hits

READY FOR BIRTHDAY PARTY

30.09.2015, 17:15

/ Vis dere har merket, så er kamera mitt i ustand derfor skal jeg levere det inn i dag så noen kan få se på det, derfor har det ikke kommet noen videoer denne uken. Jeg håper kamera mitt kommer snart tilbake og at det funker! Jeg bruker foreldrene mitt sitt kamera nå for tiden, så blir ikke så gode bilder.

Topp: Cubus

Skjørt: Tally WeijlHeisann!

I dag har en av verdens mest herligste jente bursdag! Nemlig min kjære bestevenninne Madelen ♥ Derfor vil jeg bare starte innlegget med, og si gratulerer med dagen kjære deg! Ha en utrolig fin dag sammen med venner og familie, vi har utrolig mange minner sammen og flere skal det bli. Jeg er utrolig glad i deg, og ikke minst stolt av å være din bestevenninne!

Ja, som dere kanskje har skjønt så skal jeg i bursdagsselskap til min venninne Madelen, og jeg gleder meg veldig mye! Jeg tror det blir en fin kveld, og vi kommer sikkert til å finne på en del kjekke ting! Det er egentlig ikke så mye å si, men jeg håper hvertfall dere har en fin uke videre! Og nei, for dere som lurer på om vi har ferie. Vi får høst ferie neste uke, gleder meg mye til ferie nå.

Klem Therese.

BLOGGTIPS

29.09.2015, 16:14

//  Dette er et repost innlegg, så dette har kanskje noen av dere lest før

Hola!

I dag har jeg tenkt å gi dere noen tips til dere som blogger, eller kanskje vurderer og lage seg en blogg. Jeg har en gang for lenge siden blogget om dette før, men det fristet bare å lage et nytt innlegg om dette. Jeg får en del spørsmål av andre hvordan de kan bli en flink blogger osv. Jeg sier ikke at jeg er en super god blogger, men jeg har fått spørsmål om dette. Derfor har jeg tenkt og gi tips til dere der ute som enten har nettopp laget dere blogg eller tenker på å lage dere blogg. Håper dere får noe ut av tipsene mine.

- VÆR DEG SELV. Jeg syns dette er utrolig viktig at du er deg selv når du gjør deg "offentlig". Derfor skriver jeg akkurat dette først, siden det er så viktig at du er deg selv. Jeg ser egentlig ikke vitsen med å ha en blogg viss du ikke kan være deg selv. Dette er rett og slett det viktigste.

- Blogg om det du interesserer deg for, viss du liker biler så blogger du jo om biler! Du blogger jo ikke bare om hunder bare for alle andre bloggere gjør dette. Du må jo gjøre bloggen din til din egen så derfor anbefaler jeg at du blogger om DINE interesserer og ikke alle andres.

- Varier bloggen din litt. Jeg anbefaler deg å ikke blogge om det samme hele tiden, dette kan bli veldig kjedelig for dine lesere viss du gjør det. Viss du foreksempel blogger om, sminke, sminke, sminke hele tiden så ender det opp med at leserne dine blir lei og ikke gidder å lese bloggen din mer.

- Ha en fin header og ikke ha alt for mye. Du bør også ha et ryddig og fint design på bloggen din, det blir så mye livligere å lese bloggen din da! 

- Sett deg mål! Jeg har sett noen bloggere som ikke gidder å blogge mer fordi det er bare 10stk så leser bloggen deres selv om du kanskje bare har blogget i en uke. Du må sette deg mål, ikke forvent at leserne bare flyr til deg på et "poff".

- Vær hyggelig mot leserne dine. Ingen gidder vel å lese en blogg der bloggeren gir rett og slett blaffen i leserne sine. Så alle sammen: vær hyggelig mot leserne dine, svar på kommentarer og spørsmål de kommer med. Du kan også av og til oppfylle ønskene som de kommer med til innlegg eller videoer.

- Viss du har til gang til å lage videoer, så gjør det! Leserne elsker virkelig videoer, det gjør hvertfall mine. Jeg startet noe som jeg liker å kalle "video - tirsdag, lørdag" og det har blitt veldig godt likt her på bloggen min, det kan jeg anbefale til dere andre bloggere også!

- Ta store, fine og lyse bilder! Du trenger ikke å kjøpe et kamera til dere tusen kroner med en gang. Jeg syns at Iphone bilder tar helt greie bilder, men kanskje kjøp et kamera til 300-700kr så du kan bruke i starten? Du kan kanskje senere investere i et speilreflekskamera.

Håper dere fikk noe ut av tipsene mine!

Klem Therese.

MONDAY OUTFIT

28.09.2015, 16:24

KJOLE: WOW

SKJORTE: MONKI

SKO: CONVERSE

SOKKER: NIKE

HÅPER ALLE HAR EN FIN UKE VIDERE! ♥

PLAKATER FRA DESENIO

27.09.2015, 19:01

sponset

Heisann folkens!

I helgen mottok jeg noen super fine plakater fra siden Desenio! De gjorde liksom den siste finishen på rommet mitt, de passet utrolig godt inn på rommet mitt også. Jeg valgte noen svart/hvit plakater, siden de passet best sammen med tapeten som jeg har på rommet mitt. Jeg har lenge vært på jakt etter noen plakter eller bilder som jeg kan pynte rommet mitt med, så nå fant jeg noe endelig! Jeg kan anbefale dere å sjekke ut siden til Desenio, viss du er på jakt etter noen bilder/plakater til å pynte rommet ditt med. 

