hits

KJEKK DAG MED KLASSEN

27.02.2015, 15:44

Hei dere. I dag var jeg jo på ski-dag sammen med mellomtrinnet, på skolen. Jeg syns at det var veldig kjekt og jeg gikk helt opp til olalia. Olalia det var der vi gikk på langrenn, jeg går jo aldri på langrenn men det gikk veldig fint. Det var et langt stykke og gå opp, men når vi skulle ned igjen så rant vi nesten bare. Først gikk jeg sammen med Madelen & Frida, det ser dere på ene bilde. Men så følte Madelen seg ikke så bra, og frida hadde vondt i skuldrene tror jeg.

Så da gikk jeg et langt stykke sammen med Caroline, og så gikk jeg sammen med Caroline, Kristine og Kristine. Når vi endelig hadde komt opp til hytta så spiste vi, og noen grillet. Så tok vi noen bilder, så jeg har noen minner haha. Etter en god stund måtte vi ned igjen, sånn at vi rakk bussen tilbake til skolen! Tror alle hadde det kjekt, og jeg så mange smil igjen turen så :) Nå skal jeg kose meg, siden det er Fredag og endelig Heeelg!

Håper alle sammen får en super helg :)

Stor klem Therese.

SKIDAG I MORGEN

26.02.2015, 14:02

Hola! Åå endelig er jeg frisk, såå deilig og kunne være med venner igjen! Nå har jeg nesten nettopp komet hjem fra skolen og det var en helt vanlig og grei skole dag. Vi holder på og gjøre oss klare til og spile skoleturnering, og jeg gleder meg veldig mye. Jeg holder på med og øver til en naturfag prøve som vi skal ha i neste uke. Jeg skal prøve og øve mest mulig nå så slepper jeg og øve så masse i neste uke.

I morgen på skolen skal vi ha en ski-dag på mellomtrinnet, jeg gleder meg veldig mye til og gå på langrenn. Jeg går aaaldri på langrenn, så jeg tror ikke at jeg er så utrolig god. Men jeg tror det kommer til og bli en kjekk dag i morgen på skolen :)

Klem Therese.

TIPS TIL BLOGGINNLEGG

25.02.2015, 14:28

Hei alle sammen. Viss du blogger, har du noen gang opplevd og ha bloggsperre? Det er noe av det verste jeg vet, for da har du liksom ingen anelse om hva du skal blogge, om du står bare helt tom og det enste som står er "Hei alle sammen" eller noe sånt. Så derfor har jeg tenkt og gi dere noen tips til forskjellige type blogginnlegg som aldri går ut på dato og du kan bruke når som helst.

Håper du får bruk for noe av dette, Klem Therese.

1. Du kan legge ut dine favoritt ting i klesskapet eller noen antrekk du er helt forelsket i, nesten alle jenter liker jo sånt stuff.

2. Tips, tips tips woho! Alle sammen elsker jo og få tips, for eksempel til sminke, skjønnhet, unngå uren hud, oppskrifter det går egentlig an og gi tips om absolutt tips om alt.

3. Ha en konkurranse alle sammen digger jo konkurranser, spesielt viss det er noe interessant du har en konkurranse om.

4. Ta noen bilder av antrekket ditt og ha et outfit innlegg, det er noe av det enkleste du kan blogge om tror jeg! Kanskje du inspirerer noen (:

5. Videoblogg er alltid kjekt og se på, spesielt viss du ikke har hatt det før! Leserne liker forandringer, men ikke for store.

6. Ta noen inspirasjons bilder og lag mange forskjellige collager av de, og legg de ut. Det hadde jo leserne elsket tror jeg!

7. Du kan ha månedens favoritt, da anbefaler du både andre og leserne dine får en video! Tror de hadde elsket det.

8. Er du fortsatt usikker på hva du skal blogge om? Sett i gang med en spørsmåls runde vel, det er jo alltid kjekt :) 

MIN TIRSDAG

24.02.2015, 15:53

Blææh, nok en gang er jeg syk! Jeg har kjedet meg så utrolig mye i dag, men sånn er det jo og være syk man kan jo ikke gjøre noe med det. Det enste jeg har gjort til nå er å spise, se på tv og være på instagram. Jeg hater og være syk, siden du kan jo akkurat ikke være sammen med venner sånn som når du er frisk og sånt. Men jeg har jo en skjønn lillesøster som muntrere meg litt opp da.

Jeg har begynt og planlegge en DIY til dere siden jeg ikke har noe bedre enn og gjøre. Jeg gleder meg veldig mye til og visere dere det, tror dere kommer til og like den videoen, tror det kommer til og vare en stund. Jeg har to forskjellige ting, så jeg har ikke bestemt meg helt enda men skal jo ikke ha den enda så.

Gleder du deg til min første DIY video her på bloggen?

Klem Therese.VINTERFERIEN OVER

23.02.2015, 17:16

Hei alle sammen. Nå er det skole og vinterferien er over, egentlig utrolig kjedelig! Jeg var så utrolig trøtt i dag, og i tillegg var jeg forkjølet osv. I dag skal jeg prøve og gjøre mest mulig lekser, så skal jeg også være sammen med Ida siden vi har planer om noe. Var veldig deilig og se alle vennene mine i klassen da, siden den enste fra klassen jeg har vert med er Madelen så jeg savnet de andre litt.

Nå har vi starta med en fotball turnering på skolen, da skal vi spille kamper mot andre og sånt. Håper vi kommer langt, men det viktigste er jo og ha det morsomt og ha det kjekt sammen med venner. Jeg og Caroline holde på med en video til dere nå, siden har fått mange spørsmål om hun kunne være med i en video. Så hvorfor ikke? Så kommer nok en video i løpet av uken.

Har du vinterferie eller ikke?

Klem Therese.

OUTFIT OF THE DAY

22.02.2015, 15:44

Heii. I dag skal jeg være sammen med Caroline og Ida. Vi skal være ute siden det ikke regner, og det regner ganske ofte her på vestlande haha. Så endelig var det en dag uten regn altså, var nesten på tide. Vi skal være ute på pennyboard og kanskje finne på noe annet og, jeg klikka nesten på pcen min i dag siden var så redd jeg ikke fikk blogge siden internettet var dårlig.. Men jeg fikk låne søstera min sin pc, heldigvis!

 Senere i dag skal jeg bare slappe av siden det er min siste dag før jeg begynner på skolen igjen, og egentlig har jeg ikke noe lyst og gå på skolen haha! Har bare lyst og ha lengre fri, har vert forkjølet i hele dag og føler meg ikke i den beste formen. Håper jeg blir bedre til i morgen da..

Hva syns du om Antrekket?

Klem Therese.

INNKJØPS VIDEO

21.02.2015, 14:07

Hei alle sammen. Jeg har fått filmet inn innkjøps videoen fra Bergen, jeg har og lagt inn et klipp fra showet fra akvariumet i Bergen! Jeg syns det showet var kjempe kjekt, jeg likte sjøløvene best også. Jeg kjøpte ikke så utrolig mye, siden det ene jeg fikk var litt dyrt og det ser dere når dere ser videoen. Håper dere liker den og syns innkjøpene var fine og kanskje dere finnner noe dere og vill ha :) Hvis dere har noen spørsmål så er det bare til og spør

I dag skal jeg være sammen med Ida etter jeg og mamma, pappa, Caroline og Karoline har vert og handlet siden hun hadde bursdag på Tirsdag og da kjøpte jeg gave til hun i Bergen og den skal jeg gi henne i dag og så skal jeg kjøpe masse snop og sånt. Kommer nok et innlegg senere om det, gleder meg masse! Husk og trykk på Instillinger på videoen og sett på 1080HD på videoen, sånnd dere får bra kvalitet :)

Likte du videoen?

Klem Therese.

TING VI JENTER GJØR

20.02.2015, 15:00

// Tipset til instagramen til @Forjenter

Hei dere. Nå ligger jeg på teppe mitt og er egentlig klar for og gå i seng før jeg skal stå opp i morgen før, jeg reiser til Bergen sammen med familien min. Jeg er nok allerede i bergen når dere leser dette innlegget siden jeg skrev det på kvelden i går, siden jeg ikke får tid til og blogge noe i dag. Men jeg har vertfall tenkt og dele noen ting som er typisk oss jenter!

Jeg bare elsker og lese sånne ting som dette siden du kan allitd kjenne deg igjen av noe, er ikke en gang jeg ikke har gjort det. Håper dere får en fin dag alle sammen, og gjerne gi et lite hint om du vill ha en innkjøps video fra bergen :)


Kjenner du deg igjen av noe av dette?

1. Når du er på et offentlig sted så er det alltid et sikkerthetskamera og da vinker vi alltid, gjør en grimase eller begynner og danser foran det.

2. Når det skjer noe som noen kanskje ikke kommer til og tro på eller det skjer noe helt spesielt så ønsker vi oss alltid at vi kunne ta bilder med øynene.

3. Vi lurer alltid på hvordan vi ser ut i andres øyner eller hva de tenker om oss, vi er alltid nysgjerrige.

4. Dette skjer alltid med oss: En film er 2 timer. Gjett hvilken scenene som kommer når foreldrene våre kommer inn..?

5. Vi hater når folk bruker lang tid på og sende, så siden det tar så lang tid, blir vi spente... Også sender de bare "Hei eller Ok"

6. Når mobilen vår faller blir vi så redde og lei oss, Og når venninnen vår faller ler vi.

7. Når vi blås ut et stearinlys så tar vi alltid på det smelta stearinet og venter til det stivner og drar det av etter på! 

Klem Therese.

------------------------------------------------

MEG UTEN SMINKE :o

BESØK AV MADDE

19.02.2015, 20:12

Hei alle sammen. I dag har jeg har jeg hatt besøk av Madelen og vi lagde jo videoer som vanlig. Vi lagde både the smelling challenge og whisper challenge, vi kommer til og legge de ut på videofy og tror de kommer til og bli veldig bra. Vi såg også på en serie som heter life unexpected den er utrolig bra og kan anbefale den sterkt til dere. Senere så gikk vi opp til Caroline, Erik og Stine de såg en film og det ville vi også være med på.

Husker ikke helt hva filmen de såg heter, etter på så begynte jeg og madelen og redigere videoene. I morgen skal jeg til Bergen med familien min så det kommer innlegg om det på lørdag siden jeg ikke har pce eller noe sånt i Bergen. Gleder meg veldig mye,vi skal på akvariumet og shoppe og sånt så jeg gleder meg veldig mye. Vi kommer hjem sånn seint på kvelden.

Har du noen gang vert på Akvariumet? Var det kjekt der?

Klem Therese.


JEG HAR LAGD NOEN COLLAGER HÅPER DERE LIKER DE.


GLAD I DERE

18.02.2015, 21:06

Hei dere. I dag har jeg vert i badehallen sammen med Caroline, Erik og Madelen utrolig kjekt. Vi var der ganske lenge, jeg og madelen snakket neste bare sammen da. I mens Erik og Caroline gikk og hoppet osv. Vi rusjet i rutsjebanen alle sammen da så vi fant på noe sammen også. Når vi var ferdige i badehallen så lagde vi en video som jeg skal poste på videofy i morgen (@theresesorenes) Den heter 7 second challenge, og den ble super morsom!

Dere bør absolutt sjekke den ut i morgen, tror dere kommer til og like den. Det er ikke alle som har videofy da, jeg kommer ikke til og poste den her siden den ikke er den beste redigeringen siden den var litt vanskelig og redigere den. Nå er alle sammen hos meg og skal kanskje se en film eller noe sånt, vi skal se operasjon arkits den filmen er super braa! Elsker den har sitt den et par ganger. Håper dere liker bildene vi tok sammen :) Ha en fin kveld alle sammen.

Har du videofy? Hva heter du der?

Klem Therese.OPPUSSING PÅ ROMMET

18.02.2015, 14:01

Hei alle sammmen. I går var jeg på Ikea derfor det ikke kom noe spesielt innlegg her på bloggen. Vi var der i hele dagen, jeg kjøpte meg masse nye møbler og ting til romme siden jeg skal pusse det opp. Utrolig deilig og få noen nye ting til romme, jeg syns romme ble mye finere med en gang. Jeg har ganske lite rom, i forhold til de fleste men jeg bryr meg ikke akkurat så mye. Jeg fikk både sminkebord, nattbord, puter til senga, teppe, lampe, speil og noen andre ting. Jeg hadde allerede bestemt meg for hvordan romme mitt skulle se ut. Speilet er ikke oppe enda siden er ikke vits når jeg skal tapetsere rommet og fjerne panelet.

Jeg har planer om og ha en rom-tour når rommet mitt er ferdig så kan dere si hva dere syns og se hvordan de ble. Jeg hadde tenkt og filme romme før og etter men det glemte jeg for jeg har allerede begynt og pusse det opp. Det var noe de ikke hadde inne på ikea, og det skal broren min ta med seg hjem siden han bur i stavanger. Det var en stol til sminkebordet mitt og noen lanterner som jeg skal ha på speilet tror eller over senga. 

Hva syns du så langt?

Klem Therese.VINTERFERIE

16.02.2015, 14:00

Hei dere. Nå har endelig vinterferien startet, den startet i helgen på en måte men nå er den skikkelig i gang! I dag tidelig så kom Caroline og nå har hun endelig flyttet inn og jeg har gledet meg så lenge nå og nå er det endelig gjort. Vi spiste pannekaker når hun kom kjempe godt, kjempe lenge siden jeg hadde spist så gode pannekaker haha. Vi kjørte etter på og hentet tapeten til Caroline sitt rom, jeg har funnet en tapet til rommet mitt tror jeg eller jeg er litt usikker på om jeg har lyst på den.. Men jeg tror jeg kommer til og velge den viss jeg ikke finner en enda finere.

Jeg har ikke noen spesielle planer ut over kvelden, men tror jeg skal være litt ute så finner kanskje jeg og Caroline på noe sammen. Det er jo vinterferie og da kan jeg jo sove så lenge jeg trenger og det er såå deilig, jeg elsker og kunne sove litt ekstra lenge isteden for og våkne sju om morgenen. Tror dette kommer til og bli en veldig kjekk vinterferie, på onsdag skal vi på Ikea og på Fredag skal vi skal til Bergen tror jeg det var siden vi skal til Akvarium et og sånt, så skal vi kanskje på fjellet.

Har du vinterferie? Hva skal du i vinterferien?

Klem Therese.

Dette er Caroline :)

SUNDAY

15.02.2015, 15:02

Hei alle sammen.  Nå er det endelig søndag og jeg kan bare slappe av! I dag har jeg endelig fått meg full versjon av picmonkey.com altså der jeg redigerer bildene mine, viss dere vill redigere bilder der så er det også gratis men da er det en del ting dere ikke kan bruke. Jeg brukte picmonkey før jeg kjøpte den fulle versjonen også så det kan jeg anbefale :) I dag skal jeg nyte det fine være med og gå en tur sammen med Mico, og være ute sammen med han så skal jeg lage videoer til videofy.

I kveld så har jeg planer sammen med Ida, lenge siden dere har hørt at jeg skal være sammen med hun vi er litt dårlige på og finne på ting sammen sånn som vi gjorde før. Så jeg savner hun så skal bli deilig og tilbringe tid sammen med Ida, har jo kjent henne hele live nesten så vill jo ikke minste kontakten sammen med hun! Har dere forslag til en film som jeg og Ida kan kose oss med? Akkurat nå så sitter jeg foran pc-en og ser på serie og spiser ananas på boks og det er utrolig godt haha bare digger det ! Ha en super fin søndag alle sammen :)

Her er noen bilder jeg tok i dag, hvilket likte du best ? 

