hits

IKKE SOM FORVENTET

31.03.2016, 19:00

Innlegg sponset av Naturigin

For noen dager siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Naturgini med en hårfarge for å teste den ut! Ettersom dette var min aller første gang for å farge håret mitt hjemme var jeg veldig spent på resultatet.  Jeg hadde hørt veldig mye bra om hjemme fargene fra Naturigin, og ønsket å teste de ut. Naturigin er faktisk den eneste hjemme farge merket som ikke er testet på dyr, og da er selvfølgelig en fordel å bruke denne hjemme fargen!   

Mitt ble dessverre ikke som jeg ønsket, og det ble derfor alt fra blåskjær til oransje. Men heldigvis fant jeg ut av hva jeg hadde gjort galt, og skal fikse opp i det hos frisøren en gang. Jeg hadde for mørk ettervekst siden den lysner kun 2-4 hakk. Det var derfor den ble en slags oransje farge hos meg i etterveksten. Så det er veldig viktig å sjekke at du ikke har for mørk ettervekst hvis du skal farge den hjemme uten erfaring. 
Jeg har sitt flere som har fått disse hjemme fargene til å funke supert så hvis du ønsker å spare noen penger så er jo dette en fin måte å spare penger på, hvis det ikke ender opp som mitt ble! Prosessen var super enkel, og de har veldig stort farge utvalg alt fra varme til kalde farger. Før - Etter

Håret i legdene ble veldig fint syns jeg! Men etterveksten er ikke fargen sin feil men fin feil siden jeg har en veldig mørk blond ettervekst! uups.


Jeg brukte fargen 11.2 Extreme Ash Blond som er en av de lyseste og kaldeste fargene de har. Når du har på føret alt fargen i håret så venter du 30 minutter før du går i dusjen, og dusjer alt sammen ut og avslutter med din favoritt balsam. Jeg tok fargen i etterveksten min, og  i legdene.  Hvis du ønsker å farge håret ditt hjemme for å spare penger så kan Naturigin være et godt alternativ å sjekke ut! Du finner Naturigin på blandt annet Vita og Apotek 1 og prisen ligger på ca. 179kr. HER finner du produktet på nett.

Har du farget håret hjemme en gang, og hvordan ble det? Har du hørt om Naturigin før?

blogges

BLACK V CHROP TOP

30.03.2016, 16:35

sponset - av Shein.com

Litt før jeg reiste avgårde til Kristiansand så mottok jeg denne toppen fra Shein.com og denne minnet meg veldig mye om sommeren siden det er en typisk chrop top til sommeren syns jeg. Den var utrolig utrolig fin! Men dessverre var den for stor for meg, og skulle virkelig ønsket den passet siden wow så fin den var og sikkert veldig behagelig å gå med. Jeg ga den videre til min store søster siden var ganske sikker på den ville passe hun bra! 

Jeg fikk den fra Shein.com som jeg har sagt, og de har veldig mye annet fint også som dere burde absolutt sjekke ut. Jeg har blogget om de flere ganger, veldig mange ganger hehe! Dere vet godt at jeg liker den siden utrolig godt. Dere finner denne super søte chrop toppen HER.

Hva syns du om toppen? Har du noe fra Shein?


blogges

VLOG (Kristiansand, dyreparken ++)

29.03.2016, 18:55


Endelig er vloggen ute å går på både bloggen og youtube kanalen min som dere finner HER. Jeg tror dere liker veldig godt vlogger, og jeg slet litt med å redigere denne siden den ble litt lang! Jeg sliter også med å finne musikk til vloggene siden jeg kan ikke bruke hvilke som helst sanger. Men jeg håper denne falt i smak, og gjerne abonner! Vi er så utrolig nærme 2000! yey, det følels så utrolig bra! Jeg digger dere, og vi blir bare fler og fler. 

