hits

JEG ER SLITEN.

21.11.2017, 16:00

ALLE BILDER TATT AV: @WESTMAGNUS.

Jeg har lenge tenkt over hvordan jeg skal gjøre det med Youtube, Blogg og Instagram fremover fordi energien min er så brent opp. Jeg har absolutt null energi til å gjøre ting om dagen utenom hverdagen som går til jobb, skole og trening. Hvis jeg ikke er ute å gjør disse tinga er jeg nok med venner eller kjæresten, hvis ikke ligger jeg nok strak i senga og sover. Jepp, jeg er sliten og syns det er sykt vanskelig å balansere forskjellige ting om dagen. JA, jeg har det bra og er glad, men alle har hver sin omgang der de er slitne i blant. Nå er det nok min tur. For ja, jeg er sliten.

Jeg tror nok ut desember skal jeg prøve å ikke pushe meg for mye med for eksempel Youtube fordi det er det jeg ønsker å satse mest på fremover har jeg bestemt meg for. Jeg skal drive med bloggen her og der. Jeg er usikker på om dette blir en hverdagsting, men jeg bruker den da jeg føler for det som jeg gjør akkurat nå når klokken er 23.24 på en mandagskveld og jeg skal egentlig på skolen i morgen. Jeg er MYE mer produktiv på kveldstid enn hva jeg er på dagen. 

Jeg skal altså ha ukesvlogger gjennom hele Desember. Det er mange som har spurt etter vlogmas, men jeg er ikke så spennende hver enste dag på grunn av jeg går på skole og er en helt normal 15 åring som lever livet sitt. Ja, jeg hadde elsket å gjort en vlogmas, men da føler jeg at jeg må gjøre noe hver eneste dag som jeg absolutt ikke gjør. Jeg ønsker også "alene" tiden min som jeg ikke får om jeg må dra opp et kamera for å oppdatere hver eneste dag i Desember. Derfor har jeg bestemt meg for ukesvlog hver eneste uke i Desember som jeg håper høres bra ut! Jeg starter 1.Desember. Noe annet som er spennende er at jeg skal ha en konkurranse her søndag i advent i Desember slik som sist år, bare da var det på Youtube og i år er det på Instagram.

Den største grunnen min for jeg ikke har så mye motivasjon for Youtube for tiden er nok jeg føler at jeg ikke leverer 100% som jeg vil. Jeg har mine krav som jeg VIL oppfylle. Jeg ønsker å være mye mer energisk i videoen mine, bedre lys og en FAST bakgrunn. Det er mine krav, og jeg er på god vei for jeg driver å planlegger fremover. Jeg skal avsløre allerede nå at det kommer en Black Friday Haul på torsdag eller fredag. Jeg skal bestille meg ringlight etter jul eller før kommer helt ann på, denne gangen fra Skatush som jeg har hørt døds mye bra om og jeg tror allerede da kvaliteten vil stige. Jeg vil også skaffe meg Final Cut Pro igjen, men alt dette koster penger og penger vokser ikke på trær. Jeg gleder meg til å ha alt i boks. Jeg føler jeg har lugget på samme stadiet angående Youtube lenge, og jeg vil endelig prøve å få mer erfaringer og generelt bli flinkere. Det er også noe jeg vil holde på med, og da må jeg sette høyere krav til meg selv, men samtidig ikke for høye.

Noe som jeg også vil bli flinkere til fremover da mener jeg generelt over nyttår er å jobbe mer med skole, som faktisk er noe jeg er døds dårlig på! Jeg er ikke flink til å prioritere ting som er viktig, og til neste år vil jeg nok si dette et av de viktige halvårene som vil gjøre slik at jeg kommer inn på det jeg vil selvom den skolen jeg ønsker å gå på ikke har så høye krav. Jeg ønsker uansett å gjøre mitt beste, derfor må jeg nok få bedre skolevaner.

Nå er det sikkert mange som tenker jeg enten pusher for hardt eller setter for høye krav, men jeg liker å ha noe å jobbe etter det gir meg motivasjon. Jeg elsker også å jobbe hardt for ting jeg virkelig ønsker som for eksempel Youtube, Instagram og Blogg. Det er virkelig mine gleder i hverdagen. Bloggen er som en dagbok for meg, dere skulle visst alle innleggene mine som ikke er publisert og videoene som ikke er postet. For jeg har mye på skjul også. Youtube er nok det stedet jeg får visst mest hvordan jeg er som person, der dere får kjenne meg bedre og jeg får visst meg som person i flere ulike vinkler som jeg elsker! Jeg virkelig digger å stå foran et kamera også, absolutt noe jeg trives med. Har alltid vært en liten linselus gjennom årene. Instagram er nok der jeg fremstiller livet som perfekt, prøver å holde en så kalt feed og har mer konkurranser og slikt. Jeg elsker å ha alle disse tre tingene, dere får sett så mange sider av meg og jeg vil virkelig at dere skal kunne se hvilken person jeg er derfor er jeg kanskje redd for å formulere meg på feil måte av og til. 

Jeg har faktisk no ideaaa for når dette innlegget skal stoppe, best jeg runder det av og sier natta til dere selvom det sikkert er dag når dere leser dette. Jeg må si det var herlig å dele litt tanker her og der. Dere må vite at jeg virkelig setter pris på alle dere som leser bloggen min, ser på meg på Youtube eller følger meg på Instagram. Dere er noen gode mennesker alle sammen ♥

blogges

JEG BLIR KVALM!

03.11.2017, 16:00

INNEHOLDER STERKE BILDER.

Når skal det ta slutt? Når skal andre også stå opp, og faktisk prøve å stå opp mot pels industrien? Nå har vi kommet til den årstiden der alle drar fram vinterjakker og vintersko. Det er vel ikke helt ukjent at canada goose er mye brukt, i likhet med uggs. En hver fjortis bærer nesten et slikt plagg, dessverre... Det værste er at de fleste vet hvordan disse blir produsert og hvor de kommer fra. Jeg synes ikke mye om at personer som går med ekte pels, uggs går rundt å sier at de støtter dyremishandling av dyr. Fake pels er pent, men også fordi du kan bære den av stolthet fordi INGEN har lidd av produksjonen av denne pelsen.

Jeg håper for all del at flere tenker seg om før de kjøper vinterjakken sin og droppen den ekte pelsen. Har du dyr, og har ekte pels? Tenk. Dette kunne like så godt vært katten din eller hunden. Jeg har alltid lurt på hva er vitsen å kjøpe en jakke med ekte pels? Skal du liksom føle deg bedre med å gå med et dyreliv på halsen som er blitt mishandlet, eller hva jeg skjønner ikke. Det også flere som sier "ja, men denne jakken var allerede lagd, da var dyret allerede dødt", men for pokker da trenger du å slenge penger på dette stakkars dyret? Du VET like godt som meg at de bare vil lage flere, de tjener penger på at du kjøper dette stakkars dyret og du støtter dette. Jeg syns det er trist. 

Når du vet at disse stakkars dyrene tortureres og pines for at DU skal kunne ha pels på hetten (en detalje som forøvrig ikke er viktig for at du skal holde deg varm), tenker du virkelig ikke over hvor grusom denne insdustrien er, og at du er med på å holde liv i den? Jeg er oppriktig nysgjerrig på hva som farer gjennom hodet ditt når du velger å si ja til pels. Kan du være så snill å forklare hvordan du kan være i stand til. Hvorfor du tar et slikt valg?

I Kina sier de at jo mer dyrene lider før slakt, jo blankere og finere blir pelsen og da blir de altså flådd levende. Går det ann å tro noe sånt?? Jeg blir så sint og forstår ikke helt tankegangen til folk... Vi lever i 2017 og det fins faktisk fuskepels.. Med tanke på at dyrene ikke har noen stemme, må vi snakke for dem. Med min blogg kan jeg gjøre det, jeg føler meg stolt og flink som forhåpentligvis kan utrette en forskjell med dette jeg skriver en gang i blant.   

Jeg håper for gudsskyld at pelsindustrien stoppes, folk åpner øynene for vi må ta vare på dyra våres! Vi klarte å ta tak i festivalen i Kina, og hvorfor skal vi ikke klare å ta tak i dette også? VI MÅ BARE GI LITT INNSATS!! Jeg klarer faktisk ikke å se flere pelskrager, jeg? Jeg blir både uvel, rasende og forferdelig lei meg! Nå er det nok. NEI TIL PELS!

blogges

!BLI MED Å STOPP DEN GRUSOMME TRADISJONEN!

31.05.2017, 15:20

Hvert år holdes det en festival i Kina som jeg sterkt mener burde stoppes. Det burde rett og slett være ulovlig. Det er en hundekjøtts-festival som tar plass i byen Yulin, som ligger i sydøstlige Kina. Yulinfestivalen går ut på at både hunder og katter blir tatt og slått ihjel før de serveres som mat til menneskene. Lokale dyrevernsmedarbeidere sier at flere av dyrene blir flådd levende, dette synes jeg er helt grusomt! De uskyldige dyrene fanges fra gatene og blir avlet frem på ulovlige oppdretter. Når dyrene skal transporteres til det såkalte slakteriet, så blir de fraktet med både lastebiler, mopeder+ i veldig trange bur hvor de er uten vann og mat.

"Opptil fire huder presses inn i små, rustne bur og bundet fast bakpå mopeder og motorsykler og det hjelper lite dyrevernorganisasjoner mobiliserer for å få stoppet festivalen hvor opptil 10.000 hunder og katter den nærmeste dagene blir slaktet og solgt som menneskemat." (hentet fra artikkelen til VG.no , inneholder sterke bilder)

Jeg tror nok at alle dere har hørt om det som foregår i Kina når det gjelder dyremishandling. Dere har nok også hørt om dette før at menneskene slakter dyrene på en fæl måte før de spiser dem. Om vi klarer å sette en stopper for Yulinfestivalen så vil det være et stort, og ikke minst et viktig skritt på veien mot å få en stopper for at innbyggerne spiser hunder og katter. Dette gjelder ikke bare hunder og katter uten eiere, det gjelder til og med dyrene som har et hjem. Mange av dyrene som blir tatt og torturert i Yulin har fortsatt på seg halsbånd, noe som tyder på at de sannsynligvis er stjålet fra eierne sine. 

TKOQIuHI3Eo
 

Vil du være med å gjøre en forskjell? Skriv under HER

Jeg mener at alle skal kunne gjøre en forskjell. Det er mange som kommer med kjipeste kommentaren, mener hvert fall jeg, at: det tar forlang tid og skrive inn navn og mail osv. Eller det betyr ingenting, jeg kan ikke stoppe dette uansett.  Den siste kommentaren er for så vidt sann, jeg kan ikke stoppe dyremishandlingen eller i dette tilfelle Yulinfestivalen alene. Men tenk hvor mye vi kan oppnå sammen. Sammen kan du og jeg bidra til at dyremishandling minskes i stor eller liten grad, det er bra uansett hva tenker jeg. Én stemme, det hjelper så mye mer enn hva mange kanskje tror. Derfor sier jeg til dere der ute som rett og slett er for late til å hjelpe, våkne opp og ta deg tid til å bidra litt, det tar deg maks ett minutt. Vi kan faktisk gjøre en forskjell om vi bare gidder. Det er viktig at vi står sammen og kjemper for dyrenes rettigheter! HUSK! VI MÅ SNAKKE FOR DYRENE, for dyrene kan ikke snakke og de har dessverre ingen stemme. Den må vi vise for de små uskyldige.

Den danske organisasjonen Anima har tidligere klart å stoppe lignende festivaler ved hjelp av underskriftskampanjer på nettet, og nå prøver de å gjenta den samme suksessen. For at det skal kunne bli en stopp på denne utrolig triste og forferdelige tradisjonen, og for at vi i lille Norge skal kunne gjøre en forskjell her i verden, skriv under HER.

xYNSq13FSI4
 

SKRIV UNDER HER.

Tusen takk til alle dere gode mennesker som tar dere tid til å skrive under ♥ blogges

2017 ER FUCKED UP

10.02.2017, 19:05

Du ser deg i speilet, du er ikke den syltynne jenta, du er ikke den jenta med den perfekte rumpen, du er ikke den jenta som har den perfekte smale midjen, du er ikke den jenta som har lip filers og extensions. Dette er nettopp den måten flere tenårings jenter og gutter også for den slags del ser på seg selv. Jeg er så forbanna lei av å høre alt vi jenter må gjøre for å være perfekte eller hvordan vi oppnår dagens samfunn på en perfekt kropp.

Jeg kjenner jeg er utrolig lei av å høre om presset fra alle mulige kanter, hvor enn jeg går! Dette er også kanskje det presset som sitter fast i hodet på deg. Jepp, jeg er en av de som tror på at press er noe som du skaper i hodet ditt og ikke andre steder. Du kan faktisk velge helt selv. Det kan godt være at dette kun er meg eller andre også som tenker likt, men husk vi har forskjellige meninger. 

Vi må bare lære oss alle sammen for en gang skylda at vi er bra nok, det finnes ikke noe som heter perfekt. Det høres kanskje klisje ut, men det er nok sant også? Med en gang noen begynner å operere på seg selv, da svikter du deg selv for du kommer kun til å finne flere feil etter hvert. Vi må lære oss å ta vare på oss selv, ta være på ditt unike og fine utseende for dette er du født med. Tenk din flotte mor og far som du får ligne på, ønsker du virkelig å endre på dette og få spørsmålet den dag du får barn "hvorfor ligner jeg ikke på deg mamma?". Jeg er så stolt over mitt utseende for jeg kan nå og senere i livet si at jeg ligner på min fantastiske mamma og pappa. 

Jeg kan gå med sminke når det passer meg, kan gjerne gå uten om det er det jeg ønsker, puppene mine er kanskje ikke store, har kanskje ikke den mest perfekte rumpen, jeg har problem hud, jeg går med klær fra billige kjedebutikker og mye mer. Dette stopper ikke meg for at jeg skal kunne være fornøyd med mitt eget utsende. Jeg kan gå med klær fra hvor som helst så lenge JEG liker dette plagget, for hva vet andre om merkelappen som er på innsiden?

Det værste "komplimentet" jeg kan få er "jeg ønsker jeg så ut som deg Therese". Hvorfor? Vær fornøyd med deg selv for du burde se hvor utrolig fantastisk du er både på innsiden og utsiden. Jeg ønsker langt i fra at andre skal tenke at de vil se ut som meg, jeg vil disse personene skal være takknemlige med seg selv og ikke gå rundt å tenke at de ønsker å se ut som alle andre.

Det er nok flere som mener det er bloggere som har skylden på dette kroppspresset, dette kan jeg delvis være enig i og ikke. Jeg tror og vet godt at vi alle har skylden i dette kroppspresset. Jeg har stor forståelse på at flere toppbloggere som har veldig stor påvirkningskraft, men jeg er mer den typen som tror det sitter mer inni hodet som legger til kroppspresset for du kan fint utvikle dette presset selv også, men jeg tror også sosiale medier hjelper denne tanken som er i hodet til å bli mer ekstrem. Nå tenker du nok "du har ikke dette presset selv, lett for deg å uttale deg da", ja kanskje det.

Jeg har alltid lurt på hvem er det egentlig som har sagt at jenter må ha størrelse XS, ha store og faste pupper? vel.. det er vel ingen andre enn jenter selv? Selvbilde er noe du MÅ jobbe med fra innsiden og ikke fra utsiden, som sagt tidligere men jeg gjentar meg, du blir ikke lykkeligere av operasjoner (som flere sier som har gjort dette) det eneste du gjør er å svikte deg selv fordi du kommer kun til å finne flere feil hos deg selv og utvikle dette enda mer. Noe annet vi er utrolig flinke på er å sammenligne oss selv med ander, spesielt med andre som har lagt seg selv under kniven. 

Jeg leste en gang en quote som jeg elsker! "Hvis man godtar seg selv som man er, med de gode og negative sidene. Så er det ingen som kan skade deg". Jeg tror dette er noe alle må lære seg, og huske på for dette er så utrolig viktig å alltid ha i bakhodet. 

Husk vi aller bruker tid på utsende vårt og det er det ikke noe å legge skjul på. Dette er helt normalt så lenge det ikke går over til det ekstreme. Vi må snart begynne å sette en grense på dette kroppspresset. Du trenger ikke den opererte rompa, botox, lip filers for å føle deg bra nok! Husk at du er alltid bra nok uansett hvordan du, bare alltid gjør ditt beste og mer enn det kan ikke noen forvente av deg! Ikke la noen tråkke ned på deg for som sagt DU ER BRA NOK og vil alltid være.  

Ta vare på deg selv, gjør hva som du føler er rett, gå med hva du vil og vær den beste versjonen av deg selv! ♥

blogges

TØRR DU Å VÆRE DEG SELV?

22.01.2017, 18:34

Jeg føler det er ingen som tørr å skille seg ut lengre, fordi vi lever i 2017 og det finnes en mal for hvordan en gutt og en jente skal være for å bli "sosialt godkjent". Hvis noen tar et skritt ut og faktisk tørr å være seg selv blir man sett ned på fordi du er rar, spesiell og ikke "normal". Det er så utrolig mange som ikke tørr å være seg selv, og jeg syns det er det viktigste som finnes er å faktisk tørre å være seg selv 110%! Men de som ikke tørr å være seg selv, er rett å slett fordi de er redde for dette her å bli sett ned på, bli slengt kommentarer på og ikke ha venner.

