hits

OUTFIT 290916

29.09.2016, 17:19_____________

BOMBER JACKET: TOPSHOP

GENSER: NIKE

BUKSE: ZARA

SKO: STAN SMITH - ADIDAS

________________Hva syns dere?

blogges

EVENT MED DISNEY

28.09.2016, 17:49

Møtte blant annet Frida, Helena, Jennie Sofie, Tina, Ellen, Bea++
Hei​sann dere! Utrolig koselig når jeg logget meg inn på blogge i dag, og det bare poppet opp mange herlige kommentarer! Setter så stor pris på det, dere er herlige. Siste dagen min i Oslo altså søndagen da var jeg på et utrolig koselig event sammen med Disney! Dette var mitt aller første event, og det var utrolig koselig. Det levde virkelig opp til alle forventingene mine! Under eventet fikk jeg møtt mange bloggere, youtubers og andre kjendiser. Noen hadde jeg møtt før, og andre ikke. Alltid veldig gøy å møte youtuber/blogg venner ♥

Vi fikk to søte goodiebags, og så førpremiere av Soy Luna som kommer på tv-skjermen 10.oktober! Det var en veldig søt barne tv-serie, som minnet meg veldig mye om Violetta. Dere som er stor fan av Disney Channel, burde absolutt få med dere denne. Da vi hadde sett to episoder (tror jeg), var turen til å ta hjemover og det ble en laang tur! 

blogges:*

SMOOTHIE CHALLEGE #5000special

27.09.2016, 20:08


Tuuuuuuuusen takk for 5000 abonnenter allerede på youtube kanalen, og dette feirer vi med en 5000 spesial. Håper virkelig dere liker dagens video, og jeg må bare si at Milena og jeg syns denne var så morsom at tårene kom frem. Håper dere også syns den er morsom, og si i fra om dere ønsker flere challenger. Dere må gjerne abonnere på kanalen min om dere allerede ikke gjør det, HER finner dere kanalen min.

blogges

VAR HELT UBESKRIVELIG

26.09.2016, 17:36

Jeg har sett Justin, herreguuuuuuuuud!!! Det er lenge siden jeg har gråt av glede, og det gjorde jeg faktisk på konserten. Jeg syns Justin leverte utrolig bra, selv om det var noe playback. Elsker showet hans, og han underholdte utrolig bra! Jeg er stolt over den gutten, hva han får til. Jeg har vært fan lenge, og kommer til å være det så lenge jeg har ben på denne jorden. Jeg beundrer virkelig hans talent, og er det egentlig en ting denne gutten ikke kan?

Ble mobilbilder, hadde ikke kamera med meg på konserten. En liten video finner dere på min instagram.

Helt ærlig skjønner jeg ikke hvordan media får det til at Justin kjedet seg, for jeg som var i Diamond circle 1rad. Jeg så mange smil rundt den munnen, og så ut som at han koset seg mye. Han danset, og snakket med fansen. Men når han ikke danset sang han? Når han danset med sitt stone-face med full konsentrasjon, så sang han ikke. Vi som er store fans og som var under konserten, hadde en utrolig bra opplevelse! Jeg har hørt mange meninger rundt konserten, men jeg må si de dagene han har vært her i Oslo har vært helt perfekte. Jeg er mer fornøyd med dette showet enn det som var i 2013. Justin leverer virkelig på scenen, og er det noe han kan så er det å levere bra show som underholder bra.

Life is worth living, purpose og mark my words. De sagene er så nydelige, kjenner det langt ned i rota. Men føler i dagens samfunn så skal alle trykke noen ned, uansett om det ikke er noe negativt med det eller ikke. Jeg må bare si at Justin er det beste idolet uansett hvor mye faenskap han finner på. Han er et menneske som er kjent verden over, men han er menneske som jeg elsker uansett hvor mye han driter seg ut. Må bare si det. Justin sier jo at vi må drite i at folk trykker deg ned og at du må vise verdigheten din og hva du individ klarer. Justin er rå, og han er kanskje sliten og han fortjener virkelig en pause for alt det han gjør. Tror ikke det blir noe ny tour med det første, og skjønner det godt! JA, jeg er en fan som ikke gir slipp på han og som støtter han uansett. Utrolig bra stemning blant publikum også! ♥De sangene på det nye albumet er helt utrolig, og elsker de. Han sang også mange acoustic, og det var rett og slett helt nydeeeelig! Jeg var virkelig så fornøyd med konserten, at nå når jeg tenker tilbake så virker det helt uvirkelig. Denne konserten er noe som kommer til å bli et utrolig bra minne. Var jo også der sammen med Ida som er min gode bestevenninne, veldig koselig å få se idolet vårt sammen. 

