hits

Gleder meg

29.08.2014, 16:16

Heii.

I dag skal jeg jo sova hos ida hele helga! Og jeg gleder meg utrolig mye, så det er egentlig det jeg kommer til og blogge om i helga. Foreldrene mine skal vekk, defor må jeg sove der. Men jeg har selvfølgeli lyst også da. Er ikke så lenge til jeg går opp til hun tror jeg.

 

Nå holder jeg på med og pakker, tar med meg sminke, tannbørste, hårbørste, klær og undertøy og toalettsaker osv.. Så tar jeg med meg litt penger, tilfelle vi skal noe (100kr) så tror jeg ikke at jeg trenger mere uten om mobilen og ipaden. Så da er jeg klar til og overnatte hos ida. Viss jeg har glemt noe kan jeg bare springe ned og hente det. Tar bare 2 min, vi er nesten naboer :)

 

Skal du overnatte hos noen i helga?

Klem therese.

Outfit of the day

28.08.2014, 15:56

Heii.

Nå har jeg tenkt til og ha outfit innlegg. Jeg har på meg de klærna, jeg kjøpte i går. Det er en jakke, som er litt varm.. Så er det en bukse, som er litt så blå aktig og til slutt en chrop top som jeg har under jakken. Jeg elsker de klærna ! Ble super fornøyd me de klærna. Håper du liker bildene.

Klem Therese.

Vidoe på vei

26.08.2014, 17:07

Heii.

Nå holder jeg på og lage en video til dere. Jeg tror jeg skal begyunne og lage en video hver uke. Sånn at det ikke bare blir innlegg hele tiden. I dag skal jeg kanskje på amanda med mamma. Siden jeg trenger nye gensere og ny BUKSE!

Men nå holder jeg på med og redigere en video, som jeg skal poste litt senere. Jeg skal lage roomtour video en gang, men jeg vill vente til jeg har ny tapet og litt sånt.. Når jeg redigerer videon, bruker jeg imovie og litt helium balloon. Viss jeg ikke er på ipqæaden bruker jeg imovie på macbooken til karoline. Gled dere til videoen.

Klem Therese

Outfit of the day

25.08.2014, 17:44

Heii.

Jeg tok bare noen enkle bilder, siden jeg er ikke helt i form.. Ser kansje ikke sånn ut på bildene. Men det viser ikke så mye at jeg har vondt i hode. Men jeg orket vertfall å bare knipse noen outfit bilder.

Det smykket jeg har på meg er fra hellas (fikk det av lara) toppen står det LOVE GUESS ROCK ON. Jeg elsker den toppen, jeg kjøpte den på guess i usa. Og den butikken hadde så mye fint! Og buksen skal jeg egentlig kaste, men jeg hadde ingen andre svarte bukser enn den, siden de andre er til vask :/

Så da måtte jeg bare ta den i dag. Skal kjøpe meg noen nye bukser da. Men den er vertfall fra Wow, og jeg kjøpte den på amanda sentere. Og så har jeg bare vanlig sminke på meg eller bare mascara. Siden alt det andre gikk vekk da vi badet på skolen. Håper dere liker bildene!

Klem Therese

Giveaway vinnerene♥

22.08.2014, 20:35

Heiii.

Nå skal jeg trekke vinnere av Giveawayen. Håper dere likte tingene jeg hadde kjøpt inn. Gratulerer så mye til dere som vant ! Og dere som ikke vant, tusen takk til alle dere som var med i konkurransen. Kjempe kjekt at så mange var med i den. Håper begge vinnerne, blir glade :) Neste giveaway blir i november- desember. Viss dere vill ha flere sånne giveawayer skriv det i kommentarfelte. Så kjøper jeg en støre neste gang.

Klem Therese! 

 

FØRSTE KAMPEN

20.08.2014, 21:18

Heii.

Deiligt og vinna mot vea! Vi vant 9-1, så vi kan si at vi knuste de. De var jo flinke, men vi bare skårte mer en de. Jeg kjedet meg utrolig mye i 2 omgang! Fikk nesten ingen ting og gjøre :/ men det er jo egentlig bare bra da. (Jeg er keeper)

 

I morgen, skal jeg prøve å få lagd spørsmålsrunden, men jeg skal bake til pappa siden han skal ha med seg muffins på jobben på fredag. Husker ikke va han skulle me de. Men jeg er vertfall førnøyd med og vinne første kampen i høst :)

 

Klem therese

 

Bilder fra i dag:

KAMP SENERE

20.08.2014, 13:58

Heii.

Senere i dag skal jeg spille fotball kamp :/ som dere vet er jeg ganske lei va fotball. Og skal slutte når sesongen er ferdig. Men jeg håper selvfølgeli at vi vinner da, alltids kjekt og vinne. Tror vi skal spille mot vea. 2 andre i min klasse skal og slutte på fotball, siden vi er lei av det..

