hits

SISTE KVELDEN ALENE

30.12.2016, 21:56Dette året har gått så fort! Det har jo nesten bare flydd av gårde og jeg husker nyttårsaften sist år som om det var i går. Men jeg er rimelig klar for enda et år og er klar for å oppnå nye mål i 2017! Jeg håper dere alle sammen har hatt et fantastisk år og ikke minst at dere får en like bra start på 2017. I dag har jeg prøvd å filme inn en nyttårs sminke look, som egentlig gikk rett i dass. Den ble ikke vellykket, og vet mange ønsket en slik video derfor skal jeg prøve å heller få filmet en GRWM istedenfor. Jeg håper virkelig jeg får tid til det i morgen, skal prøve å legge inn tid til det.

Jeg har også vært en tur innom på Amanda. Der byttet jeg noen gaver som jeg fikk til jul, enten som ikke passet eller som ikke var helt min stil. Jeg brukte også opp noen gavekort som jeg hadde der, jepp jeg er en slik som ikke klarer å vente med slikt som gavekort osv. Resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe av, ta litt ansikt masker og nyte siste kvelden min alene i 2016! Ser så mye frem til hva morgen dagen bringer. 

blogges

GET READY FOR NEW YEARS EVE

29.12.2016, 18:07

reklame

Fake fur jacket / black knee shoes / Gold&black bodycon dress / Green bodycon dress / Pink velvet t-shirt  / Rosegold V dress / Pink velvet dressPink Suede Bodycon Dress / Navy blue dress velvet / Burgundy cami dress / One shoulder dress / Sexy criss cross shoes / Velvet crop top 

Tenk dere, det er snart et helt nytt år! Det betyr nye muligheter og et helt nytt år. Du kan legge alt bak deg og starte på en ny start. Du kan sette nye mål og klare nye mål. Jeg ønsker dere alle et supert nytt år! Jeg håper dere får en super nyttårsaften og koser dere mye. Jeg ønsker å dele noen favoritter fra mine to favoritt sider og flere av disse plaggene er perfekt til selve den store kvelden! Eller du kan bare unne deg selv noe ekstra fin for anledningen, anbefaler å sjekke disse ut!

blogges

ER DET INNANFOR?

29.12.2016, 00:13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HER, finner dere genseren (annonselenke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eyy, jeg håper virkelig dere har en fantastisk ferie til nå og koser dere masse! Jeg ønsker virkelig ikke at denne ferien skal ta slutt. Jeg har det så gøy og godt sammen med venner, familie og er herlig å kunne sove akkurat når jeg ønsker. Jeg har faktisk snudd døgnrytmen min helt på halv åtte, og må nok få fikset den til skolen starte ellers kommer jeg til å være helt drept når jeg må stå opp klokken 07.00 om morgenen. Hør her da dere, i går våknet jeg halv fem på ettermiddagen (sovnet fem på kvelden), i dag våknet jeg klokken tre på ettermiddagen og la meg samme tid. Nattmenneske? jepp.

Jeg har sagt hver dag denne uken for jeg legger meg "nå Therese, skal du stå opp tidlig for å få gjort mye blogg og youtube arbeid". Men om det skjer er en annen ting. I dag har jeg faktisk vært i badehallen og sist gang jeg var der frivillig var kanskje for to år siden? Ida og jeg gikk sammen ned bare fordi jeg hadde så ufattelig lyst. Det var helt ok, men husker godt at det var ukas høydepunkt å gå i badehallen før. Men man vokser fra ting eller hva?

Men dere, er det innanfor å poste innlegg klokken 00.11 eller?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #30

27.12.2016, 20:15

 Hvor mange søsken har du?

Jeg har to store søstre, en lillesøster og en store bror.

Kan du være live på Youtube en gang?

Jeg har kanskje planer om å ha en livestream på facebook gruppen min en gang hvis det er av interesse. HER, kommer dere til gruppen.

Kan du lage en julegave video?

Det er jeg enda usikker på, men jeg tror nok ikke jeg kommer til å lage det i år. Jeg viste dere meste parten av gavene i den aller siste vloggen min. Dere må gjerne sjekke den ut om dere ikke har gjort det.

Hva er din favoritt bok?

Jeg leser aldri bøker og det har aldri vært av interesse, men jeg har planer om å skaffe meg boka til Sophie Elise. Det er første gangen jeg faktisk har hatt lyst å skaffe meg en bok.

Har du noen gang vurdert å lage en vlogkanal?

Det er faktisk noe jeg aldri har vurdert før, men kanskje når jeg flytter ut for meg selv og har mitt "eget" liv kan det være av interesse. Nå går jeg også på skole, bor sammen med familien min og da kan det være en del stressende å ha en vlogkanal. Jeg tror nok det kun hadde vært en ting som hadde funket en liten stund og til slutt hadde det ikke funket.

Har du noen nyttårs fortsetter?

Det har jeg absolutt! Jeg har alltid det til det nye året, og jeg kan dele de med dere når det nye året kommer men det er ikke alltid like lett å holde disse forsettene alltid. De har aldri blitt fulgt opp helt de andre årene.

Hva hater du ved deg selv?

Det er aldri noe jeg tenker over, eller grubler etter. Jeg tenker heller på den positive siden og tenker på de gode sidene av meg selv. Det er aldri bra å tenke eller lete etter ting å pirke på.

Kjole fra Carli babel sin kolleksjon, og sko fra Nelly.

Syns du bloggen din og Youtube kanalen din har vokst mye siden starten av året?

Det syns jeg så klart! Der jeg har vokst mest vil jeg nok si er Instagram, for når jeg startet med dette året hadde jeg mellom 2.5 tusen følgere nå nærmer jeg med 30 tusen følgere og det er ganske mange. Jeg må bare si tusen takk til alle som følger meg, leser bloggen min eller ser på Youtube kanalen min. Dere betyr absolutt alt og er så takknemlig for dere.

Hva syns klassekameratene dine om at du driver med både blogg og Youtube?

Det vet jeg faktisk ikke, kanskje jeg burde spør de om det. Jeg tenker aldri over om hva andre har i tankene om at jeg driver på med dette, for jeg hadde jo ikke stoppet å drive med dette uansett hva de tenker om det. Så hva andre tenker har ikke noe for meg å si, jeg elsker dette og ingen kan stoppe den tanken.

Favoritt film for øyeblikket?

Det er faktisk en film som jeg så sammen med Ida i går kveld som heter Safe haven.

Vil du ha hund eller et annet kjæledyr når du flytter ut for deg selv? Isåfall hvilken rase.

Da vil jeg nok ha en Pomeranian som vi har nå hjemme, og kanskje flere også.Hva lurer du på til neste gang?

blogges

- STEP BY STEP -

26.12.2016, 20:08

Heisann dere, jeg håper virkelig dere har en fin ferie til nå. Det har hvertfall jeg! Det er utrolig mange som lurer på hva og hvilken sminke jeg bruker til hverdags, og jeg tenkte å dele det med dere step by step. Dette er de produktene jeg strekker meg til, liker best og kan alltid holde meg til. Jeg håper dere får noe ut i fra innlegget og husk jeg er ingen makeup artist eller noe lignende. 

♥ Jeg starter alltid min sminke rutine med å prime huden. I det siste har jeg vært veldig glad å kun bruke Mac sin prep + prime som primer, før brukte jeg alltid NYX sin angel veil primer. Jeg har vært veldig glad i begge to. 

♥ Fukter alltid ut beauty blenderen min, dette er ikke noe jeg kan hoppe over. Etter jeg oppdaget beauty blender, kan jeg nesten ikke fordra å bruke en børste til å  legge fondation. Jeg pleier å blande Nars sin Sheer glow fondation og Estee Lauder doble wear fondation.

♥ Etter jeg er fornøyd med både dekk evnen og på føringen av fondation, pleier jeg å bake under øynene. Det lar jeg ligge der i en stund og i mellom tiden gjør jeg bryna mine. Jeg har alltid brukt dette baby pudderet, på grunn av at det har falt veldig godt i smak og jeg har ikke oppdaget flashback fra kamera eller lignende. 

♥ Denne øyenbryns børsten er min store kjærlighet, helt siden jeg oppdaget denne har jeg ikke brukt noe annet! Den er alt jeg har trengt hele tiden, og klarer ikke og slutte å bruke den. Den har virkelig gjort alt mye bedre. Det er fra Linda Hallberg sin kolleksjon. Dere kan få tak i den på Bangerhead. Jeg bruker også Anastasia sin dipbrow i fargen chocolate. Til slutt bruker jeg en browgel for å holde alt sammen på plass og den er fra Tonya Crooks. 

♥ Etter jeg har fylt inn bryna og gjort de til den formen jeg ønsker, pleier jeg å ramme de inn med concealeren fra NYX som er på bildet. Dette har vært mine store favoritt i nesten et år. Det gjør bryna mye finere, og renser bort sølet hvis du har bommet litt. Men, husk å blend concealeren ut om du gjør dette! Til slutt påfører jeg pudder i hele ansiktet + under øynene for at det ikke skal være hvit under. 

♥ Jeg bruker NYX sin matte bronzer til å bronze opp ansiktet, og da pleier jeg å bare kjøre på til det ser bra ut. Jeg bruker også Mac sin highlighter (mineralize skinfinish) i fargen Lightscapade, øverst på kinnbeina, nesen, under bryna, haka og på amorbuen. 

♥ Helt helt helt til slutt bruker jeg Smashbox sin setting spray, for at sminken skal holde ut hele dagen. Nei, jeg bruker ikke mascara og hvis jeg bruker det er det Too faced sin better than sex mascara jeg holder meg til. 

Ønsker dere et slikt innlegg som dette bare step by step av hvordan jeg gjør brynene mine?

blogges

GÅRSDAGENS VAR VELLYKKET

25.12.2016, 20:45Kjole fra: Missguided

For en utrolig bra julaften vi fikk i år, den gikk opp til alle forventinger. Vi spiste utrolig god mat, og vi fikk gjester. Dette er den første jula vi har brukt så lang tid på å åpne gaver, vi brukte hele tre timer på hele åpninga. Jeg fikk utrolig mye fint, og er takknemlig for alt jeg fikk og takknemlig for alle som ga. Jeg husker før hvor mye gavene betydde, det var liksom hele jula men de to siste årene har jeg nok endret tanke gang angående jula. Gavene er ikke alt som gjelder lenger. Det ble en veldig sen kveld på meg, men det var absolutt verdt å sove de ekstra timene i dag.  

blogges

KJÆRE JULAFTEN

24.12.2016, 15:29

DERE DET ER JUL!  Dagen som alle har ventet på. Jeg som sikkert mange andre har ventet lenge på denne dagen, og er virkelig klar for årets jule feiring. Her hjemme er vi allerede godt i gang med feiring. Vi har vært nede hos julenissen, og fått dagens første gave. Det er en tradisjon som har vært her veldig lenge her jeg bor. Familien min har også vært borte hos naboen å spist grøt med mandel i. Det er noe vi har gjort de siste årene, og er alltid like koselig hver gang! Jeg ser virkelig frem til kvelden sammen med familien. I år feirer vi hjemme og vi får besøk av onkelen, tanten min og søskenbarna mine. 

Gårsdagens altså lillejulaften brukte jeg sammen med Ida, og vi fikk gitt oss selv litt julestemning i siste liten. Det tok seg tid før jeg fikk julestemning i år. Dere får selvfølgelig være med på disse to dagene gjennom vlogmas, som kommer til å komme opp første juledag. Forresten så kommer jeg ikke til å filme absolutt alt som skjer i kveld, for ønsker ikke å bruke kvelden min på å filme hele tiden. Jeg ønsker heller å bruke den på helt andre ting, det er tross alt jul. Jeg vurderte veldig å la være å ikke filme siden det er julaften, men jeg ønsker å dele denne dagen med dere. Men derfor håper jeg dere har respekt for at det ikke blir fullstendig med masse klipp av kvelden.

Jeg ønsker dere alle sammen en fantastisk jul, og det er for dere ALLE fortjener en fantastisk jul. Uansett hvordan situasjon man er, dere som ikke har et bra minne med jul eller hvilket humør man er i, er det jul for alle oss i dag. Det er jul for både mennesker, dyr, små og store. Jeg håper denne dagen blir en uforglemmelig dag for de fleste, og blir en dag alle kan se tilbake til og ha gode tanker med. Nyt dagen sammen med venner, og familie og gi gode tanker til de som ikke har det så godt som oss.

HA EN UTROLIG FIN JULAFTEN!

blogges

NED PRIORITERE YOUTUBE?

21.12.2016, 20:44

Har virkelig savnet å lage slike innlegg som dette, stille meg foran kamera og posere! Det har vært veldig lite slike innlegg som dette nå for tiden på grunn av at jeg driver med vlogmas på kanalen min, og det er noe som krever veldig mye energi. Det er ikke noe som bare er gjort på null komma niks, og på tross alt er dette det første året mitt der jeg gjør vlogmas og det er helt nytt for meg. Men jeg tror nok den siste vloggen kommer på fredag, og så poster jeg de klippene jeg har fra julaften på søndagen.

HER finner dere genseren (annonselenke).

I morgen etter skolen er det offisielt ferie, og det er noe som jeg virkelig trenger nå! Jeg trenger å hvile, og slappe litt av før det nye året. Et av mine største nyttårs fortsetter er å fikse på døgnrytmen min, den må jeg virkelig få gjort noe med. Dere må forresten fortelle meg om dere ønsker å høre mine nyttårs forsetter, selv om de ikke blir så bra fulgt gjennom året. Jeg tror nok jeg kommer til å ned prioritere youtube i ferien, for det er noe som tar veldig mye tid. Denne ferien ønsker jeg å kose meg ekstra mye siden det er tross alt juleferien, og jeg føler selv at der en litt spesiell ferie der man skal slappe av ekstra mye. Tilbringe den med venner og familie.

Jeg kommer derfor til å prøve å få opp bloggen på spor igjen, på grunn jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere dere. Dere som følger meg på snapchat (Theresesblogg) vet at jeg savner veldig mye å ha den energien til å skrive et blogginnlegg. Men jeg tror kanskje det har noe å gjøre med at det er så mørkt ute, og de som kjenner meg godt nok vet at jeg er et skikkelig dovendyr når det blir mørkt. Men jeg tror nok jeg skal klare å få opp motivasjonen i løpet av ferien. Men jeg er hvertfall utrolig klar for å ta ferie for denne gang!

Nå skal jeg ta en skikkelig om rydding på rommet, får besøk av vaskedame her hjemme i morgen :D

blogges

X-MAS LIST ♡ SheIn

19.12.2016, 18:56

#annonselenker

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Helluu ♥ Siden det nærmer seg øyeblikk jul nå, tenkte jeg å dele noen favoritter fra SheIn med dere og jeg håper dere også får litt inspirasjon til å sjekke ut siden deres. Det er noe jeg absolutt anbefaler dere, og disse plaggene jeg har å vise dere er utrolig fine. Jeg er virkelig addicted til siden SheIn og jeg er ofte innom for å sjekke om de har noe nytt! Virkelig en bra nettside.


blogges

GIVEAWAY ♥ LUKE 3/3

18.12.2016, 19:32

Produktene er sponset av Bangerhead.no

Heisann dere, det er søndag og det er på tide med den siste konkurransen i disse lukene mine. Jeg har virkelig stor koset meg med å dele ut disse premiene til dere, og gleder meg minst like mye til å dele ut den siste. Jeg er virkelig så takknemlig for at Bangerhead ble med på noe slik i år, og gidde en mulighet for meg til å gi noe til noen av dere nå i jula. Det er faktisk mindre enn en uke igjen til jul, og jeg ser virkelig så mye frem til jula i år! Jeg er virkelig en jule elsker. Men jeg håper dere ønsker å delta på denne konkurransen, så må jeg bare si tusen takk til alle som har deltatt og vist interesse for konkurransene mine! Dere gjør det mulig for å gjøre noe slikt neste år også.

HER, kommer dere til videoen.

REGLER FOR Å DELTA:

  1. Abonnere på youtube kanalen min, fordi dette er en giveaway for mine følgere og blir en slags julegave fra meg til den som vinner! HER, finner dere kanalen min. 
  2. Du må følge både @Bangerhead (http://bit.ly/2dNYy3s), og meg @Theresesorenes (http://bit.ly/2gOcokj) på instagram.
  3. Til slutt må du legge igjen en kommentar nede i kommentarfeltet der du skriver at alle disse reglene er fulgt (jeg sjekker), husk å legge igjen mailen din + instagramnavn. (kontaktinformasjon)

Håper så mange av dere ønsker å delta!

blogges

UKENS SPØRSMÅL #29

13.12.2016, 17:48

Bli norges største youtuber vs. Bli norges største blogger?

Det er et alt for vanskelig spørsmål, fordi både blogg og youtube kommer på lik linje. Det er noe jeg ikke klarer å velge mellom. For hvis jeg hadde sluttet å blogge, hadde jeg savnet det og hvis jeg hadde sluttet med youtube hadde jeg savnet det minst like mye som blogg.

Hvor høy er du?

Jeg tror nok jeg er 1.58cm ;) Jepp, jeg er ikke like høy som andre tror for jeg er ganske lav i forhold til andre på min alder.

Hvilke karakterer får du i matte?

Jeg ligger vel som regel mellom 2-4 i matte, men matte er det faget som jeg syns er vanskeligst. Det er absolutt ikke noe jeg mestrer på skolen, og er det faget jeg ikke kan for dra på skolen.

Hva liker du egentlig best med oss som leser bloggen din, og som følger deg andre steder?

Det at dere er så aktive rundt om på mine sosiale medier, dere viser at dere er der og svarer alltid når jeg spør dere om ting. For det å få respons på tingene jeg poster betyr virkelig utrolig mye! Det er noe jeg virkelig liker godt med mine følgere. Jeg syns det er veldig viktig å kunne ta i mot både kritikk og hva dere syns jeg gjør bra.

Skal du på Justin Bieber konserten i Stavanger?

Jepp, det skal jeg! Det er noe jeg ser skikkelig frem til i sommer! Det er fortsatt billetter til salgs for dere som ønsker å se selveste Bieber live.

Hva slags produkter bruker du på håret ditt?

Jeg bruker egentlig ikke noe spesielt i håret mitt uten om varmebeskyttende, og tørr shampoo når det trengs.

Favoritt sminke produkt?

Det er som alltid Anastasia dipbrow i fargen Chocolate.

Liker du best lillejulaften eller bursdag?

Da må jeg nok si bursdag! 

Hva ønsker du deg mest til jul?

I år ønsker jeg meg en ny seng aller mest, og flere små ting som sminke, klær, undertøy diverse andre ting.


HER, finner dere link til kjolen. Den er rett å slett nydelig! (annonselenke)

Kan du ha en christmas tag der vi fans stiller deg spørsmål?

Det kan jeg nok kanskje få tid til, spørs litt hva jeg får tid til før jul. Det er nok en video som må bli gjort snart isåfall, siden det nærmer seg jul.

Hva får deg i julestemning?

Snø, julepynt, julesanger, julemat, julekaker og mange andre ting! 

Går du på sport eller noe lignende?

Jeg går ikke på noe sport, det eneste jeg driver med på fritida er blogg og youtube. Men det er greit nok for meg siden det tar såpass mye tid, og jeg legger så mye tid i det.

Når skal du til Bergen igjen?

Jeg tror nok ikke det blir før etter jul igjen. Skulle egentlig tenkt meg en tur før også, men det har jeg nok ikke tid til.

Hva ønsker du å bli uten om youtube, blogg osv?

Da ønsker jeg å bli frisør, og makeup artist.


Hva lurer dere på til neste ukens spørsmål? Husk å add meg på Snapchat: Theresesblogg, spør ofte om spørsmål fra dere der.

blogges
 

12.12.16

12.12.2016, 19:17

GIVEAWAY ♥ LUKE 2/3

11.12.2016, 18:36

sponset produkter

Dere det er tredje søndag i advent, og det vil si enda en ny giveaway! Jeg er skikkelig gira på denne, for i denne konkurransen kan dere vinne flere av mine nye favoritter! Jeg digger absolutt alle disse produktene som du kan finne på Bangerhead. Jeg syns det er så gøy å holde slike konkurranser for dere, og håper så mange av dere ønsker å delta. Sist søndags konkruranse er vinneren allerede trukket. Men dere som ikke vant, ta det med ro dere har mulighet å vinne på denne og den neste. Jeg vil bare si at jeg trekker vinneren på fredag som kommer, og vinneren får mailen på enten fredag eller lørdag så husk å sjekk mailen deres. Hvis vinneren ikke svarer innen tre dager, blir en ny vinner trukket. 


HER, komme dere til videoen.

REGLER FOR Å DELTA:

  1. Abonnere på youtube kanalen min, fordi dette er en giveaway for mine følgere og blir en slags julegave fra meg til den som vinner! HER, finner dere kanalen min. 
  2. Du må følge både @Bangerhead (http://bit.ly/2dNYy3s), og meg @Theresesorenes (http://bit.ly/2gOcokj) på instagram.
  3. Til slutt må du legge igjen en kommentar nede i kommentarfeltet der du skriver at alle disse reglene er fulgt (jeg sjekker), husk å legge igjen mailen din + instagramnavn. (kontaktinformasjon)

Håper så mange av dere ønsker å delta!

blogges

EN KONGE KVELD

10.12.2016, 23:55Kjole: SheIn (HER, finner dere den #annonselenke) Dette kommer nok til å være min go to dress, elsker den! Den sitter så utrolig bra på og har den i str S.

Heisann dere, ble vist et sent blogginnlegg i dag også. Slik skjer når jeg har mye å gjøre, men er vel bedre en sent enn aldri? right? Jeg har hvertfall vært i selskap hos en av guttevennene mine Sigve, og det var en utrolig bra og kjekk kveld med alle sammen! Jeg håper også Sigve hadde en utrolig bra bursdag, som han fortjener! virkelig. Vi hadde det virkelig gøy, og er så koselig når alle sammen er samlet og har det helt konge.

HER, finner dere dagens vlog.

Jeg må også informere dere om at der en ny vlog ute på youtube kanalen fra når jeg var å shoppet flere julegaver sammen med Emma og Tiril. Det var i går, og det var en så koselig dag og de to jente er så herlige. Jeg er nesten ferdig med alle julegavene, mangler kun noen ting jeg har bestilt og noen andre gaver til noen i familien. Noe va det beste med jula er å shoppe gaver, og pakke de inn selv om jeg ikke er den beste til å pakke inn. Så er det noe som gir ufattelig mye julestemning. 

Håper dere alle sammen har hatt en utrolig bra lørdag, og koser dere videre i kveld!

blogges

GIR DERE GODE TILBUD

09.12.2016, 21:45

inneholder reklame

Genser, HER (romweh, sponset genser)

Bukse: WOW


Heisann dere, jeg tenkte å dele nok et julegave tips til dere siden det bare er noen uker til den store dagen. Junkyard har noen utrolige gode rabatt koder som jeg ønsker å dele med dere. De har utrolig mye utvalg på deres siden, og der finner du veldig mye av den Urban stilen som jeg vet er veldig inn for tiden og mange som digger. Du finner også veldig mange forskjellige gode julegave til både hun og han. Da er det vel ekstra gøy med rabattkoder? Derfor håper jeg dere ønsker å bruke disse om dere shopper på Junkyard, for disse kodene funker frem til 21.Desember! 

JAKKER20 ? gir dere lesere 20% rabatt på ALLE jakker. HER, kommer dere til jakker.

SKO10 ? gir dere lesere 10% rabatt på ALLE sko. HER, kommer dere til sko.

EXTRA15 ? gir dere lesere 15% ekstra rabatt på ALLE salgsvarer. HER, kommer dere direkte til siden.

Håper noen av dere får noe ut av disse kodene, og gjerne fortell meg og hvis meg hva du bruker det på!

blogges

HUSK Å FØLG MED

08.12.2016, 19:29


Dere må huske å følge med på Youtube kanalen, det er der ting skjer! Jeg legger ut vlogger så ofte som mulig, og er en slags adventskalender! Kommer også konkurranser sammen med Bangerhead på søndager. HER, finner dere kanalen min.

JULEGAVE TIPS - EBAY

07.12.2016, 17:57HER selfie lys - HER sminkebørster - HER mobil deksel - HER skin food (hjelper mot kviser) - HER deksel til mac - HER mine favoritt øyenvipper - HER vippe lim - HER brett til å vaske sminke børstene - HER caps

Heisann dere. Nå er det bare noen få uker igjen til det faktisk er jul, og mange av dere har ønsket mine julegave tips fra Ebay. Jeg er virkelig en Ebayjunky, og elsker å handle forskjellige ting der! Det er så utrolig mye spennende på den siden, og veldig lett å kaste pengene sine ut i det. Men jeg har noen favoritter fra siden, og tenkte å dele noen av de med dere siden det nærmer seg jul og mye av dette kan være en flott gave til en venninne eller en annen venn. GOD JUL! ♥

blogges

KLARER IKKE Å STOPPE

05.12.2016, 19:06

HER, finner dere denne toppen fra Romwe! Som faktisk er min favoritt. Heisann dere. I dag har jeg vært senge liggende i hele dag, på grunn av at jeg har vært syk i hele dag. Håper virkelig formen er bedre til i morgen, for er skikkelig gira på å fortsette med vloggingen. Siden jeg ikke fikk vlogget noe som helst i dag, kommer det ingen vlog i morgen men håper det går bra siden jeg skal levere hver eneste dag fremover. Det som har skjedd i dag er at jeg har ligget i senga, og hatt et skikkelig maraton med Grey´s Anatomy som er en skikkelig bra serie som dere kan finne på Viaplay! Det er serien som jeg følger med på nå for tiden, og jeg er skikkelig hektet. Takk Ida for at du tipset meg!

Klarer virkelig ikke å stoppe å se. Det er helt forferdelig når du ligger på kvelden å ser på en serie du liker, også ser du bare en og en ny episode hele tiden. Du klarer altså ikke å stoppe, fordi det er så spennende. Men nå har jeg planer om å få unna gjort et par mails og andre ting som jeg kan gjøre uten at jeg må reise meg for det er virkelig noe jeg ikke har energi for. Husk å meld dere på giveawayen med Bangerhead HER.

blogges

GIVEAWAY ♥ LUKE 1/3

04.12.2016, 16:30

Giveaway som er sponset/samarbeid med Bangerhead.

Produktene du kan vinne: BareMinerals, TheBalm palette, NYX matte bronzer - fargen light, Tørrshampoo og TheBalm meet matte hughes - fargen Committed.

Hver søndag i advent kommer det til å komme en konkurranse som dette med Bangerhead, og jeg håper så mange av dere ønsker å delta. Dere finner videoen jeg har laget angående konkurransen HER, og gjerne sjekk den ut! Siden det nærmer seg jul nå, hadde jeg utrolig lyst å gi noe til noen av dere og da tenkte jeg en giveaway hadde vært super idee. Nå får jeg også delt produkter ut til dere med mine favoritt merker! Håper dette er noe som faller i smak hos de aller fleste, husk å følg med hver søndag fremover! 

REGLER FOR Å DELTA:

  1. Abonnere på youtube kanalen min, fordi dette er en giveaway for mine følgere og blir en slags julegave fra meg til den som vinner! HER, finner dere kanalen min. 
  2. Du må følge både @Bangerhead (http://bit.ly/2dNYy3s), og meg @Theresesorenes (http://bit.ly/2gOcokj) på instagram.
  3. Til slutt må du legge igjen en kommentar nede i kommentarfeltet der du skriver at alle disse reglene er fulgt (jeg sjekker), husk å legge igjen mailen din + instagramnavn. (kontaktinformasjon)

Håper så mange av dere ønsker å delta!

blogges

VLOGMAS 2. DESEMBER

03.12.2016, 19:37

I går hadde jeg en fantastisk dag sammen med mange venninner, og hadde en utrolig bra kveld på juleball! Jeg har allerede startet vlogmas, og det kommer til å komme en vlog hver eneste dag eller en annen video. Jeg håper dere ønsker å følge med, og husk det kommer en konkurranse med! HER, finner dere kanalen min.

blogges

DEN VAR PERFEKT

01.12.2016, 18:36HER (anonnselenke), finner dere kjolen.

Dette kan faktisk være en utrolig pen nyttårs kjole! HER, finner dere den.

Heisann dere, for en eller to uker siden var jeg i selskap til min kjære venninne Jeanett. Da hadde jeg på på meg min nye kjole fra Romwe, som jeg bare måtte vise dere, for ser dere hvor fin den er? Jeg eeelsker den, bortsett fra at det er en veldig stor V foran. Jeg liker best når de helst dekker foran, men av og til kan man gå over komfortsonen sin.

Men dere til noe helt annet! DET ER DESEMEBER I DAG, vi kan endelig starte å telle opp dagene til jul og jeg er så utrolig gira for jul nå. Jeg har faktisk allerede julestemning, og sist år fikk jeg ikke noe av det i det hele tatt. Jeg tror dette kan bli en super bra juletid, og jeg har faktisk allerede starta på gavene og har nesten alt i boks. Jeg elsker å handle inn julegaver, det er noe som det kjekkeste med jula. Jeg har også postet min aller første vlogmas, og dere finner den HER. Det vil komme en hver dag (det som er planen hvert fall), og kommer konkurranser på søndager som også vil komme på bloggen.

blogges