Fikk dere med at han sa "unnskyld" fra i fjor? Var du på en av konsertene hans?

blogges

EGON >>

22.09.2016, 18:45

heisann dere!

Nå er jeg på Egon sammen med nesten hele familien, alle uten om en av søstrene mine. Kjenner det skal bli herlig med Egon igjen. I dag blir det nok en tidlig kveld for min del siden jeg må opp ganske så tidlig, eller mer midt på kveden. Jeg må stå opp fire tiden på natta, for å få tid til å stelle meg før konserten. Get those brows on fleek. Kjenner det kribler i magen til konserten, og er så gira.

Tar fly 07.00 på morgen, og må være på flyplassen klokken seks. Denne kvelden skal jeg bruke på å lade power banks, slette bilder osv på mobilen, pakke og slappe av ikke minst. Håper jeg får sovet godt før jeg må våkne, slik at jeg ikke er som et lik hele fredagen!

Men uansett nå skal jeg nyte maten, blogges som man sier:*

Ha en kjempe fin uke videre alle sammen!

EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE IGJEN

21.09.2016, 15:09

inneholder annonse lenker

Jeg gleder meg så ufattelig mye til denne helga, for da skal jeg nemlig på Justin konserten sammen med min aller bestevenninne Ida! ♥ Reisen 07.00 med fly om fredags morgen, morgenfugl som jeg må jeg stå opp gry tidlig. Nei da, jeg er en laangt i fra en morgenfugl. Jeg skal på konserten som er på fredagen i Diamond circle, og ser så mye frem til konserten. Man kan vel si at jeg gleder meg slik som en liten dritt unge. Jeg er en stor fan av Justin Bieber, og har ikke vært på en av konsertene hans siden 2013 i Oslo og dette blir en drøm som går i oppfyllelse igjen!

______________

Topp: HER finner dere den, den er fra Romwe

Jakke: Bikbok

Bukse: Romwe, HER finner dere den

SKO: Nike  air Thea

______________

Jeg skal være i Oslo hele helga, og på lørdag blir det nok shopping og Ida, og jeg skal innom et meetup som Kristine Bremnes, Hanna Martine og Amilie Olsen skal ha tror jeg. På søndagen skal jeg på en førpremiere sammen med Disney, og har selvfølgelig med min fantastiske bestevenninne Ida. Da skal vi se den nye filmen som kommer snart, den heter Soy Luna. Den kommer 10.oktober på premiere på Disney Channel. Jeg er så utrolig glad for at jeg får oppleve alt dette sammen med hun, for er ikke noen andre jeg vil heller ha med på dette. Ida har alltid vært min "one and only".

Gjerne si om du skal på konserten, kanskje du ser meg! ♥

blogges

STORYTIME

20.09.2016, 19:06

 
Dette er en type video som jeg aldri har lagd på kanalen min før, men har vært veldig etterspurt! Here you go ♥ Håper virkelig dere liker den, og gjerne dra innom kanalen min og abonner! HER, finner dere kanalen min.
 
blogges

UKENS SPØRSMÅL #22

19.09.2016, 17:58

inneholder annonselenker

Hei, kan du gjere en 15 Turn off på gutter?

Ja! Det skal jeg nok få gjort om ikke så alt for lenge.

Hvordan ble du så flink til å ta bilder?

Det er en ting man bare må utforske litt med, og man blir bedre jo mer man øver på det. Men vil nok si kamera gjør susen! 

JAKKEN FRA ROMWE, finner dere HER. / Har en kode slik at dere får 60% på siden Romwe, RWtheresesorenes60 varer fra 19.septemeber til 19.februar 2017!!! ♥

Hvis du måtte velge mellom blogg og youtube? Hva ville du valgt?

