hits

Black&White

31.07.2015, 14:41

Heisann alle sammen!

I dag skal jeg ha en skikkelig fin fredags dag/kveld med jenat mi, siden i dag skal jeg og Frida først på bowling og der etter skal vi på dolly. Jeg og Frida har ikke hatt så utrolig mye tid til hverandre før nå, så kjenner det skal bli godt å være sammen med Frida igjen. Det er jo ikke så alt for lenge til vi begynner på skolen igjen. Da får jeg jo se henne hver dag, og ja for dere som lurer vi kom i samme klasse. Jeg fikk heldigvis knipset noen antrekks bilder før jeg skal gå. Jeg tror det blir en kjekk dag med verdens beste Frida, så håper jeg dere også får en fin fredag. 

Klem ♥

Snapchat q&a

30.07.2015, 16:08

Hallo alle sammen!

I dag har jeg tenkt til å dele enda en video med dere, denne videoen har jeg gledet meg så utrolig masse til å dele med dere siden noen av dere er på en måte med i denne videoen. Det er en snapchat q&a der derer har sendt meg videoer på snapchat (theresesblogg) der dere stiller meg spørsmål og etter på svarer jeg på de. Det utrolig mange youtubere som har gjort nå i det siste, og dette ville jeg også teste ut! Jeg håper dere liker videoen. Gjerne gå og abonner meg på Youtube, HER kommer dere til kanalen min.

Husk og sett på best mulig kvalitet på videoen, det gjør dere på det lille tannhjulet i hjørnet.

Summer favs from Romwe

29.07.2015, 15:07

/ reklame

Heisann alle sammen ♥

I dag har jeg tenkt å vise dere mine sommer favoritter fra Romwe, egentlig har jeg lyst å vise dere alt men det blir for mye så derfor har jeg plukket ut av noe det jeg likte best. Det er har jo akkurat ikke vert så utrolig mye sommer vær her jeg bur i år, det er veldig forskjellig til dag til dag. Men det har jo selvfølgelig vert dager der vi kan gå i shorts, kjole, chrops tops osv. Men ihvertfall håper jeg dere liker innlegget og gjerne legg igjen en kommentar om hva du likte best.

HER / HER / HERHER / HER / HER

HER / HER / HER

Håper du fant noe du likte her da, klem ♥

Tips til serier du kan se

28.07.2015, 13:56

Hei dere.

I det siste nå har jeg utrolig mye motivasjon til å blogge, men jeg har et lite problem jeg vet ikke alltid helt hva jeg skal blogge om. Jeg hadde derfor blitt veldig glad om du kanskje hadde lagt igjen en kommentar om hva du liker at jeg blogger om. Jeg har hvert fall tenkt å dele et lite tips med dere i dag. Jeg er jo en person som elsker å se på serier. Jeg elsker å sette meg til rette og finne frem enten pc eller ipaden og se på serier og kanskje finne meg noe godt å spise.

PRISON BREAK - Dette er min favorite series over alle serier! Jeg elsker denne serien over alt på jord, jeg anbefaler denne til dere som liker action/spenning filmer/serier. Jeg har sett denne serien flere ganger. Prison break handler om Micheal Scofield som har en bror som er i fengsel som heter Lincoln borrows som sitter i fengsel og han skal henrettels for drap. Micheal gjør alt for å redde broren sin, og havner i fengsel selv for å prøve å rane en bank. Men egentlig gjør han dette bare for å redde broren sin. Micheal har tideligere tatovert tegningene av Fox rivers (fengselet) på kroppen sin.  Vil du se hvordan dette ender? Gå på netflix da vel og se på Prison break. Denne er egentlig 15+, så kan være lurt å se trailer på sesong en HER.

PRETTY LITTLE LIARES - wow, denne serien er så utrolig kjekk og spennende! Jeg elsker denne serien, kan være at en del av dere har sett denne også. Denne handler hvert fall om fem bestevenninner Alison, Spencer, Emily, Hanna og Aria. De har jentekeld på en låve og drikker, så sovner de alle og Alison forsvinner og Spencer våknet å hørte at Alison skrike. Etter et år har de forsatt ikke funent noe om forsvinngen av jenta, jentene (spencer, hannna, aria, emily) begynner og få meldinger av noen så kaller seg A. Denne finner dere også på netflix men ikke alle sensongene, HER finner dere traileren.

WHITE COLLAR - Denne var jeg helt sinnsykt hektet på før, denne er utrolig kjekk! Denne børr dere så få med dere. White collar handler hvertfall om storsvindleren Neal Caffrey, som prøver å rømme fra fengselet etter fire års soning for å finne sin store kjærlighet Kate. Neal blir tatt etter av og ha rømt ut av fengselet, og havner i "varetekt" hos FBI-agenten Peter burke så da må Neal gå med en fotlenke så Peter kan se hvor Neal går. Neal sjarmerer alle og da mener jeg alle med sitt flotte utsende, personligheten, veldig smart. Jeg anbefaler dere denne sterkt. HER finner dere trailer.

THE VAMPIRE DIARES - Dette er en av mine favroitter, kunne ikke levd uten denne. Dette handler om to vampyr brødre Stefan Salvatore og Damon Salvatore. De er flere år hundre gamle, og de er endelig tilbake i mystic falls og der møter Stefan sin store kjærlighet Elena gilbert som er en dobbelt gjenger av sin tideligere store kjærlighet Kathrine Pierce. Han beksytter henne utrolig godt, og Damon faller også for Elena og dette går veldig i surr for Elena. Det er også noen varulver og viss de blir bitt av vampyrer så kan de dø, viss de ikke får blod fra den oppringelene vampyren/varulven og omvendt. Det skjer så utrolig mye i denne serien så anbefaler dere og se traileren HER.

Det var ikke så utrolig mange serier denne gangen, men det var hvert fall noen så håper dere liker de ♥ Klem.

England Haul 2k15

27.07.2015, 14:27

Hallo!

I dag er endelig videoen klar, jeg har totalt redigert den tre ganger siden det har skjedd feil to ganger men til slutt fikk jeg det endelig til. Viss dere har spørsmål om enten pris eller hvor noe er fra så er det bare til å stille i kommentarfeltet, jeg husker ikke pris på alt men håper dere liker det uansett. Jeg håper videoen faller i smak hos dere, og gjerne gå og abonner meg på youtube HER. Enjoy ♥

Husk å sett på best mulig kvalitet, det gjør dere på det lille tannhjulet i hjørne.

Must haves for summer 2k15

26.07.2015, 16:25

Heisann folkens!

I dag har jeg tenkt og ha et veldig etterspurt innlegg! Det er nemlig mine must haves for summer, jeg har aldri laget lignende innlegg som dette før så dette blir spennende. Jeg skulle egentlig poste innkjøps videoen i dag, men det er noe som skjedde med den skal prøve å få fikset den så raskt som mulig. Men ihvertfall håper dere liker dette innlegget, og gjerne skriv hvilke innlegg du vil ha fremover i kommentarfeltet også ♥ Håper dere får en fin sommer videre og har hatt en fin sommer til nå.

AMBER ROMANCE VICTORIA SECRET - Helt siden jeg fikk denne i huset i sommer har jeg brukt den hver enste dag! Jeg elsker lukten på denne utrolig godt. Den lukter så sommerlig og så fresht. Viss dere vurderer å kjøpe en body mist fra vc så kjøp amber romance!

MANGO TEMTATION VICTORIA SECRET - Det er akkurat det samme med denne også! Denne lukter også helt himmelsk og har vert et stort summer must haves, det er en body lotion fra vc. Den lukter så utrolig godt og mango. Dette har vert min favoritt body lotion i sommer.

FLASH TATTOS (vises ikke på bilde) - Jeg har virkelig elsket flash tattos i hele sommer! Det er noe som virkelig er en must haves i sommer. De er helt utrolig nydelige på, og de fleste ser skikkelig sommerlige på også. Jeg liker best de med blomster på.

BIKINI (fra vc) - Hva skal man gjøre uten bikini i sommer? Jeg kan virkelig ikke leve uten bikini i en sommer, det er den største min must have tror jeg.

MAC LEPPESTIFT (04) - Helt siden denne ble med meg hjem etter jeg var i England så har jeg brukt denne hver dag (og i England). Denne er helt nydelig på, og den er veldig nude så den passer til alt. Denne har også vert et stort summer must have.

MAC STUDIO FIX - Dette har jeg vert så avhengig av i sommer, isteden for og sminke meg med både fondation å hele pakka så har jeg bare brukt Mac studio fix pudderet mitt. Det har jeg spart så mye tid på hehe. Dette pudder er jeg in love with, det dekker så bra og det sitter bra på huden!

MUSIKK (spotify) - En sommer uten musikk?! Det er en sommer uten liv, jeg klarer meg virkelig ikke uten musikk. Da jeg skal reise et sted og det har jeg gjort en del i sommer så da har musikken reddet meg mye. Det er også veldig mange sommer sanger der ute og mine største favoritt er vel (My girl av The main level og Bare min av Morgan sulele).

PASS - Jeg kan nå ikke reise på ferie uten passet mitt, så dette har jo selvfølgelig vert en stor must have i sommer. Det hadde ikke blitt noe England tur på meg uten passet mitt.

SOLKREM - Takk gud for at jeg ikke har blitt solbrent i år til nå hvert fall. Jeg hater virkelig og bli solbrent, derfor reddet solkremen meg hehe. Jeg hater virkelig å være solbrent, det er så utrolig vondt! Så glad jeg ikke har blitt det.

SHORTS (vises ikke på bilde) - Jeg trenger virkelig shortser i sommer, jeg klarer virkelig ikke å gå i bukse viss det er for varmt ute da tar det virkelig liv av meg.

Klem ♥

Spørsmål & svar - Runde 1

25.07.2015, 19:42

Heisann. 

Jeg har tenkt å svare på noen spørsmål så jeg har fått fra dere! jeg svarer ofte i kommentarfeltet når det kommer spørsmål der, men jeg får ofte det samme spørsmålet. Derfor har jeg tenkt og ha en del spørsmål og svar runder, viss du har spørsmål så stil i kommentarfeltet så svarer jeg kanskje på det neste gang ♥ Håper du får svar på det du vil.

1. Kunne du blitt venn med en annen blogger?

Svar: Ja! Jeg er veldig åpen for å bli venn med en annen blogger, jeg er venn med andre bloggere fra før av. Det er veldig lett og snakke med andre bloggere, for de vet på en måte hvordan du har det siden det er samme hobby dere driver med.

2. Hvilket program bruker du for å redigere videoene dine?

Svar: Jeg bruker Imovie, og på thumbernailen (forside bildet) bruker jeg picmonkey. Jeg har kjøpt full versjon va picmonkey, men gratis versjonen funker fett!

3. Har du kjæreste, og viss du har kan du lage en video der han sminker deg?

Svar: Ja, jeg har kjæreste (1 måned i morgen siden vi offisielt ble sammen). Viss han har lyst å være med på en video kan vi sikkert fikse det!

4. Liker du marcus og martinus?

Svar: Jeg er ikke MM-er som de kaller seg, men jeg kan godt høre på musikken deres også er de utrolig søte ikke minst! To herlige gutter ♥

5. Hva tenker du når fans kommer bort og spør om bilde?

Svar: Jeg blir jo veldig glad alltid! Det er alltid kjekt og få hilse på dere, så det er bare til og komme bort.

6. Kan du lage en "every day makeup"?

Svar: JA! Jeg har faktisk endret den nå etter jeg kom hjem fra England, så det kan jeg godt.

7. Når begynte du med sminke?

Svar: Jeg begynte med mascara i 6.klasse men begynte ikke skikkelig før i 7.klasse. Men jeg syns det er litt dumt når jeg ser at folk kommenterer sånn "du bruker alt for mye sminke" og "du er for liten for sminke" siden det er jo forskjell til person til person hva de syns er tidlig og ikke. Jeg syns alle skal få begynne med sminke når de føler jeg klar, og starte med litt og litt. 

8. Når kommer innkjøps videoen fra England?

Svar: Jeg holder på med den! Jeg prøver og gjøre den så bra som mulig, men jeg kan prøve å få den til i morgen.Klem ♥

Bildedryss fra England

25.07.2015, 10:00

Klem ♥

What to do in summer?

24.07.2015, 15:04

Hallo ♥

Sommeren har gått veldig fort sant? Men den er heldigvis ikke over enda, er fortsatt en god stund igjen. Jeg postet et innlegg på instagram og spurte hva dere ønsket av innlegg i sommer og da skrev en av dere "hva og gjøre i sommer" så her kommer innlegget. Jeg er også litt sånn at jeg ikke har noen ideer til hva du kan gjøre når du har ferie, og når vennene dine er på ferie da er det ikke godt å finne på noe. Men hvert fall i dette innlegget skal jeg komme med noen tips, så håper jeg du får bruk for de en eller annen gang og liker tipset.

- Har du en strand i nærheten? Gå og bad da vel, du kan jo dra sammen med familien så kan dere ta med litt frukt og kanskje grille! Det er jo kjempe koselig.

- Ha hjemme spa dette kan du vel både gjøre inne og ute? Du kan ta en god ansiktsmaske, ta et bad, slappe av, høre på musikk osv.. 

