hits

NO WIFI, BRUDD OG HYTTEKOS

03.03.2017, 21:58Heisann dere! Lenge siden sist nå på grunn av at jeg ikke har hatt skikkelig internett og det er skikkelig vanskelig å få god 4G. Jeg fikk endelig tid til å sette meg ned for å få til et blogginnlegg til dere. Nå er jeg oppe på Vågslid sammen med Milena, moren, lillesøsteren og en annen jente. Vi har vært i trekket å stått på slalom i hele to dager nå og i morgen tidlig skal vi dra hjemover igjen. Jeg har faktisk møtt flere av dere her oppe, det er skikkelig koselig at så mange av dere tar dere tid til å komme bort til meg for å slå en prat og ta bilder sammen. 

Jeg har også slitt litt med både skrive sperre og motivasjonen min til å poste blogg innlegg hver eneste dag. Vet enda ikke hvorfor, men dere har vært gode på @Thereseutenfilter instagram brukeren min til å komme med forslag til hva dere ønsker å lese mer av på bloggen min, dere er virkelig herlige og er så glade jeg har dere! ♥ Det har også nettopp blitt slutt med typen som jeg ikke ønsker å skrive så mye om på bloggen, men jeg følte at dere fortjener å vite det. Nå skal jeg kose meg den siste kvelden på hytta med norske talenter før jeg tar kvelden for i dag.

Må bare dele med dere at Ane Karine har vært så snill å lagd enda en header til meg som kommer opp på bloggen snart, gled dere! Den er død kul, hun er virkelig så talentfull innenfor webdesign! Sjekk ut bloggen hennes HER, Instagram HER

blogges babes

CHESTER I BILDER

02.02.2017, 20:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERATskjorte: Junkyard, HER (Calvin Klein) #annonselenke, helt lik bomberjacket finner du hos Junkyard HER. (TILBUD!! #annonselenke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her får dere et inntrykk av hvordan Chester var denne turen, som sagt tidligere så hadde jeg en utrolig bra tur sammen med familie og venner av mamma og pappa. Vi shoppet mye fint, vi dro også i en zoo for å gjøre noe annet enn å kun shoppe, og så var vi ute flere ganger å spiste herlig mat! I denne zooen så vi flere herlige dyr alt fra løver, jaguarer, bjørner, flamingoer, elefanter mange flere! Vi gikk også rundt i byen for se litt flere sider av den, vi fikk se flere gamle bygninger og murer som har vært der i over lengre tid.

Jeg fant ut i går kveld da jeg skulle begynne å redigere disse vloggene at den ene vloggen har blitt slettet! Men heldigvis har jeg enda to stykker. Jeg gleder meg til dere skal få se disse vloggene og håper selvfølgelig dere også gleder dere minst like mye. Det virket også som dere ønsket en innkjøps video så dette har jeg også klart for dere, ha øynene oppe for en innkjøps video snart! 

Håper dere får en fantastisk kveld videre! ♥

blogges

HOME SWEET HOME

31.01.2017, 18:06

Jakke: Cubus / Briller: Primark

Heisann dere! Da var jeg endelig hjemme igjen etter en utrolig flott tur sammen med familien min og flere venner av både mamma og pappa. Jeg hadde en utrolig fin tur sammen med alle vi reiste sammen med. Jeg kom hjem på ettermiddagen i går, men dere hørte ikke noe fra meg på grunn av at jeg var så utrolig sliten da jeg endelig kom hjem fra en litt lang helgetur. Jeg fikk heller ikke blogget så utrolig mye i løpet av England turen som jeg hadde håpet på, men dere får høre mer av England litt senere på bloggen. Jeg har også vlogget hver eneste dag som dere vil få se snart! 

Jeg tror nok vi kommer til å reise flere ganger til Chester for det var en så utrolig pen by, veldig koselig også og mange shopping muligheter. Vi spiste også utrolig god mat alle dagene, jeg tror også at jeg har funnet et favoritt restaurant der nede. Vi spiste der to hele ganger på en dag. Jeg fikk med med meg en del digg hjem fra shopping rundene våre, hvis dere ønsker en slags haul så skrik ut! 

blogges:*

I MORGEN DRAR JEG VEKK.

26.01.2017, 19:23

Da drar jeg snart vekk over til Chester for å besøke mine store søster Charlotte og jeg skal reise sammen med mamma, pappa og mine lillesøster Caroline. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg til utlandet og jeg har aldri vært i byen Chester før så derfor gleder jeg meg til å se hvor søsteren min lever hver eneste dag. For dere som lurer på hvorfor jeg har en søster der er det fordi hun studerer der. Jeg er enda usikker på hva vi skal finne på der ende, men jeg er ganske så sikker på at det blir en bra tur! Jeg har planer om å dra til frisøren om jeg klarer å presse inn litt tid til det. Jeg skal være bortreist fra i morgen av, hjemreisen er på mandags morgen.  Det blir en kort tur, men er ikke alltid like godt å tilpasse til både jobb for mamma og pappa, skole for oss små. 

Som sagt tideligere sa jeg at jeg skal prøve å få vlogget hver eneste dag, da har dere noe å se frem til om du liker vlogger da selvfølgelig. Jeg skal prøve å få godt innhold i disse vloggene, for det er ikke alltid like lett å huske på å dra opp et kamera hele tiden. I løpet av denne turen får jeg jo også testet ut vloggkamera mitt enda mer enn hva jeg har gjort tidligere. 

Top: Topshop.

blogges

NESTE REISE GÅR TIL..

20.01.2017, 19:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

______________________

T-skjorte: Monki

Bukse: Zara

______________________

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var det på tide med helg igjen, og heldigvis for meg har jeg lang-helg! Vi har nemlig fri på mandag og det skal bli skikkelig herlig å kunne sove en dag ekstra. Jeg tror nok fri-dagen går til øving på prøver, men det er  alltid godt å slippe en skoledag, det er jo ikke så ofte at det skjer. I kveld skal jeg være sammen med Ida, først av alt skal vi spise pizza med familien hennes og om et par timer skal vi ut med et par venner av oss.

Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men neste helg skal jeg ut på reise! Denne gangen går turen over til England (Chester), der skal jeg besøke store søstera mi som studerer der. Dette blir den første gangen min i Chester og jeg gleder meg veldig mye for jeg har sett veldig mange fine bilder derfra! Jeg har planer om å vlogge hver dag der, ta mange bilder og få oppdatert bloggen del når jeg er der borte om jeg får tid til det. Dere må gjerne skrike ut om dere ønsker vlogger derfra! For jeg lager det med glede.

blogges

HAPPY NEW YEAR

01.01.2017, 19:39

GODT NYTTÅR DERE! Det er offisielt 2017, og vi kan starte på en ny start og jeg gleder meg til å dele 2017 med dere. Jeg hadde en fantastisk fin feiring med mange kjekke personer i løpet av gårsdagens. Jeg håper dere stor koset dere for det er noe dere fortjener alle sammen. HER, finner dere min aller siste video fra  2016 der jeg takket dere for året som har vert og hadde med en liten q&a. Jeg har allerede filmet inn min første video for 2017 og har mange planer for kanalen som jeg gleder meg til å dele med dere.

Jeg ønsker bare å takke dere som har vært med meg i gjennom hele 2016, dere som kom i løpet av 2016 og dere som har gjort dette året amazing! Dere er absolutt noen av de som har gjort dette året til et utrolig bra og minnerikt år. Jeg har fått opplevd så mye bra i løpet av året og hatt noen nedturer men har klart å kommet meg vekk fra. Jeg har koset meg med å dele 2016 med dere og kommer til å bli minst like bra å dele det nye året med dere!

Jeg gleder meg til å finne ut hva dette året bringer! HAPPY NEW YEAR, enjoy every fuckin' piece of it!

blogges

SISTE KVELDEN ALENE

30.12.2016, 21:56Dette året har gått så fort! Det har jo nesten bare flydd av gårde og jeg husker nyttårsaften sist år som om det var i går. Men jeg er rimelig klar for enda et år og er klar for å oppnå nye mål i 2017! Jeg håper dere alle sammen har hatt et fantastisk år og ikke minst at dere får en like bra start på 2017. I dag har jeg prøvd å filme inn en nyttårs sminke look, som egentlig gikk rett i dass. Den ble ikke vellykket, og vet mange ønsket en slik video derfor skal jeg prøve å heller få filmet en GRWM istedenfor. Jeg håper virkelig jeg får tid til det i morgen, skal prøve å legge inn tid til det.

Jeg har også vært en tur innom på Amanda. Der byttet jeg noen gaver som jeg fikk til jul, enten som ikke passet eller som ikke var helt min stil. Jeg brukte også opp noen gavekort som jeg hadde der, jepp jeg er en slik som ikke klarer å vente med slikt som gavekort osv. Resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe av, ta litt ansikt masker og nyte siste kvelden min alene i 2016! Ser så mye frem til hva morgen dagen bringer. 

blogges

GÅRSDAGENS VAR VELLYKKET

25.12.2016, 20:45Kjole fra: Missguided

For en utrolig bra julaften vi fikk i år, den gikk opp til alle forventinger. Vi spiste utrolig god mat, og vi fikk gjester. Dette er den første jula vi har brukt så lang tid på å åpne gaver, vi brukte hele tre timer på hele åpninga. Jeg fikk utrolig mye fint, og er takknemlig for alt jeg fikk og takknemlig for alle som ga. Jeg husker før hvor mye gavene betydde, det var liksom hele jula men de to siste årene har jeg nok endret tanke gang angående jula. Gavene er ikke alt som gjelder lenger. Det ble en veldig sen kveld på meg, men det var absolutt verdt å sove de ekstra timene i dag.  

blogges

KJÆRE JULAFTEN

24.12.2016, 15:29

DERE DET ER JUL!  Dagen som alle har ventet på. Jeg som sikkert mange andre har ventet lenge på denne dagen, og er virkelig klar for årets jule feiring. Her hjemme er vi allerede godt i gang med feiring. Vi har vært nede hos julenissen, og fått dagens første gave. Det er en tradisjon som har vært her veldig lenge her jeg bor. Familien min har også vært borte hos naboen å spist grøt med mandel i. Det er noe vi har gjort de siste årene, og er alltid like koselig hver gang! Jeg ser virkelig frem til kvelden sammen med familien. I år feirer vi hjemme og vi får besøk av onkelen, tanten min og søskenbarna mine. 

Gårsdagens altså lillejulaften brukte jeg sammen med Ida, og vi fikk gitt oss selv litt julestemning i siste liten. Det tok seg tid før jeg fikk julestemning i år. Dere får selvfølgelig være med på disse to dagene gjennom vlogmas, som kommer til å komme opp første juledag. Forresten så kommer jeg ikke til å filme absolutt alt som skjer i kveld, for ønsker ikke å bruke kvelden min på å filme hele tiden. Jeg ønsker heller å bruke den på helt andre ting, det er tross alt jul. Jeg vurderte veldig å la være å ikke filme siden det er julaften, men jeg ønsker å dele denne dagen med dere. Men derfor håper jeg dere har respekt for at det ikke blir fullstendig med masse klipp av kvelden.

Jeg ønsker dere alle sammen en fantastisk jul, og det er for dere ALLE fortjener en fantastisk jul. Uansett hvordan situasjon man er, dere som ikke har et bra minne med jul eller hvilket humør man er i, er det jul for alle oss i dag. Det er jul for både mennesker, dyr, små og store. Jeg håper denne dagen blir en uforglemmelig dag for de fleste, og blir en dag alle kan se tilbake til og ha gode tanker med. Nyt dagen sammen med venner, og familie og gi gode tanker til de som ikke har det så godt som oss.

HA EN UTROLIG FIN JULAFTEN!

blogges

NED PRIORITERE YOUTUBE?

21.12.2016, 20:44

Har virkelig savnet å lage slike innlegg som dette, stille meg foran kamera og posere! Det har vært veldig lite slike innlegg som dette nå for tiden på grunn av at jeg driver med vlogmas på kanalen min, og det er noe som krever veldig mye energi. Det er ikke noe som bare er gjort på null komma niks, og på tross alt er dette det første året mitt der jeg gjør vlogmas og det er helt nytt for meg. Men jeg tror nok den siste vloggen kommer på fredag, og så poster jeg de klippene jeg har fra julaften på søndagen.

HER finner dere genseren (annonselenke).

I morgen etter skolen er det offisielt ferie, og det er noe som jeg virkelig trenger nå! Jeg trenger å hvile, og slappe litt av før det nye året. Et av mine største nyttårs fortsetter er å fikse på døgnrytmen min, den må jeg virkelig få gjort noe med. Dere må forresten fortelle meg om dere ønsker å høre mine nyttårs forsetter, selv om de ikke blir så bra fulgt gjennom året. Jeg tror nok jeg kommer til å ned prioritere youtube i ferien, for det er noe som tar veldig mye tid. Denne ferien ønsker jeg å kose meg ekstra mye siden det er tross alt juleferien, og jeg føler selv at der en litt spesiell ferie der man skal slappe av ekstra mye. Tilbringe den med venner og familie.

Jeg kommer derfor til å prøve å få opp bloggen på spor igjen, på grunn jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere dere. Dere som følger meg på snapchat (Theresesblogg) vet at jeg savner veldig mye å ha den energien til å skrive et blogginnlegg. Men jeg tror kanskje det har noe å gjøre med at det er så mørkt ute, og de som kjenner meg godt nok vet at jeg er et skikkelig dovendyr når det blir mørkt. Men jeg tror nok jeg skal klare å få opp motivasjonen i løpet av ferien. Men jeg er hvertfall utrolig klar for å ta ferie for denne gang!

Nå skal jeg ta en skikkelig om rydding på rommet, får besøk av vaskedame her hjemme i morgen :D

blogges

SLIKE BURDE DET VÆRE FLER AV

16.10.2016, 16:17

I går var jeg i Stavanger sammen med Rikke. Jeg møtte hun på kystbussen, og i det siste har jeg sett hun flere ganger. Jeg vet ikke om dere vet om at hun har en youtube kanalen men hvertfall så finner dere den HER. Det er alltid like koselig å se denne jenta igjen! Jeg drog til Stavanger på grunn av at jeg ønsket å treffe Celina Karine og Agnes Lovise siden de hadde meetup på Arkaden H&M. 

De var noen utrolig herlige personer, og slike som dem burde det være flere av! De er virkelig to utrolig gode forbilder! De gidde gode klemmer, og brukte god tid på hver og en som jeg tror alle i køen satt stor pris på! De er også veldig dyktige med det de driver med. Celina og Agnes er to store inspirasjoner til både blogg/youtube/sminke.


Når jeg allerede var i Stavanger så var det flere av dere følgere som kom bort til meg, og er så koselig å snakke med dere enn bare nettet. Det å gi klemmer til dere, se hvor fine dere er og ta bilde med dere er noe av det beste! Kjempe koselig når dere kommer bort, og mange som sier de ikke tørr å det er bare å komme bort, biter ikke! Jeg tar meg alltid tid, så lenge jeg ikke har døds dårlig tid.

Jeg hadde hvertfall en fin liten tur innom Stavanger, og i dag opprettet jeg faktisk en Facebook gruppe for dere! Da får vi et litt mer kommuniserende forhold, dere kan også komme med deres ideer. Dere må absolutt ikke være redde for å publisere noe i gruppen, for det er meningen at dere også skal kunne få være litt aktive. Dere finner Facebook gruppen HER. Gjerne bli medlem, om du har Facebook!

blogges

VÆRT BORTREIST

12.10.2016, 21:54

Lenge siden sist, og de fleste av dere har vel vist hvor jeg har vært? Jeg har nemlig vært i Bergen hos min gode venninne Frida, og jeg har hatt tidenes tur nede i Bergen. Den byen er så utrolig fin, og fult av mange kjekke folk! Jeg og Frida fant på mye morsomt, og denne jente får bare frem et stort smil på munnen min. Det er alltid like godt å se hun igjen, og gleder meg allerede til neste gang som forhåpentligvis ikke blir så lenge til.

Når jeg var nede i Bergen hadde jeg faktisk et av mine aller første meetup uten om det som var i Tusenfryd i sommer. Dette gjorde jeg og Frida bare spontant på ferjen over til Bergen. Vi var også sammen med Andrine hele den dagen det var meetup dag, og andre venner av hun. Var mange på meetupet, og fikk tatt mange bilder med dere følgere. Utrolig koselig, og elsker å møte dere! Jeg har selvfølgelig vlogget hele turen, og den kommer nok om en ukes tid. Andrine, Frida og jeg var også på kino og den het Bridget Jones baby. Den var utrolig morsom, og absolutt hele salen lo som at det ristet i gulvet. Filmen ble også spennende etter hvert, og kan anbefale den veldig høyt. Den dagen var utrolig bra, og er så glad for at jeg fikk møtt Andrine igjen. Både Andrine og Frida betyr veldig mye for meg, og alltid like godt å se de igjen hver gang. De er to utrolig gode og herlige jenter. Før vi var på kino var vi på Dolly Dimples med flere, og spiste god pizza! Like etter der gikk vi på kinoen som jeg sa.

Jeg og Frida var også på Lagunen kjøpesenter den ene dagen, men vi ente egentlig opp i byen på grunn av ble litt kjedelig på Lagunen. Men vi finner alltid på noe gøy! Det er vel slik gode venner er, at uansett hvor mye de kjeder seg finner man alltids på noe morsomt sammen!Men dere får egentlig bare glede dere til en vlog fra disse dagene jeg har vært borte, det var veldig mye som skjedde i løpet av de dagen og nå er jeg helt tappa for energi. Ønsker egentlig å bare sove, eller se på serie. Endelig kan jeg få sitt sesong 7 av The vampire diares. 

mine to♥

Sååå blogges, takk for alle som møtte opp på meetupet!

MIN SOMMER!

04.09.2016, 15:45

Jeg har virkelig hatt en utrolig bra sommer, og kan se tilbake med et stort smil! Jeg har hatt tre utrolig fine måneder med sommer, og ferie. Det er ikke noe hemmelighet at sommeren er min desidert favoritt årstid, elsker varme, reise rundt omkring, Jeg kan godt si med en gang at jeg savner sommeren, og det å ha fri. Jeg kunne faktisk godt tenkt meg å ha enda lengre ferie, det skal ikke legges skjul på. Men har vært helt greit å komme inn i rutine igjen. Men nå skal dere få litt bildedryss fra min sommer! Kos dere! ♥

♦ MEET-UP i tusenfryd, og møtte utrolig mange av dere! Alltid så gøy å møte dere hver eneste gang. Dere kan se en vlog fra turen HER.

♦ OSLO IGJEN! Helge roadtrip med Andrine, Rikke og Frida. Der i drog på konserter, og var litt fangirls! ♦ Sverige sammen med Milena, og noen andre i familien hennes!

♦ Spania sammen med familien min! Utrolig kjekk tur med sol, og varme! Jeg lage også en vlogguke fra denne turen, som dere kan se på youtube kanalen min.

♦ Surfecamp sammen med Lapoint, i Hoddevika! En utrolig lærerik og bra uke med Lapoint! HER ser dere en video fra turen!Her har dere fått en liten take back på min sommer, og gjerne del noen av dine beste sommer minner i kommentarfeltet! 

blogges

SOMMEREN TILBAKE?

19.08.2016, 17:09

sponset klærHER - finner du bikinien

HER - finner du shortsen
Wow! Nå har været virkelig kommet tilbake, og det er strålende vær her. I dag ble jeg ferdig med de aller første dagene på skolen, og veldig klar for helg. Må nok si jeg er allerede litt sliten, på grunn av har vært vanskelig og komme inn i rutinen min igjen. Legge seg tidlig igjen, stå opp tidlig osv. Jeg er jo et menneske som liker å være lenge oppe, og sove lenge dessverre. Skulle virkelig ønske det var omvendt! 

Men har vært utrolig gøy å se alle sammen igjen på skolen, og ser faktisk frem til å komme på skolen igjen på mandag. Nå skal jeg nyte været denne helgen, og jeg er faktisk allerede på vei ut døren for å ta en tur sammen med Mico! Lenge siden jeg har vært på en tur sammen med han, derfor skal det bli herlig å komme seg ut igjen. Han har faktisk ikke vært på bloggen på en god stund! Må fikse noe snart! 

Hvordan var din første uke på skolen? Eller starter du neste uke?

blogges

HOME SWEET HOME

15.08.2016, 21:10

REISEN VAR I SAMARBEID MED LAPOINTSJEKK UT NETTSIDEN TIL LAPOINT, HER.

Da var jeg endelig hjemme etter en hel fantastisk uke på surfecamp sammen med Lapoint! Jeg var så utrolig sliten etter en uke på camp, og det var ufattelig herlig å komme hjem. Denne dagen har jeg brukt på å slappe av, sove ut osv. Jeg har faktisk prøvd å filme inn en spørsmåls runde angående surfecampen med Lapoint på en video, vi får se hvordan dette går.

Tror jeg fikk svart på en del av det dere lurte på. Dere lurte på alt fra soverommene, maten, om det var vanskelig +.  Det har hvert fall vært utrolig gøy på campen i Hoddevika! Jeg kan godt tenke meg å reise tilbake, for å være på surfecamp. Fikk mange nye venner, og en opplevelse for livet. Surfingen gikk faktisk bedre enn jeg hadde forventet! Jeg har filmet litt fra når vi stod den siste dagen, men usikker på hvordan det ble. 

Ønsker du å dra på surfecamp med Lapoint?

blogges

> HJEMREISE

13.08.2016, 20:41

REISE I SAMARBEID MED LAPOINT


Wow, så utrolig fort denne uken har gått! Den har bare flydd avgårde. Dette har vært en utrolig kjekk uke her nede i Hoddevikasurfecamp med Lapoint. I dag reiste de som kommer fra Oslo, og Sverige. Var litt trist siden vi har tilbringa en uke sammen, og blitt ganske gode venner. Men noen av oss holder nok kontakten på sosiale medier videre frem i tid. Vi har gjort utrolig mange kjekke ting på denne campen, og kommer til å savne det! Det blir nok en stor #tb

Men samtidigt skal det bli utrolig godt å komme hjem igjen, kunne sove i sin egen seng skal bli utrolig herlig! Se familie, og venner! Vi som reiser til Bergen, reiser i morgen, båten drar 15.10 og da blir det fem timer med båt.. Men denne gangen blir jeg hvert fall ikke alene på veien ned, som jeg var på veien bort. Så blir nok litt kjekkere på hjemreisen. 

blogges

GÅRSDAGENS PÅ SURFCAMP

12.08.2016, 18:55

REISE I SAMARBEID MED LAPOINT

I går hadde vi en kjempe kjekk dag, og startet med å stå opp tidlig for surfe leksjonen startet 09.00. Slet litt med å stå opp, og hive på meg våtdrakten osv. Men gikk fint! :D Når vi hadde hatt surfe kurset i to timer som vanlig, ble noen av oss litt på stranden for å spise lunsj. Vi fikk farten i oss, og begynte å gå opp til campen for å ta en herlig varm dusj! Det er alltid like herlig å ta en dusj etter kursene. HER, finner dere nettsiden deres.
 

Senere på kvelden skulle egentlig jeg, Agnes og Katrine ned for å surfe enda mere. Men det ble det ikke noe av siden så og si hele campen gikk på stranden for å kose oss med leirbål, og marshmellow. Det var utrolig koselig! Vi hørte på musikk, sang, grillet og snakket. Etter vi hadde spist opp absolutt alt marshmellowen gikk vi ned til volleyball banen, for å spille en god stund! Vi mistet faktisk tellingen på poengene til slutt, ops. 
Må bare si at dere alle burde virkelig dra på surfecamp med Lapoint, det er noe jeg anbefaler til både voksne og ungdomer der ute! Utrolig moro, møter mange nye herlige mennesker, du får lært deg å surfe! Dette har vært en utrolig bra opplevelse, og gleder meg til å nyte de to siste dagen som er igjen. 

blogges

SURFING

10.08.2016, 19:33

REISE I SAMARBEID MED LAPOINTHER finner dere nettsiden deres.

JAS! I dag ble det litt bedre vær, og det ble en del surfing! Jeg, og en venninne surfet en del etter kurset også. Utrolig gøy, og har faktisk klart å stå på brettet! #stolt?. Dette har virkelig vært den kjekkeste dagen til nå, på grunn av surfingen var utrolig gøy. Vi fikk endelig kjøpt oss godteri på butikken! Vi har også vært å badet, spilt volleyball, hauk&due. Denne campen blir kjekkere, og kjekkere for hver dag som går. Vi er allerede halvveis på denne campen, med Lapoint. Disse tre dagane har gått ganske fort, og det er bare til å nyte de siste fire dagene på denne campen med Lapoint.

ANBEFALER ALLE Å DRA PÅ SURFCAMP EN GANG! 

blogges

TOUCHDOWN HODDEVIKA!

08.08.2016, 16:54

REISE I SAMARBEID MED LAPOINTDere finner nettsiden til Lapoint HER.

Wææ, jeg har vært så utrolig spent på denne campen og endelig er jeg her! Jeg kom her først i går kveld, og hadde reist til Bergen og så videre med båt til Hoddevika. Lapoint var veldig flinke til å forberede oss skikkelig før vi skulle på campen, og de kom å plukket oss opp på andre siden av båten. Det var en lang reise, og var herlig å komme på campen i går kveld. Vi fikk utdelt rom da vi kom (deler rom med 2 andre jenter). Hilste på et par, og så var det så og si rett i seng.

I dag har vi hatt våre aller første surfe timer, ble utrolig høye bølger i dag (3-4meter). Derfor ble det slik at vi måtte stoppe etter en liten stund, og heller forsette i morgen. Vi fikk lært oss litt teknikk, og prøvd oss ute i vannet. Gleder meg utrolig mye til å forsette med surfingen videre på campen med Lapoint

blogges

MALLORCA HERE I AM

24.07.2016, 18:25

Da var vi endelig fremme i Mallorca (Alcudia)! Så utrolig herlig å endelig være her, siden jeg har gledet meg så lenge. Vi kom frem midt på natten i går. Vi var veldig slitne etter litt over to timer med fly, og litt over en time med buss. Når vi kom frem var det rett i seng, og i dag har vi brukt dagen på å slappe av. Vi har både vært med bassenget, og nede på stranden! Herregud for en utrolig fin strand de har her! 

Nå sitter jeg i jacuzzien vår, og er ikke så lenge til vi skal ned  for å spise middag. Vi skal også se show nede, og forresten så prøver jeg å få laget en vlogweek som starter  på mandag! Dere finner youtube kanalen min HER, om dere ønsker å følge med :D Kommer til å poste de på bloggen også. Vlogweeken er altså fra her nede i Mallorca. Håper dere vil følge med! 

blogges

BACK HOME AGAIN

15.07.2016, 19:08 

Første gang nesten jeg poster bilde uten sminke+uten filter?

ææ heisann dere!! Jeg er fullt tilbake igjen! Det var på tide nå følte jeg, og jeg kom faktisk hjem idag. Jeg har lengtet etter å kunne blogge akkurat når jeg ønsket, uten å bekymre meg for å bruke opp alt 4G min, Men jeg klarte nå å holde dere litt oppdatert? Men det var ikke den beste bloggingen dere fikk, dessverre. Men jeg er på fullt i en uke før jeg drar videre til Spania, og der har jeg sikkert internett på hotellet så dere får nok god oppdatering derfra. Håper jeg! 

Jeg har stor kost meg i Sverige med Milena, og moren+lillesøsteren+mormoren hennes. Det var en kjempe kjekk tur, og kommer to vlogger til derfra! Bare til å glede seg. Vi gjorde mange kjekke ting der nede, og kommer selvfølgelig en innkjøps video! :D

Hva skal du i sommer?

blogges

FREMME I SVERIGE

04.07.2016, 15:00

Da er jeg endelig fremme i Sverige, sammen med Milena og moren hennes sin side. Vi har kjørt siden fredag, vært innom Vågslid, Oslo og nå Sverige. Vi var innom Nordby sentere og shoppet litt. Jeg shoppet ikke mye, men jeg shoppet ting som kostet en del så ble en del penger brukt der. Jeg kommer til å lage en innkjøps video når jeg er hjemme igjen, og får prøve på å lage den før  jeg reiser til Spania. Når vi var fremme badet jeg og lillesøsteren til Milena. Milena og jeg tok oss en varm dusj, som var på tide! Vi hadde nemlig ikke dusjet på tre dager, ja tre dager! På grunn av reisen bort. Så det var herlig. Vi har også pakket ut av koffertene, lagt klærne og sortert de i kofferten. Nå sitter jeg og Milena på rommet vårt, og koser oss med snop, chips og god drikke hennes favoritt drikke, haha! 

Håper dere får en knall bra sommer videre! Kos dere!

blogges

WEHEARTIT / SVERIGE SOON

29.06.2016, 22:18

Snart (fredag) tar jeg turen over til Sverige sammen med Milena, og familien hennes. Jeg gleder meg utrolig mye til å være der i hele to uker, det blir alt fra shopping, fornøyelse parker, bading, grilling osv. Det er faktisk min aller første tur sammen med Milena, og den skal bli knallbra. Jeg har allerede kofferten pakket, og er nesten klar for avreise. Eneste som mangler er at jeg skal gjøre noen videoer/blogginnlegg klar til posting, slik jeg får oppdatert dere litt innimellom. 

Det er ikke sikkert det kommer innlegg hver eneste dag, men da vet dere hvorfor. Jeg kan vel si at 4G min kommer til å ryke fort, men sånn er det å være blogger og reise et sted der det nesten ikke er internett. Men vi klarer oss vel? Skal nå gjøre det beste ut av det. Det kommer sikkert mange fine bilder fra turen, og under veis. I følge Milena er det stede vi skal bo på en utrolig fin plass å ta bilder på. Ser frem til det! Skal nok få laget noen videoer sammen med Milena også.

Dere må hvert fall ha en utrolig fin sommer videre!

blogges

PLANER FOR SOMMEREN

08.06.2016, 17:50

OSLO - Jeg skal aller først starte sommeren med en tur til Oslo 18.juni for å ha et meetup der, om dere er hjertelig velkommene til! :D Det finner seg i tusenfryd, og kommer flere youtubere også(?). Hvis dere blar ned til gårsdagens innlegg ser dere mer info. Jeg skal reise opp sammen med mamma, pappa, lillesøsteren min og Ida. Vi skal være der hele helgen, og nyte Oslo litt! :D

Jeg skal også tilbake til Oslo første sommerferie dagen, vi reiser torsdags kveld og tar med oss Andrine og Frida. Vi skal nemlig på VG lista, og på Pink party på lørdagen. Dette blir en roadtrip for life! Blir en bra liten roadtrip. Jeg gleder meg så mye til å se spesielt TML spille, og se jentene mine igjen. På tide at vi tre samles!! Lenge siden sist, og guuud hvor mye jeg savner begge to. Selv om det ikke er lenge siden jeg så Frida. 

SVERIGE - I starten av Juli reiser jeg til Sverige sammen med Milena, der skal vi gjøre utrolig mye gøy! Jeg har spart lenge til denne turen, og har gledet meg lenge. Vi skal shoppe, bade, gå i Liseberg og mye mer! Dette blir en opplevelse for live, og et bra minne sammen med Milena. Det som jeg er litt skeptisk på er om bloggen blir så mye oppdatert, og om det er internett der.

MALLORCA - I slutten av Juli skal jeg til Mallorca sammen med familien, og det blir bra! Vi skal til Alcudia, og jeg skal hvert fall bli brun når jeg er der nede. Jeg kommer sikkert også til å shoppe litt siden de har Primark der!! Jeg elsker Primark hehe!! :D Det blir også sikkert en del bading, og mye god mat! Gleder meg utrolig mye, vi skal være der i åtte dager.

SURFECAMP MED LAPOINT - I slutten av ferien skal jeg på surfecamp som dere allerede vet, og jeg gleder meg så mye. Jeg skal der alene, mange spør om jeg skal ha med en venn og det skal jeg ikke. Jeg reiser enten med buss hvis ikke mine foreldre kjører meg opp. Jeg gleder meg så mye til å se om surfing er noe jeg kommer til å mestre eller om jeg feiler totalt. Dere kan lese mer om surfecampen HERHva skal du i sommer? Har du noen planer?

blogges

SURFECAMP I SOMMER?!

04.06.2016, 17:46

samarbeid

ÆÆ, gjett hva!! Jeg skal på surfecamp i sommer med Lapoint! Surfecampen er fra 7. August til 14. August og jeg gleder meg veldig mye! Det er fortsatt mulighet til å booke samme dato som jeg skal på, det er ikke fult der enda! :D Det er en ungdomsleir som holder til her i Norge i Hoddevika. Endelig får jeg muligheten til å lære meg å surfe, noe som jeg tror kommer til å bli fantastisk og lærerik opplevelse! Jeg er veldig spent på om surfing er noe jeg kommer til å få til, men jeg kommer til å gjøre mitt beste. Uansett om jeg klarer det eller ikke, er jeg sikker på at turen kommer å bli kjekk.  


Ifølge nettsiden deres er en vanlig dag: En vanlig dag starter med at en av matlagingsgruppene lager frokost. Etter dette tusler vi ned til stranden hvor vi går gjennom dagens forhold og surf. Vi surfer i to timer og så er det nok deilig med en varm dusj og tørre klær. Vi setter frem lunsjen og så er du fri til å gjøre hva du vil; fiske, gå en tur, surfe mer, eller kanskje spille fotball på stranda? På kvelden vil en av matlagingsgruppene lage middag og vi passer på at alle får nok mat etter de lange dagene med moro.

Kunne du tenkt deg noe slik som dette? 

blogges

LENGE SIDEN SIST

25.03.2016, 19:53

For en herlig dag vi har hatt i Dyreparken i dag! Det var utroilig lenge siden sist jeg har vært i dyreparken så det var gøy å komme tilbake. Jeg tror det er fire år siden sist. Det var stårlende sol, og det ble faktisk varmt etter hvert. Det var så mange koselige dyr å se på, og mange kjekkere karuseller blandt annet sleggen tror jeg den heter. Jeg og Carolinge tok den omrent tre ganger, og vi ble ikke lei av den med det første!

Alle sammen tok tømmer renna før vi tok turen til morfar igjen. ​​​​​​​Jeg syns vloggen fra denne dagen ble veldig koselig, og dere kan glede dere til å se den! Vi var i dyreparken fra tidelig om morgenen og helt til de stegnte parken, og når vi kom frem til morfar så slappet vi litt av før vi fikk servert biff og pommes frites her. wow så godt det var med mat når vi spiste hehe! Jeg var utrolig sulten etter en lang dag. Resten av kvelden blir det nok serie, og Idol! kooos ♥

Fått meg en ny kompis/venninne? hehe.

herlige Caroline ♥

Vi klatret også i en slags løype, var ikke det vanskeligeste men gøy var det!

åå kun jeg som kunne godt hatt en slik ape til kjæledyr! De er så utrolig søte, herregud.

Fotogen sjiraffen var da.

#pommesfriteslover

Har du noen gang vært i Dyreparken? Når var sist du var i Dyreparken?

blogges

I´M HERE

24.03.2016, 22:36

Da var jeg fremme her i Kristiansand hos morfar, og er utrolig sliten etter den lange bilturen. Vi kjørte oss litt vill i slutten så da tok det en liten halv time ekstra men vi kom oss heldigvis frem! Når vi kom frem så fikk vi mat, og da spiste vi lasangne.

Resten av kvelden så skal jeg se bloggerne på tv2 sumo, og straks begynner paredise hotel! yeyy! Jeg er så utrolig spendt på dagens episode på paredise hotel siden det er par sermoni. Jeg tror jeg ikke blir så alt for sein i kveld siden det er dyreparken i morgen, og da kan jeg ikke sove like lenge som jeg pleier å gjøre. Forresten så skal jeg vlogge når jeg er her nede i Kristiansand så det er bare til å glede seg til å se vloggene ♥

blogges

SNART AVREISE

23.03.2016, 19:15

I morgen tar jeg kjøreturen over til Krisitansand sammen med familien, og jeg gleder meg mye! Tror det blir en bra avsluttning på ferien, og allerede på tirsdag neste uke så er ferien over så her er det bare å nyte den så lenge vi har den. I Kristiansand så skal vi i dyreparken på fredag, sørlandsenteret på lørdag og reiser hjem på søndag. Når vi kommer i morgen så kommer vi sikkert kun til å slappe av hos morfar siden vi skal sove der. Kanskje jeg er så heldig og får møtt noen av leserne mine fra Kristiansand! Det hadde vært kos.

Hvor er du fra?

blogges

En solrik dag

19.08.2015, 18:46

Heisann igjen folkens!

I dag har jeg hatt en super fin dag med Julie, siden det er siste dagen før ferien tar slutt så tenkte vi å ha en fin dag sammen. Det er jo utrolig nydelig vær ute, derfor drog vi på stranda. Vi badet litt, men siden det var utrolig kaldt (hehe) så var vi ikke ute så utrolig lenge. Vi hadde også kjøpt oss noe godt på veien ned til stranda, så vi satt i noen timer og solet oss å koste oss. Etter det var vi egentlig bare litt hos meg, før Julie skulle hjem over igjen. Men nå går vi i parallell klasse sammen så nå får jeg vært med hun litt oftere, savner veldig mye da vi var naboer.

Nå skal jeg egentlig bare sette meg ned å se videre på Teen wolf, jeg er helt hektet på dette nå! Det er så utrolig kjekt, jeg har sett  på det før men da syns jeg det var kjedelig men nå er det helt elsk. Når jeg har sett noen episoder, så skal jeg gjøre alt klar til skolen før jeg går i seng. Gleder meg utrolig masse til å se alle vennene mine igjen! Det er en god stund siden sist jeg så de./  Forresten ble bare mobilbilde i dag dessverre. Jeg glemte tilfeldigvis kamera hjemme.

Håper dere også hadde en super fin dag!

Klem Therese.

Bildedryss fra England

25.07.2015, 10:00

Klem ♥

Brixham

18.07.2015, 14:00

Hei.

For noen dager siden var vi i Brixham. Det er en by i Sør-England. Jeg fikk ikke blogget om dette siden har ikke hatt noe spesiell tid til det. Vi overnattet på et bed and breakfast hotell, de som eide det hotellet var noen gamle venner av foreldrene til Ida så de visste oss litt rundt og sånt i Brixham. Vi ble også kjent med de to etter hvert. Vi overnattet på det hotellet to netter før vi skulle kjøre videre til ..

Første dagen vi var der så ble vi litt visst rundt, og vi var på en restaurant så vi ble servert god mat på. Etter på så ble vi litt visst rundt i byen Brixham, og vi fikk sett litt av hvert. Etter på så gikk vi på en pub, og det var det en hund som vi kunne klappe for da ble den sint haha og den heter Georg. Det var også en gråamerikans papegøye som heter Mr.Tips han var veldig glad i drops. Det så var litt morsomt var at eigaren hadde settet opp et no smoking skilt så røyket hun selv..

Den andre dagen spiste vi først frokost, så gikk vi og stelte oss så gikk vi ut og ble litt mer visst rundt. Vi var også på et skjøvereskip som liksom var et museum og det var gørr kjedelig haha. Der etter gikk vi videre og da kjøpte vi iskrem og det er den aller beste iskremen jeg noen gang har smakt! Jeg tok selvfølgelig jordbær pluss blir bobblegum og en litt annen jordbær smak.

Etter på gikk vi videre til en Strand som det var seler på, og senere på kvelden så badet vi der og det var utrolig deilig og få badet seg litt. Når vi hadde vert på stranden en stund så gikk vi videre til et andre verdens krig museum, jeg satt egentlig bare på en benk sammen med Ida siden vi syns ikke det var det mest spennende.

Det var egentlig den dagen, siden på kvelden gikk vi bare på restaurant og litt forskjellig. Jeg syns Brixham var en av de kjekkeste plassene, så jeg stor koste meg der borte :-) Akkurat nå så er vi i Hastings, og dette er den siste plassen vi er før vi reiser hjem igjen. Jeg har masse og fortelle dere! Jeg er hjemme igjen på tirsdags kveld, da får dere se enda mer bilde og lignende, kanskje også en giveaway? ;)

Klem ♥

Hastings

17.07.2015, 00:20


// Mine nye header bilder, kommer på bloggen når headeren er klar.

Heisann folkens!

Det har vell vært litt lite blogging i det siste kan jeg si.. Men jeg har liksom enten ikke hatt noe bra internett eller så har det vært sene kvelder der jeg ikke har hatt motivasjon til å sette meg ned å blogge. Men nå er det ikke så lenge til vi skal reise hjemover og da blir bloggingen på topp igjen tenker jeg. Det er allerede en video på vei! Jeg skal bare sette på siste finish så skal dere få se den, husk og abonner meg på Youtube så får dere varsel når den er ute. I dag ankom vi Hastings det er en veldig fin by! Hvertfall til det jeg har sitt nå. Dette er den siste plassen vi skal være før vi sitter på fly hjem til Norge igjen, jeg kjenner at jeg savner senga mi hjemme og ikke snakk om Mico. Det er bare fem dager igjen og de skal jeg nyte, blir både shopping og bading egentlig litt av alt tenker jeg. Jeg har masse å fortelle dere så det er bare å vente i spenning. Jeg tror jeg sier godnatt for i kveld, så må dere ha en fin sommer videre ♥

London

11.07.2015, 00:27

Heisann!

oii, jeg kjenner det er deilig å sette seg foran pcen igjen og blogge! Jeg ser at folk har begynt å lengte etter innlegg fra London, og det er nå de kommer. Jeg har ikke hatt så bra tilgang til internett. Jeg hadde bare internett i lobbyen på sist hotell i London, og nå er vi i akkurat kommet til Bath. Jeg har hvertfall hatt noen fantastiske dager i London! Vi kom ned på kvelden på Tirsdag, så var det egentlig rett i seng siden vi hadde hatt en litt lang reise og alle var trøtte. Neste dag ble det shopping (oxford street), mat, London brigde og mye mer. Den ant siste dagen vår tok vi resten av shopping i Oxford street, mat, big ben, london eye og mye mer. Vi tok også en sykkel taxi greier ned til big ben og det var utrolig morsomt.

I dag så har vi egentlig bare kjørt bil ned mot sør England og er i Bath som jeg nevnte litt tidligere. Men før vi begynte å kjøre så var jeg, Ida, Caroline, Karoline, faren til Ida og faren min i et spøkelsehus! Jeg må si at det ikke var det beste jeg har vert i, men jeg ble jo selvfølgelig redd. Vi skulle egentlig i London dungeon, men det var så utrolig langt vekke fra der vi var så da gikk vi heller i the london bridge experience. Jeg må bare si at jeg har hatt noen fantastiske dager i London, og det har vert så utrolig kjekt! Under her får dere se noen bilder, jeg holder også på med noen videoer til dere. Nå skal jeg kose meg videre i England!

Klem Therese.

Nesten klar for avreise

06.07.2015, 16:58

Heisann!

Woho, i morgen reiser jeg til England! Jeg kjenner det skal bli deilig å reise litt. Dette blir min aller første gang i England så dette skal bli bra tror jeg. Har hørt så utrolig masse bra om England/London så jeg gleder meg utrolig mye. Vi skal aller først være tre dager i London, så leier vi bil og kjører videre til Sør England. Jeg gleder meg mest til London akkurat nå tror jeg, men jeg tror det blir kjekt i Sør England også. Det er nå alltid kjekt med ferie, uansett hvor du er vel? I dag blir det vel masse pakking, og litt forskjellig så er ikke så mye spennende å blogge om i dag. Jeg er nesten ferdig med pakkinga.

Jeg kommer til å blogge i England også, men det er bare når jeg får tid. Jeg kommer til å ha to videoer derfra, en Vlog, og en my trip to England. Viss dere ønsker innkjøps video når jeg har kommet hjem så skrik ut så lager jeg det til dere. Jeg orker ikke å lage da viss ingen ønsker det. Viss det er noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om når jeg er der nede si i fra så skal jeg få fikset det. Jeg skal prøve å få blogget så mye som mulig. 

Akkurat nå så kjenner jeg er skikkelig klar til å reise! Vi reiser til stavanger (sola) i morgen for å ta fly videre til London. Neste gang dere hører fra meg er jeg nok på flyplassen klar til å fly til London. Gleder meg så utrolig mye woho!

Hvor skal du i sommer eller har du vert på ferie?

Summer feeling

02.07.2015, 13:40

Heisann folkens!

Jeg beklager for at jeg ikke kom med noe "skikkelig" blogginnlegg i går, men jeg følte jeg trengte den dagen på å slappe av i går. Jeg var sammen med Ida i går som dere kanskje skjønte viss dere følger meg på Instagram (@Theresesorenes). Jeg bare orket ikke å blogge i går, siden det var et helt utrolig vær ute! Derfor ville jeg bruker dagen til noe annet, Jeg koset meg vertfall utrolig mye! Det var derfor det ikke kom noe video i går, men det kommer en kanskje i morgen.

I dag skal jeg nyte dagen, det er fortsatt utrolig fint vær her men det er bare at det er litt vind men det er fortsatt varmt. Jeg har endelig fått sommerfølelsen som jeg har ventet på hehe. Det er bare å nyte dagene så lenge vi har fint vær, det er ikke ofte det er så bra vær her jeg bur. Jeg har nettopp tatt meg en god dusj, nå skal jeg skjære opp vannmelon å gå på terrassen å se på serie og egentlig bare slappe av og nyte dagen! Håper dere får en fantastisk dag, elsker dere!

WOW IN LOVE

11.03.2015, 17:00

Halloo! WOW må jeg bare si jeg er helt forelsket i disse skikkelige sommer bildene, jeg bare savner sommeren mer og mer når jeg ser disse bildene! Sommeren er så klart den beste årstiden, bare følelsen av å sole deg, bade deg, gå i shorts er bare helt herlig! Savner og være ute sammen med venner og kunne gå uten sko og vasse i vann kanten og hele den sommer pakka! Ha vannballong krig, wow dette er noe jeg gjør vær sommeren så drikker jeg og mye slush namm..

Jeg gleder med masse til sommeren i år, selv om jeg gjør det absolutt hvert år! I 2014 var jeg jo i USA og det var en helt amazing opplevelse, som jeg aldri kommer noen sinne til og glemme! Nå lurer jeg egentlig bare på hva vi kommer til og finne på i år, men jeg tror dette kommer til og bli en bra sommer uansett hva vi gjør i år. GLEDEER MEG SÅÅ MYE! Hver dag blir det bare nærmere sommeren og nærmere, tenk det er bare 3 måneder til det er juni.

FÅR DISSE COLLAGENE, DEG TIL OG SAVNE SOMMEREN?!

Savner du sommeren like mye som meg eller?

Klem Therese...

♡ Jul aften

25.12.2014, 01:20

Heii dere. I dag har jeg hatt en super kveld sammen med familien og venner. Koset meg utrolig mye! Vi spiste ribbe og pinne kjøtt som vanlig, så har vi jo åpnet jule gaver selvfølgelig. Jeg fikk utrolig mye fint, fikk iphone 6. Mye cheerleadning ting, ble så utrolig fornøyd med alt jeg fikk. Var ikke en ting jeg ikke likte! Men det er tanken som teller da :) Ble mest fornøyd med cheerleadning skoene og iphonen. Jeg kommer til og lage en video om alt jeg fikk i gaver i dag. Håper dere har kost dere i dag, og har fått nye fint. Etter vi hadde åpnet alle gavne satt vi å snakket og koste oss, jeg fikk besøk av Erik. Og de voksne gikk bort til foreldrene til Erik.

Nå har Erik gått hjem og jeg sitter og skyper sammen med Milena og ser på bilder fra kvelden og ser på Believe. Elsker believe videoen som dere kanskje har skjønt. Den filmen er så utrolig bra, og viser hvem justin virkelig er. Dette har vert en helt utrolig kveld, som jeg har koset meg masse.

Har dere hatt en bra kveld?

Klem Therese♡

♡ Christmas soon

21.12.2014, 23:33

JULE BILDER AV MEG 2014 

ØNSKER DERE EN SUPER JUL ALLE SAMMEN, OG DERE MÅ KOSE DERE NÅR DEN STORE DAGEN KOMMER !♡Juleferie

19.12.2014, 16:00

Heii dere. I dag er det endelig Jule ferie, og dette har jeg ventet på hele uka! Skikkelig deilig og tenke, at du kan sleppe og våkne 07:00 hver dag nå. istedenfor kan du sove så lenge du vill. Skikkelig deilig og komme hjem i dag, bare slenge fra meg sekken. Er jo bare fem dager til jul nå, gleder meg uendelig mye. Denne julen, har jeg tenkt til og kose meg masse, som vanlig. Litt etter jul så sa mamma at vi skulle passe på en pomeranian hund, som heter Simba. Gleder meg til det også, det er hunden til søskenbarna til Madelen. Mico har møtt Mico før, siden de har lekt sammen. Så dette gleder jeg meg til.

Nå sitter jeg og ser på "jenter" maraton. Utrolig morsomt, selv om jeg har sett alle episodene fra før. Men "jenter" er så kjekt, uansett hvor mange ganger du har sett episodene. Så skal jeg kanskje kanskje filme inn spørsmåls runden, har ikke bestemt meg enda. Siden jeg er ikke helt i tipptopp form, så er litt usikker.  Men jeg kommer til og filme den inn en gang vertfall :) Som fort som mulig egentlig. 

Hva skal du i juleferien?

Klem Therese♡
Disney world

30.07.2014, 17:48

Heii.

Nå er det ikke lenge til jeg reise hjem, og da blir det litt bedre innlegg. For da har jg pcen min :) reise hjem om. 3dager, så er jeg på fly hjem til norge :/ håper dere har spart fint vær til meg!

 

Nå skal vi snart kjøre til disney worød, og være der i hele dag! I disney magic kingdom. Det blir bra tror jeg. Gleder meg mest til paraden i kveld :) blogger mer om det når jeg kommer hjem derfra.

 

Klem Therese

Universal studios

26.07.2014, 15:52

Heii.

I går var jeg i universal studios ! Kjempe kjekk park. Med masse karuseller og sånt. Jeg tok en kjempe bratt berg og dagbane (vet ikke hvordan det skrives) den var rød og den var egenlig ikke skummel. Dere ser bilde av den lenger nede :) vi såg masse 4D filmer og 3D filmer. Alt var bare superkjekt. Universal e 3parkar å me har bilettar te alle så i dag ska me i island avengers tror jeg den heter åsså til slutt harry potter plassen :) så da skal jeg kose mg i dag og !

Universal studios

25.07.2014, 14:31

Heii.

Nå er vi på vei til universal studios! Gleder meg kjempe masse. Masse karuseller osv.. Vi skal være der i hele dag og vêr der :) vet ikke hvor lang tid det tar, men det tar kje så lang vet jeg :) mange sier det er kjempe bra, så gleder meg. Blogger mer når vi er komt fram ;)

 

Klem Therese

Keywest

24.07.2014, 05:33

Heii.

I går lagde jeg bare et innlegg siden fikk ikke tid til og lage flere, siden jeg ble så trøtt, og trengte og sove.

 

Vi har fått gjort utrolig masse på 1 og ein halv dag i keywest! Kjempe kjekk plass og være, hotelle vi var på var og ganske fint syns jeg :) i dag når vi våknet kjørte vi til stranda og var der i 3timer.

 

Jeg badet ikke så mye der, sidene et va masse sånn sjø-gras der.. Å det hater jeg og bade i ! Så jeg holdt meg mest på land haha. Der møttes og på en sånn øgle ting, husker ikke va det kaltest. Men det var vertfall veldig skummel.

 

Fordi det var en liten gutt som pisket borti med ein pinne i den, og da sprang den mot meg! Og jeg skreik jo, Åsså kikka bare mange bort på meg ^^ veldig flaut...

 

Etter på vi hadde vert på stranda, så kjørte vi til det meste sørlige punkte i u.s.a tror jeg det va... Var vertfall noe med det mest sørligaste. Vi tok 4-5 bilder der så kjørte vi tilbake til fortlauderdale :))

 

Klem Therese

Endelig framme!

21.07.2014, 00:42

Heii.

Nå var vi endelig framme i Fort lauderdale, veldig fint her og koseligt. Jeg syns leiligheten vi bur i nå er kjempe fin! Vet ikke hvor lenge vi skal være her da til vi kjører til en annein by :) de hadde et passeligt basseng og brygge og grill og bade leker osv... ! Vi kjørte i 4timer fra orlando til fort lauderdale. Å nå skal jeg ut og bade i bassenge og sole meg :))

Liker du å bade?

Klem Therese

Saint Maarten

20.07.2014, 15:52

Heii.
Saint Maarten: Saint Maarten, var den siste øya vi var innom. Jeg syns det var den beste og :) vi var på ein snorkle tur, vi fikk mat og drikke på den, og de var musikk og vi kjørte innom 2plasser. Vi kjørte altså i ein båt, jeg fikk styre båten et stykke, kapteinen sa at jeg kunne bli kaptein hahaha. Jeg syns det var litt kleint.

Når vi stoppet for 1gang så snorkelt vi bare helt normalt, og gidde mat til fiskene. Men det så var så kult var at vi såg både ubåt og helikopet, som hadde styrtet. Han ene mannen som jobbet der, han tok go pro kamera til broren min og svømte gjennom helikoptere og skrev "Joakim" på vindue :) det var veldig kult.

Så vi har liksom alt på film. Når vi var ferdige der så kjørte vi til AirPort beach, der kunne du nesten ta i hjulene på flyene som skulle lande. Siden landeplassen var rett ovenfor stranda. Det var veldig kult syns seg, men jeg tilbringte tiden min mest i vannet da, det gjør jeg nesten alltid. Vanne der er helt lyse blått. Jeg syns det er helt nydelige å se på vanne der.

Jeg hadde ikke med telefonen der heller, siden jeg var redd for og miste den der, og jeg klarer meg ikke uten telefonen min

Vill du reise der?
Klem Therese

Saint Thomas

20.07.2014, 15:50

Heii.
Saint Thomas: Nå har jeg tenkt og lage 3 innlegg om alle de øyene vi var på, for jeg har jo ikke hatt Internett. Å da har jeg ikke fått til og blogge så mye om øyene :/ men til poenge, den andre øya vi var på var saint Thomas, jeg syns det var veldig kjekt der.

Vi var ikke i byen elle noe sånt, vi var bare på stranda. Men det var veldig kjekt der, jeg snorklet egentlig bare og solte meg litt. Når jeg snorkelt, såg jeg noen fisker som lignet på bier +mange andre forskjellige. Jeg matet de med noe så lignet på hunde kjeks, når jeg kommer hjem fra USA han jeg legge inn bildene fra kamera på pcen, siden der har jeg bilder fra undervansskamera. Tok masse kule bilder.

Men jeg har liksom ikke bilder fra saint Thomas, siden jeg hadde ikke med telefonen, det tror jeg at jeg har sakt tideligere i et innlegg :)

Har du vert der før?
Klem Therese

Coco Cay

20.07.2014, 15:40

Heii.

Coco Cay: Coco Cay var den første øya vi besøkte, jeg syns det var den 2 kjekkeste. Siden det var det masse og gjør på, det var der jeg solte meg mest. Joakim (broren min) kjørte vannskuter. Det såg veldig kjekt ut, han sa det var veldig kjekt.

Jeg skulle egentlig på sånn Aqua party, tror jeg det klatest. Det var trampoline på vanne og vannsklie og klatre vegg og masse mer. Men så var det dessverre fullt for hele dagen.

Jeg kunne ha gjort noe annet i stede, men jeg hadde ikke lyst til og gjøre noe annet enn det. Siden det andre såg bare kjedeligt ut.

Så jeg bare badet i stede. Vi fikk Soft drink, tror jeg det het. Det var veldig godt, skjønner ikke hvorfor Karoline ikke likte det :o men meg og Karoline badet i mens vi drikke det Soft greiene.

Det er egentlig ikke så mye og skrive om Coco Cay, å jeg hadde ikke telefonen med der heller. Men som sakt jeg har masse bilder på Camera.

Det bilde er fra orlando.

Klem Therese

Usa er live!

18.07.2014, 20:45

Heii.

Usa er het fantastisk, såå varmt. Uteolig deilligt å bade her, vanne er helt lyse blått. Jeg syns sant maarten var den beste øya vi hat vert på :) vi var på en sånn strand så heter Airport beach. Du kunne nesten ta i hjulene på flyene, siden stranda lågg rett vedsiden av landings området :) jeg hadde desverre ikke med tlf då ;/ men når jeg kommer hjem skal jeg legge ut bilder fra under vann osv... :) på sant thomas snorklet jeg jo å, og da fikk vi noe så lignet på hunde kjeks (ahah) men akkuratt nå så ligger jeg på sol sengen og koser meg med brus å is ;) kommer flere innelegg i kveld :)

Har du vert på crusie før?

Klem Therese.

Siste dagene

18.07.2014, 20:28

Heii.

Endelig har jeg internett!! Men det er bare for 24timer :/ men nåt jeg kommer i land så skal jeg blogge masse. De siste dagene har jeg tilbringt tiden min på cruise (freedom of the seas) det et et veldig bra cruise. Med bassenger og bobble bad. Kino sal, is hall, golf bane. Og spille rom +masse mer. Og det så var litt kult var at kapteinen er fra norge. Det er bare 2dager igjen nå :) så har vi vert innom sant maartin, sant thomas og coco cay :) jeg snorkelt på sant thomas og sant maarten, når jeg snorkelt i sant maarteen såg jeg masse fisk og 2helikopter som hadde styrta og 1ubåt :) var veldig kjekt. Når vi har komy av båten skal jeg skrive om dagene på cruise, siden er litt vanskelig å skrive på tlf...

Har flere bilder, men det gikk ikke å laste opp flere. Har veldig dårlig internett!

Klem Therese

USA day 1

12.07.2014, 04:18

Heii.
Det kommer til og bli seine innlegg i det siste siden her er det en annein klokke slett osv... Men i dag har vi vert og Shoppet, og jeg har fått bikinier fra Zumiez, jeg ble veldig fornøyde me de og de va kjempe fine! Jeg kjøpte også jeg en USPA lommebok, alt er ekte merke. Og jeg er kjempe fornøyd med alt keg kjøpte, for keg trenge alt. Jeg kjøpte også en Shorts-topp (har ikke bilde av den) så kjøpte jeg et par Nike sko (joggesko) veldig gode og gå i :P helt til slutt kjøpte jeg et Ipad deksle som er rosa :) I Mårå skal vi på et kjøpesenter og da kommer det et nytt innlegg om det. Jeg skal ta litt mer bilder i det innlegget, siden jeg trodde at jeg ikke hadde Internett men det hadde jeg alike vel.

Har du vert i USA før?
Klem Therese!

Pakkevideo~Usa

09.07.2014, 16:14

Heii.

I dag har jeg pakket til Usa, siden i mårå reiser jeg! og jeg gleder eg utrolig mye. Jeg tror at det blir kjempe kjekt. Så da laget jeg en pakkevideo. Ps: Jeg hadde ikke stellet meg ordentlig siden jeg skulle ingen ting i dag, åsså er det litt dårlig kvalitet på filmen menmen.. 

Ble du fornøyd med videoen?

Skal du reise i sommer?

Klem Therese.

sommerferie er godt

04.07.2014, 00:31

heii.

I dag viste mamma meg noen av de parkene vi skal på i usa, og nå gleder jeg meg enda mere ! Vi skal i Disney World Animal, og Seaworld og universal studios :) Diseny world animal og seaworld gleder jeg meg mest til siden de ser kjekkest ut, men universal studios ser også veldig kjekk ut! Men vi har ikke bestemt oss hvilken Disney world vi skal i enda, men jeg tror vi kommer til og gå i Disney world animal. Det har vertfall jeg lyst til. Her er noen videoer der jeg skal.

SEAWORLD:

 


Ser den kjekk ut? Ville du ha gått her?

DISNEY WORLD ANIMAL:

 


Hva syns du om denne parken?

UNIVERSAL STUDIOS:
Hvilken ser kjekkest ut av alle parkene?

Klem Therese!

 


 

1uke :o

03.07.2014, 14:01

Heii.
Nå er det bare 1uke til jeg reiser til paredise USA! Gleder meg så sjukt, Disney land og universal og bade masse og bli brun! :) og være på cruise! Og jeg har funnet en fin kjole som jeg skal ha med meg siden, når vi skal spise middag må vi være fint kledd elle noe sånt, Skjønnte det ikke helt. Men uansett gleder jeg med, og sole meg på Miami beach og shoppe masse. (Husk etter usa er det Giveaway på videofyme, fra usa) Jeg tror det kommer til og tidens beste sommer for meg, siden aller sier det er så fiint osv..

Har du vert i USA?
Klem Therese

SOMMERGLEDER

05.06.2014, 21:09

hei

Jeg gleder meg utrolig mye til sommeren! Gjør du? Sommeren er noe av det beste som finnes. Fri fra skolen, masse tid med venner og sånt. Når vi får Sommerferie skal jeg kjappe meg hjem, og slenge fra meg skole-sekken! Nå tenker jeg bare nå nærmer det seg sommer, sol, varme, is og kos. Elsker bare varmen! <3

Aller mest gleder jeg meg til U.S.A siden, jeg skal jo være der i 3 uker og kose meg med familien! Og ha det bare kjempe kjekt og shoppe og bade osv.. Jeg gleder meg også til og være med venner jeg nesten aldri ser (julie, silje,) Gå masse fine turer med Mico!

Jeg gleder meg til sommerferien:

1. USA!

2.Venne tid

3.Starnda

4.Cruise

SommerGleder:

1.Rese

2.Sand mellom tærne

3.Ferievenner

4.Grilling

5.Bading

6.hengekøye 

7.soling

Hva gleder du deg mest til sommeren?

Klem Therese som elsker usa!