hits

MÅNEDENS GLOSSYBOX

30.04.2015, 14:02

Heii alle sammen ♥ I april så melte jeg meg inn i glossbox, altså at jeg abonnerer på det (dette er ikke et sponset innlegg). Jeg var med i Girl:IT før men nå er det ikke noe for meg lenger, og da byttet jeg til Glossybox. Jeg er jo veldig glad i skjønnhet/sminke så det passet egentlig ganske bra for meg. Jeg ble utrolig fornøyd med det som kom i esken i dag. I glossybox så får du fem skjønnhets produkter hver måned for 179kr. 


Her ser der alt jeg fikk i denne pakken, jeg har ikke testet det ut enda men det kommer jeg nok til å gjøre. HER kommer dere forresten til fremsiden til glossybox. Jeg kan anbefale dere og abonnere på glossybox, viss dere er interesserer dere innom for dette.

 Eyeshadow - Nail polish - Lipstick - Reflash (eyelashes)Så fikk jeg også noen prøver fra Loreal Paris sin skin perfect (dagkrem). Den skal jeg teste ut i dag, og fremover.

Vil dere at jeg skal ha månedens glossybox hver måned?

Klem Therese.

ROOM TOUR 2K15

29.04.2015, 14:15

Hei dere. Nå har jeg endelig fått filmet videoen dere har ventet i spenning på, denne videoen har vert så utrolig etterspurt og nå er den endelig klar! Så jeg håper dere egentlig liker den, og gjerne kom med videoforslag i innlegget fra i går. Gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns om videoen eller rommet.

HER kommer du til kanalen min, blir veldig glad om du legger igjen en tommel opp og en subscribe på kanalen min så hadde jeg blitt utrolig glad! 

HUSK OG SETT PÅ 1080HD PÅ VIDEOEN FOR BEST KVALITET, TRYKK PÅ INNSTILLINGER.

VIDEO-ONSDAG

28.04.2015, 16:08

Hei alle sammen. Dere har kanskje skjønt at jeg har startet med noe som jeg har valgt og kalle video-onsdag siden jeg skal komme ut med video her på bloggen hver onsdag. Mange gir meg video forslag på forskjellige steder, men for og gjøre det mest ryddig vil jeg at dere skal heller kommer med videoforslag under dette innlegget! Sånn at det skal bli enklere for meg og finne det igjen!

Så gjerne kom med mange videoforslag, helst videoer som du kunne ønske deg og tror kunne vert noe kjekt og se på! I morgen kommer det en ny video her på bloggen, og det er ikke en hemmelighet at det er en Room tour. Skal få til en Room decor (DIY) snart, men jeg ville først ha en Room tour.

 

Denne super fine collagen er fra We Heart it, å den er bare elsk!

Klem Therese.

NYTT DESIGN

27.04.2015, 16:37

Hei alle sammen, merket dere i går at jeg hadde fått et nytt design på bloggen? Det er den samme som har laget alle mine design, og det setter jeg så utrolig stor pris på at hun tar seg tid til det. Føler bloggen blir mye mer personlig, når du har ditt eget design også, så ble veldig glad da hun lagde et nytt til meg. Det er Ane Karine som har laget designet mitt som vanlig og hun er så utrolig flink med webdesign, hun lager også headerene mine!

Jeg anbefaler dere veldig sterk og sette dere ned og lese bloggen hennes, hun har en fin og bra blogg! Jeg leser den fast selv, og hun er skikkelig fin og snill jente. Jeg er veldig glad for at det er hun som lager designene mine. HER kommer dere rett til bloggen hennes. Hun lager gratis headere, hun har laget til ganske mange også! Hun fortjener så mye mer syns jeg! Ane Karine har et naturtalent i dette, å jeg er så heldig at jeg får alt dette nesten helt gratis.

Har du vert bloggen til Ane Karine før? HER og HER er direktelink til instagramene hennes!Jeg ble helt forelsket i det nye designet mitt, så håper jeg også dere liker det! Gjerne kom med en liten tilbakemelding.

Klem Therese.

VIDEOFY MEET-UP

26.04.2015, 18:57

Hei alle sammen! I dag var jeg på Meet-up med noen andre"kjente" videofyere som bur her i nærheten. Koste meg utrolig mye, vi gjorde masse kjekt! Blant annet at vi lagde forskjellige videoer, tok bilde å snakket en del. Vi hoppet også på trampolinen i slutten, og Victoria&Sofie lærte meg baklengs salto! 

Vi spiste pizzaboller, og spiste masse snop/chips. Vi lagde 3-4 videoer husker ikke hvor mage det var igjen. Men jeg tror alle koste seg, og hadde det kjekt. Vi får se om vi gjør det igjen, men det var såå gøy! Jeg kommer til og legge ut en Vlog på videofy ,så viss dere vil se den så heter jeg Theresesorenes der. Gjerne følg meg der for andre videoer som ikke kommer her på bloggen.

For dere som ikke vet hva videofy er, så er det en app på mobil/ipad så man kan se på videoer. Nesten litt sånn som Youtube bare mindre versjon.

Her ser dere bilder av den fine gjengen.

- TULLEBILDE -

Hva har du brukt dagen din på?

Klem Therese.

VIDEOFY DAG // OUTFIT

26.04.2015, 13:35

Hei mine fantastiske! I dag skal jeg til Sofie siden vi skal ha sånn meet-up hos Sofie for "kjente videofyer" her jeg bur. Alle har kjøpt hver sin ting til dagen i dag, og jeg tror det kommer til å bli veldig kjekt å bli kjent med de andre. De er skikkelig flinke til og lage videoer alle sammen.

Jeg kommer nok til å ta noen bilder når jeg er der, Vi er veldig mange jenter som skal være sammen 10-11 personer så vi er en del. Men jeg tror det kommer til å bli veldig kjekk dag. Jeg skal vlogge og kanskje lage en video med de andre vi får se. Jeg kjenner noen av de fra før men blir kjekt å få bli enda bedre kjent med de også!

Cardigan: H&M

Bukse: Bikbok

Sko: Converse

Topp: CubusHa en kjempe fin dag alle sammen!

