hits

HAPPY HALLOWEEN

31.10.2015, 16:24

Håper alle får en super fin halloween, om du skal feire det eller ikke! Kos dere kjempe masse!

HATERS GONNA HATE, ALWAYS.

30.10.2015, 15:47

I dag etter skolen gikk jeg rundt å snakket litt med Ida, og da gikk det faktisk litt forskjellige ting rundt i hodet mitt. Nå har jeg så mye i hodet at jeg bare ønsker å få alt ut, det er sikkert noen som kommer til å skrive hat etter innlegget men jeg gir blanke f. Siden dette er mine tanker og jeg ønsker ikke å lage noe diskusjon av det. Men jeg er så lei av at folks skal gå rundt å HATE uskyldige mennesker, JA jeg sa hate.

okei, jeg har et enkelt spørsmål til alle haters. Hva prøver dere å oppnå? Få personen til å føle seg stygg, og ikke vert noe? Det gir så lite mening å si hat, og skrive hat ikke minst!! I går var jo verdens største popstjerne i Norge, ja nemlig Justin Bieber. Jeg så alt live fra VGTV, og jeg ble sykt sjokka! Når det tragiske skjedde. Grunnen til jeg tar opp spesielt Justin nå er at det var det jeg og Ida gikk å snakket om mest og det var grunnen til vi kom fram til det tema.

De fleste har sikkert fått med seg hva som skjedde. Men jeg har tenkt å si hvordan jeg tok det fra mitt syn. Justin var ferdig med sen kveld og klar for konsert, det var 1000 skrikende fans i salen og var klar for selveste Justin Bieber idolet deres og ikke minst mitt. Han begynte med å spille "Boyfriend" som han klarte med storm og det hørtes veldig bra ut fra både snapchat og VGTV. Men så ble det sølt vann, og det rett og slett klikket for Justin. Han sa flere ganger "stopp, jeg skal tørke opp" til fansen minst fem ganger, men hører fansen etter?, nei det gjorde vi/de ikke. Da klikket det fra Justin og han sa stopp til konserten, og forsvant fra scenen.

Når han hadde dratt av scenen var instagram posten oppe med en gang med et "unnskyld" til oss fansen og TV2. Det er så mange som både legger så mye hates på Justin og fansen. Hvorfor skal haters hate alltid? Justin kom til Norge med bronkit, og hostet og snufset. Han var syk, og hadde fått lite søvn. okei? Det jeg ikke skjønner er: JUSTIN MÅ RESPEKTERE OSS FANSEN FOR AT VI/DE VILLE HA HÅNDKLE, OG VI MÅ RESPEKTERE HAN NOK TIL Å TA STOPP FOR ET STOPP, HAN ER TROSS ALT IDOLET VÅRT. Justin kunne ha falt på grunn av dansingen og verste fall knekt noe viss det ikke hadde blitt tørket. Det var uprofesjonelt av Justin og bare dra, men vi må respektere han for at han var/er sliten etter en laaang turne og har bronkit for øyeblikket. 

Det var beliebere som var knust etter konserten, og det er forståelig etter hva som skjedde. Det var liksom idolet deres. Det er så mange som legger skylden på første rad, men hva har de gjort? De prøvde å ta håndkle som Justin Bieber har tatt på!! De er ca 14+ og vet ikke bedre. Justin har også sagt til oss fansen at han jobber med å forbedre hvordan han skal reagere på ting osv. Justin er tross alt 21 år og er fortsatt en gutt, han er ikke noen voksen enda. 

Justin har også lenge vært hatet av spesielt gutter, og jenter som misliker han og musikken. Men flere ganger når jeg har spurt haters hvorfor de hater han. Da svarer de "Fordi han er dum, stikker fra fansen, fulle kjørt, brukt narkotika og har en teit sang som baby baby" For det første så var Justin cirka 14 år når han kom ut med baby. Det med fylle kjøring og narkotika, var en feil. Men det var et lovbrudd, gjort er gjort. Det er så unødvendig av folk å hate syns jeg! De har så dårlige argumenter for det.

Det er akkurat som jeg som ikke liker fotball i det hele tatt lengre, og gikk å skulle gått å hate Ronaldo eller en annen fotball spiller. Det er akkurat det samme. Det er faktisk snakk om idolet til en annen person, og ikke minst et MENNESKE. Justin er et menneske men kjendis, Ronaldo er en kjendis osv. De har følelser som alle oss andre "vanlige" mennesker. Jeg blir så sinna når folk kommer med verdens dårligste argument "Han er dårlig til å synge". HVORFOR I HULESTE ER HAN KJENT DA?!??!?!?! Han er kjent på grunn av at musikken hans rocker. Det er det samme med Ronaldo når folk sier "Han suger til å spille fotball" HVORFOR ER HAN VERDENS KJENT FOR DET DA? Jo nettopp, for han er suuuper flink i det.  Dere skjønner vel poenget mitt??

