hits

Klar for halloween!

31.10.2014, 17:36

Heii. Nå er endelig tiden inne, for og gå "knask elle knep" nå venter vi bare på Krisitne skal komme, så kjører vi til Elina. Siden vi skulle møte de andre der! Og vi gleder oss<3 Vi sminket oss sammen, og jeg farget håre hans rødt ! Siden han skal forestille chucky. Jeg sminket han også litt, men kuttene gjorde han selv. Jeg syns han lignet veldig veldig mye.

Jeg skal være Annabelle og han chucky, siden vi er jo kjærester, og de passer sammen, siden begge 2 er dukker. Kommer til og bli en super kveld sammen med venner og han ! Han lagde et kutt på handa mi, som såg veldig ekte ut.

Outfit today

31.10.2014, 15:48

Heii. Denne dagen har jeg jo gledet meg til. Håvard kommer til meg om ikke så lenge, jeg gleder meg til han kommer. Siden jeg skal gå "knask eller knep" så det kommer ikke innlegg før i kveld. Så da tenkte jeg og ha et outfit innlegg!

Og det skal jeg ha nå, i dag hadde jeg på meg en av mine favoritt gensere. Den er litt sånn bomul aktig, sammen med en svart og enkel bukse. Jeg liker dette antrekket veldig godt! Håper dere liker bildene, men det var ikke så bra kvalitet. Men jaja, gleder meg til jeg får canon kamera !! Håper alle får en super kveld, og ha en fin halloween <3

Skal du gå kansk eller knep?

Klem Therese.

Outfit today

29.10.2014, 13:40

Heii. I dag hadde jeg en ganske enkel outfit, siden jeg skal ikke noe spesiellt. Toppen er fra: Bilbok, boksa fra: Wow. Smykke vet jeg ikke hvor er fra, siden det er store søstra mi sitt, men jeg bruker det ganske ofte.

Senere i dag skal jeg se på fotballen kampen til håvard, og Frida skal kanskje vere med. Siden jeg er ikke super glad i å se på fotball kamp. Men blir kjekkere når en vennine er med. Håper de vinner<3

Håper dere liker bildene.

Klem Therese.

Ukens tips #1

28.10.2014, 15:57

Heii alle sammen. Jeg spurte jo dere om dere ville ha ukens tips, og det var det noen så ville at jeg skulle ha. Så da starter jeg med det i dag. Siden denne uka er det halloween , så kommer jeg med noen halloween tips. Jeg skal gå halloween med jentene i klassen min, og jeg gleder meg skikkelig mye. 

Tips til hva du kan være:

-Vampyr

- Frankenstein

- Død Sjukepleier

- Død jente/gutt

- Zombie

- Dead doll

- Død kjendis

Jeg har leitet etter tips til hva du kna pynte med til halloween party, eller bare til halloween. Jeg fant masse utrolig kule ting. Men favoritten min var selvfølgelig de skjønne Frankenstein cupcakesene! De har jeg super lyst til og lage, så jeg har tenkt til og prøve meg i dag. Håper jeg bare får det til... Det var masse mer jeg fant også, men jeg kunne ikke ha med alt. Så jeg tok med det jeg likte best. Gjerne legg igjen en kommentar om hvilke du likte best.
Skal jeg fortsette med dette?

Klem Therese.

Super kveld

26.10.2014, 15:35

Heii.

Julie overnattet hos meg i går til i dag, og det var kjempe kjekt. Vi har sitt 1 film, som heter maleficent. Og den var såå kjekk! Så den kan jeg anbefale til dere. Det gikk på kino før sommeren, så kanskje noen av dere har sitt den ( vertfall så kan dere se den på popcorn time )

Vi har nesten ikke sovet, men sånn skjer alltid når jenter har overnatting, de sitter og snakker hele kveldene og ser film osv.. Det gjorde vertfall vi. Vi hadde masse snop/chips/popcorn/isTe/brus osv.. Veldig mye, siden vi hadde lyst til og kose oss ekstra mye, siden vi ser hverandre ikke så ofte.

Vi gjorde masse mer ogås, men jeg har ikke tenkt til og skrive alt ned her. Håper det ikke blir lenge igjen til jeg får se henne igjen! Vi skal kanskje begyunne og være i lag på torsdager, siden Julie går på sang da. Og da kan jeg møte hun, siden jeg bur nærme der hun går på sang! Håper dere har en fin søndag videre, og har hatt en fin helg

bilder julie tok av meg (ble ikke fullt så fornøyd med de..)

Hva har du gjort i helgen?

Klem Therese.

Ønsker meg..

26.10.2014, 12:00

Heii.

Nå nærmer det seg jul, er ca 2 månder igjen. Gleder meg så mye, jul er noe av det beste jeg vet. Det kjekkeste er og få være med familien og få masse gaver. Derfor har jeg tenkt til og ha et ønske innlegg, tror faktisk at jeg aldri har hatt det før. Jeg har allerede begyunnt på ønskelista mi for i år. Det er noen ting jeg ønsker meg, som jeg ønsket meg i fjor også. Så jeg håper jeg får det i år.

Det jeg ønsker meg mest er selvfølgeli Macbook, det ønsket jeg meg i fjor også. Men det er jo veldig dyrt, men jeg håper at jeg får det i år. Jeg ønsker meg også sminke/ klær / smykker ovs.. Ønsker meg mest sånne ting, pluss litt ting til rommet mitt, siden jeg har lyst til og pusse opp rommet mitt. Jeg er ikke fornøyd med rommet mitt, sånn som det ser ut nå. Men jeg holder på og spare til noen ting nå så. 

 

Noen ting jeg skal øsnke meg i år:

1.Macbook

 2. Klær fra Bikbok/ Cubus / Wow / H&M

3. Sminke produkter

4. Ting fra Victoria Secret

5. Iphone 5 s

6. + masse mer
Hva ønsker du deg til jul? 

Klem Therese.

Overnatting av en vennine

25.10.2014, 16:11

Heii.

Senere i dag, så kommer julie! Og jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg ser henne nesten aldri, hun var naboen min før. Men så måtte julie flytte, men heldigvis ikke så langt vekk, så da kan jeg være med hun. Så i dag skal julie overnatte hos meg.

Og vi skal kose oss kjempe masse, nå har heg vert og handlet, snop/ chips og brus. Gleder meg såå mye, Julie kunne ikke i går, så da ble det i dag. Men har noen tips til film vi kan se på popcorn time/ netflix ? En typisk jente film, eller en komedie. Kan være at jeg og Julie, lager en video. Jeg holder på med og redigere sprm del 2. Kommer neste uke! Håper dere får en fin kveld.

I går så hadde jeg en shoutout konkurranse, så da skulle jeg poste editen deres på bloggen min. Så det var egentlig det jeg skulle nå. Jeg syns de var så fine, og de er så flinke.

Det var så mange flinke, som var med i den konurransen. Likte du editene?

Klem Therese

Dagen's bilder

24.10.2014, 17:15

Endelig helg

24.10.2014, 15:55

Heii.

Nå er det endelig helg, og det har jeg ventet på! Siden jeg føler at denne uka, har gått utrolig sent. Og jeg føler meg sliten, og trøtt haha. Men det er alltid deilligt med helg da. Ida og jeg skulle egentlig finne på noe.

Men så skal Ida til bergen, siden store søstra hennes bur der. Men hun kose seg der da. Jeg har tenkt til og spør julie eller noen andre om de/hun vill finne på noe, siden vill ikke bare sitte hjemme og kjede meg^^ så jeg håper jeg finner på noe!

Helg er noe av det beste jeg vet, siden fri fra skolen, ingen lekser. Ingen alarm som vekker deg 07:00... Det er så deilligt! Håper dere får en fantastisk helg !

Liker du helg ?

Klem Therese.

♡Torsdag

23.10.2014, 14:39

Heii.

I dag hadde jeg framføring på skolen, det var derfor Mico var sammen med meg på skolen i dag. Og det gikk bedre enn det jeg trodde, jeg trodde Mico skulle bjeffe mye mer. Men det gjorde han ikke, og jeg er faktisk stolt av han. Jeg var litt nervøs i starten, men etter jeg hadde stått der en stund, ble jeg på en måte vant med det. Jeg er veldig fornøyd over framføringen min.

 

 

Nå har jeg byttet header, og jeg er veldig fornøyd med den ! Så tusen takk, til du som laget den :) De fleste, likte denne best også siden det er høst. Og det er jeg veldig enig i. Senere i dag har jeg tenkt til og filme spørsmåls runde del 2. Siden den skal jeg poste neste uke, Håper den blir bedre enn del 1. Siden lyden var utrolig dårlig på del 1 :/ siden jeg hadde dårlig lyd når jeg redigerte den, så da ble lyden dårlig der også. Siden musikken var litt høg lyd... Så da håper jeg at del 2 blir bedre .Likte du bildene??..

Har du noen gang hatt framføring?

Klem Therese

Ååå nå er jeg glad

22.10.2014, 21:00

Heii.

I dag sjekket jeg Facebook, som jeg ikke gjør så ofte haha. Men da var den en jente som hadde sendt meg melding, i går om at hun hadde sendt noen headere, på mailen min. Og jeg sjekket den, og de var jo super fine ! Og jeg klarer ikke og bestemme meg.. Så jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg, syns begge 2 var veldig fine, så jeg er litt usikker. På hvilken som hadde passet best til min blogg.

Og det som gjorde meg mer glad, var at hun sa at hun kunne lage ny header, når jeg har lyst på ny! Og da fikk jeg 1000 ganger større smil :) Jeg er så fornøyd, skriv gjerne en kommentar om hva du syns om headerene, hun har laget :) Ikke frekt ment, mot de andre som lagde headere, jeg syns de også var super fine. Men jeg likte disse litt bedre, Var noe annerledes med disse. Så hvilken burde jeg velge?..

Stor klem Therese.
Onsdag inspirasjon

22.10.2014, 20:00

Heii.

I dag har jeg pugget på framføringen min, som jeg blogget om tideligere i dag. Så jeg trenger ikke å si så mye om den...

I mens jeg øvde på framføringen, så ringte det på døra mi. Og det var selvfølgelig Håvard, siden han sa i går st han skulle komme viss han fikk tid. Og han kom, og det skjønneste av alt var at han hadde med en rose til meg?

Og det syns jeg var sikkelig skjønnt av han! Vi var litt ute og kjøpte oss isTe, etter på gikk vi og spillte fotball. Vi spillte en liten stund, så gikk vi inn. Siden vi ville være litt inne før han skulle hjem.

Og når vi var inne, snakket vi egentlig bare og var med Mico. Håper dere har hatt en så fin dag som jeg har hatt i dag! Ha en fin kveld videre ?

Klem Therese.

Her er litt inspirasjon-Bilder !

Øver til i morgen..

22.10.2014, 14:18

Heii.

I morgen skal jeg ha framføring, om Pomeranian. Så da skal jeg ha med meg Mico på skolen, så da holder jeg på og øve til i morgen.

Jeg kan nesten alt jeg skal si, men jeg må øve litt mer på de vanskelige orda.. Men jeg tror det konmer til og gå bra i morgen da. Mico skal ha på seg Prince t-shorta si. For jeg syns han er super søt i den, og han liker og gå med den ser det ut som.

Siden han blir sikkelig glad når jeg tar den frem. Senere i dag, så skal jeg kanskje få besøk av Håvard. Vet ikke helt enda om han skal komme. Ønsk meg og Mico lykke til i morgen <3

Dere kan bestemme❤

21.10.2014, 16:39

Heii.

Nå har jeg fått en del headere som dere har sendt til meg. Og jeg har allerede bestemt meg for 3 stk. Mange av de var super fine, så det var litt vanskelig og velge. Jeg likte veldig godt den ene, men jeg vill vite hva dere syns. Det er bare til og kommentere hvilken, header du syns jeg burde ha. Og hvilken som passer best til min blogg.

Profilbilde, bestemmer jeg etter jeg har funnet ut hvilken header jeg skal ha. Så stem på hvilken du liker best. Jeg kommer til og ha den headeren en stund. Og vente til jeg bytter til en annen. Tusen takk til alle som sendte inn header! Ble kjempe glad for alle.

Stor klem Therese 
♛Høst-bilder 2014

21.10.2014, 15:48

Heii.

I dag fikk jeg lyst til og ta noen høst bilder, siden jeg syns høst bilder blir alltid så fine. Så da håper jeg dere liker mine bilder. I dag så skal jeg spille fotball kamp, vet ikke hvor den skal være helt. Men det finner jeg ut av, når vi kommer frem. Tror kampen begyunnte 18:30. Nå skal jeg bare gjøre lekser, drikke kakao og gjøre meg klar til kamp.

Men håper dere liker bildene mine, Viss dere skal lage header som jeg gidde info om i det innlegget jeg hadde i dag tideligt. Så kan dere bruke disse bildene også. Men vi snakkes senere, ønsk meg lykke til på den siste kampen min !header...

21.10.2014, 07:59

Heii.

Jeg er ikke i det hele tatt fornøyd med headeren jeg har nå, siden jeg bare lagde den på 1-2-3. Og da var den ferdig liksom, men jeg er ikke så super flink til og lage headere.

Men jeg lurte på om noen av dere har lyst til og lage en header for meg (picmonkey.com) bildene som er under denne teksten, bruk de. Siden det er de bildene jeg er fornøyde med. Viss du skal lage en header, og du blir ferdig med den send den til meg på mail: theresesorenes02@hotmail.com

De 3 jeg liker best kan jeg legge her på bloggen, så kan dere bestemme hvilken av de jeg skal velge. Jeg har allerede fått inn noen headere. Og de har jeg sitt på. Har brukt 1 allerede, men nå har jeg lyst på noen nye. Height: 500px Width: 1050px. Blir veldig glad om du prøver og lage en !

ALLE ER UREDIGERTE !

Outfit of my day

18.10.2014, 15:35

Kattepus

18.10.2014, 14:09

Heii.

For ca 1 år siden, så var det en katt som meg og Ida kalte fluffy. Og han var en vill katt. Og var utrolig pen, og snill. Han var veldig tam, til og være vill katt. Så vi trodde at han har hatt et tideligare hjem, men de ville ikke ha han.. For han gikk alltid alene, og var sulten. Men meg og Ida gidde han mat og kos. Til slutt, begyunnte jeg og ta han inn til meg.

Og jeg fikk lov til slutt av mamma og pappa og ha han inne, om kveldene og han fikk til og med sove her. Nesten som det var min egen katt. Og jeg og Ida kalte han Fluffy, men mamma og pappa kalte han kong kaktus siden han var den så bestemmte. siden da hadde vi mira, dette var før hun døde.

Men en dag, så kom putselig ikke fluffy hjem lengre, og jeg satte ut kattemat for og se om han kom hjem. Men det gjorde han ikke. Og etter det har jeg ikke sitt han etter 1 år! Og i går ble jeg super glad! Fordi jeg såg han, var utforbi, så jeg har begyunnt å sette ut mat igjen, for jeg vill jo at han skal komme tilbake.

Men når jeg gikk ut til han, så ble han redd og låg seg bed på bakken, jeg gikk ikke bort til han. Men jeg satt stille med mat i handen. Men så begyunnte han og gå. Og i dag såg jeg at kattematen var borte. Men det kna godt være et annet dyr som han spist av skålen.

Har du katt?

Klem Therese.

JEG VILL LESE DIN BLOGG

17.10.2014, 15:27

Heii.

Der skjønner kanskje poenget når dere leser overskriften. Men i såfall vill jeg gjerne lese din blogg, er ikke sikkert jeg får tid til og legge igjen en kommentar, men jeg skal prøve å få sjekket de fleste som skriver sin blogg i kommentarfelte, eller så kan du ambefale en blogg jeg burde lese. Jeg leser allerede sophieelise.blogg.no/ tcmn.blogg.no/ mammatilmichelle.blogg.no.

Jeg syns det er utrolig kjekt, og lese andre sine blogger. Jeg liker best og lese blogger som er oppdaterte. Gledr meg masse til og få lese din blogg, viss du har en venniene som har blogg elle noe sånt. Kan du godt kommentere hennes og, for jeg er veldig glad i å lese andre sine blogger som jeg skrev lenger oppe i innlegget. Jeg ser ganske ofte på star siden på blogg.no, for og finne noen blogger å lese. For der kommer det jo alltid opp, når folk poster nye innlegg.

Hvor er blogg lysten?..

16.10.2014, 15:59

Heii.

Hele denne uka, har jeg nesten ikke hatt blogg lyst. Men det begyunne og komme tilbake nå. Men jeg har ikke tenkt til og ta en pause, for jeg liker jo å blogge, men akkuratt denne uka har jeg ikke hatt så super lyst til å blogge, tror det er fordi jeg vet ikke alltid hva jeg skal poste.

Så jeg vill gjerne ha forslag fra deg, va du liker å lese om. Dere har kanskje merket også at jeg har bare postet noen få innlegg i løpet av en dag.. Det er egentlig derfor jeg har postet så små innlegg, det var bare sånne slurvete innlegg. Men jeg føler at jeg har mye mer lyst til og blogge nå!

Det er kanskje fordi, jeg har fått flere ideer nå. Jeg skal begyunne og ha flere innlegg klart, sånn at jeg bare kan poste de. Sånn at jeg alltid kan holde dere oppdaterte. Enten så kan du sende tips til innlegg, på instagram (@theresesorenes) eller her i kommentarfeltet ! Blir utrolig glade for tips fra deg.

Klem Therese !

Outfit of my day

14.10.2014, 15:38

Heii.

I dag har jeg på meg en shorte som jeg liker veldig godt selv, så jeg låner av søstra mi, jeg har en lik i blå også. Men den har jeg fått av hun. Den jeg har på meg nå, et rosa og med små hvite striper. Den er veldig fin syns jeg! Og jeg har en svart enkel bukse til. Håper dere liker bildene jeg har tatt i dag.

Nå skal jeg bare lage en video til videofy brukeren jeg er med i (@5videomakers) så viss dere vill se en video av meg, så gå inn på den :)

Hvor klærna er fra, står under bilder. Det gjør det alltid. Så viss du lurer på hvor de er fra, så sjekk under bilde. Viss det sår "?" Så vet jeg ikke hvor det er fra

Klem Therese !

For dere som lurer på hvordan jeg ser ut med regulering.. Sånn ser jeg ut :)

Outfit of my day

12.10.2014, 17:15

//bukse: bikbok // øyredobber: glitter // genser: ? //

Amanda

11.10.2014, 19:19

Heii.

I dag har jeg vert på Amanda med Frida, vi ville egentlig at noen andre skulle være med. Men ingen kunne/eller hadde penger. Vi shoppet masse, jeg har tenkt til og ha en innkjøps video. Men jeg vet ikke når den kommer ut, her på bloggen.

 

Jeg vill ikke røpe hva jeg kjøpte, viss jeg skal ha en innkjøps video. Vi var på h&m, Cubus, Glitter, Bikbok, Wow, body shop, nille, yo berry, teknik magasinet, wanyes coffie og til slutt alle dyre butikkane :) håper du liker bildene, gjerne legg igjen en kommentar for en innkjøps video :))

Regulering..

08.10.2014, 17:17

heii.

I dag var jeg hos regulerings tannlegen, siden jeg skulle jo få regulering. Som jeg har fortalt før, så har jeg fått det oppe. Ikke nede, siden det skal jeg ha neste gang. Det var litt ubehagelig og ha regulering, men jeg er jo ikke fant til det enda da! Jeg syns ikke at jeg passet regulering... Trodde faktisk at det skulle gjøre vondt, da han tok den på. Men jeg kjente jo nesten ingen ting da han gjorde det. Og det var noen så lurte på om jeg skulle slutte og blogge pga av regulering, men det skal jeg IKKE. Fikk bare ikke tid til og svare de, side vi hadde litt dårlig tid.

I november, tror jeg det var da jeg skulle få nede, har ingen ting til og grue meg til da. Men en ting jeg ble litt glad for var at jeg fikk til og smile uten tenna! og det syns jeg var bra, for jeg liker ikke så godt når reguleringen vises på bilde... Så det var jo litt posetivt da. Håper dere har en bra dag videre.

Klem Therese

Dette bilde tok, jeg etter jeg hadde fått reguleringen på plass, så jeg syns selv at det ser ikke ut som at jeg har det en gang ! :)

 

 

♥Nær bilder

07.10.2014, 23:07

Heii.

Jeg har tatt noen nær bilder av meg selv, i dag. Det fristet bare og ta noen bilder. 

Håper dere liker bilde, blir sikkert de siste bilde på en stund uten regulering.. får det i morgen :/


Today's outfit

07.10.2014, 13:09

//genser: Victoria secret pink // bukse: wow // hårbånd: glitter //

Vinneren av giveawayen

06.10.2014, 21:43

Heii.

 

Nå har jeg endelig trukket vinneren av giveawayen her på bloggen! Og jeg trakk med lapper, sånn at det ikke skulle bli urettferdigt. Og det ble en jente som heter Elisabeth!

 

Gratulerer så mye til deg, håper du blir fornøyd med giveawayen! Jeg kontakter deg på kik. Du vinner alt det som var i giveaway innlegget, du skrev ikke hvilken farge du ville ha av hver ting. Så jeg bare bestiller de fargene jeg syns hadde vert fint.

 

Jeg kommer til og flere giveawayer, siden det var så mange som var med i den jeg har nå! Så da vill jeg selvfølgeli ha en til, senere i år. Må bare kjøpe inn hva jeg vill ha i giveaway. Gratulerer til deg elisabeth ! Håper du blir glad.

 

Klem Therese.

Info/overnatting

04.10.2014, 22:54

Heii.

I dag så har jeg vert sammen med Håvard ! Og det var kjempe koseligt, etter på skulle Milena sove hos meg. Og det er alltid sånn når jeg åpner døra, så ler vi.. Vet ikke hvorfor!

Vi har sitt en film, og drukket barne champanje. Og vi har snakket mye sammen, siden det er så utrolig lenge siden vi hadde sitt hverandre! Jeg har savnet hun såå masse! Kjempe glad i hun.

Vi har lagd en videofy i lag, heter 5videomakers. Og vi trenger 3 stk, som vill være med i profilen, men vi må godkjenne dere først. Dere må kontakte oss på kik: theresesorenes. Det er ikke alle som kan være med!

Krav:

~litt flinke til og redigere videoer (ikke så viktig)

~ikke misburke passordet

~kunne stole på personen

~huske å lage videoer, når du skal

Så viss du vill være med, så spør oss på kik, kanskje du får være med! Nå har meg og milena tenkt til og lage en video, til brukeren våres. Så viss dere vill se den, så bare gå inn på videofy og på @5videomakers.

Har du videofy?

Klem Therese.

Magisk kveld

04.10.2014, 12:41

Heii.

Dere merket kanskje at jeg ikke blogget i går, det var p.g.a selskapet. Det var en helt fantastisk kveld med klassen. Jeg, Madelen og Frida hadde det super kjekt, vi koste oss kjempe mye. Vi fikk mase fine gaver og penger. Vi fikk egentlig penger av alle sammen i klassen ,uten om oss selv siden vi gidde gave til hverandre. 

Vi hørte på musikk, spiste rainbow cake, cake pops, pizza boller og is ! Vi hadde kåring av beste kjendis, og det var Madelen og Andreas som vant. Vi hadde cat walk konkurranse, og der var det Andreas, som vant der også. Vi hadde kort leken, men det var bare jentene da. Vi hadde en helt fantastisk kveld ! Jeg og Madelen var helt gale, i slutten. Vi sang skikkelig høgt, og dansa.

Vi var litt ute inni mellom også, siden det ble så varmt inne i det romme vi var i. Vi hadde jo 2 rom, siden i gangen hadde vi rød løper og  photo vegg.  Vi tok bilder av alle sammen som kom, inn til den veggen. Bursdag jentene måtte ta bursdag bilder. De fikk barn champanje når de  kom inn.  Vi gjorde masse annet også !

Har du hatt Hollywood party før?

Klem Therese.Klarer ikke å vente!

02.10.2014, 19:50

Heii.

I morgen er selskapet,som jeg har snakket så mye om! Og jeg gleder meg så mye, tipper at skole dagen kommer til og gå utrolig seint... Vi var jo og handlet i dag, og gjorde det litt klart, der vi skal ha det. Og jeg tror det kommer til og bli bra!

Fikset rød løper, og photo vegg. Og vi kjøpte så utrolig mye snop og chips. Så skal madelen lage cupckaes og frida cake pops. Og mammaen min skal lage rainbow cake + pizza boller. Så skal vi ha litt konkurranser og litt sånt. Kan ikke røpe for mye, siden e folk i klassen som leser bloggen min :)

Jeg har funnet noen klær som jeg skal bruke, som jeg likte veldig godt. Jeg skal være ashley tisdale.

Akkuratt nå så sitter jeg og øver på prøven vi skal ha i morgen (naturfag) så det er egentlig det jeg skal bruke resten av kvelden min på.. Håper dere har en fin kveld og koser dere!

Klem Therese.

Alt klart

02.10.2014, 07:46

God morgen!

Det er så utrolig mange som er med i giveawayen, å det gjør bare at jeg har lyst til og ha flere. Jeg skal selvfølgeli fortsette med giveawayer. Dette er sikkert mitt første innlegg, så tideligt så dette.

 

Siden om ca 20min så skal jeg på skolen, i dag skal jeg være med Frida hjem. Derfor blogger jeg nå, Madelen skal også bli med, siden vi skal ut og handle til selskapet. Og kjøre ned med det, der det skal være.

 

I morgen litt før selskapet skal vi ned og sette alt på plass, og gjøre alt klart. Jeg kan allerede se det for meg. Vi skal ha det utrolig gøy i morgen! Vi gleder oss kjempe mye.

 

Dette er det første selskapet mitt med noen fra klassen, jeg har aldri hatt det før. Men dette blir sikkert det beste selskapet til nå. Dere må glede dere til og få se bilder og sånt fra selskapet, så det kan være at det blir litt lite blogging i morgen. Men jeg skal prøve og holde meg oppdatert i morgen. Det blir vertfall litt blogging i dag :)

 

Har du hatt selskap med noen fra klassen før?

Klem Therese.

Giveaway

01.10.2014, 17:15

Heii.

Nå har jeg nok en gang tenkt til og ha en giveaway, siden jeg fikk så mange lesere i dag, å det ble jeg utrolig glad for. Så det har jeg lyst til og feire med en liten giveaway. Jeg kommer til og bestille dette på fredag. Så den som vinner, får det når de kommer i posten.

 

Dette må dere gjøre for og delta: skrive hvor ofte du leser bloggen min. Kommentere hvorfor du burde vinne, og om du vill ha flere giveawayer+ hvilke farger/ type du vill ha på tingene du kan vinne. DERE MÅ SKRIVE ENTEN KIK ELLER INSATGRAMEN DERES I KOMMENTARFELTE! det er alt dere trenger å gjøre for å delta.

 

Håper så mange av dere deltar, i min beste giveaway til nå. Tusen takk for alle fine directe meldingene, og fanpagene på instagram! Heter: @theresesorenes på instagram.

 

Stor klem Therese.

Denne er til fondation, og jeg fikk min sånn i posten i dag! Og den er super bra, elsker den. Men min kom i feil farge..

Dette er en hårstrik, som er veldig fin til og gå med til hverdagen. Fks på skolen.

Et utrolig pent smykke, som jeg og har tenkt til og bestille selv.

Dette er til og ha på neglene, etter du har hatt på neglelakk. Veldig fint. Kan være at jeg bestiller noen andre enn akkuratt de.

Hvem bør jeg være?

01.10.2014, 13:38

Heii.

På fredag så skal jeg, Madelen og Frida ha Hollywood party med klassen. Siden jeg ikke har feiret at jeg har blitt 12 år, siden jeg skulle vente til høsten sa mamma siden vi bygde på huset vårt. Og da bestemte vi at vi kunne jo feire det sammen ! og det hadde alle lyst til. Men jeg vet ikke helt hvilken kjendis jeg burde være. Enten Nicki minaj eller Asley Tisdale, hvem syns dere at jeg burde være? Jeg skal være sånn som de ser ut på bilde. 

Eller har dere kanskje andre forslag til hvem jeg kunne passet bra til og være? Jeg skal snart finne ut hvordan jeg skal ha klær, hår , sminke og sko. Vi skal kåre beste kjendis, så jeg vill jo ligne mest på den kjendisen jeg skal være. Men viss dere har andre tips til hvem jeg kan være, så bare kom med andre forslag uten om "Tayler swift, Ariana grande, demi lovanto" siden de er allerede tatt. 

Viss jeg skal være nicki minaj så har jeg allerede funnet klær, men viss jeg skal være Ashley så må jeg finne noen ander klær ,det må jeg og viss dere kommer med andre forslag som jeg liker. Gleder meg såå mye til selskapet mitt, Vi har planlagt det så lenge nå og vi har gledet oss lenge. Jeg tror det blir et supert selskap, og hele klassen vår er invitert. Vi skal ha enten Rainbow cake eller kvikklunsj kake, så skal vi ha cake pops og cupcakes :) Og pizza boller, siden vi ville ikke ha pizza, taco eller noe sånt. Siden det tar ganske masse tid, pluss vi skal ikke ha det hjemme hos noen. 

Håper dere kommer med masse tips, sånn jeg har litt i og velge mellom !

Klem Therese.


Blogging

01.10.2014, 12:09

Heii.

Jeg lurte på om dere har forslag til hva jeg kan lage innlegg om. Viss dere har lyst til at jeg skal blogge om noe annent enn bare dagen min og outfit. Jeg lagrt jo videoer og, men jeg vill prøve noe annnet.

Jeg har allerede fått noen forslag til hva jeg kan blogge om, favoritt ting på romme, hva ønsker jeg meg, ambefalinger og litt sånne ting. Jeg kommer jo til og fortsette med og blogge om dagen min. Men kansje jeg poster et annet type innlegg i løpet av dagen.

Derfor vill jeg gjerna ha tips, til hva dere liker og lese om. Fortesten takk til alle dere som leser blogg min, nå er vi endelig nådd mer enn 100lesere. Så i dag skal dere få en liten overraskelse på bloggen i dag. Så bare følg med.

Håper mange av dere kommenterer hva dere liker og lese om. Kanskje jeg velger dirt ønske!

Klem Therese