hits

PIZZA & AILEN

29.04.2016, 17:36

sponsetHeihei dere! I dag mottok jeg disse to t-skjortene fra Shein. Utrolig fornøyd ble jeg hvert fall! Den grå crop-toppen med en ailen på var utrolig fin, og satt som et skudd på! Jeg har den i S, og den var så utrolig behagelig på. Den er nok en liten kopi av Brandy Melville sin. Denne er nok rimeligere da siden Shein heldigvis ikke er en dyr nettside! Det er det jeg elsker med den nettsiden, og det er 110% trygt å bestille derfra.


HER - finner dere denne grå toppen.Jeg fikk også denne t-skjorta som det sto "Pizza is my bae", og det er en så typisk meg quote! Jeg er jo virkelig en pizza elsker, og pizza er min bae. Denne er litt lengre enn den grå, og er litt mer en "vanlig" t-skjorte. Denne hadde også veldig behagelig stoff. Dere burde absolutt ta å sjekke den ut.


HER - finner dere denne hvite toppen.

blogges

WANTIES FROM SHEIN

27.04.2016, 17:00

samarbeidHER - HER - HERHER - HER - HERHER - HER - HER 

 

Her har dere en liten oppdatering på Shein sine kler hos meg, og dette er flere av de klærne som er høyt på min ønskeliste akkurat nå. Jeg har jo et samarbeid med Shein, og dere vet godt at jeg får ofte kler derfra og de kommer på bloggen. Jeg liker utrolig godt klærne deres, og hvis jeg ikke hadde likt de klærne jeg fikk derfra hadde jeg avsluttet samarbeidet med en gang. Jeg har faktisk hatt et samarbeid med de snart i et år! Veldig fornøyd med det meste jeg har fått derfra.

Har du noe fra Shein?

blogges

BLACK CAMI TOP

15.04.2016, 15:00

sponset

HER finner du denne toppen fra Romwe.

Heisann! Håper dere alle sammen har en like nydelig dag som dere, og at dere har det bra. Jeg fikk denne toppen fra Romwe, og dette var en skikkelig fin sommertopp. Tenk vi er ikke så langt vekke i fra sommeren, og jeg gleder meg så utrolig mye til denne sommeren det er så utrolig mye bra som skal skje denne sommeren. Jeg kan sikkert lage et eget innlegg på det.

Men som sagt fikk jeg denne chrop toppen fra Romwe, og den hadde utrolig behagelig salgs "puse" stoff på toppen. Den har sånn knyting i nakken slik som ofte bikinier har som jeg syns var utrolig tøft! Men den kan bli litt løs på ryggen hvis du ikke strammer den godt nok. 

Hva syns du?

blogges

EVERYTHING WHITE&GREY

13.04.2016, 18:15

samarbeidHER - finner du denne kåpen som jeg fikk av Romwe

Heisann folkens! Hvordan er dagen deres? Min er bra! For en god stund siden fikk jeg til sendt denne kåpen fra Romwe! Første inntrykket av den var ikke så bra helt til jeg fikk den på meg og syns den egentlig var litt pen på. Men det som ikke falt helt i smak hos meg var at den hadde små "prikker" med gull i seg, og det var ikke jeg så giret over. Men ellers satt den pent på meg, og var behagelig på! Hva syns du om den?

blogges

LONG PINK COAT

07.04.2016, 18:02

samarbeid

HER / finner dere denne jakken fra Romwe

hva syns dere?

blogges

IKKE SOM FORVENTET

31.03.2016, 19:00

Innlegg sponset av Naturigin

For noen dager siden fikk jeg tilsendt en pakke fra Naturgini med en hårfarge for å teste den ut! Ettersom dette var min aller første gang for å farge håret mitt hjemme var jeg veldig spent på resultatet.  Jeg hadde hørt veldig mye bra om hjemme fargene fra Naturigin, og ønsket å teste de ut. Naturigin er faktisk den eneste hjemme farge merket som ikke er testet på dyr, og da er selvfølgelig en fordel å bruke denne hjemme fargen!   

Mitt ble dessverre ikke som jeg ønsket, og det ble derfor alt fra blåskjær til oransje. Men heldigvis fant jeg ut av hva jeg hadde gjort galt, og skal fikse opp i det hos frisøren en gang. Jeg hadde for mørk ettervekst siden den lysner kun 2-4 hakk. Det var derfor den ble en slags oransje farge hos meg i etterveksten. Så det er veldig viktig å sjekke at du ikke har for mørk ettervekst hvis du skal farge den hjemme uten erfaring. 
Jeg har sitt flere som har fått disse hjemme fargene til å funke supert så hvis du ønsker å spare noen penger så er jo dette en fin måte å spare penger på, hvis det ikke ender opp som mitt ble! Prosessen var super enkel, og de har veldig stort farge utvalg alt fra varme til kalde farger. Før - Etter

Håret i legdene ble veldig fint syns jeg! Men etterveksten er ikke fargen sin feil men fin feil siden jeg har en veldig mørk blond ettervekst! uups.


Jeg brukte fargen 11.2 Extreme Ash Blond som er en av de lyseste og kaldeste fargene de har. Når du har på føret alt fargen i håret så venter du 30 minutter før du går i dusjen, og dusjer alt sammen ut og avslutter med din favoritt balsam. Jeg tok fargen i etterveksten min, og  i legdene.  Hvis du ønsker å farge håret ditt hjemme for å spare penger så kan Naturigin være et godt alternativ å sjekke ut! Du finner Naturigin på blandt annet Vita og Apotek 1 og prisen ligger på ca. 179kr. HER finner du produktet på nett.

Har du farget håret hjemme en gang, og hvordan ble det? Har du hørt om Naturigin før?

blogges

BLACK V CHROP TOP

30.03.2016, 16:35

sponset - av Shein.com

Litt før jeg reiste avgårde til Kristiansand så mottok jeg denne toppen fra Shein.com og denne minnet meg veldig mye om sommeren siden det er en typisk chrop top til sommeren syns jeg. Den var utrolig utrolig fin! Men dessverre var den for stor for meg, og skulle virkelig ønsket den passet siden wow så fin den var og sikkert veldig behagelig å gå med. Jeg ga den videre til min store søster siden var ganske sikker på den ville passe hun bra! 

Jeg fikk den fra Shein.com som jeg har sagt, og de har veldig mye annet fint også som dere burde absolutt sjekke ut. Jeg har blogget om de flere ganger, veldig mange ganger hehe! Dere vet godt at jeg liker den siden utrolig godt. Dere finner denne super søte chrop toppen HER.

Hva syns du om toppen? Har du noe fra Shein?


blogges

COFFEE COAT

15.03.2016, 16:46

sponset

HER - finner dere kåpa fra Romwe

Jeg tenkte å vise denne til dere i samme slenge, og dette var en kåpe som jeg fikk tilsendt av Romwe. Men denne satt heller ikke noe pent på meg må jeg si, og jeg vil nok tro det er litt finere høyere jenter. Selve kåpa er fin! Men den var stor, og jeg er så glemsk og husker ikke hvilken størrelse jeg tok den i. Men den har godt stoff, og er varm og god. hmm.. Kanskje en fin gave til noen jeg kjenner? Vi får se hva tiden bringer hehe. Men verdt å sjekke ut! Men jeg syns ikke den var noe pen på meg. Det er nok opp til din smak å behag. Hvis dere blar litt lenger ned på hvert klessplagg på Romwe så får dere se hva de andre syns om plaggene som de har kjøpt, og de har ofte med bilder. Veldig bra å sjekke ut.

Har du kjøpt noe hos Romwe før?

blogges

SPAGETTI STARP KNIT CAMI TOP

14.03.2016, 18:16

sponset

HER finner dere denne toppen fra Romwe.

Jeg fikk denne toppen fra Romwe for ikke så alt for lenge siden. Det er bare jeg som er så treig i ræva så ikke får opp macen av og til. Men hvertfall jeg fikk denne fra Romwe, og den var utrolig behagelig og myk! Men den var litt stor i stroppene og den kan liksom ikke dras inn heller. Men der går sikkert an å sy den inn elle noe lignende. Men den sitter sikkert bedre på de som har litt større bryster, og denne er i one size. 

Men den var absolutt utrolig behagelig på, og hvis den ikke hadde vært for stor i stroppene så hadde den sikkert vært enda mer i bruk. Den passer jo til absolutt det meste så det er jo en grei topp, og den er rimlig i prisen også. Dere finner den HER.

Hva syns du?

blogges

FAST HAIR STRAIGHTENER

04.03.2016, 19:31

sponset produkt

Rettebørsten finner dere HER, og den er fra CNdirect.com

okei hvor spennende er ikke dette produktet?! Jeg ble super nysgjerrig, og det er jo egentlig et genialt produkt! Det er både en rettetang og en børste i et. Jeg kan si det går fortere, men den får ikke vekk skikkelig bølgene som en vanlig tang gjør syns jeg. Men jeg syns dette funker super bra til når jeg skal på skolen, og jeg bare skal rette håret fort så funker den bra! Men hvis du ønsker det absolutt helt strek rett så anbefaler jeg heller en skikkelig rettetang! 

