hits

Kos!

30.06.2014, 21:07

Nå sitter jeg og koser jeg meg med norske gode jordbær! Kjempe gode, jeg har ikke blitt så mye bedre. Men håper jeg er bedre i mårå. Jeg var med Madelen idag for ikke så lenge siden, siden hun muntret meg opp litt :) nå sitter jg og spise jordbær og ser film, har tenkt og dusje !

Liker du norske jordbær?
Klem Therese!

Sjuk i ferien..

30.06.2014, 16:47

Heii.
Idag har jeg veldig vondt i hode/magen. Og jeg skulle egentlig sove over hos Silje, men jeg orket ikke siden jeg var ikke i form. Så nå sitter jeg bare på kjøkkene og kjeder meg utrolig mye! Omgjort jeg blir bedre til i morgon :) sånn at jeg ikke trenger å bruke ferien på og vere sjuk :) ønsk meg God bedring! <3

Har du vert sjuk i ferien?
Klem Therese<3

Bilder~meg

29.06.2014, 19:14

Heii.
Idag skal jo søskenbarnet mitt sove over hos meg :) og det er ikke så ofte jeg kan ver med henne, så jeg har gledet meg veldig lenge nå :) så jeg spørte om hun kunne ta noen bilder av meg siden det er ikke så ofte det kommer bilder av meg sånn som dette :) håper dere liker bilde da i så fall :)

Vill du at jeg skal ta sånne bilder oftere?
Likte du bildene?
Klem Therese.

Rydding

28.06.2014, 14:45

Heii.
Idag har jeg tenkt til og rydde på romme og senere på kvelden kan jeg kose meg med litt snop :) siden det er alltid mye kjekkere med ryddigt rom, hater når rommet mitt er rotete, akkuratt nå ser romme mitt ut som et søppel sted. Så jeg må vel starte ryddingen. Så da blir det vel en del blogging i kveld tror jeg, alltid's kjekt og blogge :)

Pleier du å rydde?
Klem Therese.

Fakta

27.06.2014, 23:41

Heii.
Dette innlegget skal handle om meg. Nå har jeg blogget veldig lenge, og det vill jeg fortsette med og blogge! For blogg er livet mitt :) så dette innlegget skal handle om meg og fakta om meg :)

Jeg er 12år og har bursdag 11.April og født i 2002! Elsker Justin bieber og Ausitn mahone, men mest Justin bieber. Elsker og være med vennene mine og kjæresten min! Vennene mine betyr alt for meg og kjæresten min. Liker veldig godt og se på film. favoritt kaken min er KvikkLunsjKaka. Min største drøm er å komme på topplista på blogg.no eller å møte Justin bieber/Austin mahone. Favoritt dyret mitt er hund, jeg er dyreelsker.

Hunden min heter Mico og er Ca 6månder, Mico er min andre hund. Favoritt filmen min er "believe" favoritt klesplagg mitt er kjole eller tynne gensere. Elsker sminke og fashion.

Visste du det om meg?
Klem Therese

Favoritt blogger!<3

18.06.2014, 22:09

Heii.
Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye bortsett fra fotball trening! Var egentlig litt kjekt for første gang xD Så derfor har jeg ingen ting og blogge om.. Så derfor har jeg bare screenshouta noen bra'e bloger, håper dere sjekker de ut!

Liker du å lese blogger?

Innkjøp~Amanda

18.06.2014, 16:45

heii.

idag har jeg vert på Amanda med mamma siden jeg skulle til frisøren. Jeg stusset det og fikk lilla farge i håret, skulle egentlig ha rosa men de hadde ikke mer igjen. Så kjøpte jeg 2Baby-Lips og en kjole og et par Toms! Ble kjempe glad for det. Håper dere liker videoen!


Vill du ha flere videoer?

Hva syns du om videoen?

Klem Therese<3

 

Dagen's musikkvideoer!

17.06.2014, 15:46

heii.

Her er noen sanger jeg hører på fortiden, No music No life! musikk er det beste som fins nesten! Hva er din favoritt sang?
Klem Therese<3
 
Smoothie-time

16.06.2014, 16:09

Heii.
Nå sitter jeg og drikker en fantastisk smoothie som jeg har laget selv. Den ble helt fantastisk
Oppskrift:
Frosen jordbær
Litt sukker
Eplejucie
Vanlilje yoghurt

Liker du smoothie?

Blogg me søskenbarnet mitt!

15.06.2014, 15:15

Heii.
Vet at jeg ikke har blogget det er fordi jeg har blogg med søskenbarnet mitt (Milena) så jeg blogger mere der. Men jeg kommer IKKE til og slette denne. Men eg kommer til og ta en pause fra denne så viss dere vill følge mer på meg så følg med mer på den andre! Håper dere liker den andre bloggen<3

Trenge FORSLAG!

08.06.2014, 20:32

heii.

For tiden føler jeg meg hel tom for ideer til bloggen. Så kom med ideer viss dere har om hva jeg kan blogge om! så kommer det kanskje litt kjekkere innlegg, enn bare om det jeg har gjort på.. :) Håper dere kommer med masse ideer <3

Klem therese <3

 

Bilder

07.06.2014, 18:11

Heiii.
Jeg kjeda meg litt.. Så jeg tok noen bilder til bloggen! Håper dere like bildene.

Klem Therese!

SOMMERGLEDER

05.06.2014, 21:09

hei

Jeg gleder meg utrolig mye til sommeren! Gjør du? Sommeren er noe av det beste som finnes. Fri fra skolen, masse tid med venner og sånt. Når vi får Sommerferie skal jeg kjappe meg hjem, og slenge fra meg skole-sekken! Nå tenker jeg bare nå nærmer det seg sommer, sol, varme, is og kos. Elsker bare varmen! <3

Aller mest gleder jeg meg til U.S.A siden, jeg skal jo være der i 3 uker og kose meg med familien! Og ha det bare kjempe kjekt og shoppe og bade osv.. Jeg gleder meg også til og være med venner jeg nesten aldri ser (julie, silje,) Gå masse fine turer med Mico!

Jeg gleder meg til sommerferien:

1. USA!

2.Venne tid

3.Starnda

4.Cruise

SommerGleder:

1.Rese

2.Sand mellom tærne

3.Ferievenner

4.Grilling

5.Bading

6.hengekøye 

7.soling

Hva gleder du deg mest til sommeren?

Klem Therese som elsker usa!

 

Fotball -.-

05.06.2014, 20:39

For og sid et sånt. Er jeg Utroliig lei av fotball. Neste år får lage klare seg uten meg.. Vi taper ALLTID. Åsså er jeg lei av det, å orker ikke mer -.- alltid når vi spiller kamp synest jeg det tar såååå lang tid før den blir ferdig.. (Haha) det er kjekt når jeg spiller det på skolen osv...

Klem Therese

SummerBilder!

05.06.2014, 13:12

Her er den noen bilder som jeg synest var helt fantastiske å se på! Sommeren kommer jo snart! Gleder meg så utrolig mye til USA, reiser 10.juli !!!

Klem Therese