GJØR SKOLEN MER MORRO

25.04.2015, 18:24

// Only.Jenter sitt tips på Instagram

Hallo! Jeg og @Only.jenter på instagram har på en måte inngått et sammarbeid. Jeg skal poste noen av tipsene deres her på bloggen min, mens jeg gir henne creds. Så det vil komme ut tips en gang i uken. Denne gangen skal jeg gi dere et tips til å gjøre skolen mer morro. Jeg har brukt dette tipset selv og jeg synest faktisk at det har funket bra. 

- Ha alltid på gode og komfortable klær som du selv liker. For starmme klær kan påvirke skolearbeidet.

- For dere som får lov å ha med mobil/ipad/pc osv så er det veldig lurt å legge vekk alt Mobil/Ipad osv.. Det kan bli veldig distraherende.

- Få energi før en prøve! Da varer den ca. til og etter der du blir sliten.

- Bruk masse farger både når du gjør oppgavene dine og på bokbindet! Kanskje kjøp deg noen freshe tusjer som du kan pynte med. Alt frister mye mer da. Jeg elsker å pynte og sånt på bøkene!

(Collage lagd av meg, men bilder fra Google.no)

- Ha en frisk og god matpakke med deg, og samme med drikke! Ha en fin flaske og matboks. (Sparer penger og av å ikke kjøpe i kantina)

- Ha oversikt over alt skoleting! Alle bøkene skal være tilgjengelig hele tiden.

- Det er alltid mye enklere å ha organisert seg! Lag Diy´s til å bruke som oppbevaring i skap og sekk.

Dette var alle tipsene! Jeg anbefaler dere å følge @Only.Jenter på Instagram for enda flere gode tips. Dette er en av mine favoritt tips bruker.

Likte du dette tipset?

Klem Therese.

FAMILIE SELSKAP

25.04.2015, 14:51

Hallo! I dag skal vi ha familieselskap for meg og lillesøstra mi Caroline, gjestene kommer i tre tiden. Jeg fikk ikke tid til å poste tipset i går på grunn av at pcen min ikke funket i går, men den er fikset nå da. Så nå må jeg få fart på bloggen igjen haha. I dag skal jeg vertfall ha familieselskap og det blir sikkert kjekt å masse kaker og litt sånt.

Jeg har jo hatt bursdag og Caroline har snart og derfor er det bare lettere å ha i lag. Får sikkert masse fint. Gleder meg til å få møte søskenbarna mine igjen å resten av familien, alltid kjekt å se dem igjen! Senere i dag har jeg tenkt å få gjort en del blogging, og få gjort noen av ønskene til leserene mine. Har du noen ønsker så er bare til å si det, så får jeg kanskje oppfyllt de også.

Ha en fin lørdag alle sammen, og kos dere ikke minst!

Klem Therese.

FREDAG WOHO!

24.04.2015, 15:38

Hallo! Nå er det helg nok en gang, tiden går utrolig fort syns jeg! Det er jo faktisk ikke så utrolig lenge til sommer ferie, gleder meg så mye! I dag hadde vi en helt normal dag på skolen, etter skolen var Madelen med meg hjem og vi kom hjem for en stund siden. Jeg og Madelen er faktisk nesten helt like i dag, siden vi har begge samme skjorte som er fra Bikbok.

Vi har spist Taco, og så skal vi sikkert lage video eller noe lignende typsik oss! Det regner utrolig mye ute, så det frister ikke så mye og gå ut å det er utrolig dumt. Jeg skal få prøvet og komme ut med et tips til dere i dag, jeg har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut et tips i dag å det skal jeg prøve og få til. Nå skal jeg kose meg sammen med Madelen å nyte fredagen!Ha en fin dag alle sammen, håper dere koser dere!

NEW IN FROM SHEINSIDE

23.04.2015, 16:32

HER finner dere nydeligheten.

// Sponset innlegg av Sheinside.com

Hei! I dag kom denne superfine skjorten i posten! Ble utrolig fornøyd med den. Jeg elsker å ha skjorter rundt livet fordi det ser utrolig tøft ut, så denne skjorta passet meg fint. Den er veldig behagelig å på seg og ikke minst tøff/fin å ha på seg. Den er fra Sheinside.com og det er en side dere bør absolutt sjekke ut. De har utrolig mye stilig som jeg tror hadde fallt i smak hos dere.

Ha en fin dag videre alle sammen!

SUMMER OUTFIT

20.04.2015, 17:00

TOPP: BIKBOK

SKO: H&M

SHORTS: ZUMIEZ (USA)

SOLBRILLER: ? (kan kjøpe lignende på gina)Min aller første sommer outfit her på bloggen i år! Skikkelig deilig og kunne få gå i shorts og sommer klær igjen. Mange som spurte etter outfit innlegg, av dette antrekket fra gårsdagens innlegg. Så da håper jeg bildene faller i smak hos der.

Har dere sommervær hos dere?

Klem Therese.

SOMMARVÆR

20.04.2015, 15:55

Å, nå kom endelig sommerværet jeg har ventet på! Deilig og kunne komme i shorts på skolen og solbriller. Vi hadde en helt grei skole i dag, siden vi hadde ikke noen spesielle fag sånn som matte osv. Kom hjem for ikke så alt for lenge, nå har jeg satt meg til rette i solen og gjør lekser å bare nyter solen! Funnet meg et kaldt glass med cola og tatt en sitron i colaen, og det er så utrolig godt! Minner meg så mye om sommeren, eller det er jo nesten sommer da.

Komm et outfit innlegg senere i dag, skulle bare gi dere en rask oppdatering! Ha en strålende dag alle sammen.

BILDER MED MILENA

19.04.2015, 17:34

Hei alle sammen. I dag har det vert så utrolig fint vær, og jeg har faktisk gått i shorts. Deilig og kunne ta frem sommer klær! Jeg og Milena tok header bilder til bloggen min i dag, siden nå er det endelig sommer snart og da er det snart på tide med en sommer header. Sliter litt og velge bilder haha, men vi får se hva det blir til. 

Jeg og Milena har og laget en sminke video til dere som kommer ut på Onsdag, og neste uke der igjen kommer Room tour! Siden må sette på siste finish på rommet. Men jeg tror dere kommer til og like denne sminke videoen da, looken ble så fin syns vi begge! Dere får se en liten sneak peek på den også på bildene.

Nå skal Milena hjem, og vi har koset oss utrolig mye! Hadde en fantastisk fin helg, det håper jeg dere også har hatt.


Hvordan er være hos deg? Hva syns du om bildene?

Klem Therese..

GJESTEINNLEGG AV MILENA

18.04.2015, 15:42

Hei alle sammen, i dag skal jeg Milena ha et gjesteinnlegg her på bloggen til Therese. I dag skal jeg overnatte hos Therese, og hun overnattet hos meg fra i går til i dag.

I går så kom hun til meg i sånn fem tiden, og vi begynte og gjøre oss klare siden jeg skulle på klubben og da tok jeg med meg Therese også siden hun hadde lyst.. Jeg tror Therese koste seg veldig mye og ikke minst hadde det kjekt. Jeg hadde det også veldig kjekt da.

Jeg kan fortelle noe litt privat om Therese siden det er jeg som skriver dette innlegget nå og ikke hun. Det jeg har tenkt å fortelle er att hu har noe litt på gang med en gutt. Han gutten kjenner jeg fra før av. Han går på samme skole med meg (skal ikke nevne navn)

Jeg og han er bestevenner å jeg klarte å spleise han og Therese. De er ikke sammen enda, men vi kan vel si at de har noe på gang. Tror dette er en av de beste kveldene til Therese fordi hun og han gutten hold hender å koste litt. Det gjorde også jeg bare med en annen gutt. Ellers på klubben så gikk vi bare litt rundt, snakket litt med forskjellige folk og så var det litt sånn "drama" mellom meg og en slags "x" haha skal ikke gå inn på det.

Gleder meg til senere i dag når jeg skal overnatte hos Therese! Tror det kommer til å bli kjempegøy, eller jeg vet det kommer til å bli kjempe gøy! Kanskje vi skal på kino (er litt usikre) hvis ikke så tror jeg vi skal skype med noen gutter.

Var kjekt og få være gjesteblogger her på Therese sin blogg! Så håpte jeg dere likte dette innlegget ikke minst. Så snakkes vi kanskje en annen gang? Gjerne følg meg på Instagram: Milena_marie_ for og se mer bilder av meg, hadde og sett veldig stor pris på det.

Hilsen Milena.

HELG ENDELIG

17.04.2015, 16:27

Er det bare jeg som føler at uken har gått utrolig fort? Kanskje det bare jeg som har gjort mye og da har uken gått veldig fort, men jaja nå er det vertfall helg. Skikkelig deilig følelse og bare kunne slenge sekken av seg når du kommer inn døren. Vi hadde en helt vanlig skole dag, men jeg og Elina (en venninne fra klassen) slo hjul/araber og så krasjet vi og begge slo oss skikkelig hardt..  Gikk nå heldigvis bra med begge to da.

I dag skal jeg være hos Milena, og skal egentlig være med hun hele helgen! Blir en kjempe fin helg med jenta mi. Hun skal overnatte hos meg i morgen, og jeg hos hun i dag. Jeg og Milena finner på så mye utrolig kjekt og ikke minst noe morsomt. 


Hva skal du i dag ?

Klem Therese..

NEW IN FROM ROMWE

16.04.2015, 14:08

// Sponet innlegg av Romwe.com

Hei dere. Woho i går kom min aller første klesplagg fra Romwe! Ble kjempe glad, å jeg ble utroolig fornøyd med det jeg fikk. Det var et skikkelig sommer/vår skjørt som og var utrolig fint. Kan både bruke det i hverdagen og i selskap, gleder meg masse til og ta det i bruk. Med en gang jeg åpna pakken falt det rett i smak, det var så utrolig fint.  Jeg tror dette gangen jeg faktisk har blitt 100% fornøyd med et skjørt, men denne gangen forelsket jeg meg i det. Anbefaler dere dette sterkt.

HER, finner dere dette utrolig fine skjørtet.
Likte du også dette skjørtet?

Klem Therese..

BURSDAGS-GAVE VIDEO

15.04.2015, 14:30

Hei alle mine fantastiske. På Søndag dagen etter selskapet mitt å begynte jeg og filme inn video til dere. Jeg har jo bestemt meg og begynne og komme med video hver Onsdag jeg har tid til og poste video. Jeg lovet et par av leserne mine en bursdags gave video, og her er den! Håper dere liker den og gjerne abonner meg på Youtube.

 HUSK OG TA PÅ 1080HD PÅ VIDEOEN PÅ INNSTILLINGER.

zRhJvF-Jhdg

MINE BURSDAGS LEKER

14.04.2015, 16:16

Hei dere. Jeg har fått spørsmål om jeg kunne lage et innlegg av lekene jeg hadde i selskapet mitt på lørdag, og da spurte jeg dere og dere ville. Så derfor skal jeg forklare og vise dere bilder av alle lekene vi hadde i selskapet mitt. Jeg søkte litt rundt om kring på nettet for og finne noen leker å det var ikke noe lett! Men til slutt så kom jeg over et par, tok ikke alle men tok en del. Kanskje du bruker disse i ditt også selskap?

PAKKELEKEN

Denne leken ble jeg inspirert av Jennie Sofie til og ha, siden den virket veldig kjekk isteden for og bare åpen pakkene helt vanlig. Denne leken heter Pakkeleken. Der sitter bursdagsbarnet på en stol eller noe lignende. Resten stiller seg i en kø bak bursdagsbarnet. Alle gjestene har pakken sin i hånden, og står i køen. Så skal den som er først i rekken si noe med en rar/merkelig stemme sånn at det skal være vanskelig for bursdags barnet og gjette hvem det er. Bursdags barnet har hørt stemmen og skal gjette hvem det er, viss hun/han klarer det får bursdags barnet åpne gaven. Viss Bursdags barnet ikke klarer det må gjesten bakerst igjen, så fortsetter det sånn til alle gavene er åpnet.

SHERIFFEN

Vi hadde også en lek som heter Sheriffen, denne lærte vi på skolen for en god stund siden og den er veldig kjekk viss vi er mange med. Den kan være vanskelig og forklare dere, men jeg håper dere forstår. Det er sånn at en står i midten (Jeg stod i midten siden jeg hadde bursdag) Så står alle i en ring rundt den personen som er i midten. Så skal den person som er i midten holde en "pistol" med hendene og snurre fort i rundt og så stopper den personen på en person. Da skal den personen som er i midten peker på med hendene (pistolen) dukke og de to på siden av den personen skal skyte på hverandre og den som sier "PANG" sist er ute.

Viss den personen som skal dukke ikke dukker så er den han/hun som er ute ikke de andre. Helt til det er to personer igjen, så skal de to stå rygg mot rygg å da skal den som sto i midten si et tall. Foreksempel "8" så sier den masse tall uten om "8" og når han eller hun sier "8" så skal de to som er igjen altså de som står rygg mot rygg skyte på hverandre og den som sier sist "PANG" er ute. Da er vinneren kåret. Veldig kjekk lek viss dere er mange, helst 7-8+.

MORDEREN

Denne har vi også lært på skolen, samme dag som vi lærte sheriffen. Denne leken liker veldig godt jentene i klassen min, og ha så vi har den faktisk av og til i friminuttet. Den går ut på at alle uten om en skal stå i en ring og den som ikke skal, skal prikke "1, 2 og ingen ting" på ryggen til de andre, 1: Morder og 2: Detektiv. Så skal alle gå rundt i romme og den som er morder skal blunke til andre personer, og viss den personen ikke er detektiv så må den personen "dø" og legge seg på bakken. Detektiven skal finne morderen, så viss detektiven blir blunket til så sier han eller hun hvem morderen er. Viss morderen dreper alle før morderen har funnet ut hvem det er så vant morderen! Viss detektiven finner det ut så vant han/hun.

PANDORAS (NSP)

Har dessverre ingen bilder fra dette, men det er en så kalt paredise hotel lek. Den er veldig lignende Nøtt-Sannhet-Prosent. Det er sånn at alle skal skrive lapper og kun skrive hvem spørsmålet er til å ikke hvem det er fra! Så når alle har skrevet lapper så legger dere de i en bolle eller noe lignende så trekker dere spørsmål fra bollen. Den som får spørsmålet må lese det høyt opp, den som spørsmålet er stilt til må svare helst ærlig. Så fortsetter dere bare med spørsmålene til det er tomt i bollen.


Hva er din favoritt bursdags lek?

Klem Therese..

PIERCING I ØRE

13.04.2015, 18:43

Hei alle sammen. I dag har jeg faktisk tatt piercing i øret, som var en del av bursdagsgaven min. Vi måtte først ringe til forskjellige frisør- og piercing studioer, på grunn av det ikke er alle som tar slike hull lenger. Jeg fikk tatt denne piercingen på Salsa frisør, som ligger i sentrum. 

Jeg syns det er utrolig fint og derfor ville jeg også ha. Jeg kjente trykket i  "pistolen" veldig godt! Det gjør ikke så veldig vondt nå, men jeg begynner å kjenne at det svir/verker litt. Det var veldig godt å bli ferdig med det. Har planer om å ta et hull til, bare nede på øreflippen.

I dag har jeg ikke gjort så utrolig mye. Hadde egentlig tenkt å gå på Amanda med noen venner, men det fikk jeg ikke tid til siden jeg skulle ta hull i øret. Vi får heller ta det en annen dag. Ellers har jeg bare gjort lekser og alt det vanlige. Skal kanskje begynne å redigere på en video nå. (Kommer en ny på onsdag)Ha en fin dag videre alle sammen!


Har du en piercing? Eller hull i øre?

Klem Therese..

VINDUSSHOPPING

13.04.2015, 14:41

Hei folkens! Jeg har funnet utrolig masse stilig på Romwe.com og Sheinside.com! Jeg skulle bare ønske jeg kunne ta alt sammen, men det går nok dessverre ikke. Jeg har masse bilder av mange stilige klær, så i dette innlegget tenkte jeg og dele det med dere. Får masse gode tilbakemeldinger på disse innleggene mine så da virker det som at dere liker det. Finner du noe du liker her? Ligger link under bildet.

KLÆR FRA SHEINSIDE


HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER 

KLÆR FRA ROMWEHER - HER - HER - HER - HER - HER- HER -HER 


Fant du noe du likte godt?

Klem Therese..

EN FANTASTISK BURSDAG

12.04.2015, 12:38

Hei. I går hadde jeg jo 13´års dag og da feiret jeg også bursdagen min sammen med venninene mine og det var så utrolig kjekt! Vi koset oss utrolig mye, vi hadde mange kjekke leker som vi både har hatt før og ikke. Vi spiste Taco og kake med bilde av meg på og ikke minst noen cupcakes så jeg ble så fornøyd med! HER finner dere oppskriften på de, mange som har spurt etter den. Jeg kunne faktisk ikke hatt en bedre bursdag tror jeg! 

Fikk masse finer gaver som jeg ble kjempe glad for, og jeg tror alle gjestene hadde det kjekt. Det er mange som har etterspurt en video av alle bursdags presangene mine, og den kommer kanskje det spørs litt. (Mange spør meg hvor kjolen er fra og det vet jeg ikke siden det er egentlig den gamle ballkjolen, til søsteren min når hun gikk i 8kl og jeg låner den ofte i selskap. Jeg ville ha noe litt mer spesielt på meg i år også)

Oppskriften på disse nydelige cupcakesene finner du lenger oppe i innlegget! De var utrolig gode.

Her ser dere litt av kaka, og når jeg hadde tent på lysene på kaka. 

HER finner dere en oppskrift på denne kaka som ligner litt, men jeg vet ikke helt hva oppskriften på den kaka jeg har er fordi mamma har oppskriften på et ark.

Litt av dekerasjonen min til selskapet, mange av tingene mine er fra Ebay (det 13 ballongene er fra Ebay og posene og en del er fra Trend huset/Panduro)

Mine helt fantastiske jenter! Elsker dere alle, dere gjorde dagen min helt fantastisk!


Vill dere vite hva leker jeg hadde? Jeg lurer og på om dere vil ha Bursdags gave video? Har dere noen andre ting jeg skal blogge om via bursdagen?

Klem Therese..

ENDELIG TENÅRING

11.04.2015, 16:38

Hei alle sammen! Woho, nå er det faktisk den store dagen min og jeg er fylt 13 år! I dag når jeg våknet kom mamma inn og sang for meg, jeg syns det er så kleint og våkne til det men det er jo litt koselig! Etter på gikk jeg opp og alle gratulerte meg med tretten års dagen, så åpnet jeg pakken og jeg fikk så utrolig mye fint! Jeg kan ikke røpe det her, siden skal kanskje lage en video av hva jeg fikk. Jeg ble så utrolig fornøyd med gaven min fra mamma og pappa + søskene mine. 

Nå gleder jeg meg bare til jentene mine kommer så blir det bursdags sleskap! Tror det kommer til og bli en fantastisk dag, og jeg må bare få sei tusen takk for alle som har gratulert meg med dagen! Setter kjempe stor pris på det. Elsker dere alle!

Kommer ikke så mye bilder i dag siden det kommer mer i morgen! Gled dere.

Håper dere får en fantastisk dag! Jeg skal stor kose meg på den store dagen min!

Klem Therese..

SNEAK PEAK BIRTHDAY

10.04.2015, 20:18

Hei alle dere! Nå er det jo ikke lenge igjen til jeg skal feire bursdagen min sammen med mine fantastiske jenter! Gleder meg utrolig mye, nå holder jeg på og gjøre det klart til selskapet. Nå om ikke alt for lenge så skal jeg begynne lage cupcakes! De ser så utrolig gode ut på bilde, så håper de smaker like godt så de ser ut på bildet. Håper på det beste resultatet, jeg har vert og handlet i dag og kjøpt masse inn til selskapet. Jeg tror det kommer til og bli den beste bursdagen min til nå sammen med venniner. 

Tema fargene mine er Rosa&Gull, siden det er de to fineste fargene og de passer utrolig bra sammen! Så nesten alt kommer til og være gull og Rosa, jeg har ikke noe tema på selskapet da, gjestene kommer bare til og kle seg fint og komme og være seg selv. Håper de kommer med et stort smil, så blir det er fantastisk selskap!

EHåper dere får en fantastisk Fredags kveld og koser dere utrolig mye!

Klem Therese..

FAKTA OM MEG

10.04.2015, 15:07

- Når jeg var liten så sa jeg alltid "Jeg skal bli en politidame eller jobbe i dyrehagen når jeg blir stor".

- Nå har jeg ingen anelse om hva jeg vil bli, men jeg trenger ikke og stresse er en god stund til jeg skal bestemme hva jeg skal bli.

- Sitter ofte på badet og det er elsk, pga varmen som er i gulvet.

- Jeg blir skikkelig stressa viss jeg skal noe en dag, så tenker jeg ofte "SHIT, jeg får jo ikke blogget da".

- Jeg har regulering, og det hater jeg! Skal bli godt og få den av, men positivt at jeg får noen skikkelige beine tenner.

- Elsker og ta bilder, vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten mitt nydelige kamera!

- Jeg elsker og se på bloggerene på BLISS, en av mine favoritt program. Det er utrolig kjempe kjekt!

- Elsker og tygge tyggis, tygger veldig ofte på tyggis!

- Jeg snakker veldig mye, og av og til kan det gå litt fort haha.

- Jeg sier alltid til Mico "kom da baby" eller "snuppså", selv om han er ein gutt.

- Bruker en god del på og skrive innlegg til bloggen og tar meg skikkelig tid.

- Viss jeg gjør noe veldig ofte, så blir jeg veldig fort lei av det.

- SJOKOLADE er noe av det BESTE jeg vet, spesielt de nye melkesjokoladene med Ritz kjeks!

( selfie stang er kult, haha )

- Viss det er noe jeg gleder meg veldig mye til, så snakker jeg veldig ofte om det.

- Jeg blir lett sur viss jeg ikke får til en ting eller noe.

- Når jeg ser på serie og de gjør noe dumt så sier jeg alltid "NEIII, hva gjør duu???"

- Hater lekser, det tar så utrolig mye tid av fritiden din å det tar lang tid!  

- Oreo kake er min favoritt kake! mm... Den er elsk.


Håper dere likte innlegget, nå skal jeg ut og handle til bursdagen + sleskapet mitt i morgen! Wow, jeg gleder meg så utrolig mye til jeg blir tretten og skal ha sleskap med verdens beste jeneter. Kommer til og bli en fantastisk dag, med de fantastiske!

Klem Therese.

HVEM ER DU?

09.04.2015, 14:50( Genser fra Cubus, eelsker den! )

Hei alle samen. Ettersom jeg har blogget i over et år nå, så har jeg skrevet en del om livet mitt og mine interesser. Dere som har lest bloggen min en lang stund, har jo blitt veldig godt "kjent" med meg. Så jeg syns det er på TIDE at jeg blir bedre kjent med dere, siden jeg lurer alltid på hvem dere er som faktisk leser bloggen min! Derfor vil jeg gjerne at dere skriver en utfyllende tekst om dere selv, slik at jeg kan blir bedre kjent med dere det ute!

Skriv litt om dine interesser, hva du gjør på fritiden osv, kanskje vi har noe til felles? Har du en blogg/youtube del den også, så kanskje jeg kan se på den? Gleder meg til og lese hva dere skriver, så får jeg blitt litt bedre kjent med dere der ute.

ps: Gjerne ta med ting som dere vil at jeg skal blogge om eller noe dere liker spesielt godt men min blogg! Kanskje du har noe du ønsker jeg skal gjøre eller skrive om her på bloggen min? Hadde vert kjekt og få vite! Takk på forhånd, elsker dere!

THE FURRY FRIEND TAG

08.04.2015, 14:30

Hei dere. Nå har jeg endelig fått tid til og redigere en ny video her på kanalen min, denne ble heldigvis ikke så lang denne heller men det er jo bare bra! Jeg har faktisk planer om og lage video hver Onsdag, viss dere har lyst da og jeg får tid. HER finner dere kanalen min, blir glad om dere abonnerer. Denne gangen ble det en video med herligheten min Mico, gjerne gi videoen en tommel opp! Håper dere liker den.

Klem Therese..

HUSK OG SETT PÅ 1080HD FOR BEST KVALITET, FINNER DEN PÅ INNSTILLINGER.

wbqSuceotcA

WISHLIST FOR MY BIRTHDAY

07.04.2015, 18:16

Hei alle sammen. Jeg ombestemte meg litt når det gjelder ønskeliste greia, ville heller poste den i dag så her kommer den! Viss det er noe dere lurer på angående tingene så bare spør i kommentarfeltet så svarer jeg dere. Jeg kommer ikke til og vise hele ønske listen min, men jeg viser det meste jeg ønsker meg. Skal prøve og legge ut link til de fleste tingene, så håper jeg dere liker dette innlegget. Gjerne gi en tilbakemelding om hva dere syns.


Poloraid - Solbriller - Real techniques - Body misterMacbook Air - Skinnjakke - shampoo&balsam - Encounter


Studio Ligth - Deksel - Genser


Likte du innlegget? Hva har du gjort i dag?

Klem Therese..

BACK TO SCHOOL

07.04.2015, 16:54

Hei alle sammen. I dag var jeg tilbake til skolen, det  var skikkelig vanskelig og sove i natt siden jeg har jo vert seint oppe de andre dagene så da sleit jeg litt med og sovne i går. Blir nok lettere og sovne i dag, siden har vent meg litt til det nå. Vi har ikke fullt så mye lekser denne uka og det er litt deilig. Var veldig godt og treffe vennene mine igjen, har savnet en del av de siden har ikke vert så mye med i ferien.

I dag har jeg og laget invitasjoner til selskapet mitt, gleder meg masse tror det blir et veldig bra selskap! Så nå er det bare litt planelegging så er alt klart, de får invitasjonene i morgen, så håper jeg alle kan komme. Jeg skal faktisk ha selskapet med venninne mine på samme dag så jeg har bursdag, på Lørdag altså. Gleder meg såå mye!

Ønskelisten min kommer på bloggen her i morgen.

Ha en kjempe fin dag alle sammen!


Når har du bursdag?

Klem Therese..

5 FAVORITTER FRA SKAPET

06.04.2015, 16:59

Hei alle sammen. Jeg har jo planlagt og hatt 5 favoritter fra skapet en god stund nå, og i dag var det en jente som minnet meg på det. Så i dag skal jeg vise dere fem favoritter fra mitt skap. Når jeg får opp det nye skapet mitt skal jeg gå en del gjennom klærna mine siden er sikkert en del jeg ikke trenger/bruker lengre, og da tar det bare plass. Håper dere liker dette innelgget og gjerne gi beskjed om jeg skal ha flere type sånne innlegg.

HER KOMMER MINE FEM FAVORITTER NÅ FORTIDENMørke blå topp: Gina Tricot / Lyse blå genser: H&M / Hvit Genser: Wow / Cardigan: H&M / Thighst: Bikbok 

Denne er utrolig fin til en shorts og en cardigan! Jeg har brukt denne en del i det siste. Dere finner den på Gina Tricot.

Jeg bruker denne thightsen så ofte som jeg kan! Den har vert i favoritt boksen helt siden jeg fikk den. Dere finner den hos Bikbok.

Denne sitter kjempe fint på syns jeg, sammen med et par lyst jeans og et fint smykke så har du et perfekt dagens antrekk! Denne finner dere hos Wow.

Denne er fin med en svart bukse og et fint smykke, denne selger de enda vet jeg og anbefaler dere den! Jeg elsker den. Dere finner den på H&M.

Off, denne er en såå utrolig stor favoritt hos meg! Kunne ikke levd uten den, anbefaler denne dere så sterkt! Finner den hos H&M.

Håper dere fikk noe bra ut av dette innlegget, og viss dere liker det kan jeg godt gjøre det igjen! 


Har du noen ekstra store favoritter for tiden i klesskapet?

Klem Therese..

 

GLEDER MEG TIL Å VISE DERE

06.04.2015, 15:26

Hei, alle mine fantastiske! Nå er det virkelig den siste dagen før ferien faktisk er over, jeg skrev jo om ferien og sånt i går så da har jeg ikke tenkt og gjøre det i dag. I dag så skal jeg slappe av og så skal jeg redigere noen videoer til youtube kanalen min, som kanskje kommer ut i denne uken her. I dag har jeg verken orket og sminket meg eller noe som helst haha, litt trøtt tror jeg. Om ikke så lenge så kommer farmor og farfar til oss og de skal spise middag hos oss så da må jeg nok stelle meg litt.

Jeg har jo fortalt her på bloggen at pappa holder på og pusse opp rommet mitt, og han kommer nok til og bli ferdig denne uka her så er bare til og glede seg til Room touren som jeg skal ha her på bloggen når alt er klart. På Lørdag så fikk pappa opp tapen min og jeg ble skikkelig fornøyd! Gleder meg bare mer og mer til og vise det til dere. Akkurat nå så sitter jeg og koser med Mico og skal snart gå på bade og stelle meg.

Så må dere kose dere masse den siste fri dagen! 

'


Vil dere ha ønskelisten min for bursdagen min 2015?

Klem Therese..

PÅSKEN SNART OVER

05.04.2015, 20:59

Hei, tenk nå er faktisk påsken snart over, jeg har jo egentlig lyst på lenger ferie men det går nok ikke. Så i morgen blir det tilbake til hverdagen, legge meg til skule tid igjen og så blir det lekser og alt det der. Begynner ikke før på Tirsdag da.. Det kommer jo til og bli godt og få se vennene mine og igjen da siden jeg har ikke fått vert så mye med de i påsken pga enten så har de gjort noe eller jeg. Kjekkeste jeg har gjort i påsken var nok når vi var i kongeparken det var utrolig kjekt.

I dag var jeg i familie selskap kjempe kjekt, vi hoppet ganske mye på trampolinen siden alle ville det så gjorde vi mye kjekt på den også. Så spiste vi selvfølgelig boller, kaker og is osv. Tenk i denne helga som kommer nå på Lørdag så blir jeg tretten hihi, gleder meg masse! Koser meg litt med frukt&Smoothie.


Har du kost deg i påskeferien?

Klem Therese..

THERESE SVARER

05.04.2015, 15:34

Hei alle mine fantastiske! Fått et par kommentarer i det siste og de fleste der har det faktisk vert en del spørsmål i, så jeg skal svare på de fleste tingene dere lurer på. Jeg har jo fortsatt spørsmåls runde del to som jeg ikke enda har fått svart på men jeg får egentlig bare ta det når jeg får tid til det. Noen av spørsmåla kan jeg rett og slett ikke svare på for enten så er de alt for personlige eller så har jeg ikke noe bra svar på spørsmålet ditt. Men jeg håper jo selvfølgelig du får svar på det du ønsker.

- Hva er dine tre topp drømmer?

Svar: Aller først drømmer jeg om og nå langt med bloggen og få holde på med den en laang stund for dette er noe jeg faktisk ELSKER. Så må det nok være og få møte The Main Level, mange av dere har kanskje merket at jeg eeelsker de veldig mye! Mine favoritt gutter. Den siste er jeg litt usikker på..

- Hva ønsker du og bli når du blir stor?

Svar: Jeg er faktisk veldig usikker på dette spørsmålet, men det er fortsatt en god stund til jeg må bestemme meg! Jeg vil vertfall gjøre noe jeg liker.

- Hva syns du om at Justin Bieber var i fengsel?

Svar: Selvfølgelig ble jeg skuffet over han, men skal jeg svikte han? Jeg har alltid likt Justin og kommer alltid til og gjøre det. Han er en av mine største idoler, han gikk på en tabbe. Men sånn jeg ser det nå så har han skjerpet seg og begynnte og tenkte på seg selv og musikken. Han har vokst opp, alle gjør en feil (men denne var andelleders). Jeg ble jo ikke noe særlig glad når jeg fant det ut, jeg gråt en liten stund. Men jeg er alltid og er stolt av og kalle meg en BELIEBER.

- Hvilken app bruker du for og få fortere følgere?

Svar: Haha, jeg bruker ingen app? Jeg har ca 5000 følgere på instagram og jeg har ikke brukt noe app for og få det. Jeg har bare fått, folk har begynt og følgt meg fordi de liker profilen min eller bildene jeg legger ut.

- Din favoritt i The Main Level ?

Svar: Jeg har egentlig ingen favoritt, fordi jeg elsker alle de gutta! De er helt fantastiske alle tre. 

- Hvordan reagerte du da, du så at du var på topplista i Norge?

Svar: Wow, jeg ble sååå utrolig glad! Jeg smilte hele dagen og jeg bare lyste som en solstråle! Betydde så mye for meg.

- Tips til nybegynnere med blogg?

Svar: Ha store fine bilder å ikke ha alt for mye skrive feil. LES alltid gjennom det du skriver for og være sikker. Vær ærlig og ikke skriv ting som ikke er sant, og vær forsiktig med hva du legger ut. Blogg med dine ord og hva du interesserer deg for og akkurat hva som faller inn hos deg. Din blogg du bestemmer!

Håper dere fikk svar på noe her.
Skal jeg svare på sånne spørsmål flere ganger?

Klem Therese..

UT PÅ TUR ALDRI SUR

04.04.2015, 18:20

Hei folkens! I dag er det en nydelig lørdag her jeg bur, været er helt på topp. I dag til i morgen så skal vi passe på en hund som jeg har visst bilder av før her på bloggen min. Vi passet på han i jula også, da visste jeg et par bilder til dere. Han er beste kompisen til Mico og han heter Simba. Det er så utrolig skjønt og se de sammen, begge to er helt herlige. Jeg og Caroline gikk en tur med de litt etter de hadde levert han her, siden de ville være ute og da gikk vi bare en lang og fin tur sammen med de.

Her ser dere et bilde av disse to skjønnasene. Vi gikk en tur rundt en vann, så det ble litt bading på disse to.

Bilde av meg sammen med disse to herlighetene, kommer til og bli en koselig lørdag med god guttene.

De ble veldig våte, og masse sand på de haha.Skjønne sammen ikke sant? 


Har du hund? Sist gang du gikk en tur?

Klem Therese..

ANBEFALING AV APPER

04.04.2015, 14:59

Hei alle sammen. I dag så skal jeg ha et litt annerledes innlegg jeg pleier vertfall ikke og ha sånne innlegg som dette. Jeg har vertfall tenkt og anbefale dere noen apper til Iphone, Ipad osv. Du kan få tak i alle disse appene på App store, er usikker på andre telefoner men det kan dere som ikke har iphone sjekke ut selv viss det er noen apper jeg kommer med som dere vil laste ned.

REDIGERING PROGRAMMER: 

Pixlr - Phonto - Imovie (video) - SquareadyV

RANDOM:

Big Day Lite - We Heart It - Spotify - Videofy

Dette var alle appene jeg kom med denne gangen, dere har kanskje noen av de fra før. Anbefaler virkelig alle sammen.

Er det noen tips dere vil jeg skal komme med fremover?

Klem Therese..

TYPISK JENTER

03.04.2015, 20:02

Hei dere. Noen av leserene mine har spurt meg og jeg kan ha "Ting vi jenter gjør eller Typisk oss jenter" så da tenkte jeg hvorfor ikke. Jeg syns dette er veldig kjekt og lese selv, jeg har ikke funnet på dette selv. Jeg har funnet de på forskjellige sider og instagram kontoer og mye sånt. Håper dere liker at jeg gjør dette, så gjerne kom med en tilbakemelding om du vil at jeg skal gjøre dette oftere.

- Vi sier alltid til en vennine at vi skal logge på facebook når vi kommer hjem og chatte. Men gjør vi det? Nei, siden vi har enten glemt det ut eller så orker vi bare ikke.

- Det er alltid noen som sier til oss "slutt og le!" Så sier vi "ok, jeg mener det, jeg skal være seriøs nå" 20 sekunder etter på så får vi latterkrampe! (Typisk meg)

- Vi letter alltid etter vårt eget navn når vi er i butikken og skal handle cola flasker og viss du finner ditt navn kjøper du den eller tar et bilde av den.

- Når vi lager kakao eller noe sånt, så tar vi kremtopp på så tar vi alltid noe i munnen. Altså sprayer det rett inn i munnen.

( Holder på med en video til dere av meg og MIco )

- Vi har liksom 10000 klesplagg i klesskapet vårt og vi finner ingen ting som vi vil gå i, så vi klager på at vi har ingen ting.

- Vi vet liksom at det er ikke noe spennende i kjøleskapet, men vi sjekker alikevel 100 ganger i løpet av en time.

- Lager "grimaser" når vi sminker oss. Åpner munnen vår når vi tar på oss mascara osv.

- Vi jenter legger veldig godt merke til sånne små ting som kanskje ikke andre ser.

Kjenner du deg igjen eller? isåfall hvilken av disse?

Klem Therese..

GÅRSDAGENS OUTFIT

03.04.2015, 14:34

// Skinnjakke: Bikbok // Skjorte: Bikbok // Topp: Cubus // bukse: Bikbok // sko: Converse // 

Hei alle sammen. Mange har spurt meg om et outfit innlegg fra det jeg hadde på meg i går, jeg likte veldig godt antrekket selv. Så her kommer det, håper der likte bildene. I dag så skal jeg nyte fredags kvelden og bare slappe av, dette blir den siste helgen før det blir vanlig skole igjen. Vi har fri på mandag da, men må tirsdag er det jo rett på skolen off. Men i dag så skal jeg se en film (har dere noen tips til en bra?) og spise påskegget mitt! 

Ha en fantastisk Påske videre alle sammen! 

KONGEPARKEN

02.04.2015, 20:29

Hei alle sammen. I dag har jeg vert i Kongeparken og det var veldig kjekt. Det startet med at vi våknet tidelig opp for vi skulle kjøre en god stund, og vi ville være der når kongeparken starta. Vi kom tidelig nok, og vi var der helt til de stengte! Kjempe kjekt, vi tok alle de karusellene vi vill ta og det var jo ingen ting kø! 

Vi stor koste oss i kongeparken, vi tok utrolig mange karuseller. Det var noen som vi tok veldig mange ganger, men det var de som vi syns var litt ekstra kjekke. Kongeparken er en fornøyelse-park for de som ikke vet hva det er! Jeg elsker Kongeparken, vi er der ikke så ofte så jeg blir sjeldent lei av den. Det er alltid noen nye karuseller når jeg kommer der i igjen så, nå gleder jeg meg til neste gang..

Jeg har trekt vinneren av giveawayen og hun heter Marte (@stylishunicorns), så gratulerer til hun! Jeg kommer til og sende den til henne i løpet av neste uke, siden jeg kan ikke denne uken. Til dere som ikke vant, tusen takk for at dere ble med! Jeg kommer nok til og ha flere, så ikke vær lei deg for at du ikke vant.

Her er min outfit i dag, veldig fint antrekk syns jeg! (Hadde det ikke i originale farger)Hadde ikke så mye bilder fra kongeparken, men vi koste oss kjempe mye! Var litt vind da så det ble litt kaldt, men jeg hadde heldigvis med litt ekstra klær og da ble det ikke så kaldt lenger! Anbefaler dere og dra til Kongeparken viss dere ikke har vert der før. (Kommer kanskje en vlog på youtube/videofy)


 

Har du noen gang vert i Kongeparken? Var du med i Giveawayen?

Klem Therese..

NEW IN FROM SHEINSIDE

01.04.2015, 16:53

// Sponset innlegg/klær av Sheinside.com

Hei alle sammen! Wow, jeg er helt forelska i denne toppen HER fra Sheinside.com den er helt utrolig nydelig! Den er utrolig behagelig og gå, og den passer utrolig bra nå fortiden siden der er vår! Så den passer jo utrolig bra inn, og den passer veldig bra sammen med lyse farger. Jeg falt helt in love med denne genseren/toppen. Dere bør absolutt sjekke den ut, den er verdt pengene! Dere bør og sjekke ut siden Sheinside, viss dere ikke har vert innom før tror dere hadde likt den siden! Jeg elsker den siden, en av mine favoritt sider! Gjerne gi meg en tilbakemelding om dere likte genseren/toppen.

 Fikk dere påskeegget deres i dag?

Klem Therese.

 

MARS FAVORITTER

01.04.2015, 14:02

Hei alle sammen. I dag har jeg tenkt og ha Mars favoritter siden det er første April i dag, nå er det faktisk bare ti dager til jeg fyller tretten. Jeg har ikke hatt de største favorittene denne måneden men det er jo litt, har hatt dette innlegget en gang før her og mange likte det så da tenkte jeg å ha det igjen. Jeg holer faktisk på med en video til dere, kommer i morgen tror jeg og litt mer info og youtuben min..

MINE FAVORITTER I MARS:


Wow! Jeg elsker Pure secduction det er min favoritt body mist for tiden. Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten denne body misten. Forresten for dere som ikke vet hva en body mist er så er den en "parfyme" som ikke varer så utrolig lenge. Jeg anbefaler sterkt Victoria secret sine body mister!

Hehe ja, jeg har faktisk fått bruk for solbriller denne måneden! Jeg elsker disse solbrillene så sterkt, jeg kjøpte det svarte paret i USA og det brune har jeg fått av store søstera min. Men jeg vet du kan få kjøpt et lignende på Gina tricot. De er ikke de beste solbrillene jeg har men de er utrolig fine/kule på.

Disse to her har jeg brukt utrolig mye i håret mitt, siden det er vår nå og da liker jeg ikke å ha håret i ansiktet og da bruker jeg ofte sånne hårbånd. Den blomsterkransen er fra Wow og er utrolig fin! Den med gull er fra Ebay.com og er veldig fin i håret, men er vondt og ta den av haha..

Her ser dere hele min skincare routine, og jeg har brukt alle disse fire hele Mars nesten! Anbefaler egentlig alt som dere ser på dette bilde. Bruker dette ca hver kveld uten om den ansiktmasken, den bruker jeg 2-3 ganger i uken. Det meste dere ser her kan dere få kjøpt på H&M.

Dere har kanskje merket at jeg har brukt en del tid på og bli ferdig med denne serien denne måneden. Jeg anbefaler denne serien sterkt, for de som liker spenning i serien sin. Jeg blir veldig fort hekta på serier og dette er en av de jeg liker best.

Jeg er helt forelska i Naked 2 palletet, som jeg har kjøpt på Ebay.com som jeg anbefaler for de som liker og gjøre øyenskygger. Det er ikke fullt så prigmentert, men det funker og har utrolig fine farger. Det er veldig billigt, men det er jo fake så det sier jo litt. Men jeg liker dette vertfall veldig godt, og det har vert en stor favoritt.

Jeg har totalt fyllet inn i denne pyjamas buksen haha! Jeg elsker den sånn helt, det er så utrolig søt og veldig behagelig og gå i. Det er så godt og gå fra strame jeans til en deilig pysjamas bukse! Topper jo hele dagen haha.

Dette var ikke alle favorittene mine, men jeg tok med de mest "viktige" Håper du likte innlegget da!


Har du blitt lurt i dag? Har du lurt noen i dag?

Klem Therese..