hits

7 FAVORITTER - APPS

31.10.2016, 17:37

Det er utrolig mange som lurer på hvilke apper jeg bruker, og har lenge ønsket et slikt innlegg der jeg viser dere noen av mine store favoritter. Jeg bruker som alle andre Instgram, Snapchat og Facebook. Men jeg bruker også andre apper, og ikke bare de. Da får dere kanskje noen som dere ikke har testet ut før, og da anbefaler jeg dere å gjøre det! 

♥ Blogg.no 

♥ Brazilian butt trainer

♥ Tetriz

♥ Vsco

♥ Shazam

♥ Moldiv

♥ Sub countVil dere ha flere anbefalinger?

blogges

HALLOWEEN SALE - SHEIN

30.10.2016, 15:13

inneholder annonselenker

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

blogges

UNBOXING ♥ BANGERHEAD

28.10.2016, 10:05


Heisann! Første gang på lenge jeg har fått opp en video så tidlig som dette, og jeg er faktisk på skolen. Men uansett dette er en video i samarbeid med Bangerhead, og håper dere liker videoen. Alle linker til produktene, finner dere i beskrivelsen på videoen som dere finner på Youtube. Kanalen min finner dere HER, gjerne sjekk den ut.

blogges

EN TUR HOS FRISØREN

27.10.2016, 19:23

Holaa! Jeg er endelig hjemme, og er helt parkert i senga og er klar for en kveld med å se på serie å slappe helt av. Jeg har vært en tur hos frisøren, og ja er super fornøyd! Gjorde en liten endring med å farge det i "hodebunnen", som en slags ombree. Den tok jeg et hakk mørkere enn min normale hårfarge, og hun blandet det med en annen farge også slik at det skulle bli en mer kald farge og ikke gul. Jeg fikk også klippet av noen cm fra håret, og gjett hva. Frisøren måtte sette seg på gulvet for å klare å klippe det, sier seg hvor langt det har blitt. Ble et veldig bra resultat syns jeg, og godt med en endring.

I dag hadde jeg også en prøve, og er herlig å være ferdig med å øve denne uka. Nå nærmer det seg også halloween, og skal få prøvet å poste en halloween sminke look til søndagen, hvis det er noen som er interesserte i det! Gjerne fortell om du er interessert i en slik video. I helga får jeg besøk av Milena, og noen andre venninner og vi skal kose oss med en slags halloween feiring.

Håper dere får en super kveld videre!Uten blitz ser du overfor her.

Blogges

RIPPED T-SHIRT

26.10.2016, 17:34

inneholder annonselenker_____________

T-SKJORTE: ROMWE, HER FINNER DERE DEN!

BUKSER: BIKBOK

SKO: ADIDAS, SAM SMITH

BOMBER JACKET: SHEIN

______________

Hva syns dere?

blogges

RPØVE ETTER PRØVE

25.10.2016, 19:03

inneholder annonselenkeHER, finnere dere den rosa toppen!

Heisann dere! Nå er jeg midt i gang med å øve på forskjellige prøver som jeg har denne uken, og derfor jeg ikke får oppdatert dere like mye. Det er ikke alltid like lett å håndtere både blogg, youtube og skole på samme tid! Prøver hvertfall så godt jeg kan, og håper det funker bra nok. Nå fremover har vi flere tentamener (slutten av November), vanlige prøver og flere oppgaver! Kjenner jeg er sliten allerede, og er så vidt i gang. 

Men i dag har jeg kun tenkt å bruke på å øve til prøver, og på torsdag har jeg faktisk frisør time! Kjenner jeg gleder meg til å freshe det litt opp, før November er i gang! Tenk vi kommer bare nærmere og nærmere jul. Det er litt sykt, hvor fort dagene går. Har en del ettervekst som må bort, og kanskje jeg gjør en liten endring, hvem vet? Gleder meg som alltids å vise dere.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #25

23.10.2016, 17:04

Favoritt mat og drikke?<3

Jeg har så utrolig mange forskjellige favoritt matretter, men min favoritt drikke er sole klart pink panter og pepsi max.

Hva størrelse har du i fila genseren?

