hits

Hair tutorial #1

30.06.2015, 14:58

Heia Folkens!

I dag har jeg tenkt å vise dere en super fin og enkel hestehale, den er ikke helt lik den vanlige. Jeg liker denne hestehalen mye bedre enn den vanlige, så jeg anbefaler dere å teste denne ut! Det er på en måte en hestehale, som ser ut som den ikke har strikk i seg. Den kan brukes til alle antrekk, og perfekt til hverdag der du vil gjøre noe enkelt med håret ditt. Derfor anbefaler jeg dere å teste denne ut, den kan være litt vrien i starten men så blir den veldig lett når du først har lært deg denne. Dette innlegget blir et lite hair tutorial innlegg, viss dere likte dette innlegget så tell me :)

1. Børst gjennom håret ditt til det er helt glatt


2. Samle håret, til en "hestehale", denne hestehalen må være litt høy for at den skal bli pen.

 

3.Ta en strikk i hestehalen din, husk at hestehalen må være litt høy.

 

4. Så tar du litt hår fra hestehalen din, ikke så mye men litt. (Skal kunne dekke strikken) Ser på bilde hvor mye jeg tok.

 

5. Nå snurrer du dette rundt strikken/hestehalen din, gjør det litt stramt for å få det penest mulig.

 

6. Til slutt så setter du på 1-2 fliseklemmer der du stoppet, husk at det må være litt stramt for å holde seg lenger og for å bli penere.

 

Da var du ferdig! Ble den ikke fin?

Likte du denne hestehalen? Skal jeg ha flere slike innlegg som dette i sommer?

Klem Therese.

29.06.2015

29.06.2015, 15:51

Heia folkens!! ♥

Ikke sant det er deilig med sommerferie? Jeg har ikke fått sommer feelingen enda da, men den kommer sikkert snart. Det skal bli 28-30 grader her denne uken, det skal bli godt med varme haha. I dag så jeg og Ida kanskje planer om og overnatting, hos en av oss vi har ikke bestemt hos hvem enda. Det blir veldig godt og være sammen med Ida igjen, det sier jeg sikkert vær gang jeg skal ha overnatting av hun men jeg ser hun ikke så ofte som før! Men snart skal vi på ferie til England sammen, og det kommer sikkert til å bli fantastisk! Gleder meg utrolig masse, forresten mange så spurte når jeg reiser og det er 7 juli.

Men jeg lurte på en ting, Hva ønsker dere fremover i sommer på bloggen min? Her snakker jeg om innlegg, og ikke videoer. Det er typisk når jeg spør etter hva dere ønsker av innlegg, så får jeg masseee video forslag hehe. Jeg lurer på hva dere ønsker mer av i sommer på bloggen. Bare skriv masse forslag, Skriv skriv skriv! Jeg tar i mot alle forslag dere kommer med! Dere lurte sikker på hvorfor jeg postet videoer i går også? Det er fordi jeg skal begynne å legge ut mer videoer siden det er ferie, og da har jeg alltid tid til å lage litt mer videoer. Jeg kommer ikke til å poste alle videoene her, så viss du ønsker å se flere videoer av meg så kan det være lurt å abonnere på kanalen min HER. Da får dere mail når jeg poster ny video hver gang, Håper dere liker videoene jeg kommer med da ♥

Håper dere får en fantastisk sommer og kos dere masse!!

// Genser: Cubus // Bukse: Shein //

Hva vil du se fremover på bloggen min?

Klem Therese.

MY EVERYDAY MAKEUP

28.06.2015, 13:43

Heii alle sammen! I dag tenkte jeg å komme med en video til, selv om det ikke er video-onsdag. Det er jo sommerferie nå og da har jeg bedre tid, så de kommer nok mer videoer enn vanlig det er ikke alle som kommer på bloggen. Derfor viss dere ønsker å se flere videoer av meg så abonner på kanalen min vel, så får du påminnelse hver gang jeg kommer ut med en video og videoene kommer først ut der før den havner på bloggen. Men vertfall håper dere liker denne videoen her! Denne er veldig etterspurt!

Husk å sett på best mulig kvalitet, det gjør dere på det lille tannhjulet i hjørne.Shorts - summer

27.06.2015, 16:00

// Reklame

Hei dere. I dag har jeg tenkt og vise dere noen shortser til sommeren, sommeren er her vertfall noen steder. Siden jeg visste dere noen kjoler sist gang, har jeg tenkt å vise dere noe super fine/kule shortser. Jeg har funnet de på Romwe og Shein sin side. Jeg håper dere ser noe dere liker her under. Viss dere finner noe dere har lyst å kjøpe, så må jeg bare si at det er helt trygt og kjapp levering syns vertfall jeg. Fortell meg gjerne om jeg skal ha flere lignende innlegg.

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Håper dere fant noe dere likte.

Klem Therese.

Bloggtips

26.06.2015, 20:56

Hola! I dag har jeg tenkt å gi dere noen tips til dere som blogger, eller kanskje vurderer og lage seg en blogg. Jeg har en gang for lenge siden blogget om dette før, men det fristet bare å lage et nytt innlegg om dette. Jeg får en del spørsmål av andre hvordan de kan bli en flink blogger osv. Jeg sier ikke at jeg er en super god blogger, men jeg har fått spørsmål om dette. Derfor har jeg tenkt og gi tips til dere der ute som enten har nettopp laget dere blogg eller tenker på å lage dere blogg. Håper dere får noe ut av tipsene mine.

- VÆR DEG SELV. Jeg syns dette er utrolig viktig at du er deg selv når du gjør deg "offentlig". Derfor skriver jeg akkurat dette først, siden det er så viktig at du er deg selv. Jeg ser egentlig ikke vitsen med å ha en blogg viss du ikke kan være deg selv. Dette er rett og slett det viktigste.

- Blogg om det du interesserer deg for, viss du liker biler så blogger du jo om biler! Du blogger jo ikke bare om hunder bare for alle andre bloggere gjør dette. Du må jo gjøre bloggen din til din egen så derfor anbefaler jeg at du blogger om DINE interesserer og ikke alle andres.

- Varier bloggen din litt. Jeg anbefaler deg å ikke blogge om det samme hele tiden, dette kan bli veldig kjedelig for dine lesere viss du gjør det. Viss du foreksempel blogger om, sminke, sminke, sminke hele tiden så ender det opp med at leserne dine blir lei og ikke gidder å lese bloggen din mer.

- Ha en fin header og ikke ha alt for mye. Du bør også ha et ryddig og fint design på bloggen din, det blir så mye livligere å lese bloggen din da! 

