hits

EN STOR ENDRING!

30.10.2017, 21:54

Heii babes! Beklager for et litt vel sent innlegg, men slik blir det nok noen ganger og er ikke så mye å gjøre med det. Det er mandag som betyr ny uke som alltid er litt ekstra slitsomt, skal ikke legge skjul på at det var vanskelig å komme seg opp av senga for det var det absolutt. Det å få motivasjon til å stelle seg for og så gå på skolen er døds vanskelig.

Det som ga meg litt ekstra glede var at jeg skulle dra til frisøren cirka rett etter skolen! Jeg gleder meg hver eneste gang til å gjøre meg litt ekstra fresh, og denne gangen ble det en litt stor endring for jeg har lenge snakket om å bli brunette og denne gangen skjedde det på ordentlig! Jeg har gått for gråbrun, det kan gjerne se svart ut for flere av dere på bildene, men jeg skal nok få fikset noe enda bedre bilder til dere i morgen! Jeg må også ikke glemme at jeg klippet bort en del av håret denne gangen også, etter jeg klippet meg hos Monica første gangen så har jeg bare klippet mer og mer! Jeg ELSKER DET! Forresten litt creds til typen som tok bilder for første gang av meg! 

Går til Monica på Norheim hos Storesund frisør as. HER, finner du nettside. (NEI, ikke sponset)

Hva syns du?

blogges

MUST HAVES ATM ♡ MAKEUP

27.10.2017, 21:33

Heiaaa! Så gøy å være tilbake igjen hos dere! I dag tenkte jeg å dele mine absolutt favoritter for tiden innenfor sminke, siden dette er et tema jeg er veldig interessert i og flere av dere ønsker tips fra meg som er veldig gøy å høre! Jeg har selvfølgelig flere favoritter, men det er helst disse som jeg strekker meg til hverdagen og andre anledninger. Det er også disse produktene som er nyest i kolleksjonen min, og flere! Jeg har lovt dere på Youtube at det kommer sminkekollkeksjon på ti tusen abonnenter! Hvis det er noe du ønsker, så abonner HER!

En av mine favoritt fondation, og det er denne som jeg bruker til hverdags for jeg har en fra Makeup forever i stick form og en fra KatVonD som jeg bruker til mer fest osv. Jeg elsker dekkevnen på denne, og det skal sies at denne er bedre for huden å gå med enn uten for når du går uten fondation får du mye støv, forurensing og mye mer på huden som slettes ikke er bra! Altså når en fondation er bra for huden, så bare måtte jeg teste den ut! Du finner den eventuelt HER

JEG ELSKER DENNE. Trenger jeg å si så mye mer? De fleste kjenner vel til denne concealeren, altså Naked Skin fra Urban Decay. Den er så utrolig fin under øynene, striper seg ikke og blender døds bra! Den dekker utrolig bra også! Du finner den eventuelt HER.

Kan vel si det samme om denne, for de fleste bruker den og jeg har snakket om den en million ganger. Jeg bruker en skrå kost sammen med denne, super lett å jobbe med og fargen er døds fin! Jeg har den i fargen Dark brown. Det er altså Anastasia sin dipbrow, dere finner den eventuelt HER.

Min absolutt favoritt highlighter for tiden, elsker også Opal fra Becca, men denne er bare toppen på kaken. Jeg kjøpte den i Polen, og vedder på at den går tom snart for så nydelig er den! Den er utrolig pigmentert, og den legger seg fint og fargen er bare helt fantastisk. Jeg har den i fargen Blinded by the light, og den er fra Too faced. Dere finner den eventuelt HER

(ANNONSE) Jeg mottok disse for under en uke siden, og jeg elsker dem siden dagen jeg fikk dem! Hvis dere lurer på hva jeg har på leppene mine på Instagram som regel så er det den som heter Dolly. De er så fine på, og ja det er en lipgloss! Finner dem HER

NARS, laguna bronzer finner dere HER. Veldig pigmentert, og perfekt farge for å få perfekt bronzed hud! Jeg bruker denne så og si hver eneste dag, og den er lett å bygge opp og legger seg fint. Fargen er heller ikke for varm som er døds bra! 

NARS orgasm, utrolig pigmentert og fin farge! Dette er absolutt min farge blush, og etter jeg fikk denne har jeg ikke tenkt til å gå til noen andre blusher. Dere finner den HER.

Jeg vil si denne er bedre enn better than sex! Den er en dup for Better than sex fra Too faced, men jeg har falt for denne mer og jeg har begge to. Better than sex var min favoritt og jeg vil si jeg byttet favoritt fort! HER, finner dere den!

Ønsker dere flere slike innlegg i fremtiden?

blogges søtinger ♥

ALT OM MINE VIPPE EXTENSIONS

30.03.2017, 16:46

sponsetbehandlingHER, finner dere genseren #annonselenke

Som dere fikk med dere i mitt sist blogginnlegg, har jeg vært over hos Juste på Albatross Spa & Fitness å tatt på vippe extensions. Det er utrolig mange som hadde spørsmål angående disse vippene, derfor tenkte jeg å skrive et enda mer detaljert innlegg angående disse vippene mine. Jeg har da altså lengden 8,9,10,11,12,11 mm & tykkelse 0,07 mm & volume vipper og D curl. Jeg syns mine vipper ble døds fine, arbeidet ble så bra fullført, lengden ble perfekt og vippene ser amazing ut! Jeg er rett og slett obsessed med vippene mine. Det er flere som lurer på hvorfor jeg tok vippe extensions og det var egentlig bare på grunn av jeg var lei av å ta på falske vipper hele tiden i tillegg ser extensions mye mer ekte ut, jeg har sparer også ganske mye tid når jeg har disse og jeg syns det var spennende å få teste ut.

SPØRSMÅL FRA DERE:

Var det vondt etter du hadde tatt vippene?

Det var verken vondt under behandlingen eller etter. Det var utrolig av slappende da Juste holdt på med mine vipper, rolig musikk og vi snakket. Jeg kjente så vidt at hun holdt på med mine vipper. Det er også flere som pleier å sovne under en slik behandlingen siden du ligger der såpass lenge. Det var heller ikke vondt da jeg endelig kunne åpne augene mine, det eneste som var litt ubehagelig var at mine øyner rant etter behandlingen, men det gikk over og var kun fordi det var unormalt. 

Hvor tar du vippene dine?

Jeg tar vippene mine hos Juste, dere kan få tak i hun HER på Facebook og HER på Instagram. Hun tar behandlinger på Albatross spa & fitness, Facebooken deres finner du HER. Hvis du ønsker en time hos flinke Juste er det bare å ta kontakt med hun! Super hyggelig og imøtekommende dame!

Hvor lenge har du hatt vippene?

Jeg har hatt disse vippene nå i snart over en uke allerede! Elsker de så mye allerede, angrer ikke et sekund! 

Når begynte du med vippe extensions?

Jeg tok vippe extensions for aller første gang da jeg var hos Juste nå sist. Det er absolutt noe jeg kommer til å fortsette med videre også. 

Hvor mye koster det?

Hvis jeg husker rett koster det 1700kr for første gang du tar vipper, 1000kr da du skal ta påfyll på vippene dine. Det spørs egentlig helt hvor du drar, men om jeg skulle tatt vipper uten en sponetbehandling tror jeg likevel at jeg hadde dratt til Juste for det er skikkelig kvalitet og vet at hun bruker trygge produkter i tillegg at hun er såpass dyktig med arbeidet sitt! 

Hvorfor valgte du å ta akkurat den størrelsen og lengden? 

Det var ikke jeg som valgte lengden min for Juste hadde tilpasset vippene etter personligheten min og øynene mine. For jeg er jo en jente som elsker sminke, bruker en del sminke og derfor hadde det ikke blitt så fint med for eksempel klassiske vipper på meg. Jeg ønsket også selv volume vipper, med fin lengde, men ikke for lang heller.

Hva er ulempen og fordelen med vippe extensions?

Jeg vil si at det er mest fordeler med vippe extensions på grunn av du slipper styret med mascara, du føler deg tusen gangere freshe på en morgen med vippene, det ser jo døds bra ut så lenge arbeidet er bra utført og jeg vil også si det er en liten selvtillitboost på grunn av jeg føler meg mye penere uten sminke. Da du først starter med vippene så blir du avhenging! lover deg. Det finnes også ulemper med vipper så klart!  Som vedlikehold, oljefrie kosmetikk- og ansikts produkter, hensyn / påpasselig og koster en del penger.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Første gang du skal ta vipper vil det ca ta to timer, men jeg vil si at det er verdt vært eneste sekund. 

Mister du dine ekte vipper?

Vi må alltid huske på at vippene våres blir byttet ut uansett, du vil miste flere og når dine vippe extensions går av vil du på en måte bli litt blind i tillegg for du er så vant med så mye vipper. Hvis du har prøvd vippe extensions en gang, men du ønsker ikke mer og du har nesten ikke flere vipper igjen bruk Tran til vippeserum, Juste fortalte meg at dette var det beste for vippene. 

Hvor lenge varer vippene dine?

Jeg tror nok de vil vare i 3-4 uker ca, men man burde ta påfyll etter 2-3 uker tror jeg det er. 

Håper dere fikk svar på en del av det dere lurte på angående vippe extensions, om det er noe mer så let me know!

blogges

KORT & GRÅTT HÅR?!