Denne siden er veldig ny i Norge, og de har mange forskjellige plakater/bilde i utrolig mange størrelser! Derfor kan du bestille noen plakater/bilder som passer perfekt til ditt rom! Disse plakaten er også ikke så dyre, de aller fleste har en veldig rimelig pris. De har utrolig bra kvalitet på bildene/plakatene også! Jeg syns de var utrolig fine. Her finner dere plakatene til Desenio.

Her finner dere Grafiske plakater // disse to bildene/plakatene her er fra nettsiden deres, fine bilder/plakater ikke sant? Den under her, har jeg faktisk på veggen min akkurat nå! Jeg elsker det bilde siden den er så fin, og "qouten" som står på den er utrolig kul. 

Disse bildene kan hjelpe deg med å sette siste finish på rommet ditt, det jeg syns også selv er at disse bildene gjør rommet ditt litt mer sånn "inspo". Jeg tenker faktisk på we heart it når jeg ser sånne bilder som dette.

 

De tre bildene her har jeg valgt å henge opp under en hylle, siden denne veggen var absolutt helt tom før og den var veldig kjedelig så valgte jeg å henge disse tre der. Nå ser alt så mye bedre ut! Jeg likte disse tre bildene også veldig godt. Gjerne fortell hva du syns om de under her.

Ikke sant denne kysse munnen var tøff?! Jeg valgte å henge denne opp over den hyllen jeg har med sminkebordet, det så skikkelig tøft ut! Jeg syns denne fikk rommet mitt til å se så mye bedre ut. Denne var min favoritt av disse bildene/plakatene.

Så var det over til det aller siste bilde, denne her får jo kanskje humøret ditt litt opp også? Siden det står "shine like a diamond". Jeg valgte å henge denne over senga, siden da er den nesten det første jeg ser om morgenen. Her finner dere Diamant plakat.

Liker du å dekorere rommet ditt med bilder og andre forskjellige ting?

Klem Therese.

VLOG - FOLLOW ME ON A NORMAL DAY

26.09.2015, 19:23

Heisann folkens.

I dag er det jo lørdag, det betyr ny video her på bloggen og Youtube! Denne gangen ble det en helt vanlig vlog, så får dere se litt hva jeg gjør på en helt normal dag. Det er flere av dere som har ønsket flere vlogger, så derfor prøver jeg å vlogge når jeg skal gjøre noe gøy! Jeg håper dere liker videoen, gjerne dra å abonner på kanalen min HER!

 Hva syns du om vlogger?

Klem Therese.

FINALLY IT´S FRIDAY

25.09.2015, 16:00

/ sponset klær

Heisann dere.

I dag er det helg! Woho, så utrolig kjekt med helg nok en gang. Det er alltid kjekt med helg etter en lang skole uke! Da kan du koble helt vekk fra skolen og det er så deilig! I går kveld fikk jeg noen super fine plagg fra Shein. Helt siden i går kveld har jeg glist, haha! Jeg ble utrolig fornøyd med de plaggene jeg fikk fra de denne gangen.

De var utrolig fine alle sammen og denne gangen hadde alle utrolig bra kvalitet! Jeg ble faktisk veldig overrasket over denne pakken. Men jeg ble samtidig veldig fornøyd også. Alle disse plaggene kommer jeg til å få bruk for masse videre i høst. Dere skjønner godt at jeg er fornøyd, når dere leser videre i innlegget.

Viss du handler hos Shein, så får du fine klær for billige penger! Det er også 100% trygt å bestille hos de, så Shein er absolutt en side dere bør sjekke ut! Kanskje du finner noen fine klær til høsten?

Topp - Wow? ikke sant. Denne var så utrolig fin og den falt i smak hos meg med en gang. Jeg har gledet meg sånn til å få bruke denne toppen her! Den satt super fint på og den var samtidig veldig behagelig å ha på seg. Denne kan jeg anbefale til de fleste va dere! HER, finner dere den.

Skjorte - Skjorter er egentlig ikke min ting, men denne var utrolig tøff og fin på samtidig! Jeg likte denne utrolig godt og har ingenting negativt å si om denne. Det er en av de få skjortene jeg faktisk har blitt fornøyd med! Gjerne fortell meg hva du syns om denne. Jeg syns hvertfall den var veldig tøff på! HER, finner dere den.

Cardigan - Denne var så fin på! Denne likte jeg også super godt! (haha). Jeg er positivt overrasket over denne faktisk! Den er lett og fin på, og kan brukes til både hverdag og andre anledninger. Jeg digger også mønsteret på selve ermene. Jeg er veldig glad i sånt lignende mønster på klær, syns det er så tøft! HER, finner dere den.

Hva syns du om plaggene jeg fikk denne gangen?

Klem Therese.

inspirasjon for høsten

24.09.2015, 17:49

Heiiisann igjen folkens.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Det eneste jeg har gjort i dag er å bruke dagen på skole og blogg. Denne uken hadde vi en del lekser, så derfor skal jeg snart sette meg ned for å gjøre siste rest. Vi er nettopp ferdig med nasjonale prøver på skolen og det er så deilig å få det ut av tankene! Jeg har også planlagt noen innlegg til bloggen som kommer til å komme de neste dagene. Hva vil dere at jeg skal blogge om denne høsten?  Gjerne legg igjen en kommentar om hva du ønsker mer av på bloggen min denne høsten! Det er alltid kjekt å få noen ønsker fra dere. Innleggene er nå tross alt til dere.