Har du noen forslag til noen tag videoer?

blogges

FRIDAYS OUTFIT

28.03.2016, 17:14

CAPS / Yankee

JAKKE / Romwe

SKJORTE / Bikbok

BUKSE / Pull & Bear

SKO / Converse

Hva syns dere?

blogges

FAVORITTER I MARS

26.03.2016, 19:47

 
Denne videoen kom litt tideligere en planlagt men da får vi spare vloggene til senere! Men jeg håper dere liker dagens video, og gjerne abonner på youtube kanalen min HER. Tusen takk for dere som brukte tiden til å stemme på meg til gullsnutten, og stemmingen er over nå. Kryss fingrene! :D
 
blogges

LENGE SIDEN SIST

25.03.2016, 19:53

For en herlig dag vi har hatt i Dyreparken i dag! Det var utroilig lenge siden sist jeg har vært i dyreparken så det var gøy å komme tilbake. Jeg tror det er fire år siden sist. Det var stårlende sol, og det ble faktisk varmt etter hvert. Det var så mange koselige dyr å se på, og mange kjekkere karuseller blandt annet sleggen tror jeg den heter. Jeg og Carolinge tok den omrent tre ganger, og vi ble ikke lei av den med det første!

Alle sammen tok tømmer renna før vi tok turen til morfar igjen. ​​​​​​​Jeg syns vloggen fra denne dagen ble veldig koselig, og dere kan glede dere til å se den! Vi var i dyreparken fra tidelig om morgenen og helt til de stegnte parken, og når vi kom frem til morfar så slappet vi litt av før vi fikk servert biff og pommes frites her. wow så godt det var med mat når vi spiste hehe! Jeg var utrolig sulten etter en lang dag. Resten av kvelden blir det nok serie, og Idol! kooos ♥

Fått meg en ny kompis/venninne? hehe.

herlige Caroline ♥

Vi klatret også i en slags løype, var ikke det vanskeligeste men gøy var det!

åå kun jeg som kunne godt hatt en slik ape til kjæledyr! De er så utrolig søte, herregud.

Fotogen sjiraffen var da.

#pommesfriteslover

Har du noen gang vært i Dyreparken? Når var sist du var i Dyreparken?

blogges

I´M HERE

24.03.2016, 22:36

Da var jeg fremme her i Kristiansand hos morfar, og er utrolig sliten etter den lange bilturen. Vi kjørte oss litt vill i slutten så da tok det en liten halv time ekstra men vi kom oss heldigvis frem! Når vi kom frem så fikk vi mat, og da spiste vi lasangne.

Resten av kvelden så skal jeg se bloggerne på tv2 sumo, og straks begynner paredise hotel! yeyy! Jeg er så utrolig spendt på dagens episode på paredise hotel siden det er par sermoni. Jeg tror jeg ikke blir så alt for sein i kveld siden det er dyreparken i morgen, og da kan jeg ikke sove like lenge som jeg pleier å gjøre. Forresten så skal jeg vlogge når jeg er her nede i Kristiansand så det er bare til å glede seg til å se vloggene ♥

blogges

SNART AVREISE

23.03.2016, 19:15

I morgen tar jeg kjøreturen over til Krisitansand sammen med familien, og jeg gleder meg mye! Tror det blir en bra avsluttning på ferien, og allerede på tirsdag neste uke så er ferien over så her er det bare å nyte den så lenge vi har den. I Kristiansand så skal vi i dyreparken på fredag, sørlandsenteret på lørdag og reiser hjem på søndag. Når vi kommer i morgen så kommer vi sikkert kun til å slappe av hos morfar siden vi skal sove der. Kanskje jeg er så heldig og får møtt noen av leserne mine fra Kristiansand! Det hadde vært kos.