Den har jeg i XS, og den er fra Urban.

Hvordan fikk du tak i Diamond Circle billett på JB konserten? Trodde det var vanskelig jeg. Fikk du den gratis siden du hadde giveway på billetter?

Jeg gjorde som alle andre, bestilte de på ticketmaster.no og familien min fikk totalt 8 diamond circle billetter. Derfor hadde jeg en konkurranse på en av de siden vi hadde en til overs.

Har du kjæreste?

Dette er et spørsmål som jeg får flere ganger, og gjentar det så ofte. Nei, jeg har ikke noe kjæreste.

Når begynte du å sminke bryna dine?

De begynte jeg å sminke halvveis i 7 klasse, men de ble ikke noe fine før våren i 8 klasse.

Favoritt youtuber? Du kan kun nevne en.

Da må jeg nok si Manny Mua, han har jeg skikkelig dilla på akkurat nå!

Når begynte du med falske vipper?

Før i 7 klasse brukte jeg kun da jeg tok bilder sammen med Milena. Jeg har ikke begynt å bruke det skikkelig før 9 klasse.

Kan du ha house tour?

Det er noe jeg ikke kommer til å lage på grunn av at jeg bor sammen med familien, og jeg syns det blir litt for personlig å vise absolutt hele huset. Det er heller noe jeg kan gjør den dagen jeg flytter ut og får mitt helt eget sted.

Hva bruker du til å redigere videoene dine?

Da bruker jeg Imovie, har prøvd meg flere ganger på Final cut pro men får det ikke til!

Tjener du penger på youtube?

Det gjør jeg, og kommer ikke til å gi noe sum siden det er en personlig sak som ikke andre skal legge seg opp i.

Er det mange som kommer å spør om bilde når du er sammen med foreldrene dine?

Det er mange flere som gjør dette da jeg er sammen med venner eller er helt alene. Men dere foreldrene mine syns det er koselig, og de biter ikke! Dere kan fortsatt kommer bort til meg å si hei :D

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg?

Jeg bruker som regel mellom 10-20min om jeg kun skal på skolen eller noe lignende.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

blogges

VLOG FRA BERGEN

22.10.2016, 17:54

Videoen som mange av dere har ventet på! Jeg vlogget da jeg var nede i Bergen, og det ble til en koselig vlog. Gjerne sjekk den ut om dere ønkser! Kanskje dere som var på meetupet ser dere selv også. Håper den faller i smak, HER finner dere kanalen min.

blogges

HALLOWEEN - GIVEAWAY

20.10.2016, 17:10

Heisann dere! Det er kun to uker igjen til det er halloween, og skal selv ikke gå halloween men skal være sammen med venner istedenfor. Men jeg har noe super kult å dele med dere, og det er at jeg får dele ut et gavekort hos Romwe på 30$ som er cirka 250kr. Hvor kult er ikke det!? Da kan du bruke det på hva du nå enn ønsker hos Romwe. Du kan shoppe HER hos Romwe.

Her har dere en rabattkode på alle klær hos Romwe, og er ingen pris grense: RWOTC40. Som gir dere hele 60%!

For å delta:

- Registere deg HER, hos Romwe. Etter du har gjort dette, går du i kommentarfeltet på DETTE innlegget og kommenterer mailen din og at du har gjort alle reglene for å bli med i denne konkurransen.

- Dele bildet du ser under med hashtag #TShalloweengiveaway på instagram, og legge med denne linke: https://goo.gl/szLnFK. Husk å tagg meg @Theresesorens, og @Romwe_fashion i bildet.

- Dele dette innlegget, på sosiale medier.

LYKKE TIL! ♥

NB: konkurransen vil vare i to uker, vinneren bli publisert på bloggen her på torsdag om to uker.

blogges

7 SMINKE NETTSIDER

19.10.2016, 16:59

Det er utrolig mange av dere som lurer på hvor jeg egentlig får kjøpt alt sminken min, og svaret mitt er at jeg pleier å kjøpe det meste av sminken min på nettet synes det er mye enklere og ofte også billigere. Derfor tenker jeg å dele mine fem favoritter når det kommer til sminke nettsider. 

Bangerhead ♥ Her har jeg akkurat bestilt utrolig mye spennende fra, og kommer selvfølgelig en unboxing og en sminkevideo om produktene som er bare å glede seg til! Jeg ser virkelig frem til denne pakken, og gleder meg til å vise dere hva jeg har bestilt meg denne gangen.

Douglas ♥ De har utrolig mye utvalg hos Douglas, og de har mye som man ikke kan få tak i butikker og de har heller ikke så super dyr frakt.

Blivakker ♥ De har gratis frakt, som jeg elsker!! De har alt fra NYX til The balm! Jeg har flere ganger bestilt fra Blivakker og vært så fornøyd, og det tar ikke så lang tid før pakken ligger i postkassen heller.

Coverbrands ♥ Jeg har faktisk aldri bestilt noe fra Coverbrands, men har hørt flere positive ting ut i fra denne nettsiden! Hvis jeg finner noe som faller i smak en gang her, kommer jeg nok til å bestille det.

Kicks ♥ Denne har vi jo også i butikk, men de har faktisk mer utvalg på nettet. Frakten ligger på rundt 50kr, det gjorde den hvertfall sist gang jeg bestilte noe. Det er jo ikke alle butikker der de har alle merkene, og derfor liker jeg å bestille diverse på nettet.

Beautybay ♥ Hvis jeg ikke er helt på tur så har disse ikke noe frakt! De har også veldig fine priser, og utrolig bra utvalg alt fra Zooeva til L.A girl.

Morphebrushes ♥ Denne nettbutikken har utrolig mye! Alt fra Jeffree star sitt eget merke, det berømte Morphe brushes merke selvfølgelig og La splash og mye mer. Aboslutt hvert å sjekke ut, men de har frakt og hvis jeg husker rett så er den ikke så høy. blogges

GLOSSYBOX UNBOXING

18.10.2016, 15:02

Da var det på tide med en ny video, og er utrolig mange som har savnet Glossybox unboxing videoene. Men nå er jeg i gang igjen, og håper dere liker dagens video. Dere må gjerne ta dere tiden til å abonnere på youtube kanalen min HER.

blogges

FØLTE MEG RETT Å SLETT ELENDIG

17.10.2016, 18:21

Da var ferien endelig over, og er klar for noen uker på skolen før det faktisk er juleferie! Tenk da, det er faktisk allerede snart jul, og er ikke lenge før hele spillelista på Spotify er full av julesanger. Men jeg gleder meg spesielt mye til jula , for det er en av de beste tidene på året. Hele familien samlet, mye god mat og jule stemningen er helt utrolig! 

I går kveld slet jeg skikkelig mye med å sovne, og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg ikke har fått noe god søvn i natt. I dag morgens var det helt forferdelig å våkne om jeg kan si det. Jeg var døds sulten, trøtt, sur og alt på samme tid. Det var altså en Therese som ikke var klar for skole. Jeg følte meg rett å slett elendig, og fristet å bare ligge hjemme å sove hele dagen. Men jeg kom meg gjennom dagen på skolen, og kom hjem til en spennende pakke! Jeg har allerede filmet unboxing, og kjenner jeg gleder meg til å dele den med dere!

blogges

SLIKE BURDE DET VÆRE FLER AV

16.10.2016, 16:17

I går var jeg i Stavanger sammen med Rikke. Jeg møtte hun på kystbussen, og i det siste har jeg sett hun flere ganger. Jeg vet ikke om dere vet om at hun har en youtube kanalen men hvertfall så finner dere den HER. Det er alltid like koselig å se denne jenta igjen! Jeg drog til Stavanger på grunn av at jeg ønsket å treffe Celina Karine og Agnes Lovise siden de hadde meetup på Arkaden H&M. 

De var noen utrolig herlige personer, og slike som dem burde det være flere av! De er virkelig to utrolig gode forbilder! De gidde gode klemmer, og brukte god tid på hver og en som jeg tror alle i køen satt stor pris på! De er også veldig dyktige med det de driver med. Celina og Agnes er to store inspirasjoner til både blogg/youtube/sminke.


