hits

♡Photoshoot

30.11.2014, 18:36

Heii alle sammen. I dag tok meg og Milena noen bilder, og jeg ble skikkelig fornøyde med noen av de. Vi begynte med og sminke oss, og kle på oss. Jeg bruke en chrop topp, en skjorte og en dongeri bukse. Vi tok bilder litt forskjellige plasser, Milena fikk skikkelig mange fine bilder syns jeg. Vi har kost oss skikkelig mye i mens hun har vert her. Gleder meg til neste gang. Dere har kanskje lest gjesteblogg innlegget hun har skrevet på bloggen min her, viss du ikke har gjort det så les det vel. Der står det hva vi har gjort oss, veldig koselig at hun ville være gjesteblogger.

Bildene av meg som Milena tokLikte du bildene?

Klem Therese.

♡ Gjesteblogger

30.11.2014, 13:00

Heii alle sammen. Jeg heter Milena Marie, og jeg er søsken barnet til Therese. Dere har kanskje hørt om meg før, siden jeg har vert med Therese en del. I dag så spurte Therese om jeg ville være Gjesteblogger på bloggen hennes, og jeg bare hvorfor ikke? Så det er det jeg skal nå. I dag så skulle jeg overnatte hos Therese, og det gledet jeg meg veldig mye til. Siden er ikke så ofte vi er sammen, siden vi bur et lite stykke fra hverandre. Jeg kom ca i 7 tiden, siden Therese skulle handle noen Cheerleader ting. Når jeg kom så gikk vi bare inn, og begyunnte og snakke sammen, om hva som hadde skjedd siden sist vi var med hverandre. Og litt sånt, vi er veldig sånn at vi sier alt til hverandre siden vi stoler så pass mye på hveradre. 

Vi bestemmte oss for at jeg skulle sminke Therese, og hun sminke meg. Så lagde vi video ut i fra det da, og jeg tror de videoene blir bra. Jeg syns Therese gjorde det bra, men jeg ble sikkelig fornøyd med sminken jeg gjorde på Therese. Ikke for og skryte men, herregud den ble bra ! Hun passte sikkelig bra den looken, og hun ble bare perfekt. Etter på så fant vi oss en film som heter "World war" Jeg har sitt den fra før, men det var så kjekk at jeg kunne se den en gang til. Og Therese likte den og ganske godt sa hun, etter på så sovnet vi bare egentlig. Siden det var ganske seint når Filmen var ferdig. Ja.. Dette var mitt gjesteblogg innlegg, her på Therese sin blogg. Håper dere liker det, og gjerne kommenter om dere vill at Therese skal ha flere sånne innlegg !

Klem Milena.

♡My babe

29.11.2014, 17:43

Heii alle skjønninger. Fra i går til i dag, så hadde jeg overnatting av Ida. Og det var sikkelig gøy, er ikke så ofte vi har overnatting av hverandre siden begge har det travelt. Når hun kan, kan ikke eg er også sånt motsatt. Så vi koste oss masse, vi såg en film som heter Knowing, den var veldig bra. Det børr dere se! Du finner den på netflix vet jeg. Det såg vi den, etter på bestemmte vi oss bare og og legge oss. Siden begge var trøtte, og klokken var sånn 12 eller noe. I dag våkna vi i 12 tiden, begge liker pg sove lenge! Når vi våknet lagde søsteren min pannekaker til oss, og vi såg på pretty little liares. Jeg sminket henne og fikset hun på håre. Jeg syns selv at håre ble sikkelig pent.

Klem Therese.

♡Teater/julegaver

27.11.2014, 15:48

Heii dere. I dag skal jeg på ronja og rørver-dattera, det er et teater stykke. Noen jenter i klassen min er med i det. Så jeg har lyst og se det, og jeg har aldri sitt filmen/teater stykke før. Derfor vill jeg gå på det, jeg skal gå sammen med noen venninner fra klassen. Jentene i klassen min, går nesten alltid sammen på teater stykker, som de jentene i klassen min er med på. Og vi gleder oss kjempe mye, det starter ikke før klokken 18:00. Så jeg har god tid på meg enda.,

Men det er ikke så lenge til jeg begynner og gjøre meg klar. I dag kom endelig julepresangene til søstrene mine, siden jeg bestilte de på nettet. Så kom de i dag, og jeg ble såå fornøyd! Tror de kommer til og like de, kan dessverre ikke avsløre hva det er, siden kan være at de leser dette haha. Så jeg pakket inn mine, første julepresangeri dag, for og si det sånn så suger jeg i og pakke inn gaver. Så det ble ikke så pent akkurat.. Jeg har fortsatt en del jeg skal kjøpe til, men jeg har kjøpt gave til de fleste, mangler bare noen. Har bare ikke pakket inn alle, siden noen har jeg kjøpt på nettet. Og kjøpte til de fleste der, og de har ikke kommet enda. Håper de kommer snart.

Har du kjøpt julepressanger?

Klem Therese.

♡Cheerleadning/bursdag!

26.11.2014, 13:30

Heii. I dag skal jeg og Frida på cheerleadning, og i dag har frida bursdag! Så gratulerer med dagen frida, vi skal snart ta bussen til Cheerleadning det gjør vi hver Onsdag, bortsett fra forje gang, siden da var begge 2 syke. Men i dag er begge friske, og er klare for cheerleadning. Og vi gleder oss som vanligt. I går kveld lagde jeg kaka til Frida, som jeg tok meg på skolen i dag. Madelen var med på det, og det som var sikkelig flaut, det var at vi skulle komme syngene inn i klasserommet. Men ingen andre sang jo! Bare vi haha. Men læreren vår fikk de til og synge :) Så hele klassen fikk kake i dag. Kommer ikke til og komme innlegg før i kveld, siden jeg er ikke hjemme før i kvart over fem eller halv seks. Så håper det går bra.

Har du hart bursdag?

Kle Therese.

♡Øving til prøve..

24.11.2014, 15:25

Heii alle Sammen. I morgen skal vi ha en matte prøve så, akkuratt nå så sitter jeg og øver til prøve og drikke milkshake. Gruer meg litt mye til den prøven haha, fordi det er divisjon og multiplikasjon.. Og det sliter jeg litt med haha. Når jeg kom hjem fra skolen i dag hadde Rebekka Andrine fra jenter brukt den headeren jeg sendte inn til hun som header!! Ble sikkelig glad, for at hun likte den og brukte den.. Jeg holder og på med og redigere den boyfriend tagen, som jeg skulle ha på bloggen her. Men den er ikke ferdig redigert. Så den kommer kanskje i kveld, ellers kommer den i morgen.

Har du hatt mate prøve i det?

Klem Therese.

♡Milkshake

23.11.2014, 14:20

Heii alle sammen. Nå har jeg tenkt til og gi dere oppskriften på en Milkshake som jeg bare elsker. Meg og Milena har forelsker oss i den, det var hun som fortalte den til meg. Så prøve jeg den, og den var helt fantastisk. Så jeg vill dele den med dere, viss dere prøver og lage den, gjerne send meg et bilde på instagramen min @Theresesorenes. Kan anbefale den, den er super enkel og super god 

♡Oppskriften:

~Miksmaster

~Vanilje is

~Oboy

~Melk

Hvordan gjøre det?

Det første du gjør, er og ta ca 4-5 kuler med vanilje is i miksmasteren. Og når du har gjort det, så finner du Oboy'en og tar ca 5 ss med Oboy i miksmasteren. Så tar du så masse melk du føler for, husk at Milkshake skal være litt klumpete. Og nå tar du det bare oppi et glass du vill ha det i, Så er du ferdig!

Skal du prøve

Klem Therese.

♡The Boyfriend Tag...?

