ORANGE IS THE NEW BLACK

 • 05.05.2017 kl. 20:53_______________________________

SOLBRILLER: PRIMARK

GENSER: CARLINGS

JAKKE: FOREVER21

BUKSE: DR.DENIM

SKO: NIKE (JUNKYARD, HER FINNER DERE DE #ad)

_______________________________


Hva syns dere?

Heisann dere! Jeg bare måtte vise dere onsdagens outfit for rett og slett, jeg digget den! Jeg har begynt å elske fargen oransje på både topper og gensere, syns det er døds kult! Det skiller seg også litt ut, og gjør også antrekket litt freshere. I dag har jeg laget ferdig en konfirmasjons gave til Madelen på grunn av i morgen skal jeg i konfirmasjonen hennes, og på søndag er det endelig min tur! Nå skal jeg straks ut med mamma og pappa til lokalet for å pynte bordene for søndagen. JEG ER SÅÅÅÅ GIRA!! ♥ Gleder meg til å dele bilder med dere! :D

blogges:*

PURPOSE.

 • 17.04.2017 kl. 15:00

(annonselenkeHER - FINNER DU JAKKEN / HER - FINNER DU SKOENE / HER - FINNER DU @BAGS.NO 


Hva syns dere? 

blogges

WEB FAVS #5

 • 16.04.2017 kl. 15:00

inneholder annonselenkerHER Sunspa spray selvbruning / HER bomber jacket  / HER Kanye tshirt / HER new black tights / HER Sunspa tanning hanske / HER pom keyring / HER key girlfriend jeans / HER Sunspa tanning mousse / HER beige singlet  / HER new black tshirt / HER svarte jeans / HER new black genser / HER adidas sko / HER hvite jeans 

blogges

FISHNET WITH BOYFRIEND JEANS

 • 11.04.2017 kl. 18:18

inneholder sponsetprodukter

HER, finner dere jakken / HER, finner dere strømpen / HER, finner dere skoene / HER, finner dere instagramen til de som selger vesker. 


Da er jeg offisielt 15 år!! Jepp, i dag har jeg bursdag og derfor skal jeg ut sammen med Emma og Madelen på llferno ved kaien å spise middag sammen. Jeg ser virkelig frem til en skikkelig gooood dessert for en gang skyld! Jeg overnattet fra i går kveld til i dag tidlig hos Ida som er min bestevenninne, vi hadde en liten feiring med champagne da klokken slo tolv og jeg våknet opp til egg og bacon. Jeg har også vært hjemme en liten stund, fått gaver, kake og koset meg sammen med familien en liten stund. Jeg kommer ikke til å ha noe selskap med venner før etter påsken på grunn av alle er bortreist nå i ferien, det blir moro, men nå må jeg nesten komme meg ut døra for å møte girlsa! ♥

blogges

VELVET BOMBER #P!NK

 • 09.03.2017 kl. 18:46

________________________

JAKKE: JUNKYARD XXY, HER FINNER DERE DEN (annonselenke)

CAPS: SWEET SKTBS, HER FINNER DEN (annonselenke)

BRILLER: PRIMARK

BUKSE: DR.DENIM, HER FINNER DERE DEN (annonselenke)

SKO: NIKE, HER FINNER DERE DE (annonselenke)

__________________________Hva syns dere?

blogges

BEST BOMBER

 • 28.02.2017 kl. 17:36OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ________________________________________________________

BOMBER JACKET - JUNKYARD, HER #annonselenke

GENSER: H&M

BUKSE: H&M

SKO: TIMBERLAND (JUNKYARD HER, #annonselenke)

CAPS: BDG

________________________________________________________OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere?

blogges

JUNKYARD STYLE

 • 08.02.2017 kl. 20:45

_____________________________

Topp: Junkyard, HER (annonselenke)

Bukse: Zara

Sko: Adidas

Lue: Adidas

_______________________________

Hva syns dere?

blogges

!SALG HOS SheIn!

 • 03.02.2017 kl. 18:10
HER grønn oversized genser / HER beige bomull genser / HER hvit kjole / HER skjerf / HER beige kjole / HER blå-rød genser / HER svart tights / HER chockers / HER velvet rosa topp / HER svart kjole / HER grå ytterjakke / HER grå body / HER militær leggings. (#annonselenker)

Sjekk ut nettsiden til SheIn nå! De har utrolig mye bra salg nå for tiden ♥ HER, kommer dere direkte til salget.

blogges

LAST FRIDAYS OUTFIT

 • 18.01.2017 kl. 20:13

T-shirt: Calvin Klein Junkyard, HER finner dere den! #annonselenke

Bukse: Dr.Denim Junkyard, HER finner dere den! #annonselenke

Sko: Adidas

Jakke: Topshop 

Caps: Forever 21

Hva syns dere?

HALTER NECK WITH BOMBER

 • 12.01.2017 kl. 17:38_______________________________

HER, finner dere jumpsuiten. (annonselenke)

Bomberjacket: Stradivarius

______________________________

Hva syns dere?

blogges

GET READY FOR NEW YEARS EVE

 • 29.12.2016 kl. 18:07

reklame

Fake fur jacket / black knee shoes / Gold&black bodycon dress / Green bodycon dress / Pink velvet t-shirt  / Rosegold V dress / Pink velvet dressPink Suede Bodycon Dress / Navy blue dress velvet / Burgundy cami dress / One shoulder dress / Sexy criss cross shoes / Velvet crop top 

Tenk dere, det er snart et helt nytt år! Det betyr nye muligheter og et helt nytt år. Du kan legge alt bak deg og starte på en ny start. Du kan sette nye mål og klare nye mål. Jeg ønsker dere alle et supert nytt år! Jeg håper dere får en super nyttårsaften og koser dere mye. Jeg ønsker å dele noen favoritter fra mine to favoritt sider og flere av disse plaggene er perfekt til selve den store kvelden! Eller du kan bare unne deg selv noe ekstra fin for anledningen, anbefaler å sjekke disse ut!

blogges

TRENCH COAT

 • 09.11.2016 kl. 15:42__________________________

BUKSE / WEIGHTLESS

CARDIGAN / SHEIN (Her, finner dere den! Elske den, denne cardiganen er så fin!)

SKO / ADIDAS

CAPS / YANKEE

SKJERF / B.YOUNQ

________________________

Hva syns dere?

blogges

READY FOR HALLOWEEN

 • 15.10.2016 kl. 14:00

samarbeid

HER, finner du t-skjorta fra Shein (75kr).HER, finner du mange flotte plagg som du kan gjøre om til et kostyme for halloween. De mye annet også, bare å lete seg litt frem. 

Jeg mottok denne døds kule t-skjorta fra Shein.com, og er klar for halloween i år. Jeg har hvert år kjøpt meg et splitters nytt kostyme, men det er jo egentlig like greit å gjøre ting ut i fra billigere ting eller ting du har hjemme. Kostymer fra leketøys butikker osv, de pleier som regel å være en del dyre. Men for eksempel denne t-skjorta fra Shein, er super tøff og ikke noe spesielt dyr og kan gjøre veldig mye ut av den.

Denne, og en ripped jeans hadde vært smashing sammen og passet fint sammen til et halloween kostyme! Det er jo egentlig bare kreativiteten som stopper deg for å finne på noe kreativt. Jeg syns heller du skal legge mer penger ned i sminken siden den gjør alt, istedenfor å legge nesten en tusenlapp på et kostyme som kommer kun til å bli brukt noen få ganger. Sminken kan du som regel bruke mange flere ganger.

Hva skal du være på halloween?

blogges

VINTERJAKKER

 • 07.10.2016 kl. 16:17

reklame

Heisann dere! Jeg kjenner selv at det begynner å nærme seg vinter med at det blir kaldere og kaldere ute. Jeg er selv på jakt etter ny vinterjakke, tror jeg går for en Svea jakke dette året og selvfølgelig med fake pels! Men nå ville jeg kun dele med dere at det er et stort vinterjakke salg på Junkyard.no akkurat nå, og det er jo en perfekt mulighet for å spare noen ekstra kroner. Dere sparer 200kr på alle vinterjakker !! 

HER kommer dere til kampanjen, her ser dere utrolig mange pene jakker:

 HER (Denne er det jeg skal skaffe meg i løpet av ferien) / HER / HERHER / HER / HERHER / HER / HER

Hva er din favoritt vinterjakke?

blogges

 

NEW IN: RIPPED DENIM JACEKT

 • 14.09.2016 kl. 18:31

samarbeid

!HER! finner dere denne ripped denim jakka.Heisann dere! Jeg mottok denne utrolig tøffe jakka fra Shein i dag morgens, og se hvor fin den er! Digger den! Denne er veldig ulik i forhold til de andre dongeri jakkene jeg har, og derfor liker jeg at denne skiller seg litt ut. Jeg er også veldig glad i ripped klær, så denne passet meg midt i blinken! Veldig fornøyd, og kvaliteten på den var overraskende bra. Jeg trodde den skulle være enda mer hard i stoffet. 

Jeg har hvert fall hatt en bra dag til nå, har både vært på skolen og vært en tur hos hudpleieren for å ta en dyprens. I løpet av høsten kommer det et innlegg angående huden min, og da får dere se litt bilder og hvilke produkter som har funket for meg. Vet veldig mange ønsker det, og skal få prøvd å gjøre det en gang i oktober/november en gang. Det er bare til å se frem til det! Ha en fin dag videre ♥

blogges

EN NETTBUTIKK SOM ER DYREVENNLIGE, OG MILJØVENNLIGE!

 • 01.09.2016 kl. 18:07

samarbeid med Girlcode.no

Jeg fikk tilsendt noen produkter fra Girlcode.no og vil gjerne fortelle dere litt om de! Jeg er veldig fornøyd med de to produktene jeg mottok, og denne siden er noe dere burde sjekke ut. Jeg mottok en ryggsekk, som jeg kommer til å bruk til skole og slikt. Utrolig bra plass i den, og den ser også veldig bra ut! Jeg mottok også en trenings tights, og den digger jeg. Jeg brukte den da jeg var å trenet i går på treningssenteret, og den funket fett! Satt utrolig bra på også, og veldig behagelig på.