- Sett deg mål! Jeg har sett noen bloggere som ikke gidder å blogge mer fordi det er bare 10stk så leser bloggen deres selv om du kanskje bare har blogget i en uke. Du må sette deg mål, ikke forvent at leserne bare flyr til deg på et "poff".

- Vær hyggelig mot leserne dine. Ingen gidder vel å lese en blogg der bloggeren gir rett og slett blaffen i leserne sine. Så alle sammen: vær hyggelig mot leserne dine, svar på kommentarer og spørsmål de kommer med. Du kan også av og til oppfylle ønskene som de kommer med til innlegg eller videoer.

- Viss du har til gang til å lage videoer, så gjør det! Leserne elsker virkelig videoer, det gjør hvertfall mine. Jeg startet noe som jeg liker å kalle "video-onsdag" og det har blitt veldig godt likt her på bloggen min, det kan jeg anbefale til dere andre bloggere også!

- Ta store, fine og lyse bilder! Du trenger ikke å kjøpe et kamera til dere tusen kroner med en gang. Jeg syns at Iphone bilder tar helt greie bilder, men kanskje kjøp et kamera til 300-700kr så du kan bruke i starten? Du kan kanskje senere investere i et speilreflekskamera.

Resten av denne kvelden skal jeg bruke på å slappe av og se på serie :) Ha en fin sommer videre folkens.

Klem Therese.

Black and White

26.06.2015, 16:28


// Topp: Shein // Bukse: Bikbok // Sko: Dr.martens // Veske: Bikbok //

Heii alle sammen ♥ I dag har jeg ryddet i arkivet på bloggen, og jeg har slettet så utrolig mye! Jeg har også slettet utrolig mange kategorier på bloggen også, siden før når jeg var "liten" så hadde jeg en kategori for hvert innlegg.. Jeg kan ikke si at jeg tenkte meg om der og da, jeg skal fortsette litt med å rydde på bloggen sånn at det blir lettere for dere å finne frem viss dere leter etter noen innlegg eller lignende. Jeg har nesten ingen planer i dag, jeg har egentlig bare tenkt å slappe av og kanskje se på serie og rydde på romme.. Hvor ofte skriver jeg ikke her på bloggen at jeg skal rydde romme haha! Men vertfall jeg har tenkt og slappe litt av i dag og ikke gjøre så utrolig mye. Viss dere har noen innlegg dere ønsker i sommer, skriv skriv skriv i kommentarfelte :)

Håper dere får en fin dag! ♥ 

Ny header

25.06.2015, 20:00

Hei. I går kveld fikk jeg en ny header her på blogen, og det er selvfølgelig laget av nydelige Ane Karine! Det er Ane Karine som har laget designet mitt også, hun er en super god blogger syns vertfall jeg. Jeg leser bloggen hennes når jeg får tid, og hun tar utrolig fine bilder og har en super Youtube kanal som dere absolutt burde sjekke ut! Dere må ikke glemme å abonnere og legge igjen en tommel/kommentar på videoene hennes. Hun legger ut alt fra bakevideoer til sminkevideoer, det er så utrolig mye å se på. Når jeg ser at hun har postet en ny video er det første jeg gjør og går å ser den. HER kommer dere direkte til Youtube kanalen hennes.

Her ser dere headeren hun laget denne gangen (jeg ønsket en veldig enkel denne gangen).

Ane Karine har postet et innlegg om hvordan du kan bestille header/design til din blogg. Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke det ut for hun er super flink syns vertfall jeg. Jeg syns at headeren passet mye bedre designet nå, siden den passet veldig bra til fargene jeg har på designet.

Hva syns du om headeren min nå?

Klem Therese.

NEW IN FROM SHEINSIDE

25.06.2015, 16:41

/ sponset

Hei alle sammen, i dag fikk jeg nok en gang en pakke fra Shein! Jeg ble super fornøyd denne gangen også. Denne gangen fikk jeg en super duper fin kjole, som jeg kan bruke i mange forskjellige anledninger. Jeg fikk også en utrolig tøff topp av de, jeg har ønsket meg en lignende lenge og endelig fikk jeg en hehe. Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut disse to plaggene, og ikke minst Shein sin side (de har byttet navn, før het de Sheinside). Jeg syns begge disse to plaggene har en fin pris, og veldig bra kvalitet. Kommer virkelig til å bruke disse to plaggene masse fremover.

HER // finner dere denne super lekre kjolen!

HER // finner dere denne super tøffe toppen fra Shein!

Klem Therese.

KLASSETUR VLOG

24.06.2015, 17:17

Hei. Endelig er det tid for en ny video her på bloggen, tiden går skikkelig raskt så nå er det allerede video-onsdag igjen. Dere husker vel når jeg var på klassetur med verdens aller beste klasse ikke sant? Jeg vloget jo den turen, siden jeg hadde lyst å dra dere med på det. I dag har jeg endelig tenkt å vise dere det, jeg har vert så gira på å få vise dere denne videoen. Jeg koset meg utrolig masse den turen, og skulle egentlig ønske vi var der lengre siden det var så utrolig kjekk tur. Enjoy, sier bare jeg.

Husk og sett videoen på best mulig kvalitet, dere finner det på det lille tannhjulet på videoen.

GILRSNIGHT

23.06.2015, 19:53

Hei alle mine fantastiske!! I dag har jeg fått overnattings besøk av min kjære venninne Julie, jeg ser hun veldig sjeldent så det var utrolig godt å se hun i dag. Det første jeg gjorde når hun kom inn døren var å gi hun en goood klem! Jeg har savnet Julie kjempe masse, før så var hun naboen min det er derfor vi er så gode venner men en dag måtte hun flytte og nå er vi ikke like mye sammen som før. Jeg kjenner at jeg savner når vi var små, da vi kunne bare springe opp og ned til hverandre!

I dag så har jeg planlagt en skikkelig jente kveld for oss, både der vi ser film og koser oss og kanskje tar oss et lite hjemme spa vi får se hva vi rekker egentlig. Jeg skal vertfall lage en perfekt kveld for meg og Julie, siden på fredag så reiser Julie og jeg reiser om litt mer en to uker så da får vi ikke sitt hverandre på en god stund. Men det som er litt godt å vite er at vi begynner på samme ungdom skole da, det skal bli kjekt!

Akkurat nå så koser jeg og Julie oss med popkorn, frukt, sjokolade og brus og hører på musikk! Senere skal vi sette på en film, jeg tror dette blir en fin kveld.

Ha en kjempe fin Tirsdag alle sammen!

Klem Therese!