Jeg blir så sinna når folk går rundt å hater uskyldige MENNESKER, alle er tross alt mennesker og ikke noen pappfigurer. Når du går å hater andre er det faktisk det som kaller MOBBING på høyt nivå, og det er noe av det verste som finnes. Jeg har også sitt flere voksne mennesker som sier "Han bare stakk fra scenen og fansen, og kom ikke tilbake". De går bare rundt å sier "Han bare stakk" bare for å få han i et dårlig lys som de ønsker. Det er så utrolig dårlig gjort! 

Jeg har selv for hate et par ganger, ikke mange og det er overhode ikke noe kjekt. Det er flere kjente stjerner og kjendiser som får drapstrusler over nett og det er jo helt ekstremt. Nå er jo serien "Haterne" på TV2 og den er super bra. Jeg digger den serien nå, og det er blant annet bloggeren Sophie Elise med. Der skal de stå ansikt mot ansikt og snakke med de som har skrevet hate til de. Dere finnes serien HER.

Ja, nå har jeg fått en del av mine tanker. For og si det klart er jeg ikke noe super glad og stolt for at Justin stakk, men bare tok opp han siden han har vært en del om han nå i det siste. Jeg er selvfølgelig skuffet over at han stakk sånn, men skjedd er skjedd tenker jeg. Justin hadde hatt en tøff og laaang uke. Men han hadde ingen grunn til å "skjelle" ut fansen på noe vis. Det er sikkert en del av dere som ikke er enige i noe av det jeg skriver her, men dette måtte ut. Til alle dere haters der ute et sted slutt å hat på uskyldige mennesker, de fortjener det faktisk ikke. Uansett om personen er Justin Bieber eller en vanlig jente eller gutt på skolen så skal man IKKE gi hate til de for det.

HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN SUPER DUPER FIN HELG, OG EN GOD HALLOWEEN!

Blogges.

KONKURRANSE - NEW IN FROM ROMWE

28.10.2015, 16:22

sponset

Jeg beklager for null blogging i går.. Jeg var på tur med valgfaget, og ja det var utrolig kjekt. Det blir ikke så mye blogging om det, men viss det er noen som ønsker det. Da er det bare til å skrike ut! Så skal jeg få fikset det. Men hvert fall for å gjøre noe klart, så kommer det ikke noen videoer denne uka. Siden jeg starta uka med øye betennelse eller noe lignende,og hadde hovnet øye! Men nå er jeg "frisk". Da har jeg ikke fått filmet videoer, på grunn av sykdom.

Men neste uke er fullt i gang igjen, og det kommer videoer neste uke! Jeg skal både vloge i helgen, og lage videoer alene og med venner! Noen ønsker? Okei, nå skal jeg komme til poenget med dette innlegget. Jeg har trukket vinneren av THAT MOMENT KONKURRANSE, og det ble en jente som heter Benedicte. Jeg kontakter deg på Instagram i løpet av dagen. 

HER finner dere genseren / HER finner dere skjerfet

Hehe, messy hair today. I don't care.

HER finner dere denne blå genseren.

HER finner dere jakken fra Romwe.

Jeg har også nå tenkt å sette i gang en ny konkurranse i samarbeid med Romwe!! Wii, det er alltid så kjekt å sette i gang konkurranser, det er noe av det kjekkeste jeg vet faktisk. Jeg håper så mange av dere blir med på konkurransen, og det er utrolig enkle regler som står under. Det dere kan vinne er et gavekort på 100$, det er nesten det samme verdi som 850 kr. Det er trygt å bestille derfra, og det er utrooolig mye fint der. Det er lett å finne noe man liker, det er noe for alle der i hvert fall i mitt syn. Kvaliteten er som oftest veldig bra, og er ikke til å klage over. Det hender at ikke kvaliteten ikke er like god, men det er bare til å ta en sjanse rett og slett.

Nå nærmer det seg også halloween, derfor har jeg denne konkurransen! Kanskje dere finner noe dere kan bruke til halloween, så interessant ikke sant? Høres det ikke supert ut? Det dere ser på bildene er det nye jeg fikk fra Romwe denne gangen, mye fint ikke sant? Jeg forelsket meg i alle plaggene og de er allerede masse brukt her. Ligger link til alle plaggene under bildene.

KRAV (for å melde deg på):

 

1. Registrer deg på Romwe sin nettside. Det er super enkelt, HER HER HER

2. Like Facebook siden til Romwe, dere finner den HER HER HER.

3. Legg igjen en kommentar under her med navn og e-postadressen din. (den samme som du registrerte deg med)

Det blir trukket to vinnere, og vinnerne blir trukket på Onsdag om 2 uker.

blogges.

FRIDAYS OUTFIT

26.10.2015, 16:00

Jakke: Romwe

Genser: Romwe

Veske: Micheal kors

bukse: Shein

Sko: Romwe

Dagens outfit, håper den faller i smak hos dere. Gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns.

UKENS SPØRSMÅL #3

25.10.2015, 16:00

Hvilken mobil har du?

Jeg har en iphone 6.

Hva er ditt favoritt sminke produkt ditt nå for tiden?

Favoritt sminke produktet mitt nå for tiden er hola bronzeren fra benefit.

Hvordan fikk du så mange lesere på bloggen din?

Det er et ganske godt spørsmål egentlig, det tenker jeg egentlig ikke så ofte over. For hvorfor har jeg så mange lesere som jeg har? Jeg tror det er fordi jeg er meg selv, og skriver variert og blogger ofte. Jeg må bare si tusen takk for alle dere som leser bloggen min, dere aner ikke hvor mye jeg settet pris på det.

Hvorfor startet du med Youtube?

Jeg husker egentlig ikke helt, siden det er så pass lenge siden jeg startet med Youtube. Men viss jeg tenker tilbake så tror det var fordi jeg syns det virket kjekt å redigere og lage videoer. Når jeg startet med det så falt det rett og slett bare i smak, og her er jeg i dag.

Kan du ha en video sammen med Sindre?

Det kan jeg sikkert få han med på :)) Noen spesielle videoer dere ønsker fra oss da?

Hva syns du om Shawn Mendens?

WOW! Shawn har en helt utrolig stemme han er utrolig flink også. Jeg digger sangene hans.

 

Hvor mange har du farget håret ditt?

Jeg har farget håret mitt to ganger. 

 

Kan du lage en "produkt jeg har brukt opp video"?

Det kan jeg sikkert få laget en gang. Men jeg må bare få smalet opp da.


Hvilken butikk/nettside liker du best å handle på?

Det må nok være Shein eller Romwe, siden det er veldig billige + de har masse pent!

Har du kjæledyr?

Ja! Jeg har en hund som heter Mico.

Kan du ha en room tour snart?

Hm... Kanskje det.

Hvor mange er dere i din klasse på skolen?

Viss jeg husker rett så er vi 27 elever.

Har du vært i Oslo før?

Ja, det har jeg vært et par ganger og det er kjempe fint der!

Hva syns du om merket Anastasia?

JEG ELSKER ANASTASIA MERKET!!!!

Liker du body mistene fra Victoria secret?

Jeg liker de veldig godt, spesielt Amber romance.

Lurer du på noe til neste ukens spørsmål? som kommer på neste søndag.

FRIENDS 1-2-3

24.10.2015, 21:24

Har dere hatt en fin helg til nå alle sammen? Jeg håper hvertfall dere har hatt en god helg, og her en super koselig video av meg og Emma. Denne laget vi når hun var med meg hjem en dag tidligere i denne uka. I dag er det lørdag og hver lørdag poster jeg jo video, så derfor kommer det video i dag. Jeg håper dere liker videoen, og gjerne dra å abonner på kanalen min HER. Det hadde jeg settet stor pris på. 

HELG !!

23.10.2015, 15:33

Da var det endelig fredag igjen!!! Det var vært en lang uke med mange prøver, og lekser. Det skal bli godt å kunne koble helt vekk fra skolen i noen dager før det er skole igjen på Mandag. I dag har jeg planer sammen med min venninne Ida, og vi har tenkt å dra på Dolly dimples i byen om ikke så om alt for lenge til. Det skal bli godt å tilbringe tid med min aller bestevenninne, det er ikke alltid vi gjør noe litt mer spesielt enn å bare være hos en av oss å se på film. Jeg gleder meg mye! Håper bare ikke regnet hagler ned.

I morgen blir det bowling med kjæresten og venner. Jeg gleder meg masse, og kanskje jeg skal vlogge? hmm.. hva vil dere? På søndag blir det nok en sånn slapp av dag, og pakke skolesekken før skolen på mandag nok igjen! Det som er herlig med neste uke er at vi nesten ikke har lekser, og ingen prøver som jeg vet om enda. De siste ukene har det vært 1-3 prøver i uka, og det er litt stress i min verden hvert fall. 

Nye header også, den laget jeg faktisk selv. Prøvde å gjøre den som enkel som mulig siden jeg har et enkelt design.

HA EN NYYYDELIG HELG ALLE SAMMEN!

blogges.

EYEBROW ROUTINE - VIDEO

22.10.2015, 16:43

Da er det på tide med dagens video! Jeg håper dere liker denne dagens video, og håper at det går bra at den kom ut i dag og ikke på torsdag. Jeg må bare si med en gang, dere har all grunn til å glede dere til lørdag for da skal det komme ut en super kjekk video sammen med Emma! HER, kommer dere til kanalen min. Gjerne abonner for å få mail med en gang det kommer ut nye videoer på min kanal.

MIN FAVORITT YOUTUBER?

21.10.2015, 14:05

Jeg driver jo med Youtube som kanskje en del av dere vet, og jeg poster videoer der hver tirsdag og lørdag med mindre noe skjer. Det kom ikke noe video i går, og det beklager jeg for men den videoen som jeg laget for tirsdag ble ikke noe bra! Men dere skal få tirsdags video på enten torsdag eller fredag. Jeg vet mange hadde gledet seg til en ny video i morgen, derfor flytter jeg bare den til torsdag eller fredag for denne uken. Men det går nok bra.

Mange av dere spør meg også hvem er mine favoritt youtuber/youtubere? Det er egentlig et ganske godt spørsmål siden jeg har en del youtubere som jeg ser opp til, og som jeg henter inspirasjon fra! Men viss jeg skal nevne en Youtuber som faktisk er norsk så må det blir Tina Mondelia! Dere finner kanalen hennes HER, og den kan jeg anbefale på det sterkeste å abonnere på! Hun lager veldig gode videoer, og veldig variert. Tina legger ut hver uke, og hun har alt fra challenges/intervjuer med kjendiser, Tags, challenger, vlogs, sminke videoer +mye mer!

Høres ikke det bra? Jeg har lenge vært glad i å se på videoene hennes, og jeg kan jo innrømme at jeg elsker Youtube nesten like mye så jeg elsker blogg! Men Tina er hvert fall en av mine aller største favoritter når det kommer til Youtube. Jeg husker fortsatt i sommer når jeg stalket Youtube kanalen hennes, og nå tror jeg at jeg nesten har sett alle videoene hennes hehe. Men alle sammen dra å abonner på Tina HER

HER HER HER HER, for å abonnere på Tina Mondelia!

Her er bilde jeg tok sammen med Tina på VG lista i sommer, hun var en skikkelig hyggelig jente! Jeg husker det faktisk veldig godt. 

blogges.

HVA Å GJØRE SAMMEN MED KJÆRESTEN

20.10.2015, 17:27

Reletionship goals - Dere kan ta dere en tur ut, ta med dere et kamera og ta noen søte bilder sammen. Da får dere både frisk luft, og skaper minner sammen som dere faktisk har bilder av. Så kan du også oppdatere instagram med noen søte bilder med kjæresten din.

Bake - Er begge glad i å bake? Da kan dere jo dra på kjøkkenet og bake noe super godt! Kanskje dere kan prøve dere på noe helt nytt, og smake det for første gang sammen.

Film - Dette må nok være det de fleste kjærestepar gjør når de er sammen? Men hvertfall så kan dere se en film sammen, og poppe dere popcorn og kose dere sammen! Dere kan jo også se en serie sammen. Det spørs litt hva dere liker å se. Forslag til filmer: The last song, The maze runner 2, pitch perfect 1 og 2 og world war z +flere. 

Piknik - Fint vær ute? Da kan dere kjøpe inn alt dere liker, og dra på en piknik sammen! Men ikke glem musikk, det får alltid opp stemningen syns hvertfall jeg.

Videoer - Driver en av dere på med enten youtube eller videofy? eller kanskje noe helt annet. Da kan dere jo lage en video til kanalene deres/din. Forslag: Boyfriend does my makeup, Boyfriend/girl friend TAG, vloge sammen osv.

Kino - Er det en kjekk film som går på kino? Be han/hun ut da vel, kanskje h*n også ønsker å se den filmen.

Restaurant - Vil du å kjæresten din gjøre noe litt spesielt sammen? Dra på restaurant, eller dolly eller hva det enn måtte være. 

Shopping - Liker dere begge å shoppe? Dra på shopping da, men viss den ene ikke liker shopping overhode så dropp det :)

Bowling - Dra på bowling er alltid kjekt spør du meg! Da blir det ikke noe klein stemning også, siden da spiller dere.

Snakke - Det enkleste som finnes, og snakke. Dere kan bare sette dere ned og tilbringe tid sammen og snakke ut med hverandre. 

Gå tur - Liker dere å være ute? Da kan dere finne en plass i nærheten der dere kan gå dere en fin tur. Alltid hyggelig og gå tur sammen.

Bade - Ikke det dere kan gjøre nå for tiden, men er sikkert noen som gjør dette. Dere kan gå å bade enten i sjøen viss dere er noen tøffinger. Men dere kan også gå i bade-hallen viss dere har det en i nærheten.

Stå på ski - Nå er det ikke så alt for lenge til vinteren, da kan dere dra på ski tur sammen! 

Dette innlegget er etter spurt av en leser, så viss dere har noen tips som dere ønsker jeg skal blogge om gi beskjed!

Klem Therese.

UKENS SPØRSMÅL #2

18.10.2015, 13:14

UKENS SPØRSMÅL KOMMER HVER SØNDAG FREM OVER NÅ

Har du noen dyr?

Ja, det har jeg og den heter Mico. Mico er en pomeranian, og fyller 2år i desember.

Har du sett youtuben til Miriam og Nina før?

JAA! Jeg ser ofte på videoene deres, det jeg elsker mest over alt på jord er å se på youtube videoer.

Hvor lang tid bruker du på morgenen?

Det kommer egentlig helt an på, viss jeg skal se ekstra pen ut bruker jeg kanskje 30 min. Men til vanlig bruker jeg 15-20 min.

Har du kjæreste? Og hva heter han på instagram?

Ja, det har jeg. Han heter @Sindrekristiansen_

Er Sindre en god kjæreste?

hehe, ja. Det vil jeg nå si. 

Syns du det er flaut å ha en blogg?

Absolutt ikke! Jeg hadde ikke hatt bloggen min i det hele tatt.

Hvorfor er du så selvsikker?

Hehe, vet ikke. Jeg har bare blitt det opp gjennom årene. Jeg tror på meg selv rett og slett, og vet hva jeg vil.

Hva er det beste med Sindre?

 Egentlig alt. Men viss jeg skal plukke ut en ting er det vel at jeg kan stole på han uansett hva, og jeg kan være meg selv 110% rundt han.

Hva ønsker du å bli når du blir stor?

Jeg vil bli frisør, og en makeup artist. Siden det er det jeg interesserer meg innen for.

Når begynte du med youtube?

Hm.. Skal jeg være ærlig så husker jeg ikke helt :o

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker canon eos 1200D.

Har du reiset mange steder?

Hm... Jeg har vel reist en del, men ikke sånn 1000 steder. Men jeg har vært litt rundt om. 

Hva syns foreldrene dine om du legger ut bilder av deg selv?

De syns det er greit, de sier jo ikke noe i mot det. 

Din favoritt brus all the time?

PINK PANTER ER BEST.

Husk, og meld dere på giveawayen min HER.

VLOG - VIDEO

17.10.2015, 17:17

I dag er det lørdag, og det betyr ny video her på bloggen og youtube. Denne gangen ble det en vlog. Jeg liker selv veldig godt å spille inn vlogger, siden da får dere se litt mer av hverdagen min enn bare i bilder. Viss dette er noe dere liker, så gjerne trykk liker på videoen. HER, kommer dere direkte til kanalen min.

AUTUMN MUST HAVES

17.10.2015, 13:00

reklame

HER brun skinnjakke / HER rødvin genser / HER svart genser / HER strikkegenser / HER grå genser / HER brun genser  / HER svart skinnjakke  / HER bukse

Så du noe du også synes var fint? Alt dette er hvert fall fra Shein, og for de som lurte ja Shein har byttet navn for en god stund siden. Det er mange som spør meg om hvorfor jeg sier Shein, og ikke Sheinside. Men det er rett og slett fordi de har byttet navn. Men det er ikke så stor forskjell. 

Som kanskje dere ser så har jeg funnet ganske mange fine plagg fra Shein. Jeg har forelsket meg i disse plaggene her nå for tiden, og jeg ønsker meg alle disse åtte. Kanskje du også fant noen nye favoritter fra Shein? Gjerne kommentar dine favoritt plagg, og gjerne legg med en link. Husk det er helt trygt å bestille fra Shein.

Er dette noen innlegg dere ønsker mer av?

Klem Therese.

#TGIF

16.10.2015, 18:33

tenk, det er helg allerede! Denne uken har gått utrolig fort syns jeg. Det er deilig med helg da. Da kan du koble skikkelig ut og slappe helt av! Bruke tiden på venner, og kose seg. Det er alltid kjekt. Nå på ungdomskolen er det veldig mange prøver, det kan være litt stress. Derfor er det alltid godt å komme hjem til helg på en Fredag. Jeg er vel ikke den eneste syns som det? Men jaja. Dere får ha en super helg alle sammen ♥ Gled dere til videoen i morgen ;)

Her ser dere noen av bildene jeg tok sammen med Milena sist helg.

Klem Therese.

NEW NAILS

15.10.2015, 16:00

Heisann igjen folkens! 

IKKE SPONSET, ÆRLIGE MENINGER.

Gjett hva jeg gjorde i helgen da! Jeg fikset neglene for aller første gang, og jeg ble utrolig fornøyd! Jeg fikset de hos MSgelhouse, og de er "nye" her i Haugesund. Det er faktisk søskenbarnet mitt som driver det sammen med søsteren sin. Siden det var første gangen min så valgte jeg med extensions, det går også an og bare ha vanlige gel nails. Jeg valgte fargen rosa siden det er favoritt fargen min, som kanskje mange av dere vet.  Ønsker du også å bestille time hos MSgelhouse? Trykk HER for å komme til instagramen deres. 

Klem Therese.

MUSIC #1

14.10.2015, 16:00Nytt fra Shein (!!!)

14.10.2015, 15:21

sposnet

HER, finner min all time genser nå for tiden! Denne elsker jeg så mye etter jeg fikk den fra Shein.

HER, finner dere dette skjerfet.

HER, finner dere denne tøffe jakken!! :)

Såå.. Hva syns du om plaggene denne gangen? Jeg ble godt fornøyd alle plaggene hadde overraskende bra kvalitet, hvertfall genseren og jakken! Kan skryte litt. Den genseren som dere ser lenger oppe, det er min all time favorite nå. Jeg elsker den, og den er så behagelig og ha på. Det som gjør den tøff er at den er løs på sidene.

Jakken er jeg også utrolig fornøyd med, men jeg har ikke fått brukt den så masse til nå. Men jeg liker den også utrolig godt, den er veldig fin til jeans må jeg si. Skjerfet er også ganske fint, men jeg trodde stoffet skulle være annerledes... Så er ikke helt fornøyd med det, men kommer sikkert til å bruke det en gang. Veldig fint hvertfall.

Ja, det er 110% trygt å bestille hos Shein. Mange som spør meg om dette siden de har planer om å handle der. Det er en veldig trygg og bra side. Noen av klærne er bra kvalitet, og noen en ikke så fult så bra. Du må egentlig bare satse når du handler på nett.

Klem Therese.

FIRST IMPRESSION W/ MILENA

13.10.2015, 17:14

Wii, i dag er det tid for en ny video! Gjerne dra å abonner på kanalen min HER, og gjerne fortell i kommentarfeltet hva du synes om videoen ♥

KONKURRANSE - THAT MOMENT

12.10.2015, 18:03

Hola!

Ny uke nye muligheter ikke sant? Jeg har valgt å starte denne uken med en konkurranse for dere! Denne gangen kan dere vinne en parfyme fra one direction. Denne har jeg ikke selv, men jeg har luktet på den mange ganger i butikken og syns den lukter utrooolig godt! Den har også ganske pent design, skikkelig jentete rett og slett. Denne parfymen heter "That Moment". Se under bildene om hvordan du kan bli med i konkurransen! Håper akkurat du melder deg på. 

Denne gangen blir det en konkurranse på bloggen, slik at alle kan kunne delta! 

FOR Å DELTA PÅ KONKURRANSEN:

Svare på tre enkle spørsmål, som du finner svar på bloggen:

1. Hvilke dager poster jeg videoer på?

2. Hvor var jeg i sommer på ferie med familien? Altså sommeren 2015.

3. Hva heter hunden min, og hvilken rase er det?

Svar i kommentarfelter under her, og husk å ta med kontakt informasjon!! (MAIL ELLER INSTAGRAM).

Klem Therese.

NEW IN FROM ROMWE

11.10.2015, 15:58

sponset

HER, finner dere denne nydelige kjolen!

HER, finner dere denne søte kosebuksen fra Romwe.

HER, finner dere den grå t-skjorten.

HER, finner dere denne tøff genseren!

 hallo!

På fredag fikk jeg noen nye klær fra Romwe, og jeg ble sånn passe fornøyd med plaggene. Den enste jeg ikke ble så begeistret for var den grå t-skjorten siden den var litt stor for meg. Men jeg bruker den til pyjamas faktisk! Det funker den bra til. Jeg fikk også en veldig behagelig genser som dere ser, og den falt godt i smak! Den kan jeg anbefale til dere. Den kjoler som dere ser på det første bildet, eeeelsker jeg! Den var utrolig nydelig. Jeg fikk også en kosebukse, som var herlig på.

Hva syns du om plaggene?

Klem Therese.

THE MIXED UP MAKEUP CHALLENGE

10.10.2015, 13:00

1vlF2C6qplo

 

heiisann!!

Da er det lørdag nok en gang, som betyr video til dere! Jeg ble sykt stresset i går siden fikk ikke redigert videoen, men heldigvis fikk jeg det til. Denne gangen ble det "The mixed up makeup challenge" sammen med Frida & Sofie. Jeg syns selv videoen ble veldig morsom, og resultatene ble jo ja.. Du kan nå si selv hva du syns i kommentarfeltet. Husk å skriv hvilken av lookene du ville gått med på byen, og hvilken du absolutt ikke ville ha gått med.

Husk å abonner på kanalen min HER, for videoer hver eneste uke.

MAYBEAUTY ANSIKTMASKE

09.10.2015, 13:16

sponset

BESTILL MASKEN HER OG FÅ 30% PÅ DEN,

heisann igjen folkens.

I går kveld hadde jeg besøk av min gode venninne Madelen, og når hun var hos meg så tok vi på oss ansiktmasken fra MayBeauty - The incredible face mask. Jeg har testet ut denne før flere ganger, og den er veldig god. Jeg liker masken veldig godt til nå hvertfall. Jeg har også hørt fra andre at de liker den veldig godt. Masken har blitt veldig populær på grunn av alle de gode resultatene deres kunder får. Masken: Forebygger acne, fjerner hudormer, heiser bort død hud og urenheter fra din hud og den gir deg veldig ren og strålende hud! 

Når masken kommer dypt inn i huden for å nå alle forurensninger kan det gjøre litt vondt når du tar den de første gangene. Dette er normalt og ingenting å bekymre seg for. MayBeauty har gratis frakt verden over! Viss du ønsker å teste ut denne supre ansikt masken her så trykk HER for å bestille den, du får 30% på masken. Om du kjøper denne masken så får du også med en påføring kost. Men husk! Ikke få det på bryne eller vippene, denne masken fjerner også hår så du må være forsiktig rundt disse partiene.

Har du testet ut ansiktmasken The incredible face mask?

Klem Therese.

INSPO ALL THE WAY

08.10.2015, 18:27

FRIDA&SOFIE SVARER

07.10.2015, 16:00

Heisann dere.

I dagens innlegg er litt spesielt, siden dette er det ikke Therese som skriver! Det er nemlig oss venninne til Therese, vi heter Sofie og Frida. Therese postet et bilde på instagram (@Theresesorenes) om dere hadde noen spørsmål om enten hun, vennskapet vårt eller oss. Vi håper dere finner svar på noe av dere ønsket i dette innlegget, og gjerne legg igjen en kommentar til Therese om hun skal lage flere innlegg som dette.

Når ble dere kjent?

Frida: Jeg ble kjent med Therese i 5.klasse siden jeg byttet til den skolen hun gikk på, da ble vi venner og til slutt ble vi bestevenninner! Vi klaffet veldig bra sammen.

Sofie: Jeg ble kjent med Therese gjennom skole på en måte, siden vi skulle begynne på trinnet sammen. Vi hadde snakket veldig mye på sosiale medier, og en dag så møtets vi. Det var egentlig sånn alt dette startet, og nå er vi veldig gode venner og finner på masse kjekt sammen!

Leser dere bloggen til Therese?

Frida: Jeg leser den ikke fast, men jeg kikker innom den i blant viss det er noe interessant hun har skrevet om.

Sofie: Jeg går også å leser bloggen hennes i blant, men ikke fast som kanskje noen av dere gjør.

Er dere like stor fan av The Main Level som Therese?

 

Begge: Nei, vi er egentlig ikke fan av de. Men vi hører i blant på sangene deres.

Kan dere beskrive hverandre med tre ord?

Frida: Snill, morsom og perfekt.

Therese: Omtenksom, snill og crazy.

Sofie: CRAZY, søt og morsom.

Favoritt fargen til Therese?

Begge: Rosa, lett.

Er Therese flink på skolen?

Begge: jada, hun er en liten nerd.

Beste minne sammen?

Begge: En gang vi fant på noe sammen, vi var på et utrolig kjekt tivoli. Vi tror faktisk Therese har blogget om det før her.

Hva liker dere best ved Therese?

Frida: Hun har alltid en overraskelse på gang, og hun er til å stole på.

Sofie: Vi har det alltid kjekt sammen, og kjeder oss aldri.

Bruker Therese mye tid på bloggen sin?

Begge: JA!

Therese flink til å lage mat?

Frida: Jada, hun brenner bare ned huset.. nei det var fingeren det.

Sofie: Ja, hun er veldig flink til det.

Er Therese veldig sjenert?

Begge: Ja, når du først møter hun kan hun være litt sjenert. Men når du blir kjent med hun så er hun rett og slett crazy.

Synes dere Therese bruker for mye tid på bloggen?

Begge: Passelig tid, hun får jo tid til venner og familie osv.

Hvor lenge har dere kjent Therese?

 

Frida: ca 3år.

Sofie: en god stund.

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på!

Klem Sofie, og Frida.

IG SPØRSMÅLSRUNDE - VIDEO

06.10.2015, 18:08

Heisann igjen folkens.

Det er jo tirsdag i dag, og det er jo en av mine video dager. Derfor er det på tide med en ny video i dag. I dag er det en instagram spørsmåls runde video, der dere har sendt inn spørsmål til meg på instagram som jeg svarer på i en video (@theresesorenes). Jeg håper dere liker videoen min, og gjerne dra å abonner på kanalen min! HER. Det hadde betydd veldig mye ♥

Har du noen spørsmål du vil ha svar på?
Klem Therese.

WHITE OUTFIT

05.10.2015, 16:27

Caps: Yankii

Topp: Romwe

Bukse: Romwe

Sko: Converse

Heisann folkens!

Deilig med høstferie!! Ja, vi har høstferie denne uken her. Jeg vet det er mange av dere som ikke har fri, og er på skolen denne uken. Jeg håper dere som hadde ferie sist uke hadde en fin fin uke! Og at dere koset dere masse i ferien deres. Nå er hvert fall ferien min i gang, og jeg har ingen store planer egentlig. De enste planene jeg har til nå er, og være mye med venner og blogge mye! Høres bra ut for meg (hehe). I dag skal jeg være med noen venninner fra trinnet, og se på teen wolf! 

Har du hatt høstferie, eller har du nå?

Klem Therese-

THE BESTFRIEND TAG - VIDEO

03.10.2015, 11:43

Heisann.

I dag er det jo lørdag, og da er det jo på tide med en ny video! Det er en god stund siden sist video siden minnekortet mitt har ikke funket! Derfor kom det ingen video på tirsdag. Men nå er altså kamera mitt i orden! Håper dere liker videoen og gjerne dra å abonner på kanalen min! HER, kommer dere dirkete til kanalen min.


Hva syns du om videoen?

Klem Therese.

AUTUM WANTIES FROM SHEIN

02.10.2015, 17:03

reklame

HER militær grønn t-shirt  - HER skjerf - HER vinrød chrop top - HER grå/hvit genser - HER militær grønn t-shirt med hull på skuldre - HER hatt - HER går topp.

Heisann igjen folkens!

Det ble dessverre ingen blogging i går på grunn av at jeg måtte øve til en historie prøve til i dag. Men nå er jeg på igjen, men jeg er litt skrivesperre for tiden.. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal blogge om, og jeg føler jeg ikke har hatt så super interessante innlegg for tiden? Men fortell meg hva DU ønsker mer av.  I dag har jeg hvertfall laget en liten collage med noen høst wanties fra Shein. Jeg elsker høst farger, de er så fine! Jeg har egentlig bare lyst å kjøpe alt sammen, siden det ser så fint ut. 

Gjett hva vi har nå da!! Vi har endelig høstferie! Det var så deilig å komme hjem til høstferie i dag, skal bli godt å tilbringe mye tid med venner og familie. Det blir også mye tid til blogging og youtube. Jeg skal få prøvet å filme inn mest mulig videoer denne ferien. Det blir også kanskje noen challenger med venner? :) Noen videoer du ønsker?

Hva syns du om collagen?

Klem Therese.