponsor, så snakker jeg alltid med Pappa først sånn at jeg vet at jeg ikke blir lurt til noe, og jeg spør av og til mamma eller storesøstrene mine om hjelp med retting/bilder/viss jeg lurer på om jeg kan skrive om en viss ting så er de alltid til hjelp! Veldig godt og ha en familie som alltid hjelper deg når du trenger det, jeg er utrooolig glad i alle sammen!

Jeg har også en del venninner/bestevenninner som jeg setter kjempe stor pris på at jeg har! Mange lurer på hvem som er mine bestevenninner, og det er Ida, Milena, Julie, Frida og Madelen det er de jeg alltid kan stole på og fortelle alt! Noen bur langt unna og noen bur veldig nærme, så noen av de får jeg ikke alltid vert sammen med. Jeg er en person som liker å være åpen mot venninner å jeg går alltid å forteller de noe viss det har skjedd noe, de er det alltid for meg og jeg kan alltid regne med de. De er min familie nummer to ♥ Hva skulle jeg gjort uten de?

Dere som kanskje følger meg på andre sosiale medier også har kanskje fått med dere at jeg har fått meg kjæreste og han heter Marius. Vi er nylig kjærester, og trives utrolig godt i hverandres selskap og jeg har blitt utrolig glad i han på så kort tid. Ja, det var han jeg datet som jeg har blogget om tidligere. Det er ikke så mye og fortelle enda, men jeg kommer nok til og oppdatere dere mer om oss to ♥ Godt og ha noen å snakke med og en som alltid støtter deg.

Fritiden min bruker jeg mest på bloggen, og prøver å få blogget mest mulig. Jeg bruker også en stor del på venner og familien, men bloggen har blitt en stor del av livet mitt. Jeg er utrolig glad for alle leserne jeg har fått i det siste, og setter stor pris på hver og en av dere. Jeg går jo også på cheerleadning som dere kanskje har fått med dere, men akkurat nå så er sesongen over for denne gangen men jeg tror jeg kommer til og fortsette til ungdomsskolen.Jeg har gått på cheerleadning sirka i et år eller litt mindre, og jeg trives veldig mye og laget er fantastisk! Alle sammen er kjekke, og alle er velkommne det er jo bra. Før gikk jeg også på fotball men jeg fant vel ut at det ikke var noe for meg lengre, så derfor sluttet jeg og begynte på cheerleadning og her kommer jeg til å gå en del.

Jeg har jo blogget i en god stund! Jeg har blogget i over 1 år, snart et og et halvt år det begynner og bli ganske lenge når jeg tenker over det. Men jeg elsker det fortsatt og dette er noe jeg kommer til å holde på med en god stund frem over. Jeg har stor interesse for og sitte å skrive sånne innlegg som dette på en blogg, eller der jeg deler ting med andre! Jeg har også en stor interesse for å ta bilder, mote, sminke, skjønnhet og mye mer! Grunnen til at jeg har blitt veldig interessert i sminke er vel på grunn av mitt vakre søskenbarn Milena som dere har fått hørt litt om tidligere, savner og henge med hun så vi må finne på noe snart igjen!

Jeg hadde en tung periode i 2013 høsten, jeg hadde en hund som het Mira og hun var min og storesøstrene min sin bestevenn! Mira ble dessverre syk og måtte avlives, det var virkelig en vond dag og dere kan rett å slett ikke forstille dere dette, det er noe av det vondeste jeg har følt noen sinne! Jeg gråt hele dagen, og føltes som jeg hadde miste min aller bestevenn og enste hun betydde så mye for meg å jeg hadde vokst opp med denne fantastiske huden! Det er den snilleste og lydigste huden jeg noen gang har møtt og hun var bare herlig, hun var helt overkosete og sa aldri et ord! Men hun var så syk, og tynn vi kunne se ribbeina hennes de siste dagene så vi hadde vel allerede da skjønt at det var farvel.. Kjenner at det fortsatt er tung å skrive om dette. Viss dere vil at jeg skal fortelle mer om den dagen hvordan den var så er det bare til å si i fra så skal jeg prøve å få til et innlegg, har fått spørsmål om det tidligere.Håper dere likte innlegget og ble bedre kjent med meg. Jeg forteller ikke alt men jeg forteller litt! Elsker der, dere betyr masse for meg! ♥

Husk og skriv kort om deg i kommentarfeltet sånn at jeg kan bli bedere kjent med dere også, gjerne fortell hvor lenge du har lest bloggen min pluss hva du liker å lese mest om på bloggen min, veldig kjekt for meg å vite. (Fortsatt mulighet å bli med i konkurransen min HER)

Klem Therese.

