hits

UKENS SPØRSMÅL #10

31.01.2016, 16:33

Når starter skoledagen din?

Jeg tar bussen til skolen 07.55, og skolen starter 0830.

Når skal du slutte å blogge?

Jeg skal ikke slutte å blogge med det første. Jeg kommer til å slutte når jeg mister min passion for blogging. 

Hvilken bloggere lesere du?

Jeg leser de fleste toppbloggere sine blogger, og noen andre. Jeg er veldig glad i Sophie Elise, Annarassmusen, Andrea Badendyck, Jennie Sofie, Rebekka Andrine, Anniken Jørgensen, Stina Bakken og Ane Karine. Det er også noen andre jeg pleier å stikke innom.

 

Har du tenkt til å bare jobbe med bloggen din når du blir stor og satse på den eller har du andre planer?

Jeg ønsker jo å drive på med bloggen så lenge som mulig. Men jeg ønsker også å drive på med sminke å hår. Jeg har derfor planer om å utdanne med som både frisør å makeup artist. Jeg kommer jo på å holde på med bloggen så lenge jeg har passion om det.

Hvorfor farget du håre ditt? det var jo så fint.

Jeg ønsket en forandring, og jeg ønsker hvit hår. Jeg har lenge ville hatt veldig kaldt hår, og da gikk jeg på det kaldeste. Jeg ble jo utrolig fornøyd så jeg angrer ikke.

Har du krølete eller stritt hår?

Jeg vil si jeg har bølgete hår om jeg ikke gjør noe med det.

Hva het bloggen til storesøsteren din? Har hun slettet den? Hva heter hun på Instagram?

Ja søsteren min blogger ikke lenger det var aldri noe seriøst. Men hun heter @Karolinesorenes på Instagram. 

Hvilket øyre har du den "heilex" i? (Den der oppe i øyre) Venstre eller høyre side? Siden på noen bilder ser det ut som høyre og andre venstre.

Jeg har det i venstre øre, og jeg har bare t hull i det høyre øre. Jeg har tenkt å ta et hull til i begge ørene.

 

Hvor fort gror håret ditt? Hvordan får du det til å gro liksom? :)

Jeg gjør ikke noe spesielt med håret mitt. Jeg føler det aldri vokser men det gjør det nok. Det eneste jeg gjør med håret mitt er at jeg bruker hårkur og lilla sjampo en gang i uken. Dere ser hva jeg bruker i håret i night routinen min HER.

Favoritt serie på Netflix?

Det er nok Arrow og The vampire diares.

Hvordan spørre en gutt du er veldig god venn med?

Hvis du tenker på det med å spørre en gutt om å bli kjæreste med han så er det jo bare å spørre i rett tidspunkt. Du kan jo spørre han om han ønsker å finne på noe med deg, og så kan du spørre han når du føler for det og det er rett tidspunkt.

Har du vært i Kristiansand?

Ja. Jeg har vært flere ganger i Kristiansand, og det er utrolig fint der!

Hva liker du best med Ida?

Det jeg liker best med Ida er at hun alltid er der for meg, og at jeg kan si alt til hun uansett. Hun sier det ikke til en sjel. Hun har også verdens vakreste smil, og latteren hennes er trillende. Hun er verdens beste, og en av de viktigste personene i livet mitt.

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Still i kommentarfeltet under.

blogges

MY NIGHT ROUTINE

30.01.2016, 15:56

Da var endelig denne videoen ute på både bloggen og youtube, og denne er utrolig etterspurt så det var nesten bare på tide at jeg laget den. Jeg håper den faller i smak, og gjerne abonner på kanalen min HER for da får dere mail når videoene mine er ute på youtube! Jeg setter også utrolig stor pris på om dere tar dere tid til abonnere. 
Hvilke andre videoer ønsker dere?
bloggesAISLESTYLE DRESSES

29.01.2016, 15:28

samarbeid

 

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER (bilder fra Brudepike kjolene deres)

Jeg kom over en side som heter Aislestyle og de hadde så utrolig mye fint! Alt fra brudekjoler, brudepike kjoler og ballkjoler og mye mer! Jeg falt for mange av kjolene, og de var egentlig bare døds fine. Jeg har jo aldri bestilt noe derfra og aner ikke hvordan kvaliteten er men den så veldig bra ut fra det jeg leste litt rundt og så videre. De hadde utrolig mange fine brudepike kjoler, og det er det jeg har å vise dere i dag! 

Jeg syns kjolene deres var utrolig fine, og når jeg så alle de utrolig fine brudepike kjolene så bare kom den lille drømmen om å være en brudepike en gang i en rosa brudepike kjole! haha. Jeg tror nok en hver av dere hadde funnet deres perfekte brudepike kjole hos Aislestyle eller en annen kjole til en annen anledning. De har så utrolig mye ut valg så det er nok en kjole til hver smak. 

De hadde også fine størrelser på kjolene sånn som det så ut hvert fall, og prisene er helt sånn ok. Siden prisene er så pass så må det nok være god kvalitet tenker jeg! Men slike kjoler er nå ikke de billigeste til normalt sett så det er jo ikke gale. Jeg sikler nå etter en kjole fra Aislestyle

Hva syns du om kjolene på bilde, og hva syns du om siden Aislestyle ?

blogges ♥

MUST HAVES / MAKEUP

28.01.2016, 17:02Anastasia dipbrow (taupe) - Jeg kan virkelig ikke forlate huset uten å ha Anastasia på bryna, og jeg har lenge vert helt forelsket i dette produktet! Dette er et veldig omtalt produkt, og jeg liker det utrolig godt og jeg har brukt det over et og et halvt år. Jeg har både fargen Chocolate og fargen Taupe. Jeg liker best fargen Taupe, det er den jeg bruker på bryna mine nå! Det er et utrolig pigmentert produkt så her gjelder det med å være forsiktig med å dyppe kosten nedi.Hoola bronzeren (benefit) - Jeg har ikke prøvd så alt for mange bronzere men til de jeg har prøvd  så har jeg vært mest fornøyd med hoola bronzeren fra Benefit. Den legger seg veldig fint, og den flekker seg ikke. Den er både fin til contour og bronzing. Den er også matt altså ikke noe skimmer i den, og det liker jeg! Jeg er ikke så glad i skimmer.

The real (benefit) - Jeg eeeeeeelsker denne mascaraen! Den gir så mye lengde på vippene mine, og den gjør de super fine uten at den klumper seg på vippene mine. Jeg liker de fleste mascaraer. Men denne har så klart vert min favoritt, og jeg kommer nok til å kjøpe en ny når denne er tom.

MAC pro longera fondation (NC25) - Min absolutt favoritt fondation! Jeg digger denne fondation, og jeg vil si den har middels til høy dekk evne og den er lett å bygge opp. Jeg trenger en fondation med bra dekk evne siden huden min er ikke det beste, og da liker jeg å dekke det meste. Da har denne funket bra! Dette er min andre flaske med denne fondation, og jeg har brukt den utrolig lenge. Den blir nok ikke byttet ut med det første. Den koster 285kr på MAC hvis jeg husker rett.

MAC lipliner (spice) - Jeg elsker mac sine lipliners! De er så utrolig pigmenterte og fine! Jeg har utrolig lyst å skaffe meg flere siden jeg elsker konsistensen på de, og hvor enkle de er å jobbe med. Jeg digger også fargen på denne som heter Spice. Denne anbefaler jeg dere.

Hva er dine fem must haves?

blogges ♥

WEB FAVORITES #4

27.01.2016, 16:10

LITEN ENDRING PÅ BLOGGEN

26.01.2016, 20:20

yeyy da var det endelig en ny header på bloggen min som er laget av Ane Karine og det er hun som alltid lager designene mine og headerne mine. Jeg liker utrolig godt de designene hun lager og headerne. Jeg er utrolig heldig som får spesial laget av Ane både headere og design. Jeg kan anbefale dere å sjekke ut bloggen hennes for den er utrolig bra og den er en av mine favoritter.  Hun skriver om utrolig mye forskjellig og jeg tror de fleste hadde likt bloggen hennes. Dere finner den HER. Ane Karine har også en youtube kanal som dere finner HER, og Instagramen hennes finner dere HER.

 

Hva syns du om den nye headeren?

blogges

VI RINGER DERE!

26.01.2016, 18:35


Da var det på tide med en ny video, og jeg nådde endelig 1500 abonnenter på youtube og da lagde jeg en ringe video! Det var utrolig koselig å få snakket med noen seere! De var så koselige, og jeg ble utrolig glad av å snakke med dere. Jeg må nok få til flere slike videoer, og jeg tror nok Frida koste seg også. Dere må gjerne spre kanalen min videre til venner som dere tror ville likt kanalen min HER og gjerne abonner. Dere må også gjerne legge igjen tomler og kommentarer.

Hvilke andre videoer ønsker du at jeg skal lage?

blogges

MUSIC #6

25.01.2016, 18:12

Hva er deres favoritt sanger at the moment? Fortell under!

blogges

EMOJI POWER

24.01.2016, 19:47

Samarbeid

I starten av helga så mottok jeg noe fra Girlcode.no og det var en emoji genser som egentlig bare var super søt! Jeg digget den, og siden deres har utrolig mye søtt og tøft! Jeg syns klærne til Girlcode er spesielle og perfekte klær til jenter som ønsker å skille seg ut! De er helt spesielle, og jeg har aldri sett slike klær sånn som de har noen andre steder. Jeg syns siden deres er unik, og det er egentlig alt du finner på denne siden! 

Jeg ble utrolig fornøyd med denne genseren, og den var skikkelig "jentene" sånn som jeg liker det! Den var utrolig god i stoffet også, behagelig var den på også. Dere finner den HER, og den er i one size. Jeg syns størrelsen var også ganske ok, ikke for stor og ikke for liten.

Det som jeg er også er utrolig fornøyd med når det kommer til Girlcode er det er utrolig obs på dette med dyrevern, miljø og medmennesker og det bryr jeg meg om. Det er jo utrolig bra! At siden viser det ser jeg utrolig positivt på.

Hva syns dere? Har du noe fra Girlcode?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #9

24.01.2016, 16:32

Går du på noen idrett?

Nei, jeg går ikke på noe idrett. Den siste idretten jeg gikk på var cheerleadning og det var utrolig kjekt! Men jeg ønsket rett og slett å fokusere mer på bloggen min.

Når slutter skolen din?

Alle dager slutter 14.05, det er kun tirsdag som vi slutter 15.00 på og det er lang dagen vår.

Hva gjør du viss du ikke har inspirasjon til å blogge?

Jeg finner som regel på et eller annet å dele med dere, og viss det er helt umulig å finne på noe så spør jeg alltids hva dere ønsker å lese mer av.

Hva fikk deg til å blogge?

Dette spørsmålet går om og om igjen, og det som fikk meg til å blogge var egentlig bare for det virket interessant og kjekt! Jeg var ganske ung når jeg startet å blogge så husker ikke helt hvorfor. Men min store søster blogget og kanskje jeg ble litt inspirert av hun til å lage min egen.

Hvor høy er du?

Jeg tror jeg er 156 cm eller litt over for sist gang jeg målet meg var jeg 155 cm. Jeg vet. Jeg er lav.

Er du og Sindre fortsatt sammen eller ikke?

Vi er ikke sammen, og nå er det veldig sånn hvorfor og det er noe jeg ikke ønsker å gå inn på. Det er nesten bare noe dere må respektere.

Hva liker du med Fansen din?

Det jeg liker med mine lesere er at dere er alltid støttende og er det alltid for meg uansett. Det jeg også elsker med dere er at dere skriver så utrolig mye koselig, overraskelser i posten til og med, editer, videoer og mye forskjellig! Jeg er så utrolig takknemlig for at dere leser bloggen min og jeg får ikke sagt dette nok at jeg elsker dere!

Har du noen tips til hvordan du få en gutt til å like deg?

Jeg har nettopp laget et innleg om akkurat dette, og det finner du HER :D

Har du noen gang tenkt til å røyke eller snuse?

Det er noe jeg er fats bestemt på at jeg ikke skal! Det er et stort nei i mine øyner. Det er rett og slett ekkelt i mine øyner, og det er til og med farlig og skadelig. 

Hvem tar bilder av deg når du legger ut bilder?

Det er som regel noen av søstrene mine som tar bildene eller en venninne. Jeg bruker sjeldent selvutløser når det kommer til bilder.

Når starta du bloggen din?

Jeg starta i Mars i 2014, og det er snart 2år siden! wow. Tiden går så utrolig fort!Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Det er bare til å stille i kommentarfeltet hvis du lurer på noe.

blogges

WEEKEND VLOG

23.01.2016, 17:09

Da var det en ny video både her og på youtube! :D Jeg håper den faller i smak, dette ble en vlog og gjerne dra å abonner på kanalen min HER. Dere må gjerne også gi videoene mine en like om dere liker de. Vi nærmer oss 2000 abonnenter nå, yey!
blogges

IN LOVE WITH ROMWE

22.01.2016, 21:00

samarbeid

HER - finner dere min favoritt collage genser at the moment.

HER - finner dere denne fine andre collage genseren i svart/grå.

HER - finner dere denne super fine toppen som jeg falt in love med.

HER - finner dere denna buksa.

Jeg mottok en pakke fra Romwe nok en gang, og denne gangen fikk jeg mye fint. Jeg likte absolutt alt uten om buksa siden den var overraskende stor i livet, og den sitter ikke noe stramt på meg og jeg hater virkelig løse bukser hvis det ikke er poenget. Jeg digget det to collage gensere jeg mottok. Den vinrøde har jeg på meg nå, hadde den på skolen og jeg eeeelsker den. Jeg likte også den blomster toppen jeg mottok fra Romwe den var så fin, og en typisk vår/sommer topp.

Hva syns du?

blogges

NY LOOK

22.01.2016, 16:40

WIHU på tide med en ny hår farge og denne gangen gikk jeg til mer hvit hår, og det er litt gyldent på tuppene. Jeg var hos frisøren i går altså torsdag. Jeg ble så utrolig fornøyd med hår frisyren. Jeg digger den nye fargen på håret mitt. Det er så utrolig deilig å ta en tur til frisøren, og håret gjort en endring. Mitt hår var helt slitt på tuppene og da måtte jeg bare ta en tur. Jeg hadde også en del ettervekst, og jeg ønsker håret mer hvit. Det ble akkurat sånn som jeg ønsket så det var ikke noe jeg angret på.  

Da ble det både stussing og farging. Jeg går til frisøren hos Miss M, og liker meg utrolig godt der! Dette er ikke sponset hvis det er noen som lurer på dette. Dere må gjerne fortelle meg i kommentarfeltet hva dere tenker om den nye hårfargen min! Jeg setter så stor pris på når dere legger igjen noe her på bloggen ♥ HA EN FIN HELG.

blogges

IKKE DØM FØR DU KJENNER.

20.01.2016, 15:21

årh, jeg blir irritert av å bare lese overskriften. Jeg er lei av personer som dømmer andre før de kjenner noen. Jeg er lei av at alle går etter første øyekast. Det er så mange som  kommenterer på andre personer sånn som hun/han er bitch, stygg, ikke er snill, blond og så videre. Hvorfor vil alltid alle andre få ned andre personer som de overhode ikke kjenner eller vet noe som helst om. De ser kanskje den personen hver dag men prøver aldri å bli kjent med hun eller han, og slenger drit om personen. Det gjør de som oftest fordi den personen de sier stygge ting om før de kjenner hun/han har noe som den som slenger dritt ønsker seg.

Jeg blir veldig fort dømt for noen kjenner meg siden jeg har en del lesere, en del følgere på Instagram, sminker meg en del og så videre. Det er så utrolig mange som tenker jeg er en slags "bitch" eller ikke er snill eller noe lignende. Men hvordan kan du som tenker det egentlig vite det? Du kjenner meg ikke en gang. De tenker det kun på grunn av at jeg bryr meg om hvordan jeg ser ut, går med eller ja. Jeg er også blogger og da er det alltid noen som tenker jeg er en sånn typisk rosa blogger som kun bryr meg om seg selv. 

Men uansett om du er en helt vanlig jente som hverken driver med blogg eller youtube så skal du ikke dømme hun eller første øye kast synes hvertfall jeg! Det blir helt feil hele greia. Jeg syns hvertfall du skal gi personen noen sjanser før du dømmer hun eller han. Uansett hvordan personen ser ut, oppfører seg, rykter har på seg og så videre. Det er også dette med å gå etter hvem du ønsker. Hvis vennene dine sier noen dumme ting om en jente som du har ønskt å blitt kjent med ikke hør på dem gå heller til jenta og lær deg å kjenne hun! Tenk viss hun er super duper snill, og vennene dine tok feil. Du må også få plukke dine egne venner.

 Det er mange som sier sånn "Herregud hun er skikkelig fjortis", "hun sminker seg så mye", "hun er fake som søren", "hun der er bare etter gutter" og egentlig tar de helt feil nemlig fordi de dømmer personen før de prøvde. Dette skjer så mye nå fortiden føler jeg, og vi er så dårlige på å gi hverandre sjanser til å bevise at det ikke er sant. Det er etter en feil så er du mislykket. 

Jeg vet ikke om dette innlegget gidde noe som helst mening men hele poenget mitt med dette var at vi burde slutte med å dømme folk før vi faktisk har prøvd å blitt kjent med de og vet noe som helst om de! Ja. Det kan være vanskelig å prøve og ikke dømme noen. Dette har også noe om det å si hate om personer før du kjenner de for viss du slenger noe stygt om de før du kjenner de så dømmer du de faktisk. Jeg er så lei av at alle dømmer andre før de har prøvd å lært noe om personen. 

blogges

MOST LIKELY TO TAG

19.01.2016, 17:12


Da var det endelig en ny video her på bloggen og denne er også sammen med Frida, og siden sist video falt godt i smak tenkte jeg å ta hun med en gang til. Jeg håper denne faller minst like godt i smak, og gjerne abonner på Youtube kanalen min for flere videoer! Dere finner den HER. Vi nærmer oss 1500 abonnenter nå! yeyy.

blogges

HVORDAN FÅ HAN TIL Å LIKE DEG?

18.01.2016, 16:34

VÆRE DEG SELV - Det viktigst med å få en gutt til å virkelig like deg er å være deg selv 100% for viss du endrer deg faller han ikke for akkurat deg, han faller for noen du prøver å være. Da blir det ikke noe ekte forhold hvis du ikke er deg selv. Så jenter alltid vær dere selv foran gutten dere liker! Husk du er perfekt på din helt egen måte, og viss gutten du ikke ser det fortjener du bedre!

SMILE - Det funker alltid med et smil kanskje du er for klein/flau for å snakke med gutten da er det like greit å bare slenge på med et smil. Da blir det ikke så kleint neste gang du ønsker å starte en samtale med gutten. Det er også veldig tiltrekkende med et smil! Det er noe av det fineste som fins her i verden.

TILLIT - Stol på han. Det er så viktig hvis du faktisk ønsker et forhold med denne gutten da må du gi han din tillit og få han til å gi sin til deg. Dette er utrolig viktig i et forhold at dere to stoler på hverandre og ærlige med hverandre.

SNAKK - Snakk med han, du kommer overhode ikke langt med å ikke si noe til han. Hvis du aldri kommer til å snakke med han så vil dere aldri bli kjent, og det er jo det du ønsker for å bli mer kjent med gutten.

SOSIALE MEDIER - Hvis du syns det blir for kleint å starte en samtale face to face aller først så kan du jo legge han til på facebook eller snapchat å snakke med han der! Det er bare til å sende et "hei" til han og så er samtalen i gang. Si til han at du ønsker å bli bedre kjent med han og så videre. Da får dere begge bli bedre kjent med hverandre.

FINN PÅ TING - Spør gutten om han blir med ut å finner på noe eller kanskje på kino for den del. Det er en veldig fin måte å bli kjent med han på, og hvis dere aldri har funnet på noe sammen så ta med noen venner de første gangene da blir det ikke sånn kleint stille for det er det verste som finnes.

HARD TO GET - Hvis gutten viser at han faktisk har føler noe for deg så ikke spill hard to get! Det skjer ofte i filmer at jenter spiller hard to get hos guttene for at gutten skal "jakte" på jenta. Men hvis du over hode ikke virker intressert vil gutten gi opp til slutt. Gi han sjansen til å se at du faktisk er interessert tilbake. 

KOMPLIMENTER - Syns du han var ekstra fin i dag? Si det til han vel! Det er alltid kjekt å få komplimenter, og kanskje han sier noe tilbake til deg.

INTERESSER - Finn ut hva dere to har til felles da har du mye mer å snakke om, og det blir mye lettere å starte en samtale. Stalk han litt på facebook og instagram hehe. 

KLENGETE - Ikke kleng på gutten for da kan du bli irriterende til slutt, og ikke vær oppi han hele tiden viss han ikke liker det. Det er greit å snakke med han inni mellom, men ikke vær som en mygg bak ryggen hans 24/7. Da kan du lett bli ignorert av han.

SI DET DU FØLER - Viss du er forelsket i gutten, og du har snakket med han et par ganger og vært med han et par ganger så si hva du føler og kanskje han føler noe av det samme. Da blir alt så mye enklere for da er dere trygge på hverandre sine følelser.

OPPMERKSOMHET - Gi gutten ekstra mye oppmerksomhet når han er rundt deg, og gjør sånn at han legger merke til deg for da ønsker han kanskje å få kontakt med deg.

INGEN GUTTER ER LIKER - Ja, både oss jenter og gutter er fullstendig klart over at noen gutter er playere og ute etter en ting. Men de fleste guttene der ute er ordenlige gutter! Når vi jenter går å sier "gutter er noe dritt" eller "alle gutter er idioter" så er ikke dette alltid sant, og gutter liker ikke å høre det! så jenter, ta dere tid å bli kjent med gutten, ikke døm han for fort! 

SI TAKK - Hvis en gutt gir deg et kompliment vil de ikke at du skal svare "nei æsj dummeste jeg har hørt," eller "det er noe du bare sier for å gjøre meg glad". Hvis du får et kompliment for eksempel "du er nydelig du" ikke svar med "du er den eneste som synes det," eller "nei" guttene vil ha et takk! hvis ikke kan det hende de gir opp med komplimentene sine.

Det er jo over hode ikke noe fasit på hvordan man får en gutt til å like en jente siden alle gutter forskjellige på ver sin måte. Men her har dere noen punkter som kan hjelpe dere med å få en gutt til å falle for dere, og husk vær dere selv for du er perfekt på din helt egen måte. 

Hva ønsker dere mer av til tips av i fremtiden?

blogges

KONKURRANSE - PARFYME

17.01.2016, 14:55Da tenkte jeg å sette i gang med en ny konkurranse, og denne er ikke sponset. Denne gangen kan du vinne en parfyme fra One Direction og denne lukter utrolig godt! Jeg syns også selve designet på parfymen er utrolig pent. Jeg har også hatt en konkurranse på en parfyme fra One Direction tidligere i høst, og den falt i smak hos de fleste! Jeg håper alle sammen deltar, og det er noen enkle regler. 

For å delta på konkurransen

- Legge igjen en kommentar under dette innlegget. Husk å ha med opplysnings informasjon sånn som e-mail og instagram bruker.

- Følge meg på min Instagram @Theresesorenes

- Legge ut et bilde fra dette innlegget på din Instagram bruker med hashtaggen: #TS1Dgiveaway og skrive at jeg har en konkurranse på bloggen Theresesorenes.blogg.no 

Jeg kommer til å trekke en vinner i siste uke av Januar. Lykke til!

blogges

WINTER WONDERLAND

16.01.2016, 17:10

Håper dere har hatt noen fine dager i de dagene jeg ikke har fått blogget, og det er egentlig på grunn av at så mye har skjedd på en gang. Det har vært alt fra skole til brudd med kjæresten. Det er altså slutt mellom meg og Sindre for de som lurte og jeg ønsker ikke å gå i detaljer for da ender det alltid i noen tårer selv om det var noe vi var enige om. Men nå er det helg og jeg kan slappe av før det er på igjen med skolen.

Jeg har fått en utrolig fin start på helga sammen med Emma og Tiril, og jeg sov der fra fredag til i dag! Det var utrolig kjekt vi gjorde utrolig mye kjekt. Vi var på skøyter med en gang etter skolen men da var ikke Tiril med men Frida, og senere gikk jeg og Emma til Emma siden vi skulle sove der også Tiril. Vi hørte på mye musikk, og gjorde utrolig mye kjekt. I dag skal jeg på jentekveld over hos Frida, og det blir også kos! Håper alle får en fin lørdag videre!♥

Blogges

WEB FAVORITES #3

14.01.2016, 19:40

SAY ANYTHING CHALLENGE

12.01.2016, 16:42

Da var det på tide med en ny video her på bloggen og på youtube kanalen min! Jeg fikk med meg Frida til å lage en video med meg denne gangen, og det var utrolig gøy. Det var mye latter og smil i løpet av denne videoen, og jeg håper den faller i smak hos dere. Dere må gjerne dra å abonner på kanalen min HER! :D 
Hvilke andre challenger ønsker dere i løpet av vinteren? 

Blogges

A TRIP DOWN MEMORY LANE

11.01.2016, 20:01

Gjesteinnlegg av Ida / Instagram: @Idatyssse

 Jeg og Therese har som dere kanskje vet, vært bestevenninner så lenge vi kan huske. Vi har mange gode og kjekke minner i lag, men innimellom har vi også hatt våre småkrangler. I løpet av mange år har vi vært der for hverandre gjennom gode og vonde tider, og uansett hvor sinte vi kan være på hverandre så vet vi at vi alltid stiller opp for hverandre, og hjelper til! Det er noe av det som er så utrolig bra med Therese, hun stiller alltid opp for meg, og hjelper meg når jeg trenger hjelp. 

Ett bevis på at vi er her for hverandre er den gangen hunden til Therese, Mira døde. Therese var kjempe lei seg på den tiden, men jeg gjorde mitt beste for å oppmuntre henne. Det er jo alltid fælt å miste kjæledyret sitt, det har jeg selv opplevd. Jeg inviterte Therese over til overnatting hos meg den dagen, og vi så noen kjekke filmer for å få tanke på andre plasser. Morgenen etterpå lagde jeg frokost til henne, jeg lagde speilegg til henne og prøvde å lage ett smilefjes med bacon, men der mislykkes jeg totalt, haha! Jeg kunne merke at Therese følte seg bedre etter den triste hendelsen, og det ga meg glede å se at hun var bedre. 

Therse har også vært her for meg, mange ganger. I løpet av 2015 skjedde det noe som gjorde at jeg var nedfor, og da var Therese utrolig mye hjelp for meg. Jeg kunne alltid snakke med henne, og hun var til å stole på. Det er noe jeg setter veldig mye pris på, så takk for det Therese. Hun var villig til å finne på noe med meg hele tiden, og tok meg ofte med ut når jeg trengte å komme meg ut.  

Sommeren 2015, var nok en av de mest spennende sommerene vi har opplevd i lag, vi dro til England på ferie sammen med familiene våre. Det var utrolig kjekt, og vi gjorde masse kjekke ting. Vi var i England i ca 3 uker, og her husker jeg vi filmet en video til bloggen, en "First impression" video der vi hadde kjøpt inn litt snop og smakte det. En annen ting vi gjorde i England var å ta ombre! Det var så kjekt, vi satt vedsiden av hverandre i frisørsalongen og fikk vår nye hårfarge samtidig. Begge to ble fornøyde med resultatet, det var kjempe kjekt. 

Vi var også på vinterlyd konsert, da så vi blant annet Marcus og Martinius, og TML fremføre noen sanger. De var kjempe flinke alle som oppdro.Det var første gang jeg så TML opptre og jeg ble forelsket med engang! Herlighet så flinke de gutta er. Andre gang jeg så de var i Stavanger, utenfor kvadrat. Vi stod lenge i kø, men det lønnet seg for vi kom helt fremme med scenen. 

Idag filmet vi til "The condom challenge", vi mislykkes totalt, men det var morsomt! Og vi vet hva vi må gjøre neste gang for å få det til, altså er det sant at vi lærer av våre feil. 

Ellers har vi hatt mange flere, kjekke minner ilag, og mange flere skal det bli! 


Ja, dere skjønte sikker at dette var et gjesteinnlegg, håper dere likte innlegget, og viss dere gjorde det må det gjerne legge igjen en kommentar om hva dere syns, og om dere eventuelt vil ha flere gjesteinnlegg. Da vil Therese se det, og det kommer kanskje flere i fremtiden.
Så blogges vi, som Therese sier! :)

QUEEN

10.01.2016, 19:44

/ samarbeid


HER / finner dere dette utrolig kule settet ♥

HER / finner dere denne dressjakka

Jeg fikk til sendt noen nye klær fra Shein, og jeg gledet meg mye til denne pakken. Jeg har hatt plaggene noen dager nå, og har fått brukt alt. Jeg fikk et sett som minnet meg litt om adidas sine klær, og det var utrolig behagelig! Det er en krone på genseren, og dette settet finnes i flere farger! Jeg fikk også en slags dressjakke som jeg ikke ble fult så fornøyd med siden den var litt kort på armene, men ellers var den veldig fin. Jeg brukte det røde settet på skolen på fredag før helgen og det var så behagelig å gå i!♥ Det anbefales.

Blogges

Q&A WITH THERESE

09.01.2016, 20:35


Da var det en ny video ute både her og på youtube kanalen min! Jeg håper dere liker den, og gjerne abonner på kanalen min! HER finner dere kanalen min, og gjerne legg igjen noen tomler på de videoene dere liker og kom med forslag til andre videoer. 

blogges

BIRTHDAY PARTY NEXT.

08.01.2016, 18:44

Da var jeg klar for bursdags selskap til en venninne i klassen, og jeg gleder meg mye! :D Det kommer nok til å bli kjempe gøy, og mye kos. Jeg ble utrolig fornøyd med både håret mitt og sminken min viss jeg får lov å si det hehe! Det er jo endelig helg etter en lang og slitsom skole uke, og jeg har vært utrolig trøtt hver dag siden det var skole start denne uka. Det skal bli utrolig godt med helg, og i dag skal også Frida overnatte her hos meg. 

Jeg skal bruke en del av helga mi på å filme inn noen videoer, og fikse litt på Youtube kanalen min og jeg har lært meg mange nye og tøffe triks når det kommer til redigering! Jeg gleder meg til å lage mange flere videoer til dere! 

blogges

WINTER MOOD

07.01.2016, 16:26

GENSER / BIKBOK

BUKSE / BIKBOK

JAKKE / ROMWE

VOTTER / ?

SKO / CONVERSE
Hva syns dere?

NEW IN FROM ROMWE

06.01.2016, 17:14

/ samarbeid

HER finner dere verdens deiligste jakke!

HER finner dere denne søte genseren, perfekt nå til vinteren!

HER finner dere dette deilige stettet!

HER finner dere min favoritt jakke nå for tiden! :D

Jeg fikk noen nye plagg fra Romwe nok en gang, og jeg har fått noen nye favoritt plagg! Den lignende kåpa jeg fikk var utrolig, og det er min nye favoritt jakke. Jeg har brukt de mye allerede, og de kommer til å bli en del brukt. Disse plaggene hadde bra kvalitet, og de var utrolig fine og god pris på de! Jeg kan anbefale de til dere alle. Det er fri frakt tror jeg, siden jeg er usikker på dette så er det bare til å ta en skikk på nett siden deres! :D HER finner dere nettsiden deres, og enjoy shoppingen girls!

Hva syns deres?

blogges

WEB FAVORITES #2

05.01.2016, 19:05

WOULD YOU RATHER TAG

05.01.2016, 17:26

Da var det på tide med en ny video her på bloggen og youtube! Denne gangen ble det en TAG som jeg har gjort tidligere, men jeg ønsket å gjøre på ny siden jeg fant mange nye kjekkere spørsmål. Dere må gjerne komme med forslag til flere tags jeg kan lage til dere! Dere må gjerne dra å abonnere på kanalen min HER, og like videoen mine!
blogges

FÅ BEDRE SELVTILLIT

04.01.2016, 19:00

I dagens samfunn er det dessverre en del jenter og gutter som sliter med selvtillit, og der er overhode ikke bra! Jeg har flere ganger blitt spurt om jeg kunne lage et innlegg der jeg gir dere tips til bedre selvtillit og i dag tenkte jeg å gjøre akkurat dette. Jeg har ikke alltid selvtilliten min på topp jeg heller, men det er de dagene jeg er skikkelig nede og det er utrolig sjeldent. Alle har sine dårlige dager. Jeg vil si at jeg har veldig bra selvtillit for jeg tar aldri til meg frekke ting andre sier, tror på meg selv og så videre. Det å få en bra selvtillit kommer ikke bare over natten dette er noe du må jobbe for. Det er kun du som kan gjøre noe med din selvtillit.

- Aldri ta til deg negative ting personer kan si til deg

Du må aldri ta til deg noe negativt noen personer sier til deg for du må huske du er bra akkurat sånn som du er, og du trenger ikke å endre på noe! Du må finne dine "ekte" venner og de som ikke er det. Du må ikke bruke kreftene, energien din på de som ikke vil at du skal ha det bra. Du er bra akkurat sånn som du er, og viss folk sier du skal endre deg eller du er stygg. Ja vel, da burde du si hade og good bye til de.

- Aldri bli påvirket av media

Du må ikke ta til deg for mye i media. Jeg ser lenge på we heart it og tenker herregud hvor perfekte disse menneske er og så videre. Men tenk alt du ser i media er ikke alltid ekte, og det kan godt være fake. Man bør aldri sammenligne seg selv med slanke modeller, perfekt hud, perfekte øyenbryn, perfekt kropp og så videre! Hvis du er person som blir veldig lett påvirket av media bør du heller gå bort fra dette.

- Ta vare på deg selv

Du vil føle deg så mye bedre på mange måter om du virkelig tar vare på deg selv, og setter av tid til deg selv å faktisk "være" med deg selv. Du kan velge en dag i uken der du koser deg ekstra mye med kanskje et varmt bad, serie/film, lager deg noe ekstra godt. Der du faktisk unner deg selv! Det har alle mennesker godt av en gang i uken syns jeg. Viss du har et dårlig kosthold kanskje endre det å få et sunt kosthold, og da vil du føle deg bedre.


- Finn noe du liker å gjøre

Om du dersom finner deg en jobbe eller en hobby er opp til deg! Men finn deg noe du liker å gjøre på fritiden, og finn hva dine interesser er! Du vil føle deg så mye mer glad i hverdagen om du finner noe du kan bruke energien din på som gjør deg glad. Om det er ridning, blogg, fotball eller noe helt annet! Dette er helt opptil deg selv, og det skader ikke å prøve seg selv. Du vil dersom ha så mye mer å gjøre i hverdagen og du vil ikke føle deg ensom.

- Trene

Det å trene kan gjøre deg glad, ja glad. Jeg er ikke noe trenings menneske men nå i 2016 skal faktisk jeg Therese begynne å trene. Du vil få bedre selvtillit når du vet du mestrer ting, og det kan for eksempel bli det å trene. Du kan ha faste dager der du trener. Du setter deg mål for det du vil oppnå med trening, og når du oppnår det får du et slags kick og blir fornøyd med deg selv! Du får jo også trent kroppen din ;)

- Unn deg selv

Ja unn deg selv! Gå foran speilet kanskje en gang til dagen og si noen positive ting til deg selv! Dette kan få selvtilliten din til å stige. Du bør si til deg selv hvilke ting du faktisk er flink til. Om du enten syns du selv ser bra ut, flink til å danse eller ta bilder si det til deg selv!

- Komfortabel med seg selv

Det å være komfortabel med seg selv er utrolig viktig! Du bør finne din klesstil, og ikke la noen velge den for deg. Viss du elsker sterke fargende klær da går du jo med det, og ikke grå, hvite og svarte kler. Du må finne hva du selv liker og ikke gå etter alle andre eller hva som er inn nå. Det kan kanskje være vanskelig å skille seg litt ut, men dette kan være veldig bra. Du føler deg jo aldri bra om du ikke går med kler du ikke liker. Det er kun du som kan plukke ut din egen klesstil!

- Ikke klag over deg selv

Du må aldri klage over deg selv for da detter bare selvtilliten din den, og da vil du ikke få noe bra selvtillit. Det overhode ikke lurt å klage over seg selv, og være trist. Viss du klager over deg selv så fiks det! Det er alltid noe du kan gjøre med det, og det finnes alltids en løsning med problemet. Vi lever tross alt i 2016.

- Tro på deg selv!

Tro på deg selv og dine drømmer! Dette er utrolig viktig at du tror på deg selv, og våger og ta dine egne valg. Du kan sette deg mål, og tro på at du faktisk klarer dette. Viss du for eksempel har mål om å møte ditt aller største idol og du tror på dette og andre sier du ikke klarer det må du tro på din drøm! Ikke la andre ta fra deg det.

sponset / Jeg fikk den klokka på bilde fra Danielwellington, og viss du ønsker deg en slik en så har jeg en rabattkode på 15% som er: therese-sorenes . De er utrolig bra! Jeg kan anbefale de på det sterkeste, og denne jeg fikk er utrolig fint. Den har vært på ønske listen lenge!

Håper noe av dette er til hjelp, og husk: Du er perfekt akkurat sånn som du er og du trenger ikke å endre på noe! Viss det er noen av dere som trenger å snakke så er jeg alltid her for dere, og det er bare til å sende meg mail! Jeg er utrolig glade i en og hver av dere ♥

blogges

UKENS SPØRSMÅL #9

03.01.2016, 18:00

Hva liker du med fansen din?

Det jeg liker best med leserne mine er at dere støtter meg alltid, og dere skriver så mye koselig!

Jeg går i 6 klasse, og bruker mascara, og brunkrem, og noen ganger eyeliner. er det normalt? eller helt unormalt? og pleide du det

Jeg brukte mascara i 6 klasse men ingen ting annet. Det er jo helt opp til deg selv når du vil begynne med sminke, og hvor mye. Du kan ikke la noen andre få bestemme hvor mye eller når du skal starte. Dette er ditt valg, og ingen ting er unormalt eller normalt i mine øyne når det kommer til sminke! Alle har hver sin smak.

Har du og Sindre overnattet hos hverandre?

Nei, det har vi ikke.

Har du noen tips til hvordan du få en gutt til å like deg?

Vær deg selv! Det er det aller beste, det er ikke kjekt å være sammen med en gutt som falt bare for hvordan du ser ut for eksempel. Bare vær deg selv, og viss ikke gutten liker deg så er han ikke verdt det! Du er perfekt sånn som du er, og du trenger ikke å endre på noe.

Hva er den beste juletradisjonen du vet om?

hm.. Kanskje det med og våkne å se på julefilmer.

Jeg lurte pa hvor lang tid det tok for bloggen din ble populær?

Det tok et år sirka før jeg fikk over 100-200 lesere, og nå ligger det mellom 600-1000.

Har du noen gang tenkt til å røyke eller snuse?

Nei, og det har jeg ikke tenkt til heller. Du får stygge tenner, og du kan bli alvorlig syk så dette vil jeg helst holde meg langt unna! 

Hvem tar bilder av deg når du legger ut bilder?

Det er alltid noen i familien eller en venninne.

Når starta du bloggen din?

I mars i 2014 (17.03.2014) starta jeg denne bloggen!

Før du fikk Mac, hvordan PC hadde du da? Og hvilket program brukte du til å lage videoene?

Vi har alltid hatt en mac i huset, så derfor har jeg brukt søsteren min sin før jeg fikk min egen Mac. Jeg har alltid brukt Imovie til å redigere mine videoer.

Har du noen spørsm

blogges

SATURDAY NIGHT OUTFIT

03.01.2016, 11:00

Hva syns dere?

WEB FAVORITES #1

02.01.2016, 23:31

NYTTÅRS VLOG

02.01.2016, 18:56

 

Da er det å tide med dagens video, og jeg håper dere liker videoen. Dere må gjerne dra å abonnere på kanalen min HER. Forresten når jeg har 1500 abonnenter kommer det en video om barndommen min siden det er mange som ønsker. Dere må gjerne også legge igjen en tommel opp på videoene mine! 

blogges

NEW YEARS EVE

01.01.2016, 17:12Heisann! Da håper jeg alle hadde en fin start på det nye året 2016. Det hadde hvert fall jeg med både venner og familie. Vi feiret nyttårsaften over hos naboen sammen med de, og sammen med Ida sin familie. Det er noe vi har gjort en god stund siden før jeg ble født så det er vel en slags "tradisjon". Vi spiste kalkun som vanlig, og dronning maud til dessert. Vi hadde pakke leken som vi har hvert år, og jeg var en av de som ikke fikk tak i så mange pakker hehe! 

Vi var nede i kjeller stuen deres og danset, spiste snop/chips, fikk alkohol FRI champagne og Erik og Caroline spilte Fifa. Jeg og Ida slapp oss helt løs og danset til mang forskjellige sanger, og når klokken begynte å nærme seg tolv gikk alle ut for å sette opp å se på rakettene! Vi sendte opp mange raketter, og mange var skikkelig fine. Når vi hadde vært ute eg god stund gikk jeg og Ida over til meg for å være litt alene. Da så vi litt va en film, og vi hørte på musikk og danset!

Jeg hadde det utrolig kjekt med venner og familie, og det håper jeg dere også hadde! ♥ HVA VIL DU LESE OM I 2016?

Forresten tuusen takk for all respons på innleggene mine for tiden, det setter jeg uendelig stor pris på! 

blogges