- Ta frem Spotify eller hva nå enn du pleier å høre på musikk på, så tar du frem øreproppene dine og legger deg ute i sola og slapper av mens du soler deg.

- Dra på piknik! Har du en park i nærheten eller kanskje du bare kan gjøre det så enkelt og dra på piknik i hagen hehe. Det er helt opp til deg selv, du kan ta med god og frisk frukt og kanskje smoothie? Ta med musikk også, det gjør alt mye triveligere. Viss vennene dine er hjemme så inviter de med også!

- Gå ut og bli kjent med noen helt nye! Det er jo alltid kjekt å bli kjent med noen nye, "ferievenner" som jeg pleier og kalle det. Kanskje det blir dine venner for alltid.

I dag har jeg totalt druknet i pyjamas buksen hehe.

- Finn frem noe snacks å sett deg godt til rette og finn frem favoritt serien din! Jeg elsker å se på serie, kanskje du kan ha maraton?

- Du kan bake noe godt, finn en oppskrift du har lyst å teste ut. Jeg elsker og teste ut nye ting, viss du ikke har laget donuts før så prøv det!

- Kjenner du noen som har bursdag snart? Lag et overraskelse party for den personen vel eller kanskje du har en god venninne som kommer hjem fra ferie, som du har savnet så kan du overraske hun på flyplassen.

- Dra på sommershopping, få en oppussing i skapet! Dette er jo noe av det beste i sommeren, og shoppe masse lyse og fine sommer klær!?

- Kjøpe deg et magasin, eller kanskje du har et fra før (for eksempel Topp). Ta det med deg ut i solen eller kanskje det regner da kan du finne frem musikk i tillegg og sette deg til rette i senga.

- Du kan tjene deg noen penger, du kan jo for eksempel spørre naboen om å få gå tur med hunden deres viss de har hund.

- sole deg. Det er jo alltid kjekt å få brunfarge på huden, så da er det bare til å legge deg i solen (husk solkrem med høy faktor).

Klem ♥

New in from romwe

23.07.2015, 15:02

/ Sponset innlegg

Hallo folkens!

I går kveld fikk jeg nok en gang en pakke, men denne gangen fra Romwe. Jeg fikk en genser, to t-skjorter og et sett med sminkekoster hva mer kan jeg ønske meg hehe. Jeg ble stor fornøyd hvert fall! Det enste som var litt dumt var at T-skjortene var litt for store til meg men jeg vokser nok inn i de etter hvert. Viss du ikke har tatt en titt innom Romwe før så anbefaler jeg deg virkelig og gjøre dette! De har utrolig masse fint og masse forskjellig, og det er helt helt trygt og bestille derfra ♥

  HER // finner dere dette settet med sminkekoster. Jeg har enda ikke testet disse ut enda, men de ser helt greie ut. Jeg tror ikke de er de beste akkurat, men jeg tror de er helt greie. Jeg kan komme med en tilbakemelding på de senere viss dere er interesserte.

HER // finner dere denne super deilige collage genseren. Denne collage genseren her er utrolig deilig! Jeg elsker den virkelig, og det som står på den syns jeg var sikkelig kult hehe.


HER // finner dere denne super fine enkle t-skjorten. Denne er super enkel og kan virkelig passe til alt, hvor bedre blir det? :)

HER // finner dere denne super søte t-skjorten. I´m in love, mhm du hørte det jeg elsker virkelig denne her.

Klem ♥

New in from Shein

22.07.2015, 16:15

/ Sponset innlegg

Hallo!

I går kveld når jeg kom hjem så var det en pakke på bordet til meg fra Shein. Denne hadde jeg gledet meg til å komme hjem til, jeg har jo vert på ferie nå så derfor har jeg ikke fått åpnet den før nå. Jeg ble utrolig fornøyd med kjolen jeg fikk fra de denne gangen! Denne kan jeg både bruke den til å gå på stranda med og til vanlig hverdag. Den har veldig bra kvalitet og har en rimelig pris så jeg kan godt anbefale denne til dere, jeg likte den veldig godt selv også.

Jeg har ofte fått kommentarer på om det er trygt å bestille fra Shein, og ja det er helt trygt! Jeg har aldri opplevd noen problemer med det hvert fall og jeg har flere venner som har bestilt noe derfra. Jeg tror ihvertfall denne kommer godt til nytte hos meg her i sommer! HER kommer dere direkte til toppen. Hva syns du om denne kjolen?

Klem ♥

MY TRIP TO ENGLAND

22.07.2015, 14:13

Heisann!

Jeg har endelig kommet hjem igjen etter to fantastiske uker i England! Jeg har sovet som en engel i natt og jeg kjente at det var deilig å komme hjem igjen. Jeg hadde ikke så bra internett de siste dagene så derfor fikk jeg ikke lastet opp det videoen jeg skulle så derfor kommer den i dag. Jeg håper dere liker den som vanlig, og ikke minst at dere går og abonnerer på kanalen min HER. Da får dere e-post når jeg kommer ut med nye videoer. Enojy ♥

Yesterdays outfit

20.07.2015, 11:00

Heisann folkens.

Nå må jeg innrømme at det er på tide med et outfit innlegg, det er en god stund siden sist må jeg si. I går kveld var vi ute å spiste på et steak house, og det var utrolig god mat! Jeg lurte meg litt tid til å ta litt outfit bilder til dere, siden jeg har savnet litt å ta sånne bilder til bloggen, så det var på tide syns jeg er nå tross alt to uker siden sist gang. Dette er en helt ny outfit også, så håper dere liker den. Jeg kommer med en innkjøps video når jeg kommer hjem i fra England. I dag er siste dagen siden i morgen reiser vi hjem igjen til kjære Norge, kjenner det skal bli godt og komme hjem i hjem også da. Håper dere får en super duper fin dag ♥ Klem

New hair cut and color

18.07.2015, 19:01

Heisann!

wow, gjett hvem som har farget håret da! Jo nemlig, jeg har farget håret i dag eller jeg tok ombre som det kalles. Jeg har blitt mørke mørke blond i toppen og lyse lyse blond i tuppene. Jeg er så utroolig fornøyd og angrer ikke et sekund at jeg gjorde det. Jeg var utrolig nervøs før jeg gjorde det! Dere som har lest bloggen min lenge vet nok at jeg er utrolig glad i håret mitt og er veldig "redd" for det ♥ Jeg syns selv at håret ble mye finere nå enn det det var.

Jeg skulle egentlig vente til jeg kom hjem, men det var en mye bedre pris her i England så da bare gjorde jeg det her. Ida tok også ombre så vi gjorde det sammen, hennes ble også utrolig fint! De var utrolig flinke de som farget håret vårt og klippet det, vi gikk til Eovlutions. Gjerne fortell meg i kommentarfeltet om hva du synes om det "nye" håret mitt ♥ Håper dere også synes det er fint på meg.

Klem ♥

Brixham

18.07.2015, 14:00

Hei.

For noen dager siden var vi i Brixham. Det er en by i Sør-England. Jeg fikk ikke blogget om dette siden har ikke hatt noe spesiell tid til det. Vi overnattet på et bed and breakfast hotell, de som eide det hotellet var noen gamle venner av foreldrene til Ida så de visste oss litt rundt og sånt i Brixham. Vi ble også kjent med de to etter hvert. Vi overnattet på det hotellet to netter før vi skulle kjøre videre til ..

Første dagen vi var der så ble vi litt visst rundt, og vi var på en restaurant så vi ble servert god mat på. Etter på så ble vi litt visst rundt i byen Brixham, og vi fikk sett litt av hvert. Etter på så gikk vi på en pub, og det var det en hund som vi kunne klappe for da ble den sint haha og den heter Georg. Det var også en gråamerikans papegøye som heter Mr.Tips han var veldig glad i drops. Det så var litt morsomt var at eigaren hadde settet opp et no smoking skilt så røyket hun selv..

Den andre dagen spiste vi først frokost, så gikk vi og stelte oss så gikk vi ut og ble litt mer visst rundt. Vi var også på et skjøvereskip som liksom var et museum og det var gørr kjedelig haha. Der etter gikk vi videre og da kjøpte vi iskrem og det er den aller beste iskremen jeg noen gang har smakt! Jeg tok selvfølgelig jordbær pluss blir bobblegum og en litt annen jordbær smak.

Etter på gikk vi videre til en Strand som det var seler på, og senere på kvelden så badet vi der og det var utrolig deilig og få badet seg litt. Når vi hadde vert på stranden en stund så gikk vi videre til et andre verdens krig museum, jeg satt egentlig bare på en benk sammen med Ida siden vi syns ikke det var det mest spennende.

Det var egentlig den dagen, siden på kvelden gikk vi bare på restaurant og litt forskjellig. Jeg syns Brixham var en av de kjekkeste plassene, så jeg stor koste meg der borte :-) Akkurat nå så er vi i Hastings, og dette er den siste plassen vi er før vi reiser hjem igjen. Jeg har masse og fortelle dere! Jeg er hjemme igjen på tirsdags kveld, da får dere se enda mer bilde og lignende, kanskje også en giveaway? ;)

Klem ♥

Hastings

17.07.2015, 00:20


// Mine nye header bilder, kommer på bloggen når headeren er klar.

Heisann folkens!

Det har vell vært litt lite blogging i det siste kan jeg si.. Men jeg har liksom enten ikke hatt noe bra internett eller så har det vært sene kvelder der jeg ikke har hatt motivasjon til å sette meg ned å blogge. Men nå er det ikke så lenge til vi skal reise hjemover og da blir bloggingen på topp igjen tenker jeg. Det er allerede en video på vei! Jeg skal bare sette på siste finish så skal dere få se den, husk og abonner meg på Youtube så får dere varsel når den er ute. I dag ankom vi Hastings det er en veldig fin by! Hvertfall til det jeg har sitt nå. Dette er den siste plassen vi skal være før vi sitter på fly hjem til Norge igjen, jeg kjenner at jeg savner senga mi hjemme og ikke snakk om Mico. Det er bare fem dager igjen og de skal jeg nyte, blir både shopping og bading egentlig litt av alt tenker jeg. Jeg har masse å fortelle dere så det er bare å vente i spenning. Jeg tror jeg sier godnatt for i kveld, så må dere ha en fin sommer videre ♥

First impression - Engelsk godteri

13.07.2015, 10:00

Heia folkens!

I dag er det endelig tid for en video, når jeg og Ida var i London så handlet vi inn litt snop så vi kunne lage en first impression til dere. Jeg har flere ganger fått forespørsler om meg og Ida kunne lage en video sammen, men Ida har ikke villet før nå så her er den! Jeg håper dere liker den, det ble veldig fort redigering. Gjerne fortell meg om du vil ha flere videoer med meg og Ida, hadde vert kjekt å få vite.

London

11.07.2015, 00:27

Heisann!

oii, jeg kjenner det er deilig å sette seg foran pcen igjen og blogge! Jeg ser at folk har begynt å lengte etter innlegg fra London, og det er nå de kommer. Jeg har ikke hatt så bra tilgang til internett. Jeg hadde bare internett i lobbyen på sist hotell i London, og nå er vi i akkurat kommet til Bath. Jeg har hvertfall hatt noen fantastiske dager i London! Vi kom ned på kvelden på Tirsdag, så var det egentlig rett i seng siden vi hadde hatt en litt lang reise og alle var trøtte. Neste dag ble det shopping (oxford street), mat, London brigde og mye mer. Den ant siste dagen vår tok vi resten av shopping i Oxford street, mat, big ben, london eye og mye mer. Vi tok også en sykkel taxi greier ned til big ben og det var utrolig morsomt.

I dag så har vi egentlig bare kjørt bil ned mot sør England og er i Bath som jeg nevnte litt tidligere. Men før vi begynte å kjøre så var jeg, Ida, Caroline, Karoline, faren til Ida og faren min i et spøkelsehus! Jeg må si at det ikke var det beste jeg har vert i, men jeg ble jo selvfølgelig redd. Vi skulle egentlig i London dungeon, men det var så utrolig langt vekke fra der vi var så da gikk vi heller i the london bridge experience. Jeg må bare si at jeg har hatt noen fantastiske dager i London, og det har vert så utrolig kjekt! Under her får dere se noen bilder, jeg holder også på med noen videoer til dere. Nå skal jeg kose meg videre i England!

Klem Therese.

Fakta om meg

09.07.2015, 16:00

- Nå jeg var liten ønsket jeg å bli politi, det var min største drøm.

- Når jeg også var liten så klippet jeg alltid av alt håret på barbie dukkene mine! Jeg lekte alltid frisør med de, så damene ble til menn.

- Jeg lekte med barbie helt til jeg var 10-11 år, elsket barbie! Jeg syns fortsatt barbie filmene er kjekke haha.

 - Favoritt frukten min er vannmelon og annanas, og favoritt bæret mitt er jordbær.

- Jeg har lyst å holde på med bloggen så lenge jeg har mulighet til det.

- Jeg sliter med uren hud, men det positive er at det begynne å bli bedre! Jeg tror det er bedre til etter sommeren.

- Favoritt byen min er Bergen, og jeg har lyst å flytte der til når jeg er voksen.

- Jeg har lyst å bli frisør når jeg er voksen, jeg elsker å dille med håret til folk og mitt. Jeg har stor interesse innen for sminke og hår.

- Jeg fikk interesse for sminke på grunn av Milena, og nå elsker jeg sminke.

- Jeg er egentlig veldig barnslig, folk syns jeg er fjortis men viss du virkelig blir kjent med meg så ser du at jeg faktisk er barnslig haha!

- Før så farget jeg øyenbryna syyyyyykt sterke, og nå når jeg ser tilbake så spyr jeg nesten av de.

- Jeg har lyst og farge håret før jeg begynner på ungdomskolen, blondt altså men en litt annen farge.

- Jeg skal begynne i 8b til høsten, når jeg begynner på ungdomskolen.

- Jeg har en kjæreste som heter Adlan, mange som lurer på dette visst.

- Jeg tar meg utrolig mye i håret! Det har jeg til og med fått kommentarer på.

- Jeg tar aldri til meg hat, siden jeg leser alltid de fine kommentarene jeg får fra mine fantastiske lesere så sletter jeg de stygge (får sjeldent da).

- Jeg har natt bøyle i tillegg til reguleringen, på grunn av at jeg har utrolig mye overbitt. Jeg hater den da off.

Sånn dette var noen fakta dere kanskje ikke visste om meg! Jeg håper virkelig dere likte dette innlegget, og forresten jeg koser meg her nede i England! 

Ønsker du flere sånne innlegg som dette?

New in from Romwe

07.07.2015, 15:00

// sponset

Hei folkens!

Nå er jeg sikkert allerede på vei til London, men i går så fikk jeg noen nye super fine ting fra Romwe. Jeg gledet meg utrolig mye til denne pakken, siden jeg trengte virkelig en ny veske til vi skulle reise og jeg hadde flaks med at den kom på mandagen! Jeg fikk et sett eller en lignende jumpsuit med ananaser på, den var utrolig søt. Dere kunne vinne den i summer giveawayen som jeg hadde i juni. Den var litt for stor for meg men jeg vokser nok inn i den. Jeg fikk også en kjole som var utrolig fin, jeg hadde et brunt belte fra før så passet utrolig fint sammen med denne kjolen! Jeg anbefaler dere alle disse plaggene, i'm in love ^^ Jeg anbefaler virkelig Romwe som jeg har sagt før til dere, det er en av mine favoritt sider i år. Det er billig og helt trygt og bestille der!

HER // finner dere dette utrolig søte settet, passer veldig bra til sommeren ikke sant?

HER // finner dere denne super søte kjolen! Jeg syns denne var veldig søt på :)

HER // finner dere denne super lekre vesken! Jeg er helt forelsket i denne, og denne er min nye favoritt!

Hva syns dere om det jeg fikk denne gangen?

Ha en fin sommer videre folkens!

Nesten klar for avreise

06.07.2015, 16:58

Heisann!

Woho, i morgen reiser jeg til England! Jeg kjenner det skal bli deilig å reise litt. Dette blir min aller første gang i England så dette skal bli bra tror jeg. Har hørt så utrolig masse bra om England/London så jeg gleder meg utrolig mye. Vi skal aller først være tre dager i London, så leier vi bil og kjører videre til Sør England. Jeg gleder meg mest til London akkurat nå tror jeg, men jeg tror det blir kjekt i Sør England også. Det er nå alltid kjekt med ferie, uansett hvor du er vel? I dag blir det vel masse pakking, og litt forskjellig så er ikke så mye spennende å blogge om i dag. Jeg er nesten ferdig med pakkinga.

Jeg kommer til å blogge i England også, men det er bare når jeg får tid. Jeg kommer til å ha to videoer derfra, en Vlog, og en my trip to England. Viss dere ønsker innkjøps video når jeg har kommet hjem så skrik ut så lager jeg det til dere. Jeg orker ikke å lage da viss ingen ønsker det. Viss det er noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om når jeg er der nede si i fra så skal jeg få fikset det. Jeg skal prøve å få blogget så mye som mulig. 

Akkurat nå så kjenner jeg er skikkelig klar til å reise! Vi reiser til stavanger (sola) i morgen for å ta fly videre til London. Neste gang dere hører fra meg er jeg nok på flyplassen klar til å fly til London. Gleder meg så utrolig mye woho!

Hvor skal du i sommer eller har du vert på ferie?

Caseapp - iphonedeksel

05.07.2015, 14:59

// Samarbeid med Caseapp.no

Heisann folkes!

Det er vel ikke bare jeg som elsker å ha fine iphonedeksler på telefonen? Jeg har iphone 6 og jeg syns at det er utrolig vanskelig å finne fine/søte iphonedeksler til den. Det har kanskje dere andre som også har iphone 6 merket. Jeg leter ofte etter noen typisk meg iphonedeksler eller noen jeg liker, men jeg syns alltid det er så vanskelig. Men for noen dager oppdaget jeg caseapp! Der kan du designe dine helt egne iphonedeksler! Jeg syns det er utrolig kult! Du lager på en måte mote for din lille egen, hvor tøft er ikke det? Du kan både lage til iphone, samsung galaxy, macbook, ipad og ipod. Jeg syns siden er utrolig kul, og det er helt trygt å bestille og prisen er bra for det du får. Det er super enkelt og bestille og designe dine egne cover eller iphonedeksel.

Jeg har fått en rabattkode til mine kjære lesere, den gjelder i en uke fra jeg poster dette innlegget. Viss dere bruker denne koden her "SORENES20" da får dere 20% på det dere bestiller, bare  viss dere bruker koden "SORENES20". Jeg anbefaler dere virkelig Caseapp.no sin side, lag dine egne super kule iphonedeksler folkens!

Summer outfit

04.07.2015, 16:33

Topp: Bikbok

Skjørt: Guess / USA

Smykket: glitter

Sko: Fancy / Sparkjøp

// Milena som har lagd rastafletter

Heia. Tusentakk for et supert liveshow! Det var utrolig kjekt å få snakke med dere på en litt andelleders måte, det var mange aktive som stilte spørsmål. Vi ringte til og med noen av dere, og det var kjempe kjekt å snakke med dere. Men vertfall i går var jeg i selskap hos Elisabeth hun som også overnattet hos meg til i dag, Milena overnattet også og det ble en laaang natt må jeg si. Vi gjorde masse kjekt, Vi hadde jo vert i selskap før så når vi kom hjem koset vi bare oss å slappet av. I selskapet padlet vi kano, badet, grillet og mye mer. Viss dere vil ha flere liveshow så skrik ut! Senere i dag så skal jeg overnatte hos Madelen, så kommer sikkert noen bilder derfra i morgen. Gleder meg til å se hun igjen, lenge siden nå føler jeg hehe.

Ha en strålende Lørdag alle sammen!

LIVESHOW MED MILENA

03.07.2015, 22:02

Heisann folkens!

Jeg og Milena har lenge hatt planer om liveshow nå, og nå skjer det! Still masse spørsmål i kommentarfeltet så svarer vi på det liveshowet! Vi svarer på alle mulige spørsmål, still både til meg og Milena eller til oss begge. TRYKK HER FOR OG KOMMER TIL LIVESHOWET. Kan være at du må downloade appen (YouNow) for og se det på mobil/ipad, men vertfall heter Theresesorenes/#Theresesorenes da. Viss det er skjer noe gale med showet, så skriv det til oss i kommentarfeltet. ENJOY. 

MY NIGHT ROUTINE

03.07.2015, 17:00

Heisann!

I dag kommer den en video, siden det ikke kom noen på Onsdagen. Denne videoen er utrolig etterspurt, så derfor håper jeg dere liker denne. Viss dere vil se morgen routinen min også, så sjekk ut kanalen min HER så finner dere den. Jeg håper virkelig dere liker den, gjerne abonner på kanalen min også.

Husk å sett på best mulig kvalitet, det gjør dere på det lille tannhjulet i høyre hjørne.

Summer feeling

02.07.2015, 13:40

Heisann folkens!

Jeg beklager for at jeg ikke kom med noe "skikkelig" blogginnlegg i går, men jeg følte jeg trengte den dagen på å slappe av i går. Jeg var sammen med Ida i går som dere kanskje skjønte viss dere følger meg på Instagram (@Theresesorenes). Jeg bare orket ikke å blogge i går, siden det var et helt utrolig vær ute! Derfor ville jeg bruker dagen til noe annet, Jeg koset meg vertfall utrolig mye! Det var derfor det ikke kom noe video i går, men det kommer en kanskje i morgen.

I dag skal jeg nyte dagen, det er fortsatt utrolig fint vær her men det er bare at det er litt vind men det er fortsatt varmt. Jeg har endelig fått sommerfølelsen som jeg har ventet på hehe. Det er bare å nyte dagene så lenge vi har fint vær, det er ikke ofte det er så bra vær her jeg bur. Jeg har nettopp tatt meg en god dusj, nå skal jeg skjære opp vannmelon å gå på terrassen å se på serie og egentlig bare slappe av og nyte dagen! Håper dere får en fantastisk dag, elsker dere!

DREAMING...

01.07.2015, 13:00