Det er jo ikke så alt for lenge til høstferie nå heller! Det er en uke igjen i morgen. Kjenner det skal bli godt med en liten feire faktisk. (hehe) Jeg har ikke noen store planer i ferien, men det er alltid noe som dukker opp! Blir mye tid til venner. Dere ser kanskje at jeg har lagt med en collage om høsten med i innlegget? Jeg gleder meg faktisk til høsten, borsett fra regnet! Jeg elsker høsten siden høstfargene på klær osv er så utrolig fine! 

Hva gleder du deg mest til høsten? Gleder du deg til høstferien?

Klem Therese.

THE MYSTERY DRINK CHALLENGE

22.09.2015, 17:20

Heisann!

I dag er det jo tirsdag, og da er det ny video som vanlig. Denne videoen ble en challenge sammen med nydelige Emma! Denne videoen ble super morsom, og mange har gledet seg til denne videoen! Jeg håper den faller i smak hos dere. Gjerne dra å abonner på kanalen min på youtube, og legg igjen en tommel opp på videoene mine. HER, finner dere kanalen min.

Husk å sett videoen på best mulig kvalitet!


Hva syns dere om videoen? Ønsker dere flere challenger?

Klem Therese.

MOBBING ER IKKE OK.

21.09.2015, 19:14

/ Dette er et repost innlegg, siden jeg syns dette temaet er så pass viktig! Det kan godt være at noen av dere har lest dette innlegget før en gang på bloggen min.

I dag har jeg tenkt å ta opp noe utrolig viktig her på bloggen. Det er veldig sjeldent jeg har slike innlegg, Men jeg følte bare for å få ut litt tanker om dette emne nemlig "mobbing".

Har du noen gang hørt før at du er verdiløs, du er ikke fin, du hermer etter alle, du er ikke bra nok, du er stygg osv?. I dag er det 60.000 mennesker som blir mobbet i Norge, og det er et høyt tall det er jo helt sykt. Tanken på at noen mennesker ikke har det bra i det hele tatt er en vond følelse alle fortjener jo en sjangse alltid uasnett hva, mener hvert fall jeg. Jeg har aldri skjønt poenget med å mobbe en person, hva har mennesket gjort mot deg egentlig?

Viss du er mobberen, vil du være årsaken til at noen har det vondt, skader seg selv eller kanskje i værste fall tar sitt eget liv?. Hva får du egentlig ut av det?. Blir du et bedre menneske, blir du mer populær, får du bedre selvtillit, får du flere venner? Det er i hvertfall ikke noe du blir eller får. Du ødelegger fakitsk livet til den du mobber. Mobbing har skjedd så altfor mange ganger, desverre.

 

Viss verden hadde virkelig vert en drømme verden hadde det verken fantest mobbere eller mobbeoffer. Da hadde ingen trengt å komme gråtene hjem, grue seg til å gå på skole/jobb, drive med selskading, gråte seg i søvn og få dårlig selvtillit osv. Jeg kan nesten ikke tenke meg hvordan mobbeofferet har det, det må være en skikklig ekkel følelse. Det er jo faktisk noen som har tatt selvmord på grunn av mobbing, det er jo helt ekstremt.

Likosm bare tenk deg den følelsen og gå på skolen, og tenke på at du faktisk ikke er velkommen der, det må sikkert være den vondeste følelsen noen sinne. Vi som ikke har blitt mobbet kan sikkert nesten ikke tenke oss den følelsen oferet må ha. Jeg har aldri skjønt poenget med mobbing, og tror heller aldri jeg kommer til å gjøre det heller. Mobbing er noe jeg er ekstremt i mot, det er derfor jeg skriver dette innlegget og ønsker virklig at det skal bli en stopp på det. ALLE mennesker fortjener og ha et godt liv, og leve livet sitt uten bekymringer og vonde tanker hver dag. #stoppmobbing

Husk viss du kjenner noen som blir enten mobbet eller ser noen, så si alltid i fra til en person du stoler på! Du kan faktisk hjelpe offeret veldig mye, og faktisk få en stopp på det, det er så utrolig viktig!

New in from romwe (!!)

20.09.2015, 17:46

sponset

Heisann igjen folkens.

Jeg fikk en pakke fra Romwe på fredag, denne kom utrolig kjapt syns jeg! Jeg ble nok så fornøyd med denne pakken også. For de som ikke vet hva Romwe er for noe, så er det en super fin klessnettside som jeg anbefaler dere alle til å sjekke ut! De har masse bra, og alle klærne deres har rimlige priser. Noen av klærne er av bra kvalitet, mens noen er ikke av så bra kvalitet. Men de fleste er av god kvalitet. Det er også kjapp leveringstid syns hevrtfall jeg! Jeg er usikker på frakt, så det må dere nesten sjekke opp i selv. Romwe er ikke en norsk nettside, så derfor tar det ca 1-2uker før du får pakken i posten. Dere finner nettsiden HER.

Genseren - Denne ble jeg veldig glad i med en gang, sidne den var veldig fin! Den satt også ganske fint på, og den var ganske chill. Jeg elsker den rett og slett, denne genseren var skikkelig meg. Jeg kan anbefale den videre til dere. Den har også en ganske rimlig pris. HER, finner dere den.

Joggebuksen - DENNE VAR FANTASTISK! Denne hadde utrolig tøft design, og ikke minst stoffet var utrolig behagelig. Jeg har faktisk brukt den et par ganger allerede, og den har falt godt i smak hos meg. Denne kan jeg også anbefale til dere på det sterkeste. HER, finner dere den.

