hits

My outfit of the day

31.08.2015, 17:17

Skinnjakke: Bikbok

Genser: Bikbok

Bukse: Bikbok

Sko: Romwe.com (sponset)


Håper dere har hatt en utrolig fin dag alle sammen! ♥

OUT IN THE SUN

30.08.2015, 16:32

Heisann!

I dag har det vært en helt fantastisk dag ute! Det har vært et utrolig fint vær, som det enda er. Jeg skal være ute å nye været i dag, jeg har også planer om å spille inn noen videoer til kanalen for neste uke. Til nå har jeg vært ute med Mico en god stund, det er så utrolig kjekt å være ute med han når sola skinner. I morgen er det tilbake på skolen igjen og en ny uke! Jeg håper virkelig at været holder seg til i morgen også.

Jeg fikk jo ikke blogget om hva jeg var på i går, så det tenkte jeg å fortelle dere om i dagens innlegg. Jeg var nemlig på konsert til de fantastiske tvillingene Marcus og Martinus. Det var konserten til Oasen storsenter. Jeg gikk sammen med Frida venninnen min fra Bergen. Det var så utrolig godt å se hun igjen, har savnet hun utrolig mye! Marcus og Martinus hadde en super konsert, hvertfall så lenge den varte. Siden teknikken sviktet etter 2-3 sanger måtte de desverre avlyse hele konserten.

Men vi fikk heldigvis møte de på signeringen da. De var noen super herlige gutter! De har også en utrolig stemme begge to. Jeg møtte også en del blogglesere og det er utrolig kjekt når dere kommer bort å hilser og tar bilder med meg! Dere er fantastiske. Jeg har også laget en vlog fra dagen i går som kommer på tirsdag! Da har dere noe å glede dere til.

Hvordan er været hos dere?

Klem Therese.

10 tips til skolen - video

29.08.2015, 09:07

Heisann igjen folkens.

I dag er det lørdag og det betyr ny video! Denne gangen ble det en "10 tips til skolen", det er ikke den mest spennende videoen jeg har hatt. Men på tirsdag kommer det en veldig kjekk video som jeg tror dere vil like veldig godt. Jeg håper også dere liker denne, og kanskje får litt tips til skolen som du får bruk for! Gjerne dra å abonner på kanalen min HER, det hadde jeg settet uendelig stor pris på. Gjerne legg igjen en stor tommel opp på videoene mine også!

Husk å sett på best mulig kvalitet på videoen! 

Autumn wanties

28.08.2015, 16:17

Mørke grå genser HER // Vinrød genser HER uten hals // Dongeri bukse HER uten hull // Mørke grå genser HER med hals // Vinrød genser HER med hals // Joggebukse HER // Hvit skjerf HER // Dongeri bukse HER med hull // Lyse grå genser HER med hals.

Wææ, tenk det nærmer seg høst allerede! Det er helt utrolig hvor fort tiden egentlig går, pustelig var sommeren over for i år. Jeg savner sommeren allerede (hehe). Jeg kunne godt hatt en litt lengre sommer, med masse sol! Jeg elsker nå sol og varme! I dag har jeg kikket på en del Bikbok klær, som jeg tenkte jeg kunne lage en collage av som jeg har gjort også. Der ser dere en del av klærne som jeg har som wanties i denne høsten. Jeg elsker virkelig å kjøpe nye klær til alle årstiden, der utrolig kjekt (hehe). Så jeg gleder meg masse til å kjøpe inn nye klær til høsten, vet ikke enda når det blir. Men det får nok dere en oppdatering om. Jeg håper dere får en super fin dag!

Likte du collagen jeg lagde av mine autumn wanties?

Klem Therese.

Nytt fra Shein

27.08.2015, 17:09

sponset klær


HER - finner dere leopard kjolen, som jeg fikk fra Shein i dag!


HER -finner dere denne super fine cardigan.

Heisann dere.

I dag mottok jeg nok en pakke fra Shein, super kjekt å få en pakke fra de nok en gang. Denne gangen fikk jeg en cardigan/jakke fra de som var grå, den var litt for stor for meg.. Men jeg kan nok vokse meg inn i den. (?) Jeg syns hvertfall den var utrolig pen! Den var også veldig behagelig på, og fargen var også veldig fin og basic. Denne likte jeg utrolig godt, uten om at den er litt for stor.

Jeg fikk også en lignende kjole, jeg har faktisk en lik bare den har et annet design på. Jeg har en fra Wow, og jeg digger disse kjolene utrolig mye! Derfor måtte jeg bare ha meg noen flere, jeg har faktisk forelsket meg i disse kjolene fortiden.  Ikke sant de er tøffe på? Det syns hvertfall jeg. Denne jeg fikk fra Shein er også utrolig tøff! Jeg digger jo leopard mønster på klær, så denne passet meg perfekt. Jeg ble utrolig fornøyd. Det er ingen ting å klage på her. Denne kan jeg si på handa på hjerte å si at jeg elsker. (hehe)

Kunne du tenkt deg noen av disse plaggene? Hva syns du om de?

Klem Therese.

Ny almankk

26.08.2015, 16:18

sponset almankk

Heisann igjen folkens.

I dag har jeg hatt en veldig rolig dag, jeg har redigert litt på en video, som kommer på Lørdag! Jeg har også filmet inn noen videoer til neste uke. Jeg skulle egentlig poste et 3 outfits for school i dag, men selvfølgelig begynner det å hølje ned regn da jeg er på vei ut dørene.. typsik. Jeg får nok ta det en dag det er penere vær, regn er virkelig et mareritt for en blogger! Da må du liksom holde deg innedørs med bilder, det er alltid best ute syns hvertfall jeg!

Men gjett hva jeg fikk i posten i dag da, jeg fikk almanakken min! Jeg har enda ikke skrevet på bloggen her hvem som vant konkurransen min, og det var en jente som heter Elise. Jeg gjorde det offiselt på instagram, med en gang vinneren var kåret. Jeg ble utrolig fornøyd med min almankk, så viss du er usikker på om du skal kjøpe eller ikke så anbefaler jeg deg. De hjelper deg utrolig mye til å passe på for eksempel når en prøve er, kanskje om lesker osv. PERFEKT FOR SKOLEN/JOBB. Jeg skriver også hva jeg skal blogge om de forskjellige dagene, for å kunne spare litt tid. 

Jeg tror jeg kommer til å få bruk for min almankk en god del videre i år. Noe som jeg også syns var super bra med personlig almankk sin side er at du kan bestemme når almankken din skal ha startmåned. genialt. Det er også super fint at du kan deisgne den helt selv, jeg fant en qoute til baksiden om livet og lagde en collage til fremsiden. Jeg brukte en app som heter Phonto på telefonen. For dere som lurer har jeg størrelsen medium, det er en utrolig fin størrelse og passelig. Jeg er virkelig forelsket i min almankk hehe.

 

Hva syns du om min almanakk? Har du en selv fra personlig almankk?

Klem Therese ♥

Hverdags sminke - video

25.08.2015, 19:11

Hallo alle sammen!

I dag er det jo Tirsdag og det er på tide med en ny video. Denne videoen er utrolig etterspurt! Derfor tenkte jeg å poste i dag, jeg håper virkelig dere liker den. Jeg tar gjerne i mot video forslag til neste uke, viss dere har noen da. Husk jeg lager videoer hver Tirsdag og Lørdag nå! Gjerne dra å abonner på kanalen min også, det hadde jeg settet utrolig stor pris på. HER finner dere kanalen min.

Husk og sett på best mulig kvalitet på videoen.

New in from Romwe (!!)

25.08.2015, 16:57

sponset

Hallo alle sammen!

Gjett hva! Jeg fikk nok en gang en pakke fra Romwe! Denne gangen var jeg også utrolig fornøyd, men jeg er kanskje mest fornøyd med denne pakken til nå (?). Jeg ble hertfall utrolig glad! Det ble jeg. Jeg fikk kjempe masse fint, denne gangen har jeg testet de litt ut litt mer så derfor kan jeg fortelle litt mer til dere. Det jeg fikk denne gangen er et sett med sminkekoster i en annen fagre, stilig farge! Jeg fikk også et par sko som jeg har forelsket meg i og kommer til å blir brukt super mye hos meg! Jeg fikk også en super pen.

HER finner dere disse sminkekostene - Disse har jeg fra før av som jeg også har fått fra Romwe. De er ikke de beste viss jeg skal være helt ærlig! Men de funker veldig bra, det er noen av kostene som jeg føler "spiser" opp produktet. Men mange av de funker helt supert, og jeg bruker super mange av de til hverdag. Jeg kan absolutt anbefale de til noen nybegynner med sminke, som bare ønsker seg et sett så er dette supert å bar teste ut. Det er jo forskjellig til hva en person syns da. Det er jo tross alt 32 (!!!!!!) koster. hvorfor ikke liksom? Jeg har hvertfall vært ganske fornøyd med disse.

HER finner dere disse tøffe skoene - Disse brukte jeg faktisk på skolen. Jeg trodde faktisk ikke at jeg skulle bli så fornøyd med disse, men de er så elsk i virkeligheten. De var utrolig tøffe! Spesielt til det jeg hadde på meg i dag, syns hvertfall jeg. Alle har jo en forskjellig smak. Men jeg syns hvertfall disse var veldig behagelige å gå i, jeg likte faktisk disse bedre en de jeg fikk sist gang. Disse hadde mye bedre stoff osv inne i skoen. Jeg likte også utrolig godt designet på skoen. De er også utrolig høye, så nå er jeg noen cm høyere (haha!).


HER finner dere denne pene kjolen! - Jeg syns denne kjolen var utrolig pen, men det som jeg syns var litt minus er at den er litt gjennomsiktig.. Jeg er ikke så fan av sånne kjoler som er gjennomsiktige så andre kan se hele bh'en osv. Men den var utrooolig pen, det skal de ha! Jeg kommer nok til å få bruk for denne videre, kanskje i et selskap? eller lignende. Jeg forelsket meg helt i designet på den! (omg).

Håper du fant noe du likte!

Klem Therese ♥

GIVEAWAY

24.08.2015, 16:14

Heisann igjen folkens!