Noe jeg syns er veldig bra med Girlcode.no er at de er veldig dyrevennlige, og miljøvennlige! Du får veldig bra samvittighet av å handle på denne siden her, for du vet at du ikke skader verken dyr, eller miljøet! Jeg er selv veldig opptatt av dyr osv. Men er ikke alltid like flink på å holde meg unna slike ting som dyre testing osv, og skulle ønske jeg var bedre på slikt. Men syns det er utrolig bra av Girlcode.no og kjempe mot dette! HER, kan dere lese mye nyttig fra siden sin blogg! 

Medmennesker: Medmenneskelighet er en grunnleggende kvalitet i vår verden, og vi bestreber å kun føre produkter produsert under forsvarlige forhold.

 

Dyrevelferd: Dyr har sjel på lik linje med oss mennesker, og vi bestreber å kun føre dyrevennlige produkter.

Miljø: Naturen er en essensiell del av livet, og vi bestreber å kun føre og å bruke miljøvennlige produkter i vår produksjonslinje.

- Girlcode.no 

Skolesekk - HER

Missfit tights - HER

Ikke minst har de mye bra produkter på siden deres som dere burde sjekke ut! Veldig fine, og greie priser som ikke tømmer lommeboken. De har mange flotte produkter. Jeg har hatt et tidligere samarbeid sammen med de. Var også veldig fornøyd da. De har mange klær for de som ønsker å skille seg litt mer ut, og de har mange nøytrale kler også. De har alt fra dødskule gensere, og til søte sokker! 

NETTSIDEN TIL GIRLCODE - HER

Har du noe fra Girlcode.no?

blogges

NY FAVORITT

 • 17.08.2016 kl. 18:44

samarbeidHER finner du tightsen.

Tro det eller ei, men dette er min aller første trening tights! Jeg skal faktisk begynne å trene sammen med Ida dette skoleåret, får bare håpe jeg klarer å holde det oppe. Men vi får nok motivere hverandre! Vi skal starte snart, må bare fikse litt her og der. Så derfor for å få motivasjon så måtte jeg få inn litt treningsklær, og denne var så behagelig på og kjempe tøff! Denne tightsen er fra Romwe. Den satt skikkelig bra på, og har den i størrelsen S.

Hva syns du om tightsen? Trener du?

blogges

NEW IN

 • 18.07.2016 kl. 22:29

samarbeid


HER, finner dere denne vinrøde toppen fra Romwe! Seee hvor fin den var!! HER, finner dere dette settet fra Romwe som jeg gleder meg til å bruke mye i sommer! HER, finner dere denne jakken fra Romwe :D Knall tøff jakke!

HER, finner dere denne kjempe fine toppen som jeg digger! 

Når jeg var i Sverige kom det mange pakker fra diverse, og en av de var fra selveste Romwe! Gledet meg til å komme hjem å åpne pakken fra de, for jeg gledet meg til å prøve de klærne jeg fikk til sendt denne gangen. Så og si godt fornøyd! Den siste toppen dere ser bilde av, de toppene har jeg fått dilla på! Jeg har også en i svart, men den passet dessverre ikke på.. Men ble godt fornøyd med denne! Men dere får ha en flott kveld videre, så snakkes vi mer snart! 

blogges

SUMMER CLOTHES FROM SHEIN

 • 17.07.2016 kl. 17:55

samarbeid

HER, finner dere denne kjempe fine jumpsuiten som dere kommer til å se mer av fremover! 

HER, finner dere denne kjempe herlige shortsen fra Shein.HER, finner dere denne kjempe søte t-skjorten!HER, finner dere denne bodyen fra Shein

Som der kanskje ser så har jeg mottatt noen nye produkter fra Shein, og er så og si klar for skikkelig sommervær nå! Min favoritt er nok jumpsuiten, som jeg gleder meg til å bruke mye nede i Spania (Reiser på lørdag). Dere vil nok se mer i fra den! Kan vel si at den ble en favoritt med en gang. Nå er jo body skikkelig på mote, og jeg syns selv det er utrolig pent! Spesielt om du har en skinny highwaist jeans sammen med bodyen. Likte veldig godt t-skjorten, og shortsen også! Som alltid faller klærne godt i smak hos meg :D

Hva syns dere?

blogges

FAVORITTER HOS JUNKYARD

 • 29.06.2016 kl. 17:41

samarbeid

heisann dere! Jeg var så utrolig heldig å mottok noen produkter fra selveste Junkyard, som dere sikkert har hørt om før. Jeg er veldig glad i denne nettsiden, og de har veldig mye fint og kult. Jeg, og andre i familien min har bestilit flere ganger herfra og vi har alltid vært fornøyd. Det jeg fikk fra ble jeg veldig fornøyd med, og jeg plukket ut de fleste produktene fra et merke som heter Fila.  

Jeg har en følelse på at dette blir det store neste merke, sånn som Adidas osv. Dere må gjerne sjekke ut de produktene jeg mottok fra Junkyard.com tror de fleste av dere hadde likt de, og jeg kan si at jeg elsker det jeg mottok. Gleder meg til å reise til Sverige på fredag, og da er alt dette med i kofferten og klar til bruk HER finner dere dissen super fine flippersene til en perfekt sommer dag! Dette er sånne sko som er super fine å ta med seg til syden, eller om du bare skal en liten tur på stranda sammen med venner. Da er det utrolig digg å ha slike sko tilgjengelig.

