hits

VINTERLYD I BERGEN

29.02.2016, 17:32

Da var jeg endelig hjemme igjen fra Bergen, og det har vært en fantastisk helg! Jeg kom på fredagen og var der helt til søndag. Jeg har vært sammen med Frida, noen venner av hun og Andrine. Når jeg kom fram med bussen til Bergen så plukket Frida og moren hennes meg opp på busstoppet før vi kjørte videre hjem til hun. Vi tok med oss pizza hjem, og når jeg kom frem til de så møtte jeg de venninnene hennes som vi skulle være sammen med. De var utrolig hyggelige. Det første vi gjorde var å spise, og resten av kvelden brukte vi egentlig bare på å bli kjent, spise snop&chips, sminke oss faktisk og kose oss sammen!

Vi våknet veldig tidelig på lørdagen for å dra på flyplassen for å møte de fleste artistene som skulle være med på vinterlyd. Der møtte vi de fleste og tok bilde med de vi ønsket. Vi møtte Stayzman, Adrian Emilie, Morgan sulele, Sandra Lyng, Marcus og Martinus og flere. Der var vi en liten stund sammen med de, og tok bilder og så videre. Når vi var ferdig på flyplassen tok vi bybanen til Bergen sentrum for å gå til festplassen der vinterlyd skulle være. 


(dette siste med Marcus er mobilbilde, så sorry for kvaliteten)

Først av alt så gikk jeg og Andrine for å spise på Mc donalds siden vi begge var utrolig sultne. Når vi var ferdige prøvde vi å finne hotellet artistene skulle være på. Noen timer før arrangementet startet så gikk vi ned for å ikke få noen utrolig dårlige plassen, og vi endte opp med 2/3 rad så det var jo bra. Vi var med på noen konkurranser men ingen av oss vant. Konserten startet klokken tre, og konserten var utrolig bra! Alle artistene var utrolig flinke. Men jeg var der mest for The Main Level siden det er de jeg er fan va. Marcus og Martinus var også utrolig flinke på scenen! 

Etter konserten så gikk vi opp på hotellet til artistene siden jeg ønsket å møte gutta igjen, og jeg hadde bestemt meg for å ikke forlate Bergen uten å ha møtt The Main Level igjen. Siden det nesten var et halvt år siden sist. Imens vi ventet på at de skulle ankomme hotellet så møtte vi Eirin (en kjent blogger). Vi tok bilde med hun imens vi ventet. Men imens vi snakket med Eirin så kom pustelig gutta. Da kom smilet frem, og vi gikk bort til de, snakket med de og tok bilder med de.

utrolig fornøyd med bildene jeg fikk med Alex!

ble fornøyd med de bildene med Laurent og Sander også!

wow. Det var så utrolig godt å møte de igjen har savnet de så utrolig mye. Det er ikke så alt for lenge til at jeg ser de igjen for 1.April så reiser jeg til Stavanger for å dra på ein konsert der. Jeg gleder meg som en liten drittunge allerede. Jeg syns bildene jeg tok med gutta ble utrolig fine så det var bra. Når gutta gikk inn på hotellet så ble det veldig mange folk samlet rundt hotellet. Det var mange mainers og mm?ers og så videre som ventet på å få prøve og få møte idolene sine.

Både TML (The Main Level) og M&M (Marcus&Martinus) kom av og til i vinduget og kastet ned litt ting til oss og så videre. Vi gikk etter en liten stund siden vi hadde lite håp om at de kom ut igjen siden va uuuutrolig mange folk der. Det jeg fikk med meg i løpet av kvelden var at det endte opp med at politiet an kom siden folk begynte å bli litt ja. Resten av kvelden koset vi oss bare sammen.

jeg møtte også ganske mange av dere! Kjempe koselig å møte mange av dere, så koselig når dere kommer bort. Tok med noen bilder som jeg har blitt tagget i på Instagram.

På søndagen var jeg og Frida så utrolig trøtte og orket nesten ikke å våkne men siden vi skulle på flyplassen for å møte M&M igjen. Vi stelte oss ferdig, og drog til flyplassen. Vi ventet der i en stund før gutta ankom flyplassen. Når de kom så fikk vi gode klemmer og tatt en del bilder med de. De la også ut et bilde av oss som var på flyplassen på instagramen deres. Det var veldig gøy å møte de. Senere på dagen så var jeg og Frida bare inne før jeg skulle hjem over igjen. 

Når jeg kom hjem så var jeg egentlig bare utrolig trøtt, og slappet av resten av dagen. Jeg hadde hvertfall en utrolig fin helg, og det håper jeg dere også hadde!

blogges

ENKEL HVERDAGS FLETTE

27.02.2016, 19:58

 
Jeg er enda stukk i Bergen, og har hatt ein faaaantastisk dag! Seriøst. Den var perfekt den kunne ikke vært bedre. Men det kommer mer om den når jeg er hjemme igjen. I dag er det hvertfall lørdag og det betyr ny video her på bloggen og youtube! :D Jeg håper videoen faller i smak, og gjerne dra å abonner på youtube kanalen min HER.
 
blogges

BERGEN HELG (VINTERLYD)

26.02.2016, 16:17

Her sitter jeg med vått og ny vasket hår. Det er like før jeg tar bussen for en helg i Bergen, og jeg skal overnatte hos Frida og jeg gleder meg sånn til å se hun igjen! Jeg skal også få møtt Andrine i morgen siden da skal vi på vinterlyd i Bergen og gleder meg så utrolig mye. Det er nesten utrolig hvor mye jeg har savnet disse to trollene, og nå får jeg endelig se de igjen! Jeg gleder meg også til vinterlyd, var i Stavanger i fjor og det var utrolig bra så gleder meg til denne vinterlyd konserten også. 

Det var mange av dere på snapchat som sa dere også skulle på vinterlyd i Bergen så kanskje jeg er så heldig å får møtt noen av dere også! ♥ Det er alltid koselig. Jeg ser hvertfall frem til å ha en super helg i Bergen med kjekke folk! Håper dere også får en fin helg, kos dere mye.

Noen av dere som skal på vinterlyd i Bergen?

blogges

NEW STUFF FROM ROMWE

25.02.2016, 17:52

sponset - ærlige meninger om produktene

Jeg har allerede fått testet ut en del av disse sminkebørstene, og jeg likte de godt og de var utrolig myke! De har heller ikke håret så mye som jeg trodde de kom til å gjøre og disse likte jeg mye bedre en de jeg fikk sist av Romwe. Dere finner dette settet HER. Det var overraskende faktisk, trodde de skulle være ræva siden det ikke er noe spesielt sminkemerke på de.

Dette er mine favoritt solbriller akkurat nå, og disse fikk jeg også fra Romwe og jeg likte disse veldig godt. Kvaliteten på de var bra, og de funker helt ok det finnes liksom bedre. Men se hvor kule de er da!! De kommer til å bli brukt mye når sola kommer. HER finner dere solbrillene.

Jeg har fått helt dila på slike gensere med snøring i mellom brystene og det er skikkelig inn nå for tiden. Jeg elsket denne genseren her siden den satt skikkelig fint på men snøringen er litt for stor så det skal jeg nok fikse. Så det var egentlig bare at snøringen var litt stor som plaget meg men det skla jeg nok få fikset. Denne genseren er veldig populær hos bloggere som blir sponset av enten Romwe eller Shein. Dere finner den HER.

Jeg fikk også denne collage genseren som var utrolig myk, og deilig så denne likte jeg og fikk en tommel opp hos meg. Dere finner den HER.

Hva syns du om plaggene jeg mottok fra de?

blogges

IN LOVE WITH SHEIN

24.02.2016, 17:45

sponset - ærlige meninger

I dag mottok jeg noe fra Shein, og for å si det mildt så ble jeg pustelig helt forelsket i Shein. Denne gangen likte jeg plaggane utrolig godt, og jeg tror ikke jeg har likt noe så godt før. Disse to plaggene blir nok noen favoritter hos meg, og dere burde absolutt sjekke de ut!