Men jeg lurte på om det er noen spesielle innlegg dere vill ha av meg, gjesteblogger? Insipirasjon? Sminke collegtion? Hverdagen min? Kansje noe dere liker å lese om, blir veldig glade for tips, enten om video elle inlegg :) skla prøve og lage spørmsålsrunde del 2 imårå.

Kelm Theese

♥GIVEAWAY

19.08.2014, 19:07

Heii.

Alle mine fantastiske lesere! Nå har jeg tenkt til og ha en giveaway. Og den er ikke så stor, siden fikk ikke så mye tid til og finne giveaway osv.. Håper dere vill være med og liker det jeg har kjøpt til giveaway, og netse gang blir den litt større! Jeg trekker 2 vinnere. (forresten jeg venter fortsatt på strikkene til de armbondene, til de som vant den konkurransen jeg hadde sist) 

Klem Therese

Dette må dere gjøre:

1.Følge meg på Instagram @Theresesorenes 

2. Skrive din favoritt baby lips, i kommentarfelte.

3. I kommentarfelte må du skrive instagramen din.

1.Plassen

2.Plassen!

 

 


 

 

♥BESØK

17.08.2014, 18:34

Heii.

I dag har mico hatt beøsk av mammen sin, som heter embla og de som eide mico før var her og. Mico ble kjempe glad når han såg embla. Etter embla og eierne hennes hadde kjørt, gikk jeg ned på romme og fortsatte med og se på pll (pretty little liares) seasong 5.

 

Det er sikkelig spennede! Når jeg har begyuunt og se på en episode så må jeg barre se mer! Viss dere ikke har sitt det blr dere begyunne og se på det. Er en av de beste sereiene jeg noen gang sitt.

 

Klem Therese

header?

13.08.2014, 15:13

heii.

Nå kan du for bestemme hvilken jeg skal ha til header, for jeg klarer ikke og bestemme meg.. Det enste dere trenger og gjøre er og skrive hvilken dere liker best så ser jeg hva dere har skrevet om de, dere kan selv prøve og lage en viss dere vil. Kan sende dere bildene viss dere trenger de. Jeg har funnet et design jeg skal prøve på bloggen snart og se om det passer sammen med headeren :) størrelsen på headeren er 1060x424. E-posten min er: Theresesorenes02@hotmail.com

Klem Therese
♥CUPCAKES/MUFFINS

11.08.2014, 20:34

Heii.

I dag lagde meg og erik noen cupcakes og noen muffins. Vi brukte bare en enkel oppskrift siden vi hadde ikke så god tid+ vi måtte være stille. Siden mammen min sov (hun skal på jobb) men de ble super bra! Vi lagde en kjempe gul krem, siden det er sommer. Og vi brukte silikon former isteden for vanlige papir former, siden da renner det alltid ut noen, og blir ødelagte. Så brukte vi ikke så mye oppskrift. Vi bare såg va vi trengte og tok litt av hvert oppi bollen :)

Vi brukte:

Mel

Sukker

Bakepulver

Melk

Kakopulver

Smør

(Husker ikke hvor mye vi tok av hver ting)

 

Klem Therese

♥SEINT

09.08.2014, 22:37

Heii.

I dag ble det ganske seine innlegg jer, siden jeg har glemt ut bloggen litt i dag. Pappa hadde bursdag så vi har hatt besøk i dag osv.. Så holder pappa på med og motere senga mi :) han er snart ferdig med den. Kommer bilder seinere i kveld. Åsåå kom jeg nettopp ut av bobble badet.

Klem Therese

Gamle senga mi.

♥VINNERENE AV KONKURRANSEN

08.08.2014, 21:31

Heii.

Nå har jeg endelig kåret vinnerne. Det kan ta noen uker for dere 3 får armbåndene deres, siden jeg må bestille strikkene først :) Så jeg gir de til dere når jeg er ferdige med de. Gratulerer til dere 3, som vant. Jeg trakk på lapper sånn at det skulle være rettferdig. Å til dere som ikke vant, tusen takk for at dere var med på konkurransen min 

Klem Therese♥

1.plassen vinner: 3 armbånd, snop, en overraskelese

2.plassen vinner: 2 armbånd, litt snop, en liten overraskelse

3.plassen vinner: 1 armbånd og litt snop.
♥OUTFIT

08.08.2014, 18:42

Heii.

Nå har jeg tenkt til og ha et Outfit innlegg, siden nå er det en stund siden jeg har hatt outfit innlegg. Men vertfall i dag har jeg hatt på meg en rosa shorts og en T-shorte fra Guess (usa) som har på en måte en sløyfe bak på ryggen. Den er veldig fin på ! så har jeg på meg et smykke fra girl:it som du måtte lage selv. øredobbene mine og ringen er fra en butikk som jeg ikke husker helt hva den heter, men det var vertfall i Usa. Så har jeg bare laget en helt normal flette. håper dere liker Outfiten min♥

Klem Therese
♥BRYNA MINE

07.08.2014, 21:26

Heii.