Helt siden disse rettebørste kom ut så måtte jeg bare få tak i en, og få testet den ut. Siden jeg var utrolig nysgjerrig på disse, og de funker faktisk. Men er ikke de beste rettetengene.

Det var heller ikke så utrolig lang leveringstid, var nok mellom 1-2uker.

Men denne var bra det var den, og det finnes bedre. Men jeg er førnøyd, og kan smile videre hehe. Jeg fikk denne fra en side som kalles CNdirect.com som jeg har tideligere lagt ut en ønskeliste fra, og dette produktet var en av de og nå fikk jeg endelig testet det ut. Det var et utrolig kjekt produkt å få testet ut! Jeg er utrolig glad for jeg fikk testet det ut, og jeg likte det. Men hvis jeg skal ha det skikkelig strek rett så strekker jeg meg heller holdt meg til en rettetang for å si det sånn. Dere finner denne rettebørsten HER husk å bestill med EU plug for at den skal passe din stikkkontakt. Anbefales og teste ut.

Har du lyst å teste ut en slik rettebørste som dette?

blogges

SPRING FAVS FROM SHEIN

02.03.2016, 15:25

samarbeid

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER

Nå er det endelig på tide med vår, og jeg venter enda på at snøen skal ta slutt! Jeg kjenner at jeg gleder meg til å ta frem chrop tops, singletter og bukser med masse hull på igjen! Shein har fått inn mye nytt til våren, og jeg har funnet mine nye favoritter derfra. Jeg har derfor laget en ønskeliste for våren fra Shein. Håper dere også finner noe dere liker, og Shein har en egen kategori på siden dere på hva som er det nye som dere brude sjekke ut! 

Hva syns du om ønske lista mi for våren? Hva likte du spesielt godt?

blogges

NEW STUFF FROM ROMWE

25.02.2016, 17:52

sponset - ærlige meninger om produktene

Jeg har allerede fått testet ut en del av disse sminkebørstene, og jeg likte de godt og de var utrolig myke! De har heller ikke håret så mye som jeg trodde de kom til å gjøre og disse likte jeg mye bedre en de jeg fikk sist av Romwe. Dere finner dette settet HER. Det var overraskende faktisk, trodde de skulle være ræva siden det ikke er noe spesielt sminkemerke på de.

Dette er mine favoritt solbriller akkurat nå, og disse fikk jeg også fra Romwe og jeg likte disse veldig godt. Kvaliteten på de var bra, og de funker helt ok det finnes liksom bedre. Men se hvor kule de er da!! De kommer til å bli brukt mye når sola kommer. HER finner dere solbrillene.

Jeg har fått helt dila på slike gensere med snøring i mellom brystene og det er skikkelig inn nå for tiden. Jeg elsket denne genseren her siden den satt skikkelig fint på men snøringen er litt for stor så det skal jeg nok fikse. Så det var egentlig bare at snøringen var litt stor som plaget meg men det skla jeg nok få fikset. Denne genseren er veldig populær hos bloggere som blir sponset av enten Romwe eller Shein. Dere finner den HER.

Jeg fikk også denne collage genseren som var utrolig myk, og deilig så denne likte jeg og fikk en tommel opp hos meg. Dere finner den HER.

Hva syns du om plaggene jeg mottok fra de?

blogges

IN LOVE WITH SHEIN

24.02.2016, 17:45

sponset - ærlige meninger

I dag mottok jeg noe fra Shein, og for å si det mildt så ble jeg pustelig helt forelsket i Shein. Denne gangen likte jeg plaggane utrolig godt, og jeg tror ikke jeg har likt noe så godt før. Disse to plaggene blir nok noen favoritter hos meg, og dere burde absolutt sjekke de ut!

Jeg er virkelig forelsket i denne kjolen, den satt utrolig fint på uten om der med bryste som dere ser litt lenger nede i innlegget der var kjolen løs siden den ikke har noe å feste seg på. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan forklare det. Men uansett syns jeg designet og kvaliteten på kjolen er utrolig bra, og den er helt utrolig nydelig og kan være super fin til speiselle anledninger. Dere finner den HER.

Den var litt for stor her på siden eller med det ene bryste, og derfor skal jeg sy den inn til meg eller en annen lur løsning siden jeg elsker kjolen.  Dette var det eneste som plaget meg med denne kjolen ellers falt den godt i smak.

Altså hvor fin er ikke denne chrop toppen her?!? Jeg digger den over hele mitt hjerte, og kan love dere at denne kommer til å være en favoritt hos meg! Jeg gleder meg hvertfall til sommeren nå for å få brukt denne mye. Dere finner denne chrop toppen akkurat HER

Hva syns du?

blogges

SLITER MED UREN HUD?

17.02.2016, 15:25

samarbeid

For noen dager siden kom jeg over en side som er kalt Dermaspa.no og det har mange produkter til huden, altså en hud pleie side. For oss jenter som holder på med sminke, og selvfølgelig de andre som ikke gjør det er det så utrolig viktig å ta vare på huden sin! Jeg sliter selv med veldig uren hud som mange av dere som leser bloggen min vet, og har en stor plage med det. Jeg kjenner også flere som sliter med akkurat dette! 

Men hos Dermaspa.no så har de mange produkter mot akkurat dette alt fra Dermaroller til Sonic rensebørste. En Sonic rensebørste vil hjelpe deg med å behandle uren hud, og bruk den to ganger om dagen sammen med en rens til din hudtype. Børsten vibrerer hele 7000 ganger i minuttet. Den har 2000 myke silikon-nupper og er laget i giftfri silikon med medisinsk standard. Vibrasjonene er kalt sonic og de vibrerer i en slik hastighet at de presser vann ned i porene og renser de i dybden. Den fjerner effektivt smuss og sminke. Dette vil etterlate huden ren, jevn og med en ny glød. Vanntett og kan brukes i dusjen. 

Favoritt-behandlingen blandt kjendiser slik som Jennifer Aniston, Cara Delevingne, Sienna Miller og flere er Dermarulling er en effektiv behandling som kjendisene bruker før de skal vise seg på den røde løperen for å ha en bra hud. Dermarulle på 1mm er den beste nålstørrelsen for å redusere arr i ansiktet. Å bruke dermarulle på huden har vist seg å stimulere hudens collagen opp til 1000% og hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en eneste behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen. Det er anbefalt en behandling hver 14. dag, og best kombinert med et økologisk serum. 

Dere finner flere produkter hos Dermaspa.no for alle slags hudtyper og jeg kan anbefale dere å sjekke ut siden deres, og kanskje teste ut noen produkter som du syns er spennende! Gjerne del noen ting i kommentarfeltet som du har lyst å teste ut i fra Dermaspa.no sin side.

Har du tenkt å teste ut noe fra Dermaspa? Har du testetut noe der i fra?

blogges

FAVS FROM CNDIRECT

08.02.2016, 18:30

samarbeid


HER finner dere lommeboka / HER finner dere sminke kostene / HER finner dere dekselet / HER finner dere hårbørste rettetangen  / HER finner dere sminke organiserer / HER finner dere kamra linse til mobilen  / HER enda et sett med sminkekoster / HER finner dere headsett  / HER finner dere en veske

Heisann dere, for noen dager siden oppdaget jeg nettsiden CNdirect.com og de hadde mye kult! Denne siden falt godt i smak hos meg siden jeg liker veldig godt Ebay og denne var sånn Ebay ish. På CNdirect.com var det utrolig billig, og noe av det har frakt men ikke alt. Det er jo bra. Jeg fant mange favoritter hos de, og mange ting der som jeg brenner i lommene av å få testet ut. Men jeg lagde derfor et wishlist bilde til dere fra CNdirect.com og direktelinker under så dere finner kjapt fem til tingene. 

enjoy shopping ♥

blogges

RAWR

01.02.2016, 18:46

Samarbeid

HER finner dere genseren.

HER finn dere buksen.

For nesten en uke siden fikk jeg en pakke fra Shein nok en gang, og mottok to tøffe plagg! Jeg likte genseren utrolig godt borsett fra at den var veldig tynn. Men buksen var litt stor i livet men det kan alltids fikses. Jeg må bare si at stoffet på Shein sine bukser er så deilige! Det er som stoffet inne i en hettegenser, og hvor digg er ikke det? Jeg syns bare størrelsene i buksene til shein er litt merkelige. Men ellers var den fin, og genseren falt i smak borsett fra den kunne vært litt tykkere.

Hva syns du?

blogges

AISLESTYLE DRESSES

29.01.2016, 15:28

samarbeid

 

HER - HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER (bilder fra Brudepike kjolene deres)

Jeg kom over en side som heter Aislestyle og de hadde så utrolig mye fint! Alt fra brudekjoler, brudepike kjoler og ballkjoler og mye mer! Jeg falt for mange av kjolene, og de var egentlig bare døds fine. Jeg har jo aldri bestilt noe derfra og aner ikke hvordan kvaliteten er men den så veldig bra ut fra det jeg leste litt rundt og så videre. De hadde utrolig mange fine brudepike kjoler, og det er det jeg har å vise dere i dag! 

