hits

Black Outfit

30.12.2014, 18:42

// Cardian: H&M // Topp: Bikbok // Bukse: Bikbok//

Klem Therese.
2014 ER SNART OVER

30.12.2014, 15:57

Heii alle mine fantastiske lesere. Jeg har tenkt til og dele 2014 sammen med dere, snart er 2014 eventyret over. Og jeg håper for all del at 2015 blir like bra som dette året har vert, 2014 har vert et fantastisk år! Året mitt startet uten en hund, og jeg husker fortsatt hvor mye jeg savnet tapet av Mira (den første hunden min)  i 2013. Jeg begynte å gråte når jeg tenkte over når vi hadde hun, og hvor mye jeg savnet hun egentlig! Vi kikket etter en ny hund, og vi var på jakt etter enten pomeranian eller klein splitz. De to rasene var veldig like så vi hadde ikke bestemt oss, men når vi så Mico. Så var vi faktisk i kø, siden det hadde vert en vil ulykke. Og søsteren min satt på facebook, og der så hun en liten gutte pomeranian til salgs! Mange ville ha han, men vi fikk komme på besøk og se på han. Og alle ble helt forelsket i den lille hjerte knuse ren, og vi var bestemte på at vi skulle ha han!

Vi fikk han i slutten av februar tror jeg, viss jeg husker rett. Ingen snø, siden vi hadde bare 2 dager i vinter. Mico fikk meg til og smile morgen og kveld, og var den herlige gutte hunden du bare kunne drømme om. I mars begynne jeg og ta bloggen mer og mer seriøst. Og tok bloggen som en stor del av livet mitt, og husker jeg ble litt flau når noen snakket om at jeg var blogger. Men det er jeg ikke en plass nå, jeg nyter det. Jeg begynte og planlegge bursdagen min, selv om det var ikke før i April jeg hadde bursdag. Jeg brukte en del sammen med venner, familie og Mico. Husker den ene dagen, Frida og Silje var hos med og vi lagde mini muffens og vafler. Og gikk faktisk rundt og solgte haha, mange som ville ha. Og vi fikk 100 kr hver ca, og alle var fornøyde. Og Silje overnattet nesten i en uke hos meg!

Endelig kom april, som jeg hadde ventet på husket 1.April var en av mine morsomste dager i April. Vi hadde med oss sånt snop som ligner på kritt, og skulle tulle litt med læreren, vi hadde og med oss eple juice. Eple juice skulle liksom være tiss, de gikk ikke på den da. Men de snope krittene gikk de full på! De begynte og le seg i hel, og den ene læreren vår kastet det i bakken. Og alle hadde det helt supert, og alle hadde latter krampe. 11.April kom nok en gang, og jeg hadde bursdag! Jeg gikk smilende på skolen, og alle gratulerte meg med dagen. Og vi skulle ha påske lunsj med 5.klasse, og alle sammen skule synge bursdags sangen til meg. Var utrolig flaut haha, kunne ikke blitt mer flau. Til bursdagen min fikk jeg sengen jeg har nå, sminke og klær. Hadde en super dag, i April begynte vi og pusse opp huset vårt. Og vi er ikke ferdige enda, vi bygde ut soverommet til mamma og pappa. Og byttet sove rommet deres til kjøkkennett til soverommet deres. Og jeg måtte vente til og ha bursdag selskapet mitt, til kjøkkenet var ferdig.

Endelig kom mai, og den måneden 17.mai er i. Er ikke akkurat den personen som elsker og gå i tog og synge haha. Vi er ikke den beste klassen til og synge, men vi var veldig flinke syns jeg! Vi gikk hele skolen i tog, og sang ned til der vi feirer 17.mai og hadde det supert sammen med mange venner og familie. Vi gikk til byen for og se russe toget, og folke toget. Vi ser alltid de togene, jeg syns selv at russe toget er kjekkest. Resten av dagen var vi hjemme og fikk besøk av farmor og farfar. Husker konfirmasjonen til storesøstera, som var utrolig kjekk. På den tiden hadde jeg fluffy som var katten min der og da, men en dag forsvant han. Han var en vill katt, som jeg satt utrolig stor pris på. Savner han enda, og tenker mye på han!
Endelig kom sommeren som jeg hadde ventet på i lang lang tid, elsker sommeren. Det er en av mine beste tider, vi hadde allerede planlagt at vi skulle til USA. Og alle sammen gledet seg utrolig utrolig mye, og ingen klarte nesten ikke å vente. Jeg brukte masse tid sammen med Ida, vi kjøpte fake penny board. Og det enste vi gjorde, var og var ute og skatet. Og overnattet mye hos hverandre, husker spesielt den ene natten. Da vi gikk ut på fjellet 10 om kvelden, og så på stjernene og hadde natt piknik. Vi koste oss utrolig mye akkurat som to søstre. Kunne ikke vert mer glad i en person en Ida, hun betyr så utrolig mye for meg. Kunne ikke overlevd uten henne, søsteren jeg aldri fikk. Vi lagde oss en blogg som heter ihtts.blogg.no men den planen gikk ikke så bra, vi har sluttet og blogge på den. Siden Ida er ikke så interessert i å blogge, sånn som meg.Endelig kom Juli, den måneden vi skulle reise til Usa, og alle var nesten helt klare til og reise. Vi skulle reise sammen med morfar og samboeren hans, og alle søskene mine og foreldrene mine. Der kom den dagen vi skulle reise til den store nydelige plassen, vi kjørte til Stavanger for og ta fly til Nederland. Den fly turen var helt grei, jeg er ikke redd for og ta fly eller noe, men det er bare dønn kjedelig. Så tok vi fly fra Nederland til The troy, og den fly turen tok hele 16 timer. Herregud, for en fly tur sier bare jeg haha. Jeg sov nesten ikke, jeg syns det er litt vanskelig og sove på fly. Men jeg hørte på musikk og prøvde å sove, så kunne vi se på film på flyet. Så jeg fikk sitt et par filmer. Vi tok fly fra The Troy til Orlando, og der kunne vi ta taxi fra fly plassen til hotellet, og vi gikk bare og sov. Neste dag, var det shopping, og sånt før vi skulle på cruise. Siden vi skulle være i USA i 3 uker, og da skulle vi på cruise den ene uka. Jeg kjøpte så utrolig mye i USA. Vi tok cruise fra Miami og til alle Bahamas øyene, utrolig mange fine øyer, men jeg likt best Sant maarten, der snorklet vi og mye mer. Øyene vi var på heter Sant Thomas, Coco cay og sant maarten. Cruise var en opplevelse som jeg aldri kommer til og glemme, når vi kom på land igjen etter en uke på cruise. Så brukte vi den uken til parkene og shopping. Vi var i alle parkene i  Universal og Disney magic kingdom. Vi var i en alligator park og, der vi kjørte i somp og fikk holde baby alligatorer og mye mer. Var masse forskjellige dyr der!Jeg syns alle parkene var utrolig kjekke, jeg kommer ikke til og skrive hele turen. Så det er mye mer vi gjorde, men er litt vanskelig og få med absolutt alt.
I August var jeg masse sammne med venner og familie, jeg husker spesielt den ene dagen. Der Ida og Frida skulle overnatte hos meg, og vi skulle sove på terrassen vår, når det regnet litt haha. Det var fint vær når vi skulle legge oss, vi skulle prøve og døgne men det fikk vi ikke til. Så det ente egentlig med at alle sovnet på en luft madrass på terrassen vår, og den var punktert når vi våknet, og våt. Alle begynte bare og le egentlig, vi hadde sovet ute hele natten faktisk! Og søsteren min sa at vi liksom ikke skulle klare det. Etter vi hadde pakket alt sammen, så gikk vi inn og så en film som var litt urealistisk. Vi spiste resten av snopet og, siden vi hadde veldig mye snop siden alle hadde tatt med seg. 