HER finner du disse solbrillene. Det var på tide at jeg skaffet meg noen solbriller, for noen fine og skikkelige solbriller har jeg ikke hatt før. Når jeg så disse solbrillene måtte jeg bare ha de, for se på de da! Se hvor fine de er!! De passer også til alt siden de er hvite i rammen, og brun/rød i glasset. Jeg har også kjøpt meg en slik brille tråd på Bikbok så de bare så enda kulere ut!

HER finner du denne kjempe fine chrop topppen! Denne toppen er utrolig fin til helt svarte strame jeans! Den er også utrolig fin til et par med shorts, og den sitter nydelig på. Den er helt stram, og er som et skudd! 

HER finner du denne kule toppen! Denne har jeg sitt flere bloggere/youtubere har, og jeg måtte nesten bare ha den selv for se på den da! Den er så utrolig fin, og kul på samme tid. Jeg ser for meg denne sammen med et par med boyfriends jeaans, æææ! 

Hva syns du om det jeg mottok? Har du noen favoritter hos Junkyard?

blogges

SUMMER WEBFAVS

 • 28.06.2016 kl. 19:16

reklame

HER svart&hvit shorts - HER dongeri shorts - lang hvit kimono - HER kort hvit kimono - HER hvit jumpsuit - HER bikini hawai - HER svart&hvit bikini - HER bikini hawai - HER lys dongeri shorts - HER rød topp - HER blomstrete topp - HER vinrød jumpsuit 

Hva syns du? Fant du noen favoritter?

blogges

BLACK CAMI TOP

 • 21.06.2016 kl. 21:55Topp (sponset) - Shein, digger den!! Dere finner den HER.

Bukse: Adidas

Sko: Nike

Hva syns dere?

NEW BABIES

 • 13.06.2016 kl. 16:02

Da var nye sko endelig i boks! Jeg har hatt mangel på sko nå en god stund. Det har vært slik at jeg har brukt søsteren mine sine sko, og da var det på tide med noen nye! Jeg ble super fornøyd, digge disse joggeskoene fra Nike! Tror det er Thea kolleksjonen? Men de er hvert fall utrolig gode å gå i, og de kommer nok til å bli godt brukt. Digger også at de er hvite, og skal prøve å være flink til å holde de rene. I dag er det utrolig fint vær ute, så da blir det av med sminken og ut i fin været sammen med Ida. Gleder meg mer og mer til sommeren nå til å gå uten sminke, skikkelig sommer klær og nyte solen! Jeg er forresten ferdig 23.juni på skolen. Torsdag neste uke yeyy! Jeg vet ikke om jeg har fortalt dette til dere før, men nå på onsdag skal reguleringen bort! Gleder meg utrolig mye til å få den bort, og blir spennende å se hvordan resultatet har blitt. 


HUSK: MEGA - MEETUP: Vil også infomere om at jeg kommer til Oslo den 18.juni til Tusenfryd, og der har dere muligheten til å møte meg å være sammen med meg fra klokken 12.00 og utover dagen :D Rabattkode som kun gjelder på nett, og ikke i luken den 18: nordics35zt !! ​Denne koden vil resultere i at de som bestiller, uavhengig av hvilken dag, vil få en fast pris på 249,- :D Da blir det et stort meetup, kommer også flere youtubers (vet ikke hvem enda), og muligheten til å teste Tusenfryds nye attraksjon Ragnarok. 

blogges

BOMBER JACKET & JUMPSUIT

 • 12.06.2016 kl. 19:00

sponsetBOMBER JACKET HER. JUMPSUIT HER.

hva syns dere?

blogges

STYLE OFF THE SHOULDER BLOUSE

 • 09.06.2016 kl. 16:54

TOPP (Shein): HER - SHORTS (Shein): HER (sponset kler)Hva syns dere?

blogges <3

SUMMER VIBES

 • 24.05.2016 kl. 19:54

samarbeid

Kjole HER / Grå topp HER / Singlet HER / Kimono HER / T-skjorte HER / Dongeri shorts HER / Jumpsuit HER / Shorts HER

Sommeren er her snart! Vært har hvert fall vert et skikkelig sommer vær. Det er utrolig herlig å kunne ta på seg en shorts og en t-skjorte å gå ut i fin været. Det er vel nå det er på tide å legge vegg vinterklær, og de tjukke klærne hvis du ikke allerede har gjort dette. Rydd klesskapet, og organiser klesskapet ditt med dine sommer klær. Shein har mange fine sommer klær som du absolutt burde sjekke ut, og på bildet ser du noen som jeg kunne ha tenkt meg til sommeren. 

Hvor skal du i sommer? Gleder du deg til ferien? 

blogges

JEG ER FORELSKET.

 • 19.05.2016 kl. 16:27

sponset klærHER - finner dere denne genseren. Digger den!!HER - finner dere denne collage genseren.

HER - finner dere dette skjørtet.


 

Hvor fine var ikke disse klærne?! Jeg er foreelsket i disse plaggene. Jeg mottok disse plaggene fra Shein. Slikt skjørt har stått på ønskelisten min helt siden min storesøster kjøpte et slikt i grått en gang. Jeg gleder meg så utrolig mye til å bruke dette mer på fine solrike dager, og det kommer til å bli brukt mye denne sommeren. Det kommer nok flere outfit innlegg med dette. Jeg fikk også en genser (blå), som jeg også har i vinrød bare at det står noe annet på den. Jeg elsker disse genserne, de er såååå myke! Den hvit&svarte var utrolig kul, og digger den. Den passet faktisk ganske bra sammen med skjørtet. Gleder meg til å få brukt dette videre.

