hits

SUMMER FEELING

31.05.2015, 16:54

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg vert sammen med Madelen, var skikkelig godt å se henne igjen eller jeg ser henne hver dag nesten men vi får nesten aldri vert alene. Men i dag var hun her jeg bur og da møtets vi å da gikk vi på piknik, vi fant et fint sted vi satt oss ned. Vi hadde med oss både poloraid og vanlig kamera så vi fikk tatt masse fine bilder sammen. Senere i dag skal vi lage videoer, å bare kose oss sammen. Jeg har hatt en super fin dag sammen med Madelen og det blir sikkert bedre.

Her ser dere de fleste bildene vi tok sammen i dag:Jeg og Madelen lagde disse super gode jorbær-fruktspydene med sjokolade! Det var så utrolig godt!

Håper dere hatt en fin Søndag alle sammen ♥

HUSK AT DERE FORSATT KAN VÆRE MED PÅ KONKURRANSEN MIN HER.

TING DU KAN GJØRE I HELGEN

30.05.2015, 16:00

Hei alle sammen. I dag har jeg tenkt og dele noen ting som du/dere kan gjøre i helgene, når jeg selv har besøk sliter jeg ofte å finne på hva vi skal gjøre. Men når jeg har venninne mine på besøk så finner vi som oftest på noe kjekt sammen. Det meste av dette er helt gratis, og er veldig lett og få til å gjøre. Kanskje du allerede har gjort noe av dette? Gjerne si i fra om du likte tipset.

♥ Film/serie maraton - du kan invitere noen venninner over til deg også kan dere se masse filmer eller mange episoder på en serie.

♥ Dra på shopping - Bur du nærme et shopping senter? Du kan isåfall dra å shoppe med dine venninne og kanskje dra på cafe etter på, fks: Starbucks eller waynes coffee.

♥ Pysjamas party - Du kan invitere dine aller bestevenninner til overnatting hos deg! Så kan du kjøpe inn masse snop, så kan dere gjøre masse koselig!


♥ Piknik - Er det fint vær ut? Finn frem litt snacks å dra ut i en park eller noe lignende sammen med venninnene dine vel.

♥ Baking - Du bake sammen med noen du er glad i, fks kjæresten viss du har eller så kan du jo bare invitere en venninne.

♥ Overraske noen - Kjenner du noen som har bursdag eller noe lignende så kan du jo overraske de med noe de liker veldig godt.

♥Lage videoer - Liker du å lage videoer sånn som meg? Inviter noen venninner eller kanskje kjæresten din. Du kan lage boyfriend Tag med kjæresten, med venninner kan du lage She does my makeup, Whisper challenge, Yoga challenge osv.

♥ Spa dag - Du kan ha en spa dag hjemme, du kan ta et langt bad og ha lys rundt bade kanten. Ta en deilig ansikt maske, og skurbbe hunden litt ekstra.

♥ DIY prosjekt - Du kan søke på Youtube etter DIY´s, kanskje du starter på et nytt DIY prosjekt?

♥ Gå på kino - Du kan finne en kino som du har lyst å gå på, ta med deg en venninne eller en date!

♥ Fotoshoot - Du kan få noen til å knipse noen bilder av deg. Kanskje du får deg et nytt profilbilde et sted?

♥ Organisere - Du kan enten organisere klesskapet ditt eller kanskje sminken din?


♥ Gå ut og spise - Du kan dra til byen og spise sammen med venninne dine eller så kan du dra på en date.

♥ Slappe av - Du kan gå og låne en bok å egentlig bare bruke helgen på og slappe av.

♥ Makeup - Du kan teste ut nye makeup looks, kanskje du har fått deg noe nytt som du vil teste ut også?

♥ Trening - Du kan gå og trene sammen med en venninne eller så kan du jo og venninnen din ta en joggetur sammen.

Alle bildene er fra We heart it.

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN SOM JEG HAR PÅ BLOGGEN NÅ HER.

Håper dere fikk noe ut av dette innlegget!

SELSKAP // GOD HELG

29.05.2015, 17:21

Hei alle sammen  I dag er det endelig helg, var deilig å komme hjem i dag etter en lang og våt skoledag. Vi hadde idrettsdag i dag på skolen, å da tok vi sølv/bronse/gull i litt forskjellig. Jeg syns det er kjedelig vert år, men det er kanskje fordi dette er ikke noe jeg interesserer meg så mye for. Det er jo andre enn meg som syns at det var mer kjekt. Det regnet veldig mye, så kan ikke si at det gjorde det så mye bedre..

I dag så skal jeg i selskap til en jente som heter Kristine som går i klassen min, jeg tror dette selskapet blir det siste selskapet der nesten alle jentene er samlet. Vi begynner jo på ungdomskolen til neste år. Gleder meg veldig masse til selskapet, siden det er alltid kjekt og være sammen med jentene mine ♥ 

Lenge siden jeg har smilt med tennene nå,

Viss dere vil se en get ready with me video, så kan dere bare sjekke ut videofy kanalen min så kommer den der i løpet av dagen. Jeg tror den kommer ut der i dag, jeg skal vertfall begynne på videoen nå. Vi får egentlig bare se, men hadde settet stor pris på viss dere hadde begynt og følgt meg der. (@Theresesorenes)


Dette er kjolen som jeg skal ha på meg i selskapet 


Kos dere masse på denne fine Fredagen, mine fantastiske ♥ God helg!

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN HER.

WISHLIST // ROMWE

28.05.2015, 17:00

// Reklame

Hei dere ♥ I dag har jeg ikke vert på skolen på grunn av at jeg har vert syk i dag, så derfor var jeg hjemme fra skolen. I dag brukte jeg morgendagen på å se på klær fra Romwe. Jeg fant utrolig masse fint og ting jeg likte som jeg har settet på ønskelisten min. Denne gangen fant jeg veldig mye fint i svart og vinrødt. Romwe har utrolig masse fine og tøffe klær som jeg elsker! Gjerne fortell meg dine wanties fra Romwe i kommentarfeltet.

GJERNE FORTELL MEG OM DET FALT NOE HER I SMAK HOS DERE


HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN SOM JEG HAR, SOM DERE FINNER HER.

Klem Therese.

WHAT IS ON MY IPHONE

27.05.2015, 17:00

Hei alle sammen. Da var det endelig tid for video-onsdag nok en gang. I går når jeg filmet inn videoen så brukte jeg super lang tid på finne ut hvilken jeg skulle lage til dere, men jeg ente opp med en What is on my iphone. Jeg håper dere liker videoen, Å gjerne gå og abonner meg på youtube også, HER kommer dere direkte til profilen på youtube. Gjerne legg igjen en kommentar på videoen eller en like og en subscribe!

HUSK OG SETT VIDEOEN PÅ 1080HD FOR BEST KVALITET.

NEW IN FROM ROMWE

27.05.2015, 14:39

// Sponset innlegg av Romwe.com

Hei alle sammen ♥ I går kom det en fantastisk pakke i posten fra Romwe! Jeg ble utrolig fornøyd med de plaggene jeg fikk av romwe denne gangen, nå er jeg nesten klar til sommeren. Nå har jeg faktisk fått noen favoritt plagg til sommeren, så dette blir nok ikke første gang dere får se disse plaggene.


HER, finner dere denne utrolig tøffe toppen. Jeg digget denne T-shorta så utrolig masse, gikk med den på skolen i dag og den var bare elsk!

IN LOVE 


HER, finner dere denne nydeligheten. Det er vel ikke bare jeg som synets denne shortsen var rett og slett NYDELIG! Forelsket meg i den med en gang jeg åpnet pakken å bare tenke wow!


Til slutt men ikke minst HER, finner dere denne super søte toppen som jeg fikk fra Romwe. Denne falt i smak med en gang, denne var bare elsk!

HUSK OG MELD DERE PÅ GIVEAWAYEN JEG HAR PÅ BLOGGEN, HER KOMMER DERE DIREKTE TIL DEN.

Klem Therese.

SUNNE PANNEKAKER

26.05.2015, 15:43

Hei alle sammen ♥ I går lagde jeg noen super gode pannekaker, jeg lagde disse pannekakene for første gang i går å jeg likte de veldig godt.  Jeg anbefaler dere og prøve disse ut derfor skal jeg gi dere oppskriften. Jeg og Karoline koste oss med disse i går, hun likte de ikke fullt så godt men hos meg falt de i smak. Det som er ekstra bra er jo at de faktisk er sunne.♥ 1 egg

♥ 2 ts sukker (helst sukrin, som er det sunne sukkerert)

♥ 1 1/2 dl med havre

(Kanskje litt vaniljesukker også for og lage litt smak)

Når jeg har blandet alle ingrediensene i en bolle så finner du frem en stekepanne, når du steiker disse her så bruker du ikke smør. Når du har stekt de til de er gyldne og fine, så finner du frem en tallerken å tar egentlig på hva du vil. Jeg valgte bare jordbærsyltetøy fordi det er det jeg liker best.


Håper dere tester dette ut, å gjerne del det med meg viss du prøver dette ut. Send meg et bilde på Instagram (@Theresesorenes) eller send en melding med bilde på facebook (Theresesorenes.blogg.no). 

Håper dette falt i smak hos dere 

Klem Therese.

SHEINSIDE GIVEAWAY

25.05.2015, 14:30

// Samarbeid med Sheinside.com

Hei alle sammen, i dag har jeg tenkt og sette i gang en konkurranse samarbeid med Sheinside. Dere vet jo at jeg liker sheinside utrolig godt, hver gang jeg har fått klær fra de har jeg alltid vært fornøyd å jeg gleder meg alltid til de nye klærne skal komme! Derfor tenkte jeg det hadde vert kjekt for dere med en konkurranse, og det dere kan vinne er 50$ i kupongkode. Håper så mange av dere deltar!

DETTE ER REGLENE:

 Gå og registrer dere hos Sheinside.com, veldig enkelt å gjøre. HER kommer dere direkte til der dere registrerer dere.

 Like sheinside sin side på Facebook, HER kommer dere dirke til siden deres.

 Legge igjen en kommentar under dette innlegget at dere har gjort alle reglene, å skriv samme E-post som dere registrerte dere med hos Sheinside. Veldig viktig at dere har med den samme som dere registrerte dere med.

Denne konkurransen kommer jeg til å holde på med i to uker, så gjerne del denne videre så andre kan bli med :)

HER SER DERE TIDELIGE KLESPLAGG JEG HAR FÅTT FRA DE.HER SER DERE NOEN ANDRE PRODUKTER SOM SHEINSIDE HAR.


HER - HER - HER, finner dere de forskjellige produktene.

Håper så mange av dere blir med i denne konkurransen, å gjerne del denne konkurransen videre på Instagram/Facebook for å få flere med.

Klem Therese.

MÅTER Å TJENE PENGER PÅ

24.05.2015, 14:46

// Samarbeid med Instagram kontoen @only.jenter

Hei alle sammen. I dag har jeg tenk og dele et tips med dere, dette er et godt tips som jeg har brukt selv en liten stund. Det er et tips om hvordan du kan tjene penger på, jeg har brukt dette tipset selv og mange av tingene funker bra viss du sparer til noe. Gjerne fortell meg viss det er noe dere har lyst å få tips av.

♥ Klippe gresset til naboen, du kan enten gå til foreldrene dine og spør om du kan få penger for dette. Men viss du ikke får et "ja" av de så kan du for all del gå til naboen å kanskje ha dette som sommer jobb i sommer! Husk og spør pent :)

♥ Har naboen din dyr eller har du dyr? Spør naboen din om hun/han trenger noen for å gå tur med hunden deres vær dag! Kanskje naboen din ikke ha dyr, du kan jo for all del spørre foreldrene dine om dette også skader ikke.

♥ Har du en nabo som ikke er hjemme så ofte? Da kan du jo tilby dem å hente posten for de hver dag det kommer post å avtal hvor du skal legge den.

♥ Er naboen din ofte ute og reiser? Viss naboen din skal ut og reise eller noen du kjenner, så kan du jo også tilby dem og passe på katten eller hunden deres viss de har. Kanskje de har et annet kjæledyr?

♥ Bli med mammaen/pappaen din på jobb å hjelp til litt, kanskje du får noe for dette?

♥ Bur du nærme en butikk eller noe lignende? Du kan jo spørre de om du kan hjelpe å telle varer eler noe sånt !! 

♥ Du kan spørre mammaen din om hun kan spørre de hun jobber med trenger barnevakt dette kan jo lett tjene på. Kanskje noen i nabolaget ditt også trenger barnevakt.

Gjerne gå og følg instagram brukeren @Only.Jenter (Den er ikke min for de som lurer) Den er utrolig bra, og veldig gode tips!

Likte du dette tipset?

Klem Therese

OUTFIT OF THE DAY

23.05.2015, 14:39

/ Skinnjakke: Bikbok / Shorte: Bikbok / Caps: Junkyard.no / Sko: Converse / Topp: Abercrombie&fitch / Bukse: H&M /

'

Heii alle sammen ♥ I dag ble det et outfit innlegg, i det siste har outfit innlegg vert veldig etterspurt. Derfor tenkte jeg å ta noen outfit bilder i dag. Jeg syns selv at det er outfit innlegg som er kjekkest å blogge om. Derfor er det veldig bra at dere liker det også hehe. Jeg skal prøve og være litt mer oppdatert med dette, men det kan jo ikke bli for mye heller så jeg må passe på og variere. Det er faktisk 70% av de som leser blogger ser bare på bilder.

Jeg håper at dere får en super fin Lørdag alle mine fantastiske lesere 

Klem Therese.

ENDELIG HELG

22.05.2015, 18:16

WOHOO! Tenk nå er det langhelg nok en gang. Føler vi har hatt det veldig mange ganger nå, men nå var det deilig med helg altså! I dag tidlig var jeg utrolig trøtt og sliten så da var det deilig å tenke på at etter skolen så var det lang helg. Det er så deilig å tenke på at det ikke er lekser eller prøver jeg må øve til eller noe som helst så har med skole å  gjøre. 

I dag skal jeg bare slappe av siden Ida skal bare overnatte i morgen heller så da er det egentlig ingen ting og stresse med. Jeg har ingen super store planer denne helgen, men jeg tror det blir en bra helg som vanlig. Jeg og Ida skal lage en video sammen i morgen, derfor lurer jeg på om dere har ønsker?

 

Så utrolig digg å starte helgen med dette! Nå skal jeg sette meg godt til rette og nyte fredagen med å se på serie! Jordbær å vannemelon er noe av det beste jeg vet, så kommer sjokoladen åå namm! Kunne ikke blitt bedre hehe.Ha en fin pinsehelg alle sammen!

Klem Therese.

NY KLIPPET MICO

21.05.2015, 16:42

Hei alle sammen. I dag har jeg vert på skolen som sikkert alle andre har? Når jeg kom hjem så kjørte jeg og mamma, Mico ut for han skulle til hundefrisøren for og få seg en klipp. Jeg må bare si at når han ble ferdig, herregud jeg forelsket meg i han på nytt! Mico ble så utrolig søt og uskyldig da han var ferdig klippet, det tok ca 2 timer å klippe Mico. For dere som lurer på hvilken rase han er så er han en Pomeranian.

I dag skal jeg rydde rommet mitt, for dere som ikke vet det så hater jeg å rydde rommet mitt så viss jeg først starter tar det sånn to dager før jeg faktisk er ferdig å rydde. Men i dag skal jeg bli helt ferdig for til helgen skal Ida overnatte hos meg igjen bare dette blir hele helgen tror jeg. Vil dere at vi kanskje skal lage en video sammen?

Her ser dere forskjellen før/etter, stor forskjell ikke sant?

Noen bilder av Mico etter han var ferdig klippet.

Vi klippet han hos The ice dog groomers shop, veldig flinke :)

Ha en fin dag videre mine fantastiske lesere!

Klem Therese.

KULESTE JOBBEN - MOJOB

20.05.2015, 17:09

// Reklame

Hei alle mine fantastiske lese, ønsker du de verdens kuleste jobb? Det finner dere hos Mojob! De kom akkurat ut med en ny jobb som virket utrolig kul og ikke minst spennende. Det er å kaste seg ut for en 25 meter høy stokk i Oslo sommerpark. Det som er enda kulere/kjekt er at du tjener 500 kr for dette viss du får denne jobben, for du må søke for å få denne jobben. HER kan dere downloade denne appen, så kan dere også finne mange andre kule og spennende jobber også.

Denne 25 meter høye stokken i Oslo sommerpark, er sikkert også en stor opplevelse. Mojob ser etter en person som er: Utadvendt, Klare for og teste noe nytt og ikke er redd for og si sine meninger! Det er enste du trenger å gjøre er og downloade denne appen, og søke på jobben! For og søke på jobber må dere ha en profil som dere får laget på appen, du må også sende en søknad og det gjør du på chatten på appen. Du trenger bare og sende en utfyllende søknad om deg selv i chatten på Mojob. De velger ut de beste søknadene og de med best utfylt profil (Bio, ferdigheter osv..).

