hits

UKENS SPØRSMÅL #34

28.10.2017, 13:00

Hva er dine tips til å tjene penger?

Mitt aller beste tips er nok å enten skaffe deg en sommerjobb et sted, hvis du er litt ung så ville jeg nok snakket med foreldrene mine om jeg kunne fått ukes oppgaver der jeg kanskje fikk 50kr for det og det. Da får du både litt ukepenger og du får hjulpet til hjemme som jeg absolutt håper dere alle gjør fra før av, men da får dere en ekstra boost til å hjelpe til. 

Hvor er du fra?

Jeg er fra Tysvær, en liten kommune utenfor Haugesund.

Processed with VSCO with s3 preset

Hvor mange søsken har du, og hvorfor har du to søstre som heter Karoline?

Jeg har to søstre, en fostersøster og en bror. Jeg har to søstre som heter Karoline fordi hun ene er fostersøsteren vår, hun heter Karoline med C.

Når fikk du mensen, og hvordan fortalte du det til moren din?

Jeg fikk mensen i mellom 6 og 7 klasse, og det var egentlig ikke jeg som fortalte mamma det for jeg sa i fra til søsteren min Karoline at jeg hadde fått mensen og så var hun så bitch å gikk rett til mamma. Derfor fikk jeg det spørsmålet som jeg syns var så flaut "Therese, har du mensen?". Jeg svarte "Ja", og sprang alt jeg hadde ned på rommet mitt og var på rommet resten av dagen. Det har aldri vært noe problem når det kommer til bind eller tamponger for det har vi alltid liggende i en hylle på badet, når det har seg sånn at jeg har eldre søstre. 

Var det vondt å ta piercing i navlen?

Det var ikke vondt, men samtidigt var det vondt eller vil heller si det var ubehageligt og du kan se video av når jeg tar piercing i navlen HER

Hva tjener du på Youtube?

Jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan folk tørr å spør andre om et slikt spørsmål, det er akkurat som at jeg skal spørre deg, moren din eller faren din om hvor mye de tjener og tror du virkelig de ville svart på dette spørsmålet? Nei, det tror ikke jeg heller for dette er nettopp et personlig spørsmål som folk burde få beholde for seg selv. Ja, mine nærmeste vet dette og det er slik det skal være også. Jeg har ikke et mål om at alle skal vite hvor mye eller lite jeg tjener, for det er min egen sak ikke alle andres. Beklager for dere som fikk håp om å vite lønna mi nå:*

Er du sammen med noen? For du la ut bilde med en gutt i sommer og vi fikk aldri vite noe mer.

Let´sss start the story timeee, på grunn av jeg har vært borte en del så har jeg ikke fått oppklart en del og har ikke dratt dere gjennom "reisen" min i det siste. Jeg skal skrive litt mer personlige innlegg som vil komme litt senere en gang, og det er slike innlegg jeg håper kommer mer av på bloggen min. Den gutten som dere alle snakker om er han som jeg holdt på med i sommer tiden, men vi var aldri sammen vi var aldri så kalte kjærester. Jeg vil si vi ikke var venner, men vi var heller ikke kjærester og aldri noe døds "seriøst". Helt ærlig vet jeg ikke hvor følelsene mine var på i den perioden. Jeg hadde følelser for han ja, men jeg ble overraska ikke så såret når det ble "slutt". Jeg tror nok det er på grunn av personen ikke var helt loyal mot meg og da mister jeg respekten for et menneske med en gang. Jeg har ikke tenkt å dra opp hele historien for den er rett og slett mellom meg og gutten, tror dere forstår det. 

Har du kjæreste?

Vi er allerede i gang med dette temaet, og derfor tenker jeg at jeg bare kan fortsette og ja jeg har kjæreste. Jeg ble nylig i et forhold, jeg har merket at flere av dere har sett Instagrambioen min der det står "Sturla Søderlund ? IIIV.X.IIIVII". Det har faktisk gått utrolig fort mellom oss, som kan både være positivt og negativt. Jeg har blitt så utrolig glad i han på så kort tid, og vil si han er en av mine aller bestevenner men samtidig en døds bra kjæreste. Alt i en pakke, alle jenters drømmegutt? Trenger ikke dra opp hele livshistorien våres, men nok ikke siste gang dere hører om han.

Hvilken sminkelook syns du at du kler best?

Jeg syns jeg kler full glam best uten tvil.

Processed with MOLDIV

Kan du ha innkjøps video fra Polen?

Nei, beklager! Jeg hadde planer om det, men det ble så mye og nå er alle tingene hulter til bulter og jeg aner ikke hvor alt er og derfor blir det ikke noe innkjøpsvideo. Jeg kan lage det neste gang jeg er ute å reiser, men jeg kan ikke love noe for en innkjøpsvideo er noe som krever en del. 

Er du flink til å rense huden, sliter du med urenhud og har du generelt noen tips mot det?

I det siste har jeg ikke vært den beste på å huske det, men for rundt en-to uker siden var jeg så flink! Jeg gjorde det både morgen og kveld, brukte alt fra rens, serum, peel pads, toner, fuktighetskrem og mye mer. Jeg kan legge med et bilde under med alle mine favoritt produkter, ikke lite nei.

STILL SPØRSMÅL UNDER I KOMMENTARFELTET TIL NESTE UKE! UKENS SPØRSMÅL SKAL HOVEDSAKLIG KOMME HVER FREDAG.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #33

19.02.2017, 14:05

Hva er dine beste minner så langt i 2017?

Til at 2017 kun har vært knapt to måneder har jeg allerede fått en del morsomme minner som jeg kommer til å huske resten av livet. Jeg var nettopp på en familie tur i Chester (England) som dere har sett en del av, jentekvelden sammen med Emma og Madelen som jeg har glemt å vise dere bilder fra. Det er to av noen minner som jeg har opplevde så langt i 2017.

Hva ser du frem til for øyeblikket?

Akkurat nå ser jeg veldig frem til å bli ferdig med denne skole uka og få ferie. Jeg kunne godt trengt en ferie akkurat nå, jeg har enda ikke lagd noen planer for ferien men det kommer nok! 

Beskriv den perfekte jentekvelden.

Jeg er sammen med mine bestevenninner, mye god mat og ser en action film eller en skikkelig jentefilm. 

Har du vurdert å klippe håret?

Når jeg var hos frisøren tok jeg ganske så mye av håret mitt, men neste gang vurderer jeg å ta enda mer av det. Det er alltid godt med litt forandringer og jeg skjønner egentlig ikke hva jeg har vært redd for før. Når jeg var mindre var jeg så utrolig redd for håret mitt og gruet meg til å klippe 3 cm av det.

Tskjorten min finner dere HER, fra Romwe. #annonselenke

Hvor mange ganger har du farget håret ditt?

Jeg er ikke helt sikker, har stripet det, tatt ettervekster, tatt ombree og farget det hvit en gang. 

Hvem er forbildet ditt?

Jeg vet aldri hva jeg skal svare når personer spør meg om akkurat dette for jeg har faktisk ikke noe spesielt forbilde. Jeg er ikke den personen som har et forbilde eller forbilder. Det er ikke noen grunn, men jeg har ikke oppdaget forbildet mitt enda om det gir mening? 

Har du vært i Tromsø?

Jeg har aldri vært oppe i Tromsø, men det hadde jeg nok likt meg, for elsker å utforske nye steder rundt omkring. Jeg har hørt mye fint om den byen. 

Trener du, og hva?

Jepp, jeg trener og skal faktisk straks på trening nå når jeg skriver dette. Jeg trener ikke noe spesielt eller kun noe, trener for det meste alt. 

Hva er dine tanker om VGS?

Jeg har ikke noen spesielle tanker enda om VGS, føler det er litt tideligt egentlig å tenke så mye over det. Jeg vet hvilken linje jeg ønsker å søke på og hvilken skole.

Hvor kommer du fra?

Jeg sier at jeg kommer fra Haugesund, men jeg kommer fra et lite sted uten for Haugesund som heter Tysvær.

Hva drømmer du om å bli når du blir voksen?

Som jeg har sagt en milion ganger før så drømmer jeg om å bli frisør og makeup artist.
Hva lurer du på til neste gang? Still i kommentarfeltet under.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #32

01.02.2017, 16:42

Hvor kjøper du de fleste klærne dine?

Jeg kjøper de fleste klærne mine fra Romwe, Shein, Junkyard, Urban, Bikbok, Gina tricot og slike lignende butikker. Slik som jeg har sagt tidligere så har jeg ikke noe favoritt butikk, men jeg kjøper det jeg liker og bryr meg fint lite om hvor dette plagget er fra. 

 Er du fortsatt fan av The Main Level?

Ja, jeg er enda fan av disse gutta. Det har bare vært veldig lite konserter i den siste tiden, men dette er nok noe som det kommer mer av i løpet av året som vi er i. Jeg gleder meg utrolig mye til å følge disse guttene videre i 2017 for jeg har stor tro på at de kommer til å nå langt siden de er så utrolig dyktige i det de driver med. 

Hvordan er det å gå på ungdomsskolen?

Jeg liker mye bedre ungdomsskolen enn hva jeg likte barneskolen for du har mye mer frihet, du bestemmer mye mer selv og du får møte mange nye kjekke personer som du ikke en gang visste eksisterte. Det er jo også mye mer arbeid også, men det kan du egentlig forskyve helt selv.

Har du kjæreste?

Dette er sikkert det spørsmålet jeg får oftest, og er noe dere virkelig lurer på. Jeg er altså ikke singel lengre folkens, så svaret er ja, jeg har fått meg kjæreste.

 

Hvilken linje vurderer du å gå på når du skal over til vidergående?

Jeg tror nok jeg kommer til å søke på Haugaland, og linjen Design og Håndverk på grunn av jeg ønsker å gå på frisør linjen og der etter videre utdanne meg som makeup artist.

Hvem er du i vennegjengen din?

I følge mine venninner er jeg den som stikker bort til kjæresten min, og forlater vennene mine, den med syke humørsvigninger, den som alltid ser like fresh ut mens alle andre ser ut som dovendyr, den som alltid bryr seg, lett å snakke med og den som er mest diva. 

Har du hatt en krangel med ein venn over lengre tid og blitt uvenner?

Ja, jeg har hatt en "krangel" med noen over lengre tid og slutt resultatet ble at vi ikke var venner lengre. Slike situasjoner er jo selvfølgelig triste, men det er nok for det beste for ting skjer jo av en grunn?

Har du noen gang vært på Karmøy?

Jepp! Flere ganger for jeg har familie der nede og flere venner. 

Skal du på MOT kurs?

Nei, jeg skal ikke på noe MOT kurs fordi jeg er ikke MOT på vår skole.  Jeg har venninner som skal slik som Emma og Jeanett. 

Blir du irritert av en del små ting?

Jeg er en person som lett kan bli irritert over små ting og egentlig alt. De som kjenner meg veldig godt vet godt hvordan de kan få meg irritert. 

Hva er din favoritt sang for øyeblikket?

Min favoritt sang er nok "It´s gotta be you", den er helt nydelig! Elsker virkelig denne sangen så sjekk den ut! 

Hva er det første du gjør når du kommer hjem fra skolen?

Det aller første jeg gjør er å faktisk gå på do for da har jeg som regel holdt meg hele dagen, bytter til joggebukse og tar av sminken om jeg ikke skal ta noen bilder eller filme.

Hva lurer du på til neste gang?

blogges.

UKENS SPØRSMÅL #31

05.01.2017, 19:06

Kleineste situasjonen som har skjedd deg?

Jeg får ofte dette spørsmålet og jeg har ikke hatt noe svar før nå. Jeg syns dette er døds kleint siden dette har aldri skjedd meg før og jeg opplever ikke så mye kleine situasjoner. Men hvertfall jeg er jo hele tiden på appen snapchat og har flere venner der som jeg snapper med. Jeg snappet med en gutt, jeg hadde tatt Alovera i ansiktet (for en slags ansikt maske). Når jeg har denne maska på, blir jeg helt tomat rød i ansiktet og da mener jeg absolutt helt tomat rød. Det ser ut som jeg har hatt tidenes trenings økt. 

Jeg og venninne mine sender bare tulle bilder til hverandre alt fra dobbel hake bilder, bilder der vi tøyser og ser helt forferdelige ut. Jeg tok altså en ufattelig stygg, og seriøse selfie med mitt tomat røde fjes, og var helt seriøs sånn totalt passbilde seriøs og endte opp med å sende det til den ene gutten jeg snakka med på den tida. Vet ikke hvorfor, men jeg syns dette var ufattelig kleint og kjente kleinheten i flere dager etter på. Men det er hvertfall noe jeg kan le av nå!

HER, finner dere genseren også! #annonselenke

Skal du på justin Bieber konserten 7.Juni?

Det skal jeg! Jeg ser virkelig frem til det.

Kunnet du ha vært vegetarianer i 1 måned?

Jeg har utrolig lyst å bli vegetarianer og jeg kunne godt prøvd det ut for en periode for å se hvordan det virkelig er.

Beste drugstorefondation til kombinert hud? (ikke full dekke)

Da vil jeg nok si True Match fra Loreal Paris, men min store kjærlighet går nok til Estee Lauder Doble Wear.

Er du forelsket i noen akkuratt nå?

oh yes.

Har du noen produkter fra makeup mekka? Hvis du har det. Anbefaler du de?

Jeg har faktisk ikke noe fra Makeup Mekka, men jeg har veldig lyst å teste noe ut. I dette nye året har jeg lyst å teste ut flere merker innen for sminke, fordi jeg er veldig slik at jeg går etter et merke som jeg kan stole på altså de jeg sverger til.

hva skal du søke på på videregående tror du?

Jeg skal nok søke på Design og handtverk, siden det er det jeg trenger første året for å komme på frisørlinja. Tror jeg?

Om du kunne vert med en kjendis en hel dag, hvem ville det vert og hva hadde dere gjort på?

Jeg hadde selvfølgelig hatt med meg Justin Bieber elle Kylie Jenner. Med Justin hadde jeg tatt han med på tidenes date, og blitt skikkelig godt kjent med han og hatt en utrolig bra kveld sammen med han. Med Kylie ville jeg nok gått på shopping med eller noe lignende. 

Hva kunne du ikke levd uten?

Venner og familie uten tvil!

Hva vil du jobbe som når du blir stor?

Jeg vil fortsatt bli Makeup artist og Frisør.

Hva lurer du på til neste gang?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #30

27.12.2016, 20:15

 Hvor mange søsken har du?

Jeg har to store søstre, en lillesøster og en store bror.

Kan du være live på Youtube en gang?

Jeg har kanskje planer om å ha en livestream på facebook gruppen min en gang hvis det er av interesse. HER, kommer dere til gruppen.

Kan du lage en julegave video?

Det er jeg enda usikker på, men jeg tror nok ikke jeg kommer til å lage det i år. Jeg viste dere meste parten av gavene i den aller siste vloggen min. Dere må gjerne sjekke den ut om dere ikke har gjort det.

Hva er din favoritt bok?

Jeg leser aldri bøker og det har aldri vært av interesse, men jeg har planer om å skaffe meg boka til Sophie Elise. Det er første gangen jeg faktisk har hatt lyst å skaffe meg en bok.

Har du noen gang vurdert å lage en vlogkanal?

Det er faktisk noe jeg aldri har vurdert før, men kanskje når jeg flytter ut for meg selv og har mitt "eget" liv kan det være av interesse. Nå går jeg også på skole, bor sammen med familien min og da kan det være en del stressende å ha en vlogkanal. Jeg tror nok det kun hadde vært en ting som hadde funket en liten stund og til slutt hadde det ikke funket.

Har du noen nyttårs fortsetter?

Det har jeg absolutt! Jeg har alltid det til det nye året, og jeg kan dele de med dere når det nye året kommer men det er ikke alltid like lett å holde disse forsettene alltid. De har aldri blitt fulgt opp helt de andre årene.

Hva hater du ved deg selv?

Det er aldri noe jeg tenker over, eller grubler etter. Jeg tenker heller på den positive siden og tenker på de gode sidene av meg selv. Det er aldri bra å tenke eller lete etter ting å pirke på.

Kjole fra Carli babel sin kolleksjon, og sko fra Nelly.

Syns du bloggen din og Youtube kanalen din har vokst mye siden starten av året?

Det syns jeg så klart! Der jeg har vokst mest vil jeg nok si er Instagram, for når jeg startet med dette året hadde jeg mellom 2.5 tusen følgere nå nærmer jeg med 30 tusen følgere og det er ganske mange. Jeg må bare si tusen takk til alle som følger meg, leser bloggen min eller ser på Youtube kanalen min. Dere betyr absolutt alt og er så takknemlig for dere.

Hva syns klassekameratene dine om at du driver med både blogg og Youtube?

Det vet jeg faktisk ikke, kanskje jeg burde spør de om det. Jeg tenker aldri over om hva andre har i tankene om at jeg driver på med dette, for jeg hadde jo ikke stoppet å drive med dette uansett hva de tenker om det. Så hva andre tenker har ikke noe for meg å si, jeg elsker dette og ingen kan stoppe den tanken.

Favoritt film for øyeblikket?

Det er faktisk en film som jeg så sammen med Ida i går kveld som heter Safe haven.

Vil du ha hund eller et annet kjæledyr når du flytter ut for deg selv? Isåfall hvilken rase.

Da vil jeg nok ha en Pomeranian som vi har nå hjemme, og kanskje flere også.Hva lurer du på til neste gang?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #29

13.12.2016, 17:48

Bli norges største youtuber vs. Bli norges største blogger?

Det er et alt for vanskelig spørsmål, fordi både blogg og youtube kommer på lik linje. Det er noe jeg ikke klarer å velge mellom. For hvis jeg hadde sluttet å blogge, hadde jeg savnet det og hvis jeg hadde sluttet med youtube hadde jeg savnet det minst like mye som blogg.

Hvor høy er du?

Jeg tror nok jeg er 1.58cm ;) Jepp, jeg er ikke like høy som andre tror for jeg er ganske lav i forhold til andre på min alder.

Hvilke karakterer får du i matte?

Jeg ligger vel som regel mellom 2-4 i matte, men matte er det faget som jeg syns er vanskeligst. Det er absolutt ikke noe jeg mestrer på skolen, og er det faget jeg ikke kan for dra på skolen.

Hva liker du egentlig best med oss som leser bloggen din, og som følger deg andre steder?

Det at dere er så aktive rundt om på mine sosiale medier, dere viser at dere er der og svarer alltid når jeg spør dere om ting. For det å få respons på tingene jeg poster betyr virkelig utrolig mye! Det er noe jeg virkelig liker godt med mine følgere. Jeg syns det er veldig viktig å kunne ta i mot både kritikk og hva dere syns jeg gjør bra.

Skal du på Justin Bieber konserten i Stavanger?

Jepp, det skal jeg! Det er noe jeg ser skikkelig frem til i sommer! Det er fortsatt billetter til salgs for dere som ønsker å se selveste Bieber live.

Hva slags produkter bruker du på håret ditt?

Jeg bruker egentlig ikke noe spesielt i håret mitt uten om varmebeskyttende, og tørr shampoo når det trengs.

Favoritt sminke produkt?

Det er som alltid Anastasia dipbrow i fargen Chocolate.

Liker du best lillejulaften eller bursdag?

Da må jeg nok si bursdag! 

Hva ønsker du deg mest til jul?

I år ønsker jeg meg en ny seng aller mest, og flere små ting som sminke, klær, undertøy diverse andre ting.


HER, finner dere link til kjolen. Den er rett å slett nydelig! (annonselenke)

Kan du ha en christmas tag der vi fans stiller deg spørsmål?

Det kan jeg nok kanskje få tid til, spørs litt hva jeg får tid til før jul. Det er nok en video som må bli gjort snart isåfall, siden det nærmer seg jul.

Hva får deg i julestemning?

Snø, julepynt, julesanger, julemat, julekaker og mange andre ting! 

Går du på sport eller noe lignende?

Jeg går ikke på noe sport, det eneste jeg driver med på fritida er blogg og youtube. Men det er greit nok for meg siden det tar såpass mye tid, og jeg legger så mye tid i det.

Når skal du til Bergen igjen?

Jeg tror nok ikke det blir før etter jul igjen. Skulle egentlig tenkt meg en tur før også, men det har jeg nok ikke tid til.

Hva ønsker du å bli uten om youtube, blogg osv?

Da ønsker jeg å bli frisør, og makeup artist.


Hva lurer dere på til neste ukens spørsmål? Husk å add meg på Snapchat: Theresesblogg, spør ofte om spørsmål fra dere der.

blogges
 

UKENS SPØRSMÅL #28

30.11.2016, 18:43

Kan du ha en what's on my iPhone video?<3

Det skal jeg få prøve på, når jeg har tid til det. Jeg tror nok ikke en slik video kommer før ny året er i gang.

Kan du ha 12 BEAUTY Q'S TAG ? Altså den taggen Celina Karine laget.

Det var en utrolig bra idee, og skal huske på det når vlogmas er over! Husk å minn meg på det, om det er en video dere ønsker.

Hva har du til sidemål og hva har du til hovedmål på skolen?

Jeg har bokmål som hovedmål, og nynorsk om sidemål.

Hva valgfag har du på skolen? Hvorfor valgte du det du har?

Jeg har redesign som valgfag, og jeg valgte det fordi det virket morsomt. Men skal si at jeg angrer på at jeg valgte dette valgfaget, virkelig.

Hei, jeg lurte på hvilken farge du har på Anastasia dipbrow'en din?

Jeg har en i fargen chocolate, og en i fargen taupe. Jeg bruker sjeldent fargen taupe, det går mest i chocolate.

Bruker du sminke hver dag?

Jeg bruker sminke når jeg føler for det, men som regel går jeg med sminke og de dagane jeg ikke orker går jeg uten.


HER, finner dere denne cropped genseren fra Romwe. (annonselenke)

Hva forbinder du med julen, eller hva er det første du tenker på når noen sier jul?

Det jeg forbinder med julen er å være sammen med mange du er glade i, dere gir hverandre gaver og spise god mat. Jeg må selvfølgelig ikke glemme selveste julenissen, og juletre! Pepperkaker, kakao, snø og mye mer! Julen er en så herlig høytid, som jeg håper varer for alltid fordi jeg elsker virkelig juletiden. Det å våkne opp til adventskalender, og telle opp dagene til jul er så utrolig koselig. Det er en av de beste tidene på året.

Føler du deg som en kjent blogger?

Overhode ikke! Jeg ser ikke på meg selv som kjent, og tror heller jeg aldri kommer til å gjøre det. Ja, det er flere som vet hvem jeg er men ser ikke på meg selv som noe kjendis eller en som alle burde vite hvem er.

Hvor mange ganger har du møtt The Main Level?

Det aner jeg faktisk ikke! Jeg har ikke tellingen, men jeg har ikke møtt de like mange ganger på grunn av at de er tre stykk i det bandet. 


Hva lurer dere på til neste ukes spørsmål?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #27

10.11.2016, 18:47

Tror du at du kommer til å holde på med blogg & youtube når du er voksen også?

Det er jeg veldig usikker på, for om blogg og youtube er noe som fortsatt folk følger med på og det er noe jeg enda liker så selvfølgelig. Jeg ønsker å drive på med dette så lenge jeg ønsker å holde på med dette. Men jeg er faktisk usikker på om blogg kommer til å være folk som leser i så lang tid fremover, siden jeg føler det er mer youtube som går fremover for tiden. Men det er nok noe som vi ser etter at tiden går. Jeg krysser fingrene for at både blogg og youtube er her livet ut.

Favoritt årstid?

Min favoritt årstid er nok sommer, hater vinteren. Jeg rett og slett hater vinteren, det eneste som er gøy med vinteren er juletiden. Resten av vinteren, er det bare kaldt og det er glatt. Jeg absolutt hater å fryse, og det er på den tiden jeg heller vil legge meg under dyna og bli der. Det er også den værste årstiden for oss bloggere.

Synes du det er flaut når vennene/familien din ser videoene dine på youtube?

Jeg syns ikke det er flaut, jeg legger de jo ut fordi at folk skal kunne se de. Syns egentlig bare det er koselig at de følger med på hva jeg driver med, for er det samme om jeg hadde blitt med på en fotball kamp? Tror ikke de hadde blitt flaue at jeg hadde vært med det.

Hva synes du om når du får en kommentar som foreksempel instagram og de skriver f.eks "Du er så pen!" "Pena" "Å fyy du e så fin" tenker du noe over det eller synes du det er bare er hyggelig? Btw, ilu!♥

Jeg tenker selvfølgelig over det, og ser hver eneste kommentar! Det er så koselig at noen av dere tar dere tiden til å kommentere på bildene mine, videoene mine, innleggene mine. Jeg setter utrolig stor pris på dere som faktisk tar dere litt tid til dere, og viser at dere liker det jeg gjør. Kommentarer får alltid motivasjonen litt høyere opp, og det er tross alt dere som gjør at jeg får lyst å blogge videre.

HER, finner dere denne utrolig fine jakken fra Shein. (annonse lenke).

Synes du det er artig å få tilsendt ting til deg i posten?

Hvis du tenker på sponsorer, syns jeg det er utrolig gøy! Jeg setter så utrolig stor pris på de som sender meg diverse pakker i posten. Jeg har også fått flere fanbrev, fanpost som det kalles. Det er så utrolig koselig! Dere er rett og slett herlige!

Er du med i Nordic Screens?

Jeg er med i Nordic Screens, det er altså det youtube nettverket jeg er med i. Det er så hyggelige personer i dette nettverket!

Hvordan fant du ut at du ville bli en blogger?

Jeg husker faktisk ikke, fordi det er så lenge siden og da var jeg tross alt så liten. Første bloggen jeg opprettet var nok når jeg var rundt 10-11 år og turte ikke å si i fra til mamma og pappa. Jeg husker jeg prøvde å skjule det så godt som mulig, og sa alltid i fra til søstrene mine "ikke si noe til mamma eller pappa".

Hvis du kunne spist middag med en kjendis, vanlig person enten levende eller død, hvem ville det vært og hvorfor?

Hvis jeg kunne spist middag med hvem som helst hadde det nok blitt selveste Justin Bieber, tror nok ikke det er et så stort sjokk for de aller fleste. Jeg tror det hadde vært gøy å blitt kjent med han som person, for jeg syns selv at han virker veldig hyggelig!

Hvis du skulle ha levd på et sminkeprodukt, hvilket ville det vært og hvorfor?

Det ville nok vært Anastasia dipbrow på grunn av jeg syns det er bryna som gjør hele ansiktet, og føler meg helt naken uten! Jeg liker absolutt å ha bryna på plass. Jeg syns også at Anastasia sin dipbrow er et helt fantastisk produkt, som jeg kommer til å bruke så lenge jeg lever.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #26

02.11.2016, 18:33

Hvor langt greier du å telle til på spansk?

Det aner jeg faktisk ikke, kan telle litt langt hvertfall.

Favoritt youtuber?

Det er Amalie Olsen for øyeblikket! Det endrer seg ofte, men jeg har mange favoritter. 

Favoritt serie?

Jeg holder på å se Gossip girl akkurat nå, men mine store favoritter er The vampire diares og Prison break.

Favoritt sminke produkt denne måneden?

Det er nok The mainzer sister, trioen til The Balm (highlighter).

Hva er din største drøm?

Min største drøm er nok av å leve av blogg og youtube på full tid, og kunne drive med dette uten om å ha en vanlig A4 jobb utenom. Altså det å drive med sosiale medier til jobb, og ha det til min fulle inntekt.

Har du bodd i Haugesund hele livet?

Jeg bor litt (15min) unna Haugesund, en liten kommune som heter Tysvær.

Hvis du skulle bare kjøpe klær på en butikk resten av livet, hvilket hadde det vært?<3

Det ville nok vært enten Urban, eller Bikbok! Mine to store favoritter, som jeg alltid må innom.

Skal du på den klasseturen til Polen og Tyskland i 10'ende klasse? Ja hvis du vet hva det er!? Isåfall har du tenkt til å dra og vil du?❤

Det skal jeg neste år, høsten 2017. Gleder meg utrolig mye, og vi har allerede begynt å planlegge! Det blir nok en kjempe minnerik tur, sammen med noen utrolig herlige venner!

HER, finner dere denne utrolig fine toppen fra Romwe!

Har du noen gang blitt lei av bloggen eller YouTube?

Det er til tider det kommer der jeg ikke har noe motivasjon, og egentlig bare har lyst å legge bort alt. Men det er kun til tider, og da pleier jeg som regel å få motivasjonen tilbake veldig raskt. Men jeg syns det skal være ok at jeg skal kunne ta 1-2 dager fri, om det er noe jeg trenger og heller komme sterkt tilbake igjen. Det er viktig, og at jeg ikke bare publiserer et meningsløst innlegg og kunne heller brukt tiden på å få tidenes motivasjon!

Har du noen gang vist foreldrene dine en vlogg eller et innlegg?

Det tror jeg nok at de har sett flere ganger, men jeg er ikke slik at jeg går til de å sier "åh, dere må se den nye vloggen min" eller "åh, dere må se det nye innlegget mitt". Men jeg vet de er innom å sjekker inni mellom, men det skjønner jeg godt. De er tross alt mine foreldre.

Hva lurer dere på til neste ukens spørsmål?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #25

23.10.2016, 17:04

Favoritt mat og drikke?<3

Jeg har så utrolig mange forskjellige favoritt matretter, men min favoritt drikke er sole klart pink panter og pepsi max.

Hva størrelse har du i fila genseren?

Den har jeg i XS, og den er fra Urban.

Hvordan fikk du tak i Diamond Circle billett på JB konserten? Trodde det var vanskelig jeg. Fikk du den gratis siden du hadde giveway på billetter?

Jeg gjorde som alle andre, bestilte de på ticketmaster.no og familien min fikk totalt 8 diamond circle billetter. Derfor hadde jeg en konkurranse på en av de siden vi hadde en til overs.

Har du kjæreste?

Dette er et spørsmål som jeg får flere ganger, og gjentar det så ofte. Nei, jeg har ikke noe kjæreste.

Når begynte du å sminke bryna dine?

De begynte jeg å sminke halvveis i 7 klasse, men de ble ikke noe fine før våren i 8 klasse.

Favoritt youtuber? Du kan kun nevne en.

Da må jeg nok si Manny Mua, han har jeg skikkelig dilla på akkurat nå!

Når begynte du med falske vipper?

Før i 7 klasse brukte jeg kun da jeg tok bilder sammen med Milena. Jeg har ikke begynt å bruke det skikkelig før 9 klasse.

Kan du ha house tour?

Det er noe jeg ikke kommer til å lage på grunn av at jeg bor sammen med familien, og jeg syns det blir litt for personlig å vise absolutt hele huset. Det er heller noe jeg kan gjør den dagen jeg flytter ut og får mitt helt eget sted.

Hva bruker du til å redigere videoene dine?

Da bruker jeg Imovie, har prøvd meg flere ganger på Final cut pro men får det ikke til!

Tjener du penger på youtube?

Det gjør jeg, og kommer ikke til å gi noe sum siden det er en personlig sak som ikke andre skal legge seg opp i.

Er det mange som kommer å spør om bilde når du er sammen med foreldrene dine?

Det er mange flere som gjør dette da jeg er sammen med venner eller er helt alene. Men dere foreldrene mine syns det er koselig, og de biter ikke! Dere kan fortsatt kommer bort til meg å si hei :D

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg?

Jeg bruker som regel mellom 10-20min om jeg kun skal på skolen eller noe lignende.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #24

14.10.2016, 17:42

Hvordan vil du beskrive stilen din?

Hmmm.. Jeg aner faktisk ikke, for jeg bruker så mye forskjellig. Jeg kan både gå med et skikkelig søtt antrekk, og gå med et døds kult et!

Jeg lurte på om du kunne lagd en video der du snakker bokmål en gang?

Kanskje det, men jeg skal kanskje få laget en ny dialekt challenge siden den jeg lagde med Frida for en god stund siden ble ikke noe bra. Da kommer nok Oslo dialekten med, og de snakker jo nesten rent bokmål.

lurte på om du kunne av og til kanskje laget innlegg om dine favoritter fra en nettside (blivakker, nordicfeel, beautyjoint ol) eller produkter du ønsker deg fra slike sminkenettsider, det hadde jeg likt:)

Det kan jeg nok få fikset om ikke så lenge!

Hva er snittet ditt?

Er jeg en av de få personene som ikke pleier å regne ut snittet når de får karakter kortet sitt?, bryr meg egentlig ikke så mye når jeg har karakterene foran meg. Men når jeg kommer i 10ende er nok å regne ut snittet mitt noe jeg kommer til å gjøre.

Hvis du hadde nødt til å farge håret i en crazy farge, hvordan farge ville du hatt?

Da ville jeg nok gått for enten rosa eller lilla, men ser mer for meg håret mitt i en baby rosa farge enn lilla. Hadde aldri gått for en grønn eller blå farge.

Hvordan/hva gjorde bloggen og instagramen din så populær?

Jeg vil ikke si at bloggen eller instagramen min er SÅ populær, men jeg har egentlig ikke gjort noe annet enn å være meg selv å bare poste det jeg ønsker.

Jeg lurte på om du hadde sluttet med glossybox?

Neeei, jeg har bare hatt en liten pause fra det siden har vært sommer ferie. Men jeg er på igjen, og kommer en i løpet av neste uke. 

Hjelper det å gå til hudpleie, og hvilke kremer går du på?

JA! Hudpleieren hjelper meg ti tusen ganger mer enn det jeg fikk hos legen faktisk. Jeg går til hun en gang i måneden, og bruker et serum og noen pads fra Elisabeth aarden.

Hvilken by var du i når du var i Spania?

Da var jeg i Alcudia, utrolig fin by i Mallorca!

Tar du solarium?

Nei, jeg tar ikke solarium.

Hvilken mascara anbefaler du?

Min store favoritt er better than sex, fra Too faced.

Hvilken ansikt maske bruker du?

Hvis jeg skal ta ansikt maske bruker jeg mask of magnaminty fra Lush.HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #23

02.10.2016, 17:29

Når starter du og når slutter du på skolen?

Jeg starter 08.30 hver dag. Skolen min slutter 14.05 på kort dager, og på lang dagen vår som er tirsdag slutter vi 15.00.

Kan du begynne å blogge litt mer om hverdagen din?

Jeg blogger som regel om hverdagen min om det skjer noe, men selvfølgelig prøver jeg så ofte som mulig. Men ellers kommer det jo samarbeids innlegg, outfit, oppskrifter osv. Men om det er mange som ønsker å se mer av hva jeg gjør i løpet av en dag skal jeg prøve mer på akkurat det!

Hvor mange søsken har du, og hvor gamle er de?

Jeg har fire søsken, en på 11, 18, 21 og 25.HER (annonselenke), finner dere denne super fine grå college genseren! 

Har du flere internett venner uten om Andrine, Rikke og Frida?

Ja, jeg har flere men det er ikke slik at jeg møter de med gjevne mellomrom.

Sosiale medier du anbefaler?

Jeg anbefaler selvfølgelig Instagram, snapchat, periscope, twitter, facebook, jodel, youtube, Vsco ++.

Har du farget bryna dine, eller er de bare slik?

Når jeg ikke har noen produkter på de så er det den fargen jeg har til vanlig. Men har farget de hos en salong en gang tidligere som jeg ble fornøyd med og da farget jeg de brun/sort ish.Kommer du en gang til å ha meetup, fks i Oslo?

Jeg har utrolig lyst å prøve å få til et meetup en gang i fremtiden, har utrolig lyst å få møtt så mange som mulig av dere. Det er så koselig å få møte dere.

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 11. April.

Hva er din favoritt mascara?

Min store favoritt er nok Better then sex, fra too faced.

Når begynte du å barbere leggene?

Jeg begynte skikkelig med det i midten av 7.klasse, og nå gjør jeg det så og si hver eneste gang jeg dusjer. Det jeg bruker er faktisk en barberhøvel for menn, for jeg synes det er best! :D
HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #22

19.09.2016, 17:58

inneholder annonselenker

Hei, kan du gjere en 15 Turn off på gutter?

Ja! Det skal jeg nok få gjort om ikke så alt for lenge.

Hvordan ble du så flink til å ta bilder?

Det er en ting man bare må utforske litt med, og man blir bedre jo mer man øver på det. Men vil nok si kamera gjør susen! 

JAKKEN FRA ROMWE, finner dere HER. / Har en kode slik at dere får 60% på siden Romwe, RWtheresesorenes60 varer fra 19.septemeber til 19.februar 2017!!! ♥

Hvis du måtte velge mellom blogg og youtube? Hva ville du valgt?

Det er et av de vanskeligste spørsmålene jeg får, og jeg har alltid sagt blogg. Men jeg er ganske usikker for jeg er utrolig glad i å holde på med begge deler nå.

Hvordan fant foreldrene dine ut at du hadde en blogg? Hva sa de?

De sa egentlig aldri noe spesielt, men tror det er fordi de synes det var helt greit og har kommet så langt nå.

Hvilket sminkeprodukt liker du best av alt du bruker?

Min kjærlighet går nok til Anastasia dipbrow, og andre bryns produkter! Jeg føler med en gang bryna er på plass ser alt mye bedre ut.


 

Hvor kjøper du meste parten av klærne dine?

Jeg kjøper de fleste klærne mine fra Romwe, Shein, Bikbok og Gina tricot vil jeg si.

Hvilken bunad skal du ha til konfirmasjonen?

Da skal jeg ha Rogalands bunad. Jeg er veldig usikker på hvilken farge jeg ønsker på vesten enda, men det finner jeg nok ut av.

Kan du lage morning routine?

Jeg har allerede en på kanalen min, og du finner den HER. Skal kanskje få laget en ny når jeg har tid.

BUKSE FRA ROMWE, dere finner den HER. / Har en kode slik at dere får 60% på siden Romwe, RWtheresesorenes60 varer fra 19.septemeber til 19.februar 2017!!!! ♥

Hvor gammel er Mico?

Hvis jeg ikke tar helt feil så er han cirka 3 år.

Anbefalt sminke merke?

hmmm.. Anastasia, TheBalm, NYX, Benefit, Urban decay og mange flere!

Hvor bor du?

Bor et lite sted utenfor Haugesund som heter Tysvær.

Hva vil du jobbe med når du blir stor?

Da vil jeg jobbe først og fremst med bloggen og youtube. Men også være frisør, og makeup artist!

Savner du å ha kjæreste?

For å være helt ærlig savner jeg å ha en kjæreste ja, men kun til tider. Klarer meg fint som singel også, det er herligt å ikke ha noen forpliktelser til noen. 

Hvor tidlig står du opp når du skal på skolen?

Det er forskjellig, alt fra 06.00 til 07.00 :D

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål?

blogges

UKENS SPØRSMÅL #21

12.09.2016, 20:00

Hvor er den hvite genseren din fra?

Den er fra Carlings, kjøpte den på salg i Sverige.

Kan du en gang lage en vlog i mens du er på skolen?

hmm.. usikker på om jeg får det til, men kan godt være jeg får en gang lagd noen små klipp hvis jeg vlogger i en uke dag.

Kan du lage en ønskeliste 2016 innlegg, eller lage en video om det?

JA! Utrolig bra idee, og skal selvfølgelig ta i mot ønskene deres og prøve å få de gjort så fort som mulig. Elsker når dere kommer med tips til innlegg.

Hvordan fant du at du hadde mensen?

Jeg er en av de jentene som blødde gjennom aller første gangen de fikk mensen, jej time of my life. Nei da. 

/ TOPP FRA ROMWE, HER finner dere den. Utrolig fin, og veldig behagelig på :D SPONSET, men den er fortsatt digg :)

Hva er din beste karakter?

Det må nok være sekser, mer fornøyd enn det kan man ikke bli! :D

Beste med å bo i Haugesund område?

Det beste med å bo her, er at det er utrolig mange kjekke og herlige mennesker her! 

Hvor lenge hadde du regulering?

Jeg hadde nesten i to år, hvis jeg hadde hatt det til denne høstferien hadde jeg hatt det i to år.

Har du vært i et ordentlig forhold før?

Jeg vil ikke på stå at jeg har vært i et skikkelig ordentlig forhold, men det mest seriøse forholdet jeg har hatt er det siste jeg hadde.

Er du fornøyd med å ha tatt av reguleringen?

Ja, jeg vil vel si at jeg er ganske så fornøyd med resultatet jeg fikk etter reguleringen :D

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 11. april :)

Har du kjæreste?

Nei, jeg har ikke kjæreste. Jeg har heller ikke planer om en på en stund, men man vet jo aldri hva som dukker opp! 

Hvordan lærte du deg å sminke deg?

Jeg lærte nok det ut av å øve, øve, øve ofte. Du får erfaringer også etterhvert, og får alltid mye ut av youtube! Jeg vil vel si at youtube og instagram har påvirket mye av måten jeg sminker meg på i dag.LURER DU PÅ NOE TIL NESTE UKENS SPØRSMÅL? STILL SÅ MYE DERE ØNSKER I KOMMENTARFELTET.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #20

07.09.2016, 16:00

Hva redigerer du med?

På bildene på bloggen bruker jeg picmonkey.com og på videoene mine bruker jeg Imovie.

Bruker du bind eller tampong? Når startet du med tampong isåfall, og gjør det vondt?

Jeg foretrekker tampong så utrolig mye mer enn bind, og nei det gjør ikke vondt. Men det er nok en ting du burde venne deg til, og ikke starte med tampong første dagen du får mensen, og heller vente en stund før du starter med det til du er klar :)

Favoritt dag i uken? Og hvorfor den dagen?

Min favoritt dag er nok fredagen, fordi da har du fått helg etter en lang uke på skole og mye stress. Da er det herlig å bare komme hjem, slenge fra seg sekken og slappe av ut helga og gjøre deg klar til en ny uke.

Favoritt mat?

Jeg er sååå utrolig glad i mat at det er vanskelig å velge, men må nok være kylling sandwich, tandoori, vårruller eller noe annet. Jeg er virkelig et menneske som elsker mat, men er kresen hehe.

Favoritt dyr?

Mitt favoritt dyr er nok hud, og det har det alltid vært.

Hvis du kun kunne brukt et sminkeprodukt, hva ville det vært?

Da hadde jeg holdt meg til Anastasia dipbrowen min, selvfølgelig. 

Hva er snittet ditt?

Snittet mitt var nok på rundt fire i fjor, og vi har jo ikke hatt noen prøver eller lignende enda så vet ikke snittet mitt nå.

Hvordan overtalte du foreldrene dine til å få blogg? Eller fikk du lov med en gang?

Jeg spurte de egentlig aldri om å få blogg eller youtube, men bare fikset det selv ups. #badasskid

Hva bruker du for huden din? Ser at den har blitt mye bedre etter de siste månedene.

Jeg bruker egentlig ikke noe spesielt nå for tiden, uten om to produkter fra Elizabeth arden. Jeg går også til hudpleie en gang i måneden, for å stelle hunden på en skikkelig måte!


 

Hva sa du til foreldrene dine da du fikk mensen?

Jeg sa først i fra til min søster, hun sa det videre, og der etter sa hun det til mamma. Der starta den kleine samtalen med mamma, lille therese som var snart 7.klassing og syns dette var døds flaut!

Har du tenkt til å legge deg under kniven da du blir eldre?, altså operasjoner og slikt.

Jeg har overhode ingen planer om dette, er veldig for at man skal være glad for den man er og at man skal føle seg unik! For det finnes tross alt bare en av deg.

Når begynte du med g-streng?

Det begynte jeg med i starten av 7. klasse om jeg husker rett.HAR DU SPØRSMÅL TIL NESTE UKENS SPØRSMÅL? STILL SÅ MANGE DU LURER PÅ I KOMMENTARFELTET.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #19

02.09.2016, 16:00

Hvor langt greier du å telle på spansk?

Jeg greier til å telle til litt over 20, tror jeg!

Har du hatt noen andre kjæledyr enn Mico?

Jeg har hatt mange dyr opp gjennom årene. Men har alltid hatt hund siden jeg var en liten baby. Jeg har også hatt hamster, fisk om jeg kommer på nå.

Hvilket valgfag har du på skolen?

Jeg har redesign som valgfag nå, og i 8.klasse hadde jeg natur, miljø og friluftsliv. 

Hvilken farge har du i dipbrowen din?

Jeg har den i fargen chocolate :D Elsker den! Virkelig den beste på markedet nå.

På ungdomsskolen går du i A,B,C eller D?

Jeg går i klasse 9b.

Er du fra Bergen?

Nei, jeg er ikke fra Bergen. Jeg er fra et lite sted utenfor Haugesund som heter Tysvær.

Savner mine to sjelevenner fra Bergen <3

Hva kaller du fansen din?

Jeg kaller ikke fansen min noe spesielt, det kan vel dere komme med forslag til! :D

Hvor ofte trener du?

Nå fremover skal jeg prøve å få trent så mye som mulig, og ha en hvile dag på hvertfall på torsdag siden da er Ida på jobb.

Vil du dra på språkreise?

Jeg hadde ikke takket nei! Det ser virkelig utrolig gøy ut, og ser mange bloggere og youtubere som gjør dette og ser veldig fristende ut!

Hvem skal du på Justin Bieber konserten med?

Jeg skal dra sammen med Ida pluss så og si hele familien min skal. Men vi har litt plasser her og der. 

Kjendis crush?

Jeg har egentlig ikke noe kjendis crush, faktisk! Men har nå mine favoritter som The Main Level, og selveste Bieber.STILL SPØRSMÅL TIL NESTE UKENS SPØRSMÅLS RUNDE I KOMMENTARFELTET.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #18

22.08.2016, 17:06

Hva slags hustype har du og hvilken foundationen bruker du?

Jeg har tørr hud (egentlig veldig usikker på om jeg har rett). Men ut i fra det jeg vet så har jeg tørr hud, og jeg bruker Estee Lauder double Wear fondation, Nars sheer glow og Rimmel match perfection.

Hvor mange søsken har du? Og hvilket kjønn er de?

Jeg har fire søsken, en storebror, to storesøstre, og en lillesøster.

Foresten jeg lurte på hvor lenge hadde du streng før du tok den av og hvordan var det?

Jeg har regulering i cirka, 2 år. Det var helt greit, la ikke så mye merke til den borsett fra når den gnagde. Det eneste som var litt kjipt var at du må ofte pusse tennene på grunna av at mat setter seg fast.


 

Hva liker du best og gjøre på sommeren?

Da liker jeg så klart best å reise rundt om kring, og sole/bade.

Har du to søstre som heter Karoline?

Ja, jeg har to søstre som heter Karoline. Bare at hun ene heter med C, og hun ene er foster søster.

Hvor mange land har du vært i?

Det er jeg utrolig usikker på! Har ikke tellingen på slikt, ops.

Hva er det største du har opplevd i hele ditt liv?

Utroooooolig vanskelig spørsmål! Har opplevd ganske mye bra i løpet av de årene jeg har levd, og det skal bli mer!

Hvis du kunne hatt håret ditt i en annen farge hva ville det vært, og har du planer om å farge håret ditt igjen?

Jeg har faktisk planer om å endre litt på håret, enda usikker på hvordan. Men er ganske så lei av det hvite/plantina blonde håret mitt nå. Snart hatt den fargen i et år nå, og føler det er på tide å endre. Alltid gøy med nye forandringer!

Har du planer om å konformere deg til neste år eller året etter det?

Jeg er konfirmant i 2017! Ææ, Det blir så bra! Gleder meg ufattelig mye!

Når begynnte du med Bh?

Jeg kjøpte min aller første bh i enten 6 klasse eller 7 klasse. Litt usikker. Husker veldig godt den dagen jeg kjøpte den faktisk, og hadde selvfølgelig med meg Milena! 

Har du vært i Spania og Sverige i sommer?

Ja, det var jeg! Det var utrolig gøy begge stedene!

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKENS SPØRSMÅL? STILL OM ALT DU ØNSKER I KOMMENTARFELTET.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #17

04.08.2016, 19:47

Har du vært i Bø sommarland før?

Ja, der har jeg vært før! Men husker det nesten ikke for jeg var ganske så liten, var kanskje mellom 5-7 år?

Hvor gammel er du?

Jeg er 14 år, og er født i 2002! 

Når fikk du mensen?

Jeg fikk mensen i slutten av 6 klasse.

Favoritt godteri?

Jeg er lakris elsker, elsker så og si alt med lakris! Spesielt lakris pippene som du kan få kjøpt alle steder uten om i Norge, og på taxfree osv.

Hvilken størrelse bruker du i sko?

Jeg bruker 37, og 38.

Tok det lang tid før du fikk lesere og abonnenter?

Jeg husker egentlig ikke så langt tilbake, men det tar en god stund å bygge seg opp over! Det er her tålmodigheten din må komme, for du får ikke lesere og abonnenter på 1-2-3.

Har du kysset samme kjønn en gang?

Ja, det har jeg gjort. 

Favoritt serie?

Det må nok være The Vampire Diares, og Criminal Minds!

Hvordan er det å være Youtuber?

Det er utrolig gøy! Blir kun kjekkere, og kjekkere.

Hva syns du om merkeklær?

Jeg har ikke noe spesielt forhold til merkeklær egentlig, men jeg kjøper det inni mellom om jeg syns det er noe som er pent. Men jeg kjøper det jeg liker selvom det ikke er merkeklær også. Har det ikke slik at jeg kun kjøper det eller noe.

Er foreldrene dine skilt?

Nei, det er de ikke.

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 11. april

Blir du flau når fansen din kommer bort å hilser på deg osv?

Over hode ikke! Det er kjempe koselig, og setter skikkelig pris på at dere tar dere tiden til å komme bort å hilse på meg, elsker det! Bare til å komme bort om, biter ikke;) Så hyggelig å møte dere i virkeligheten!Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? STILL I KOMMENTARFELTET.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #16

06.06.2016, 20:34

Har du noen gang angret på et blogginnlegg?

Jeg har aldri angret angret, men jeg har hatt mine innlegg der jeg har vært nervøs for å poste noe. Jeg tror aldri jeg har angret noe skikkelig for at jeg har postet noe.

Får du nesten alt av foreldrene dine?

Jeg får det jeg trenger av de. 

Går du enda på cheeleadning?

Nei, jeg går ikke på cheerleadning lengre. Jeg gikk et semester så sluttet jeg.

Hvordan takler du hate?

De som skriver hate har enten det ikke så bra med seg selv, ellers har de bare et utrolig dårlig hjerte. Ting som folk sier personlig mot meg eller om meg blir jeg irritert over. Folk kan jo ikke forskjellen på kritikk og hate. Det er to vidt forskjellige ting. Men det er alltids noe du ikke klarer å la være å ta til deg, og det er noe man klarer å la være til å ta til seg. 

Hvor mye tid får du til venner?

Jeg får tid til venner når jeg legger tid til de. Jeg kan være med de når jeg ønsker, men det kan komme i veien med blogging osv.

Kan du backflip / flikkflakk?

Er det noe jeg er dårlig i er det turn! Så slike ting kan jeg overhode ikke. Jeg kan kun araber og slå hjul.

Hvor skal du i sommer?

Jeg skal først til Oslo to gange (kommer først 18.juni for å ha meetup i tusenfryd), sverige tur sammen med Milena, Alcudia (Mallorca) med familien og til slutt surfecamp med lapoint. 

Tjener du penger på bloggen? Hvor mye?

Dette er egentlig utrolig frekt spørsmål å spørre, fordi det er akkurat som jeg skulle gått bort til en av foreldrene deres å spurt "hvor mye tjener du da?" osv. Det er en personlig ting som folk skal ha for seg selv!

Du hadde en annerledes klesstil før, hva fikk deg til å endre den?

Jeg har aldri merket at den har forandret seg. Det har vel sikkert bare forandret seg naturlig etter hvert jeg har blitt eldre.

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg til hverdags?

Bruker mellom 20-30min, spørs hva jeg gidde å gjøre.

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Still i kommentarfeltet.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #15

30.05.2016, 18:44

Stooor nyhet helt nederst i innlegget!! 

Ser du på skam?

Ja!! Jeg elsker absolutt skam. Det er så utrolig gøy, og jeg er så hekta. Jeg venter hele tiden på en ny episode.

Hvem liker du?

Thats not your business ;)

Hvis du skulle velge å reise til 3 steder, hvor hadde det vært?

Da ville jeg nok reiset til noen steder i USA :D Eller kanskje Australia! 

Hva heter spotifyen din? Hvilken liste hører du på?

På Spotify heter jeg Therese Sørenes, og lista jeg hører på til vanlig finner dere HER. Sommer 2016 lista mi finner dere HER. Jeg har fikset den, og fått ny Spotify. Før brukte jeg min store søster sin som kanskje noen av dere la merke til. 

Kan du anbefale en billig fondation?

Jeg anbefaler True Match fra Loreal paris da :D Liker den veldig godt, og den er veldig lett på huden og har en grei dekkevne.

Hva slags språk har du på ungdomsskolen?

Jeg har spansk på ungdomsskolen.

Hva slags valgfag har du på ungdomsskolen?

Dette året har jeg hatt natur, miljø og friluftsliv. Kun på grunn av at Ida hadde dette, og da ville jeg ha noe sammen med henne før hun gikk videre på vidergående. Neste år har jeg valgt noe annet.

Hvis du ser deg selv om 20 år, hvordan ser du deg selv da?

Vanskelig spørsmål hehe. Men jeg ser for meg at jeg er ferdig utdannet som både frisør og makeup artist. Jeg har kanskje en kjæreste, og to hunder :D Kanskje jeg også har et barn?

Hvor mye penger bruke du på sminke hver måned?

Det kommer helt ann på. Noen måneder er jeg helt sminke freak å kjøper utrolig mye sminke, og andre måneder kjøper jeg ikke en eneste ting.

Hva var snittet dit til jul?

Det vet jeg faktisk ikke. Jeg regnet det faktisk ikke ut.

Hva var du redd for når du var liten?

Jeg har alltid vært utrolig redd for edderkopper, og kommer alltid til å være det.

Har du lyst å dra på språkreise, og hvor vil du reise?

hm.. Da ville jeg nok reiset til California, Malaga eller Brighton.

Har du kjæreste?

Nei, jeg har ikke noe kjæreste.

Hva er det beste med Youtube?

Det er nok absolutt abonnentene min! Dere er best, og gjør alt med Youtube mye kjekke! 

MEGA - MEETUP: Vil også infomere om at jeg kommer til Oslo den 18.juni til Tusenfryd, og der har dere muligheten til å møte meg å være sammen med meg fra klokken 10.30 og utover dagen :D Rabattkode som kun gjelder på nett, og ikke i luken den 18: nordics35zt !! ​Denne koden vil resultere i at de som bestiller, uavhengig av hvilken dag, vil få en fast pris på 249,- :D Da blir det et stort meetup, kommer også flere youtubers (vet ikke hvem enda), og muligheten til å teste Tusenfryds nye attraksjon Ragnarok. 

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Still under i kommentarfeltet.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #14

01.05.2016, 18:39

Hva mener dere egentlig med at klærne er sponset? Får du de gratis?

Det som vi bloggere og andre personer på sosiale medier mener med "sponset" det er at det merket på produktet har vært så herlige, og tilsendt oss noen produkter for at vi skal reklamere for de. Vi tester ut produktene deres, og sier vår ærlige mener på våre sosiale medier. De sender det som slags gave til oss, og da blir det gratis.

Kan du ha en room tour?

Room tour kommer når jeg har fått filmet den inn, og det skal ikke bli så alt for lenge til. Jeg er utrolig flink til å utsette dette med room tour, og jeg skal prøve å skjerpe meg å få filmet den inn. Men jeg har mange andre videoer på lur! Så bare til å abonnere, og dere finner kanalen min HER.

Hva bruker du på bryna?

Jeg bruker Anastasia dipbrow i fargen Chocolate, og en sjelden gang bruker jeg den i fargen Taupe. Det hender jeg bytter litt. Men jeg foretrekker Chocolate.

Hva syns du om at gutta i TML, skal til NYC?

Jeg er stolt av de med alt de oppnår! Jeg syns det bare er flott at de skal ut i utlandet, og bli enda mer kjente! Mange mainer som tror de skal glemme fansen sin i Norge, og det kommer de absolutt ikke til å gjøre for vi har alltid vært her.

Hvor lenge har du hatt bloggen din nå?

Bloggen min er over 2 år gammel nå! Det er helt sykt hvor fort årene går, og jeg forlater dere ikke med det første! Kommer til å være her en good stund.

Favoritt klesbutikk?

Jeg har ikke noe bestemt favoritt butikk siden jeg kjøper bare det jeg liker. Men jeg er nok spesielt glad i Shein, Romwe, Bikbok, Gina Tricot, New Yorker osv.

Hva gjør du på fritiden?

Det jeg gjør akkurat nå! Jeg blogger, og driver på med youtube. Jeg bruker også en del av fritiden min til å ta bilder til Instagram, Bloggen osv også. 

Saver du å ha en kjæreste?

Både ja og nei. Det er både mye positivt og noe negativt med dette med å ha en kjæreste. Når du først av alt er sammen med han, og du er hode stups forelsket så er du på det lykkeligste men når dette tar slutt om det gjør det så blir du rett og slett knust. 

Kommer du snart til Stavanger?

Jeg kommer til Stavanger med en gang jeg får muligheten! :D Da skal jeg få prøve å få møtt noen av dere der nede, siden mange ønsker meet-up.

Har du fått deg kjæreste?

Nei, jeg har ikke fått meg noe kjæreste.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKENS SPØRSMÅLS ?

Blogges

UKENS SPØRSMÅL #13

08.04.2016, 18:21

Hva er det rareste du har opplevd hos frisøren?

Hm.. Har egentlig ikke opplevd noe rart hos frisøren. Det er alltid gøy der!

Beskriv deg med 3 emojis.

Har du kjæreste?

Nei, jeg har ikke noe kjæreste.

Hvis du kunne velge navn selv, hva hadde det vært?

Da ville jeg hetet Sarah Michelle eller Isabella. 

Hvem heier du på i paradise hotel? 

GO CARL AKSEL!! 

Første ting du legger merke til ved motsatte kjønn?

Det første jeg legger merke til med alle er håret. Jeg vet ikke hvorfor men jeg legger veldig fort merke til håret til andre.

Hva er det beste med fansene? Stoor fan!!

At dere alltid er der for meg uansett! Støtter meg alltid, og gir meg mye motivasjon!

Hvilket ord hadde du beskrevet deg selv med?

Ærlig.

Hvem er forbildet ditt?

Celine Karine og Agnes Lovise.

Kor mange Selfie tar du i løpet av 1 dag?

altfor mye haha! 

Favoritt norske youtuber? Må si en.

Akkurat nå så er det Hanna Martine.

Hvilken rase er hunden din, sykt søt.

Mico er en Pomeranian.

Hvorfor bruker du sminke?

Jeg bruker det fordi jeg syns først av alt at det er fint, og fordi jeg syns det er super gøy å holde på med! Jeg gleder meg alltid til å våkne for å sminke meg for skolen eller til noe jeg skal. Det er alltid gøy å eksperimentere med sminken.

Hva bruker du på bryna?

Anastasia dipbrow (chocolate, eller Taupe spørs)

Hvor skal du til sommeren?? 

Jeg skal til Mallorca, yeyyy!

Likte du barneskolen eller ungdomsskolen best?

Ungdomsskolen bortsett fra at det er så sinnsykt mye prøver, og ting som skjer hele tiden. Aldri pause.Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Bare til å sleppe seg løs i kommentarfeltet!

blogges

UKENS SPØRSMÅL #12

06.03.2016, 18:18

Følger du noen av fansen?

Ja, jeg følger noen av dere. Men det er det er helst de som vinner konkurranser der en del av premien er en follow. Siden det er så utrolig mange som spør om jeg kan følge de.

Er du gla i fansen?

JAA!! Jeg er utrolig glade i dere alle sammen.

Hvilken blogger leser du?

Jeg leser de fleste toppbloggere sine blogger, og noen andre. Jeg er veldig glad i Sophie Elise, Annarassmusen, Andrea Badendyck, Jennie Sofie, Rebekka Andrine, Anniken Jørgensen, Stina Bakken og Ane Karine. Det er også noen andre jeg pleier å stikke innom.

Har du noen gang gått å tatt snop eller brus i hverdager uten at du har fått lov?

hm. Ja det har vel alle gjort en gang. 

Jeg sliter med en ting og det er at jeg liker en del gutter som jeg snakker med på snapchat og sånt, også har jeg liksom litt lust til å skype med noen av de eller en av de, men det som er promblemet mitt er at jeg klarer ikke å få ut en enste lyd ut av munnen min når den gutten jeg skyper med spør meg om noe eller snakker med meg, men når noen andre som jeg kjenner eller vist det er en jente jeg skyper med så klarer jeg liksom å få til å snakke. Så er det spørsmålet har du noen tips til hvordan jeg få til å snakke med gutter?

Du må nok bare sleppe deg litt løs, og bare snakke med de. Det er egentlig ikke så mye vanskeligere men det er nok vanskelig hvis du liker denne/disse guttene og ikke ønsker å dumme deg ut. Men snakk om noe dere har til felles så ordner det seg! Samtalen kommer nok bare til å gå videre når dere først av alt har begynt å snakke sammen.

Er øyebrynene dine grå? Eller svarte?

hehe. De er i fargen Taupe det er en slags kald brun farge.

Hvor oppbevarer du sminken din?

Jeg oppebevarer den i et sminkebord, og i en slags kommonde. 

Hvor kjøper du klærne dine?

Jeg kjøper de klærne som jeg liker har ikke noen spesielle butikker jeg drar til. Men jeg er veldig glad i Romwe, Shein, Bikbok, Gina Tricot, Carlings og slike butikker.

Sminker du deg hver dag?

Som regel ja. Men hvis jeg kun skal være hjemme eller egentlig ikke skal gjøre noe spesielt så gjør jeg ikke det for da får heller huden puste. Når jeg bare skal til en venninne så steller jeg meg ikke så mye heller og da orker jeg ikke å sminke meg noe. Kanskje jeg gjør bryna.

Bruker du mye sminke i forhold til andre jenter i klassen din?

Jeg bruker nok mer av de forskjellige produktene men bruker så mye mer forkjellig sminke i forhold til de andre. Men jeg gjør som jeg vil, og jeg lar ikke andre på virke meg. Ønsker jeg å bruke det jeg bruker så bruker jeg det. Jeg føler meg komfortabel med det, og er trygg på meg selv.

Hvile youtubere liker du?

Annie Gjørøy, Celine Karine, Agnes Lovise, Hanna Martine, Amalie Olsen, Carli Bybel, Tina Mondelia, Sanne Skar, Emilie Paulsen og noen andre.

Hva er dine favroitt bryns produkt?

Det er Anastasia dipbrow, og en øyenbryns gele som jeg ikke helt husker merket på.

Skriver du autografer og tar bilder med lesere?

Hvis noen kommer bort å spør etter det så gjør jeg det selvfølgelig! 

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? 

blogges

UKENS SPØRSMÅL #11

07.02.2016, 18:54

Hvilken app bruker du når du redigerer videoene dine?

Jeg bruker ingen app. Jeg bruker Imovie som allerede er på Macbooken. Dere kan også laste det ned om dere har iphone eller ipad. Men jeg må si det funker aller best på Macbook.

Hva er ditt favoritt sminkemerke?

Mitt favoritt sminkemerke er nok enten Benefit eller The balm selv om jeg ikke har så mye fra disse to merkene. Men det jeg har testet ut har jeg elsket dypt inni hjerte hehe.


Liker du noen?

Jeg har ikke følelser for noen ikke enda hvertfall, men jeg har nå mitt chrus.

Beste og dårligste karakter du har fått? (du må ikke svare på det)

hmm. Jeg tror den dårligeste er 3+, og den beste er 6.

Har noen tatt bilde med deg, altså fans?

Ja, og det er så utrolig koselig. Jeg har så lyst å møte hver og en av dere, og gi dere en klem for å vise hvor mye jeg setter pris på dere. For virkelig jeg setter uendelig stor pris på hver og en av dere som leser bloggen min, og følger med meg. 

Kan du baklengssalto på trampolinen?

Jeg kunne det før, nå vet jeg egentlig ikke om jeg fortsatt kan det. 

Får du mange klær fra romwe og shein?

Jeg får en del fra de, men jeg viser alt jeg får hver gang på bloggen så det er ikke noe mer en det. Men det er en del må jeg si.

Har du et tips til å få mange lesere?

Du må være deg selv, og blogger gjenvlig. Det er også lurt å promotere bloggen din på andre sosiale medier sånn som Instagram og Facebook og så videre.

Hva er dine turn on på gutter? Altså det som får deg til å falle for en gutt.

hm.. At gutten ser bra, og ja jeg syns at jeg selv skal syns gutten er fin. Men gutten må også ha en bra personlighet, og det teller mest i mine øyner. At han viser at han bryr seg om meg. Det at han har et fint smil, og at han får meg til å smile og le. Jeg finner fort ut om jeg er interessert i å vite mer om gutten eller om jeg ikke er det.Hvordan er det og gå på ungdom skolen ??

Det er mange kjekke og nye personer, men selve skolen er drit. Det er prøve 24/7, og fremføringer og hele pakka. 

Har du noen gang vært i Grimstad?

Jeg har faktisk ikke hørt om stedet før nå... hm.

Sånn ca hvor mye hoola bronzeren kostet?

Den koster sirka 367kr på douglas.no koster den hvertfall det.

Har du noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Still så mye du ønsker under i kommentarfelter!

blogges

UKENS SPØRSMÅL #10

31.01.2016, 16:33

Når starter skoledagen din?

Jeg tar bussen til skolen 07.55, og skolen starter 0830.

Når skal du slutte å blogge?

Jeg skal ikke slutte å blogge med det første. Jeg kommer til å slutte når jeg mister min passion for blogging. 

Hvilken bloggere lesere du?

Jeg leser de fleste toppbloggere sine blogger, og noen andre. Jeg er veldig glad i Sophie Elise, Annarassmusen, Andrea Badendyck, Jennie Sofie, Rebekka Andrine, Anniken Jørgensen, Stina Bakken og Ane Karine. Det er også noen andre jeg pleier å stikke innom.

 

Har du tenkt til å bare jobbe med bloggen din når du blir stor og satse på den eller har du andre planer?

Jeg ønsker jo å drive på med bloggen så lenge som mulig. Men jeg ønsker også å drive på med sminke å hår. Jeg har derfor planer om å utdanne med som både frisør å makeup artist. Jeg kommer jo på å holde på med bloggen så lenge jeg har passion om det.

Hvorfor farget du håre ditt? det var jo så fint.

Jeg ønsket en forandring, og jeg ønsker hvit hår. Jeg har lenge ville hatt veldig kaldt hår, og da gikk jeg på det kaldeste. Jeg ble jo utrolig fornøyd så jeg angrer ikke.

Har du krølete eller stritt hår?

Jeg vil si jeg har bølgete hår om jeg ikke gjør noe med det.

Hva het bloggen til storesøsteren din? Har hun slettet den? Hva heter hun på Instagram?

Ja søsteren min blogger ikke lenger det var aldri noe seriøst. Men hun heter @Karolinesorenes på Instagram. 

Hvilket øyre har du den "heilex" i? (Den der oppe i øyre) Venstre eller høyre side? Siden på noen bilder ser det ut som høyre og andre venstre.

Jeg har det i venstre øre, og jeg har bare t hull i det høyre øre. Jeg har tenkt å ta et hull til i begge ørene.

 

Hvor fort gror håret ditt? Hvordan får du det til å gro liksom? :)

Jeg gjør ikke noe spesielt med håret mitt. Jeg føler det aldri vokser men det gjør det nok. Det eneste jeg gjør med håret mitt er at jeg bruker hårkur og lilla sjampo en gang i uken. Dere ser hva jeg bruker i håret i night routinen min HER.

Favoritt serie på Netflix?

Det er nok Arrow og The vampire diares.

Hvordan spørre en gutt du er veldig god venn med?

Hvis du tenker på det med å spørre en gutt om å bli kjæreste med han så er det jo bare å spørre i rett tidspunkt. Du kan jo spørre han om han ønsker å finne på noe med deg, og så kan du spørre han når du føler for det og det er rett tidspunkt.

Har du vært i Kristiansand?

Ja. Jeg har vært flere ganger i Kristiansand, og det er utrolig fint der!

Hva liker du best med Ida?

Det jeg liker best med Ida er at hun alltid er der for meg, og at jeg kan si alt til hun uansett. Hun sier det ikke til en sjel. Hun har også verdens vakreste smil, og latteren hennes er trillende. Hun er verdens beste, og en av de viktigste personene i livet mitt.

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Still i kommentarfeltet under.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #9

24.01.2016, 16:32

Går du på noen idrett?

Nei, jeg går ikke på noe idrett. Den siste idretten jeg gikk på var cheerleadning og det var utrolig kjekt! Men jeg ønsket rett og slett å fokusere mer på bloggen min.

Når slutter skolen din?

Alle dager slutter 14.05, det er kun tirsdag som vi slutter 15.00 på og det er lang dagen vår.

Hva gjør du viss du ikke har inspirasjon til å blogge?

Jeg finner som regel på et eller annet å dele med dere, og viss det er helt umulig å finne på noe så spør jeg alltids hva dere ønsker å lese mer av.

Hva fikk deg til å blogge?

Dette spørsmålet går om og om igjen, og det som fikk meg til å blogge var egentlig bare for det virket interessant og kjekt! Jeg var ganske ung når jeg startet å blogge så husker ikke helt hvorfor. Men min store søster blogget og kanskje jeg ble litt inspirert av hun til å lage min egen.

Hvor høy er du?

Jeg tror jeg er 156 cm eller litt over for sist gang jeg målet meg var jeg 155 cm. Jeg vet. Jeg er lav.

Er du og Sindre fortsatt sammen eller ikke?

Vi er ikke sammen, og nå er det veldig sånn hvorfor og det er noe jeg ikke ønsker å gå inn på. Det er nesten bare noe dere må respektere.

Hva liker du med Fansen din?

Det jeg liker med mine lesere er at dere er alltid støttende og er det alltid for meg uansett. Det jeg også elsker med dere er at dere skriver så utrolig mye koselig, overraskelser i posten til og med, editer, videoer og mye forskjellig! Jeg er så utrolig takknemlig for at dere leser bloggen min og jeg får ikke sagt dette nok at jeg elsker dere!

Har du noen tips til hvordan du få en gutt til å like deg?

Jeg har nettopp laget et innleg om akkurat dette, og det finner du HER :D

Har du noen gang tenkt til å røyke eller snuse?

Det er noe jeg er fats bestemt på at jeg ikke skal! Det er et stort nei i mine øyner. Det er rett og slett ekkelt i mine øyner, og det er til og med farlig og skadelig. 

Hvem tar bilder av deg når du legger ut bilder?

Det er som regel noen av søstrene mine som tar bildene eller en venninne. Jeg bruker sjeldent selvutløser når det kommer til bilder.

Når starta du bloggen din?

Jeg starta i Mars i 2014, og det er snart 2år siden! wow. Tiden går så utrolig fort!Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Det er bare til å stille i kommentarfeltet hvis du lurer på noe.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #9

03.01.2016, 18:00

Hva liker du med fansen din?

Det jeg liker best med leserne mine er at dere støtter meg alltid, og dere skriver så mye koselig!

Jeg går i 6 klasse, og bruker mascara, og brunkrem, og noen ganger eyeliner. er det normalt? eller helt unormalt? og pleide du det

Jeg brukte mascara i 6 klasse men ingen ting annet. Det er jo helt opp til deg selv når du vil begynne med sminke, og hvor mye. Du kan ikke la noen andre få bestemme hvor mye eller når du skal starte. Dette er ditt valg, og ingen ting er unormalt eller normalt i mine øyne når det kommer til sminke! Alle har hver sin smak.

Har du og Sindre overnattet hos hverandre?

Nei, det har vi ikke.

Har du noen tips til hvordan du få en gutt til å like deg?

Vær deg selv! Det er det aller beste, det er ikke kjekt å være sammen med en gutt som falt bare for hvordan du ser ut for eksempel. Bare vær deg selv, og viss ikke gutten liker deg så er han ikke verdt det! Du er perfekt sånn som du er, og du trenger ikke å endre på noe.

Hva er den beste juletradisjonen du vet om?

hm.. Kanskje det med og våkne å se på julefilmer.

Jeg lurte pa hvor lang tid det tok for bloggen din ble populær?

Det tok et år sirka før jeg fikk over 100-200 lesere, og nå ligger det mellom 600-1000.

Har du noen gang tenkt til å røyke eller snuse?

Nei, og det har jeg ikke tenkt til heller. Du får stygge tenner, og du kan bli alvorlig syk så dette vil jeg helst holde meg langt unna! 

Hvem tar bilder av deg når du legger ut bilder?

Det er alltid noen i familien eller en venninne.

Når starta du bloggen din?

I mars i 2014 (17.03.2014) starta jeg denne bloggen!

Før du fikk Mac, hvordan PC hadde du da? Og hvilket program brukte du til å lage videoene?

Vi har alltid hatt en mac i huset, så derfor har jeg brukt søsteren min sin før jeg fikk min egen Mac. Jeg har alltid brukt Imovie til å redigere mine videoer.

Har du noen spørsm

blogges

UKENS SPØRSMÅL #8

20.12.2015, 17:00

Sure tær VS gammel melk?

helst ingen av de, men viss jeg måtte valgt hadde det blitt sure tær for gammel melk er noe av det ekleste som finnes. Det er klumpete, og stinker helt forferdelig.

Hva synes Sindre er best med deg?

Jeg spurte han og da sa han: Smilet, latteren, øynene og personligheten.

 

Hvilken jule kalender har du?

Jeg har en kinder kalender, og en flax kalender.

Hvor gammel var du når du begynte å sminke deg?

Jeg startet med mascara i 6.klasse og resten har bare kommet etter hvert. 

Har du fått en trussel kommentar enten her på bloggen eller på facebook? (må ikke svare på det spørsmålet her)

Vet ikke helt hva du med trussel. Viss du mente en hate kommentar så ja det har jeg, for det er alltid noen så må slenge dritt på andre mennesker. Det er egentlig utrolig dumt, for de vet faktisk ikke hvor mye noen ord kan såre et menneske. Men viss jeg får det isåfall så sletter jeg bare kommentaren, og ikke bryr meg mer om den siden jeg har så pass mange andre som skriver så utrolig mye koselig så jeg kan sette pris på som gir meg motivasjon videre til å blogge.

Hva ser du i Sindre? 

Tenker du på hvorfor jeg falt for han? Det er egentlig veldig mange forskjellige grunner for at jeg falt for han, men det som fikk meg til å virkelig forelske meg i han er egentlig hele personligheten hans og at han er alltid smilende og hele smilet hans er fantastisk! Det smitter deg liksom. Han er en av de mest snilleste og omtenksomme guttene jeg kjenner. Hele denne gutten er fantastisk i seg selv. Jeg kan innrømme at jeg ikke har følt det jeg føler for Sindre for noen andre.

Hvor lenge har du og Sindre vært sammen?

hm.. Det er vel litt over tre måneder nå. 

Hvor lenge har du hatt regulering?

Jeg har vel hatt den på litt over et år nå, og det nærmer seg et og et halvt år.

Har du noe venner på Åkrehamn?

Jeg aner faktisk ikke hvor det er, så da antar jeg at jeg ikke har noen jeg kjenner som er derfra.

Ser du noen julekalendere på TV?

Nei det gjør jeg ikke de har jo fjernet jul på månetoppen og en jul på blåfjell. Det var mine to favoritt program, så det er veldig trist.

Jeg lurer på om du vet hvordan man overfører bildene fra kameraet til iPhonen?

Jeg sender på facebook til venner så lagrer jeg de bare på iphonen.

Var det flaut/kleint å si til foreldrene dine at du hadde fått deg kjæreste? Hvordan fortalte du det?

Jeg har aldri vært en klein person når det kommer til sånn så dette, og jeg sa bare at jeg fikk besøk av Sindre så sa pappa "kjæresten eller?" og jeg sa "ja". Det er jo bare til å si "Mamma jeg har fått meg kjæreste jeg". Det er ikke det verste.

Hvor høy er du?

hihi.. Jeg er lav så jeg er sånn 155,6-7.

Venstre- eller høyrehendt? (kan hende du har svart på dette før)

Jeg er høyre hendt, og viss jeg skrives med venstre skriver jeg som en ku.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKENS SPØRSMÅL?

Blogges

UKENS SPØRSMÅL #7

29.11.2015, 18:00

Når skal du ta av reguleringen?

hm.. Jeg vet ikke enda, det har jeg faktisk ikke spurt tannlegen om.

Kan du ha en slags julekalender på bloggen? Med liksom jule innlegg helt til jul eller noe sånn?

Jeg er litt usikker på det. Men jeg har utrolig lyst å ha noe lignende "kalender" helt til jul.

 

Sier noen av de i klassen din noe negativt med at du bruker mye sminke?

Det er alltid noen så må kommentere på sånne ting vel? Så ja, det er sikkert noen. 

Hva er den høyeste og laveste karakteren du har fått?

hmm.. Den laveste er vel 3 til nå, og høyeste 6.

Om du har boyfriend tag med Sindre,kan du ta noen andre spørsmål en dem vanlige? Om du skjønner.

Ja, det skal vi ha. Det skal vi faktisk filme inn i dag, så det er bare til å holde dere oppdatert fremover. Husk jeg poster videoer hver tirsdag og lørdag,

Hva er din naturlige hårfarge? Har du blondt hår naturlig?

Min naturlige hårfarge er faktisk blond ja! Jeg tok ombre i sommer, og i september så farget jeg det kaldt blondt.

Her ser dere et gammelt bilde med min naturlige hårfarge.

Hvor lenge har du blogget?

Det er vel et og et halvt år, enten i Februar eller Mars så er det 2 år! wow, det går fort!

Føler du deg som en kjendis?

Hehe, det gjør jeg ikke. Jeg ser ikke meg selv som en kjendis, jeg har bare en del følgere og followers på instagram.

Kan du ha en giveaway snart?

Det kommer snart! Det kan jeg love dere.

Hvor lenge har du å Sindre vært kjærester?

Nærmer seg vel 3 måneder viss jeg ikke er helt på bær tur, vi ble hvert fall sammen 13. september.

Kleineste du har gjort foran en gutt?

off, er det noe jeg er flink til så er det å dumme meg ut! Så det er en del hehe.

Når var ditt første kyss?

Når jeg var liten med nabo gutten faktisk! #Myfirstlove

Hvordan møtets du og Sindre?

Vi møtets gjennom venner/skole. Jeg er veldig glad jeg har møtt han! For nå er han blitt en av de menneskene i livet mitt som betyr mest for meg.

Hva liker du best med deg selv?

Med personligheten er det vel at jeg er ærlig alltid, og jeg sier ting som de er.

Hvem er ditt forbilde?

Det må nok være youtuberen Celine Karine, og det er det mange grunner til.

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Det er bare til å stille i kommentarfeltet under.

blogges.

UKENS SPØRSMÅL #7

22.11.2015, 18:53

Hvor høy er du?

Jeg er ca 155,6 cm viss jeg husker rett! Ja, jeg er utrolig lav.

 Hei, hva slags shampoo og balsam bruker du Therese? Du er ett av mine forbilder :)

Jeg har ikke noe fast shampoo og balsam uten om at jeg bruker en lilla balsam fra Redken en gang i uken, for og holde min blondfarge! Siden jeg har farget håret. Men ellers pleier jeg og bruke litt forskjellige shampooer.

Elsker bloggen din, kan du poste videoer oftere? :)

Jeg legger ut to ganger i uken, og det er mer en nok i følge meg! Det er hardt arbeid bak det, viss jeg legger ut oftere enn det så går jeg jo tom for ideer etter hvert.

Er det irriterende når du har lagt ut bildet på IG og så får du likes nesten hele tiden?

Nei, det er ikke irriterende i det hele tatt.

Denne outfiten kommer mer av på Onsdag!

Hvem er den mest "kjente" personen som følger deg på IG?

Det har jeg faktisk ikke sjekket, men jeg tror det er Laurent fra TML.

Jeg lurer på om du laser/har lest bloggen til Jennie Sofie?

Jeg er innom inni mellom! Hun er utrolig flink, så jeg sjekker den av og til. Men jeg er ikke noe spesiell fast leser, jeg bare kikker innom blogger inni mellom.

Og om du kan ha flere innkjøp fra Romwe og Shein og slikt, elsker de innleggene.

Åh! Så kjekt å høre at du liker disse innleggene, og jeg legger ut sånn innlegg hver gang jeg får noe derfra! Så det er bare til å være tålmodig.

Hvem har laget designet ditt og headeren din, var det gratis eller har du betalt for det?

 Du kan nok kalle det en slags sponset ting, siden jeg får det gratis i mot en shoutout og et innlegg på min blogg. 

Hvis du måtte farge håret svart eller helt grønt hvilken farge hadde du farget det?

Mint grønt hadde jeg farget det da! hehe.

kan du ha video eller innlegg med kjæresten din?

Jeg skal nok få han med på det en gang, hehe. Jeg har ikke hatt anledningen til å ta noen bilder eller video med Sindre enda.

lurer på om du kan legge ut flere tips til hva du kan gi til julegaver eller noen enkle diy som du kan lage til familie?

Jeg kan kanskje få til det i starten av Desember. Viss det er noe dere andre ønsker også da!

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål? Det er bare til å stille i kommentarfeltet.

blogges

UKENS SPØRSMÅL #6

15.11.2015, 15:31

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag i april den 11. 

Favoritt farge?

Min favoritt farge er rosa, og det har det alltid vært. Jeg har alltid vært en "rosajente".

Favoritt mat?

ehm.. Det er utrolig vanskelig å velge faktisk, men det må nok være kylling sandwich eller thai mat.

Hva liker du best av Nike eller Adidas?

Når det gjelder trenings tøy så er det nok Nike, men vanlige hverdags klær så er det Adidas.

Hvor mange snapper og dm får du i løpet av en dag?

Jeg teller aldri hvor mange dm eller snapper jeg får daglig så det er vanskelig å si, men det er den del. Jeg får ikke svart på alt, selv om jeg skulle ønske!

Er du populær på skolen, da mener jeg med å være blogger?

Vennene mine ser på bare på meg som Therese, ikke "bloggeren Therese". Så på skolen, og når jeg er hjemme osv. Så er jeg helt normal, ikke noe mer populær en andre osv. Det er mange som tror når du er "kjent" så blir du automatisk populær, og nei det gjør du ikke! For eksempel jeg er jo fortsatt Therese, jeg er ikke forandret.

Har du noen gang blitt spurt om å skrive autografen din på en lapp til en som er fan av bloggen din, når du har møtt hun ute i byen? 

Ja, det har skjedd et par ganger! Det er så utrolig kjekt å møte dere alle! 

Har det kommet noen bort til deg før og spurt om bilde?

Ja det har også skjedd! Det er også utrolig kjekt når dere kommer bort å snakker med meg og kanskje spør om bilde osv.

 

Har du kjæreste? Kan du legge ut et blogg innlegg om ham med bilder? (Hvis du har da)

Ja! Jeg har kjæreste, viss dere går på instagram profilen min så ser du at det er et par bilder av oss der. 

Hehe, hva synes du om meg?

Jeg aner ikke hvem du er, så kan dessverre ikke si noe om deg. Men du er sikkert koselig!

Kjenner du noen som heter Therese slik som deg og hva synes du om at folk heter det samme som deg?

Ja, jeg kjenner flere som heter det samme som meg altså Therese, og det er jo morsomt å kjenne noen som heter akkurat det samme som deg!

 

 

Når legger du ut det nye innlegget av ukens spørsmål? Finner det ikke....

Jeg legger ut hver søndag, og de ligger under kategorien "ukens spørsmål".

Hvem tar bildene av deg ute, eller bruker du stativ?:)

Det er enten en venninne av meg som tar de, eller noen i familien!

Hvordan ble du og bloggen så populær? STOR fan!

ehm.. vanskelig og si, siden bloggen min har egentlig bare vokst etter hvert. Men jeg tror det er fordi jeg legger ut hver eneste dag, og blogger om forskjellige ting og ikke det samme hele tiden. Men ønsker du å få bloggen din til å vokse så må du bare jobbe hardt. Jeg jobber fortsatt med min, og jeg føler den blir bedre og bedre.

Hei hei! Elsker bloggen din og yt kanalen din! Men.. Jeg har samme kamera som deg og jeg skjønner ikke hvordan du får til og filme..? Kan du hjelpe meg..?

åh! Så koselig å høre at du liker bloggen og youtube kanalen min! Jeg kan prøve å få forklart hvordan jeg filmer med mitt, og det du gjør først er å sette kamera på filmemodus, og så holder du inne bilde knappen helt til kamera tar "bilde" da er kamera fokusert! Også over skjermen på kamera så er det en rød knapp og det er filme knappen, trykker du på den så begynner kamera å filmer. Jeg håper du fikk noe hjelp ut i fra dette! Jeg er ikke den beste i å forklare ting.

Har du noen spørsmål til neste ukens spørsmål? Da er det bare til å stille i kommentarfeltet.

blogges.

UKENS SPØRSMÅL #5

08.11.2015, 19:46

Hvorfor vil du ha et nytt kamera, ditt er jo ganske bra?

Jeg ønsker meg et nytt fordi jeg ønsker kamera med flipp skjerm, og bedre kvalitet. 

Hvor mange følgere har du på instagram nå?

Jeg har 14,5K akkurat nå. 

Språkreise, kunne det vært noe for deg?

JAAAA! Jeg er så utrolig lyst å reise på språkreise en gang.

Har du hatt de kveldene der du bare sitter på mobilen til sent på natta? 

Hehe, ja det har jeg! Det har vel alle hatt? tenker jeg.Hvordan får du til alt det med headeren din?

Den headeren jeg har nå har jeg laget selv, men Ane Karine Estil pleier å lage for meg. Denne gangen ønsket jeg bare å prøve ut selv. 

Kan du ha der du viser dine sminkekoster eller en sminke kolleksjon?

Jeg tenker å ha en sminke kolleksjon etter jul, så er bare å glede seg til da!

Hva er ditt favoritt fag på skolen??

Jeg har egentlig ikke noe favoritt fag på skolen.

Beste og verste med å ha en blogg?

hm.. Det verste er nok at noen alltid må legge hate, og det beste er vel å få all den gode responsen fra dere og at dere støtter meg alltid!

Har du fått fan brev før? Har du en postboks?

Ja, jeg har fått fan brev før! Nei, jeg har dessverre ingen postboks. Jeg har utrolig lyst å skaffe meg en da.

Har du spørsmål til neste ukens spørsmål? Still masse i kommentarfeltet!

UKENS SPØRSMÅL #4

01.11.2015, 18:00

Hva fikk deg til å blogge?

Hehe godt spørsmål, og det er ganske lenge siden jeg begynte å blogge. Men jeg tror det var fordi jeg syns det virket kjekt å starte med blogg, og så bare startet jeg og her er jeg i dag. Det var veldig kjekt syns jeg, og da bare falt det godt i smak hos meg. Der har jeg vært siden den dagen i dag.

Hva syns foreldrene dine om at du sminker deg og blogger?

Helt ærlig, har jeg aldri spurt de om det sånn direkte. Men viss de hadde hatt noe i mot det hadde de sikkert sagt i fra om det, så tror ikke de har noe i mot det. Jeg tror nok at de er "stolt" på en eller annet måte at jeg har kommet så langt med bloggen i dag på egen hånd.

Hvordan får du så mange følgere på instagram?

Hehe. Jeg har ikke gjort noe spesielt egentlig. Men noen tips til deg så ønsker flere følgere er å spør andre brukere med nesten like mange følgere om dere skal gjøre noe som heter sfs (shoutout for shoutout) eller du kan ha shoutout konkurranser. Det hjelper også å sette i gang andre konkurranser, for er det noe leserne liker så er det konkurranser.

Her er noen bilder fra instagramen min.

Hva skal du til Jul (desember) og i sommeren 2016?

Jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til en desember måned noen gang! Jeg skal nemlig på The Main Level (de jeg er fan av) release konsert, det finnes billetter HER. Jeg gleder meg så utrolig mye. Jeg skal også kanskje være 3-4 dager i Bergen og overnatte hos Frida som er en venninne av meg som bur der. Jeg skal dra på konsert med Andrine og Frida. Jeg skal jo også feire jul i desember som jeg gleder meg til. Sommeren 2016 har vi fortsatt ikke lagd planer for enda tror jeg.

Har du søsken, og har de instagram?

Ja, jeg har fire søsken. Instagram: @Karolinesorenes, @Csorenes, @caroline_2004 og broren min har ikke.

Jule ønsker?

Jeg kan nevne noen ting, men jeg kan godt lage et jule ønsker innlegg når det nærmer seg jul. Jeg ønsker meg Mac, sminke, nytt kamera, klær, uggs, micheal kors veske, vinterjakke og bilder til rommet (valg av bilder selv). Det er ikke alt men noe av det. 

Har du neglelakkene til Celine karine og Agnes lovise?

Nei, det har jeg dessverre ikke. Jeg skulle gjerne ønske det siden jeg hører så utrolig mye bra om de! Jeg ser også veldig mye opp til de både gjennom blogg og youtube.

Favoritt bronzer?

Det er utrolig lett for meg for øyeblikket! Det er hoola bronzeren, den er helt fantastisk!

Hvilken mascara bruker du?

Jeg bruker the real mascaraen. Den er utrolig bra, og jeg elsker den. Den er min all time mascara nå.

Hva koster en MAC leppestift?

En MAC leppestift koster 175kr.

Favoritt nettside å kjøpe klær for?

Hm.. De siste ukene har jeg sitt veldig mye på junkyyard og romwe.

Hva ønsker du å få svar på til neste gang? Bare å stille i kommentarfeltet under her.

UKENS SPØRSMÅL #3

25.10.2015, 16:00

Hvilken mobil har du?

Jeg har en iphone 6.

Hva er ditt favoritt sminke produkt ditt nå for tiden?

Favoritt sminke produktet mitt nå for tiden er hola bronzeren fra benefit.

Hvordan fikk du så mange lesere på bloggen din?

Det er et ganske godt spørsmål egentlig, det tenker jeg egentlig ikke så ofte over. For hvorfor har jeg så mange lesere som jeg har? Jeg tror det er fordi jeg er meg selv, og skriver variert og blogger ofte. Jeg må bare si tusen takk for alle dere som leser bloggen min, dere aner ikke hvor mye jeg settet pris på det.

Hvorfor startet du med Youtube?

Jeg husker egentlig ikke helt, siden det er så pass lenge siden jeg startet med Youtube. Men viss jeg tenker tilbake så tror det var fordi jeg syns det virket kjekt å redigere og lage videoer. Når jeg startet med det så falt det rett og slett bare i smak, og her er jeg i dag.

Kan du ha en video sammen med Sindre?

Det kan jeg sikkert få han med på :)) Noen spesielle videoer dere ønsker fra oss da?

Hva syns du om Shawn Mendens?

WOW! Shawn har en helt utrolig stemme han er utrolig flink også. Jeg digger sangene hans.

 

Hvor mange har du farget håret ditt?

Jeg har farget håret mitt to ganger. 

 

Kan du lage en "produkt jeg har brukt opp video"?

Det kan jeg sikkert få laget en gang. Men jeg må bare få smalet opp da.


Hvilken butikk/nettside liker du best å handle på?

Det må nok være Shein eller Romwe, siden det er veldig billige + de har masse pent!

Har du kjæledyr?

Ja! Jeg har en hund som heter Mico.

Kan du ha en room tour snart?

Hm... Kanskje det.

Hvor mange er dere i din klasse på skolen?

Viss jeg husker rett så er vi 27 elever.

Har du vært i Oslo før?

Ja, det har jeg vært et par ganger og det er kjempe fint der!

Hva syns du om merket Anastasia?

JEG ELSKER ANASTASIA MERKET!!!!

Liker du body mistene fra Victoria secret?

Jeg liker de veldig godt, spesielt Amber romance.

Lurer du på noe til neste ukens spørsmål? som kommer på neste søndag.

UKENS SPØRSMÅL #2

18.10.2015, 13:14

UKENS SPØRSMÅL KOMMER HVER SØNDAG FREM OVER NÅ

Har du noen dyr?

Ja, det har jeg og den heter Mico. Mico er en pomeranian, og fyller 2år i desember.

Har du sett youtuben til Miriam og Nina før?

JAA! Jeg ser ofte på videoene deres, det jeg elsker mest over alt på jord er å se på youtube videoer.

Hvor lang tid bruker du på morgenen?

Det kommer egentlig helt an på, viss jeg skal se ekstra pen ut bruker jeg kanskje 30 min. Men til vanlig bruker jeg 15-20 min.

Har du kjæreste? Og hva heter han på instagram?

Ja, det har jeg. Han heter @Sindrekristiansen_

Er Sindre en god kjæreste?

hehe, ja. Det vil jeg nå si. 

Syns du det er flaut å ha en blogg?

Absolutt ikke! Jeg hadde ikke hatt bloggen min i det hele tatt.

Hvorfor er du så selvsikker?

Hehe, vet ikke. Jeg har bare blitt det opp gjennom årene. Jeg tror på meg selv rett og slett, og vet hva jeg vil.

Hva er det beste med Sindre?

 Egentlig alt. Men viss jeg skal plukke ut en ting er det vel at jeg kan stole på han uansett hva, og jeg kan være meg selv 110% rundt han.

Hva ønsker du å bli når du blir stor?

Jeg vil bli frisør, og en makeup artist. Siden det er det jeg interesserer meg innen for.

Når begynte du med youtube?

Hm.. Skal jeg være ærlig så husker jeg ikke helt :o

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker canon eos 1200D.

Har du reiset mange steder?

Hm... Jeg har vel reist en del, men ikke sånn 1000 steder. Men jeg har vært litt rundt om. 

Hva syns foreldrene dine om du legger ut bilder av deg selv?

De syns det er greit, de sier jo ikke noe i mot det. 

Din favoritt brus all the time?

PINK PANTER ER BEST.

Husk, og meld dere på giveawayen min HER.

Dagens spørsmål

22.08.2015, 18:16

Hallo alle sammen!

I dag har jeg tenkt å ha dagens spørsmål siden det er god stund siden jeg svarte på spørsmål sist? Jeg spurte hvertfall dere på instagram (@theresesorenes) om dere hadde noen spørsmål til meg, og det hadde selvfølgelig. Jeg håper dere får svar på det dere ønsker, og gjerne kommenter om du vil ha svar på noe som jeg kanskje tar med i neste innlegg som dette♥

- Hvem er dine favoritt youtubere og bloggere?

svar: Min favoritt youtuber er Celine Karine, jeg virkelig digger videoene hennes. Min favoritt blogger er veldig mange egentlig, siden jeg liker å lese om veldig mye forskjellig.

- Hva syns du om marcus og martinus?

svar: Dette har jeg svart på en god del ganger før, men jeg svarer igjen. De er noen herlige gutter, og har et utrolig talent! Beundrer de utrolig mye, de er så utrolig søte og flinke. Jeg skjønner utrolig godt hvorfor de har så mye fans.

- Hva er det gøyeste med å ha blogg?

svar: Det er så utrolig mye gøy med blogging, du får opplevd så utrolig mye. Du kan få mange herlige lesere, du får kontakt med andre. Men det kjekkeste jeg vet er når jeg får respons av dere! Det er så utrolig gøy. 

- Hva er favoritt merke ditt på klær?

svar: Jeg har ikke noe favoritt merke på klær.. Jeg kjøper bare det jeg liker!

- Hvilken klasse går du i?

svar: Jeg går i 8B.

/ messy hair today hehe.

- Hva fikk deg til å starte å blogge?

svar: Dette spørsmålet har jeg egentlig aldri et helt skikkelig svar på. Siden blogging var noe jeg starta veldig tidlig med så det er veldig vanskelig å huske tilbake til det.

- Når ble du mainer? (mainer: fansen til The Main Level)

svar: Jeg ble mainer sirka i Januar :) Det var først da jeg fikk høre om de og ble en stor fan!

- Er du åpen for å bli kjent med blogglesere?

svar: JA! Det er jeg så klart, men jeg har ikke alltid tid til å sitte å snakke med alle å svare alle. Det er utrolig mange som tror jeg ikke liker de fordi jeg ikke svarer, men det er bare fordi jeg kan virkelig ikke svare alle. Jeg får utrolig mange meldinger. Skulle ønske jeg kunne svare alle, men uansett så elsker jeg dere alle og setter pris på dere ♥

- Hvem er din aller bestevenn?

svar: Jeg har så utrolig mange gode venner, som jeg elsker over alt på jord ♥ Men de fleste vet nok at min aller aller beste venninne er Ida, hun er akkurat som søsteren jeg aldri fikk. Denne jenta elsker jeg virkelig over alt på jord! 

- Når begynte du å blogge?

svar: Denne bloggen har jeg hatt i et og et halvt år sirka. Blogging er fortsatt noe jeg brenner for, og elsker.

Klem Therese ♥

UKENS SPØRSMÅL #1

05.06.2015, 15:00

Hei dere. Jeg har tenkt og starte med ukens spørsmål, da blir dere både fortere kjent med meg også kan dere få svar på noe dere lurer på. Jeg får en del spørsmål daglig på forskjellige sosiale medier, og derfor har jeg tenkt og starte og svare på de en gang i uken. Av og til kan det komme mange og noen ganger få, jeg kommer til og kikke i kommentarfeltet på instagram/bloggen/facebook osv. 

Har du noen spørsmål? Still i kommentarfeltet.

1. Hvor er de høye kne sokkene dine fra?

Svar: Mine kne sokker er fra Wow, og jeg har de i to forskjellige farger! De er elsk, de de begge to.

2. Jeg lurer på om du er Mainer eller Belieber?

Svar: Jeg er både Mainer (fansen til The main level) og Belieber (fansen til Justin Bieber). Jeg har vert Belieber så lenge jeg kan huske og jeg er det fremdeles, og Mainer har jeg også vert veldig lenge og jeg har forelsket meg i boybandet The main level.

3. Hvilke redigerings program bruker du?

Svar: Bilder - picmonkey.com og av og til pixlr.com men jeg bruker mest picmonkey. Videoer - Imovie og på tumbernailen så bruker jeg Picmonkey.

4. Kan du snart ha en ny giveaway? 

Svar: Ja, jeg har planer om en ny giveaway men jeg er usikker på når den blir.

5. Hvor mange pannekaker ble det av de i den oppskriften du skrev på bloggen?

Svar: Når jeg lagde så ble det akkurat fire stykk, men viss det ikke er nok er det bare til og doble den.

6. Kommer folk bort til deg og spør om bilde og autograf?

Svar: Ja, viss jeg er i byen eller der det er en del folk så kommer det alltid noen spør! Det er så utrolig hyggelig, når dere kommer bort hilser.

7. Hva er det beste med å blogge?

Svar: Det beste med å blogge er å få masse fine tilbakemeldingene at du gjør en bra jobb, og at du får muligheten til å inspirere andre!

8. Anbefaler du glossybox til dine lesere?

Svar: Ja! Jeg anbefaler dere glossybox, jeg har bare fått to boks til nå og jeg elsket det for og si det mildt.9. Kan du starte med videoblogg? (Skulle du det egentlig ikke?)

Svar: Jo, egentlig så skulle jeg starte med dette. Men det er en del stress siden jeg lager video hver Onsdag og derfor startet jeg ikke med det.

10. Kan du ha et innlegg om hvordan man får bedre selvtillit?

Svar: Ja, jeg kan se hva jeg får til i løpet av neste uke.

11. Hva er det med deg og han Marius???

Svar: Dere som kanskje følger meg på andre sosiale medier, og følger med der har kanskje skjønt at jeg og Marius er kjærester. Jeg har fått en del spørsmål om dette på direkte på instagram og andre steder så kan være at jeg lager et eget innlegg om akkurat dette. Siden dette er tydeligvis dere er litt nysgjerrige på hehe.

Håper dere fikk svar på noe her! Klem ♥