hits

BEAUTY HACKS #2

30.06.2016, 17:05


- Bruk teip til å hjelpe til å lage streken. For eksempel hvis du skal ha en slags smokey eye er det fint å en teip bit på øye og opp til brynet, og så blender du ut streken etter på så den ikke blir en sterk strek.

- Er eyelineren din tom? Ta børsten og putt den i maskara i stede. Wollah, du har eyeliner igjen!

- Har du fått sminke rester i håret ditt? Bruk en sminke serviet når du er ferdig å sminke deg, til å fjerne det! Dette skjer alltid med meg når jeg skal ta fondation på. 

- vil du at beutyblenderen din skal bli ren? bare legg den i et glass med lunket vann med litt zalo noen timer å den vil bli helt ren!- Ta fingen inn og ut fra munnen, for å fjerne leppestift som er inn forbi munnen. Da slepper du å få leppestift på tennene.

- Bruk en lysere concealer under øynene for å ser mer våken ut! Du kan også bruke en nude kaial på våtkanten. 

- Hvis du for eksempel har en rød leppestift, og hvis du tar en lysere leppestift på midten av leppa så ser leppene automatisk større ut!

- Smink deg i naturlig lys for da er den ikke anderledes når du begynner å bevege deg ut.

- Hvis du søler mascara, vent til mascaraen har tørket 100% for at du ikke skal ende opp helt svart i fjeset.

- Fremhev blå øyner, da funker veldig godt bruntoner eller oransjetoner.Palette fra Makeup revolution (mermaids forever)

blogges

SALG HOS ROMWE !!

29.06.2016, 23:30

reklameALT DERE SER PÅ BILDET ER PÅ SALG !! Skikkelig sommersalg hos Romwe nå, som dere burde sjekke ut!

HER lang grå kjole - HER svart tskjorte - HER hvit badedrakt - HER helt hvit jumpsuit - HER dongeri shorts - HER hvit/blomstrete jumpsuit - HER fot lenke - HER svart lang tskjorte - HER grå jumpsuit - HER gul/oransje/hvit tskjorte - HER hvit bluse - HER tskjorte - HER tskjorte - HER tskjorte+shorts.

Har du noen favoritter hos Romwe?

blogges

WEHEARTIT / SVERIGE SOON

29.06.2016, 22:18

Snart (fredag) tar jeg turen over til Sverige sammen med Milena, og familien hennes. Jeg gleder meg utrolig mye til å være der i hele to uker, det blir alt fra shopping, fornøyelse parker, bading, grilling osv. Det er faktisk min aller første tur sammen med Milena, og den skal bli knallbra. Jeg har allerede kofferten pakket, og er nesten klar for avreise. Eneste som mangler er at jeg skal gjøre noen videoer/blogginnlegg klar til posting, slik jeg får oppdatert dere litt innimellom. 

Det er ikke sikkert det kommer innlegg hver eneste dag, men da vet dere hvorfor. Jeg kan vel si at 4G min kommer til å ryke fort, men sånn er det å være blogger og reise et sted der det nesten ikke er internett. Men vi klarer oss vel? Skal nå gjøre det beste ut av det. Det kommer sikkert mange fine bilder fra turen, og under veis. I følge Milena er det stede vi skal bo på en utrolig fin plass å ta bilder på. Ser frem til det! Skal nok få laget noen videoer sammen med Milena også.

Dere må hvert fall ha en utrolig fin sommer videre!

blogges

FAVORITTER HOS JUNKYARD

29.06.2016, 17:41

samarbeid

heisann dere! Jeg var så utrolig heldig å mottok noen produkter fra selveste Junkyard, som dere sikkert har hørt om før. Jeg er veldig glad i denne nettsiden, og de har veldig mye fint og kult. Jeg, og andre i familien min har bestilit flere ganger herfra og vi har alltid vært fornøyd. Det jeg fikk fra ble jeg veldig fornøyd med, og jeg plukket ut de fleste produktene fra et merke som heter Fila.  

Jeg har en følelse på at dette blir det store neste merke, sånn som Adidas osv. Dere må gjerne sjekke ut de produktene jeg mottok fra Junkyard.com tror de fleste av dere hadde likt de, og jeg kan si at jeg elsker det jeg mottok. Gleder meg til å reise til Sverige på fredag, og da er alt dette med i kofferten og klar til bruk HER finner dere dissen super fine flippersene til en perfekt sommer dag! Dette er sånne sko som er super fine å ta med seg til syden, eller om du bare skal en liten tur på stranda sammen med venner. Da er det utrolig digg å ha slike sko tilgjengelig.

HER finner du disse solbrillene. Det var på tide at jeg skaffet meg noen solbriller, for noen fine og skikkelige solbriller har jeg ikke hatt før. Når jeg så disse solbrillene måtte jeg bare ha de, for se på de da! Se hvor fine de er!! De passer også til alt siden de er hvite i rammen, og brun/rød i glasset. Jeg har også kjøpt meg en slik brille tråd på Bikbok så de bare så enda kulere ut!

HER finner du denne kjempe fine chrop topppen! Denne toppen er utrolig fin til helt svarte strame jeans! Den er også utrolig fin til et par med shorts, og den sitter nydelig på. Den er helt stram, og er som et skudd! 

HER finner du denne kule toppen! Denne har jeg sitt flere bloggere/youtubere har, og jeg måtte nesten bare ha den selv for se på den da! Den er så utrolig fin, og kul på samme tid. Jeg ser for meg denne sammen med et par med boyfriends jeaans, æææ! 

Hva syns du om det jeg mottok? Har du noen favoritter hos Junkyard?

blogges

SUMMER WEBFAVS

28.06.2016, 19:16

reklame

HER svart&hvit shorts - HER dongeri shorts - lang hvit kimono - HER kort hvit kimono - HER hvit jumpsuit - HER bikini hawai - HER svart&hvit bikini - HER bikini hawai - HER lys dongeri shorts - HER rød topp - HER blomstrete topp - HER vinrød jumpsuit 

Hva syns du? Fant du noen favoritter?

blogges

VLOG (roadtrip, Vglista2016 ++)

28.06.2016, 18:48


Lenge siden sist video? Dere vet nå hvorfor jeg har vært borte fra både blogg og Youtube. Men nå er jeg tilbake på fult igjen! Jeg satt meg godt ned for å få denne videoen ut til dere i dag, siden mange ønsket å se den. Jeg håper dere liker videoen, og gjerne abonner på kanalen min HER. Det setter jeg veldig stor pris på! Kos dere med videoen. 

blogges

BLOGGPAUSE, STOPPE Å BLOGGE?

27.06.2016, 16:53

Hei igjen dere!

Jeg har ikke blogget eller oppdatert dere på en goood stund, og jeg har fått en del meldinger om jeg faktisk har sluttet å blogge eller har en pause. Jeg har helt ærlig bare tenk på helt andre ting i det siste. Det er fordi denne helgen fikk jeg besøk av Rikke, Andrine og Frida. Alle tre kom lang reist, og i tillegg skulle vi til Oslo og Kristiansand på en helg! Ja, du hørte rett på en helg. Vi reiste sent på kveldene. På torsdags kveld reiste vi til Oslo, og kom dit morgenen på fredagen. Vi stelte oss og kom oss av gårde til rådhusplassen for å møte makeup Malin og Vegard Harm. På meetupet satt de rett foran oss, så vi fikk snakket en god stund med de. Vi fikk også tatt bilde sammen med makeup Malin, men vi fikk ikke tid til å ta bilde sammen med Vegard. Vi møtte også flere kjendiser men vi tok ikke bilde med alle. 

Konserten var helt utrolig! Jeg var der jo først og fremst for The Main Level, og de var kjempe flinke selvom Laurent var syk og nesten ikke hadde stemme. De prøvde hvert fall! Det er egentlig utrolig hvor langt de gutta har kommet! Marcus og Martinus, Isac Elliot og mange flere opptrådde også på Vg lista! Det var en utrolig fin opplevelse, som jeg ikke kommer til å glemme.

På fredags kveld etter Vg lista så kjørte vi videre til Kristiansand siden vi skulle på pink party, og det var en utrolig bra konsert. Vi hadde første rad så vi så utrolig godt, og fikk mange fine bilder av artistene. Alle artistene var utrolig flinke, og leverte! Hovedgrunnen til at jeg dro til pink party var for å se favoritt gutta mine, The Main Level. De var utrolig flinke (som vanlig) og sang mange kjekke sanger. De er så utrolig talentfulle gutter som kommer til å nå langt!

Marcus og martinus, suite 16 var og mange andre var også der. Jeg syns også de var utrolig flinke! Vi møtte noen av de som var på scenen etter konserten, men fikk ikke bilde dessverre. Men overlever nok uten:)

Jeg har laget vlog fra begge disse dagene, eller så og si hele helgen. Jeg kommer til å prøve å få redigert de kjapt slik at de kommer ut raskest mulig. I dag reiste Andrine, og Frida hjem og jeg savner dem allerede! De er noen fantastiske og herlige personer, og setter uendelig stor pris på de to. Savner også Rikke! De er tre herlige mennesker, som betyr utrolig mye for meg!

Jeg har altså ikke sluttet å blogge, heller ikke noe pause det er bare veldig mye å tenke på fremover. På fredag reiser jeg til Sverige sammen med Milena, og det er ikke sikkert jeg har internett der men skal prøve mitt beste for å være så aktiv som mulig! Kommer masse spennende derfra! Gled dere, og god sommer alle sammen! loveyouall.

bloggges.

 

BLACK CAMI TOP

21.06.2016, 21:55Topp (sponset) - Shein, digger den!! Dere finner den HER.

Bukse: Adidas

Sko: Nike

Hva syns dere?

LANG OSLO VLOG

21.06.2016, 18:21

 
Det ble vist en laaang vlog i dag, og håper dere orker å bruke 30 minutter på å se denne videoen. På snapchat virket hvert fall dette innenfor. Ble en utrolig koselig vlogg, siden mange av dere er med i den! Håper videoen faller i smak, og gjerne ta dere tid til å abonnere på youtube kanalen min HER
 
blogges

OSLO LEVERTE

20.06.2016, 18:02

For en fantastisk tur dette var, og var så kjekt å møte dere som sagt! Hotellet vi lå på het Saga hotell, og det var utrolig fint! Det var ikke akkurat et hotell, mer leiligheter. Jeg og Ida bare "her skal vi kun være en natt, rip". Det var et av de fineste hotellene jeg har sovet på. Vi var også på Holmenkollen, og på dolly dimples! Så utrolig godt det var med mat den dagen siden vi nesten ikke hadde spist.

Når vi kom på hotellet på kvelden så slappet jeg og Ida av på rommet, prøve å se alle pitch perfect filmene, men vi sovnet. De filmene er seriøst utrolig bra! Anbefaler de sterkt. Jeg skal prøve på å få ut Oslo vloggen til i morgen, siden da er det tirsdag.

blogges

LIFEHACKS #3

18.06.2016, 21:26


Del tre av serien som jeg har gående på kanalen min som jeg kaller lifehacks er nå endelig ute. Jeg håper dere liker denne minst like godt så de jeg hadde sist. Dere må gjerne ta dere tiden til å abonnere! HER finner dere kanalen min.

Jeg er godt plassert i Oslo, og er akkurat kommet på vårt fantastiske hotellrom sammen med Ida. Det var en fantastisk dag på meetupet, og på tusenfryd og det kommer selvfølgelig vlog fra dagen! Tusen takk til dere som tok dere tiden til å komme utrolig gøy å møte så mange! Jeg fikk også en utrolig fin gave av en jente som het Hermine, åå elsker dere alle sammen! Gled dere til vloggen!! 

blogges

OSLOVE >>

17.06.2016, 19:28

Heisann!

Nå er det ikke lenge til før jeg tar turen over til Oslo! Jeg drar kun der for å være med på MEGA-Meetup i Tusenfryd sammen med Nordic Screens. Det kommer over 100 youtubers! Gleder meg utrolig mye til å få møte dere, andre youtubers, og kose meg i Oslo. Jeg skal ha med meg Ida, og reiser opp sammen med mamma, pappa og Caroline. Vi drar i kveld, og skal sove på hotell fra lørdag til søndag. Dette blir bare en kjapp tur til Oslo. Men allerede på fredag i neste uke er jeg tilbake! 

HER, kommer dere til facebook siden til meetupet. 

Skal du på meetupet?

blogges

NY FAVORITT

16.06.2016, 17:22

samarbeidJeg får ofte spørsmålet om hvilke produkter jeg bruker i håret mitt, og jeg har nettopp fått tilsend denne Revolution Kava Kava , 60Second mask til håret mitt. Jeg hadde utrolig tørt og skadet hår, og denne gjør alltid håret mitt til en gudinne. Jeg har virkelig falt for denne, og denne er et must for meg for å overleve en uke. Dette er nå min go to hårkur. Dere finner denne hos blivakker.no ! Dere finner den HER.Fra nettsiden Blivakker.no: Vidunder kur på et minutt! En fantastisk maske for tørt og skadet hår. Beriket med keratin og økologisk ekstrakt fra gingko biloba og kava kava. Forsterker den indre strukturen i håret samtidig som den gir næring. Kuren glatter ut håret og etterlater et mykt og glansfullt resultat. Fordel i håndkle tørt hår og massèr den godt inn. La virke i 60 sekunder før du skyller godt ut.

Jeg tror faktisk det er lenge siden jeg har hatt så mykt hår, og at det glanser så utrolig fint! Jeg elsker følelsen av å komme ut av dusjen nå! Den tar heller ikke noe lang tid, en utrolig bra hårkur som gjør håret ditt til en gudinne på et minutt. Bedre blir det ikke. Så hvis du leter etter en bra hårkur, da kan jeg på hånda på hjerte si at jeg anbefaler dere denne fra Kava Kava

De har også mange andre flotte produkter som dere kan sjekke ut HER. Det som også er bra er at blivakker.no sender pakkene utrolig fort, og jeg har bestilt flere ganger hos de og har vært utrolig fornøyd! De kommer som regel på 2-3 dager, som jeg hvertfall har opplevd! veldig fornøyd.

Har du testet ut noe fra Kava Kava?

blogges

VLOG 15.06.16

16.06.2016, 16:27

 

Her er vloggen fra gårsdagens! Jeg håper den faller i smak slik som de andre vloggene, og gjerne kom med en tilbakemelding. Dere må gjerne ta dere tid til å abonnere på youtube kanalen min, dere vet hvor stor pris jeg setter på hver og enkelt av abonnentene mine! Dere har jo muligheten til å møte meg på lørdag, i tusenfryd 12.00 !! :D Gleder meg så utrolig mye til å møte noen av dere. / Dere finner youtube kanalen min HER.

blogges

BORTE VEKK

15.06.2016, 17:09

ÆÆÆ, ser dere hva som mangler!? Reguleringen er borte vekk nå, ææ. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Jeg har vlogget i hele dag, skal prøve å få den oppe til i morgen. Vet mange gleder seg til den, selv om den ikke blir så fult så interessant. Men satser på at den blir bra. Det var veldig uvant å se meg selv uten regulering, men nå begynner jeg å bli vant til det. Det var herlig å få den bort, tennene er helt glatte og beine! I morgen har jeg fri, og skal være sammen med Madelen i dag. Vi finner alltid på noe kjekt sammen så blir sikkert gøy! blogges

LOOKBOOK FOR SUMMER

14.06.2016, 19:08


Endelig en ny video til dere, og denne er jeg utrolig fornøyd med selv om det er lov å si :D Jeg har jobbet med å få denne bra, og da håper jeg også dere liker den. Jeg har en lookbook til på lur om dere er interessert i enda en. Dere må gjerne abonnere på youtube kanalen min HER, og gi videoen en tommel opp om dette var noe for deg! Så vet jeg hva dere liker. Kos dere med videoen!

blogges

NEW BABIES

13.06.2016, 16:02

Da var nye sko endelig i boks! Jeg har hatt mangel på sko nå en god stund. Det har vært slik at jeg har brukt søsteren mine sine sko, og da var det på tide med noen nye! Jeg ble super fornøyd, digge disse joggeskoene fra Nike! Tror det er Thea kolleksjonen? Men de er hvert fall utrolig gode å gå i, og de kommer nok til å bli godt brukt. Digger også at de er hvite, og skal prøve å være flink til å holde de rene. I dag er det utrolig fint vær ute, så da blir det av med sminken og ut i fin været sammen med Ida. Gleder meg mer og mer til sommeren nå til å gå uten sminke, skikkelig sommer klær og nyte solen! Jeg er forresten ferdig 23.juni på skolen. Torsdag neste uke yeyy! Jeg vet ikke om jeg har fortalt dette til dere før, men nå på onsdag skal reguleringen bort! Gleder meg utrolig mye til å få den bort, og blir spennende å se hvordan resultatet har blitt. 