09.02.2017, 16:41

HER, finner dere tskjorten min! Digger den :D (sponset tskjorte)Jepp! Dere ser rett! Jeg har nemlig klippet en del av håret mitt, klippet hvertfall rundt 20-30cm av håret mitt. Jeg har også farget det enda mer grått enn hva jeg har hatt tidligere. Det var nå utrolig herlig med en forandring for jeg har alltid vært så redd for dette lange blonde håret, men denne gangen ønsker jeg en litt større endring og jeg er så utrolig fornøyd med resultatet! Til dere som kommer til å spørre går jeg til Miss M frisør og der har jeg gått i flere år. 

Det er sikkert mange av dere som har sett at jeg har vært veldig usikker på om jeg tørr å klippe håret, men det bare endte opp med at jeg gjorde det til slutt for hår vokser jo alltid ut igjen! Håret mitt vokser også utrolig fort. Jeg angrer heller ikke et sekund, og jeg er så utrolig fornøyd må nesten si at jeg digger håret mitt! Neste gang vurderer jeg å ta enda litt mer enn hva jeg gjrode denne gang. Håret er jo fortsatt ikke kort, men det er jo kort i forhold til hva jeg hadde før. Jeg hadde jo nesten under rompa. 

I dag har jeg filmet utrolig mye til en video ute, jeg stod i tynne og små klær som viser mye av magen og dere kan nesten bare tenke dere hvor kaldt det var når det er seks minus grader ute! Jeg var så heldig å har fått hjelp av herligste Emma til å filme inn noen klipp til en video som dere kommer snart til å få øye på. Dere må glede dere til denne videoen (blir en lignende som Junkyard videoen). Nå skal jeg og Emma på trening på Yes! Ha en utrolig fin kveld alle sammen ♥

blogges

- STEP BY STEP -

26.12.2016, 20:08

Heisann dere, jeg håper virkelig dere har en fin ferie til nå. Det har hvertfall jeg! Det er utrolig mange som lurer på hva og hvilken sminke jeg bruker til hverdags, og jeg tenkte å dele det med dere step by step. Dette er de produktene jeg strekker meg til, liker best og kan alltid holde meg til. Jeg håper dere får noe ut i fra innlegget og husk jeg er ingen makeup artist eller noe lignende. 

♥ Jeg starter alltid min sminke rutine med å prime huden. I det siste har jeg vært veldig glad å kun bruke Mac sin prep + prime som primer, før brukte jeg alltid NYX sin angel veil primer. Jeg har vært veldig glad i begge to. 

♥ Fukter alltid ut beauty blenderen min, dette er ikke noe jeg kan hoppe over. Etter jeg oppdaget beauty blender, kan jeg nesten ikke fordra å bruke en børste til å  legge fondation. Jeg pleier å blande Nars sin Sheer glow fondation og Estee Lauder doble wear fondation.

♥ Etter jeg er fornøyd med både dekk evnen og på føringen av fondation, pleier jeg å bake under øynene. Det lar jeg ligge der i en stund og i mellom tiden gjør jeg bryna mine. Jeg har alltid brukt dette baby pudderet, på grunn av at det har falt veldig godt i smak og jeg har ikke oppdaget flashback fra kamera eller lignende. 

♥ Denne øyenbryns børsten er min store kjærlighet, helt siden jeg oppdaget denne har jeg ikke brukt noe annet! Den er alt jeg har trengt hele tiden, og klarer ikke og slutte å bruke den. Den har virkelig gjort alt mye bedre. Det er fra Linda Hallberg sin kolleksjon. Dere kan få tak i den på Bangerhead. Jeg bruker også Anastasia sin dipbrow i fargen chocolate. Til slutt bruker jeg en browgel for å holde alt sammen på plass og den er fra Tonya Crooks. 

♥ Etter jeg har fylt inn bryna og gjort de til den formen jeg ønsker, pleier jeg å ramme de inn med concealeren fra NYX som er på bildet. Dette har vært mine store favoritt i nesten et år. Det gjør bryna mye finere, og renser bort sølet hvis du har bommet litt. Men, husk å blend concealeren ut om du gjør dette! Til slutt påfører jeg pudder i hele ansiktet + under øynene for at det ikke skal være hvit under. 

♥ Jeg bruker NYX sin matte bronzer til å bronze opp ansiktet, og da pleier jeg å bare kjøre på til det ser bra ut. Jeg bruker også Mac sin highlighter (mineralize skinfinish) i fargen Lightscapade, øverst på kinnbeina, nesen, under bryna, haka og på amorbuen. 

♥ Helt helt helt til slutt bruker jeg Smashbox sin setting spray, for at sminken skal holde ut hele dagen. Nei, jeg bruker ikke mascara og hvis jeg bruker det er det Too faced sin better than sex mascara jeg holder meg til. 

Ønsker dere et slikt innlegg som dette bare step by step av hvordan jeg gjør brynene mine?

blogges

NY FAVORITT

07.11.2016, 16:25

inneholder annonselenker

HER, finner dere denne utrolig praktiske sminkebagen.Jeg mottok denne utrolig praktiske sminkebagen fra Shein, som jeg bare måtte vise dere! Den har to store rom, den har også et sted der sminkekostene kan oppbevare seg. Den er perfekt å ha med seg til venninner eller om jeg skal noe, eller bare ha min hverdags sminke i den, for jeg har dårlig plass i sminkebordet mitt. Begynner å bli en del i skuffene mine. Jeg kan forresten lage en video der jeg viser dere min hverdags sminke om dere ønsker en slik video. Denne er også en perfekt julegave nå som det bare bli nærmere og nærmere jul, den er heller ikke så dyr så det er jo et pluss.

blogges

EN TUR HOS FRISØREN

27.10.2016, 19:23

Holaa! Jeg er endelig hjemme, og er helt parkert i senga og er klar for en kveld med å se på serie å slappe helt av. Jeg har vært en tur hos frisøren, og ja er super fornøyd! Gjorde en liten endring med å farge det i "hodebunnen", som en slags ombree. Den tok jeg et hakk mørkere enn min normale hårfarge, og hun blandet det med en annen farge også slik at det skulle bli en mer kald farge og ikke gul. Jeg fikk også klippet av noen cm fra håret, og gjett hva. Frisøren måtte sette seg på gulvet for å klare å klippe det, sier seg hvor langt det har blitt. Ble et veldig bra resultat syns jeg, og godt med en endring.

I dag hadde jeg også en prøve, og er herlig å være ferdig med å øve denne uka. Nå nærmer det seg også halloween, og skal få prøvet å poste en halloween sminke look til søndagen, hvis det er noen som er interesserte i det! Gjerne fortell om du er interessert i en slik video. I helga får jeg besøk av Milena, og noen andre venninner og vi skal kose oss med en slags halloween feiring.

Håper dere får en super kveld videre!Uten blitz ser du overfor her.

Blogges

HEMMELIGHETEN FOR ET HVIT SMIL

24.08.2016, 17:12

samarbeid med prowhitening.no

HER - finner dere nettsiden deres.

Jeg fikk tilsendt en pakke fra Pro Whitening for litt mer enn en ukes tid, for å teste ut produktet deres. Det jeg har funnet ut er at jeg liker produktet deres veldig godt til nå! Jeg har sett raskt resultat bare allerede etter noen behandlinger, jeg har kun bruk tannblekingen deres i en ukes tid. Veldig fornøyd hittil. Tenne skal i følge siden deres holde seg hvite i 12 måneder etter bruk, og jeg må si dette er supert enkelt å bruke! Dere ser under her en bruksanvisning for Pro Whitening.

Pro Whitening er skånsomt mot tenner og emalje, derfor vil det dermed ikke skade tennene dine. ​Det vil altså verken skade tannkjøtt eller tennene dine. Dette er en veldig enkel, og bra hjemme bleking. Jeg anbefaler dere abonnements tid, for da får du alltid ha tenne dine hvite til en hver tid. Denne tannblekingen er også peroxidfri, som er utrolig bra! KLIKK HER .. for å bestilleHer ser dere resultate bare på en ukes tid! De sier resultatene kommer frem etter 14 dager. 

___________

FREMGANGSMÅTE AV PRO WHITENING:

1. Riv forsiktig av toppen av pakken.
2. Ta stripsene forsiktig ut av forpakningen og hold den siden med gele mot deg.
3. Plasser stripsene på tennene.
4. La stripsene virke i 30 minutter.
5. Fjern resterende gele med å pusse tennene.

____________

Hver pakke består av 14x2 strips. 

KLIKK HER ... for å bestille Pro Whitening.

blogges

TESTER SMINKE FRA BRONX

01.07.2016, 17:00

samarbeid med missperfect.no

Jeg var så heldig å fikk motta mange flotte produkter fra Missperfect.no, og det var et nytt merke Bronx som faktisk minner meg ganske mye om NYX. Jeg må bare si at designet på produktene er kjempe fine først og fremst, og de ser egentlig ikke så billige ut. Men disse produktene er det ikke noe høy pris på! Se på den fondation flaska! Den ligner ganske mye på NARS sin, og selve produktet er også veldig bra. Den er lett (sommer fondation?), og har medium dekk og dere kan bygge den opp hvis det ønskes.

RABATTKODE HOS MISSPERFECT PÅ 20% PÅ MERKE BRONX: THS20

Her bruker jeg concealeren, og digger denne også! Men den har ikke så veldig høy dekkevne så bruker den helst under øynene for å lysne.

FONDATION HER, CONCEALER HER, PUDDER HER.Blushen er en skikkelig sommer blush! Digger den. NB: den er veldig prigmentret så vær litt obs. 

BLUS HER.

Dette palette er en så fin blanding av naked 2, og naked 3 bare mye rimligere! Elsker det, og nå for tiden strekker jeg det til meg hele tiden. Elsker fargene, og de er godt prigmentrete. Kan absolutt anbefale dette til dere som ikke klarer å velge mellom naked 2, og naked 3 eller ikke ønsker å betale så mye.

ØYENSKYGGE PALETTE HER.

Fikk også en lipbalm, chubby lipstick og en matte lip tint (lignende liquid lipstick). Matte lip tint er en stooor favoritt! Brukte den i denne looken.

LIPBALM HER, CHUBBY LIPSTICK HER, MATTE LIP TINT HER.Whola!! En utrolig fin sommer look fra merke Bronx! Dette merke har blitt en favoritt hos meg nå, og kan anbefale den videre. Den funker fett til dere som ikke ønsker å bruke mange penger på sminke eller er nybegynnere med sminke. 

Hva syns dere?

blogges

NY FAVORITT

16.06.2016, 17:22

samarbeidJeg får ofte spørsmålet om hvilke produkter jeg bruker i håret mitt, og jeg har nettopp fått tilsend denne Revolution Kava Kava , 60Second mask til håret mitt. Jeg hadde utrolig tørt og skadet hår, og denne gjør alltid håret mitt til en gudinne. Jeg har virkelig falt for denne, og denne er et must for meg for å overleve en uke. Dette er nå min go to hårkur. Dere finner denne hos blivakker.no ! Dere finner den HER.Fra nettsiden Blivakker.no: Vidunder kur på et minutt! En fantastisk maske for tørt og skadet hår. Beriket med keratin og økologisk ekstrakt fra gingko biloba og kava kava. Forsterker den indre strukturen i håret samtidig som den gir næring. Kuren glatter ut håret og etterlater et mykt og glansfullt resultat. Fordel i håndkle tørt hår og massèr den godt inn. La virke i 60 sekunder før du skyller godt ut.

Jeg tror faktisk det er lenge siden jeg har hatt så mykt hår, og at det glanser så utrolig fint! Jeg elsker følelsen av å komme ut av dusjen nå! Den tar heller ikke noe lang tid, en utrolig bra hårkur som gjør håret ditt til en gudinne på et minutt. Bedre blir det ikke. Så hvis du leter etter en bra hårkur, da kan jeg på hånda på hjerte si at jeg anbefaler dere denne fra Kava Kava

De har også mange andre flotte produkter som dere kan sjekke ut HER. Det som også er bra er at blivakker.no sender pakkene utrolig fort, og jeg har bestilt flere ganger hos de og har vært utrolig fornøyd! De kommer som regel på 2-3 dager, som jeg hvertfall har opplevd! veldig fornøyd.

Har du testet ut noe fra Kava Kava?

blogges

KONKURRANSE PÅ IG

16.05.2016, 21:00

sponset produkter

Øyenskygge palette finner du HER. Jeg syns dette palettet var helt greit prigmentert, og med enten fix plus, duraline fra Inglot eller noe annet blir det enda bedre prigmentasjon og det blir noen fantastiske farger! Det blir noen slags crazy farger kan man si, og jeg digger dette palettet nå. 

Blush finner du HER. Denne er en av mine favoritt blusher nå, og er en av de jeg strekker meg til nå for tiden. Fargen er utrolig fin, og skikkelig Therese farge. 

Leppestift / lipgloss finner dere HER. Elsker fargen. Men syns leppestiften var veldig god, men fargen var litt for lys på leppene syns jeg... Lipglossen var fin. Det var litt kult at det var en leppestift i ene enden, og en lipgloss i andre enden.

Lipgloss finner dere HER. Denne var utrolig fin! Liker denne utrolig godt, spesielt til å ha over en MAC leppestift.

Mascara finner dere HER. Jeg liker ikke disse børstene på mascaraene, men jeg syns den var bra! Jeg fikk et veldig naturlig resultat, men jeg er ikke noe spesielt glad i mascara nå fortiden å prøver å styre unna det. Men kan anbefales til å teste ut. 
Heisann dere! Jeg mottok disse produktene fra Makeup Revolution for en god stund siden. Jeg har nettopp postet en giveaway på min Instagram @Theresesorenes, og der er det en konkurranse på gående om produktene fra Makeup Revolution! Jeg anbefaler dere til å melde dere på, for Makeup Revolution har noen kjempe gode og billige produkter! De er vært pengene kan man si. 

Makeup Revolution sin facebook HER.

Makeup revolution sin Instagram HER.

Har du deltat eller skal?

blogges

FRESHET OPP HÅRET

06.04.2016, 18:38

Joggebuksa er på, sminken er av og jeg har vært å freshet opp håret hos frisøren! Det ble jo mislykka når jeg prøvde å gjøre det hjemme så derfor måtte jeg til frisøren å fikse opp i rotet mitt. Fornøyd ble jeg, og hvit ble det. Trenger ikke å gå med caps lenger hvertfall! Det er herlig å tenke på. I dag skal jeg bare ta det helt med ro, øve til prøve, se serie og sove! Guuuud så trøtt jeg er i dag! Forresten anbefaler alle å sjekke ut serien The fosters! ææ, den er så bra! 

Ha en fin dag videre alle sammen!

blogges

8 BEAUTY HACKS

04.02.2016, 16:31

Trøtte øyner - Ta en hvit eller nude eyeliner på våt kanten. Det gjør en utrolig stor forskjell, og du ser mye mer våken ut! 

Større lepper  -  Ta på litt lys øyenskygge eller en nude/hvit eyeliner på midten av leppene, blend ut, for å få leppene dine til å se større ut.

For trøtt til å fjerne sminken? - Legg noen sminke servieter med nattbordet ditt eller nærme sengen så slipper du å gå helt til badet for å fjerne sminken akkurat den dagen.

Lengre øyenvipper uten Extensions - Hvis du vil ha lengre vipper uten extensions, legg baby pulver på vippene dine hver natt rutine.

 

Flise klemmer - Hvis du ikke ønsker å bry deg med festing og re fikse håret hele dagen lang, spray flise klemmene med hårspray før du setter dem i.

Krølle vippene - Blåse varm luft på din vippetang vil hjelpe vippene krølle enklere og opphold krøllet lenger. Det fungerer på samme måte som når håret har en curl med en krølltang; varme endrer mønsteret av håret ditt.

Perfekt smokey eye - lurer på hvordan du får den perfekte smokey eye? Bruk et kredittkort for å lage en idiotsikker linje, og det blir super duper fint.

Unngå leppestift på tennene - Den enkleste trikset for ikke å ha leppestift på tennene er å sette fingeren i munnen etter på føring av leppestift!

Vinneren av One Direction parfymen er @Theresesorenesfanside på Instagram! Gratulerer til deg, og premien blir sendt snart.

Vil dere ha flere beauty hacks innlegg?

blogges

MUST HAVES / MAKEUP

28.01.2016, 17:02Anastasia dipbrow (taupe) - Jeg kan virkelig ikke forlate huset uten å ha Anastasia på bryna, og jeg har lenge vert helt forelsket i dette produktet! Dette er et veldig omtalt produkt, og jeg liker det utrolig godt og jeg har brukt det over et og et halvt år. Jeg har både fargen Chocolate og fargen Taupe. Jeg liker best fargen Taupe, det er den jeg bruker på bryna mine nå! Det er et utrolig pigmentert produkt så her gjelder det med å være forsiktig med å dyppe kosten nedi.Hoola bronzeren (benefit) - Jeg har ikke prøvd så alt for mange bronzere men til de jeg har prøvd  så har jeg vært mest fornøyd med hoola bronzeren fra Benefit. Den legger seg veldig fint, og den flekker seg ikke. Den er både fin til contour og bronzing. Den er også matt altså ikke noe skimmer i den, og det liker jeg! Jeg er ikke så glad i skimmer.

The real (benefit) - Jeg eeeeeeelsker denne mascaraen! Den gir så mye lengde på vippene mine, og den gjør de super fine uten at den klumper seg på vippene mine. Jeg liker de fleste mascaraer. Men denne har så klart vert min favoritt, og jeg kommer nok til å kjøpe en ny når denne er tom.

MAC pro longera fondation (NC25) - Min absolutt favoritt fondation! Jeg digger denne fondation, og jeg vil si den har middels til høy dekk evne og den er lett å bygge opp. Jeg trenger en fondation med bra dekk evne siden huden min er ikke det beste, og da liker jeg å dekke det meste. Da har denne funket bra! Dette er min andre flaske med denne fondation, og jeg har brukt den utrolig lenge. Den blir nok ikke byttet ut med det første. Den koster 285kr på MAC hvis jeg husker rett.

MAC lipliner (spice) - Jeg elsker mac sine lipliners! De er så utrolig pigmenterte og fine! Jeg har utrolig lyst å skaffe meg flere siden jeg elsker konsistensen på de, og hvor enkle de er å jobbe med. Jeg digger også fargen på denne som heter Spice. Denne anbefaler jeg dere.

Hva er dine fem must haves?

blogges ♥

NY LOOK

22.01.2016, 16:40

WIHU på tide med en ny hår farge og denne gangen gikk jeg til mer hvit hår, og det er litt gyldent på tuppene. Jeg var hos frisøren i går altså torsdag. Jeg ble så utrolig fornøyd med hår frisyren. Jeg digger den nye fargen på håret mitt. Det er så utrolig deilig å ta en tur til frisøren, og håret gjort en endring. Mitt hår var helt slitt på tuppene og da måtte jeg bare ta en tur. Jeg hadde også en del ettervekst, og jeg ønsker håret mer hvit. Det ble akkurat sånn som jeg ønsket så det var ikke noe jeg angret på.  

Da ble det både stussing og farging. Jeg går til frisøren hos Miss M, og liker meg utrolig godt der! Dette er ikke sponset hvis det er noen som lurer på dette. Dere må gjerne fortelle meg i kommentarfeltet hva dere tenker om den nye hårfargen min! Jeg setter så stor pris på når dere legger igjen noe her på bloggen ♥ HA EN FIN HELG.

blogges

NEW NAILS FROM MSGELHOUSE

04.12.2015, 15:27

De rosa og gull er mine, og de blå under her er Emma sine gel nails. Jeg har extensions.

Dette er altså gjort hos MSgelhouse som dere finner på Karmøy/Haugesund. Det er mitt søskenbarn (Milena) og søsteren hennes som driver det. De er utrolig flinke i mine øyne, og jeg har vært stor fornøyd alle gangene jeg har gjort dette selv om jeg kun har gjort dette to ganger. Dere finner de HER på instagram, og på snapchat heter de også MSgelhouse. Dere finner mailen deres for å  bestille time hos de i bioen deres på instagram. 

Jeg har ball i dag, og derfor fikset jeg neglene litt sånn spesielle og de er rosa og gull på grunn av at kjolen min er rosa, og en del av sminken min går i gull. Dere kommer til å se hvordan jeg ser ut før jeg går på ballet så kommer det et innlegg. Men gjerne dra å følg MSgelhouse på sosiale medier.

blogges

 

NEW NAILS

15.10.2015, 16:00

Heisann igjen folkens! 

IKKE SPONSET, ÆRLIGE MENINGER.

Gjett hva jeg gjorde i helgen da! Jeg fikset neglene for aller første gang, og jeg ble utrolig fornøyd! Jeg fikset de hos MSgelhouse, og de er "nye" her i Haugesund. Det er faktisk søskenbarnet mitt som driver det sammen med søsteren sin. Siden det var første gangen min så valgte jeg med extensions, det går også an og bare ha vanlige gel nails. Jeg valgte fargen rosa siden det er favoritt fargen min, som kanskje mange av dere vet.  Ønsker du også å bestille time hos MSgelhouse? Trykk HER for å komme til instagramen deres. 

Klem Therese.

New hair cut and color

18.07.2015, 19:01

Heisann!

wow, gjett hvem som har farget håret da! Jo nemlig, jeg har farget håret i dag eller jeg tok ombre som det kalles. Jeg har blitt mørke mørke blond i toppen og lyse lyse blond i tuppene. Jeg er så utroolig fornøyd og angrer ikke et sekund at jeg gjorde det. Jeg var utrolig nervøs før jeg gjorde det! Dere som har lest bloggen min lenge vet nok at jeg er utrolig glad i håret mitt og er veldig "redd" for det ♥ Jeg syns selv at håret ble mye finere nå enn det det var.

Jeg skulle egentlig vente til jeg kom hjem, men det var en mye bedre pris her i England så da bare gjorde jeg det her. Ida tok også ombre så vi gjorde det sammen, hennes ble også utrolig fint! De var utrolig flinke de som farget håret vårt og klippet det, vi gikk til Eovlutions. Gjerne fortell meg i kommentarfeltet om hva du synes om det "nye" håret mitt ♥ Håper dere også synes det er fint på meg.

Klem ♥

Hair tutorial #1

30.06.2015, 14:58

Heia Folkens!

I dag har jeg tenkt å vise dere en super fin og enkel hestehale, den er ikke helt lik den vanlige. Jeg liker denne hestehalen mye bedre enn den vanlige, så jeg anbefaler dere å teste denne ut! Det er på en måte en hestehale, som ser ut som den ikke har strikk i seg. Den kan brukes til alle antrekk, og perfekt til hverdag der du vil gjøre noe enkelt med håret ditt. Derfor anbefaler jeg dere å teste denne ut, den kan være litt vrien i starten men så blir den veldig lett når du først har lært deg denne. Dette innlegget blir et lite hair tutorial innlegg, viss dere likte dette innlegget så tell me :)

1. Børst gjennom håret ditt til det er helt glatt


2. Samle håret, til en "hestehale", denne hestehalen må være litt høy for at den skal bli pen.

 

3.Ta en strikk i hestehalen din, husk at hestehalen må være litt høy.

 

4. Så tar du litt hår fra hestehalen din, ikke så mye men litt. (Skal kunne dekke strikken) Ser på bilde hvor mye jeg tok.

 

5. Nå snurrer du dette rundt strikken/hestehalen din, gjør det litt stramt for å få det penest mulig.

 

6. Til slutt så setter du på 1-2 fliseklemmer der du stoppet, husk at det må være litt stramt for å holde seg lenger og for å bli penere.

 

Da var du ferdig! Ble den ikke fin?

Likte du denne hestehalen? Skal jeg ha flere slike innlegg som dette i sommer?

Klem Therese.

NEW HAIR CUT

28.01.2015, 17:51

Hei. I dag har jeg vert på trening som jeg skrev tidligere i dag, var kjekt som vanlig. Det er jo alltid hard trening, så jeg er ofte veldig sliten når jeg kommer hjem. Før jeg skulle på trening så fikk jeg endelig Body mistene mine fra Victoria Secret, og jeg er så utrolig fornøyd med de! Jeg skal ikke kjøpe flere da, ikke til jeg har brukt opp disse siden det er jo akkurat som en parfyme og de mister lukten og kvaliteten om 1-2 år. Derfor skal jeg bruke disse først, og kjøpe nye etter på heller :)

Jeg bestilte de HER, de er både billige og gratis frakt og det er jo kjempe bra. De kostet 99 kr, og det er billig for en body mist syns jeg, så jeg syns dette er en bra side. De har utrolig mye annet også, så vert og ta turen innom. Jeg bestillte: Love spell den lukter Cherry blossom & peach, Mango Temptaion den lukter Mango nectar & Hibiscus og Pure seduction totalt min favoritt den lukter red plum & freesia. Jeg kan anbefale alle disse tre, og HER - HER - HER finner dere de. Kanskje det blir en giveaway på de en gang? 

Her ser dere resultatet av håret mitt, ble selv veldig fornøyd. Var akkurat sånn som dette jeg ville ha det.

Her ser dere body mistene jeg kjøpte på Nordicfeel.noHar du en body mist? Isåfall hvilken?

Klem Therese.

♡Perfekt hår

11.12.2014, 16:12

Heii dere. Nå skal jeg gi dere noen tips til perfekt hår, siden er lenge siden jeg har hatt ukens tips nå. Så det tenkte jeg og ha nå. Og dette kommer til og bli et kjekt innlegg tror jeg, så jeg håper dere liker det. Brukte en god stund for og finne disse tipsene, jeg leitet i blader osv.. Jeg tok til meg mange av disse tipsene, jeg har tenkt til og bruke disse tipsene selv, siden håret mitt er langt i fra perfekt haha. Skal til frisøren og stusse det snart. Jeg vill ikke klippe det kortere eller noe sånt, jeg sparer til et lang og fint hår, selv om jeg har ganske langt hår allerede.

IKKE VASK HÅRET FOR OFTE

Ikke vask håre hver dag, viss du er sånn at du må dusje hver dag, så vasker du ikke håret hver dag. Viss du vasker det hver dag, så blir det tørt. 

GÅ FOR NATURBØRSTE

Har du langt hår, bør du bruken naturbørste istedenfor plast børste eller stålkam. 

HESTEHALE

Hestehale er alltid praktisk, og kan være like lekkert til selskap og hverdag. For og få hestehalen stram og fin uten bulk i nakken, prøv å se opp i taket når du fester hår strikken.

FLYVEHÅR?

Flyvehår eller hårantenner er et velkjent problem hos de fleste vel..? Neste gang du tar av deg lua og håret står til alle kanter, let i veska om du finner en leppepomade eller en håndkrem. Så tar du det på hendene og stryker det på håret.

VASKE HÅRET

Har du ikke hatt tid til og vaske håret,  da er tørr sjampo redningen!

Klem Therese♡
Fotball kamp/ #everyfreshday

09.11.2014, 13:53

Heii alle sammen. I dag skal jeg på fotball kamp sammen med familien min. Gleder meg masse, siden jeg har aldri vert på en sånn fotball kamp før. Det er FKH mot Brann. Jeg heier på FKH, kommer kanskje til og poste et innlegg i løpet av kampen og, om hvordan det gikk osv.. I dag er det jo far's dag, så det er jo perfekt for en fotball kamp da. I går kveld skjedde det noe feil med sminke videoen min, men jeg får ikke fikset det. Skal prøve igjen i dag.

På bloggen til mammatilmichelle.blogg.no så har hun en konkurranse, som jeg og Ida skal være med i. Jeg postet nettopp en video på Instgram (@Theresesorenes), med hashtag #Everyfreshday.  Så ville jeg poste videoen her også, gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns om den!

Klem Therese