22.11.2014, 20:07

Heii alle sammen. I dag har jeg nesten vert med Håvard i hele dag, og jeg spurte han i dag om han hadde lyst til og bli med og ha The boyfriend Tag her på bloggen. Og det sa han ja til. Det går ut på at dere skal stille spørsmål, og vi svarer på det i en video. Det er nesten som en spørsmåls runde, bare det blir kalt The boyfriend tag for du gjør det sammen med kjæresten din. Så det er bare til og stille spørsmål til oss i kommentarfeltet, så svarer vi på det i en video.

Klem Therese.

♡Tips til en blogg

22.11.2014, 14:50

Alle blogger har noe bra i seg, for det og blogge er egentlig super enkelt. Bare du skriver noe folk/du interesserer seg for. For og ha en bra blogg, bør du ha et blogg design som passer til headeren din. Anbefaler og ikke ha blogg.no sine design, for de er veldig enkle og små headere osv.. Heller finn et gratis design! (kan kanskje lage en video om det)

Skrive noe du interesserer deg for, og andre.  Ikke bare skrive uti det blå..  du bør også sjekke rettskriving, du bør skrive bokmål ikke Nynorsk eller Dialekt! Jeg skrev Dialekt før, og det ser litt rart ut. Og høres feil ut når andre leser det.

Ha en header som på en måte viser hvem du er, og reflekterer deg på en måte. Du bør ha en header du liker selv også. Ikke bare ta en header, ?ja nå gidder jeg ikke og lage flere?

Viss du har blogg sperre, så spør leserne dine om tips til innlegg eller sett i gang en spørsmåls runde vel !

Håper dette hjalp deg <3

Noen collager jeg liker og se på, som jeg og har bilde av på bloggen min.
Klem Therese.

 

 

♡Der var helgen i gang

21.11.2014, 15:56


Heii alle mine fantastiske lesere! Nå er helgen endelig i gang, føler alle ukene for tiden går utrolig fort. Men snart begynner det sikkert og gå sakte, siden der nærmer seg jul. Jeg har egentlig ikke lagd planer for denne helgen, siden skulle egentlig gå i badehallen i dag. Siden den stenger denne uke, siden det var noe de skulle gjøre der. Så var det ingen som kunne i dag, eller gidda. De enste som kunne, var meg og Kristine. Men det er jo ikke noe kjekt når vi bare er 2 stk. 

Så da droppa vi det, skal heller se en film. Så kan det være at jeg legger planer ut over dagen med noen venner. Har veldig lyst og finne på noe sammen med Håvard denne helgen, siden det er lenge siden vi har vert sammen sånn alene tid ♡ Så håper vi finner på noe, uten om det tror jeg at jeg skal være med noen venner jeg ikke ser så ofte.

Bilder som jeg tok etter skolen i dag 


Har du planer for helgen?

Klem Therese.


Room tour..?

19.11.2014, 14:58

Heii alle sammen! Jeg vurder og ha en room Tour snart her på bloggen, men da kommer jeg til og ha 2 stk. Siden jeg skal få ny tapet og sånn etter jul, så ønsker jeg meg nye møbler til romme til jul. Så kan være at det blir litt anderledels etter jul.

Men jeg kan ha room tour før jul også, for det var den mange som ville ha når jeg spurte dere på instagram. Akkuratt nå sitter jeg og blogger og rydder romme. Og ser på inspirasjon til rom, siden jeg har gjort noen forandringer allerede i dag. Og jeg likte det allerede mye bedre!

Jeg er ikke fornøyd med romme mitt.. Derfor skal jeg få ny tapet, og jeg ønsker meg jo nye møbler til jul. Så får bare krysse fingrene at jeg får noe av det til jul. Det var ikke så dyrt med det jeg ville ha, så jeg klarer å spare til resten selv viss jeg ikke får det til jul.

Men ja, jeg har vurdert å ha en room tour video om ikke så lenge. Må bare bli ferdig med og rydde, jeg hater å rydde rommet mitt.. Så av og til tar det tid ^^

Noen bilder av noen ting jeg har på rommet mitt/mens jeg rydder:

Vill du at jeg skal ha room tour?

Klem Therese.

DETTE SKJER FREMOVER

18.11.2014, 13:25

Heii dere. Jeg har jo fortalt før at jeg får lett bloggsperre, siden av og til har jeg apsolutt ingen ide om hva jeg skal blogge om... Derfor har jeg nå laget plan frem over, om hva jeg skal blogge om. Nå er det bare noen uker igjen til Jul, og jeg gleder meg sikkelig mye! Ønsker meg masse fint.

Btw, jeg har fått ny header. Setter stor pris på alle headerene som er sendt inn til meg!

DETTE KOMMER PÅ BLOGGEN I NOVEMBER/DESEMBER:

10 ting du kanskje ikke visste om meg- Det har jeg ikke hatt her før, å det kan lett bli morsomt.

Hva jeg har på ønskelisten min- Det kommer jeg til og legge ut her i Desmeber, siden det er då jule månden er.

Sminke kolleksjon- Det var det mange som ønsket at jeg skulle ha. Siden jeg spurte dere på Instagram.

Gavetips- Noen av dere trenger kanskje gavetips til venner/Familie/Søsken osv..

Hva jeg fikk til jul Video- Dette hadde jeg ikke i fjor, så da vill jeg ha det i år.

Bakevideo- Har tenkt til og prøve meg på pepperkaker, det har jeg aldri lagd selv før.. :)

Favoritter i klesskapet- Det har jeg hatt lyst til og ha veldig lenge, så dte ser jeg frem til.

Room tour- Etter jul, så skal jeg får ny tapet på rommet, så ønsker jeg meg nye ting til romme.. Så da har jeg tenkt til og ha room tour.

Så det er masse og se frem til videre her på bloggen, gleder meg masse til og skrive og lage videoer til dere. Viss du har noen andre kule tips så skriv i kommentarfeltet.

Klem Therese.

Ukens tips #4

17.11.2014, 15:31

Heii alle sammen. Det er mange som syns det er kjekt at jeg har ukens tips, å jeg syns det er kjekt og finne tips og sånt selv. Så jeg tror jeg kommer til og fortsette med det, gjerne kommenter hva dere vill ha tips om!Jeg har prøvd dette tipset selv, og jeg syns det er et kult tips selv, haaha. Det er galaxy Negler! Altså hvordan du kan få galaxy negler, med neglelakk.

 Dette trenger du:

-Svart neglelakk

-Blå neglelakk

-Rosa neglelakk

-Glitter neglelakk

-En fondation svamp


  Hvordan gjøre det?

Begyun med den svarte neglelakken og ta det på neglene dine. Når du har tatt svart neglelakk, så tar du fondation svampen din. Så finner du fram den blå'e neglelakken, og tar svakt med blå neglelakken/fondation svampen (Men ikke for svakt) Så skal du bruke fondation svampen til den rosa også, og det gjør du på akkuratt samme måte. Husk det skal være svakt men ikke for svakt.

 Når alt har tørket, så tar du på glitter neglelakken sånn at det skal se ut som stjerner! Og der er du ferdig med dine vakre galaxy negler :) håper du likte dette tipset, og kommer med forslag til neste uken's tips! Gjerne kommenter om du prøvde dette ut.

Klem Therese.

My outfit today

16.11.2014, 12:14

//Chrop-topp: H&M//Bukse: Bikbok//

Shopping på oasen.

15.11.2014, 17:44

Heii. Grunnen til at jeg ikke blogget tideligere i dag, er fordi jeg har vert på et shoppings senter sammen med Milena søskenbarnet mitt. Shoppet ganske mye, følte jeg. Men når jeg kom hjem så var det ikke så mye alike vel..

Jeg kjøpte snop på den nye snope butikken som er det, så kjøpte jeg noen dropser. Så kjøpte jeg noen beholdere til sminke/dropsene på åhlens. Så kjøpte jeg nytt undertøy, og nytt pudder :) pluss noen ansiktmasker. Jeg tenkte og kjøpe en jule giveaway til dere, men det gjør jeg heller neste uke.

Så ca 2 uker så blir det kanskje Giveaway, har ikke bestemt meg enda ^^ gjerne kommenter om dere vill ha Giveaway, nå har jeg endelig fått gitt bort den forje giveaway jeg hadde. Gjerne hva dere ville hatt i en jule giveaway, siden det er snart jul :)

Bilde av innkjøpene mine:

Likte du noe av det?

Klem Therese.

My Outfit yesterday

14.11.2014, 14:11

Heii alle sammen. I går var jeg på fotball avsluttning siden sesongen er over, og da pleier alltid lagene og spise pizza sammen og få diplom og noen får innstats pokal.

Før jeg gikk på avsluttningen, så var jeg sammen med Madelen og Frida. Men så møtte vi Adlan og Andreas. Så vi var litt med de også. I fem tiden så gikk vi hjem, siden måtte gjøre oss klare. Og halv sju tiden kom Frida og Madelen opp til meg siden de skulle sitte på ned til avsluttninga.

I går ble jeg veldig fornøyd med anntrekket. Jeg brukte favoritt smykket mitt og en jakke som jeg lånte av søstra mi, og en helt vanlig grå t-shorte og en dongri bukse.

//Bukse: Wow//Jakke: Bikbok//Topp: Bikbok// Smykke: ?//

Bilder av outfiten min:

Går du på en idrett?

Klem Therese.

Helg igjen

13.11.2014, 13:36

Heii dere. I går var jeg på Cheerleadning, vi gjorde egentlig det samme så sist. Bare vi var litt bedre i går syns jeg. Jeg og Frida syns det var veldig kjekt som vanligt. I dag skal jeg på fotball avsluttning, siden sesongen er over. Jeg skal slutte på fotball tror jeg , men kan være at jeg begyuner igjen om 1 år. Er veldig usikker, siden jeg syns fotball er veldig kjekt. Men jeg har gått såå lenge føle jeg, føler meg ikke som en fotball jente lenger (eller hvordan jeg skal forklare det)

Så har jeg lyst og prøve ut andre ting, fks Cheerleadning som jeg prøver nå. Og det trives jeg ganske bra med! Det skal jeg fortsette med, etter juleshowet som vi skal ha 7. desember så er det Jule ferie for Cheerleadning. Jeg likte veldig godt Cheerleadning, så da tar jeg en pause for fotball tror jeg.. Men det ser jeg jo etter julen, fotball pleier ikke å starte før januar/februar.

I dag er det endelig helg ! Siden i morgen har vi planleggings dag på skolen, så vi har fri i morgen. 1 dag ekstra uten skolen! Håper dere har en fin helg dere og

Bilder som jeg har tatt og redigert i dag:

Har du planleggins dag i morgen?

Klem Therese.

Trening snart

12.11.2014, 14:11

Heii alle dere. Nå sitter jeg og frida på bussen, siden vi skal på Cheerleadning snart. Og vi gleder oss kjempe mye, men kan ikke si at vi er i veldig godt humør.. Siden det har skjedd noe så jeg ikke har lyst til og skrive her.

Kan ver en dag jeg forteller hva det var, men ikke akkuratt nå. Siden vi vil helst ikke tenke på det. Nå sitter vi på bussen siden Cheerleadning er så tideligt så må vi ta buss, vi sitter faktiskt å pugger fra sist trening (haha) kommer til og blogge etter Cheerleadning og, siden det er jo ikke så mye og blogge om når jeg sitter på en buss haha.

Men dere må vertfall ha en super dag! Kommer innlegg senere i dag.

Hva skal du i dag?

Klem Therese.

Tilbake blikk på Instagram♥

11.11.2014, 16:06

Heii. Jeg har sitt veldig mange bloggere så har tilbake blikk på sine Instagram bilder. Og jeg likte de innleggene veldig godt. Så da tenkte jeg og ha det, jeg har jo veldig mange bilder føler jeg.

