hits

ER DU OGSÅ AVHENGIG?

06.03.2017, 19:18

Jeg må ærlig innrømme at de fleste er på sin måte avhengig av sosiale medier, men andre er verre. De fleste bruker sosiale medier minst en gang daglig, du finner sjeldent en person som ikke har et eller annet bruk for sosiale medier. Jeg har funnet flere tegn på at du kan være avhengig av sosiale medier, jo flere du matcher med desto mer avhengig er du!

♥ Det første du gjør om morgningen er at du sjekket dine sosiale medier som Twitter, Facebook, Instagram, Snapcaht og alle de andre sosiale mediene. 

♥ Over 75% av telefonen din består av selfies av kun deg.

♥  Du har slettet minimum ett bildet fordi det ikke har fått nok likes.

♥ Alt skal deles. Du klarer ikke å gjøre noe uten at du må oppdatere på dine sosiale medier, for du må jo alltid oppdatere vennene dine på snapchat at nå skal du på shoppingtur, burger til middag og at du skal til tannlegen i dag. 

♥ Du er mer interessert i en samtale på Messenger-appen enn med den personen som står rett foran deg som spør hvordan dagen din har vært.

♥ Du får helt panikk av at det ikke er WIFI i nærheten, for da går du glipp av alle disse oppdateringene som hva hun spiste til middag, hvilken prøve hun har i morgen og når hun legger seg. 

♥  Du lager ikke lenger mat for smakens skyld, men hvor godt det vil se ut på bilder.

♥ Du er alltid oppdatert over hva de som du følger har postet. 

♥ Du får høre av dine venner og familie at du er avhengig. 

♥ Du tror alle er interessert i å se et nytt bilde av ansiktet ditt hver eneste dag, og det er selvfølgelig nødvendig å skifte profilbilde annenhver dag, og legge ut åtte bilder som er nesten helt like på tidslinjen din. Hver eneste dag.

Hvor mange av punktene traff du på?

blogges

HVORDAN FÅ EN BEDRE BLOGG

09.01.2017, 17:09

Jeg får ofte spørsmål angående blogging, hvordan man kan starte en blogg, hvordan man får en "bra" blogg og hvordan man kommer på listen i Norge. Jeg har ikke noen spesielle tips å gi, men jeg har noen og de er veldig vanlige å gi men jeg håper dere får noe bra ut av disse tipsene. Jeg vet mange av mine lesere er nysgjerrig på dette med blogg og er interesserte i å lage en selv. Jeg sier ikke at jeg er verdens beste blogger eller at dere MÅ gjøre slik som meg. Men jeg gir dere min erfaringer så langt, dere velger selv om derre vil ta i mot tipsene mine.

Dere kan lage en GRATIS blogg på Blogg.no

♥ Vær deg selv 100%, jeg sier dette med en gang fordi jeg mener selv at dette er så pass viktig og må ikke glemmes. Mange går i fellen der de skriver om mote fordi alle andre gjør dette, og da ønsker de å følge trenden. Men hvis du er interessert i dataspill så blogger du om dette, for dette er dine interesser. Mange skriver om forskjellige ting bare for å få klikk, dette merker leserne fort. Leserne vil legge merke til om du interesserer deg for dette selv.

♥ Det er veldig viktig å variere innleggene dine og ikke blogge om det samme hele tiden. Ikke legg ut antrekk hele tiden, blogg gjerne om alt så faller inn hos deg. Blogg om fks sminke, antrekk, del dagen din, tips, anbefalinger osv.

♥ Kommentere på andres blogger kan være en god "reklame" for deg, for da sjekker gjerne de som fikk denne kommentaren ut din blogg. Hvis jeg ser de som kommenterer på min blogg har en egen blogg, da sjekker jeg den med glede ut!

♥ Bilder, lys er veldig viktig når det kommer til blogg! Da mener jeg veldig viktig. De fleste ser ofte kun på bildene, da mener jeg det er viktig å ha noen bra og interessante bilder. Lys kan du få hjelp med Studiolys (skal lage et eget innlegg angående de). Du kan også bruke vanlig dagslys. Men bilder er det også viktig å ha kvalitet på, gjerne skaff deg et speilreflekskamera om du ikke har. Men husk ikke bruk flere tusen kroner på et kamera med en gang, husk øvelse gjør mester så gjerne start med iphone om du er helt nybegynner.

HER, finner dere genseren. (annonselenke)

♥ Header, design er også viktig. Hvordan bloggen din eg bygd opp, finne leserne dine lett frem i bloggen? Har du et fint design blir leserne alltid litt mer interesserte og ønsker å sjekke ut bloggen din. Ha en stor header gjerne med et bilde av deg selv eller som presenterer hvem du er eller hva du blogger om. Du kan alltid finne gratis design på nettet, kjøpe design eller få noen til å lage til deg. Jeg syns ikke designe til blogg.no er noe særlig pene.

♥ Lesere er ikke noe som strømmer inn, dette er noe du må bygge opp! Jeg fikk ikke 100 lesere en gang før på et år, så ikke gi opp! Her gjelder det virkelig å sette seg mål, ikke si målet ditt er 1000 lesere med en gang med start lite så kan du heller pushe på etter hvert. 

♥ Det å vite hvem leserne dine er kan være en veldig viktig ting. Det kan være viktig å finne ut aldersgruppen, kjønn, hvor de bor osv. Dette kan være viktig informasjon til deg som skal dele innlegg med de. Da vet du akkurat hvordan du får oppmerksomheten deres.

 

Har du noen tips, som jeg ikke nevnte?

blogges

GIR DERE GODE TILBUD

09.12.2016, 21:45

inneholder reklame

Genser, HER (romweh, sponset genser)

Bukse: WOW


Heisann dere, jeg tenkte å dele nok et julegave tips til dere siden det bare er noen uker til den store dagen. Junkyard har noen utrolige gode rabatt koder som jeg ønsker å dele med dere. De har utrolig mye utvalg på deres siden, og der finner du veldig mye av den Urban stilen som jeg vet er veldig inn for tiden og mange som digger. Du finner også veldig mange forskjellige gode julegave til både hun og han. Da er det vel ekstra gøy med rabattkoder? Derfor håper jeg dere ønsker å bruke disse om dere shopper på Junkyard, for disse kodene funker frem til 21.Desember! 

JAKKER20 ? gir dere lesere 20% rabatt på ALLE jakker. HER, kommer dere til jakker.

SKO10 ? gir dere lesere 10% rabatt på ALLE sko. HER, kommer dere til sko.

EXTRA15 ? gir dere lesere 15% ekstra rabatt på ALLE salgsvarer. HER, kommer dere direkte til siden.

Håper noen av dere får noe ut av disse kodene, og gjerne fortell meg og hvis meg hva du bruker det på!

blogges

JULEGAVE TIPS - EBAY

07.12.2016, 17:57HER selfie lys - HER sminkebørster - HER mobil deksel - HER skin food (hjelper mot kviser) - HER deksel til mac - HER mine favoritt øyenvipper - HER vippe lim - HER brett til å vaske sminke børstene - HER caps

Heisann dere. Nå er det bare noen få uker igjen til det faktisk er jul, og mange av dere har ønsket mine julegave tips fra Ebay. Jeg er virkelig en Ebayjunky, og elsker å handle forskjellige ting der! Det er så utrolig mye spennende på den siden, og veldig lett å kaste pengene sine ut i det. Men jeg har noen favoritter fra siden, og tenkte å dele noen av de med dere siden det nærmer seg jul og mye av dette kan være en flott gave til en venninne eller en annen venn. GOD JUL! ♥

blogges

DE ER HELT FANTASTISKE

24.11.2016, 18:29

reklame

Heisann igjen, og jeg ønsker bare å dele med dere at jeg har mottatt noen produkter fra Foreo, og jeg er absolutt forelsket i disse to produktene. Dette er også en  fantastisk lur julegave, og sikkert mange som hadde settet stor pris på en slik gave som dette. Jeg har hvertfall vært utrolig fornøyd med disse to produktene fra Foreo. Det er jo også Black Friday i morgen, og da er det super stort tilbud hos Foreo og da er lurt å legge dine favoritter i handlekurven.​Luna mini 2: Den LUNA mini 2 er en forbedret T-Sonic ? ansikt børste med åtte justerbare intensiteter for en fullt tilpassbar rensende opplevelse. Den oppdaterte 3-sone ansikt børste er optimalisert for alle hudtyper og kommer i fem spennende nye farger.

Hver LUNA mini 2 soniske ansikt børste kommer med en to-års begrenset garanti og 10 års kvalitetsgaranti . Alle bestillinger kommer vanligvis innen 3-5 dager.

/ Dette sier siden selv, og er veldig enig! Jeg gleder meg til å bruke denne hver gang, og den funker til det aller meste!

Day cleanser: Awakening Radiance Yoghurt er utviklet av Foreo, spesielt for bruk i kombinasjon med utstyret i LUNA ?-serien. Day Cleanser med T-Sonic ?tekologi, rengjør på molekylært nivå med en fløyelsaktig yoghurt-tekstur som forvandles til et frodig skum. Den beroligende renseprosessen gjør at ingrediensene trenger dypere inn i huden - for maksimal absorpsjon og effektivitet. Næringsstoffer av probiotika vedlikeholder og beskytter huden mot daglige miljøpåvirkninger og gjør den myk og sunn. Vitamin C sikrer en strålende hud. Essenser av frukt-ekstrakt gir en forfriskende duft.

Har du testet ut noe fra Foreo, noen gang?

blogges

FAV SONGS ATM #3

17.11.2016, 19:26

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert dere med mine favoritter på spotify, og flere som har etterspurt dette. Dere finner min liste som blir oppdatert jevnlig HER, og dere må gjerne ta dere tiden til å følge den. HER, finner dere min spotify bruker om dere vil sjekke den ut. Forresten er det kun jeg som har fått med meg den nye oppdateringen på spotify nå?, der du kan skifte bilder på listene dine. Jeg digger det nye oppsettet deres!