Klem Therese.
EN HERLIG DAG MED VERDENS BESTE

14.02.2015, 19:45

Hei alle sammen. I dag har jeg koset meg sammen med verdens herligste gutt. Jeg er så utrolig glad i han så var deilig og tilbringe litt tid sammen med han. Føler meg så heldig som har han, kan være meg selv med han alltid og han liker meg for den jeg er. Jeg var jo så heldig og fikk verdens skjønneste gave av han! Jeg trodde jeg ikke skulle få det jeg fikk jeg trodde egentlig det var noe helt annet, så jeg ble utrolig glad når jeg åpnet gaven!

Jeg fikk en bamse som hadde bilde av oss to på genseren sin eller hva det var men det var vertfall utrolig skjønt syns jeg! Jeg har faktisk et navn til bamsen haha, han heter Alfred syns det navnet er så kult haha. Jeg fikk også sånn "Hjertegodteri" eller hva jeg skal kalle det, passet bra siden det er lørdag. Jeg og Håvard har faktisk vert sammen i et halvt år uten om den lille pausen vi hadde etter nyttår.. Han er bare helt elsk og noen ganger er han til og le av! Har kost meg veldig masse i dag sammen med Håvard.

Har du fått en Valentines gave av noen?

Klem Therese.

VALENTINES DAY

14.02.2015, 14:30

Hei og god Valentines day til dere! Dette er en av mine favoritt dagene mine i løpet av året, siden det er en dag der du kan være sammen med kjæresten og kose deg eller være sammen med en utrolig god venn du setter pris på. I dag skal jeg være sammen med Håvard og kose meg siden det er selveste valentines day og jeg gleder meg utrolig mye til og se han siden er en god stund siden sist. Begge har hatt det travelt med forskjellige ting og derfor har vi ikke hatt tid til hverandre så skal bli deilig og se han igjen! I dag skal jeg bruke lørdags dagen på han og meg, tror jeg kommer til og være der en god stund siden nå har vi tid.

I dag har det vert et utrolig utrolig fint vær, nesten sommer allerede jo jeg kunne jo gå ute i t-shorte. Så utrolig fint vær på vinteren er ikke ofte vi har så det var jo bra det ble så fint vær den dagen jeg skal være sammen med Håvard. Etter jeg våknet i dag har jeg bare vert ute og tatt bilder og sånt ikke noe mer enn det.. Men jeg håper dere får en fin Valentines day sammen med kjæresten din eller en venn! Kommer sikkert et litt sent innlegg når jeg kommer hjem.

Hva skal du i dag ?

Klem Therese.

VINTERFERIE

13.02.2015, 16:23

Hei. Åh nå er jeg så glad for at det er vinterferie skal bli deilig og ikke tenke på skole eller noe sånt. Fredag på skolen går som oftest veldig seint og er kjedelig siden vi har sånne fag som jeg ikke er så glad i, og derfor er det litt ekstra kjekt og slenge sekken fra seg når jeg kommer hjem! Men i dag var det enda kjekkere siden det er vinterferie endelig. I morgen er det jo Valentines day så derfor holder jeg på med Valentin gaven til Håvard fra meg siden jeg skal være sammen med han i morgen.

Gleder meg skikkelig mye, tror dette kommer til og bli min beste Valentines day siden jeg er sammen med han. Har gledet meg så mye til denne vinterferien siden Caroline flytter inn og vi skal til Bergen på akvariet, pluss at vi skal til Ikea for og kjøpe nye møbler til rommet mitt og Caroline sitt. Jeg kommer jo til og være masse sammen med venner og familie og sånt i løpet av ferien også. Vi skal kanskje ta oss en tur på fjellet og er utrolig lenge siden jeg har vert der så jeg gleder meg så klart. 

Hvem er din Valentin?

Klem Therese.

DR.MARTENS

12.02.2015, 17:00

Hei alle sammen. I går så var jeg med mamma, pappa og Caroline og shoppet siden begge to trengte litt nye klær og sko. Jeg kjøpte meg selvfølgelig dr.martens sko eller fikk de av verdens beste mamma og pappa. Jeg ble utrolig glad siden jeg har ønsket meg de skoene utrolig lenge og nå fikk jeg de endelig. De er veldig behagelige og gå i og utrolig tøffe på. Jeg bare elsker de og de koster ca 1400.- eller litt mer. Skulle egentlig kjøpe med for men det er ikke vits når det nærmer seg vår og sommer.

Senere i dag skal jeg være sammen med Caroline så skal vi kanskje se en film så finner vi sikkert på noe annet og. Jeg må også bli ferdig med matte leksa siden den er til fredag, og skal skrive litt om en engelsk lekse siden vi holder på med en bokmelding greie. I dag er siste dagen jeg ser Caroline før hun flytter inn, hun flytter inn på mandag og jeg gleder meg masse!

Hva syns du om skoene? Har du dr.martens sko?

Klem Therese.

NEW IN FROM SHEINSIDE

12.02.2015, 14:43

// Sponset innlegg av Sheinsside.com

Hei dere. I dag fant jeg denne herligheten min i postkassen jeg ble så glad etter jeg fant hente lappen til min første sponset pakke! Jeg har alltid ønsket meg en lignende genser som denne og denne var jo helt perfekt og bare digger den. Den er fin og behagelig på samme tid og ikke minst utrolig kul. Pakken kom veldig fort syns jeg, trodde den ikke skulle komme så raskt denne koster 139.- men er verdt penge må jeg bare si til dere. Anbefaler denne genseren den er helt hvit og står med store "WANG" bokstaver som går litt ut og den ser bare utrolig kul ut. Passer bra til at det er vår snart og den passer jo sammen med det meste siden den er hvit og det er jo bra. Jeg likte spesielt stoffe på genseren det er så behagelig må jeg bare si.

