hits

BEST BOMBER

28.02.2017, 17:36OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ________________________________________________________

BOMBER JACKET - JUNKYARD, HER #annonselenke

GENSER: H&M

BUKSE: H&M

SKO: TIMBERLAND (JUNKYARD HER, #annonselenke)

CAPS: BDG

________________________________________________________OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere?

blogges

DATE NIGHT BAE

24.02.2017, 19:26

Da har jeg også endelig vinterferie! Det var så herlig å kunne komme hjem etter en rolig skoledag og vite at jeg ikke skal på skolen igjen før om en ukes tid. I dag fikk vi besøk av hunden Simba som vi skal passe på i ferien, han er lekekameraten til Mico som er vår hund. Nå sitter jeg og Ida på maccen for å få i oss litt mat, det var Ida som spanderte mat på meg. Jeg sa egentlig nei til Ida, men så kommer hun med forslaget å spandere å kan ikke takke nei? Right?

I morgen skal jeg ta bussen til Stavanger sammen med Madelen, folkens jeg skal ta bussen 07:45!! Altfor tidlig, spør du meg, men hva gjør man ikke for en jentetur? Vi skal både være i byen, og senere på dagen skal vi ta oss en tur på Ikea for jeg skal kjøpe et par ting til rommet mitt som jeg gleder meg til å få på plass!

Jeg vil også bare nevne til dere at nomineringen for youtubere er i gang, altså Gullsnutten og da må dere gjerne ta dere tiden til å stemme på meg i kategoriene "årets skjønnhet" og "årets livsstil". Det er de to kategoriene jeg mener selv at jeg passer i. Jeg syns alle burde bruke SIN stemme på Gullsnutten.no på sin favoritt, gratis å stemme og du trenger kun å logge deg inn med enten Facebook/Instagram/Youtube.

blogges

BLUE AND ORANGE SMOKEY EYE

23.02.2017, 17:06

lGXnHh_9N44

Denne videoen er faktisk i en collab med Synne Holthe, sjekk ut kanalen hennes HER. Jeg håper dere liker dagens video, og håper ikke det har vært for mange sminkevideoer nå i det siste og gjerne kom med tilbakemeldinger! Blir veldig glad for det.

blogges

UKEN SOM GIKK #2

20.02.2017, 18:48

Dette er fra uka som nettopp var. 

Ukens høydepunkt: Jeg hadde nok tre høydepunkter i løpet av den uka på grunn av at jeg feiret bursdagen til mine kjære bestevenninner Milena og Ida. Min store søster Charlotte ankom også Norge på onsdagen og det er alltid like godt å se hun igjen. Når vi feiret dagen til Milena så var vi på Indian gate på kaien i Haugesund og spiste utrolig herlig mat. Da vi feiret 17 års dagen til Ida, hadde jeg aller først en liten overraskelse til hun med kake, og en liten gave og senere på kvelden feiret vi bursdagen med en liten fest med flere av hennes venninner. 

Ukens nedtur: Det har vært veldig mye skole arbeid som jeg brukte en del av fritiden min på som jeg ikke liker i det hele tatt for jeg ønsker å bruke meste parten av tiden min på blogg og youtube. Det har vært en del prøver, og innleveringer sist uke og denne uka blir endelig ferdig med siste prøven som er i spansk.

Ukens låt: Jeg må nok si det har vært "Hell & back" av Kid ink. Dere finner Spotify brukeren min HER, om dere ønsker å følge den.

Ukens craving: Det må nok ha vært iskaffe, helt klart! Jeg lager den selv hjemme med kaffe, soya melk, sukker og isbiter. 

Ukens utfordring: Det må nok ha vært å ikke drikke brus for jeg har startet å kun drikke brus på lørdager (helst ikke), men i uke dagene er det strengt forbudt. Jeg drakk utrolig mye brus i uke dagene før og nå ønsker jeg å kutte det ned.

TOPP HER, BUKSER HER (Alt fra Shein). #annonselenkerHvordan var uka di?

blogges

LAST WEEKEND WITH MY GIRLS

19.02.2017, 18:53

Heisann dere! Jeg glemte helt å vise dere bilder fra helgen da jeg var sammen med Emma og Madelen, så here you go! Vi hadde en skikkelig koselig jente kveld der vi blant annet spilte speak out, vi så første filmen av fifty shades of grey, hørte på mye musikk og vi lagde god mat som dere ser nedenfor. Det er ikke så ofte vi har slike overnattinger som dette derfor er det ekstra koselig når vi i det første gjør slike ting som dette. Vi hadde lagt flere madrasser nede i kjellerstuen til Emma, vi fikk oss en sen kveld og som alltid er det jeg som ikke klarer å få meg opp neste dag. Det endte opp med at Madelen kom ned for å dra meg ut av senga. Jeg tror nok vi alle hadde en utrolig bra kveld og alle koset seg med et smil rundt munnen hele tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jentene mine ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥Felix 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper virkelig vi får gjort flere av disse kveldene i løpet av året! 

blogges

UKENS SPØRSMÅL #33

19.02.2017, 14:05

Hva er dine beste minner så langt i 2017?

Til at 2017 kun har vært knapt to måneder har jeg allerede fått en del morsomme minner som jeg kommer til å huske resten av livet. Jeg var nettopp på en familie tur i Chester (England) som dere har sett en del av, jentekvelden sammen med Emma og Madelen som jeg har glemt å vise dere bilder fra. Det er to av noen minner som jeg har opplevde så langt i 2017.

Hva ser du frem til for øyeblikket?

Akkurat nå ser jeg veldig frem til å bli ferdig med denne skole uka og få ferie. Jeg kunne godt trengt en ferie akkurat nå, jeg har enda ikke lagd noen planer for ferien men det kommer nok! 

Beskriv den perfekte jentekvelden.

Jeg er sammen med mine bestevenninner, mye god mat og ser en action film eller en skikkelig jentefilm. 

Har du vurdert å klippe håret?

Når jeg var hos frisøren tok jeg ganske så mye av håret mitt, men neste gang vurderer jeg å ta enda mer av det. Det er alltid godt med litt forandringer og jeg skjønner egentlig ikke hva jeg har vært redd for før. Når jeg var mindre var jeg så utrolig redd for håret mitt og gruet meg til å klippe 3 cm av det.

Tskjorten min finner dere HER, fra Romwe. #annonselenke

Hvor mange ganger har du farget håret ditt?

Jeg er ikke helt sikker, har stripet det, tatt ettervekster, tatt ombree og farget det hvit en gang. 

Hvem er forbildet ditt?

Jeg vet aldri hva jeg skal svare når personer spør meg om akkurat dette for jeg har faktisk ikke noe spesielt forbilde. Jeg er ikke den personen som har et forbilde eller forbilder. Det er ikke noen grunn, men jeg har ikke oppdaget forbildet mitt enda om det gir mening? 

Har du vært i Tromsø?

Jeg har aldri vært oppe i Tromsø, men det hadde jeg nok likt meg, for elsker å utforske nye steder rundt omkring. Jeg har hørt mye fint om den byen. 

Trener du, og hva?

Jepp, jeg trener og skal faktisk straks på trening nå når jeg skriver dette. Jeg trener ikke noe spesielt eller kun noe, trener for det meste alt. 

Hva er dine tanker om VGS?

Jeg har ikke noen spesielle tanker enda om VGS, føler det er litt tideligt egentlig å tenke så mye over det. Jeg vet hvilken linje jeg ønsker å søke på og hvilken skole.

Hvor kommer du fra?

Jeg sier at jeg kommer fra Haugesund, men jeg kommer fra et lite sted uten for Haugesund som heter Tysvær.

Hva drømmer du om å bli når du blir voksen?

