hits

WANTIES

08.11.2017, 20:56

REKALME

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Hello bloggen! Husker dere da jeg blogget døds mye angående Shein? Jeg har blitt hektet igjen! Jeg hadde en laaang pause fra samarbeidet deres, men nå er jeg i gang igjen og jeg elsker virkelig denne nettsiden og den har alltid vært en av favorittene mine. Shein er døds billig, men det er frakt og hvis jeg ikke husker feil så er frakten ikke så dyr. Husk når du bestiller på nettsider som er utenlandske, så burde du ikke handle over 350 kroner. De bruker 1-2 uker til å levere.

Har du handlet hos Shein før?

blogges

WEB FAVS #5

16.04.2017, 15:00

inneholder annonselenkerHER Sunspa spray selvbruning / HER bomber jacket  / HER Kanye tshirt / HER new black tights / HER Sunspa tanning hanske / HER pom keyring / HER key girlfriend jeans / HER Sunspa tanning mousse / HER beige singlet  / HER new black tshirt / HER svarte jeans / HER new black genser / HER adidas sko / HER hvite jeans 

blogges

!SALG HOS SheIn!

03.02.2017, 18:10
HER grønn oversized genser / HER beige bomull genser / HER hvit kjole / HER skjerf / HER beige kjole / HER blå-rød genser / HER svart tights / HER chockers / HER velvet rosa topp / HER svart kjole / HER grå ytterjakke / HER grå body / HER militær leggings. (#annonselenker)

Sjekk ut nettsiden til SheIn nå! De har utrolig mye bra salg nå for tiden ♥ HER, kommer dere direkte til salget.

blogges

GET READY FOR NEW YEARS EVE

29.12.2016, 18:07

reklame

Fake fur jacket / black knee shoes / Gold&black bodycon dress / Green bodycon dress / Pink velvet t-shirt  / Rosegold V dress / Pink velvet dressPink Suede Bodycon Dress / Navy blue dress velvet / Burgundy cami dress / One shoulder dress / Sexy criss cross shoes / Velvet crop top 

Tenk dere, det er snart et helt nytt år! Det betyr nye muligheter og et helt nytt år. Du kan legge alt bak deg og starte på en ny start. Du kan sette nye mål og klare nye mål. Jeg ønsker dere alle et supert nytt år! Jeg håper dere får en super nyttårsaften og koser dere mye. Jeg ønsker å dele noen favoritter fra mine to favoritt sider og flere av disse plaggene er perfekt til selve den store kvelden! Eller du kan bare unne deg selv noe ekstra fin for anledningen, anbefaler å sjekke disse ut!

blogges

X-MAS LIST ♡ SheIn

19.12.2016, 18:56

#annonselenker

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Helluu ♥ Siden det nærmer seg øyeblikk jul nå, tenkte jeg å dele noen favoritter fra SheIn med dere og jeg håper dere også får litt inspirasjon til å sjekke ut siden deres. Det er noe jeg absolutt anbefaler dere, og disse plaggene jeg har å vise dere er utrolig fine. Jeg er virkelig addicted til siden SheIn og jeg er ofte innom for å sjekke om de har noe nytt! Virkelig en bra nettside.


blogges

BLACK FRIDAY HOS SHEIN

25.11.2016, 19:59

reklame

HER rosa hoddie / HER beige genser / HER grå kjole / HER blå kjole / HER svart genser / HER rosa cropped genser

Har du shoppet noe på Black Friday idag?

blogges

HALLOWEEN SALE - SHEIN

30.10.2016, 15:13

inneholder annonselenker

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

blogges

READY FOR HALLOWEEN

15.10.2016, 14:00

samarbeid

HER, finner du t-skjorta fra Shein (75kr).HER, finner du mange flotte plagg som du kan gjøre om til et kostyme for halloween. De mye annet også, bare å lete seg litt frem. 

Jeg mottok denne døds kule t-skjorta fra Shein.com, og er klar for halloween i år. Jeg har hvert år kjøpt meg et splitters nytt kostyme, men det er jo egentlig like greit å gjøre ting ut i fra billigere ting eller ting du har hjemme. Kostymer fra leketøys butikker osv, de pleier som regel å være en del dyre. Men for eksempel denne t-skjorta fra Shein, er super tøff og ikke noe spesielt dyr og kan gjøre veldig mye ut av den.

Denne, og en ripped jeans hadde vært smashing sammen og passet fint sammen til et halloween kostyme! Det er jo egentlig bare kreativiteten som stopper deg for å finne på noe kreativt. Jeg syns heller du skal legge mer penger ned i sminken siden den gjør alt, istedenfor å legge nesten en tusenlapp på et kostyme som kommer kun til å bli brukt noen få ganger. Sminken kan du som regel bruke mange flere ganger.

Hva skal du være på halloween?

blogges

VINTERJAKKER

07.10.2016, 16:17

reklame

Heisann dere! Jeg kjenner selv at det begynner å nærme seg vinter med at det blir kaldere og kaldere ute. Jeg er selv på jakt etter ny vinterjakke, tror jeg går for en Svea jakke dette året og selvfølgelig med fake pels! Men nå ville jeg kun dele med dere at det er et stort vinterjakke salg på Junkyard.no akkurat nå, og det er jo en perfekt mulighet for å spare noen ekstra kroner. Dere sparer 200kr på alle vinterjakker !! 

HER kommer dere til kampanjen, her ser dere utrolig mange pene jakker:

 HER (Denne er det jeg skal skaffe meg i løpet av ferien) / HER / HERHER / HER / HERHER / HER / HER

Hva er din favoritt vinterjakke?

blogges

 

NEW IN: RIPPED DENIM JACEKT

14.09.2016, 18:31

samarbeid

!HER! finner dere denne ripped denim jakka.Heisann dere! Jeg mottok denne utrolig tøffe jakka fra Shein i dag morgens, og se hvor fin den er! Digger den! Denne er veldig ulik i forhold til de andre dongeri jakkene jeg har, og derfor liker jeg at denne skiller seg litt ut. Jeg er også veldig glad i ripped klær, så denne passet meg midt i blinken! Veldig fornøyd, og kvaliteten på den var overraskende bra. Jeg trodde den skulle være enda mer hard i stoffet. 

Jeg har hvert fall hatt en bra dag til nå, har både vært på skolen og vært en tur hos hudpleieren for å ta en dyprens. I løpet av høsten kommer det et innlegg angående huden min, og da får dere se litt bilder og hvilke produkter som har funket for meg. Vet veldig mange ønsker det, og skal få prøvd å gjøre det en gang i oktober/november en gang. Det er bare til å se frem til det! Ha en fin dag videre ♥

blogges

EN NETTBUTIKK SOM ER DYREVENNLIGE, OG MILJØVENNLIGE!

01.09.2016, 18:07

samarbeid med Girlcode.no

Jeg fikk tilsendt noen produkter fra Girlcode.no og vil gjerne fortelle dere litt om de! Jeg er veldig fornøyd med de to produktene jeg mottok, og denne siden er noe dere burde sjekke ut. Jeg mottok en ryggsekk, som jeg kommer til å bruk til skole og slikt. Utrolig bra plass i den, og den ser også veldig bra ut! Jeg mottok også en trenings tights, og den digger jeg. Jeg brukte den da jeg var å trenet i går på treningssenteret, og den funket fett! Satt utrolig bra på også, og veldig behagelig på.

Noe jeg syns er veldig bra med Girlcode.no er at de er veldig dyrevennlige, og miljøvennlige! Du får veldig bra samvittighet av å handle på denne siden her, for du vet at du ikke skader verken dyr, eller miljøet! Jeg er selv veldig opptatt av dyr osv. Men er ikke alltid like flink på å holde meg unna slike ting som dyre testing osv, og skulle ønske jeg var bedre på slikt. Men syns det er utrolig bra av Girlcode.no og kjempe mot dette! HER, kan dere lese mye nyttig fra siden sin blogg! 

Medmennesker: Medmenneskelighet er en grunnleggende kvalitet i vår verden, og vi bestreber å kun føre produkter produsert under forsvarlige forhold.

 

Dyrevelferd: Dyr har sjel på lik linje med oss mennesker, og vi bestreber å kun føre dyrevennlige produkter.

Miljø: Naturen er en essensiell del av livet, og vi bestreber å kun føre og å bruke miljøvennlige produkter i vår produksjonslinje.

- Girlcode.no 

Skolesekk - HER

Missfit tights - HER

Ikke minst har de mye bra produkter på siden deres som dere burde sjekke ut! Veldig fine, og greie priser som ikke tømmer lommeboken. De har mange flotte produkter. Jeg har hatt et tidligere samarbeid sammen med de. Var også veldig fornøyd da. De har mange klær for de som ønsker å skille seg litt mer ut, og de har mange nøytrale kler også. De har alt fra dødskule gensere, og til søte sokker! 

NETTSIDEN TIL GIRLCODE - HER

Har du noe fra Girlcode.no?

blogges

NY FAVORITT

17.08.2016, 18:44

samarbeidHER finner du tightsen.

Tro det eller ei, men dette er min aller første trening tights! Jeg skal faktisk begynne å trene sammen med Ida dette skoleåret, får bare håpe jeg klarer å holde det oppe. Men vi får nok motivere hverandre! Vi skal starte snart, må bare fikse litt her og der. Så derfor for å få motivasjon så måtte jeg få inn litt treningsklær, og denne var så behagelig på og kjempe tøff! Denne tightsen er fra Romwe. Den satt skikkelig bra på, og har den i størrelsen S.

Hva syns du om tightsen? Trener du?

blogges

BACK TO SCHOOL WANTIES

17.08.2016, 15:00

reklame

_________________________________________________

COLLAGE GENSERE:HER - HER - HER

TRENINGS THIGHTSER:HER - HER - HER

SPORTS BH-ER:HER - HER - HER

SKOLESEKKER:HER - HER - HER

_________________________________________________

I dag er faktisk den aller siste ferie dagen min, og derfor ønsker jeg å dele noen back to school wanties fra en av mine favoritt nettsider nemlig Shein. De har utrolig mye rabatter nå, som dere burde sjekke ut! Utrolig bra mulighet for å oppgradere garderoben til et nytt skoleår på skolebenken. Jeg må nok si at det skal bli herlig å komme inn i en ny rutine igjen, men kommer nok til å savne ferien.

Jeg har hvert fall hatt en utrolig bra sommer ferie i år, og fikk mange flotte minner denne sommeren som jeg aldri vil glemme! Nå startet jeg i 9 ende, og er allerede halvveis på ungdomsskolen. Årene bare fyker av gårde! Jeg ser mest frem til å se venner igjen, siden jeg ikke er så giret på skolen. Jeg har faktisk ikke vært med noen fra klassen hele sommeren, så det skal bli godt å møte de igjen! 

blogges 

BILLIG MOTEKLÆR FOR ALLE.

03.08.2016, 18:19

reklame

HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

/ noen wanties fra siden Tidestore.com

HER - HER - HER

Jeg har nevnt denne siden en gang tidligere for en stund siden på bloggen, men her kommer jeg igjen! Dere burde absolutt sjekke ut siden Tidestore.com for mange kjempe pene moteklær for både jenter/damer. De har også klær for menn/gutter, som så veldig bra ut! Kjempe mange pene klær for gutter også. Veldig rimelig side, som ikke tømmer lommeboka helt! Jeg gikk gjennom bikiniene deres, og wow de hadde så utrolig mange pene. Må skryte litt av de. PERFEKT for stranda! vondt å si, men ikke at det er så lenge igjen av sommeren da..

De har alt fra billige uteklær, bikinis, jeans, kjoler, sko osv. HER, finner dere mange pene uteklær, og HER finne dere mange pene kåper. Jeg fant så mye jeg godt kunne tenkt meg å hatt i klesskapet. Jeg tror virkelig de har en for hver enkelt, siden de har virkelig mange størrelser, forskjellige type klær, alle forskjellige stiler osv. (usikker på om disse klærne er små, store eller normale i størrelsen). Tror alle kunne funnet noe som både passet, og som de liker på Tidestore.com

Har du sjekket ut siden deres før?

blogges

WANTIES FROM SHEIN

27.07.2016, 17:08

reklame

HER - HER - HER

HER - HER - HERHER - HER - HER

ALT FINNER DERE HOS SHEIN.COM

NEW IN

18.07.2016, 22:29

samarbeid


HER, finner dere denne vinrøde toppen fra Romwe! Seee hvor fin den var!! HER, finner dere dette settet fra Romwe som jeg gleder meg til å bruke mye i sommer! HER, finner dere denne jakken fra Romwe :D Knall tøff jakke!

HER, finner dere denne kjempe fine toppen som jeg digger! 

Når jeg var i Sverige kom det mange pakker fra diverse, og en av de var fra selveste Romwe! Gledet meg til å komme hjem å åpne pakken fra de, for jeg gledet meg til å prøve de klærne jeg fikk til sendt denne gangen. Så og si godt fornøyd! Den siste toppen dere ser bilde av, de toppene har jeg fått dilla på! Jeg har også en i svart, men den passet dessverre ikke på.. Men ble godt fornøyd med denne! Men dere får ha en flott kveld videre, så snakkes vi mer snart! 

blogges

SUMMER CLOTHES FROM SHEIN

17.07.2016, 17:55

samarbeid

HER, finner dere denne kjempe fine jumpsuiten som dere kommer til å se mer av fremover! 

HER, finner dere denne kjempe herlige shortsen fra Shein.HER, finner dere denne kjempe søte t-skjorten!HER, finner dere denne bodyen fra Shein

Som der kanskje ser så har jeg mottatt noen nye produkter fra Shein, og er så og si klar for skikkelig sommervær nå! Min favoritt er nok jumpsuiten, som jeg gleder meg til å bruke mye nede i Spania (Reiser på lørdag). Dere vil nok se mer i fra den! Kan vel si at den ble en favoritt med en gang. Nå er jo body skikkelig på mote, og jeg syns selv det er utrolig pent! Spesielt om du har en skinny highwaist jeans sammen med bodyen. Likte veldig godt t-skjorten, og shortsen også! Som alltid faller klærne godt i smak hos meg :D

Hva syns dere?

blogges

SALG HOS ROMWE !!

29.06.2016, 23:30

reklameALT DERE SER PÅ BILDET ER PÅ SALG !! Skikkelig sommersalg hos Romwe nå, som dere burde sjekke ut!

HER lang grå kjole - HER svart tskjorte - HER hvit badedrakt - HER helt hvit jumpsuit - HER dongeri shorts - HER hvit/blomstrete jumpsuit - HER fot lenke - HER svart lang tskjorte - HER grå jumpsuit - HER gul/oransje/hvit tskjorte - HER hvit bluse - HER tskjorte - HER tskjorte - HER tskjorte+shorts.

Har du noen favoritter hos Romwe?

blogges

FAVORITTER HOS JUNKYARD

29.06.2016, 17:41

samarbeid

heisann dere! Jeg var så utrolig heldig å mottok noen produkter fra selveste Junkyard, som dere sikkert har hørt om før. Jeg er veldig glad i denne nettsiden, og de har veldig mye fint og kult. Jeg, og andre i familien min har bestilit flere ganger herfra og vi har alltid vært fornøyd. Det jeg fikk fra ble jeg veldig fornøyd med, og jeg plukket ut de fleste produktene fra et merke som heter Fila.  

Jeg har en følelse på at dette blir det store neste merke, sånn som Adidas osv. Dere må gjerne sjekke ut de produktene jeg mottok fra Junkyard.com tror de fleste av dere hadde likt de, og jeg kan si at jeg elsker det jeg mottok. Gleder meg til å reise til Sverige på fredag, og da er alt dette med i kofferten og klar til bruk HER finner dere dissen super fine flippersene til en perfekt sommer dag! Dette er sånne sko som er super fine å ta med seg til syden, eller om du bare skal en liten tur på stranda sammen med venner. Da er det utrolig digg å ha slike sko tilgjengelig.

HER finner du disse solbrillene. Det var på tide at jeg skaffet meg noen solbriller, for noen fine og skikkelige solbriller har jeg ikke hatt før. Når jeg så disse solbrillene måtte jeg bare ha de, for se på de da! Se hvor fine de er!! De passer også til alt siden de er hvite i rammen, og brun/rød i glasset. Jeg har også kjøpt meg en slik brille tråd på Bikbok så de bare så enda kulere ut!

HER finner du denne kjempe fine chrop topppen! Denne toppen er utrolig fin til helt svarte strame jeans! Den er også utrolig fin til et par med shorts, og den sitter nydelig på. Den er helt stram, og er som et skudd! 

HER finner du denne kule toppen! Denne har jeg sitt flere bloggere/youtubere har, og jeg måtte nesten bare ha den selv for se på den da! Den er så utrolig fin, og kul på samme tid. Jeg ser for meg denne sammen med et par med boyfriends jeaans, æææ! 

Hva syns du om det jeg mottok? Har du noen favoritter hos Junkyard?

blogges

SUMMER WEBFAVS

28.06.2016, 19:16

reklame

HER svart&hvit shorts - HER dongeri shorts - lang hvit kimono - HER kort hvit kimono - HER hvit jumpsuit - HER bikini hawai - HER svart&hvit bikini - HER bikini hawai - HER lys dongeri shorts - HER rød topp - HER blomstrete topp - HER vinrød jumpsuit 

Hva syns du? Fant du noen favoritter?

blogges

STYLE OFF THE SHOULDER BLOUSE

09.06.2016, 16:54

TOPP (Shein): HER - SHORTS (Shein): HER (sponset kler)Hva syns dere?

blogges <3

SUMMER VIBES

24.05.2016, 19:54

samarbeid

Kjole HER / Grå topp HER / Singlet HER / Kimono HER / T-skjorte HER / Dongeri shorts HER / Jumpsuit HER / Shorts HER

Sommeren er her snart! Vært har hvert fall vert et skikkelig sommer vær. Det er utrolig herlig å kunne ta på seg en shorts og en t-skjorte å gå ut i fin været. Det er vel nå det er på tide å legge vegg vinterklær, og de tjukke klærne hvis du ikke allerede har gjort dette. Rydd klesskapet, og organiser klesskapet ditt med dine sommer klær. Shein har mange fine sommer klær som du absolutt burde sjekke ut, og på bildet ser du noen som jeg kunne ha tenkt meg til sommeren. 

Hvor skal du i sommer? Gleder du deg til ferien? 

blogges

AUTUMN MUST HAVES

17.10.2015, 13:00

reklame

HER brun skinnjakke / HER rødvin genser / HER svart genser / HER strikkegenser / HER grå genser / HER brun genser  / HER svart skinnjakke  / HER bukse

Så du noe du også synes var fint? Alt dette er hvert fall fra Shein, og for de som lurte ja Shein har byttet navn for en god stund siden. Det er mange som spør meg om hvorfor jeg sier Shein, og ikke Sheinside. Men det er rett og slett fordi de har byttet navn. Men det er ikke så stor forskjell. 

Som kanskje dere ser så har jeg funnet ganske mange fine plagg fra Shein. Jeg har forelsket meg i disse plaggene her nå for tiden, og jeg ønsker meg alle disse åtte. Kanskje du også fant noen nye favoritter fra Shein? Gjerne kommentar dine favoritt plagg, og gjerne legg med en link. Husk det er helt trygt å bestille fra Shein.

Er dette noen innlegg dere ønsker mer av?

Klem Therese.

AUTUM WANTIES FROM SHEIN

02.10.2015, 17:03

reklame

HER militær grønn t-shirt  - HER skjerf - HER vinrød chrop top - HER grå/hvit genser - HER militær grønn t-shirt med hull på skuldre - HER hatt - HER går topp.

Heisann igjen folkens!

Det ble dessverre ingen blogging i går på grunn av at jeg måtte øve til en historie prøve til i dag. Men nå er jeg på igjen, men jeg er litt skrivesperre for tiden.. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal blogge om, og jeg føler jeg ikke har hatt så super interessante innlegg for tiden? Men fortell meg hva DU ønsker mer av.  I dag har jeg hvertfall laget en liten collage med noen høst wanties fra Shein. Jeg elsker høst farger, de er så fine! Jeg har egentlig bare lyst å kjøpe alt sammen, siden det ser så fint ut. 

Gjett hva vi har nå da!! Vi har endelig høstferie! Det var så deilig å komme hjem til høstferie i dag, skal bli godt å tilbringe mye tid med venner og familie. Det blir også mye tid til blogging og youtube. Jeg skal få prøvet å filme inn mest mulig videoer denne ferien. Det blir også kanskje noen challenger med venner? :) Noen videoer du ønsker?

Hva syns du om collagen?

Klem Therese.

PLAKATER FRA DESENIO

27.09.2015, 19:01

sponset

Heisann folkens!

I helgen mottok jeg noen super fine plakater fra siden Desenio! De gjorde liksom den siste finishen på rommet mitt, de passet utrolig godt inn på rommet mitt også. Jeg valgte noen svart/hvit plakater, siden de passet best sammen med tapeten som jeg har på rommet mitt. Jeg har lenge vært på jakt etter noen plakter eller bilder som jeg kan pynte rommet mitt med, så nå fant jeg noe endelig! Jeg kan anbefale dere å sjekke ut siden til Desenio, viss du er på jakt etter noen bilder/plakater til å pynte rommet ditt med. 

Denne siden er veldig ny i Norge, og de har mange forskjellige plakater/bilde i utrolig mange størrelser! Derfor kan du bestille noen plakater/bilder som passer perfekt til ditt rom! Disse plakaten er også ikke så dyre, de aller fleste har en veldig rimelig pris. De har utrolig bra kvalitet på bildene/plakatene også! Jeg syns de var utrolig fine. Her finner dere plakatene til Desenio.

Her finner dere Grafiske plakater // disse to bildene/plakatene her er fra nettsiden deres, fine bilder/plakater ikke sant? Den under her, har jeg faktisk på veggen min akkurat nå! Jeg elsker det bilde siden den er så fin, og "qouten" som står på den er utrolig kul. 

Disse bildene kan hjelpe deg med å sette siste finish på rommet ditt, det jeg syns også selv er at disse bildene gjør rommet ditt litt mer sånn "inspo". Jeg tenker faktisk på we heart it når jeg ser sånne bilder som dette.

 

De tre bildene her har jeg valgt å henge opp under en hylle, siden denne veggen var absolutt helt tom før og den var veldig kjedelig så valgte jeg å henge disse tre der. Nå ser alt så mye bedre ut! Jeg likte disse tre bildene også veldig godt. Gjerne fortell hva du syns om de under her.

Ikke sant denne kysse munnen var tøff?! Jeg valgte å henge denne opp over den hyllen jeg har med sminkebordet, det så skikkelig tøft ut! Jeg syns denne fikk rommet mitt til å se så mye bedre ut. Denne var min favoritt av disse bildene/plakatene.

Så var det over til det aller siste bilde, denne her får jo kanskje humøret ditt litt opp også? Siden det står "shine like a diamond". Jeg valgte å henge denne over senga, siden da er den nesten det første jeg ser om morgenen. Her finner dere Diamant plakat.

Liker du å dekorere rommet ditt med bilder og andre forskjellige ting?

Klem Therese.

Nye wanties fra Romwe (!!)

10.09.2015, 17:28

reklame

Heisann igjen folkens.

I dag spurte jeg dere rett og slett på snapchat om hva jeg skulle blogge om, siden jeg ikke kom på noe å blogge om. Dere ønsket visst flere wanties innelgg fra meg, og da tenkte jeg bare hvorfor ikke? Derfor kommer jeg til å vise dere noen wanties fra romwe denne gangen, siden sist visste jeg litt fra bikbok. Romwe er en kless nettside for dere som ikke visste det, og jeg blir altså sponset av de. De selger utrolig masse fint, og mange av klærna har utrolig bra kvalitet men ikke alt. Det er 110% trygt å bestille derfra, så det er en flott side som har rimlige priser for klær.

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Håper du fant noe du likte! Gjerne legg igjen en kommentar om hva du likte best.

Klem Therese.

MY WANTIES #3

02.06.2015, 17:17

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg tenkt å dele noen nye wanties med dere, sånn som jeg oppfattet det sist så likte dere disse innleggene utrolig godt. Jeg fikk vertfall mange gode tilbakemeldinger. Denne gangen er det fra Sheinside, siden sist gang hadde jeg Romwe og da tenke jeg å ta Sheinside. Gjerne forsett med å fortell meg viss det er noen spesielle innlegg dere liker spesielt godt! Det er godt å vite når jeg skal skrive innlegg til dere.


HER - HER - HER


HER - HER - HER


HER - HER - HER

Håper dere fant noe dere likte her ♥ husk og bli med i konkurransen min fortsatt HER.

WISHLIST // ROMWE

28.05.2015, 17:00

// Reklame

Hei dere ♥ I dag har jeg ikke vert på skolen på grunn av at jeg har vert syk i dag, så derfor var jeg hjemme fra skolen. I dag brukte jeg morgendagen på å se på klær fra Romwe. Jeg fant utrolig masse fint og ting jeg likte som jeg har settet på ønskelisten min. Denne gangen fant jeg veldig mye fint i svart og vinrødt. Romwe har utrolig masse fine og tøffe klær som jeg elsker! Gjerne fortell meg dine wanties fra Romwe i kommentarfeltet.

GJERNE FORTELL MEG OM DET FALT NOE HER I SMAK HOS DERE


HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN SOM JEG HAR, SOM DERE FINNER HER.

Klem Therese.