hits

X CAUSAL AND KNEE SHOES X

26.10.2017, 15:00

SKINN JAKKE: ZARA

SKO: NELLY

GENSER: NEW YORKER

 

JEG ER FORELSKET.

19.05.2016, 16:27

sponset klærHER - finner dere denne genseren. Digger den!!HER - finner dere denne collage genseren.

HER - finner dere dette skjørtet.


 

Hvor fine var ikke disse klærne?! Jeg er foreelsket i disse plaggene. Jeg mottok disse plaggene fra Shein. Slikt skjørt har stått på ønskelisten min helt siden min storesøster kjøpte et slikt i grått en gang. Jeg gleder meg så utrolig mye til å bruke dette mer på fine solrike dager, og det kommer til å bli brukt mye denne sommeren. Det kommer nok flere outfit innlegg med dette. Jeg fikk også en genser (blå), som jeg også har i vinrød bare at det står noe annet på den. Jeg elsker disse genserne, de er såååå myke! Den hvit&svarte var utrolig kul, og digger den. Den passet faktisk ganske bra sammen med skjørtet. Gleder meg til å få brukt dette videre.

Hva syns du? Har du noe fra Shein?

blogges

SOMETHING NEW

05.05.2016, 19:42

sponset

Det er så utrolig herlig med lang helg, og disse tre dagene skal jeg være hos Milena, og vi har mange kjekke planer! Jeg mottok noen klær fra Romwe for noen dager siden, og i dag tenkte jeg å vise de til dere. Jeg er veldig fornøyd og syns jeg fikk tre fine plagg. Det er forresten en ny video på youtube kanalen min som dere finner HERHER - finner dere denne utrolig tøffe genseren!HER - finner dere denne t-skjorta, som jeg også har i grå! Digger disse så mye, og bruker de kjempe mye.HER - finner dere denne jakka, og stoffet er et slags "trenings" stoff (?) vanskelig å beskrive det. 

Hva syns dere?

blogges

WEB FAVORITES #4

27.01.2016, 16:10

WEB FAVORITES #3

14.01.2016, 19:40

WEB FAVORITES #2

05.01.2016, 19:05

WEB FAVORITES #1

02.01.2016, 23:31

My outfit of the day

31.08.2015, 17:17

Skinnjakke: Bikbok

Genser: Bikbok

Bukse: Bikbok

Sko: Romwe.com (sponset)


Håper dere har hatt en utrolig fin dag alle sammen! ♥

Autumn wanties

28.08.2015, 16:17

Mørke grå genser HER // Vinrød genser HER uten hals // Dongeri bukse HER uten hull // Mørke grå genser HER med hals // Vinrød genser HER med hals // Joggebukse HER // Hvit skjerf HER // Dongeri bukse HER med hull // Lyse grå genser HER med hals.

Wææ, tenk det nærmer seg høst allerede! Det er helt utrolig hvor fort tiden egentlig går, pustelig var sommeren over for i år. Jeg savner sommeren allerede (hehe). Jeg kunne godt hatt en litt lengre sommer, med masse sol! Jeg elsker nå sol og varme! I dag har jeg kikket på en del Bikbok klær, som jeg tenkte jeg kunne lage en collage av som jeg har gjort også. Der ser dere en del av klærne som jeg har som wanties i denne høsten. Jeg elsker virkelig å kjøpe nye klær til alle årstiden, der utrolig kjekt (hehe). Så jeg gleder meg masse til å kjøpe inn nye klær til høsten, vet ikke enda når det blir. Men det får nok dere en oppdatering om. Jeg håper dere får en super fin dag!

Likte du collagen jeg lagde av mine autumn wanties?

Klem Therese.

Back to school

14.08.2015, 17:57

/ reklame

Heisann!

ææ, tenk nå er sommerferien snart over! Jeg kunne helt ærlig hatt en mye lengre ferie, men det skal nå bli godt å se venner igjen også da. Jeg kjenner det skal bli godt å se alle vennene mine igjen, har ikke vært så mye med de sommer føler jeg. Jeg kjenner at jeg gru/gleder meg litt til skolen, men det føler jeg alltid at jeg gjør da. I dag tenkte jeg å ha et lite back to school innlegg siden mange av dere begynner på skolen på mandag, der du får se litt klær fra Romwe! Kanskje du bestiller noe, så får du helt nye klær til skolen! Jeg syns det alltid er kjekt å ha nye klær til skolen, og kunne føle seg litt ekstra pen!

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Håper du fant noe du likte :)

Klem Therese ♥

Summer favs from Romwe

29.07.2015, 15:07

/ reklame

Heisann alle sammen ♥

I dag har jeg tenkt å vise dere mine sommer favoritter fra Romwe, egentlig har jeg lyst å vise dere alt men det blir for mye så derfor har jeg plukket ut av noe det jeg likte best. Det er har jo akkurat ikke vert så utrolig mye sommer vær her jeg bur i år, det er veldig forskjellig til dag til dag. Men det har jo selvfølgelig vert dager der vi kan gå i shorts, kjole, chrops tops osv. Men ihvertfall håper jeg dere liker innlegget og gjerne legg igjen en kommentar om hva du likte best.

HER / HER / HERHER / HER / HER

HER / HER / HER

Håper du fant noe du likte her da, klem ♥

Yesterdays outfit

20.07.2015, 11:00

Heisann folkens.

Nå må jeg innrømme at det er på tide med et outfit innlegg, det er en god stund siden sist må jeg si. I går kveld var vi ute å spiste på et steak house, og det var utrolig god mat! Jeg lurte meg litt tid til å ta litt outfit bilder til dere, siden jeg har savnet litt å ta sånne bilder til bloggen, så det var på tide syns jeg er nå tross alt to uker siden sist gang. Dette er en helt ny outfit også, så håper dere liker den. Jeg kommer med en innkjøps video når jeg kommer hjem i fra England. I dag er siste dagen siden i morgen reiser vi hjem igjen til kjære Norge, kjenner det skal bli godt og komme hjem i hjem også da. Håper dere får en super duper fin dag ♥ Klem

Shorts - summer

27.06.2015, 16:00

// Reklame

Hei dere. I dag har jeg tenkt og vise dere noen shortser til sommeren, sommeren er her vertfall noen steder. Siden jeg visste dere noen kjoler sist gang, har jeg tenkt å vise dere noe super fine/kule shortser. Jeg har funnet de på Romwe og Shein sin side. Jeg håper dere ser noe dere liker her under. Viss dere finner noe dere har lyst å kjøpe, så må jeg bare si at det er helt trygt og kjapp levering syns vertfall jeg. Fortell meg gjerne om jeg skal ha flere lignende innlegg.

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Håper dere fant noe dere likte.

Klem Therese.

Summer dresses

22.06.2015, 16:00

Hei alle sammen, deilig med sommerferie ikke sant? Været er kanskje ikke helt på topp her jeg bur, men jeg håper der kommer seg i løpet sommerferien. Det er ikke så alt for lenge til jeg reiser til England heller, og det gleder jeg meg utrolig masse til. I dag har jeg tenkt å vise dere litt forskjellige fine sommer kjoler som kan brukes til sommerkjole, eller kanskje bare en finkjole til selskap? Jeg har funnet litt fra forskjellige sider så det er ikke bare en side, det ligger link under alle bildene.

HER - HER - HER


HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

Håper du fant noe du likte her!

Klem Therese.

SUMMER / INNKJØP

13.06.2015, 16:31

Hei dere ♥ Nå nærmer deg seg sommer, og da er det alltid kjekt å få kjøpt inn noen nye sommer kler. I går kveld kom mamma hjem med noen utrolig fine sommer kler til meg, som jeg har gledet meg til å vise dere. Alle plaggene er fra Wow, jeg ble utrolig fornøyd med alle tre plaggene. Gleder meg masse til å få brukt alt dette masse i sommer.

