hits

OUTFIT FOR NEW YEAR

31.12.2015, 18:08

Kjole fra Jenjenhouse.com / sko: Bianco

HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN SUPER FIN FEIRING, OG KOS DERE KJEMPE MASSE! ♥ GODT NYTT ÅR

VÆRT ET MAGISK ÅR! SOON 2016.

31.12.2015, 15:39

Heisann dere! Dette blir litt av et langt innlegg, og derfor legger jeg med en nydelig sang! Denne kan dere høre på mens dere leser.

Det er allerede 2016 om noen få timer, og jeg har tåre våte øyne etter å tenkt gjennom hele 2015.. Det har vært et nydelig år som jeg nok aldri vil glemme. Jeg har fått mange nye venner i løpet av dette året, og mistet noen. Jeg har vært oppe og nede. Jeg har hatt gode opplevelser og dårlige. Jeg har skapet mange minner sammen med fantastiske folk, og jeg vil bare si til dere at jeg er utrolig glade i dere! Jeg ønsker dere et supert nytt år, og håper dere får en nydelig feiring. Jeg har nå tenkt å ta dere gjennom en del av mine minner fra 2015. 
JANUAR 2015
En av mine aller første outfits for 2015, hehe jeg har endret stil kan man si! Jeg har faktisk ingen av de plagga på bilde bortsett fra skoene som jeg aldri bruker.
I Desember gikk både jeg og Frida på cheerleading sammen, og vi gikk et semester før vi begge tok slutt med dette. Der etter har jeg bare holdt på med blogg og Youtube! Jeg stor trives med å bare drive på med dette, og det er det jeg liker å gjøre.


Jeg og Madelen hadde en koselig overnatting hos Madelen, og der lagde vi mange videoer sammen! Vi tok også koselige bilder, og her er et av de. Jeg husker denne kvelden/dagen veldig godt og det tror jeg Madelen også gjør!


Det tok slutt med eksen, og jeg var så og si "knust". Men man kan si jeg er godt over dette nå! Her skypet jeg faktisk med Madelen og her hadde begge hatt et brudd og vi taklet det sammen sånn som bestevenner gjør!
Dette var dagen etter bruddet, og frida ønsket en jente kveld for både meg og Madelen. Derfor kjøpte hun både is og annet godt til oss! Jeg lagde også en god kvelds til oss. Vi koset oss kjempe mye denne kvelden, og Frida fikk oss begge til å smile igjen.
Enda en outfit for Januar, og dette her ser ikke ut som meg hehe! Det er nesten utrolig hvor mye jeg har bare forandret meg på noen måneder. Jeg har faktisk enda denne genseren, og den er utrolig behagelig og den er fra wow. 


Jeg klippet håret hos Miss M, og der klipper jeg meg enda! Jeg liker veldig godt å klippe meg her, og hun er flink hun som gjør det. Jeg sier alltid når jeg skal bestille time til mamma at jeg ønsker å gjøre det på Miss M.
Jeg fortalte dere her på bloggen at jeg skulle bli foster søster, og dette var noe jeg gledet meg skikkelig mye til. Jeg så skikkelig frem til å få en ny "søster" i hus. Jeg hadde lenge hatt lyst til å bli store søster. Dette var veldig stas for meg, og jeg er glad for at vi ble en foster familie for noen som trenger det. Det er godt å hjelpe andre som trenger det.

FEBRUAR 2015

Jeg så på bilder fra når jeg var en liten jente, og på dette bilde ser du faktisk at det er meg. Her var jeg liten og søt, hadde panne lugg.
Enda en outfit! Denne kallet jeg "vaffel jakke outfit". Jeg bruker denna jakka inni mellom men det er stund siden den ble tatt frem. Denne vesken var fra Ebay og ble fort slitt.


Her hadde jeg mitt aller aller første møte med min frem kommende foster søster, og jeg husker enda sommer fuglene jeg hadde i magen. Jeg var utrolig spent, og det gikk som smug. Jeg husker jeg likte hun skikkelig godt!


Her viste jeg mine Januar favoritter midt i februar faktisk! haha. 
Jeg fikk meg endelig noen Dr. Marteens sko som jeg hadde ønsket meg lenge. Jeg har de enda den dagen i dag, og jeg bruker de inn i mellom. 
Da var det på tide med valentins dagen, og denne dagen var jeg sammen med kjæresten jeg hadde på den tiden. Jeg husker at vi var hos han, og vi hadde gaver til hverandre og jeg tror begge ble fornøyde og glade!
Her ser dere hva jeg fikk av eks kjæresten min på Valentins dagen (vi var sammen da). Jeg husker at jeg var så glad for det jeg fikk og syns det var utrolig søtt av han!
Jeg begynte med å pusse opp rommet mitt! Jeg fikk endelig meg noen nye møbler til rommet mitt.


Her hadde jeg besøk av både Madelen og Erik. Da tok vi noen gruppe bilder og Mico var selvfølgelig med!


Jeg var så fornøyd med mitt Penny Board som jeg kjøpte i Bergen og jeg måtte jo bare lage et outfit innelgg av det!
Her gledet jeg meg veldig til å stå på langrenn sammen med mellom trinnet på barneskolen (her gikk jeg jo i 7 klasse). 
Jeg hadde det veldig kjekt på langrenn sammen med klassen min, og jeg hadde selvfølgelig med meg kamera!

MARS 2015

Jeg fikk min aller aller første header av Ane Karine Estil, som jeg ble kjempe fornøyd med! Dere burde dra å sjekke ut bloggen hennes HER.


Jeg fikk en super duper pen kjole fra Shein! De kallet seg jo Sheinside før men de byttet over til Shein.

Jeg var på Vinterlyd av Kreftforeningen sammen med Ida i Stavanger for å se The Main Level opptre! Jeg var allerede da en fan av de, og det var jeg en god stund før Vinterlyd også! Jeg møtte noen lesere der også, og noen andre kjente folk.


Det var på tide med enda en Cheerleadning trening sammen med Frida og laget som jeg gikk på. 
Her postet jeg noen life hacks som mange va dere likte, og jeg husker faktisk ikke sist jeg delte noen lifehacks sist. Er det noe jeg skal gjøre?
Jeg var i skoleavisen vår, og det var faktisk Madelen som intervjuet meg til skoleavisen vår.
Jeg var på Lundens tivoli sammen med Frida og Sofie! Det var utrolig kjekt, og jeg skulle ønske vi kunne opplevd det på ny!
Det var på tide med 15 års dagen til Milena som jeg var invitert til! Dette er et bilde som jeg tok før jeg drog over til Milena.

APRIL 2015

Jeg, Ida og noen i familien min reiste over til Kongeparken! Det var utrolig kjekt, og jeg savner virkelig kongeparken! Dette var en utrolig kjekk tur.
Jeg visste dere noen sneak peeks på 13 års bursdagen min! Dette var noe jeg gledet meg til skikkelig.
Jeg var endelig 13 år og faktisk tenåring! Dette er en dag som jeg ikke glemmer med det første, jeg hadde det super kjekt og det tror jeg gjestene hadde også!
Jeg hadde en fantastisk bursdag sammen med mine herlige jenter som gikk i klassen! Vi hadde masse godt og spise, og vi hadde mange kjekke leker også denne kvelden!
Jeg fikk piercing i øret mitt! Dette var jeg faktisk utrolig stolt over, og jeg vet ikke hvorfor. Det er bare et hull i øret? hehe.

MAI 2015
Jeg var med på et videofy meetup, og det var utrolig kjekt! Vi hadde masse godt å spise, og vi lagde mange kjekke videoer.


Jeg var i konfirmasjonen til min vakre bestevenninne Ida, og det var utrolig kjekt! Jeg hadde egentlig planer om å holde en tale sin hun er min aller bestevenninne, men jeg turte ikke dessverre.
Jeg lagde noen super gode cup cakes for min lille søsters bursdag! Jeg ble super fornøyd med de.


Det var endelig på tide med et show på cheerleadning, og da var det et vår show i hallen for familien og venner.


Jeg hadde verdens beste jente kveld sammen med min aller beste venninne eller søster som jeg liker å kalle Ida! Det var en utrolig bra kveld, som ingen av oss kommer til å glemme. Denne kvelden er noe vi kommer til å ta med oss lenger frem i tid.
Det var 17.mai og jeg husker at jeg var super fornøyd med mitt hår og jeg prøvde flere ganger å lage frisyren på ny men fikk det ikke til. Jeg husker denne 17.maien utrolig godt, og det var en bra dag! Jeg håper der også koset dere mye denne dagen.


Mico ble klippet for aller første gang, og han ble døds søt da han endelig ble ferdig klippet! 
Jeg delte denne super oppskriften med dere! Disse ble super gode, og mange av dere prøvde faktisk å lage de.
Her var jeg klar for selskap til en god venninne som gikk i klassen min, og jeg var veldig fornøyd med hvordan jeg så ut til slutt.

JUNI 2015


Jeg, Frida og Ida sov under åpen himmel og det var så koselig! Jeg husker det som om det var i går og jeg husker latteren og alt. Vi var lenge opp, og spiste mye snop. Vi hadde faktisk samlet en stor kasse med snop! Vi såg også film, og vi punka madrassen! hehe.


En outfit som jeg syns var døds kul! Denne buksen ble dessverre ødelagt for noen uker siden så den blir nok ikke mer brukt her i hus. Det er litt trist siden den satt så spent og var utrolig tøff.


Jeg tok dere enda nærmere min barndom! Jeg lagde et innlegg som jeg kallet MY STORY, og det falt i smak hos dere. Når jeg når 1500 abonnenter på youtube kommer det en liten video av min barndom!


Jeg pakket og gjorde meg klar til leirskole siden det er leirskole for de som begynner på ungdomsskolen hvert år. Jeg husker jeg syns det var utrolig kjekt, og jeg fikk møte den nye klassen som jeg går sammen med den dagen i dag. Det var bra underholdning på leiren hele tiden også!


Vi var på vår aller siste tur sammen med klassen som jeg gikk med i syv hele år! Dette var en så utrolig kjekk tur, og jeg må si jeg savner noen av folka.


Jeg var på VG lista 2015, og det var en opplevelse jeg aldri vil glemme! Jeg reiste syv timer med bil bare for å se The Main Level opptre! Jeg var og er enda en stor fan av gutta, og jeg gleder meg til å møte å dra på flere konserter av de i 2016. Jeg savner også Tuva veldig mye som jeg møtte på VG lista.


Jeg og Julie hadde en utrolig koselig jente kveld sammen hos meg! Jeg og Julie finner ikke så alt for ofte på ting sammen, men vi prøver. Det er utrolig kjekt å finne på ting sammen med hun når vi første gjør noe.

JULI 2015


Jeg hadde mitt aller første liveshow sammen med Milena! Dette var utrolig koselig å kunne snakke med dere lesere på en litt annen måte enn bare her på bloggen. Jeg må nok sette i gang et liveshow snart igjen!


En sommer outfit som jeg syns var skikkelig søt, og her hadde jeg også rasta fletter som Milena hadde vært så snill å lage på meg!
Jeg var i London sammen med familien og Ida sin familie og det var utrolig kjekt! Jeg fikk opplevd så mye jeg ville oppleve, og det at jeg fikk gjort det med min aller bestevenninne er utrolig! Det er det ikke alle som gjør. 
Da vi hadde vært tre dager i London reiste vi videre til mange flere steder og en av de var Brixham som var utrolig kjekt! Der stor koset vi oss mye.


Jeg tok ombre i håret! Jeg ble utrolig fornøyd men etter månedene gikk ble den oransje og så videre..

AUGUST 2015
Jeg møtte gutta i The Main Level for aller første gang her! Jeg var en så utrolig stor fan her, og jeg gråt av glede etter jeg hadde møtt de her! Denne dagen betyr så inderlig mye for meg, og helt siden denne dagen her har jeg bare begynt å elske gutta mer og mer. Jeg møtte også gutta i Stavanger to dager senere etter denne dagen, og da var smilet mitt enda mer på topp.


Jeg tok noen herlige bilder av Mico, pluss jeg og han sammen. Dette husker jeg veldig godt! Jeg har mange minner med Mico i løpet av sommeren.


Jeg møtte flere av dere i løpet av sommeren! Det er så utrolig kjekt å møte på mine blogglesere!

SEPTEMEBER 2015
Jeg var å så Innsiden ut sammen med Frida på kino, og dette var en veldig bra film! Jeg liker veldig godt Disney sine filmer siden de tar frem gamle minner, og filmene er rett og slett bare herlige!
Jeg fikk noe nytt fra Shein, og denne buksa har jeg brukt mye siden sist. Denne er utrolig tøff, og den kalles boyfriend jeans! Jeg elsker slike bukser.
Jeg farget endelig håret tilbake til blondt, og denne fargen har jeg enda og jeg skal farge det enda mer "kladt blondt" etter nyttår. Jeg har enda litt gul skjær i håret etter ombreen.
Jeg skrev et innlegg om hva jeg syns om mobbing, siden dette er et så pass viktig tema måtte jeg bare lage et innlegg om dette. Jeg angrer så klart ikke på at jeg delte dette innlegget siden i det innlegget fikk jeg skikkelig frem hva jeg mente.
Jeg fikk noen plakater fra Desenio, og jeg er super fornøyd! De henger på veggen min enda, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! De setter siste finish på rommet mitt.

OKTOBER 2015

Jeg testet ut MayBeauty maskene! De var utrolig og de gidde gode resultater, og jeg var veldig fornøyd med disse. Jeg testet den ut med Madelen den ene gangen.
Jeg fikk for aller første gang gel nails med extensions og jeg var veldig fornøyd! Jeg kan anbefale dette til dere andre her ute, og MSgelhouse er veldig billige i forhold til andre.


Jeg fortalte om en av mine favoritt youtubere og det er Tina Mondelia! Jeg digger youtube kanalen hennes! Jeg møtte hun også på Vg lista i sommer.


En outfit for jeg skulle ut å spise sammen med Ida, og jeg syns dette ble utrolig kult! Det så ut som dere også likte det jeg hadde settet sammen.


Det var på tide med halloween! Jeg syns vi alle var utrolig tøffe, og denne halloweenen var utrolig kjekk!

NOVEMBER 2015
Jeg startet med noe som jeg kaller for "bildene som aldri kom på bloggen". Dette var utrolig morsomt! Jeg kommer nok til å poste mer slik i 2016.
Jeg nådde endelig 1000 abonnenter på youtube! Jeg var utrolig glad! Jeg hadde ikke ord hvor glad jeg var for det hadde vært mitt mål lenge nok.


Jeg fikk enda noen klesplagg fra Romwe.
Jeg postet mine aller første julegave tips for 2015!

DESEMBER 2015

Jeg fikset neglene mine hos MSgelhouse igjen! Jeg ble enda mer fornøyd denne gangen, og jeg fikset de fordi jeg skulle på ball.
Jeg visste dere hvordan jeg gikk på ballet. Jeg hadde et fantastisk ball og det var utrolig kjekt! Det er en kveld som jeg ikke vil glemme.
Det var årest første julegave shopping, og jeg fikk kjøpt de fleste julegavene da!
Det var endelig julaften! Dette var en suuuper koselig kveld sammen med familien og jeg fikk mye fint! 
Jeg hadde fått noen nye ting fra Shein som jeg visste dere. Jeg var utrolig fornøyd!
Jeg fortalte dere om hvorfor jeg blogget! Dette innlegget fikk en veldig bra respons, og tuusen takk for dere som bruker tiden deres på å kommentere! Det tar jeg til meg og det betyr mye. Hver eneste kommentar betyr så utrolig mye.

Da var vi her i dag! siste dagen i 2015, og tusen takk for at dere følgt meg gjennom dette året. Jeg håper 2016 blir minst like bra for alle sammen. Jeg er utrolig glade i dere og dere fortjener en utrolig bra kveld.  HA ET GODT NYTT ÅR, OG BRUK DAGEN I DAG PÅ Å FÅ EN SKIKKELIG FIN FEIRING!
Vi blogges i 2016 ♥

HVORFOR BLOGGER JEG?

30.12.2015, 17:00

Det spørsmålet en blogger for mest av alt er vel "Hvorfor blogger du?". Det får jeg nesten hver eneste uke, ikke hver dag men hvert fall hver uke. I dag har jeg faktisk tenkt litt på dette spørsmålet "hvorfor liker jeg faktisk å blogge?", og "Hvorfor driver jeg på med dette, og ikke en sport?". Ja, jeg driver ikke på med noe sport som de fleste andre i min klasse og på trinnet driver med. Jeg driver faktisk med blogg og youtube, og andre sosiale medier. Det er livet mitt, og familie og venner. Dette er viktig for meg, og dette får meg til å smile.

Jeg blogger fordi bloggen er blitt en stor del av meg, og det er blitt en stor del av livet mitt. Jeg er bloggen min, og ikke bare Therese som blogger eller bloggeren Therese som mange kaller meg. Jeg er faktisk bloggen min viss du ikke har tenkt over det. Jeg har blogget over et og et halvt år nå, og eg har oppnådd så mye. Jeg er stolt av meg selv. Jeg gjør det jeg elsker, og får mye ut va det. Jeg har fått mange utrolig herlige lesere som setter pris på meg.

Jeg er alltid på, og jeg slår aldri av min blogg verden. Jeg er alltid inni denne sirkelen, og jeg tenker alltid på min blogg og hjernen min er fullt av ideer hele tiden. Det er mange som spør "Blogger du for leser tallet ditt? Blogger du for å få mer oppmerksomhet eller bli kjendis?". Å nei jeg blogger ikke for å bli noe som helst kjendis, jeg blogger for meg selv. Jeg blogger fordi det er noe jeg elsker å gjøre. Det er akkurat som du kanskje elsker fotball som om jeg elsker å blogge. Bloggen gjør meg glad.

Det betyr faktisk mer for meg å få god respons i kommentarfeltet enn lesertallet selv om jeg sjekker topplista hver dag og lesertallet mitt. Hver eneste lille kommentar dere kommer med betyr mye hver lille en. Når jeg logger meg inn på blogg.no og ser oppi menyen her inne at jeg har fått noen kommentarer så kommer smile, og spesielt om dere har kommentert på innlegg som betyr mye for meg som er personlige. Jeg blir også glad når dere kommenterer på mine vanlige innlegg som outfit, hverdagen og så videre. Hver eneste lille betyr mye, og jeg leser alltid alle og jeg svarer som alltid alle. 

Jeg har i det siste begynt å tenke på "Folk gidder faktisk å sette seg ned å kommentere på min blogg". Det betyr faktisk mye for meg. Folk orker å sette seg ned å kommentere hyggelige ting om meg/teksten min. Dere gjør meg glad, og betyr mer for meg enn dere tror. Jeg skulle ønske at jeg kunne gi alle dere som leser bloggen min en klem ♥ Dere er utrolig herlige til å kommentere og gode til det! Dere får motivasjonen min på topp. Dere får meg til å sette av tid til bloggen og faktisk ha motivasjon til å jobbe mer med det. Tuusen takk for at dere tar dere tid til å lese mine innlegg og kommentere ♥ Jeg setter stor pris på det.

Jeg har nå blogget litt over et og et halvt år nå, og har holdt på med blogging siden jeg var nærmere 9-10 år men da var det overhode ikke noe seriøst. Jeg skrev kanskje bare 1-5 setninger i hvert innlegg da. Jeg har nå det siste året når tror jeg innsett hvor viktig blogg er for meg, og faktisk vite at dette er viktig for meg. Det er dette jeg ønsker å drive med akkurat sånn som at jeg vil bli makeup artist og frisør.

Jeg er stolt av meg selv hvor jeg er i dag med bloggen, og at jeg har lært meg å ikke ta til meg "hate" som dukker opp av og til. Jeg har oppnådd mye med min blogg allerede og mer blir det i fremtiden håper jeg. Viss jeg ikke blogger en dag eller noen dager så er det noe som mangler i hverdagen min. Jeg har enda ikke tatt opp macen for å blogge, og ikke knipset et bilde en gang. Det er hverdagen min, og viss jeg dropper det mangler det noe.

Jeg har fått mange gode venner gjennom bloggen, og jeg er glade for de. Jeg har fått sponsorer, invitasjoner til flere event som jeg ikke har fått muligheten til å dra på dessverre, unike lesere som jeg beundrer mye og ikke minst funnet ut hva jeg liker å gjøre. Det dukker alltid opp så mange muligheter som jeg er takknemlig for. Tusen takk for du leste dette innlegget, tusen takk for du tar deg tid til å legge igjen kommentarer og tusen takk for du er en fantastisk leser. Jeg har blitt så glade i mine blogglesere og skulle ønske jeg kunne gidd alle en klem!

blogges

SISTER TAG W/ CAROLINE

29.12.2015, 17:33

 

Da er det på tide med en ny video, og jeg håper den faller i smak sånn som sist sister tag gjorde. Det er en god stund siden sist siter tag med Caroline og derfor lagde vi en ny. Dere finner kanalen min HER, og jeg hadde blitt glad om dere abonnerte! Gjerne legg igjen en tommel opp på videoene mine også.

Blogges

BLACK & WHITE

27.12.2015, 20:00

SPONSET

HER / finner dere denne super tøffe t-shorta

HER / finner dere denne genseren som jeg likte utrolig godt!

Det var for noen dager siden jeg fikk to plagg fra Shein, og jeg veldig fornøyd. Jeg har både brukt genseren, og t-shorta flere ganger! Jeg skal få prøvet å presset de inn i et outfit innlegg siden jeg har vært dårlig på å poste forskjellige outfiter for tiden. Jeg har alltid vært fornøyd med genserne jeg har fått herfra! De pleier som regel å være av bra kvalitet og veldig behagelige i stoffet. Dere må gjerne sjekke ut siden dere HER. Jeg tror frakten til Shein er gratis, men siden jeg er usikker på dette så er det bare til å sende de enten en mail eller lete litt på siden deres.

Hva syns dere?

blogges

FASHION INSPO

27.12.2015, 18:00


 

Er du også avhenging av we heart it sånn som meg?

blogges

TODAYS OUTFIT 27.12.15

27.12.2015, 15:24CAPS / England (på en bod eller noe lignende)

JAKKE / Forever 21

TOPP / Bikbok

BUKSE / H&m

SKO / Adidas

Hva syns dere?

NYTTÅRS LOOK 2015

26.12.2015, 14:18Håper dere liker dagens video, og gjerne legg igjen en kommentar enten her eller på Youtube om hva du syns! Viss du ønsker å se flere videoer av meg er det bare til å dra å abonnere på Youtube kanalen min HER, da får du mail når jeg legger ut nye videoer. Det hadde vært også gøy om du la igjen en tommel opp!
blogges

JULENAFTEN ER OVER

25.12.2015, 15:52

Da var julen over for i år og. Det har gått utrolig fort syns jeg er dere ikke enige? Det er snart allerede et nytt år, og da betyr det at det er mange nye muligheter og jeg kan oppdage nye ting. Jeg ser faktisk frem til et nytt år selv om det har vært et utrolig år. Men tilbake til kvelden i går, det var en utrolig bra kveld! Jeg stor koset meg, og det tror jeg resten av familien min gjorde også. Jeg fikk utrolig mange fine gaver som jeg setter pris på, så tusen takk til dere som ga meg en gave!

Det var god mat på bordet i seks, halv syv tiden! Da hadde mamma og pappa lagd ribbe og pinnekjøtt, og det har vi hver eneste jul. Vi hadde også en veldig gode dessert, og etter nesten en time etter vi var ferdig med maten startet vi på pakkene og da fikk jeg mye fint! Jeg er litt usikker på om jeg kommer til å lage video av det. Men jeg har fått mange meldinger om jeg kunne lagd det.. Men det jeg tenker på er at det er mange som ikke får så mye til jul eller dyre ting. 

Tok dessverre ingen bilder i løpet av kvelden uten om de som dere så av meg i går.

Det er heller ikke alle som får gaver og så videre, og det er alltid noen som må kommentere sånn som bortskjemt, og alt sånt. Det er så mye styr syns jeg, og det vet jeg ikke om det frister å lage en sånn video! Men uansett jeg er takknemlig for det jeg fikk ♥ Så håper jeg dere lesere hadde en super fin jul, og koset dere mye med venner og familie.

Men nå kan vi glede oss til nytt år, og da skal jeg bort tl naboen og feire sammen med de og familien til Ida! Det skal bli kos! Det er alltid kjekt med nyttårsaften.

Ønsker du en julegave video 2015?

blogges

GOD JUL

24.12.2015, 17:39

GOD JUL  ALLE SAMMEN ♥ HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN UTROLIG FIN KVELD. 

LILLEJULAFTEN

23.12.2015, 17:12

bilder fra we heart it (christmas)

FOLKENS FOLKENS DET ER JULAFTEN I MORGEEEN! ♥ I går fikk jeg jo juleferie, og det er sikkert mange som fikk juleferie sist uke. Det var utrolig deilig å kunne sove lenge i dag, og jeg sov kanskje litt lenger enn det jeg burde hehe. Jeg sov nemlig til nærmere klokken var et, og så gikk jeg å spiste frokost. Jeg hadde egentlig planer om å filme inn noen videoer, men fikk jeg gjort det. Hehe nei. Det var skikkelig kjekt å våkne opp å sette meg ned å spise frokost å se en god gammeldags julefilm. Det som skjer resten av kvelden er sikkert at jeg bare kommer til å slappe av i mens jeg ser på noen youtubere.

Det skal bli deilig med en lang ferie nå der vi har fri fra skolen, lekser og hele pakka. Det er jo julaften allerede i morgen, og jeg er sikkert en av alle de andre personene som gleder seg myeee til jul. Det skal bli godt å spise god mat og være med familien.

GOD JUL & GODT NYTT ÅR! ♥

blogges

GET TO KNOW ME TAG - VIDEO

22.12.2015, 19:20

I dag er det på tide med en ny video her på bloggen og på Youtube kanalen min HER. I dag fikk vi juleferie, og jeg håper dere også får en super fin juleferie og ikke minst en super fin jul! Jeg hadde blitt veldig glad om dere hadde gidd videoene mine en tommel opp om dere liker de.

blogges

WISHLIST - ROMWE

21.12.2015, 19:00

SAMARBEIDHER / HER / HER

HER / HER / HER


HER / HER / HER

Nå er det faktisk bare tre dager igjen til jule stjerna skinner, og jula ringer endelig inn! I dag tenkte jeg å poste et ønske liste innlegg i samarbeid med Romwe. De har utrolig mange fine klesplagg som er vert å sjekke ut! Jeg kunne godt tenkt meg noen plagg derfra i julegave, det hadde ikke slått feil hos meg. De har veldig mye fint, som kan passe fint i julegave til en venninne eller noen andre du kjenner! Det er gratis frakt tror jeg, og det er rimelige priser på så og si alle plaggene deres. Så her er det bare å handle i vei jenter, og ha det kjekt! 

blogges

SMINKE - ØNSKER

21.12.2015, 16:00

Heihei! Da begynner dagene og nærme seg jul. Det er nok ikke bare jeg her i verden som gleder meg masse til jul, og jeg syns dette er en av de beste helligdagene fordi her får du både koset deg sammen med venner og familie. Det hele opplegget med jul er også utrolig koselig. Det er mange som lurer på hva jeg ønsker meg denne julen, og om jeg kunne legge ut et innlegg om hva jeg ønsker meg. Det som dere ser på bilde er noe av det jeg ønsker meg av sminke.

Gjerne fortell meg dine ønsker under her i kommentarfeltet! God jul!

blogges

UKENS SPØRSMÅL #8

20.12.2015, 17:00

Sure tær VS gammel melk?

helst ingen av de, men viss jeg måtte valgt hadde det blitt sure tær for gammel melk er noe av det ekleste som finnes. Det er klumpete, og stinker helt forferdelig.

Hva synes Sindre er best med deg?

Jeg spurte han og da sa han: Smilet, latteren, øynene og personligheten.

 

Hvilken jule kalender har du?

Jeg har en kinder kalender, og en flax kalender.

Hvor gammel var du når du begynte å sminke deg?

Jeg startet med mascara i 6.klasse og resten har bare kommet etter hvert. 

Har du fått en trussel kommentar enten her på bloggen eller på facebook? (må ikke svare på det spørsmålet her)

Vet ikke helt hva du med trussel. Viss du mente en hate kommentar så ja det har jeg, for det er alltid noen så må slenge dritt på andre mennesker. Det er egentlig utrolig dumt, for de vet faktisk ikke hvor mye noen ord kan såre et menneske. Men viss jeg får det isåfall så sletter jeg bare kommentaren, og ikke bryr meg mer om den siden jeg har så pass mange andre som skriver så utrolig mye koselig så jeg kan sette pris på som gir meg motivasjon videre til å blogge.

Hva ser du i Sindre? 

Tenker du på hvorfor jeg falt for han? Det er egentlig veldig mange forskjellige grunner for at jeg falt for han, men det som fikk meg til å virkelig forelske meg i han er egentlig hele personligheten hans og at han er alltid smilende og hele smilet hans er fantastisk! Det smitter deg liksom. Han er en av de mest snilleste og omtenksomme guttene jeg kjenner. Hele denne gutten er fantastisk i seg selv. Jeg kan innrømme at jeg ikke har følt det jeg føler for Sindre for noen andre.

Hvor lenge har du og Sindre vært sammen?

hm.. Det er vel litt over tre måneder nå. 

Hvor lenge har du hatt regulering?

Jeg har vel hatt den på litt over et år nå, og det nærmer seg et og et halvt år.

Har du noe venner på Åkrehamn?

Jeg aner faktisk ikke hvor det er, så da antar jeg at jeg ikke har noen jeg kjenner som er derfra.

Ser du noen julekalendere på TV?

Nei det gjør jeg ikke de har jo fjernet jul på månetoppen og en jul på blåfjell. Det var mine to favoritt program, så det er veldig trist.

Jeg lurer på om du vet hvordan man overfører bildene fra kameraet til iPhonen?

Jeg sender på facebook til venner så lagrer jeg de bare på iphonen.

Var det flaut/kleint å si til foreldrene dine at du hadde fått deg kjæreste? Hvordan fortalte du det?

Jeg har aldri vært en klein person når det kommer til sånn så dette, og jeg sa bare at jeg fikk besøk av Sindre så sa pappa "kjæresten eller?" og jeg sa "ja". Det er jo bare til å si "Mamma jeg har fått meg kjæreste jeg". Det er ikke det verste.

Hvor høy er du?

hihi.. Jeg er lav så jeg er sånn 155,6-7.

Venstre- eller høyrehendt? (kan hende du har svart på dette før)

Jeg er høyre hendt, og viss jeg skrives med venstre skriver jeg som en ku.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKENS SPØRSMÅL?

Blogges

NATURAL MAKEUP LOOK

19.12.2015, 13:15

Da er det lørdag igjen, og jeg håper alle får en super fin lørdag! I dagens video ble det en sminke video siden det er en veldig etterspurt video, og jeg kan også lage en til nyttårsaften viss dere ønsker det. Jeg lager ikke så veldig ofte sminke videoer, siden jeg er ikke helt behagelig med å vise huden min siden dere ser godt i videoen at jeg har veldig problem hud. Men den begynner å bli bedre som er et godt tegn! Jeg håper dere liker videoen, og gjerne dra å abonner på kanalen min HER.
blogges

HVA SKAL JEG SKRIVE OM..

17.12.2015, 17:00

Heisann! Det nærmer seg jo faktisk et nytt år herregud! Det er jo jul neste uke allerede! Herregud tiden går utrolig fort, og jeg gleder meg så utrolig mye til jul og ikke minst nyttår. Jeg lurer veldig på hva egentlig dere ønsker at jeg skal blogge om videre og i 2016? Jeg hadde settet stor pris på om du som leser dette innlegget kan bruke noen sekunder på å legge igjen en kommentar om hva du ønsker jeg skal blogge om. Det hadde vært så gøy!

Jeg skal prøve å få blogget om det meste dere kommer med, men jeg kan ikke love å få gjort alt! Men jeg skal få prøvet å få blogget om det meste. Tusen takk forresten for all den fine responsen jeg får fra dere den siste tiden! Dere gir meg så mye motivasjon til å blogge mye mer videre. Dere er herlige ♥

Hva ønsker du at jeg skal blogge om i slutten av 2015 og i 2016! Skriv mye i kommentarfeltet under.

blogges

FANCY FANCY

16.12.2015, 16:29

samarbeid


HER finner dere buksene / HER finner dere kjolen / HER finner dere genseren

Når jeg hadde kommet hjem fra Bergen så lå det en pakke og ventet på meg her hjemme, og det var en pakke fra Romwe! Jeg ble veldig fornøyd med genseren og kjolen jeg fikk, men jeg ble ikke så fornøyd med buksen. Jeg likte veldig godt genseren siden den var veldig behagelig og den fikk meg i litt sånn vinter humør siden mønsteret minnet meg litt om jul/vinter hehe! Jeg vet ikke helt hvorfor. 