 

Men de fleste bildene er jo om bloggen. Men jeg har lagd en egen instagram konto for bloggen nå. Så slepper jeg av og til og legge ut når jeg har oppdatert på offiselle brukeren :) Offiselle: @Theresesorenes Blogg: @Theresesorenesbloggg

 

Jeg har veldig mange bilder av meg, mico, venner og sånt.

1. Bilde av outfiten min 2. Bilde som jeg tok sammen med noen Fkh spillere før kampen 3. Det er en konkurranse som jeg er med i 4. Når jeg var på cheerleadining for første gang 5. Bilde fra bloggen.

 

6. Bilde av meg og Håvard 7. Bilde av meg og Håvard fra halloween 8. Bilde av det ene osm jeg har til header 9. Selfie 10. Header bilde 11. Meg og ida som drikker IsTe haha 12. Mico 13. Meg på stranden i Usa

 

14. Mico med solbriller 15. Meg i bassenget i usa 16. Starbucks i bergen !

Dette er 2 av mine favoritt bilder på Instagram. Jeg har flere og, men nå valgte jeg vare 2 stk. Gjerne kommenter Instagramen din i kommentarfelte :)

 

Likte du dette innlegget?

Klem Therese.

My outfit today

10.11.2014, 16:06

Heii alle sammen. Nå er det en stund siden sist Outfit innlegg.. I dag hadde jeg på meg en vinrød bukse fra Wow. Og en genser fra Victoria secret pink. Og de fleste vet at jeg er veldig glad i den genseren. Og noen sko, som er Søstra mi sine, men hun bruker de aldri. Så da bruker jeg de. Og jeg digger de, de er så kule.

Jeg syns selv at dette antrekket passet veldig godt sammen.. Så jeg hadde veldig lyst til å ha et outfit innlegg i dag. Håper dere liker bildene!

Vill bare si en gang til, tusen takk for alle de snille og fine editene jeg får på instagram! Jeg setter så mye pris på det. Alle dere får meg til å smile, og gjør dagen min 1000 ganger bedre. Alle shoutoutene, og alt det der... Elsker dere <3

Likte du antrekket?

Klem Therese.

Fotball kamp/ #everyfreshday

09.11.2014, 13:53

Heii alle sammen. I dag skal jeg på fotball kamp sammen med familien min. Gleder meg masse, siden jeg har aldri vert på en sånn fotball kamp før. Det er FKH mot Brann. Jeg heier på FKH, kommer kanskje til og poste et innlegg i løpet av kampen og, om hvordan det gikk osv.. I dag er det jo far's dag, så det er jo perfekt for en fotball kamp da. I går kveld skjedde det noe feil med sminke videoen min, men jeg får ikke fikset det. Skal prøve igjen i dag.

På bloggen til mammatilmichelle.blogg.no så har hun en konkurranse, som jeg og Ida skal være med i. Jeg postet nettopp en video på Instgram (@Theresesorenes), med hashtag #Everyfreshday.  Så ville jeg poste videoen her også, gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns om den!

Klem Therese


Endelig helg

07.11.2014, 15:49

Heii alle sammen. Nå er det endlig helg. Jeg syns denne uka har gått utrolig fort, og nå skal keg bare nyte helgen. Helgen går jo ganske fort over, så det og best og nyte den så lenge vi har de her. Men neste uke går sikkert også ganske fort som vanlig.

I dag skal jeg i badehallen med noen venner fra klassen. Gleder meg masse, og få være med de! Er ikke alltid vi får tid til og være i lag på fritiden, siden noen går på fotball/håndball osv... Så det krasjer litt.. I kveld har jeg ingen planer enda, vet ikke helt om jeg skal noe i kveld. Har vertfall ikke planer enda.

I morgen kommer det kanskje en liten video, siden det er en stund siden sist video. Alltids kjekt med videoer, gled derte tili morgen

HER ER DET NOEN SØTE BILDER AV MICO FRA I DAG:

Hva skal du i dag?

Klem Therese.