NEW IN FROM ROMWE

23.06.2015, 15:21

// Sponset innlegg av Romwe.com

Hei dere, Woho! I dag fikk jeg nok en gang en pakke fra Romwe, jeg forelsket meg nok en gang i denne pakken også. Jeg fikk noen utrolig fine plagg denne gangen også, jeg ble utrolig fornøyd som alltid. Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut Romwe sin side, de har fine priser og det er ikke for dyrt og det er helt trygt å bestille der. Jeg liker veldig godt kvaliteten også på klærne, spesielt den genseren jeg fikk denne gangen! Herregud jeg forelsket meg helt i den genseren. Jeg fikk også en utrolig fin vinrød crop top, som jeg kommer til å bruke masse i sommer! Helt til slutt fikk jeg en topp, som på en måte mangler skuldre, den var utrolig stilig på syns jeg!

HER // finner dere denne utrolig behagelige genseren! Jeg digget den så utrolig mye.

Fikk med meg denne skjønningen på bilde :)

HER // finner dere denne utrolig fine toppen!! Jeg er helt in love med denne her. Dette er virkelig en must have i sommer.

HER // finner dere denne utrolig stilige toppen! Denne er så utrolig tøff syns jeg :)

Likte du noe her spesielt godt?

Klem Therese.

Summer dresses

22.06.2015, 16:00

Hei alle sammen, deilig med sommerferie ikke sant? Været er kanskje ikke helt på topp her jeg bur, men jeg håper der kommer seg i løpet sommerferien. Det er ikke så alt for lenge til jeg reiser til England heller, og det gleder jeg meg utrolig masse til. I dag har jeg tenkt å vise dere litt forskjellige fine sommer kjoler som kan brukes til sommerkjole, eller kanskje bare en finkjole til selskap? Jeg har funnet litt fra forskjellige sider så det er ikke bare en side, det ligger link under alle bildene.

HER - HER - HER


HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

Håper du fant noe du likte her!

Klem Therese.

VG LISTA 2K15

21.06.2015, 18:57

Hei alle sammen. Jeg beklager veldig mye for at det ikke ble noe blogging i går, men de var på grunn av at jeg hadde først kjørt i 6-7 timer med bil. Der etter gikk jeg rett ned til rådhusplassen for å møtte Tuva, jeg hadde planer om å poste en video men fikk ikke tid dessverre. Men vertfall jeg hadde en helt fantastisk dag i går det er ikke noe å legge skjul på! Jeg møtte en del av artistene, men ikke alle og vi fikk dessverre ikke backstage likevel. Men jeg møtte fleste parten uansett. Det enste som var litt dumt at jeg ikke fikk tatt bilde med The Main Level fikk bare snakket men det var fordi de ikke hadde tid, men jeg ser de om ikke så lenge da!! Det var utrolig kjekt å se å snakke litt med de i virkeligheten da!

Jeg kjørte på fredags kvelden ( klokken tre om natta ) og vi kom ned til Oslo, elleve om morgningen. Jeg sov meste parten av tiden, men det var en lang bil tur for det om. Det var veldig mye musikk den bilturen også hehe. Når vi endelig hadde komet ned til Oslo, så gikk jeg ned for å møte Tuva på rådhusplassen! Gjett om det var godt å se hun eller. Jeg har blitt kjent med Tuva over nettet og begge er utrolig store fans av The Main level, å viss jeg husker rett så startet det med de at vi ble kjent. Jeg har skypet så utrolig masse med Tuva før vi møttes og vi bur utrolig langt vekke fra hverandre, så det var utrolig godt å møte hun i virkeligheten. Tuva var en fantastisk jente, som jeg gleder meg til å bli mer kjent med. Jeg håper vi møtets snart igjen.

Jeg og Tuva gikk ned til resten av venninne hennes og fortsatte å stilte oss i kø, men vi fikk ned til Oiid sin stand for å prøve og vinne golden circle, gjett om vi gjorde det! Joda vi klarte å vinne golden circle, vi vant den konkurransen der du måtte ta et kreativt bilde med Oiid sin Logo. Jeg og Tuva ble utrolig glade, for at vi vant golden circle siden da kunne vi se The Fooo / The Main Level / Marcus og Martinus og resten av gjengen nærmere. 

Vi stod en god stund i kø, men det var verdt det alt sammen. Etter en liten stund så fikk vi vite at storesøsteren min og venninnen hennes vant også golden circle, så da kom de til oss i køen. Vi slapp inn i golden circle i sirka 16.00, å da måtte vi vente i tre timer før konserten startet! Det ble skikkelig god stemning når konserten startet! Alle artistene var helt fantastisk, de jeg er spesiell stor fan av ble jeg utrolig glad for å høre og det er selvfølgelig The Main Level / The Fooo conspiracy / Marcus og Martinus. Jeg må bare si at alle artistene rocket scenen når de stod der oppe! Det var så utrolig bra liv der oppe og i publikum! 

Her ser dere noen av artistene/kjente folk jeg møtte:


Her møtte jeg to av i The Fooo cinspiracy! Oscar Olly Molander og Osvar Enestad. ( ikke de beste bildene )

Han ene som er med og synger " Bare min " og " langt igjen å gå ".

Jeg møtte også den fantastiske Kwabs som synger " Walk ", han er helt utrolig awesome!

Jeg og Tuva tok også bilde med sangeren til Kwabs, hun har så utrolig fin herregud!

Dette er Tina Mondelia fra youtube, HER finner dere kanelen hennes! Hun er helt fantastisk :)

Det er vel ikke bare jeg som følte med på Paredise Hotel i år? I går på VG lista så møtte jeg Audun, han var en av de jeg heiet på.

Jeg møtte også andre artister/kjente folk, men alle hadde dessverre ikke tid til bilde :)

Jeg hadde en fantastisk dag i Oslo på VG lista. 

Klem Therese.

KLASSETUREN

19.06.2015, 16:16

Hei alle sammen! I dag kom jeg hjem fra klasseturen og nå er det endelig sommerferie! Det er utrolig deilig å tenke på at det faktisk er sommer ferie nå. Tror dette blir en super sommer! Denne sommerferien starter jo perfekt også da, siden i kveld så reiser jeg til Oslo fordi jeg skal på VG lista 2015. Jeg gleder meg så utrolig masse til å se M&M, TML, The Fooo og alle de andre, kanskje jeg også møter deg der? 

Jeg har filmet mesteparten av klasseturen (Vlog). Den kommer her i morgen siden jeg skal på VG lista, og jeg får da ikke tid til å blogge. Jeg kan prøve å lage en Vlog til VG lista også viss dere ønsker. Men jeg har kost meg så utrolig masse mens jeg har vert på klasse tur! Jeg kan ikke tro at det er over og at vi skal bytte klasse. Dette har vert en fantastisk klasse å gå i.