Klem Therese.

-HER- FINNER DERE GENSEREN

UKENS SPØRSMÅL

11.02.2015, 14:00

Hei alle sammen. Nå tenkte jeg og ha ukens spørsmål og viss du vill at jeg skal ha en spørsmåls runde i mars så gjerne si det, orker ikke og ha det viss det ikke er noe dere ønsker dere. Men jeg skal vertfall nå svare på noen spørsmål som dere stiller meg enten i kommentarfeltet eller på andre sosiale medier. Jeg får mange spørsmål daglig så kan være godt og få svart på de her så alle kan lese svarene her.

Lurer du på noe?

Klem Therese.


1. Kan du forklare sminken din dagelig i et innlegg en gang?

Ja, jeg kan prøve på og få gjort det en gang eller jeg bare kan ta det fort nå og kanskje mer grundige detaljer senere. Jeg bruker aller først en dag krem, så tar jeg på fondation i hele ansiktet, tar på mascara og fikser brynene mine og bruker øyenbrynspenn.

2. Hvordan får du egentlig tid til så mye blogging? så du gjør du holder oss veldig bra oppdatert.

Jo, Tusen takk for det er jo koselig og høre at jeg er flink til og oppdatere dere noe som jeg selv syns at jeg bør bli flinkere til. Men jeg bruker utrolig mye tid på bloggen jeg tenker på bloggen hele tiden egentlig, jeg legger alltid tid til bloggen og når jeg kommer på noe og blogge om som av og til kan være vanskelig så skriver jeg alt sammen ned. Jeg får det ofte travelt spesielt i denne uken her men jeg prøver så godt jeg kan.

3. Har du noen andre ting som du holder på med på fritiden uten om at du blogger?

Ja, jeg går jo på cheerleadning som der kanskje vert og så baker jeg ganske mye som dere kanskje har oppdaget etter jeg legge alltid ut bilder av det jeg har laget som oftest. 

4. Hva drømmer du om i fremtiden?

Jeg er faktisk litt usikker på det men meg og Ida har en liten plan som er veldig liten mulighet for at det skjer. Vi har nemlig lyst og reise til L.A og kjøpe en leilighet der når vi nærmer oss 19-20 og leve livet og shoppe der og jeg kan blogge, siden jeg har lyst og blogge videre i livet det er jo en del av drømmen min.

5.Syns du det er flaut når noen kommer bort og tar bilde med deg eller tar snik bilde?

Nei, ikke nå lenger siden jeg har blitt vant til det siden det har skjedd noen gang. Første gangen var det jo utrolig kleint men etter den gangen har det ikke vært så flaut.

6. Kan du begynne med videoblogger?

hmm, kanskje jeg er fortsatt utrolig usikker på det der siden jeg har jo aldri lagd det før og sånt. Men kan være jeg lager det inni mellom bare visst det er noe dere ønsker dere her på bloggen og vill at jeg skal lage.

JANUAR FAVORITTER

08.02.2015, 16:00

Hei alle sammen. Nå har jeg tenkt til og ha Januar favoritter i et innlegg, siden blir litt stress med og lage en video. Jeg har det jo ganske travelt fremover, så derfor kan det ta litt tid før jeg kommer ut med nye videoer. Men jeg skal legge ut en del videoer på videofy, så kan være vert og få med seg de altså, jeg heter Theresesorenes der også. Jeg har gledet meg til dette innlegget selv en god stund nå, derfor lager jeg det nå. Håper dere også liker at jeg kommer med sånne innlegg så dette i løpet av månedene som kommer nå.

Men jeg har et lite problem for tiden, nå sitter jeg en liten stund og ikke har en anelse om hva dere ønsker at jeg skal blogge om, så finner jeg ikke alltid på noe. Så jeg hadde satt pris på om dere hadde kommet med noen forslag til meg i kmt. Jeg lover at jeg skal være flinke til og oppdatere videre, føler at jeg har lugget på bunn litt i det siste med gode oppdateringer om dagen min.

Klem Therese.


VISST DERE HAR NOEN SPØRSMÅL OM TINGENE JEG VISER DERE SÅ ER DET BARE TIL OG SPØRRE.

1. Favoritt serien min denne måneden har vert The vampire diares! Utrolig godt og være ferdig med den.


2. Favoritt dekselet mitt har vert et rosa deksel som har pels, det er fra Ebay (:


3. Favoritt vesken min har vert vesken min fra Micheal kors den er bare elsk.


4. Jeg kjøpte en selfie stick på ebay også som jeg har brukt en del i Januar :)


5. Jeg har brukt den baby rosa cardigan min 1000 ganger i januar, jeg bare elsker den!

6. Jeg må nå ikke glemme body mistene mine som jeg har brukt så utrolig mye etter jeg fikk de i januar! Anbefaler de, jeg kjøpte de hos nordicfeel.no


7. En type "ansiktmaske" som hjelper utrolig godt mot hunde, jeg bruker den 3-4 ganger i uken. Den funker utrolig bra, og har hjulpet mye!


8. Real techniques kostene mine, jeg har bare 2 stk. Den ene er til fondation og den andre til blush!


9.Så er den en mascara fra Loreal Paris som erstattet Victoria secret mascara mine med en gang! Jeg er helt forelsket i den etter jeg fikk tom for de andre...

10. Så er det en av mine aller største favoritter altså Mac leppestiftene mine!


BLOGGTIPS

07.02.2015, 20:48

Hei. Jeg tenkte og komme med noen bloggtips til dere, siden jeg har faktisk aldri hatt det før. Jeg begynner og få en del lesere og mange av de har blogg selv. Det er en del som sender meg spm om det med blogg så jeg tenkte rett og slett og hjelpe dere på veg litt. Jeg har jo blogget utrolig lenge nå, så jeg føler selv at jeg har kommet inn i det men det er jo alltid noe som kan bli bedre! Men jeg skal lære dere noe av det jeg lært opp gjennom årene med blogging.

Først av alt bør dere jo finne et navn du liker, enten så kan du sette sammen etternavnet ditt eller bruke en forkortelse. Bloggen din kan egentlig hete hva som helst, men anbefaler ikke at det er vanskelig og langt. Du må jo ha et design til den og, ikke sant? Jeg vet en del blogger som har gratisdesign, så slipper dere og bruke penger på og enten kjøpe et eller på et lagd. Mitt design er laget av Ane Karine Estil, hun er utrolig flink jeg spurte om hun kunne lage et til meg og det ville hun og det ble jeg utrolig glad for!

LISTE OVER GRATIS DESIGNERE:

Inaanjuta.blogg.no (hun har video om hvordan du gjør det også)

Zhangmeimei.blogg.no

Tonjemt.blogg.no

Design: Du bør ha et design som viser hvem du er, og passe til din blogg og det er veldig fint viss du har noen enkle farger. De fleste syns det er for mye visst du har fks: Knask rosa eller noe sånt. De fleste holder seg til: Beige, hvit, grått og svart. Du bør passe på at headeren passer bra sammen med designet også!

Bilder: Før så brukte jeg ipad bilder til min blogg, men jeg fikk meg endelig kamera til slutt og alt ble så mye bedre. Bildene mine var ikke utydelige lenger og flere syns bildere mine var mye bedre! Du trenger ikke noe fancy kamera til flere tusen, men du kan bare bruke et vanlig kamera til 300 kr. Men de fleste topp-bloggere bruker kamera som koster litt, mitt kostet ca 3000 kr. Du bør alltid ha et bra lys når du tar bildene dine også, helst ta de ute på dagen siden da har du godt med lys. 

Redigering: Nesten alle bloggere redigere bildene sine på ett eller annet vis, jeg bruker mest picmonkey.com siden jeg syns det er et utrolig bra program. Du kan fikse på det meste der, og du kan lage helt enkle og greie headere der også. Jeg bruker det programmet ca hver dag nesten! Jeg anbefaler det sterkt :)

Innleggene: Du bør skrive innleggene dine på bokmål siden de fleste kan lese bokmål, ikke skriv DIALEKT! Alle har forskjellige dialekter og er ikke sikkert andre skjønner hva du skriver og du får en litt rotete blogg.. Det er jo alltid kjekt viss du har store lyse bilder, som har en rimelig størrelse.

Håper dere får bruk for dette, og sorry for det ble litt seint. Bilder der jeg er helt naturlig og uten sminke på bildene :o Enste som er redigert er at det er effect på bilde.

Klem Therese.
SATURDAY

07.02.2015, 16:40

Hei. Nå er det endelig lørdag, den dagen du kan kose deg mest på. Jeg liker lørdag best av alle dagene i hele uka, så jeg gleder meg alltid ekstra mye til lørdagen. I dag skal jeg se på serie og snakke en del sammen med venner og noen andre jeg ikke snakker med så ofte, vi har utrolig stygt vær ute og det ødela alt. Siden jeg skulle ut ta noen nye bilder til bloggen siden er ikke så ofte jeg gjør det, men når jeg våknet var det helt forferdelig vær for og si det sånt. Derfor får jeg heller finne en annen løsning, kanskje jeg kan ta de neste helg. Jeg kommer til og se en del på serie tror jeg, og selvfølgelig kose meg med godteri det er jo lørdag!

Jeg får en veldig travel uke denne uken siden er en del ting som skjer denne uka. I morgen er det jo morsdag, jeg har nettopp vert og fikset gaven min til mamma jeg pleier alltid og enten lage noe til mamma eller kjøpe noe. Jeg tror mamma kommer til og bli glad for gaven jeg skal gi hun, Caroline kommer også i morgen så jeg tror det kommer til og bli en veldig kjekk dag i morgen :) Til nå har jeg laget noen videoer, fikset gaven til mamma og ikke minst spillet just dance. 

Skal du lage noe til mammaen din i morgen?

Klem Therese.