Nå har jeg endelig fått til og fikse brynene mine. Jeg elsker de nå. Syns de har blitt mye finere etter jeg begyunnte å sminke de og nappe de. Jeg bruker en øyenbryns kost og et øyenbryns pudder. Eller va jeg skal kalle det ^^

 

Men jeg er vertfall super førynøyd me de. Du ser det ikke så super bra på bilde. Men de er penere i virkligheten syns jeg da. Håper dere har en fantastisk kveld videre i dag.

 

Klem Therese

♥NYDELIG SANG

07.08.2014, 19:41

Heii.

I går viste ida meg en nydelig sang! elsker den for og si den sånn. Den handler om at du ikke trenger og bruke sminke for og bli likt eller være fin. For du er fin som du er. Hun som synger er utrolig fin og synger kjempe fint, og det er faktisk sant det hun synger at du trenger ikke å bruke masse sminke for og se fin ut, selv om jeg bruker sminke, for og se penere ut. Så er den sangen faktisk sann. Jeg syns denne sangen er helt nydelig, ikke bare at den handler om det, men sangen er også veldig fin. Så jeg tenkte og dele den med dere. Håper dere og liker den sånn så jeg liker den.

Klem Therese
♥IDA

07.08.2014, 17:18

Heii.

I går overnatter jeg hos ida. Vi hdde det veldig kjekt og morsomt. Vi var ganske sent oppe. Vi såg medt på pretty little liares, og spiste chips å snop osv... Vi danset faktisk (bare for tull)

 

I dag skal vi lage sjokolade drink og ver litt ute viss det slutter og regne. Også skal vi kansje se en film og kose oss :)

 

Klem Therese

♥ENDA FLERE!

06.08.2014, 17:49

Heii.

Meg og milena tok litt bilder i dag og vi ^^ jeg ble mer fornøyd me de i går, men jeg ble akkuratt ikke missfornøyd med disse da. Men vi har vertfall kost oss utrolig masse sammen! Vi har nesten ikke sove, for og si det sånn haah.

 

Vi hørte på masse musikk og ledde oss i hel, og vi skypet med noen. Og sminket vi oss og tok masse bilder! Det kjekeste var jo og ta bilder såklart!

 

Klem Therese

Stående bilder:

♥PHOTOSHOOT

05.08.2014, 21:45

Heii.

Nå har jeg endelig fått ny header/profilbilde! og jeg er kjempe fornøyd. Håper dere også liker den da :) Jeg tok noen andre bilder i tillegg og, jeg ble faktisk ganske fornøyd med bildene, er ikke så ofte jeg blir så fornøyd, men i dag ble jeg det. Vi tok egentlig ikke så mange bilde, men de jeg har til header er favorittene mine. Viss dere vill kan dere prøve og lage en header og sende den til meg på kik: theresesorens eller på hotmailen min "Tassen75@hotmail.com" <3 Men er ikke sikkert jeg bytter, spørs om jeg liker den. 

Klem Therese

Stående bilder:

 

 

 

 

♥OVERNATTING

05.08.2014, 14:30

Heii.

I dag våknet jeg til mange kommentarter! Og det er kjempe kjekt at så mange er med i konkurransen :)

 

I dag skal Milena sove over hos meg, og jeg gleder jeg meg masse til. Jeg har savnet hun kjempe masse. Følelsom om jeg ikke har sitt henne på 1000 år.

 

Alltid når hun er her så pleier jeg å få ny header hehe, så jeg tror jeg skal prøve å få ny header siden, jeg er utrolig lei av den jeg har nå! Har hatt den siden våren..

 

Jeg har og tenkt til og ha en annein konkurranse+giveaway, men jeg skal vente me de til jeg er ferdig med denne. Å viss dere har forslag til konkurranse så bare kommenter det i kommentarfelte :)

 

Klem Therese.

♥KONKURRANSE

04.08.2014, 13:19

Heii.

 

Nå har jeg tenkt til og ha en liten konkurranse før jeg skal ha giveawyaen. Giveawayaen har jeg tenkt til og vente litt med, til jeg har flere lesere :)

 

Denne konkurransen er ikke så stor, siden det er den første. Jeg kjøpte noe i usa, som jeg laget armbond av. De ble ganske kule å ha på. Enten på foten elle på handa. Og jeg trekker 1-3vinnere, spørs hvor mange som er med. Jeg har flere fargen en de på bilde.

 

Du TRENGER bare og skrive 3-4 favoritt fargene dine i kommentarfelte og kik/instagramen eller snapchaten din i kommentarfele. Du kan velge hvilket mønster av de 2.

 

Favoritt fargene du skriver kommer på armbåndet + du får me noe snop i tilegg, men det er en overraskelse :) lykke til.

 

Klem Therese

 

♥INNKJØP FRA USA

04.08.2014, 08:58

Heii.

Nå fikk jeg laget videoen, som jeg lovet. Kjøpte ganske masse i usa, ble veldig fornøyd med innkjøpene mine! håper dere liker videoen <3

Klem Therese