( Skurret ut ansiktene til de som ikke vil være med eller de som ikke svarte meg )

Vi var på hytta til en i klassen min og det var utrolig kjekt der. Vi har både badet, hatt vannkrig, "kjørt" tube, spillet bingo, padla kaijak, grillet og masse mer! Vi hadde også veldig masse Nsp (nøtt, sannhet, prosent). Det er sånn typisk ting som vi gjør når vi er hele klassen sammen. Vi spiste jo selvfølgelig masse snop også! Vi spillet også volleyball og det var utrolig kjekt! Dette var tidens klassetur må jeg si, kommer til å savne hele gjengen! Men vi ses i sommerferien og på ungdomsskolen.
Vi tok utrolig mange fine bilder sammen, dette er ikke alle siden vi tok utroooolig mange! Kommer aldri til å glemme disse to dagene, dette har vert så utrolig kjekt! Jeg har hatt helt to fantastiske dager sammen med en fantastisk klasse.

Klem Therese.

HAIR & MAKEUP & OUTFIT

17.06.2015, 13:26

Hei alle sammen! I dag er det endelig tid for video-onsdag, i dag har jeg tenkt og ha en video som jeg ikke har hatt her på bloggen før. Jeg reiser jo på klassetur i morgen og da har jeg tenkt å lage Vlog av de dagene jeg er der, det er bare fra Torsdag til Fredag. Jeg tror det kommer til å blir veldig kjekt. Denne videoen som jeg laget i dag får dere både se en lett makeup look, veldig lett hår style og en fin outift! Håper dere liker videoen, og gjerne si i fra viss dere vil ha flere sånne videoer som dette.

Husk og sett på den beste kvaliteten på videoen for best mulig kvalitet.

u081ZWd7Xoo

ANTREKK #2

16.06.2015, 15:58

Hei alle sammen! I dag har jeg tenkt å vise noen andre antrekk bilder som jeg og Ida tok når jeg overnattet hos hun. Det var mange av dere som lurte på hvor disney toppen min var fra, og det får dere svar på lenger nede. Det er både et antrekk på meg og Ida, akkurat sånn som sist. Jeg håper dere liker antrekkene og bildene! 

Jeg skal på klassetur med klassen min fra Torsdag til Fredag, og da lurte jeg på om dere hadde lyst at jeg skal lage en vlog til dere da? Siden jeg får ikke blogget så mye når jeg er på klasssetur, men skal alltid få til noe. Men jeg har veldig lyst å lage en vlog til dere, så viss dere ønsker en vlog derfra så kommer det en video på det neste Onsdag! Gjerne legg igjen en kommentar da viss du ønsker deg en vlog fra klasseturen.

Topp: H&M

Bukse: Bikbok

Sko: Dr. MaartensTopp: Bikbok

Shorts: Zumiez (usa)

( Instagramen til Ida er @Idatyssse, viss dere ønsker å se mer av hun )

Håper dere likte bildene og ikke minst antrekkene.

Husk å meld dere på konkurransen min, som jeg har sammen med Romwe! HER.

Klem Therese.

ANTREKK #1

14.06.2015, 17:31

Hei dere ♥ I dag har jeg og Ida tatt utrooolig mange antrekk bilde, så i dag skal dere få se to forskjellige antrekk. Denne helga har jeg vert utrolig masse sammen med venner å jeg har koset meg utrolig masse! Neste helg kommer til å bli travel tror jeg angående jeg skal på VG lista og jeg skal på klassetur med verdens beste klasse! Tenk denne uken her er den siste uken min på barneskolen, det er litt sykt! Gleder meg masse til klasseturen da.

Det kommer til å komme flere sånne innlegg som dette i løpet av uka. Håper dere liker alle antrekkene og ikke minst bildene.

Topp: Romwe

Shorts: ?

Sko: In2Topp: Bikbok

Shorts: H&M

Sko: Vans

Likte du antrekkene? Hva syns du om bildene?

Husk å meld dere på konkurransen min (summer giveaway) HER.

Klem Therese.

SUMMER / INNKJØP

13.06.2015, 16:31

Hei dere ♥ Nå nærmer deg seg sommer, og da er det alltid kjekt å få kjøpt inn noen nye sommer kler. I går kveld kom mamma hjem med noen utrolig fine sommer kler til meg, som jeg har gledet meg til å vise dere. Alle plaggene er fra Wow, jeg ble utrolig fornøyd med alle tre plaggene. Gleder meg masse til å få brukt alt dette masse i sommer.

Husk å meld dere på giveawayen min sammen med Romwe, HER.

HER  // Denne kjolen er fra Wow, sånn som alle de andre. Denne gleder jeg meg utrolig masse til å få brukt fremover! Den var rett og slett bare elsk, og jeg tror den kommer til å bli brukt veldig masse denne sommeren.HER - var dessverre ikke link til shortsen // Denne chrop toppen og shortsen falt så utrolig godt i smak hos meg, gleder meg masse til å få brukt dette sammen. Jeg syns de passet utrolig godt sammen også!

Fant du noe her du likte? Hva synets du om innkjøpene mine?

Klem Therese.

STRANDA / SKUMPARTY

12.06.2015, 19:08

 Heii alle sammen ♥ I dag har det rett og slett bare vert nydelig vær ute, så i dag gikk jeg og Ida ned på stranda å tok vårt første bad i år. Det var utrolig kaldt! Men det var jo kjekt da, alltid morsomt å bade. Vi gikk på butikken å kjøpte oss chips, jordbær og litt snacks som vi kunne kose oss med. Vi var der en god stund å badet, solet oss å hørte på musikk. Senere i kveld skal jeg på skumparty, det tror jeg blir kjekt. Jeg skal være med noen venner av meg, som jeg gleder meg til å være med.

Dette er vårt første skumparty for vi som går i 7.klasse nå siden det er 13års aldersgrense viss jeg husker rett. For dere som lurer på hva det er, så er det et telt som er fullt av skum så har de en DJ som spiller høy og bra musikk så danser vi i skummet osv.

Her får dere se litt bilder av når jeg og Ida var på stranden i dag.

Når tok du ditt første bad i år?

Klem Therese ♥

SUMMER GIVEAWAY

11.06.2015, 16:00

// Samarbeid sammen med Romwe.com

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg en skikkelig god nyhet til dere, jeg har tenkt å ha en "summer giveaway". Det er vel ikke bare jeg som gleder meg utrolig masse til sommer ferie? Nå er jo endelig sommeren her, og da er det perfekt for turer til stranda og ferie. Derfor har jeg tenkt å sette i gang en summer giveaway. Denne er sammen med Romwe, og dere kan vinne noen en utrolig fin kort jumpsuit. Det blir trekket to heldige vinnere som får muligheten til å få en velge seg en jumipsuit som er på bilde under her! 

DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED:

- Registrere dere på Romwe.com altså HER

- Like facobook siden til Romwe, HER kommer dere direkte der.

- Kommenter at du har gjort alle reglene å ha med navnet ditt, og epost adresse.

 HER - HER - HER - HER / finner du link til de forskjellige jumpsuitene.

De er helt perfekte for denne sommeren så kommer nå! De er utrolig fine alle fire, jeg kommer til å trekke to heldige vinnere om to uker. Håper så mange av dere melder dere på. Kanskje du blir den heldige som vinner?

Klem Therese. 

WOULD YOU RATHER..?

10.06.2015, 16:08

Hei dere ♥ Da var det på tide med video igjen siden det er video onsdag! Mange har gledet seg til denne ukens video onsdag har jeg skjønt, veldig koselig at dere lker videoene mine. Denne gangen ble det en would you rather tag. Håper dere liker videoen, å hva ønsker dere til video neste gang?

Husk og sett videoen på best mulig kvalitet (1080HD)

LEIRSKOLE / BACKSTAGE!

09.06.2015, 16:15

Hei alle sammen ♥ Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra leirskolen, å jeg har koset meg så utrolig mye! Jeg har blitt kjent med så mange nydelige folk, som jeg gleder meg til å begynne i klassen sammen med. Jeg kjente en del av de fra før litt, men jeg kjenner de mye bedre nå. Vi hadde forskjellige aktiviteter på leiren, vi grillet, var masse ute, ble kjent med mange andre som vi skal gå på trinnet/klassen med å mye mer. Jeg trodde helt ærlig at leiren skulle være så mye annerledes enn det den var, men det var faktisk veldig kjekt. De som skal der i dag har masse å glede seg til.

I dag når vi skulle hjem så ble det litt kaos med hvor jeg skulle vi henta, men vi fant det ut til slutt hehe. Når jeg kom hjem i dag så var det så mange meldinger osv, på mobilen på grunn av at vi ikke hadde lov å ha med telefon på leiren siden det var en bli kjent leir. Det beste av alt var at jeg har vunnet backstage til VG lista 2015, herregud så glad jeg ble når jeg fikk vite det! Helt ubeskrivelig følelse, at jeg får møte idolene mine! Wow, dette toppet hele dagen min! Så Tusen millioner takk Tuva for at jeg vant, betyr så utrolig mye for meg, så må vi selvfølgelig møtest i Oslo viss jeg får lov å dra. Gleder meg utrolig masse viss jeg får lov, kanskje jeg møter deg der da? 

Ha en fantastisk dag alle sammen!

Klem Therese.

VENNINNER SVARER

08.06.2015, 15:00

Heii ♥ Jeg hadde jo en liten "spørsmålsrunde" bare at det skulle være mine venninner som skulle svare på forskjellige spørsmål om meg. Det kom utrolig mange spørsmål inn, å de kunne dessverre ikke svare på alle. Jeg tok noen av de samme, men noen er forskjellige så er lurt og lese alle tre. Dere får også se hvordan bestevenninnene mine ser meg, det er jo anerledels på hvordan de ser på meg enn dere.

IDA: 

1. Er Therese en typsik blogger utenfor bloggen?

Svar: Nei, egentlig ikke bare litt av og til.

2. Beste minnet til deg og Therese som dere har opplevd sammen?

Svar: Det må nok bli da vi var på Kreftforening konserten (Vinterlyd) når me så The main level. Vi har egentlig utrolig mange gode minner sammen, utrolig vanskelig å velge det beste siden alle er like mye verdt.

3. Ser du på Therese som en kjent blogger eller bare en venninne?

Svar: Jeg ser på Therese som min bestevenninne, eg tenke ikke på at hun er populær å sånt.

4. Hva er Therese sin beste og verste egenskap?

Svar: Den beste egenskapen te Therese så jeg syns er at hun klare alltid å få folk i et godt humør uansett hvor lei seg de er eller noe sånt, alltid klare hu det hehe! Den verste egenskapen til Therese må nok være at hun blir lett irritert eller sure.

5. Syns du Therese bruker mye sminke?

Svar: Jeg bryr meg ikke om hvor mye eller lite sminke Therese bruker, folk kan vel gjør hva di vil? Therese bruker faktisk ikke "mye" sminke heller, hun bruker normalt.MILENA:

1. Er Therese en typsik blogger utenfor bloggen?

Svar: I noen tilfeller kan Therese være det, men hun er helst ikke en typisk blogger utenfor bloggen.

2. Hvordan er Therese som person?

Svar: Therese er en kjempe kjekk person, snill og gal jente. Gjør masse sprøtt å er helt i 100 hele tiden! Hun er også utrolig kjekk å være sammen med, glad jente hel tiden!

3. Leser du bloggen hennes?

Svar: Nei, det kna hende innimellom at jeg leser den men mest om hun har skrevet noe om meg eller noe jeg syns er interessant jeg vil lese om. Jeg ser alltid videoene hennes da, det er alltid kjekt!

4. Hva er Therese sin beste og verste egenskap?

Svar: Har egentlig ingen peiling, kommer ikke på noe akkurat nå, Hun kan utrolig masse å er flink til masse og det er ne

5. Er Marius og Therese kjærester? Hvordan fikk du det til? Siden var det ikke du som spleiset de?

Svar: Ja, Therese og Marius er kjærester. Jo, det var jeg som spleisa de to sammen det starta først på bursdagen til Therese. Jeg snakket sammen med Marius siden jeg kjenner han veldig godt fra før av og han er en av mine beste guttevenner. Jeg tipsa Therese om han til henne, de begynte å snakke sammen og Therese skulle overnatte hos med så gikk vi på klubben så fikk jeg de til å holde hender å mye mer, Etter dette har de bare snakket mye sammen og møtets. Det ser jo ut som det har funket siden de er kjærester, slik spleiset jeg de!

MADELEN:

1. Er Therese en typisk blogger uten om bloggen?

Svar: Nå vet jeg ikke helt hvordan en typisk blogger er, men Therese har ikke forandret seg etter hun begynte å blogge. Hun er en veldig god venninne.

2. Hvor lenge har dere kjent hverandre? Hvordan møtets dere?

Svar: Vi ble kjent når vi begynte i første klasse, men det er de siste årene vi har vært bestevenninner.