Når jeg allerede var i Stavanger så var det flere av dere følgere som kom bort til meg, og er så koselig å snakke med dere enn bare nettet. Det å gi klemmer til dere, se hvor fine dere er og ta bilde med dere er noe av det beste! Kjempe koselig når dere kommer bort, og mange som sier de ikke tørr å det er bare å komme bort, biter ikke! Jeg tar meg alltid tid, så lenge jeg ikke har døds dårlig tid.

Jeg hadde hvertfall en fin liten tur innom Stavanger, og i dag opprettet jeg faktisk en Facebook gruppe for dere! Da får vi et litt mer kommuniserende forhold, dere kan også komme med deres ideer. Dere må absolutt ikke være redde for å publisere noe i gruppen, for det er meningen at dere også skal kunne få være litt aktive. Dere finner Facebook gruppen HER. Gjerne bli medlem, om du har Facebook!

blogges

BABYFOOD CHALLENGE

15.10.2016, 14:17


HER, finner dere youtube kanalen min.

READY FOR HALLOWEEN

15.10.2016, 14:00

samarbeid

HER, finner du t-skjorta fra Shein (75kr).HER, finner du mange flotte plagg som du kan gjøre om til et kostyme for halloween. De mye annet også, bare å lete seg litt frem. 

Jeg mottok denne døds kule t-skjorta fra Shein.com, og er klar for halloween i år. Jeg har hvert år kjøpt meg et splitters nytt kostyme, men det er jo egentlig like greit å gjøre ting ut i fra billigere ting eller ting du har hjemme. Kostymer fra leketøys butikker osv, de pleier som regel å være en del dyre. Men for eksempel denne t-skjorta fra Shein, er super tøff og ikke noe spesielt dyr og kan gjøre veldig mye ut av den.

Denne, og en ripped jeans hadde vært smashing sammen og passet fint sammen til et halloween kostyme! Det er jo egentlig bare kreativiteten som stopper deg for å finne på noe kreativt. Jeg syns heller du skal legge mer penger ned i sminken siden den gjør alt, istedenfor å legge nesten en tusenlapp på et kostyme som kommer kun til å bli brukt noen få ganger. Sminken kan du som regel bruke mange flere ganger.

Hva skal du være på halloween?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #24

14.10.2016, 17:42

Hvordan vil du beskrive stilen din?

Hmmm.. Jeg aner faktisk ikke, for jeg bruker så mye forskjellig. Jeg kan både gå med et skikkelig søtt antrekk, og gå med et døds kult et!

Jeg lurte på om du kunne lagd en video der du snakker bokmål en gang?

Kanskje det, men jeg skal kanskje få laget en ny dialekt challenge siden den jeg lagde med Frida for en god stund siden ble ikke noe bra. Da kommer nok Oslo dialekten med, og de snakker jo nesten rent bokmål.

lurte på om du kunne av og til kanskje laget innlegg om dine favoritter fra en nettside (blivakker, nordicfeel, beautyjoint ol) eller produkter du ønsker deg fra slike sminkenettsider, det hadde jeg likt:)

Det kan jeg nok få fikset om ikke så lenge!

Hva er snittet ditt?

Er jeg en av de få personene som ikke pleier å regne ut snittet når de får karakter kortet sitt?, bryr meg egentlig ikke så mye når jeg har karakterene foran meg. Men når jeg kommer i 10ende er nok å regne ut snittet mitt noe jeg kommer til å gjøre.

Hvis du hadde nødt til å farge håret i en crazy farge, hvordan farge ville du hatt?

Da ville jeg nok gått for enten rosa eller lilla, men ser mer for meg håret mitt i en baby rosa farge enn lilla. Hadde aldri gått for en grønn eller blå farge.

Hvordan/hva gjorde bloggen og instagramen din så populær?

Jeg vil ikke si at bloggen eller instagramen min er SÅ populær, men jeg har egentlig ikke gjort noe annet enn å være meg selv å bare poste det jeg ønsker.

Jeg lurte på om du hadde sluttet med glossybox?

