hits

♥ Skal bli Foster-søster

31.01.2015, 17:31

Hei. Dere skjønner kanskje litt når der ser overskriften, jeg skal altså bli Foster søster for en jente som er 10 år gammel. Jeg gleder meg ganske mye, har sommer fugler i magen til og få møte hun siden jeg har hørt så mye positivt av hun. Jeg har alltid hatt lyst på en lillesøster,men jeg ble selvfølgelig fødd sist haha, så jeg ble den miste i flokken. Så jeg har alltid hatt lyst på en lillesøster. Jeg har ikke nevnt her på bloggen før at vi skal være fosterfamilie siden jeg tenkte ikke og skrive det her før det var helt av klart 

I starten altså det var i høst, vi spiste middag så fortalte mamma og pappa om vi kunne tenkt oss å være fosterfamilie. Vi var litt usikker da, men vi bestemte jo oss ikke da, mamma og pappa gikk på et kurs for og få vite en del mer om dette. Vi så noen filmer som vi fikk på minnepinne, og jeg bestemte meg ganske fort. Jeg tror dette kommer til og bli ganske kjekt og spennende, og få et nytt "familiemedlem" Vi hjelper jo på en måte andre når vi tar noen andre inn i familien vår, som kanskje ikke har hatt det så bra. Jeg ser frem til dette og tror det kommer til og gå veldig bra 

Hun er veldig "lik" oss liker og turne sånn som meg og hun virker veldig koselig og snill. Hun begynner jo i 5.klasse så det vill jo si at hun er 2 år mindre enn meg  Hun kommer i Vinterferien, og før vinterferien kommer hun på besøk et par ganger, så skal hun overnatte. Jeg har to søstre, en bror, to foreldre og en hund. Broren min bur ikke hjemme lenger derfor har vi plass til en til. Jeg er kjempe glad i alle i familien, og jeg tror jeg kan lett bli glad i hun nye som kommer ♥ Jeg kommer jo til og skrive mer om dette, når tiden kommer. 

Kjenner du noen som er fosterfamilie? Eller er du det selv?

Klem Therese.  

IT'S FRIDAY

30.01.2015, 16:20

♥ Hei alle mine fantastiske lesere. I dag er det endelig fredag, og det betyr at det endelig er helg. I dag har jeg følt meg trøtt, og sliten kanskje fordi jeg syns Fredagen er en av de hardeste dagene på skolen siden vi har to timer matte og engelsk. Det er de to fagene jeg sliter mest med, å jeg kan fort bli lei av ting og da blir jeg sliten haha. Når jeg kom hjem, lagde jeg meg mat sammen med søsteren min. Siden det ikke var middag før senere.

I dag skal jeg kjøpe Just dance 2015, med Pappa siden jeg har ønsket meg det til jul. Jeg fikk det ikke da, derfor skal jeg kjøpe det for mine egne penger. Det er et utrolig kjekt spill, til dere som ikke vet hva det er. Så er det et spill der du danser, og har Wii kontroll hånda og danser til en dans du velger. Så kan du danse sammen med venner viss du har flere kontroller, det er kjekkere enn det høres ut. Jeg har spillet det en del ganger hos Madelen, så det var egentlig der jeg fikk det fra.

Uten om at jeg kommer til og danse på fredags kvelden så kommer jeg nok til og se Mitt dansecrew sammen med Familien eller en venn. Jeg elsker Mitt dansecrew, det er utrolig kjekt program, siden jeg er ikke så fan av idol. Jeg er ikke den typen som liker og se på Idol, følger aldri med på det. Så endelig kom det noe som er for meg, kjempe kjekt og se på hvor gode de har blitt på så kort tid. Dere vet det kanskje med jeg heier på Sophie Elise, tror ikke det kom som et sjokk. Så det blir en del dansing i dag, har invitert Ida til og komme på besøk. spørs om hun kan. Kommer vertfall en oppdatering senere i dag.

I går var jeg på noe sammen med klassen, det var noe sånt Klassisk musikk konsert greier. Det er noe som alle sjuende klasser på skolen vår skal, var utrolig kjedelig for og si det sånt. Så nå får dere se noen bilder fra hvordan jeg så ut, vi skulle være pent kledd.. HA EN FIN FREDAG MINE SKJØNNE LESERE 

Liker du og danse? Ser du på Mitt dansecrew?

Klem Therese.

 


OUTFIT OF THE DAY

29.01.2015, 15:00

// CARDIAN: WOW // SKJERF: WOW // BUKSE: BIKBOK // TOPP: WOW // LEPPESTIFT: MAC //

Hva syns du om outfiten?

Klem Therese.
NEW HAIR CUT

28.01.2015, 17:51

Hei. I dag har jeg vert på trening som jeg skrev tidligere i dag, var kjekt som vanlig. Det er jo alltid hard trening, så jeg er ofte veldig sliten når jeg kommer hjem. Før jeg skulle på trening så fikk jeg endelig Body mistene mine fra Victoria Secret, og jeg er så utrolig fornøyd med de! Jeg skal ikke kjøpe flere da, ikke til jeg har brukt opp disse siden det er jo akkurat som en parfyme og de mister lukten og kvaliteten om 1-2 år. Derfor skal jeg bruke disse først, og kjøpe nye etter på heller :)

Jeg bestilte de HER, de er både billige og gratis frakt og det er jo kjempe bra. De kostet 99 kr, og det er billig for en body mist syns jeg, så jeg syns dette er en bra side. De har utrolig mye annet også, så vert og ta turen innom. Jeg bestillte: Love spell den lukter Cherry blossom & peach, Mango Temptaion den lukter Mango nectar & Hibiscus og Pure seduction totalt min favoritt den lukter red plum & freesia. Jeg kan anbefale alle disse tre, og HER - HER - HER finner dere de. Kanskje det blir en giveaway på de en gang? 

Her ser dere resultatet av håret mitt, ble selv veldig fornøyd. Var akkurat sånn som dette jeg ville ha det.

Her ser dere body mistene jeg kjøpte på Nordicfeel.noHar du en body mist? Isåfall hvilken?

Klem Therese.

HØYEST PÅ ØNSKELISTEN

28.01.2015, 14:30

Hei. Jeg har tenkt til og dele noe ting jeg ønsker meg av dere, jeg har postet et sånn innlegg her før en gang. Men jeg syns det var en kjekt og kanskje gi dere litt inspirasjon, det er jo en av de kjekkeste tingene med og være blogger! Jeg ønsker meg en del ting som koster litt, derfor gjør jeg sånn hjemmearbeid sånn at jeg får lommepenger. Så nå holder jeg på og spare til litt ting som jeg ikke bare kan få i løse luften.. Tar ikke akkurat alle ønskene mine på et bilde, men jeg starter med noe. Vi får se om jeg gjør dette en annen gang og, så hadde vert kjekt om dere kom med en tilbake melding om hva dere syns om at jeg gjorde dette :) 

Jeg skal på Cheerleadning i dag, men først skal jeg stusse håret, siden det er veldig slitt. Jeg gleder meg til og få fikset det litt, men derfor får det ikke kommet resultat før i morgen. Siden på kvelden blir det jo mørkt fort, derfor får jeg ikke tatt noen bilder. Men skal på gjort det i morgen, treningen slutter fem og er hjemme ca halv seks så det kommer nok et innlegg til bare nærmere kvelden.


KLOKKE - JAKKE - SOLBRILLER - GENSER - LEPPESTIFT - SKO

Hva er høyest på ønske listen din?

Klem Therese.

MOTE FOR JENTER

27.01.2015, 19:40

// I SAMARBEID MED INSTAGRAM BRUKEREN @MOTEFORJENTER

Hei. Nå skal jeg ha mote for jenter, jeg har glemt det litt ut i det siste. Siden jeg har ikke helt fått tid til og gjøre det, jeg har hatt det litt travelt. Det var en del som trodde jeg hadde sluttet med det på bloggen, men det har jeg absolutt ikke! Jeg elsker og leggge ut mote for jenter sine antrekk her, så det er noe jeg kommer til og fortsette med, for det er utrolig kjekt syns jeg. Mote er jo noe av det jeg interesserer meg for, så er jo kjekt og dele noe av det jeg liker med dere.

I dag har jeg bakt Dounts, som dere finner oppskriften HER, har postet oppskriften en gang her før. Derfor trenger jeg ikke og poste den en gang til, så jeg legger bare til en lenke til sist innlegg. De er utrolig gode, så dere bør absolutt prøve de! Jeg har også gjort litt lekser og tatt meg av en del blogging for i morgen, siden jeg skal både stusse (håret) i morgen og på trening. Så derfor blogger jeg for i morgen i dag og poster det i morgen, siden det går an og bestemme tidspunkt når innlegget skal postet osv.


 

Hele dette antrekket er fra Sheinsside.com, super fint anntrekk som jeg likte veldig godt.Skinnjakke:
Vero moda

Bukse: Only

Sko: H&M

Cardian: H&M

Topp: H&M

Genser: H&M

Bukse: Gina Tricot

Sko: Converse

Smykke: Glitter

Bukse: H&M

Jakke: Lindex

Ringer: Mango

Sko: Converse

Veske: Accessorize


Følger du denne brukeren på Instagram?

Klem Therese.

COZY OUTFIT

27.01.2015, 15:30

// GENSER: WOW // BUKSE: BIKBOK // SMYKKE: GLITTER // LEPPESTIFT: MAC //


GIRL-NIGHT

26.01.2015, 19:18

Hei. Jeg, Frida og Madelen hadde jo jentekveld i går, men det ble ikke helt jentekveld siden Erik kom bort. Vi koste oss masse, vi danset Just dance på tv-en og så litt på film, vi så også på serie. Kvelden ble ikke helt sånn som vi hadde planlagt, siden vi skulle jo ikke snakke med guttene etter bruddet vårt. Alt sammen ble egentlig bare en pause, siden både jeg og Håvard ble sammen og Madelen og Vegard. Det er litt komplisert og forklare, så jeg orker ikke å skrive en hel tekst igjen. Før vi skulle legge oss lagde vi oss kvelds mat, vi lagde lapper, fruktsalat og smoothie. Vi hadde vertfalle en koselig kveld, koste oss mye.

 Vi skypet faktisk med Håvard en stor del av kvelden. I dag har vi vert sammen med guttene, vi har ryddet litt også siden vi ville ikke at de skulle være der når det var så rotete her. Vi gjorde egentlig ikke så mye, uten om at vi gikk rundt ute og bare gjekk. Vi snakket veldig mye om det som hadde skjedd, så gjorde vi noe annet også. I morgen er det skole igjen som vanlig. 

Hvordan har helgen din vert?

Klem Therese.


BILDER FRA KVELDEN I GÅRBAD DAY

25.01.2015, 16:51

Hei alle sammen. I dag har jeg vert på sånn Pomeranian treff, tror jeg de kalte det. Det er sånn at noen andre Pomeranian hunder treffes, så leker de og sånt. Var første gang jeg var med, å det var veldig surt vær men det var kjekt da. Senere i dag så skal Madelen og Frida sove over hos meg, siden i går kveld skjedde det noe. Som kanskje noen lurer på siden jeg skrev et grine fjes på my story, og mange lurer på hvorfor. Jeg føler meg ikke helt klar til og snakke om det, men jeg har snakket en del med venner om det. Jeg har noen fantastiske venner, som jeg aldri kunne klart meg uten!

I går kveld hadde jeg besøk av Erik, og før han gikk hjem så startet chaten med meg å Håvard. Han ville skype med meg, siden han skulle fortelle meg noe, men jeg kunne ikke og siden Erik var her. Så sa jeg til Erik at jeg skulle legge meg, så da gikk han hjem. Så kom meldingen fra Håvard, som jeg egentlig aldri ville høre. Jeg satt på badet, for og pusse tenne siden jeg var trøtt. Selvfølgelig måtte det stå på ,meldingen "Jeg tror vi må gjøre det slutt" Da startet tårene og trille.. Jeg sendte melding til Ida, og hun sa ut hun kunne komme ned selv om klokken var 12. 

Er godt og vite at jeg har en bestevenn som bur nærme deg, og er akkurat som en søster for deg, en som er der for deg. Jeg var helt ut av meg, jeg var sint og trist på samme tid. Men Ida fikk meg i mye bedre humør, og fikk smile mitt på plass igjen. Jeg er enda utrolig lei meg, Vegard og Madelen gjorde det også slutt i går, Madelen og ble helt fra seg. Så Frida ville muntre oss opp med og kjøpe is og ha jentekveld. Så i kveld skal vi ha "No boys" kveld, og bare kose oss! Vi har planleggings dag i morgen, og det var egentlig veldig bra. Jeg kan enda ikke tro, at Håvard og jeg har gjort det slutt. 6 måneder med en herlig gutt. 

Har du mistet en du er glad i før?

Klem Therese.

SMOOTHIE

24.01.2015, 17:12

Hei alle samme. Jeg kom hjem for ikke så lenge, siden jeg har vert med Mamma, Pappa og søsteren min og handlet. Egentlig skulle jeg ikke være med siden hadde tenkt til og gjøre noe annet, siden skulle være med Håvard, Madelen og Vegard. Vi skulle egentlig på "dobble date" Men gikk ikke helt etter planen, de skule spørre Madelen, men etter det fikk jeg ikke svar. Så jeg vet ikke helt hva som skjedde jeg, men vi får nok ta det en annen gang.

Jeg laget meg nettopp meg smoothie, tror det var tropisk smoothie eller noe sånt. Den var vertfall veldig god, kanskje en ny favoritt smoothie? Når jeg lager smoothie har jeg alltid jordbær, så var litt godt med litt forandring. Denne smoothie var skikkelig frisk, syns jeg. Jeg pleier og ha Vanilje yoghurt, og eple juice sammen med bæra. 

Liker du smoothie?

Klem Therese.

FINALLY

24.01.2015, 12:42

Hola! Nå har jeg endelig fått headeren min på plass, dere kunne jo stemme men jeg fikk noen andre til og lage en for meg. Kjempe flink jente som heter Ane Karine, og hun er utrolig hyggelig og flink i design og sånt. HER kan dere se bloggen hennes, med gratis design og hjelp og sånt. Hun har faktisk bursdag i dag, så gjerne si en bursdag hilsen til hun. Gratulerer med dagen, du fortjener en like fantastisk dag som deg. Hun har både laget headeren min og designet mitt, og har hjulpet meg masse. Endelig er jeg faktisk fornøyd med designet og sånt på bloggen min. 

Er utrolig glad nå, så tusen takk for at du laget header og design for meg! Setter stor pris på det, tror jeg du vet ^^ Nå er det jo lørdag, og det er den kjekkeste dagen i uka syns jeg, så har kanskje tenkt til og spørre en venninne eller noen andre om hun vill finne på noe. Se en film eller noe sånt, kjekkest og se en typisk jente film sammen med en venninne. Forresten jeg har funnet mange nye type innlegg jeg skal starte med. Ser frem til mer blogging frem over.

Hva syns du om Headeren? Syns du Ane Karine er flink?

Klem Therese.

SHEINSIDE COLLAGE

23.01.2015, 19:51

// Sponset innlegg av Sheinside

Hei alle sammen. Dere har kanskje blitt litt bedre kjent med sheinside nå. Jeg samarbeider jo sammen med Sheinside, så det kommer en del innlegg derfra fremover. Jeg likte veldig godt og gi dere noen direkte lenker til noen klær jeg liker derfra. Jeg ser ofte på klær derfra, og har en hel liste av ting jeg bare elsker, de har så stilige klær der og ikke minst mange i min stil. Viss dere skal bestille derfra bør dere ta en eller to størrelser høye enn det du har, siden noen klær kan være mindre i den størrelsen du bruker. Jeg har forelsket meg helt i Sheinside, digger bare den siden helt.  Direkte link her:  HER

Liker du klærna til sheinside?

Klem Therese.


HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

HER - HER - HER

 

IT'S FRIDAY

23.01.2015, 15:36

Hei alle sammen. Er det bare jeg som syns det er utrolig deilig med helg nok en gang? Endelig er det fredag  Deilig og kunne sove lenge. I går så fikk jeg en Mail, om at hun som laget designet mitt ville og lage en header til meg. Og i går fikk jeg se resultatet, og jeg sier bare "WOW" Den ble utrolig fin, og akkurat som sånn jeg så den for meg. Så nå er jeg utrolig fornøyd, men den kommer ikke her på bloggen før i morgen. Siden hun som laget den kan ikke sende den før i morgen. Gleder meg mye.

I dag skal jeg være hjemme, og nyte fredags kvelden. Har ikke noen spesielle planer for denne fredagen. Så derfor blir jeg hjemme sammen med familien, og så kommer jeg nok til og se på Mitt danse crew som vanlig (heier på Sophie Elise) 

Gleder du deg til Headeren kommer?

Klem Therese.

Du kan bestemme!

22.01.2015, 15:47

Hei dere. I dag har jeg fått regulering nede, så jeg har litt vondt i nede tennene. Men det går bra da, ble ikke så utrolig stor forskjell når jeg fikk nede. Den oppe har jeg jo nesten hatt en halvt år. Når jeg kom hjem i dag så var det første jeg gjorde var og tok bilder, siden jeg vill ha en ny header her på bloggen. Hadde satt stor pris på viss en av dere vill lage en for meg, men viss ikke så har jeg allerede 3 stk, så viss du liker noen av de så kommenter hvilken du likte best. Viss du vill lage en for meg, så send meg en mail, så sender jeg de bildene jeg vill ha. Siden legger bare de headere jeg har fått til nå i innlegget. Bare send meg en rask mail om du vill lage en for meg.

Senere i dag skal jeg gå en tur sammen med Mico, siden det er utrolig fint vær ute. Kunne nesten ikke vært et bedre vær midt i vinteren. Jeg tok bilder i t-shorte og var ikke kaldt, tok bilder i 30 min eller noe sånt. Nå har jeg nettopp skypet sammen med Madelen, og skyper med Milena nå. Jeg og Milena skyper alltid når det er noe viktig vi må si hverandre. Forresten mailen min er Theresesorenesblogg@Hotmail.com om du vill kontakte meg. 

Likte du best 1, 2 eller 3 headeren?

Klem Therese.

CHEERLEADNING

21.01.2015, 18:13

Hei alle sammen. I dag har jeg vert på Cheerleadning, derfor blir det sene innlegg. Men det har jeg nevnt før så tror jeg ikke trenger og nevne det hver Onsdag. Bare sånn at dere vet at jeg ikke har glemt ut bloggen, jeg blogger av og til før dagen før så poster jeg de dagen etter. Men i går var jeg for sliten og trøtt til og gjøre det. Men får se hvordan de blir neste gang. I dag har jeg og Frida hatt det utrolig morsomt sammen. Var kjekt som vanlig på Cheerleadning.

Vi kom jo hjem fra skolen ca 12:30, siden vi slutter tolv. Så når vi kom hjem hadde jeg fått en del pakker i poster, og den ene var kamera stativet mitt endelig! Nå har jeg alt jeg trenger til kamera mitt, og skal prøve og ta oftere Outfit innlegg. Siden jeg syns det er veldig kjekt og ha Outfit innlegg. Så fikk jeg litt andre ting også som jeg hadde bestilt, jeg skulle egentlig lage en unboxing video men det fikk jeg ikke tid til.

Kanskje det kommer en neste gang, jeg er vertfall veldig fornøyd med kamera stativet mitt. Jeg og Frida tar jo bussen til Cheer siden det begynner veldig tidelig, i forhold til andre sporter. Men i dag kom vi for seint til bussen, så var søstera mi heldigvis hjemme og kunne kjøre oss, siden hun skulle på jobb i samme slengen så. Vi kom oss ut til slutt vertfall, vi ble litt redde først når vi så at bussen ikke kom.. Jeg kom nesten nettopp hjem, og skal fikse noe på bloggen, så skal jeg dusje og gjøre lekser som vanlig. Ha en fin kveld videre, og gjerne kommentere om hva dere har gjort i dag. Koselig og lese hva dere har gjort og!

Hvilke sporter går du på ?

Klem Therese.

SHEINSIDE WANTS

20.01.2015, 16:02

// Sponset innlegg av Sheinside

Hei alle sammen. Jeg har fått et samarbeid sammen med Sheinside, og jeg elsker bare nettstedet deres! Det er et av mine favoritt nettsteder fortiden. Jeg tror de fleste allerede har hørt om dette nettstedet, siden er en del som kjøper ting der. De selger sko, klær, smykker, ringer og det er god pris for så utrolige ting. Jeg elsker klærne derfra, visst dere aldri har hørt om dette nettstedet, så bør dere sjekke det ut. Det er veldig mye og velge mellom, de har det meste du leter etter. Men jeg ser at de fleste som kjøper derfra som er fra Norge sier at dere bør ta en eller to størrelser opp en den vanlige. Noen kan jo være litt små i størrelsen, siden denne siden er ikke norsk. Direkte link finner dere HER. Håper dere finner noe som faller i smak.

 

HER -  HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER


Ønsker du deg noe fra Sheinsside? Har du noe derfra?

Klem Therese

Slitsom mandag..

19.01.2015, 18:17
Hei alle sammen! Jeg tenkte egentlig at det skulle bli en del blogging i dag, men det ble det altså ikke. Siden jeg kom først hjem fra skolen, og jeg har ikke vert helt i topp form i da. Har enda hodeverk, derfor tror jeg at jeg skal legge meg litt tidligere frem til prøven vertfall på Onsdag. Vi skal ha en halvårs prøve i matte, er litt usikker på hvordan det kommer til og gå. For det er et av fagene jeg sliter mest med, men jeg jobber litt ekstra for og få det bedre med matten på ungdomskolen. Så jeg slappet av når jeg kom hjem siden jeg var helt utslitt, så gikk jeg en liten tur sammen med Mico som dere ser.

Og uten om at jeg har gått tur og ikke vert i form, så har jeg, Mamma og Pappa vert og fikset fjernutløser kontrollen, siden den funket ikke. Så kjøpte jeg en med ledning, siden jeg kunne ikke bruke trådløs. Men det har egentlig ingen ting og si for meg, siden jeg skal bare ta bilder av meg selv, uten om det så tar jeg jo bildene selv. Så er fornøyd med at jeg endelig har en utløser kontroll. Kvelden i dag før jeg legger meg skal jeg gjøre lekser, og blogge litt mer så er ikke så kjempe lenge til det kommer et nytt innlegg. I morgen kommer Yoga Challenge videoen som jeg nevnte i går, det er en av de videoene jeg og Madelen lagde! Den ble faktisk veldig morsom. Dere bør glede dere til den kommer, den er allerede på videofy. 

Har du en hund?

Klem Therese.

#1 ASK THERESE

18.01.2015, 20:32

Heii dere. Nå har jeg tenkt til og ha en liten spørsmåls runde bare skriftlig, kan være at jeg gjør dette litt andre ganger og. Jeg postet et innlegg på Instagram, om at dere kunne stille meg spørsmål i kommentarfeltet. Kom mange gode spørsmål og kreative. Kjekkest og svare på spørsmål som jeg aldri har sett før, alltid kjekt og svare på spørsmål. Så viss dere liker det så kan jeg gjerne gjøre dette flere ganger. 

Klem Therese.


1. Beskriv deg selv med 3 ord

Svar: Ærlig, Omtenksom og God venn.

2. Hva bruker sminke bruker du i hverdagen?

Svar: Jeg bruker Fondation, MAscara og Eyebrow pencil.

3. Hva liker du best med meg som venn? (Adlan)

Svar: Jeg kan stole på deg,  du er ærlig og du er der for meg.

4. Hva var det beste som skjedde med deg i 2014?

Svar: Når vi fikk Mico selvfølgelig, husker den som om det var i går! Og når vi var  i USA i 3 uker!

5. Liker du navne silje?

Svar: JA, jeg liker det navnet veldig godt. (Har et søskenbarn som heter det)

6. Favoritt klesbutikk? (Norge)

Svar: Det må nok være Gina tricot eller Bikbok.

7. Hva bruker du når du redigerer?

Svar: Jeg bruker enten Photoshop eller Picmonkey.com

8. Hvilken mascara bruker du?

Jeg bruker en fra Isadora og en fra Victoria Secret.

9. Hva liker du og gjøre på fritiden?

Svar: Blogge og være med venner og familie.

10. Favoritt sminke produkt?

Svar: MAC

gammelt bilde btw


SØNDAG

18.01.2015, 17:18

Heii mine fantastiske lesere. Jeg har jo overnattet hos Madelen, og vi har koset oss utrolig mye og ikke minst hatt det morsomt. Jeg blogget jo litt om gårsdagens kveld, så er ikke så mye vits at jeg blogger om det nå. Vi våknet i dag så var det første vi gjorde var og se på serie, er typisk at vi gjorde det. Siden jeg og Madelen blir veldig lett hektet på Serier. Vi spiste frokost og så tenkte vi og lage oss noen videoer. Vi lagde først Yoga Challenge, etter vi var ferdige med den så begynte vi og redigere den.

Vi ble veldig fort lei av og redigere så ville vi heller lage en ny video, så kan begge redigere hver sin i kveld. Så derfor lagde vi en Bestfriends tag, på mitt kamera. Og vi tenkte og ha mel med i videoen, men jeg satt masse mel fast i halsen og spydde :/ Det var utrolig ekkelt, verste følelsen jeg har hatt på en stund, så derfor byttet vi til noe annet. Vi kommer til og poste videoene på kanalene våres. Jeg linker til de når de er ute på youtube! Vi har hatt det kjempe koselig i lag, kunne ikke hatt en bedre kveld sammen med Madelen!

Har du hatt en bra Søndag?

Klem Therese.

BESTFRIENDS? NO MORE LIKE SISTERS

17.01.2015, 19:59

Heii alle sammen. Jeg skulle jo overnatte hos Madelen i dag, vi har hatt det super kjekt sammen til nå vertfall. Og blir sikkert mye kjekkere senere på kvelden, vi skal se en film om ikke så lenge. Så viss dere har noen film tips som burde være kjekt for oss så bare kommenter! Vi vil helst se en typisk jente film, vet du om noen? Jeg og Madelen har lagd en video på kanalen min på videofy (@Theresesorenes / @Madelen_Seatre) Så viss du vil se videoer av oss i løpet av kvelden. 

Vi har og tatt bilder som dere ser, vi har koset oss kjempe mye! Vi har spist mye snop/sjokolade og sånt, senere skal vi lage flere videoer. Vi har også spist pizza sammen med familien til Madelen, var litt kleint i starten, men det gikk bra haha. Var ikke så kleint, når de hadde snakket med en gang. Var veldig godt og være med Madelen, fikk snakket ut om ting jeg holder for meg selv. Vet at jeg alltid kan stole på hun og kan si alt til hun! 

Har du noen god venner du kan si alt til?

Klem Therese.

LØRDAG'S KOS

17.01.2015, 15:28

iHeii dere. Nå er det den beste dagen i uka, når man kan spise mye snop og sånt. I dag skal jeg overnatte hos Madelen faktisk for første gang, vi er bestevenner så har jeg aldri sovet hos hun. Madelen har overnattet hos meg men jeg har ikke hos hun, er sikkert fordi vi ikke har tenkt på det eller noe. Så jeg gleder meg til og overnatte hos hun, jeg skal være med pappa og handle om ikke så utrolig lenge nå, så etter vi har handlet skal pappa kjøre meg rett til Madelen. Jeg ville være med pappa og handle før jeg skulle der, siden jeg skal kjøpe litt snop og sånt til oss. Gleder meg masse til jeg kommer til Madelen. 

Når jeg våknet i dag så stellet jeg meg fort, siden vi skulle ut og kjøpe en ny fjernutløser, til Canon kamera til meg. Sånn jeg kan ta bedre bilder og sånt, jeg kjøpte min på Japan Photo til 249 kr. Har ikke fått den til og funke enda, er litt usikker på hvordan jeg skal stille den inn. Det følger med bruksanvisning, det er sikkert enkelt. Er sikkert noe jeg har oversett, så jeg holder på og få den til og ta bilder. Jeg og Madelen kommer nok til og lage noen videoer, som vi vanligvis gjør. Begge elsker og ta bilder og lage videoer, så da er det typisk at vi gjør noe av det. Gjerne kom med videoforslag til oss! :)

Liker du vinter collager? (Jeg elsker det haha)

Klem Therese.NÅR MAN ER SYK

15.01.2015, 16:44

Heii alle samme. I dag har jeg ikke vert på skolen, siden jeg var ikke i form altså jeg var syk. Så i dag har jeg brukt dagen på og sove, spise, se på serie og ikke minst lese andre blogger. Forresten viss dere ikke har sett The vampire Diares eller Pretty little liares, bør dere se de! Jeg har sett på de 2 seriene i dag. Bildene dere ser under er fra i går. Kommer sikkert ikke til og gjøre noe med spennende i løpet av dagen, er ikke så utrolig mye og blogge om når du er syk, sleit litt med dette innlegget. Så jeg har tenkt til og gi dere noen tips til når dere er syke, jeg hater og være kvalm og ha vondt i hode. 

 Når du er syk 

1. Når du er syk bør du drikke: Cola eller Pepsi Max, det inneholder stoff som hjelper mot kvalme men ikke drikk alt for mye! Men mange blir kvalme av det igjen, det ble jeg alltid før. 

2. Når man er syk så er ikke mat det meste som frister deg, men er veldig lurt og spise litt om gangen men ofte. Ris er enkelt og spise når du er syk, du kan egentlig spise nesten alt. 

3. Du bør holde deg unna: Melk, Ost, Yoghurt, Smør, For mye salt og krydret mat.

4. Ting du kan gjøre: Sove er bra for deg når du er syk. Spille på mobilen/Nettbrett, se på filmer, Lese andre sine blogger (Det liker jeg og gjære) Se på tv eller kanskje en serie du liker, Høre på musikk du liker og slappe av eller kanskje lage en collage av gamle aviser.

5. Hva og ha på deg: Ha på deg litt koseklær, sånn som joggebukse og t-skjorte er behagelig, og ikke minst tøfler og kozysocks. /Tipset til instagram brukeren @Ofcgirls.

Klem Therese.


IDA SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

14.01.2015, 17:30

Hei alle mine fantastiske lesere. Nå skal Ida som er bestevennen min, det har kommet utrolig mange spørsmål. Og er en god stund siden jeg fikk disse spørsmåls til Ida, men Ida har ikke fått tid til og svare på de før nå. Jeg ble utrolig glad og få høre alt det Ida skrev om meg, dere får i tillegg se hvordan vennene mine ser på meg. Viss dere vill at en annen venninne av meg skal gjøre dette en gang, kommenter hvem du vill at skal det. 

1. Hva liker du best med Therese?

Svar: Fordi Therese holder det hun lover, å uansett hvor mye vi kjeder oss så finner vi alltid på noe gøy. Det er altså aldri kjedelig å være sammen med Therese.

2.Hvorfor valgte du Therese som din bestevenn?

Svar: Jeg valgte hun jo egentlig ikke, jeg velger jo ikke bestevenner det er bare noe som skjer ut av et utrolig bra vennskap, Thess er en skikkelig god bestevenn å vennskapet vårt er unikt, som jeg aldri vill miste!

3. Hva er det flaueste med Therese?

Svar: Det flaueste med Thess er at hun kan gjør nesten alt å sei alt te kim så helst.

4. Deres beste minne sammen?

Svar: Jeg kan nesten ikke velge et minne som er best, for vi har så utrolig mange gode minner sammen!

5. Hvordan ble du kjent med Therese?

Svar: Jeg ble kjent med Thess via familie når vi var små.

6. Hva liker du best med Therese?

Svar: Jeg liker at hun er seg selv uansett hvor mye hat hun får fra folk hvis hun får det eller uansett om folk seie hun gjør ting feil å blablabla, hun står sitt- ALLTID. Også er det skikkelig kjekt og være med hun.

7. Hva hater Therese mest?

Svar: Thess hater edderkopper så vidt eg vett, hun hater også One Direction!

8. Kunne du blitt sammen med Håvard?

Svar: Nei, jeg kunne aldri blitt sammen med Håvard (Ikke vondt ment Håvard)

9. Beskriv Therese med 3 ord.

Svar: (1) Livlig (2) Omsorgsfull (3) Reint hjerta av gull

10. Føler du deg heldig når du er med Therese?

Svar: JA, jeg føler meg ganske heldig når jeg er sammen med Thess.

11.  Hva liker du minst med Therese?

Svar: (1) Therese er ganske sta (2) Hun ler ofte av ganske teite ting

12. Hva syns du om fanpagene til Therese?

Svar: Det bryr jeg meg ikke så utrolig mye om, så lenge dere dere ikke skriver fint til hun, og ikke skriver sladder å bullshit, Også irritere det meg når noen sitter bak skjermen og lager en fanpage og plutselig skal begynne og mislike meg, pga jeg er bestevenninna til Therese.

13. Første du tenker om Therese?

Svar: Første jeg tenker om Therese, er at hun er min bestevenninne.

14. Hvor høy er Therese?

Svar: Thess er ca 1,56cm høy.

15. Er du sjalu på at Therese er så populær?

Svar: Jeg syns det er kjekt at hun er så populær, og nei jeg er ikke sjalu!

16. Syns du Therese bruker mye sminke?

Svar: Jeg syns Therese sminker seg litt mye til og være 12 år, men det har ikke jeg så mye og gjør med. Vill Therese sminka seg sånn så aksepterer jeg det, liker hun som sånn hun er.KLEM THERESE OG IDA.

NEW IN

13.01.2015, 17:42

Heii dere. I dag har jeg vert på shopping med mamma, siden jeg trengte noen nye klær. Siden begynner og bli kaldt, og jeg har nesten ingen bukser igjen, siden noen er det hull i og noen er for små. Så derfor kjøpte jeg meg 3 nye bukser i dag, og alle var kjempe fine syns jeg! Uten om at jeg har shoppet så har jeg jo gjort lekser, gått tur sammen med Mico. Jeg har ikke gått så mye tur med han i det siste, så han trengte og lufte seg i dag! Jeg har og ryddet rommet siden prøver og holde det litt ryddig, de som kjenner meg godt vet at jeg hater og rydde! Ellers har jeg bare vert på Amanda sammen med mamma, og det var 2 hyggelige jenter som kom bort og ville ta bilde sammen med meg i dag. Kjempe koselige, og snille!

Jeg har tenkt til og vise dere det jeg kjøpte i dag, så gjerne skriv en kommentar om det var noe du likte!

Klem Therese.


 Det er  2 utrolig deilige gensere og søte! De har utrolig godt stoff, Kjøpt på Wow 199 kr per.

Her er de 3 buksene jeg kjøpte, jeg likte best den lyseste. Utrolig fornøyd med alle sammen! Den ene er fra Wow å de 2 andre fra bikbok. Den lyse: 599 kr, Grå: 299 kr men var på 50% og den svarte: 249 kr.

Så kjøpte jeg denne utrolig fine Cardian! Jeg vet Milena å har den, siden jeg så den når jeg var med henne. Kan kjøpe den på H&M 249 kr.

MOTE FOR JENTER

12.01.2015, 17:21

// I samarbeid med Instagram kontoen @Moteforjenter

Hei alle mine lesere. Jeg har hatt mote for jenter ganske ofte for tiden, men siden mange spør om jeg kan ha det litt oftere så har jeg alltid tid til det. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive her oppe. Jeg syns vertfall at det er veldig kjekt at dere liker når jeg gjør dette, for jeg legger mye tid i dette. Og jeg prøver og få det til når dere ønsker jeg kommer med sånn innlegg så dette. Jeg har skal prøve og få kommet med et tips innlegg i løpet av uken, siden før hadde jeg jo ukens tips men det har jeg på en måte sluttet med, siden er litt stress. Men jeg kan prøve og få ut et i løpet av uken, siden fikk mange tilbake meldinger at dere likte det! Og er jo kjekt og skrive om litt ting dere liker og lese om ! Så gjerne skriv i kmt om hva dere liker og lese om ;)

Er du glad i klær..?

Klem Therese.Bukse: Only

Genser: H&M

Skjerf: H&M

Sko: New balance

Lommebok: Michael kors

Bukse: Only

Genser: Only

Skjerf: Only

Sko: New balance


Hele outfiten er fra H&M bortsett fra skoene som er fra New balance.

B R O O K L Y N

11.01.2015, 16:30

Hei mine kjære lesere. I går så overnattet jo Milena, og vi hadde jo ikke strøm som dere kan lese i det andre  innlegget. Vi har kost oss utrolig mye, og kunne ikke hatt det bedre. Vi våknet i sånn tolv siden som vanlig, første vi gjorde var og spise frokost. Jeg gikk opp og lagde frokost, og tok det med ned. Sånn at vi fikk frokost på senga, var koselig og bare sitte i senga og slappe av og spise vi så på serie og. Milena har blitt hektet på The Vampire Diares og jeg er ferdig med serien, men det er litt kjekt og se alt på ny igjen. Jeg er sånn når jeg er ferdig med en serie så ser jeg de alltid på ny, vet ikke hvorfor syns liksom det bare  er gøy.

Senere i dag når mamma og pappa kommer hjem så skal vi kanskje ut på Egon og spise middag. Tror det blir kjekt siden er ikke så ofte vi går og spiser sammen, blir alle uten om broren min da siden han ikke bur hjemme lenger. Men jeg tror det blir kjekt uansett, Milena ble hentet nettopp siden viss vi skal ut og spise så måtte hun gå litt tidligere. Har hatt det helt supert sammen med Milena da! Viss dere har meg på snapchat (@Theresesorenes) Så fikk dere se litt fra dagen til meg og Milena. Og viss dere legger meg til, så får dere se litt av hverdagen min litt bedre. Får ikke alltid tid til og svare alle, men prøver så godt jeg kan!

Liker du og ta bilder?

Klem Therese.

I´m going to be crazy

11.01.2015, 01:29

Hei alle sammen. I dag har jeg ikke hatt internett i hele dag, var rett før jeg ble gal. Det er derfor jeg blogger nå.. Siden har ikke hatt tilgang til internett tideligere, utrolig kjedeligt. Siden jeg klarer meg nesten ikke uten og blogge, så jeg hadde utrolig dårlig sanvittighet av at jeg ikke blogget haha. Sånn er det når du er vant til og blogg hele tiden, og at det er hverdagen din. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten bloggen min og dere ikke minst! Jeg er utrolig heldig som har dere som muntrer meg opp hele tiden. I dag fikk jeg besøk av Milena, siden hun skulle sove over her. 

Og vi hadde jo ikke strøm eller noe p.g.a strømmen, vi er jo helt avhenige av 3G eller internett og vi hadde jo ingen ting. Så derfor lagde vi mange videoer, fks Chubby Bunny eller Tea bag challenge og mange andre! Milena kastet faktisk opp, videoene mine kommer på Videofy siden videoene er ikke bra kvalitet på derfor poster jeg de ikke her! Jeg og Milena hadde det faktisk veldig kjekt sammen uten Internett, vi spillte kort sammen med Søstra mi og en vennine. Håper virkelig ikke strømmen blir sånn i morgen og, for da klikker jeg! Blir litt bedre med innlegg i morgen eller i dag siden der er veldig sent nå. Jeg tenkte egentlig ikke og poste innlegg i dag siden det var så sent nå, men jeg klarte ikke og holde meg!

Hadde dere storm hos dere?

Klem Therese.

NO MAKEUP HAHA

SOMETHING I WANT

09.01.2015, 20:06

Heii alle sammen. Jeg er helt opphengt av og se på ting som jeg kan bestille på nettet fortiden, her helt hektet for og si det sånn. Jeg holder på og spare litt sånn jeg kanskje kan få kjøpet noe jeg ønsker meg, siden jeg har på en måte ukelønn eller hva jeg skal kalle det. Så har jeg laget en mappe på ipaden min, og jeg kaller den "Nettkjøp 2015" Tror jeg kommer kanskje til og få kjøpt noe av det jeg viser dere nå, siden jeg har tenkt til og dele litt ting med dere, siden tror dere kommer til og like noe av det jeg viser dere. Vi har jo forskjellige smaker, men kanskje du har noe tilfelles med meg, skriv gjerne en kommentar om noe du likte !

Det første er en Daniel Wellington klokke, som bare er helt nydelig. Har tenkt til og ønske meg den til bursdagen min, selv om det er en stund til. Men vertfall HER kan dere se den og kjøpe den. 

Så er det en Peachi genser fra Bikbok som jeg syns var litt fin, og kan være ganske fin sammen med et diamant smykke. Viss du liker sånne freshe farger kan denne være noe for deg, HER kan du finne den!

Jeg har også funnet en litt sånn søt genser, med blomster på. Jeg har sitt en del sånne genseren i butikkene, men har aldri tenkt på og prøve en! Men jeg syns de er utrolig fine, og har sitt mange med sånne gensere. Her finner du den.

Jeg har også funnet 4 gensere som jeg syns var utrolig fine, Noen er fra Gina triot og noen fra Bikbok. HER finner du den Hvite, HER finner du den blå, HER finner du den grå og HER finner du den mørke grå med skrift.

Så har jeg funnet litt sminke og body mister, jeg elsker body mistene til Vicotira secret og jeg skal kjøpe de om ikke så utrolig lenge tenker jeg. Siden nå er det Januar salg og kan være lurt og kjøpe det nå, HER finner du de!

Kanskje noen av dere som vet at jeg liker MAC, de hr utrolig bra sminke syns jeg. Og jeg har tenkt til og kjøpe MAC produktene en gang. HER finner du fondationen og HER finner du concealeren.

ENDELIG FREDAG

09.01.2015, 15:20

Heii alle sammen. I dag er det endelig fredag, deilig og tenke på at det endelig er helg og ikke noe skole ingen lekser og sånt. Deilig og ha fri fra skolen og lekser og andre ting. Skole dagen i dag var kjedelig som alltid, har ikke hatt så mye lekser denne uka så fikk de veldig fort unna gjort. Denne helga har jeg ikke planer for, jeg lager aldri planer før helgen bortsett fra viss jeg skal noe spesielt. Jeg skal prøve og få tatt litt bilder til bloggen i dag, sånn kanskje jeg får litt bilder til Outfit innleggene mine siden får ikke alltid tid til og ta Outfit bilder og da kan jeg ta flere Outfit. Skal selvfølgelig finne på med noen, viss noen har tid da. Er alltid noen og spørre som vill finne på noen.

Jeg kjenner jeg går litt tom for ideer til bloggen i det siste, men kommer alltid på noe. Men er en del ganger jeg har utrolig stor bloggsperre.. Jeg lurer av og til på hva dere liker og lese om og interesserer dere for! Så viss du vill bli bedre kjent med deg, så kan du gjerne skrive litt om dine interesser og hva du liker at jeg blogger om. Så får jeg kanskje jeg får ikke så mye blogsperre da, er litt lettere og skrive da tror jeg. Og gjerne kom med noen tips til innlegg, som jeg kanskje ikke har blogga om. Så begynner jeg kanskje med det, og gjerne skrive noe jeg blogger med fra før av og du liker at jeg skriver om! Hadde satt utrolig stor pris på det, og det hadde hjulpet meg mye. Har funnet noen utrolig fine bilder som jeg likte utrolig godt.

Hva liker du og lese om?

Klem Therese.

DAGEN MIN

08.01.2015, 17:58

Heii dere. I dag har jeg vert hjemme helt til nå og redigert forskjellige videoer. Siden har videofy jeg må lage videoer til og her på bloggen, så har brukt dagen til det. Var litt slitsomt, men ble ferdige med alle. Senere når jeg kommer hjem fra badehallen, siden skal der nå om ikke så kjempe lenge. Så kommer månedens favoritter videoen som jeg lovet dere, siden den kom ikke opp på profilen min så derfor må jeg vente litt. Og da kan det være at den ikke kommer opp før i kveld, tror det går bra da.

Jeg brukte veldig lang tid på de videoen, siden var så mye og fikse på. Siden lyset var ikke perfekt, og stemmen var for lav og litt sånt. Så fikk fikse alt sammen, sånn at videoen ble helt perfekt. Men den blir aldri helt perfekt, tror det er umulig. Jeg skal begynne og se på sånne videoer, hvordan andre redigerer videoer. Sånn kanskje jeg får litt inspirasjon, til og redigere videoer. Så nå skal jeg i badehallen og kose meg sammen med Frida, og få litt bestevenntid sammen eller hva jeg  skal kalle det. Er utrolig lenge siden jeg har vert i badehallen nå, siden den har vert stengt.

Har du badehall der du bur?

Klem Therese.

CHEERLEADNING TRENING

07.01.2015, 18:28

Heii dere. I dag ble det et seint innlegg, siden jeg har vert på cheerleadning trening. Og jeg går der nesten rett etter skolen, og da får jeg ikke blogget før nå om Onsdagene. Så håper det går, siden dette kommer nok til og være på hver onsdag. Men kan vær at jeg lager innlegget dagen før, sånn at dere slipper og venter. Men da får jeg ikke oppdatert dere på Instagram, men det går vel fint. Jeg hadde det veldig kjekt i dag og morsomt, klarte endelig Twist og det var utrolig kjekt og gjøre. I dag var første gangen på Cheerleadning i 2015, Jeg og Frida har blitt mye bedre kjent med de som går der. Siden før var det litt flaut og litt sånt, men nå er det ikke sånn. Gleder oss utrolig mye til neste gang!

Jeg holder på med og redigere en video til dere, siden er en liten uke siden sist video. Og derfor vill jeg gjerne dele en nye video med dere, jeg elsker selv og lage videoer. Og vet mange av dere liker at jeg deler videoer ofte, jeg prøver vertfall så godt jeg kan! Jeg har lagd månedens favoritter, vet ikke om dere kommer til og like den. Så den kommer nok i morgen siden, jeg skal redigere den ferdig i morgen. Viss dere vill  se video fra trening i dag, så kan dere se den på Instagram, Som dere ser i sidemenyen.

Tror du denne videoen blir bra?

Klem Therese.

MOTE FOR JENTER

06.01.2015, 20:11


// I Samarbeid med Instagram kontoen @moteforjenter

Heii alle mine søte lesere. Jeg har tenkt og viser dere noe nye antrekk som den Instagram kontoen som jeg samarbeider litt med, har lagd. Som jeg alltid sier i disse innleggene dere bør følge denne kontoen, legger ut utrolig mye inspirasjon! Jeg får masse inspirasjon av hun som eier den brukeren, siden hun legger jo ut utrolig mange antrekk i løpet av en uke! Og mange av de liker jeg utrolig mye, og hun legger ut en del som du kan få kjøpt i vanlige butikker. Så da er det ofte jeg vet hva jeg skal lete etter, viss jeg har sett det på brukeren hennes for eksempel. Jeg syns selv at dette er utrolig kjekt og dele med dere, og ønsker selvfølgelig og gjøre dette videre. Viss dette er noe dere ønsker, så kan jeg holde på kjempe lenge eller så lenge hun som eier kontoen orker. Håper dere liker antrekkene jeg deler med dere, og viss du ikke følger denne bruken så anbefaler jeg og gjøre det ! Btw: Jeg har en kompis som driver med kampsport, og han (Adlan) har lagd ut en video på Youtube av når han vinner. Han er utrolig fink, gjerne lik videoene hans og abonner han! HER kan du se videoen.

Klem Therese.


 

 

Bukse: Dr.Demin

Genser: Vero Moda

Sko: H&M

Øyenskygge: Sleek

Leppeskrubb: Lush

Lue: Teeeshop.com


Cardigan: H&M

T-Skjorte: Abercrombie & Fitch

Bukse: Dr.Demin

Klokke: Daniel Wellington

Sko: New balance

Sminke: ElfBukse: Dr.Demin

Hettegenser: Abercrombie & Fitch

Sko: Dr.Martens

Lip balm: Eos

BROOKLYN OUTFIT

06.01.2015, 15:58// Genser: H&M // Bukse: Bikbok // Smykke: Tror det er fra Bikbok // Leppestift: Mac //

Heii alle sammen. I dag føler jeg at dagen har gått utrolig seint, vet ikke hvorfor men sånn er det av og til. Sikkert fordi jeg syns tirsdag er den mest slitsomme dagen på skolen. Men nå når jeg kom hjem så begynte jeg og skype med Milena, siden vi skulle snakke om noe. Har egentlig ikke lagd noen planer for dagen i dag, siden jeg har ingen sport elle noe på tirsdager. Eneste jeg går på er Cheerleadning, siden har ikke funnet noe annet jeg liker. Neste uke begynner Cheerleadning igjen, og jeg gleder meg veldig mye! Får prøve de nye skoene jeg fikk til jul, og sokkene og bagen osv... Siden fikk jo litt Cheerleadning ting til jul, som jeg ble kjempe glad for ! Siden hadde ønsket meg de skoene veldig lenge, siden de fleste på lagte har de og det er skikkelige Cheer sko.

Jeg har tenkt til og spørre Ida eller noe om vi skal finne på noe, istedenfor at jeg bare sitter hjemme og ikke finner på noe haha. Er noen ganger jeg ikke har en ting og gjøre, og da gjør jeg de rareste ting, rydder romme helt frivillig og rydder kanskje andre steder. Hvor merkelig er ikke det? Håper Ida kan finne på noe, sånn jeg får vert med hun siden hun går på ungdom skolen og da er det ikke ofte vi får sitt hverandre. Det er litt dumt, så gleder jeg meg til jeg begynner der. Siden da får jeg tatt bussen med hun, og snakket mer med hun for jeg vill jo ikke miste kontakten med Ida !

Hva gjør du når du virkelig kjeder deg?

Klem Therese

CHILLE DAG

05.01.2015, 16:56Simba blir hentet i morgen, var utrolig koselig og ha han her !

Heii dere. I dag skal jeg ikke gjøre noe spesielt, siden har egentlig bare tenk til og slappe av. Siden jeg er utrolig trøtt, har nesten ikke sovet i natt.. Siden vi skulle på skolen igjen, og jeg så på serie før jeg sovnet. Og det var absolutt ikke en god ide! I dag på skolen hadde vi bare gym og sånn klasse miljø, bare en helt vanlig dag. I dag så skal jeg få besøk av Håvard, han er faktisk her nå. Kom ikke for så utrolig lenge siden, så vi har ikke gjort så mye til nå. Jeg og Håvard er litt sjeldent sammen nå, så var godt og få se han igjen! Kommer kanskje med et innlegg senere i dag og, har tenkt til og komme med noen nye antrekk til dere. Håper jeg får sovet bedre i dag, sånn jeg ikke blir så trøtt. Kommer kanskje en video i morgen, må redigere den først og sånt da. Så får vi se når den kommer ut, er litt usikker men skal prøve og få lastet den opp til i morgen. Ble et litt kort innelgg i dag.

 

Har du fått sovet i natt?

Klem Therese.

BLOGGER JEG LESER

04.01.2015, 18:11

Hei mine skjønne lesere. Jeg liker veldig godt og lese blogger og se hva de legger ut, og hva de interesserer seg for. Får veldig mye inspirasjon av andre, og finne noe jeg kanskje kan blogge om viss jeg er helt tom for ideer. Og se hva de driver med og hva de liker osv..  Jeg er ikke noe fast leser noen plasser, siden er ikke alltid jeg får tid til og gå inn og lese, siden er litt opptatt med min egen. Men er noen ganger jeg går innom de jeg leser, og se hva de skriver om osv.. De fleste leser de bloggene jeg leser, siden noen av de er sånn kjente bloggere, men noen av de leser dere kanskje ikke! Men er vert og sjekke ut.

Hvilke blogger leser du?

Klem Therese.


1. Jeg leser Sophieelise.blogg.no/ HER ,den liker jeg veldig godt. Hun er veldig åpen mot bloggen, og deler utrolig mye av livet sitt. De fleste leser vel bloggen hennes, Jeg syns Sophie virker som en jordnær og snill jente. Digger bloggen hennes.2. Jeg leser også Mammatilmichelle.blogg.no/ HER, Anna virker som en god og snill mor. Hun viser hvordan det er å være ung mor, hun fikk William for ikke så lenge siden. Så nå har hun 2 unger, og ser ut som hun klarer seg utrolig bra! Elsker bloggen hennes.

 

3. Jeg leser også JennieSofie.blogg.no/ HER fra jenter serien, sin blogg. Hun er 13 år, altså på alderen min, og hun virker som en snill og hyggelig jente! Jennie skrive om hverdagen sin, og livet hennes. Utrolig flink til det hun gjør.

 

4. Jeg leser også Andreabadendyck.blogg.no/ HER,  Jeg elsker når hun legger ut outfit innlegg. Hun har så utrolig fin stil, og ansiktet hennes er så perfekt. Og hun ser utrolig snill ut med det store og fine smilet hennes!


Blue outfit

04.01.2015, 15:00

Heii dere. I dag er det siste dagen i juleferien, og jeg er absolutt ikke klar til og begynne på skolen. Vill liksom fortsette med og sove lenge, og slipper lekser osv.. Noe av det verste jeg vet er og våkne tidelig. Gleder meg til og få se venene mine da, siden jeg savner og være sammen med de. Jeg har tenk til og rydde på rommet i dag, siden det er så utrolig rotete og gå gjennom tinga mine, siden jeg bruker nesten ingen ting av det som er på¨rommet mitt. Så skal jeg gå gjennom alle klærne mine, siden når jeg åpnet skapet i går så datt alt bare ut.. Er ikke den beste til og holde det ryddig haha, Håper dere får en fin dag videre!

Klem Therese.

MOTE FOR JENTER

02.01.2015, 18:48

//Samarbeid med Instagram kontoen @Moteforjenter

Heii mine skjønne! Endelig mote for jenter, utrolig mange som liker det. Og er utrolig kjekt for meg og hun som eier kontoen og få så mange fine tilbake meldinger av dette! Gir meg masse motivasjon til og blogge om dette til dere, når dere kommenterer at dere liker det, for hadde ikke giddet og brukt energi på dette viss dere ikke hadde likt det. Nå kommer det litt antrekk til forskjellige anledninger. Håper dere liker disse antrekkene, jeg likte veldig godt den første som jeg viser :)

Liker du antrekkene?

Klem Therese.

Hettegenser: Pink, Victoria secret

Bukse: Monki

Lue: Topshop

Sko: Converse

Briller: Finnes på en "Brillebutikk"


Alle produktene er fra Vero Moda bortsett fra skoene, de er fra New balance.


Topp:
Vero Moda

Bukse: H&M

Sko: Nike

Bag: Mango

OUTFIT

02.01.2015, 15:44

Heii dere. I dag skal jeg på kino sammen med Ida, er ganske sjeldent at jeg går på kino. Men siden vi er ikke så masse i lag lenger, ville vi finne på noe. Og da ble det kino, siden vi ville gjøre noe annet enn og bare sitte hjemme. Husker ikke helt hva filmer heter, men tror det var sånn fantasi film. Gleder meg til og se hun igjen, selv om det ikke er så lenge siden jeg så hun. Jeg tok noen outfit bilder i dag, ble ikke fornøyd med noen av de da. For dere ser ikke outfiten min så godt, men jeg fikk det ikke bedre i dag... Skal prøve og få bildene litt bedre neste gang, jeg skal ha outfit innlegg. Har tenkt til og kjøpe meg en sånn kontroll der du trykker på en knapp så tar den bilder for deg. Hadde vert veldig nyttig!

Hva skal du i dag?

Klem Therese. 

PUSSER OPP

01.01.2015, 23:46

Heii dere. Nå sitter jeg og leter etter design og jeg har faktisk endelig funnet et jeg har forelsket meg helt i, men det koster penger. Men jeg har bestemt meg at jeg skal kjøpe det siden det er var så utrolig fint! Ligner litt på Andrea bedendyck sitt design, det er helt enkelt og lyst og fint. Og jeg elsker sånne design, derfor har jeg tenkt til og kjøpe det og bruke det en god stund fremover. Siden viss jeg kjøpe det så er det ikke bare til og bytte igjen, jeg må jo vente litt, siden ellers bort kaster jeg bare penger. Men det står bare header igjen da, men det skal jeg nok få på plass, men jeg skal kjøpe designet før jeg kjører i gang med en header.. Er ikke så utrolig lenge siden jeg byttet til det designet jeg har nå, men det er noe jeg ikke liker helt med det, så jeg skal kjøpe dette jeg har funnet nå. For det er jeg helt sikker på, har forelsket meg helt i det. Tror dere og kommer til og like det. 

Har sitt en del andre blogger med et beige deign, det er jo en lys og fin farge. Og kan brukes i alle månedene, både på sommeren, våren, høsten og vinteren. Gleder meg virkelig til jeg får alt på plass, så slepper jeg og stresse med det lenger. Tror alt kommer til og bli mye mye bedre da! Jeg har sitt en del på design de fleste dagene nå, og sitt på youtubere som viser hvordan de lager header til bloggere osv.. Gjerne del meg noen linker til folk som lager design eller lager headere, det hadde vert supert ! Ser virkelig frem til mye blogging fremover. Veldig seint innlegg i dag, men det var fordi jeg og Ida våknet utrolig seint... 

Klem Therese.