3. Hva er Therese sine verste og beste egenskaper?

Svar: De Beste: Hun er en god venn, Therese er til å stole på, Hun er full av morsomme ideer og hun ler ofte. Verste: Hun sover lenge i helgene når hun har overnatting av meg. Hun er veldig rotete.

4. Hva er Therese sine merkeligste vaner?

Svar: Jeg kommer ikke på noen uvaner som Therese har.

5. Er Therese populær i klasse deres?

Svar:  I klassen vår er ingen som er mer populære enn andre. Therese er helt like alle oss andre i klassen selv om hun er "kjent" ¨å blogger uten om skolen.

Håper dere likte dette! Gjerne si i fra så kan kanskje noen andre venninner gjøre dette også.

VINNEREN AV SHEINSIDE GIVEAWAYEN ER: Tonje, Gratulerer! jeg kommer til å kontakte deg på mail i løpet av dagen.

Klem Therese ♥

PAKKING - LEIRSKOLE

07.06.2015, 16:26

Hei alle sammen ♥ Nå holder jeg på å pakker til leirskole, som er i morgen derfor kommer det ikke så veldig oppdaterte innlegg i morgen med det kommer et (15.00). Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig mye til leirskolen, fordi da får jeg blitt kjent med den nye klassen til ungdomskolen. Jeg er veldig spendt på den nye klassen selv om jeg kjenner en del derfra allerede. Vi skal være der fra i morgen til Tirsdag, så jeg blir bare borte en dag. Derfor kommer jeg tilbake på Tirsdag med vanlig oppdateringer, i morgen kommer svarene fra Milena/Ida/Madelen siden  de svarte jo på noen spørsmål om meg å de kommer her i morgen!

Det er bare til å glede seg til det, veldig mange spørsmål dere får svar på der. Nå holder jeg på å bli ferdig med pakkinga, senere skal jeg rydde rommet mitt og gå gjennom litt ting for å være ærlig så suger jeg på å holde rommet mitt ryddig.. Skal bli godt å bli ferdig, men det må jo gjøres.

I dag valgte jeg å dele litt inspo til dere fra We heart it ♥


Ha en fin Søndag videre folkens!

Klem Therese.

MY STORY

06.06.2015, 17:00

Hei mine fantastiske ♥ Jeg postet et bilde på Onsdag der jeg spurte etter hva dere ønsket mer av på bloggen min, og jeg fikk en del kommentarer at noen av dere ønsker å vite mere om meg. Jeg har jo blogget utrolig lenge nå, og jeg får flere og flere lesere etter hvert å derfor tenke jeg nå og skrive litt om meg selv på ny. Dere skrev også at dere vil bli bedre kjent med meg, jeg vil også bli kjent med dere! Så gjerne legg igjen en kommentar der du skriver om deg selv, kanskje også hvor lenge du har lest min blogg? Kanskje du kan skrive hva du liker best å lese om her på bloggen min det kan være godt å vite når jeg skal blogge.

Jeg heter Therese Sørenes som kanskje mange av dere vet allerede, Jeg er også 13 år har bursdag 11. April. Jeg er en jente med masse energi, og hater å sitte ro å ikke gjøre noe som helst uten om når jeg blogger da vil jeg helst være alene og slappe av med pcen. Jeg kommer fra et sted som heter Haugesund, jeg liker meg utrolig godt her men favoritt byen min er så klart Bergen! Bergen er elsk, har vert der et par ganger og jeg elsker Bergen. Jeg har alltid hatt interesser for og blogge å ta bilder og hele pakka der. Jeg er ofte ute og tar antrekks bilder til bloggen min, og det er alltid lillesøstra mi som tar bildene mine eller storesøstera mi.Her får dere et lite innblikk av meg som liten jente ♥

Min familie er en foster familie, og for dere som ikke vet hva foster familie er så er det en familie som tar på en måte vare på et barn/ungdom som ikke har foreldrene som kan ta vare på barna sine eller at foreldrene er døde eller noe lignende. Jeg har fått utrolig godt forhold til fostersøstra mi og er blitt utrolig glad i hun! Dere kan lese mer om dette HER, det var da jeg "avslørte" at vi skulle bli en fosterfamilie og jeg husker enda hvor utrolig spent jeg var på dette! Jeg hadde så mange sommerfugler i magen når vi skulle få møte hun.

Jeg har også to søstre fra før av, de er begge to eldre enn meg så jeg har alltid vert minst før jeg ble fostersøster da. Jeg har alltid ønsket meg en lillesøster å endelig fikk jeg det. Jeg har også en storebror, som har flyttet ut nå til Stavanger så ser han ikke så ofte uten om når vi er i Stavanger eller når han er hjemme, Jeg har også en mamma og pappa selvfølgelig. Mange lurer på hva foreldrene mine syns om at jeg har blogg, jeg har aldri spurt de om dette men de vet det ja og de hjelper meg ofte. Viss jeg får mail om en sponsor, så snakker jeg alltid med Pappa først sånn at jeg vet at jeg ikke blir lurt til noe, og jeg spør av og til mamma eller storesøstrene mine om hjelp med retting/bilder/viss jeg lurer på om jeg kan skrive om en viss ting så er de alltid til hjelp! Veldig godt og ha en familie som alltid hjelper deg når du trenger det, jeg er utrooolig glad i alle sammen!

Jeg har også en del venninner/bestevenninner som jeg setter kjempe stor pris på at jeg har! Mange lurer på hvem som er mine bestevenninner, og det er Ida, Milena, Julie, Frida og Madelen det er de jeg alltid kan stole på og fortelle alt! Noen bur langt unna og noen bur veldig nærme, så noen av de får jeg ikke alltid vert sammen med. Jeg er en person som liker å være åpen mot venninner å jeg går alltid å forteller de noe viss det har skjedd noe, de er det alltid for meg og jeg kan alltid regne med de. De er min familie nummer to ♥ Hva skulle jeg gjort uten de?

Dere som kanskje følger meg på andre sosiale medier også har kanskje fått med dere at jeg har fått meg kjæreste og han heter Marius. Vi er nylig kjærester, og trives utrolig godt i hverandres selskap og jeg har blitt utrolig glad i han på så kort tid. Ja, det var han jeg datet som jeg har blogget om tidligere. Det er ikke så mye og fortelle enda, men jeg kommer nok til og oppdatere dere mer om oss to ♥ Godt og ha noen å snakke med og en som alltid støtter deg.

Fritiden min bruker jeg mest på bloggen, og prøver å få blogget mest mulig. Jeg bruker også en stor del på venner og familien, men bloggen har blitt en stor del av livet mitt. Jeg er utrolig glad for alle leserne jeg har fått i det siste, og setter stor pris på hver og en av dere. Jeg går jo også på cheerleadning som dere kanskje har fått med dere, men akkurat nå så er sesongen over for denne gangen men jeg tror jeg kommer til og fortsette til ungdomsskolen.Jeg har gått på cheerleadning sirka i et år eller litt mindre, og jeg trives veldig mye og laget er fantastisk! Alle sammen er kjekke, og alle er velkommne det er jo bra. Før gikk jeg også på fotball men jeg fant vel ut at det ikke var noe for meg lengre, så derfor sluttet jeg og begynte på cheerleadning og her kommer jeg til å gå en del.

Jeg har jo blogget i en god stund! Jeg har blogget i over 1 år, snart et og et halvt år det begynner og bli ganske lenge når jeg tenker over det. Men jeg elsker det fortsatt og dette er noe jeg kommer til å holde på med en god stund frem over. Jeg har stor interesse for og sitte å skrive sånne innlegg som dette på en blogg, eller der jeg deler ting med andre! Jeg har også en stor interesse for å ta bilder, mote, sminke, skjønnhet og mye mer! Grunnen til at jeg har blitt veldig interessert i sminke er vel på grunn av mitt vakre søskenbarn Milena som dere har fått hørt litt om tidligere, savner og henge med hun så vi må finne på noe snart igjen!

Jeg hadde en tung periode i 2013 høsten, jeg hadde en hund som het Mira og hun var min og storesøstrene min sin bestevenn! Mira ble dessverre syk og måtte avlives, det var virkelig en vond dag og dere kan rett å slett ikke forstille dere dette, det er noe av det vondeste jeg har følt noen sinne! Jeg gråt hele dagen, og føltes som jeg hadde miste min aller bestevenn og enste hun betydde så mye for meg å jeg hadde vokst opp med denne fantastiske huden! Det er den snilleste og lydigste huden jeg noen gang har møtt og hun var bare herlig, hun var helt overkosete og sa aldri et ord! Men hun var så syk, og tynn vi kunne se ribbeina hennes de siste dagene så vi hadde vel allerede da skjønt at det var farvel.. Kjenner at det fortsatt er tung å skrive om dette. Viss dere vil at jeg skal fortelle mer om den dagen hvordan den var så er det bare til å si i fra så skal jeg prøve å få til et innlegg, har fått spørsmål om det tidligere.Håper dere likte innlegget og ble bedre kjent med meg. Jeg forteller ikke alt men jeg forteller litt! Elsker der, dere betyr masse for meg! ♥

Husk og skriv kort om deg i kommentarfeltet sånn at jeg kan bli bedere kjent med dere også, gjerne fortell hvor lenge du har lest bloggen min pluss hva du liker å lese mest om på bloggen min, veldig kjekt for meg å vite. (Fortsatt mulighet å bli med i konkurransen min HER)

Klem Therese.

TODAYS OUTIFT

06.06.2015, 16:11

 Skinnjakke: Bikbok

Smykke: Ebay - Sko: Converse

Bukse: Sheinside -Topp: Shana Heii alle sammen ♥ I dag slenger jeg ut et lite outfit innlegg, dette er min favoritt outfit for tiden! Dette er jo den buksa jeg fikk sponset av Shesiside, å jeg har elsket den siden da. Frida har vert i Spania for ikke så lenge siden å da fikk jeg en gave fra henne, siden vi kjøper alltid noe til hverandre når vi reiser. Denne gangen fikk jeg denne super lekre toppen, som jeg digger allerede! Fikk også noe snop. Senere i dag skal jeg på date sammen med Marius, og for dere som ikke vet hvem han er enda så er det kjæresten min så jeg har nevnt et par ganger allerede ♥ Gleder meg masse, blir en fin kveld sammen med han.

Ha en fin Lørdags kveld alle sammen!

Klem Therese.

SOVE UNDER ÅPEN HIMMEL

05.06.2015, 20:30

Hei folkens ♥ I dag skal jeg ha overnatting av mine nydelige venninne Frida, tror dette blir en bra kveld. Jeg og Frida har planer om å sove under åpen himmel, jeg har gjort dette sammen med hun en gang før men da var Ida også med. Men denne gangen blir det bare oss, og tror det blir veldig bra vi har masse snop og mye mer sånn vi kan holde oss våkne en stund vi har tenkt og prøve å være lengst mulig oppe viss vi klarer.

Vi har planer om å se film, spise masse snacks, se kanskje litt på serie, danse, synge å bare koser oss. Det ender alltid opp med en super bra kveld når jeg har venninner på overnatting, siden vi er alltid galne når vi er sammen men det er vel alle bestevenninner/venninner. Håper bare at været holder seg fint til vi skal hoppe i sengs, sånn at vi kan være ute hel natten! Dette kommer til å bli litt av en jente kveld.

Bilder fra We heart it, som minner meg litt om det jeg og Frida holder på med nå ♥

Håper dere får en fin kveld alle sammen!

Klem Therese.

UKENS SPØRSMÅL #1

05.06.2015, 15:00

Hei dere. Jeg har tenkt og starte med ukens spørsmål, da blir dere både fortere kjent med meg også kan dere få svar på noe dere lurer på. Jeg får en del spørsmål daglig på forskjellige sosiale medier, og derfor har jeg tenkt og starte og svare på de en gang i uken. Av og til kan det komme mange og noen ganger få, jeg kommer til og kikke i kommentarfeltet på instagram/bloggen/facebook osv. 

Har du noen spørsmål? Still i kommentarfeltet.

1. Hvor er de høye kne sokkene dine fra?

Svar: Mine kne sokker er fra Wow, og jeg har de i to forskjellige farger! De er elsk, de de begge to.

2. Jeg lurer på om du er Mainer eller Belieber?

Svar: Jeg er både Mainer (fansen til The main level) og Belieber (fansen til Justin Bieber). Jeg har vert Belieber så lenge jeg kan huske og jeg er det fremdeles, og Mainer har jeg også vert veldig lenge og jeg har forelsket meg i boybandet The main level.

3. Hvilke redigerings program bruker du?

Svar: Bilder - picmonkey.com og av og til pixlr.com men jeg bruker mest picmonkey. Videoer - Imovie og på tumbernailen så bruker jeg Picmonkey.

4. Kan du snart ha en ny giveaway? 

Svar: Ja, jeg har planer om en ny giveaway men jeg er usikker på når den blir.

5. Hvor mange pannekaker ble det av de i den oppskriften du skrev på bloggen?

Svar: Når jeg lagde så ble det akkurat fire stykk, men viss det ikke er nok er det bare til og doble den.