Boyfriend Jeans - Denne falt ikke så godt i smak hos meg, den var ikke helt meg. Alle har jo forskjellig smak, så kan godt være at noen av dere liker denne bedre enn meg. Den satt ikke så pent på meg heller, så det er også en av grunnene til at jeg ikke likte den så utrolig godt. HER, finner dere den.

Hva syns du plaggene jeg fikk denne gangen?

Klem Therese.

SVAR - SPØRSMÅLSRUNDE DEL 2

19.09.2015, 17:00

Heisann.

I dag er det lørdag! Betyr jo video sånn som tirsdag. Dette blir den siste spørsmålsrunde videoen, da blir det ikke noe spørsmåls runde neste uke. Da blir det tilbake til sminkevideoer, tags osv. Det tror jeg blir bra, kanskje du har et forslag til hvilken video jeg kan lage til dere? Da er det bare til å kommenetere i kommentarfeltet. Dere får også se den nye fargen min på håret mye bedre i denne videoen. Jeg håper dere liker videoen, og gjerne dra å abonner på kanalen min HER!

Fikk du svar på noe av det du lurte på i en av videoene?
Klem Therese.

BLONDINE IGJEN?!

18.09.2015, 18:36

Heisann folkens.

jippi, det er endelig helg og det skal bli en fin helg sammen med venner nok en gang. I dag skal jeg på overnatting sammen med mine to bestevenner fra trinnet, som jeg gleder meg mye til. Gjett hva jeg har gjort i dag da! Jeg har farget håret kaldt blondt, altså jeg er blondine igjen og har ikke det ekkle oransje håret etter ombren. Det var skikkelig herligt og få en opp friskning i håret, og denne gangen ønsket jeg det kaldt blondt. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Det ble en god forandring, men godt med en forandring av og til, ikke sant?

I morgen er det bursdag selskap til en annen venninne på trinnet som kommer til å bli kjempe gøy, det ser jeg frem til i morgen. Jeg tror det blir en veldig fin helg, sammen med mange kjekke folk! Jeg startet helgen fint da, ny friskt hår og overnatting med to av mine aller bestevenner. Dere kan gjerne fortelle meg hva dere skal i helgen i kommentarfeltet, alltid så kjekt å lese gjennom kommentarene deres ♥

Hva syns du om resultatet på håret?

Klem Therese.

TIPS - APPER

17.09.2015, 17:20

Heisann.

I dag har jeg tenkt å dele et tips med dere, denne gangen ble det et lite tips til anbefaling av apper til mobiler. Husk jeg har iPhone 6 (Apple) så er ikke sikkert disse appene er tilgjengelige på absolutt alle mobiler. Jeg har mange favoritt apper som jeg er hekta på. De har jeg lyst å dele med dere, dette er også et ganske etterspurt innlegg. Jeg håper dere liker innlegget og gjerne legg igjen en kommentar med dine favoritt apper. Det er veldig kjekt for meg å få noen anbefalinger også.

Instagram - De fleste av dere vet sikkert hva instagram er for noe, men det er hvertfall en bilde delings side. Jeg heter @Theresesorenes der, og der oppdaterer jeg mer om hverdagen min og når det er nye innlegg ute på bloggen. Jeg har også mer konkurranser der enn det jeg har på bloggen min. 

Spotify - Er du også en person som eeeeelsker musikk? Det er hvertfall jeg. Jeg klarer ikke å leve uten spotify, jeg hører 24/7 på spotify. Der kan du hvertfall høre på musikk og se hva vennene dine hører på osv. Dette er en veldig kjekk app, hehe.

We heart it - Det er en av mine favoritt apper, her finner jeg meste parten av inspirasjonen min. Dette er en helt fantastisk side som jeg ikke kan leve uten! Jeg finner alle bakgrunnene mine her, inspo bilder osv. Du finner alt på we heart it.

Shazam - Jeg har faktisk ikke hatt denne appen så lenge, men jeg liker den veldig godt! Dersom du hører en sang du ikke vet hva heter, så trykker du bare på "Touch to shazam" så finner appen sangen som spilles. Det er jo rett og slett genialt!

Instasize - Mange mange spør meg om hvordan jeg får hvit ramme rundt bilde/videoer, og da bruker jeg rett og slett instasize. Dette er en veldig enkel og grei app som de fleste får til tror jeg. Denne appen er fantastisk, jeg har alltid hvit ramme rundt bildene mine.

On the line - Dette er faktisk et spill, absolutt alle vennene mine er hektet på dette spillet. Jeg lastet dette ned i dag (hehe) og jeg er allerede hektet. Du skal holde deg innfor en linje (navnet sier nesten seg selv) også går du igjennom en bane. Dette anbefaler jeg til dere, jeg spiller sjeldent på mobilen men dette spillet var faktisk veldig kjekt.

Egg car - Haha, dette er også et spill. Jeg lastet dette også ned i dag.  Jeg har testet ut litt forskjellige spill i dag siden mange av dere har spurt meg om anbefalinger til spill. Dette spillet går ut på at du skal holde et egg bak på bilen din, så skal du gå gjennom en bane. Det er utrolig vanskelig å ikke miste egget! Du kan lett bli irritert over dette spillet.

Relook - Dette er en utrolig bra redigerings app! Jeg fant denne appen via Miriam Lie, sin "whats on my iphone video". Dere ser videoen HER, hun forklarer appen litt bedre enn meg, se videoen dersom du er intressert. Denne appen anbefaler jeg, men den koster penger. Du kan gjøre så mye på denne appen. Denne bruker jeg på instagram bildene mine.

