hits

BEAN BOOZLED CHALLENGE

30.04.2016, 20:06


Dette er en så utrolig etterspurt video, og det var utrolig morsomt å filme denne inn sammen med Milena! :D Jeg håper dere virkelig liker denne videoen her, og gjerne abonner på kanalen min HER. Det hadde jeg settet utrolig stor pris på! 

blogges

PIZZA & AILEN

29.04.2016, 17:36

sponsetHeihei dere! I dag mottok jeg disse to t-skjortene fra Shein. Utrolig fornøyd ble jeg hvert fall! Den grå crop-toppen med en ailen på var utrolig fin, og satt som et skudd på! Jeg har den i S, og den var så utrolig behagelig på. Den er nok en liten kopi av Brandy Melville sin. Denne er nok rimeligere da siden Shein heldigvis ikke er en dyr nettside! Det er det jeg elsker med den nettsiden, og det er 110% trygt å bestille derfra.


HER - finner dere denne grå toppen.Jeg fikk også denne t-skjorta som det sto "Pizza is my bae", og det er en så typisk meg quote! Jeg er jo virkelig en pizza elsker, og pizza er min bae. Denne er litt lengre enn den grå, og er litt mer en "vanlig" t-skjorte. Denne hadde også veldig behagelig stoff. Dere burde absolutt ta å sjekke den ut.


HER - finner dere denne hvite toppen.

blogges

SATSE MER PÅ YOUTUBE?

28.04.2016, 18:05

Jeg har en liten plan om å kanskje starte med tre videoer i uka inni mellom, om det er noe dere selvfølgelig ønsker! Jeg ønsker å satse litt mer på youtube selv om jeg allerede er ganske aktiv på youtube. Jeg tenker å ha minst en vlogg i uken, og kanskje to andre vanlige videoer. Men da blir det kun to videoer i uken som kommer opp her på bloggen, og den tredje blir på youtube. Da kan det være lurt å abonnere, og dere finner kanalen min HER.Hvis dette er noe dere er like giret på som meg så skal jeg selvfølgelig prøve å gjøre alt for at dette blir mulig! Jeg har utrolig lyst at jeg skal få dette til. Dette kan kanskje bli litt mye for meg, og hvis det blir slik at det blir slitsomt så kan jeg bare bytte over igjen til to ganger i uken igjen. Jeg kan kanskje starte neste uke med å ha en ekstra video på torsdagen? 
 

Håper dette er noe jeg får til! Jeg ønsker å levere noe ekstra til dere, og jeg har hatt to videoer i uken så lenge nå og det går som regel veldig bra. Jeg får nok mer gang i Youtube kanalen min om jeg starter med tre. Men gjerne kom med video forslag om jeg skal starte med enda mer videoer, for da kan jeg kanskje sitte litt stuck hvis jeg skal legge ut så ofte. Derfor må dere gjerne føle dere fri til å kommentere masse forslag i kommentarfeltet! Det kommer Morning routine, room tour og sminke kolleksjon snart. Det er de tre videoene som er mest etterspurt. 

Hva tenker du om dette?

blogges

WANTIES FROM SHEIN

27.04.2016, 17:00

samarbeidHER - HER - HERHER - HER - HERHER - HER - HER 

 

Her har dere en liten oppdatering på Shein sine kler hos meg, og dette er flere av de klærne som er høyt på min ønskeliste akkurat nå. Jeg har jo et samarbeid med Shein, og dere vet godt at jeg får ofte kler derfra og de kommer på bloggen. Jeg liker utrolig godt klærne deres, og hvis jeg ikke hadde likt de klærne jeg fikk derfra hadde jeg avsluttet samarbeidet med en gang. Jeg har faktisk hatt et samarbeid med de snart i et år! Veldig fornøyd med det meste jeg har fått derfra.