Hvis du er en jente eller en gutt for den slags skyld som elsker å kle deg i mange fargerike klær gjerne med mønstre osv, men dette gjør du ikke fordi alle andre kler seg i grått, hvit og svart. Dette blir jo akkurat som å skjule sitt egentlige jeg? Det er akkurat som du går med en maske for å skjule ditt egentlige jeg? Jeg har flere ganger hørt denne quoten "Vil du ha en ekte venn eller 100 falske?", men jeg har et spørsmål til deg, hvordan kan du få ekte venner om du ikke tørr å være deg selv? 

Jeg syns det er så ufattelig dumt at det er så utrolig mange som er redde for å vise sitt egentlige jeg, fordi du er så utrolig fantastisk på den måten du er skapt. Du er unik. Det er ingen i denne verden som er helt lik deg, det finnes kun EN av deg. Det betyr også at du burde få kunne være deg selv uten at noen skal kommentere på det eller si noe om det? 

Det er flere jenter som sender meg en veldig der de spør meg om hvordan jeg tørr å enten skrive blogg eller å poste videoer på bloggen. Fordi de ønsker å starte selv, men de er redde for hva andre vil tenke om de. Dette er noe jeg har lært meg, altså å ikke bry meg. Jeg har sluttet å bry meg hvis noen syns det er kleint at jeg driver med blogg eller filmer meg selv på youtube. Fordi dette er nettopp det jeg elsker å gjøre, jeg ELSKER å dele mine tanker og filme meg selv. Hvorfor skal jeg la andre hindre meg i å gjøre hva jeg elsker? Det er akkurat som om du skulle stoppet å spille fotball fordi noen sa dette var kleint, teit and you name it.

Youtube og blogg er et sted der jeg får vise verden hvem jeg virkelig er og jeg trenger ikke å legge på filter eller noe lignende. Jeg kan være THERESE SØRENES uten at noen stopper meg, jeg må bare ikke bry meg om hva andre tenker. For dere som ønsker å starte med enten blogg eller youtube, KJØR PÅ! Drit i hva andre tenker, det er kun dine tanker som teller og det er kun DU som bestemmer over ditt eget liv. Jeg syns det er så viktig å gå ut i fra hva du selv ønsker. Vær deg selv, fordi du er bra nok og faktisk mer enn bra nok. Husk å ta vare på deg selv, gjør hva som du føler er rett, gå med hva du vil og vær den beste versjonen av deg selv! ♥

blogges

OVER TENKER

22.01.2017, 00:14

Jeg elsker slike dager som dette. Jeg burde kanskje allerede være i dyp søvn, siden klokken er tross alt 00.15 .. Dager der jeg ikke gjør noe som helst og kun koser meg i mitt eget selskap, for ja jeg stor koser meg i mitt eget selskap og liker å kjede meg litt her og der. Jeg har fått unna gjort flere mails, skrevet et par blogg innlegg og hørt på mye dyp musikk. Herlig å skyve skolen til sida og er vel slik jeg liker det også. Endelig føle du har skikkelig fri og lar tankene hoppe ut. Jeg elsker dager som er lange, dager der jeg helst ligger i senga med macen og gjør nada. Jeg kan bare sitte i senga å tenke, og nyte minuttene fyke avgårde. 

Jeg elsker å lese dype blogginnlegg, høre på musikk som har dype tekster som får meg til å tenke. Når jeg først begynner å tenke så over tenker jeg alltid, tenker for mye. Slike dager som dette er de dagene jeg er utrolig glad for jeg har en blogg hvor jeg kan skrive akkurat hva jeg vil uten at noen stopper meg. Det er også slike kvelder som dette jeg har en slags tvang til å skrive, fordi jeg har en del ting i hodet som vil ut. Jeg elsker å tenke på livet, hvordan fremtiden vil være, hva mitt neste mål er og om alt som kommer inn. God natt fra meg ♥

FØLER JEG IKKE LEVERER

14.11.2016, 17:00

Heiisann folkens, føler det bare blir lenger og lenger til dere hører fra meg hver eneste gang. Jeg tror motivasjonen min bare har forsvunnet i det blå, som jeg har snakket om på min snapchat i dag. Jeg har virkelig følt jeg har vært borte fra dere lenge, selvom jeg har blogget. Jeg føler ikke at jeg leverer like bra som før lenger. Tidligere da jeg hadde motivasjon hele tiden var dette det eneste jeg ønsket å gjøre. Jeg føler at jeg bare har blogget for dere, for å bare publisere noe uansett hva det har handlet om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke det at jeg ikke ønsker å blogger lenger er bare at jeg ikke finner noe å blogge om. Det frister seg ikke å sette seg ned å åpne macen, for å så skrive flere ord til dere. Det har egentlig vært det samme med youtube, jeg har ikke hatt lyst til å sette meg foran et kamera for å virke i et super humør. Jeg tror egentlig grunnen er at jeg ikke har vært i det beste humøret, vært trøtt på dagene, vært mye sammen med venner og gjort mye annet. Jeg håper at motivasjonen min kommer svevende på en sky tilbake til meg snart, og samme fristen kommer tilbake. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg sier ikke nå at jeg kommer til å ta pause helt enda, og hvis dette skjer sier jeg så klart tydelig i fra til dere, slik at dere vet at jeg kommer til å være borte. Jeg ønsker generelt å være mye mer aktiv, kunne publisere mer til dere og noe bra. Når jeg ikke føler jeg leverer noe som er bra, mister du rett å slett motivasjonen til å gjøre den tingen. Men jeg tror nok det fikser seg etter tid. Jeg skal gjøre alt jeg klarer for å publisere bedre, og mer fyldige innlegg og som er interessant å lese om. 

Gjerne kom med dine forslag til blogginnlegg, og tips til blogg ideer om du har! Hva liker du å lese om?

blogges

DU LØY.

09.10.2016, 19:00

Du vet at bestevenninnen din er alltid på din side, dere forteller hverandre om alt. Dere skjuler ikke noe for hverandre, dere stoler 110% på hverandre. Uansett er dere der for hverandre. Men så støter du på at en så står deg utrolig nær lyver deg rett i ansiktet? Du vil kun det beste for den personen, og betyr ufattelig mye for deg. Nesten som du ikke klarer deg uten. Det som er vanskelig er å vite når du skal slutte å tilgi en person, når er det faktisk nok? Når har noen gjort nok, for å ikke fortjene tilgivelsen din. Er personen virkelig din bestevenn? 

Det å ha en følelse av du er "skuffa" over noen som du er utrolig glad i er ikke noe god følelse. Det å si i fra gang på gang, gjør også vondt. Du føler jo at du går til en person å sier at det den gjør ikke er bra nok. Men du vil kun det beste, du vil kun hjelpe. Det er som å snakke til ingenting. Her sitter jeg å forteller deg helt ærlig mine meninger, og min side av saken. Tårene renner nedover kinnet, klarer ikke å snakke. Jeg tror du gjør akkurat det samme, og noen dager senere finner jeg ut at en du løy til meg.

MEN FOLKENS. Jeg smiler, er glad slike ting skal ikke ta meg i bakken så lett! 

blogges

FAKE VENNER? FÅ DE BORT.

14.04.2016, 16:45

Hvordan vet vi egentlig at den vennen vi stoler aller mest på er den vennen som er ekte? Det er ofte så utrolig vanskelig å velge de "riktige" vennene sine. Pustelig så lyver de deg rett opp i fjeset, og de var ikke den personen som du trodde de var. Det var kanskje den venninnen som du stoler aller mest på, og som du trodde du alltid kunne regne med.

En bestevenninne er en du alltid kan regne med, stole på, finner alltid på noe gøy sammen med og du dummer deg aldri ut i deres øyner. Dere skal jo også få kunne være dere selv hos hverandre, og ikke trenge å spille en annen person. Jeg syns en bestevenninne skal du kunne regne som "familie". Ida som er min aller aller bestevenninne som har vært hos meg i alle år regner jeg som en del av min familie. 

Er du sammen med noen venner som gjør dagene dine litt tungere, og litt vanskeligere? Få de bort. Hvorfor skal du bruke energien din på de som gjør dagene dine litt tungere, og du er sliten og trøtt når du kommer hjem. Det er som regel de venne som er falske. Tenk deg om gjør de deg mest vondt eller godt? Det må du stille deg.

Det når du skal prøve å finne deg nye venner så ikke forand deg selv fordi du ønsker å henge med den kule jenta på skolen. Liker du å styre på med sminke og mote så gjør du det, og du endrer ikke interesser på grunn av den jenta. Det viktigeste i et vennskap som jeg syns er at du skal kunne være deg selv 110% uten at den venninnen skal kunne klage over deg, og pirke på hver minste detalj om deg.

Det er også utrolig vikitg å lære av hverandre, og husk dere lærer av deres feil. Men ikke tilgi for mye for hvis venninnen din gjør for mye som gjør deg vondt så skal du ikke føle et press for å tilgi henne da bør du heller gi slipp syns jeg. Bare vær sammen med de personen som ønsker deg godt, og er bra for deg. Du finner ut etter hvert hvem som virkelig er der for eg, og står med åpne armer når du har det vanskelig! Ta vare på de vennene for det er de som får deg til å føle deg bra!


blogges

SYKT PERFEKT

13.03.2016, 16:00

Presset om å være perfekt er et stort tema her i dagens samfunn. Det er noe mange føler seg presset av. Det er press om å ha den perfekte bikini kroppen, flawless hud, eyebrows on fleek, perfekt rompe og alt dette som har med utseende egentlig. Det er et stort press for mange jenter, og alle har vel følt på dette en eller annen gang? som er jente eller gutt for den del. Jeg har egentlig ikke skjønt poenget med hvorfor det skal være et så stort press om å være perfekt hele tiden. Alle mennesker her i verden er forskjellige, unike på hver sin måte og har sine ferdigheter. Vi er alle sammen forskjellige.

Det er akkurat derfor det er så utrolig mange med dårlig selvtillit her i verden og personer som sliter med seg selv. Alle disse bildene på Instagram, we heart it, Tumblr og så videre av så kalte perfekte jenter eller goals jenter. Men tror dere virkelig de ikke har brukt tid på å redigere dette bilde? De aller fleste bildene på slike sider er redigert. Jeg mener ikke det er dårlig eller noe lignende med å redigere bilder for det gjør jeg selv. Men dere tar poenget mitt hva jeg mener her?

Jeg pleier å si at de jentene som du finner på slike sider og så videre har de fleste gjort et eller annet med utsende sitt altså en plastisk operasjon. Om det er botox i leppa, silikon eller noe helt annet. Det er så mange som tar en plastisk operasjon i dag fordi det er så utrolig stort press om dette og alltid prestere eller være perfekt fra topp til tå. Jeg føler det er så mange som bare tar en plastisk operasjon bare for å ta det. 

Men vet dere hva? Alle er supre, perfekte, unike, pene på hver sin måte! Er dere ikke enige? Du trenger verken sminke, perfekte krøller for å føle deg pen! For du er pen akkurat sånn som du er og du har lov å føle deg fin. For dere som syns dette er et veldig stort press, og sliter med dette. Gå til speilet, og stå foran der og si 5 ting som du liker med ditt eget utsende! :D Hyll deg selv med litt komplimenter. Det syns jeg vi alle skal gjøre inni mellom for å kunne settet pris på vårt eget utsende av og til. 

Selv om du kanskje ikke ser ut som Kim Kardashians, hva så? Du er fin uansett, og du er unik for du ser ut som deg selv! ♥

blogges

IKKE DØM FØR DU KJENNER.

20.01.2016, 15:21

årh, jeg blir irritert av å bare lese overskriften. Jeg er lei av personer som dømmer andre før de kjenner noen. Jeg er lei av at alle går etter første øyekast. Det er så mange som  kommenterer på andre personer sånn som hun/han er bitch, stygg, ikke er snill, blond og så videre. Hvorfor vil alltid alle andre få ned andre personer som de overhode ikke kjenner eller vet noe som helst om. De ser kanskje den personen hver dag men prøver aldri å bli kjent med hun eller han, og slenger drit om personen. Det gjør de som oftest fordi den personen de sier stygge ting om før de kjenner hun/han har noe som den som slenger dritt ønsker seg.

Jeg blir veldig fort dømt for noen kjenner meg siden jeg har en del lesere, en del følgere på Instagram, sminker meg en del og så videre. Det er så utrolig mange som tenker jeg er en slags "bitch" eller ikke er snill eller noe lignende. Men hvordan kan du som tenker det egentlig vite det? Du kjenner meg ikke en gang. De tenker det kun på grunn av at jeg bryr meg om hvordan jeg ser ut, går med eller ja. Jeg er også blogger og da er det alltid noen som tenker jeg er en sånn typisk rosa blogger som kun bryr meg om seg selv. 

Men uansett om du er en helt vanlig jente som hverken driver med blogg eller youtube så skal du ikke dømme hun eller første øye kast synes hvertfall jeg! Det blir helt feil hele greia. Jeg syns hvertfall du skal gi personen noen sjanser før du dømmer hun eller han. Uansett hvordan personen ser ut, oppfører seg, rykter har på seg og så videre. Det er også dette med å gå etter hvem du ønsker. Hvis vennene dine sier noen dumme ting om en jente som du har ønskt å blitt kjent med ikke hør på dem gå heller til jenta og lær deg å kjenne hun! Tenk viss hun er super duper snill, og vennene dine tok feil. Du må også få plukke dine egne venner.

 Det er mange som sier sånn "Herregud hun er skikkelig fjortis", "hun sminker seg så mye", "hun er fake som søren", "hun der er bare etter gutter" og egentlig tar de helt feil nemlig fordi de dømmer personen før de prøvde. Dette skjer så mye nå fortiden føler jeg, og vi er så dårlige på å gi hverandre sjanser til å bevise at det ikke er sant. Det er etter en feil så er du mislykket. 

Jeg vet ikke om dette innlegget gidde noe som helst mening men hele poenget mitt med dette var at vi burde slutte med å dømme folk før vi faktisk har prøvd å blitt kjent med de og vet noe som helst om de! Ja. Det kan være vanskelig å prøve og ikke dømme noen. Dette har også noe om det å si hate om personer før du kjenner de for viss du slenger noe stygt om de før du kjenner de så dømmer du de faktisk. Jeg er så lei av at alle dømmer andre før de har prøvd å lært noe om personen. 

blogges

HVORFOR BLOGGER JEG?

30.12.2015, 17:00

Det spørsmålet en blogger for mest av alt er vel "Hvorfor blogger du?". Det får jeg nesten hver eneste uke, ikke hver dag men hvert fall hver uke. I dag har jeg faktisk tenkt litt på dette spørsmålet "hvorfor liker jeg faktisk å blogge?", og "Hvorfor driver jeg på med dette, og ikke en sport?". Ja, jeg driver ikke på med noe sport som de fleste andre i min klasse og på trinnet driver med. Jeg driver faktisk med blogg og youtube, og andre sosiale medier. Det er livet mitt, og familie og venner. Dette er viktig for meg, og dette får meg til å smile.

Jeg blogger fordi bloggen er blitt en stor del av meg, og det er blitt en stor del av livet mitt. Jeg er bloggen min, og ikke bare Therese som blogger eller bloggeren Therese som mange kaller meg. Jeg er faktisk bloggen min viss du ikke har tenkt over det. Jeg har blogget over et og et halvt år nå, og eg har oppnådd så mye. Jeg er stolt av meg selv. Jeg gjør det jeg elsker, og får mye ut va det. Jeg har fått mange utrolig herlige lesere som setter pris på meg.

Jeg er alltid på, og jeg slår aldri av min blogg verden. Jeg er alltid inni denne sirkelen, og jeg tenker alltid på min blogg og hjernen min er fullt av ideer hele tiden. Det er mange som spør "Blogger du for leser tallet ditt? Blogger du for å få mer oppmerksomhet eller bli kjendis?". Å nei jeg blogger ikke for å bli noe som helst kjendis, jeg blogger for meg selv. Jeg blogger fordi det er noe jeg elsker å gjøre. Det er akkurat som du kanskje elsker fotball som om jeg elsker å blogge. Bloggen gjør meg glad.

Det betyr faktisk mer for meg å få god respons i kommentarfeltet enn lesertallet selv om jeg sjekker topplista hver dag og lesertallet mitt. Hver eneste lille kommentar dere kommer med betyr mye hver lille en. Når jeg logger meg inn på blogg.no og ser oppi menyen her inne at jeg har fått noen kommentarer så kommer smile, og spesielt om dere har kommentert på innlegg som betyr mye for meg som er personlige. Jeg blir også glad når dere kommenterer på mine vanlige innlegg som outfit, hverdagen og så videre. Hver eneste lille betyr mye, og jeg leser alltid alle og jeg svarer som alltid alle. 

Jeg har i det siste begynt å tenke på "Folk gidder faktisk å sette seg ned å kommentere på min blogg". Det betyr faktisk mye for meg. Folk orker å sette seg ned å kommentere hyggelige ting om meg/teksten min. Dere gjør meg glad, og betyr mer for meg enn dere tror. Jeg skulle ønske at jeg kunne gi alle dere som leser bloggen min en klem ♥ Dere er utrolig herlige til å kommentere og gode til det! Dere får motivasjonen min på topp. Dere får meg til å sette av tid til bloggen og faktisk ha motivasjon til å jobbe mer med det. Tuusen takk for at dere tar dere tid til å lese mine innlegg og kommentere ♥ Jeg setter stor pris på det.

Jeg har nå blogget litt over et og et halvt år nå, og har holdt på med blogging siden jeg var nærmere 9-10 år men da var det overhode ikke noe seriøst. Jeg skrev kanskje bare 1-5 setninger i hvert innlegg da. Jeg har nå det siste året når tror jeg innsett hvor viktig blogg er for meg, og faktisk vite at dette er viktig for meg. Det er dette jeg ønsker å drive med akkurat sånn som at jeg vil bli makeup artist og frisør.

Jeg er stolt av meg selv hvor jeg er i dag med bloggen, og at jeg har lært meg å ikke ta til meg "hate" som dukker opp av og til. Jeg har oppnådd mye med min blogg allerede og mer blir det i fremtiden håper jeg. Viss jeg ikke blogger en dag eller noen dager så er det noe som mangler i hverdagen min. Jeg har enda ikke tatt opp macen for å blogge, og ikke knipset et bilde en gang. Det er hverdagen min, og viss jeg dropper det mangler det noe.

Jeg har fått mange gode venner gjennom bloggen, og jeg er glade for de. Jeg har fått sponsorer, invitasjoner til flere event som jeg ikke har fått muligheten til å dra på dessverre, unike lesere som jeg beundrer mye og ikke minst funnet ut hva jeg liker å gjøre. Det dukker alltid opp så mange muligheter som jeg er takknemlig for. Tusen takk for du leste dette innlegget, tusen takk for du tar deg tid til å legge igjen kommentarer og tusen takk for du er en fantastisk leser. Jeg har blitt så glade i mine blogglesere og skulle ønske jeg kunne gidd alle en klem!

blogges

HATERS GONNA HATE, ALWAYS.

30.10.2015, 15:47

I dag etter skolen gikk jeg rundt å snakket litt med Ida, og da gikk det faktisk litt forskjellige ting rundt i hodet mitt. Nå har jeg så mye i hodet at jeg bare ønsker å få alt ut, det er sikkert noen som kommer til å skrive hat etter innlegget men jeg gir blanke f. Siden dette er mine tanker og jeg ønsker ikke å lage noe diskusjon av det. Men jeg er så lei av at folks skal gå rundt å HATE uskyldige mennesker, JA jeg sa hate.

okei, jeg har et enkelt spørsmål til alle haters. Hva prøver dere å oppnå? Få personen til å føle seg stygg, og ikke vert noe? Det gir så lite mening å si hat, og skrive hat ikke minst!! I går var jo verdens største popstjerne i Norge, ja nemlig Justin Bieber. Jeg så alt live fra VGTV, og jeg ble sykt sjokka! Når det tragiske skjedde. Grunnen til jeg tar opp spesielt Justin nå er at det var det jeg og Ida gikk å snakket om mest og det var grunnen til vi kom fram til det tema.

De fleste har sikkert fått med seg hva som skjedde. Men jeg har tenkt å si hvordan jeg tok det fra mitt syn. Justin var ferdig med sen kveld og klar for konsert, det var 1000 skrikende fans i salen og var klar for selveste Justin Bieber idolet deres og ikke minst mitt. Han begynte med å spille "Boyfriend" som han klarte med storm og det hørtes veldig bra ut fra både snapchat og VGTV. Men så ble det sølt vann, og det rett og slett klikket for Justin. Han sa flere ganger "stopp, jeg skal tørke opp" til fansen minst fem ganger, men hører fansen etter?, nei det gjorde vi/de ikke. Da klikket det fra Justin og han sa stopp til konserten, og forsvant fra scenen.

Når han hadde dratt av scenen var instagram posten oppe med en gang med et "unnskyld" til oss fansen og TV2. Det er så mange som både legger så mye hates på Justin og fansen. Hvorfor skal haters hate alltid? Justin kom til Norge med bronkit, og hostet og snufset. Han var syk, og hadde fått lite søvn. okei? Det jeg ikke skjønner er: JUSTIN MÅ RESPEKTERE OSS FANSEN FOR AT VI/DE VILLE HA HÅNDKLE, OG VI MÅ RESPEKTERE HAN NOK TIL Å TA STOPP FOR ET STOPP, HAN ER TROSS ALT IDOLET VÅRT. Justin kunne ha falt på grunn av dansingen og verste fall knekt noe viss det ikke hadde blitt tørket. Det var uprofesjonelt av Justin og bare dra, men vi må respektere han for at han var/er sliten etter en laaang turne og har bronkit for øyeblikket. 

Det var beliebere som var knust etter konserten, og det er forståelig etter hva som skjedde. Det var liksom idolet deres. Det er så mange som legger skylden på første rad, men hva har de gjort? De prøvde å ta håndkle som Justin Bieber har tatt på!! De er ca 14+ og vet ikke bedre. Justin har også sagt til oss fansen at han jobber med å forbedre hvordan han skal reagere på ting osv. Justin er tross alt 21 år og er fortsatt en gutt, han er ikke noen voksen enda. 

Justin har også lenge vært hatet av spesielt gutter, og jenter som misliker han og musikken. Men flere ganger når jeg har spurt haters hvorfor de hater han. Da svarer de "Fordi han er dum, stikker fra fansen, fulle kjørt, brukt narkotika og har en teit sang som baby baby" For det første så var Justin cirka 14 år når han kom ut med baby. Det med fylle kjøring og narkotika, var en feil. Men det var et lovbrudd, gjort er gjort. Det er så unødvendig av folk å hate syns jeg! De har så dårlige argumenter for det.

Det er akkurat som jeg som ikke liker fotball i det hele tatt lengre, og gikk å skulle gått å hate Ronaldo eller en annen fotball spiller. Det er akkurat det samme. Det er faktisk snakk om idolet til en annen person, og ikke minst et MENNESKE. Justin er et menneske men kjendis, Ronaldo er en kjendis osv. De har følelser som alle oss andre "vanlige" mennesker. Jeg blir så sinna når folk kommer med verdens dårligste argument "Han er dårlig til å synge". HVORFOR I HULESTE ER HAN KJENT DA?!??!?!?! Han er kjent på grunn av at musikken hans rocker. Det er det samme med Ronaldo når folk sier "Han suger til å spille fotball" HVORFOR ER HAN VERDENS KJENT FOR DET DA? Jo nettopp, for han er suuuper flink i det.  Dere skjønner vel poenget mitt??

Jeg blir så sinna når folk går rundt å hater uskyldige MENNESKER, alle er tross alt mennesker og ikke noen pappfigurer. Når du går å hater andre er det faktisk det som kaller MOBBING på høyt nivå, og det er noe av det verste som finnes. Jeg har også sitt flere voksne mennesker som sier "Han bare stakk fra scenen og fansen, og kom ikke tilbake". De går bare rundt å sier "Han bare stakk" bare for å få han i et dårlig lys som de ønsker. Det er så utrolig dårlig gjort! 

Jeg har selv for hate et par ganger, ikke mange og det er overhode ikke noe kjekt. Det er flere kjente stjerner og kjendiser som får drapstrusler over nett og det er jo helt ekstremt. Nå er jo serien "Haterne" på TV2 og den er super bra. Jeg digger den serien nå, og det er blant annet bloggeren Sophie Elise med. Der skal de stå ansikt mot ansikt og snakke med de som har skrevet hate til de. Dere finnes serien HER.

Ja, nå har jeg fått en del av mine tanker. For og si det klart er jeg ikke noe super glad og stolt for at Justin stakk, men bare tok opp han siden han har vært en del om han nå i det siste. Jeg er selvfølgelig skuffet over at han stakk sånn, men skjedd er skjedd tenker jeg. Justin hadde hatt en tøff og laaang uke. Men han hadde ingen grunn til å "skjelle" ut fansen på noe vis. Det er sikkert en del av dere som ikke er enige i noe av det jeg skriver her, men dette måtte ut. Til alle dere haters der ute et sted slutt å hat på uskyldige mennesker, de fortjener det faktisk ikke. Uansett om personen er Justin Bieber eller en vanlig jente eller gutt på skolen så skal man IKKE gi hate til de for det.

HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN SUPER DUPER FIN HELG, OG EN GOD HALLOWEEN!

Blogges.

MOBBING ER IKKE OK.

21.09.2015, 19:14

/ Dette er et repost innlegg, siden jeg syns dette temaet er så pass viktig! Det kan godt være at noen av dere har lest dette innlegget før en gang på bloggen min.

I dag har jeg tenkt å ta opp noe utrolig viktig her på bloggen. Det er veldig sjeldent jeg har slike innlegg, Men jeg følte bare for å få ut litt tanker om dette emne nemlig "mobbing".

Har du noen gang hørt før at du er verdiløs, du er ikke fin, du hermer etter alle, du er ikke bra nok, du er stygg osv?. I dag er det 60.000 mennesker som blir mobbet i Norge, og det er et høyt tall det er jo helt sykt. Tanken på at noen mennesker ikke har det bra i det hele tatt er en vond følelse alle fortjener jo en sjangse alltid uasnett hva, mener hvert fall jeg. Jeg har aldri skjønt poenget med å mobbe en person, hva har mennesket gjort mot deg egentlig?

Viss du er mobberen, vil du være årsaken til at noen har det vondt, skader seg selv eller kanskje i værste fall tar sitt eget liv?. Hva får du egentlig ut av det?. Blir du et bedre menneske, blir du mer populær, får du bedre selvtillit, får du flere venner? Det er i hvertfall ikke noe du blir eller får. Du ødelegger fakitsk livet til den du mobber. Mobbing har skjedd så altfor mange ganger, desverre.

 

Viss verden hadde virkelig vert en drømme verden hadde det verken fantest mobbere eller mobbeoffer. Da hadde ingen trengt å komme gråtene hjem, grue seg til å gå på skole/jobb, drive med selskading, gråte seg i søvn og få dårlig selvtillit osv. Jeg kan nesten ikke tenke meg hvordan mobbeofferet har det, det må være en skikklig ekkel følelse. Det er jo faktisk noen som har tatt selvmord på grunn av mobbing, det er jo helt ekstremt.

Likosm bare tenk deg den følelsen og gå på skolen, og tenke på at du faktisk ikke er velkommen der, det må sikkert være den vondeste følelsen noen sinne. Vi som ikke har blitt mobbet kan sikkert nesten ikke tenke oss den følelsen oferet må ha. Jeg har aldri skjønt poenget med mobbing, og tror heller aldri jeg kommer til å gjøre det heller. Mobbing er noe jeg er ekstremt i mot, det er derfor jeg skriver dette innlegget og ønsker virklig at det skal bli en stopp på det. ALLE mennesker fortjener og ha et godt liv, og leve livet sitt uten bekymringer og vonde tanker hver dag. #stoppmobbing

Husk viss du kjenner noen som blir enten mobbet eller ser noen, så si alltid i fra til en person du stoler på! Du kan faktisk hjelpe offeret veldig mye, og faktisk få en stopp på det, det er så utrolig viktig!