Hvor er du fra?

blogges

VLOG 19.03.16

22.03.2016, 20:47

 
Jeg håper at dere liker ukens video, og dere må gjerne bruke stemmen deres på å stemme meg til gullsnutten.no/stem! Men husk dere skal stemme på deres favoritt så er helt opp til dere. Utrolig kult at youtube Norge har et eget event for dette, og jeg hadde vært evig takknemlig om jeg hadde blitt nominert. Men i alt så håper jeg dere liker videoen, og gjerne abonner på youtube kanalen min HER. Ha en fin ferie videre alle sammen ♥
 
blogges

ROLIG MANDAG

21.03.2016, 19:00

Da var ferien skikkelig i gang! I dag skal jeg egentlig bare slå håret løs, og slappe helt av å se på bloggerne og paredise hotel. Kanskje jeg tar meg tiden til å ta et herlig bad i badekaret, og tenne noen lys. hmm. I dag gleder jeg meg faktisk utrolig mye til bloggerne siden alt dette med Anna starter i dag, og jeg er som alltid nysgjerrig. Bloggerne er alltid kos uansett! ♥ Det skjer ikke noe speiselt i dag, og alt jeg har gjort i dag til nå er at jeg har vært hos Madelen og puttet flyers i postkasser. Som jeg har sagt tideligere så skal jeg til Kristiansand på torsdag og er der til søndag, og jeg gleder meg såå mye! 

Hva skal du i ferien? 

blogges

DETTE VISTE DU IKKE OM MEG #1

20.03.2016, 17:30

MATMONSTER - Ja. Du leste riktig. Jeg spiser så utrolig mye hele tiden føler jeg, og jeg virkelig bare elsker mat!! Men jeg er en veldig kresen person når det kommer til mat så du kan ikke bare servere meg hva som heslt. 

FØLSOM - Jeg er en utrolig følsom person når det kommer til mine følelser, og jeg kan lett felle noen tårer!

MUSIKK - Jeg hører på musikk hele tiden, og jeg har sikkert sprengt tusen ørepropper fordi jeg har det så høyt og vennene mine klager på at jeg har det alt for høyt når de hører sammen med meg i øreproppene. haha!

STALKER - Kun jeg som digger å stalke folk på sosiale medier? haha! Jeg syns spesielt det er morsomt å stalke kjekke gutter det kjenner sikkert mange jenter seg igjen i. Men du finner jo så mye ut om en person av å bare søke den opp, og det er nesten helt sykt hvor mye du finner.

DULT - Med en gang jeg kommer inn døra her hjemme så setter jeg håret opp i en dult helt til jeg skal noe annet! Jeg syns det er så herligt å kunne ta håret vekk fra ansiktet av og til.

ROTETE - heh heh. Jeg er utrolig rotete, og hater å rydde! Spesielt når det kommer til rommet mitt så tar det år før det blir fint igjen. Jeg elsker følelsen når det er helt strøkent men hater å rydde. Jeg roter også ganske fort så ..

PEPSI MAX - Jeg er et pepsi max menneske ferdig med saken ikke kom med noe cola her.

ÆRLIG & SNILL - Blir du godt kjent med meg så finner du lett ut at jeg er utrolig ærlig, og snilt menneske og sier alltid det JEG mener. 

NATTMENNESKE - Jeg er så utroolig mye mer "aktiv" og effektiv på kvelden enn på dagen, og det burde jeg virkelig få gjort noe med. Jeg skriver så mye lettere blogginnlegg på kvelden enn på dagen.

Ønsker dere flere slike innlegg?

blogges popcornlovers

HAUL VIDEO

19.03.2016, 19:30


Endelig fikk jeg tid til å sette meg ned å poste videoen til dere, og jeg håper virkelig dere liker videoen for denne gangen! Dette er en utrolig etterspurt video som jeg krysser fingrene for at dere vil like. Dere må veldig gjerne nominere meg til gullsnutten HER  i de kategoriene du mener jeg passer best i eller søk på gullsnutten.no/stem ♥ Jeg hadde settet så utrolig stor pris på å bli nominert til årest gullsnutten dere aner ikke hvor mye det betyr for meg, så takk på forhånd! Gjerne ta dere tiden til å abonnere dere finner kanalen min HER.

