VAR HELT UBESKRIVELIG

26.09.2016, 17:36

Jeg har sett Justin, herreguuuuuuuuud!!! Det er lenge siden jeg har gråt av glede, og det gjorde jeg faktisk på konserten. Jeg syns Justin leverte utrolig bra, selv om det var noe playback. Elsker showet hans, og han underholdte utrolig bra! Jeg er stolt over den gutten, hva han får til. Jeg har vært fan lenge, og kommer til å være det så lenge jeg har ben på denne jorden. Jeg beundrer virkelig hans talent, og er det egentlig en ting denne gutten ikke kan?

Ble mobilbilder, hadde ikke kamera med meg på konserten. En liten video finner dere på min instagram.

Helt ærlig skjønner jeg ikke hvordan media får det til at Justin kjedet seg, for jeg som var i Diamond circle 1rad. Jeg så mange smil rundt den munnen, og så ut som at han koset seg mye. Han danset, og snakket med fansen. Men når han ikke danset sang han? Når han danset med sitt stone-face med full konsentrasjon, så sang han ikke. Vi som er store fans og som var under konserten, hadde en utrolig bra opplevelse! Jeg har hørt mange meninger rundt konserten, men jeg må si de dagene han har vært her i Oslo har vært helt perfekte. Jeg er mer fornøyd med dette showet enn det som var i 2013. Justin leverer virkelig på scenen, og er det noe han kan så er det å levere bra show som underholder bra.

Life is worth living, purpose og mark my words. De sagene er så nydelige, kjenner det langt ned i rota. Men føler i dagens samfunn så skal alle trykke noen ned, uansett om det ikke er noe negativt med det eller ikke. Jeg må bare si at Justin er det beste idolet uansett hvor mye faenskap han finner på. Han er et menneske som er kjent verden over, men han er menneske som jeg elsker uansett hvor mye han driter seg ut. Må bare si det. Justin sier jo at vi må drite i at folk trykker deg ned og at du må vise verdigheten din og hva du individ klarer. Justin er rå, og han er kanskje sliten og han fortjener virkelig en pause for alt det han gjør. Tror ikke det blir noe ny tour med det første, og skjønner det godt! JA, jeg er en fan som ikke gir slipp på han og som støtter han uansett. Utrolig bra stemning blant publikum også! ♥De sangene på det nye albumet er helt utrolig, og elsker de. Han sang også mange acoustic, og det var rett og slett helt nydeeeelig! Jeg var virkelig så fornøyd med konserten, at nå når jeg tenker tilbake så virker det helt uvirkelig. Denne konserten er noe som kommer til å bli et utrolig bra minne. Var jo også der sammen med Ida som er min gode bestevenninne, veldig koselig å få se idolet vårt sammen. 

Fikk dere med at han sa "unnskyld" fra i fjor? Var du på en av konsertene hans?

blogges

Beste dagen i livet?!

09.08.2015, 22:25

Heisann folkens!

oi, føler det er lenge siden jeg har vært foran pcen og blogget for dere. Det siste innlegget var på torsdag, og det er en liten stund siden.. Jeg har nemlig vært litt opptatt i helgen, i går altså på Lørdag var den beste dagen i livet mitt sånn helt ærlig! Guess what? Jeg møtte The Main Level på Lørdag, endelig fikk jeg møtt de! Det har jeg ventet så utrolig lenge nå, dere som følger meg på instagram (@Theresesorenes) vet det nok allerede, har kommet ut en del bilder fra i går kveld på Etne marknaden. Det var ikke bare signering, det var er super konsert også! Guttene rocket virkelig scenen, og jeg stod på første rad. Den følelsen når idolene dine står rett foran ansiktet ditt, det er den beste følelsen en fangirl kan ha! mhm, jeg er mainer som vi fansen til The Main Level kaller oss. 

The Main Level består av Alexsander som vi kaller for Alex, Laurent og Sander. De er mest herlige guttene jeg har møtt noensinne! De er så utrolig snille mot fansen, gjør alt for de, de har utrolig god musikk og de kommer ut med et album i september. Gjett hvem som gleder seg! mhm Therese det. Dagen min i går var helt ærlig ubeskrivelig! Jeg fikk mange klemmer av de, autograf, bilde osv. Den enste grunnen til at jeg var på Etne marknaden var for å møte/konserten sin skyld hehe. Jeg møtte også mange herlige lesere fra bloggen også! Dere er virkelig helt herlige alle sammen ♥ Kjempe koselig å ta bilde med dere! 

Jeg tok dessverre ikke så mange bilder i går uten om med gutta, siden jeg ikke tok med meg kamera. Jeg ville egentlig bruke mest tid på Frida denne helgen, siden jeg overnattet på hytten til henne i helgen siden vi skulle på Etne marknaden derfor det ikke ble noe blogging også. 

(vil dere se videoer fra konserten som var fantastisk? følg fanbruker som jeg av de, som jeg styrer sammen med en jente som heter Andrine. Den heter @Themainlevel_fans)

Hihi, mitt favoritt bildene sammen med gutta mine ♥ Meg, Alex, Laurent og Sander. Elsker de så utrolig mye, at det ikke kan beskrives nesten ♥ (ble mobilbilder..)

herlige alex ♥

Har du aldri hørt musikken deres før? HER finner du deres nyeste singel My Girl som er min favoritt sang. HER, HER, HER finner dere tre andre :) Forresten er mange som har spurt meg om jeg skal på kvadrat på tirsdag siden The Main Level skal ha konsert der. Jeg skal kanskje viss jeg får et ja fra foreldrene mine siden det er et godt stykke herfra. Men jeg har så utrolig lyst å møte de igjen, så viss jeg får lov så drar jeg selvfølgelig! skal du? 

Klem Therese.

hits