Jeg syns kjolene deres var utrolig fine, og når jeg så alle de utrolig fine brudepike kjolene så bare kom den lille drømmen om å være en brudepike en gang i en rosa brudepike kjole! haha. Jeg tror nok en hver av dere hadde funnet deres perfekte brudepike kjole hos Aislestyle eller en annen kjole til en annen anledning. De har så utrolig mye ut valg så det er nok en kjole til hver smak. 

De hadde også fine størrelser på kjolene sånn som det så ut hvert fall, og prisene er helt sånn ok. Siden prisene er så pass så må det nok være god kvalitet tenker jeg! Men slike kjoler er nå ikke de billigeste til normalt sett så det er jo ikke gale. Jeg sikler nå etter en kjole fra Aislestyle

Hva syns du om kjolene på bilde, og hva syns du om siden Aislestyle ?

blogges ♥

EMOJI POWER

24.01.2016, 19:47

Samarbeid

I starten av helga så mottok jeg noe fra Girlcode.no og det var en emoji genser som egentlig bare var super søt! Jeg digget den, og siden deres har utrolig mye søtt og tøft! Jeg syns klærne til Girlcode er spesielle og perfekte klær til jenter som ønsker å skille seg ut! De er helt spesielle, og jeg har aldri sett slike klær sånn som de har noen andre steder. Jeg syns siden deres er unik, og det er egentlig alt du finner på denne siden! 

Jeg ble utrolig fornøyd med denne genseren, og den var skikkelig "jentene" sånn som jeg liker det! Den var utrolig god i stoffet også, behagelig var den på også. Dere finner den HER, og den er i one size. Jeg syns størrelsen var også ganske ok, ikke for stor og ikke for liten.

Det som jeg er også er utrolig fornøyd med når det kommer til Girlcode er det er utrolig obs på dette med dyrevern, miljø og medmennesker og det bryr jeg meg om. Det er jo utrolig bra! At siden viser det ser jeg utrolig positivt på.

Hva syns dere? Har du noe fra Girlcode?

blogges

IN LOVE WITH ROMWE

22.01.2016, 21:00

samarbeid

HER - finner dere min favoritt collage genser at the moment.

HER - finner dere denne fine andre collage genseren i svart/grå.

HER - finner dere denne super fine toppen som jeg falt in love med.

HER - finner dere denna buksa.

Jeg mottok en pakke fra Romwe nok en gang, og denne gangen fikk jeg mye fint. Jeg likte absolutt alt uten om buksa siden den var overraskende stor i livet, og den sitter ikke noe stramt på meg og jeg hater virkelig løse bukser hvis det ikke er poenget. Jeg digget det to collage gensere jeg mottok. Den vinrøde har jeg på meg nå, hadde den på skolen og jeg eeeelsker den. Jeg likte også den blomster toppen jeg mottok fra Romwe den var så fin, og en typisk vår/sommer topp.

Hva syns du?

blogges

QUEEN

10.01.2016, 19:44

/ samarbeid


HER / finner dere dette utrolig kule settet ♥

HER / finner dere denne dressjakka

Jeg fikk til sendt noen nye klær fra Shein, og jeg gledet meg mye til denne pakken. Jeg har hatt plaggene noen dager nå, og har fått brukt alt. Jeg fikk et sett som minnet meg litt om adidas sine klær, og det var utrolig behagelig! Det er en krone på genseren, og dette settet finnes i flere farger! Jeg fikk også en slags dressjakke som jeg ikke ble fult så fornøyd med siden den var litt kort på armene, men ellers var den veldig fin. Jeg brukte det røde settet på skolen på fredag før helgen og det var så behagelig å gå i!♥ Det anbefales.

Blogges

NEW IN FROM ROMWE

06.01.2016, 17:14

/ samarbeid

HER finner dere verdens deiligste jakke!

HER finner dere denne søte genseren, perfekt nå til vinteren!

HER finner dere dette deilige stettet!

HER finner dere min favoritt jakke nå for tiden! :D

Jeg fikk noen nye plagg fra Romwe nok en gang, og jeg har fått noen nye favoritt plagg! Den lignende kåpa jeg fikk var utrolig, og det er min nye favoritt jakke. Jeg har brukt de mye allerede, og de kommer til å bli en del brukt. Disse plaggene hadde bra kvalitet, og de var utrolig fine og god pris på de! Jeg kan anbefale de til dere alle. Det er fri frakt tror jeg, siden jeg er usikker på dette så er det bare til å ta en skikk på nett siden deres! :D HER finner dere nettsiden deres, og enjoy shoppingen girls!

Hva syns deres?

blogges

BLACK & WHITE

27.12.2015, 20:00

SPONSET

HER / finner dere denne super tøffe t-shorta

HER / finner dere denne genseren som jeg likte utrolig godt!

Det var for noen dager siden jeg fikk to plagg fra Shein, og jeg veldig fornøyd. Jeg har både brukt genseren, og t-shorta flere ganger! Jeg skal få prøvet å presset de inn i et outfit innlegg siden jeg har vært dårlig på å poste forskjellige outfiter for tiden. Jeg har alltid vært fornøyd med genserne jeg har fått herfra! De pleier som regel å være av bra kvalitet og veldig behagelige i stoffet. Dere må gjerne sjekke ut siden dere HER. Jeg tror frakten til Shein er gratis, men siden jeg er usikker på dette så er det bare til å sende de enten en mail eller lete litt på siden deres.

Hva syns dere?

blogges

WISHLIST - ROMWE

21.12.2015, 19:00

SAMARBEIDHER / HER / HER

HER / HER / HER


HER / HER / HER

Nå er det faktisk bare tre dager igjen til jule stjerna skinner, og jula ringer endelig inn! I dag tenkte jeg å poste et ønske liste innlegg i samarbeid med Romwe. De har utrolig mange fine klesplagg som er vert å sjekke ut! Jeg kunne godt tenkt meg noen plagg derfra i julegave, det hadde ikke slått feil hos meg. De har veldig mye fint, som kan passe fint i julegave til en venninne eller noen andre du kjenner! Det er gratis frakt tror jeg, og det er rimelige priser på så og si alle plaggene deres. Så her er det bare å handle i vei jenter, og ha det kjekt! 

blogges

FANCY FANCY

16.12.2015, 16:29

samarbeid


HER finner dere buksene / HER finner dere kjolen / HER finner dere genseren

Når jeg hadde kommet hjem fra Bergen så lå det en pakke og ventet på meg her hjemme, og det var en pakke fra Romwe! Jeg ble veldig fornøyd med genseren og kjolen jeg fikk, men jeg ble ikke så fornøyd med buksen. Jeg likte veldig godt genseren siden den var veldig behagelig og den fikk meg i litt sånn vinter humør siden mønsteret minnet meg litt om jul/vinter hehe! Jeg vet ikke helt hvorfor. 

Den kjolen som jeg fikk var også ganske pen, og kan bruke den til mange forskjellige ting. Det er nå ikke så ofte jeg bruker kjole på fritiden men den kan brukes til det og. Den var veldig enkel, og fin samtidig. Jeg fikk ikke buksen til å falle helt i smak så den kommer ikke til å bli brukt her hos meg. Den hadde bra kvalitet, men selve buksen var ikke helt min stil! Det kan jo være noen andre her liker den litt bedre enn jeg  gjorde.

blogges 

 

FASHION FOR YOUR PHONE

13.12.2015, 15:00

SAMARBEID

heisann!

Dere har sikkert hørt om ordet Caseapp før? Det er en fantastisk nettside som jeg digger, du kan lage ditt eget iphone deksler! Du kan designe ditt helt eget iphone deksel, og det er jo super kult! Jeg sliter alltid med å finne deksler siden er ikke så mange butikker som har fine iphone 6 deksler og derfor lager jeg mine egne her! Jeg har bestilt meg mitt eget hos Caseapp.no og jeg kan ikke vente med å få det i posten, og ta det på min lille. Det kommer nok til å komme et innlegg når jeg har fått dekselet, og jeg er skikkelig spent på deksel!

Jeg tipser virkelig dette til dere om å gi dette i julegave til noen du er glad i! Du kan gjøre dekselet ekstra spesielt på denne måten. Det er jo en super fin julegave! Jeg tror også den personen du hadde gitt det til hadde blitt utrolig glad!

Viss dere ønsker å bestille og lage deres helt eget iphone deksel så har jeg en rabattkode til dere: THERESESO20 og den gir dere 20% på Caseapp.no!

blogges

NEW IN FROM SHEIN

02.12.2015, 20:35

sponsetHER finner dere verdens fineste collage genser / HER finner dere jakken

Heihei alle sammen! For to tre dager siden fikk jeg to nye plass fra Shein, og jeg ble fornøyd med den ene tingen og den "skinnjakka" ble jeg ikke fornøyd med. Men den vin røde genseren var elsk! Det som stod på den var også kanskje fin quote om jeg kan si det. Jeg elsker også vin rød så passet meg perfekt. Det er sånn hver gang jeg ser noe vid rød så sier jeg alltid "omg omg, Therese dør vin rød i sikte" så der finner dere meg. Det som var med jakken er at du kjenner med en gang at skinnet er fake, og den har ikke noe bra kvalitet. Jeg ble veldig skuffet, men designet på den var utrolig fint! Det var bare kvaliteten som plaget. Men den vin røde genseren! folkens noe verdt å ønske seg til jul hehe. Men jeg kan fortsatt anbefale dere ting fra Shein, de fleste plaggene der fra er helt utrolige og billige! Dere får mange gode kjøp der.

blogges

 

NEW IN FROM ROMWE

29.11.2015, 15:00

SPONSET

HER finner dere dette utrolig behagelige og søte settet! Jeg falt for dette med en gang jeg så bilde av det.