Hvilken video ønsker du til neste gang?

blogges

EVERYTHING BLACK AND WHITE

18.03.2016, 17:33

Hva syns dere? Jeg digger denne outfiten, og jeg har fåt helt dilla på svart nå fortiden. Jeg virkelig bare elsker svart, og når det kommer til matt svart wow bare wow. Men dere DET ER PÅSKEFERIE!! yey. Det er endelig fri, og jeg kan slå ut håre. Dette blir en hektisk påske for min del siden har en del "prosjekter" som jeg skal styre på med. Jeg er blitt promotør for The Main Level sin konsert i Stavanger så skal til Haugesund Sentrum mandag, tirsdag, onsdag og kanskje i morgen for å dele ut flyers/promotere og spille musikk! Vi skal også kanskje møte opp ha en slags stand på ulike sentrer om vi får tillatelse. Dere må gjerne dukke opp!

Dere må også sjekke ut The Main Level sin konsert i stavanger 1. April (support Daniel Owen) og dere får kjøpt billet HER, og bruk merknad "Therese Sørenes & Frida Osland Hjorth"! Veldig viktig at dere har med oss som merknad, takk ♥ Jeg ska selv på konserten, og hadde vært så gøy å møte noen av dere der! Konsertene til The Main Level er en utrolig opplevelse, og kan virkelig anbefales på det sterkse og det sier jeg ikke bare fordi jeg er en stor fan. Men mange av mine venninner som ikke er litt fan en gang har virkelig digget de konsertene som jeg har tatt de med på! Så sjekk ut konserten deres HER men husk å bruk merknaden "Therese Sørenes & Frida Osland Hjorth"

Jakke / Bikbok

Genser / Shein

Bukse / Pull & bear

Sko / Adidas

Solbriller / Ebay

Jeg skal også til Kristiandsand i påskeferien, og der skal jeg besøke familie, dra på sørlandsentere, dyreparken eller badeland spørs litt hva vi ønsker og kanskje Danmark det spørs. Men jeg tror dette blir en utrolig fin påske uansett hva jeg finner på! Deilig med fri fra skolen altså!

Hva skal du i påsken?

blogges
 

WE<3IT

17.03.2016, 19:32


Ha en fin kveld alle sammen, og nyt kvelden! 

♥blogges

SUNNY DAYS

17.03.2016, 15:22

ææ endelig sol her igjen! Nå er det virkelig nydelig vær ute. Det er så utrolig herlig å kunne gå i t-shorte uten å fryse huden av seg. Nå kan man virkelig ta i burk solbrillene. I dag skal jeg bruke dagen på å fikse neglene ute, ta en tur ut med kjære Mico som dere ser på bilde og bare nyte dagen ute mens det er sol og varme! Håper bare at været klarer og holde seg slik en stund før regnet kommer. I morgen er det ferie, og satser på pent vær i ferien slik jeg kan være mye ute og kose meg sammen med venner.

Hvordan er været hos deg?

blogges

BY ANE KARINE

16.03.2016, 17:52

heihei. Ser dere noe nytt med bloggen? Jeg har fått nytt deisgn. Men ikke på mobil deisgnet det er det samme gamle. Hvis dere er på pc/mac så ser dere det nye designet og det er laget av Ane Karine. Hun er super dyktig, og flink. Jeg er sååå fornøyd med det nye designet mitt, virkelig! Hun lager alltid mine design, og jeg får bestemme de helt selv og Ane lager de akkurat slik jeg ønsker dem. Dere burde absolutt sjekke ut bloggen hennes for mye tips om dette, og mye annet også. Jeg leser bloggen hennes ofte, og liker den veldig godt.