Den kjolen som jeg fikk var også ganske pen, og kan bruke den til mange forskjellige ting. Det er nå ikke så ofte jeg bruker kjole på fritiden men den kan brukes til det og. Den var veldig enkel, og fin samtidig. Jeg fikk ikke buksen til å falle helt i smak så den kommer ikke til å bli brukt her hos meg. Den hadde bra kvalitet, men selve buksen var ikke helt min stil! Det kan jo være noen andre her liker den litt bedre enn jeg  gjorde.

blogges 

 

3 DAYS VLOG - BERGEN

15.12.2015, 17:36

husker dere da jeg snakket om Bergen? Nå er endelig vloggen ute! Dere finner kanalen min HER, og jeg hadde blitt utrolig glad om du hadde gått å abonnert. Jeg håper virkelig dere liker videoen min, og syns det er kjekt at jeg vlogger av og til. Dere kan gjerne igjen en kommentar under videoen og en tommel opp.

blogges

FANTASTISK HELG

14.12.2015, 20:15

 

Disse to har nå blitt to av de viktigste jentene i livet mitt ♥

Fra å nesten ikke kjenne disse to jentene har de nå begynt å bety utrolig mye for meg. Jeg har kjent Frida en god stund nå, og Andrine har jeg hatt kontakt med lenge men har ikke møtt hun før i går. Vi kom der og stilte oss i kø også hørte jeg noen skrike "ÆÆÆ THERESE!!!" og så snudde jeg med og det var Andrine og jeg ropte tilbake "ÆÆ ANDRINE" og der gidde vi hverandre en gigantisk klem til vi nesten datt i bakken. Den ble avsluttet med en god latter. 

Vi var jo på The Main Level konsert den dagen det var derfor jeg fikk møtt Andrine, og jeg har væt i Bergen hele helgen og derfor har jeg ikke fått blogget noe. Jeg har vlogget hele helgen, og den kommer i morgen faktisk! Jeg må få si til alle de jeg var med denne helgen tusen takk for en fantastisk helg! Konserten til The Main Level må jeg skryte av, og jeg er utrolig stolt over gutta! De betyr så utrolig mye for meg, og på Bruger King gråt jeg over for at jeg ikke fikk møtt de og for det blir en stund til jeg ser Andrine igjen.

Denne konserten er en av de beste konsertene jeg har vært med på, og jeg koset meg så mye. Helgen min startet også utrolig bra for da fikk jeg nemlig tak i diamond circle til Justin Bieber konserten! Det kom med i vloggen og der kom det frem både litt gråting her og der. Jeg vil si dere får se en del andre sider av meg i vloggen.

blogges

FASHION FOR YOUR PHONE

13.12.2015, 15:00

SAMARBEID

heisann!

Dere har sikkert hørt om ordet Caseapp før? Det er en fantastisk nettside som jeg digger, du kan lage ditt eget iphone deksler! Du kan designe ditt helt eget iphone deksel, og det er jo super kult! Jeg sliter alltid med å finne deksler siden er ikke så mange butikker som har fine iphone 6 deksler og derfor lager jeg mine egne her! Jeg har bestilt meg mitt eget hos Caseapp.no og jeg kan ikke vente med å få det i posten, og ta det på min lille. Det kommer nok til å komme et innlegg når jeg har fått dekselet, og jeg er skikkelig spent på deksel!

Jeg tipser virkelig dette til dere om å gi dette i julegave til noen du er glad i! Du kan gjøre dekselet ekstra spesielt på denne måten. Det er jo en super fin julegave! Jeg tror også den personen du hadde gitt det til hadde blitt utrolig glad!

Viss dere ønsker å bestille og lage deres helt eget iphone deksel så har jeg en rabattkode til dere: THERESESO20 og den gir dere 20% på Caseapp.no!

blogges

JULEGAVE SHOPPING

10.12.2015, 16:36

Heihei folkens!  Da var vi en dag nærmere jul, og jeg gleder meg så utrolig mye til jul nå! Jeg har enda ikke fått noen super duper jule følelse. Det kan godt være at jeg plukker litt opp av julegave shoppingen på Amanda senteret i dag. Jeg skal der i sju tida sammen med Madelen. Det er så utrolig kjekt å shoppe jule gaver! Jeg skal også pakke til Bergen i dag siden i morgen er dagen jeg reiser til Bergen og jeg drar i fem tiden i morgen. Jeg gleder meg så utrolig mye til Bergen, og selvfølgelig skal jeg lage vlog. Det er bare å glede seg.

blogges

WINTER THINGS TO DO

09.12.2015, 18:24

BAKE - Nå  er det jo desember og nå er det så mye godt du kan bake! Du kan lage pepperkaker, brune pinner, kakemenn og så videre. Ta med deg noen venninner eller enda koseligere kjæresten din!

SKI TUR - Det er ikke kommet noe snø her enda, men kanskje du har fått snø? Da kan du ihvertfall dra på en koselig ski tur sammen med noen du er glad i. Ta med dere noe godt å spise, og ikke minst kakao!

JULEVERKSTED - Det er så utrolig kjekt å pynte til jul syns hvert fall jeg. Du kan jo invitere noen du ønsker å tilbringe litt tid med bort til deg eller et sted så kan dere ha juleverksted. Dere kan for eksempel kommer på hver deres ting, så viser dere hverandre hvordan man lager det så får dere laget mye forskjellig julepynt!

JULETRE SHOPPING - hihi, nå som det nærmer seg jul så er det jo viktig med juletre! Da kan du jo ta med deg noen på juletre shopping og etter på kan dere sette det opp sammen og ikke minst pynte det sammen.

JULEMIDDAG - Du kan være litt ekstra hyggelig med noen, og invitere de over på middag eller dere kan ut å spise sammen. Da får dere snakket sammen, og dere får tilbringe tid sammen!

SNØ KREATIV - Når snøen kommer kan du å noen venner ut i snøen og lage mange forskjellige skulpturer eller hva jeg skal kalle det. Men dere kan hvert fall lage mye forskjellig koselig i snøen! Dere kan jo gjøre det om til en konkurransen til å lage de fineste snø mannen for eksempel.