HUSK: MEGA - MEETUP: Vil også infomere om at jeg kommer til Oslo den 18.juni til Tusenfryd, og der har dere muligheten til å møte meg å være sammen med meg fra klokken 12.00 og utover dagen :D Rabattkode som kun gjelder på nett, og ikke i luken den 18: nordics35zt !! ​Denne koden vil resultere i at de som bestiller, uavhengig av hvilken dag, vil få en fast pris på 249,- :D Da blir det et stort meetup, kommer også flere youtubers (vet ikke hvem enda), og muligheten til å teste Tusenfryds nye attraksjon Ragnarok. 

blogges

BOMBER JACKET & JUMPSUIT

12.06.2016, 19:00

sponsetBOMBER JACKET HER. JUMPSUIT HER.

hva syns dere?

blogges

HAUL FRA DEN SISTE TIDEN

11.06.2016, 17:12


Det er en god stund siden jeg filmet inn denne videoen, så tenkte det endelig var på tide at jeg postet den til dere! Jeg har fått inntrykk av at dere liker innkjøps videoer godt? Derfor prøver jeg å filme slike videoer inn når jeg faktisk har noen ting å vise dere. Dere må gjerne gå innom kanalen min på Youtube å abonnere, dere finner kanalen min HER. Det kommer en del kjekke videoer fremover! Dere må gjerne si i fra hvilke videoer dere ønsker, holde på å gjøre en liste på hva jeg skal få filmet frem over (Room tour står på listen!!). 

blogges

FAVS ATM #MUSIC

10.06.2016, 18:39

Joel Adams - Please don´t go

Mike Perry, Shy martin - The ocean

MØ - final song

Freddy Kalas - Jovial 

Cheat Codes - Sex

Matoma - Wonderful life

Martin Jensen - All I wanna do

Mondelia - Little bit better

SPOTIFY LISTENE MINE: HER & HER

Innertier  - Ingen er sånn som du

Katastrofe - Sangen du hater

Alvaro Soler - Sofia

CALVIN - Give U up

Marcus & martinus - Girls

Charlie Puth - We don´t talk anymore

Ashely Dubose - Intoxicated

blogges

STYLE OFF THE SHOULDER BLOUSE

09.06.2016, 16:54

TOPP (Shein): HER - SHORTS (Shein): HER (sponset kler)Hva syns dere?

blogges <3

PLANER FOR SOMMEREN

08.06.2016, 17:50

OSLO - Jeg skal aller først starte sommeren med en tur til Oslo 18.juni for å ha et meetup der, om dere er hjertelig velkommene til! :D Det finner seg i tusenfryd, og kommer flere youtubere også(?). Hvis dere blar ned til gårsdagens innlegg ser dere mer info. Jeg skal reise opp sammen med mamma, pappa, lillesøsteren min og Ida. Vi skal være der hele helgen, og nyte Oslo litt! :D

Jeg skal også tilbake til Oslo første sommerferie dagen, vi reiser torsdags kveld og tar med oss Andrine og Frida. Vi skal nemlig på VG lista, og på Pink party på lørdagen. Dette blir en roadtrip for life! Blir en bra liten roadtrip. Jeg gleder meg så mye til å se spesielt TML spille, og se jentene mine igjen. På tide at vi tre samles!! Lenge siden sist, og guuud hvor mye jeg savner begge to. Selv om det ikke er lenge siden jeg så Frida. 

SVERIGE - I starten av Juli reiser jeg til Sverige sammen med Milena, der skal vi gjøre utrolig mye gøy! Jeg har spart lenge til denne turen, og har gledet meg lenge. Vi skal shoppe, bade, gå i Liseberg og mye mer! Dette blir en opplevelse for live, og et bra minne sammen med Milena. Det som jeg er litt skeptisk på er om bloggen blir så mye oppdatert, og om det er internett der.

MALLORCA - I slutten av Juli skal jeg til Mallorca sammen med familien, og det blir bra! Vi skal til Alcudia, og jeg skal hvert fall bli brun når jeg er der nede. Jeg kommer sikkert også til å shoppe litt siden de har Primark der!! Jeg elsker Primark hehe!! :D Det blir også sikkert en del bading, og mye god mat! Gleder meg utrolig mye, vi skal være der i åtte dager.

SURFECAMP MED LAPOINT - I slutten av ferien skal jeg på surfecamp som dere allerede vet, og jeg gleder meg så mye. Jeg skal der alene, mange spør om jeg skal ha med en venn og det skal jeg ikke. Jeg reiser enten med buss hvis ikke mine foreldre kjører meg opp. Jeg gleder meg så mye til å se om surfing er noe jeg kommer til å mestre eller om jeg feiler totalt. Dere kan lese mer om surfecampen HERHva skal du i sommer? Har du noen planer?

blogges

GET TO KNOW ME TAG #UPDATE

07.06.2016, 19:43


Denne er til dere som ønsker å bli litt bedre kjent med meg, og til dere som er nye her på bloggen og Youtube! Selvfølgelig kan alle sammen se den, og jeg håper dere liker den. Gjerne gi en liten tilbakemelding, om hva du ønsker videre på kanalen min. Dere finner kanalen min HER, gjerne abonner. 

HUSK: MEGA - MEETUP: Vil også infomere om at jeg kommer til Oslo den 18.juni til Tusenfryd, og der har dere muligheten til å møte meg å være sammen med meg fra klokken 10.30 og utover dagen :D Rabattkode som kun gjelder på nett, og ikke i luken den 18: nordics35zt !! ​Denne koden vil resultere i at de som bestiller, uavhengig av hvilken dag, vil få en fast pris på 249,- :D Da blir det et stort meetup, kommer også flere youtubers (vet ikke hvem enda), og muligheten til å teste Tusenfryds nye attraksjon Ragnarok. 

Ane Karine Estil har også laget en ny header til meg som jeg håper dere liker, og til min neste header skal jeg ta en litt mer "mote blogger" header. Jeg har faktisk begynt å planlegge den, men den kommer nok ikke før i midten eller slutten av sommeren. Men jeg er veldig fornøyd, og takknemlig for den jeg har nå. Tusen takk til Ane som lagde den, dere burde sjekke hun ut. Hun er så flink med webdesign, og dere vet jeg alltid bruker hun til slike ting. Hun er så flink! Hun tar betaling for design, så dere bloggere der ute burde sjekke ut hun ut!! :D Anbefales!! Sjekk ut bloggen hennes HER, og instagramen hennes HER

blogges <3

UKENS SPØRSMÅL #16

06.06.2016, 20:34

Har du noen gang angret på et blogginnlegg?

Jeg har aldri angret angret, men jeg har hatt mine innlegg der jeg har vært nervøs for å poste noe. Jeg tror aldri jeg har angret noe skikkelig for at jeg har postet noe.

Får du nesten alt av foreldrene dine?

Jeg får det jeg trenger av de. 

Går du enda på cheeleadning?

Nei, jeg går ikke på cheerleadning lengre. Jeg gikk et semester så sluttet jeg.

Hvordan takler du hate?

De som skriver hate har enten det ikke så bra med seg selv, ellers har de bare et utrolig dårlig hjerte. Ting som folk sier personlig mot meg eller om meg blir jeg irritert over. Folk kan jo ikke forskjellen på kritikk og hate. Det er to vidt forskjellige ting. Men det er alltids noe du ikke klarer å la være å ta til deg, og det er noe man klarer å la være til å ta til seg. 

Hvor mye tid får du til venner?

Jeg får tid til venner når jeg legger tid til de. Jeg kan være med de når jeg ønsker, men det kan komme i veien med blogging osv.

Kan du backflip / flikkflakk?

Er det noe jeg er dårlig i er det turn! Så slike ting kan jeg overhode ikke. Jeg kan kun araber og slå hjul.

Hvor skal du i sommer?

Jeg skal først til Oslo to gange (kommer først 18.juni for å ha meetup i tusenfryd), sverige tur sammen med Milena, Alcudia (Mallorca) med familien og til slutt surfecamp med lapoint. 

Tjener du penger på bloggen? Hvor mye?

Dette er egentlig utrolig frekt spørsmål å spørre, fordi det er akkurat som jeg skulle gått bort til en av foreldrene deres å spurt "hvor mye tjener du da?" osv. Det er en personlig ting som folk skal ha for seg selv!

Du hadde en annerledes klesstil før, hva fikk deg til å endre den?

Jeg har aldri merket at den har forandret seg. Det har vel sikkert bare forandret seg naturlig etter hvert jeg har blitt eldre.

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg til hverdags?

Bruker mellom 20-30min, spørs hva jeg gidde å gjøre.

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Still i kommentarfeltet.

blogges

FAVORITTER I MAI

05.06.2016, 17:35


Gårsdagens video kommer heller i dag, og håper dere liker den. Det ble en favoritt video siden dere liker disse så godt. Disse videoene kommer hver måned. Gjerne abonner på youtube kanalen min HER, og gjerne gi videoene en tommel opp.

blogges

SURFECAMP I SOMMER?!

04.06.2016, 17:46

samarbeid

ÆÆ, gjett hva!! Jeg skal på surfecamp i sommer med Lapoint! Surfecampen er fra 7. August til 14. August og jeg gleder meg veldig mye! Det er fortsatt mulighet til å booke samme dato som jeg skal på, det er ikke fult der enda! :D Det er en ungdomsleir som holder til her i Norge i Hoddevika. Endelig får jeg muligheten til å lære meg å surfe, noe som jeg tror kommer til å bli fantastisk og lærerik opplevelse! Jeg er veldig spent på om surfing er noe jeg kommer til å få til, men jeg kommer til å gjøre mitt beste. Uansett om jeg klarer det eller ikke, er jeg sikker på at turen kommer å bli kjekk.  


Ifølge nettsiden deres er en vanlig dag: En vanlig dag starter med at en av matlagingsgruppene lager frokost. Etter dette tusler vi ned til stranden hvor vi går gjennom dagens forhold og surf. Vi surfer i to timer og så er det nok deilig med en varm dusj og tørre klær. Vi setter frem lunsjen og så er du fri til å gjøre hva du vil; fiske, gå en tur, surfe mer, eller kanskje spille fotball på stranda? På kvelden vil en av matlagingsgruppene lage middag og vi passer på at alle får nok mat etter de lange dagene med moro.

Kunne du tenkt deg noe slik som dette? 

blogges

UNBOXING VIDEO - GLOSSYBOX

02.06.2016, 17:59

 
 
Whaat, torsdag og jeg poster video? Jeg har jo sagt at jeg skal av og til poste videoer på torsdager, og her har dere den! Jeg fikk denne boksen for to dager siden, og jeg har jo en serie gående på kanalen min med unboxing av disse. Gjerne abonner på youtube kanalen min HER, og kom med forslag til flere videoer! Jeg digger å filme videoer til dere, og det er utrolig gøy. Håper videoen faller i smak hos dere.
 
Liker du å se på unboxing videoer?
 
blogges

GROVER BASKETBALL

01.06.2016, 15:34GENSEREN FINNER DERE HER. (sponset genser fra Romwe)

Heisann dere! I dag er ikke være slik som på bilde, for det ble tatt for noen dager siden. I dag er vi tilbake til regn været, og jeg håper virkelig sola kommer tilbake snart. I dag skal jeg i selskap til Milena og hennes venninne. Det blir sikkert gøy hvis vi ser bort i fra været! Vi skal grille, spille fotball og volleyball. Det blir bra! Jeg håper selvfølgelig Milena og hun andre som skal feire bursdagen sin får en kjekk dag. 

Jeg fikk den genseren som dere ser på bilde fra Romwe, og likte den utrolig godt. Jeg bestilte feil for hadde vist denne fra før. Men jeg digger denne gensere, og dere burde sjekke den ut. Stoffet på den er helt utrolig herlig. 

Håper du får får en bra dag! :D

blogges