HER finner dere denne super fine jakken! HER finner dere verdens fineste topp fra Romwe.

Likte du dette jeg fikk fra Romwe denne gangen også? Jeg ble utrolig fornøyd, og jeg har jo laget en vlog i helgen og der sier jeg også at jeg er faktisk utrolig imponert fortiden av de pakkene jeg mottar derfra! Jeg har fått så mye bra i det siste, og jeg blir bare mer og mer fornøyd. Denne gangen fikk jeg tre utrolig gode og fine plagg. Dere må gjerne ta dere søndags dagen til å slappe av å sjekke ut noen klesplagg fra Romwe, og hvem vet kanskje du finner dine drømme plagg?

blogges 

AUTUMN IS HERE

08.11.2015, 14:14

SPONSET

HER kommer dere til denne genseren.

HER kommer dere til denne genseren.

HER kommer dere til denne genseren.

wii, på fredag fikk jeg enda en pakke fra Shein. Jeg fikk noen super fine plagg fra de denne gangen også! Den ene genseren som er på det siste bildet er jeg helt forelsket i, den er så utrolig fin og ikke minst at den sitter som et skudd. De to andre gensere er også utrolig fine, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det er godt med noen varme gensere med lange armer nå som det er ganske kaldt ute! Jeg syns også disse genserne passet godt for høsten, og nå når vinteren nærmer seg. Husk det er trygt å bestille fra Shein, og det er ?gratis frakt?. 

Gjerne fortell i kommentarfeltet om hva du syns om plaggene.

blogges. 

NEW CLOTHES FROM ROMWE

05.11.2015, 16:10

HER / finner dere denne super fine genseren med turtelneck.

HER / finner dere verdens deiligste bukse!

HER / finner dere denne super stilige genseren fra Romwe.

HER / finner dere min favoirtt kjole akkurat nå! Denne er nydelig.

Dette var det nye jeg fikk fra Romwe for denne gang, og jeg har brukt alle plaggene så mye! Kjolen jeg fikk var til å dø for, og den grønne genseren er helt fantastisk, og den gråe med turtelneck er nydelig og joggebuksen er sååå behagelig på! Jeg er utrolig fornøyd, at det stråler glede av meg! hehe. Jeg kan anbefale dere alt dette på det sterkeste. Det er absolutt trygt å bestille fra Romwe, og det er gratis frakt til Norge for dere som lurte på det. Så trykk HER for å kommer til Romwe.

HA EN FIIIIN DAG ALLE SAMMEN! 

blogges.

Nytt fra Shein (!!!)

14.10.2015, 15:21

sposnet

HER, finner min all time genser nå for tiden! Denne elsker jeg så mye etter jeg fikk den fra Shein.

HER, finner dere dette skjerfet.

HER, finner dere denne tøffe jakken!! :)

Såå.. Hva syns du om plaggene denne gangen? Jeg ble godt fornøyd alle plaggene hadde overraskende bra kvalitet, hvertfall genseren og jakken! Kan skryte litt. Den genseren som dere ser lenger oppe, det er min all time favorite nå. Jeg elsker den, og den er så behagelig og ha på. Det som gjør den tøff er at den er løs på sidene.

Jakken er jeg også utrolig fornøyd med, men jeg har ikke fått brukt den så masse til nå. Men jeg liker den også utrolig godt, den er veldig fin til jeans må jeg si. Skjerfet er også ganske fint, men jeg trodde stoffet skulle være annerledes... Så er ikke helt fornøyd med det, men kommer sikkert til å bruke det en gang. Veldig fint hvertfall.

Ja, det er 110% trygt å bestille hos Shein. Mange som spør meg om dette siden de har planer om å handle der. Det er en veldig trygg og bra side. Noen av klærne er bra kvalitet, og noen en ikke så fult så bra. Du må egentlig bare satse når du handler på nett.

Klem Therese.

NEW IN FROM ROMWE

11.10.2015, 15:58

sponset

HER, finner dere denne nydelige kjolen!

HER, finner dere denne søte kosebuksen fra Romwe.

HER, finner dere den grå t-skjorten.

HER, finner dere denne tøff genseren!

 hallo!

På fredag fikk jeg noen nye klær fra Romwe, og jeg ble sånn passe fornøyd med plaggene. Den enste jeg ikke ble så begeistret for var den grå t-skjorten siden den var litt stor for meg. Men jeg bruker den til pyjamas faktisk! Det funker den bra til. Jeg fikk også en veldig behagelig genser som dere ser, og den falt godt i smak! Den kan jeg anbefale til dere. Den kjoler som dere ser på det første bildet, eeeelsker jeg! Den var utrolig nydelig. Jeg fikk også en kosebukse, som var herlig på.

Hva syns du om plaggene?

Klem Therese.

MAYBEAUTY ANSIKTMASKE

09.10.2015, 13:16

sponset

BESTILL MASKEN HER OG FÅ 30% PÅ DEN,

heisann igjen folkens.

I går kveld hadde jeg besøk av min gode venninne Madelen, og når hun var hos meg så tok vi på oss ansiktmasken fra MayBeauty - The incredible face mask. Jeg har testet ut denne før flere ganger, og den er veldig god. Jeg liker masken veldig godt til nå hvertfall. Jeg har også hørt fra andre at de liker den veldig godt. Masken har blitt veldig populær på grunn av alle de gode resultatene deres kunder får. Masken: Forebygger acne, fjerner hudormer, heiser bort død hud og urenheter fra din hud og den gir deg veldig ren og strålende hud! 

Når masken kommer dypt inn i huden for å nå alle forurensninger kan det gjøre litt vondt når du tar den de første gangene. Dette er normalt og ingenting å bekymre seg for. MayBeauty har gratis frakt verden over! Viss du ønsker å teste ut denne supre ansikt masken her så trykk HER for å bestille den, du får 30% på masken. Om du kjøper denne masken så får du også med en påføring kost. Men husk! Ikke få det på bryne eller vippene, denne masken fjerner også hår så du må være forsiktig rundt disse partiene.

Har du testet ut ansiktmasken The incredible face mask?

Klem Therese.

FINALLY IT´S FRIDAY

25.09.2015, 16:00

/ sponset klær

Heisann dere.

I dag er det helg! Woho, så utrolig kjekt med helg nok en gang. Det er alltid kjekt med helg etter en lang skole uke! Da kan du koble helt vekk fra skolen og det er så deilig! I går kveld fikk jeg noen super fine plagg fra Shein. Helt siden i går kveld har jeg glist, haha! Jeg ble utrolig fornøyd med de plaggene jeg fikk fra de denne gangen.

De var utrolig fine alle sammen og denne gangen hadde alle utrolig bra kvalitet! Jeg ble faktisk veldig overrasket over denne pakken. Men jeg ble samtidig veldig fornøyd også. Alle disse plaggene kommer jeg til å få bruk for masse videre i høst. Dere skjønner godt at jeg er fornøyd, når dere leser videre i innlegget.

Viss du handler hos Shein, så får du fine klær for billige penger! Det er også 100% trygt å bestille hos de, så Shein er absolutt en side dere bør sjekke ut! Kanskje du finner noen fine klær til høsten?

Topp - Wow? ikke sant. Denne var så utrolig fin og den falt i smak hos meg med en gang. Jeg har gledet meg sånn til å få bruke denne toppen her! Den satt super fint på og den var samtidig veldig behagelig å ha på seg. Denne kan jeg anbefale til de fleste va dere! HER, finner dere den.

Skjorte - Skjorter er egentlig ikke min ting, men denne var utrolig tøff og fin på samtidig! Jeg likte denne utrolig godt og har ingenting negativt å si om denne. Det er en av de få skjortene jeg faktisk har blitt fornøyd med! Gjerne fortell meg hva du syns om denne. Jeg syns hvertfall den var veldig tøff på! HER, finner dere den.

Cardigan - Denne var så fin på! Denne likte jeg også super godt! (haha). Jeg er positivt overrasket over denne faktisk! Den er lett og fin på, og kan brukes til både hverdag og andre anledninger. Jeg digger også mønsteret på selve ermene. Jeg er veldig glad i sånt lignende mønster på klær, syns det er så tøft! HER, finner dere den.

Hva syns du om plaggene jeg fikk denne gangen?

Klem Therese.

New in from romwe (!!)

20.09.2015, 17:46

sponset

Heisann igjen folkens.

Jeg fikk en pakke fra Romwe på fredag, denne kom utrolig kjapt syns jeg! Jeg ble nok så fornøyd med denne pakken også. For de som ikke vet hva Romwe er for noe, så er det en super fin klessnettside som jeg anbefaler dere alle til å sjekke ut! De har masse bra, og alle klærne deres har rimlige priser. Noen av klærne er av bra kvalitet, mens noen er ikke av så bra kvalitet. Men de fleste er av god kvalitet. Det er også kjapp leveringstid syns hevrtfall jeg! Jeg er usikker på frakt, så det må dere nesten sjekke opp i selv. Romwe er ikke en norsk nettside, så derfor tar det ca 1-2uker før du får pakken i posten. Dere finner nettsiden HER.

Genseren - Denne ble jeg veldig glad i med en gang, sidne den var veldig fin! Den satt også ganske fint på, og den var ganske chill. Jeg elsker den rett og slett, denne genseren var skikkelig meg. Jeg kan anbefale den videre til dere. Den har også en ganske rimlig pris. HER, finner dere den.

Joggebuksen - DENNE VAR FANTASTISK! Denne hadde utrolig tøft design, og ikke minst stoffet var utrolig behagelig. Jeg har faktisk brukt den et par ganger allerede, og den har falt godt i smak hos meg. Denne kan jeg også anbefale til dere på det sterkeste. HER, finner dere den.

Boyfriend Jeans - Denne falt ikke så godt i smak hos meg, den var ikke helt meg. Alle har jo forskjellig smak, så kan godt være at noen av dere liker denne bedre enn meg. Den satt ikke så pent på meg heller, så det er også en av grunnene til at jeg ikke likte den så utrolig godt. HER, finner dere den.

Hva syns du plaggene jeg fikk denne gangen?

Klem Therese.

Nye klær fra Romwe (!!)

16.09.2015, 17:00

/ sponset

Hallo.

Har dere hatt en fin onsdag til nå eller? Det har hvertfall jeg. For noen dager siden fikk jeg også noe nytt fra romwe, jeg ble så stor fornøyd at jeg bare har gått rundt å glist. Det var nesten som julaften. (haha) Jeg kommer til å bruke de tingene jeg fikk veldig mye. Nå har jeg allerede testet ut alt og jeg kunne nesten ikke vært mer fornøyd. Denne pakken er jeg mest "imponert" over til nå, Romwe har mange fantastiske produkt og noen som ikke er fullt så bra. Men det har vel alle sider? Det er alltid noe som man ikke liker.

HER finner dere denne utrolig fine jakka! HER finner denne nydelige hvite buksen

Jakka: Jeg er så fornøyd med denne her at jeg nesten har bare lyst å skrike ut at jeg elsker den over alt på jord. Den har et fantastisk stoff som jeg bare har lyst å pakke meg inn. Jeg har faktisk ingen ting negativt å si om denne her. ANBEFALES på det høyeste.

Bukse: Når jeg først fikk denne her, så tenkte jeg bare "what?" den er jo utrolig stygg, men når jeg prøvde den på så var den jo helt himmelsk. Den satt helt fantastisk på og stoffet er ikke å klage på allikevel! Det eneste som plager meg er at den er litt gjennomsiktig på rumpa ellers er jeg veldig fornøyd. 

HER finner dere disse sminke kostene.

Sminkekostene: Ja, jeg har fått testet de ut og de funker bra. De spiser hvertfall ikke opp produktet. De hårer litt da og det er et litt minus, men de kan brukes. Jeg er fornøyd med de, og "hallo de er rosa folkens"! Se på den fargen, jeg elsker den!

Hva syns du om de jeg fikk fra de denne gangen? Kunne du tenkt et innlegg der jeg viser mine romwe favoritter?

Klem Therese.

Nytt fra shein (!!!)

14.09.2015, 18:14

/sponset

Heisann!

I dag fikk jeg enda en pakke fra Shein, den pakken jeg fikk denne gangen fikk jeg noe super kult! Jeg fikk en super tøff "Boyfriend jeans" bukse, de buksene er utrolig tøffe og jeg digger de. Jeg gleder meg utrolig mye til å få teste den ut mer, jeg syns hvertfall den er helt fantastisk til nå. Den sitter fint på, uten om at den er litt stor rundt hoftene med det funker med et belte til.

Jeg fikk også en veldig tøff topp, som jeg likte veldig godt. Den er litt åpen på sidene av toppen, men det ikke før mye. Den er egentlig veldig enkel, så du kan bruke den til veldig mange forskjellige antrekk! Det er jo fint. Jeg ble stoor fornøyd med denne pakken, og kan anbefale disse plaggene videre. De har rimlige priser, og bra stoff og kvalitet! Det er trygt å bestille derfra, og de har veldig kjapp levering syns hvertfall jeg.

HER, finner dere denne super tøffe buksen! Jeg har forelsket meg i denne, med en gang jeg åpnet pakken så sa jeg WOW til denne bukse.

HER, finner dere denne super tøffe toppen! Kul ikke sant?

Hva syns dere om disse plaggene? kunne du tenkt deg disse?

Klem Therese.

Store rabatter finner du hos Cuponation!

05.09.2015, 16:00

Hei igjen folkens!

Skolen er jo allerede godt i gang, og vi har godt en del uker på skolen allerede. Nå som skolen er i gang, så er det jo alltid noe nytt som man trenger og ønsker. Noen av dere går jo kanskje på ungdomsskolen, da er det jo alltid godt med nye ting til for eksempel data, mobil og nettbrett. Hvertfall jeg som går på ungdomsskolen har lov å ha med mobil og så videre på skolen. Jeg er ikke akkurat verdens flinkeste til å beskytte telefonen siden jeg elsker å gå uten deksel siden jeg syns fargen på selve telefonen er så fin.. Jeg bør bli flinkere til å gå med deksler og så videre på telefonen. Jeg er utrolig flink til å beskytte ipaden da! Ikke at den er så mye i bruk hos meg. Jeg har mer dilla på telefonen.

Men jeg har oppdaget to nettside for noen dager siden nemlig Cuponation og MyTrendyPhone! Hos Cuponation finner du utrolig mange rabatter til utrolig mange nettsider. Jeg anbefaler dere på det høyeste at dere sjekker dette ut. MyTrendyPhone er en nettside som selger forskjellige tilbehør til mobil, nettbrett og pc. Under her ser du en collage av mine favoritter fra MyTrendyPhone, kanskje du også finner noe du liker. På MyTrendyPhone sin side finnes det tilbehør for både gutter og jenter og alle aldre! 

HER tastaturet / HER ipad 4 dekselet / HER finner du rosa enkelt deksel  / HER rosa deksel med diamant / HER hvit deksel / HER laderen.

Ønsker du å spare litt ekstra når du handler på nett? Klikk deg inn på Cuponation.no for å finne ekstra store rabatter. Ved å holde deg oppdatert på tilbud og rabattkoder så sparer du utrolig masse på å handle på nett. Ved å melde deg på nyhetsbrevet til MyTrendyPhone HER så får du mail om, konkurranser, informasjon, få tips om mobilen din og mye mer! Er dette noe du er interessert i? Viss MyTrendyPhone ikke er noe for deg så har Cuponation mange tilbud og rabattkoder for utrolig mange andre sider også! Vært å sjekke ut.

Håper du finner noe du liker! Ha en fin dag alle sammen ♥

Klem Therese.

Nytt fra Romwe

04.09.2015, 16:17

/ sponset

Heisann igjen folkens!

I går kveld fikk jeg enda en ny pakke fra romwe. Jeg hadde overhode ikke forventet å få pakken så fort. Det tok jo bare en lite uke. Jeg ble utrolig glad for alt jeg fikk fra de denne gangen også. Jeg fikk to topper og en cardigan. Jeg likte ikke den ene toppen så fult så mye, siden den var ikke helt "meg". Men bortsett fra det så elsker jeg de to andre. Men andre ord er jeg veldig fornøyd. Jeg har kanskje sagt dette før, men viss du vurderer å bestille noe fra Romwe og lurer på om det er trygt å bestille, så JA! Det er 110% trygt å bestille fra denne nettsiden. De har utrolig mange fine klessplagg, så viss du enda ikke har sjekket romwe ut så anbefaler jeg deg.


HER finner dere denne super søte toppen! Denne forelsket jeg meg helt i, og jeg brukte den på skolen i dag! Den er så utrolig behagelig å ha på. Denne kan jeg anbefale til hver og en av dere å sjekke ut. Den er en stor favoritt hos meg!

wii, jeg er så fornøyd med denne også! Den er så utroooooolig behagelig å ha på, nå blir det jo kaldere ute også så da er den perfekt og ha på seg. Fargen er også så utrolig nydelig, og passer så bra til vinteren! HER finner dere den.

HER finner dere denne toppen. Jeg er ikke så utrolig fornøyd med denne siden den er ikke helt meg. Men kanskje jeg kommer til å bruke den, vi får egentlig bare se. Kanskje dere pustelig ser den i et outfit innlegg! Den var utrolig behagelig og ha på, men jeg litke ikke selve toppen på meg. Men kanskje den er noe for deg?

Håper du likte innlegget! Ha en fin fredag alle sammen.

Klem Therese.

Nytt fra Shein

27.08.2015, 17:09

sponset klær


HER - finner dere leopard kjolen, som jeg fikk fra Shein i dag!


HER -finner dere denne super fine cardigan.

Heisann dere.

I dag mottok jeg nok en pakke fra Shein, super kjekt å få en pakke fra de nok en gang. Denne gangen fikk jeg en cardigan/jakke fra de som var grå, den var litt for stor for meg.. Men jeg kan nok vokse meg inn i den. (?) Jeg syns hvertfall den var utrolig pen! Den var også veldig behagelig på, og fargen var også veldig fin og basic. Denne likte jeg utrolig godt, uten om at den er litt for stor.

Jeg fikk også en lignende kjole, jeg har faktisk en lik bare den har et annet design på. Jeg har en fra Wow, og jeg digger disse kjolene utrolig mye! Derfor måtte jeg bare ha meg noen flere, jeg har faktisk forelsket meg i disse kjolene fortiden.  Ikke sant de er tøffe på? Det syns hvertfall jeg. Denne jeg fikk fra Shein er også utrolig tøff! Jeg digger jo leopard mønster på klær, så denne passet meg perfekt. Jeg ble utrolig fornøyd. Det er ingen ting å klage på her. Denne kan jeg si på handa på hjerte å si at jeg elsker. (hehe)

Kunne du tenkt deg noen av disse plaggene? Hva syns du om de?

Klem Therese.

Ny almankk

26.08.2015, 16:18

sponset almankk

Heisann igjen folkens.

I dag har jeg hatt en veldig rolig dag, jeg har redigert litt på en video, som kommer på Lørdag! Jeg har også filmet inn noen videoer til neste uke. Jeg skulle egentlig poste et 3 outfits for school i dag, men selvfølgelig begynner det å hølje ned regn da jeg er på vei ut dørene.. typsik. Jeg får nok ta det en dag det er penere vær, regn er virkelig et mareritt for en blogger! Da må du liksom holde deg innedørs med bilder, det er alltid best ute syns hvertfall jeg!

Men gjett hva jeg fikk i posten i dag da, jeg fikk almanakken min! Jeg har enda ikke skrevet på bloggen her hvem som vant konkurransen min, og det var en jente som heter Elise. Jeg gjorde det offiselt på instagram, med en gang vinneren var kåret. Jeg ble utrolig fornøyd med min almankk, så viss du er usikker på om du skal kjøpe eller ikke så anbefaler jeg deg. De hjelper deg utrolig mye til å passe på for eksempel når en prøve er, kanskje om lesker osv. PERFEKT FOR SKOLEN/JOBB. Jeg skriver også hva jeg skal blogge om de forskjellige dagene, for å kunne spare litt tid. 

Jeg tror jeg kommer til å få bruk for min almankk en god del videre i år. Noe som jeg også syns var super bra med personlig almankk sin side er at du kan bestemme når almankken din skal ha startmåned. genialt. Det er også super fint at du kan deisgne den helt selv, jeg fant en qoute til baksiden om livet og lagde en collage til fremsiden. Jeg brukte en app som heter Phonto på telefonen. For dere som lurer har jeg størrelsen medium, det er en utrolig fin størrelse og passelig. Jeg er virkelig forelsket i min almankk hehe.

 

Hva syns du om min almanakk? Har du en selv fra personlig almankk?

Klem Therese ♥

New in from Romwe (!!)

25.08.2015, 16:57

sponset

Hallo alle sammen!

Gjett hva! Jeg fikk nok en gang en pakke fra Romwe! Denne gangen var jeg også utrolig fornøyd, men jeg er kanskje mest fornøyd med denne pakken til nå (?). Jeg ble hertfall utrolig glad! Det ble jeg. Jeg fikk kjempe masse fint, denne gangen har jeg testet de litt ut litt mer så derfor kan jeg fortelle litt mer til dere. Det jeg fikk denne gangen er et sett med sminkekoster i en annen fagre, stilig farge! Jeg fikk også et par sko som jeg har forelsket meg i og kommer til å blir brukt super mye hos meg! Jeg fikk også en super pen.

HER finner dere disse sminkekostene - Disse har jeg fra før av som jeg også har fått fra Romwe. De er ikke de beste viss jeg skal være helt ærlig! Men de funker veldig bra, det er noen av kostene som jeg føler "spiser" opp produktet. Men mange av de funker helt supert, og jeg bruker super mange av de til hverdag. Jeg kan absolutt anbefale de til noen nybegynner med sminke, som bare ønsker seg et sett så er dette supert å bar teste ut. Det er jo forskjellig til hva en person syns da. Det er jo tross alt 32 (!!!!!!) koster. hvorfor ikke liksom? Jeg har hvertfall vært ganske fornøyd med disse.

HER finner dere disse tøffe skoene - Disse brukte jeg faktisk på skolen. Jeg trodde faktisk ikke at jeg skulle bli så fornøyd med disse, men de er så elsk i virkeligheten. De var utrolig tøffe! Spesielt til det jeg hadde på meg i dag, syns hvertfall jeg. Alle har jo en forskjellig smak. Men jeg syns hvertfall disse var veldig behagelige å gå i, jeg likte faktisk disse bedre en de jeg fikk sist gang. Disse hadde mye bedre stoff osv inne i skoen. Jeg likte også utrolig godt designet på skoen. De er også utrolig høye, så nå er jeg noen cm høyere (haha!).


HER finner dere denne pene kjolen! - Jeg syns denne kjolen var utrolig pen, men det som jeg syns var litt minus er at den er litt gjennomsiktig.. Jeg er ikke så fan av sånne kjoler som er gjennomsiktige så andre kan se hele bh'en osv. Men den var utrooolig pen, det skal de ha! Jeg kommer nok til å få bruk for denne videre, kanskje i et selskap? eller lignende. Jeg forelsket meg helt i designet på den! (omg).

Håper du fant noe du likte!

Klem Therese ♥

Nivea lip butter

12.08.2015, 14:00

/ reklame

Hallo.

For noen dager siden mottok jeg noen Nivea lip butters, nå har jeg helt ærlig forelsket meg inni de. Jeg har hørt så utrolig mye bra om de i sommer, også har jeg lenge ønsket å test de ut. Jeg var derfor så heldig og fikk sendt noen forskjellige lip butters. Jeg fikk vanilla&macadamia, blueberry blush, raspberry rose og coconut. Min favoritter er nok vanilla og coconut!

Jeg virkelig elsker lukten på de to, jeg elsker alt som har med vanilje/coconut, det er en helt herlig lukt! Jeg har også testet disse ut i noen dager og de funker utrolig bra! Det er virkelig en sommer godbit for leppene. Den nyeste lip butteren er coconut med søt kokossmak! Den er virkelig noe jeg har med meg over alt nå for tiden.

Har du ikke testet ut Nivea sin coconut lip butter enda? Da anbefaler jeg deg å løpe å kjøpe den, viss det er noe du ønsker å teste ut da selvfølgelig. Coconut  er kun tilgjengelig i et begrenset opplag våren og sommeren 2015. De tre andre har de alltid, Dere kan få tak i de på H&M og Nivea. Alle selges for en rimelig pris, 39 kr. Disse er virkelig et must haves for tiden hos meg :)

HER - HER - HER - HER

Har du testet de ut før? Skal du teste de ut?

Klem Therese ♥

New in - Romwe

11.08.2015, 12:00

HER kommer dere til jakken - HER kommer dere til buksen - HER kommer dere til skone

/ Sponset

Hei alle sammen! Jeg er nok i Stavanger på kvadrat å venter på The Main Level. Men hvertfall som dere kanskje forstod i overskriften så har jeg fått noen nye ting fra Romwe, jeg er veldig fornøyd. Jeg har gledet meg utrolig mye til denne pakken! Jeg fikk et par sko fra de, som jeg elsket! De er utrolig tøffe. Dette er mine nye favoritt sko faktisk, så godt falt de i smak hos meg :) Jeg fikk også et par jeans som jeg er sånn passelig fornøyd med, siden hullene er over knærne og ikke på. Det irriterer meg litt hehe, men den satt veldig pent på da! Til slutt fikk jeg også en super tøff jakke, og stoffet er et lignende type skinn tror jeg.

Hva likte du best her? Kunne du tenkt deg noe her?

Klem Therese ♥

New in from Shein

05.08.2015, 13:00

/ Sponset

Hallo.

I går kom jeg hjem etter en god tur med Mico, var utrolig stygt vær ute! Det regnet så utrolig mye, kan ikke si at jeg smilte så mye da hehe. Men når jeg kom hjem så var det en pakke til meg fra Shein! Da fikk jeg smilet på plass igjen hehe. Woho, denne pakken har jeg vært utrolig spendt på og endelig kom den. Det ene jeg fikk er et sett altså to deler, det ene er en shorts med en topp og de to hører sammen. Dette settet har utrolig mange bloggere nå føler jeg, derfor måtte jeg bare teste det ut selv hehe! Det er var så utrolig behagelig sett, og utrolig fint med en fresh blå farge! Dette kommer til å bli masse brukt fremover kan jeg tenke meg, håper bare på mer sol nå, slik at jeg får brukt det siste delen av sommerferien.

Jeg fikk også en super herlig bukse! Jeg har fått en lignende før i hvit og det er en av mine favoritt bukser, så derfor måtte jeg bare ha meg en i svart også. Buksen er en ripped jeans, den har masse tøffe hull på seg, og jeg er helt forelsket i sånne bukser som dette. Dere har kanskje sitt at jeg liker veldig gått bukser med hull i. Jeg må bare si sånn som jeg har sagt før det er 110% trygt å bestille fra Shein, og jeg kan anbefale dere å sjekke ut nettbutikken deres! De har så utrolig masse stiligt.

HER / Jeg elsker denne her over alt på jord nå hehe! Dette er mitt favoritt plagg for tiden, dette settet kommer til å bli masse brukt fremover vedder jeg på!

HER / Hvor stilig er ikke denne buksen her da? Denne er så utrolig behagelig på, også ser den jo helt fantastisk på! Bedre blir det ikke hehe.

Klem ♥

New in from romwe

01.08.2015, 15:49

/ Sponset innlegg

Hallo alle sammen ♥

I går når jeg kom hjem fra bowlingen og dolly, så ventet det en pakke til meg fra Romwe woho! Jeg ble super fornøyd som alltid, fikk masse fint fra de som allitd. Jeg fikk to collage gensere, et sett sminke koster "igjen" og en utorlig behagelig bukse! Jeg har forelsket meg i denne buksen selv om den er helt basic men den er super behagelig å gå i. Jeg kan anbefale dere alle disse fire klessplaggene/sminke kostene jeg fikk, tror mange av dere hadde også likt disse. Som jeg har sagt før til dere det er helt 100% trygt å bestille fra Romwe.com, har flere venninner som har bestilt noe der og det har alltid endt opp med et smil.♥Buttons skinny denm leggings HER

´

♥ Floral crochet long sleeve sweatshirt HER

♥ Long sleeve letters print sweatshirt HER

♥ New professional makeup set HER

New in from romwe

23.07.2015, 15:02

/ Sponset innlegg

Hallo folkens!

I går kveld fikk jeg nok en gang en pakke, men denne gangen fra Romwe. Jeg fikk en genser, to t-skjorter og et sett med sminkekoster hva mer kan jeg ønske meg hehe. Jeg ble stor fornøyd hvert fall! Det enste som var litt dumt var at T-skjortene var litt for store til meg men jeg vokser nok inn i de etter hvert. Viss du ikke har tatt en titt innom Romwe før så anbefaler jeg deg virkelig og gjøre dette! De har utrolig masse fint og masse forskjellig, og det er helt helt trygt og bestille derfra ♥

  HER // finner dere dette settet med sminkekoster. Jeg har enda ikke testet disse ut enda, men de ser helt greie ut. Jeg tror ikke de er de beste akkurat, men jeg tror de er helt greie. Jeg kan komme med en tilbakemelding på de senere viss dere er interesserte.

HER // finner dere denne super deilige collage genseren. Denne collage genseren her er utrolig deilig! Jeg elsker den virkelig, og det som står på den syns jeg var sikkelig kult hehe.


HER // finner dere denne super fine enkle t-skjorten. Denne er super enkel og kan virkelig passe til alt, hvor bedre blir det? :)

HER // finner dere denne super søte t-skjorten. I´m in love, mhm du hørte det jeg elsker virkelig denne her.

Klem ♥

New in from Shein

22.07.2015, 16:15

/ Sponset innlegg

Hallo!

I går kveld når jeg kom hjem så var det en pakke på bordet til meg fra Shein. Denne hadde jeg gledet meg til å komme hjem til, jeg har jo vert på ferie nå så derfor har jeg ikke fått åpnet den før nå. Jeg ble utrolig fornøyd med kjolen jeg fikk fra de denne gangen! Denne kan jeg både bruke den til å gå på stranda med og til vanlig hverdag. Den har veldig bra kvalitet og har en rimelig pris så jeg kan godt anbefale denne til dere, jeg likte den veldig godt selv også.

Jeg har ofte fått kommentarer på om det er trygt å bestille fra Shein, og ja det er helt trygt! Jeg har aldri opplevd noen problemer med det hvert fall og jeg har flere venner som har bestilt noe derfra. Jeg tror ihvertfall denne kommer godt til nytte hos meg her i sommer! HER kommer dere direkte til toppen. Hva syns du om denne kjolen?

Klem ♥

New in from Romwe

07.07.2015, 15:00

// sponset

Hei folkens!

Nå er jeg sikkert allerede på vei til London, men i går så fikk jeg noen nye super fine ting fra Romwe. Jeg gledet meg utrolig mye til denne pakken, siden jeg trengte virkelig en ny veske til vi skulle reise og jeg hadde flaks med at den kom på mandagen! Jeg fikk et sett eller en lignende jumpsuit med ananaser på, den var utrolig søt. Dere kunne vinne den i summer giveawayen som jeg hadde i juni. Den var litt for stor for meg men jeg vokser nok inn i den. Jeg fikk også en kjole som var utrolig fin, jeg hadde et brunt belte fra før så passet utrolig fint sammen med denne kjolen! Jeg anbefaler dere alle disse plaggene, i'm in love ^^ Jeg anbefaler virkelig Romwe som jeg har sagt før til dere, det er en av mine favoritt sider i år. Det er billig og helt trygt og bestille der!

HER // finner dere dette utrolig søte settet, passer veldig bra til sommeren ikke sant?

HER // finner dere denne super søte kjolen! Jeg syns denne var veldig søt på :)

HER // finner dere denne super lekre vesken! Jeg er helt forelsket i denne, og denne er min nye favoritt!

Hva syns dere om det jeg fikk denne gangen?

Ha en fin sommer videre folkens!

Caseapp - iphonedeksel

05.07.2015, 14:59

// Samarbeid med Caseapp.no

Heisann folkes!

Det er vel ikke bare jeg som elsker å ha fine iphonedeksler på telefonen? Jeg har iphone 6 og jeg syns at det er utrolig vanskelig å finne fine/søte iphonedeksler til den. Det har kanskje dere andre som også har iphone 6 merket. Jeg leter ofte etter noen typisk meg iphonedeksler eller noen jeg liker, men jeg syns alltid det er så vanskelig. Men for noen dager oppdaget jeg caseapp! Der kan du designe dine helt egne iphonedeksler! Jeg syns det er utrolig kult! Du lager på en måte mote for din lille egen, hvor tøft er ikke det? Du kan både lage til iphone, samsung galaxy, macbook, ipad og ipod. Jeg syns siden er utrolig kul, og det er helt trygt å bestille og prisen er bra for det du får. Det er super enkelt og bestille og designe dine egne cover eller iphonedeksel.

Jeg har fått en rabattkode til mine kjære lesere, den gjelder i en uke fra jeg poster dette innlegget. Viss dere bruker denne koden her "SORENES20" da får dere 20% på det dere bestiller, bare  viss dere bruker koden "SORENES20". Jeg anbefaler dere virkelig Caseapp.no sin side, lag dine egne super kule iphonedeksler folkens!

NEW IN FROM SHEINSIDE

25.06.2015, 16:41

/ sponset

Hei alle sammen, i dag fikk jeg nok en gang en pakke fra Shein! Jeg ble super fornøyd denne gangen også. Denne gangen fikk jeg en super duper fin kjole, som jeg kan bruke i mange forskjellige anledninger. Jeg fikk også en utrolig tøff topp av de, jeg har ønsket meg en lignende lenge og endelig fikk jeg en hehe. Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut disse to plaggene, og ikke minst Shein sin side (de har byttet navn, før het de Sheinside). Jeg syns begge disse to plaggene har en fin pris, og veldig bra kvalitet. Kommer virkelig til å bruke disse to plaggene masse fremover.

HER // finner dere denne super lekre kjolen!

HER // finner dere denne super tøffe toppen fra Shein!

Klem Therese.

NEW IN FROM ROMWE

23.06.2015, 15:21

// Sponset innlegg av Romwe.com

Hei dere, Woho! I dag fikk jeg nok en gang en pakke fra Romwe, jeg forelsket meg nok en gang i denne pakken også. Jeg fikk noen utrolig fine plagg denne gangen også, jeg ble utrolig fornøyd som alltid. Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut Romwe sin side, de har fine priser og det er ikke for dyrt og det er helt trygt å bestille der. Jeg liker veldig godt kvaliteten også på klærne, spesielt den genseren jeg fikk denne gangen! Herregud jeg forelsket meg helt i den genseren. Jeg fikk også en utrolig fin vinrød crop top, som jeg kommer til å bruke masse i sommer! Helt til slutt fikk jeg en topp, som på en måte mangler skuldre, den var utrolig stilig på syns jeg!

HER // finner dere denne utrolig behagelige genseren! Jeg digget den så utrolig mye.

Fikk med meg denne skjønningen på bilde :)

HER // finner dere denne utrolig fine toppen!! Jeg er helt in love med denne her. Dette er virkelig en must have i sommer.

HER // finner dere denne utrolig stilige toppen! Denne er så utrolig tøff syns jeg :)

Likte du noe her spesielt godt?

Klem Therese.

NEW IN FROM SHEINSIDE

04.06.2015, 14:50

// Sponset innlegg av Sheinside.com

Hei alle fantastiske ♥ Nå er jeg super glad fordi jeg har nok en gang fått en ny pakke fra Sheinside! Denne gangen ble jeg også utrolig fornøyd, spesielt med det ene plagget så er buksa den var for å dø for! Den var utrolig fin og stilig på samme tid, anbefaler dere den sterkt! Jeg tror det har skjedd noe feil, siden jeg fikk samme genser som jeg fikk sist men det gjør ikke noe siden jeg kan ha den i en giveaway. Så dere har muligheten til å vinne et av mine favoritt plagg faktisk!

Husk og meld dere på konkurransen som jeg har sammen med Sheinside, avsluttes på Mandag! HER kommer dere direkte der.

HER er link til buksa - HER er link til genseren

Genseren kan du bruke til både selskap og hverdag, den kan brukes til alle anledninger så den passer meg perfekt. Buksa var utrolig tøff, å for tiden nå så elsker jeg bukser med hull i seg eller "Ripped jeans" som de blir kalt. Det er en must haves dette året!

Her ser dere dagens antrekk til kino, skal kanskje til byen å se Pitch perfect 2 sammen med Ida ♥

Håper dere syns det var noen fine bilder, å gjerne gå og sjekk ut Sheinside.com ♥

KULESTE JOBBEN - MOJOB

20.05.2015, 17:09

// Reklame

Hei alle mine fantastiske lese, ønsker du de verdens kuleste jobb? Det finner dere hos Mojob! De kom akkurat ut med en ny jobb som virket utrolig kul og ikke minst spennende. Det er å kaste seg ut for en 25 meter høy stokk i Oslo sommerpark. Det som er enda kulere/kjekt er at du tjener 500 kr for dette viss du får denne jobben, for du må søke for å få denne jobben. HER kan dere downloade denne appen, så kan dere også finne mange andre kule og spennende jobber også.

Denne 25 meter høye stokken i Oslo sommerpark, er sikkert også en stor opplevelse. Mojob ser etter en person som er: Utadvendt, Klare for og teste noe nytt og ikke er redd for og si sine meninger! Det er enste du trenger å gjøre er og downloade denne appen, og søke på jobben! For og søke på jobber må dere ha en profil som dere får laget på appen, du må også sende en søknad og det gjør du på chatten på appen. Du trenger bare og sende en utfyllende søknad om deg selv i chatten på Mojob. De velger ut de beste søknadene og de med best utfylt profil (Bio, ferdigheter osv..).

Etter du har klatret opp de 88 trinnene, er utfordringen å hente nok mot til å kaste seg ut. Opplev fritt fall i ca 2/3 svevet, før farten bremses og du blir sneket rolig ned til bakken! Turen opp er sikkert en fin opplevelse på tanken på utsikten. Viss dette er noe for deg, eller du ønsker deg en super kul og morsom jobb så er dette noe for deg! Da er det jo bare å søke etter jobben.

Viss dette ikke var noe for deg så Mojob også mange andre kule jobber som dere bør sjekke ut, da er det bare til og laste ned appen så finner dere mange andre morsomme og kule jobber som kanskje er noe for deg.

Klem Therese.

NEW IN FROM SHEINSIDE

12.05.2015, 17:58

// Sponset innlegg av Sheinside.com

Hei alle sammen. I dag hentet jeg og Madelen pakken min fra Sheinside,utrolig fornøyd med det jeg fikk fra de! Fikk en croptop eller hva jeg skal kalle det, den var utrolig stilig syns jeg. Den gikk rett i favoritt boksen. Så fikk jeg også en utrolig pen genser som jeg også likte veldig godt. Jeg kommer til og bruke disse to veldig mye tror jeg, siden begge to falt veldig bra i smak hos meg! Ligger link til begge to under bildene, gjerne fortell meg hva du syns!

HER, finner dere utrolig stilige toppen fra Sheinside.com! (Denne kan og brukes som en vest)

HER, finner dere denne utrolig pene toppen! Kjempe fornøyd.Klem Therese.

NEW IN FROM ROMWE

08.05.2015, 16:16

// Sponset innlegg fra romwe.com

Hei alle sammen!  I dag fikk jeg disse to utrolig fine sommer plaggene fra Romwe.com! Utrolig fornøyd, de passer utrolig bra nå siden det nærmer seg sommeren å da passer det bra med noen shortser. De er til en god pris, og veldig bra kvalitet syns vertfall jeg! Jeg kan anbefale disse nå, siden det begynner og bli varmt ute og sånt.

Jumpsuiten er utrolig fresh syns jeg å minner meg utrolig mye om sommeren og varme, gleder meg masse til og få bruke den! Den svarte shortsen jeg fikk var også utrolig stilig og glede meg masse til og bruke! Den var utrolig behagelig å bruke.

 

HER // finner dere denne utrolig fine jumpsuiten! Utrolig fornøyd med den.

Denne likte jeg utrolig godt, den kan brukes til det meste! HER // finner dere denne stilige shortsen.

Klem Therese.

NEW IN FROM ROMWE

16.04.2015, 14:08

// Sponet innlegg av Romwe.com

Hei dere. Woho i går kom min aller første klesplagg fra Romwe! Ble kjempe glad, å jeg ble utroolig fornøyd med det jeg fikk. Det var et skikkelig sommer/vår skjørt som og var utrolig fint. Kan både bruke det i hverdagen og i selskap, gleder meg masse til og ta det i bruk. Med en gang jeg åpna pakken falt det rett i smak, det var så utrolig fint.  Jeg tror dette gangen jeg faktisk har blitt 100% fornøyd med et skjørt, men denne gangen forelsket jeg meg i det. Anbefaler dere dette sterkt.

HER, finner dere dette utrolig fine skjørtet.
Likte du også dette skjørtet?

Klem Therese..

NEW IN FROM SHEINSIDE

01.04.2015, 16:53

// Sponset innlegg/klær av Sheinside.com

Hei alle sammen! Wow, jeg er helt forelska i denne toppen HER fra Sheinside.com den er helt utrolig nydelig! Den er utrolig behagelig og gå, og den passer utrolig bra nå fortiden siden der er vår! Så den passer jo utrolig bra inn, og den passer veldig bra sammen med lyse farger. Jeg falt helt in love med denne genseren/toppen. Dere bør absolutt sjekke den ut, den er verdt pengene! Dere bør og sjekke ut siden Sheinside, viss dere ikke har vert innom før tror dere hadde likt den siden! Jeg elsker den siden, en av mine favoritt sider! Gjerne gi meg en tilbakemelding om dere likte genseren/toppen.

 Fikk dere påskeegget deres i dag?

Klem Therese.

 

NEW IN FROM SHEINSIDE

12.02.2015, 14:43

// Sponset innlegg av Sheinsside.com

Hei dere. I dag fant jeg denne herligheten min i postkassen jeg ble så glad etter jeg fant hente lappen til min første sponset pakke! Jeg har alltid ønsket meg en lignende genser som denne og denne var jo helt perfekt og bare digger den. Den er fin og behagelig på samme tid og ikke minst utrolig kul. Pakken kom veldig fort syns jeg, trodde den ikke skulle komme så raskt denne koster 139.- men er verdt penge må jeg bare si til dere. Anbefaler denne genseren den er helt hvit og står med store "WANG" bokstaver som går litt ut og den ser bare utrolig kul ut. Passer bra til at det er vår snart og den passer jo sammen med det meste siden den er hvit og det er jo bra. Jeg likte spesielt stoffe på genseren det er så behagelig må jeg bare si.

Klem Therese.

-HER- FINNER DERE GENSEREN

SHEINSIDE COLLAGE

23.01.2015, 19:51

// Sponset innlegg av Sheinside

Hei alle sammen. Dere har kanskje blitt litt bedre kjent med sheinside nå. Jeg samarbeider jo sammen med Sheinside, så det kommer en del innlegg derfra fremover. Jeg likte veldig godt og gi dere noen direkte lenker til noen klær jeg liker derfra. Jeg ser ofte på klær derfra, og har en hel liste av ting jeg bare elsker, de har så stilige klær der og ikke minst mange i min stil. Viss dere skal bestille derfra bør dere ta en eller to størrelser høye enn det du har, siden noen klær kan være mindre i den størrelsen du bruker. Jeg har forelsket meg helt i Sheinside, digger bare den siden helt.  Direkte link her:  HER

Liker du klærna til sheinside?

Klem Therese.


HER - HER - HER

HER - HER - HER


HER - HER - HER

HER - HER - HER

 

SHEINSIDE WANTS

20.01.2015, 16:02

// Sponset innlegg av Sheinside

Hei alle sammen. Jeg har fått et samarbeid sammen med Sheinside, og jeg elsker bare nettstedet deres! Det er et av mine favoritt nettsteder fortiden. Jeg tror de fleste allerede har hørt om dette nettstedet, siden er en del som kjøper ting der. De selger sko, klær, smykker, ringer og det er god pris for så utrolige ting. Jeg elsker klærne derfra, visst dere aldri har hørt om dette nettstedet, så bør dere sjekke det ut. Det er veldig mye og velge mellom, de har det meste du leter etter. Men jeg ser at de fleste som kjøper derfra som er fra Norge sier at dere bør ta en eller to størrelser opp en den vanlige. Noen kan jo være litt små i størrelsen, siden denne siden er ikke norsk. Direkte link finner dere HER. Håper dere finner noe som faller i smak.

 

HER -  HER - HER

HER - HER - HER

HER - HER - HER


Ønsker du deg noe fra Sheinsside? Har du noe derfra?

Klem Therese