Har du noe fra Shein?

blogges

VLOG (valhall, frida, latter)

26.04.2016, 18:58

 

Når jeg overnattet hos Frida fra lørdagen til søndagen så hadde vi det kjempe gøy! På søndagen drog vi til Valhall, som var utrolig gøy og jeg lagde en vlog ut i fra det. Håper vloggen faller godt i smak, og gjerne abonner på youtube kanalen min HER

blogges

SPRING OUTFIT

25.04.2016, 18:21HATT / Forever 21

JAKKE / H&M

TOPP / H&M

BUKSE / Pull&Bear

SKO / AdidasHva syns du? blogges

NEVER HAVE I EVER

23.04.2016, 16:04

 
Enda en ny video sammen med Milena, og jeg håper dere liker den og gjerne abonner på youtube kanalen min HER! Vi er utrolig nærme 2500, og tusen takk til alle som abonnerer! Ha en fin dag alle sammen.
 
blogges

FAMILIE SELSKAP

23.04.2016, 15:58I dag har det vært et skikkelig variert vær, først er et snø/hagl så er det strålende sol, hva blir det neste? I dag skal vi ha familie selskap her hjemme for både meg og Caroline. Da blir det masse kaker, og annet! Det blir sikkert kos, og kjekt å se de andre igjen. Senere skal jeg kanskje overnatte hos min kjære bestevenninne Ida. Da finner vi sikkert på noe morsomt som vanlig. Håper dere får en strålende lørdag, og kos dere mye! 

blogges

MY BETTER HALF

22.04.2016, 19:27
For en nydelig dag! I dag har jeg vært på skolen som vanlig, og det var det egentlig ikke så utrolig mye å gjøre. Vi kokte suppe, ryddet fra gårsdagens og hadde noen få fag. Når jeg kom hjem fra skolen da slappet jeg av, og lagde meg noe godt å spise. Litt senere på ettermiddagen spurte Ida meg om jeg ville være med hun ut, og jeg ble selvfølgelig med! Vi tok noen bilder som dere ser. Jeg fikk to nye todieforswimwear bikins i dag, og det kommer snart en konkurranse på en slik. Jeg har nå tre stykk, og jeg elsker de! Gleder meg bare mer og mer til sommeren nå. Kommer til å bruke de så ofte! 

blogges

OUR FANTASTIC WORLD

21.04.2016, 17:36

Topp: Romwe, HER finner dere den (sponset topp)Hei dere!  Nå skal jeg faktisk ta turen over til skolen, for vi skal ha en slags prosjekt kveld (Our fantastic world kaller lærene det). Der hele klassen er delt inn i grupper og skal fremføre noe på engelsk til foreldrene. Med et bestemt tema, og land. Min gruppe snakker om Sør - Amerika og venner. Hele trinnet skal gjør dette. Det varer i litt over en time. Resten av dagen skal jeg bruke på å se på The Vampire Diares, vaske sminke koster og slappe av! Ta meg en goood dusj på slutten av kvelden, herlig! 

blogges

BASIC

20.04.2016, 16:55

GENSER / Romwe

SOLBRILLER / Ebay

BUKSE / H&m

SKO / H&m

hva syns dere?

 blogges

TESTER AMERIKANSK GODTERI

19.04.2016, 17:47

 o8wv2Cspu_Q


Da var dene videoen endelig ute! Den var utrolig etterspurt hos flere av dere, og jeg fikk endelig filmet den inn sammen med Milena. Jeg håper dere liker videoen, og gjerne abonner på youtube kanalen min HER. Vi nærmer oss allerede 2500! Det går helt sinnsykt fort, wow.

blogges

BACK TO THE CHILDHOOD

18.04.2016, 20:56

Heisann dere! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken, og har fått kommet godt i gang med hverdags rutinen deres. Det er er en ny uke, og det er vel da vi sier "ny uke, nye muligheter" eller noe lignende.  Jeg har hvert fall hatt en utrolig fin start på uken sammen med Ida, og vi var på kino i dag og da så vi "The Jungelbook"! Back to the childhood sier bare jeg. 

Det er den filmen som alltid gikk på Disney channel! Husker det så utrolig godt når alle satt foran tv-en og så på jungelboken. Det er en utrolig fin barne/familie film som de fleste kan se. Den som er på kino nå er engelsk, med ekte mennesker, litt mer "skummel" om man kan si det. Utrolig herlig film syns jeg. Jeg og Ida hadde planer lenge om å se denne sammen. Endelig fikk vi tid. Jeg spurte henne egentlig litt spontant, men vi finner alltids buss til byen for å gå på kino.
blogges

IGGY AZALEA BRAIDS

17.04.2016, 17:42

JAKKE / New yorker

TOPP / Romwe

BUKSE / H&M

SKO / Adidas

SOLBRILLER / PrimarkHva syns du?

blogges

VLOG (TML, overnatting ++)

16.04.2016, 22:22


Yey! Endelig er det på tide med ny video her på bloggen og youtube. Denne videoen er fra The Main Level konserten som var en utrolig bra dag!! Jeg håper dere liker den, og gjerne abonner på youtube kanalen min dere finner den HER. Vi nærmer oss 2500 abonnenter ææ.  

blogges

DAGEN MED GUTTA

16.04.2016, 21:14

Etter vi var ferdig med å spise, og stelle oss ferdig så lagde vi en utrolig etterspurt video! Jeg tror mange av dere burde glede dere til den, og det blir to deler tror jeg. I morgen skal vi også filme inn en utrolig etterspurt video, og jeg gleder meg utrolig mye til å poste de til dere. Etter vi hadde filmet videoen så gikk vi på Håland med de samme to guttene som vi var med i går på klubben. Vi tok masse bilder med de og spillet litt fotball. Det var utrolig gøy.

Da det var på tide å gå hjem så var vi så sultne at vi laget pizza med en gang. Akuratt  nå så sitter vi og koser oss med pizza og brus mens vi ser på Gullsnuten. Når Gullsnuten er ferdig så tenker jeg at vi skal kose oss veldig (som vi alltid gjør) med poppcorn og noe annet godt! 

blogges

MORGEN KOS

16.04.2016, 11:22

God morgen alle sammen ♥ Nå sitter jeg og Milena å spiser frokost, og i dag ble det pannekaker. Milena er så utrolig flink til å lage pannekaker! Hele denne helga så er jeg hos Milena for å overnatte. Jeg kom her på ettermiddagen i går, og deretter gikk vi nesten rett på Fkh kamp og der møtte jeg noen av dere! Ååh alltid så utrolig koselig å møte noen av dere, gi dere klemmer, ta bilder med dere osv. Blir alltid så glad over å møte dere! Kampen ble uavgjort, og etter kampen så gikk vi rett på klubben.


Der var vi med noen guttevenner av Milena, og det eneste vi gjorde var at vi satt et sted og gikk litt rundt å snakket. Det var skikkelig koselig siden det var helt mørkt, og på kvelden. Jeg, Milena og  Shallana (ste lillesøstra til Milena) la oss på fotball banen for å kikke på skyene/stjernene. 

I dag skal jeg og Milena ta en del bilder, og skal lage noen utrolig spennende videoer! Dere må gleder dere skikkelig siden disse videoene er utrolig etterspurt, og det blir alltid gøy å ha Milena i en video! Håper dere får en nydelig dag!♥

Blogges

BLACK CAMI TOP

15.04.2016, 15:00

sponset

HER finner du denne toppen fra Romwe.

Heisann! Håper dere alle sammen har en like nydelig dag som dere, og at dere har det bra. Jeg fikk denne toppen fra Romwe, og dette var en skikkelig fin sommertopp. Tenk vi er ikke så langt vekke i fra sommeren, og jeg gleder meg så utrolig mye til denne sommeren det er så utrolig mye bra som skal skje denne sommeren. Jeg kan sikkert lage et eget innlegg på det.

Men som sagt fikk jeg denne chrop toppen fra Romwe, og den hadde utrolig behagelig salgs "puse" stoff på toppen. Den har sånn knyting i nakken slik som ofte bikinier har som jeg syns var utrolig tøft! Men den kan bli litt løs på ryggen hvis du ikke strammer den godt nok. 

Hva syns du?

blogges

FAKE VENNER? FÅ DE BORT.

14.04.2016, 16:45

Hvordan vet vi egentlig at den vennen vi stoler aller mest på er den vennen som er ekte? Det er ofte så utrolig vanskelig å velge de "riktige" vennene sine. Pustelig så lyver de deg rett opp i fjeset, og de var ikke den personen som du trodde de var. Det var kanskje den venninnen som du stoler aller mest på, og som du trodde du alltid kunne regne med.

