hits

Outfit of my day

29.09.2014, 21:26//Topp: H&M// Skjørt: H&M// Klokke: Ebay//

Super dag♥

29.09.2014, 15:20

Heii.

I går så hadde jeg jo besøk av kjæresten min, og det var første gang han var med jeg hjem. Han heter Håvard og går ikke på samme skole som meg, så jeg ser han ikke så ofte. Men han skal komme til meg i dag og før trening, og jeg gleder meg til og se han ! Og nå har vi jo blitt bedre kjent. Var litt kleint i går, siden det var første dagen han var hjemme hos meg.

Vi fant egentlig ikke på så super mye, men vi satt på en film oppe i stua. Siden jeg var alene hjemme, og da satt vi og en film og koste oss. Vi snakket og selvfølgelig, vi snakket utrolig lett sammen. Og det var ikke vanskelig og finne på noe og snakke om. Meg og Håvard hadde masse tilfelles, og det var super koselig og ha besøk av han.

 Bilder fra i går, de bildene jeg tok av meg.

Håper dere hadde en like strålende dag som meg i går, ble veldig trøtt i går så da orket jeg ikke og blogge så mye. Så håper det er ok, at jeg postet innlegget i dag. Elsker dere, og tusen takk til alle de fine direkte meldingene jeg fikk i går på instagram ! Ble så utrolig glad og lese de ^^

Klem Therese.Outfit of my day

28.09.2014, 16:04

Heii.

I dag skal jeg får besøk av kjæresten min. Så da tenkte jeg og ha et outfit innlegg før han kommer. Han kommer ikke om så lenge. Kommer et innlegg i kveld og da.

Men i dag, ble jeg veldig fornøyd med anntrekket mit. Toppen fikk jeg av Frida i går, siden den hadde blitt for liten for hun. Og jeg elsket den! Toppen var blomstrete og buksen er mørke mørke blå. Så har jeg helt hvite sokker.

Håper dere liker bildene.

//sokker: addidas// bukse: wow // topp: Cubus // øyredobber: accessorize //

Bestfriends photoshoot

27.09.2014, 18:18

Madelen å frida

27.09.2014, 11:24

Heii.

I går kveld, fikk jeg ikke så mye tid til og blogge. Siden meg, Frida og Madelen fikk besøk av noen gutter fra klassen. Det var Andreas, Sjur og Vegard som kom til oss. Vi satt oss i sofaen og såg på idol, mens vi hadde nsp.

Vi har alltid nsp, når det kommer gutter. Det gjør det alltid, når vi får besøk av noen fra klassen. Og på kvelden sova jeg veldig fort, siden jeg var trøtt. Men det var ikke Madelen og Frida, så de var våkene.

Og i dag skal vi planlegge selskapet. Siden det ikke er lenge igjen til vi skal ha det. På fredag i denne uka som kommer skal vi ha det. Og vi gleder oss sikkelig mye! Så dag skal vi handle litt og planlegge musikk og va vi skal gjøre.

Klem Therese.

Overnatting

26.09.2014, 15:49

Heii.

I dag skal jeg sove hos frida hele helgen, og jeg jar gledet meg veldig lenge. Neste uke skal jeg, madelen og frida ha selskap i lag. Så da skal madelen og sove her, så skal vi sove i bobilen og planlegge selskapet. Vi skal ha hollywood party.

Madelen kommer litt senere, siden hun skulle spise middag og litt sånt med familien. Så vi gleder oss veldig mye til hun kommer. Jeg var med frida hjem etter skolen, siden jeg skal jo sove her hele helgen. Siden mamma og pappa er på kurs. Og jeg får ikke lov og være alene hjemme en hel helg.

Kommer flere innlegg innlegg sener ei helgen og i kveld. Ha en super dag dere og!

Klem Therese.

Hva skal jeg gjør?

25.09.2014, 19:42

Heii.

I dag har jeg hatt en super kjedelig dag viss jeg skal si det sånn. Har egentlig ikke gjort en dritt, viss jeg skal si det sånn. Enste jeg har gjort er å spise kake og ver med mamma siden hun har bursdag i dag! Så gratulerer med dagen mamma.

Jeg har også gjort lekser og slappet av med serie (pretty little liares) så har jeg vert mye på instagram, og svart mange på driecte meldinger og fanpager på ig. Veldig koseligt å se så mange fine kommentarer.

Med en gang jeg går inn på så er det alltid noen som har postet en fin kommentar, alltid koseligt og lese de. Og nå sitter jeg og hører på musikk og snakker med noen venner :) håper dere har hatt en mer spennede dag enn meg..