Hva syns du? Har du noe fra Shein?

blogges

SOMETHING NEW

 • 05.05.2016 kl. 19:42

sponset

Det er så utrolig herlig med lang helg, og disse tre dagene skal jeg være hos Milena, og vi har mange kjekke planer! Jeg mottok noen klær fra Romwe for noen dager siden, og i dag tenkte jeg å vise de til dere. Jeg er veldig fornøyd og syns jeg fikk tre fine plagg. Det er forresten en ny video på youtube kanalen min som dere finner HERHER - finner dere denne utrolig tøffe genseren!HER - finner dere denne t-skjorta, som jeg også har i grå! Digger disse så mye, og bruker de kjempe mye.HER - finner dere denne jakka, og stoffet er et slags "trenings" stoff (?) vanskelig å beskrive det. 

Hva syns dere?

blogges

WEB FAVORITES #4

 • 27.01.2016 kl. 16:10

WEB FAVORITES #3

 • 14.01.2016 kl. 19:40

WEB FAVORITES #2

 • 05.01.2016 kl. 19:05

WEB FAVORITES #1

 • 02.01.2016 kl. 23:31

My outfit of the day

 • 31.08.2015 kl. 17:17

Skinnjakke: Bikbok

Genser: Bikbok

Bukse: Bikbok

Sko: Romwe.com (sponset)


Håper dere har hatt en utrolig fin dag alle sammen! ♥

Autumn wanties

 • 28.08.2015 kl. 16:17

Mørke grå genser HER // Vinrød genser HER uten hals // Dongeri bukse HER uten hull // Mørke grå genser HER med hals // Vinrød genser HER med hals // Joggebukse HER // Hvit skjerf HER // Dongeri bukse HER med hull // Lyse grå genser HER med hals.

Wææ, tenk det nærmer seg høst allerede! Det er helt utrolig hvor fort tiden egentlig går, pustelig var sommeren over for i år. Jeg savner sommeren allerede (hehe). Jeg kunne godt hatt en litt lengre sommer, med masse sol! Jeg elsker nå sol og varme! I dag har jeg kikket på en del Bikbok klær, som jeg tenkte jeg kunne lage en collage av som jeg har gjort også. Der ser dere en del av klærne som jeg har som wanties i denne høsten. Jeg elsker virkelig å kjøpe nye klær til alle årstiden, der utrolig kjekt (hehe). Så jeg gleder meg masse til å kjøpe inn nye klær til høsten, vet ikke enda når det blir. Men det får nok dere en oppdatering om. Jeg håper dere får en super fin dag!

Likte du collagen jeg lagde av mine autumn wanties?

Klem Therese.

Back to school

 • 14.08.2015 kl. 17:57

/ reklame

Heisann!

ææ, tenk nå er sommerferien snart over! Jeg kunne helt ærlig hatt en mye lengre ferie, men det skal nå bli godt å se venner igjen også da. Jeg kjenner det skal bli godt å se alle vennene mine igjen, har ikke vært så mye med de sommer føler jeg. Jeg kjenner at jeg gru/gleder meg litt til skolen, men det føler jeg alltid at jeg gjør da. I dag tenkte jeg å ha et lite back to school innlegg siden mange av dere begynner på skolen på mandag, der du får se litt klær fra Romwe! Kanskje du bestiller noe, så får du helt nye klær til skolen! Jeg syns det alltid er kjekt å ha nye klær til skolen, og kunne føle seg litt ekstra pen!

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Håper du fant noe du likte :)

Klem Therese ♥

Summer favs from Romwe

 • 29.07.2015 kl. 15:07

/ reklame

Heisann alle sammen ♥

I dag har jeg tenkt å vise dere mine sommer favoritter fra Romwe, egentlig har jeg lyst å vise dere alt men det blir for mye så derfor har jeg plukket ut av noe det jeg likte best. Det er har jo akkurat ikke vert så utrolig mye sommer vær her jeg bur i år, det er veldig forskjellig til dag til dag. Men det har jo selvfølgelig vert dager der vi kan gå i shorts, kjole, chrops tops osv. Men ihvertfall håper jeg dere liker innlegget og gjerne legg igjen en kommentar om hva du likte best.

HER / HER / HERHER / HER / HER

HER / HER / HER

Håper du fant noe du likte her da, klem ♥

Yesterdays outfit

 • 20.07.2015 kl. 11:00

Heisann folkens.

Nå må jeg innrømme at det er på tide med et outfit innlegg, det er en god stund siden sist må jeg si. I går kveld var vi ute å spiste på et steak house, og det var utrolig god mat! Jeg lurte meg litt tid til å ta litt outfit bilder til dere, siden jeg har savnet litt å ta sånne bilder til bloggen, så det var på tide syns jeg er nå tross alt to uker siden sist gang. Dette er en helt ny outfit også, så håper dere liker den. Jeg kommer med en innkjøps video når jeg kommer hjem i fra England. I dag er siste dagen siden i morgen reiser vi hjem igjen til kjære Norge, kjenner det skal bli godt og komme hjem i hjem også da. Håper dere får en super duper fin dag ♥ Klem

Shorts - summer

 • 27.06.2015 kl. 16:00

// Reklame

Hei dere. I dag har jeg tenkt og vise dere noen shortser til sommeren, sommeren er her vertfall noen steder. Siden jeg visste dere noen kjoler sist gang, har jeg tenkt å vise dere noe super fine/kule shortser. Jeg har funnet de på Romwe og Shein sin side. Jeg håper dere ser noe dere liker her under. Viss dere finner noe dere har lyst å kjøpe, så må jeg bare si at det er helt trygt og kjapp levering syns vertfall jeg. Fortell meg gjerne om jeg skal ha flere lignende innlegg.

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Håper dere fant noe dere likte.

Klem Therese.

Summer dresses

 • 22.06.2015 kl. 16:00

Hei alle sammen, deilig med sommerferie ikke sant? Været er kanskje ikke helt på topp her jeg bur, men jeg håper der kommer seg i løpet sommerferien. Det er ikke så alt for lenge til jeg reiser til England heller, og det gleder jeg meg utrolig masse til. I dag har jeg tenkt å vise dere litt forskjellige fine sommer kjoler som kan brukes til sommerkjole, eller kanskje bare en finkjole til selskap? Jeg har funnet litt fra forskjellige sider så det er ikke bare en side, det ligger link under alle bildene.

HER - HER - HER


HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

Håper du fant noe du likte her!

Klem Therese.

SUMMER / INNKJØP

 • 13.06.2015 kl. 16:31

Hei dere ♥ Nå nærmer deg seg sommer, og da er det alltid kjekt å få kjøpt inn noen nye sommer kler. I går kveld kom mamma hjem med noen utrolig fine sommer kler til meg, som jeg har gledet meg til å vise dere. Alle plaggene er fra Wow, jeg ble utrolig fornøyd med alle tre plaggene. Gleder meg masse til å få brukt alt dette masse i sommer.

Husk å meld dere på giveawayen min sammen med Romwe, HER.

HER  // Denne kjolen er fra Wow, sånn som alle de andre. Denne gleder jeg meg utrolig masse til å få brukt fremover! Den var rett og slett bare elsk, og jeg tror den kommer til å bli brukt veldig masse denne sommeren.HER - var dessverre ikke link til shortsen // Denne chrop toppen og shortsen falt så utrolig godt i smak hos meg, gleder meg masse til å få brukt dette sammen. Jeg syns de passet utrolig godt sammen også!

Fant du noe her du likte? Hva synets du om innkjøpene mine?

Klem Therese.

WANTIES

 • 12.05.2015 kl. 16:00

Hei alle sammen♥ I dag har jeg tenkt og dele noen wanties med dere. Det er altså noe jeg enten ønsker meg eller skal kjøpe meg, jeg har allerede skrevet noe opp på det jeg skal se etter i England siden jeg skal der i sommer. Jeg har prøvet og legget dirkelikte link til alle tingene som jeg ønsker/skal kjøpe meg, gjerne si i fra om det er noe du liker spesielt godt. Si gjerne i fra også viss du vil at jeg skal ha oftere sånne innlegg som dette.

HER - HER - HER - HER - HER - HER


HER - HER - HER

Likte du dette innlegget?

Klem Therese.

NEW IN FROM SHEINSIDE

 • 23.04.2015 kl. 16:32

HER finner dere nydeligheten.

// Sponset innlegg av Sheinside.com

Hei! I dag kom denne superfine skjorten i posten! Ble utrolig fornøyd med den. Jeg elsker å ha skjorter rundt livet fordi det ser utrolig tøft ut, så denne skjorta passet meg fint. Den er veldig behagelig å på seg og ikke minst tøff/fin å ha på seg. Den er fra Sheinside.com og det er en side dere bør absolutt sjekke ut. De har utrolig mye stilig som jeg tror hadde fallt i smak hos dere.

Ha en fin dag videre alle sammen!

VINDUSSHOPPING

 • 13.04.2015 kl. 14:41

Hei folkens! Jeg har funnet utrolig masse stilig på Romwe.com og Sheinside.com! Jeg skulle bare ønske jeg kunne ta alt sammen, men det går nok dessverre ikke. Jeg har masse bilder av mange stilige klær, så i dette innlegget tenkte jeg og dele det med dere. Får masse gode tilbakemeldinger på disse innleggene mine så da virker det som at dere liker det. Finner du noe du liker her? Ligger link under bildet.

KLÆR FRA SHEINSIDE


HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER 

KLÆR FRA ROMWEHER - HER - HER - HER - HER - HER- HER -HER 


Fant du noe du likte godt?

Klem Therese..

5 FAVORITTER FRA SKAPET

 • 06.04.2015 kl. 16:59

Hei alle sammen. Jeg har jo planlagt og hatt 5 favoritter fra skapet en god stund nå, og i dag var det en jente som minnet meg på det. Så i dag skal jeg vise dere fem favoritter fra mitt skap. Når jeg får opp det nye skapet mitt skal jeg gå en del gjennom klærna mine siden er sikkert en del jeg ikke trenger/bruker lengre, og da tar det bare plass. Håper dere liker dette innelgget og gjerne gi beskjed om jeg skal ha flere type sånne innlegg.

HER KOMMER MINE FEM FAVORITTER NÅ FORTIDENMørke blå topp: Gina Tricot / Lyse blå genser: H&M / Hvit Genser: Wow / Cardigan: H&M / Thighst: Bikbok 

Denne er utrolig fin til en shorts og en cardigan! Jeg har brukt denne en del i det siste. Dere finner den på Gina Tricot.

Jeg bruker denne thightsen så ofte som jeg kan! Den har vert i favoritt boksen helt siden jeg fikk den. Dere finner den hos Bikbok.

Denne sitter kjempe fint på syns jeg, sammen med et par lyst jeans og et fint smykke så har du et perfekt dagens antrekk! Denne finner dere hos Wow.

Denne er fin med en svart bukse og et fint smykke, denne selger de enda vet jeg og anbefaler dere den! Jeg elsker den. Dere finner den på H&M.

Off, denne er en såå utrolig stor favoritt hos meg! Kunne ikke levd uten den, anbefaler denne dere så sterkt! Finner den hos H&M.

Håper dere fikk noe bra ut av dette innlegget, og viss dere liker det kan jeg godt gjøre det igjen! 


Har du noen ekstra store favoritter for tiden i klesskapet?

Klem Therese..

 

INNKJØP // AMANDA

 • 14.03.2015 kl. 12:27

Hei alle sammen! I går var jeg på amanda sammen med Frida og det var utrolig kjekt, jeg kjøpte en del. Ble kjempe fornøyd med tingene jeg kjøpte, vi var på Cubus, H&M og Tiger. Vi var på Mc Donalds for og spise, det er skikkelig shopping mat haha!

Vi tok bussen rett etter skolen,siden Frida skulle noe og da måtte vi gå tidelig sånn at vi ikke kom alt for seint hjem. Men jeg koste meg vertfall masse på shopping, viss dere vil se en Vlog derfor sjekk ut videofy'en min (@Theresesorenes)Suuper fin topp fra Cubus: 99.-En super søt Cupcakes natt bukse fra Cubus: 169.-


En pandagenser fra Cubus: 199.-


Garnier sminkefjerner: 59.- | Nivea Soft krem: 59.- | Fit me concealer (farge 15): 109.-Må alltid ha litt Candy fra TGR (Tiger) haha, POLO: 15.- | Kitkat: 15.-

Hva syns du om innkjøpene mine? Har du noe av dette?

Klem Therese...

INNKJØPS VIDEO

 • 21.02.2015 kl. 14:07

Hei alle sammen. Jeg har fått filmet inn innkjøps videoen fra Bergen, jeg har og lagt inn et klipp fra showet fra akvariumet i Bergen! Jeg syns det showet var kjempe kjekt, jeg likte sjøløvene best også. Jeg kjøpte ikke så utrolig mye, siden det ene jeg fikk var litt dyrt og det ser dere når dere ser videoen. Håper dere liker den og syns innkjøpene var fine og kanskje dere finnner noe dere og vill ha :) Hvis dere har noen spørsmål så er det bare til og spør

I dag skal jeg være sammen med Ida etter jeg og mamma, pappa, Caroline og Karoline har vert og handlet siden hun hadde bursdag på Tirsdag og da kjøpte jeg gave til hun i Bergen og den skal jeg gi henne i dag og så skal jeg kjøpe masse snop og sånt. Kommer nok et innlegg senere om det, gleder meg masse! Husk og trykk på Instillinger på videoen og sett på 1080HD på videoen, sånnd dere får bra kvalitet :)

Likte du videoen?

Klem Therese.

DR.MARTENS

 • 12.02.2015 kl. 17:00

Hei alle sammen. I går så var jeg med mamma, pappa og Caroline og shoppet siden begge to trengte litt nye klær og sko. Jeg kjøpte meg selvfølgelig dr.martens sko eller fikk de av verdens beste mamma og pappa. Jeg ble utrolig glad siden jeg har ønsket meg de skoene utrolig lenge og nå fikk jeg de endelig. De er veldig behagelige og gå i og utrolig tøffe på. Jeg bare elsker de og de koster ca 1400.- eller litt mer. Skulle egentlig kjøpe med for men det er ikke vits når det nærmer seg vår og sommer.

Senere i dag skal jeg være sammen med Caroline så skal vi kanskje se en film så finner vi sikkert på noe annet og. Jeg må også bli ferdig med matte leksa siden den er til fredag, og skal skrive litt om en engelsk lekse siden vi holder på med en bokmelding greie. I dag er siste dagen jeg ser Caroline før hun flytter inn, hun flytter inn på mandag og jeg gleder meg masse!

Hva syns du om skoene? Har du dr.martens sko?

Klem Therese.

♡Shopping på Amanda

 • 16.12.2014 kl. 22:20

Heii alle mine fantastiske lesere.  Jeg var jo på Amanda i dag for og shoppe, siden jeg skulle handle resten av jule presangene. Jeg var jo sammen med Milena, og vi koste oss skikkelig mye. Ble kjempe fornøyd med gavene. Jeg kjøpte noen få ting til meg selv, så derfor trenger jeg ikke og lage video av det. Siden det var nesten ingen ting jeg kjøpte til meg selv, bare noen ting. Så det hadde blitt en veldig kort video, derfor kommer det ikke en innkjøps video. Kan være det kommer et innlegg, det ser jeg når jeg kommer så langt.

Jeg hadde det vertfall utrolig kjekt i dag, tok dessverre ingen bilder. Siden brukte mer tid på gavene, og Milena. Ville bruke tiden så lenge jeg hadde det med hun, siden ser henne ikke så ofte. Skulle ønske vi budde nærmere hverandre, men vi har vert sammen en del den siste tiden. Jeg kjøpte gave til Mamma, Mico og Milena. Så skal mamma kjøpe den siste tingen jeg mangler til og være helt ferdig. Føler denne julen har gått utrolig fortere enn vanlig..  

Hva har du gjort i dag?

Klem Therese 


Her på dette sentere er det jeg pleier og være på :) Fint pyntet ikke sant..?

 

Amanda

 • 11.10.2014 kl. 19:19

Heii.

I dag har jeg vert på Amanda med Frida, vi ville egentlig at noen andre skulle være med. Men ingen kunne/eller hadde penger. Vi shoppet masse, jeg har tenkt til og ha en innkjøps video. Men jeg vet ikke når den kommer ut, her på bloggen.

 

Jeg vill ikke røpe hva jeg kjøpte, viss jeg skal ha en innkjøps video. Vi var på h&m, Cubus, Glitter, Bikbok, Wow, body shop, nille, yo berry, teknik magasinet, wanyes coffie og til slutt alle dyre butikkane :) håper du liker bildene, gjerne legg igjen en kommentar for en innkjøps video :))

Amanda

 • 22.09.2014 kl. 16:39

Heii.

I dag har jeg vert på amanda med Frida, Adlan og Andreas. Det var veldig kjekt. Meg og frida gikk bare rundt og shoppa klær og såg på sminke og sånt. Mens guttene bare gikk vekk haha.

 

Når meg og Frida var ferdig med og kjøpa klær og sånt så spanderte adlan og andreas frozen yoghurt på oss. De var utrolig gode! Er så glad for at frozen yoghurt har komt til amanda. Vi tok bussen hjem etter på. Og når skal jeg og frida på fotball trening :) håper dere hadde en fin dag :)

 

Klem Therese.

♥INNKJØP FRA USA

 • 04.08.2014 kl. 08:58

Heii.

Nå fikk jeg laget videoen, som jeg lovet. Kjøpte ganske masse i usa, ble veldig fornøyd med innkjøpene mine! håper dere liker videoen <3

Klem ThereseOutlet!

 • 28.07.2014 kl. 19:24

Heii.

 

I går var jeg på premium outlet! Veldig kjekk plass g shoppe på. Jeg kjøpte meg ikke så mye da.. Jeg kjøpte meg bare nye converse sko (røde ekta) elsker de allerede! Så kjøpe jeg en kjøpe kul shorts! Den er super kul. Har tenkt til og kjøpe flere sånne. Så kjøpte heg noen super søte øredobber og ringer og arm bånd ^^ i dag skal vi i en stort bandeland :) gleder meg .

Klem Therese

Innkjøp~Amanda

 • 06.07.2014 kl. 17:44

Heii.

I går var jeg på Amanda med en jente som heter Lara, det var første gang jeg møtte henne. og det var kjempe kjekt. Men nå får dere se va jeg shoppet! Jeg ble veldig fornøyd med det jeg kjøpte spesielt smykkene :) Håper dere liker videoen. PS:kunne ikke lage den i går siden jeg osv hos silje.

Liker du å shoppe?
Likte du videoen?
Klem Therese.
 
Amanda med lara!

 • 05.07.2014 kl. 17:02

Heii.
I dag har jeg vert på Amanda med Lara, dt var veldig veldig kjekt. Jeg har aldri vert med henne før så dette var første gang og det var kjempe kjekt. Jeg kjøpte neglelakker og smykker, masse sminke! Jeg skal lage innkjøps video Imårå. Siden jeg kan ikke nå siden jeg skal sove hos søskenbarnet mitt Silje. Kommer et innlegg om det og :))

Gled dere til innkjøps videoen!
Klem Therese

Innkjøp~Amanda

 • 18.06.2014 kl. 16:45

heii.

idag har jeg vert på Amanda med mamma siden jeg skulle til frisøren. Jeg stusset det og fikk lilla farge i håret, skulle egentlig ha rosa men de hadde ikke mer igjen. Så kjøpte jeg 2Baby-Lips og en kjole og et par Toms! Ble kjempe glad for det. Håper dere liker videoen!


Vill du ha flere videoer?

Hva syns du om videoen?

Klem Therese<3

 

AMANDA

 • 29.03.2014 kl. 23:54

Heii bloggen. I dag har jeg vert på Amanda med Ida!! Utrolig gøy. Vi fant masse klær som vi ikke synest var vår smak. Så prøvde vi dem, og det så ikke bra ut.. hahah. Det var på H&M, Ida hadde gjort det før, så det var hun som kom på det. Etter på gikk vi å Shoppet mer

TULLE PRØVING AV KLÆR !

Har du tulle prøvd klær?
Såg det gøy ut?!
Klem Therese<3

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits