hits

HOME

31.03.2015, 20:24

Hei alle sammen. Nå har jeg vert hjemme en stund, vi hadde bare en kjapp tur til Ikea. Vi var en stund på Ikea og kjøpte det vi skulle ha, og så gikk vi og spiste på dolly dimples. Jeg kjente jeg var veldig trøtt når jeg kom hjem, så jeg gikk og tok meg en dusj og rett i pysjen. Jeg sov den siste halv timen hjem så tror det er derfor jeg er så trøtt nå, men tror ikke det blir så alt for lenge til jeg går i senga og tar kveld.

Nå sitter jeg og koser meg med kakao, og ser på serie prøver og bli ferdig med serien til påsken er over har lyst og starte på en ny. Har du forslag til meg? Helst en som er på netflix, litt slitsomt og gå på popcorn time hele tiden.

Håper dere har en fin kveld videre.


Hva skal jeg blogge om fremover? Noe spesielt dere vill ha mer av?

Klem Therese..

IKEA NEXT

31.03.2015, 10:59

Hei alle sammen. I dag så blir det ikke så utrolig mye blogging, skal se om jeg får et til når vi kjører bort til Ikea. Som dere kanskje har skjønt allerede så skal vi på Ikea igjen, siden vi holder på og pusse opp huse og da er vi en del på Ikea. Jeg mangler fortsatt et par ting til rommet mitt så i dag skal jeg kjøpe resten. Håper jeg blir ferdig med romme etter påske, så slepper jeg og sove på gjesterommet....

Det er utrolig mange som er med på giveawayen som jeg har nå her på bloggen, og det er utrolig kjekt at så mange har meldt seg på. Jeg kommer til og trekke vinneren på Torsdag, mange som har spurt meg når jeg skal trekke vinneren. For de som lurer på hvordan jeg gjør det så ser jeg om hvem som har svart rett på alt først, og de som har gjort det får et nummer, så bruker jeg en app som gjør at han på en måte "Trekker" et random nummer.

Haha, tok noen utrolig kjappe selfier.

Hva skal du i dag? Sist du var på Ikea?

Klem Therese...

WANTS

30.03.2015, 18:06

Hei alle sammen. I dag har jeg kikket på skikkelig masse klær! De fleste klærne er fra Sheinside eller Romwe det er de to jeg bli sponset av nå for tiden også. Jeg syns begge sidene har skikkelig fine/tøffe klær, så egentlig har jeg jo bare lyst på alt men det går ikke haha. Men jeg har settet sammen noen antrekket av disse to sidene og gjerne si hvilken av disse dere likte best. Noen av antrekkene er det enda for kaldt med og gå med, men fine antrekk uansett syns jeg!

Håper dere liker noen av antrekkene jeg har settet sammen. 



Her - Her - Her - Her (Alt her er fra sheinside)

 
Her - Her - Her - Her (Alt er fra Sheinside)


Her - Her - Her (Alt er fra Romwe)



Her - Her - Her - Her (Alt er fra Romwe)

 

Skal jeg har flere sånne innlegg som dette?

Klem Therese..

ANTREKK

30.03.2015, 14:59

// Topp: Gina tricot // Bukse: Bikbok // Sko: Converse //



Hei alle sammen! I går kveld så hadde jeg overnatting av Ida, vi koste oss kjempe masse. Ida er sånn typisk henne og komme seint haha, så da fikk vi ikke gjort så utroolig mye men vi fikk gjort en del. Vi lagde en video til videofy, der vi ringte forskjellige "fans" og alle sa kjempe fine ting som jeg setter kjempe stor pris på. Så viss dere vill se videoen så heter jeg Theresesorenes der også. Vi gjorde masse annet også. Når vi er sammen så sovner vi ganske seint.. Forresten her ser dere dagens antrekk for i dag. Håper dere liker det og gjerne sleng igjen en kommentar under.

Hva gjorde du i går kveld? Hva syns du om antrekket mitt i dag?

Klem Therese.

Hva liker dere å lese om på en blogg?

29.03.2015, 17:00

Hei alle sammen. I dag er det søndag og jeg har en skikkelig chilledag, jeg har låst meg til romme og pcen. Jeg er så hektet på en serie, og snart er jeg ferdig med den! Jeg laget meg en liten skål med bannan og kiwi, og prøver og gjøre meg ferdig med white collar. I dag vil jeg egentlig vite hva er det egentlig dere vil ha på bloggen? Hva syns du er intressant og lese om? Si gjerne hva det er det beste dere leser på en blogg. Outfit? Innkjøp? Inspirasjon? Mote? Anbefalinger? eller kanskje noe helt annet? Blir kjempe glad for kommentarer om hva du liker og lese om på en blogg! Så må dere ha en super søndag og en fin påske videre. 

Klem Therese.

DERE ER FANTASTISKE

29.03.2015, 12:51

Hei alle sammen! I dag har hadde jeg en super morgen, jeg våknet til mange super fine meldinger fra dere! Setter kjempe stor pris på alt dere har skrevet til meg for tiden, blir kjempe glad. Jeg prøver og få svart alle sammen men nå for tiden har jeg fått så mye pga giveawayen og da er det litt vanskelig og svare alle! Men jeg prøver så godt jeg kan, tusen takk for alle som har meldt seg på giveawayen! Kjempe kjekt at dere likte giveawayen min, har planer om flere etter denne.