Det er et av de vanskeligste spørsmålene jeg får, og jeg har alltid sagt blogg. Men jeg er ganske usikker for jeg er utrolig glad i å holde på med begge deler nå.

Hvordan fant foreldrene dine ut at du hadde en blogg? Hva sa de?

De sa egentlig aldri noe spesielt, men tror det er fordi de synes det var helt greit og har kommet så langt nå.

Hvilket sminkeprodukt liker du best av alt du bruker?

Min kjærlighet går nok til Anastasia dipbrow, og andre bryns produkter! Jeg føler med en gang bryna er på plass ser alt mye bedre ut.


 

Hvor kjøper du meste parten av klærne dine?

Jeg kjøper de fleste klærne mine fra Romwe, Shein, Bikbok og Gina tricot vil jeg si.

Hvilken bunad skal du ha til konfirmasjonen?

Da skal jeg ha Rogalands bunad. Jeg er veldig usikker på hvilken farge jeg ønsker på vesten enda, men det finner jeg nok ut av.

Kan du lage morning routine?

Jeg har allerede en på kanalen min, og du finner den HER. Skal kanskje få laget en ny når jeg har tid.

BUKSE FRA ROMWE, dere finner den HER. / Har en kode slik at dere får 60% på siden Romwe, RWtheresesorenes60 varer fra 19.septemeber til 19.februar 2017!!!! ♥

Hvor gammel er Mico?

Hvis jeg ikke tar helt feil så er han cirka 3 år.

Anbefalt sminke merke?

hmmm.. Anastasia, TheBalm, NYX, Benefit, Urban decay og mange flere!

Hvor bor du?

Bor et lite sted utenfor Haugesund som heter Tysvær.

Hva vil du jobbe med når du blir stor?

Da vil jeg jobbe først og fremst med bloggen og youtube. Men også være frisør, og makeup artist!

Savner du å ha kjæreste?

For å være helt ærlig savner jeg å ha en kjæreste ja, men kun til tider. Klarer meg fint som singel også, det er herligt å ikke ha noen forpliktelser til noen. 

Hvor tidlig står du opp når du skal på skolen?

Det er forskjellig, alt fra 06.00 til 07.00 :D

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål?

blogges

HANDS OFF

18.09.2016, 13:33

_________________

TOPP: SHEIN (HER, finner dere toppen!) <annonselenke>

BOYFRIEND JEANS: BIKBOK

SKO: THEA NIKE

___________________

Hva syns dere?

blogges

VLOG - unboxing, skole & kveldstur

17.09.2016, 19:17


Lenge siden sist vlog ikke sant!? Mange som har etterspurt en vlog, og dermed filmet jeg hele gårsdagen og den ble til en veldig fin vlog. Det er også en unboxing med fra siden Romwe om du ønsker å se plaggene før de kommer på bloggen. Dere må gjerne abonnere på kanalen min HER, setter så utrolig stor pris på det! Vi er litt under 100 stk i fra 5000 abonnenter! Det er utrolig, og jeg er så utrolig takknemlig for hver og en av dere.

blogges

WEBSHOP FAVS

16.09.2016, 18:27

inneholder annonselenker

Shein ♥ Dere vet jo hvor mye jeg liker Shein, og sikkert halve klesskapet mitt er derfra! De har utrolig mye fint, og har gode priser. De er ikke for dyre. I noen av plaggene kan det være greit å gå opp en eller to størrelser, men ellers kan du ta din vanlige. Det er av og til klærne er av knall bra kvalitet, og andre ganger skuffer litt. Men det er bare å satse litt, og det er som sagt ikke så dyrt på siden. Det meste har jeg vært stor fornøyd med derfra! 

Romwe ♥ Samme med Romwe også, en av mine store favoritter. Dere vet jo at jeg har et fast samarbeid med både Shein, og Romwe. Veldig fornøyd med plaggene fra Romwe. Disse to sidene er egentlig litt like men ulike også. 

Junkyard ♥ Jeg virkelig digger Junkyard! Utrolig bra nettside, og akkurat nå har de 20% på aboslutt alt fra JUNKAYRD XX-XY. Hvor kult er ikke det!? De har så utrolig mye kult fra JUNKAYRD XX-XY. Frakten deres ligger på 49.- for de som lurer på det :D De har så mye klær for alle, og de har utrolig fine produkter! 

HER finner dere kampanjen.HER finner den fargerike Fila t-skjorta / HER finner du solbrilleparet / HER finner du den hvite Fila toppen.

Zalando ♥ Jeg har ikke shoppet så utrolig mye på denne siden, men de gangene jeg har gjort det har jeg vært utrolig fornøyd alle gangene! Sist jeg shoppet der handlet jeg litt Calvin Klein undertøy, og pakken tok ikke så lang tid før den ankom postkassen. Det er også helt normale størrelser, og normale priser der.

Blivakker ♥ Her har jeg handlet mye! Jeg liker også best å shoppe sminken min her, siden de har absolutt null frakt! Elsker det med denne siden, og det er ikke så dyrt på Blivakker heller i følge meg. Blivakker har ikke absolutt alle merkene, men de har de aller fleste som jeg liker! De treffer midt i blinken.

Ebay ♥ HVEEEM HANDLER IKKE HER?! Hvert fall en gang i bland, og når man først starter blir man hektet. Det så biligt på denne siden at det blir moro. Det er ikke alt man kjøper her er like bra, men man kan jo alltids ende opp med et knall kjøp!

HER girlfriend pants / HER beige bomber / HER gul skinnjakke / HER adidas sko / HER adidas genser / HER beige genser / HER fila genser / HER beige-lilla kjole / HER grønn kjole.

Hva er dine favoritt nettsteder?

blogges

DAGENS ANTREKK 150916

15.09.2016, 18:46_____________________

TOPP: SHEIN (HER, finner dere den! En av mine absolutt favoritter akkurat nå :D - annonse link)

BUKSE: GINA TRICOT

_____________________

Hva syns dere?

blogges

NEW IN: RIPPED DENIM JACEKT

14.09.2016, 18:31

samarbeid

!HER! finner dere denne ripped denim jakka.Heisann dere! Jeg mottok denne utrolig tøffe jakka fra Shein i dag morgens, og se hvor fin den er! Digger den! Denne er veldig ulik i forhold til de andre dongeri jakkene jeg har, og derfor liker jeg at denne skiller seg litt ut. Jeg er også veldig glad i ripped klær, så denne passet meg midt i blinken! Veldig fornøyd, og kvaliteten på den var overraskende bra. Jeg trodde den skulle være enda mer hard i stoffet. 

Jeg har hvert fall hatt en bra dag til nå, har både vært på skolen og vært en tur hos hudpleieren for å ta en dyprens. I løpet av høsten kommer det et innlegg angående huden min, og da får dere se litt bilder og hvilke produkter som har funket for meg. Vet veldig mange ønsker det, og skal få prøvd å gjøre det en gang i oktober/november en gang. Det er bare til å se frem til det! Ha en fin dag videre ♥

blogges

RARE FUNFACTS #1

13.09.2016, 19:14


Selv om jeg var syk i går, fikk jeg lagd en liten kjapp video til dere! Håper virkelig denne faller i smak hos dere, og dere må gjerne ta dere tiden til å abonnere på min kanal på youtube! Bli en del av youtube familien vår! HER, finner dere min kanal. Det er helt gratis å lage seg en youtube konto, det gjør du HER. Du trenger for all del ikke å legge ut noe, men hvis du ser mye på youtube anbefaler jeg deg å få en bruker. Da kan du abonnere osv, på alle du ønsker!

blogges

UKENS SPØRSMÅL #21

12.09.2016, 20:00

Hvor er den hvite genseren din fra?

Den er fra Carlings, kjøpte den på salg i Sverige.

Kan du en gang lage en vlog i mens du er på skolen?

hmm.. usikker på om jeg får det til, men kan godt være jeg får en gang lagd noen små klipp hvis jeg vlogger i en uke dag.

Kan du lage en ønskeliste 2016 innlegg, eller lage en video om det?

JA! Utrolig bra idee, og skal selvfølgelig ta i mot ønskene deres og prøve å få de gjort så fort som mulig. Elsker når dere kommer med tips til innlegg.

Hvordan fant du at du hadde mensen?

Jeg er en av de jentene som blødde gjennom aller første gangen de fikk mensen, jej time of my life. Nei da. 

/ TOPP FRA ROMWE, HER finner dere den. Utrolig fin, og veldig behagelig på :D SPONSET, men den er fortsatt digg :)

Hva er din beste karakter?

Det må nok være sekser, mer fornøyd enn det kan man ikke bli! :D

Beste med å bo i Haugesund område?

Det beste med å bo her, er at det er utrolig mange kjekke og herlige mennesker her! 

Hvor lenge hadde du regulering?

Jeg hadde nesten i to år, hvis jeg hadde hatt det til denne høstferien hadde jeg hatt det i to år.

Har du vært i et ordentlig forhold før?

Jeg vil ikke på stå at jeg har vært i et skikkelig ordentlig forhold, men det mest seriøse forholdet jeg har hatt er det siste jeg hadde.

Er du fornøyd med å ha tatt av reguleringen?

Ja, jeg vil vel si at jeg er ganske så fornøyd med resultatet jeg fikk etter reguleringen :D

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 11. april :)

Har du kjæreste?

Nei, jeg har ikke kjæreste. Jeg har heller ikke planer om en på en stund, men man vet jo aldri hva som dukker opp! 

Hvordan lærte du deg å sminke deg?

Jeg lærte nok det ut av å øve, øve, øve ofte. Du får erfaringer også etterhvert, og får alltid mye ut av youtube! Jeg vil vel si at youtube og instagram har påvirket mye av måten jeg sminker meg på i dag.LURER DU PÅ NOE TIL NESTE UKENS SPØRSMÅL? STILL SÅ MYE DERE ØNSKER I KOMMENTARFELTET.

blogges

BEGYNNER Å BLI VANSKELIG

11.09.2016, 17:01

Dette her med serier det blir bare vanskeligere og vanskeligere. Jeg er så mye mer glad i å følge med på en serie enn å se på en film. Det er så mye mer spennende syns hvertfall jeg! Men jeg har sett så mange nå at det er vanskelig å finne noen som er gode. Men mange av dere har lurt på hvilke serier jeg har sett, og fått anbefalt og her får dere noen av de. Jeg kan godt komme med et innlegg til med enten flere serier, eller noen filmer.

PRISON BREAK ♥ Dette er totalt en av mine store favoritter av alle serier, og blir aldri lei av den! Kan se den om, og om igjen uten å bli lei av den. Jeg har sett den mellom 7-8 ganger, og kan fortsatt se den uten problem! Prison break er utrolig spennende, og skjer noe absolutt hele tiden! En serie du blir veldig fort hektet på. Du burde absolutt på det høyeste få med deg denne om du ikke allerede har. Denne serien finner du på Netflix!

THE CRIMINAL MINDS ♥ Jeg staret å se på denne serien for omtrent 1-2 måneder siden, og ser på inni mellom enda. Digger denne serien! Veldig mye action, og handler jo om FBI som jeg syns er veldig spennende. Utrolig mange sesonger også! Dere finner The criminal minds på Viaplay.

TOPP: ROMWE (HER, finner dere denne nydelige rosa toppen! Som jeg absolutt digger) SPONSET TOPP.

THE VAMPIRE DIARES ♥ Dette har alltid vært min go to, og er mye romantikk, drama og mye mer i denne serien! Utrolig kjekk, og spennende! Jeg har også sitt denne flere ganger, og må bare si at Stefan og Elena er helt fantastiske! Mine favoritter! Finner The vampire diares på Netflix.

THE 100 ♥ Utrolig trist at ikke er så mange sesonger av denne serien enda, og aner ikke om det kommer flere! Men det som er ute nå er veldig bra, og er en veldig gøy serie! Dere finner den på Netflix.

SAMELESS ♥ Dette er en serie jeg har fått anbefalt av mange, har enda ikke tatt meg tid til å se denne. Jeg skal nok få tid til det en gang, siden den høres veldig gøy ut! Jeg er jo en person som elsker å se serie, og alltid gøy med noen nye. Men ute i fra andre høres denne bra ut, og dere finner den på Netflix :D

ORPHAN BLACK ♥ Jeg husker når jeg druknet meg selv i dyna, og så episode etter episode! På den tiden var det en stor favoritt hos meg, og den var spennende at jeg ikke klarte å sove en gang! Dere burde sjekke ut denne! Dere finner den på Netflix.