Hun har godt innhold, og blogger om mye forskjellig. Hun har også en utrolig fin instagram som dere finner HER. Hun legger ut utrolig mye forskjellig, og har godt innhold der også. Hun fortjener så mye mer, og hun er rå! Ane er utrolig snill, og en kjekk jente så det er en blogger dere absolutt brude sjekke ut! Tror de fleste som leser min blogg ville likt hennes også godt.

noen bilder fra hennes blogg/instagramLeser du bloggen til Ane Karine?

blogges

UNBOXING GLOSSYBOX #2

15.03.2016, 16:50

 
 
Yeyy! Enda en ny unboxing video fra glossybox, og siden den jeg lagde sist fikk veldig god respons så tenkte jeg å lage en til. Jeg håper denne får like bra tilbakemeldinger som sist, og dere må gjerne stemme på meg til gullsnutten. Jeg syns selv at jeg og kanalen min passer best i kategorien "videoblogger" men det er opp til dere! Tuusen takk til dere som tar dere tid å stemme, og dere aner ikke hvor jeg setter pris på det. Dere kan enten søke på Gullsnutten.no/stem eller trykke HER. Dere er hjertelig velkommne til å abonnere på kanalen min HER også.
 
/ Hvis du ønsker å stemme flere ganger kan du både logge deg inn med facebook, youtube og instagram!
 
blogges

COFFEE COAT

15.03.2016, 16:46

sponset

HER - finner dere kåpa fra Romwe

Jeg tenkte å vise denne til dere i samme slenge, og dette var en kåpe som jeg fikk tilsendt av Romwe. Men denne satt heller ikke noe pent på meg må jeg si, og jeg vil nok tro det er litt finere høyere jenter. Selve kåpa er fin! Men den var stor, og jeg er så glemsk og husker ikke hvilken størrelse jeg tok den i. Men den har godt stoff, og er varm og god. hmm.. Kanskje en fin gave til noen jeg kjenner? Vi får se hva tiden bringer hehe. Men verdt å sjekke ut! Men jeg syns ikke den var noe pen på meg. Det er nok opp til din smak å behag. Hvis dere blar litt lenger ned på hvert klessplagg på Romwe så får dere se hva de andre syns om plaggene som de har kjøpt, og de har ofte med bilder. Veldig bra å sjekke ut.

Har du kjøpt noe hos Romwe før?

blogges

SPAGETTI STARP KNIT CAMI TOP

14.03.2016, 18:16

sponset

HER finner dere denne toppen fra Romwe.

Jeg fikk denne toppen fra Romwe for ikke så alt for lenge siden. Det er bare jeg som er så treig i ræva så ikke får opp macen av og til. Men hvertfall jeg fikk denne fra Romwe, og den var utrolig behagelig og myk! Men den var litt stor i stroppene og den kan liksom ikke dras inn heller. Men der går sikkert an å sy den inn elle noe lignende. Men den sitter sikkert bedre på de som har litt større bryster, og denne er i one size. 

Men den var absolutt utrolig behagelig på, og hvis den ikke hadde vært for stor i stroppene så hadde den sikkert vært enda mer i bruk. Den passer jo til absolutt det meste så det er jo en grei topp, og den er rimlig i prisen også. Dere finner den HER.

Hva syns du?

blogges

SYKT PERFEKT

13.03.2016, 16:00

Presset om å være perfekt er et stort tema her i dagens samfunn. Det er noe mange føler seg presset av. Det er press om å ha den perfekte bikini kroppen, flawless hud, eyebrows on fleek, perfekt rompe og alt dette som har med utseende egentlig. Det er et stort press for mange jenter, og alle har vel følt på dette en eller annen gang? som er jente eller gutt for den del. Jeg har egentlig ikke skjønt poenget med hvorfor det skal være et så stort press om å være perfekt hele tiden. Alle mennesker her i verden er forskjellige, unike på hver sin måte og har sine ferdigheter. Vi er alle sammen forskjellige.

Det er akkurat derfor det er så utrolig mange med dårlig selvtillit her i verden og personer som sliter med seg selv. Alle disse bildene på Instagram, we heart it, Tumblr og så videre av så kalte perfekte jenter eller goals jenter. Men tror dere virkelig de ikke har brukt tid på å redigere dette bilde? De aller fleste bildene på slike sider er redigert. Jeg mener ikke det er dårlig eller noe lignende med å redigere bilder for det gjør jeg selv. Men dere tar poenget mitt hva jeg mener her?

Jeg pleier å si at de jentene som du finner på slike sider og så videre har de fleste gjort et eller annet med utsende sitt altså en plastisk operasjon. Om det er botox i leppa, silikon eller noe helt annet. Det er så mange som tar en plastisk operasjon i dag fordi det er så utrolig stort press om dette og alltid prestere eller være perfekt fra topp til tå. Jeg føler det er så mange som bare tar en plastisk operasjon bare for å ta det. 

Men vet dere hva? Alle er supre, perfekte, unike, pene på hver sin måte! Er dere ikke enige? Du trenger verken sminke, perfekte krøller for å føle deg pen! For du er pen akkurat sånn som du er og du har lov å føle deg fin. For dere som syns dette er et veldig stort press, og sliter med dette. Gå til speilet, og stå foran der og si 5 ting som du liker med ditt eget utsende! :D Hyll deg selv med litt komplimenter. Det syns jeg vi alle skal gjøre inni mellom for å kunne settet pris på vårt eget utsende av og til. 

Selv om du kanskje ikke ser ut som Kim Kardashians, hva så? Du er fin uansett, og du er unik for du ser ut som deg selv! ♥

blogges

SPØRSMÅLS RUNDE DEL 2

12.03.2016, 17:58

 
Lørdag igjen, og det betyr jo ny video! Jeg håper den faller i smak hos dere, og dere liker den. Dere må gjerne abonnere på youtube kanalen min! HER finner dere den. Det hadde vært utrolig kjekt, og jeg hadde settet stor pris på det. I dag ble jeg pustelig syk, og kaster opp hele tiden føler jeg. Men jeg håper at jeg er bedre til i morgen sånn at jeg kan filme til youtube kanalen min og ta noen bilder! Ha en fin helg videre! ♥
 
Gjerne del youtube kanalen min videre! :D "Therese Sørenes" eller "Theresesorenes" heter jeg der.
 
blogges

ROMWE GEEK

11.03.2016, 20:32

Jakke / 

Topp / Romwe (dere finner den HER, og den var utrolig fin! mottok den nettopp) sponset

Bukse / bikbok

Solbriller / ebay

Sko / H&M

Veske / Celine paris

Hva syns dere? Likte dere den nye toppen jeg fikk fra Romwe?

HVOR BLE JEG AV?

11.03.2016, 13:06

ææh. Det er lenge siden sist, og så utrolig godt der å få ta frem macen igjen å blogge! Jeg har virkelig savnet dere, alle kommentarene, meldingene og alt. Men jeg har rett og slett vert på skileir skole sammen med klassetrinnet mitt. Det var utrolig gøy borsett fra at maten var drit. Jeg er en ganske kresen person men det vare flere som også ikke likte den. Når jeg kom hjem hev jeg inn på med tikamasala siden jeg var så utrolig sulten.

Vi stod på langrenn hver eneste dag, og jeg hater å gå på ski. Men det var nå litt kjekt inni mellom det var jo ikke gørr kjedelig. Men jeg er ikke noe ski menneske heller, og jeg er ikke født med ski på beina. Men jeg koset meg sammen med masse herlige og kjekke folk! Det har også blitt veldig mange minner som jeg kommer til å huske. Men når jeg kom hjem så var jeg bare utrolig sliten, og orket ikke å gjøre noe så ble ikke noe blogging før i dag.

Guess what, akkurat i dag er det akkurat en måned til jeg er 14 år! woho

Det er derfor det ikke har blitt noe blogging, videoer, ikke så mye på instagram. Therese bare forsvant litt rett og slett hehe. Men I´M BACK. Det er utrolig deilig, og allerede i morgen er det ny video! Håper dere har hatt en fin uke, og får en fin helg!

Nå tar jeg turen på kjøpesenteret Amanda siden vi på trinnet har fri siden vi har vært på leir hele uken, og nå er det Mc donalds next! Jeg skal også kjøpe meg litt ny sminke, går aldri lei. Det er som en vond sirkel hehe neida allltiiiiid kjekt med ny sminke!

blogges

UKENS SPØRSMÅL #12

06.03.2016, 18:18

Følger du noen av fansen?

Ja, jeg følger noen av dere. Men det er det er helst de som vinner konkurranser der en del av premien er en follow. Siden det er så utrolig mange som spør om jeg kan følge de.

Er du gla i fansen?

JAA!! Jeg er utrolig glade i dere alle sammen.

Hvilken blogger leser du?

Jeg leser de fleste toppbloggere sine blogger, og noen andre. Jeg er veldig glad i Sophie Elise, Annarassmusen, Andrea Badendyck, Jennie Sofie, Rebekka Andrine, Anniken Jørgensen, Stina Bakken og Ane Karine. Det er også noen andre jeg pleier å stikke innom.

Har du noen gang gått å tatt snop eller brus i hverdager uten at du har fått lov?

hm. Ja det har vel alle gjort en gang. 

Jeg sliter med en ting og det er at jeg liker en del gutter som jeg snakker med på snapchat og sånt, også har jeg liksom litt lust til å skype med noen av de eller en av de, men det som er promblemet mitt er at jeg klarer ikke å få ut en enste lyd ut av munnen min når den gutten jeg skyper med spør meg om noe eller snakker med meg, men når noen andre som jeg kjenner eller vist det er en jente jeg skyper med så klarer jeg liksom å få til å snakke. Så er det spørsmålet har du noen tips til hvordan jeg få til å snakke med gutter?

Du må nok bare sleppe deg litt løs, og bare snakke med de. Det er egentlig ikke så mye vanskeligere men det er nok vanskelig hvis du liker denne/disse guttene og ikke ønsker å dumme deg ut. Men snakk om noe dere har til felles så ordner det seg! Samtalen kommer nok bare til å gå videre når dere først av alt har begynt å snakke sammen.

Er øyebrynene dine grå? Eller svarte?

hehe. De er i fargen Taupe det er en slags kald brun farge.

Hvor oppbevarer du sminken din?

Jeg oppebevarer den i et sminkebord, og i en slags kommonde. 

Hvor kjøper du klærne dine?

Jeg kjøper de klærne som jeg liker har ikke noen spesielle butikker jeg drar til. Men jeg er veldig glad i Romwe, Shein, Bikbok, Gina Tricot, Carlings og slike butikker.

Sminker du deg hver dag?

Som regel ja. Men hvis jeg kun skal være hjemme eller egentlig ikke skal gjøre noe spesielt så gjør jeg ikke det for da får heller huden puste. Når jeg bare skal til en venninne så steller jeg meg ikke så mye heller og da orker jeg ikke å sminke meg noe. Kanskje jeg gjør bryna.

Bruker du mye sminke i forhold til andre jenter i klassen din?

Jeg bruker nok mer av de forskjellige produktene men bruker så mye mer forkjellig sminke i forhold til de andre. Men jeg gjør som jeg vil, og jeg lar ikke andre på virke meg. Ønsker jeg å bruke det jeg bruker så bruker jeg det. Jeg føler meg komfortabel med det, og er trygg på meg selv.

Hvile youtubere liker du?

Annie Gjørøy, Celine Karine, Agnes Lovise, Hanna Martine, Amalie Olsen, Carli Bybel, Tina Mondelia, Sanne Skar, Emilie Paulsen og noen andre.

Hva er dine favroitt bryns produkt?

Det er Anastasia dipbrow, og en øyenbryns gele som jeg ikke helt husker merket på.

Skriver du autografer og tar bilder med lesere?

Hvis noen kommer bort å spør etter det så gjør jeg det selvfølgelig! 

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? 

blogges

MISTE BLOGGEN ELLER INSTAGRAM?

05.03.2016, 18:45

 
Ha en super fin lørdag alle sammen! Kos dere mye med dagens video, og dere må gjerne abonnere på youtube kanalen min HER. I kveld skal jeg i selskap, og dere får se antrekk og så videre i morgen. Så gled dere til det!
 
blogges

FAST HAIR STRAIGHTENER

04.03.2016, 19:31

sponset produkt

Rettebørsten finner dere HER, og den er fra CNdirect.com

okei hvor spennende er ikke dette produktet?! Jeg ble super nysgjerrig, og det er jo egentlig et genialt produkt! Det er både en rettetang og en børste i et. Jeg kan si det går fortere, men den får ikke vekk skikkelig bølgene som en vanlig tang gjør syns jeg. Men jeg syns dette funker super bra til når jeg skal på skolen, og jeg bare skal rette håret fort så funker den bra! Men hvis du ønsker det absolutt helt strek rett så anbefaler jeg heller en skikkelig rettetang! 

Helt siden disse rettebørste kom ut så måtte jeg bare få tak i en, og få testet den ut. Siden jeg var utrolig nysgjerrig på disse, og de funker faktisk. Men er ikke de beste rettetengene.

Det var heller ikke så utrolig lang leveringstid, var nok mellom 1-2uker.

Men denne var bra det var den, og det finnes bedre. Men jeg er førnøyd, og kan smile videre hehe. Jeg fikk denne fra en side som kalles CNdirect.com som jeg har tideligere lagt ut en ønskeliste fra, og dette produktet var en av de og nå fikk jeg endelig testet det ut. Det var et utrolig kjekt produkt å få testet ut! Jeg er utrolig glad for jeg fikk testet det ut, og jeg likte det. Men hvis jeg skal ha det skikkelig strek rett så strekker jeg meg heller holdt meg til en rettetang for å si det sånn. Dere finner denne rettebørsten HER husk å bestill med EU plug for at den skal passe din stikkkontakt. Anbefales og teste ut.

Har du lyst å teste ut en slik rettebørste som dette?

blogges

TUESDAY NIGHT WITH BAE

03.03.2016, 15:33

På tirsdags kveld så hadde jeg og Ida en ish jente kveld siden Ida ønsket at jeg skulle lage kyllingsandwich til hun siden jeg skryter alltid av hvor godt det er. Jeg har jo tideligere delt oppskrift her på bloggen og dere finner den HER, og jeg elsker denne retten virkelig. Vi så også på en disney film som heter Cloud 9 som er skikkelig koselig, og vi koset oss utrolig mye den kvelden! Håper dere får en fin uke videre ♥

blogges

SPRING FAVS FROM SHEIN

02.03.2016, 15:25

samarbeid

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Nå er det endelig på tide med vår, og jeg venter enda på at snøen skal ta slutt! Jeg kjenner at jeg gleder meg til å ta frem chrop tops, singletter og bukser med masse hull på igjen! Shein har fått inn mye nytt til våren, og jeg har funnet mine nye favoritter derfra. Jeg har derfor laget en ønskeliste for våren fra Shein. Håper dere også finner noe dere liker, og Shein har en egen kategori på siden dere på hva som er det nye som dere brude sjekke ut! 

Hva syns du om ønske lista mi for våren? Hva likte du spesielt godt?

blogges

LOOK BOOK FOR SPRING

01.03.2016, 16:13

 
HUSK Å SETT VIDEOEN PÅ FULL HD !!!
 
Endelig fikk jeg postet denne videoen her! Jeg har gledet meg skikkelig mye til å vise den til dere, og jeg håper den faller i smak hos dere. Dere må også gjerne fortelle meg om dere ønsker flere slike videoer som dette så skal jeg få laget flere. Dere må også gjerne abonnere på youtube kanalen min HER.
 
blogges