OPPSKRIFT - PIZZA SNURRER

03.10.2016, 18:17

For en liten uke siden lagde jeg pizzasnurrer, og mange sa på snapchat at de ønsket å ha en oppskrift på bloggen av disse pizza snurrene. Derfor bestemte jeg meg for hvorfor ikke, siden det er sjeldent jeg legger ut slike ting her på bloggen. Det var vist noe utrolig mange ønsket også. Kanskje det er noe jeg burde ha mer av på bloggen.

Snapchaten min er Theresesblogg!

♥ OPPSKRIFT, det er cirka 16stk i denne oppskriften.

Deig:                                    Fyll: 

- 25 g gjær                           - kjøttdeig 2-3 pakker.

- 4 dl fingervarmt vann        - ost, helst revnet.

- 2 ss olje                            - tomatsaus, eller pesto. Jeg lagde halvparten av hver.

- 1⁄2 ts salt

- ca. 8 dl hvetemel

♥ Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett olje, salt og hvetemel. Kna deigen godt og la den heve til dobbel størrelse.

♥ Steik kjøttdeigen.

♥ Kjevle ut deigen til et rektangel. Smør på tomatsaus elle pesto, fordel kjøttdeig og ost. Rull sammen deigen, slik at den ser ut som en rullekake.

♥ Skjær 3cm brede stykker av rullen og legg på et stekebrett med bakepapir. 

♥ Stek pizzasnurrene midt i stekeovnen ved 225 °C i ca, og kjøl de ned på en rist.
Ønsker dere flere oppskrifter på bloggen?

blogges

TUESDAY NIGHT WITH BAE

03.03.2016, 15:33

På tirsdags kveld så hadde jeg og Ida en ish jente kveld siden Ida ønsket at jeg skulle lage kyllingsandwich til hun siden jeg skryter alltid av hvor godt det er. Jeg har jo tideligere delt oppskrift her på bloggen og dere finner den HER, og jeg elsker denne retten virkelig. Vi så også på en disney film som heter Cloud 9 som er skikkelig koselig, og vi koset oss utrolig mye den kvelden! Håper dere får en fin uke videre ♥

blogges

KYLLING SANDWICH - OPPSKRIFT

05.02.2016, 15:43

Heia! I dag skal jeg gjøre et litt spesielt innlegg for jeg legger ut sjeldent oppskrifter. Men det er utrolig mange som spør meg om hva favoritt maten min er, og det er akkurat dette og det er kyllings sandwich. Det er enkelt å lage, og det er så utrolig godt. Jeg kan anbefale hver og en av dere å lage dette eller spørre foreldrene deres om dere kan ha dette til middag. Helt siden min mamma lagde dette har jeg vært helt forelsket i det.

Dette trenger du:

- Kyllingfilet 

- Salat

- Salt og pepper

- Bacon

-Avocado

- Tomat

- Hvitløk

- Majoness

♥ Først må du renske kyllingen for fett, og skjøre den opp fint. Der etter krydrer du de med salt og pepper. Du steiker kyllingen helt til den er ferdig stekt.

♥ Når du har stekt kyllingen så finner du frem bacon, og steker det som du liker det.

♥ Skivene steker du på panne med oliven olje, og du steiker de heilt til de har fått en gylden fin farge.

AIOLI:

Først tar du en pakke med majoness som holder hvertfall for en del personer (en hel familie). Du tar alt som er i en majoness pose i liten skål, og tar en båt fra en hvitløk oppi majonesen. Du må bruke en presser på hvitløken, og så salter og pepper du deg frem til et bra resultat.

♥ Når du har funnet alt frem så tar du bare frem to skiver, og smører skivene med aioli. Der etter kan du egentlig ta på hva du vil men jeg pleier og ha på salat, tomat, Avokado, bacon og kylling. Så klapser du skivene sammen og deler sandwichen din i to.

♥ Viss du ønsker tilbehør så er pommes frites veldig godt til dette!

Håper det smaker!

blogges

hits