THE FOSTERS ♥ De fleste har vel sett the fosters, men om du ikke har det er det absolutt noe du burde ta deg tid til å gjøre! Den handler om en fosterfamilie, og noen fosterbarn og den er så spennende, morsom og alt! Dere finner den på Netflix.

THE BLACK LIST ♥ Dette er også en serie som jeg har fått anbefalt av mange, og må snart fått sett denne også! Det er så mange serier som er på vente listen min akkurat nå. Men dere finner den hvertfall på Netflix.Hva er dine store favoritter?

blogges

15 TURN ON PÅ GUTTER

10.09.2016, 19:49

Denne videoen har et par av dere etterlyst, og fikk endelig settet meg ned for å filme den! Jeg håper virkelig dere liker videoen, og gjerne abonner på kanalen min om du ønsker å se flere videoer, HER finner dere kanalen min. Dere vet at jeg setter utrolig stor pris på det! Kos dere med videoen, og ha en flott lørdag videre alle sammen! ♥

blogges

FRIDAYS OUTFIT

09.09.2016, 19:33Heisann dere! Endelig helg, og nå er jeg så klar for en bra helg og denne helgen skal jeg tilbringe mye med Milena! Vi har utrolig mange planer, og tror dette blir en kjempe kjekk helg! I dag er jeg på overnatting besøk hos hun, og i morgen skal vi over igjen til meg. Denne kvelden skal vi på nattcup som er en fotballcup på kvelden. Vi skal altså ikke spille fotball! For dere som har lest bloggen min lenge, vet at jeg ikke er noe sports jente. hehe.__________________

TOPP: ROMWE (HER, finner dere denne super lekre toppen! #sponset)

JAKKE: FOREVER 21

BUKSE: PULL & BEAR

___________________Eneste grunnen for at jeg skal der er at Milena er utrolig interessert i fotball, og hun er også utrolig flink! Har vært på flere kamper, og jeg har faktisk spilt kamp mot hun når jeg gikk på fotball! Guess what, laget mitt vant da. Det er lenge siden da. Men på nattcup så er det jo alltid noen smashing gutter, og det er jo alltids moro. Håper på en bra kveld! Dere må også ha en utrolig bra kveld videre, og kos dere ♥hva syns dere?

blogges

FAV SONGS ATM #2

08.09.2016, 20:06HER finner dere (Good vibes lista mi) HER finner dere (chill lista mi) HER finner dere (kjekke af lista mi) HER finner dere (trenings lista mi)

blogges

MIN DESIDERT FAVORITT

08.09.2016, 18:17______________________

TWO-PIECES SET: ROMWE (sponset, og HER finner dere det! Min store favoritt akkurat nå)

SKO: ADIDAS

_______________________

Hva syns dere?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #20

07.09.2016, 16:00

Hva redigerer du med?

På bildene på bloggen bruker jeg picmonkey.com og på videoene mine bruker jeg Imovie.

Bruker du bind eller tampong? Når startet du med tampong isåfall, og gjør det vondt?

Jeg foretrekker tampong så utrolig mye mer enn bind, og nei det gjør ikke vondt. Men det er nok en ting du burde venne deg til, og ikke starte med tampong første dagen du får mensen, og heller vente en stund før du starter med det til du er klar :)

Favoritt dag i uken? Og hvorfor den dagen?

Min favoritt dag er nok fredagen, fordi da har du fått helg etter en lang uke på skole og mye stress. Da er det herlig å bare komme hjem, slenge fra seg sekken og slappe av ut helga og gjøre deg klar til en ny uke.

Favoritt mat?

Jeg er sååå utrolig glad i mat at det er vanskelig å velge, men må nok være kylling sandwich, tandoori, vårruller eller noe annet. Jeg er virkelig et menneske som elsker mat, men er kresen hehe.

Favoritt dyr?

Mitt favoritt dyr er nok hud, og det har det alltid vært.

Hvis du kun kunne brukt et sminkeprodukt, hva ville det vært?

Da hadde jeg holdt meg til Anastasia dipbrowen min, selvfølgelig. 

Hva er snittet ditt?

Snittet mitt var nok på rundt fire i fjor, og vi har jo ikke hatt noen prøver eller lignende enda så vet ikke snittet mitt nå.

Hvordan overtalte du foreldrene dine til å få blogg? Eller fikk du lov med en gang?

Jeg spurte de egentlig aldri om å få blogg eller youtube, men bare fikset det selv ups. #badasskid

Hva bruker du for huden din? Ser at den har blitt mye bedre etter de siste månedene.

Jeg bruker egentlig ikke noe spesielt nå for tiden, uten om to produkter fra Elizabeth arden. Jeg går også til hudpleie en gang i måneden, for å stelle hunden på en skikkelig måte!


 

Hva sa du til foreldrene dine da du fikk mensen?

Jeg sa først i fra til min søster, hun sa det videre, og der etter sa hun det til mamma. Der starta den kleine samtalen med mamma, lille therese som var snart 7.klassing og syns dette var døds flaut!

Har du tenkt til å legge deg under kniven da du blir eldre?, altså operasjoner og slikt.

Jeg har overhode ingen planer om dette, er veldig for at man skal være glad for den man er og at man skal føle seg unik! For det finnes tross alt bare en av deg.

Når begynte du med g-streng?

Det begynte jeg med i starten av 7. klasse om jeg husker rett.HAR DU SPØRSMÅL TIL NESTE UKENS SPØRSMÅL? STILL SÅ MANGE DU LURER PÅ I KOMMENTARFELTET.

blogges

VLOG FRA LISEBERG

06.09.2016, 19:14


Denne vloggen glemte jeg absolutt helt ut i sommer, og mange av dere ønsket fortsatt å se den! Så here you go! Håper virkelig dere liker dagens video, og som alltids må dere gjerne ta dere tid til å abonnere på youtube kanalen min HER.

blogges

TOP WITH CHOCKER

05.09.2016, 18:41__________________

Topp (som er under, den med kryssinger): Shein?

Topp (med chocker): BikBok

Bukse: Gina tricot

Sko: Nike

____________________Hva syns dere?

blogges

MIN SOMMER!

04.09.2016, 15:45

Jeg har virkelig hatt en utrolig bra sommer, og kan se tilbake med et stort smil! Jeg har hatt tre utrolig fine måneder med sommer, og ferie. Det er ikke noe hemmelighet at sommeren er min desidert favoritt årstid, elsker varme, reise rundt omkring, Jeg kan godt si med en gang at jeg savner sommeren, og det å ha fri. Jeg kunne faktisk godt tenkt meg å ha enda lengre ferie, det skal ikke legges skjul på. Men har vært helt greit å komme inn i rutine igjen. Men nå skal dere få litt bildedryss fra min sommer! Kos dere! ♥

♦ MEET-UP i tusenfryd, og møtte utrolig mange av dere! Alltid så gøy å møte dere hver eneste gang. Dere kan se en vlog fra turen HER.

♦ OSLO IGJEN! Helge roadtrip med Andrine, Rikke og Frida. Der i drog på konserter, og var litt fangirls! ♦ Sverige sammen med Milena, og noen andre i familien hennes!

♦ Spania sammen med familien min! Utrolig kjekk tur med sol, og varme! Jeg lage også en vlogguke fra denne turen, som dere kan se på youtube kanalen min.

♦ Surfecamp sammen med Lapoint, i Hoddevika! En utrolig lærerik og bra uke med Lapoint! HER ser dere en video fra turen!Her har dere fått en liten take back på min sommer, og gjerne del noen av dine beste sommer minner i kommentarfeltet! 

blogges

REACTING TO MY OLD VIDEOS

03.09.2016, 14:15


Håper virkelig dere liker dagens video, og håper dere syns den er morsom! Gjerne abonner på youtube kanalen min om du allerede ikke gjør det! Det er supert enkelt å lage en youtubekonto om du ikke har det, for det er det du må ha for å abonnere på noen youtubere. HER finner dere kanalen min.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #19

02.09.2016, 16:00

Hvor langt greier du å telle på spansk?

Jeg greier til å telle til litt over 20, tror jeg!