After light - Denne koster også penger, men denne er absolutt verdt det! Denne appen har utrolig fine filter, du kan justere lyset og mye mer! Sjekk den ut, denne bruker jeg også alltid på instagram bildene mine.


Håper du fikk noen tips ut av dette innlegget? Hva er dine favoritt apper?

Klem Therese.

Nye klær fra Romwe (!!)

16.09.2015, 17:00

/ sponset

Hallo.

Har dere hatt en fin onsdag til nå eller? Det har hvertfall jeg. For noen dager siden fikk jeg også noe nytt fra romwe, jeg ble så stor fornøyd at jeg bare har gått rundt å glist. Det var nesten som julaften. (haha) Jeg kommer til å bruke de tingene jeg fikk veldig mye. Nå har jeg allerede testet ut alt og jeg kunne nesten ikke vært mer fornøyd. Denne pakken er jeg mest "imponert" over til nå, Romwe har mange fantastiske produkt og noen som ikke er fullt så bra. Men det har vel alle sider? Det er alltid noe som man ikke liker.

HER finner dere denne utrolig fine jakka! HER finner denne nydelige hvite buksen

Jakka: Jeg er så fornøyd med denne her at jeg nesten har bare lyst å skrike ut at jeg elsker den over alt på jord. Den har et fantastisk stoff som jeg bare har lyst å pakke meg inn. Jeg har faktisk ingen ting negativt å si om denne her. ANBEFALES på det høyeste.

Bukse: Når jeg først fikk denne her, så tenkte jeg bare "what?" den er jo utrolig stygg, men når jeg prøvde den på så var den jo helt himmelsk. Den satt helt fantastisk på og stoffet er ikke å klage på allikevel! Det eneste som plager meg er at den er litt gjennomsiktig på rumpa ellers er jeg veldig fornøyd. 

HER finner dere disse sminke kostene.

Sminkekostene: Ja, jeg har fått testet de ut og de funker bra. De spiser hvertfall ikke opp produktet. De hårer litt da og det er et litt minus, men de kan brukes. Jeg er fornøyd med de, og "hallo de er rosa folkens"! Se på den fargen, jeg elsker den!

Hva syns du om de jeg fikk fra de denne gangen? Kunne du tenkt et innlegg der jeg viser mine romwe favoritter?

Klem Therese.

SVAR - SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

15.09.2015, 17:52

Heisann folkens. 

I dag er det tirsdag, som betyr ny video til dere! Jeg så når den var ferdig filmet inn at kvaliteten av elendig, men jeg var "syk" når jeg filmet den inn så da ble det litt fort gjort.  Den neste videoen blir mye bedre får vi håpe. Dere hører nå hva jeg sier, så det er det viktigste siden det er en spørsmålsrunde. Jeg håper dere får svar på en del dere ønsker, og gjerne skriv i kommentarfeltet om dere ønsker del 2! Jeg håper dere liker videoen, og gjerne abonner på kanalen min HER.  

Ønsker dere del to også?

Klem Therese.

Nytt fra shein (!!!)

14.09.2015, 18:14

/sponset

Heisann!

I dag fikk jeg enda en pakke fra Shein, den pakken jeg fikk denne gangen fikk jeg noe super kult! Jeg fikk en super tøff "Boyfriend jeans" bukse, de buksene er utrolig tøffe og jeg digger de. Jeg gleder meg utrolig mye til å få teste den ut mer, jeg syns hvertfall den er helt fantastisk til nå. Den sitter fint på, uten om at den er litt stor rundt hoftene med det funker med et belte til.

Jeg fikk også en veldig tøff topp, som jeg likte veldig godt. Den er litt åpen på sidene av toppen, men det ikke før mye. Den er egentlig veldig enkel, så du kan bruke den til veldig mange forskjellige antrekk! Det er jo fint. Jeg ble stoor fornøyd med denne pakken, og kan anbefale disse plaggene videre. De har rimlige priser, og bra stoff og kvalitet! Det er trygt å bestille derfra, og de har veldig kjapp levering syns hvertfall jeg.

HER, finner dere denne super tøffe buksen! Jeg har forelsket meg i denne, med en gang jeg åpnet pakken så sa jeg WOW til denne bukse.

HER, finner dere denne super tøffe toppen! Kul ikke sant?

Hva syns dere om disse plaggene? kunne du tenkt deg disse?

Klem Therese.

SMINKE LOOK - VIDEO

12.09.2015, 12:58

Heisann igjen.

Da er det lørdag nok en gang, det ble desverre ingen kino på meg i dag alikevel siden det var ikke alle som kunne alikevel så derfor skal vi ta det en gang alle kan. Men jeg kan alltids finne på noe annet. I dag er det jo lørdag som sikkert alle dere vet, lørdag betyr jo ny video her på bloggen! Jeg syns alt har blitt mye lettere faktisk når jeg legger ut to videoer i uken.

Det er bare å si i fra om det er noen videoer dere ønsker fra meg. I neste uke kommer det svar på spørsmåls runden tror jeg, så trykk HER for å stille meg noen spørsmål. Jeg håper hvertfall dere liker dagens video, og gjerne dra å abonner på kanalen min HER! Det hadde jeg settet så utroliig stor pris på.

Syns dere det er for mye med to videoer i uken?
Klem Therese.

IT´S FRIDAY

11.09.2015, 15:58

Heisann alle sammen!