Husk å meld dere på giveawayen min sammen med Romwe, HER.

HER  // Denne kjolen er fra Wow, sånn som alle de andre. Denne gleder jeg meg utrolig masse til å få brukt fremover! Den var rett og slett bare elsk, og jeg tror den kommer til å bli brukt veldig masse denne sommeren.HER - var dessverre ikke link til shortsen // Denne chrop toppen og shortsen falt så utrolig godt i smak hos meg, gleder meg masse til å få brukt dette sammen. Jeg syns de passet utrolig godt sammen også!

Fant du noe her du likte? Hva synets du om innkjøpene mine?

Klem Therese.

WANTIES

12.05.2015, 16:00

Hei alle sammen♥ I dag har jeg tenkt og dele noen wanties med dere. Det er altså noe jeg enten ønsker meg eller skal kjøpe meg, jeg har allerede skrevet noe opp på det jeg skal se etter i England siden jeg skal der i sommer. Jeg har prøvet og legget dirkelikte link til alle tingene som jeg ønsker/skal kjøpe meg, gjerne si i fra om det er noe du liker spesielt godt. Si gjerne i fra også viss du vil at jeg skal ha oftere sånne innlegg som dette.

HER - HER - HER - HER - HER - HER


HER - HER - HER

Likte du dette innlegget?

Klem Therese.

NEW IN FROM SHEINSIDE

23.04.2015, 16:32

HER finner dere nydeligheten.

// Sponset innlegg av Sheinside.com

Hei! I dag kom denne superfine skjorten i posten! Ble utrolig fornøyd med den. Jeg elsker å ha skjorter rundt livet fordi det ser utrolig tøft ut, så denne skjorta passet meg fint. Den er veldig behagelig å på seg og ikke minst tøff/fin å ha på seg. Den er fra Sheinside.com og det er en side dere bør absolutt sjekke ut. De har utrolig mye stilig som jeg tror hadde fallt i smak hos dere.

Ha en fin dag videre alle sammen!

VINDUSSHOPPING

13.04.2015, 14:41

Hei folkens! Jeg har funnet utrolig masse stilig på Romwe.com og Sheinside.com! Jeg skulle bare ønske jeg kunne ta alt sammen, men det går nok dessverre ikke. Jeg har masse bilder av mange stilige klær, så i dette innlegget tenkte jeg og dele det med dere. Får masse gode tilbakemeldinger på disse innleggene mine så da virker det som at dere liker det. Finner du noe du liker her? Ligger link under bildet.

KLÆR FRA SHEINSIDE


HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER 

KLÆR FRA ROMWEHER - HER - HER - HER - HER - HER- HER -HER 


Fant du noe du likte godt?

Klem Therese..

5 FAVORITTER FRA SKAPET

06.04.2015, 16:59

Hei alle sammen. Jeg har jo planlagt og hatt 5 favoritter fra skapet en god stund nå, og i dag var det en jente som minnet meg på det. Så i dag skal jeg vise dere fem favoritter fra mitt skap. Når jeg får opp det nye skapet mitt skal jeg gå en del gjennom klærna mine siden er sikkert en del jeg ikke trenger/bruker lengre, og da tar det bare plass. Håper dere liker dette innelgget og gjerne gi beskjed om jeg skal ha flere type sånne innlegg.

HER KOMMER MINE FEM FAVORITTER NÅ FORTIDENMørke blå topp: Gina Tricot / Lyse blå genser: H&M / Hvit Genser: Wow / Cardigan: H&M / Thighst: Bikbok 

Denne er utrolig fin til en shorts og en cardigan! Jeg har brukt denne en del i det siste. Dere finner den på Gina Tricot.

Jeg bruker denne thightsen så ofte som jeg kan! Den har vert i favoritt boksen helt siden jeg fikk den. Dere finner den hos Bikbok.

Denne sitter kjempe fint på syns jeg, sammen med et par lyst jeans og et fint smykke så har du et perfekt dagens antrekk! Denne finner dere hos Wow.

Denne er fin med en svart bukse og et fint smykke, denne selger de enda vet jeg og anbefaler dere den! Jeg elsker den. Dere finner den på H&M.

Off, denne er en såå utrolig stor favoritt hos meg! Kunne ikke levd uten den, anbefaler denne dere så sterkt! Finner den hos H&M.

Håper dere fikk noe bra ut av dette innlegget, og viss dere liker det kan jeg godt gjøre det igjen! 


Har du noen ekstra store favoritter for tiden i klesskapet?

Klem Therese..

 

INNKJØP // AMANDA

14.03.2015, 12:27

Hei alle sammen! I går var jeg på amanda sammen med Frida og det var utrolig kjekt, jeg kjøpte en del. Ble kjempe fornøyd med tingene jeg kjøpte, vi var på Cubus, H&M og Tiger. Vi var på Mc Donalds for og spise, det er skikkelig shopping mat haha!

Vi tok bussen rett etter skolen,siden Frida skulle noe og da måtte vi gå tidelig sånn at vi ikke kom alt for seint hjem. Men jeg koste meg vertfall masse på shopping, viss dere vil se en Vlog derfor sjekk ut videofy'en min (@Theresesorenes)Suuper fin topp fra Cubus: 99.-En super søt Cupcakes natt bukse fra Cubus: 169.-


En pandagenser fra Cubus: 199.-


Garnier sminkefjerner: 59.- | Nivea Soft krem: 59.- | Fit me concealer (farge 15): 109.-Må alltid ha litt Candy fra TGR (Tiger) haha, POLO: 15.- | Kitkat: 15.-

Hva syns du om innkjøpene mine? Har du noe av dette?

Klem Therese...

INNKJØPS VIDEO

21.02.2015, 14:07

Hei alle sammen. Jeg har fått filmet inn innkjøps videoen fra Bergen, jeg har og lagt inn et klipp fra showet fra akvariumet i Bergen! Jeg syns det showet var kjempe kjekt, jeg likte sjøløvene best også. Jeg kjøpte ikke så utrolig mye, siden det ene jeg fikk var litt dyrt og det ser dere når dere ser videoen. Håper dere liker den og syns innkjøpene var fine og kanskje dere finnner noe dere og vill ha :) Hvis dere har noen spørsmål så er det bare til og spør

I dag skal jeg være sammen med Ida etter jeg og mamma, pappa, Caroline og Karoline har vert og handlet siden hun hadde bursdag på Tirsdag og da kjøpte jeg gave til hun i Bergen og den skal jeg gi henne i dag og så skal jeg kjøpe masse snop og sånt. Kommer nok et innlegg senere om det, gleder meg masse! Husk og trykk på Instillinger på videoen og sett på 1080HD på videoen, sånnd dere får bra kvalitet :)

Likte du videoen?

Klem Therese.

DR.MARTENS

12.02.2015, 17:00

Hei alle sammen. I går så var jeg med mamma, pappa og Caroline og shoppet siden begge to trengte litt nye klær og sko. Jeg kjøpte meg selvfølgelig dr.martens sko eller fikk de av verdens beste mamma og pappa. Jeg ble utrolig glad siden jeg har ønsket meg de skoene utrolig lenge og nå fikk jeg de endelig. De er veldig behagelige og gå i og utrolig tøffe på. Jeg bare elsker de og de koster ca 1400.- eller litt mer. Skulle egentlig kjøpe med for men det er ikke vits når det nærmer seg vår og sommer.

Senere i dag skal jeg være sammen med Caroline så skal vi kanskje se en film så finner vi sikkert på noe annet og. Jeg må også bli ferdig med matte leksa siden den er til fredag, og skal skrive litt om en engelsk lekse siden vi holder på med en bokmelding greie. I dag er siste dagen jeg ser Caroline før hun flytter inn, hun flytter inn på mandag og jeg gleder meg masse!

Hva syns du om skoene? Har du dr.martens sko?

Klem Therese.

♡Shopping på Amanda

16.12.2014, 22:20

Heii alle mine fantastiske lesere.  Jeg var jo på Amanda i dag for og shoppe, siden jeg skulle handle resten av jule presangene. Jeg var jo sammen med Milena, og vi koste oss skikkelig mye. Ble kjempe fornøyd med gavene. Jeg kjøpte noen få ting til meg selv, så derfor trenger jeg ikke og lage video av det. Siden det var nesten ingen ting jeg kjøpte til meg selv, bare noen ting. Så det hadde blitt en veldig kort video, derfor kommer det ikke en innkjøps video. Kan være det kommer et innlegg, det ser jeg når jeg kommer så langt.

Jeg hadde det vertfall utrolig kjekt i dag, tok dessverre ingen bilder. Siden brukte mer tid på gavene, og Milena. Ville bruke tiden så lenge jeg hadde det med hun, siden ser henne ikke så ofte. Skulle ønske vi budde nærmere hverandre, men vi har vert sammen en del den siste tiden. Jeg kjøpte gave til Mamma, Mico og Milena. Så skal mamma kjøpe den siste tingen jeg mangler til og være helt ferdig. Føler denne julen har gått utrolig fortere enn vanlig..  

Hva har du gjort i dag?

Klem Therese 


Her på dette sentere er det jeg pleier og være på :) Fint pyntet ikke sant..?

 

Amanda

11.10.2014, 19:19

Heii.

I dag har jeg vert på Amanda med Frida, vi ville egentlig at noen andre skulle være med. Men ingen kunne/eller hadde penger. Vi shoppet masse, jeg har tenkt til og ha en innkjøps video. Men jeg vet ikke når den kommer ut, her på bloggen.

 

Jeg vill ikke røpe hva jeg kjøpte, viss jeg skal ha en innkjøps video. Vi var på h&m, Cubus, Glitter, Bikbok, Wow, body shop, nille, yo berry, teknik magasinet, wanyes coffie og til slutt alle dyre butikkane :) håper du liker bildene, gjerne legg igjen en kommentar for en innkjøps video :))

Amanda

22.09.2014, 16:39

Heii.

I dag har jeg vert på amanda med Frida, Adlan og Andreas. Det var veldig kjekt. Meg og frida gikk bare rundt og shoppa klær og såg på sminke og sånt. Mens guttene bare gikk vekk haha.

 

Når meg og Frida var ferdig med og kjøpa klær og sånt så spanderte adlan og andreas frozen yoghurt på oss. De var utrolig gode! Er så glad for at frozen yoghurt har komt til amanda. Vi tok bussen hjem etter på. Og når skal jeg og frida på fotball trening :) håper dere hadde en fin dag :)

 

Klem Therese.

♥INNKJØP FRA USA

04.08.2014, 08:58

Heii.

Nå fikk jeg laget videoen, som jeg lovet. Kjøpte ganske masse i usa, ble veldig fornøyd med innkjøpene mine! håper dere liker videoen <3

Klem ThereseOutlet!

28.07.2014, 19:24

Heii.

 

I går var jeg på premium outlet! Veldig kjekk plass g shoppe på. Jeg kjøpte meg ikke så mye da.. Jeg kjøpte meg bare nye converse sko (røde ekta) elsker de allerede! Så kjøpe jeg en kjøpe kul shorts! Den er super kul. Har tenkt til og kjøpe flere sånne. Så kjøpte heg noen super søte øredobber og ringer og arm bånd ^^ i dag skal vi i en stort bandeland :) gleder meg .

Klem Therese