6. Kommer folk bort til deg og spør om bilde og autograf?

Svar: Ja, viss jeg er i byen eller der det er en del folk så kommer det alltid noen spør! Det er så utrolig hyggelig, når dere kommer bort hilser.

7. Hva er det beste med å blogge?

Svar: Det beste med å blogge er å få masse fine tilbakemeldingene at du gjør en bra jobb, og at du får muligheten til å inspirere andre!

8. Anbefaler du glossybox til dine lesere?

Svar: Ja! Jeg anbefaler dere glossybox, jeg har bare fått to boks til nå og jeg elsket det for og si det mildt.9. Kan du starte med videoblogg? (Skulle du det egentlig ikke?)

Svar: Jo, egentlig så skulle jeg starte med dette. Men det er en del stress siden jeg lager video hver Onsdag og derfor startet jeg ikke med det.

10. Kan du ha et innlegg om hvordan man får bedre selvtillit?

Svar: Ja, jeg kan se hva jeg får til i løpet av neste uke.

11. Hva er det med deg og han Marius???

Svar: Dere som kanskje følger meg på andre sosiale medier, og følger med der har kanskje skjønt at jeg og Marius er kjærester. Jeg har fått en del spørsmål om dette på direkte på instagram og andre steder så kan være at jeg lager et eget innlegg om akkurat dette. Siden dette er tydeligvis dere er litt nysgjerrige på hehe.

Håper dere fikk svar på noe her! Klem ♥

NEW IN FROM SHEINSIDE

04.06.2015, 14:50

// Sponset innlegg av Sheinside.com

Hei alle fantastiske ♥ Nå er jeg super glad fordi jeg har nok en gang fått en ny pakke fra Sheinside! Denne gangen ble jeg også utrolig fornøyd, spesielt med det ene plagget så er buksa den var for å dø for! Den var utrolig fin og stilig på samme tid, anbefaler dere den sterkt! Jeg tror det har skjedd noe feil, siden jeg fikk samme genser som jeg fikk sist men det gjør ikke noe siden jeg kan ha den i en giveaway. Så dere har muligheten til å vinne et av mine favoritt plagg faktisk!

Husk og meld dere på konkurransen som jeg har sammen med Sheinside, avsluttes på Mandag! HER kommer dere direkte der.

HER er link til buksa - HER er link til genseren

Genseren kan du bruke til både selskap og hverdag, den kan brukes til alle anledninger så den passer meg perfekt. Buksa var utrolig tøff, å for tiden nå så elsker jeg bukser med hull i seg eller "Ripped jeans" som de blir kalt. Det er en must haves dette året!

Her ser dere dagens antrekk til kino, skal kanskje til byen å se Pitch perfect 2 sammen med Ida ♥

Håper dere syns det var noen fine bilder, å gjerne gå og sjekk ut Sheinside.com ♥

SISTER TAG - VIDEO

03.06.2015, 16:26

Hei dere ♥ Jeg og Caroline filmet inn sister tag i går, siden dette er en veldig etter spurt video! Derfor lagde jeg denne, håper den faller i smak hos dere også! Jeg trenger virkelig video forslag for tiden, så skriv mange i kommentarfeltet! Jeg aner ikke hva som skjedde meg DIY´en jeg skulle ha.. Men jeg har ikke fått tid, men jeg tror jeg tar dette i sommer ferien for da har jeg veldig godt tid osv. 

Håper dere liker denne videoen ♥

- Husk og sett på HD for kvalitet på videoen -

MY WANTIES #3

02.06.2015, 17:17

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg tenkt å dele noen nye wanties med dere, sånn som jeg oppfattet det sist så likte dere disse innleggene utrolig godt. Jeg fikk vertfall mange gode tilbakemeldinger. Denne gangen er det fra Sheinside, siden sist gang hadde jeg Romwe og da tenke jeg å ta Sheinside. Gjerne forsett med å fortell meg viss det er noen spesielle innlegg dere liker spesielt godt! Det er godt å vite når jeg skal skrive innlegg til dere.


HER - HER - HER


HER - HER - HER


HER - HER - HER

Håper dere fant noe dere likte her ♥ husk og bli med i konkurransen min fortsatt HER.

MÅNEDENS GLOSSYBOX

01.06.2015, 16:14

Woho, i dag fikk jeg endelig Glossbox esken min! Jeg ble utrolig fornøyd esken, var masse ting som jeg nok kommer til og bruke i sommer. Som jeg sa til dere sist så anbefaler jeg dere å teste ut Glossybox, dette er ikke et reklame innlegg eller noe lignende så dette er hva jeg syns. Dette er min andre eske etter jeg begynte å abonnere på Glossybox å jeg er like spent hver gang å ikke minst gleder meg masse til den dukker opp i postkassen min.

I dag var esken veldig tung så jeg var veldig spendt på hva som var inni den! Jeg sprang hjem for å sette meg ned og åpne den.Her ser dere alt vi fikk i månenes Glossybox. De kaller denne esken Summer Countdown fordi de teller ned til den mest spennende sommeren hittil på glossybox... Det merker de med 2 spesial designet esker i juni og juli som du ikke vil gå glipp av! Du kan jo abonnere en måned for og finne ut om dette er noe for deg, er super enkelt og avbestille, dere kan lese mer om Glossybox HER.

HAWAIIAN TROPIC (Protective dry oil SPF 15): Dette er en tørrolje som trenger raskt inn i huden uten å etterlate en oljete slik tradisjonelle oljer gjør.Fukter og beskytter huden mot uttørking med SPF 15, UVA, UVB beskyttelse.

KUESHI ( Anti-Cellulite Lotion): Gi en skikkelig boost til huden din! Den berikende hudkremen gir en intens fuk, bevarer hudens elastisitet og har en oppstammende effekt. Med andre ord - hudkremen med mange muligheter. SANEW (Dermo Protector shower gel): Ny friskduftende dusjsåpe fra Sanex! Såpen har DemoActive3 kompleks som inneholder ingredienser som gir fukt, beskyttelse og pH balanse til huden. Dermatologisk testet og uten allergener.

ÈTRE BELLE COSMETICE (Aloe Vera Ultra Moisturizing Gel): Fuktighetsvende gel med aloe vera. Formelen er oljefri og beriket med liposomer som binder fuktighet, jevner ut huden og gjør den mer elastisk.

MAKE UP STORE (Hair Tube, Messy): Hårvoks med middel hold. Inneholder tre forskjellige styling ingredienser som gjør det enkelt å lage ulike frisyrer uten en fettete følelse. Gir frisyren dybe, kontroll og perfekt tekstur.

HER, kommer dere til der dere registrer dere.

Klem Therese ♥