ENDELIG FREDAG, eller hva jeg skal si. Det er så deilig å komme hjem etter en laang skole dag med mange fag. Jeg syns alltid det er herlig å komme hjem på en fredag og tenke at nå trenger du ikke å tenke skole før på søndags kveld, og bare nyte helgen sammen med venner! Jeg er vel ikke den enste som tenker det vel? Denne helgen skal jeg gjøre masse kjekt sammen med venner. Nå skal jeg ta meg en tur på Amanda for å kjøpe noen ting, mens i morgen skal jeg på edda kino sammen med venner kanskje. Jeg skal også se en film sammen med min aller bestevenninne ida i kveld som kommer til å bli kjekt. Det kommer til å bli en fin helg ♥

Hva skal du denne helgen?

Klem Therese.

Nye wanties fra Romwe (!!)

10.09.2015, 17:28

reklame

Heisann igjen folkens.

I dag spurte jeg dere rett og slett på snapchat om hva jeg skulle blogge om, siden jeg ikke kom på noe å blogge om. Dere ønsket visst flere wanties innelgg fra meg, og da tenkte jeg bare hvorfor ikke? Derfor kommer jeg til å vise dere noen wanties fra romwe denne gangen, siden sist visste jeg litt fra bikbok. Romwe er en kless nettside for dere som ikke visste det, og jeg blir altså sponset av de. De selger utrolig masse fint, og mange av klærna har utrolig bra kvalitet men ikke alt. Det er 110% trygt å bestille derfra, så det er en flott side som har rimlige priser for klær.

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Håper du fant noe du likte! Gjerne legg igjen en kommentar om hva du likte best.

Klem Therese.

Cinema time

09.09.2015, 16:33

Heisann folkens!

I dag har jeg vært på skolen som sånn jeg gjør alle andre dager, og nå venter jeg egentlig bare på høstferie. I dag har jeg egentlig ikke så utrolig mye planer for dagen, og det enste jeg skal gjøre i dag er egentlig bare å dra på kino med min kjære venninne Frida. Gjett hvilken film da? Vi skal se innsiden ut. Jeg liker veldig godt Disney filmer (familiefilmer) og har alltid gjort det, og kommer alltid til å være det. Jeg gleder meg utrolig mye til filmen og jeg har lenge hatt lyst å se denne.

Jeg følte ikke for å blogge i dag egentlig, men tenkte bare å gi dere en liten oppdatering om hva jeg driver på med.. Jeg er egentlig litt tom for ord her når jeg sitter foran pcen. Jeg har faktisk vært litt sånn tom for ord de siste dagene når jeg skal blogge. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal blogge om, men håper jeg kommer på noen gode ideer snart. Viss du har noe du ønsker jeg skal blogge om så skrik ut! ♥ Forresten add meg på bloggsnapchaten min hvis du vil ha litt sånn daglige "vlogs". Der heter jeg hvertfall Theresesblogg og veldig kjekt om dere legger meg til. 

3 outfits - video

08.09.2015, 17:21

Heisann.

I dag er det tirsdag! Tirsdag betyr jo ny video, denne gangen ble det en outfit video. I denne videoen får dere se tre forskjellige outfiter. Denne lignende video har vært veldig lenge etter spurt, så håper dere liker den! Gjerne dra å abonner på kanalen min HER, og lik videoene mine. Det hadde jeg settet utrolig stor pris på ♥

Husk å sett på best mulig kvalitet på videoen, da blir videoen alltid mye bedre.

Yesterdays outfit

07.09.2015, 17:00

Hatt: Forever 21

Topp: Sheinside

Shorts: Sheinside

Sko: Romwe

Ha en fin Mandag videre, alle sammen! ♥

 

Netflix serier - tips

06.09.2015, 17:04

Hei alle sammen.

Det er vel ikke bare jeg som elsker å se på serie dagen lang? Siden det er søndag i dag så tenkte jeg å tipse dere litt om noe serier som jeg liker veldig godt. Jeg ser alltid på serie når det er søndag, alltid. Den serien jeg holder på med nå er Teen wolf, og den er veldig bra. Det er litt morsomt ettersom jeg syntes den var kjedelig i starten, men nå er jeg jo helt hektet på denne serien. Jeg håper dere finner noen tips her som kanskje du får bruk for.

Pretty little liars - Aria, Spencer, Hanna og Emily møtest igjen etter 1 år senere etter at venninnen Alison forsvant, og senere fant de henne drept. Venninnene får stadig flere og flere meldinger av "A" som vet absolutt alt! "A" truer dem stadig med forskjellige ting og hemmeligheter oppdages. Hvem er egentlig "A" som alle er redd for?

The vampire diares - Elena møter kjekkasen Stefan på skolen, han er den mystiske gutten som går rundt på skolen. Elena blir hodestupt forelsket i denne mystiske gutten. Men så finner Elena endelig ut hva som er hemmeligheten til Stefan, og alt forandres! De lever i byen Mystic falls som har mange hemmeligheter. Det dukker stadig flere vampyrer, hekser, varulver opp i denne serien. 

Teen wolf - Scott blir bitt av en varulv, og får spesielle evner som alle bare kan drømme om. Men han får stadig nye problemer, og det dukker bare opp flere. Du møter også stadig flere nye vesner i denne serien. Scott forelsker seg også i den nye jenta på skolen Alison, som viser seg at familien hennes er en varulv jegere. Vil du se hvordan dette ender? Sjekk ut denne serien, de har alle sesongene helt opp til 4 på Netflix.

White collar -  En profesjonell forbryter, Neal Caffrey, og en spesial agent, Peter Burke, sammarbeideri FBI. Neal caffrey prøver og rømme fra fengsel som han må sone i 4 år, pga sin store forelskede for Cate. Så inngår han en avtale med Peter Burke at han skal være med og løse saker for FBI. Det er Peter Burke som har fanget han alle gangene.

Life unexpected - 15-åringen Lux , som ble gitt opp for adopsjon ved fødselen, men har nå blitt gjenforent med sine biologiske foreldre - radio show vert Cate og bartender Baze. De tre danner en usannsynlig familie, komplisert av det faktum at Cate er forlovet med hennes co-vert, Ryan. Jeg elsker denne serien.

Hvilken serie er din favoritt?

Klem Therese.

Store rabatter finner du hos Cuponation!

05.09.2015, 16:00

Hei igjen folkens!

Skolen er jo allerede godt i gang, og vi har godt en del uker på skolen allerede. Nå som skolen er i gang, så er det jo alltid noe nytt som man trenger og ønsker. Noen av dere går jo kanskje på ungdomsskolen, da er det jo alltid godt med nye ting til for eksempel data, mobil og nettbrett. Hvertfall jeg som går på ungdomsskolen har lov å ha med mobil og så videre på skolen. Jeg er ikke akkurat verdens flinkeste til å beskytte telefonen siden jeg elsker å gå uten deksel siden jeg syns fargen på selve telefonen er så fin.. Jeg bør bli flinkere til å gå med deksler og så videre på telefonen. Jeg er utrolig flink til å beskytte ipaden da! Ikke at den er så mye i bruk hos meg. Jeg har mer dilla på telefonen.

Men jeg har oppdaget to nettside for noen dager siden nemlig Cuponation og MyTrendyPhone! Hos Cuponation finner du utrolig mange rabatter til utrolig mange nettsider. Jeg anbefaler dere på det høyeste at dere sjekker dette ut. MyTrendyPhone er en nettside som selger forskjellige tilbehør til mobil, nettbrett og pc. Under her ser du en collage av mine favoritter fra MyTrendyPhone, kanskje du også finner noe du liker. På MyTrendyPhone sin side finnes det tilbehør for både gutter og jenter og alle aldre! 

HER tastaturet / HER ipad 4 dekselet / HER finner du rosa enkelt deksel  / HER rosa deksel med diamant / HER hvit deksel / HER laderen.

Ønsker du å spare litt ekstra når du handler på nett? Klikk deg inn på Cuponation.no for å finne ekstra store rabatter. Ved å holde deg oppdatert på tilbud og rabattkoder så sparer du utrolig masse på å handle på nett. Ved å melde deg på nyhetsbrevet til MyTrendyPhone HER så får du mail om, konkurranser, informasjon, få tips om mobilen din og mye mer! Er dette noe du er interessert i? Viss MyTrendyPhone ikke er noe for deg så har Cuponation mange tilbud og rabattkoder for utrolig mange andre sider også! Vært å sjekke ut.

Håper du finner noe du liker! Ha en fin dag alle sammen ♥

Klem Therese.

30 random facts about me

05.09.2015, 11:45

Hallo folkens!

I dag er det på tide med en ny video, siden det er lørdag i dag! Denne videoen lagde jeg fordi jeg får stadig nye lesere så derfor tenkte jeg å lage denne videoen. Her får dere vite en del nye fakta om meg, viss du ikke vet det enda da. Jeg har kanskje sagt noe av dette på bloggen før. Men jeg håper hvertfall dere liker videoen! Gjerne abonner på kanalen min også, da hadde jeg blitt utrolig glad! Dere finner kanalen min HER

Husk å sett på best mulig kvalitet på videoen! 

Nytt fra Romwe

04.09.2015, 16:17

/ sponset

Heisann igjen folkens!

I går kveld fikk jeg enda en ny pakke fra romwe. Jeg hadde overhode ikke forventet å få pakken så fort. Det tok jo bare en lite uke. Jeg ble utrolig glad for alt jeg fikk fra de denne gangen også. Jeg fikk to topper og en cardigan. Jeg likte ikke den ene toppen så fult så mye, siden den var ikke helt "meg". Men bortsett fra det så elsker jeg de to andre. Men andre ord er jeg veldig fornøyd. Jeg har kanskje sagt dette før, men viss du vurderer å bestille noe fra Romwe og lurer på om det er trygt å bestille, så JA! Det er 110% trygt å bestille fra denne nettsiden. De har utrolig mange fine klessplagg, så viss du enda ikke har sjekket romwe ut så anbefaler jeg deg.


HER finner dere denne super søte toppen! Denne forelsket jeg meg helt i, og jeg brukte den på skolen i dag! Den er så utrolig behagelig å ha på. Denne kan jeg anbefale til hver og en av dere å sjekke ut. Den er en stor favoritt hos meg!

wii, jeg er så fornøyd med denne også! Den er så utroooooolig behagelig å ha på, nå blir det jo kaldere ute også så da er den perfekt og ha på seg. Fargen er også så utrolig nydelig, og passer så bra til vinteren! HER finner dere den.

HER finner dere denne toppen. Jeg er ikke så utrolig fornøyd med denne siden den er ikke helt meg. Men kanskje jeg kommer til å bruke den, vi får egentlig bare se. Kanskje dere pustelig ser den i et outfit innlegg! Den var utrolig behagelig og ha på, men jeg litke ikke selve toppen på meg. Men kanskje den er noe for deg?

Håper du likte innlegget! Ha en fin fredag alle sammen.

Klem Therese.

#Tb to summer

03.09.2015, 17:30

Heisann folkens!

wæ, nå er det endelig høst. Jeg kjenner det faktisk skal bli godt med høst nå siden vi har hatt en lang og god sommer. Men jeg kan si at jeg kunne godt hatt sommer lenger. Jeg elsker virkelig sol og varme. Jeg savner virkelig mye av det jeg gjorde i sommer, så i dette innlegget tenkte jeg å ha et tb innlegg. Jeg er usikker på om jeg har hatt dette innlegget før. Jeg håper hvertfall dere liker dette innlegget.
VG LISTA - Noe av det jeg savner aller mest fra sommeren er vg lista i Oslo! det var en helt fantastisk opplevelse. Jeg traff jo Tuva der, som jeg lenge har vært "internett venninne" med. Det var første dagen vi møttest i virkeligheten. Det var så utrolig morsomt å oppleve vg lista med henne. The main level opptredde jo der, og det var jo egentlig derfor vi dro (eller egentlig backstage med det ble det ingen ting av alikevell desverre). Men det var forsatt utrolig kjekt! Det var så utrolig mange fantastiske artister som opptredde på vg litsa, som jeg liker utrolig godt. Jeg har så utrolig lyst å dra neste år også. Men får se hva så skjer.

ENGLAND - Dette var også en utrolig fin opplevelse sammen med venner og familie. Vi reiste jo sammen med Ida og hennes familie, når jeg har Ida der så blir alt perfekt. Jeg og Ida er beste bestevenninner viss du ikke visste det. Dette var min aller første gang i England og den ble utrolig bra også! Vi var utrolig mange steder i England, men de stedene jeg likte meg best i var London, Brixham og Hashtings. Det ble mye shopping og mange nye minner. Viss du drar på youtube kanalen min så ser du en innkjøps videoen der. Jeg farget også håret når jeg var i Hashtings, noe som jeg ble utrolig fornøyd med! Jeg tror England vil være et minne for livet.

ETNE MARKNADEN -  hehe dere skjønner kanskje litt når dere ser bilde over? Dette toppa HELE sommeren min. Å møte The Main Level er noe som jeg har ventet på så utrolig lenge, og endelig skjedde det. De opptredde jo på Etne Marknade, og jeg var jo der. De var helt fantastiske på scenen, og etter på var det på tide med signering og da fikk jeg endelig møte de. Den følelsen var helt fantastisk! Jeg er så utrolig glad i disse gutta, og nå gleder jeg meg så mye til desember når jeg skal på konsert i Bergen til de. Viss du også liker The Main Level så anbefaler jeg deg å kjøpe en bilett, enten i Bergen eller Oslo. Siden dette er de to viktigeste konsertene deres for i år, altså album release konserten deres.

Jeg var også i stavanger på konsert til de, og jeg fikk også møte de der. Det var også en utrolig dag! Der var jeg sammen med Ida, så hun fikk også møtt de. Disse to dagene var noen helt utrolige dager. Dere skulle bare sitt hvor glad jeg var de to dagene. Det er egentlig helt utrolig hvor mye disse tre guttene kan få en jente til å smile.

DERE -  Jeg har jo vært mange forskjellige steder i sommer, så derfor har jeg jo fått anledningen til å få møte mange av dere! Altså mine kjære lesere, dere er utrolig herlige! ♥ Det er så utrolig kjekt og koselig når dere kommer bort for å hilse på meg, og kanskje ta et bilde. Det er alltid like kjekt å møte dere.

Dette har vært fire av mine største throw backs for summer i år, gjerne fortell meg dine i kommentarfeltet!

Klem Therese.

spørsmålrunde høst

02.09.2015, 16:35

Heisann folkens!

Det er en god stund siden sist spørsmålsrunde. Derfor tenkte jeg å sette igang en ny. Da skal jeg prøve å filme de inn til tirsdag og lørdag neste uke! Jeg får jo hele tiden nye lesere, så derfor tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde. Da kan dere bare stille så mange spørsmål dere ønsker i kommentarfeltet! Jeg kommer ikke til å ta sånne spørsmål som jeg har svart på hundre ganger før. Gjerne skriv noen som du tror jeg aldri har svart på før, da blir videoen så mye kjekkere. Håper dere kommer med mange spørsmål.

Jeg har jo en giveaway på gang, som avsluttes i dag. Jeg må bare si tusen takk for alle som deltok i konkurransen! Dessverre så kan jeg bare kåre en vinner, siden det bare er en premie. Men det er heldigvis ikke lenge til neste giveaway (konkurranse). Vinneren av denne konkurransen ble en jente som heter Celine! (@Celinebrem) Gratulerer så utrolig mye til deg, jeg kontakter deg på mail og dm på IG! 

STILL MASSE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET TIL SPØRSMÅLSRUNDEN!

 
/ en liten collage av mine siste instagram updates

Ha en utrolig fin dag alle sammen! ♥

VLOG 29.09.25 - video

01.09.2015, 17:27

Heisann igjen folkens!

Da var det på tide med en ny video nok en gang, er det bare jeg som syns det var veldig greit og ha video hver tirsdag og lørdag? Denne gangen ble det en vlog fra når jeg var på Marcus og Martinus konsert sammen med Frida, jeg håper den faller i smak hos dere. Jeg så når jeg hadde lasta den opp på youtube, at lyden når jeg snakket ble litt feil så beklager for det! Jeg håper hvertfall resten faller i smak. Gjerne abonner på kanalen min HER, og legg igjen en tommel opp på videoene mine.

Husk å sette på best mulig kvalitet på videoen!