hits

HOME SWEET HOME

31.01.2017, 18:06

Jakke: Cubus / Briller: Primark

Heisann dere! Da var jeg endelig hjemme igjen etter en utrolig flott tur sammen med familien min og flere venner av både mamma og pappa. Jeg hadde en utrolig fin tur sammen med alle vi reiste sammen med. Jeg kom hjem på ettermiddagen i går, men dere hørte ikke noe fra meg på grunn av at jeg var så utrolig sliten da jeg endelig kom hjem fra en litt lang helgetur. Jeg fikk heller ikke blogget så utrolig mye i løpet av England turen som jeg hadde håpet på, men dere får høre mer av England litt senere på bloggen. Jeg har også vlogget hver eneste dag som dere vil få se snart! 

Jeg tror nok vi kommer til å reise flere ganger til Chester for det var en så utrolig pen by, veldig koselig også og mange shopping muligheter. Vi spiste også utrolig god mat alle dagene, jeg tror også at jeg har funnet et favoritt restaurant der nede. Vi spiste der to hele ganger på en dag. Jeg fikk med med meg en del digg hjem fra shopping rundene våre, hvis dere ønsker en slags haul så skrik ut! 

blogges:*

VLOG

28.01.2017, 21:59

HER, finner dere youtube kanalen min.

TONIGHTS OUTFIT

27.01.2017, 21:02__________________________

Jakke: Romwe

T-shirt: HER, junkyard (Calvin Klein) #Annonselenke

Bukse: Bikbok

Sko: Adidas

Briller: Primark

___________________________
Da har jeg endelig ankommet Chester, og det er nydelig her! Elsker virkelig denne byen allerede, en så liten koselig by og får endelig oppleve hvordan England virkelig er som du ikke får gjort gjennom London. Dette er det man kaller England. Det var ikke en så lang reise, når vi ankom byen var det rett på shopping og få cashe ut lommeboka en del. heh. Jeg har spart opp siden jul nå, herlig å faktisk kunne bruke de på noe jeg har ønsket meg lenge!

Nå er vi og noen venner av mamma og de på vei ut for å spise en god middag på en restaurant, det skal virkelig bli digg med ordentlig mat! Jeg blir sulten av tanken på maten. I morgen har vi ikke enda funnet ut hva vi skal finne på, men dere blir oppdatert! Dere JEG VLOGGER I DAG! Stay tuned!

Ha en fantastisk helg, babes! ♥

blogges

I MORGEN DRAR JEG VEKK.

26.01.2017, 19:23

Da drar jeg snart vekk over til Chester for å besøke mine store søster Charlotte og jeg skal reise sammen med mamma, pappa og mine lillesøster Caroline. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg til utlandet og jeg har aldri vært i byen Chester før så derfor gleder jeg meg til å se hvor søsteren min lever hver eneste dag. For dere som lurer på hvorfor jeg har en søster der er det fordi hun studerer der. Jeg er enda usikker på hva vi skal finne på der ende, men jeg er ganske så sikker på at det blir en bra tur! Jeg har planer om å dra til frisøren om jeg klarer å presse inn litt tid til det. Jeg skal være bortreist fra i morgen av, hjemreisen er på mandags morgen.  Det blir en kort tur, men er ikke alltid like godt å tilpasse til både jobb for mamma og pappa, skole for oss små. 

Som sagt tideligere sa jeg at jeg skal prøve å få vlogget hver eneste dag, da har dere noe å se frem til om du liker vlogger da selvfølgelig. Jeg skal prøve å få godt innhold i disse vloggene, for det er ikke alltid like lett å huske på å dra opp et kamera hele tiden. I løpet av denne turen får jeg jo også testet ut vloggkamera mitt enda mer enn hva jeg har gjort tidligere. 

Top: Topshop.

blogges

THERESE SPILLER THE SIMS!

24.01.2017, 17:05


HER, finner dere kanalen min om dere ønsker å abonnere. Jeg håper virkelig dere liker dagens video, det ble en litt annerledes video og satser på å lage flere slike videoer. Dere må gjerne fortelle meg hva du tenker om videoen i kommentarfeltet, alltid så koselig med tilbakemeldinger.

blogges

UKEN SOM GIKK #1

23.01.2017, 16:06

UKENS INNKJØP: Jeg mottok et Lumee deksel i postenkassen (ikke sponset). Det er et deksel med selfie light. Dette dekselet har virkelig vært en life saver når det kommer til å ta selfies. Lyset på bildene mine er bedre enn noen gang før. Jeg virkelig digger dette dekselet!

UKENS NEDTUR: Jeg har ikke fått lettet på rompa denna uka for å dra å trene uten om mandagen, hadde store planer om å trene flere dager denne uka, men det ble det visst ikke noe av. Jeg har hatt helt andre tanker i hode. 

UKENS SANG: Jeg har virkelig elsket sangen av Rihanna "What now", denne hører jeg på hele tiden når jeg skal slappe av slik som å gjøre skolearbeid, skrive blogginnlegg eller svare på mails.

UKENS SERIE: MIN ALL TIME FAVORITE GREY´S ANATOMY! Det er virkelig ingen serie som kommer til å slå denne for øyeblikket. Jeg er helt forelsket i denne serien, det er nok denne som ødelegger døgnrytmen min. ups.

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg har lært flere nye måter å redigere på. Jeg har også begynt med Final Cut Pro x som jeg ikke skjønner hvordan jeg har klart meg uten. Final Cut Pro x tar virkelig redigering til neste level. 

UKENS CARVINGS: popcorn. Jeg har virkelig spist mye popcorn denne uka som jeg virkelig ikke burde, det er ikke like lett å la være. Har ikke oppdaget nå hvor farlig godt popcorn faktisk er.

UKNES INSPIRASJON: Madelen uten tvil. Hun av alle folk rundt meg har faktisk gitt meg mye inspirasjon til både videoer og blogginnlegg. Takket være denne jenta har jeg fått gjort unna mye arbeid denne uka. Hvordan har uken din vært?

blogges

TØRR DU Å VÆRE DEG SELV?

22.01.2017, 18:34

Jeg føler det er ingen som tørr å skille seg ut lengre, fordi vi lever i 2017 og det finnes en mal for hvordan en gutt og en jente skal være for å bli "sosialt godkjent". Hvis noen tar et skritt ut og faktisk tørr å være seg selv blir man sett ned på fordi du er rar, spesiell og ikke "normal". Det er så utrolig mange som ikke tørr å være seg selv, og jeg syns det er det viktigste som finnes er å faktisk tørre å være seg selv 110%! Men de som ikke tørr å være seg selv, er rett å slett fordi de er redde for dette her å bli sett ned på, bli slengt kommentarer på og ikke ha venner.

Hvis du er en jente eller en gutt for den slags skyld som elsker å kle deg i mange fargerike klær gjerne med mønstre osv, men dette gjør du ikke fordi alle andre kler seg i grått, hvit og svart. Dette blir jo akkurat som å skjule sitt egentlige jeg? Det er akkurat som du går med en maske for å skjule ditt egentlige jeg? Jeg har flere ganger hørt denne quoten "Vil du ha en ekte venn eller 100 falske?", men jeg har et spørsmål til deg, hvordan kan du få ekte venner om du ikke tørr å være deg selv? 

Jeg syns det er så ufattelig dumt at det er så utrolig mange som er redde for å vise sitt egentlige jeg, fordi du er så utrolig fantastisk på den måten du er skapt. Du er unik. Det er ingen i denne verden som er helt lik deg, det finnes kun EN av deg. Det betyr også at du burde få kunne være deg selv uten at noen skal kommentere på det eller si noe om det? 

Det er flere jenter som sender meg en veldig der de spør meg om hvordan jeg tørr å enten skrive blogg eller å poste videoer på bloggen. Fordi de ønsker å starte selv, men de er redde for hva andre vil tenke om de. Dette er noe jeg har lært meg, altså å ikke bry meg. Jeg har sluttet å bry meg hvis noen syns det er kleint at jeg driver med blogg eller filmer meg selv på youtube. Fordi dette er nettopp det jeg elsker å gjøre, jeg ELSKER å dele mine tanker og filme meg selv. Hvorfor skal jeg la andre hindre meg i å gjøre hva jeg elsker? Det er akkurat som om du skulle stoppet å spille fotball fordi noen sa dette var kleint, teit and you name it.

Youtube og blogg er et sted der jeg får vise verden hvem jeg virkelig er og jeg trenger ikke å legge på filter eller noe lignende. Jeg kan være THERESE SØRENES uten at noen stopper meg, jeg må bare ikke bry meg om hva andre tenker. For dere som ønsker å starte med enten blogg eller youtube, KJØR PÅ! Drit i hva andre tenker, det er kun dine tanker som teller og det er kun DU som bestemmer over ditt eget liv. Jeg syns det er så viktig å gå ut i fra hva du selv ønsker. Vær deg selv, fordi du er bra nok og faktisk mer enn bra nok. Husk å ta vare på deg selv, gjør hva som du føler er rett, gå med hva du vil og vær den beste versjonen av deg selv! ♥

blogges

OVER TENKER

22.01.2017, 00:14

Jeg elsker slike dager som dette. Jeg burde kanskje allerede være i dyp søvn, siden klokken er tross alt 00.15 .. Dager der jeg ikke gjør noe som helst og kun koser meg i mitt eget selskap, for ja jeg stor koser meg i mitt eget selskap og liker å kjede meg litt her og der. Jeg har fått unna gjort flere mails, skrevet et par blogg innlegg og hørt på mye dyp musikk. Herlig å skyve skolen til sida og er vel slik jeg liker det også. Endelig føle du har skikkelig fri og lar tankene hoppe ut. Jeg elsker dager som er lange, dager der jeg helst ligger i senga med macen og gjør nada. Jeg kan bare sitte i senga å tenke, og nyte minuttene fyke avgårde. 

Jeg elsker å lese dype blogginnlegg, høre på musikk som har dype tekster som får meg til å tenke. Når jeg først begynner å tenke så over tenker jeg alltid, tenker for mye. Slike dager som dette er de dagene jeg er utrolig glad for jeg har en blogg hvor jeg kan skrive akkurat hva jeg vil uten at noen stopper meg. Det er også slike kvelder som dette jeg har en slags tvang til å skrive, fordi jeg har en del ting i hodet som vil ut. Jeg elsker å tenke på livet, hvordan fremtiden vil være, hva mitt neste mål er og om alt som kommer inn. God natt fra meg ♥

GIRLTALK #1

21.01.2017, 20:00

 
HER, finner dere kanalen min om dere ønsker å se flere videoer!
blogges

NESTE REISE GÅR TIL..

20.01.2017, 19:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

______________________

T-skjorte: Monki

Bukse: Zara

______________________

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var det på tide med helg igjen, og heldigvis for meg har jeg lang-helg! Vi har nemlig fri på mandag og det skal bli skikkelig herlig å kunne sove en dag ekstra. Jeg tror nok fri-dagen går til øving på prøver, men det er  alltid godt å slippe en skoledag, det er jo ikke så ofte at det skjer. I kveld skal jeg være sammen med Ida, først av alt skal vi spise pizza med familien hennes og om et par timer skal vi ut med et par venner av oss.

Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men neste helg skal jeg ut på reise! Denne gangen går turen over til England (Chester), der skal jeg besøke store søstera mi som studerer der. Dette blir den første gangen min i Chester og jeg gleder meg veldig mye for jeg har sett veldig mange fine bilder derfra! Jeg har planer om å vlogge hver dag der, ta mange bilder og få oppdatert bloggen del når jeg er der borte om jeg får tid til det. Dere må gjerne skrike ut om dere ønsker vlogger derfra! For jeg lager det med glede.

blogges

NYTTÅRSFORSETTER

19.01.2017, 17:01

Jeg hadde jo lenge planer om å dele mine nyttårsforsetter med dere, men det skjedde aldri før nå! Det er vel bedre sent enn aldri, right? Jeg suger totalt på å gjennom føre slike forsetter men det er vel verdt å prøve. Jeg har ikke så alt for mange, men har hvertfall tenkt å dele de jeg har med dere. Jeg er en av de som har hatt slike "umulige" forsetter før, men i år ville jeg ha noen som jeg kunne klare å utføre.

♥ Begynne å trene - Jeg sa også i starten av 2016 at jeg skulle begynne å trene, men det skjedde aldri. I år har jeg klart å lette på rompa å fått meg et treningskort på Yes som er et treningssenter som vi har her i nærheten og jeg trener jevnlig sammen med Ida. Hvis noen lurer på hva vi trener så trener vi for det meste hele kroppen.

♥ Slutte å små spise på snop - Dette er enda noe jeg strever med for ser jeg noe digg spiser jeg det med glede, men jeg skal prøve på å bli strengere for meg selv å spare dette til helgene. 

♥ Spare mer - Jeg er elendig på spare! De vet de som kjenner meg veldig godt, jeg er slik at jeg kan finne på å bruke hele lønna mi på mat. Det er noe jeg prøver å la være, men er vanskelig helt ærlig. Jeg skal også ikke bruke opp alt med en gang, spare et par hundre lapper enn å kaste de ut på enten sminke eller mat.

♥ Få bedre skole vaner - Jepp, du leste rett. Jeg har ikke de beste vanene når det kommer til å øve til prøver, gjøre lekser osv. Jeg er den jenta som aldri bruker dagene sine på lekser, gjør de heller på morgningen før skolen starter eller ikke gjør de fordi jeg har rett å slett bedre ting å gjøre. Men jeg gjør de så klart om det er noe viktig! Jeg må også begynne å starte på å øve til prøver litt tidligere enn 1-2 dager før.

♥ Bedre døgnrytme - Jeg har faktisk klart dette nok så bra til nå! Jeg legger meg i ganske bra tid nå for tiden, noe som jeg er gira for siden jeg elsker å føle meg helt uthvilt. Det er alltids noen dager det går litt tregere oppe i hodet. Men Iphone har fått noe genialt på appen "klokke", en slik legge tid innstilling der alarmen går når du skal gå i seng osv. Denne burde dere sjekke ut!Hva er dine nyttårsforsetter?

blogges

LAST FRIDAYS OUTFIT

18.01.2017, 20:13

T-shirt: Calvin Klein Junkyard, HER finner dere den! #annonselenke

Bukse: Dr.Denim Junkyard, HER finner dere den! #annonselenke

Sko: Adidas

Jakke: Topshop 

Caps: Forever 21

Hva syns dere?

SPØRSMÅL RUNDE - HVA LURER DU PÅ?

17.01.2017, 17:51

Det er et nytt år, derfor kjører jeg på med årets første spørsmåls runde! Dere må bare kjøre på med spørsmål om alt dere lurer på. Jeg skal svare så punktlig og utfyllende som jeg klarer, denne gangen vil svarene komme skriftlig på bloggen og ikke i noe video. Dere må gjerne komme med litt mer kreative spørsmål enn bare "hvor gammer er du, hva heter du, hva er favoritt maten din, hva er favoritt fargen din". Veldig morsomt om dere kommer med litt mer tenke spørsmål som krever mer utfyllende svar også! Kjør på babes! ♥


Blogges

JUNKYARD UNBOXING + TRY ON

14.01.2017, 12:35

yrAlLw3M63U
HER, finner dere kanalen min.

Heisann derer, her har dere dagens video og håper virkelig denne faller i smak hos dere. Jeg er selv veldig fornøyd, har begynt å bruke et nytt redigerings program og det er Final Cut Pro x. Jeg har lenge ønsket å prøve Final Cut Pro x men jeg har aldri fått det til før nå. Dere må også gjerne sjekke ut linkene under, kjøpe noe gjennom de om dere er interesserte i noen av plaggene. Det setter jeg veldig stor pris på, gjør også slik at jeg får flere muligheter som dette. Det gjør også slik at dere får flere videoer som denne.

Link til alle klesplaggene som dere ser i videoen: 

TShirt Blue Geology: http://tracking.junkyard.com/SH1Zl
BH Summer Top: http://tracking.junkyard.com/SH1Zn
TShirt Shrunken: http://tracking.junkyard.com/SH1Zp
Bukse Rally: http://tracking.junkyard.com/SH1Zr
TShirt Rita Ora: http://tracking.junkyard.com/SH1Zt
Jeggings Kissy: http://tracking.junkyard.com/SH1Zv

blogges

HALTER NECK WITH BOMBER

12.01.2017, 17:38_______________________________

HER, finner dere jumpsuiten. (annonselenke)

Bomberjacket: Stradivarius

______________________________

Hva syns dere?

blogges

MADELEN SVARER - OM MEG, VENNSKAPET, HUN SELV

10.01.2017, 19:21

gjesteinnlegg

HER, finner dere denne turtelnecken min.

Hvor lenge har dere kjent hverandre?

Jeg og Therese har kjent hverandre utrolig lenge og det er jeg utrolig glad for! Vi har kjent hverandre siden vi begynte i første klasse, men vi ble ikke bestevenner før i femte klasse.

Leser du bloggen til Therese?

Jeg er innom inni mellom, men det er ikke slik at jeg er på den fast. Jeg sjekker jo selvfølgelig inni mellom, må jo se hva hun driver på med.

Favoritt sminke produktet ditt?

Jeg har egentlig ikke noe spesielt favoritt sminke produkt, det er egentlig det jeg bruker til hverdags som jeg strekker meg til. Men hvis jeg kun kunne brukt et produkt hadde det vært Anastasia Browwiz.

Hva er ditt beste minne sammen med Therese?

Jeg og Therese har utrolig mange minner sammen, klarer egentlig ikke å velge ut et minne men det er nok Vågsli. Therese hadde faktisk vlogweek den uka vi var på fjellet og det var en så minnerik tur sammen med Therese og familien hennes. Senere skal vi også på både Shawn Mendes konsert og Justin Bieber konsert. 

Hvor nært forhold har dere?

Jeg og Therese har utrolig nært forhold, hun er den ene personen jeg kan gå bort til å fortelle henne noe om det skjer og hun er der alltid om det skjer noe for å støtte meg. Therese er utrolig god til å være en god venn, hun er så omtenksom. Jeg setter så stor pris på denne jenta. Men jeg vet også at Therese forteller meg alt tilbake, det er vel det som gjør at vi har et så nært forhold. Vi finner også på utrolig mye sammen.


 

Hvordan ble du og Therese kjent?

Jeg og Therese ble kjent gjennom skolen, vi hadde ikke kjent hverandre om det ikke var for skolen.

Har dere noen gang kranglet?

Vi har faktisk aldri kranglet der vi har blitt uvenner eller noe lignende. Vi er som regel de to som er på samme side og er enige om ting. Det er sjeldent vi er uenige. 

Skal dere gjøre noe spesielt sammen i 2017?

Som jeg sa skal vi på både Shawn Mendes i Oslo, Justin Bieber i Stavanger og med trinnet skal vi til Polen til høsten.

Ønsker dere at Madelen skal svare flere ganger slik som dette?

blogges

HVORDAN FÅ EN BEDRE BLOGG

09.01.2017, 17:09

Jeg får ofte spørsmål angående blogging, hvordan man kan starte en blogg, hvordan man får en "bra" blogg og hvordan man kommer på listen i Norge. Jeg har ikke noen spesielle tips å gi, men jeg har noen og de er veldig vanlige å gi men jeg håper dere får noe bra ut av disse tipsene. Jeg vet mange av mine lesere er nysgjerrig på dette med blogg og er interesserte i å lage en selv. Jeg sier ikke at jeg er verdens beste blogger eller at dere MÅ gjøre slik som meg. Men jeg gir dere min erfaringer så langt, dere velger selv om derre vil ta i mot tipsene mine.

Dere kan lage en GRATIS blogg på Blogg.no

♥ Vær deg selv 100%, jeg sier dette med en gang fordi jeg mener selv at dette er så pass viktig og må ikke glemmes. Mange går i fellen der de skriver om mote fordi alle andre gjør dette, og da ønsker de å følge trenden. Men hvis du er interessert i dataspill så blogger du om dette, for dette er dine interesser. Mange skriver om forskjellige ting bare for å få klikk, dette merker leserne fort. Leserne vil legge merke til om du interesserer deg for dette selv.

♥ Det er veldig viktig å variere innleggene dine og ikke blogge om det samme hele tiden. Ikke legg ut antrekk hele tiden, blogg gjerne om alt så faller inn hos deg. Blogg om fks sminke, antrekk, del dagen din, tips, anbefalinger osv.

♥ Kommentere på andres blogger kan være en god "reklame" for deg, for da sjekker gjerne de som fikk denne kommentaren ut din blogg. Hvis jeg ser de som kommenterer på min blogg har en egen blogg, da sjekker jeg den med glede ut!

♥ Bilder, lys er veldig viktig når det kommer til blogg! Da mener jeg veldig viktig. De fleste ser ofte kun på bildene, da mener jeg det er viktig å ha noen bra og interessante bilder. Lys kan du få hjelp med Studiolys (skal lage et eget innlegg angående de). Du kan også bruke vanlig dagslys. Men bilder er det også viktig å ha kvalitet på, gjerne skaff deg et speilreflekskamera om du ikke har. Men husk ikke bruk flere tusen kroner på et kamera med en gang, husk øvelse gjør mester så gjerne start med iphone om du er helt nybegynner.

HER, finner dere genseren. (annonselenke)

♥ Header, design er også viktig. Hvordan bloggen din eg bygd opp, finne leserne dine lett frem i bloggen? Har du et fint design blir leserne alltid litt mer interesserte og ønsker å sjekke ut bloggen din. Ha en stor header gjerne med et bilde av deg selv eller som presenterer hvem du er eller hva du blogger om. Du kan alltid finne gratis design på nettet, kjøpe design eller få noen til å lage til deg. Jeg syns ikke designe til blogg.no er noe særlig pene.

♥ Lesere er ikke noe som strømmer inn, dette er noe du må bygge opp! Jeg fikk ikke 100 lesere en gang før på et år, så ikke gi opp! Her gjelder det virkelig å sette seg mål, ikke si målet ditt er 1000 lesere med en gang med start lite så kan du heller pushe på etter hvert. 

♥ Det å vite hvem leserne dine er kan være en veldig viktig ting. Det kan være viktig å finne ut aldersgruppen, kjønn, hvor de bor osv. Dette kan være viktig informasjon til deg som skal dele innlegg med de. Da vet du akkurat hvordan du får oppmerksomheten deres.

 

Har du noen tips, som jeg ikke nevnte?

blogges

HAIR TUTORIAL

07.01.2017, 18:32

j7yzMk2Cfxo
 
Håper dere liker dagen video, det er utrolig mange som lurte på hvordan jeg gjorde håret mitt på nyttårsaften og derfor lagde jeg også en hair tutorial på dette. Jeg håper dere får litt hjelp ut i fra denne videoen, om du lager disse flettene gjerne send meg bilde på enten snapchat (theresesblogg) eller instagram (@Theresesorenes) HER, finner dere youtube kanalen min.
 
blogges

IT´S FRIDAY!

06.01.2017, 18:45

HER, finner dere genseren. #annonselenke

Det er vel flere enn meg som er skikkelig gira på at det er fredag? Jeg elsker virkelig helg det må jeg innrømme, og er skikkelig herlig å komme hjem etter en lang skole dag å kunne slenge skolesekken i gulvet. I dag skal jeg ut med noen venner, og i morgen skal jeg i selskap til en kjempe god venninne som dere har sett litt av før hun heter Tiril. Hun ble fjorten år i dag og håper hun har hatt en fantastisk dag som hun fortjener! På søndag skal jeg nok ut å trene, og folkens nå har jeg faktisk endelig begynt å trene på treningssenter og det tok meg tre måneder å komme meg dit. heh heh. Men som de sier, et nytt år nye muligheter. 

Men jeg håper dere får en helt amazing helg, gjerne send meg snaps av den på Theresesblogg ♥

blogges

UKENS SPØRSMÅL #31

05.01.2017, 19:06

Kleineste situasjonen som har skjedd deg?

Jeg får ofte dette spørsmålet og jeg har ikke hatt noe svar før nå. Jeg syns dette er døds kleint siden dette har aldri skjedd meg før og jeg opplever ikke så mye kleine situasjoner. Men hvertfall jeg er jo hele tiden på appen snapchat og har flere venner der som jeg snapper med. Jeg snappet med en gutt, jeg hadde tatt Alovera i ansiktet (for en slags ansikt maske). Når jeg har denne maska på, blir jeg helt tomat rød i ansiktet og da mener jeg absolutt helt tomat rød. Det ser ut som jeg har hatt tidenes trenings økt. 

Jeg og venninne mine sender bare tulle bilder til hverandre alt fra dobbel hake bilder, bilder der vi tøyser og ser helt forferdelige ut. Jeg tok altså en ufattelig stygg, og seriøse selfie med mitt tomat røde fjes, og var helt seriøs sånn totalt passbilde seriøs og endte opp med å sende det til den ene gutten jeg snakka med på den tida. Vet ikke hvorfor, men jeg syns dette var ufattelig kleint og kjente kleinheten i flere dager etter på. Men det er hvertfall noe jeg kan le av nå!

HER, finner dere genseren også! #annonselenke

Skal du på justin Bieber konserten 7.Juni?

Det skal jeg! Jeg ser virkelig frem til det.

Kunnet du ha vært vegetarianer i 1 måned?

Jeg har utrolig lyst å bli vegetarianer og jeg kunne godt prøvd det ut for en periode for å se hvordan det virkelig er.

Beste drugstorefondation til kombinert hud? (ikke full dekke)

Da vil jeg nok si True Match fra Loreal Paris, men min store kjærlighet går nok til Estee Lauder Doble Wear.

Er du forelsket i noen akkuratt nå?

oh yes.

Har du noen produkter fra makeup mekka? Hvis du har det. Anbefaler du de?

Jeg har faktisk ikke noe fra Makeup Mekka, men jeg har veldig lyst å teste noe ut. I dette nye året har jeg lyst å teste ut flere merker innen for sminke, fordi jeg er veldig slik at jeg går etter et merke som jeg kan stole på altså de jeg sverger til.

hva skal du søke på på videregående tror du?

Jeg skal nok søke på Design og handtverk, siden det er det jeg trenger første året for å komme på frisørlinja. Tror jeg?

Om du kunne vert med en kjendis en hel dag, hvem ville det vert og hva hadde dere gjort på?

Jeg hadde selvfølgelig hatt med meg Justin Bieber elle Kylie Jenner. Med Justin hadde jeg tatt han med på tidenes date, og blitt skikkelig godt kjent med han og hatt en utrolig bra kveld sammen med han. Med Kylie ville jeg nok gått på shopping med eller noe lignende. 

Hva kunne du ikke levd uten?

Venner og familie uten tvil!

Hva vil du jobbe som når du blir stor?

Jeg vil fortsatt bli Makeup artist og Frisør.

Hva lurer du på til neste gang?

blogges

GRWM / NEW YEARS EVE

03.01.2017, 18:04


HER, finner dere kanalen min om dere ønsker å abonnere!

ØNSKER FLERE DAGER SOM DETTE

02.01.2017, 18:39

Heisann!

I dag har jeg hatt en skikkelig produktiv dag! Jeg har fått filmet inn en krevende video til dere som kommer til å komme opp på kanalen så fort som mulig. Jeg har så mange videoer til dere nå som jeg gleder meg til å vise dere. Det er noe som jeg ser virkelig frem til.  Jeg ønsker virkelig flere dager som dette der jeg får gjort så mye som mulig. Dere som har fulgt med meg lenge nok vet godt at jeg helst ønsker å ligge i senga å se på serien Grey´s Anatomy. 

Men i dag har jeg faktisk fått gjort en del prøve øving, tatt en god hjemme trening økt, skal snart bake rundstykker (fikk sykt craving på det i går kveld!) og har filmet videoer. Jeg har fått gjort alt jeg ønsker og dagen er enda ikke over? Jeg som føler det har gått så fort. Men i dag var det også første skole dag for meg i 2017 og helt ærlig det var helt forferdelig å "våkne". Jeg har altså ikke sovet i helle natt og da mener jeg ikke sovnet i det hele tatt. Sist jeg sjekket klokken var den 04.10 og prøvde flere timer å sove helt til jeg ga opp. Men jeg helt sikker på jeg kommer til å sove som en stein i natt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde fra julaften.

blogges

HAPPY NEW YEAR

01.01.2017, 19:39

GODT NYTTÅR DERE! Det er offisielt 2017, og vi kan starte på en ny start og jeg gleder meg til å dele 2017 med dere. Jeg hadde en fantastisk fin feiring med mange kjekke personer i løpet av gårsdagens. Jeg håper dere stor koset dere for det er noe dere fortjener alle sammen. HER, finner dere min aller siste video fra  2016 der jeg takket dere for året som har vert og hadde med en liten q&a. Jeg har allerede filmet inn min første video for 2017 og har mange planer for kanalen som jeg gleder meg til å dele med dere.

Jeg ønsker bare å takke dere som har vært med meg i gjennom hele 2016, dere som kom i løpet av 2016 og dere som har gjort dette året amazing! Dere er absolutt noen av de som har gjort dette året til et utrolig bra og minnerikt år. Jeg har fått opplevd så mye bra i løpet av året og hatt noen nedturer men har klart å kommet meg vekk fra. Jeg har koset meg med å dele 2016 med dere og kommer til å bli minst like bra å dele det nye året med dere!

Jeg gleder meg til å finne ut hva dette året bringer! HAPPY NEW YEAR, enjoy every fuckin' piece of it!

blogges