VÅRSHOW CHEER - VIDEO

11.05.2015, 16:45

Hallo! De fleste av dere har vel ikke sitt showet, jeg klarte ikke og vente til Onsdag med og vise dere det. Jeg viser også litt av fellesdansen som alle danser som var med på show 1, å alle som danser der er med i turnforeningen. Showet var utrolig kjekt, og vi gjennomførte hele showet å alt gikk heldigvis bra! Håper dere like videoen.

Viss dere vil få ha varsel når jeg legger ut videoene mine, så er det bare og abonnere meg HER så får dere mail når jeg legger ut videoen på youtube. Videoene mine kommer ut først på youtube før de kommer her.

HUSK OG SETT VIDEOEN PÅ 1080HD PÅ INSTILLINGER, DA FÅR DU BEDRE KVALITET.

CHEER

11.03.2015, 14:10

Halloo! Nå er det endelig tid for cheerleadning og vi gleder oss jo som vanlig. Det er litt stress og blogg på Onsdager siden det starter så tidelig men får bare bedre tid til andre ting når jeg kommer hjem så det er jo litt deilig. Haha jeg og Frida hadde en liten photoshoot på veien i dag før trening, og det ble mange kule bilder!

Når jeg kommer hjem skal jeg prøve og bli ferdig med en serie som jeg holder på med, siden jeg har funnet en annen som jeg vill se haha! Tror neppe jeg blir ferdig med serien da, den heter White collar og den er såå utrolig bra elsker den! 

På skolen så holder 6-7 trinn på med skole avis og det er kjekt i forhold til vanlig skole siden vi får mat på skolen, vi slepper mange timer og mye mer. Jeg jobber ganske mye sammen med Madelen siden begge er journalister. Så i morgen skal vi på ungdomskolen og intervjue en mann, jeg er litt nervøs...

Hva skal dere i dag da? Hva syns du om bildene?

Klem Therese...

CHEERLEADNING

21.01.2015, 18:13

Hei alle sammen. I dag har jeg vert på Cheerleadning, derfor blir det sene innlegg. Men det har jeg nevnt før så tror jeg ikke trenger og nevne det hver Onsdag. Bare sånn at dere vet at jeg ikke har glemt ut bloggen, jeg blogger av og til før dagen før så poster jeg de dagen etter. Men i går var jeg for sliten og trøtt til og gjøre det. Men får se hvordan de blir neste gang. I dag har jeg og Frida hatt det utrolig morsomt sammen. Var kjekt som vanlig på Cheerleadning.

Vi kom jo hjem fra skolen ca 12:30, siden vi slutter tolv. Så når vi kom hjem hadde jeg fått en del pakker i poster, og den ene var kamera stativet mitt endelig! Nå har jeg alt jeg trenger til kamera mitt, og skal prøve og ta oftere Outfit innlegg. Siden jeg syns det er veldig kjekt og ha Outfit innlegg. Så fikk jeg litt andre ting også som jeg hadde bestilt, jeg skulle egentlig lage en unboxing video men det fikk jeg ikke tid til.

Kanskje det kommer en neste gang, jeg er vertfall veldig fornøyd med kamera stativet mitt. Jeg og Frida tar jo bussen til Cheer siden det begynner veldig tidelig, i forhold til andre sporter. Men i dag kom vi for seint til bussen, så var søstera mi heldigvis hjemme og kunne kjøre oss, siden hun skulle på jobb i samme slengen så. Vi kom oss ut til slutt vertfall, vi ble litt redde først når vi så at bussen ikke kom.. Jeg kom nesten nettopp hjem, og skal fikse noe på bloggen, så skal jeg dusje og gjøre lekser som vanlig. Ha en fin kveld videre, og gjerne kommentere om hva dere har gjort i dag. Koselig og lese hva dere har gjort og!

Hvilke sporter går du på ?

Klem Therese.

CHEERLEADNING TRENING

07.01.2015, 18:28

Heii dere. I dag ble det et seint innlegg, siden jeg har vert på cheerleadning trening. Og jeg går der nesten rett etter skolen, og da får jeg ikke blogget før nå om Onsdagene. Så håper det går, siden dette kommer nok til og være på hver onsdag. Men kan vær at jeg lager innlegget dagen før, sånn at dere slipper og venter. Men da får jeg ikke oppdatert dere på Instagram, men det går vel fint. Jeg hadde det veldig kjekt i dag og morsomt, klarte endelig Twist og det var utrolig kjekt og gjøre. I dag var første gangen på Cheerleadning i 2015, Jeg og Frida har blitt mye bedre kjent med de som går der. Siden før var det litt flaut og litt sånt, men nå er det ikke sånn. Gleder oss utrolig mye til neste gang!

Jeg holder på med og redigere en video til dere, siden er en liten uke siden sist video. Og derfor vill jeg gjerne dele en nye video med dere, jeg elsker selv og lage videoer. Og vet mange av dere liker at jeg deler videoer ofte, jeg prøver vertfall så godt jeg kan! Jeg har lagd månedens favoritter, vet ikke om dere kommer til og like den. Så den kommer nok i morgen siden, jeg skal redigere den ferdig i morgen. Viss dere vill  se video fra trening i dag, så kan dere se den på Instagram, Som dere ser i sidemenyen.

Tror du denne videoen blir bra?

Klem Therese.

FØRSTE KAMPEN

20.08.2014, 21:18

Heii.

Deiligt og vinna mot vea! Vi vant 9-1, så vi kan si at vi knuste de. De var jo flinke, men vi bare skårte mer en de. Jeg kjedet meg utrolig mye i 2 omgang! Fikk nesten ingen ting og gjøre :/ men det er jo egentlig bare bra da. (Jeg er keeper)

 

I morgen, skal jeg prøve å få lagd spørsmålsrunden, men jeg skal bake til pappa siden han skal ha med seg muffins på jobben på fredag. Husker ikke va han skulle me de. Men jeg er vertfall førnøyd med og vinne første kampen i høst :)

 

Klem therese

 

Bilder fra i dag:

Fotball -.-

05.06.2014, 20:39

For og sid et sånt. Er jeg Utroliig lei av fotball. Neste år får lage klare seg uten meg.. Vi taper ALLTID. Åsså er jeg lei av det, å orker ikke mer -.- alltid når vi spiller kamp synest jeg det tar såååå lang tid før den blir ferdig.. (Haha) det er kjekt når jeg spiller det på skolen osv...

Klem Therese

Kamp mot Åkra!

12.05.2014, 21:38

Heisaann!! I dag har jeg spilt kamp mot Åkra, å sefølgeli så tapte vi. Vi taper nesten alltid, begyunner og bli vant til det da. Men det er sefølgeli fortsatt kjedelig å tape hele tiden! Satser på og vinne neste gang da.. Vi ledet i første omgang, men så slapp jeg inn 1-2-3 mål.. Å i 2omgang så ble stillingen 3-1. Ble utrolig irritert når jeg slipper inn mål...! Jeg fikk 3reddninger som var ganske bra da ,syns jeg :) Ønsk laget mitt lykke til neste mandag da!<3

Hva heter laget ditt?
Klem Therese

Hard KAMP

28.04.2014, 21:07

Heisann. I dag har jeg og laget mitt spillt kamp. Det var egentlig en veldi hard kamp for vi startet jo nettopp sesongen.. Men vi tapte.. 9-2 til Haugar. Håper det går bedre neste gang. Vi spillte 9-er fotball, det er noe nytt med offside alt sånt.. Alle reglene bare mindre bane osv.. Jeg syns det var veldig kjekt! Bortsett fra at vi tapte veldig mye. Hahah.

Spiller du fotball?
Hvilket nummer har du?
Klem Therese.

Fotball

19.03.2014, 19:05

heisann.. idag har jeg vert på skolen som alle andre gjør i hverdagen. Etter skolen passet jeg nesten bare på Mico siden han kan jo ikke vere alene, Vi koste oss med serie (Pretty little liare) jeg tror faktisk han liker det ;) Vi fant oss eple og han fant seg noe han liker og tygge på <3 Etter på gikk jeg å badet han, han Liker IKKE og bade! når vi var ferdige spiste jeg og gikk på fotball trening og jeg tok med Mico siden mamma skulle lufte han, men treningen ble avlyst siden det kom nesten ingen, så da gikk vi hjem. Nå rydder jeg bare romme, og kjeder meg ! men sennere skal jeg lage en Video med Mico <3 skal kansje legge den på bloggen får se <3

jeg skal begynne og bruke 800px i bilder :)


Koste seg i badekaret ja ^^

Likte dere bildene?

Klem Therese.

 

hits