SIDEN JEG IKKE HAR FÅTT TATT NOEN BILDER, SÅ FÅR DERE LITT INSPIRASJONS BILDER FRA WE HEART IT. JEG LIKER DISSE BILDENE VELDIG VELDIG GODT :)

♥ FØRSTE MØTE MED FOSTER-SØSTRA MI ♥

06.02.2015, 18:45

Hei alle sammen. I dag har jeg hatt en super dag, siden jeg fikk endelig møte foster-søstera min. Har gledet meg veldig mye til fredag, og i dag var det endelig fredag! Hun heter faktisk nesten det samme som den andre søstera min, eller de heter det samme bare en liten forskjell♥  Siden storesøstera min heter Karoline, og hun jeg møtte i dag heter Caroline med C det merket jeg i dag var litt avansert, siden når jeg ropte på Karoline så reagerte jo begge to. Men jeg tror dette kommer til og gå super bra, Caroline var kjempe snill og hyggelig. Jeg utrolig spent når broren min kom og hentet meg på skolen i dag, siden det var første gang jeg så hun 

Vi visste hun rommene først, hvor ting var og litt sånt, etter på spiste vi Taco siden hun kom jo rett etter skolen og da skulle vi spise. Vi bladde gjennom en del tapeter, siden hun må jo velge seg en tapet som hun kan ha på det  nye romme sitt. Vi spilte også litt Wii, siden broren min har nettopp fått jeg en ny Wii og siden hun syns det var kjekt så gjorde vi det. Vi snakket jo en del også, om hva vi likte og gjøre på fritiden og sånt også så vi ble mye bedre kjent og sånt.

Hun var vertfall en utrolig herlig jente, og tror vi kommer til og trives kjempe bra og nå gleder jeg meg masse til søndag siden da kommer Caroline igjen. Etter Caroline og de hun bur hos nå hadde kjørt hjem igjen, så kjørte jeg, Charlotte og Karoline på Amanda siden vi skulle kjøpe litt klær og noen så ting. Nå er jeg hjemme igjen og sitter og blogger og skal snart sette meg ned og se på serie og lage meg kakao 

Hva har du gjort på i dag? 

Klem Therese.

MOTE FOR JENTER

05.02.2015, 18:10

Hei. I dag har jeg vert på skolen sånn som alle andre, var en helt vanlig dag på skolen. Jeg skulle være med Frida hjem etter skolen, men etter vi hadde spist og sånt ble jeg utrolig utrolig dårlig. Jeg fikk veldig vondt i magen, og jeg ble hentet og på veien hjem så spydde jeg men heldigvis så klarte vi og stoppe før det havnet i bilen.. Var veldig dumt at jeg ble dårlig siden hadde veldig lyst og være sammen med Frida ! Men vi får tatt det igjen en annen gang, Håper jeg blir bedre til helgen, siden dette blir en litt spennende helg som dere får høre mer om senere.

Det er en liten stund siden jeg har hatt mote for jenter, her på bloggen derfor skal jeg ha et lite innlegg om det nå. Jeg har ikke hatt så mye tid til det, når jeg har gjort mye mer her på bloggen min. Skal prøve og gjøre det litt oftere, men det kommer bare ut når jeg har tid. Det er jo mange av dere som ønsker at jeg gjør dette litt ofte, men nå vet dere hvorfor jeg ikke har postet det før nå.

Liker dere at jeg har mote for jenter?

Klem Therese.


Genser: Only

Bukse: Dr.demin

Sko: Dr.Martens

Vekse: Pices


Hele antrekket finner dere hos Cubus, kjempe fint antrekk :)


Skjorte:
Bikbok

Bukse: Gina tricot

Ring/Armbånd: Gina tricot

Neglelakk: Essie


Bukse: H&M

Topp: Vero Moda

Smykke: Mango

Sko: Converse

LINKE TIL DIN BLOGG - KONKURRANSE

05.02.2015, 15:00

Hola! Jeg tenkte og ha en linke runde der jeg velger noen blogger jeg velger og linke til her på bloggen min, det kan være litt kjekt. Jeg får så mye inspirasjon for andre bloggere og lesere selvfølgelig. Men det er så utrolig mange flinke bloggere der ute, som fortjener flere leser og vise sin blogg. Så derfor gjerne legg igjen en kommentar om hva du blogger om, og gjerne link til bloggen din så jeg kan gå inn og kikke  Jeg kommer til og se gjennom alle sine blogger, du kan og legge igjen en kommentar om en blogg du liker, så kanskje jeg aldri har lest det hadde også vert kjekt :)

Jeg har tenkt en stund på og gjøre dette, og nå følte jeg tiden var inne for og ha en liten konkurranse på en måte. Det er jo litt annerledes i forhold til en giveaway eller noe lignende.   Jeg kommer til og velge en eller to blogger som jeg kommer til og legge igjen et innlegg om, og får direktelink til sin blogg og jeg blir venn med de på blogg.no viss jeg ikke er det allerede :) Håper dere blir med   Jeg gleder meg veldig til og se gjennom bloggene deres!

Hva liker du best med og blogge? Hva blogger du om?

Klem Therese  

VAFFEL JAKKE OUTFIT

04.02.2015, 17:00

// JAKKE: ZARA // BUKSE: BIKBOK // SKJERF: ? // SKO: ? // VESKE: EBAY //


NOEN TING DERE KANSKJE LURER PÅ

04.02.2015, 13:24

Hei. Jeg får en del spørsmål for tiden om litt forskjellige ting, så jeg tenkte og ta det opp her så får alle vite svaret. Så slepper jeg kanskje og svare på det samme flere ganger, det er litt slitsomt. Fikk veldig mange spesielt i går, kan være fordi jeg fikk en del nye følgere i går, og noen har kanskje ikke sett meg før. Så det var veldig mange som spurte meg om det samme, så derfor tenkte jeg og lage et innlegg ut i fra det. Dere får jo svar på noe dere også da, kanskje dere ikke visste det om meg før :)

Bruker du falskevipper eller vippe extensions?