Hva har du gjort i dag?

Klem Therese.

Blogging

24.09.2014, 12:51

Heii.

I dag kommer det ikke til og bli så super mye blogging, siden jeg skal til odda for og spille fotball kamp. Og det tar ca 2 timer og kjøre.. Så da skal vi kjøre halv 4 i mini buss med laget mitt.

 

Og da kommer jeg sent hjem, men da kommer det er sent innlegg bare som dere vet det.. Åsså kommer jeg kanskje til og poste et innlegg på turen.

 

Kommer ikke video før i mårå. Siden fikk ikke tid i går, siden var så mye som skjedde i går. Men skal prøve og få laget den i mårå. Skal snart ha en må gjøre video her på bloggen også, siden var noen som ønsket seg det. Håper dere forstår.

 

Ønsk meg og laget mitt lykke til. Ha en fin dag dere også. Klem Therese.

Tirsdag

23.09.2014, 14:58

Heii.

Nå har nettopp kommet hjem fra skolen. Og skal snart poste en video på bloggen fra i går. Avslører ikke hvilken video det er. På skolen i dag, hadde vi en helt normal dag. Nå skal jeg snart ut og lufte mico så skal jeg lage meg noe mat.

Senere i dag skal jeg ta en jogge tur med mico opp på fjellet. Det er veldig lenge siden jeg har jogget, så jeg har tenkt og gjøre det i dag. Viss dere har video forslag til neste uke så bare kommenter. Ha en fin dag!

Klem Therese

Amanda

22.09.2014, 16:39

Heii.

I dag har jeg vert på amanda med Frida, Adlan og Andreas. Det var veldig kjekt. Meg og frida gikk bare rundt og shoppa klær og såg på sminke og sånt. Mens guttene bare gikk vekk haha.

 

Når meg og Frida var ferdig med og kjøpa klær og sånt så spanderte adlan og andreas frozen yoghurt på oss. De var utrolig gode! Er så glad for at frozen yoghurt har komt til amanda. Vi tok bussen hjem etter på. Og når skal jeg og frida på fotball trening :) håper dere hadde en fin dag :)

 

Klem Therese.

This is my outfit today

21.09.2014, 20:54

Babeluba

20.09.2014, 17:06

Heii.

I dag har jeg vert på babeluba med frida, andreas, vegard og senere på dagen var vi med en jente som het sara. Det var kjempe kjekt på babeluba.

 

Meg, Vegard, Andreas og Frida selte sånne armbond og figurer og vi kjente 600kr ca til sammen. Så delte vi det på 4 personer. Kjekt at så mange kjøpte av oss.

 

Vi var også i hoppeslottet haha. Syns det var veldig morsomt selv om det egentlig er for mindre enn oss. Vi gjorde mye annet også. Etter babeluba var ferdig så ble jeg me manma å pappa og handlet, det gjør vi enda. Akkuratt nå så er vi på coop obs å handler.

 

Hva har du gjort i helga?

Klem Therese.

Photoshoot med mico

19.09.2014, 17:25

Heii.

I dag har jeg tilbringt mye av tiden min sammen med mico, øve på triks og ta bilder med han. For han er jo en fantastisk modell. Elsker og ta bilder av han og sånt.

 

I dag øvde vi på "rull rundt" håper han klarer det snart uten min hjelp ^^ dette kan han: gi lab, sitt, dekk, stå på 2 bein og gå på 2 bein. Jeg syns han er veldig flink :)

 

Håper dere liker bildene, vi tok sammen og jeg tok av han. Viss du vill se flere bilder av han så gå på instagramen min (@theresesorenes)

 

Likte du bildene?

Klem Therese.

Helg helg

19.09.2014, 14:56

Heii.

Woho det er endelig fredag og vi har lang helg fra skolen, siden vi har planleggins dag på mandag. +det er babeluba i morgen ^^ gleder meg, til og være med vennene mine osv, og babeluba er veldig morsomt+ det er siste året. Siden vi går i 7 kl og det er 6-12 år.. Så da må vi jo kose oss exstra mye i morgen.

Og i dag har jeg bare lyst til og kose meg sikkelig, og ha det kjekt. Føler denne uka har vart mye lengre, men det har den jo ikke. Så det skal bli deiligt med en lang helg. Håper dere får en strålende helg.

Klem Therese

Outfit of my day

18.09.2014, 14:28

Heii.

I dag skal jeg ikke på fotball eller noe sånt som det, så jeg har tenkt og bruke dagen min på Mico, venner og slappe litt av og kose meg! Nå skal jeg ha et Outfit innlegg, siden jeg ikke hadde det i går som jeg egentlig skulle ha.