Etter du har klatret opp de 88 trinnene, er utfordringen å hente nok mot til å kaste seg ut. Opplev fritt fall i ca 2/3 svevet, før farten bremses og du blir sneket rolig ned til bakken! Turen opp er sikkert en fin opplevelse på tanken på utsikten. Viss dette er noe for deg, eller du ønsker deg en super kul og morsom jobb så er dette noe for deg! Da er det jo bare å søke etter jobben.

Viss dette ikke var noe for deg så Mojob også mange andre kule jobber som dere bør sjekke ut, da er det bare til og laste ned appen så finner dere mange andre morsomme og kule jobber som kanskje er noe for deg.

Klem Therese.

MY MORNING ROUTINE

20.05.2015, 14:00

Hei alle sammen. WOHO, nå er endelig videoen ute som alle har ventet på i uka som var fikk jeg endelig filmet den inn. Det var faktisk veldig godt og få den unna gjort siden dette er en film som tar litt tid og redigere å filme inn, men jeg syns det alltid er kjekt å filme inn videoer til dere. Håper dere liker videoen og at den faller i smak hos dere, har du forslag til neste video? Fortell meg det da!

Husk og sett videoen på 1080HD for bedre kvalitet.

3 OUTFITS

19.05.2015, 16:54

Hei alle sammen, i dag har jeg tenkt og vise dere tre forskjellige antrekk. Mange av dere ønsker flere outfit innlegg, så derfor laget jeg dette antrekket innlegget heller. For da får dere se flere antrekk i et innlegg istedet for bare et antrekk. I morgen kommer videoen som jeg brukte lang tid på i uka som var på å redigere videoen. Derfor håper jeg dere gleder dere til å se den i morgen, jeg gleder meg vertfall til og vise den til dere.

Håper dere liker bildene og ikke minst antrekkene.Ring: Gina tricot / Skjorte: Bikbok / Bukse: Bikbok / Skinnjakke: Bikbok / Topp: Bikbok

Topp: H&M / Skjørt: H&M / Sokker: Wow

Topp: Bikbok / Shorts: Zumiez (usa) / Solbriller: Shadyfruits 

Klem Therese

WANTIES

18.05.2015, 17:30

Hei alle sammen. I dag har jeg tenkt og vise dere noen wanties, sist gang jeg hadde dette så falt det veldig i smak hos dere og dere ønsket det flere ganger. Det var veldig hyggelig og høre at dere likte innlegget det gir meg bare mer inspirasjon til å legge ut flere sånne innlegg. Viss dette er noe dere fortsatt vil at jeg skal jobbe videre med å oppdatere dere med dette. Da er det bare til og gi beskjed til meg så kan jeg gjerne fortsette men slike innlegg.

Håper innlegget faller i smak hos dere denne gangen også!

♥ WANTIES: 

HER - HER - HER - HER - HER - HER


HER - HER - HER - HER

Klem Therese.

GRATULERER MED DAGEN

17.05.2015, 20:30

Hei alle sammen! Det er vel ikke for seint og si "Gratulerer med dagen, verdens beste lesere!" Jeg håper alle sammen har hatt en super god dag, og har hatt en utrolig fin 17.mai feiring. Jeg har koset meg masse sammen med familie/venner. Jeg startet dagen min med og gå i tog sammen med klassen min/skolen ned til der vi feirer 17.mai. Litt senere på dagen så kjørte vi til byen for å se på folketoget og russetoget. Når vi hadde sett begge togene så gikk vi ned på Egon for å spise veldig god mat. Jeg hadde en super 17.mai feiring, det håper jeg dere også hadde! Gratulerer med dagen igjen.

Dette var min 17.mai frisyre! Jeg laget den selv, og for å si det sånn ble jeg veldig fornøyd.Ble litt mobilbilder i dagens innlegg.

Klem Therese.

OVERNATTING

16.05.2015, 21:10

Hei alle sammen. I dag hadde jeg og Ida planer om og ta bilder med onepeacene våres, noen av bildene ble veldig koselige/stilige. Jeg og Ida har gjort masse kjekt sammen den tiden vi var i lag, når hun kom på Fredag så tok vi buss til Amanda med en gang som jeg har blogget om tidligere. Vi kjøpte begge to noe, og begge var fornøyde når vi kom hjem igjen. Når vi kom hjem så startet jeg å blogge, og hun begynte og sminke seg siden jeg skulle fikse brynene hennes. Det ble et bra resultat, men når jeg skulle prøve igjen i dag så ble det dessverre ikke like bra hehe. Etter en stund startet vi å ta de bildene som vi tok i går kveld, var det bare jeg som syns de ble utrolig søte?

Vi så en film som heter "Babysitters´s black book", filmen finner dere på netflix og sikkert andre steder. Filmen tok en stund, så etter filmen så hoppet vi rett i sengs og egentlig bare snakket, helt til vi sovnet. Før vi legger oss syns vi det er veldig godt, og få snakket ut til hverandre. Ida er virkelig en god person og snakke sammen med, jeg forteller hun nesten alt for jeg vet alltid at jeg kan stole på hun.Vi våknet opp i elleve tiden i dag å da spiste vi faktisk snop! Jeg som har bestemt meg å ikke spise snop før jeg har spist frokost og sånt.. Når vi våknet skikkelig opp å egentlig etter der så spiste vi en SKIKKELIG frokost. Vi spiste noe veldig godt som jeg elsker, etter vi var ferdige med å spise og slik så gikk vi ned og gjorde oss klare til og ta bilder, det er de bildene som dere får se i dette innlegget. Etter på gikk vi ut på terrassen resten av dagen og egentlig bare danset, slo hjul, tøyde ut å hørte på høy musikk! 

Etter en god stund så gikk Ida hjem, siden vi var ute utrolig lenge. Været var jo helt greit i dag men det var liksom sånn at vi kunne gå i shorts.

(onepeace fra: Ebay?)

Jeg håper dere får en super fin 17.mai i morgen, så må dere kose dere kjempe masse! Skal prøve og holde dere oppdatert i morgen også, selv om det sikkert blir litt travelt å litt sånt. Men ja, kos dere kjempe masse siden det fortjener dere! 

Klem Therese.

NEW IN FROM WALKTRENDY

16.05.2015, 16:25

// Sponset innlegg av Walktrendy.com

Hei alle mine fantastiske lesere! I dag gikk jeg og Ida ned til posten for å hente pakken min fra walktrendy. Jeg klarte jo ikke å vente til jeg kom hjem så derfor åpnet jeg den med en gang, og med mitt første blikk så falt den rett i smak! Det er noe av det søteste jeg har sett på lenge, haha! Det var en utrolig søt topp som man kan bruke til nesten alt. Jeg kan bruke den både på skolen, selskap osv.

Dere finner denne utrolig fine toppen HER

Walktrendy er en ny sponser hos meg, og jeg er utrolig fornøyd med mitt aller første plagg hos de! Dere bør absolutt sjekke ut siden deres, fordi de har utrolig mye fint. Jeg tror dere hadde likt siden deres, gjerne fortell meg i kommentarfeltet om du har sjekke siden deres eller om du likte denne toppen jeg fikk fra de!

Klem Therese.

GIRLSNIGHT

15.05.2015, 23:49

Hei alle mine herlige! Det ble en veldig sen oppdatering, fordi jeg å Ida ble veldig opptatte med noe annet. Jeg og Ida var først på Amanda å shoppet litt, jeg kjøpte både en shorts (den jeg har på bilde fra Cubus) litt sminke, og kne-sokker. Ida kjøpte også veldig mye fint, vi begge ble veldig fornøyde! 

Vi var også og handlet litt til kvelden sammen med pappa, vi kjøpte masse snop/chips/barne champagne. Vi har tatt en del veldig søte bilder sammen, under innlegget ser dere noen av de. Det var utrolig godt og være sammen med jenta mi igjen, siden vi har ikke så utrolig mye tid til hverandre sammen som jeg sa tidligere. Jeg og Ida har koset oss kjempe masse denne kvelden, å blir sikkert mye mer i morgen også.

I morgen har jeg og Ida også planer om og ta noen kule bilder, som dere får se i morgen! Gleder meg til og se hvordan de blir, for tror de kommer til og bli litt stilige.

Hva har du brukt denne fine fredagen på?

Klem Therese.

JENTEKVELD

15.05.2015, 17:16

Hei alle sammen ♥ I har jeg redigert veldig mye på en video som jeg skal legge ut her på Onsdag, gleder eg veldig til og vise dere den. Mange av dere har ventet på denne videoen en god stund, så da tror jeg dere vil like den! I dag skal jeg ha jentekveld sammen med Ida, vi skal kanskje på Amanda for Ida skal ha noen nye klær å sånt.

Kommer nok en oppdatering om kvelden om hva vi gjorde og sånt. Gleder meg veldig mye til og være sammen med jenta mi, vi er nesten aldri sammen siden vi har ikke så mye tid til hverandre lenger. Men vi er sammen så ofte vi kan, men tror jeg at det blir veldig kjekt å få være med henne.

HER SER DERE LITT SCREENSHOUTS AV VIDEOEN, HVILKEN TROR DU DET ER?
 

HA EN KJEMPE FIN FREDAG ALLE SAMMEN!

Klem Therese.

TA BRA BILDER // OUTFIT

14.05.2015, 15:00

// Tipset til Only.Jenter på Instagram

Hallo! I dag var det utrolig deilig med fint vær siden det er fri. Jeg har tenkt å dele noen tips til dere om hvordan dere kan ta bra bilder. Dette er tipset til @Only.Jenter på instagram, dere vet jo at jeg legger ut tipsene hennes her på bloggen en gang i uken. Det har jeg fått tilbakemelding på at dere liker, viss det er noen innlegg du savner så la meg vite! Så skal jeg få fikset det.- Du bør være i et lyst rom, bildet ser mye bedre ut når du er i et lyst rom men det beste er jo og være ute i dagslys!

- Ikke ha en rotete bakerund, for da kan det du fokuserer på pustligg forsvinne siden de som skal se bilder ser på de andre tinga.

- Ha et bra kamera som tar bilder med god kvalitet sånn at bilde blir best mulig. For eksempel: Canon, nikon osv. 

( For dere som lurer, så bruker jeg canon 1200D EOS )

- Viss du tar bilder av deg selv så ha en fin pose ring, ikke overdriv det kan bli litt mye. Veldig fint når du bare er naturlig også!

- Ikke bevege deg i mens bilde blir tatt, siden da blir bilde utrolig utydelig! Det er ikke noe fint.

- Viss du tar bilde av deg selv, så er det veldig viktig med et SMIL. Bilde blir så mye finere når du setter på det lille ekstra så er et smil.

- Til slutt så er det redigering, men det bestemmer jo egentlig helt selv om du vil eller ikke. 

GODE REDIGERINGS PROGRAM:

PICMONKEY.COM 

PIXLR.COM

PHOTOSHOP.COM

Håper dere fikk noe ut av dette tipset, husk og følg @Only.Jenter på instagram.

Klem Therese.

MAKE ME LAUGH CHALLENGE // MADELEN

13.05.2015, 15:00

Heisann folkens! Da var det endelig tid for video-onsdag nok en gang. Jeg kom jo med en video på mandag også, men det var fordi så mange ville se den å da bare postet jeg den. Men jeg var heldigvis med Madelen i dag og da lagde vi en utrolig morsom video! Jeg tror virkelig dere kommer til å like den. Vi ledde nesten hele tiden da vi så denne videoen, håper dere også liker og syns den er morsom! Ha en fin dag alle sammen.

Husk og sett videoen på 1080HD for bedre kvalitet.

NEW IN FROM SHEINSIDE

12.05.2015, 17:58

// Sponset innlegg av Sheinside.com

Hei alle sammen. I dag hentet jeg og Madelen pakken min fra Sheinside,utrolig fornøyd med det jeg fikk fra de! Fikk en croptop eller hva jeg skal kalle det, den var utrolig stilig syns jeg. Den gikk rett i favoritt boksen. Så fikk jeg også en utrolig pen genser som jeg også likte veldig godt. Jeg kommer til og bruke disse to veldig mye tror jeg, siden begge to falt veldig bra i smak hos meg! Ligger link til begge to under bildene, gjerne fortell meg hva du syns!

HER, finner dere utrolig stilige toppen fra Sheinside.com! (Denne kan og brukes som en vest)

HER, finner dere denne utrolig pene toppen! Kjempe fornøyd.Klem Therese.

WANTIES

12.05.2015, 16:00

Hei alle sammen♥ I dag har jeg tenkt og dele noen wanties med dere. Det er altså noe jeg enten ønsker meg eller skal kjøpe meg, jeg har allerede skrevet noe opp på det jeg skal se etter i England siden jeg skal der i sommer. Jeg har prøvet og legget dirkelikte link til alle tingene som jeg ønsker/skal kjøpe meg, gjerne si i fra om det er noe du liker spesielt godt. Si gjerne i fra også viss du vil at jeg skal ha oftere sånne innlegg som dette.

HER - HER - HER - HER - HER - HER


HER - HER - HER

Likte du dette innlegget?

Klem Therese.

VÅRSHOW CHEER - VIDEO

11.05.2015, 16:45

Hallo! De fleste av dere har vel ikke sitt showet, jeg klarte ikke og vente til Onsdag med og vise dere det. Jeg viser også litt av fellesdansen som alle danser som var med på show 1, å alle som danser der er med i turnforeningen. Showet var utrolig kjekt, og vi gjennomførte hele showet å alt gikk heldigvis bra! Håper dere like videoen.

Viss dere vil få ha varsel når jeg legger ut videoene mine, så er det bare og abonnere meg HER så får dere mail når jeg legger ut videoen på youtube. Videoene mine kommer ut først på youtube før de kommer her.

HUSK OG SETT VIDEOEN PÅ 1080HD PÅ INSTILLINGER, DA FÅR DU BEDRE KVALITET.

VÅRSHOW // CHEER

10.05.2015, 11:18

Hei alle sammen ♥ Da er jeg endelig klar for det årlige vårshowet, gleder meg veldig mye. Dette er mitt andre show sammen med det laget jeg går på, jeg begynte i høst. Der jeg går er det et junior lag, og det laget jeg går på. Treningene er over for denne sesongen, men det begynner igjen til høsten. Håper bare jeg får tid til og gå på det til etter sommeren (pga ungdomskolen). Treningene begynner litt tidelig og jeg må ta buss til trening siden det er et lite stykke unna oss.Men nå er jeg utrolig spendt på hvordan showet kommer til og gå, håper jeg husker alle tellingene på hele showet vårt. Det er to show, men vårt lag er med på show en. Det er alle fra turnforeningen som er med på showene, jeg fikk veldig mange tilbakemeldinger på at dere vil se video av showet så da er det bare til og glede seg til Onsdag. Jeg skal nok få til og legge ut videoen til dere.


Alle på lage skal ha dette på seg 

Klem Therese.

KONFIRMASJON // VÅR SHOW

09.05.2015, 18:59

Hei alle sammen ♥ Må bare beklage for et sent blogginnlegg i dag, men det er på grunn av at jeg har vert i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Det var veldig kjekt, og jeg håper hun har hatt en kjempe fin dag sammen med venner/familie. Nå har jeg akkurat kommet hjem, å jeg har hoppet ut av bunaden og gått rett i kose klær!

Det er utrolig godt og komme ut av bunaden etter du gått i den siden 11 i dag tidelig må jeg si. Jeg har fått mange kommentarer på hvilken bunad jeg har å jeg har Hardanger bunad. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av å rett og slett bare kose meg siste del av dagen! 

I morgen er det vår show, og da skal jeg opptre med cheer (Cheerleadning) laget mitt å jeg gleder meg utroolig mye! Tror det blir veldig kjekt, håper bare jeg husker alt nå. Kommer til og filme det, så det kan være at det kommer her på bloggen på Onsdag! Men det er bare viss dere ønsker det, så gjerne kommenter om du vil se showet på film her på video-onsdagen. Legger den bare ut viss dere vil se den.

Klem Therese.

NEW IN FROM ROMWE

08.05.2015, 16:16

// Sponset innlegg fra romwe.com

Hei alle sammen!  I dag fikk jeg disse to utrolig fine sommer plaggene fra Romwe.com! Utrolig fornøyd, de passer utrolig bra nå siden det nærmer seg sommeren å da passer det bra med noen shortser. De er til en god pris, og veldig bra kvalitet syns vertfall jeg! Jeg kan anbefale disse nå, siden det begynner og bli varmt ute og sånt.

Jumpsuiten er utrolig fresh syns jeg å minner meg utrolig mye om sommeren og varme, gleder meg masse til og få bruke den! Den svarte shortsen jeg fikk var også utrolig stilig og glede meg masse til og bruke! Den var utrolig behagelig å bruke.

 

HER // finner dere denne utrolig fine jumpsuiten! Utrolig fornøyd med den.

Denne likte jeg utrolig godt, den kan brukes til det meste! HER // finner dere denne stilige shortsen.

Klem Therese.

KAKEMONSTER // CUPCAKES

07.05.2015, 17:17

Hei alle sammen   I dag har jeg laget noen super gode cupcakes til min skjønne lillesøster. Hun skal ha bursdags selskap med de i klassen sin i morgen og da skulle jeg lage kakemonster cupcakes til hun. Tror du ble veldig fornøyd når hun så resultatet. Helga som var fylte jo hun 11 år, å i morgen skal hun feire det sammen med klassekameratene sine. I dag skal jeg hjelpe hun med og finne litt leker hun kan ha, og hjelpe hun med godtposene.

SUPERGODE CUPCAKES:

(ca 12 cupcakes)

150gram smør

150gram sukker // Jeg tar alltid litt mer enn dette

3 egg

200gram hvetemel

2ts bakepulver

2ts vaniljesukker

1dl melk

SMØR KREM // PYNT 

150gram mykt smør (Veldig viktig at det er mykt)

300gram siktet melis

3ss melk eller annen væske

Konditorfarge, hvilken farge som helst (Jeg brukte sky blue i kremen)

(Jeg brukte Safari kjeks på munnen, og øynene er fra Trend huset/Panduro. Dypper de til slutt i kokos, med blå konditorfarge)

Gjerne send meg et bilde på instagram (@Theresesorenes) viss du lager disse med denne oppskriften!

Klem Therese.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN.

06.05.2015, 14:00

Hei alle sammen! I dag er det endelig video-onsdag igjen woho! Denne gangen, så svarte jeg på spørsmålsrunden siden jeg hadde det for en liten stund på bloggen. Håper dere får svar på alt dere vil, bare si i fra viss jeg skal starte i gang en ny runde! Det komme ikke del 2, siden jeg ikke orker og lage en video til som dette. Gjerne kom med andre forslag til videoen. Kanskje hva du vil ha i neste uke.
-

SNACKS IDEA

05.05.2015, 16:00

Hei alle sammen  I dag har jeg tenkt og ha et litt andelleders innlegg det er nemlig et snacks idea innlegg som jeg aldri har hatt her på  bloggen før. Det jeg har tenkt og vise dere er utrolig godt, og jeg spiser det så ofte jeg kan! Det er utrolig godt, og tror dere kommer til og like det også. 

Først velger dere hvilke frukt/bær dere vil ha, og jeg syns Banan/jordbær/blåbær er  utrolig godt sammen og det er mine favoritt bær/frukt.

Etter du har valgt hvilke frukt/bær du vill ha, så kutter du opp alt i biter eller terninger. Viss du har valgt blåbær så trenger du ikke å gjøre noe med de.

Når du har kuttet opp alt sammen i terninger eller biter, så legger du alt oppi en søt liten skål som du liker.

Du kan egentlig stoppe her, men viss du vil ha en ekstra smak så kan du bruke hvilken som helst yoghurt men jeg velger alltid vanilje yoghurt, siden det er min favoritt yoghurt. Jeg syns også det passer best til de fruktene/bærene jeg valgte.Da er jeg ferdig med min snacks idea! Jeg syns dette er utrolig godt til enten kvelds eller frokost. Jeg lager også dette viss jeg skal kose meg eller jeg skal gjøre en del lesker å da har jeg ofte lyst på noe å spise. Gjerne si om jeg skal komme med flere innlegg som dette.

Klem Therese. 

HVA DU KAN BLOGGE OM

04.05.2015, 19:24

Hei alle sammen. Jeg har fått noen ønsker om jeg blogge litt om blogging. Derfor har jeg tenkt og fortelle dere om noen ting dere kan blogge om, jeg har en del ganger jeg får skrivesperre og det er helt forferdelig! Da kan jeg sitte opp til flere minutter og ikke komme på noe som helst. 

DAGENS ANTREKK - Dette slår aldri feil selv om du er moteblogger, matblogger, kjendisblogger eller hva som helst! Alle blogger kan ha dagens outfit.

VIDEOBLOGG - Når du lager videoblogg så kan du snakke om hva som helst. Det er jo super gøy å se på dette også syns vertfall jeg.

BLOGGER DU LESER - Du kan blogge hvilke blogger du leser, mange liker jo å lese blogger og da kan du gjerne dele om hvilke du leser.

NEW IN - Viss du har vert og shoppet eller noe sånt, så er det jo super kjekt for leserne dine å oppdatere hva du har kjøpt.

5 FAVORITTER I SKAPET - Dette innlegget har jeg hatt selv, og det fikk jeg veldig mange gode tilbakemeldinger fra.


TIPS - Tips på bloggen slår aldri feil hos noen, tips er utrolig kjekt og få. Kanskje du inspirerer noen?

DAGEN DIN I BILDER - Dette har jeg planlagt selv og gjøre, det virker utrolig kjekt. Tipper 50'% av leserne bare ser på bildene.

  Q&A - det er alltid kjekt når noen starter en spørsmålsrunde og leserne blir i tillegg bedre kjent med deg som blogger.

  OPPSKRIFTER - oppskrifter er utrolig kjekt og få, kanskje noen av leserne dine lager de? 

WANTES - Viss du ønsker deg noe så er det jo veldig kjekt for leseren at du oppdaterer de om det.

♥  INSPO - Kanskje du kan legge ut noe inspirasjon på bloggen din fra We heart it eller trumblr bilder.

♥  DAGENS MAKEUP LOOK - Kanskje du kan oppdatere leserne dine om din makeup look for denne dagen?


Håper dere likte dette innlegget.

Klem Therese.

MONDAY // OUTFIT

04.05.2015, 15:43

Hei alle kjære lesere! I dag våkna jeg og var kjempe trøtt, var nok fordi jeg ikke fikk sove så lett i går natt. Hadde en super langhelg å det var utrolig deilig med en langhelg. Jeg var i to konfirmasjoner, både til Ida og Milena å det var like kjekt i begge. I dag skal jeg få unna gjort en del lekser så jeg kan konsentrere meg mest om bloggen denne uken, skal få gjort unna gjort noen innlegg også som noen av leserne mine har ønsket seg.

Dere kan gjerne si i fra om dere har noen ønsker til bloggen så skal jeg nok få skrevet de også. Jeg er litt usikker på når den DIY'en kommer som jeg har lovet dere. Den komme nok etter 17.mai tror jeg siden jeg må jo planlegge alt og sånt. Forresten det er mange som spør etter snapchaten min å det er Theresesblogg.

HER DERE OUTFITEN MIN FOR I DAG


Cardigan: Wow // Bukse: Bikbok // Topp: Bikbok // Sko: Nike 

KONFIRMASJON

03.05.2015, 12:28

Hei alle sammen  I går ble det ikke den beste oppdateringen på grunn av jeg var i konfirmasjon til Milena, siden hun er søskenbarnet mitt. Men jeg skal se om jeg får tatt litt mer bilder i dag i konfirmasjonen og poste det her når jeg kommer hjem igjen. I går så fikk jeg ikke tid å blogge så mye når jeg kom hjem siden jeg startet rett på konfirmasjons gaven til Ida, jeg skal i konfirmasjonen hennes i dag. For dere som ikke vet hvem hun er så er det bestevenninna mi som jeg har kjent siden jeg var liten. 

Jeg brukte hele dagen/kvelden på gaven til min nydelige bestevenninne, så håper hun blir glad for den som jeg tror hun blir. Gleder meg masse til konfirmasjonen nå, så håper jeg Ida får en fantastisk dag! Husker enda når vi var små å lekte med barbie hele tiden! Elsker deg jenta mi så må du kose deg kjempe masse i dag.


I dag har verdens beste lille søster bursdag, nemlig Caroline! Så jeg vil bare avslutte dette innlegget og si gratulerer med dagen til hun som 11 åring. Utrolig glad i deg.

Har du vert i konfirmasjon denne helgen?

Klem Therese.

DRØMME DAGEN?

02.05.2015, 15:00

// Only.Jenter sitt tips på instagram

Hei alle sammen. Er dere sånn som meg så når dere har besøk så vet dere ofte ikke hva dere kan gjøre? Det gjør vertfall jeg, eller har du lyst og gjøre noe ekstra spesielt med venner/bestevennen/kjæresten? Sist jeg hadde besøk av Madelen gjorde vi nesten ingen ting siden vi ikke kom på noe som helst. Derfor har jeg nå tenk og bruke litt av tipset til @Only.jenter på instagram. Til å dele noen ting du kan finne på med Venner/Bestevenner/Kjæresten for og få det til og bli en drømmedag som du ikke vil glemme, noe av dette har jeg funnet på selv.

 VENNER // BESTEVENNER

♥ Dere kan ha spa hjemme hos en av dere å lage hjemmelagde ansiktmasker. Ta fotbad sammen å høre på musikk og bade i et mørkt rom med duft lys!

♥ Dere kan gå på shopping, jeg syns det er utrolig kjekt og gå på shopping med venninner/bestevenninner. Kanskje dere kan gå på cafe å spise også?

♥ Dere kan ha PLL (pretty little liares) maraton og ha god mat på senga og bare kose dere sammen! Dette har jeg tenkt og invitere mine venninner på en gang.

♥ Hele dagen kan du bare henge sammen med venner og kose dere! Kanskje lage noen videoer sånn som Yoga-Challenge og bare kose dere sammen!

♥ Lag masse ting og vær kreativ! Kanskje dere kan dekorere rommet ditt/hennes og gjøre det koselig! Veldig koselig og gjøre dette sammen.

KJÆRESTEN 

♥ Dere kan gå på piknik i en park eller noe lignende! Dere kan ta med frukt og masse godt, dette virker utrolig koselig!

♥ Dere kan gå på kino sammen, å kanskje være sammen etter på og kose dere sammen! 

♥ Dåre kan gå på en tur sammen? Kanskje der du bur er det en veldig fin plass og gå tur, så kan dere gå tur sammen.

♥ Det nærmer seg jo sommeren nå, og da kan dere jo gå på stranden og bade! Kanskje ta med noe ekstra god å spise og da!

♥ Dere kan bare være hjemme hos en av dere å kose dere sammen! Kanskje dere har film kveld sammen?

GJEREN GÅ PÅ INSTAGRAM OG FØLG @ONLY.JENTER DER!


Liker du at jeg legger ut tips?

Klem Therese.

FANTASTISK TORSDAG

01.05.2015, 15:14

Hei alle sammen! Husker dere innlegget som Milena skrev her på bloggen min, gjesteinnlegget? Viss ikke kan dere lese det HER. Men vertfall der skrev hun om at jeg og en gutt fant tonen og sånt. Gjett hvem jeg var på date med i går da, ja det var han gutten. Jeg hadde det helt fantastisk for å si det sånn, han gjør meg så utrolig glad bare jeg får en melding av han så får han smilet mitt frem med en gang! (kommer ikke til og nevne navnet hans enda)

Vi så filmen så heter Avengers: Age of ultron. Filmen varte utrolig lenge, men jeg koste meg sammen med han. Jeg holdt hånda hans gjennom hele filmen, han holdt rundt meg å jeg satt helt inntil han. Jeg hadde en helt utrolig kveld sammen med han, å jeg må bare si at det var veldig vanskelig å si hade til han. Håper vi finner på noe snart, som jeg tror vi kommer til gjøre. Jeg har blitt utrolig glad i han på så kort tid! 

I dag tok jeg Flashtattos på meg å det var utrolig lett! Jeg fikk de i bursdags gave, utrolig fornøyd med de. Det er så utrolig fint syns jeg. Ane Karine skal lage ny header til meg av noen bilder jeg tok av meg med flashtattos og det hårbåndet, tror det blir bra!

Klem Therese.