Neeei, jeg har bare hatt en liten pause fra det siden har vært sommer ferie. Men jeg er på igjen, og kommer en i løpet av neste uke. 

Hjelper det å gå til hudpleie, og hvilke kremer går du på?

JA! Hudpleieren hjelper meg ti tusen ganger mer enn det jeg fikk hos legen faktisk. Jeg går til hun en gang i måneden, og bruker et serum og noen pads fra Elisabeth aarden.

Hvilken by var du i når du var i Spania?

Da var jeg i Alcudia, utrolig fin by i Mallorca!

Tar du solarium?

Nei, jeg tar ikke solarium.

Hvilken mascara anbefaler du?

Min store favoritt er better than sex, fra Too faced.

Hvilken ansikt maske bruker du?

Hvis jeg skal ta ansikt maske bruker jeg mask of magnaminty fra Lush.HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

blogges

13.10.16

13.10.2016, 17:22___________________

JAKKE / RIVER ISLAND

T-SKJORTE / NEW YORKER

SOLBRILLER / EBAY

BUKSE / GINA TRICOT

SKO / ADIDAS

____________________

Hva syns du?

blogges

VÆRT BORTREIST

12.10.2016, 21:54

Lenge siden sist, og de fleste av dere har vel vist hvor jeg har vært? Jeg har nemlig vært i Bergen hos min gode venninne Frida, og jeg har hatt tidenes tur nede i Bergen. Den byen er så utrolig fin, og fult av mange kjekke folk! Jeg og Frida fant på mye morsomt, og denne jente får bare frem et stort smil på munnen min. Det er alltid like godt å se hun igjen, og gleder meg allerede til neste gang som forhåpentligvis ikke blir så lenge til.

Når jeg var nede i Bergen hadde jeg faktisk et av mine aller første meetup uten om det som var i Tusenfryd i sommer. Dette gjorde jeg og Frida bare spontant på ferjen over til Bergen. Vi var også sammen med Andrine hele den dagen det var meetup dag, og andre venner av hun. Var mange på meetupet, og fikk tatt mange bilder med dere følgere. Utrolig koselig, og elsker å møte dere! Jeg har selvfølgelig vlogget hele turen, og den kommer nok om en ukes tid. Andrine, Frida og jeg var også på kino og den het Bridget Jones baby. Den var utrolig morsom, og absolutt hele salen lo som at det ristet i gulvet. Filmen ble også spennende etter hvert, og kan anbefale den veldig høyt. Den dagen var utrolig bra, og er så glad for at jeg fikk møtt Andrine igjen. Både Andrine og Frida betyr veldig mye for meg, og alltid like godt å se de igjen hver gang. De er to utrolig gode og herlige jenter. Før vi var på kino var vi på Dolly Dimples med flere, og spiste god pizza! Like etter der gikk vi på kinoen som jeg sa.

Jeg og Frida var også på Lagunen kjøpesenter den ene dagen, men vi ente egentlig opp i byen på grunn av ble litt kjedelig på Lagunen. Men vi finner alltid på noe gøy! Det er vel slik gode venner er, at uansett hvor mye de kjeder seg finner man alltids på noe morsomt sammen!Men dere får egentlig bare glede dere til en vlog fra disse dagene jeg har vært borte, det var veldig mye som skjedde i løpet av de dagen og nå er jeg helt tappa for energi. Ønsker egentlig å bare sove, eller se på serie. Endelig kan jeg få sitt sesong 7 av The vampire diares. 

mine to♥

Sååå blogges, takk for alle som møtte opp på meetupet!

DU LØY.

09.10.2016, 19:00

Du vet at bestevenninnen din er alltid på din side, dere forteller hverandre om alt. Dere skjuler ikke noe for hverandre, dere stoler 110% på hverandre. Uansett er dere der for hverandre. Men så støter du på at en så står deg utrolig nær lyver deg rett i ansiktet? Du vil kun det beste for den personen, og betyr ufattelig mye for deg. Nesten som du ikke klarer deg uten. Det som er vanskelig er å vite når du skal slutte å tilgi en person, når er det faktisk nok? Når har noen gjort nok, for å ikke fortjene tilgivelsen din. Er personen virkelig din bestevenn? 

Det å ha en følelse av du er "skuffa" over noen som du er utrolig glad i er ikke noe god følelse. Det å si i fra gang på gang, gjør også vondt. Du føler jo at du går til en person å sier at det den gjør ikke er bra nok. Men du vil kun det beste, du vil kun hjelpe. Det er som å snakke til ingenting. Her sitter jeg å forteller deg helt ærlig mine meninger, og min side av saken. Tårene renner nedover kinnet, klarer ikke å snakke. Jeg tror du gjør akkurat det samme, og noen dager senere finner jeg ut at en du løy til meg.

MEN FOLKENS. Jeg smiler, er glad slike ting skal ikke ta meg i bakken så lett! 

blogges

OSLO HAUL

08.10.2016, 17:48


Utrolig mange av dere ønsket en Oslo haul da jeg var kommet hjem fra Oslo, og selvfølgelig fikk jeg det til dere! :D Jeg håper virkelig dere liker videoen, og virkelig som dere er glade i hauls. Dere må gjerne ta dere litt av tiden deres til å abonnere på youtube kanalen min, HER. Det er mange som lurer på det med å lage seg en google/youtube konto, og det kan du gjøre HER. Det er helt gratis, og da kan du abonnere på dine favoritt youtubers. Du trenger heller ikke å legge ut noe for å ha en konto.

blogges

VINTERJAKKER

07.10.2016, 16:17

reklame

Heisann dere! Jeg kjenner selv at det begynner å nærme seg vinter med at det blir kaldere og kaldere ute. Jeg er selv på jakt etter ny vinterjakke, tror jeg går for en Svea jakke dette året og selvfølgelig med fake pels! Men nå ville jeg kun dele med dere at det er et stort vinterjakke salg på Junkyard.no akkurat nå, og det er jo en perfekt mulighet for å spare noen ekstra kroner. Dere sparer 200kr på alle vinterjakker !! 

HER kommer dere til kampanjen, her ser dere utrolig mange pene jakker:

 HER (Denne er det jeg skal skaffe meg i løpet av ferien) / HER / HERHER / HER / HERHER / HER / HER

Hva er din favoritt vinterjakke?

blogges

 

10 TING DU KAN KJØPE PÅ EBAY

06.10.2016, 17:08

Jeg er sikkert slik som mange andre at de kjøper utrolig mye fra Ebay. Det er jo så utrolig billig, og mange av tingen er jo utrolig praktiske. Du finner jo mye av det som er på Ebay til minst samme kvalitet og ti ganger billigere. Men når du har shoppet en del på Ebay, så kan det være vanskelig å finne ut hva det neste du ønsker å handle er? Derfor har jeg samlet opp en del ting under her, som jeg har vært fornøyd med tidligere:

HER - HER - HER

HER (mine favoritt vipper!) - HER - HER

HER - HER - HER

__________________________________________________

Ønsker dere flere anbefalinger fra Ebay?

blogges

MÅNEDENS FAVORITTER

04.10.2016, 18:18

OPPSKRIFT - PIZZA SNURRER

03.10.2016, 18:17

For en liten uke siden lagde jeg pizzasnurrer, og mange sa på snapchat at de ønsket å ha en oppskrift på bloggen av disse pizza snurrene. Derfor bestemte jeg meg for hvorfor ikke, siden det er sjeldent jeg legger ut slike ting her på bloggen. Det var vist noe utrolig mange ønsket også. Kanskje det er noe jeg burde ha mer av på bloggen.

Snapchaten min er Theresesblogg!

♥ OPPSKRIFT, det er cirka 16stk i denne oppskriften.

Deig:                                    Fyll: 

- 25 g gjær                           - kjøttdeig 2-3 pakker.

- 4 dl fingervarmt vann        - ost, helst revnet.

- 2 ss olje                            - tomatsaus, eller pesto. Jeg lagde halvparten av hver.

- 1⁄2 ts salt

- ca. 8 dl hvetemel

♥ Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett olje, salt og hvetemel. Kna deigen godt og la den heve til dobbel størrelse.

♥ Steik kjøttdeigen.

♥ Kjevle ut deigen til et rektangel. Smør på tomatsaus elle pesto, fordel kjøttdeig og ost. Rull sammen deigen, slik at den ser ut som en rullekake.

♥ Skjær 3cm brede stykker av rullen og legg på et stekebrett med bakepapir. 

♥ Stek pizzasnurrene midt i stekeovnen ved 225 °C i ca, og kjøl de ned på en rist.
Ønsker dere flere oppskrifter på bloggen?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #23

02.10.2016, 17:29

Når starter du og når slutter du på skolen?

Jeg starter 08.30 hver dag. Skolen min slutter 14.05 på kort dager, og på lang dagen vår som er tirsdag slutter vi 15.00.

Kan du begynne å blogge litt mer om hverdagen din?

Jeg blogger som regel om hverdagen min om det skjer noe, men selvfølgelig prøver jeg så ofte som mulig. Men ellers kommer det jo samarbeids innlegg, outfit, oppskrifter osv. Men om det er mange som ønsker å se mer av hva jeg gjør i løpet av en dag skal jeg prøve mer på akkurat det!

Hvor mange søsken har du, og hvor gamle er de?

Jeg har fire søsken, en på 11, 18, 21 og 25.HER (annonselenke), finner dere denne super fine grå college genseren! 

Har du flere internett venner uten om Andrine, Rikke og Frida?

Ja, jeg har flere men det er ikke slik at jeg møter de med gjevne mellomrom.

Sosiale medier du anbefaler?

Jeg anbefaler selvfølgelig Instagram, snapchat, periscope, twitter, facebook, jodel, youtube, Vsco ++.

Har du farget bryna dine, eller er de bare slik?

Når jeg ikke har noen produkter på de så er det den fargen jeg har til vanlig. Men har farget de hos en salong en gang tidligere som jeg ble fornøyd med og da farget jeg de brun/sort ish.Kommer du en gang til å ha meetup, fks i Oslo?

Jeg har utrolig lyst å prøve å få til et meetup en gang i fremtiden, har utrolig lyst å få møtt så mange som mulig av dere. Det er så koselig å få møte dere.

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 11. April.

Hva er din favoritt mascara?

Min store favoritt er nok Better then sex, fra too faced.

Når begynte du å barbere leggene?

Jeg begynte skikkelig med det i midten av 7.klasse, og nå gjør jeg det så og si hver eneste gang jeg dusjer. Det jeg bruker er faktisk en barberhøvel for menn, for jeg synes det er best! :D
HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

blogges

ENDA EN SNAPCHAT!

01.10.2016, 14:50

I går hadde jeg en kjempe fin dag sammen med mange herlige venner, og jeg var i selskap til Madelen. Jeg startet dagen med å ha besøk av Ida til å ta noen bilder av hun, tar alltid profilbilder for venner nesten. Jeg sminket hun også, og hun ble kjempe pen som alltid! Senere på kvelden var det bare å få på seg en kjole, og ta turen over til Madelen for hun hadde nemlig bursdag i går. Hvis dere fulgte med på snappen Nordicjentene, som jeg anbefaler! Der fikk dere med dere hele dagen min i går.

KJOLE FRA: ENTEN ROMER ELLER SHEIN.Nordicjentene er en snap for de jentene som er i Nordic screens som er nettverket som jeg er med i på Youtube. Der får dere vite mer om oss jenter i det nettverket, og følge med på dagene våre. Men hvert fall hadde jeg en utrolig bra kveld i selskap hos Madelen, og håper hun koste seg minst like mye som oss andre. Hun fortjener virkelig det for hun er en super herlig jente, og en av mine bestevenner. Det kom også en ny video på youtube kanalen min i går som er sammen med akkurat Madelen og Frida, dere finner HER. Etter selskapet overnattet jeg hos Frida, og vi sitter i senga enda. I kveld skal vi i bursdagsselskap til venninnen vår Emma. Gleder oss mye! ♥

blogges

STEDER DERE FINNER MEG:

♦ Instagram: @Theresesorenes

♦ Snapchat: Theresesblogg

♦ Facebook: /Theresesorenes