I dag har jeg på meg en vinrød bukse, med glidlås. T-shorta er kvit med svart skrift på "today i choose fun" jeg syns det var utrolig kul! Så har jeg en svart/blå jakke på meg, som passe bra sammme med anntrekket.

Likte du bildene?

Klem therese.

Topptur

17.09.2014, 14:05

Heii.

I dag har jeg gått topptur på alvanuten med kristine. Det er en kjapp tur så tar va 10-15 min å gå opp, veldig fin utsikt på fjelle. Når du går opp kan dere velge med og gå enten til valhest eller alvanut toppen.

Vi hadde me oss Mico, siden han er veldig glad i gå tur. Når vi gikk ned så gikk set utrolig raskt siden det bare er rett ned, når vi kom ned fra fjelle så gikk vi inn til meg og satte på en film :) ha en fin dag.

Klem Therese.

Outfit of my day

14.09.2014, 16:35

Heii.

Nå skal jeg ha outift innlegg nok en gang! I dag hadde jeg et anntrekk som jeg likte veldig godt selv. Og der er ganske sommerslig. På t-shorten står det sweetie på og den passer bra til de fleste anntrekk. Og shortsen er veldig kul syns jeg, den er lys og kul ! Fotogaf: ida.

Håper dere liker bildene.

Klem Therese

// t-shorte: Wow // shorts: zumiez (usa) // sko: converse //

Outfit of my day

13.09.2014, 12:46

Heii.

Nå har jeg begyunnt og ha gankse mange outfit innlegg på bloggen, og for og si det sånn så liker jeg det veldig godt selv. Jeg syns det antrekke er litt søtt selv, siden buksen er sånn baby rosa, og den blir veldig søt sammen med toppen.

I dag våknet jeg veldig tideligt, siden jeg fikk ikke til og sove lengre.. Håper dere liker bildene. Ble ikke så veldig fornøyd med bildene selv.

Klem Therese.

// bukse: Cubus // Topp: ? // jakke: Wow //

Outfit for school

12.09.2014, 07:44

Heii.

Siden jeg bare postet 1 innlegg i går, så tenkte jeg og ha et innlegg før jeg gikk på skolen. De 2 siste dagene så har jeg ikke fått fullt så god tid til å blogge :/

Håper dere liker bildene da. ( ikke så bra'e bilder elle fin bakrund.)

Klem therese

Jakke: wow // t-shorte: wow // bukse wow

Kvelden

11.09.2014, 14:09

Heii.

I går kveld fikk jeg ikke tid til og blogge, så da gjør jeg det nå. Jeg var med noen fra klassen, egentlig skulle jeg bare være med madelen. Men så ble Andreas og leon også med oss. Meg og Madelen var først i badehallen alene, og det super kjekt ! Og etter på var vi sammen med guttene. Vi bare snakket osv.. Helt til noen måtte hjem, så gikk resten og hjem. 

Før meg og Madelen hadde gått i badehallen, og pratet med guttene. Så gikk vi på en butikk for damer, og prøvde masse ikke fullt så fine klær. Og tok masse rare bilder.. Håper dere liker bildene da!

Har du gjort det før?

Klem Therese.
OUR KIDRAHUL

10.09.2014, 14:20

Heii.

I går viste Ida meg en helt nydelig sang, for og si det sånn så elsker jeg den sangen. De som synger den er Norske belieber's akkurat som meg. Jeg elsker jo Justin Bieber som de fleste vet, som leser bloggen min <3 Så Ida bare " Tror du kommer til og elske denne sangen " Så søkte jeg på den og den var het FANTASTISK. De jentene som synger i sangen er utrolig flinke, og har fine stemmer. De 2 sangene som er linket, er de samme men den ene er justin bieber med i (lyric) Jeg hører på den sangen hele tiden nå, jeg savner sånn konserten han hadde i Oslo, jeg var jo på den. Skulle ønske jeg kunne oppleve den igjen. Gjerne legg igjen en kommentar hva du synes om sangen !  Will always love u justin !

Hva syns du om sangen )

Klem Therese.

Musikk videoen:

 


Lyric med bilde og videoer av justin:

 
 

Outfit of my day

09.09.2014, 16:42

Heii.

På tide med et outfit innlegg igjen. Jeg syns outfit bilder er så utrolig gøy og ta. I dag hadde jeg et ganske enkelt antrekk på meg, siden når du våkner 07:00 på morgenen så er du veldig trøtt. Når jeg ser i klesskapet mitt, så sier jeg bare "Jeg må få kjøpe meg noen nye klær" Jeg trenger litt flere topper, jeg har vokst fra en det. Hvor klærna er fra står under bildene.