Har du hatt noen andre kjæledyr enn Mico?

Jeg har hatt mange dyr opp gjennom årene. Men har alltid hatt hund siden jeg var en liten baby. Jeg har også hatt hamster, fisk om jeg kommer på nå.

Hvilket valgfag har du på skolen?

Jeg har redesign som valgfag nå, og i 8.klasse hadde jeg natur, miljø og friluftsliv. 

Hvilken farge har du i dipbrowen din?

Jeg har den i fargen chocolate :D Elsker den! Virkelig den beste på markedet nå.

På ungdomsskolen går du i A,B,C eller D?

Jeg går i klasse 9b.

Er du fra Bergen?

Nei, jeg er ikke fra Bergen. Jeg er fra et lite sted utenfor Haugesund som heter Tysvær.

Savner mine to sjelevenner fra Bergen <3

Hva kaller du fansen din?

Jeg kaller ikke fansen min noe spesielt, det kan vel dere komme med forslag til! :D

Hvor ofte trener du?

Nå fremover skal jeg prøve å få trent så mye som mulig, og ha en hvile dag på hvertfall på torsdag siden da er Ida på jobb.

Vil du dra på språkreise?

Jeg hadde ikke takket nei! Det ser virkelig utrolig gøy ut, og ser mange bloggere og youtubere som gjør dette og ser veldig fristende ut!

Hvem skal du på Justin Bieber konserten med?

Jeg skal dra sammen med Ida pluss så og si hele familien min skal. Men vi har litt plasser her og der. 

Kjendis crush?

Jeg har egentlig ikke noe kjendis crush, faktisk! Men har nå mine favoritter som The Main Level, og selveste Bieber.STILL SPØRSMÅL TIL NESTE UKENS SPØRSMÅLS RUNDE I KOMMENTARFELTET.

blogges

EN NETTBUTIKK SOM ER DYREVENNLIGE, OG MILJØVENNLIGE!

01.09.2016, 18:07

samarbeid med Girlcode.no

Jeg fikk tilsendt noen produkter fra Girlcode.no og vil gjerne fortelle dere litt om de! Jeg er veldig fornøyd med de to produktene jeg mottok, og denne siden er noe dere burde sjekke ut. Jeg mottok en ryggsekk, som jeg kommer til å bruk til skole og slikt. Utrolig bra plass i den, og den ser også veldig bra ut! Jeg mottok også en trenings tights, og den digger jeg. Jeg brukte den da jeg var å trenet i går på treningssenteret, og den funket fett! Satt utrolig bra på også, og veldig behagelig på.

Noe jeg syns er veldig bra med Girlcode.no er at de er veldig dyrevennlige, og miljøvennlige! Du får veldig bra samvittighet av å handle på denne siden her, for du vet at du ikke skader verken dyr, eller miljøet! Jeg er selv veldig opptatt av dyr osv. Men er ikke alltid like flink på å holde meg unna slike ting som dyre testing osv, og skulle ønske jeg var bedre på slikt. Men syns det er utrolig bra av Girlcode.no og kjempe mot dette! HER, kan dere lese mye nyttig fra siden sin blogg! 

Medmennesker: Medmenneskelighet er en grunnleggende kvalitet i vår verden, og vi bestreber å kun føre produkter produsert under forsvarlige forhold.

 

Dyrevelferd: Dyr har sjel på lik linje med oss mennesker, og vi bestreber å kun føre dyrevennlige produkter.

Miljø: Naturen er en essensiell del av livet, og vi bestreber å kun føre og å bruke miljøvennlige produkter i vår produksjonslinje.

- Girlcode.no 

Skolesekk - HER

Missfit tights - HER

Ikke minst har de mye bra produkter på siden deres som dere burde sjekke ut! Veldig fine, og greie priser som ikke tømmer lommeboken. De har mange flotte produkter. Jeg har hatt et tidligere samarbeid sammen med de. Var også veldig fornøyd da. De har mange klær for de som ønsker å skille seg litt mer ut, og de har mange nøytrale kler også. De har alt fra dødskule gensere, og til søte sokker! 

NETTSIDEN TIL GIRLCODE - HER

Har du noe fra Girlcode.no?

blogges