Svar: Nei jeg bruker ingen av delene, jeg har 100% originale vipper eneste jeg bruker er en mascara fra Loreal paris. Jeg er litt for ung til og bruke sånt til normalt tror jeg, jeg blir jo bare 13 år kanskje litt for tidelig.

Bruker du noe spesielt i håret ditt?

Svar: Jeg bruker egentlig ikke noe spesielt i håret mitt, bruker en tørr shampo og en vanlig shampo & balsam. Jeg har funnet en bra shampo & balsam, jeg skal kanskje kjøpe de på nettet vi får se.

Blir du sponset på bloggen akkurat nå?

Svar: Ja, jeg blir sponset på bloggen nå. De heter Sheinside, og de skal sende meg klær så kommer jeg til og ta bilder av de og legge de ut her :) Bare til og glede seg, kommer til og komme masse kult.

klem Therese.


Nå skal vi på cheerleadning, å her får dere se outfiten min for trening haha. Ble litt dårlige bilder siden tok ikke med kamera, tok de med iphone 6.. Fikk ikke tid til og bruke kamera osv.


♥ FRIENDS FOR LIFE

03.02.2015, 20:36

Hei. I dag har jeg vert sammen med Madelen, Frida, Adlan og Andreas. Frida var der ikke i starten, siden hun visste ikke om det tror jeg, men hun kom litt senere på kvelden. Vi hadde det veldig kjekt, vi spiste snop så begynte vi og snakke om litt sånn private ting så vi trengte og snakke om osv. Kom litt seint innlegg om dagen min i dag siden jeg har vert en del sammen med vennene mine, siden de andre ukene har jeg hatt det litt travelt og da har jeg ikke fått så mye tid. Så det var egentlig veldig deilig og tilbringe litt tid uten og tenke på og ta bilder eller noe sånt, bare "chille" sammen med venner.

Så det var veldig kjekt og være sammen med de, og gjøre noe annet enn og sitte hjemme og se på serie. Jeg kom litt seint siden vi gjorde veldig mye, så gikk guttene og da giddet ikke vi og bare sitte der på mobilen. Det er typisk at det blir alltid at vi er igjen og sitter på mobilen og ikke gjør noe som helst. Nå kom jeg jo nettopp hjem, så skal jeg lage meg mat og kanskje ta en dusj og ikke minst ta ansikt maske, vill dere ha en night-routine her på bloggen en gang? 

Hva har du gjort i dag? Hva vill du at jeg skal poste på bloggen fremover?

Klem Therese.

 


 

Så gjennom litt gamle bilder av meg når jeg var liten i dag også. Her får dere se noen også haha..OUTFIT OF THE DAY

03.02.2015, 15:53

// VEST: CUBUS // TOPP: BIKBOK // BUKSE: WOW // VESKE: MICHAEL KORS // SKO: CONVERSE //


EASY OUTFIT

02.02.2015, 15:00

// GENSER: CUBUS // BUKSE: WOW // SMYKKE: CMYK // SKO: CONVERSE //TIPS TIL OVERNATTING

01.02.2015, 18:00

// Tips.for.jenter sitt tips

Hola! Jeg har spurt forskjellige jentetips Instagram brukere om jeg kan bruke tipsene deres her på min blogg, og det fikk jeg lov til. Jeg liker veldig godt og få tips, og det er så utrolig mange gode sånne brukere. Men jeg kommer bare til og legge ut tips fra en bruker om gangen, så blir det en annen bruker sitt tips i neste innlegg. Håper dere liker at jeg legger ut tips, og gjerne kommentar hvilke tips du ønsker deg her på bloggen min :) Første tipset som jeg poster her er om overnatting, når jeg har er vi ofte på mobilen eller ser film eller noe sånt... Viss du er sånn som meg når jeg har overnatting, bør du sjekke ut disse tipsene. Jeg har vertfall bruk for de.

 ♦ Nummer 1: Ha MASSE snacks som dere kan spise utover kvelden- i tilfelle noen blir sultne: Popcorn, iskrem, godteri og potetgull.

 ♦ Nummer 2: Planlegge hva dere skal gjøre og finne på, gjerne dagen før. Tror ikke du vill ha en kjedelig kveld.

 ♦ Nummer 3: Ha noe gøy som er planlagt som: Vannballong krig, Whisper Challenge, være ute og ta bilder, nødt eller sannhet. Gjør det dere liker og gjøre og interesserer dere før.

 ♦ Nummer 4: Se morsomme Vines, Youtube videoer eller se en film på Netflix eller en du har kjøpt som dere liker.

 ♦ Nummer 5: Snakk med venninne dine, viss dere er en gruppe med jenter, er det ganske god tid til og snakke om følelser, gutter og alt annet jente ting, MEN husk ikke baksnakke.

 ♦ Nummer 6: Ha ChubbyBunny Challenge! Å en putekrig sammen med venninnene dine. Det er din overnatting og du bestemmer ^^


Når hadde du din beste jentekveld? Har du ofte jentekvelder?

Klem Therese.