Leste du overskriften? Ja, gjorde du det? Da har du kanskje lest at jeg skal ha en giveaway i dag! Det er ikke så alt for lenge siden sist konkurranse, men jeg tenkte å sette i gang en ny en. Jeg var jo i England i sommer, i mens jeg var der kjøpte jeg inn en del ting til en konkurranse. Det tenkte jeg å bruke i en giveaway, som dere finner i denne. Jeg håper så mange av dere ønsker å delta! Denne konkurransen foregår også på instagram (@Theresesorenes). Viss du ikke har Instagram kan du kanskje låne en av foreldrene dine eller noen andre du kjenner?

Det der kan vinne ser dere enkelt å greit på bilde. Men hvertfall det dere kan vinne er: En genser fra Shein som jeg elsker og har selv, en tørr sjampo fra batiste, et deksel for iphone 6, fake negler fra Primark, to leppestifter fra Primark, fake vipper fra Primark, en sminkebag fra Primark, et set som inneholder: Bodymist, lipgloss og en showergel. Viss dette er noe dere ønsker å vinne så er det bare å melde de på! Jeg frakter også, men KUN i Norge.

ALT DU TRENGER Å GJØRE FOR Å DELTA ER:

1. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget med. Husk å ha med kontaktinformasjon som e-mail eller IG bruker.

2. Følge meg på instagram så klart! Der heter jeg @Theresesorenes.

3. Repost det samme bilde som jeg postet på instagram via giveaway som jeg har settet i gang med hashtaggen #Theresesgiveaway.

Har du privatbruker på instagram, så send bevis på direktemelding på ig at du har postet bilde på din ig bruker.

Jeg trekker vinneren på Onsdag neste uke! Altså Onsdag 2.september.


Lykke til alle sammen!

Klem Therese ♥

Tilbake til hverdagen

23.08.2015, 16:54

Heisann igjen folkens!

I morgen blir det på en måte helt tilbake til hverdagen, siden sist uke var det bare to skole dager. Men i morgen begynner vi på fullt, jeg kan ikke si at jeg gleder meg så utrolig mye til skolen og lekser. Men vennene mine der i mot, er jeg veldig gira på å se de igjen etter denne korte helga. Jeg har jo sett en del av de i helga også, men alltid godt å se de igjen, eller hva? Jeg skal faktisk ha videoer hver Tiirsdag og Lørdag fremover, jeg ska hvertfall prøve!

Jeg skal prøve å få fart på Youtuben min så derfor bestemte jeg meg for å legge ut videoer hver Tirsdag og Lørdag. Det tror jeg faktisk blir veldig bra! Siden dere ønsker flere videoer, og jeg syns det bare er super gøy å spille inn videoer å redigere. Nå har dere noe å glede dere til hver Tirsdag og Lørdag! I dag skal jeg faktisk spille inn en del videoer til dere, jeg har allerede spilt inn en hverdags sminkevideo siden den er veldig ettrspurt hos dere. Jeg har også tatt noen screenshouts i videoen som dere ser bilder av i dette innlegget. Det er også helt utorlig nydelig vær ute, derfor skal jeg ta meg en is og sitte ute å nyte været. 

Ha en utrolig nydelig Søndag! ♥

er here like gira som meg på flere videoer i uken?

Klem Therese.

Dagens spørsmål

22.08.2015, 18:16

Hallo alle sammen!

I dag har jeg tenkt å ha dagens spørsmål siden det er god stund siden jeg svarte på spørsmål sist? Jeg spurte hvertfall dere på instagram (@theresesorenes) om dere hadde noen spørsmål til meg, og det hadde selvfølgelig. Jeg håper dere får svar på det dere ønsker, og gjerne kommenter om du vil ha svar på noe som jeg kanskje tar med i neste innlegg som dette♥

- Hvem er dine favoritt youtubere og bloggere?

svar: Min favoritt youtuber er Celine Karine, jeg virkelig digger videoene hennes. Min favoritt blogger er veldig mange egentlig, siden jeg liker å lese om veldig mye forskjellig.

- Hva syns du om marcus og martinus?

svar: Dette har jeg svart på en god del ganger før, men jeg svarer igjen. De er noen herlige gutter, og har et utrolig talent! Beundrer de utrolig mye, de er så utrolig søte og flinke. Jeg skjønner utrolig godt hvorfor de har så mye fans.

- Hva er det gøyeste med å ha blogg?

svar: Det er så utrolig mye gøy med blogging, du får opplevd så utrolig mye. Du kan få mange herlige lesere, du får kontakt med andre. Men det kjekkeste jeg vet er når jeg får respons av dere! Det er så utrolig gøy. 

- Hva er favoritt merke ditt på klær?

svar: Jeg har ikke noe favoritt merke på klær.. Jeg kjøper bare det jeg liker!

- Hvilken klasse går du i?

svar: Jeg går i 8B.

/ messy hair today hehe.

- Hva fikk deg til å starte å blogge?

svar: Dette spørsmålet har jeg egentlig aldri et helt skikkelig svar på. Siden blogging var noe jeg starta veldig tidlig med så det er veldig vanskelig å huske tilbake til det.

- Når ble du mainer? (mainer: fansen til The Main Level)

svar: Jeg ble mainer sirka i Januar :) Det var først da jeg fikk høre om de og ble en stor fan!

- Er du åpen for å bli kjent med blogglesere?

svar: JA! Det er jeg så klart, men jeg har ikke alltid tid til å sitte å snakke med alle å svare alle. Det er utrolig mange som tror jeg ikke liker de fordi jeg ikke svarer, men det er bare fordi jeg kan virkelig ikke svare alle. Jeg får utrolig mange meldinger. Skulle ønske jeg kunne svare alle, men uansett så elsker jeg dere alle og setter pris på dere ♥

- Hvem er din aller bestevenn?

svar: Jeg har så utrolig mange gode venner, som jeg elsker over alt på jord ♥ Men de fleste vet nok at min aller aller beste venninne er Ida, hun er akkurat som søsteren jeg aldri fikk. Denne jenta elsker jeg virkelig over alt på jord! 

- Når begynte du å blogge?

svar: Denne bloggen har jeg hatt i et og et halvt år sirka. Blogging er fortsatt noe jeg brenner for, og elsker.

Klem Therese ♥

wii helg

21.08.2015, 16:54

Heisann folkens.

I dag er det endelig helg, veldig herlig selv om det ikke har vært så utrolig mye skole. Det var helt greit på skolen i dag, vi hadde en helt vanlig skoledag, Det er ikke så mye å fortelle om. I dag skal jeg ut å bade med noen venner fra klassen. Deretter skal jeg på overnatting med noen jenter fra klassen. Jeg gleder meg utrolig mye til å overnatte sammen med de. Det blir kjempe kjekt å bli mer kjent med de (Det er Frida som jeg kjenner fra før, Jeanett og Emma) De er noen herlige jenter ♥ Jeg tror det blir en fin dag/kveld, dere får sikkert høre mer om det i morgen! Jeg lurer og på hva dere syntes om videoen jeg lagde i går?

Ha en utrolig fin fredag alle sammen! (:


Hva skal du gjøre i dag?

Klem Therese.

BACK TO SCHOOL DIY

20.08.2015, 16:57

Heisann igjen folkens!

I dag hadde jeg min første skole dag, den var en helt grei dag. Det var ikke så masse å gjøre på skolen, men vi hadde noen leker for at alle skulle bli litt bedre kjent så hentet vi bøker osv. Det var utrolig godt å se alle igjen, har savnet mange av de utrolig masse! I dag skal jeg ikke gjøre så masse, skal egentlig bare ta bokbind på bøker å ta meg en tur ut kanskje. Dere husker vel at jeg har fortalt dere at jeg skulle ha en diy på bloggen? Men hvertfall her er den! Jeg håper dere liker den, og gjerne abonner på kanalen min HER. Det hadde jeg settet så utrolig stor pris, gjerne legg igjen en tommel opp også!

Husk å sett på best mulig kvalitet på videoen.

En solrik dag

19.08.2015, 18:46

Heisann igjen folkens!

I dag har jeg hatt en super fin dag med Julie, siden det er siste dagen før ferien tar slutt så tenkte vi å ha en fin dag sammen. Det er jo utrolig nydelig vær ute, derfor drog vi på stranda. Vi badet litt, men siden det var utrolig kaldt (hehe) så var vi ikke ute så utrolig lenge. Vi hadde også kjøpt oss noe godt på veien ned til stranda, så vi satt i noen timer og solet oss å koste oss. Etter det var vi egentlig bare litt hos meg, før Julie skulle hjem over igjen. Men nå går vi i parallell klasse sammen så nå får jeg vært med hun litt oftere, savner veldig mye da vi var naboer.

Nå skal jeg egentlig bare sette meg ned å se videre på Teen wolf, jeg er helt hektet på dette nå! Det er så utrolig kjekt, jeg har sett  på det før men da syns jeg det var kjedelig men nå er det helt elsk. Når jeg har sett noen episoder, så skal jeg gjøre alt klar til skolen før jeg går i seng. Gleder meg utrolig masse til å se alle vennene mine igjen! Det er en god stund siden sist jeg så de./  Forresten ble bare mobilbilde i dag dessverre. Jeg glemte tilfeldigvis kamera hjemme.

Håper dere også hadde en super fin dag!

Klem Therese.

10 ting som får meg til å smile!

18.08.2015, 16:24

Hei igjen folkens!

Jeg fikk for en liten stund siden et forslag av en leser om å lage et innlegg der jeg skriver ti ting som får meg til å smile! Det er jo et supert forslag, derfor bestemte jeg meg for å lage det i dag til dere. Kanskje du også kjenner deg igjen i noe av dette jeg skriver? Da må du gjerne fortelle det i kommentarfeltet, eller kanskje du har noe helt annet du begynner å smile av, fortell meg! :) Det er så kjekt å lese kommentarene dere legger igjen.

Venner - Vennene mine får meg alltid til å smile uansett hvilket humør jeg er! Da mener jeg uansett. De vet akkurat hvordan de skal få meg til å smile.

Familie - Familie er vel noe som får alle menneske glade og smilende? Familie er jo noe som alltid setter pris på den du er, og er alltid glad i deg uansett hva.

Komplimenter - Alle mennesker blir vel glade og begynner å smile da de får komplimenter? ? Det gjør hvertfall jeg! Det er så utrolig godt å få noen komplimenter av og til, men du må alltid være god til å ta de i mot. 

Musikk - Musikk får meg alltid til å smile, spesielt viss du setter deg godt til rette og setter på favoritt sangen din også synger du med! Da får jeg hvertfall frem et skikkelig smil :) No music, no life. right?

Mico - Denne skjønningen her får meg alltid til å smile, det er nesten umulig og bli sint på denne karen. (haha!)  For eksempel når jeg kommer hjem fra skolen, så er det alltid så godt å komme inn dørene til denne søtnosen. Når jeg er med han også, blir jeg skikkelig glad og når du klemmer han er det nesten som du aldri vil slippe.


DERE! - wow, dere får meg alltid til å smile alltid. Dere sender meg mange kjempe koselige meldinger/videoer som får meg alltid til å smile. Dere er virkelig de beste leserne en blogger kan få! Jeg blir så utrolig glad da dere sender meg forskjellige meldinger/edits/tegninger dere har tegnet av meg/ videoer dere har laget osv. Dere lyser virkelig opp dagen min!

Videoer/hjelper andre - Jeg ser ofte på facebook, sånne videoer der noen for eksempel hjelper et dyr! Det er kanskje hjemmeløs, også er det noen som hjelper dyret. Jeg blir så utrolig glad av det, at jeg begynner å smile til topp til tå. 

Når jeg får noe til - Jeg er vel ikke den enste som begynner å smile når vi får noe til som vi har jobbet hardt før? Når jeg har jobbet skikkelig hardt for noe og faktisk får de til, da er smilet mitt på sin plass.

Sommer - Sommer er en tid du får masse tid sammen med venner, kan være ute å bade og ikke minst spise masse is og mye mer! Sommeren gjør meg utrolig glad hvertfall, får tilbringt masse tid med de du er glad i.

Gjøre noe du elsker - Når du driver med noe som du elsker å holde på med, så smiler du jo alltid og er glad! For eksempel når jeg lager videoer eller blogger, så smiler jeg jo alltid og er glad fordi det er noe jeg elsker å gjøre! 

Kjente du deg igjen av noe det jeg skrev?

Klem Therese ♥

Inspirasjon

17.08.2015, 18:34I´m in love with We heart it ♥ Jeg virkelig elsker We heart it,  er det et sted jeg finner inspirasjonen min fra så er det her! Alle bildene i collagen som jeg har laget her, de er hentet fra We heart it. Dere ser jo egentlig hvor nydelige bilder man finner der! Har du ikke sjekket det ut enda, anbefaler jeg deg å laste ned appen. Jeg lover deg at det ender opp med at, du sitter på we heart it 24/7. (haha!) I dag har jeg bare tenkt å ta dagen med ro, siden i dag føler jeg egentlig ikke for å gjøre noe stort.

Jeg skal skrive et par innlegg, siden dere har sendt inn en del forslag på snapchaten min (Theresesblogg). Dere andre må også gjerne legge meg til, dere er helt herlige! Tusen takk for alle de koselige snappene jeg får av dere :) Har jeg en dårlig dag, så er det bare å se på snappene deres så smiler jeg med en gang ♥ 

Hva har du gjort i dag? Når begynner du på skolen?

Klem Therese! 

Back To School Haul

17.08.2015, 14:06

Hallo!

I dag er det enda en video, det kommer til å komme to videoer denne uken! Woho, er ikke det bra? Dere har jo ønsket flere videoer, så da tenke jeg å ha to back to school videoer denne uken. Jeg håper virkelig dere liker videoen, og gjerne dra å abonner på kanalen min HER. Det hadde betydd utrolig masse for meg, dere får også varsel når jeg laster opp videoer der.

Jeg prøver å være så aktiv som mulig på Youtube, når skolen starter igjen begynner jeg med faste dager også. Jeg begynner forresten på skolen på Torsdag for dere som lurer på det. Dere som begynte på skolen i dag, håper dere hadde en super fin dag! Gjerne fortell om dagen din i kommentarfelte, og gjerne skriv hvilken klasse :)

Husk og sett på best mulig kvalitet på videoen! Det gjør dere på det lille tannhjulet i hjørnet.

Skole start snart? og ny video!

16.08.2015, 15:45

Heisann.

Jeg vet det er ganske mange som begynner på skolen i morgen, så derfor kommer det en back to school haul i morgen, som visst mange gleder seg til. Jeg er ganske nok fornøyd med denne videoen, spesielt introen så legg merke til den i morgen! Jeg har funnet mange tøffe måter å redigere på nå, jeg gleder meg egentlig bare mer og mer til å vise dere videoene mine til dere.

Jeg begynner ikke på skolen før på torsdag, så jeg kan forsatt ta det med ro. Men jeg skal legge meg tidlig hele denne uken, også stå opp tidlig siden det er skole rett rundt hjørnet! Jeg gru/gleder meg til skolen som jeg har sagt før, skal vi så utrolig kjekt å se venner igjen og bli bedre kjent med de jeg kom i klasse med.

Jo, også kommer det også en back to school diy på torsdag! Jeg gleder meg utrolig mye til å vise dere den også, bare å vente i spenning. Jeg er også litt lei meg for at back to school videoene kommer denne uka vi begynner på skolen, men jeg har ikke fått kjøpt inn ting før i denne helgen her. Det er derfor de kommer til sent. Men jaja.

Her ser dere se litt screenshouts av videoen min ♥:  

Gleder du deg til videoen som kommer i morgen?

Klem Therese ♥

Snapchat q&a del to!

15.08.2015, 13:00

Heiisann!

Jippi, i dag er det endelig tid for en ny video. Jeg har endelig funnet ut litt nye måter å redigere på, jeg ser selv også at videoene mine begynner å kommer seg etter hvert. Denne videoen her har vært veldig etterspurt på snapchaten min (Theresesblogg). Jeg har sikkert svart tusen ganger at den kommer ut så kjapt som mulig, og det betyr vel bare at dere har gledet dere veldig mye til denne videoen? Jeg syns hvertfall denne videoen var super kjekk å spille inn, så håper jeg den er minst like morsom å se på. Jeg må også bare si, tusen takk for alle koselige snappene jeg får av dere! Dere er virkelig best. Kos dere med videoen ♥ 

Gjerne abonner meg på youtube også! HER.  Husk å sett på best mulig kvalitet på videoen.

Back to school

14.08.2015, 17:57

/ reklame

Heisann!

ææ, tenk nå er sommerferien snart over! Jeg kunne helt ærlig hatt en mye lengre ferie, men det skal nå bli godt å se venner igjen også da. Jeg kjenner det skal bli godt å se alle vennene mine igjen, har ikke vært så mye med de sommer føler jeg. Jeg kjenner at jeg gru/gleder meg litt til skolen, men det føler jeg alltid at jeg gjør da. I dag tenkte jeg å ha et lite back to school innlegg siden mange av dere begynner på skolen på mandag, der du får se litt klær fra Romwe! Kanskje du bestiller noe, så får du helt nye klær til skolen! Jeg syns det alltid er kjekt å ha nye klær til skolen, og kunne føle seg litt ekstra pen!

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Håper du fant noe du likte :)

Klem Therese ♥

Todays outfit

13.08.2015, 17:26

Genser: Bikbok

Sko: Romwe (sponset)

Shorts: H&M

Caps: Yanki


Heii alle sammen.

I DAG ER DET ENDELIG SOL!! Jippi, endelig en dag der jeg kan være ute å nyte dagen. Jeg følte skikkelig for et outfit innlegg i dag, på grunn av at jeg har forelsket meg totalt i denne genseren som jeg har på meg på bilde som jeg kjøpte på kvadrat på tirsdag. Ikke sant den er tøff? digger den ♥ I dag har jeg ikke all verdens store planer, har egentlig tenkt å bare ta meg en tur ut sammen med Mico (hunden min). Så får jeg egentlig se hva jeg finner på resten av dagen. Tenk det er bare en uke til skolen starter, sommeren går jo alt for fort syns jeg. Men det har nå vært en fin sommer. Håper dere også får en super fin dag!

Når begynner du igjen på skolen? Gleder du deg?

Klem Therese.

Nivea lip butter

12.08.2015, 14:00

/ reklame

Hallo.

For noen dager siden mottok jeg noen Nivea lip butters, nå har jeg helt ærlig forelsket meg inni de. Jeg har hørt så utrolig mye bra om de i sommer, også har jeg lenge ønsket å test de ut. Jeg var derfor så heldig og fikk sendt noen forskjellige lip butters. Jeg fikk vanilla&macadamia, blueberry blush, raspberry rose og coconut. Min favoritter er nok vanilla og coconut!

Jeg virkelig elsker lukten på de to, jeg elsker alt som har med vanilje/coconut, det er en helt herlig lukt! Jeg har også testet disse ut i noen dager og de funker utrolig bra! Det er virkelig en sommer godbit for leppene. Den nyeste lip butteren er coconut med søt kokossmak! Den er virkelig noe jeg har med meg over alt nå for tiden.

Har du ikke testet ut Nivea sin coconut lip butter enda? Da anbefaler jeg deg å løpe å kjøpe den, viss det er noe du ønsker å teste ut da selvfølgelig. Coconut  er kun tilgjengelig i et begrenset opplag våren og sommeren 2015. De tre andre har de alltid, Dere kan få tak i de på H&M og Nivea. Alle selges for en rimelig pris, 39 kr. Disse er virkelig et must haves for tiden hos meg :)

HER - HER - HER - HER

Har du testet de ut før? Skal du teste de ut?

Klem Therese ♥

New in - Romwe

11.08.2015, 12:00

HER kommer dere til jakken - HER kommer dere til buksen - HER kommer dere til skone

/ Sponset

Hei alle sammen! Jeg er nok i Stavanger på kvadrat å venter på The Main Level. Men hvertfall som dere kanskje forstod i overskriften så har jeg fått noen nye ting fra Romwe, jeg er veldig fornøyd. Jeg har gledet meg utrolig mye til denne pakken! Jeg fikk et par sko fra de, som jeg elsket! De er utrolig tøffe. Dette er mine nye favoritt sko faktisk, så godt falt de i smak hos meg :) Jeg fikk også et par jeans som jeg er sånn passelig fornøyd med, siden hullene er over knærne og ikke på. Det irriterer meg litt hehe, men den satt veldig pent på da! Til slutt fikk jeg også en super tøff jakke, og stoffet er et lignende type skinn tror jeg.

Hva likte du best her? Kunne du tenkt deg noe her?

Klem Therese ♥

Basic outfit

10.08.2015, 16:57

Hallo ♥

I dag har jeg egentlig bare tatt dagen med ro, siden var veldig trøtt i går og i dag. Jeg har egentlig sitt på pretty little liares i hele dag, så utrolig spennende her jeg har kommet til nå! Jeg har også forhånd publisert en del innlegg til dere som nå er klar, som dere får lese i løpet av uka. Jeg har også planlagt en del videoer til frem over, det er bare til å glede seg! Jeg har en del videoer på lur nå :) Jeg gleder meg masse til å spille de inn. Jeg har egentlig ikke gjort så mye mer en dette, så håper jeg dere får en super uke videre! 

Beste dagen i livet?!

09.08.2015, 22:25

Heisann folkens!

oi, føler det er lenge siden jeg har vært foran pcen og blogget for dere. Det siste innlegget var på torsdag, og det er en liten stund siden.. Jeg har nemlig vært litt opptatt i helgen, i går altså på Lørdag var den beste dagen i livet mitt sånn helt ærlig! Guess what? Jeg møtte The Main Level på Lørdag, endelig fikk jeg møtt de! Det har jeg ventet så utrolig lenge nå, dere som følger meg på instagram (@Theresesorenes) vet det nok allerede, har kommet ut en del bilder fra i går kveld på Etne marknaden. Det var ikke bare signering, det var er super konsert også! Guttene rocket virkelig scenen, og jeg stod på første rad. Den følelsen når idolene dine står rett foran ansiktet ditt, det er den beste følelsen en fangirl kan ha! mhm, jeg er mainer som vi fansen til The Main Level kaller oss. 

The Main Level består av Alexsander som vi kaller for Alex, Laurent og Sander. De er mest herlige guttene jeg har møtt noensinne! De er så utrolig snille mot fansen, gjør alt for de, de har utrolig god musikk og de kommer ut med et album i september. Gjett hvem som gleder seg! mhm Therese det. Dagen min i går var helt ærlig ubeskrivelig! Jeg fikk mange klemmer av de, autograf, bilde osv. Den enste grunnen til at jeg var på Etne marknaden var for å møte/konserten sin skyld hehe. Jeg møtte også mange herlige lesere fra bloggen også! Dere er virkelig helt herlige alle sammen ♥ Kjempe koselig å ta bilde med dere! 

Jeg tok dessverre ikke så mange bilder i går uten om med gutta, siden jeg ikke tok med meg kamera. Jeg ville egentlig bruke mest tid på Frida denne helgen, siden jeg overnattet på hytten til henne i helgen siden vi skulle på Etne marknaden derfor det ikke ble noe blogging også. 

(vil dere se videoer fra konserten som var fantastisk? følg fanbruker som jeg av de, som jeg styrer sammen med en jente som heter Andrine. Den heter @Themainlevel_fans)

Hihi, mitt favoritt bildene sammen med gutta mine ♥ Meg, Alex, Laurent og Sander. Elsker de så utrolig mye, at det ikke kan beskrives nesten ♥ (ble mobilbilder..)

herlige alex ♥

Har du aldri hørt musikken deres før? HER finner du deres nyeste singel My Girl som er min favoritt sang. HER, HER, HER finner dere tre andre :) Forresten er mange som har spurt meg om jeg skal på kvadrat på tirsdag siden The Main Level skal ha konsert der. Jeg skal kanskje viss jeg får et ja fra foreldrene mine siden det er et godt stykke herfra. Men jeg har så utrolig lyst å møte de igjen, så viss jeg får lov så drar jeg selvfølgelig! skal du? 

Klem Therese.

7 second challenge

06.08.2015, 14:47

Heisann!

I dag syns jeg det er på tide med en ny video til dere, jeg føler det er lenge siden sist men det er ikke så lenge siden da. Men hvert fall når Milena var her, så bestemte vi oss jo for å lage en video til dere. Da bestemte vi oss for å lage en 7 second challenge, ble ikke den beste videoen men det er hvert fall noe! Jeg håper dere liker videoen, og gjerne legg igjen en kommentar om hvilke andre challenger dere ønsker. Jeg hadde også settet stor pris på om du hadde tatt deg tid å abonnere på kanalen min HER.

Husk og sett videon på best mulig kvalitet, på det lille hjulet i hjørne.

New in from Shein

05.08.2015, 13:00

/ Sponset

Hallo.

I går kom jeg hjem etter en god tur med Mico, var utrolig stygt vær ute! Det regnet så utrolig mye, kan ikke si at jeg smilte så mye da hehe. Men når jeg kom hjem så var det en pakke til meg fra Shein! Da fikk jeg smilet på plass igjen hehe. Woho, denne pakken har jeg vært utrolig spendt på og endelig kom den. Det ene jeg fikk er et sett altså to deler, det ene er en shorts med en topp og de to hører sammen. Dette settet har utrolig mange bloggere nå føler jeg, derfor måtte jeg bare teste det ut selv hehe! Det er var så utrolig behagelig sett, og utrolig fint med en fresh blå farge! Dette kommer til å bli masse brukt fremover kan jeg tenke meg, håper bare på mer sol nå, slik at jeg får brukt det siste delen av sommerferien.

Jeg fikk også en super herlig bukse! Jeg har fått en lignende før i hvit og det er en av mine favoritt bukser, så derfor måtte jeg bare ha meg en i svart også. Buksen er en ripped jeans, den har masse tøffe hull på seg, og jeg er helt forelsket i sånne bukser som dette. Dere har kanskje sitt at jeg liker veldig gått bukser med hull i. Jeg må bare si sånn som jeg har sagt før det er 110% trygt å bestille fra Shein, og jeg kan anbefale dere å sjekke ut nettbutikken deres! De har så utrolig masse stiligt.

HER / Jeg elsker denne her over alt på jord nå hehe! Dette er mitt favoritt plagg for tiden, dette settet kommer til å bli masse brukt fremover vedder jeg på!

HER / Hvor stilig er ikke denne buksen her da? Denne er så utrolig behagelig på, også ser den jo helt fantastisk på! Bedre blir det ikke hehe.

Klem ♥

KONKURRANSE: VINN EN PERSONLIGALMANAKK

04.08.2015, 13:00

/ Samarbeid med Personligalmanakk.com 

Heisann alle sammen!

I samarbeid med personligalmanakk så skal jeg holde en konkurranse for dere, der en heldig av dere kan vinne en almanakk hos personligalmanakk! Denne konkurranse har jeg valgt å holde på instagram kontoen min (@Theresesorenes). Viss det har seg sånn at du ikke har noe instagram konto, så kan du sikekrt spørre foreldrene dine viss de har om du kan få delta på deres. Denne konkurranse vil dere ikke gå glipp av! Jeg tror dette er den kuleste eller beste konkurranse hit til.

Hos personligalmanakk kan du designe din helt egen almanakk, hvor tøft er ikke det? Det er ikke noe vanskelig å designe disse almanakkene, jeg har selv prøvd flere ganger å designe en og det er super enkelt. Det er en steg for steg guide, så jeg tror en hver person kan klare dette. Dere kan velge forside, innhold og bakside helt selv, da kan du lage den til din helt egen spesielle almanakk! Nå er det jo starks skole start da kan du jo bruke den til skoledagbok, for og organisere deg til skolen osv. Noe annet som også er ganske bra er at du kan velge start dato helt selv, etter det går den 1 år fremover. Høres ikke dette veldig bra ut?

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å MELDE DEG PÅ:

- Følge @Personligalmanakk og meg @Theresesorenes på Instagram.

- Reposter bilde under her på Instagram med hashtaggen #Theresesorenespersonligalmanakk og tagge @Personligalmanakk og meg @Theresesorenes.

HUSK: og ha med kontakt informasjon, så derfor skriv e-post adressen deres under bildet dere repostet.

/ Bilder fra Instagramen deres!

Er det noe du lurer på om Personligalmanakk? Da kan du kontakte personligalmanakk flere steder enten på Facebook HER, Instagram HER, og mailen deres er camilla@personligalmanakk.com eller info@personligalmanakk.com ♥ Håper så mange av dere deltar på konkurransen min sammen med Personligalmanakk.

Skal du melde deg på? :)

Sunday funday

02.08.2015, 17:14

Heiisann alle sammen ♥

I går hadde jeg overnatting av Milena til i dag, hun skal også sove over til i morgen. Det var så utrolig godt å se hun igjen fy søren, det var på tide! Det var en god stund siden sist vi overnattet hos hverandre, så nå når vi har fri så er det bare til og nyte det så lenge vi har ferie. Dere merket kanskje at vi har tatt litt bilder hehe, hva synes du? Jeg ble stor fornøyd med mange selv om det ble natt bilder, siden det var så past mørkt ute i går kveld. I går kveld så vi på youtube siden det er noe begge liker veldig godt, så var vi også veldig lenge oppe og gidde hverandre massasje haha. Vi har også gjort masse annet. I dag har vi tenkt å bruke litt av tiden på og lage videoer til dere, og ta bilder osv. Håper dere får en super fin Søndag ♥ 

New in from romwe

01.08.2015, 15:49

/ Sponset innlegg

Hallo alle sammen ♥

I går når jeg kom hjem fra bowlingen og dolly, så ventet det en pakke til meg fra Romwe woho! Jeg ble super fornøyd som alltid, fikk masse fint fra de som allitd. Jeg fikk to collage gensere, et sett sminke koster "igjen" og en utorlig behagelig bukse! Jeg har forelsket meg i denne buksen selv om den er helt basic men den er super behagelig å gå i. Jeg kan anbefale dere alle disse fire klessplaggene/sminke kostene jeg fikk, tror mange av dere hadde også likt disse. Som jeg har sagt før til dere det er helt 100% trygt å bestille fra Romwe.com, har flere venninner som har bestilt noe der og det har alltid endt opp med et smil.♥Buttons skinny denm leggings HER

´

♥ Floral crochet long sleeve sweatshirt HER

♥ Long sleeve letters print sweatshirt HER

♥ New professional makeup set HER