X-MAS LIST ♡ SheIn

 • 19.12.2016 kl. 18:56

#annonselenker

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Helluu ♥ Siden det nærmer seg øyeblikk jul nå, tenkte jeg å dele noen favoritter fra SheIn med dere og jeg håper dere også får litt inspirasjon til å sjekke ut siden deres. Det er noe jeg absolutt anbefaler dere, og disse plaggene jeg har å vise dere er utrolig fine. Jeg er virkelig addicted til siden SheIn og jeg er ofte innom for å sjekke om de har noe nytt! Virkelig en bra nettside.


blogges

BLACK FRIDAY HOS SHEIN

 • 25.11.2016 kl. 19:59

reklame

HER rosa hoddie / HER beige genser / HER grå kjole / HER blå kjole / HER svart genser / HER rosa cropped genser

Har du shoppet noe på Black Friday idag?

blogges

HALLOWEEN SALE - SHEIN

 • 30.10.2016 kl. 15:13

inneholder annonselenker

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

blogges

BACK TO SCHOOL WANTIES

 • 17.08.2016 kl. 15:00

reklame

_________________________________________________

COLLAGE GENSERE:HER - HER - HER

TRENINGS THIGHTSER:HER - HER - HER

SPORTS BH-ER:HER - HER - HER

SKOLESEKKER:HER - HER - HER

_________________________________________________

I dag er faktisk den aller siste ferie dagen min, og derfor ønsker jeg å dele noen back to school wanties fra en av mine favoritt nettsider nemlig Shein. De har utrolig mye rabatter nå, som dere burde sjekke ut! Utrolig bra mulighet for å oppgradere garderoben til et nytt skoleår på skolebenken. Jeg må nok si at det skal bli herlig å komme inn i en ny rutine igjen, men kommer nok til å savne ferien.

Jeg har hvert fall hatt en utrolig bra sommer ferie i år, og fikk mange flotte minner denne sommeren som jeg aldri vil glemme! Nå startet jeg i 9 ende, og er allerede halvveis på ungdomsskolen. Årene bare fyker av gårde! Jeg ser mest frem til å se venner igjen, siden jeg ikke er så giret på skolen. Jeg har faktisk ikke vært med noen fra klassen hele sommeren, så det skal bli godt å møte de igjen! 

blogges 

BILLIG MOTEKLÆR FOR ALLE.

 • 03.08.2016 kl. 18:19

reklame

HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

/ noen wanties fra siden Tidestore.com

HER - HER - HER

Jeg har nevnt denne siden en gang tidligere for en stund siden på bloggen, men her kommer jeg igjen! Dere burde absolutt sjekke ut siden Tidestore.com for mange kjempe pene moteklær for både jenter/damer. De har også klær for menn/gutter, som så veldig bra ut! Kjempe mange pene klær for gutter også. Veldig rimelig side, som ikke tømmer lommeboka helt! Jeg gikk gjennom bikiniene deres, og wow de hadde så utrolig mange pene. Må skryte litt av de. PERFEKT for stranda! vondt å si, men ikke at det er så lenge igjen av sommeren da..

De har alt fra billige uteklær, bikinis, jeans, kjoler, sko osv. HER, finner dere mange pene uteklær, og HER finne dere mange pene kåper. Jeg fant så mye jeg godt kunne tenkt meg å hatt i klesskapet. Jeg tror virkelig de har en for hver enkelt, siden de har virkelig mange størrelser, forskjellige type klær, alle forskjellige stiler osv. (usikker på om disse klærne er små, store eller normale i størrelsen). Tror alle kunne funnet noe som både passet, og som de liker på Tidestore.com

Har du sjekket ut siden deres før?

blogges

WANTIES FROM SHEIN

 • 27.07.2016 kl. 17:08

reklame

HER - HER - HER

HER - HER - HERHER - HER - HER

ALT FINNER DERE HOS SHEIN.COM

SALG HOS ROMWE !!

 • 29.06.2016 kl. 23:30

reklameALT DERE SER PÅ BILDET ER PÅ SALG !! Skikkelig sommersalg hos Romwe nå, som dere burde sjekke ut!

HER lang grå kjole - HER svart tskjorte - HER hvit badedrakt - HER helt hvit jumpsuit - HER dongeri shorts - HER hvit/blomstrete jumpsuit - HER fot lenke - HER svart lang tskjorte - HER grå jumpsuit - HER gul/oransje/hvit tskjorte - HER hvit bluse - HER tskjorte - HER tskjorte - HER tskjorte+shorts.

Har du noen favoritter hos Romwe?

blogges

AUTUMN MUST HAVES

 • 17.10.2015 kl. 13:00

reklame

HER brun skinnjakke / HER rødvin genser / HER svart genser / HER strikkegenser / HER grå genser / HER brun genser  / HER svart skinnjakke  / HER bukse

Så du noe du også synes var fint? Alt dette er hvert fall fra Shein, og for de som lurte ja Shein har byttet navn for en god stund siden. Det er mange som spør meg om hvorfor jeg sier Shein, og ikke Sheinside. Men det er rett og slett fordi de har byttet navn. Men det er ikke så stor forskjell. 

Som kanskje dere ser så har jeg funnet ganske mange fine plagg fra Shein. Jeg har forelsket meg i disse plaggene her nå for tiden, og jeg ønsker meg alle disse åtte. Kanskje du også fant noen nye favoritter fra Shein? Gjerne kommentar dine favoritt plagg, og gjerne legg med en link. Husk det er helt trygt å bestille fra Shein.

Er dette noen innlegg dere ønsker mer av?

Klem Therese.

AUTUM WANTIES FROM SHEIN

 • 02.10.2015 kl. 17:03

reklame

HER militær grønn t-shirt  - HER skjerf - HER vinrød chrop top - HER grå/hvit genser - HER militær grønn t-shirt med hull på skuldre - HER hatt - HER går topp.

Heisann igjen folkens!

Det ble dessverre ingen blogging i går på grunn av at jeg måtte øve til en historie prøve til i dag. Men nå er jeg på igjen, men jeg er litt skrivesperre for tiden.. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal blogge om, og jeg føler jeg ikke har hatt så super interessante innlegg for tiden? Men fortell meg hva DU ønsker mer av.  I dag har jeg hvertfall laget en liten collage med noen høst wanties fra Shein. Jeg elsker høst farger, de er så fine! Jeg har egentlig bare lyst å kjøpe alt sammen, siden det ser så fint ut. 

Gjett hva vi har nå da!! Vi har endelig høstferie! Det var så deilig å komme hjem til høstferie i dag, skal bli godt å tilbringe mye tid med venner og familie. Det blir også mye tid til blogging og youtube. Jeg skal få prøvet å filme inn mest mulig videoer denne ferien. Det blir også kanskje noen challenger med venner? :) Noen videoer du ønsker?

Hva syns du om collagen?

Klem Therese.

Nye wanties fra Romwe (!!)

 • 10.09.2015 kl. 17:28

reklame

Heisann igjen folkens.

I dag spurte jeg dere rett og slett på snapchat om hva jeg skulle blogge om, siden jeg ikke kom på noe å blogge om. Dere ønsket visst flere wanties innelgg fra meg, og da tenkte jeg bare hvorfor ikke? Derfor kommer jeg til å vise dere noen wanties fra romwe denne gangen, siden sist visste jeg litt fra bikbok. Romwe er en kless nettside for dere som ikke visste det, og jeg blir altså sponset av de. De selger utrolig masse fint, og mange av klærna har utrolig bra kvalitet men ikke alt. Det er 110% trygt å bestille derfra, så det er en flott side som har rimlige priser for klær.

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Håper du fant noe du likte! Gjerne legg igjen en kommentar om hva du likte best.

Klem Therese.

MY WANTIES #3

 • 02.06.2015 kl. 17:17

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg tenkt å dele noen nye wanties med dere, sånn som jeg oppfattet det sist så likte dere disse innleggene utrolig godt. Jeg fikk vertfall mange gode tilbakemeldinger. Denne gangen er det fra Sheinside, siden sist gang hadde jeg Romwe og da tenke jeg å ta Sheinside. Gjerne forsett med å fortell meg viss det er noen spesielle innlegg dere liker spesielt godt! Det er godt å vite når jeg skal skrive innlegg til dere.


HER - HER - HER


HER - HER - HER


HER - HER - HER

Håper dere fant noe dere likte her ♥ husk og bli med i konkurransen min fortsatt HER.

WISHLIST // ROMWE

 • 28.05.2015 kl. 17:00

// Reklame

Hei dere ♥ I dag har jeg ikke vert på skolen på grunn av at jeg har vert syk i dag, så derfor var jeg hjemme fra skolen. I dag brukte jeg morgendagen på å se på klær fra Romwe. Jeg fant utrolig masse fint og ting jeg likte som jeg har settet på ønskelisten min. Denne gangen fant jeg veldig mye fint i svart og vinrødt. Romwe har utrolig masse fine og tøffe klær som jeg elsker! Gjerne fortell meg dine wanties fra Romwe i kommentarfeltet.

GJERNE FORTELL MEG OM DET FALT NOE HER I SMAK HOS DERE


HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN SOM JEG HAR, SOM DERE FINNER HER.

Klem Therese.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits