hits

Disney world

30.07.2014, 17:48

Heii.

Nå er det ikke lenge til jeg reise hjem, og da blir det litt bedre innlegg. For da har jg pcen min :) reise hjem om. 3dager, så er jeg på fly hjem til norge :/ håper dere har spart fint vær til meg!

 

Nå skal vi snart kjøre til disney worød, og være der i hele dag! I disney magic kingdom. Det blir bra tror jeg. Gleder meg mest til paraden i kveld :) blogger mer om det når jeg kommer hjem derfra.

 

Klem Therese

1uke

29.07.2014, 19:58

Heii.

Nå skal jeg nye den siste uken i usa! Vi reiser hjem på lørdag :/ men jeg har nå vert her i 3uker å kjenner at jeg lengter litt hjem, savner mico og vennene mine osv.. Jeg har kost meg sikkelig mye! Og skal kose meg videre. I dag har jeg vert i wet wild badeland! Kjempe masse vanskiler og basseng med store bølger! Og masse mer, koste meg masse med familien min. Imårå så skal vi på outleten tror jeg ^^

Klem Therese

Outlet!

28.07.2014, 19:24

Heii.

 

I går var jeg på premium outlet! Veldig kjekk plass g shoppe på. Jeg kjøpte meg ikke så mye da.. Jeg kjøpte meg bare nye converse sko (røde ekta) elsker de allerede! Så kjøpe jeg en kjøpe kul shorts! Den er super kul. Har tenkt til og kjøpe flere sånne. Så kjøpte heg noen super søte øredobber og ringer og arm bånd ^^ i dag skal vi i en stort bandeland :) gleder meg .

Klem Therese

Universal studios

26.07.2014, 15:52

Heii.

I går var jeg i universal studios ! Kjempe kjekk park. Med masse karuseller og sånt. Jeg tok en kjempe bratt berg og dagbane (vet ikke hvordan det skrives) den var rød og den var egenlig ikke skummel. Dere ser bilde av den lenger nede :) vi såg masse 4D filmer og 3D filmer. Alt var bare superkjekt. Universal e 3parkar å me har bilettar te alle så i dag ska me i island avengers tror jeg den heter åsså til slutt harry potter plassen :) så da skal jeg kose mg i dag og !

Universal studios

25.07.2014, 14:31

Heii.

Nå er vi på vei til universal studios! Gleder meg kjempe masse. Masse karuseller osv.. Vi skal være der i hele dag og vêr der :) vet ikke hvor lang tid det tar, men det tar kje så lang vet jeg :) mange sier det er kjempe bra, så gleder meg. Blogger mer når vi er komt fram ;)

 

Klem Therese

Spørsmål

24.07.2014, 17:55

Heii.

Dette er bare noen tilfeldige spørsmål, jeg har fått i løpet av jeg har blogget (på instagram, KIK, Snapchat) så da har jeg tenkt til og svare på den nå.

1. Er blogg en del av livet ditt!

Svar: ja, selvfølgelig er bloggen det, blogg er en del av livet mitt nå.o

2.når begyunnte du å blogge?

Svar: jeg begyunnte når jeg var 8 år.

3.hvor lang tid tok det og ta fly til USA?

Svar: til sammen var det 16 timer med fly og buss osv...

4. Hvordan er USA?

Svar: USA er helt fantastisk, jeg elsker USA for og si det sånn.

5. Hvorfor funket det ikke mellom deg og Sjur?

Svar: Hehe, det er privat. Jeg har ikke så lyst til og dele det me alle..

6.hvor mange er dere i familien?

Svar: vi er 6, 8 med gullfisken min og Mico :)

7.savner du Mico?

Svar: ja selvfølgelig savner jeg han, men jeg vet at han har det bra hos tante og onkel. Han leker med beste kompisen sin Shakespeare.

8.når kommer du hjem?

Svar: Jeg kommer hjem 3.August, jeg har Ca 2 uker igjen i USA.

9.va ser du for deg i framtiden?

Svar: meg og Ida som har leilighet i L.A, vi har vertfall drømmer om det haha :)

10. Liker du når folk lager Fanpage til deg?

Svar: ja selvfølgelig, gjør jeg det. Jeg syns det alltids er kjekt og vite at noen leser bloggen din.

11. hvorfor tror du at du har blitt så fort kjent?

Svar: haha, jeg vill ikke si at jeg har blitt kjent. Men jeg har mange lesere det har jeg. Men jeg er ikke kjendis akkuratt :) men jeg tror at det er fordi, folk liker å lese det jeg skriver.

12. Hva syns du er det beste med fans?

Svar: jeg syns det beste er at du alltid vet at noen liker deg som du er.

13.hvor lang tid bruker du på et innlegg?

Svar: jeg bruker Ca 10-15min tror jeg.

Det var alle spørsmåla, viss du har spørsmål bare sprø underveis. Jeg håper dere fikk svar på det dere ville.

Klem Therese

Keywest

24.07.2014, 05:33

Heii.

I går lagde jeg bare et innlegg siden fikk ikke tid til og lage flere, siden jeg ble så trøtt, og trengte og sove.

 

Vi har fått gjort utrolig masse på 1 og ein halv dag i keywest! Kjempe kjekk plass og være, hotelle vi var på var og ganske fint syns jeg :) i dag når vi våknet kjørte vi til stranda og var der i 3timer.

 

Jeg badet ikke så mye der, sidene et va masse sånn sjø-gras der.. Å det hater jeg og bade i ! Så jeg holdt meg mest på land haha. Der møttes og på en sånn øgle ting, husker ikke va det kaltest. Men det var vertfall veldig skummel.

 

Fordi det var en liten gutt som pisket borti med ein pinne i den, og da sprang den mot meg! Og jeg skreik jo, Åsså kikka bare mange bort på meg ^^ veldig flaut...

 

Etter på vi hadde vert på stranda, så kjørte vi til det meste sørlige punkte i u.s.a tror jeg det va... Var vertfall noe med det mest sørligaste. Vi tok 4-5 bilder der så kjørte vi tilbake til fortlauderdale :))

 

Klem Therese

Bilsjuk

23.07.2014, 01:43

Heii.

I dag kjørte vi til key west, det tok 4 timer å kjøre. Jeg ble jo selvfølgeli bilsjuk ;/ så jeg spydde i leiebilen :o men heldigvis er jeg bedre nå :) så nå har jeg vert i bassenge på det nye hotelle, så imårå skal vi innom usa sitt sørligaste punkt så kjører vi tilbake til det forje hotelle :) nå skal vi dusje og stelle oss, så skla vi ut i sentrum :)

Klem Therese

Endelig framme!

21.07.2014, 00:42

Heii.

Nå var vi endelig framme i Fort lauderdale, veldig fint her og koseligt. Jeg syns leiligheten vi bur i nå er kjempe fin! Vet ikke hvor lenge vi skal være her da til vi kjører til en annein by :) de hadde et passeligt basseng og brygge og grill og bade leker osv... ! Vi kjørte i 4timer fra orlando til fort lauderdale. Å nå skal jeg ut og bade i bassenge og sole meg :))

Liker du å bade?

Klem Therese

Saint Maarten

20.07.2014, 15:52

Heii.
Saint Maarten: Saint Maarten, var den siste øya vi var innom. Jeg syns det var den beste og :) vi var på ein snorkle tur, vi fikk mat og drikke på den, og de var musikk og vi kjørte innom 2plasser. Vi kjørte altså i ein båt, jeg fikk styre båten et stykke, kapteinen sa at jeg kunne bli kaptein hahaha. Jeg syns det var litt kleint.

Når vi stoppet for 1gang så snorkelt vi bare helt normalt, og gidde mat til fiskene. Men det så var så kult var at vi såg både ubåt og helikopet, som hadde styrtet. Han ene mannen som jobbet der, han tok go pro kamera til broren min og svømte gjennom helikoptere og skrev "Joakim" på vindue :) det var veldig kult.

Så vi har liksom alt på film. Når vi var ferdige der så kjørte vi til AirPort beach, der kunne du nesten ta i hjulene på flyene som skulle lande. Siden landeplassen var rett ovenfor stranda. Det var veldig kult syns seg, men jeg tilbringte tiden min mest i vannet da, det gjør jeg nesten alltid. Vanne der er helt lyse blått. Jeg syns det er helt nydelige å se på vanne der.

Jeg hadde ikke med telefonen der heller, siden jeg var redd for og miste den der, og jeg klarer meg ikke uten telefonen min

Vill du reise der?
Klem Therese

Saint Thomas

20.07.2014, 15:50

Heii.
Saint Thomas: Nå har jeg tenkt og lage 3 innlegg om alle de øyene vi var på, for jeg har jo ikke hatt Internett. Å da har jeg ikke fått til og blogge så mye om øyene :/ men til poenge, den andre øya vi var på var saint Thomas, jeg syns det var veldig kjekt der.

Vi var ikke i byen elle noe sånt, vi var bare på stranda. Men det var veldig kjekt der, jeg snorklet egentlig bare og solte meg litt. Når jeg snorkelt, såg jeg noen fisker som lignet på bier +mange andre forskjellige. Jeg matet de med noe så lignet på hunde kjeks, når jeg kommer hjem fra USA han jeg legge inn bildene fra kamera på pcen, siden der har jeg bilder fra undervansskamera. Tok masse kule bilder.

Men jeg har liksom ikke bilder fra saint Thomas, siden jeg hadde ikke med telefonen, det tror jeg at jeg har sakt tideligere i et innlegg :)

Har du vert der før?
Klem Therese

Coco Cay

20.07.2014, 15:40

Heii.

Coco Cay: Coco Cay var den første øya vi besøkte, jeg syns det var den 2 kjekkeste. Siden det var det masse og gjør på, det var der jeg solte meg mest. Joakim (broren min) kjørte vannskuter. Det såg veldig kjekt ut, han sa det var veldig kjekt.

Jeg skulle egentlig på sånn Aqua party, tror jeg det klatest. Det var trampoline på vanne og vannsklie og klatre vegg og masse mer. Men så var det dessverre fullt for hele dagen.

Jeg kunne ha gjort noe annet i stede, men jeg hadde ikke lyst til og gjøre noe annet enn det. Siden det andre såg bare kjedeligt ut.

Så jeg bare badet i stede. Vi fikk Soft drink, tror jeg det het. Det var veldig godt, skjønner ikke hvorfor Karoline ikke likte det :o men meg og Karoline badet i mens vi drikke det Soft greiene.

Det er egentlig ikke så mye og skrive om Coco Cay, å jeg hadde ikke telefonen med der heller. Men som sakt jeg har masse bilder på Camera.

Det bilde er fra orlando.

Klem Therese

Usa er live!

18.07.2014, 20:45

Heii.

Usa er het fantastisk, såå varmt. Uteolig deilligt å bade her, vanne er helt lyse blått. Jeg syns sant maarten var den beste øya vi hat vert på :) vi var på en sånn strand så heter Airport beach. Du kunne nesten ta i hjulene på flyene, siden stranda lågg rett vedsiden av landings området :) jeg hadde desverre ikke med tlf då ;/ men når jeg kommer hjem skal jeg legge ut bilder fra under vann osv... :) på sant thomas snorklet jeg jo å, og da fikk vi noe så lignet på hunde kjeks (ahah) men akkuratt nå så ligger jeg på sol sengen og koser meg med brus å is ;) kommer flere innelegg i kveld :)

Har du vert på crusie før?

Klem Therese.

Siste dagene

18.07.2014, 20:28

Heii.

Endelig har jeg internett!! Men det er bare for 24timer :/ men nåt jeg kommer i land så skal jeg blogge masse. De siste dagene har jeg tilbringt tiden min på cruise (freedom of the seas) det et et veldig bra cruise. Med bassenger og bobble bad. Kino sal, is hall, golf bane. Og spille rom +masse mer. Og det så var litt kult var at kapteinen er fra norge. Det er bare 2dager igjen nå :) så har vi vert innom sant maartin, sant thomas og coco cay :) jeg snorkelt på sant thomas og sant maarten, når jeg snorkelt i sant maarteen såg jeg masse fisk og 2helikopter som hadde styrta og 1ubåt :) var veldig kjekt. Når vi har komy av båten skal jeg skrive om dagene på cruise, siden er litt vanskelig å skrive på tlf...

Har flere bilder, men det gikk ikke å laste opp flere. Har veldig dårlig internett!

Klem Therese

USA day 1

12.07.2014, 04:18

Heii.
Det kommer til og bli seine innlegg i det siste siden her er det en annein klokke slett osv... Men i dag har vi vert og Shoppet, og jeg har fått bikinier fra Zumiez, jeg ble veldig fornøyde me de og de va kjempe fine! Jeg kjøpte også jeg en USPA lommebok, alt er ekte merke. Og jeg er kjempe fornøyd med alt keg kjøpte, for keg trenge alt. Jeg kjøpte også en Shorts-topp (har ikke bilde av den) så kjøpte jeg et par Nike sko (joggesko) veldig gode og gå i :P helt til slutt kjøpte jeg et Ipad deksle som er rosa :) I Mårå skal vi på et kjøpesenter og da kommer det et nytt innlegg om det. Jeg skal ta litt mer bilder i det innlegget, siden jeg trodde at jeg ikke hadde Internett men det hadde jeg alike vel.

Har du vert i USA før?
Klem Therese!

Pakkevideo~Usa

09.07.2014, 16:14

Heii.

I dag har jeg pakket til Usa, siden i mårå reiser jeg! og jeg gleder eg utrolig mye. Jeg tror at det blir kjempe kjekt. Så da laget jeg en pakkevideo. Ps: Jeg hadde ikke stellet meg ordentlig siden jeg skulle ingen ting i dag, åsså er det litt dårlig kvalitet på filmen menmen.. 

Ble du fornøyd med videoen?

Skal du reise i sommer?

Klem Therese.

KosKos

08.07.2014, 22:43

Heii.
Nå har jeg kosekveld med meg selv. Drikker ice tea, og har ansikt maske og bruker favoritt tøfflene mine :) så har jeg tenkt til og se en kjekk film. Men jeg har ikke bestemt film enda, så viss dere har forslag så kommenter :) (den må være på netflix)

Har du tatt ansikt maske før?
Klem Therese

Musikk er live!

08.07.2014, 15:46

Heii.

i går/ i dag har jeg hørt på musikk 24/7, for musikk er jo live! klarer meg ikke uten musikk. så jeg tenkte og legge til litt musikk her, sånn at dere kan høre på musikk i mens dere leser innleggene :) 

Her er musikkvideoene:

 

 

 

 

 


Hva er din Favoritt sang?

Hvilken sjanger liker du best?

Klem Therese

Oufit today

07.07.2014, 16:52

Heii.
Dere har Kansje sitt at jeg har begyunnt og ha Outfit ganske ofte nå. Jeg bruker tiner camera så bildene blir ikke så bra.. Men Samma det :) i dag hadde jeg på meg en t-Shorte og et smykke som dere såg i innkjøps videoen. Og så har jeg en grå/svart bukse på meg! Håper dere like bildene.

Hvilket bilde likte du best?
Klem Therese

Innkjøp~Amanda

06.07.2014, 17:44

Heii.

I går var jeg på Amanda med en jente som heter Lara, det var første gang jeg møtte henne. og det var kjempe kjekt. Men nå får dere se va jeg shoppet! Jeg ble veldig fornøyd med det jeg kjøpte spesielt smykkene :) Håper dere liker videoen. PS:kunne ikke lage den i går siden jeg osv hos silje.

 
Liker du å shoppe?
Likte du videoen?
 
Klem Therese.
  

Outfit

06.07.2014, 13:29

Heii.
I dag tok jeg og Silje noen outift bilder. Og for og si det sånt elsker elsker jeg den shorta jeg har på meg der, den er Karoline sin da. Men og bruker den uansett.den er rosa/kvit stripe små striper. Og buksen er bare dør normal dongeri som er grå. Håper du liker bildene :)

Liker du å ta bilder ??
Klem Therese

Internett

06.07.2014, 12:26

Heii.
Nå er det vertfall ikke lenge til jeg reiser, men jeg er litt usikker på om jeg får Internett hele tiden, og da får jeg ikke blogget så mye.. :/ men skal prøve og få Internett. Jeg har jo 3G men den er ikke så bra! Så Jaa... Får se hvordan det går, nå vet dere vertfall koffer det kanskje ikke kommer innlegg på dagene, også er det jo 1døng i mellom osv.. Så det kan vêr at innleggene kommer seint :)) men det får dere tåle :P

Har du vert på ferie?
Hvor har du vert på ferie?
Klem Therese

Amanda med lara!

05.07.2014, 17:02

Heii.
I dag har jeg vert på Amanda med Lara, dt var veldig veldig kjekt. Jeg har aldri vert med henne før så dette var første gang og det var kjempe kjekt. Jeg kjøpte neglelakker og smykker, masse sminke! Jeg skal lage innkjøps video Imårå. Siden jeg kan ikke nå siden jeg skal sove hos søskenbarnet mitt Silje. Kommer et innlegg om det og :))

Gled dere til innkjøps videoen!
Klem Therese

sommerferie er godt

04.07.2014, 00:31

heii.

I dag viste mamma meg noen av de parkene vi skal på i usa, og nå gleder jeg meg enda mere ! Vi skal i Disney World Animal, og Seaworld og universal studios :) Diseny world animal og seaworld gleder jeg meg mest til siden de ser kjekkest ut, men universal studios ser også veldig kjekk ut! Men vi har ikke bestemt oss hvilken Disney world vi skal i enda, men jeg tror vi kommer til og gå i Disney world animal. Det har vertfall jeg lyst til. Her er noen videoer der jeg skal.

SEAWORLD:

 


Ser den kjekk ut? Ville du ha gått her?

DISNEY WORLD ANIMAL:

 


Hva syns du om denne parken?

UNIVERSAL STUDIOS:
Hvilken ser kjekkest ut av alle parkene?

Klem Therese!

 


 

Fotoshoot~Mico

03.07.2014, 15:08

Heii.
I dag har jeg hatt en liten fotoshoot med Mico, siden det er jo ikke alltids like lett å ta bilder av hunden når den står stille :) spesiellt ikke Mico! Mico er gutt, jeg har bare tatt på han noe rosa for jeg syns rosa er så fint haha :) så hadde jeg ikke noe blått.. Samme det, håper du liker bildene! <3

Likte du bildene?
Klem Therese.

Outfit

03.07.2014, 14:42

Heii.
Nå er det veldig lenge siden jeg hadde Outfit innlegg :o så da tok jeg noen bilder nå. Jeg har på meg en klokke og et smykke, smykke er gull (fake) å klokken er gul. Når jeg såg den klokken for første gang nektet jeg og bruke den haha! For den va stygg, men da jeg prøvde den me den genseren den det står happy på likte jeg den. Som sakt har jeg på meg en genser som det står happy på. Og buksen er dongri og er kvitt/blå :) håper du liker bildene (ble ikke så fornøyd selv)

Skal jeg ha oftere Outfit innlegg?
Klem Therese

1uke :o

03.07.2014, 14:01

Heii.
Nå er det bare 1uke til jeg reiser til paredise USA! Gleder meg så sjukt, Disney land og universal og bade masse og bli brun! :) og være på cruise! Og jeg har funnet en fin kjole som jeg skal ha med meg siden, når vi skal spise middag må vi være fint kledd elle noe sånt, Skjønnte det ikke helt. Men uansett gleder jeg med, og sole meg på Miami beach og shoppe masse. (Husk etter usa er det Giveaway på videofyme, fra usa) Jeg tror det kommer til og tidens beste sommer for meg, siden aller sier det er så fiint osv..

Har du vert i USA?
Klem Therese

Erik som fotograf!

01.07.2014, 23:58

Heii.
Hahah, Erik var fotograf for meg Idag! Han var faktisk overraskende flink til det. Kansje jeg skal begyunne og spørre han :) jeg likte veldig godt de bildene han tok! Håper dere også liker bildene. Egentlig trodde jeg de ble utrolig stygge, men jeg bare tok en til titt, og de ble ikke så verst :)

Likte du bildene?
Skal jeg begynne og ta flere sånne bilder?
Klem Therese!

Hva vill du at jeg skal blogge om?♥

01.07.2014, 15:52

 heii.

Jeg har jo blogget veldig lenge nå, så jeg lurte på om dere hadde noen ønsker om hva jeg skal blogge fram over, så har dere noen tips? Så kommenter hva du ønsker deg at jeg skal blogge om.

Har du blogg?

Klem Therese