I går var jeg jo på Amanda sammen med Madelen, og det var veldig kjekt. Først så gikk vi rundt og kikka i minst en time, å begynnte vi å shoppe. Jeg kjøpte bare to ting til giveawayen det var det eneste, siden jeg holder på å spare osv. Men vi stor koste oss, Var et par jenter som kom og tok bilde sammen med meg og det var kjempe kosligt! 

Ha en vidunderlig påske alle sammen, så må dere kose dere! Ikke glem og melde dere på giveawayen.

Er du med i giveawayen? Hva skal du i påsken?

Klem Therese.

GIVEAWAY

28.03.2015, 18:18

Hei alle sammen! Jeg har jo fortalt dere at jeg skulle ha en overraskelse her på bloggen og det er en giveaway! Jeg har gledet meg så utrolig mye til og ha den her på bloggen, så da klarte jeg ikke og vente til i morgen. Du kan vinne: Victoria secret Body lotion og Bodymist, Mac leppestift, dry shampoo, ansikt maske og en concealer. Husk jeg frakter, men jeg frakter bare til folk i Norge! 

Dette må du gjøre for og være med:

 ♡ Reposte et bilde av giveawayen på instagram med hashtag #Theresesorenesgiveaway (privatbrukere må sende bevis på dm)

 ♡ Skrive hvorfor du bør vinne under bilde ditt på instagram!

 ♡ Svar på disse spørsmålene (alle svare ligger på bloggen) og skriv instagramen din og.

- Hvilken by var det jeg var på vinterlyd?

- Hvilken hunderase Mico er?

- Hvilken måned jeg fyller år i?



Her ser dere alt dere kan vinne. Lykke til alle sammen, håper mange blir med!


 

Skal du bli med? Vill dere ha flere giveawayer?

Klem Therese...

SHOPPING SENTER

28.03.2015, 10:55

Hei alle sammen. I dag så skal jeg på Amanda storsenter sammen med Madelen, så jeg skal snart gå og møte hun. Det er skikkelig deilig og tenke på at det faktisk er ferie, å at det ikke er skole før om en uke! Tror dette kommer til og bli en super påskeferie, og jeg har faktisk en overraskelse til dere. Den kommer på bloggen om noen få dager, kanskje i morgen? Gled dere vertfall. Nå skal jeg gå for og møte Madelen før vi skal ta buss! 

Ha en super lørdag alle sammen! Kos dere masse.

Hva skal du i dag? Lurer du på overraskelsen min?

Klem Therese..

MY NIGHT ROUTINE

27.03.2015, 15:33

Hei alle sammen. Nå har jeg filmet inn en ny video, god start på helgen/ferien. Denne gangen fikk jeg ikke til og filme med kamera mitt. Derfor har jeg filmet dennne videoen med mobilen min. Så er ikke den samme kvaliteten, men jeg håper dere liker videoen uansett. Setter pris på viss dere abnonner meg på youtube. Husk og sett på den beste kvaliteten på videoen, trykk på instillinger og så på 720HD.

Ha en strålende påske alle sammen! Håper dere får en fin ferie!

Klem Therese.

SMOOTHIE

26.03.2015, 14:45

Hei alle sammen! I dag er jeg skikkelig trøtt haha, helt siden jeg kom hjem fra skolen 12.00 så har jeg bare slappet av og kun sitt på serie! Jeg lever live må jeg si haha, jeg har tenkt og komme meg ut snart da og gå en tur med Mico. I morgen er det siste dag før påskeferien på skolen, og jeg kjenner det skal bli godt med ferie. Jeg har en overraskelse til dere i påskeferien også hihi.

Denne uken har jeg vert så sykt hekta på smoothie, så jeg lager det liksom 2-3 ganger til dagen haha. Jeg bare elsker det, og det er noe av det beste jeg kan få og drikke. Jeg har faktisk fått en del spørsmål på snapchat&Instagram hva jeg har i den, så det er det jeg skal fortelle dere nå. Min smoothie er utroolig enkel og lage. 

Min smoothie består av:

- Frosne bær (Banan, jordbær, noen få blåbær)

- 2-3ss vanilje yoghurt

- Eple juice (tar så mye til det dekker bærene)

Lager ofte tropisk smoothie også, spørs helt til hva jeg vill ha. Jeg bytter bare ut bærene til Tropiske frukter.



Jeg elsker den blenderen som man tar flasken rett på, det tar deg jo bare 3 sekunder og lage smoothie. Enkelt og lage når du skal på skolen!

Er du sånn som meg så elsker smoothie?

Klem Therese...

LENGRE HÅR?

25.03.2015, 18:00

Hei mine fantastiske! I dag har jeg tenkt og gi dere noen tips til og få lengre hår, og ha et sunt hår. For desto sunnere håre ditt er, jo lengre vokser det og ser freshere ut! Anbefaler alle å pleie håret sitt godt (skal ikke skryte på meg at jeg gjør det, kanskje noe jeg bør starte med!) Jeg har tenkt og bestille meg noen hårkurer fra bed head, først må jeg spare til de. 

Har du ikke hårkur?: Jeg har hørt viss du blander egg og olivenolje er en bra for håret. (Oliven gir fuktighet til håret) JEG har ikke prøvd dette selv, men jeg har tenkt og se om det faktisk funker.. Du blander et egg og så olivenolje, og så påfører du det bare i håret. Husk- vanlig shampoo - Hårkur i 15-30min - Balsam.

Varmebeskyttende er så utrolig viktig når du skal bruke varme ting til håre fks: Rettetang, krølltang osv. Det er for og unngå minst mulig skade på håret ditt i mens du enten retter det eller krøller det eller hva du enn nå skal. Du unngår at det blir tørt, og ikke minst mindre slitt.

Ikke klipp håre, viss du vill ha et langt hår. Da sier det jo egentlig seg selv at du ikke bør gå og klippe det hver tredje veke. Så lenge du holder håret ditt friskt og sunt, så holder jo håre seg jo fint. Trenger jo ikke og klippe halve håret, sier seg jo egentlig litt selv viss du vill ha langt hår..

Ikke bruk strikker med metallfester, fordi det sliter veldig mye på håre. Ser mange som bruker det og det er ikke lurt, fins også strikker uten metallfeste!

Prøv og unngå å sove med oppsatt for, Slipp ned håret ditt så ofte du kan da slipper du at håre brekker. 

Hvordan få håre til og se mer sunt ut? Skyll skyll skyll! Håret ditt blir så fettete og ekkelt viss du ikke fjerner alt balsamen og shampooen. 

Etter du har skyllet ut alt balsamen så skyll en siste gang med kaldt vann, slik at håret ditt ser mer glansfullt ut.

Likte du tipsene i dette innlegget?

Klem Therese..

SNART FERIE

25.03.2015, 14:00

Nå nærmer det seg mer og mer ferie! Kjenner det skal bli utrolig godt med en ukens ferie fra skole og lekser! Bare to dager igjen nå på skolen så er det endelig tid for påske ferie. Vi pleier egentlig og bare være hjemme i påske ferien, men denne gangen har jeg veldig lyst til og reise til kongeparken eller på fjellet har vertfall lyst og gjøre noe. Det er utrolig mange som jeg kjenner som reiser på fjellet i påske ferien før det blir sommer. 

Kongeparken er forresten en stor park med masse karuseller, og det er utrooolig kjekt der. Viss vi ikke kommer til og gjøre noe spesielt i ferien, så skal jeg bare slappe av med mine gode venner og finne på noe ekstra kjekt sammen med de. Gå på piknik er jo koselig viss det er et fint vær ute eller noe lignende. Gleder meg vertfall til ferie, det er ikke til og legge skjul på.

Nå skal jeg på Cheerleadning sammen med Frida, kommer et litt større innlegg senere! Gled dere til det. 

Her er noen fine collager fra we heart it.


 

Hva skal du i påskeferien? Gleder du deg?

Klem Therese...

MINE FAVORITT SERIER

24.03.2015, 19:00

Hei alle sammen. Nå har jeg tenkt og fortelle dere om et par serier jeg liker og kose meg med! Jeg er en person som ikke er så glad i filmer, men når det kommer til serier så er det bare elsk! Jeg har alltid nesten en serie jeg ser på, akkurat nå så holder jeg på med White collar og har ikke så utrolig lenge igjen. Jeg ble inspirert av en blogg som heter Egeo til dette innlegget, sjekk ut hennes innlegg og!

- Denne serien heter The vampire diaries og handler om Elena som har et godt forhold til Stefan og Damon som er brødre. Stefan og Damon er vampyrer, og de har levd over 100 år, Stefan har et tidligere forhold til en vampyr som heter Kathrine som har gjort Damon og Sefan til vampyrer! Denne serien anbefaler jeg super sterkt, denne er min favoritt.



- White collar: Så samarbeider en profesjonell forbryter og en spesial agent sammen i FBI. Neal caffrey samarbeider med spesial agent Peter Burke. Neal caffrey prøver og rømme fra fengsel som han må sone i 4 år, pga sin store forelskede for Cate. Så inngår han en avtale med Peter Burke at han skal være med og løse saker for FBI. Det er Peter Burke som har fanget han alle gangene. 

- Pretty little liares handler om de fem bestevenne som er Aria, Hanna, Spencer, Alison og Emily. De er på låven en kveld og så forsvinner Alison! Jentene begynner og senere i serien og få meldinger av en person som kaller seg -A og dette syns jentene at det er litt creepy. Alison er borte og ingen vet hva som har hendt hun.. Anbefaler denne så utrolig sterkt for jenter som liker litt action og spenning!

- 15-åringen Lux (Britt Robertson), som ble gitt opp for adopsjon ved fødselen, men har nå blitt gjenforent med sine biologiske foreldre - radio show vert Cate (Shiri Appleby) og bartender Baze (Kristoffer Polaha). De tre danner en usannsynlig familie, komplisert av det faktum at Cate er forlovet med hennes co-vert, Ryan (Kerr Smith). Jeg eeelsker denne serien, men synd det bare er tre serier siden jeg liker den så godt.

Hvilken er din favorittserie? Har du sett noen av disse?

Klem Therese..


TYPISK THERESE

24.03.2015, 16:29

Hei alle sammen. Dette kan bli et litt morsomt innlegg, dette er ikke som de vanlige, jeg har tenkt og si dere noe som er veldig typisk meg eller ting jeg gjør ofte.. Veldig mange som spør meg om jeg enten kan ha morsomme fakta om meg eller typisk meg eller noe som er lignende. Så da valgte jeg Typisk Therese denne gangen.

 -Jeg sitter så utrolig ofte på bade, så blir det av og til sånn at jeg blir kastet ut haha! Jeg eeelsker å sitte på bade og blogge/lekser, siden det er så varmt og godt og sitte der inne. Favoritt stede mitt i huset rett og slett haha! Badegulvet er elsk.

 -Dette er veldig typisk meg, viss jeg har bestilt noe eller blitt sponset av noe og jeg gleder meg veldig mye til det kommer. Så sjekker jeg postkassen hver gang jeg går forbi den. Skjer dette med deg og av og til?

  -Når helgen starter, så er jeg ofte trøtt på fredagen så sier jeg ofte til meg selv "jeg tror jeg må legge meg litt tidligere enn jeg pleier tror jeg". Men det skjer jo aldri når jeg sier det, selv om jeg er trøtt! 

 -Dette er så typisk meg haha! Det er at jeg spør store søsteren min som heter Karoline hele tiden om jeg kan få låne macbooken hennes og da mener jeg nesten hele tiden!

-Viss det er noe jeg absolutt ikke får til så blir jeg veldig fort irritert og sier "DETTE ER HELT UMULIG!".


Er det noe her du pleier og gjøre?

Klem Therese.

BILDEKONKURRANSE

23.03.2015, 16:41

Hei alle sammen! Husker dere da jeg hadde en bilde konkurranse her på bloggen, som jeg skulle ha før jeg skulle ha en giveaway. Men nå har jeg vertfall trukket en vinner og hun heter Malin, og hun driver på med turn og klatring på fritiden. Hun er også mye med venner og hvis ikke de er i Stavanger eller sandnes står de på pennyboard eller bare har det kjekt!

Denne gangen gikk bildekonkurransen ut på at dere skulle sende meg outfiten deres på instagram. Det kom inn mange kjempe fine outifter men kunne bare velge en, så da ble det Malin denne gangen. Husk har planer om en giveaway om ikke alt for lenge, vi får se når det blir! Gleder meg.

Outfiten hennes er: Cardigan: Cubus, Topp: Only, Thights: New yorker og skjerf: Accessories..?

Hvilke type konkurranser vil dere en annen gang?

Klem Therese...

EN BRA LØRDAG

22.03.2015, 16:15

Hei alle sammen. I går var jeg jo i 15´års dagen til Milena, hun hadde bursdags selskap med venninner og det var veldig kjekt. Vi spiste taco, til dessert så spiste vi cupcakes (vi hadde litt dårlig tid med de så ble ikke de beste!) og brownies. Så spiste vi selvfølgelig masse chips&snop. Vi danset en del etter vi hadde spist, så hadde vi en del sånne "spørsmåls leker". Vi snakket jo en del også og hørte på utrolig mye musikk.

Jeg og Milena skulle egentlig på natt cup etter selskapet, det er en fotball cup som er på kvelden men så fikk vi ingen ting og kjøre oss bort og da ble det ingen ting av det. Så derfor var vi hjemme og koste oss og så en film som heter "The boy in striped pyjamas". Vi begge syns den var bra, men Milena hadde sett den en gang før. Midt i filmen sovnet vi begge, og så så vi resten av filmen i dag.

Jeg har nettopp kommet hjem, og sitter på søsteren min sitt rom siden pappa holder på og pusse opp rommet mitt nå, gleder meg til og se resultatet! Kommer til og komme en room tour når det er helt ferdig.

 

Hva brukte du lørdags kvelden din på?

Klem Therese...

15'ÅRS BURSDAG

21.03.2015, 12:25

Hei alle sammen! I dag så skal jeg i 15'års bursdag til søskenbarnet mitt vi er veldiig gode venner. Så vi inviter hverandre til selskapet der vi bare inviterer venninner osv. Jeg skal sove der også siden hun bur et stykke unna, så slepper mamma og pappa å hente meg etter selskapet. Gleder meg veldig mye, jeg skal bort der i tre tida siden jeg skal være med og gjøre det litt klart så skal vi stelle oss sammen. 

Jeg skal ha på meg en blå kjole, som dere får se i morgen dagens innlegg. Jeg kommer til og blogge mer om selskapet i morgen siden jeg syns det blir litt for seint og blogge om det i kveld. Jeg skal vertfall ha en blå kjole og krøller, jeg skal krølle håre før jeg skal bort dit siden jeg er veldig redd for krølltanga min haha, og derfor tørr jeg ikke og ha den i en veske med masse andre ting! 

Tror dette kommer til og bli en super kveld, så håper jeg at Milena får et supert selskap for det fortjener denne nydelige jenta! Elsker deg.



 

Når var sist du var i en bursdag? 

Klem Therese...

LUNDENS TIVOLI

20.03.2015, 15:19

Hei alle sammen! Først må jeg bare ønske dere alle en super helg, det er så deilig og komme hjem fra en lang fredag på skule. Men i dag har jeg tenkt og fortelle dere litt om hva jeg gjorde i går, siden jeg var nemlig på tivoli og det var så utrolig kjekt. Først må jeg bare si at tivoli er skikkelig dyrt, herregud.. Men gøy det var det ja! Jeg var på Lundens tivoli i Haugesund, de kommer der vært år.

Det er første gangen jeg var der da, jeg gikk der sammen med to venninner Frida som dere vet sikkert hvem er, og en jente som heter Sofie! De er begge utrolig kjekke og være med, først så tok jeg og Sofie "GoFly" eller noe sånt, husker ikke helt hva den heter.

Den var skikkelig skummel og ikke minst kjekk, jeg tok den to ganger og den andre gangen spydde jeg faktisk! Vi tok og sånne t-kopper, en karusell som var på en måte en bie flokk. Vi tok også radiostyrte biler og to ganger den flyge greia (Den var skumlest, og kjekkest!)

Viss dere vill se en Vlog derfra, så sjekk ut videofyen min (@Theresesorenes) for der har jeg lagt ut en vlog om hele dagen! Stor koste meg sammen med jentene mine, kunne ikke hatt en bedre Torsdag kveld enn dette!

Her ser dere meg, Frida og Sofie på det ene bilde.

Haha, se ansiktsuttrykket mitt..

Meg og Frida, mens vi ventet på at Sofie skulle bli ferdig på Turn.



Har du noen gang vert på lundens tivoli? Sist gang du var på Tivoli?

Klem Therese...

NEW IN FROM SHEINSIDE

19.03.2015, 15:43

// Sponset innlegg fra Sheinside.com

Woho! Da var enda en nydelighet kommet i posten fra Sheinside, denne ble jeg utrolig glad for! Jeg fikk en jakke, som egentlig kan bruke til alt. HER finner dere den tøffe jakka! Jeg syns denne jakka var utrolig behagelig og ha på og den passer jo bra til alt sammen nesten, så det er jo utrolig bra!

Denne passer veldig fint nå til våren, siden vi går jo nesten ikke med jakke da og da er denne fin og bruke da. Den er vert penge må jeg bare si, anbefaler dere og sjekke ut Sheinside.com elsker den sida!

Her ser dere noen bilder av jakka:



  Hva syns du om jakken? Har du noen gang shoppet hos Sheinside?

Klem Therese..

SKOLEAVIS/CHEER

18.03.2015, 13:03

Heii. I dag er det onsdag og det betyr Cheerleadning wohoo! I går så stressa jeg mye siden jeg måtte øve på prøve siden vi skulle ha matte prøve i dag, og det gikk heldigvis veldig bra tror jeg, Føltes vertfall sånt ut når jeg var ferdig med prøven. Jeg skulle jo også blogge for i dag, men det fikk jeg heller ikke tid til men så fikk jeg heldigvis litt tid til å blogge i dag.

Forresten vi var endelig ferdig med skoleavisa og nå skal vi selge aviser, pengene går til redd barna. Nå skal vi gjøre oss klare til cheer og spise, så må vi nok kjøre ut til hallen. Senere i dag skal jeg selge noen aviser jeg fikk med hjem så skal jeg blogge og gjøre lekser. 

Jeg er litt på fremsida, og har to sider i avisa om meg og bloggen.



Har dere skoleavis der dere går på skole?

Klem Therese...

MOTE Collager

17.03.2015, 16:00

Hei alle sammen. Dere husker sikkert den gangen jeg hadde hele tiden mote for jenter her på bloggen, men så sluttet jeg med det pga hun som eide brukren slutta eller noe sånt. Hun svarte aldri på direkte lenger osv, men jaja. Derfor har jeg bestemt meg for og legge ut noen collager jeg lager selv av klær til dere med pris! Dette er jo akkurat det samme som sist nesten. Håper dere liker det og håper på en god tilbake melding fra dere.


Hele denne collagen er fra Gina tricot, dette antrekket kan man bruke hele året! (genseren ønsker jeg meg til bursdagen)

Hele denne collagen er fra Bikbok, fint antrekk til våren!



Alt sammen er fra Gina tricot, og et fint antrekk til våren når det ikke er fullt så varmt.

Vill dåre har mer av dette? Isåfall hvile type antrekk?

Klem Therese...

MONDAY #Tips

16.03.2015, 16:07

// Dette er @Jentenesinbruker sitt tips på instagram!

Hei alle sammen. Woho nå skal jeg gi dere enda flere tips, men husk ikke jeg som har skrevet disse! Dette tipset finner dere på @Jentenesinbruker (HER) på instagram og det er en bruker som jeg anbefaler sterkt tilbake til dere. Hun er veldig aktiv og ikke minst har utrolig bra tips, tror dere hadde likt brukeren hennes. Jeg har tenkt og dele tipset hennes som heter "Running, late for school".

♥ Viss du vet du bruker lang tid på sminke deg og sånt, så stå opp tidelig, stå opp etterhvert så mye tid du bruker.

♥ Håret kan ofte være ganske flokete på morgenen, jeg anbefaler dere og bruker en god dry shampoo til håre.

♥ Finn frem klær dagen før, så slepper du og stresse med det om morgenen.

♥ Har du veldig behov for å dusje deg kan det være lurt og gjøre det kvelden så slepper du og stå opp skikkelig tidelig!

♥ Smør matpakken dagen før og pakk den inn og sett den i kjøleskapet, sparer mye tid!

♥ Skal du ha gym så sett sekken frem dagen før, gjør det samme med gym.

Tips: Sett vekkeklokken din i andresiden av rommet så når du våkner må du reise deg og gå for og skru den av! Det funker vertfall super bra på meg.



Tror du at du får bruk for noe av dette?

Klem Therese...

OUTFIT

15.03.2015, 13:55

// SKINNJAKKE: BIKBOK // TOPP: CUBUS // SMYKKE: EBAY // BUKSE: ? // SKO: CONVERSE //

Likte du antrekket?

Klem Therese....

INNKJØP // AMANDA

14.03.2015, 12:27

Hei alle sammen! I går var jeg på amanda sammen med Frida og det var utrolig kjekt, jeg kjøpte en del. Ble kjempe fornøyd med tingene jeg kjøpte, vi var på Cubus, H&M og Tiger. Vi var på Mc Donalds for og spise, det er skikkelig shopping mat haha!

Vi tok bussen rett etter skolen,siden Frida skulle noe og da måtte vi gå tidelig sånn at vi ikke kom alt for seint hjem. Men jeg koste meg vertfall masse på shopping, viss dere vil se en Vlog derfor sjekk ut videofy'en min (@Theresesorenes)



Suuper fin topp fra Cubus: 99.-



En super søt Cupcakes natt bukse fra Cubus: 169.-


En pandagenser fra Cubus: 199.-


Garnier sminkefjerner: 59.- | Nivea Soft krem: 59.- | Fit me concealer (farge 15): 109.-



Må alltid ha litt Candy fra TGR (Tiger) haha, POLO: 15.- | Kitkat: 15.-

Hva syns du om innkjøpene mine? Har du noe av dette?

Klem Therese...

LIFEHACKS

13.03.2015, 15:00

// Dette er @Forjenter sine lifehacks

Hei alle sammen. Endelig helg og det er utrolig deilig med helg. I dag har jeg tenkt og gi dere noen lifehacks siden jeg skal på shopping på Amanda med Frida. Så da blir det ikke blogging før om det før i morgen eller senere. Derfor har jeg tenkt og gi dere noen lifehacks, og for dere som ikke vet hva det er så er det noen "tips" jeg gir dere for og gjøre hverdagen enklere eller smartere.

♥ Ikke bruk google.com når du trenger hjelp til skole oppgaver, bruk heller school.google.com

♥ Vet du ikke hva du skal kjøpe i gave til noen? Be han/hun gjette 5 ganger og de 5 gangene er forslag til hva du kan kjøpe!

♥ Klarte du å sende meldingen til feil person?! Skru på flymodus då!

♥ Har du brent tunga din? Strø litt sukker på tunga.

♥ Bruk Google Voice for og ringe gratis til hvem du vil! 



I går så laget jo jeg, Madelen og Kristine en video på youtube kanalen min! Så viss dere vill se den så trykk HER. Husk og sett på den beste kvaliteten som er 1080HD.

Klem Therese.

SPRING OUTFIT

12.03.2015, 14:09

// CARDIAN: JC // TOPP: ? // BUKSE: BIKBOK // SKO: NIKE //





Hei alle sammen! I dag er jeg sammen med Kristine og Madelen fra klassen. Vi har tenkt og lage en må gjøre video til youtube kanalen min, og vi har funnet på så mye kult så det er bare til og glede seg til det. Jeg tror jeg kommer til og være med de i hele dag, tror det blir veldig kjekt og henge litt sammen med venninnene mine! Tror dere kommer til og like den, ser den allerede for meg haha! Håper dere liker outfiten min som dere ser på bildene.

Gleder du deg til videoen kommer ut?

Klem Therese...

WOW IN LOVE

11.03.2015, 17:00

Halloo! WOW må jeg bare si jeg er helt forelsket i disse skikkelige sommer bildene, jeg bare savner sommeren mer og mer når jeg ser disse bildene! Sommeren er så klart den beste årstiden, bare følelsen av å sole deg, bade deg, gå i shorts er bare helt herlig! Savner og være ute sammen med venner og kunne gå uten sko og vasse i vann kanten og hele den sommer pakka! Ha vannballong krig, wow dette er noe jeg gjør vær sommeren så drikker jeg og mye slush namm..

Jeg gleder med masse til sommeren i år, selv om jeg gjør det absolutt hvert år! I 2014 var jeg jo i USA og det var en helt amazing opplevelse, som jeg aldri kommer noen sinne til og glemme! Nå lurer jeg egentlig bare på hva vi kommer til og finne på i år, men jeg tror dette kommer til og bli en bra sommer uansett hva vi gjør i år. GLEDEER MEG SÅÅ MYE! Hver dag blir det bare nærmere sommeren og nærmere, tenk det er bare 3 måneder til det er juni.

FÅR DISSE COLLAGENE, DEG TIL OG SAVNE SOMMEREN?!

Savner du sommeren like mye som meg eller?

Klem Therese...

CHEER

11.03.2015, 14:10

Halloo! Nå er det endelig tid for cheerleadning og vi gleder oss jo som vanlig. Det er litt stress og blogg på Onsdager siden det starter så tidelig men får bare bedre tid til andre ting når jeg kommer hjem så det er jo litt deilig. Haha jeg og Frida hadde en liten photoshoot på veien i dag før trening, og det ble mange kule bilder!

Når jeg kommer hjem skal jeg prøve og bli ferdig med en serie som jeg holder på med, siden jeg har funnet en annen som jeg vill se haha! Tror neppe jeg blir ferdig med serien da, den heter White collar og den er såå utrolig bra elsker den! 

På skolen så holder 6-7 trinn på med skole avis og det er kjekt i forhold til vanlig skole siden vi får mat på skolen, vi slepper mange timer og mye mer. Jeg jobber ganske mye sammen med Madelen siden begge er journalister. Så i morgen skal vi på ungdomskolen og intervjue en mann, jeg er litt nervøs...

Hva skal dere i dag da? Hva syns du om bildene?

Klem Therese...

AFTER SCHOOL ROUTINE

10.03.2015, 16:00

Hei alle sammen! Nå er videoen klar til dere og jeg ble veldig fornøyd med den så jeg håper dere liker den. Denne videoen er litt annerledes en de andre jeg lager men det er jo super kjekt med noe nytt, og denne videoen har vert veldig mye etter spurt. Så nå er den endelig ute og dere kan se den woho!

Klem Therese.

HUSK OG GÅ PÅ INNSTILLINGER PÅ VIDEOEN OG TRYKK PÅ 1080HD FOR BEDRE KVALITET.




NY VIDEO PÅ VEI

09.03.2015, 17:35

♥ Hei dereNå er det endelig en ny video på gang til dere, og jeg tror denne videoen blir bra. Jeg skal ikke avsløre hvilken video det er siden da har dere ikke noe og glede dere til. I dag er det jo mandag og jeg går jo ikke på noe sport eller noe sånt da, enste dagen jeg går på noe er onsdagen så jeg har jo fullt fri nesten hele uken haha. Jeg hadde egentlig planer med en venn i dag men hun kunne ikke så vi tar det en annen dag.

Så i dag har jeg brukt tiden min på og filme en ny video til dere og tenkt på hva jeg skal blogge om resten av uken. Så har jeg også laget meg noe såå godt i dag, men det ser dere i videoen min tror den kommer enten på Tirsdag eller Onsdag. Jeg har også gått tur sammen med herligheten min MIco!

Hva har du brukt mandagen din på?




"VINNERENE" LINKE-RUNDEN

08.03.2015, 17:21

Hei dere. Husker dere når jeg hadde linke runde her på bloggen min? Det er en liten stund siden med jeg har endelig funnet to som får linket sin blogg her på bloggen min, takk til dere som ble med. Dette var på en måte en liten konkurranse, jeg har planer om flere om ikke så utrolig lenge.Men her er vertfall den første som jeg valgte og får sin blogg linket her og det er Julie !

Hun er snart 13 år altså like gammel så meg, å så spiller hun Hånball, fotball, så danser hun og turner! Jeg har lest noen innlegg på bloggen hennes! Den siste som får sin blogg linket her på bloggen min er en jente som heter Celina, hun blogger om hverdagen sin, mote og mye mer! Jeg har lest en del innlegg på bloggen hennes og den er vert å sjekkes ut.

Skal jeg ha dette flere ganger?

Klem Therese. 


I dag har jeg og Ida koset oss veldig masse sammen, og vi har hatt en super helg sammen! Kunne ikke hatt det bedre, her får dere se en collage av dagen i dag haha. 

VINTERLYD STAVANGER

07.03.2015, 22:02

Hei alle sammen! Først må jeg bare si at jeg har hatt en helt fantastisk dag det må jeg bare si, jeg så faktisk the main level live! Jeg ble så utrolig glad når de kom på scenen, elsker de så sinnsykt mye! Bra at vi var helt fremmest med scenen. De er utrolig flinke til synge og de lagde så utrolig mye liv på scenen! De andre artistene syns jeg og var utrolig flinke, alle sammen lagde masse liv på scenen.Publikum var blinde og alle skrek og sang med, slev om det var regn/ våt/ kaldt.

Jeg fikk møte bloggeren Jennie sofie etter konserten, eller jeg såg hun så tok jeg bilde med hun. Jennie var utrolig hyggelig og ikke minst pen! Vinterlyd kan jeg anbefale sterkt til dere, wow kommer aldri til og glemme denne dagen! Det å se The main level live var helt fantastisk, wow har ikke ord! Så fikk jeg også dele denne fantastiske dagen sammen med min aller bestevennine Ida :)

Har du vert på vinterlyd eller skal du kanskje?

Klem Therese.

Meg og Ida før konserten!

Her er noen bilder av noen jenter som ville ta bilde sammen med meg & meg og Jennie & Alexander (tml) & Laurent (tml) & meg & ida i insta frame!

ÆÆ enda mer av The main level !

BILDEKONKURRANSE

06.03.2015, 19:53

Hei alle sammen. Jeg har tenkt og ha en liten bildekonkurranse, det var det noen som ønsket seg på instagram! Derfor har jeg tenkt og ha den siden det var en veldig god idea, før jeg skal ha giveaway. Jeg kommer til og ha en giveaway når jeg har kjøpt alle tingene jeg vill ha. Men denne konkurransen blir en bilde-konkurranse, gleder meg veldig mye til og se hvilke bildene dere sender inn. Denne gangen skal vi ta bilder av outfiten din, siden jeg liker mote og klær!

Skal du være med?

Klem Therese.


Dette må du gjør for og være med:

♥ Sende et bilde av Outfiten/antrekket din og sende den på instagram til meg /@theresesorenes

♥ Skrive hvor klærne er fra under bilde, mens du sender det

Dette vinner vinneren:

♥ Du får bilde ditt postet her på bloggen min, så får du din egen lille tekst under bildet ditt om deg og hva du gjør på fritiden osv.

♥ Jeg sender deg en videohilsen på instagram, og jeg følger deg å gir den shoutout i en liten stund!


VINTERLYD PÅ LØRDAG

06.03.2015, 16:00

Hei alle sammen. Jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen, siden jeg skal nemlig på Vinterlyd i Stavanger sammen med Ida. Wow, sånn vi gleder oss til dette, siden The Main level skal spille der og jeg er en utrolig utrolig stor fan av de, og når jeg viste de til Ida så hun bare WOW de var flinke. Jeg er jo helt gira på de for tiden og hører på Lost right here hele tiden av The main Level. Dere merket kanskje at Alexander lika bilde mitt på instagram og jeg ble helt STARSTUCK.. Viss dere ikke har hørt denne sangen anbefaler jeg den til dere.

Her kan dere høre den, den er bare elsk!

Jeg kommer til og oppdatere dere om konserten på søndag eller lørdags kveld, men tror jeg gjør det på søndag siden det blir nok for seint. Konserten er jo gratis, og jeg gleder meg masse, kanskje jeg møter noen av dere! Hadde vert koselig. Jeg kommer til og være der hele konserten og jeg kommer veldig tidelig til Stavanger. Gleder meg å til og se de andre artistene som skal synge der, tror det blir en super dag!

Skal du på Vinterlyd? Hvem kommer du for å se?

Klem Therese.

DIY SCHOOL EDITION

05.03.2015, 20:00

Hei alle sammen. Det er litt seint men jeg poster videoen for det, siden jeg har gledet meg til og vise den til dere. Det er ikke den beste videoen jeg har laget men det er vertfall noe, jeg skal lage en mye bedre DIY når romme mitt er ferdig siden skal ha room Diy også så nå vet dere det. Jeg ble veldig fornøyd med det jeg lager i videoen, bruker det veldig mye nå fortiden. Håper dere liker videoen, og gjerne si om du vill ha flere sånne som dette!

Klem Therese.

HUSK OG GÅ PÅ "INSTILLINGER" OG SETT PÅ 1080HD FOR BEST KVALITET

SOMETHING I WANT

04.03.2015, 18:00

Hei alle sammen. Endelig er Diy´en er spillt inn og kommer kanskje ut i helgen vi får se hvrodan jeg får det til og passe for meg. Men i dag har jeg tenkt og vise dere noen itng jeg ønsker meg av klær fra forskjellige steder, både fra Sheinside, Bikbok, Gina tricot osv. Håper dere får litt inspirasjon av dette!

Klem Therese.


HER - HER - HER



HER - HER - HER

NEW IN FROM SHEINSIDE

04.03.2015, 14:40

// Sponset innlegg av Sheinside.com

Hei alle sammen! I dag var endelig nydeligheten min kommet i posten, wow som jeg har gledet meg til denne kjolen kom. Jeg blir jo sponset av Sheinside.com, de har noen fantastiske klær og jeg elsker meste parten som er derfra! De har så utrolig kule klær, den minste størrelse de har er S.

Så kjolen er bitte litt for stor for meg men det går bra, siden til sommeren passer jeg den nok siden jeg vokser jo. Men uansett jeg elsker den og dere finner den HER, det er ganske billig der syns. Jeg syns denne kjolen var super duper fin!

Likte du kjolen?

Klem Therese.

MY OUTFIT

03.03.2015, 16:15



Heii alle sammen  I dag så er det Tirsdag og det er egentlig den dagen jeg ikke gjør noe spesielt. Men nå har jeg endelig begynnt og planlegge Diy´en jeg skal ha her på blogggen, wowo jeg gleder meg så utrolig mye til og poste den her på bloggen!

Jeg har ikke begynnt og filme den inn enda, men skal kjøpe inn tingene i dag tror jeg. Har en plan nå for hvordan jeg skal ha den, kan ikke si hvilken DIY jeg skal ha enda, sidne da avslører jeg veldig mye.. Men det er egentlig alt jeg skal i dag, uten om og øve til en naturfag prøve som jeg skal ha på tirsdag.

Er du like spent så meg eller?

Klem Therese.

NY HEADER WOW

02.03.2015, 19:50

WOHO! Endelig har jeg fått en ny header, så kjempe fornøyd med den nok en gang. Det var Ane Karine Estil som lagde den som vanlig, hun er utrolif flink og jeg har ikke hatt noen bedre designere enn hun, eller hun er jo den enste jeg har hatt så. Men som sakt så setter jeg veldig stor pris på at hun lagde den til meg. Bloggen hennes finner dere HER og instagramen hennes er HER, hun har av og til "konkurranser" der du kan vinne et skreddsydd design.

Jeg ble vertfall veldig fornøyd med den, og dere bør absolutt sjekke ut bloggen hennes eller Instagramen hennes. Hun legger ut tips om desing også, og blogger om hverdagen sin! Jeg liker bloggen hennes veldig godt, og hun er flink blogger ikke minst. Setter kjempe stor på pris på at du orker og bruke tid på og lage header og desing til meg Ane Karine Estil, bare sånn du vet det :)

Klem Therese.

Her ser dere den nye header, og full resultate ser dere lenger oppe.

OUTFIT OF THE DAY

02.03.2015, 15:04

// Cardigan: H&M // Bukse: Bikbok? // Smykke: Bikbok? // Topp: Wow // Sko: Dr.Martens // 




FREMOVER

01.03.2015, 14:53

Hei alle sammen. Nå har jeg en lang liste om innlegg som jeg skal poste her på bloggen til dere og jeg klarer nesten ikke og vente. Jeg er så utrolig spent på det meste som jeg har kommet med, jeg skal prøve meg på en del nye ting så det ikke blir så mye av det gamle. Gleder meg faktisk veldig mye til mange av tingene. Så jeg har tenkt og dele noen av tingene med dere, men noe kan jeg ikke fortelle enda siden det skal være en overraskelse.

 Månedens favoritter, i noen av månedene.

♥ Roomtour når rommet mitt er helt ferdig er så utrolig spent på denne!

♥ Skal prøve og få til noen konkurranser, denne er jo ekstra kjekk for dere.

♥ Så skal jeg prøve og få til noen mote tips sånn som jeg hadde før også siden dere likte det veldig godt.

♥ Favoritter i klesskapet for tiden, altså av klær.

♥ Høyest på ønskelisten akkurat nå, dette har jeg hatt noen ganger før også.

♥ Jeg blir jo 13 i april, så da har jeg noen planer her på bloggen :)

♥ Så har jeg en ny header på gang, og jeg er utrolig spent på den !

♥ Så kommer det noen DIY for rom, men det er etter romme mitt er ferdig og jeg gleder meg såå mye!

Noe du savner som du kanskje vill ha mer av?