Som jeg har sagt en milion ganger før så drømmer jeg om å bli frisør og makeup artist.
Hva lurer du på til neste gang? Still i kommentarfeltet under.

blogges

MY GO TO LOOK

18.02.2017, 20:09

GkOOd8JtbnU
 
Heihei! Jeg håper dere liker dagens video, HER finner dere youtube kanalen min om dere ønsker å sjekke den ut! 
 
blogges

LAST WEEK´S OUTFIT

16.02.2017, 20:00

HER, finner dere t skjorta! #annonselink 

Hva synes dere?

blogges

UNBOXING - GET INSPIRED

16.02.2017, 17:40

-rOleXCTrTs
 

Denne videoen var i samarbeid med Getinspired.no, og jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut siden for jeg tror dette er en av mine nye favoritt shopping sider. Jeg håper hvertfall dere liker dagens video, gjerne kom med en tilbakemelding og om du ønsker å abonnere finner du kanalen min HER. Dere finner også link til alle klærne + siden på youtube kanalen min i beskrivelsen på videoen.
 

blogges

BIG HAUL

14.02.2017, 16:56

Endelig skal dere få se mine innkjøp fra Chester turen min sammen med familien, og jeg håper virkelig dere liker videoen og gjerne gi en tilbakemelding om hva  du synes. Dere finner kanalen min HER, om dere ønsker å abonnere for å se videoer før de havner på bloggen.


blogges

JEG ER MÅLLØS.

11.02.2017, 19:29

Bilder fra før jeg farget/klippet håret.

Åååh dere er så herlige! ♥ Jeg er virkelig helt målløs etter kommentarene deres fra gårsdagens innlegg, jeg setter virkelig stor pris på alle de gode tilbakemeldingene jeg fikk og det virker som innlegget falt godt i smak hos de aller fleste. Jeg synes det temaet som jeg tok opp er så utrolig viktig og snart må vi sette en grense for dette kroppspresset som er/begynner og bli normalisert. Det var flere som synses jeg ikke kan uttale meg om dette emne på grunn av at jeg ikke har falt for dette presset for meg selv, men jeg har mine meninger om dette for helt ærlig det er jo helt forferdelig hvor langt vi har kommet og det skjønner jeg i en alder av 14 år.

Jeg setter så stor pris på alle dere som var innom bloggen min i går å fikk med dere innlegget, dere som leser bloggen min hver eneste dag og kommer de flotteste tilbakemeldingene deres. Dere får virkelig et smil på munnen min hver eneste dag! Jeg elsker dere alle sammen virkelig og jeg har de alle beste leserne som finnes! Dere er virkelig gode mennesker. 

I kveld er jeg hos Emma, her skal Madelen og jeg overnatte for Emma sine foreldre har reist bort derfor er anledningen perfekt for en skikkelig herlig jente kveld med jentene mine. Jeg tror det blir en super koselig kveld som dere selvfølgelig vil se bilder fra senere på bloggen, men jeg håper dere også får en super bra kveld alle sammen! Som sagt i mitt sist blogginnlegg alltid husk på at du er bra nok slik som du er! ♥

blogges

2017 ER FUCKED UP

10.02.2017, 19:05

Du ser deg i speilet, du er ikke den syltynne jenta, du er ikke den jenta med den perfekte rumpen, du er ikke den jenta som har den perfekte smale midjen, du er ikke den jenta som har lip filers og extensions. Dette er nettopp den måten flere tenårings jenter og gutter også for den slags del ser på seg selv. Jeg er så forbanna lei av å høre alt vi jenter må gjøre for å være perfekte eller hvordan vi oppnår dagens samfunn på en perfekt kropp.

Jeg kjenner jeg er utrolig lei av å høre om presset fra alle mulige kanter, hvor enn jeg går! Dette er også kanskje det presset som sitter fast i hodet på deg. Jepp, jeg er en av de som tror på at press er noe som du skaper i hodet ditt og ikke andre steder. Du kan faktisk velge helt selv. Det kan godt være at dette kun er meg eller andre også som tenker likt, men husk vi har forskjellige meninger. 

Vi må bare lære oss alle sammen for en gang skylda at vi er bra nok, det finnes ikke noe som heter perfekt. Det høres kanskje klisje ut, men det er nok sant også? Med en gang noen begynner å operere på seg selv, da svikter du deg selv for du kommer kun til å finne flere feil etter hvert. Vi må lære oss å ta vare på oss selv, ta være på ditt unike og fine utseende for dette er du født med. Tenk din flotte mor og far som du får ligne på, ønsker du virkelig å endre på dette og få spørsmålet den dag du får barn "hvorfor ligner jeg ikke på deg mamma?". Jeg er så stolt over mitt utseende for jeg kan nå og senere i livet si at jeg ligner på min fantastiske mamma og pappa. 

Jeg kan gå med sminke når det passer meg, kan gjerne gå uten om det er det jeg ønsker, puppene mine er kanskje ikke store, har kanskje ikke den mest perfekte rumpen, jeg har problem hud, jeg går med klær fra billige kjedebutikker og mye mer. Dette stopper ikke meg for at jeg skal kunne være fornøyd med mitt eget utsende. Jeg kan gå med klær fra hvor som helst så lenge JEG liker dette plagget, for hva vet andre om merkelappen som er på innsiden?

Det værste "komplimentet" jeg kan få er "jeg ønsker jeg så ut som deg Therese". Hvorfor? Vær fornøyd med deg selv for du burde se hvor utrolig fantastisk du er både på innsiden og utsiden. Jeg ønsker langt i fra at andre skal tenke at de vil se ut som meg, jeg vil disse personene skal være takknemlige med seg selv og ikke gå rundt å tenke at de ønsker å se ut som alle andre.

Det er nok flere som mener det er bloggere som har skylden på dette kroppspresset, dette kan jeg delvis være enig i og ikke. Jeg tror og vet godt at vi alle har skylden i dette kroppspresset. Jeg har stor forståelse på at flere toppbloggere som har veldig stor påvirkningskraft, men jeg er mer den typen som tror det sitter mer inni hodet som legger til kroppspresset for du kan fint utvikle dette presset selv også, men jeg tror også sosiale medier hjelper denne tanken som er i hodet til å bli mer ekstrem. Nå tenker du nok "du har ikke dette presset selv, lett for deg å uttale deg da", ja kanskje det.

Jeg har alltid lurt på hvem er det egentlig som har sagt at jenter må ha størrelse XS, ha store og faste pupper? vel.. det er vel ingen andre enn jenter selv? Selvbilde er noe du MÅ jobbe med fra innsiden og ikke fra utsiden, som sagt tidligere men jeg gjentar meg, du blir ikke lykkeligere av operasjoner (som flere sier som har gjort dette) det eneste du gjør er å svikte deg selv fordi du kommer kun til å finne flere feil hos deg selv og utvikle dette enda mer. Noe annet vi er utrolig flinke på er å sammenligne oss selv med ander, spesielt med andre som har lagt seg selv under kniven. 

Jeg leste en gang en quote som jeg elsker! "Hvis man godtar seg selv som man er, med de gode og negative sidene. Så er det ingen som kan skade deg". Jeg tror dette er noe alle må lære seg, og huske på for dette er så utrolig viktig å alltid ha i bakhodet. 

Husk vi aller bruker tid på utsende vårt og det er det ikke noe å legge skjul på. Dette er helt normalt så lenge det ikke går over til det ekstreme. Vi må snart begynne å sette en grense på dette kroppspresset. Du trenger ikke den opererte rompa, botox, lip filers for å føle deg bra nok! Husk at du er alltid bra nok uansett hvordan du, bare alltid gjør ditt beste og mer enn det kan ikke noen forvente av deg! Ikke la noen tråkke ned på deg for som sagt DU ER BRA NOK og vil alltid være.  

Ta vare på deg selv, gjør hva som du føler er rett, gå med hva du vil og vær den beste versjonen av deg selv! ♥

blogges

KORT & GRÅTT HÅR?!

09.02.2017, 16:41

HER, finner dere tskjorten min! Digger den :D (sponset tskjorte)Jepp! Dere ser rett! Jeg har nemlig klippet en del av håret mitt, klippet hvertfall rundt 20-30cm av håret mitt. Jeg har også farget det enda mer grått enn hva jeg har hatt tidligere. Det var nå utrolig herlig med en forandring for jeg har alltid vært så redd for dette lange blonde håret, men denne gangen ønsker jeg en litt større endring og jeg er så utrolig fornøyd med resultatet! Til dere som kommer til å spørre går jeg til Miss M frisør og der har jeg gått i flere år. 

Det er sikkert mange av dere som har sett at jeg har vært veldig usikker på om jeg tørr å klippe håret, men det bare endte opp med at jeg gjorde det til slutt for hår vokser jo alltid ut igjen! Håret mitt vokser også utrolig fort. Jeg angrer heller ikke et sekund, og jeg er så utrolig fornøyd må nesten si at jeg digger håret mitt! Neste gang vurderer jeg å ta enda litt mer enn hva jeg gjrode denne gang. Håret er jo fortsatt ikke kort, men det er jo kort i forhold til hva jeg hadde før. Jeg hadde jo nesten under rompa. 

I dag har jeg filmet utrolig mye til en video ute, jeg stod i tynne og små klær som viser mye av magen og dere kan nesten bare tenke dere hvor kaldt det var når det er seks minus grader ute! Jeg var så heldig å har fått hjelp av herligste Emma til å filme inn noen klipp til en video som dere kommer snart til å få øye på. Dere må glede dere til denne videoen (blir en lignende som Junkyard videoen). Nå skal jeg og Emma på trening på Yes! Ha en utrolig fin kveld alle sammen ♥

blogges

JUNKYARD STYLE

08.02.2017, 20:45

_____________________________

Topp: Junkyard, HER (annonselenke)

Bukse: Zara

Sko: Adidas

Lue: Adidas

_______________________________

Hva syns dere?

blogges

VLOG fra Chester 1/2

07.02.2017, 18:21


Da var macen min endelig på plass igjen, for dere som lurer på hvorfor jeg har var borte et par dager så har macen min ikke vært helt samarbeidsvillig og nå fikk jeg den endelig på laget mitt igjen! HER, finner dere kanalen min om dere ønsker å abonnere. Jeg håper dere liker dagens video, gjerne kom med tilbakemeldinger om du har. 

blogges

!SALG HOS SheIn!

03.02.2017, 18:10
HER grønn oversized genser / HER beige bomull genser / HER hvit kjole / HER skjerf / HER beige kjole / HER blå-rød genser / HER svart tights / HER chockers / HER velvet rosa topp / HER svart kjole / HER grå ytterjakke / HER grå body / HER militær leggings. (#annonselenker)

Sjekk ut nettsiden til SheIn nå! De har utrolig mye bra salg nå for tiden ♥ HER, kommer dere direkte til salget.

blogges

CHESTER I BILDER

02.02.2017, 20:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERATskjorte: Junkyard, HER (Calvin Klein) #annonselenke, helt lik bomberjacket finner du hos Junkyard HER. (TILBUD!! #annonselenke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her får dere et inntrykk av hvordan Chester var denne turen, som sagt tidligere så hadde jeg en utrolig bra tur sammen med familie og venner av mamma og pappa. Vi shoppet mye fint, vi dro også i en zoo for å gjøre noe annet enn å kun shoppe, og så var vi ute flere ganger å spiste herlig mat! I denne zooen så vi flere herlige dyr alt fra løver, jaguarer, bjørner, flamingoer, elefanter mange flere! Vi gikk også rundt i byen for se litt flere sider av den, vi fikk se flere gamle bygninger og murer som har vært der i over lengre tid.

Jeg fant ut i går kveld da jeg skulle begynne å redigere disse vloggene at den ene vloggen har blitt slettet! Men heldigvis har jeg enda to stykker. Jeg gleder meg til dere skal få se disse vloggene og håper selvfølgelig dere også gleder dere minst like mye. Det virket også som dere ønsket en innkjøps video så dette har jeg også klart for dere, ha øynene oppe for en innkjøps video snart! 

Håper dere får en fantastisk kveld videre! ♥

blogges

UKENS SPØRSMÅL #32

01.02.2017, 16:42

Hvor kjøper du de fleste klærne dine?

Jeg kjøper de fleste klærne mine fra Romwe, Shein, Junkyard, Urban, Bikbok, Gina tricot og slike lignende butikker. Slik som jeg har sagt tidligere så har jeg ikke noe favoritt butikk, men jeg kjøper det jeg liker og bryr meg fint lite om hvor dette plagget er fra. 

 Er du fortsatt fan av The Main Level?

Ja, jeg er enda fan av disse gutta. Det har bare vært veldig lite konserter i den siste tiden, men dette er nok noe som det kommer mer av i løpet av året som vi er i. Jeg gleder meg utrolig mye til å følge disse guttene videre i 2017 for jeg har stor tro på at de kommer til å nå langt siden de er så utrolig dyktige i det de driver med. 

Hvordan er det å gå på ungdomsskolen?

Jeg liker mye bedre ungdomsskolen enn hva jeg likte barneskolen for du har mye mer frihet, du bestemmer mye mer selv og du får møte mange nye kjekke personer som du ikke en gang visste eksisterte. Det er jo også mye mer arbeid også, men det kan du egentlig forskyve helt selv.

Har du kjæreste?

Dette er sikkert det spørsmålet jeg får oftest, og er noe dere virkelig lurer på. Jeg er altså ikke singel lengre folkens, så svaret er ja, jeg har fått meg kjæreste.

 

Hvilken linje vurderer du å gå på når du skal over til vidergående?

Jeg tror nok jeg kommer til å søke på Haugaland, og linjen Design og Håndverk på grunn av jeg ønsker å gå på frisør linjen og der etter videre utdanne meg som makeup artist.

Hvem er du i vennegjengen din?

I følge mine venninner er jeg den som stikker bort til kjæresten min, og forlater vennene mine, den med syke humørsvigninger, den som alltid ser like fresh ut mens alle andre ser ut som dovendyr, den som alltid bryr seg, lett å snakke med og den som er mest diva. 

Har du hatt en krangel med ein venn over lengre tid og blitt uvenner?

Ja, jeg har hatt en "krangel" med noen over lengre tid og slutt resultatet ble at vi ikke var venner lengre. Slike situasjoner er jo selvfølgelig triste, men det er nok for det beste for ting skjer jo av en grunn?

Har du noen gang vært på Karmøy?

Jepp! Flere ganger for jeg har familie der nede og flere venner. 

Skal du på MOT kurs?

Nei, jeg skal ikke på noe MOT kurs fordi jeg er ikke MOT på vår skole.  Jeg har venninner som skal slik som Emma og Jeanett. 

Blir du irritert av en del små ting?

Jeg er en person som lett kan bli irritert over små ting og egentlig alt. De som kjenner meg veldig godt vet godt hvordan de kan få meg irritert. 

Hva er din favoritt sang for øyeblikket?

Min favoritt sang er nok "It´s gotta be you", den er helt nydelig! Elsker virkelig denne sangen så sjekk den ut! 

Hva er det første du gjør når du kommer hjem fra skolen?

Det aller første jeg gjør er å faktisk gå på do for da har jeg som regel holdt meg hele dagen, bytter til joggebukse og tar av sminken om jeg ikke skal ta noen bilder eller filme.

Hva lurer du på til neste gang?

blogges.