BADE - Ta deg et varmt bad, og tenn noen stearinlys på badekanten, og slapp av! Du/dere kan også lage dere kakao og noe annet snacks som du eller dere kan kose dere/deg med.

TA BILDER - Hehe, hva er kjekkere enn å ta bilder? Du kan jo dra ut å ta med deg mobilen eller kamera ditt å ta noe super fine bilder som du kanskje kan dele på instagram eller facebook.

NETFLIX - Finn en super morsom film eller serie, du kan jo invitere noen bort eller bare lage deg noe godt å se på serien eller filmen alene. 

blogges

THE CHRISTMAS TAG

08.12.2015, 17:09

I dag er det tirsdag og det betyr jo som alltid ny video! Dette ble en litt mer jule video som jeg ikke har hatt tidligere. Jeg håper videoen faller i smak, og gjerne dra å abonner på kanalen min! Det hadde også vært utrolig kjekt om dere drog å likte videoene mine og legger igjen kommentarer. HER finner dere kanalen min.
blogges

MUSIC #5

07.12.2015, 16:22

Gjerne fortell meg dine favoritt under her i kommentarfeltet. Da får jeg også noen tips til musikk som alltid er kjekt.

blogges

JULEBALL 2015

06.12.2015, 16:00

Mange lurer på hvor kjolen min er fra, og den er fra Jenjenhouse.

Heihei! På fredag altså fjerde desember var mitt aller første skoleball, og jeg sier igjen sånn som jeg sa i går at jeg hadde det fantastisk! Jeg hadde en så bra kveld sammen med venner, og for dere som lurte ja jeg gikk på ballet med Sindre, han var daten min. Det var så mange kjekke folk der, og mange jenter med nydelige kjoler!

Det ble mye dansing, opptredener, så startet vi jo ballet med å spise men jeg spiste ikke. Espen Fernando som var med på Mgpjr opptrådte også på ballet, og han var utrolig flink. Det var en noen jenter på trinnet mitt også som sang, og de var så flinke at jeg fikk frysninger. Jeg tok også gruppebilde sammen med Frida og Madelen men bildene har ikke kommet enda, de kommer nok på bloggen her når vi har fått de. Men jeg hadde en super bra kveld, og koset meg masse masse! Det ble en uforglemmelig kveld.

Ha en FIN søndag videre!

blogges.

3 DAYS VLOG

05.12.2015, 17:10

Ny video igjen! Jeg håper denne videoen faller godt i smak, og tusen takk for all respons på sist video jeg hadde sammen med Sindre! Det så virkelig ut som dere likte den videoen, og sorry for det ikke kom noe innlegg før ballet. Men jeg bytter ut det med ukens spørsmål i morgen og tar ukens spørsmål på mandag. Så dere får se kjolen og så videre i morgen, og jeg kan si med en gang at jeg hadde en fantastisk kveld. Dere må kose dere med videoen, og gjerne dra å abonner på kanalen min på youtube HER

blogges

NEW NAILS FROM MSGELHOUSE

04.12.2015, 15:27

De rosa og gull er mine, og de blå under her er Emma sine gel nails. Jeg har extensions.

Dette er altså gjort hos MSgelhouse som dere finner på Karmøy/Haugesund. Det er mitt søskenbarn (Milena) og søsteren hennes som driver det. De er utrolig flinke i mine øyne, og jeg har vært stor fornøyd alle gangene jeg har gjort dette selv om jeg kun har gjort dette to ganger. Dere finner de HER på instagram, og på snapchat heter de også MSgelhouse. Dere finner mailen deres for å  bestille time hos de i bioen deres på instagram. 

Jeg har ball i dag, og derfor fikset jeg neglene litt sånn spesielle og de er rosa og gull på grunn av at kjolen min er rosa, og en del av sminken min går i gull. Dere kommer til å se hvordan jeg ser ut før jeg går på ballet så kommer det et innlegg. Men gjerne dra å følg MSgelhouse på sosiale medier.

blogges

 

NEW IN FROM SHEIN

02.12.2015, 20:35

sponsetHER finner dere verdens fineste collage genser / HER finner dere jakken

Heihei alle sammen! For to tre dager siden fikk jeg to nye plass fra Shein, og jeg ble fornøyd med den ene tingen og den "skinnjakka" ble jeg ikke fornøyd med. Men den vin røde genseren var elsk! Det som stod på den var også kanskje fin quote om jeg kan si det. Jeg elsker også vin rød så passet meg perfekt. Det er sånn hver gang jeg ser noe vid rød så sier jeg alltid "omg omg, Therese dør vin rød i sikte" så der finner dere meg. Det som var med jakken er at du kjenner med en gang at skinnet er fake, og den har ikke noe bra kvalitet. Jeg ble veldig skuffet, men designet på den var utrolig fint! Det var bare kvaliteten som plaget. Men den vin røde genseren! folkens noe verdt å ønske seg til jul hehe. Men jeg kan fortsatt anbefale dere ting fra Shein, de fleste plaggene der fra er helt utrolige og billige! Dere får mange gode kjøp der.

blogges

 

THE BOYFRIEND TAG

01.12.2015, 19:03

Wii, da var det på tide med en ny video nok en gang! Denne videoen er så utrolig etter spurt, spesielt å lage en video sammen med Sindre. For dere som lurer på hvem Sindre er så er det kjæresten min, som ligger i navnet "boyfriend tag". Jeg håper videoen faller i smak, og skrik ut om dere ønsker flere videoer av oss to! Dere må gjerne dra på youtube kanalen min, og abonnere for flere videoer av meg og andre! HER finner dere kanalen min.
blogges