Og der kom den kalde høsten, jeg har aldri likt høsten så godt. Siden jeg er ikke så glad i og gå med store og varm klær, og fryse osv.. Allerede i september begynte Jeg, Madelen og Frida og planelegge bursdagen vår. Siden vi skulle feiere den i lag i Oktober siden jeg hadde ikke feiret den, siden jeg måtte vente siden vi bygde på huset vårt. Vi planlagde hva vi skulle spise og ha til pynt og mye mer. Det var jo allerede en stund til vi skulle ha bursdagen vår, men vi gledet oss utrolig mye. Vi sleit lit med hvilket tema vi skulle ha, siden vi ble ikke enige. Jeg og Håvard ble faktisk sammen i September 27.Semptember, den dagen jeg mistet Mira faktisk. Er litt merkelig og tenke på at jeg ble sammen med han på den triste dagen.. Men jeg kunne fått en bedre gutt en han, han er bare helt fantastisk. Jeg husker at jeg var og Frida, og det enste jeg gjorde var og snakke med han. Og der skjedde det, jeg gidde Frida en stor klem og resten av kvelden smilte jeg.. Og vi koste oss resten av kvelden, og jeg snakket med han. Neste dag, kom faktisk Håvard til meg, siden vi ville møtets der vi var alene. Det var så utrolig flaut, de første sekundene, men etter hvert fant vi tonen.

Oktober var en fantastisk måned for meg, siden jeg kom på Topp listen på blogg.no for første gang i livet mitt. Og jeg hadde en helt fantastisk bursdag som jeg aldri kan glemme. Dagen før høstferien var den dagen vi skulle feire bursdagen vår sammen, vi hadde hollywood party. Og det var utrolig kjekt, vi høre på mye musikk. Danset, hadde nøtt eller sannet og vi hadde kort leken. Og vi hadde noen leker, som cat walk og kåring av den beste kjendisen. Jeg skulle være Ashley tisdale, mange som syns jeg lignet. Vi fikk utrolig mange penger i gave, og det er  de jeg har brukt på kamera pluss de jeg fikk til jul. Den dagen jeg kom på topp listen var helt ubeskrivelig, jeg var så overglad jeg sa det til nesten alle. Og jeg kunne nesten ikke slutte og smile.

November kom som var den nest siste måneden, og var en utrolig kjekk måned. I den måneden var jeg mye sammen med Milena, vi tok utrolig mange bilder. Og tilbringe utrolig mye tid sammen, var mye på shopping og var på kjøpe senter. Dere har jo fått lest mye om meg og hun på bloggen min. Siden jeg blogger mye om oss, når hun er her. Hun har til og med vert gjesteblogger her på bloggen min. Vi har lagd mange videoer i løpet av den måneden. Skjedde egentlig ikke noe utrolig spesielt i denne måneden, så kom ikke så utrolig mye fra denne måneden.

Desember er totalt en av de beste månene som jeg elsker, jul kommer og du kan åpne kalenderen din hver dag frem til jul. Jeg gleder meg alltid til Desember, nyttårsaften kommer og jul i en måned! Julaften var en kjempe kjekk kveld, og jeg hadde mange fine dager frem til jul og koste meg hver dag. Jeg hadde ikke så mye julestemning i desember det er litt merkelig.. Siden det har jeg alltid, men det hadde jeg ikke i år. Julaftenen min, har dere allerede lest om. Vi fikk besøk av mormor og morfar, og hadde en koselig kveld med jule mat og mange gaver. Er utorlig takknemlig for alt jeg fikk av alle de jeg fikk av, jeg ble glade for alle jeg fikk. Kunne ikke hatt en bedre jul sammen med familie, nå gleder jeg meg bare til nyttårsaften, da kommer familien til Erik bort til oss og Ida sin. Siden foreldrene våre er gode venner, og det er vi ungene og. I løpet av  Oktober, November og Desember har jeg vert på Topp liste 6 ganger, og jeg er stolt av meg selv, og utrolig glad for at så mange liker og lese bloggen min. Og er utrolig glade i lese rene mine!Har hatt et vidunderlig år, kunne ikke hatt et bedre år sammen med familie, venner. Håper virkelig at 2015 blir like bra som 2014. Siden jeg kunne egentlig ikke hatt et bedre år en dette! Tusen takk for dere som har vert en del av det ♥ Tusen takk !

Klem Therese

MOTE FOR JENTER

29.12.2014, 14:00

//Samarbeid med instagram kontoen @Moteforjenter

Heii dere. Nå er det endelig tid for mote for jenter nok en gang. Utrolig mange som liker at jeg holder på med dette, og er utrolig kjekt for meg og hun som eier brukeren nok. At dere gir så mye fine kommentarer tikbake om dette. Så kommer til og holde på en god stund med dette, siden er så mange som spør meg om jeg kan ha dette oftere. Men jeg får ikke gjort det så mye siden, hun som eier brukeren legger ikke ut så mange outfits eller mote tips lenger føler jeg. Men hun er utrolig flink det skal hun ha! Forresten kommeter under dette innlegget om jeg skal vise dere noen pene nytt års kjoler, som kanskje faller i smak hos noen av dere !

Her kommer dagens mote for jenter.

Klem Therese

Genser: Monki

Bukse: Vero moda

Sko: Timberland

Sekk: Micheal kors

Skjerf: Target


Genser: Victoria secret

Bukse: H&M

Bag: Nike

Sko: Converse

Genser: H&M

Bukse: Topshop

Sko: Jeffry campell

Skjerf: Comptoir Des Cotonniers

Simba og Mico

28.12.2014, 14:07

Heii dere. I dag har vi invitert familien til pappa, til og spise mat her. Gleder meg til de kommer, i dag kom også Simba. Vi skal passe på han i en uke, siden de som eier han skal til Syden. Mico og Simba har allerede fått et veldig godt forhold sammen, de leker og mye mer. Kjempe kjekt og se på de, utrolig koselige begge 2. Jeg og Karoline gikk tur med de, Simba bare tuslet etter Mico, og når Mico stoppa, stoppa han og. Kjempe kjekt og gå tur med de.

Jeg holder på med og filme spørsmåls runde del 2 og nå, siden jeg har fått nytt kamera. Så jeg vill filme spørsmåls runden med kamera, ble så mye bedre allerede. Jeg har fått lov av Karoline altså søsteren min, av og bruke mac en hennes. Tror dette kommer til og bli en bra video, i forhold til de andre jeg har lagd. Siden de er ikke så bra redigert, og når de kommer på Youtube så blir det dårlig kvalitet når jeg lager de på ipaden. Så tror dette kommer til og bli bra.

Har du passet på en hund en gang?

Klem Therese

Canon camera finally

27.12.2014, 18:21

Heii dere.  I dag har jeg vert hjemme, ikke hatt besøk eller noe. Jeg ble med Mico og Pappa til dyrelegen. Siden i dag tidelig så kunne ikke Mico stå på beina, og da trudde vi hadde han hadde bruket den ene foten, men heldigvis visste ikke røken noe tegn på at noe var brukket.  Det var jo bra, men har har utrolig vondt. Så vi tror han har strukket en muskel eller noe sånt. Etter vi hadde vert hos dyrelegen, så kjørte vi for og handle. Og jeg skulle endelig kjøpe meg Canon kamera, for nå hadde jeg endelig rå. Men pappa kjøpte den veska, til og ha kamera i. 

Uten om det så hadde jeg spart alt sammen selv, fra bursdag og jul aften. Nå kan jeg endelig begynne og ta noen bedre outfit bilder, og i går så bestilte jeg kamera stativ. Siden jeg må jo ha et stativ, gleder meg så mye til det kommer. Jeg kommer med spørsmåls runde del 2 om ikke så veldig lenge tror jeg. Jeg skal prøve og filme det på kamera tror jeg. Se hvordan det går, kamera funket utrolig bra. Når jeg prøvde det ♡ Det hadde 1200D, og er et Canon kamera. Jeg syns Canon er best, liker ikke så godt Nikon og Sony..  Så nå kommer jeg og ta bilde med kamera som er til bloggen.

Klem  Therese

♡ Bytte header eller ikke?

26.12.2014, 20:39

Heii dere. I dag har jeg vert hjemme og slappet av, siden jeg hadde jo nettopp overnatting. Så jeg har ryddet etter Milena har vert her, så fikk vi besøk av tanten min, søskenbarna mine og noen andre. Vi spiste lunsj og dessert, jeg spiste bare is. Siden jeg likte ikke det andre, det gjorde søsteren min og. Uten om det har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt, eller jeg testet en øyenskygge og skulle egentlig blogge om det. Men så hadde jeg ikke så lyst og vise det allikevel. Kan være at det kommer en øyenskygge video en gang, er litt usikker på det.

Jeg har nok en gang fått noen headere til sendt på mail, og jeg likte de utrolig godt. Så nå lurer jeg bare på hvilken jeg burde ha? Så jeg vill gjerne at dere skal hjelpe meg med dette, og stemme på hvilken dere liker best. Så da er det bare til og legge igjen en stemme i kommentarfeltet om hvilken du likte best, og hvilken hadde passet best her på bloggen min. Kan være at jeg bytter design, siden nå er det vinter. Er forsatt litt usikker på designet mitt haha, men jeg finner ut at det etter hvert. Under ser dere headerene, skriv 1-2-3 eller den jeg har nå.

Syns du jeg burde bytte design?

Klem Therese♡Bilder sammen med Milena

26.12.2014, 15:39

Heii dere. I går hadde jeg jo overnatting av Milena, og vi koste oss kjempe mye. Men hun ble hentet tidelig i dag da, siden hun skulle på familie middag eller noe sånt. Men vi koste den tiden vi  hadde sammen da, vi tok utrolig mange bilder. Vi tar nå alltid bilder sammen, når vi overnatter hos hverandre. Tror det bare er en gang vi ikke har tatt bilder. Vi lagde en bean boozled video til videofyen min, så viss dere vill se den så følg meg på videofy (@Theresesorenes) Vi skulle egentlig se en film som heter knowing, men vi så bare i 30 min eller noe sånt. Vi skypet med folk, og hørte på musikk og mye mer. 

I dag ble det jo masse snø her jeg bur, og da vill jeg og Milena ta noen snø bilder. Men det fikk vi ikke tid til, så det må vi gjøre neste gang hun kommer. Gleder meg til neste gang vi møtes, vi har allerede planlagt og gå på shopping i januar. Siden da pleier det og være januar salg, jeg føler jeg og Milena har begynt og tilbringe mye mer tid sammen, og det er jeg glad for. Siden jeg er utrolig glad i hun, og før så var vi nesten aldri sammen, men nå er vi veldig ofte i lag.

Håper du liker bildene.

Klem Therese
♡ Easy outfit

25.12.2014, 15:23

// Gardian: Wow // Genser: H&M // Bukse: Bikbok // Smykke: Glitter // Sko: ? //

Klem Therese
♡ Jul aften

25.12.2014, 01:20

Heii dere. I dag har jeg hatt en super kveld sammen med familien og venner. Koset meg utrolig mye! Vi spiste ribbe og pinne kjøtt som vanlig, så har vi jo åpnet jule gaver selvfølgelig. Jeg fikk utrolig mye fint, fikk iphone 6. Mye cheerleadning ting, ble så utrolig fornøyd med alt jeg fikk. Var ikke en ting jeg ikke likte! Men det er tanken som teller da :) Ble mest fornøyd med cheerleadning skoene og iphonen. Jeg kommer til og lage en video om alt jeg fikk i gaver i dag. Håper dere har kost dere i dag, og har fått nye fint. Etter vi hadde åpnet alle gavne satt vi å snakket og koste oss, jeg fikk besøk av Erik. Og de voksne gikk bort til foreldrene til Erik.

Nå har Erik gått hjem og jeg sitter og skyper sammen med Milena og ser på bilder fra kvelden og ser på Believe. Elsker believe videoen som dere kanskje har skjønt. Den filmen er så utrolig bra, og viser hvem justin virkelig er. Dette har vert en helt utrolig kveld, som jeg har koset meg masse.

Har dere hatt en bra kveld?

Klem Therese♡

♡MOTE FOR JENTER

23.12.2014, 16:45

Heii dere. Nå er det endelig tid for mote for jenter igjen, er en stund siden sist nå. Siden jeg har hatt det litt travelt, nå er det lille jul aften. Så jeg prøvde og finne noen jule antrekk, sånn vi får litt jubelstemning. Mange som spør om jeg kan gjøre dette fortere, men er litt vanskelig for jeg har allerede tatt nesten alle antrekkene @moteforjenter hr lagt ut. Men jeg skal snakke med hun, og spør om hun kan sende meg noen flere. Håper dere liker antrekkene, og gjerne kommenter om du vill at jeg skal fortsette med dette.

Håper dere får en fantastisk jul i morgen, og koser dere utrolig mye. Jeg gleder meg vertfall utrolig mye, og jeg kommer selvfølgelig med et innlegg til dere i morgen. Men skal ikke komme med så mange, siden vill tilbringe tid med familien min. Ha en super jul alle sammen

Gleder du deg til i morgen?

Klem Therese

Sko: Uggs

Bukse: Dr.demin

Lommebok: Micheal kors

Klokke: Daniel wellington

Vinrød genser: AMAZON.com

Hvit genser: monsoon

Solbriller: Net-a-porter

Palette: Urban Decay

Skjerf: AE.com

Genser: Chicnova.com

Bukse: Newlook.com

Sko: UGG

Øreklokker: Johnlewis.com

Leppestift: MAC

Sko: Timberland

Bukse: Paige Verdugo

Genser: Chicnova.com

Klokke: Michael kors


ALT ER FRA H&M

Veske: 1150kr

Bukse: 345ke

Genser: 345kr

 

♡ Christmas soon

21.12.2014, 23:33

JULE BILDER AV MEG 2014 

ØNSKER DERE EN SUPER JUL ALLE SAMMEN, OG DERE MÅ KOSE DERE NÅR DEN STORE DAGEN KOMMER !♡ 3 dager til jul

21.12.2014, 18:24

Heii alle mine fantastiske lesere, siste dagene har jeg lest gjennom kommentarer fra dere og meldinger og sånt. Er utrolig koselige alle sammen, motiverer meg masse♡ I dag er det jo siste søndag i adevent, før det blir jul. Er litt merkelig og tenke på at det bare er 3 dager til jul, har gått utrolig utrolig fort. Gleder meg sånn til at alle jule filmene kommer på tv. Jeg elsker og se på jule film, sammen med noen du er glad i. Jeg overnattet hos Milena i går til i dag, og vi så på Home alone. Bare at det var hunder isteden for han gutten, var nesten helt likt. Bare det var litt andre ting. 