Klem Therese.

Topp: Wow // Bukse Wow // Øyredobber h&m //

TULLER DU ?!?

09.09.2014, 15:27

Heii.

1 uke siden så fikk jeg vite noe -.- som jeg ikke er glad for ! Jeg skal ha regulering, som jeg ikke har lyst på. Jeg var hos regulerings tannlegen, ville bare vente litt med og fortelle det. Jeg får bare håpe at jeg ikke har det så utrolig lenge, vill jo ha det minst mulig på tennene. Men det positive er at du får utrolig fine og beine tenner etter på, har en venninne som har hatt det og hun har utrolig pene tenner. Heldigvis er det ikke før i høst-ferien tann-legen tar på galskapen. Håper jeg ikke blir stygg med den greia på, men jeg er utrolig glad for at jeg ikke smiler med tenna til vanlig, jeg smiler med munnen. #Århh

Har du regulering?

Klem Therese
♥Bilderas

08.09.2014, 16:05

Heii. 

I dag har jeg vert på skolen og jeg var innom legen før jeg gikk på skolen. Etter skolen så gikk jeg rett hjem og slappet av, siden jeg fikk nesten ikke til og sove i går. Men jeg sovnet til slutt da. Når jeg kom hjem lagde jeg meg mat og smoothie. Jeg gikk ut for og ta noen bilder, Alltids kjekt og ta bilder. Så gikk jeg inn og gjorde lekser, vi hadde ikke så mye lekser i dag, siden jeg gjorde de fleste på skolen. 

I dag skal jeg på fotball trening og blogge så mye jeg får tid til. Tror jeg ikke klarer en dag uten og blogge. Akkurat nå så spiller eg The sims 3 på en familie som jeg lagde i går. Er utrolig lenge siden jeg har spilt det ! Siden jeg får aldri tid til det, så når jeg får tid til det så gjør jeg det.

Ha en fin dag! klem Therese.

 

Outfit of my day

07.09.2014, 14:18

Ønsker alle en super fin søndag videre!

 
Perfekte dagen

06.09.2014, 13:33

Heii. 

En perfekt lørdag, er den lørdag du bare kan slappe av hele dagen og kose deg! her er noen ting jeg pleier å gjøre på en perfekt dag, fks en lørdag ! i dag har jeg engentlig ikke tenkt til og gjøre så utrolig mye, får besøk av tanten min, onkelen min og søskenbarna mine senere i dag. Det kommer nok til og bli kjekt.

Klem Therese

♥ Joggebukse og en deillig t-shorte

♥ Noe sundt, vammelon eller jordbær

♥ Musikk og kanskje se en kjekk film

♥ Jordbær smoothie

♥ Bare sitte foran pcen og blogge

♥ Lese andre sine blogger

♥Lese noen blader du liker.
 
 

 

Today's outfit

04.09.2014, 16:51

Heii.

I dag valgte jeg bare et enkelt antrekk, siden jeg var utrolig trøtt i dag. Og jeg var sliten, og jeg skulle bare på skolen i dag. Jeg har en stripete genser fra L.O.G.G. Vet ikke hvilken butikk det er, siden jeg har fått den genseren. Og buksen er egentlig høg, med 3 knapper på, men jeg like ikke å vise det, og den er fra wow.

Solbrillene er også fra wow, viss dere har sitt de andre outfit innleggene mine, så er de fleste klærna fra wow. Håper dere liker bildene.

Vill du at jeg skal ha outfit innlegg oftere?

Klem Therese.

The winner's

03.09.2014, 20:22

Heii.

Nå har jeg trukket vinnerene av konkurransen jeg hadde nettopp+ jeg er ferdig med armbondene fra sist konk. Og tusen takk til alle som var med i konkurransen. Viss dere vill ha flere sånne konkurranser som sånn dette så kommenter "jaa"

 

Og jeg har trukket, siden det er rettferdigt. Men jeg har ikke laget video. Siden jeg er trøtt etter å ha komt hjem fra utsira nå. Men vinnerene er frida og christina. Jeg hadde bare 1 og 2 andre plass i denne gangen, siden det var 3 plass sist gang.

 

Gratulerer til dere 2 som vant, det forkjente dere begge 2. Kontakter dere på instagram :)

 

1.plassen: Frida (3 armbond og noen strikker)

2.plassen: christina (2 armbond og litt snop)

 

Klem Therese.

Dei er mine, har mange flere da!