Jeg er virkelig forelsket i denne kjolen, den satt utrolig fint på uten om der med bryste som dere ser litt lenger nede i innlegget der var kjolen løs siden den ikke har noe å feste seg på. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan forklare det. Men uansett syns jeg designet og kvaliteten på kjolen er utrolig bra, og den er helt utrolig nydelig og kan være super fin til speiselle anledninger. Dere finner den HER.

Den var litt for stor her på siden eller med det ene bryste, og derfor skal jeg sy den inn til meg eller en annen lur løsning siden jeg elsker kjolen.  Dette var det eneste som plaget meg med denne kjolen ellers falt den godt i smak.

Altså hvor fin er ikke denne chrop toppen her?!? Jeg digger den over hele mitt hjerte, og kan love dere at denne kommer til å være en favoritt hos meg! Jeg gleder meg hvertfall til sommeren nå for å få brukt denne mye. Dere finner denne chrop toppen akkurat HER

Hva syns du?

blogges

15 TING DU IKKE VISTE OM MEG

23.02.2016, 16:49

 
Da var vi endelig tilbake til normal! Etter en fin uke med vlog week så er det på tide å gå tilbake som før. Jeg håper dere liker denne videoen, og kanskje får vite litt mer om meg siden det var hele poenget. Dere må gjerne abonnere på youtube kanalen min! Dere finner den HER, og haddde settet stor pris på hvis akkurat du trykker abonner. Håper videoen faller i smak, kos dere!
 
blogges

STREET STYE

22.02.2016, 15:00

Hettejakke / Nike

Dongerijakke / Forever 21

Bukse / Pull & bear

Sko / converse

Hva syns dere? 

blogges popcornlovers :*

VLOG WEEK DAY 7

21.02.2016, 19:33


Da var den aller siste vloggen ute og jeg håper dere liker den! Jeg har hatt det utrolig gøy med å filme inn disse vloggene så dette kommer jeg nok til å gjøre igjen en gang hvis dere ønsker det. Dere må gjerne abonnere på youtube kanalen min HER. Det hadde jeg settet pris på!

blogges

TODAY I WILL DO ABSOLUTELY NOTHING #SUNDAY

21.02.2016, 15:58

Ha en fin dag popconlovers ♥ blogges

VLOG WEEK DAY 6

20.02.2016, 23:00


Da var det nest siste vlog for denne uka, og den aller siste kommer i morgen! Jeg håper dagens vlog faller i smak, og gjerne abonner på youtube kanalen min HER det hadde jeg settet så utrolig stor pris på!

blogges

VLOG WEEK DAY 5

20.02.2016, 01:59

 
Wæ, vlog week er snart over!! Det er bare to dager igjen, og desverre så kom denne vloggen utrolig sent fordi jeg ikke fikk lastet den opp tideligere så det beklager jeg men dere fikk den hvertfall. Jeg håper nå den faller i smak, og gjerne abonner på kanalen min HER! Vi er så nærme 2000 abonnenter wow. I love you.
 
blogges
 

VLOG WEEK DAY 4

18.02.2016, 23:56

Da var det enda en vlog til, og jeg håper dere liker denne liek mye så de andre! Nå er jeg endelig hjemma fra Vågslid, og jeg kan innrømme jeg savnet min egen seng. Jeg håper videoen faller i smak, og gjerne dra å abonner på Youtube kanalen min HER. Dere må også gjerne like videoene mine.

Syns du vlog week var morro?

blogges

VLOG WEEK DAY 3

17.02.2016, 23:46

Da var det en ny vlog ute på både her på bloggen og youtube! Jeg håper dere liker at jeg har vlog week jeg syns det er super gøy sånn som jeg sa sist vlog, og hvis dere ønsker lignende oftere så kan jeg få det til i nærmeste fremtid. Det er så utrolig kjekt å filme in vlogger til dere siden dere kommer altlid med så utrolig god respons, og det motiverer meg utrolig mye. Det får meg bare lyst til å lage mer og mer, og tusen takk for all respons de på andre vloggene mine. Setter pris på det, og ikke minst dere ♦ Dere er herlige!

Gjerne dra å abonner på kanalen min HER. Hadde settet stooor pris på det!

blogges

SLITER MED UREN HUD?

17.02.2016, 15:25

samarbeid

For noen dager siden kom jeg over en side som er kalt Dermaspa.no og det har mange produkter til huden, altså en hud pleie side. For oss jenter som holder på med sminke, og selvfølgelig de andre som ikke gjør det er det så utrolig viktig å ta vare på huden sin! Jeg sliter selv med veldig uren hud som mange av dere som leser bloggen min vet, og har en stor plage med det. Jeg kjenner også flere som sliter med akkurat dette! 

Men hos Dermaspa.no så har de mange produkter mot akkurat dette alt fra Dermaroller til Sonic rensebørste. En Sonic rensebørste vil hjelpe deg med å behandle uren hud, og bruk den to ganger om dagen sammen med en rens til din hudtype. Børsten vibrerer hele 7000 ganger i minuttet. Den har 2000 myke silikon-nupper og er laget i giftfri silikon med medisinsk standard. Vibrasjonene er kalt sonic og de vibrerer i en slik hastighet at de presser vann ned i porene og renser de i dybden. Den fjerner effektivt smuss og sminke. Dette vil etterlate huden ren, jevn og med en ny glød. Vanntett og kan brukes i dusjen. 

Favoritt-behandlingen blandt kjendiser slik som Jennifer Aniston, Cara Delevingne, Sienna Miller og flere er Dermarulling er en effektiv behandling som kjendisene bruker før de skal vise seg på den røde løperen for å ha en bra hud. Dermarulle på 1mm er den beste nålstørrelsen for å redusere arr i ansiktet. Å bruke dermarulle på huden har vist seg å stimulere hudens collagen opp til 1000% og hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en eneste behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen. Det er anbefalt en behandling hver 14. dag, og best kombinert med et økologisk serum. 

Dere finner flere produkter hos Dermaspa.no for alle slags hudtyper og jeg kan anbefale dere å sjekke ut siden deres, og kanskje teste ut noen produkter som du syns er spennende! Gjerne del noen ting i kommentarfeltet som du har lyst å teste ut i fra Dermaspa.no sin side.

Har du tenkt å teste ut noe fra Dermaspa? Har du testetut noe der i fra?

blogges

VLOG WEEK DAY 2

16.02.2016, 20:51

Ny vlog ute !! I dag er det day 2 i vlog week, og så utrolig gøy det er å vlogge for dere! Jeg syns det er super gøy, og at det varer helt til søndag er bare gøy. Jeg gleder meg til å våkne å vlogge videre i morgen, og jeg håper dere liker dagens vlog. Dere må gjerne abonnere på kanalen min HER, og like videoene mine. Så snakkes vi i morgen!
blogges

VLOG WEEK DAY 1

15.02.2016, 20:42

Heisann! Da var jeg, Madelen og familien min på plass på Vågslid og vi har stått på slalom og mye mer. Jeg startet vlog week i dag, og det varer helt til Søndag. Men jeg skal få prøvet å presset inn noen blogg innlegg inn i mellom sånn dere ikke blir lei med dere må gjerne abonnere på Youtube kanalen min HER. Jeg håper dere likte dagens vlog, og gleder dere til i morgen til min neste vlog. Bare sånn dere vet det så kommer vloggene kanskje litt sent av og til, spørs litt.

blogges

VLOG WEEK !?!?!

14.02.2016, 18:43

ææ!! Jeg har en suuper nyhet, men først av alt happy valentines! Jeg er en av de som skal kose meg med en av mine venninner og tenke "no boyfriend, no problem". Madelen kommer nemlig over til meg nå, og vi skal kose oss masse. Hun skal sove hos meg helt til Torsdag siden i morgen skal hun være med meg og familien min til Vågsli for å stå på slalom, og vi skal overnatte på en hytte. Jeg gleder meg så utrolig mye det er 1-2 år siden sist jeg stod på slalom, dette blir gøy!

Det som var den supre nyheten var at jeg skal ga vlog week denne uka som kommer nå, og det starter i morgen og varer helt søndag! Det kommer altså video hver eneste dag! Wow tenk dere det. Jeg håper bare jeg får lastet opp alle dagene for jeg er usikker med internettet der oppe men vi finner ut av det om hvordan det blir.

Jeg håper hvertfall vi får det til siden vlog week har jeg lenge hatt lyst til å teste ut, og nå skjer det! Dere skal være med meg gjennom hele vinterferien, og jeg skal få prøvet å presset inn noen blogg innlegg inni mellom slik det ikke bare blir videoer hele tiden. Men jeg håper dere har lyst å følge med på hva jeg skal i vinterferien for jeg gleder meg hvertfall! Jeg skal på alt fra vallhall til Vågsli så dette blir morro!

Gleder du deg til vlog week denne uka nå?

blogges

SVAR PÅ SPØRSMÅLS RUNDE DEL 1

13.02.2016, 13:08

Da fikk jeg endelig svart på litt av noen av de spørsmåla dere kom med på bloggen når jeg starta spørsmålsrunde! Jeg håper dere får svar på noe av det dere ønsket i videoen min, og gjerne abonner på Youtube kanalen min HER og legg igjen en tommel opp.

blogges

VINTERFERIE

12.02.2016, 18:53

Da var det e det endelig vinterferie! Det skal bli så herlig med ferie, og i dag skal jeg i selskap som jeg skal rett til nå. I morgen blir det Ikea i Stavanger. Jeg håper dere får en fin helg og en fin ferie hvis dere har det!

Blogges

BOMBER JACKET

11.02.2016, 18:38

Jakke / Romwe

Topp / Nly trend

Bukse / Bikbok

Sokker / Nike - gsport

Sko / adidas

Klokke / daniel wellington

Hva syns dere?

MUSIC #7

10.02.2016, 16:09 

 

Dette har vært noen favoritt sanger i det siste, og jeg tenke å dele de med dere. Den første sangen finner dere ikke på spotify dere finner den på youtube, og på soundcloud. Det er min absolutt favoritt sang akkurat nå altså coveren til The Main Level Sunday morning. Jeg har også ganske dilla på Pillowtalk av Zayn og mange andre sanger også da som dere ser på bildet. 

Hva er deres favoritt sanger akkurat nå, gjerne del de med meg!

blogges

PIZZA CHALLENGE

09.02.2016, 18:23

Ny video yey, og denne gangen ble det en challenge siden jeg digger å både se på challenger selv og filme de inn. Denne ble super morsom selv syns jeg, og det var så gøy å spille den inn sammen med Frida. Frida har vært med på en del videoer i det siste, og jeg syns det er utrolig kjekt å ha hun med. Det ser ut som dere også liker det. Men jeg håper dere liker dagens video, og gjerne abonner på kanalen min HER det hadde jeg settet pris på!
Hva ønsker dere mer av på min youtube kanal? Spørsmålsrundens svar  kommer etter vinterferien. Dere kan fortsatt stille.
blogges 

FAVS FROM CNDIRECT

08.02.2016, 18:30

samarbeid


HER finner dere lommeboka / HER finner dere sminke kostene / HER finner dere dekselet / HER finner dere hårbørste rettetangen  / HER finner dere sminke organiserer / HER finner dere kamra linse til mobilen  / HER enda et sett med sminkekoster / HER finner dere headsett  / HER finner dere en veske

Heisann dere, for noen dager siden oppdaget jeg nettsiden CNdirect.com og de hadde mye kult! Denne siden falt godt i smak hos meg siden jeg liker veldig godt Ebay og denne var sånn Ebay ish. På CNdirect.com var det utrolig billig, og noe av det har frakt men ikke alt. Det er jo bra. Jeg fant mange favoritter hos de, og mange ting der som jeg brenner i lommene av å få testet ut. Men jeg lagde derfor et wishlist bilde til dere fra CNdirect.com og direktelinker under så dere finner kjapt fem til tingene. 

enjoy shopping ♥

blogges

UKENS SPØRSMÅL #11

07.02.2016, 18:54

Hvilken app bruker du når du redigerer videoene dine?

Jeg bruker ingen app. Jeg bruker Imovie som allerede er på Macbooken. Dere kan også laste det ned om dere har iphone eller ipad. Men jeg må si det funker aller best på Macbook.

Hva er ditt favoritt sminkemerke?

Mitt favoritt sminkemerke er nok enten Benefit eller The balm selv om jeg ikke har så mye fra disse to merkene. Men det jeg har testet ut har jeg elsket dypt inni hjerte hehe.


Liker du noen?

Jeg har ikke følelser for noen ikke enda hvertfall, men jeg har nå mitt chrus.

Beste og dårligste karakter du har fått? (du må ikke svare på det)

hmm. Jeg tror den dårligeste er 3+, og den beste er 6.

Har noen tatt bilde med deg, altså fans?

Ja, og det er så utrolig koselig. Jeg har så lyst å møte hver og en av dere, og gi dere en klem for å vise hvor mye jeg setter pris på dere. For virkelig jeg setter uendelig stor pris på hver og en av dere som leser bloggen min, og følger med meg. 

Kan du baklengssalto på trampolinen?

Jeg kunne det før, nå vet jeg egentlig ikke om jeg fortsatt kan det. 

Får du mange klær fra romwe og shein?

Jeg får en del fra de, men jeg viser alt jeg får hver gang på bloggen så det er ikke noe mer en det. Men det er en del må jeg si.

Har du et tips til å få mange lesere?

Du må være deg selv, og blogger gjenvlig. Det er også lurt å promotere bloggen din på andre sosiale medier sånn som Instagram og Facebook og så videre.

Hva er dine turn on på gutter? Altså det som får deg til å falle for en gutt.

hm.. At gutten ser bra, og ja jeg syns at jeg selv skal syns gutten er fin. Men gutten må også ha en bra personlighet, og det teller mest i mine øyner. At han viser at han bryr seg om meg. Det at han har et fint smil, og at han får meg til å smile og le. Jeg finner fort ut om jeg er interessert i å vite mer om gutten eller om jeg ikke er det.Hvordan er det og gå på ungdom skolen ??

Det er mange kjekke og nye personer, men selve skolen er drit. Det er prøve 24/7, og fremføringer og hele pakka. 

Har du noen gang vært i Grimstad?

Jeg har faktisk ikke hørt om stedet før nå... hm.

Sånn ca hvor mye hoola bronzeren kostet?

Den koster sirka 367kr på douglas.no koster den hvertfall det.

Har du noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Still så mye du ønsker under i kommentarfelter!

blogges

UNBOXING VIDEO

06.02.2016, 19:40

yeyy da var det på tide med en ny video, og denne gangen har jeg gjort en video som jeg aldri har lagd før nemlig en unboxing video. Jeg fikk Glossybox i posten, og det er noe jeg abonner på og er veldig fornøyd. Det er altså ikke sponset. Dere kan melde dere på Glossybox HER om dere også ønsker det. Jeg håper dere liker videoen, og gjerne abonner på Youtube kanalen min HER

blogges

MESSY BUN

05.02.2016, 16:28

Jakke / Romwe

Genser / Bikbok

Bukse / Pull & bear

Sko / Adidas

Hva syns dere?

KYLLING SANDWICH - OPPSKRIFT

05.02.2016, 15:43

Heia! I dag skal jeg gjøre et litt spesielt innlegg for jeg legger ut sjeldent oppskrifter. Men det er utrolig mange som spør meg om hva favoritt maten min er, og det er akkurat dette og det er kyllings sandwich. Det er enkelt å lage, og det er så utrolig godt. Jeg kan anbefale hver og en av dere å lage dette eller spørre foreldrene deres om dere kan ha dette til middag. Helt siden min mamma lagde dette har jeg vært helt forelsket i det.

Dette trenger du:

- Kyllingfilet 

- Salat

- Salt og pepper

- Bacon

-Avocado

- Tomat

- Hvitløk

- Majoness

♥ Først må du renske kyllingen for fett, og skjøre den opp fint. Der etter krydrer du de med salt og pepper. Du steiker kyllingen helt til den er ferdig stekt.

♥ Når du har stekt kyllingen så finner du frem bacon, og steker det som du liker det.

♥ Skivene steker du på panne med oliven olje, og du steiker de heilt til de har fått en gylden fin farge.

AIOLI:

Først tar du en pakke med majoness som holder hvertfall for en del personer (en hel familie). Du tar alt som er i en majoness pose i liten skål, og tar en båt fra en hvitløk oppi majonesen. Du må bruke en presser på hvitløken, og så salter og pepper du deg frem til et bra resultat.

♥ Når du har funnet alt frem så tar du bare frem to skiver, og smører skivene med aioli. Der etter kan du egentlig ta på hva du vil men jeg pleier og ha på salat, tomat, Avokado, bacon og kylling. Så klapser du skivene sammen og deler sandwichen din i to.

♥ Viss du ønsker tilbehør så er pommes frites veldig godt til dette!

Håper det smaker!

blogges

8 BEAUTY HACKS

04.02.2016, 16:31

Trøtte øyner - Ta en hvit eller nude eyeliner på våt kanten. Det gjør en utrolig stor forskjell, og du ser mye mer våken ut! 

Større lepper  -  Ta på litt lys øyenskygge eller en nude/hvit eyeliner på midten av leppene, blend ut, for å få leppene dine til å se større ut.

For trøtt til å fjerne sminken? - Legg noen sminke servieter med nattbordet ditt eller nærme sengen så slipper du å gå helt til badet for å fjerne sminken akkurat den dagen.

Lengre øyenvipper uten Extensions - Hvis du vil ha lengre vipper uten extensions, legg baby pulver på vippene dine hver natt rutine.

 

Flise klemmer - Hvis du ikke ønsker å bry deg med festing og re fikse håret hele dagen lang, spray flise klemmene med hårspray før du setter dem i.

Krølle vippene - Blåse varm luft på din vippetang vil hjelpe vippene krølle enklere og opphold krøllet lenger. Det fungerer på samme måte som når håret har en curl med en krølltang; varme endrer mønsteret av håret ditt.

Perfekt smokey eye - lurer på hvordan du får den perfekte smokey eye? Bruk et kredittkort for å lage en idiotsikker linje, og det blir super duper fint.

Unngå leppestift på tennene - Den enkleste trikset for ikke å ha leppestift på tennene er å sette fingeren i munnen etter på føring av leppestift!

Vinneren av One Direction parfymen er @Theresesorenesfanside på Instagram! Gratulerer til deg, og premien blir sendt snart.

Vil dere ha flere beauty hacks innlegg?

blogges

SPØRSMÅLS RUNDE

03.02.2016, 17:00

Jeg tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde som jeg svarer på video som kommer både her på bloggen og på min Youtube kanalen HER. Da kan dere får stille akkurat hva dere ønsker fra hvordan jeg har til hva jeg driver med på fritiden. Det er helt opp til dere, og prøv å være kreative!

Det er alltid noen som spør om det basic som hva er favoritt maten min. Men det er helt opp til dere selv hva dere ønsker å spørre om. Men husk jeg har svart på mye allerede i ukens spørsmålene. Dere får lov å spørre så mye dere ønsker, og det er ingen grenser. Det er bare utrolig kjekt når dere stiler mye! Da blir det mye mer å lengre video og flere!

STILL SÅ MYE DERE ØNSKER UNDER I KOMMENTARFELTET!

Blogges

WHISPER CHALLENGE

02.02.2016, 17:32

Yey endelig ny video! Jeg håper dere liker den, og at dere liker at jeg lager challenges. Dere må gjerne komme med video forslag så skal jeg få prøvet å lage de videoene dere ønsker. Dere må også gjerne abonnere på kanalen min HER, og like/kommentere på videoene mine. Det setter jeg så stor pris på. 

blogges

RAWR

01.02.2016, 18:46

Samarbeid

HER finner dere genseren.

HER finn dere buksen.

For nesten en uke siden fikk jeg en pakke fra Shein nok en gang, og mottok to tøffe plagg! Jeg likte genseren utrolig godt borsett fra at den var veldig tynn. Men buksen var litt stor i livet men det kan alltids fikses. Jeg må bare si at stoffet på Shein sine bukser er så deilige! Det er som stoffet inne i en hettegenser, og hvor digg er ikke det? Jeg syns bare størrelsene i buksene til shein er litt merkelige. Men ellers var den fin, og genseren falt i smak borsett fra den kunne vært litt tykkere.

Hva syns du?

blogges