Men en kjekk film uansett, i går kveld hadde vi på høg musikk og bass. Og danset og lagde videoer, og spiste masse snop. Og bare hadde det utrolig gøy, meg og Milena dansa som om vi var galne. Begge elsker høg musikk, Milena var litt syk tillegg. Bare som dere vet, har vi byttet til at Girlssecret er på videofy isteden for youtube. Siden vi følte vi ikke hadde gode nok videoer at vi kunne være på youtube, så vi byttet litt. Håper dere liker videoene våres, er allerede 2 videoer. 

Senere i dag har jeg tenkt til og se en film, prøve og lære Mico et nytt triks. Og kose litt sammen med han, og øve på en sang på keybord. Ja, haha jeg har prøvd meg på call me maybe der haha. Jeg holder og på med Spørsmåls runden, vet ikke helt når den kommer enda. Mange som gleder seg vet jeg 

Gleder du deg til jul?

Klem Therese

 


♡Juleferie

19.12.2014, 16:00

Heii dere. I dag er det endelig Jule ferie, og dette har jeg ventet på hele uka! Skikkelig deilig og tenke, at du kan sleppe og våkne 07:00 hver dag nå. istedenfor kan du sove så lenge du vill. Skikkelig deilig og komme hjem i dag, bare slenge fra meg sekken. Er jo bare fem dager til jul nå, gleder meg uendelig mye. Denne julen, har jeg tenkt til og kose meg masse, som vanlig. Litt etter jul så sa mamma at vi skulle passe på en pomeranian hund, som heter Simba. Gleder meg til det også, det er hunden til søskenbarna til Madelen. Mico har møtt Mico før, siden de har lekt sammen. Så dette gleder jeg meg til.

Nå sitter jeg og ser på "jenter" maraton. Utrolig morsomt, selv om jeg har sett alle episodene fra før. Men "jenter" er så kjekt, uansett hvor mange ganger du har sett episodene. Så skal jeg kanskje kanskje filme inn spørsmåls runden, har ikke bestemt meg enda. Siden jeg er ikke helt i tipptopp form, så er litt usikker.  Men jeg kommer til og filme den inn en gang vertfall :) Som fort som mulig egentlig. 

Hva skal du i juleferien?

Klem Therese♡
♡Noen som kan..?

17.12.2014, 20:16

Heii dere. Jeg har et enkelt spørsmål til dere, jeg lurte på om noen av dere kunne lage en header til meg. Dere har kanskje merket at jeg ikke har header. Det er fordi jeg trenge en ny en, og derfor spør jeg dere! Siden mange av dere er så flinke, og jeg liker veldig godt når noen andre lager den enn meg. Headeren må være 1130px bredt og 550px høyt. Og jeg vill ha 2 bilder i den, og dere kan ikke legge inn tekst i headeren. Som dere ser, er det allerede tekst i designet der headeren skal være, og derfor trenger jeg ikke på headeren. 

Hadde vert utrolig kjekt om noen av dere lagde den, e-posten min er Theresesorenesblogg@Hotmail.com. Så viss du har laget en header så kan du sende den der, eller viss du lurer på noe ;) Jeg er endelig super fornøyd med designet, og det håper jeg at jeg blir med headeren og, så slipper jeg og skifte så ofte. Føler jeg gjør det veldig ofte, den som lager headeren får selvfølgelig et innlegg her på bloggen om headeren og sånt. Viss det kommer flere en 1, som jeg håper. Kommer jeg til og velge den jeg liker best. Kommer til og bli vanskelig, er så mange flinke der ute. Håper dere sender inn mange headere. Håper dere liker det nye designet mitt og.

Vill helst ha de 2 første, disse er uredigerte ♡ 

Klem Therese♡
♡Kjæresten på besøk

17.12.2014, 15:27

Heii alle sammen. I dag har jeg vert på skolen og vert sammen med Håvard, utrolig koselig og få han på besøk. Er så utrolig lenge siden vi har vert i lag, så det var deilig og se han i igjen! Vi gjør egentlig ikke så mye når vi er sammen, kan være litt vanskelig og finne på noe. Men vi finner alltid på noe til slutt, vi var og kjøpte is, og så har vi snakket sammen som vanlig haha. Og gjort litt mer, er ikke så super lenge siden han kom da. Akkurat nå så hører vi på musikk og ser på noe og er med Mico.

Forresten jeg skal snart ta nytt design på bloggen, siden er  lei av dette. Så skal jeg skifte litt, på headeren. Eller jeg skal ordne den litt. Sånn at jeg jeg er helt fornøyd. Er ikke helt fornøyd enda, og det er jo kjekkest og kunne være fornøyd. Så slepper jeg og bytte hele tiden ! Er så lei av det, og er litt forvirrende av og til. Så jeg har tenkt til og skifte litt det.  Gleder meg veldig mye til endringer! 

Klem Therese 

Håper dere liker denne collagen, jeg syns den var utrolig søt haha :)♡Shopping på Amanda

16.12.2014, 22:20

Heii alle mine fantastiske lesere.  Jeg var jo på Amanda i dag for og shoppe, siden jeg skulle handle resten av jule presangene. Jeg var jo sammen med Milena, og vi koste oss skikkelig mye. Ble kjempe fornøyd med gavene. Jeg kjøpte noen få ting til meg selv, så derfor trenger jeg ikke og lage video av det. Siden det var nesten ingen ting jeg kjøpte til meg selv, bare noen ting. Så det hadde blitt en veldig kort video, derfor kommer det ikke en innkjøps video. Kan være det kommer et innlegg, det ser jeg når jeg kommer så langt.

Jeg hadde det vertfall utrolig kjekt i dag, tok dessverre ingen bilder. Siden brukte mer tid på gavene, og Milena. Ville bruke tiden så lenge jeg hadde det med hun, siden ser henne ikke så ofte. Skulle ønske vi budde nærmere hverandre, men vi har vert sammen en del den siste tiden. Jeg kjøpte gave til Mamma, Mico og Milena. Så skal mamma kjøpe den siste tingen jeg mangler til og være helt ferdig. Føler denne julen har gått utrolig fortere enn vanlig..  

Hva har du gjort i dag?

Klem Therese 


Her på dette sentere er det jeg pleier og være på :) Fint pyntet ikke sant..?

 

♡Amanda snart

16.12.2014, 15:59

Heii dere. Senere i dag så skal jeg på Amanda for og kjøpe jule-presanger. Siden jeg er ikke helt ferdig enda, Så skal jeg gå sammen med Milena. Forresten jeg fikk mac leppestiftene mine i går, og jeg ble så fornøyd med de! Jeg hadde kjøpt 12 stk haha, elsker de rett og slett ^^ Jeg var hos Madelen i går etter jeg hadde trekt giveawayen, siden kunne ikke være der og trekke giveawayen. Så vi lagde en video, kommer til og komme her en dag. Vet ikke når den kommer, men den kommer en dag. Vi lagde en bakevideo, og jeg tror den blir skikkelig kul. Ble litt mange bloopers, og det kan bli veldig morsomt og se på. Siden vi skal legge de inn i videoen.  Dere bør glede dere til den kommer.

Kan være at den kommer i løpet av uken, er ikke sikker ! Jeg og Milena har lagd en Youtube kanal sammen, som heter Girlssecret og på instagram heter den @Girlssecretyoutube. Kommer kanskje en video der i morgen eller i dag. Siden vi skal jo på Amanda i lag, og da tenke vi og lage en video sammen. Det kunne vert kjekt tenkte vi, så dere bør følge med på den! Viss dere vill se flere videoer av meg og hun.. Kommer ikke bare video i lag, men alene også. Vlogen kommer neste uke tror jeg, siden har ikke hatt tid til og lage den.. Sorry ♡ Ble litt sånn merkelig innlegg i dag, men håper det går bra..

Headeren på vår kanalen, håper dere sjekker den og abonnerer den. Klikk HER. 

Klem Therese.

♡Giveaway vinneren og outfit

15.12.2014, 16:11

Hei alle sammen. Jeg har trekt giveaway vinneren nå, og vinneren ble @Madelen_seatre. Jeg brukte en app på app store, og trekke et tall. Så hadde jeg satt et tall på alle, og det ble nummer 16. Og det var Madelen, litt komisk at det er bestevennen min. Så gratulerer til deg, du får den så fort den kommer. Til dere som ikke vant, prøv igjen neste gang. Nå kommer det bare bilder av outfiten min dag ! I dag hadde jeg på meg en skinn thights, og en blomster topp, en gardian og et skjerf. Super kult antrekk syns jeg, jeg likte det vertfall veldig godt. Ble ikke så super mange bilder i dag. Men håper det går greit ! Kommer lengre innlegg i kveld :) Ha en fin kveld videre alle sammen.

Klem Therese

// Skjerf: Wow // Thights: bikbok // Topp: Cubus // Gardian: Voyelles //
♡ Mico fyller 1 år

14.12.2014, 15:00

Heii alle sammen. Dere vet sikkert at mico har bursdag i dag :) Jeg har feiret med han, og Erik var med. Jeg lagde bursdags kake til han i går, og den ble skikkelig søt. Husker fortsatt første gang jeg så han, da var han bare et liten hår-ball som trillet rundt på gulvet. Lyser opp dagen min alltid, første jeg ser om morgenen er han, står med trappa og er glad som alltid. Han er ikke bare en hund, han er min bestevenn Er så glad for at vi fikk han, gjør meg så glad at vi har han. Han er både leken og en kosegutt. Og han elsker og slikke folk i ansiktet haha. 

Føler ikke som at det har gått 1 år siden, han ble født. Vi har jo ikke hatt han siden han var nyfødt,  vi fikk han i mars tror jeg det hva. Og jeg husker det siden som det var i går, alle var med og hentet han. Vi kom hjem og alle satt oppe og smilte, og lekte med han og koste med han ! Kranglet om og ha han på romme haha. Alle var helt forelsket i han. Etter vi mistet Mira, så har Mico oppmuntret oss opp ♡ 

Klem Therese

Bilde av bursdags barnet :


Her er mitt favoritt bilde av meg og han.

♡Dagen's Outfit

13.12.2014, 14:36

// Buksa: Wow // Gardian: Voyelles // Topp: Cubus //

Ha en fin lørdag, klem Therese♡♡Photoshoot

12.12.2014, 20:26

Heii, kommer ikke til og skrive så super mye i dette innleggetI dag har jeg egentlig ikke gjort så super duper mye, men jeg har gjort litt. Jeg var hjemme i dag, siden broren min hadde bursdag. I tillegg så hadde jeg noen ting jeg måtte gjøre her hjemme. Erik kom bort til meg, og selvfølgelig kunne han ta bilde av meg. Han var så flink, men det er jo akkurat ikke så vanskelig og ta noen bilder da haha. Hatt en super dag, og senere i kveld så skal jeg og Erik se en film. Frør ham går hjem, han er jo naboen min. Så han pleier og være en stund. Blir veldig glad, viss noen prøver og lage en header av disse bildene. Viss du skal det, så kontakt meg på mail (Theresesorenesblogg@hotmail.com) Så sender jeg u-redigerte bilder uten filter.  Hadde satt stor pris på det !

Header størrelsen må være i 1020X514 px. Sender dere noen andre bilder i samme slengen, så kan dere bestemme selv hvilke dere vill bruke. Så velger jeg den jeg liker best. Kommer et innlegg om den som har laget den isåfall. Ha en fin kveld !

Håper dere like bildene siden det ikke var så veldig langt innlegg.

Klem Therese♡Ble veldig fornøyd selv, her kommer og en liten selfie av meg og fotografen haha :)


♡Friday is here

12.12.2014, 15:38

Heii  Nå er endelig helgen her, altså fredag. Utrolig deilig med helg, etter en lang uke. På skolen i dag så hadde vi bare juleverksted så vi hadde nesten ingen timer, så dagen i dag gikk utrolig fort ! Neste uke, så har vi nesten ingen timer på skolen. Det er jo siste uka, før jul og da. Jeg har ikke lagd noen planer for helga enda, men de kommer nok etter hvert. I dag kommer det til og komme videoer på videofyen min, så viss du vill se flere videoer av meg sjekk der senere i dag.  

I dag skal jeg se en film med noen tenkte jeg, vet ikke hvem enda. Men jeg kan bare spør en venninne eller Håvard eller noen. Om ikke så lenge skal jeg gå en lite tur samme  med Mico, i mens det er sånn passer vær. Det har jo barre vert storm og regn osv.. tidligere, så jeg må nyte det så lenge det er fint vær nå.. Jeg har fått en pakke fra posten i dag, så jeg skal hente den snart. Tror det enten er julegaven til Håvard, eller Mac leppestiftene mine. Som jeg kjøpte på nettet, Du kan kjøpe de HER, vet jeg. Håper dere får en super helg og noen fine dager frem til jul.

Klem Therese♡
♡Perfekt hår

11.12.2014, 16:12

Heii dere. Nå skal jeg gi dere noen tips til perfekt hår, siden er lenge siden jeg har hatt ukens tips nå. Så det tenkte jeg og ha nå. Og dette kommer til og bli et kjekt innlegg tror jeg, så jeg håper dere liker det. Brukte en god stund for og finne disse tipsene, jeg leitet i blader osv.. Jeg tok til meg mange av disse tipsene, jeg har tenkt til og bruke disse tipsene selv, siden håret mitt er langt i fra perfekt haha. Skal til frisøren og stusse det snart. Jeg vill ikke klippe det kortere eller noe sånt, jeg sparer til et lang og fint hår, selv om jeg har ganske langt hår allerede.

IKKE VASK HÅRET FOR OFTE

Ikke vask håre hver dag, viss du er sånn at du må dusje hver dag, så vasker du ikke håret hver dag. Viss du vasker det hver dag, så blir det tørt. 

GÅ FOR NATURBØRSTE

Har du langt hår, bør du bruken naturbørste istedenfor plast børste eller stålkam. 

HESTEHALE

Hestehale er alltid praktisk, og kan være like lekkert til selskap og hverdag. For og få hestehalen stram og fin uten bulk i nakken, prøv å se opp i taket når du fester hår strikken.

FLYVEHÅR?

Flyvehår eller hårantenner er et velkjent problem hos de fleste vel..? Neste gang du tar av deg lua og håret står til alle kanter, let i veska om du finner en leppepomade eller en håndkrem. Så tar du det på hendene og stryker det på håret.

VASKE HÅRET

Har du ikke hatt tid til og vaske håret,  da er tørr sjampo redningen!

Klem Therese♡
♡Outfit's

11.12.2014, 15:00

Heii dere. I dag har jeg kikket på gamle oufit's som jeg har hatt her på bloggen tidligere, er litt merkelig og se over disse bildene. Og se hvordan stilen min forandrer seg. Den har akkurat ikke forandret seg så utrolig mye, men jeg er en del forskjell på nå og før. Noen av bildene sier jeg bare "æsj" på og går videre. Men jeg har veldig lite outfit innlegg her på bloggen, og det er noe jeg liker. Så er det sånne innlegg, men jeg sparer til nytt kamera. Siden det jeg bruker nå er selv ut laseren helt ræva, eller hva jeg skal si. Den er så utydelig og dårlig. Og da går det nesten ikke an og ta outfit bilder, da må jeg ihvertfall bruke ipaden, og det er ikke det beste haha. Håper det blir ikke så lenge til jeg råd, jeg mangler 1-2 tusen eller noe sånt. 

Jeg har så store planer for bloggen fremover, etter jul. Vet ikke hvorfor det skjer akkurat da, kanskje for det er et nytt år da? Krysser fingrene at jeg har nytt kamera da vertfall. I dette innlegget har jeg tenkt til og vise dere noen gamle outfiter som jeg sa lenger oppe i innlegget, håper dere liker de gamle bildene mine. Som dere sannsynligvis har sett før.

Husker dette enda, det var i høst tror jeg.. 

Omg, dette er 1 år siden føles det som. Jeg har faktisk kort pannelugg der.. Husker fortsatt når meg og milena tok disse bildene haha. Husker ikke engang når vi tok disse bildene ... Denne outft er den jeg er mest fornøyd av disse bildene.

Dette er vertfall ikke lenge siden, var i november eller noe sånt. Merker du at jeg egentlig har regulering..?


Off.. Denne likte jeg ikke haha. Dette var i den sommeren som var nå. 

Denne likte jeg sånn helt passe. Var ikke noe gale i den.. Husker når jeg var så fornøyd med disse bildene :)

Klem 'Therese

 

♡No colors

10.12.2014, 15:00

Heii. Jeg gikk hjem fra skolen med Kristine, og det begynte og regne skikkelig og da mener jeg skikkelig. Men heldigvis så kom faren til Kristine og hentet oss, så vi slapp og gå i det uværet resten. Når jeg kom hjem, så fant jeg meg koseklær og lagde meg kakao. Jeg sitter og glaner på serie akkurat nå haha.  Nå når det er ferie fra cheerleadning og jeg har sluttet på fotball, så gjør jeg ingen ting på fritiden uten om og være med venner. Skal kanskje spørs Håvard eller Ida om og finne på noe, men jeg tror Håvard skal spille kamp. Vet ikke helt, så får se hvordan det blir.

Jeg har vert sammen med Mico i helt til nå, og blogget. Så har jeg gjort litt lekser, men ikke så mye. Siden vi har nesten ingen ting for tiden, tror det er fordi det nærmer seg jul. Forresten jeg kommer til og trekke vinneren av Giveawayen neste uke tror jeg, siden kna ta litt tide før tingene ra nettet kommer. Så vinneren trekkes NESTE UKE. Håper det går fint,utrolig mange som er med. Og det er skikkelig gøy, at dere at likte alt som var med osv..  Jeg postet noe på Instagram at, at Ida skulle svare på spørsmål om meg, på bloggen. Så det skal jeg fikse i dag. Elsker dere

Vill du ha sminke innlegg her i morgen?

Klem Therese

♡MOTE FOR JENTER

09.12.2014, 16:11

Heii alle sammen. Da er det på tide med mote innlegg igjen, veldig mange som likte det. Så derfor tenkte jeg at jeg burde ha det flere ganger før rom videoen kommer. Jeg har fortsatt den avtalen sammen med instagram kontoen som heter @Moteforjenter, som jeg sa tidligere den er utrolig bra. Kommer til og legge ut flere sånne innlegg så dette, så lenge dere liker det da. Og hun gir så mye inspirasjon, til meg og mange flere. Håper dere liker tipsene jeg (@moteforjeneter) gir dere nå. Videoen kommer seinere i dag, gled dere til den :)

Vill du ha flere sånne innlegg, liker du at jeg gjør dette?

Klem Therese

Jeg bare elsker dette antrekket, her kan dere se hvor dere kan kjøp det. Den ser veldig behagelig ut!

Genser fra Abercrombie & Fitch

Bukse fra Zalando

Sko fra Converse

Notatblokk fra Cottonon.com

En skikkelig jule outfit, og en utrolig søt en! Helt in love..

Kjole fra Vila.com

Øredobber fra Mazaldiamond.com

Smykke fra Thehut.com

Flate sko fra Newlook.com

Høy helte sko fra Shopakrira.com

Grey&Black outfit, veldig kul outfit. Viss du skal på et kjøpsenter eller bare på skolen :)

Wang genser fra H&M

Fancy genser fra Newlook.com

Svart bukse fra Stylebop

Sko fra UGG

Øredobber fra Etsy

Mascara fra Nars

Ansiktmaske fra Nars

ÅÅÅ, denne var så utrolig nydelig. Og minner meg skikkelig om julen.

Genser fra Chicwish.com / 355kr

Bukse fra Pieces.com / 305kr

Ringer fra Forever 21 / 33kr

Leppestift fra Neimanmarcus.com / 180kr

Sko fra Dr.martens / 975kr

 

 

 

♡10 ting som er vert og ønske seg til jul

08.12.2014, 16:00

Heii alle mine flotte lesere. Nå har jeg tenkt til og gi dere noen tips, til noe dere bør ønske seg til jul. Jeg ønsker meg såå masse ting til jul, men jeg kan jo ikke få alt. Selv om jeg noen gang kunne ønske det. Jeg ønsker meg en del ting som koster litt. Men nå skal jeg vise dere litt av ønskelisten min. Som dere vet, så gleder jeg meg masse til julaften. Jeg ønsker meg mac, polaroid 300 kamera, klokke, mac leppestift, sminke og mye mye mer. Tror jeg kommer til og få noe av dette da, siden jeg pleier alltid og få noe av det jeg ønsker meg, men det pleier de fleste vel? Jeg komme til og lage en video av hva jeg fikk til jul. Siden det var noen som spurte om jeg kunne gjøre det. Og det har jeg kjempe lyst til. Men nå skal jeg gi dere noen tips, viss dere ikke vet rett og slett hva dere skal ønske dere.

1. Macbook

2. Polaroid 300 kamera

3. Klokke

4. Mac leppestift

5. Sminke, viss du bruker det

6. Sminke kost beholdere

7. Ting til rommet, viss du ønsker deg noe nytt

8. London TUUR

9. Krølltang (den jeg har den er fra merke royale, og er super god krøller av seg selv nesten eller mast krølltang)

10. konsert billetter til idolet ditt

Likte du tipsene?

Klem Therese 

 

 

♡GIVEAWAY

07.12.2014, 18:51

Heii alle sammen. Nå er det endelig på tide med en giveaway. Denne gangen bestemte jeg meg for og ha denne på instgram. Mange som har ventet på dette, og jeg har funnet både ting på nettet og ting i butikker. Har noen overraskelser som dere ikke skal vite hva er, som skal ligge i den ene tingen dere kan vinne. Jeg fant utrolig masse søtt denne gangen, jeg vet ikke helt enda når jeg skal trekke vinneren. Men det trekker jeg når jeg føler for det, alle må vertfall få ha sjansen av og være med ! Du kan vinne alt fra sminke til snop. Snopet viser jeg ikke, siden jeg skal kjøpe snopet når det nærmer seg at jeg trekker vinneren. Jeg har planer om og kjøpe det jelly been spillet, som jeg har det fortalte jeg litt om i dag tidelig. Nå skal jeg vise hva dere kan vinne 

Et sett med rosa sminke koster, sølv smykke, Sånne som du kan ha på neglene for og gjøre det ekstra kult, En rød leppestift, en utrolig søt sminke bag, en hvit og enkel klokke, snop og noen overraskelser som kommer til og være i sminke bagen  

Dette må dere gjøre for og være med og vinne:

1. Følge meg på Instagram (@Theresesorenes)

2. Reposte bilde som jeg har lagd ut om denne giveaway og tagge #Theresesorenesgiveaway og @Theresesorenes

3.Skrive på bilde, hvorfor du burde vinne (hvis du har privat bruker, Må du sende BEVIS på directe)

 ♡ Klem Therese og lykke til alle sammen 

♡ I think this night gonna be a good night

07.12.2014, 11:00

Heii dere. I går så var foreldrene mine på julebord, så søsteren min passet på meg.Jeg fikk besøk av Ida, og jeg fant fram masse snop og en film (World war) Den filmen kan jeg anbefale! Vi glemte litt ut at vi så på filmen, siden Ida satt på snapchat og jeg var litt opphengt at jeg skulle være med på bildene haha. Senere på kvelden, så fikk søsteren min besøk, og da begynte vi med og spille et sånn, jelly bean spill. Det er sånn at du snurrer på et brett, så havner den fks på brun. Da er det enten hunde mat eller sjokolade pudding. Det var utrolig morsomt, men samtidig veldig ekkelt. 

Vi hadde det veldig morsomt, den natten. Ida gikk når den var litt over halv 12, siden da var det ikke så lenge til jeg skulle legge meg. Siden i dag så skulle jeg på juleshow. Jeg skal filme showet tror jeg, sånn at dere får se det. Siden det var noen som spurte om jeg fikk mulighet til og filme det, og et tror jeg, Siden jeg spurte mamma, og hun sa at jeg kunne bruke kamera til og filme. Så hun kunne filme det, sånn at jeg får postet det her på bloggen. Ønsk meg lykke til på showet :)

Håper du at jeg får filmet showet?

Klem Therese♡
 

 

 

♡MOTE FOR JENTER

06.12.2014, 17:00

Heii alle mine fantasstiske lesere! I går så snakket jeg sammen med Instagram bruken @Moteforjenter, hun er sikkelig flink! Og gir masse inpirasjon, så vi lagde på en måte en avtale. Det går ut på at hun skal reklamere om bloggen min og sånt, så skal jeg legge ut noen av tipsene hun kommer med. Det blir jo kjekt for dere, og kjekt for meg. Tror dette kommer til og bli bra. Dere og meg får litt klesstips, dette kommer til og komme annen hver uke. Kan jo komme til en dag, jeg ikke har lyst tilog holde på med dette mer, og da sier jeg bare i fra. Men jeg har planer om og holde på med dette en stund. Siden alltid´s kjekt med litt klesstips på bloggen! 

Jeg ser frem til og samarbeide litt med @Moteforjenter, men dette gjør jo at kanskje hun blir litt mer aktiv. Og får flere følgere på Instgram, denne brukeren bør dere følge. hun har masse klesstips dere bør se på. Jeg går innom brukeren hennes minst en gang til dagen. Og viss det kommer en dag som sakt, jeg ikke orker mer eller ikke har lyst og blogge om det mer, så sier jeg bare til hun at nå tar jeg en pause eller noe sånt. Men tror dette kommer til og bli her på bloggen en stund. 

Tror du dette kommer til og bli bra?

Klem Therese♡
♡Fikset Ida til Juleballet

05.12.2014, 21:23

Heii dere. Nå har jeg kommet hjem fra Ida, jeg fikset Ida til ballet. Og hun ble rett og slett nydelig, det var nesten til og dø for. Jeg ble så fornøyd med jeg lagde øyenskyggen. Den ble så bra syns jeg. Jeg gjorde også øyenbryna, siden hun ville fylle de inn litt. Tok masse bilder av hun, jeg bare elsket kjolen hennes. Var rett før jeg bare tok den og brukte den selv haha. Hun ble så pen i den, og sminken bare matchet henne helt. Jeg prøvde og lagde, fletten som Elsa har i frost. Og jeg fikk, det sånn helt passe til. Hun passet den fletten, og ganske bra. Alt satt egentlig perfekt på Ida, akkurat som en prinsesse. Så jeg ble veldig fornøyd selv, tror jeg hun og ble !

Håper dere liker bildene, og gjerne legg igjen en kommentar om hva du likte best :)

Klem Therese

Øyenskyggen jeg lagde på ida, Jeg ble så fornøyd med den! (tok på fakevipper og)

Elsa fletta som jeg lagde på Ida, ble veldig fornøyd med henne !


Hele hun, jeg syns hun ble så pen! BABE ALARM


Nydeligste kjolen, den sitter så pent på hun 

♡Outfit

05.12.2014, 16:24

Hei. I dag skal jeg være en stund sammen med Ida. Siden jeg skal fikse henne litt til ballet.. Jeg var hjemme fra skolen i dag, siden jeg hadde vondt i magen og hode verk. Men nå er hode verket vekke, men jeg er fortsatt litt dårlig i magen. Håper det blir bedre til senere. Ida kommer ikke før i 4-6 tida. Siden hun skulle dusje, spise og ta ansikt maske og litt sånt. Siden jeg ikke var på skolen i dag, så øvde jeg meg litt på øyenskygger. Fikk det bra til, til slutt, Jeg er frisk nok til og fikse Ida til balle. Var mye verre i dag tidelig. Jeg gleder meg masse til og se Ida, når hun jeg er helt ferdig med hun. Tror dette kommer til og gå kjempe bra, hun har en kjempe pen kjole og sko. Er ikke ofte jeg får se Ida i kjole, så det gleder jeg meg til haha. 

Kommer til og legge ut et innlegg, etter hun har gått på ballet. Sånn dere får se hvordan hun ble, og hva jeg brukte osv..  Er ikke så veldig lenge til hun kommer, så nå må jeg rydde rommet og gjøre alt klart og sånt.

Outfiten min i dag:

Klem Therese


♡Dagen min kommer til og bli..

04.12.2014, 15:00

Hei dere. I dag så skal jeg kanskje på Natt åpent, vet ikke om jeg skal være der så lenge. Siden jeg skal bare være der og kjøpe julepresanger tror jeg, siden jeg har ikke noe jeg har lyst på akkurat nå. Kan være at jeg kjøper meg noe snop, på den nye snope butikken på Oasen. Jeg har allerede funnet ut hva jeg skal kjøpe til de personene, jeg skal enten gå sammen med Frida eller Milena. Siden viss Frida ikke kan, så kunne jeg gå sammen med Milena. Føler det ikke er så vits at jeg shopper så mye til meg selv nå, og bruke penger på det. Når det nærmer seg jul, så jeg tror det blir jule gave shopping i dag. Og jeg får en del ting til jul, og det meste jeg ønsker meg har jeg på ønske listen min. 

Kommer snart et jule tips innlegg, her på bloggen min. Siden det er jo snart jul, og de fleste starter med jule gaver nå snart? Jeg begynte jo allerede i November, men det er fordi jeg har bestilt noe på Ebay. Nå sitter jeg og ser på Pretty little liares, selv om jeg har sitt hele serien nesten. Jeg sitter og venter på svar av Frida, Tror dette kommer til og bli en bra dag sammen med en venninne. Forresten jeg skal handle inn giveaway tror jeg, ellers gjør jeg det i morgen. Har fortsatt ikke bestemt meg, er litt vanskelig. Så gjerne kom med tips til hva dere vill ha i giveaway. Den kommer på bloggen, så fort jeg har alt ! 

Klem Therese♡Cheerleadning

03.12.2014, 18:08

Heii alle sammen. Jeg og Frida sluttet tidelig på skolen i dag, det er veldig godt når vi skal på Cheerleadning. Og det begynner litt tidelig, mamma kunne kjøre oss i dag. Så vi var ikke så stresset, vi gledet oss veldig mye i dag. Siden vi skulle øve på showet i dag på trening, vi skal ha juleshow på Søndag. Gleder oss så mye, men jeg håper bare at vi ikke feiler på noe. Jeg føler jeg kan det veldig godt nå, men jeg må uansett øve på dansen og det. Vi får på en måte vinterferie etter showet, jeg skal forsette etter jul også. Siden jeg trives veldig mye på Cheerleadning. 

Dere likte visst veldig godt klesstil tipsene mine, så kan være at det kommer flere sånne innlegg. Så viss du har noen tips, til hva jeg kan legge ut tips om. Så kan dere enten skrive det i kommentarfeltet eller sende det på Instagram (@theresesorenes) Kommer til og komme flere tips, det garanterer jeg. Siden mange som spør hele tiden når jeg skal ha nye osv.. Så nå vet dere at det kommer flere.

Klem Therese 

Loveu 

♡Klesstiler fra instagram

03.12.2014, 13:10

Heii alle sammen. Siden jeg skal på Cheerleadning i dag, så kommer innlegget litt tidelig. Men det går vel bra, dette innlegget skal jeg gi dere noen tips til klesstiler. Jeg er jo opptatt av klær og sminke selv, så jeg syns det er veldig kjekt til og skrive om dette emne. Kommer til og komme et Sminke look innlegg og men det kommer senere en dag, siden det er mange som har spurt etter disse innleggene. Så blir ikke så lenge til det innlegget kommer. Disse klesstilen er fra en instagram bruker, som heter @Moteforjeneter, og den er skikkelig bra! Dere bør sjekke den ut, jeg fikk lov og brukere tipsene hennes. Håper du liker innlegget, og gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns om tipsene mine osv..

Klem Therese 

Første settet er fra Sheinside.com. Vert og sjekke, veldig mange kule klær der og sånt.


Det andre antrekket.

Genser fra: Jcrew.com

Bukse: Frame, kan kjøpes på intermixonline.

Sko: Dr. Martin, kan kjøpes på de fleste sko butikker.

Leppestift: NYX, kan kjøpes på blivakker.no


Det tredje antrekket, vet ikke hvor klærne er fra. Men du finner de sikkert på en av nettsiden lenger oppe, eller på en kles butikk.


Det fjerde antrekket, og det siste. 

Bukse: Dr.Demin

Sko: Timberland

Leppestift: Mac

Topp: Hellomercerh.♡Vinteren er i gang

02.12.2014, 16:46

Heii alle sammen. Nå nærmer deg seg snart vinter, og jeg er ikke egentlig så glad i vinteren. Siden det er så kaldt og ofte her jeg bur og andre plasser blir det sånn snø som vi kaller "Slaps" Men jeg tror faktisk dette kommer til og bli en bra jul, og en super vinter. Ser frem til masse blogging, og masse vinter bilder. Jeg liker veldig godt når det er sånn snø, som det går an og lage snø ball/ snømann med. Blir første vinteren min med Mico (hunden min) og, så jeg gleder meg til og være ute med han. Håper bare det ikke blir mye regn, denne vinteren. Jeg er så spent på julen i år, gleder meg så masse! Det gjør jeg egentlig vert år, men i år gleder jeg meg enda mer. Vet ikke hvorfor, bare ble sånn. Var ferdig meg ønskelisten min allerede i slutten av November. Det jeg liker best med vinteren er julen, der jeg får gaver og får være med familien og kose meg.

Jeg har plan legget bloggingen min fremover i vinter. Siden det er lettere for meg og, vite hva jeg skal blogge om og kanskje planlegge dagen før. Jeg har og tenkt til og ha en giveaway før eller etter jul, det har dere kanskje lest på Instagramen min, blir kanskje ikke så lenge til. Viss jeg har den før jul, men jeg tror nok den blir etter jul. Siden har ikke hatt noe tid til og bestille den. Men giveaway blir det uansett så, har vel ikke noe og si om det blir før eller etter jul  Vet det er noen som gleder seg, virket vertfall sånn på kommentarene jeg fikk på bilde det jeg fortalte at jeg skulle ha giveaway. 

Klem Therese

Hva liker du best med vinteren?

Bildet tok jeg i dag etter skolen, hva syns du om det?

 

♡First outfit in December.

01.12.2014, 17:02

Heii alle mine fantastiske lesere. I dag har jeg faktisk hatt en super dag til nå, ny uke nye muligheter så vi sier. I dag har jeg nemlig komt på topplisten i norge, og jeg er så glad at jeg hoppet i sengen når jeg såg det. Det betyr så mye for meg, alle de hygglige kommentaterene jeg får, og editene osv.. Dere er fantastiske alle sammen, selv om jeg ikke kjenner dere. I dag brukte jeg det antrekket jeg brukte på photoshot i går, siden jeg likte veldig godt den outfiten. Topp fra H&M, bukse vet jeg egentlig ikke og skjorten er fra bikbok. Det er veldig mange som går med skjorte knuttet rundt magen for tiden, og jeg syns det ser super kult ut. Så jeg ville prøve det ut selv, så brukte jeg en veske på skolen som egentlig er søsteren min sin. Men gym baggen min var våt i dag, så jeg bare lånte en enkel og kul veske fra hun.

Ble ikke video i dag, kommer i morgen forhåpelens vis, lnternetten vår er veldig dårlig for tiden, og da får jeg ikke lagt ut noen videoer. Håper den blir bedre snart, har videoen og alt klar! Gled dere.

Håper dere liker collagen og bildene.

Hva syns du?

Klem Therese.