En bestevenninne er en du alltid kan regne med, stole på, finner alltid på noe gøy sammen med og du dummer deg aldri ut i deres øyner. Dere skal jo også få kunne være dere selv hos hverandre, og ikke trenge å spille en annen person. Jeg syns en bestevenninne skal du kunne regne som "familie". Ida som er min aller aller bestevenninne som har vært hos meg i alle år regner jeg som en del av min familie. 

Er du sammen med noen venner som gjør dagene dine litt tungere, og litt vanskeligere? Få de bort. Hvorfor skal du bruke energien din på de som gjør dagene dine litt tungere, og du er sliten og trøtt når du kommer hjem. Det er som regel de venne som er falske. Tenk deg om gjør de deg mest vondt eller godt? Det må du stille deg.

Det når du skal prøve å finne deg nye venner så ikke forand deg selv fordi du ønsker å henge med den kule jenta på skolen. Liker du å styre på med sminke og mote så gjør du det, og du endrer ikke interesser på grunn av den jenta. Det viktigeste i et vennskap som jeg syns er at du skal kunne være deg selv 110% uten at den venninnen skal kunne klage over deg, og pirke på hver minste detalj om deg.

Det er også utrolig vikitg å lære av hverandre, og husk dere lærer av deres feil. Men ikke tilgi for mye for hvis venninnen din gjør for mye som gjør deg vondt så skal du ikke føle et press for å tilgi henne da bør du heller gi slipp syns jeg. Bare vær sammen med de personen som ønsker deg godt, og er bra for deg. Du finner ut etter hvert hvem som virkelig er der for eg, og står med åpne armer når du har det vanskelig! Ta vare på de vennene for det er de som får deg til å føle deg bra!


blogges

SKINNY JEANS AND LEATHER JACKET

13.04.2016, 19:49

HATT / Forever 21

JAKKE / New yorker

TOPP / Romwe

BUKSE / Pull&bear

SKO / H&M

Hva syns du?

EVERYTHING WHITE&GREY

13.04.2016, 18:15

samarbeidHER - finner du denne kåpen som jeg fikk av Romwe

Heisann folkens! Hvordan er dagen deres? Min er bra! For en god stund siden fikk jeg til sendt denne kåpen fra Romwe! Første inntrykket av den var ikke så bra helt til jeg fikk den på meg og syns den egentlig var litt pen på. Men det som ikke falt helt i smak hos meg var at den hadde små "prikker" med gull i seg, og det var ikke jeg så giret over. Men ellers satt den pent på meg, og var behagelig på! Hva syns du om den?

blogges

BRA BURSDAG!

12.04.2016, 20:30

Tusen takk for alle gratulasjonene i går! Jeg hadde en utrolig fin bursdag med både venner og familie. Jeg inviterte Frida, Madelen og Emma bort for å se filmen Never Say Never med meg. Vi poppet oss popcorn, og koset oss! Vi fyrte også også opp en party kanon som jeg fikk av min kjære søster. Jeg fikk noen gaver også i går, og for dere som kommer til å spør meg. Nei, det blir ikke noe bursdagsgave video siden jeg syns det er litt "skrytete" i mine tanker. 
Men jeg er utrolig fornøyd og takknemlig for alle gavene jeg får! Det blir familie selskap neste uke, og bursdagsselskap i Mai med vennene mine. Grunnen til at det er så sent er fordi jeg ønsker at Frida og Andrine skal ha muligheten til å komme ned her å feire med meg! Gleder meg allerede wææ.

loveyouuuuall ♥

blogges

UNBOXING GLOSSYBOX

12.04.2016, 18:21


Enda en unboxing video av Glossybox! Glossybox er altså noe jeg abonnerer på, og det er ikke noe som er sponset! Jeg håper denne videoen faller i smak, og gjerne abonner på youtube kanalen min HER. Husk å meld dere på konkurransen min om en Justin Bieber billett! Dere må gjerne dele konkurransen videre slik flere får den med seg! 

blogges

VINN DIAMOND CIRCLE TIL JUSTIN BIEBER KONSERTEN!

11.04.2016, 16:00

Ja, tro det eller ei men jeg deler faktisk ut en Diamond Circle billett til selveste Justin Bieber som er i Norge, Oslo i September! Siden det er min bursdag i dag, og jeg fyller fjorten år så tenkte jeg å gi dere også en liten bursdags presang, og en kjekk overraskelse! Dere er noen fantastiske lesere, og jeg setter pris på hver og en av dere. Denne konkurransen foregår både her på bloggen og Instagram. Men det meste foregår på Instagram! NB: Du må være 13 år for å bruke billetten. Men dere som er under 13 år kan delta, det er kun det at dere ikke kan bruke billetten dessverre. Det er ikke noe jeg kan gjøre noe med dessverre.

For å delta på konkurransen om en Justin Bieber Diamond Circle bilett 23.september 2016: 

1 / Følge @Theresesorenes

2 / Tagge 5 venner + @Justinbieber

3 / reposte dette bilde. Husk og tagg meg i bildet du reposter.

4 / Gå inn på bloggen min, kommenter i det innlegget om denne konkurransen hvorfor du burde vinne! Husk å skriv din instagram bruker i kommentaren din! (Altså dette innlegget her)

_

To participate in the competition for a Justin Bieber Diamond Circle ticket 23 September 2016:

1 / Follow @Theresesorenes

2 / Tag 5 friends + @Justinbieber

3 / repost this picture. Remember to tag me in the picture.

4 / Go to my blog, comment in that post about this contest why you should win! Remember to write your Instagram user to you comment! Lykke til, og vinneren blir trukket i August når det er skolestart. Gjerne del konkurransen videre slik flere får den med seg. Håper så mange av dere deltar i konkurransen min! 

HÅPER SÅ MANGE AV DERE DELTAR, OG SPRER KONKURRANSEN VIDERE SLIK FLERE FÅR DEN MED SEG!

Blogges

FJORTIS NEXT

10.04.2016, 18:01

wow for en utrolig fin dag! Været er på topp, og det er er skikkelig vår vær! Nå blogger jeg faktisk fra mobilen, og jeg husker ikke sist gang jeg blogget fra mobilen. Før når bloggen ikke var noe seriøst bare for gøy. Men det faktisk ganske greit om du ikke har pc eller Mac til stede. Så kanskje dette er noe jeg kan bruke for å oppdatere dere litt mere når jeg er ute.

Akkurat nå så sitter jeg på terrassen til tante og onkel siden jeg er i familie selskap til to av søskenbarna mine. Folkens gjett hvem som har bursdag i morgen! Det er meg, yey! I morgen fyller jeg 14 år, kjenner jeg gleder meg. Alltid gøy å fylle år. Bursdagselskapet mitt blir ikke før i Mai, andre uka i Mai tror jeg det blir.

Siden da har Andrine og Frida muligheten til å komme ned over, og jeg ønsker at de skal være der. Jeg har allerede lagt planer for bursdagsselskapet, og tror det blir veldig bra! Tror det blir gøy å dele det med dere også!

Håper dere får en nydelig dag!

Blogges

VLOG (kristiansand, shopping ++)

09.04.2016, 20:56

 
 
Da er den siste vloggen fra Kristiansand ute både her og på youtube kanalen min som dere finner HER. Jeg håper dere liker denne vloggen, og det ser ut som dere liker vlogger veldig godt og jeg elsker å filme det! Hvis dette er noe dere ønsker at jeg skal forsette med så er det bare til å like videoen, eller legge igjen en kommentar!  Dere må gjerne abonnere på youtube kanalen min HER, det setter jeg utrolig stor pris på.
 
Har dere forslag til noe tags jeg kan gjøre på kanalen min?
 
blogges

UKENS SPØRSMÅL #13

08.04.2016, 18:21

Hva er det rareste du har opplevd hos frisøren?

Hm.. Har egentlig ikke opplevd noe rart hos frisøren. Det er alltid gøy der!

Beskriv deg med 3 emojis.

Har du kjæreste?

Nei, jeg har ikke noe kjæreste.

Hvis du kunne velge navn selv, hva hadde det vært?

Da ville jeg hetet Sarah Michelle eller Isabella. 

Hvem heier du på i paradise hotel? 

GO CARL AKSEL!! 

Første ting du legger merke til ved motsatte kjønn?

Det første jeg legger merke til med alle er håret. Jeg vet ikke hvorfor men jeg legger veldig fort merke til håret til andre.

Hva er det beste med fansene? Stoor fan!!

At dere alltid er der for meg uansett! Støtter meg alltid, og gir meg mye motivasjon!

Hvilket ord hadde du beskrevet deg selv med?

Ærlig.

Hvem er forbildet ditt?

Celine Karine og Agnes Lovise.

Kor mange Selfie tar du i løpet av 1 dag?

altfor mye haha! 

Favoritt norske youtuber? Må si en.

Akkurat nå så er det Hanna Martine.

Hvilken rase er hunden din, sykt søt.

Mico er en Pomeranian.

Hvorfor bruker du sminke?

Jeg bruker det fordi jeg syns først av alt at det er fint, og fordi jeg syns det er super gøy å holde på med! Jeg gleder meg alltid til å våkne for å sminke meg for skolen eller til noe jeg skal. Det er alltid gøy å eksperimentere med sminken.

Hva bruker du på bryna?

Anastasia dipbrow (chocolate, eller Taupe spørs)

Hvor skal du til sommeren?? 

Jeg skal til Mallorca, yeyyy!

Likte du barneskolen eller ungdomsskolen best?

Ungdomsskolen bortsett fra at det er så sinnsykt mye prøver, og ting som skjer hele tiden. Aldri pause.Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Bare til å sleppe seg løs i kommentarfeltet!

blogges

LONG PINK COAT

07.04.2016, 18:02

samarbeid

HER / finner dere denne jakken fra Romwe

hva syns dere?

blogges

FRESHET OPP HÅRET

06.04.2016, 18:38

Joggebuksa er på, sminken er av og jeg har vært å freshet opp håret hos frisøren! Det ble jo mislykka når jeg prøvde å gjøre det hjemme så derfor måtte jeg til frisøren å fikse opp i rotet mitt. Fornøyd ble jeg, og hvit ble det. Trenger ikke å gå med caps lenger hvertfall! Det er herlig å tenke på. I dag skal jeg bare ta det helt med ro, øve til prøve, se serie og sove! Guuuud så trøtt jeg er i dag! Forresten anbefaler alle å sjekke ut serien The fosters! ææ, den er så bra! 

Ha en fin dag videre alle sammen!

blogges

DIALEKT CHALLENGE

05.04.2016, 19:37

 

Tusen takk til alle dere som abonner! Jeg er så uendelig takk nemlig for hver og en av dere, og dere betyr så mye for meg. Vi nådde akkurat to tusen på kanalen min, og jeg er veldig takknemlig! Derfor lagde jeg denne videoen hvor vi prøver flere dialekt men om vi klarte oss bra eller dårlig får dere se! Denne videoen er veldig etterspurt så tenkte den ville vært kjekk å få nå. Gjerne abonner på youtube kanalen min HER!

blogges

BOMBER JACKET

04.04.2016, 16:30

samarbeid

HER¨ // finner du flere rabattkoder hos Junkyard.HER // finner du jakka. HER // finner du capsen HER // finner du joggebuksen HER // finner du genseren

I dagens antrekk består så og si kun av Junkyard sin klær, og i samarbeid med Cuponation så har jeg flere rabattkoder til dere hos Junkyard :D Så nå er det bare å sleppe seg løs  med shopping jenter og gutter! HER finner du siden der rabattkodene er. Der finner du mange rabatt koder hos Junkyard.no som har mye fint. Jeg kan virkelig anbefale denne bomber jakken fra Junkyard! Den er utrolig behagelig, og varm og god på! Dette er et av mine favoritt antrekk!

Hva syns du?

blogges

GET TO KNOW ME TAG (updated)

02.04.2016, 22:34

 
Ny video yey! Jeg er så utrolig fornøyd med redigeringa på denne videoen her. Jeg håper dere liker videoen og dere må gjerne abonnere på youtube kanalen min HER. Jeg setter veldig stor pris på om dere tar dere tid til å abonnere, og husk å sett på full HD på videoen.
 
blogges

BLACK LEATHER

01.04.2016, 14:00CAPS / Yankee

JAKKE / New Yorker

GENSER / Bikbok

BUKSE / Bikbok

SKO / H&MHva syns du?