Gjerne følg, om du trenger litt tips!

Hva er dine favoritter for tiden? Gjerne del de med meg! ♥

bloggees

7 FAVORITTER - APPS

31.10.2016, 17:37

Det er utrolig mange som lurer på hvilke apper jeg bruker, og har lenge ønsket et slikt innlegg der jeg viser dere noen av mine store favoritter. Jeg bruker som alle andre Instgram, Snapchat og Facebook. Men jeg bruker også andre apper, og ikke bare de. Da får dere kanskje noen som dere ikke har testet ut før, og da anbefaler jeg dere å gjøre det! 

♥ Blogg.no 

♥ Brazilian butt trainer

♥ Tetriz

♥ Vsco

♥ Shazam

♥ Moldiv

♥ Sub countVil dere ha flere anbefalinger?

blogges

7 SMINKE NETTSIDER

19.10.2016, 16:59

Det er utrolig mange av dere som lurer på hvor jeg egentlig får kjøpt alt sminken min, og svaret mitt er at jeg pleier å kjøpe det meste av sminken min på nettet synes det er mye enklere og ofte også billigere. Derfor tenker jeg å dele mine fem favoritter når det kommer til sminke nettsider. 

Bangerhead ♥ Her har jeg akkurat bestilt utrolig mye spennende fra, og kommer selvfølgelig en unboxing og en sminkevideo om produktene som er bare å glede seg til! Jeg ser virkelig frem til denne pakken, og gleder meg til å vise dere hva jeg har bestilt meg denne gangen.

Douglas ♥ De har utrolig mye utvalg hos Douglas, og de har mye som man ikke kan få tak i butikker og de har heller ikke så super dyr frakt.

Blivakker ♥ De har gratis frakt, som jeg elsker!! De har alt fra NYX til The balm! Jeg har flere ganger bestilt fra Blivakker og vært så fornøyd, og det tar ikke så lang tid før pakken ligger i postkassen heller.

Coverbrands ♥ Jeg har faktisk aldri bestilt noe fra Coverbrands, men har hørt flere positive ting ut i fra denne nettsiden! Hvis jeg finner noe som faller i smak en gang her, kommer jeg nok til å bestille det.

Kicks ♥ Denne har vi jo også i butikk, men de har faktisk mer utvalg på nettet. Frakten ligger på rundt 50kr, det gjorde den hvertfall sist gang jeg bestilte noe. Det er jo ikke alle butikker der de har alle merkene, og derfor liker jeg å bestille diverse på nettet.

Beautybay ♥ Hvis jeg ikke er helt på tur så har disse ikke noe frakt! De har også veldig fine priser, og utrolig bra utvalg alt fra Zooeva til L.A girl.

Morphebrushes ♥ Denne nettbutikken har utrolig mye! Alt fra Jeffree star sitt eget merke, det berømte Morphe brushes merke selvfølgelig og La splash og mye mer. Aboslutt hvert å sjekke ut, men de har frakt og hvis jeg husker rett så er den ikke så høy. blogges

10 TING DU KAN KJØPE PÅ EBAY

06.10.2016, 17:08

Jeg er sikkert slik som mange andre at de kjøper utrolig mye fra Ebay. Det er jo så utrolig billig, og mange av tingen er jo utrolig praktiske. Du finner jo mye av det som er på Ebay til minst samme kvalitet og ti ganger billigere. Men når du har shoppet en del på Ebay, så kan det være vanskelig å finne ut hva det neste du ønsker å handle er? Derfor har jeg samlet opp en del ting under her, som jeg har vært fornøyd med tidligere:

HER - HER - HER

HER (mine favoritt vipper!) - HER - HER

HER - HER - HER

__________________________________________________

Ønsker dere flere anbefalinger fra Ebay?

blogges

WEBSHOP FAVS

16.09.2016, 18:27

inneholder annonselenker

Shein ♥ Dere vet jo hvor mye jeg liker Shein, og sikkert halve klesskapet mitt er derfra! De har utrolig mye fint, og har gode priser. De er ikke for dyre. I noen av plaggene kan det være greit å gå opp en eller to størrelser, men ellers kan du ta din vanlige. Det er av og til klærne er av knall bra kvalitet, og andre ganger skuffer litt. Men det er bare å satse litt, og det er som sagt ikke så dyrt på siden. Det meste har jeg vært stor fornøyd med derfra! 

Romwe ♥ Samme med Romwe også, en av mine store favoritter. Dere vet jo at jeg har et fast samarbeid med både Shein, og Romwe. Veldig fornøyd med plaggene fra Romwe. Disse to sidene er egentlig litt like men ulike også. 

Junkyard ♥ Jeg virkelig digger Junkyard! Utrolig bra nettside, og akkurat nå har de 20% på aboslutt alt fra JUNKAYRD XX-XY. Hvor kult er ikke det!? De har så utrolig mye kult fra JUNKAYRD XX-XY. Frakten deres ligger på 49.- for de som lurer på det :D De har så mye klær for alle, og de har utrolig fine produkter! 

HER finner dere kampanjen.HER finner den fargerike Fila t-skjorta / HER finner du solbrilleparet / HER finner du den hvite Fila toppen.

Zalando ♥ Jeg har ikke shoppet så utrolig mye på denne siden, men de gangene jeg har gjort det har jeg vært utrolig fornøyd alle gangene! Sist jeg shoppet der handlet jeg litt Calvin Klein undertøy, og pakken tok ikke så lang tid før den ankom postkassen. Det er også helt normale størrelser, og normale priser der.

Blivakker ♥ Her har jeg handlet mye! Jeg liker også best å shoppe sminken min her, siden de har absolutt null frakt! Elsker det med denne siden, og det er ikke så dyrt på Blivakker heller i følge meg. Blivakker har ikke absolutt alle merkene, men de har de aller fleste som jeg liker! De treffer midt i blinken.

Ebay ♥ HVEEEM HANDLER IKKE HER?! Hvert fall en gang i bland, og når man først starter blir man hektet. Det så biligt på denne siden at det blir moro. Det er ikke alt man kjøper her er like bra, men man kan jo alltids ende opp med et knall kjøp!

HER girlfriend pants / HER beige bomber / HER gul skinnjakke / HER adidas sko / HER adidas genser / HER beige genser / HER fila genser / HER beige-lilla kjole / HER grønn kjole.

Hva er dine favoritt nettsteder?

blogges

BEGYNNER Å BLI VANSKELIG

11.09.2016, 17:01

Dette her med serier det blir bare vanskeligere og vanskeligere. Jeg er så mye mer glad i å følge med på en serie enn å se på en film. Det er så mye mer spennende syns hvertfall jeg! Men jeg har sett så mange nå at det er vanskelig å finne noen som er gode. Men mange av dere har lurt på hvilke serier jeg har sett, og fått anbefalt og her får dere noen av de. Jeg kan godt komme med et innlegg til med enten flere serier, eller noen filmer.

PRISON BREAK ♥ Dette er totalt en av mine store favoritter av alle serier, og blir aldri lei av den! Kan se den om, og om igjen uten å bli lei av den. Jeg har sett den mellom 7-8 ganger, og kan fortsatt se den uten problem! Prison break er utrolig spennende, og skjer noe absolutt hele tiden! En serie du blir veldig fort hektet på. Du burde absolutt på det høyeste få med deg denne om du ikke allerede har. Denne serien finner du på Netflix!

THE CRIMINAL MINDS ♥ Jeg staret å se på denne serien for omtrent 1-2 måneder siden, og ser på inni mellom enda. Digger denne serien! Veldig mye action, og handler jo om FBI som jeg syns er veldig spennende. Utrolig mange sesonger også! Dere finner The criminal minds på Viaplay.

TOPP: ROMWE (HER, finner dere denne nydelige rosa toppen! Som jeg absolutt digger) SPONSET TOPP.

THE VAMPIRE DIARES ♥ Dette har alltid vært min go to, og er mye romantikk, drama og mye mer i denne serien! Utrolig kjekk, og spennende! Jeg har også sitt denne flere ganger, og må bare si at Stefan og Elena er helt fantastiske! Mine favoritter! Finner The vampire diares på Netflix.

THE 100 ♥ Utrolig trist at ikke er så mange sesonger av denne serien enda, og aner ikke om det kommer flere! Men det som er ute nå er veldig bra, og er en veldig gøy serie! Dere finner den på Netflix.

SAMELESS ♥ Dette er en serie jeg har fått anbefalt av mange, har enda ikke tatt meg tid til å se denne. Jeg skal nok få tid til det en gang, siden den høres veldig gøy ut! Jeg er jo en person som elsker å se serie, og alltid gøy med noen nye. Men ute i fra andre høres denne bra ut, og dere finner den på Netflix :D

ORPHAN BLACK ♥ Jeg husker når jeg druknet meg selv i dyna, og så episode etter episode! På den tiden var det en stor favoritt hos meg, og den var spennende at jeg ikke klarte å sove en gang! Dere burde sjekke ut denne! Dere finner den på Netflix.

THE FOSTERS ♥ De fleste har vel sett the fosters, men om du ikke har det er det absolutt noe du burde ta deg tid til å gjøre! Den handler om en fosterfamilie, og noen fosterbarn og den er så spennende, morsom og alt! Dere finner den på Netflix.

THE BLACK LIST ♥ Dette er også en serie som jeg har fått anbefalt av mange, og må snart fått sett denne også! Det er så mange serier som er på vente listen min akkurat nå. Men dere finner den hvertfall på Netflix.Hva er dine store favoritter?

blogges

FAV SONGS ATM #2

08.09.2016, 20:06HER finner dere (Good vibes lista mi) HER finner dere (chill lista mi) HER finner dere (kjekke af lista mi) HER finner dere (trenings lista mi)

blogges

FAV SONGS ATM #8

24.08.2016, 20:37

HER - Finner dere spotifylisten min, som jeg pleier å høre på til hverdags. Gjerne følg den, om du vil ha oppdateringer om hva jeg hører på.

Vil dere har flere oppdateringer, om mine favoritter?

blogges

BEAUTY HACKS #2

30.06.2016, 17:05


- Bruk teip til å hjelpe til å lage streken. For eksempel hvis du skal ha en slags smokey eye er det fint å en teip bit på øye og opp til brynet, og så blender du ut streken etter på så den ikke blir en sterk strek.

- Er eyelineren din tom? Ta børsten og putt den i maskara i stede. Wollah, du har eyeliner igjen!

- Har du fått sminke rester i håret ditt? Bruk en sminke serviet når du er ferdig å sminke deg, til å fjerne det! Dette skjer alltid med meg når jeg skal ta fondation på. 

- vil du at beutyblenderen din skal bli ren? bare legg den i et glass med lunket vann med litt zalo noen timer å den vil bli helt ren!- Ta fingen inn og ut fra munnen, for å fjerne leppestift som er inn forbi munnen. Da slepper du å få leppestift på tennene.

- Bruk en lysere concealer under øynene for å ser mer våken ut! Du kan også bruke en nude kaial på våtkanten. 

- Hvis du for eksempel har en rød leppestift, og hvis du tar en lysere leppestift på midten av leppa så ser leppene automatisk større ut!

- Smink deg i naturlig lys for da er den ikke anderledes når du begynner å bevege deg ut.

- Hvis du søler mascara, vent til mascaraen har tørket 100% for at du ikke skal ende opp helt svart i fjeset.

- Fremhev blå øyner, da funker veldig godt bruntoner eller oransjetoner.Palette fra Makeup revolution (mermaids forever)

blogges

FAVS ATM #MUSIC

10.06.2016, 18:39

Joel Adams - Please don´t go

Mike Perry, Shy martin - The ocean

MØ - final song

Freddy Kalas - Jovial 

Cheat Codes - Sex

Matoma - Wonderful life

Martin Jensen - All I wanna do

Mondelia - Little bit better

SPOTIFY LISTENE MINE: HER & HER

Innertier  - Ingen er sånn som du

Katastrofe - Sangen du hater

Alvaro Soler - Sofia

CALVIN - Give U up

Marcus & martinus - Girls

Charlie Puth - We don´t talk anymore

Ashely Dubose - Intoxicated

blogges

SLIK SPARER DU TID OM MORGENEN

02.05.2016, 18:38

- IKKE SLØS TID

Ikke gjør sånn "sove 10 min lengre". Dette er noe jeg pleier å gjøre, og det er ikke noe lurt! Det er sånn wasted of time. Tenk på alt det du kunne gjort på de 10 minuttene. Så folkens stå opp når vekke klokka ringer! 

- DUSJE OM KVELDEN

Jeg har alltid vært den personen som dusjer om kvelden, og ikke morgenen siden det har jeg rett og slett ikke tid til. Tro meg hvis du bruker god tid i dusjen så er det ikke noe lur ide å dusje om morgenen. Da burde du heller dusje kvelden før, og gjør det til en vane! For da sparer du mye tid.

- LEGG FREM SMINKEN

Dette sparer du mye tid på! Det skal jeg love dere, spesielt hvis du bruker en del sminke. Planlegg hvordan du skal sminke deg, og da er du litt mer forberedt til neste dag. Legg den frem der du pleier å sminke deg slik at du sparer en del tid til å gjøre noe annet.


 

- BØRST HÅRE

Har du det lange håret? Børst håret kvelden før slik du ikke får stor floker om morgenen for da blir du lenge stående å gre håret ditt. Håret blir mye enklere å børste når du børster kvelden før. 

- PLANLEGG FROKOST

Skal du ha noe spesielt til frokost eller ha med deg på skole/jobb? Lag det klart dagen før, slik at du ikke trenger å stresse med det tidlig på morgenen. 

- FINN FREM KLÆRNE

Hvis du finner frem klærne på kvelden så sparer du mye av tiden tid! Vi jenter bruker jo som regel hundrevis av år på å finne ut hva vi faktisk skal ha på oss. Derfor kan det være lurt å finne det frem dagen før, og legge det et lurt sted.Hva gjør du for å spare tid om morgenen?

blogges

BY ANE KARINE

16.03.2016, 17:52

heihei. Ser dere noe nytt med bloggen? Jeg har fått nytt deisgn. Men ikke på mobil deisgnet det er det samme gamle. Hvis dere er på pc/mac så ser dere det nye designet og det er laget av Ane Karine. Hun er super dyktig, og flink. Jeg er sååå fornøyd med det nye designet mitt, virkelig! Hun lager alltid mine design, og jeg får bestemme de helt selv og Ane lager de akkurat slik jeg ønsker dem. Dere burde absolutt sjekke ut bloggen hennes for mye tips om dette, og mye annet også. Jeg leser bloggen hennes ofte, og liker den veldig godt.

Hun har godt innhold, og blogger om mye forskjellig. Hun har også en utrolig fin instagram som dere finner HER. Hun legger ut utrolig mye forskjellig, og har godt innhold der også. Hun fortjener så mye mer, og hun er rå! Ane er utrolig snill, og en kjekk jente så det er en blogger dere absolutt brude sjekke ut! Tror de fleste som leser min blogg ville likt hennes også godt.

noen bilder fra hennes blogg/instagramLeser du bloggen til Ane Karine?

blogges

MUSIC #7

10.02.2016, 16:09 

 

Dette har vært noen favoritt sanger i det siste, og jeg tenke å dele de med dere. Den første sangen finner dere ikke på spotify dere finner den på youtube, og på soundcloud. Det er min absolutt favoritt sang akkurat nå altså coveren til The Main Level Sunday morning. Jeg har også ganske dilla på Pillowtalk av Zayn og mange andre sanger også da som dere ser på bildet. 

Hva er deres favoritt sanger akkurat nå, gjerne del de med meg!

blogges

MUSIC #6

25.01.2016, 18:12

Hva er deres favoritt sanger at the moment? Fortell under!

blogges

HVORDAN FÅ HAN TIL Å LIKE DEG?

18.01.2016, 16:34

VÆRE DEG SELV - Det viktigst med å få en gutt til å virkelig like deg er å være deg selv 100% for viss du endrer deg faller han ikke for akkurat deg, han faller for noen du prøver å være. Da blir det ikke noe ekte forhold hvis du ikke er deg selv. Så jenter alltid vær dere selv foran gutten dere liker! Husk du er perfekt på din helt egen måte, og viss gutten du ikke ser det fortjener du bedre!

SMILE - Det funker alltid med et smil kanskje du er for klein/flau for å snakke med gutten da er det like greit å bare slenge på med et smil. Da blir det ikke så kleint neste gang du ønsker å starte en samtale med gutten. Det er også veldig tiltrekkende med et smil! Det er noe av det fineste som fins her i verden.

TILLIT - Stol på han. Det er så viktig hvis du faktisk ønsker et forhold med denne gutten da må du gi han din tillit og få han til å gi sin til deg. Dette er utrolig viktig i et forhold at dere to stoler på hverandre og ærlige med hverandre.

SNAKK - Snakk med han, du kommer overhode ikke langt med å ikke si noe til han. Hvis du aldri kommer til å snakke med han så vil dere aldri bli kjent, og det er jo det du ønsker for å bli mer kjent med gutten.

SOSIALE MEDIER - Hvis du syns det blir for kleint å starte en samtale face to face aller først så kan du jo legge han til på facebook eller snapchat å snakke med han der! Det er bare til å sende et "hei" til han og så er samtalen i gang. Si til han at du ønsker å bli bedre kjent med han og så videre. Da får dere begge bli bedre kjent med hverandre.

FINN PÅ TING - Spør gutten om han blir med ut å finner på noe eller kanskje på kino for den del. Det er en veldig fin måte å bli kjent med han på, og hvis dere aldri har funnet på noe sammen så ta med noen venner de første gangene da blir det ikke sånn kleint stille for det er det verste som finnes.

HARD TO GET - Hvis gutten viser at han faktisk har føler noe for deg så ikke spill hard to get! Det skjer ofte i filmer at jenter spiller hard to get hos guttene for at gutten skal "jakte" på jenta. Men hvis du over hode ikke virker intressert vil gutten gi opp til slutt. Gi han sjansen til å se at du faktisk er interessert tilbake. 

KOMPLIMENTER - Syns du han var ekstra fin i dag? Si det til han vel! Det er alltid kjekt å få komplimenter, og kanskje han sier noe tilbake til deg.

INTERESSER - Finn ut hva dere to har til felles da har du mye mer å snakke om, og det blir mye lettere å starte en samtale. Stalk han litt på facebook og instagram hehe. 

KLENGETE - Ikke kleng på gutten for da kan du bli irriterende til slutt, og ikke vær oppi han hele tiden viss han ikke liker det. Det er greit å snakke med han inni mellom, men ikke vær som en mygg bak ryggen hans 24/7. Da kan du lett bli ignorert av han.

SI DET DU FØLER - Viss du er forelsket i gutten, og du har snakket med han et par ganger og vært med han et par ganger så si hva du føler og kanskje han føler noe av det samme. Da blir alt så mye enklere for da er dere trygge på hverandre sine følelser.

OPPMERKSOMHET - Gi gutten ekstra mye oppmerksomhet når han er rundt deg, og gjør sånn at han legger merke til deg for da ønsker han kanskje å få kontakt med deg.

INGEN GUTTER ER LIKER - Ja, både oss jenter og gutter er fullstendig klart over at noen gutter er playere og ute etter en ting. Men de fleste guttene der ute er ordenlige gutter! Når vi jenter går å sier "gutter er noe dritt" eller "alle gutter er idioter" så er ikke dette alltid sant, og gutter liker ikke å høre det! så jenter, ta dere tid å bli kjent med gutten, ikke døm han for fort! 

SI TAKK - Hvis en gutt gir deg et kompliment vil de ikke at du skal svare "nei æsj dummeste jeg har hørt," eller "det er noe du bare sier for å gjøre meg glad". Hvis du får et kompliment for eksempel "du er nydelig du" ikke svar med "du er den eneste som synes det," eller "nei" guttene vil ha et takk! hvis ikke kan det hende de gir opp med komplimentene sine.

Det er jo over hode ikke noe fasit på hvordan man får en gutt til å like en jente siden alle gutter forskjellige på ver sin måte. Men her har dere noen punkter som kan hjelpe dere med å få en gutt til å falle for dere, og husk vær dere selv for du er perfekt på din helt egen måte. 

Hva ønsker dere mer av til tips av i fremtiden?

blogges

FÅ BEDRE SELVTILLIT

04.01.2016, 19:00

I dagens samfunn er det dessverre en del jenter og gutter som sliter med selvtillit, og der er overhode ikke bra! Jeg har flere ganger blitt spurt om jeg kunne lage et innlegg der jeg gir dere tips til bedre selvtillit og i dag tenkte jeg å gjøre akkurat dette. Jeg har ikke alltid selvtilliten min på topp jeg heller, men det er de dagene jeg er skikkelig nede og det er utrolig sjeldent. Alle har sine dårlige dager. Jeg vil si at jeg har veldig bra selvtillit for jeg tar aldri til meg frekke ting andre sier, tror på meg selv og så videre. Det å få en bra selvtillit kommer ikke bare over natten dette er noe du må jobbe for. Det er kun du som kan gjøre noe med din selvtillit.

- Aldri ta til deg negative ting personer kan si til deg

Du må aldri ta til deg noe negativt noen personer sier til deg for du må huske du er bra akkurat sånn som du er, og du trenger ikke å endre på noe! Du må finne dine "ekte" venner og de som ikke er det. Du må ikke bruke kreftene, energien din på de som ikke vil at du skal ha det bra. Du er bra akkurat sånn som du er, og viss folk sier du skal endre deg eller du er stygg. Ja vel, da burde du si hade og good bye til de.

- Aldri bli påvirket av media

Du må ikke ta til deg for mye i media. Jeg ser lenge på we heart it og tenker herregud hvor perfekte disse menneske er og så videre. Men tenk alt du ser i media er ikke alltid ekte, og det kan godt være fake. Man bør aldri sammenligne seg selv med slanke modeller, perfekt hud, perfekte øyenbryn, perfekt kropp og så videre! Hvis du er person som blir veldig lett påvirket av media bør du heller gå bort fra dette.

- Ta vare på deg selv

Du vil føle deg så mye bedre på mange måter om du virkelig tar vare på deg selv, og setter av tid til deg selv å faktisk "være" med deg selv. Du kan velge en dag i uken der du koser deg ekstra mye med kanskje et varmt bad, serie/film, lager deg noe ekstra godt. Der du faktisk unner deg selv! Det har alle mennesker godt av en gang i uken syns jeg. Viss du har et dårlig kosthold kanskje endre det å få et sunt kosthold, og da vil du føle deg bedre.


- Finn noe du liker å gjøre

Om du dersom finner deg en jobbe eller en hobby er opp til deg! Men finn deg noe du liker å gjøre på fritiden, og finn hva dine interesser er! Du vil føle deg så mye mer glad i hverdagen om du finner noe du kan bruke energien din på som gjør deg glad. Om det er ridning, blogg, fotball eller noe helt annet! Dette er helt opptil deg selv, og det skader ikke å prøve seg selv. Du vil dersom ha så mye mer å gjøre i hverdagen og du vil ikke føle deg ensom.

- Trene

Det å trene kan gjøre deg glad, ja glad. Jeg er ikke noe trenings menneske men nå i 2016 skal faktisk jeg Therese begynne å trene. Du vil få bedre selvtillit når du vet du mestrer ting, og det kan for eksempel bli det å trene. Du kan ha faste dager der du trener. Du setter deg mål for det du vil oppnå med trening, og når du oppnår det får du et slags kick og blir fornøyd med deg selv! Du får jo også trent kroppen din ;)

- Unn deg selv

Ja unn deg selv! Gå foran speilet kanskje en gang til dagen og si noen positive ting til deg selv! Dette kan få selvtilliten din til å stige. Du bør si til deg selv hvilke ting du faktisk er flink til. Om du enten syns du selv ser bra ut, flink til å danse eller ta bilder si det til deg selv!

- Komfortabel med seg selv

Det å være komfortabel med seg selv er utrolig viktig! Du bør finne din klesstil, og ikke la noen velge den for deg. Viss du elsker sterke fargende klær da går du jo med det, og ikke grå, hvite og svarte kler. Du må finne hva du selv liker og ikke gå etter alle andre eller hva som er inn nå. Det kan kanskje være vanskelig å skille seg litt ut, men dette kan være veldig bra. Du føler deg jo aldri bra om du ikke går med kler du ikke liker. Det er kun du som kan plukke ut din egen klesstil!

- Ikke klag over deg selv

Du må aldri klage over deg selv for da detter bare selvtilliten din den, og da vil du ikke få noe bra selvtillit. Det overhode ikke lurt å klage over seg selv, og være trist. Viss du klager over deg selv så fiks det! Det er alltid noe du kan gjøre med det, og det finnes alltids en løsning med problemet. Vi lever tross alt i 2016.

- Tro på deg selv!

Tro på deg selv og dine drømmer! Dette er utrolig viktig at du tror på deg selv, og våger og ta dine egne valg. Du kan sette deg mål, og tro på at du faktisk klarer dette. Viss du for eksempel har mål om å møte ditt aller største idol og du tror på dette og andre sier du ikke klarer det må du tro på din drøm! Ikke la andre ta fra deg det.

sponset / Jeg fikk den klokka på bilde fra Danielwellington, og viss du ønsker deg en slik en så har jeg en rabattkode på 15% som er: therese-sorenes . De er utrolig bra! Jeg kan anbefale de på det sterkeste, og denne jeg fikk er utrolig fint. Den har vært på ønske listen lenge!

Håper noe av dette er til hjelp, og husk: Du er perfekt akkurat sånn som du er og du trenger ikke å endre på noe! Viss det er noen av dere som trenger å snakke så er jeg alltid her for dere, og det er bare til å sende meg mail! Jeg er utrolig glade i en og hver av dere ♥

blogges

WINTER THINGS TO DO

09.12.2015, 18:24

BAKE - Nå  er det jo desember og nå er det så mye godt du kan bake! Du kan lage pepperkaker, brune pinner, kakemenn og så videre. Ta med deg noen venninner eller enda koseligere kjæresten din!

SKI TUR - Det er ikke kommet noe snø her enda, men kanskje du har fått snø? Da kan du ihvertfall dra på en koselig ski tur sammen med noen du er glad i. Ta med dere noe godt å spise, og ikke minst kakao!

JULEVERKSTED - Det er så utrolig kjekt å pynte til jul syns hvert fall jeg. Du kan jo invitere noen du ønsker å tilbringe litt tid med bort til deg eller et sted så kan dere ha juleverksted. Dere kan for eksempel kommer på hver deres ting, så viser dere hverandre hvordan man lager det så får dere laget mye forskjellig julepynt!

JULETRE SHOPPING - hihi, nå som det nærmer seg jul så er det jo viktig med juletre! Da kan du jo ta med deg noen på juletre shopping og etter på kan dere sette det opp sammen og ikke minst pynte det sammen.

JULEMIDDAG - Du kan være litt ekstra hyggelig med noen, og invitere de over på middag eller dere kan ut å spise sammen. Da får dere snakket sammen, og dere får tilbringe tid sammen!

SNØ KREATIV - Når snøen kommer kan du å noen venner ut i snøen og lage mange forskjellige skulpturer eller hva jeg skal kalle det. Men dere kan hvert fall lage mye forskjellig koselig i snøen! Dere kan jo gjøre det om til en konkurransen til å lage de fineste snø mannen for eksempel.

BADE - Ta deg et varmt bad, og tenn noen stearinlys på badekanten, og slapp av! Du/dere kan også lage dere kakao og noe annet snacks som du eller dere kan kose dere/deg med.

TA BILDER - Hehe, hva er kjekkere enn å ta bilder? Du kan jo dra ut å ta med deg mobilen eller kamera ditt å ta noe super fine bilder som du kanskje kan dele på instagram eller facebook.

NETFLIX - Finn en super morsom film eller serie, du kan jo invitere noen bort eller bare lage deg noe godt å se på serien eller filmen alene. 

blogges

MUSIC #5

07.12.2015, 16:22

Gjerne fortell meg dine favoritt under her i kommentarfeltet. Da får jeg også noen tips til musikk som alltid er kjekt.

blogges

JULEGAVE TIPS - JENTER

20.11.2015, 15:30

Jeg ønsker bare å starte innlegget med og si tusen takk til Ane Karine som har laget en døds fin header til meg nok en gang! Dere må virkelig sjekke ut bloggen hennes, og viss du ønsker deg et design så kan jeg anbefale hun til dere alle bloggere der ute! Ane Karine er en super herlig jente, som er en utrolig flink webdesigner og blogger ikke minst.  Hun har også noen gratisdesign tror jeg, og dere kan bestille design/header hos hun for betaling. Trykk HER for å se andre design hun har laget. 

Goodiebag - Dette er en super flott  gave til en venninne som du er ekstra glad i! Du kan kjøpe inn noen ansiktmasker, hudpleie produkter, hår pleie og noe godteri eller snacks. Du kan legge en lapp opp i  goodiebagen der det står "Jeg og deg skal ha en kveld der vi bruker alt dette og har en spa kveld med film!". Da får du samtidig tilbringe tid sammen med din venninne.

Sminke - Viss din venninne er interessert i sminke så kan du jo dra på Kicks, MAC eller Vita eller noen andre sminke butikker og kjøpe noe hun ønsker seg. Det kan være lurt og spør hvilken type sminke hun ønsker seg, og hvilken farge osv. 

Klær - Viss det er noe som virkelig er kjekt å få til jul så er det klær! Det er alltid kjekt med en liten oppgradering i garderoben! Husk å spør etter størrelsen da, det er så viktig. Tenk viss du kjøper en alt for liten genser eller bukse eller for stor!

Accessories - Kjøp et fint smykke eller kanskje noen diamant øredobber til venninnen din, da viser du virkelig at du er glad i hun. Dra på glitter der har de så utrolig mye! Du kan jo kjøp et sett med både smykke, øredobber og ringer!

Album - Viss du ikke ønsker å dra ut hele lommeboka, og bare gjøre noe enkelt for noen for å få de til å smile. Så kan du jo lage et album med mange av deres minner i, med bilder og tekst! Det har faktisk jeg gjort flere ganger til Ida til konfirmasjonen hennes.

Bilde collage - Du kan kopiere ut deres favoritt minner i bilder, og lage en super fin bilde collage til venninnen din. Det hadde hun nok bitt utrolig glad for, det er jo noe du egentlig har for alltid viss du holder det ved like holdt.

Parfyme - Dette er jo perfekt til alle jenter? De fleste ønsker jo å lukte godt blant folk, da kan du jo kjøpe en parfyme til din venninnen som lukter super godt. Du kan kanskje også se om du finner en som minner deg litt om venninnen din.

Gavekort - De fleste jenter liker vel å shoppe? Da kan du jo skaffe et gavekort på favoritt butikken til den jenta du skal kjøpe gave til. Det er også genialt om du ikke er helt sikker på hva du skal kjøpe! 

VS produkter - Hvem jenter elsker ikke Victoria secret sine produkter, undertøy eller klær (pink)! Du kan handle VS på nettbutikken deres, Nordifeel, Ebay og mange andre steder! Så her det bare til å shoppe gaver i vei.

Krølltang, rettetang - Hvem jenter ønsker ikke å eie en sånn eiendel? Dere kan få kjøpt billige på elkjøp, lefdal, expert, makestyle som virker kjempe gode!

Personlig almankk - WOW! Dette er perfekt for alle egentlig, da får du samtidig få en fin julegave som du får holdt styr på hverdagen din. Du kan kjøpe et gavekort der som du kan gi til hun.

Konsert - Skaff noen billetter til favoritt idolet deres, og dra på konsert sammen! Dette hadde sikkert venninnen din sette så stor pris på.

dette bruker jeg til header bilde! Så har Ane Karine fikset resten av den.

blogges.

MUSIC #4

19.11.2015, 16:21

Da var det på tide med et nytt musikk tips innlegg, dette er noe jeg har begynt med hver uke for å dele mine favoritt sanger den uken hver uke. Dere må gjerne sjekke ut spille listene mine på Spotify ved å søke på Therese Sørenes Jeg bruker spille listen som jeg kaller for Favs Atm. Og Ja! Jeg har startet med å høre på julemusikk allerede, det er så koselig og jeg elsker det! Det er også mye Justin Bieber fordi han har kommet med et nytt album som kalles for Purpose. Jeg håper dere fikk noe ut i fra dette innlegget, og gjerne del dine favoritt sanger med meg i kommentarfeltet.

blogges

TIPS TIL Å BLI YOUTUBER

11.11.2015, 17:14

Ønsker du å bli en youtuber? Følg med nå, siden nå skal jeg komme med mine erfaringer og mine tips til å bli en youtuber. Jeg håper dere får noe ut i fra det, og gjerne gi meg tips også til å forbedre min kanal selv. Det setter jeg alltid pris på.

Kamera - Dette er et viktig punkt, når det kommer til youtube! Det er viktig med et bra kamera med en god kvalitet på. Jeg bruker Canon eos 1200D, men jeg har planer om å spare til et nytt eller ønske. Jeg ønsker meg et kamera med flipp skjerm, siden det er lettere å filme med. Husk å ha te kamerastativ også!

Navn - Når du starter en youtube kanal må du jo ha et navn! Jeg anbefaler deg å finne på noe så originalt som mulig, som kanskje navnet ditt inneholder. Du bør ha et navn som virkelig fremstiller kanalen din! Jeg kaller meg jo Theresesorenes siden det heter jeg som sagt overalt nesten, og det inneholder hele navnet mitt sirka. Du bør også ikke kopiere navnet til noen andre, for det legger folk merke til!

Videoer - Dette er jo hele pointe med Youtube, du bør lage noen videoer som du liker å lage! Du må også ikke poste noen videoer du ikke er fornøyd med selv en gang. Ikke lag for lange videoer, spørs egentlig hva du snakker/filmer om. Men ikke lag for korte videoer også, lag det som du hadde orket å se på. Du bør også ha et bra redigerings program for eksempel: Imovie, Adobe Premier, Final cut pro.

Subscribers - Okei folkens, det er så mange som bare tenker på seer tallet! Men det er ikke det viktigste, viss du virkelig tror på deg selv og er fornøyd med din egen innsats så kommer følger tallet til å stige etter hvert. Det er et hardt arbeid og få mange subscribes det er ikke gjort på det første må jeg si.

Header? - Header eller over bilde, eller hva jeg skal kalle det bør være litt interessant sånn at folk ønsker å abonnere. Gjør noe spesielt med din, gjerne finn inspirasjon fra andre men ikke kopier direkte. Jeg holder på å fikse på min, jeg gleder meg til å få min i orden. 

Kritikk - Ikke slutt om du får dårlig kritikk av videoene dine, du må bare jobbe deg opp over. Viss noen slenger drit til deg, slett kommentaren og ikke ta det til deg! Det er så viktig, det er alltid noen så må slenge drit til offentlige personer. Ja, det er alltid noe å forbedre men ingen er perfekte. Du må bare jobbe deg opp over, så blir du flinkere å flinkere. Du kan jo også få god kritikk av seerne dine! Det er alltid kjekt.

Håper du fikk noen tips til å bli en youtuber, om du er youtuber fra før gjerne legg igjen en link til kanalen din! Kanskje jeg sjekker ut.

blogges

MUSIC #3

09.11.2015, 15:56

Håper du fikk noe ut i fra dette innlegget! Jeg skal få prøvet å poste et sånt innlegg som dette hver uke.

blogges.

MUSIC #2

02.11.2015, 15:47 

Dette er noen av mine favoritt sanger akkurat nå, og jeg skal begynne å gjøre dette hver uke sånn jeg holder dere oppdaterte. Jeg fikk også spørsmål om jeg kunne gjøre det igjen etter første gang jeg gjorde det. I dag skal jeg øve til en prøve, og skrive et par innlegg til bloggen. Jeg håper dere får noen tips ut i fra dette innlegget, og gjerne kommenter dine favoritt sanger! Jeg setter veldig stor pris på å få tips fra dere også. 

Blogges.

MIN FAVORITT YOUTUBER?

21.10.2015, 14:05

Jeg driver jo med Youtube som kanskje en del av dere vet, og jeg poster videoer der hver tirsdag og lørdag med mindre noe skjer. Det kom ikke noe video i går, og det beklager jeg for men den videoen som jeg laget for tirsdag ble ikke noe bra! Men dere skal få tirsdags video på enten torsdag eller fredag. Jeg vet mange hadde gledet seg til en ny video i morgen, derfor flytter jeg bare den til torsdag eller fredag for denne uken. Men det går nok bra.

Mange av dere spør meg også hvem er mine favoritt youtuber/youtubere? Det er egentlig et ganske godt spørsmål siden jeg har en del youtubere som jeg ser opp til, og som jeg henter inspirasjon fra! Men viss jeg skal nevne en Youtuber som faktisk er norsk så må det blir Tina Mondelia! Dere finner kanalen hennes HER, og den kan jeg anbefale på det sterkeste å abonnere på! Hun lager veldig gode videoer, og veldig variert. Tina legger ut hver uke, og hun har alt fra challenges/intervjuer med kjendiser, Tags, challenger, vlogs, sminke videoer +mye mer!

Høres ikke det bra? Jeg har lenge vært glad i å se på videoene hennes, og jeg kan jo innrømme at jeg elsker Youtube nesten like mye så jeg elsker blogg! Men Tina er hvert fall en av mine aller største favoritter når det kommer til Youtube. Jeg husker fortsatt i sommer når jeg stalket Youtube kanalen hennes, og nå tror jeg at jeg nesten har sett alle videoene hennes hehe. Men alle sammen dra å abonner på Tina HER

HER HER HER HER, for å abonnere på Tina Mondelia!

Her er bilde jeg tok sammen med Tina på VG lista i sommer, hun var en skikkelig hyggelig jente! Jeg husker det faktisk veldig godt. 

blogges.

HVA Å GJØRE SAMMEN MED KJÆRESTEN

20.10.2015, 17:27

Reletionship goals - Dere kan ta dere en tur ut, ta med dere et kamera og ta noen søte bilder sammen. Da får dere både frisk luft, og skaper minner sammen som dere faktisk har bilder av. Så kan du også oppdatere instagram med noen søte bilder med kjæresten din.

Bake - Er begge glad i å bake? Da kan dere jo dra på kjøkkenet og bake noe super godt! Kanskje dere kan prøve dere på noe helt nytt, og smake det for første gang sammen.

Film - Dette må nok være det de fleste kjærestepar gjør når de er sammen? Men hvertfall så kan dere se en film sammen, og poppe dere popcorn og kose dere sammen! Dere kan jo også se en serie sammen. Det spørs litt hva dere liker å se. Forslag til filmer: The last song, The maze runner 2, pitch perfect 1 og 2 og world war z +flere. 

Piknik - Fint vær ute? Da kan dere kjøpe inn alt dere liker, og dra på en piknik sammen! Men ikke glem musikk, det får alltid opp stemningen syns hvertfall jeg.

Videoer - Driver en av dere på med enten youtube eller videofy? eller kanskje noe helt annet. Da kan dere jo lage en video til kanalene deres/din. Forslag: Boyfriend does my makeup, Boyfriend/girl friend TAG, vloge sammen osv.

Kino - Er det en kjekk film som går på kino? Be han/hun ut da vel, kanskje h*n også ønsker å se den filmen.

Restaurant - Vil du å kjæresten din gjøre noe litt spesielt sammen? Dra på restaurant, eller dolly eller hva det enn måtte være. 

Shopping - Liker dere begge å shoppe? Dra på shopping da, men viss den ene ikke liker shopping overhode så dropp det :)

Bowling - Dra på bowling er alltid kjekt spør du meg! Da blir det ikke noe klein stemning også, siden da spiller dere.

Snakke - Det enkleste som finnes, og snakke. Dere kan bare sette dere ned og tilbringe tid sammen og snakke ut med hverandre. 

Gå tur - Liker dere å være ute? Da kan dere finne en plass i nærheten der dere kan gå dere en fin tur. Alltid hyggelig og gå tur sammen.

Bade - Ikke det dere kan gjøre nå for tiden, men er sikkert noen som gjør dette. Dere kan gå å bade enten i sjøen viss dere er noen tøffinger. Men dere kan også gå i bade-hallen viss dere har det en i nærheten.

Stå på ski - Nå er det ikke så alt for lenge til vinteren, da kan dere dra på ski tur sammen! 

Dette innlegget er etter spurt av en leser, så viss dere har noen tips som dere ønsker jeg skal blogge om gi beskjed!

Klem Therese.

MUSIC #1

14.10.2015, 16:00BLOGGTIPS

29.09.2015, 16:14

//  Dette er et repost innlegg, så dette har kanskje noen av dere lest før

Hola!

I dag har jeg tenkt å gi dere noen tips til dere som blogger, eller kanskje vurderer og lage seg en blogg. Jeg har en gang for lenge siden blogget om dette før, men det fristet bare å lage et nytt innlegg om dette. Jeg får en del spørsmål av andre hvordan de kan bli en flink blogger osv. Jeg sier ikke at jeg er en super god blogger, men jeg har fått spørsmål om dette. Derfor har jeg tenkt og gi tips til dere der ute som enten har nettopp laget dere blogg eller tenker på å lage dere blogg. Håper dere får noe ut av tipsene mine.

- VÆR DEG SELV. Jeg syns dette er utrolig viktig at du er deg selv når du gjør deg "offentlig". Derfor skriver jeg akkurat dette først, siden det er så viktig at du er deg selv. Jeg ser egentlig ikke vitsen med å ha en blogg viss du ikke kan være deg selv. Dette er rett og slett det viktigste.

- Blogg om det du interesserer deg for, viss du liker biler så blogger du jo om biler! Du blogger jo ikke bare om hunder bare for alle andre bloggere gjør dette. Du må jo gjøre bloggen din til din egen så derfor anbefaler jeg at du blogger om DINE interesserer og ikke alle andres.

- Varier bloggen din litt. Jeg anbefaler deg å ikke blogge om det samme hele tiden, dette kan bli veldig kjedelig for dine lesere viss du gjør det. Viss du foreksempel blogger om, sminke, sminke, sminke hele tiden så ender det opp med at leserne dine blir lei og ikke gidder å lese bloggen din mer.

- Ha en fin header og ikke ha alt for mye. Du bør også ha et ryddig og fint design på bloggen din, det blir så mye livligere å lese bloggen din da! 

- Sett deg mål! Jeg har sett noen bloggere som ikke gidder å blogge mer fordi det er bare 10stk så leser bloggen deres selv om du kanskje bare har blogget i en uke. Du må sette deg mål, ikke forvent at leserne bare flyr til deg på et "poff".

- Vær hyggelig mot leserne dine. Ingen gidder vel å lese en blogg der bloggeren gir rett og slett blaffen i leserne sine. Så alle sammen: vær hyggelig mot leserne dine, svar på kommentarer og spørsmål de kommer med. Du kan også av og til oppfylle ønskene som de kommer med til innlegg eller videoer.

- Viss du har til gang til å lage videoer, så gjør det! Leserne elsker virkelig videoer, det gjør hvertfall mine. Jeg startet noe som jeg liker å kalle "video - tirsdag, lørdag" og det har blitt veldig godt likt her på bloggen min, det kan jeg anbefale til dere andre bloggere også!

- Ta store, fine og lyse bilder! Du trenger ikke å kjøpe et kamera til dere tusen kroner med en gang. Jeg syns at Iphone bilder tar helt greie bilder, men kanskje kjøp et kamera til 300-700kr så du kan bruke i starten? Du kan kanskje senere investere i et speilreflekskamera.

Håper dere fikk noe ut av tipsene mine!

Klem Therese.

TIPS - APPER

17.09.2015, 17:20

Heisann.

I dag har jeg tenkt å dele et tips med dere, denne gangen ble det et lite tips til anbefaling av apper til mobiler. Husk jeg har iPhone 6 (Apple) så er ikke sikkert disse appene er tilgjengelige på absolutt alle mobiler. Jeg har mange favoritt apper som jeg er hekta på. De har jeg lyst å dele med dere, dette er også et ganske etterspurt innlegg. Jeg håper dere liker innlegget og gjerne legg igjen en kommentar med dine favoritt apper. Det er veldig kjekt for meg å få noen anbefalinger også.

Instagram - De fleste av dere vet sikkert hva instagram er for noe, men det er hvertfall en bilde delings side. Jeg heter @Theresesorenes der, og der oppdaterer jeg mer om hverdagen min og når det er nye innlegg ute på bloggen. Jeg har også mer konkurranser der enn det jeg har på bloggen min. 

Spotify - Er du også en person som eeeeelsker musikk? Det er hvertfall jeg. Jeg klarer ikke å leve uten spotify, jeg hører 24/7 på spotify. Der kan du hvertfall høre på musikk og se hva vennene dine hører på osv. Dette er en veldig kjekk app, hehe.

We heart it - Det er en av mine favoritt apper, her finner jeg meste parten av inspirasjonen min. Dette er en helt fantastisk side som jeg ikke kan leve uten! Jeg finner alle bakgrunnene mine her, inspo bilder osv. Du finner alt på we heart it.

Shazam - Jeg har faktisk ikke hatt denne appen så lenge, men jeg liker den veldig godt! Dersom du hører en sang du ikke vet hva heter, så trykker du bare på "Touch to shazam" så finner appen sangen som spilles. Det er jo rett og slett genialt!

Instasize - Mange mange spør meg om hvordan jeg får hvit ramme rundt bilde/videoer, og da bruker jeg rett og slett instasize. Dette er en veldig enkel og grei app som de fleste får til tror jeg. Denne appen er fantastisk, jeg har alltid hvit ramme rundt bildene mine.

On the line - Dette er faktisk et spill, absolutt alle vennene mine er hektet på dette spillet. Jeg lastet dette ned i dag (hehe) og jeg er allerede hektet. Du skal holde deg innfor en linje (navnet sier nesten seg selv) også går du igjennom en bane. Dette anbefaler jeg til dere, jeg spiller sjeldent på mobilen men dette spillet var faktisk veldig kjekt.

Egg car - Haha, dette er også et spill. Jeg lastet dette også ned i dag.  Jeg har testet ut litt forskjellige spill i dag siden mange av dere har spurt meg om anbefalinger til spill. Dette spillet går ut på at du skal holde et egg bak på bilen din, så skal du gå gjennom en bane. Det er utrolig vanskelig å ikke miste egget! Du kan lett bli irritert over dette spillet.

Relook - Dette er en utrolig bra redigerings app! Jeg fant denne appen via Miriam Lie, sin "whats on my iphone video". Dere ser videoen HER, hun forklarer appen litt bedre enn meg, se videoen dersom du er intressert. Denne appen anbefaler jeg, men den koster penger. Du kan gjøre så mye på denne appen. Denne bruker jeg på instagram bildene mine.

After light - Denne koster også penger, men denne er absolutt verdt det! Denne appen har utrolig fine filter, du kan justere lyset og mye mer! Sjekk den ut, denne bruker jeg også alltid på instagram bildene mine.


Håper du fikk noen tips ut av dette innlegget? Hva er dine favoritt apper?

Klem Therese.

Netflix serier - tips

06.09.2015, 17:04

Hei alle sammen.

Det er vel ikke bare jeg som elsker å se på serie dagen lang? Siden det er søndag i dag så tenkte jeg å tipse dere litt om noe serier som jeg liker veldig godt. Jeg ser alltid på serie når det er søndag, alltid. Den serien jeg holder på med nå er Teen wolf, og den er veldig bra. Det er litt morsomt ettersom jeg syntes den var kjedelig i starten, men nå er jeg jo helt hektet på denne serien. Jeg håper dere finner noen tips her som kanskje du får bruk for.

Pretty little liars - Aria, Spencer, Hanna og Emily møtest igjen etter 1 år senere etter at venninnen Alison forsvant, og senere fant de henne drept. Venninnene får stadig flere og flere meldinger av "A" som vet absolutt alt! "A" truer dem stadig med forskjellige ting og hemmeligheter oppdages. Hvem er egentlig "A" som alle er redd for?

The vampire diares - Elena møter kjekkasen Stefan på skolen, han er den mystiske gutten som går rundt på skolen. Elena blir hodestupt forelsket i denne mystiske gutten. Men så finner Elena endelig ut hva som er hemmeligheten til Stefan, og alt forandres! De lever i byen Mystic falls som har mange hemmeligheter. Det dukker stadig flere vampyrer, hekser, varulver opp i denne serien. 

Teen wolf - Scott blir bitt av en varulv, og får spesielle evner som alle bare kan drømme om. Men han får stadig nye problemer, og det dukker bare opp flere. Du møter også stadig flere nye vesner i denne serien. Scott forelsker seg også i den nye jenta på skolen Alison, som viser seg at familien hennes er en varulv jegere. Vil du se hvordan dette ender? Sjekk ut denne serien, de har alle sesongene helt opp til 4 på Netflix.

White collar -  En profesjonell forbryter, Neal Caffrey, og en spesial agent, Peter Burke, sammarbeideri FBI. Neal caffrey prøver og rømme fra fengsel som han må sone i 4 år, pga sin store forelskede for Cate. Så inngår han en avtale med Peter Burke at han skal være med og løse saker for FBI. Det er Peter Burke som har fanget han alle gangene.

Life unexpected - 15-åringen Lux , som ble gitt opp for adopsjon ved fødselen, men har nå blitt gjenforent med sine biologiske foreldre - radio show vert Cate og bartender Baze. De tre danner en usannsynlig familie, komplisert av det faktum at Cate er forlovet med hennes co-vert, Ryan. Jeg elsker denne serien.

Hvilken serie er din favoritt?

Klem Therese.

Tips til serier du kan se

28.07.2015, 13:56

Hei dere.

I det siste nå har jeg utrolig mye motivasjon til å blogge, men jeg har et lite problem jeg vet ikke alltid helt hva jeg skal blogge om. Jeg hadde derfor blitt veldig glad om du kanskje hadde lagt igjen en kommentar om hva du liker at jeg blogger om. Jeg har hvert fall tenkt å dele et lite tips med dere i dag. Jeg er jo en person som elsker å se på serier. Jeg elsker å sette meg til rette og finne frem enten pc eller ipaden og se på serier og kanskje finne meg noe godt å spise.

PRISON BREAK - Dette er min favorite series over alle serier! Jeg elsker denne serien over alt på jord, jeg anbefaler denne til dere som liker action/spenning filmer/serier. Jeg har sett denne serien flere ganger. Prison break handler om Micheal Scofield som har en bror som er i fengsel som heter Lincoln borrows som sitter i fengsel og han skal henrettels for drap. Micheal gjør alt for å redde broren sin, og havner i fengsel selv for å prøve å rane en bank. Men egentlig gjør han dette bare for å redde broren sin. Micheal har tideligere tatovert tegningene av Fox rivers (fengselet) på kroppen sin.  Vil du se hvordan dette ender? Gå på netflix da vel og se på Prison break. Denne er egentlig 15+, så kan være lurt å se trailer på sesong en HER.

PRETTY LITTLE LIARES - wow, denne serien er så utrolig kjekk og spennende! Jeg elsker denne serien, kan være at en del av dere har sett denne også. Denne handler hvert fall om fem bestevenninner Alison, Spencer, Emily, Hanna og Aria. De har jentekeld på en låve og drikker, så sovner de alle og Alison forsvinner og Spencer våknet å hørte at Alison skrike. Etter et år har de forsatt ikke funent noe om forsvinngen av jenta, jentene (spencer, hannna, aria, emily) begynner og få meldinger av noen så kaller seg A. Denne finner dere også på netflix men ikke alle sensongene, HER finner dere traileren.

WHITE COLLAR - Denne var jeg helt sinnsykt hektet på før, denne er utrolig kjekk! Denne børr dere så få med dere. White collar handler hvertfall om storsvindleren Neal Caffrey, som prøver å rømme fra fengselet etter fire års soning for å finne sin store kjærlighet Kate. Neal blir tatt etter av og ha rømt ut av fengselet, og havner i "varetekt" hos FBI-agenten Peter burke så da må Neal gå med en fotlenke så Peter kan se hvor Neal går. Neal sjarmerer alle og da mener jeg alle med sitt flotte utsende, personligheten, veldig smart. Jeg anbefaler dere denne sterkt. HER finner dere trailer.

THE VAMPIRE DIARES - Dette er en av mine favroitter, kunne ikke levd uten denne. Dette handler om to vampyr brødre Stefan Salvatore og Damon Salvatore. De er flere år hundre gamle, og de er endelig tilbake i mystic falls og der møter Stefan sin store kjærlighet Elena gilbert som er en dobbelt gjenger av sin tideligere store kjærlighet Kathrine Pierce. Han beksytter henne utrolig godt, og Damon faller også for Elena og dette går veldig i surr for Elena. Det er også noen varulver og viss de blir bitt av vampyrer så kan de dø, viss de ikke får blod fra den oppringelene vampyren/varulven og omvendt. Det skjer så utrolig mye i denne serien så anbefaler dere og se traileren HER.

Det var ikke så utrolig mange serier denne gangen, men det var hvert fall noen så håper dere liker de ♥ Klem.

What to do in summer?

24.07.2015, 15:04

Hallo ♥

Sommeren har gått veldig fort sant? Men den er heldigvis ikke over enda, er fortsatt en god stund igjen. Jeg postet et innlegg på instagram og spurte hva dere ønsket av innlegg i sommer og da skrev en av dere "hva og gjøre i sommer" så her kommer innlegget. Jeg er også litt sånn at jeg ikke har noen ideer til hva du kan gjøre når du har ferie, og når vennene dine er på ferie da er det ikke godt å finne på noe. Men hvert fall i dette innlegget skal jeg komme med noen tips, så håper jeg du får bruk for de en eller annen gang og liker tipset.

- Har du en strand i nærheten? Gå og bad da vel, du kan jo dra sammen med familien så kan dere ta med litt frukt og kanskje grille! Det er jo kjempe koselig.

- Ha hjemme spa dette kan du vel både gjøre inne og ute? Du kan ta en god ansiktsmaske, ta et bad, slappe av, høre på musikk osv.. 

- Ta frem Spotify eller hva nå enn du pleier å høre på musikk på, så tar du frem øreproppene dine og legger deg ute i sola og slapper av mens du soler deg.

- Dra på piknik! Har du en park i nærheten eller kanskje du bare kan gjøre det så enkelt og dra på piknik i hagen hehe. Det er helt opp til deg selv, du kan ta med god og frisk frukt og kanskje smoothie? Ta med musikk også, det gjør alt mye triveligere. Viss vennene dine er hjemme så inviter de med også!

- Gå ut og bli kjent med noen helt nye! Det er jo alltid kjekt å bli kjent med noen nye, "ferievenner" som jeg pleier og kalle det. Kanskje det blir dine venner for alltid.

I dag har jeg totalt druknet i pyjamas buksen hehe.

- Finn frem noe snacks å sett deg godt til rette og finn frem favoritt serien din! Jeg elsker å se på serie, kanskje du kan ha maraton?

- Du kan bake noe godt, finn en oppskrift du har lyst å teste ut. Jeg elsker og teste ut nye ting, viss du ikke har laget donuts før så prøv det!

- Kjenner du noen som har bursdag snart? Lag et overraskelse party for den personen vel eller kanskje du har en god venninne som kommer hjem fra ferie, som du har savnet så kan du overraske hun på flyplassen.

- Dra på sommershopping, få en oppussing i skapet! Dette er jo noe av det beste i sommeren, og shoppe masse lyse og fine sommer klær!?

- Kjøpe deg et magasin, eller kanskje du har et fra før (for eksempel Topp). Ta det med deg ut i solen eller kanskje det regner da kan du finne frem musikk i tillegg og sette deg til rette i senga.

- Du kan tjene deg noen penger, du kan jo for eksempel spørre naboen om å få gå tur med hunden deres viss de har hund.

- sole deg. Det er jo alltid kjekt å få brunfarge på huden, så da er det bare til å legge deg i solen (husk solkrem med høy faktor).

Klem ♥

Bloggtips

26.06.2015, 20:56

Hola! I dag har jeg tenkt å gi dere noen tips til dere som blogger, eller kanskje vurderer og lage seg en blogg. Jeg har en gang for lenge siden blogget om dette før, men det fristet bare å lage et nytt innlegg om dette. Jeg får en del spørsmål av andre hvordan de kan bli en flink blogger osv. Jeg sier ikke at jeg er en super god blogger, men jeg har fått spørsmål om dette. Derfor har jeg tenkt og gi tips til dere der ute som enten har nettopp laget dere blogg eller tenker på å lage dere blogg. Håper dere får noe ut av tipsene mine.

- VÆR DEG SELV. Jeg syns dette er utrolig viktig at du er deg selv når du gjør deg "offentlig". Derfor skriver jeg akkurat dette først, siden det er så viktig at du er deg selv. Jeg ser egentlig ikke vitsen med å ha en blogg viss du ikke kan være deg selv. Dette er rett og slett det viktigste.

- Blogg om det du interesserer deg for, viss du liker biler så blogger du jo om biler! Du blogger jo ikke bare om hunder bare for alle andre bloggere gjør dette. Du må jo gjøre bloggen din til din egen så derfor anbefaler jeg at du blogger om DINE interesserer og ikke alle andres.

- Varier bloggen din litt. Jeg anbefaler deg å ikke blogge om det samme hele tiden, dette kan bli veldig kjedelig for dine lesere viss du gjør det. Viss du foreksempel blogger om, sminke, sminke, sminke hele tiden så ender det opp med at leserne dine blir lei og ikke gidder å lese bloggen din mer.

- Ha en fin header og ikke ha alt for mye. Du bør også ha et ryddig og fint design på bloggen din, det blir så mye livligere å lese bloggen din da! 

- Sett deg mål! Jeg har sett noen bloggere som ikke gidder å blogge mer fordi det er bare 10stk så leser bloggen deres selv om du kanskje bare har blogget i en uke. Du må sette deg mål, ikke forvent at leserne bare flyr til deg på et "poff".

- Vær hyggelig mot leserne dine. Ingen gidder vel å lese en blogg der bloggeren gir rett og slett blaffen i leserne sine. Så alle sammen: vær hyggelig mot leserne dine, svar på kommentarer og spørsmål de kommer med. Du kan også av og til oppfylle ønskene som de kommer med til innlegg eller videoer.

- Viss du har til gang til å lage videoer, så gjør det! Leserne elsker virkelig videoer, det gjør hvertfall mine. Jeg startet noe som jeg liker å kalle "video-onsdag" og det har blitt veldig godt likt her på bloggen min, det kan jeg anbefale til dere andre bloggere også!

- Ta store, fine og lyse bilder! Du trenger ikke å kjøpe et kamera til dere tusen kroner med en gang. Jeg syns at Iphone bilder tar helt greie bilder, men kanskje kjøp et kamera til 300-700kr så du kan bruke i starten? Du kan kanskje senere investere i et speilreflekskamera.

Resten av denne kvelden skal jeg bruke på å slappe av og se på serie :) Ha en fin sommer videre folkens.

Klem Therese.

DRØMME DAGEN?

02.05.2015, 15:00

// Only.Jenter sitt tips på instagram

Hei alle sammen. Er dere sånn som meg så når dere har besøk så vet dere ofte ikke hva dere kan gjøre? Det gjør vertfall jeg, eller har du lyst og gjøre noe ekstra spesielt med venner/bestevennen/kjæresten? Sist jeg hadde besøk av Madelen gjorde vi nesten ingen ting siden vi ikke kom på noe som helst. Derfor har jeg nå tenk og bruke litt av tipset til @Only.jenter på instagram. Til å dele noen ting du kan finne på med Venner/Bestevenner/Kjæresten for og få det til og bli en drømmedag som du ikke vil glemme, noe av dette har jeg funnet på selv.

 VENNER // BESTEVENNER

♥ Dere kan ha spa hjemme hos en av dere å lage hjemmelagde ansiktmasker. Ta fotbad sammen å høre på musikk og bade i et mørkt rom med duft lys!

♥ Dere kan gå på shopping, jeg syns det er utrolig kjekt og gå på shopping med venninner/bestevenninner. Kanskje dere kan gå på cafe å spise også?

♥ Dere kan ha PLL (pretty little liares) maraton og ha god mat på senga og bare kose dere sammen! Dette har jeg tenkt og invitere mine venninner på en gang.

♥ Hele dagen kan du bare henge sammen med venner og kose dere! Kanskje lage noen videoer sånn som Yoga-Challenge og bare kose dere sammen!

♥ Lag masse ting og vær kreativ! Kanskje dere kan dekorere rommet ditt/hennes og gjøre det koselig! Veldig koselig og gjøre dette sammen.

KJÆRESTEN 

♥ Dere kan gå på piknik i en park eller noe lignende! Dere kan ta med frukt og masse godt, dette virker utrolig koselig!

♥ Dere kan gå på kino sammen, å kanskje være sammen etter på og kose dere sammen! 

♥ Dåre kan gå på en tur sammen? Kanskje der du bur er det en veldig fin plass og gå tur, så kan dere gå tur sammen.

♥ Det nærmer seg jo sommeren nå, og da kan dere jo gå på stranden og bade! Kanskje ta med noe ekstra god å spise og da!

♥ Dere kan bare være hjemme hos en av dere å kose dere sammen! Kanskje dere har film kveld sammen?

GJEREN GÅ PÅ INSTAGRAM OG FØLG @ONLY.JENTER DER!


Liker du at jeg legger ut tips?

Klem Therese.

GJØR SKOLEN MER MORRO

25.04.2015, 18:24

// Only.Jenter sitt tips på Instagram

Hallo! Jeg og @Only.jenter på instagram har på en måte inngått et sammarbeid. Jeg skal poste noen av tipsene deres her på bloggen min, mens jeg gir henne creds. Så det vil komme ut tips en gang i uken. Denne gangen skal jeg gi dere et tips til å gjøre skolen mer morro. Jeg har brukt dette tipset selv og jeg synest faktisk at det har funket bra. 

- Ha alltid på gode og komfortable klær som du selv liker. For starmme klær kan påvirke skolearbeidet.

- For dere som får lov å ha med mobil/ipad/pc osv så er det veldig lurt å legge vekk alt Mobil/Ipad osv.. Det kan bli veldig distraherende.

- Få energi før en prøve! Da varer den ca. til og etter der du blir sliten.

- Bruk masse farger både når du gjør oppgavene dine og på bokbindet! Kanskje kjøp deg noen freshe tusjer som du kan pynte med. Alt frister mye mer da. Jeg elsker å pynte og sånt på bøkene!

(Collage lagd av meg, men bilder fra Google.no)

- Ha en frisk og god matpakke med deg, og samme med drikke! Ha en fin flaske og matboks. (Sparer penger og av å ikke kjøpe i kantina)

- Ha oversikt over alt skoleting! Alle bøkene skal være tilgjengelig hele tiden.

- Det er alltid mye enklere å ha organisert seg! Lag Diy´s til å bruke som oppbevaring i skap og sekk.

Dette var alle tipsene! Jeg anbefaler dere å følge @Only.Jenter på Instagram for enda flere gode tips. Dette er en av mine favoritt tips bruker.

Likte du dette tipset?

Klem Therese.

MONDAY #Tips

16.03.2015, 16:07

// Dette er @Jentenesinbruker sitt tips på instagram!

Hei alle sammen. Woho nå skal jeg gi dere enda flere tips, men husk ikke jeg som har skrevet disse! Dette tipset finner dere på @Jentenesinbruker (HER) på instagram og det er en bruker som jeg anbefaler sterkt tilbake til dere. Hun er veldig aktiv og ikke minst har utrolig bra tips, tror dere hadde likt brukeren hennes. Jeg har tenkt og dele tipset hennes som heter "Running, late for school".

♥ Viss du vet du bruker lang tid på sminke deg og sånt, så stå opp tidelig, stå opp etterhvert så mye tid du bruker.

♥ Håret kan ofte være ganske flokete på morgenen, jeg anbefaler dere og bruker en god dry shampoo til håre.

♥ Finn frem klær dagen før, så slepper du og stresse med det om morgenen.

♥ Har du veldig behov for å dusje deg kan det være lurt og gjøre det kvelden så slepper du og stå opp skikkelig tidelig!

♥ Smør matpakken dagen før og pakk den inn og sett den i kjøleskapet, sparer mye tid!

♥ Skal du ha gym så sett sekken frem dagen før, gjør det samme med gym.

Tips: Sett vekkeklokken din i andresiden av rommet så når du våkner må du reise deg og gå for og skru den av! Det funker vertfall super bra på meg.Tror du at du får bruk for noe av dette?

Klem Therese...

TIPS TIL BLOGGINNLEGG

25.02.2015, 14:28

Hei alle sammen. Viss du blogger, har du noen gang opplevd og ha bloggsperre? Det er noe av det verste jeg vet, for da har du liksom ingen anelse om hva du skal blogge, om du står bare helt tom og det enste som står er "Hei alle sammen" eller noe sånt. Så derfor har jeg tenkt og gi dere noen tips til forskjellige type blogginnlegg som aldri går ut på dato og du kan bruke når som helst.

Håper du får bruk for noe av dette, Klem Therese.

1. Du kan legge ut dine favoritt ting i klesskapet eller noen antrekk du er helt forelsket i, nesten alle jenter liker jo sånt stuff.

2. Tips, tips tips woho! Alle sammen elsker jo og få tips, for eksempel til sminke, skjønnhet, unngå uren hud, oppskrifter det går egentlig an og gi tips om absolutt tips om alt.

3. Ha en konkurranse alle sammen digger jo konkurranser, spesielt viss det er noe interessant du har en konkurranse om.

4. Ta noen bilder av antrekket ditt og ha et outfit innlegg, det er noe av det enkleste du kan blogge om tror jeg! Kanskje du inspirerer noen (:

5. Videoblogg er alltid kjekt og se på, spesielt viss du ikke har hatt det før! Leserne liker forandringer, men ikke for store.

6. Ta noen inspirasjons bilder og lag mange forskjellige collager av de, og legg de ut. Det hadde jo leserne elsket tror jeg!

7. Du kan ha månedens favoritt, da anbefaler du både andre og leserne dine får en video! Tror de hadde elsket det.

8. Er du fortsatt usikker på hva du skal blogge om? Sett i gang med en spørsmåls runde vel, det er jo alltid kjekt :) 

♡10 ting som er vert og ønske seg til jul

08.12.2014, 16:00

Heii alle mine flotte lesere. Nå har jeg tenkt til og gi dere noen tips, til noe dere bør ønske seg til jul. Jeg ønsker meg såå masse ting til jul, men jeg kan jo ikke få alt. Selv om jeg noen gang kunne ønske det. Jeg ønsker meg en del ting som koster litt. Men nå skal jeg vise dere litt av ønskelisten min. Som dere vet, så gleder jeg meg masse til julaften. Jeg ønsker meg mac, polaroid 300 kamera, klokke, mac leppestift, sminke og mye mye mer. Tror jeg kommer til og få noe av dette da, siden jeg pleier alltid og få noe av det jeg ønsker meg, men det pleier de fleste vel? Jeg komme til og lage en video av hva jeg fikk til jul. Siden det var noen som spurte om jeg kunne gjøre det. Og det har jeg kjempe lyst til. Men nå skal jeg gi dere noen tips, viss dere ikke vet rett og slett hva dere skal ønske dere.

1. Macbook

2. Polaroid 300 kamera

3. Klokke

4. Mac leppestift

5. Sminke, viss du bruker det

6. Sminke kost beholdere

7. Ting til rommet, viss du ønsker deg noe nytt

8. London TUUR

9. Krølltang (den jeg har den er fra merke royale, og er super god krøller av seg selv nesten eller mast krølltang)

10. konsert billetter til idolet ditt

Likte du tipsene?

Klem Therese 

 

 

Hva vill du at jeg skal blogge om?♥

20.03.2014, 13:04

Heisann. Er det noe du vill at jeg skal blogge om, så jeg ikke har gjort enda?  Så er det bare til og skrive det i kommentarfelte. (Sminke,Hår,Blogg,Skole osv..) Kan godt ver at jeg bruker tipse ditt til Bloggen Bare til og komme med masse ide'er. Blir bare glad viss derer kommer med tips til videoer/Innlegg osv..  

Har du blogg?

Hva Heter bloggen din?

Klem Therese