CHESTER I BILDER

02.02.2017, 20:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERATskjorte: Junkyard, HER (Calvin Klein) #annonselenke, helt lik bomberjacket finner du hos Junkyard HER. (TILBUD!! #annonselenke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her får dere et inntrykk av hvordan Chester var denne turen, som sagt tidligere så hadde jeg en utrolig bra tur sammen med familie og venner av mamma og pappa. Vi shoppet mye fint, vi dro også i en zoo for å gjøre noe annet enn å kun shoppe, og så var vi ute flere ganger å spiste herlig mat! I denne zooen så vi flere herlige dyr alt fra løver, jaguarer, bjørner, flamingoer, elefanter mange flere! Vi gikk også rundt i byen for se litt flere sider av den, vi fikk se flere gamle bygninger og murer som har vært der i over lengre tid.

Jeg fant ut i går kveld da jeg skulle begynne å redigere disse vloggene at den ene vloggen har blitt slettet! Men heldigvis har jeg enda to stykker. Jeg gleder meg til dere skal få se disse vloggene og håper selvfølgelig dere også gleder dere minst like mye. Det virket også som dere ønsket en innkjøps video så dette har jeg også klart for dere, ha øynene oppe for en innkjøps video snart! 

Håper dere får en fantastisk kveld videre! ♥

blogges

HOME SWEET HOME

31.01.2017, 18:06

Jakke: Cubus / Briller: Primark

Heisann dere! Da var jeg endelig hjemme igjen etter en utrolig flott tur sammen med familien min og flere venner av både mamma og pappa. Jeg hadde en utrolig fin tur sammen med alle vi reiste sammen med. Jeg kom hjem på ettermiddagen i går, men dere hørte ikke noe fra meg på grunn av at jeg var så utrolig sliten da jeg endelig kom hjem fra en litt lang helgetur. Jeg fikk heller ikke blogget så utrolig mye i løpet av England turen som jeg hadde håpet på, men dere får høre mer av England litt senere på bloggen. Jeg har også vlogget hver eneste dag som dere vil få se snart! 

Jeg tror nok vi kommer til å reise flere ganger til Chester for det var en så utrolig pen by, veldig koselig også og mange shopping muligheter. Vi spiste også utrolig god mat alle dagene, jeg tror også at jeg har funnet et favoritt restaurant der nede. Vi spiste der to hele ganger på en dag. Jeg fikk med med meg en del digg hjem fra shopping rundene våre, hvis dere ønsker en slags haul så skrik ut! 

blogges:*

TONIGHTS OUTFIT

27.01.2017, 21:02__________________________

Jakke: Romwe

T-shirt: HER, junkyard (Calvin Klein) #Annonselenke

Bukse: Bikbok

Sko: Adidas

Briller: Primark

___________________________
Da har jeg endelig ankommet Chester, og det er nydelig her! Elsker virkelig denne byen allerede, en så liten koselig by og får endelig oppleve hvordan England virkelig er som du ikke får gjort gjennom London. Dette er det man kaller England. Det var ikke en så lang reise, når vi ankom byen var det rett på shopping og få cashe ut lommeboka en del. heh. Jeg har spart opp siden jul nå, herlig å faktisk kunne bruke de på noe jeg har ønsket meg lenge!

Nå er vi og noen venner av mamma og de på vei ut for å spise en god middag på en restaurant, det skal virkelig bli digg med ordentlig mat! Jeg blir sulten av tanken på maten. I morgen har vi ikke enda funnet ut hva vi skal finne på, men dere blir oppdatert! Dere JEG VLOGGER I DAG! Stay tuned!

Ha en fantastisk helg, babes! ♥

blogges

I MORGEN DRAR JEG VEKK.

26.01.2017, 19:23

Da drar jeg snart vekk over til Chester for å besøke mine store søster Charlotte og jeg skal reise sammen med mamma, pappa og mine lillesøster Caroline. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg til utlandet og jeg har aldri vært i byen Chester før så derfor gleder jeg meg til å se hvor søsteren min lever hver eneste dag. For dere som lurer på hvorfor jeg har en søster der er det fordi hun studerer der. Jeg er enda usikker på hva vi skal finne på der ende, men jeg er ganske så sikker på at det blir en bra tur! Jeg har planer om å dra til frisøren om jeg klarer å presse inn litt tid til det. Jeg skal være bortreist fra i morgen av, hjemreisen er på mandags morgen.  Det blir en kort tur, men er ikke alltid like godt å tilpasse til både jobb for mamma og pappa, skole for oss små. 

Som sagt tideligere sa jeg at jeg skal prøve å få vlogget hver eneste dag, da har dere noe å se frem til om du liker vlogger da selvfølgelig. Jeg skal prøve å få godt innhold i disse vloggene, for det er ikke alltid like lett å huske på å dra opp et kamera hele tiden. I løpet av denne turen får jeg jo også testet ut vloggkamera mitt enda mer enn hva jeg har gjort tidligere. 

Top: Topshop.

blogges

NESTE REISE GÅR TIL..

20.01.2017, 19:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

______________________

T-skjorte: Monki

Bukse: Zara

______________________

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var det på tide med helg igjen, og heldigvis for meg har jeg lang-helg! Vi har nemlig fri på mandag og det skal bli skikkelig herlig å kunne sove en dag ekstra. Jeg tror nok fri-dagen går til øving på prøver, men det er  alltid godt å slippe en skoledag, det er jo ikke så ofte at det skjer. I kveld skal jeg være sammen med Ida, først av alt skal vi spise pizza med familien hennes og om et par timer skal vi ut med et par venner av oss.

Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men neste helg skal jeg ut på reise! Denne gangen går turen over til England (Chester), der skal jeg besøke store søstera mi som studerer der. Dette blir den første gangen min i Chester og jeg gleder meg veldig mye for jeg har sett veldig mange fine bilder derfra! Jeg har planer om å vlogge hver dag der, ta mange bilder og få oppdatert bloggen del når jeg er der borte om jeg får tid til det. Dere må gjerne skrike ut om dere ønsker vlogger derfra! For jeg lager det med glede.

blogges

London

11.07.2015, 00:27

Heisann!

oii, jeg kjenner det er deilig å sette seg foran pcen igjen og blogge! Jeg ser at folk har begynt å lengte etter innlegg fra London, og det er nå de kommer. Jeg har ikke hatt så bra tilgang til internett. Jeg hadde bare internett i lobbyen på sist hotell i London, og nå er vi i akkurat kommet til Bath. Jeg har hvertfall hatt noen fantastiske dager i London! Vi kom ned på kvelden på Tirsdag, så var det egentlig rett i seng siden vi hadde hatt en litt lang reise og alle var trøtte. Neste dag ble det shopping (oxford street), mat, London brigde og mye mer. Den ant siste dagen vår tok vi resten av shopping i Oxford street, mat, big ben, london eye og mye mer. Vi tok også en sykkel taxi greier ned til big ben og det var utrolig morsomt.

I dag så har vi egentlig bare kjørt bil ned mot sør England og er i Bath som jeg nevnte litt tidligere. Men før vi begynte å kjøre så var jeg, Ida, Caroline, Karoline, faren til Ida og faren min i et spøkelsehus! Jeg må si at det ikke var det beste jeg har vert i, men jeg ble jo selvfølgelig redd. Vi skulle egentlig i London dungeon, men det var så utrolig langt vekke fra der vi var så da gikk vi heller i the london bridge experience. Jeg må bare si at jeg har hatt noen fantastiske dager i London, og det har vert så utrolig kjekt! Under her får dere se noen bilder, jeg holder også på med noen videoer til dere. Nå skal jeg kose meg videre i England!

Klem Therese.

Nesten klar for avreise

06.07.2015, 16:58

Heisann!

Woho, i morgen reiser jeg til England! Jeg kjenner det skal bli deilig å reise litt. Dette blir min aller første gang i England så dette skal bli bra tror jeg. Har hørt så utrolig masse bra om England/London så jeg gleder meg utrolig mye. Vi skal aller først være tre dager i London, så leier vi bil og kjører videre til Sør England. Jeg gleder meg mest til London akkurat nå tror jeg, men jeg tror det blir kjekt i Sør England også. Det er nå alltid kjekt med ferie, uansett hvor du er vel? I dag blir det vel masse pakking, og litt forskjellig så er ikke så mye spennende å blogge om i dag. Jeg er nesten ferdig med pakkinga.

Jeg kommer til å blogge i England også, men det er bare når jeg får tid. Jeg kommer til å ha to videoer derfra, en Vlog, og en my trip to England. Viss dere ønsker innkjøps video når jeg har kommet hjem så skrik ut så lager jeg det til dere. Jeg orker ikke å lage da viss ingen ønsker det. Viss det er noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om når jeg er der nede si i fra så skal jeg få fikset det. Jeg skal prøve å få blogget så mye som mulig. 

Akkurat nå så kjenner jeg er skikkelig klar til å reise! Vi reiser til stavanger (sola) i morgen for å ta fly videre til London. Neste gang dere hører fra meg er jeg nok på flyplassen klar til å fly til London. Gleder meg så utrolig mye woho!

Hvor skal du i sommer eller har du vert på ferie?

hits