hits

GIVEAWAY ♥ LUKE 3/3

18.12.2016, 19:32

Produktene er sponset av Bangerhead.no

Heisann dere, det er søndag og det er på tide med den siste konkurransen i disse lukene mine. Jeg har virkelig stor koset meg med å dele ut disse premiene til dere, og gleder meg minst like mye til å dele ut den siste. Jeg er virkelig så takknemlig for at Bangerhead ble med på noe slik i år, og gidde en mulighet for meg til å gi noe til noen av dere nå i jula. Det er faktisk mindre enn en uke igjen til jul, og jeg ser virkelig så mye frem til jula i år! Jeg er virkelig en jule elsker. Men jeg håper dere ønsker å delta på denne konkurransen, så må jeg bare si tusen takk til alle som har deltatt og vist interesse for konkurransene mine! Dere gjør det mulig for å gjøre noe slikt neste år også.

HER, kommer dere til videoen.

REGLER FOR Å DELTA:

  1. Abonnere på youtube kanalen min, fordi dette er en giveaway for mine følgere og blir en slags julegave fra meg til den som vinner! HER, finner dere kanalen min. 
  2. Du må følge både @Bangerhead (http://bit.ly/2dNYy3s), og meg @Theresesorenes (http://bit.ly/2gOcokj) på instagram.
  3. Til slutt må du legge igjen en kommentar nede i kommentarfeltet der du skriver at alle disse reglene er fulgt (jeg sjekker), husk å legge igjen mailen din + instagramnavn. (kontaktinformasjon)

Håper så mange av dere ønsker å delta!

blogges

GIVEAWAY ♥ LUKE 2/3

11.12.2016, 18:36

sponset produkter

Dere det er tredje søndag i advent, og det vil si enda en ny giveaway! Jeg er skikkelig gira på denne, for i denne konkurransen kan dere vinne flere av mine nye favoritter! Jeg digger absolutt alle disse produktene som du kan finne på Bangerhead. Jeg syns det er så gøy å holde slike konkurranser for dere, og håper så mange av dere ønsker å delta. Sist søndags konkruranse er vinneren allerede trukket. Men dere som ikke vant, ta det med ro dere har mulighet å vinne på denne og den neste. Jeg vil bare si at jeg trekker vinneren på fredag som kommer, og vinneren får mailen på enten fredag eller lørdag så husk å sjekk mailen deres. Hvis vinneren ikke svarer innen tre dager, blir en ny vinner trukket. 


HER, komme dere til videoen.

REGLER FOR Å DELTA:

  1. Abonnere på youtube kanalen min, fordi dette er en giveaway for mine følgere og blir en slags julegave fra meg til den som vinner! HER, finner dere kanalen min. 
  2. Du må følge både @Bangerhead (http://bit.ly/2dNYy3s), og meg @Theresesorenes (http://bit.ly/2gOcokj) på instagram.
  3. Til slutt må du legge igjen en kommentar nede i kommentarfeltet der du skriver at alle disse reglene er fulgt (jeg sjekker), husk å legge igjen mailen din + instagramnavn. (kontaktinformasjon)

Håper så mange av dere ønsker å delta!

blogges

GIVEAWAY ♥ LUKE 1/3

04.12.2016, 16:30

Giveaway som er sponset/samarbeid med Bangerhead.

Produktene du kan vinne: BareMinerals, TheBalm palette, NYX matte bronzer - fargen light, Tørrshampoo og TheBalm meet matte hughes - fargen Committed.

Hver søndag i advent kommer det til å komme en konkurranse som dette med Bangerhead, og jeg håper så mange av dere ønsker å delta. Dere finner videoen jeg har laget angående konkurransen HER, og gjerne sjekk den ut! Siden det nærmer seg jul nå, hadde jeg utrolig lyst å gi noe til noen av dere og da tenkte jeg en giveaway hadde vært super idee. Nå får jeg også delt produkter ut til dere med mine favoritt merker! Håper dette er noe som faller i smak hos de aller fleste, husk å følg med hver søndag fremover! 

REGLER FOR Å DELTA:

  1. Abonnere på youtube kanalen min, fordi dette er en giveaway for mine følgere og blir en slags julegave fra meg til den som vinner! HER, finner dere kanalen min. 
  2. Du må følge både @Bangerhead (http://bit.ly/2dNYy3s), og meg @Theresesorenes (http://bit.ly/2gOcokj) på instagram.
  3. Til slutt må du legge igjen en kommentar nede i kommentarfeltet der du skriver at alle disse reglene er fulgt (jeg sjekker), husk å legge igjen mailen din + instagramnavn. (kontaktinformasjon)

Håper så mange av dere ønsker å delta!

blogges

HALLOWEEN - GIVEAWAY

20.10.2016, 17:10

Heisann dere! Det er kun to uker igjen til det er halloween, og skal selv ikke gå halloween men skal være sammen med venner istedenfor. Men jeg har noe super kult å dele med dere, og det er at jeg får dele ut et gavekort hos Romwe på 30$ som er cirka 250kr. Hvor kult er ikke det!? Da kan du bruke det på hva du nå enn ønsker hos Romwe. Du kan shoppe HER hos Romwe.

Her har dere en rabattkode på alle klær hos Romwe, og er ingen pris grense: RWOTC40. Som gir dere hele 60%!

For å delta:

- Registere deg HER, hos Romwe. Etter du har gjort dette, går du i kommentarfeltet på DETTE innlegget og kommenterer mailen din og at du har gjort alle reglene for å bli med i denne konkurransen.

- Dele bildet du ser under med hashtag #TShalloweengiveaway på instagram, og legge med denne linke: https://goo.gl/szLnFK. Husk å tagg meg @Theresesorens, og @Romwe_fashion i bildet.

- Dele dette innlegget, på sosiale medier.

LYKKE TIL! ♥

NB: konkurransen vil vare i to uker, vinneren bli publisert på bloggen her på torsdag om to uker.

blogges

VINN EN PERSONLIGALMANAKK!

26.08.2016, 18:44

samarbeid med personligalmanakk

Jeg har fått muligheten til å dele ut en personligalmankk til en av mine blogglesere eller instagramfølger. Denne konkurransen foregår på instagrammen min @Theresesorenes. Håper dere blogglesere også vil delta! Veldig enkle, og greie regler for å delta. Personligalmanakk har jeg faktisk brukt i to år nå, brukt dette siden 7.klasse og er alltid fornøyd med almanakken.

HER - finner dere nettsiden til personligalmanakk!

På deres side får du designe din helt egen almanakk eller notatbok. Dette er min notatbok, som jeg har spart på nå til 9.klasse (denne er egentlig fra sist skole år). Denne er utrolig fin, og er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å designe den selv, for da blir den veldig mer fort personlig! Den blir mer "din". Jeg lage bare en collage, med mitt navn på og noen bilder som inspirer meg. På baksiden har jeg en quote som sier "When I say "I won´t tell anyone", my bestfriend dosen´t count". På innsiden har jeg vanlige linjer på meste parten, noen sider med kun blankt og noen sider med ruter. 

FOR Å DELTA:

♥ Følge både @Personligalmanakk på instagram, og meg @Theresesorenes.

♥ Tagge 4-5 venner i kommentarfeltet under bildet mitt angående denne konkurransen.

♥ Større vinner sjanse: Reposte instagrambildet mitt, angående denne konkurransen. Tagge #Theresespersonligalmanakk

LYKKE TIL CHICKAS! 

Det er supert enkelt og designe sin egen notatbok eller almanakk, og de leder deg på veien! Det er også super gøy! Dette er jo veldig greit nå som skolen starta for noen uker siden, og dette er perfekt for å enten ta notater i timen eller holde orden på hverdagen din, prøver osv. Du bestemmer også hvilken måned almanakken din skal starte på! Bedre blir det ikke assa!

Deres sosiale medier:

Hjemmeside: http://www.personligalmanakk.com

Facebook: https://www.facebook.com/PersonligAlmanakk

Snapchat: pers_almanakk

Instagram: @personligalmanakk
Oppfordrer også til å bruke #personligalmanakk i alle deres sosiale medier

"Lag din egen almanakk akkurat som du vil ha den, med dine venners fødselsdager trykket på sidene. Velg blant ulike størrelser, design på innmaten og ha egne bilder på omslaget om du vil. Du bestemmer også hvilken måned din almanakk skal starte - mer personlig enn dette blir det ikke!" - personligalmanakk

Har du en personligalmanakk eller en notatbok derfra?

blogges
 

!HUSK! VINN KONSERTBILLETT TIL JUSTIN BIEBER (DIAMOND CIRCLE)

16.07.2016, 15:00

HER finner dere innlegget på bloggen, og HER finner dere innlegget på instagram!

For å delta på konkurransen om en Justin Bieber Diamond Circle bilett 23.september 2016: 

1 / Følge @Theresesorenes

2 / Tagge 5 venner + @Justinbieber

3 / reposte dette bilde. Husk og tagg meg i bildet du reposter.

4 / Gå inn på bloggen min, kommenter i det innlegget om denne konkurransen hvorfor du burde vinne! Husk å skriv din instagram bruker i kommentaren din! (Altså dette innlegget her)

_

To participate in the competition for a Justin Bieber Diamond Circle ticket 23 September 2016:

1 / Follow @Theresesorenes

2 / Tag 5 friends + @Justinbieber

3 / repost this picture. Remember to tag me in the picture.

4 / Go to my blog, comment in that post about this contest why you should win! Remember to write your Instagram user to you comment! 

Lykke til, og vinneren blir trukket i August når det er skolestart. Gjerne del konkurransen videre slik flere får den med seg. Håper så mange av dere deltar i konkurransen min! 

blogges! 

JUMPSUIT + KONKURRANSE&RABATTKODE

27.05.2016, 20:26

HER, finner du jumpsuiten som jeg har på meg. 

RABATTKODE HOS ROMWE: RW-theresesorenes60 !!! Med denne rabattkoden får du 60%!! 
 

Jeg har fått muligheten til å kjøre i gang en konkurransen i samarbeid med Romwe, og det er der denne jumsuiten er fra! Digger den så utrolig mye! Jeg fikk den i dag sammen med mange andre klær som kommer i flere innlegg senere. Dere har nå muligheten til å vinne et gavekort på cirka 400kr eller $50. Det er super enkelt å delta på denne konkurransen. Jeg har også fått en rabattkode til dere på 60%!!! Det er en utrolig bra rabatt kode og koden er: RW-theresesorenes60 !! Du får prisen for mindre enn halvparten av det den er verdt! Nå gjelder det å gjøre gode kjøp! :DD Kos dere med den!

KONKURRANSEN:

Dette må du gjøre får å delta:

1) Registrer deg på Romwe. (Klikk på følgende link for å registrere seg på romwe.com)
2) Lik Romwe sin Facebook side, HER
3) La kommentar under dette innlegget (samme som du bruker for å registrere deg)

Lykke til da! :D Trekker vinneren i slutten av Mai.

blogges

VINN DIAMOND CIRCLE TIL JUSTIN BIEBER KONSERTEN!

11.04.2016, 16:00

Ja, tro det eller ei men jeg deler faktisk ut en Diamond Circle billett til selveste Justin Bieber som er i Norge, Oslo i September! Siden det er min bursdag i dag, og jeg fyller fjorten år så tenkte jeg å gi dere også en liten bursdags presang, og en kjekk overraskelse! Dere er noen fantastiske lesere, og jeg setter pris på hver og en av dere. Denne konkurransen foregår både her på bloggen og Instagram. Men det meste foregår på Instagram! NB: Du må være 13 år for å bruke billetten. Men dere som er under 13 år kan delta, det er kun det at dere ikke kan bruke billetten dessverre. Det er ikke noe jeg kan gjøre noe med dessverre.

For å delta på konkurransen om en Justin Bieber Diamond Circle bilett 23.september 2016: 

1 / Følge @Theresesorenes

2 / Tagge 5 venner + @Justinbieber

3 / reposte dette bilde. Husk og tagg meg i bildet du reposter.

4 / Gå inn på bloggen min, kommenter i det innlegget om denne konkurransen hvorfor du burde vinne! Husk å skriv din instagram bruker i kommentaren din! (Altså dette innlegget her)

_

To participate in the competition for a Justin Bieber Diamond Circle ticket 23 September 2016:

1 / Follow @Theresesorenes

2 / Tag 5 friends + @Justinbieber

3 / repost this picture. Remember to tag me in the picture.

4 / Go to my blog, comment in that post about this contest why you should win! Remember to write your Instagram user to you comment! Lykke til, og vinneren blir trukket i August når det er skolestart. Gjerne del konkurransen videre slik flere får den med seg. Håper så mange av dere deltar i konkurransen min! 

HÅPER SÅ MANGE AV DERE DELTAR, OG SPRER KONKURRANSEN VIDERE SLIK FLERE FÅR DEN MED SEG!

Blogges

KONKURRANSE - PARFYME

17.01.2016, 14:55Da tenkte jeg å sette i gang med en ny konkurranse, og denne er ikke sponset. Denne gangen kan du vinne en parfyme fra One Direction og denne lukter utrolig godt! Jeg syns også selve designet på parfymen er utrolig pent. Jeg har også hatt en konkurranse på en parfyme fra One Direction tidligere i høst, og den falt i smak hos de fleste! Jeg håper alle sammen deltar, og det er noen enkle regler. 

For å delta på konkurransen

- Legge igjen en kommentar under dette innlegget. Husk å ha med opplysnings informasjon sånn som e-mail og instagram bruker.

- Følge meg på min Instagram @Theresesorenes

- Legge ut et bilde fra dette innlegget på din Instagram bruker med hashtaggen: #TS1Dgiveaway og skrive at jeg har en konkurranse på bloggen Theresesorenes.blogg.no 

Jeg kommer til å trekke en vinner i siste uke av Januar. Lykke til!

blogges

KONKURRANSE - NEW IN FROM ROMWE

28.10.2015, 16:22

sponset

Jeg beklager for null blogging i går.. Jeg var på tur med valgfaget, og ja det var utrolig kjekt. Det blir ikke så mye blogging om det, men viss det er noen som ønsker det. Da er det bare til å skrike ut! Så skal jeg få fikset det. Men hvert fall for å gjøre noe klart, så kommer det ikke noen videoer denne uka. Siden jeg starta uka med øye betennelse eller noe lignende,og hadde hovnet øye! Men nå er jeg "frisk". Da har jeg ikke fått filmet videoer, på grunn av sykdom.

Men neste uke er fullt i gang igjen, og det kommer videoer neste uke! Jeg skal både vloge i helgen, og lage videoer alene og med venner! Noen ønsker? Okei, nå skal jeg komme til poenget med dette innlegget. Jeg har trukket vinneren av THAT MOMENT KONKURRANSE, og det ble en jente som heter Benedicte. Jeg kontakter deg på Instagram i løpet av dagen. 

HER finner dere genseren / HER finner dere skjerfet

Hehe, messy hair today. I don't care.

HER finner dere denne blå genseren.

HER finner dere jakken fra Romwe.

Jeg har også nå tenkt å sette i gang en ny konkurranse i samarbeid med Romwe!! Wii, det er alltid så kjekt å sette i gang konkurranser, det er noe av det kjekkeste jeg vet faktisk. Jeg håper så mange av dere blir med på konkurransen, og det er utrolig enkle regler som står under. Det dere kan vinne er et gavekort på 100$, det er nesten det samme verdi som 850 kr. Det er trygt å bestille derfra, og det er utrooolig mye fint der. Det er lett å finne noe man liker, det er noe for alle der i hvert fall i mitt syn. Kvaliteten er som oftest veldig bra, og er ikke til å klage over. Det hender at ikke kvaliteten ikke er like god, men det er bare til å ta en sjanse rett og slett.

Nå nærmer det seg også halloween, derfor har jeg denne konkurransen! Kanskje dere finner noe dere kan bruke til halloween, så interessant ikke sant? Høres det ikke supert ut? Det dere ser på bildene er det nye jeg fikk fra Romwe denne gangen, mye fint ikke sant? Jeg forelsket meg i alle plaggene og de er allerede masse brukt her. Ligger link til alle plaggene under bildene.

KRAV (for å melde deg på):

 

1. Registrer deg på Romwe sin nettside. Det er super enkelt, HER HER HER

2. Like Facebook siden til Romwe, dere finner den HER HER HER.

3. Legg igjen en kommentar under her med navn og e-postadressen din. (den samme som du registrerte deg med)

Det blir trukket to vinnere, og vinnerne blir trukket på Onsdag om 2 uker.

blogges.

KONKURRANSE - THAT MOMENT

12.10.2015, 18:03

Hola!

Ny uke nye muligheter ikke sant? Jeg har valgt å starte denne uken med en konkurranse for dere! Denne gangen kan dere vinne en parfyme fra one direction. Denne har jeg ikke selv, men jeg har luktet på den mange ganger i butikken og syns den lukter utrooolig godt! Den har også ganske pent design, skikkelig jentete rett og slett. Denne parfymen heter "That Moment". Se under bildene om hvordan du kan bli med i konkurransen! Håper akkurat du melder deg på. 

Denne gangen blir det en konkurranse på bloggen, slik at alle kan kunne delta! 

FOR Å DELTA PÅ KONKURRANSEN:

Svare på tre enkle spørsmål, som du finner svar på bloggen:

1. Hvilke dager poster jeg videoer på?

2. Hvor var jeg i sommer på ferie med familien? Altså sommeren 2015.

3. Hva heter hunden min, og hvilken rase er det?

Svar i kommentarfelter under her, og husk å ta med kontakt informasjon!! (MAIL ELLER INSTAGRAM).

Klem Therese.

GIVEAWAY

24.08.2015, 16:14

Heisann igjen folkens!

Leste du overskriften? Ja, gjorde du det? Da har du kanskje lest at jeg skal ha en giveaway i dag! Det er ikke så alt for lenge siden sist konkurranse, men jeg tenkte å sette i gang en ny en. Jeg var jo i England i sommer, i mens jeg var der kjøpte jeg inn en del ting til en konkurranse. Det tenkte jeg å bruke i en giveaway, som dere finner i denne. Jeg håper så mange av dere ønsker å delta! Denne konkurransen foregår også på instagram (@Theresesorenes). Viss du ikke har Instagram kan du kanskje låne en av foreldrene dine eller noen andre du kjenner?

Det der kan vinne ser dere enkelt å greit på bilde. Men hvertfall det dere kan vinne er: En genser fra Shein som jeg elsker og har selv, en tørr sjampo fra batiste, et deksel for iphone 6, fake negler fra Primark, to leppestifter fra Primark, fake vipper fra Primark, en sminkebag fra Primark, et set som inneholder: Bodymist, lipgloss og en showergel. Viss dette er noe dere ønsker å vinne så er det bare å melde de på! Jeg frakter også, men KUN i Norge.

ALT DU TRENGER Å GJØRE FOR Å DELTA ER:

1. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget med. Husk å ha med kontaktinformasjon som e-mail eller IG bruker.

2. Følge meg på instagram så klart! Der heter jeg @Theresesorenes.

3. Repost det samme bilde som jeg postet på instagram via giveaway som jeg har settet i gang med hashtaggen #Theresesgiveaway.

Har du privatbruker på instagram, så send bevis på direktemelding på ig at du har postet bilde på din ig bruker.

Jeg trekker vinneren på Onsdag neste uke! Altså Onsdag 2.september.


Lykke til alle sammen!

Klem Therese ♥

KONKURRANSE: VINN EN PERSONLIGALMANAKK

04.08.2015, 13:00

/ Samarbeid med Personligalmanakk.com 

Heisann alle sammen!

I samarbeid med personligalmanakk så skal jeg holde en konkurranse for dere, der en heldig av dere kan vinne en almanakk hos personligalmanakk! Denne konkurranse har jeg valgt å holde på instagram kontoen min (@Theresesorenes). Viss det har seg sånn at du ikke har noe instagram konto, så kan du sikekrt spørre foreldrene dine viss de har om du kan få delta på deres. Denne konkurranse vil dere ikke gå glipp av! Jeg tror dette er den kuleste eller beste konkurranse hit til.

Hos personligalmanakk kan du designe din helt egen almanakk, hvor tøft er ikke det? Det er ikke noe vanskelig å designe disse almanakkene, jeg har selv prøvd flere ganger å designe en og det er super enkelt. Det er en steg for steg guide, så jeg tror en hver person kan klare dette. Dere kan velge forside, innhold og bakside helt selv, da kan du lage den til din helt egen spesielle almanakk! Nå er det jo starks skole start da kan du jo bruke den til skoledagbok, for og organisere deg til skolen osv. Noe annet som også er ganske bra er at du kan velge start dato helt selv, etter det går den 1 år fremover. Høres ikke dette veldig bra ut?

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å MELDE DEG PÅ:

- Følge @Personligalmanakk og meg @Theresesorenes på Instagram.

- Reposter bilde under her på Instagram med hashtaggen #Theresesorenespersonligalmanakk og tagge @Personligalmanakk og meg @Theresesorenes.

HUSK: og ha med kontakt informasjon, så derfor skriv e-post adressen deres under bildet dere repostet.

/ Bilder fra Instagramen deres!

Er det noe du lurer på om Personligalmanakk? Da kan du kontakte personligalmanakk flere steder enten på Facebook HER, Instagram HER, og mailen deres er camilla@personligalmanakk.com eller info@personligalmanakk.com ♥ Håper så mange av dere deltar på konkurransen min sammen med Personligalmanakk.

Skal du melde deg på? :)

SUMMER GIVEAWAY

11.06.2015, 16:00

// Samarbeid sammen med Romwe.com

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg en skikkelig god nyhet til dere, jeg har tenkt å ha en "summer giveaway". Det er vel ikke bare jeg som gleder meg utrolig masse til sommer ferie? Nå er jo endelig sommeren her, og da er det perfekt for turer til stranda og ferie. Derfor har jeg tenkt å sette i gang en summer giveaway. Denne er sammen med Romwe, og dere kan vinne noen en utrolig fin kort jumpsuit. Det blir trekket to heldige vinnere som får muligheten til å få en velge seg en jumipsuit som er på bilde under her! 

DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED:

- Registrere dere på Romwe.com altså HER

- Like facobook siden til Romwe, HER kommer dere direkte der.

- Kommenter at du har gjort alle reglene å ha med navnet ditt, og epost adresse.

 HER - HER - HER - HER / finner du link til de forskjellige jumpsuitene.

De er helt perfekte for denne sommeren så kommer nå! De er utrolig fine alle fire, jeg kommer til å trekke to heldige vinnere om to uker. Håper så mange av dere melder dere på. Kanskje du blir den heldige som vinner?

Klem Therese. 

SHEINSIDE GIVEAWAY

25.05.2015, 14:30

// Samarbeid med Sheinside.com

Hei alle sammen, i dag har jeg tenkt og sette i gang en konkurranse samarbeid med Sheinside. Dere vet jo at jeg liker sheinside utrolig godt, hver gang jeg har fått klær fra de har jeg alltid vært fornøyd å jeg gleder meg alltid til de nye klærne skal komme! Derfor tenkte jeg det hadde vert kjekt for dere med en konkurranse, og det dere kan vinne er 50$ i kupongkode. Håper så mange av dere deltar!

DETTE ER REGLENE:

 Gå og registrer dere hos Sheinside.com, veldig enkelt å gjøre. HER kommer dere direkte til der dere registrerer dere.

 Like sheinside sin side på Facebook, HER kommer dere dirke til siden deres.

 Legge igjen en kommentar under dette innlegget at dere har gjort alle reglene, å skriv samme E-post som dere registrerte dere med hos Sheinside. Veldig viktig at dere har med den samme som dere registrerte dere med.

Denne konkurransen kommer jeg til å holde på med i to uker, så gjerne del denne videre så andre kan bli med :)

HER SER DERE TIDELIGE KLESPLAGG JEG HAR FÅTT FRA DE.HER SER DERE NOEN ANDRE PRODUKTER SOM SHEINSIDE HAR.


HER - HER - HER, finner dere de forskjellige produktene.

Håper så mange av dere blir med i denne konkurransen, å gjerne del denne konkurransen videre på Instagram/Facebook for å få flere med.

Klem Therese.

GIVEAWAY

28.03.2015, 18:18

Hei alle sammen! Jeg har jo fortalt dere at jeg skulle ha en overraskelse her på bloggen og det er en giveaway! Jeg har gledet meg så utrolig mye til og ha den her på bloggen, så da klarte jeg ikke og vente til i morgen. Du kan vinne: Victoria secret Body lotion og Bodymist, Mac leppestift, dry shampoo, ansikt maske og en concealer. Husk jeg frakter, men jeg frakter bare til folk i Norge! 

Dette må du gjøre for og være med:

 ♡ Reposte et bilde av giveawayen på instagram med hashtag #Theresesorenesgiveaway (privatbrukere må sende bevis på dm)

 ♡ Skrive hvorfor du bør vinne under bilde ditt på instagram!

 ♡ Svar på disse spørsmålene (alle svare ligger på bloggen) og skriv instagramen din og.

- Hvilken by var det jeg var på vinterlyd?

- Hvilken hunderase Mico er?

- Hvilken måned jeg fyller år i?Her ser dere alt dere kan vinne. Lykke til alle sammen, håper mange blir med!


 

Skal du bli med? Vill dere ha flere giveawayer?

Klem Therese...

♡GIVEAWAY

07.12.2014, 18:51

Heii alle sammen. Nå er det endelig på tide med en giveaway. Denne gangen bestemte jeg meg for og ha denne på instgram. Mange som har ventet på dette, og jeg har funnet både ting på nettet og ting i butikker. Har noen overraskelser som dere ikke skal vite hva er, som skal ligge i den ene tingen dere kan vinne. Jeg fant utrolig masse søtt denne gangen, jeg vet ikke helt enda når jeg skal trekke vinneren. Men det trekker jeg når jeg føler for det, alle må vertfall få ha sjansen av og være med ! Du kan vinne alt fra sminke til snop. Snopet viser jeg ikke, siden jeg skal kjøpe snopet når det nærmer seg at jeg trekker vinneren. Jeg har planer om og kjøpe det jelly been spillet, som jeg har det fortalte jeg litt om i dag tidelig. Nå skal jeg vise hva dere kan vinne 

Et sett med rosa sminke koster, sølv smykke, Sånne som du kan ha på neglene for og gjøre det ekstra kult, En rød leppestift, en utrolig søt sminke bag, en hvit og enkel klokke, snop og noen overraskelser som kommer til og være i sminke bagen  

Dette må dere gjøre for og være med og vinne:

1. Følge meg på Instagram (@Theresesorenes)

2. Reposte bilde som jeg har lagd ut om denne giveaway og tagge #Theresesorenesgiveaway og @Theresesorenes

3.Skrive på bilde, hvorfor du burde vinne (hvis du har privat bruker, Må du sende BEVIS på directe)

 ♡ Klem Therese og lykke til alle sammen 

Vinneren av giveawayen

06.10.2014, 21:43

Heii.

 

Nå har jeg endelig trukket vinneren av giveawayen her på bloggen! Og jeg trakk med lapper, sånn at det ikke skulle bli urettferdigt. Og det ble en jente som heter Elisabeth!

 

Gratulerer så mye til deg, håper du blir fornøyd med giveawayen! Jeg kontakter deg på kik. Du vinner alt det som var i giveaway innlegget, du skrev ikke hvilken farge du ville ha av hver ting. Så jeg bare bestiller de fargene jeg syns hadde vert fint.

 

Jeg kommer til og flere giveawayer, siden det var så mange som var med i den jeg har nå! Så da vill jeg selvfølgeli ha en til, senere i år. Må bare kjøpe inn hva jeg vill ha i giveaway. Gratulerer til deg elisabeth ! Håper du blir glad.

 

Klem Therese.

Giveaway

01.10.2014, 17:15

Heii.

Nå har jeg nok en gang tenkt til og ha en giveaway, siden jeg fikk så mange lesere i dag, å det ble jeg utrolig glad for. Så det har jeg lyst til og feire med en liten giveaway. Jeg kommer til og bestille dette på fredag. Så den som vinner, får det når de kommer i posten.

 

Dette må dere gjøre for og delta: skrive hvor ofte du leser bloggen min. Kommentere hvorfor du burde vinne, og om du vill ha flere giveawayer+ hvilke farger/ type du vill ha på tingene du kan vinne. DERE MÅ SKRIVE ENTEN KIK ELLER INSATGRAMEN DERES I KOMMENTARFELTE! det er alt dere trenger å gjøre for å delta.

 

Håper så mange av dere deltar, i min beste giveaway til nå. Tusen takk for alle fine directe meldingene, og fanpagene på instagram! Heter: @theresesorenes på instagram.

 

Stor klem Therese.

Denne er til fondation, og jeg fikk min sånn i posten i dag! Og den er super bra, elsker den. Men min kom i feil farge..

Dette er en hårstrik, som er veldig fin til og gå med til hverdagen. Fks på skolen.

Et utrolig pent smykke, som jeg og har tenkt til og bestille selv.

Dette er til og ha på neglene, etter du har hatt på neglelakk. Veldig fint. Kan være at jeg bestiller noen andre enn akkuratt de.

The winner's

03.09.2014, 20:22

Heii.

Nå har jeg trukket vinnerene av konkurransen jeg hadde nettopp+ jeg er ferdig med armbondene fra sist konk. Og tusen takk til alle som var med i konkurransen. Viss dere vill ha flere sånne konkurranser som sånn dette så kommenter "jaa"

 

Og jeg har trukket, siden det er rettferdigt. Men jeg har ikke laget video. Siden jeg er trøtt etter å ha komt hjem fra utsira nå. Men vinnerene er frida og christina. Jeg hadde bare 1 og 2 andre plass i denne gangen, siden det var 3 plass sist gang.

 

Gratulerer til dere 2 som vant, det forkjente dere begge 2. Kontakter dere på instagram :)

 

1.plassen: Frida (3 armbond og noen strikker)

2.plassen: christina (2 armbond og litt snop)

 

Klem Therese.

Dei er mine, har mange flere da!

Giveaway vinnerene♥

22.08.2014, 20:35

Heiii.

Nå skal jeg trekke vinnere av Giveawayen. Håper dere likte tingene jeg hadde kjøpt inn. Gratulerer så mye til dere som vant ! Og dere som ikke vant, tusen takk til alle dere som var med i konkurransen. Kjempe kjekt at så mange var med i den. Håper begge vinnerne, blir glade :) Neste giveaway blir i november- desember. Viss dere vill ha flere sånne giveawayer skriv det i kommentarfelte. Så kjøper jeg en støre neste gang.

Klem Therese! 

 

♥GIVEAWAY

19.08.2014, 19:07

Heii.

Alle mine fantastiske lesere! Nå har jeg tenkt til og ha en giveaway. Og den er ikke så stor, siden fikk ikke så mye tid til og finne giveaway osv.. Håper dere vill være med og liker det jeg har kjøpt til giveaway, og netse gang blir den litt større! Jeg trekker 2 vinnere. (forresten jeg venter fortsatt på strikkene til de armbondene, til de som vant den konkurransen jeg hadde sist) 

Klem Therese

Dette må dere gjøre:

1.Følge meg på Instagram @Theresesorenes 

2. Skrive din favoritt baby lips, i kommentarfelte.

3. I kommentarfelte må du skrive instagramen din.

1.Plassen

2.Plassen!

 

 


 

 

♥VINNERENE AV KONKURRANSEN

08.08.2014, 21:31

Heii.

Nå har jeg endelig kåret vinnerne. Det kan ta noen uker for dere 3 får armbåndene deres, siden jeg må bestille strikkene først :) Så jeg gir de til dere når jeg er ferdige med de. Gratulerer til dere 3, som vant. Jeg trakk på lapper sånn at det skulle være rettferdig. Å til dere som ikke vant, tusen takk for at dere var med på konkurransen min 

Klem Therese♥

1.plassen vinner: 3 armbånd, snop, en overraskelese

2.plassen vinner: 2 armbånd, litt snop, en liten overraskelse

3.plassen vinner: 1 armbånd og litt snop.
♥KONKURRANSE

04.08.2014, 13:19

Heii.

 

Nå har jeg tenkt til og ha en liten konkurranse før jeg skal ha giveawyaen. Giveawayaen har jeg tenkt til og vente litt med, til jeg har flere lesere :)

 

Denne konkurransen er ikke så stor, siden det er den første. Jeg kjøpte noe i usa, som jeg laget armbond av. De ble ganske kule å ha på. Enten på foten elle på handa. Og jeg trekker 1-3vinnere, spørs hvor mange som er med. Jeg har flere fargen en de på bilde.

 

Du TRENGER bare og skrive 3-4 favoritt fargene dine i kommentarfelte og kik/instagramen eller snapchaten din i kommentarfele. Du kan velge hvilket mønster av de 2.

 

Favoritt fargene du skriver kommer på armbåndet + du får me noe snop i tilegg, men det er en overraskelse :) lykke til.

 

Klem Therese