HOME SWEET HOME

15.08.2016, 21:10

REISEN VAR I SAMARBEID MED LAPOINTSJEKK UT NETTSIDEN TIL LAPOINT, HER.

Da var jeg endelig hjemme etter en hel fantastisk uke på surfecamp sammen med Lapoint! Jeg var så utrolig sliten etter en uke på camp, og det var ufattelig herlig å komme hjem. Denne dagen har jeg brukt på å slappe av, sove ut osv. Jeg har faktisk prøvd å filme inn en spørsmåls runde angående surfecampen med Lapoint på en video, vi får se hvordan dette går.

Tror jeg fikk svart på en del av det dere lurte på. Dere lurte på alt fra soverommene, maten, om det var vanskelig +.  Det har hvert fall vært utrolig gøy på campen i Hoddevika! Jeg kan godt tenke meg å reise tilbake, for å være på surfecamp. Fikk mange nye venner, og en opplevelse for livet. Surfingen gikk faktisk bedre enn jeg hadde forventet! Jeg har filmet litt fra når vi stod den siste dagen, men usikker på hvordan det ble. 

Ønsker du å dra på surfecamp med Lapoint?

blogges

> HJEMREISE

13.08.2016, 20:41

REISE I SAMARBEID MED LAPOINT


Wow, så utrolig fort denne uken har gått! Den har bare flydd avgårde. Dette har vært en utrolig kjekk uke her nede i Hoddevikasurfecamp med Lapoint. I dag reiste de som kommer fra Oslo, og Sverige. Var litt trist siden vi har tilbringa en uke sammen, og blitt ganske gode venner. Men noen av oss holder nok kontakten på sosiale medier videre frem i tid. Vi har gjort utrolig mange kjekke ting på denne campen, og kommer til å savne det! Det blir nok en stor #tb

Men samtidigt skal det bli utrolig godt å komme hjem igjen, kunne sove i sin egen seng skal bli utrolig herlig! Se familie, og venner! Vi som reiser til Bergen, reiser i morgen, båten drar 15.10 og da blir det fem timer med båt.. Men denne gangen blir jeg hvert fall ikke alene på veien ned, som jeg var på veien bort. Så blir nok litt kjekkere på hjemreisen. 

blogges

GÅRSDAGENS PÅ SURFCAMP

12.08.2016, 18:55

REISE I SAMARBEID MED LAPOINT

I går hadde vi en kjempe kjekk dag, og startet med å stå opp tidlig for surfe leksjonen startet 09.00. Slet litt med å stå opp, og hive på meg våtdrakten osv. Men gikk fint! :D Når vi hadde hatt surfe kurset i to timer som vanlig, ble noen av oss litt på stranden for å spise lunsj. Vi fikk farten i oss, og begynte å gå opp til campen for å ta en herlig varm dusj! Det er alltid like herlig å ta en dusj etter kursene. HER, finner dere nettsiden deres.
 

Senere på kvelden skulle egentlig jeg, Agnes og Katrine ned for å surfe enda mere. Men det ble det ikke noe av siden så og si hele campen gikk på stranden for å kose oss med leirbål, og marshmellow. Det var utrolig koselig! Vi hørte på musikk, sang, grillet og snakket. Etter vi hadde spist opp absolutt alt marshmellowen gikk vi ned til volleyball banen, for å spille en god stund! Vi mistet faktisk tellingen på poengene til slutt, ops. 
Må bare si at dere alle burde virkelig dra på surfecamp med Lapoint, det er noe jeg anbefaler til både voksne og ungdomer der ute! Utrolig moro, møter mange nye herlige mennesker, du får lært deg å surfe! Dette har vært en utrolig bra opplevelse, og gleder meg til å nyte de to siste dagen som er igjen. 

blogges

SURFING

10.08.2016, 19:33

REISE I SAMARBEID MED LAPOINTHER finner dere nettsiden deres.

JAS! I dag ble det litt bedre vær, og det ble en del surfing! Jeg, og en venninne surfet en del etter kurset også. Utrolig gøy, og har faktisk klart å stå på brettet! #stolt?. Dette har virkelig vært den kjekkeste dagen til nå, på grunn av surfingen var utrolig gøy. Vi fikk endelig kjøpt oss godteri på butikken! Vi har også vært å badet, spilt volleyball, hauk&due. Denne campen blir kjekkere, og kjekkere for hver dag som går. Vi er allerede halvveis på denne campen, med Lapoint. Disse tre dagane har gått ganske fort, og det er bare til å nyte de siste fire dagene på denne campen med Lapoint.

ANBEFALER ALLE Å DRA PÅ SURFCAMP EN GANG! 

blogges

TOUCHDOWN HODDEVIKA!

08.08.2016, 16:54

REISE I SAMARBEID MED LAPOINTDere finner nettsiden til Lapoint HER.

Wææ, jeg har vært så utrolig spent på denne campen og endelig er jeg her! Jeg kom her først i går kveld, og hadde reist til Bergen og så videre med båt til Hoddevika. Lapoint var veldig flinke til å forberede oss skikkelig før vi skulle på campen, og de kom å plukket oss opp på andre siden av båten. Det var en lang reise, og var herlig å komme på campen i går kveld. Vi fikk utdelt rom da vi kom (deler rom med 2 andre jenter). Hilste på et par, og så var det så og si rett i seng.

I dag har vi hatt våre aller første surfe timer, ble utrolig høye bølger i dag (3-4meter). Derfor ble det slik at vi måtte stoppe etter en liten stund, og heller forsette i morgen. Vi fikk lært oss litt teknikk, og prøvd oss ute i vannet. Gleder meg utrolig mye til å forsette med surfingen videre på campen med Lapoint

blogges

SURFECAMP I SOMMER?!

04.06.2016, 17:46

samarbeid

ÆÆ, gjett hva!! Jeg skal på surfecamp i sommer med Lapoint! Surfecampen er fra 7. August til 14. August og jeg gleder meg veldig mye! Det er fortsatt mulighet til å booke samme dato som jeg skal på, det er ikke fult der enda! :D Det er en ungdomsleir som holder til her i Norge i Hoddevika. Endelig får jeg muligheten til å lære meg å surfe, noe som jeg tror kommer til å bli fantastisk og lærerik opplevelse! Jeg er veldig spent på om surfing er noe jeg kommer til å få til, men jeg kommer til å gjøre mitt beste. Uansett om jeg klarer det eller ikke, er jeg sikker på at turen kommer å bli kjekk.  


Ifølge nettsiden deres er en vanlig dag: En vanlig dag starter med at en av matlagingsgruppene lager frokost. Etter dette tusler vi ned til stranden hvor vi går gjennom dagens forhold og surf. Vi surfer i to timer og så er det nok deilig med en varm dusj og tørre klær. Vi setter frem lunsjen og så er du fri til å gjøre hva du vil; fiske, gå en tur, surfe mer, eller kanskje spille fotball på stranda? På kvelden vil en av matlagingsgruppene lage middag og vi passer på at alle får nok mat etter de lange dagene med moro.

Kunne du tenkt deg noe slik som dette? 

blogges

hits