Ukens tips #2

03.11.2014, 15:48

Heii alle dere, nå har jeg tenkt til og gi dere noen skjønnhets tips. Jeg har funnet noe av det og noe av det på instgram og noe på internett. Håper dere liker tipsene ! Hvis du har oljete hud, bruk krem fordi det gir mer effekt enn body lotion. Aldri rør eller hudormer, porer eller kviser fordi det gjør sånn at det er der lengre... Gjør mange forskjellige bevegelser for eksempel situps for 45 minutter 6 ganger i uka, du vil miste mye vekt!  Hvis du vil ha lysere hår, miks lemon og vann, ta det på på håret og gå ut i sola. Så kommer du tilbake og inn i dusjen og vask håret.  Blåbær hjelper å redusere mage fett. Fresh hud blir brukere fortere en gammel, tørr hud.  For å få lengre hår, sov med flettet hår.  Legg neglelakken din i kjøleskapet 10 minutter før du skal bruke den, hvis du vil at den skal holde lengre. 

Bilder som jeg tok etter skolen.

Liker du at jeg har ukens tips?

Klem Therese.


Overnatting

02.11.2014, 12:39

Heii. I går så skulle Milena sove hos meg, så hun kom i 6 tiden. Når hun kom så ledde vi faktisk ikke, og det gjør vi faktisk alltid. Haha, hørest litt rart ut da.. Men når vi hadde gått inn på romme å sånt, begyunte vi og sminke oss, siden vi hadde planer om og ta bilder.. Men det gikk ikke så bra, siden det ble ingen fine bilder.

 

Jeg hadde tenkt til og bruke de til header bilder, men jeg ble ikke fornøyde med noen av de. Så da får jeg ta noen andre bilder en dag. I mens vi tok litt bilder, så kom Erik. Og vi såg film sammen med han, så skulle han og sove her. Siden han hadde lyst, og da sa vi bare okei.

 

Vi sovnet i 2 tiden, siden vi såg film, og spiste snop og sånt.. Men vi ble ganske trøtte av filmen, så vi sovnet etter den. I dag så våknet vi ganske tideligt, siden Milena blir hentet i 3 tiden, siden jeg skal til Håvard i dag. Og da må hun gå litt tideligt.

Hva har du gjort i helgen?

Klem Therese.

♥Månedens favoritter

01.11.2014, 16:03

Heii alle sammen. I dag har jeg tenkt til og ha månedens favoritter med dere!  Siden nå er November endelig her, og Oktober er slutt. Så nå har jeg tenkt til og vise dere mine favoritter fra Oktober. Det meste jeg viser er nye ting, som jeg kjøpte i oktober.

1. Er Victoria secret sminke bagen min, som jeg er helt forelska i ! Elsker den, den er så fin. Og den har plass til en del ting. Den kan du få kjøpt på Victoria secret. Den kjøpte jeg i sommer, når jeg var i USA.

2. Det er en super bra leppestift, som gir bra farge. Den er litt sommer, men jeg liker den for det. Selv om det er høst.. Det er farge 138, den er rosa.

3. Er hello kitty kosedressen min! Den har jeg brukt helt siden jeg fikk den i posten, og jeg elsker den! Det er blanding av leopard, og hello kitty ! den er bare super søt, syns jeg...

4. Denne har jeg hatt en stund, men jeg har brukt den ekstra mye i Oktober, vet ikke hvorfor. Men jeg har bare begynt og like den mer og mer! Jeg elsker jo rosa, så det gjør den ekstra fin.

5. Det må nok, være jakken min som jeg kjøpte i oktober! jeg syns den er såå fin ! bruker den vær dag, siden det har begynt og bli kaldt. Så da er det lurt og bruke den jakke som er varm og deilig.

 6. Favoritt sang: Cool kids

7. Victoria secret parfymen som jeg kjøpte i usa, lukter utrolig godt! Og jeg bruker den hver enste dag. Skulle ønske jeg hadde tusen av den !
Håper du likte dette innlegget..
Skal jeg begynne med dette?
Klem Therese.