KONFIRMASJON

 • 03.05.2015 kl. 12:28

Hei alle sammen  I går ble det ikke den beste oppdateringen på grunn av jeg var i konfirmasjon til Milena, siden hun er søskenbarnet mitt. Men jeg skal se om jeg får tatt litt mer bilder i dag i konfirmasjonen og poste det her når jeg kommer hjem igjen. I går så fikk jeg ikke tid å blogge så mye når jeg kom hjem siden jeg startet rett på konfirmasjons gaven til Ida, jeg skal i konfirmasjonen hennes i dag. For dere som ikke vet hvem hun er så er det bestevenninna mi som jeg har kjent siden jeg var liten. 

Jeg brukte hele dagen/kvelden på gaven til min nydelige bestevenninne, så håper hun blir glad for den som jeg tror hun blir. Gleder meg masse til konfirmasjonen nå, så håper jeg Ida får en fantastisk dag! Husker enda når vi var små å lekte med barbie hele tiden! Elsker deg jenta mi så må du kose deg kjempe masse i dag.


I dag har verdens beste lille søster bursdag, nemlig Caroline! Så jeg vil bare avslutte dette innlegget og si gratulerer med dagen til hun som 11 åring. Utrolig glad i deg.

Har du vert i konfirmasjon denne helgen?

Klem Therese.

MÅNEDENS GLOSSYBOX

 • 30.04.2015 kl. 14:02

Heii alle sammen ♥ I april så melte jeg meg inn i glossbox, altså at jeg abonnerer på det (dette er ikke et sponset innlegg). Jeg var med i Girl:IT før men nå er det ikke noe for meg lenger, og da byttet jeg til Glossybox. Jeg er jo veldig glad i skjønnhet/sminke så det passet egentlig ganske bra for meg. Jeg ble utrolig fornøyd med det som kom i esken i dag. I glossybox så får du fem skjønnhets produkter hver måned for 179kr. 


Her ser der alt jeg fikk i denne pakken, jeg har ikke testet det ut enda men det kommer jeg nok til å gjøre. HER kommer dere forresten til fremsiden til glossybox. Jeg kan anbefale dere og abonnere på glossybox, viss dere er interesserer dere innom for dette.

 Eyeshadow - Nail polish - Lipstick - Reflash (eyelashes)Så fikk jeg også noen prøver fra Loreal Paris sin skin perfect (dagkrem). Den skal jeg teste ut i dag, og fremover.

Vil dere at jeg skal ha månedens glossybox hver måned?

Klem Therese.

VINTERLYD PÅ LØRDAG

 • 06.03.2015 kl. 16:00

Hei alle sammen. Jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen, siden jeg skal nemlig på Vinterlyd i Stavanger sammen med Ida. Wow, sånn vi gleder oss til dette, siden The Main level skal spille der og jeg er en utrolig utrolig stor fan av de, og når jeg viste de til Ida så hun bare WOW de var flinke. Jeg er jo helt gira på de for tiden og hører på Lost right here hele tiden av The main Level. Dere merket kanskje at Alexander lika bilde mitt på instagram og jeg ble helt STARSTUCK.. Viss dere ikke har hørt denne sangen anbefaler jeg den til dere.

Her kan dere høre den, den er bare elsk!

Jeg kommer til og oppdatere dere om konserten på søndag eller lørdags kveld, men tror jeg gjør det på søndag siden det blir nok for seint. Konserten er jo gratis, og jeg gleder meg masse, kanskje jeg møter noen av dere! Hadde vert koselig. Jeg kommer til og være der hele konserten og jeg kommer veldig tidelig til Stavanger. Gleder meg å til og se de andre artistene som skal synge der, tror det blir en super dag!

Skal du på Vinterlyd? Hvem kommer du for å se?

Klem Therese.

♡Photoshoot

 • 30.11.2014 kl. 18:36

Heii alle sammen. I dag tok meg og Milena noen bilder, og jeg ble skikkelig fornøyde med noen av de. Vi begynte med og sminke oss, og kle på oss. Jeg bruke en chrop topp, en skjorte og en dongeri bukse. Vi tok bilder litt forskjellige plasser, Milena fikk skikkelig mange fine bilder syns jeg. Vi har kost oss skikkelig mye i mens hun har vert her. Gleder meg til neste gang. Dere har kanskje lest gjesteblogg innlegget hun har skrevet på bloggen min her, viss du ikke har gjort det så les det vel. Der står det hva vi har gjort oss, veldig koselig at hun ville være gjesteblogger.

Bildene av meg som Milena tokLikte du bildene?

Klem Therese.

♥Månedens favoritter

 • 01.11.2014 kl. 16:03

Heii alle sammen. I dag har jeg tenkt til og ha månedens favoritter med dere!  Siden nå er November endelig her, og Oktober er slutt. Så nå har jeg tenkt til og vise dere mine favoritter fra Oktober. Det meste jeg viser er nye ting, som jeg kjøpte i oktober.

1. Er Victoria secret sminke bagen min, som jeg er helt forelska i ! Elsker den, den er så fin. Og den har plass til en del ting. Den kan du få kjøpt på Victoria secret. Den kjøpte jeg i sommer, når jeg var i USA.

2. Det er en super bra leppestift, som gir bra farge. Den er litt sommer, men jeg liker den for det. Selv om det er høst.. Det er farge 138, den er rosa.

3. Er hello kitty kosedressen min! Den har jeg brukt helt siden jeg fikk den i posten, og jeg elsker den! Det er blanding av leopard, og hello kitty ! den er bare super søt, syns jeg...

4. Denne har jeg hatt en stund, men jeg har brukt den ekstra mye i Oktober, vet ikke hvorfor. Men jeg har bare begynt og like den mer og mer! Jeg elsker jo rosa, så det gjør den ekstra fin.

5. Det må nok, være jakken min som jeg kjøpte i oktober! jeg syns den er såå fin ! bruker den vær dag, siden det har begynt og bli kaldt. Så da er det lurt og bruke den jakke som er varm og deilig.

 6. Favoritt sang: Cool kids

7. Victoria secret parfymen som jeg kjøpte i usa, lukter utrolig godt! Og jeg bruker den hver enste dag. Skulle ønske jeg hadde tusen av den !
Håper du likte dette innlegget..
Skal jeg begynne med dette?
Klem Therese.


 

 

Alt klart

 • 02.10.2014 kl. 07:46

God morgen!

Det er så utrolig mange som er med i giveawayen, å det gjør bare at jeg har lyst til og ha flere. Jeg skal selvfølgeli fortsette med giveawayer. Dette er sikkert mitt første innlegg, så tideligt så dette.

 

Siden om ca 20min så skal jeg på skolen, i dag skal jeg være med Frida hjem. Derfor blogger jeg nå, Madelen skal også bli med, siden vi skal ut og handle til selskapet. Og kjøre ned med det, der det skal være.

 

I morgen litt før selskapet skal vi ned og sette alt på plass, og gjøre alt klart. Jeg kan allerede se det for meg. Vi skal ha det utrolig gøy i morgen! Vi gleder oss kjempe mye.

 

Dette er det første selskapet mitt med noen fra klassen, jeg har aldri hatt det før. Men dette blir sikkert det beste selskapet til nå. Dere må glede dere til og få se bilder og sånt fra selskapet, så det kan være at det blir litt lite blogging i morgen. Men jeg skal prøve og holde meg oppdatert i morgen. Det blir vertfall litt blogging i dag :)

 

Har du hatt selskap med noen fra klassen før?

Klem Therese.

Blogging

 • 24.09.2014 kl. 12:51

Heii.

I dag kommer det ikke til og bli så super mye blogging, siden jeg skal til odda for og spille fotball kamp. Og det tar ca 2 timer og kjøre.. Så da skal vi kjøre halv 4 i mini buss med laget mitt.

 

Og da kommer jeg sent hjem, men da kommer det er sent innlegg bare som dere vet det.. Åsså kommer jeg kanskje til og poste et innlegg på turen.

 

Kommer ikke video før i mårå. Siden fikk ikke tid i går, siden var så mye som skjedde i går. Men skal prøve og få laget den i mårå. Skal snart ha en må gjøre video her på bloggen også, siden var noen som ønsket seg det. Håper dere forstår.

 

Ønsk meg og laget mitt lykke til. Ha en fin dag dere også. Klem Therese.

OUR KIDRAHUL

 • 10.09.2014 kl. 14:20

Heii.

I går viste Ida meg en helt nydelig sang, for og si det sånn så elsker jeg den sangen. De som synger den er Norske belieber's akkurat som meg. Jeg elsker jo Justin Bieber som de fleste vet, som leser bloggen min <3 Så Ida bare " Tror du kommer til og elske denne sangen " Så søkte jeg på den og den var het FANTASTISK. De jentene som synger i sangen er utrolig flinke, og har fine stemmer. De 2 sangene som er linket, er de samme men den ene er justin bieber med i (lyric) Jeg hører på den sangen hele tiden nå, jeg savner sånn konserten han hadde i Oslo, jeg var jo på den. Skulle ønske jeg kunne oppleve den igjen. Gjerne legg igjen en kommentar hva du synes om sangen !  Will always love u justin !

Hva syns du om sangen )

Klem Therese.

Musikk videoen:

 


Lyric med bilde og videoer av justin:

 
 

TULLER DU ?!?

 • 09.09.2014 kl. 15:27

Heii.

1 uke siden så fikk jeg vite noe -.- som jeg ikke er glad for ! Jeg skal ha regulering, som jeg ikke har lyst på. Jeg var hos regulerings tannlegen, ville bare vente litt med og fortelle det. Jeg får bare håpe at jeg ikke har det så utrolig lenge, vill jo ha det minst mulig på tennene. Men det positive er at du får utrolig fine og beine tenner etter på, har en venninne som har hatt det og hun har utrolig pene tenner. Heldigvis er det ikke før i høst-ferien tann-legen tar på galskapen. Håper jeg ikke blir stygg med den greia på, men jeg er utrolig glad for at jeg ikke smiler med tenna til vanlig, jeg smiler med munnen. #Århh

Har du regulering?

Klem Therese
Perfekte dagen

 • 06.09.2014 kl. 13:33

Heii. 

En perfekt lørdag, er den lørdag du bare kan slappe av hele dagen og kose deg! her er noen ting jeg pleier å gjøre på en perfekt dag, fks en lørdag ! i dag har jeg engentlig ikke tenkt til og gjøre så utrolig mye, får besøk av tanten min, onkelen min og søskenbarna mine senere i dag. Det kommer nok til og bli kjekt.

Klem Therese

♥ Joggebukse og en deillig t-shorte

♥ Noe sundt, vammelon eller jordbær

♥ Musikk og kanskje se en kjekk film

♥ Jordbær smoothie

♥ Bare sitte foran pcen og blogge

♥ Lese andre sine blogger

♥Lese noen blader du liker.
 
 

 

♥NYDELIG SANG

 • 07.08.2014 kl. 19:41

Heii.

I går viste ida meg en nydelig sang! elsker den for og si den sånn. Den handler om at du ikke trenger og bruke sminke for og bli likt eller være fin. For du er fin som du er. Hun som synger er utrolig fin og synger kjempe fint, og det er faktisk sant det hun synger at du trenger ikke å bruke masse sminke for og se fin ut, selv om jeg bruker sminke, for og se penere ut. Så er den sangen faktisk sann. Jeg syns denne sangen er helt nydelig, ikke bare at den handler om det, men sangen er også veldig fin. Så jeg tenkte og dele den med dere. Håper dere og liker den sånn så jeg liker den.

Klem Therese
♥ENDA FLERE!

 • 06.08.2014 kl. 17:49

Heii.

Meg og milena tok litt bilder i dag og vi ^^ jeg ble mer fornøyd me de i går, men jeg ble akkuratt ikke missfornøyd med disse da. Men vi har vertfall kost oss utrolig masse sammen! Vi har nesten ikke sove, for og si det sånn haah.

 

Vi hørte på masse musikk og ledde oss i hel, og vi skypet med noen. Og sminket vi oss og tok masse bilder! Det kjekeste var jo og ta bilder såklart!

 

Klem Therese

Stående bilder:

♥PHOTOSHOOT

 • 05.08.2014 kl. 21:45

Heii.

Nå har jeg endelig fått ny header/profilbilde! og jeg er kjempe fornøyd. Håper dere også liker den da :) Jeg tok noen andre bilder i tillegg og, jeg ble faktisk ganske fornøyd med bildene, er ikke så ofte jeg blir så fornøyd, men i dag ble jeg det. Vi tok egentlig ikke så mange bilde, men de jeg har til header er favorittene mine. Viss dere vill kan dere prøve og lage en header og sende den til meg på kik: theresesorens eller på hotmailen min "Tassen75@hotmail.com" <3 Men er ikke sikkert jeg bytter, spørs om jeg liker den. 

Klem Therese

Stående bilder:

 

 

 

 

KosKos

 • 08.07.2014 kl. 22:43

Heii.
Nå har jeg kosekveld med meg selv. Drikker ice tea, og har ansikt maske og bruker favoritt tøfflene mine :) så har jeg tenkt til og se en kjekk film. Men jeg har ikke bestemt film enda, så viss dere har forslag så kommenter :) (den må være på netflix)

Har du tatt ansikt maske før?
Klem Therese

Musikk er live!

 • 08.07.2014 kl. 15:46

Heii.

i går/ i dag har jeg hørt på musikk 24/7, for musikk er jo live! klarer meg ikke uten musikk. så jeg tenkte og legge til litt musikk her, sånn at dere kan høre på musikk i mens dere leser innleggene :) 

Her er musikkvideoene:

 

 

 

 

 


Hva er din Favoritt sang?

Hvilken sjanger liker du best?

Klem Therese

Hva vill du at jeg skal blogge om?♥

 • 01.07.2014 kl. 15:52

 heii.

Jeg har jo blogget veldig lenge nå, så jeg lurte på om dere hadde noen ønsker om hva jeg skal blogge fram over, så har dere noen tips? Så kommenter hva du ønsker deg at jeg skal blogge om.

Har du blogg?

Klem Therese

 

 

Sjuk i ferien..

 • 30.06.2014 kl. 16:47

Heii.
Idag har jeg veldig vondt i hode/magen. Og jeg skulle egentlig sove over hos Silje, men jeg orket ikke siden jeg var ikke i form. Så nå sitter jeg bare på kjøkkene og kjeder meg utrolig mye! Omgjort jeg blir bedre til i morgon :) sånn at jeg ikke trenger å bruke ferien på og vere sjuk :) ønsk meg God bedring! <3

Har du vert sjuk i ferien?
Klem Therese<3

Bilder~meg

 • 29.06.2014 kl. 19:14

Heii.
Idag skal jo søskenbarnet mitt sove over hos meg :) og det er ikke så ofte jeg kan ver med henne, så jeg har gledet meg veldig lenge nå :) så jeg spørte om hun kunne ta noen bilder av meg siden det er ikke så ofte det kommer bilder av meg sånn som dette :) håper dere liker bilde da i så fall :)

Vill du at jeg skal ta sånne bilder oftere?
Likte du bildene?
Klem Therese.

Rydding

 • 28.06.2014 kl. 14:45

Heii.
Idag har jeg tenkt til og rydde på romme og senere på kvelden kan jeg kose meg med litt snop :) siden det er alltid mye kjekkere med ryddigt rom, hater når rommet mitt er rotete, akkuratt nå ser romme mitt ut som et søppel sted. Så jeg må vel starte ryddingen. Så da blir det vel en del blogging i kveld tror jeg, alltid's kjekt og blogge :)

Pleier du å rydde?
Klem Therese.

Fakta

 • 27.06.2014 kl. 23:41

Heii.
Dette innlegget skal handle om meg. Nå har jeg blogget veldig lenge, og det vill jeg fortsette med og blogge! For blogg er livet mitt :) så dette innlegget skal handle om meg og fakta om meg :)

Jeg er 12år og har bursdag 11.April og født i 2002! Elsker Justin bieber og Ausitn mahone, men mest Justin bieber. Elsker og være med vennene mine og kjæresten min! Vennene mine betyr alt for meg og kjæresten min. Liker veldig godt og se på film. favoritt kaken min er KvikkLunsjKaka. Min største drøm er å komme på topplista på blogg.no eller å møte Justin bieber/Austin mahone. Favoritt dyret mitt er hund, jeg er dyreelsker.

Hunden min heter Mico og er Ca 6månder, Mico er min andre hund. Favoritt filmen min er "believe" favoritt klesplagg mitt er kjole eller tynne gensere. Elsker sminke og fashion.

Visste du det om meg?
Klem Therese

Dagen's musikkvideoer!

 • 17.06.2014 kl. 15:46

heii.

Her er noen sanger jeg hører på fortiden, No music No life! musikk er det beste som fins nesten! Hva er din favoritt sang?
Klem Therese<3
 
Smoothie-time

 • 16.06.2014 kl. 16:09

Heii.
Nå sitter jeg og drikker en fantastisk smoothie som jeg har laget selv. Den ble helt fantastisk
Oppskrift:
Frosen jordbær
Litt sukker
Eplejucie
Vanlilje yoghurt

Liker du smoothie?

Trenger du bakrunder?

 • 22.05.2014 kl. 20:22

Heii  bloggen! idag har jeg leitet etter bak-runder til Ipaden min og jeg fant ganske mange søt og fine bak-runder og jeg tenke og dele de med dere !

Her er de:

hvilken likte du best?

Klem Therese!
 

Kjedeeelig dag -.-

 • 21.05.2014 kl. 21:38

Heii bloggen! I dag føler jeg at jeg ikke har gjort noe som helst! Uten om fotball-trening men det er ikke så kjekt lenger syns jeg, jeg skal jo slutte til neste år.. Åsså har jeg hjelpt mamma med å vaske å rydde inn til det nye kjøkkene, håper at jeg kan ha selskap snaaaart! Siden jeg må vente til kjøkkene blir ferdigt. Åsså har jeg hørt på musikk ellers.. Ja det var liksom min dag, sikkelig kjedelig eller va synest du?

69 lesere whoohoo!

Klem kjedelige Therese xD

Musikk!

 • 20.05.2014 kl. 20:24

Her er det noen musikk videoer, som dere kan se/høre på, kos dere. Hva pleier du og høre på?


Klem Therese
Dagene jeg har vert borte..

 • 10.05.2014 kl. 21:13

Dere har Kansje merket at jeg har vert borte en stund fra bloggen. Det er fordi jeg rett og slett ikke har orket og blogge.. Å bare bruke tiden på Mico/Venner/Kjæresten/Skole osv... Men nå skal keg begyunne og blogge fast igjen. Skal snart lage en Hårvideo må bare finne ut va frisyrer jeg skal lage på den :) i dag: har jeg vert i konfirmasjon! Kjempe kjekt, skal det i morgen også. Gleder meg.

Hva har du gjort i helgen?
Har du vert i konfirmasjon?
Klem Therese<3

Hjelp meg !!

 • 23.04.2014 kl. 14:21

Heii bloggen. Jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg va jeg kan ha som Tema i mitt selskap, siden jeg klarer ikke å velge mellom disse :) Skriv i kommentarfelte hva du syns jeg bur ha :)  Tusentakk til di som hjelper meg med og velge :)

RosaParty

BarteParty

Mot satt Kjønn

HippiParty

Hollywood

Kle deg ut (at eg skriver va di skal være)

Bimbo

Fjortizz

Filmkveld

 

Vanlig selskap.
Hva likte du best av disse? Klem Therese!

IKEA

 • 20.03.2014 kl. 22:27

Heisann. I dag har jeg vert på Ikea med mamma å pappa. Vi skulle kjøpe nytt kjøkken, siden vi skal lage nytt og bygge ut huset :) det gleder jeg meg veldig til. Siden jeg liker ikke så godt det kjøkkenet vi har nå. Snekkerne kommer neste uke for å bygge ut huset og lage romme der kjøkkenet skl være. Så vi var å såg på kjøkken. Men jeg satt bare og drakk kakao, tror jeg drakk 4-5kopper (haha) siden det var gratis, drikker ikke så ofte kakao. Når vi hadde funnet kjøkken å sånt. Så gikk vi å såg på senger å gaderobeskap. Jeg visste mamma sengen jeg hadde lyst, jeg skal Kansje få den sa hun. Det er sånn seng som er enkel-seng med skuffer så du kan bare dra ut så blir der dobbel seng :) den er finere enn den hørest ut

Skal ha dette, bare vi skal ha litt anderledels og litt finere :)

Klem Therese.

Pretty Little Liares ♥

 • 20.03.2014 kl. 12:53

Heii♥ Nå skal jeg skrive et innlegg om Serien jeg elsker, og pleier og se på. Den heter: Pretty Little Liares♥ Den handler om: 5Jenter som heter: Aria, Emily,Hanna, Spencer og Alison. Det er noen som kaller seg "A" og Han/Hun sender masse meldinger til dei 4jentene, for lenge siden var det noen som mordet AlisonArian, Spencer, Emily og Hanna tror det er "A" som har drept Alison. 5Jentene som det handler om er Bestevenner. Det er flere personer som er "A", jeg skal ikke avsløre noe. (Jeg har komt til sesong 4) Denne serien kan jeg ambefale ! ♥ 

Her er en side der dere kan se serien gratis på: (Kan bare se på Ipad,ellers får du virus)

http://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/Alison,Emily,Aria,Spencer,Hanna og Mona 

Har du sitt dene serie?

Skal du se serien?

Klem Therese 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits