GÅRSDAGENS VAR VELLYKKET

  • 25.12.2016 kl. 20:45Kjole fra: Missguided

For en utrolig bra julaften vi fikk i år, den gikk opp til alle forventinger. Vi spiste utrolig god mat, og vi fikk gjester. Dette er den første jula vi har brukt så lang tid på å åpne gaver, vi brukte hele tre timer på hele åpninga. Jeg fikk utrolig mye fint, og er takknemlig for alt jeg fikk og takknemlig for alle som ga. Jeg husker før hvor mye gavene betydde, det var liksom hele jula men de to siste årene har jeg nok endret tanke gang angående jula. Gavene er ikke alt som gjelder lenger. Det ble en veldig sen kveld på meg, men det var absolutt verdt å sove de ekstra timene i dag.  

blogges

KJÆRE JULAFTEN

  • 24.12.2016 kl. 15:29

DERE DET ER JUL!  Dagen som alle har ventet på. Jeg som sikkert mange andre har ventet lenge på denne dagen, og er virkelig klar for årets jule feiring. Her hjemme er vi allerede godt i gang med feiring. Vi har vært nede hos julenissen, og fått dagens første gave. Det er en tradisjon som har vært her veldig lenge her jeg bor. Familien min har også vært borte hos naboen å spist grøt med mandel i. Det er noe vi har gjort de siste årene, og er alltid like koselig hver gang! Jeg ser virkelig frem til kvelden sammen med familien. I år feirer vi hjemme og vi får besøk av onkelen, tanten min og søskenbarna mine. 

Gårsdagens altså lillejulaften brukte jeg sammen med Ida, og vi fikk gitt oss selv litt julestemning i siste liten. Det tok seg tid før jeg fikk julestemning i år. Dere får selvfølgelig være med på disse to dagene gjennom vlogmas, som kommer til å komme opp første juledag. Forresten så kommer jeg ikke til å filme absolutt alt som skjer i kveld, for ønsker ikke å bruke kvelden min på å filme hele tiden. Jeg ønsker heller å bruke den på helt andre ting, det er tross alt jul. Jeg vurderte veldig å la være å ikke filme siden det er julaften, men jeg ønsker å dele denne dagen med dere. Men derfor håper jeg dere har respekt for at det ikke blir fullstendig med masse klipp av kvelden.

Jeg ønsker dere alle sammen en fantastisk jul, og det er for dere ALLE fortjener en fantastisk jul. Uansett hvordan situasjon man er, dere som ikke har et bra minne med jul eller hvilket humør man er i, er det jul for alle oss i dag. Det er jul for både mennesker, dyr, små og store. Jeg håper denne dagen blir en uforglemmelig dag for de fleste, og blir en dag alle kan se tilbake til og ha gode tanker med. Nyt dagen sammen med venner, og familie og gi gode tanker til de som ikke har det så godt som oss.

HA EN UTROLIG FIN JULAFTEN!

blogges

Q&A WITH THERESE

  • 09.01.2016 kl. 20:35


Da var det en ny video ute både her og på youtube kanalen min! Jeg håper dere liker den, og gjerne abonner på kanalen min! HER finner dere kanalen min, og gjerne legg igjen noen tomler på de videoene dere liker og kom med forslag til andre videoer. 

blogges

UKENS SPØRSMÅL #9

  • 03.01.2016 kl. 18:00

Hva liker du med fansen din?

Det jeg liker best med leserne mine er at dere støtter meg alltid, og dere skriver så mye koselig!

Jeg går i 6 klasse, og bruker mascara, og brunkrem, og noen ganger eyeliner. er det normalt? eller helt unormalt? og pleide du det

Jeg brukte mascara i 6 klasse men ingen ting annet. Det er jo helt opp til deg selv når du vil begynne med sminke, og hvor mye. Du kan ikke la noen andre få bestemme hvor mye eller når du skal starte. Dette er ditt valg, og ingen ting er unormalt eller normalt i mine øyne når det kommer til sminke! Alle har hver sin smak.

Har du og Sindre overnattet hos hverandre?

Nei, det har vi ikke.

Har du noen tips til hvordan du få en gutt til å like deg?

Vær deg selv! Det er det aller beste, det er ikke kjekt å være sammen med en gutt som falt bare for hvordan du ser ut for eksempel. Bare vær deg selv, og viss ikke gutten liker deg så er han ikke verdt det! Du er perfekt sånn som du er, og du trenger ikke å endre på noe.

Hva er den beste juletradisjonen du vet om?

hm.. Kanskje det med og våkne å se på julefilmer.

Jeg lurte pa hvor lang tid det tok for bloggen din ble populær?

Det tok et år sirka før jeg fikk over 100-200 lesere, og nå ligger det mellom 600-1000.

Har du noen gang tenkt til å røyke eller snuse?

Nei, og det har jeg ikke tenkt til heller. Du får stygge tenner, og du kan bli alvorlig syk så dette vil jeg helst holde meg langt unna! 

Hvem tar bilder av deg når du legger ut bilder?

Det er alltid noen i familien eller en venninne.

Når starta du bloggen din?

I mars i 2014 (17.03.2014) starta jeg denne bloggen!

Før du fikk Mac, hvordan PC hadde du da? Og hvilket program brukte du til å lage videoene?

Vi har alltid hatt en mac i huset, så derfor har jeg brukt søsteren min sin før jeg fikk min egen Mac. Jeg har alltid brukt Imovie til å redigere mine videoer.

Har du noen spørsm

blogges

JULENAFTEN ER OVER

  • 25.12.2015 kl. 15:52

Da var julen over for i år og. Det har gått utrolig fort syns jeg er dere ikke enige? Det er snart allerede et nytt år, og da betyr det at det er mange nye muligheter og jeg kan oppdage nye ting. Jeg ser faktisk frem til et nytt år selv om det har vært et utrolig år. Men tilbake til kvelden i går, det var en utrolig bra kveld! Jeg stor koset meg, og det tror jeg resten av familien min gjorde også. Jeg fikk utrolig mange fine gaver som jeg setter pris på, så tusen takk til dere som ga meg en gave!

Det var god mat på bordet i seks, halv syv tiden! Da hadde mamma og pappa lagd ribbe og pinnekjøtt, og det har vi hver eneste jul. Vi hadde også en veldig gode dessert, og etter nesten en time etter vi var ferdig med maten startet vi på pakkene og da fikk jeg mye fint! Jeg er litt usikker på om jeg kommer til å lage video av det. Men jeg har fått mange meldinger om jeg kunne lagd det.. Men det jeg tenker på er at det er mange som ikke får så mye til jul eller dyre ting. 

Tok dessverre ingen bilder i løpet av kvelden uten om de som dere så av meg i går.

Det er heller ikke alle som får gaver og så videre, og det er alltid noen som må kommentere sånn som bortskjemt, og alt sånt. Det er så mye styr syns jeg, og det vet jeg ikke om det frister å lage en sånn video! Men uansett jeg er takknemlig for det jeg fikk ♥ Så håper jeg dere lesere hadde en super fin jul, og koset dere mye med venner og familie.

Men nå kan vi glede oss til nytt år, og da skal jeg bort tl naboen og feire sammen med de og familien til Ida! Det skal bli kos! Det er alltid kjekt med nyttårsaften.

Ønsker du en julegave video 2015?

blogges

GOD JUL

  • 24.12.2015 kl. 17:39

GOD JUL  ALLE SAMMEN ♥ HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN UTROLIG FIN KVELD. 

LILLEJULAFTEN

  • 23.12.2015 kl. 17:12

bilder fra we heart it (christmas)

FOLKENS FOLKENS DET ER JULAFTEN I MORGEEEN! ♥ I går fikk jeg jo juleferie, og det er sikkert mange som fikk juleferie sist uke. Det var utrolig deilig å kunne sove lenge i dag, og jeg sov kanskje litt lenger enn det jeg burde hehe. Jeg sov nemlig til nærmere klokken var et, og så gikk jeg å spiste frokost. Jeg hadde egentlig planer om å filme inn noen videoer, men fikk jeg gjort det. Hehe nei. Det var skikkelig kjekt å våkne opp å sette meg ned å spise frokost å se en god gammeldags julefilm. Det som skjer resten av kvelden er sikkert at jeg bare kommer til å slappe av i mens jeg ser på noen youtubere.

Det skal bli deilig med en lang ferie nå der vi har fri fra skolen, lekser og hele pakka. Det er jo julaften allerede i morgen, og jeg er sikkert en av alle de andre personene som gleder seg myeee til jul. Det skal bli godt å spise god mat og være med familien.

GOD JUL & GODT NYTT ÅR! ♥

blogges

SMINKE - ØNSKER

  • 21.12.2015 kl. 16:00

Heihei! Da begynner dagene og nærme seg jul. Det er nok ikke bare jeg her i verden som gleder meg masse til jul, og jeg syns dette er en av de beste helligdagene fordi her får du både koset deg sammen med venner og familie. Det hele opplegget med jul er også utrolig koselig. Det er mange som lurer på hva jeg ønsker meg denne julen, og om jeg kunne legge ut et innlegg om hva jeg ønsker meg. Det som dere ser på bilde er noe av det jeg ønsker meg av sminke.

Gjerne fortell meg dine ønsker under her i kommentarfeltet! God jul!

blogges

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits