hits

DAGEN MED GUTTA

16.04.2016, 21:14

Etter vi var ferdig med å spise, og stelle oss ferdig så lagde vi en utrolig etterspurt video! Jeg tror mange av dere burde glede dere til den, og det blir to deler tror jeg. I morgen skal vi også filme inn en utrolig etterspurt video, og jeg gleder meg utrolig mye til å poste de til dere. Etter vi hadde filmet videoen så gikk vi på Håland med de samme to guttene som vi var med i går på klubben. Vi tok masse bilder med de og spillet litt fotball. Det var utrolig gøy.

Da det var på tide å gå hjem så var vi så sultne at vi laget pizza med en gang. Akuratt  nå så sitter vi og koser oss med pizza og brus mens vi ser på Gullsnuten. Når Gullsnuten er ferdig så tenker jeg at vi skal kose oss veldig (som vi alltid gjør) med poppcorn og noe annet godt! 

blogges

FANTASTISK HELG

14.12.2015, 20:15

 

Disse to har nå blitt to av de viktigste jentene i livet mitt ♥

Fra å nesten ikke kjenne disse to jentene har de nå begynt å bety utrolig mye for meg. Jeg har kjent Frida en god stund nå, og Andrine har jeg hatt kontakt med lenge men har ikke møtt hun før i går. Vi kom der og stilte oss i kø også hørte jeg noen skrike "ÆÆÆ THERESE!!!" og så snudde jeg med og det var Andrine og jeg ropte tilbake "ÆÆ ANDRINE" og der gidde vi hverandre en gigantisk klem til vi nesten datt i bakken. Den ble avsluttet med en god latter. 

Vi var jo på The Main Level konsert den dagen det var derfor jeg fikk møtt Andrine, og jeg har væt i Bergen hele helgen og derfor har jeg ikke fått blogget noe. Jeg har vlogget hele helgen, og den kommer i morgen faktisk! Jeg må få si til alle de jeg var med denne helgen tusen takk for en fantastisk helg! Konserten til The Main Level må jeg skryte av, og jeg er utrolig stolt over gutta! De betyr så utrolig mye for meg, og på Bruger King gråt jeg over for at jeg ikke fikk møtt de og for det blir en stund til jeg ser Andrine igjen.

Denne konserten er en av de beste konsertene jeg har vært med på, og jeg koset meg så mye. Helgen min startet også utrolig bra for da fikk jeg nemlig tak i diamond circle til Justin Bieber konserten! Det kom med i vloggen og der kom det frem både litt gråting her og der. Jeg vil si dere får se en del andre sider av meg i vloggen.

blogges

JULEGAVE SHOPPING

10.12.2015, 16:36

Heihei folkens!  Da var vi en dag nærmere jul, og jeg gleder meg så utrolig mye til jul nå! Jeg har enda ikke fått noen super duper jule følelse. Det kan godt være at jeg plukker litt opp av julegave shoppingen på Amanda senteret i dag. Jeg skal der i sju tida sammen med Madelen. Det er så utrolig kjekt å shoppe jule gaver! Jeg skal også pakke til Bergen i dag siden i morgen er dagen jeg reiser til Bergen og jeg drar i fem tiden i morgen. Jeg gleder meg så utrolig mye til Bergen, og selvfølgelig skal jeg lage vlog. Det er bare å glede seg.

blogges

NY UKE, NYE MULIGHETER

23.11.2015, 17:55

Håper alle får en fin uke videre, og kose dere mye! 

HEEEEELG

12.11.2015, 18:27

En blid jente som er klar for helg nå!

Nå er jeg virkelig klar for helg! Er du også det? Ja, jeg har helg nå. Vi har planleggings dag i morgen, skal bli deilig med ekstra lang helg. I dag har jeg ikke vært i topp form, har hatt hodeverk osv. Men jeg var på skolen, og var deilig å høre at det ringte ut til helg i siste time i dag! I dag skal jeg også få overnatting av mitt kjære søskenbarn og bestevenninne Milena! Det skal bli så kjekt å få hun på besøk igjen, det er en goood stund siden sist vi var sammen.

Det kommer nok mer bilder i morgen iløpet av kvelden vår, og jeg skal ikke se lagt vekk i fra at vi kommer til å ta bilder i morgen også. Det får vi egentlig se når den dagen kommer, og gjett hva! På lørdag så treffer jeg Frida igjen! Det er en venninne av meg fra Bergen, som kommer til Haugesund så da skal jeg treffe hun igjen. Det kommer til å bli så godt og se Frida igjen, og kunne gi hun en stoor klem igjen!!

Ha en fin kveld videre alle sammen, og gjerne fortell meg hva du skal i helgen!

blogges.

FRIDA&SOFIE SVARER

07.10.2015, 16:00

Heisann dere.

I dagens innlegg er litt spesielt, siden dette er det ikke Therese som skriver! Det er nemlig oss venninne til Therese, vi heter Sofie og Frida. Therese postet et bilde på instagram (@Theresesorenes) om dere hadde noen spørsmål om enten hun, vennskapet vårt eller oss. Vi håper dere finner svar på noe av dere ønsket i dette innlegget, og gjerne legg igjen en kommentar til Therese om hun skal lage flere innlegg som dette.

Når ble dere kjent?

Frida: Jeg ble kjent med Therese i 5.klasse siden jeg byttet til den skolen hun gikk på, da ble vi venner og til slutt ble vi bestevenninner! Vi klaffet veldig bra sammen.

Sofie: Jeg ble kjent med Therese gjennom skole på en måte, siden vi skulle begynne på trinnet sammen. Vi hadde snakket veldig mye på sosiale medier, og en dag så møtets vi. Det var egentlig sånn alt dette startet, og nå er vi veldig gode venner og finner på masse kjekt sammen!

Leser dere bloggen til Therese?

Frida: Jeg leser den ikke fast, men jeg kikker innom den i blant viss det er noe interessant hun har skrevet om.

Sofie: Jeg går også å leser bloggen hennes i blant, men ikke fast som kanskje noen av dere gjør.

Er dere like stor fan av The Main Level som Therese?

 

Begge: Nei, vi er egentlig ikke fan av de. Men vi hører i blant på sangene deres.

Kan dere beskrive hverandre med tre ord?

Frida: Snill, morsom og perfekt.

Therese: Omtenksom, snill og crazy.

Sofie: CRAZY, søt og morsom.

Favoritt fargen til Therese?

Begge: Rosa, lett.

Er Therese flink på skolen?

Begge: jada, hun er en liten nerd.

Beste minne sammen?

Begge: En gang vi fant på noe sammen, vi var på et utrolig kjekt tivoli. Vi tror faktisk Therese har blogget om det før her.

Hva liker dere best ved Therese?

Frida: Hun har alltid en overraskelse på gang, og hun er til å stole på.

Sofie: Vi har det alltid kjekt sammen, og kjeder oss aldri.

Bruker Therese mye tid på bloggen sin?

Begge: JA!

Therese flink til å lage mat?

Frida: Jada, hun brenner bare ned huset.. nei det var fingeren det.

Sofie: Ja, hun er veldig flink til det.

Er Therese veldig sjenert?

Begge: Ja, når du først møter hun kan hun være litt sjenert. Men når du blir kjent med hun så er hun rett og slett crazy.

Synes dere Therese bruker for mye tid på bloggen?

Begge: Passelig tid, hun får jo tid til venner og familie osv.

Hvor lenge har dere kjent Therese?

 

Frida: ca 3år.

Sofie: en god stund.

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på!

Klem Sofie, og Frida.

Cinema time

09.09.2015, 16:33

Heisann folkens!

I dag har jeg vært på skolen som sånn jeg gjør alle andre dager, og nå venter jeg egentlig bare på høstferie. I dag har jeg egentlig ikke så utrolig mye planer for dagen, og det enste jeg skal gjøre i dag er egentlig bare å dra på kino med min kjære venninne Frida. Gjett hvilken film da? Vi skal se innsiden ut. Jeg liker veldig godt Disney filmer (familiefilmer) og har alltid gjort det, og kommer alltid til å være det. Jeg gleder meg utrolig mye til filmen og jeg har lenge hatt lyst å se denne.

Jeg følte ikke for å blogge i dag egentlig, men tenkte bare å gi dere en liten oppdatering om hva jeg driver på med.. Jeg er egentlig litt tom for ord her når jeg sitter foran pcen. Jeg har faktisk vært litt sånn tom for ord de siste dagene når jeg skal blogge. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal blogge om, men håper jeg kommer på noen gode ideer snart. Viss du har noe du ønsker jeg skal blogge om så skrik ut! ♥ Forresten add meg på bloggsnapchaten min hvis du vil ha litt sånn daglige "vlogs". Der heter jeg hvertfall Theresesblogg og veldig kjekt om dere legger meg til. 

Sunday funday

02.08.2015, 17:14

Heiisann alle sammen ♥

I går hadde jeg overnatting av Milena til i dag, hun skal også sove over til i morgen. Det var så utrolig godt å se hun igjen fy søren, det var på tide! Det var en god stund siden sist vi overnattet hos hverandre, så nå når vi har fri så er det bare til og nyte det så lenge vi har ferie. Dere merket kanskje at vi har tatt litt bilder hehe, hva synes du? Jeg ble stor fornøyd med mange selv om det ble natt bilder, siden det var så past mørkt ute i går kveld. I går kveld så vi på youtube siden det er noe begge liker veldig godt, så var vi også veldig lenge oppe og gidde hverandre massasje haha. Vi har også gjort masse annet. I dag har vi tenkt å bruke litt av tiden på og lage videoer til dere, og ta bilder osv. Håper dere får en super fin Søndag ♥ 

OVERNATTING

16.05.2015, 21:10

Hei alle sammen. I dag hadde jeg og Ida planer om og ta bilder med onepeacene våres, noen av bildene ble veldig koselige/stilige. Jeg og Ida har gjort masse kjekt sammen den tiden vi var i lag, når hun kom på Fredag så tok vi buss til Amanda med en gang som jeg har blogget om tidligere. Vi kjøpte begge to noe, og begge var fornøyde når vi kom hjem igjen. Når vi kom hjem så startet jeg å blogge, og hun begynte og sminke seg siden jeg skulle fikse brynene hennes. Det ble et bra resultat, men når jeg skulle prøve igjen i dag så ble det dessverre ikke like bra hehe. Etter en stund startet vi å ta de bildene som vi tok i går kveld, var det bare jeg som syns de ble utrolig søte?

Vi så en film som heter "Babysitters´s black book", filmen finner dere på netflix og sikkert andre steder. Filmen tok en stund, så etter filmen så hoppet vi rett i sengs og egentlig bare snakket, helt til vi sovnet. Før vi legger oss syns vi det er veldig godt, og få snakket ut til hverandre. Ida er virkelig en god person og snakke sammen med, jeg forteller hun nesten alt for jeg vet alltid at jeg kan stole på hun.Vi våknet opp i elleve tiden i dag å da spiste vi faktisk snop! Jeg som har bestemt meg å ikke spise snop før jeg har spist frokost og sånt.. Når vi våknet skikkelig opp å egentlig etter der så spiste vi en SKIKKELIG frokost. Vi spiste noe veldig godt som jeg elsker, etter vi var ferdige med å spise og slik så gikk vi ned og gjorde oss klare til og ta bilder, det er de bildene som dere får se i dette innlegget. Etter på gikk vi ut på terrassen resten av dagen og egentlig bare danset, slo hjul, tøyde ut å hørte på høy musikk! 

Etter en god stund så gikk Ida hjem, siden vi var ute utrolig lenge. Været var jo helt greit i dag men det var liksom sånn at vi kunne gå i shorts.

(onepeace fra: Ebay?)

Jeg håper dere får en super fin 17.mai i morgen, så må dere kose dere kjempe masse! Skal prøve og holde dere oppdatert i morgen også, selv om det sikkert blir litt travelt å litt sånt. Men ja, kos dere kjempe masse siden det fortjener dere! 

Klem Therese.

GIRLSNIGHT

15.05.2015, 23:49

Hei alle mine herlige! Det ble en veldig sen oppdatering, fordi jeg å Ida ble veldig opptatte med noe annet. Jeg og Ida var først på Amanda å shoppet litt, jeg kjøpte både en shorts (den jeg har på bilde fra Cubus) litt sminke, og kne-sokker. Ida kjøpte også veldig mye fint, vi begge ble veldig fornøyde! 

Vi var også og handlet litt til kvelden sammen med pappa, vi kjøpte masse snop/chips/barne champagne. Vi har tatt en del veldig søte bilder sammen, under innlegget ser dere noen av de. Det var utrolig godt og være sammen med jenta mi igjen, siden vi har ikke så utrolig mye tid til hverandre sammen som jeg sa tidligere. Jeg og Ida har koset oss kjempe masse denne kvelden, å blir sikkert mye mer i morgen også.

I morgen har jeg og Ida også planer om og ta noen kule bilder, som dere får se i morgen! Gleder meg til og se hvordan de blir, for tror de kommer til og bli litt stilige.

Hva har du brukt denne fine fredagen på?

Klem Therese.

HOME

31.03.2015, 20:24

Hei alle sammen. Nå har jeg vert hjemme en stund, vi hadde bare en kjapp tur til Ikea. Vi var en stund på Ikea og kjøpte det vi skulle ha, og så gikk vi og spiste på dolly dimples. Jeg kjente jeg var veldig trøtt når jeg kom hjem, så jeg gikk og tok meg en dusj og rett i pysjen. Jeg sov den siste halv timen hjem så tror det er derfor jeg er så trøtt nå, men tror ikke det blir så alt for lenge til jeg går i senga og tar kveld.

Nå sitter jeg og koser meg med kakao, og ser på serie prøver og bli ferdig med serien til påsken er over har lyst og starte på en ny. Har du forslag til meg? Helst en som er på netflix, litt slitsomt og gå på popcorn time hele tiden.

Håper dere har en fin kveld videre.


Hva skal jeg blogge om fremover? Noe spesielt dere vill ha mer av?

Klem Therese..

DERE ER FANTASTISKE

29.03.2015, 12:51

Hei alle sammen! I dag har hadde jeg en super morgen, jeg våknet til mange super fine meldinger fra dere! Setter kjempe stor pris på alt dere har skrevet til meg for tiden, blir kjempe glad. Jeg prøver og få svart alle sammen men nå for tiden har jeg fått så mye pga giveawayen og da er det litt vanskelig og svare alle! Men jeg prøver så godt jeg kan, tusen takk for alle som har meldt seg på giveawayen! Kjempe kjekt at dere likte giveawayen min, har planer om flere etter denne.

I går var jeg jo på Amanda sammen med Madelen, og det var veldig kjekt. Først så gikk vi rundt og kikka i minst en time, å begynnte vi å shoppe. Jeg kjøpte bare to ting til giveawayen det var det eneste, siden jeg holder på å spare osv. Men vi stor koste oss, Var et par jenter som kom og tok bilde sammen med meg og det var kjempe kosligt! 

Ha en vidunderlig påske alle sammen, så må dere kose dere! Ikke glem og melde dere på giveawayen.

Er du med i giveawayen? Hva skal du i påsken?

Klem Therese.

EN BRA LØRDAG

22.03.2015, 16:15

Hei alle sammen. I går var jeg jo i 15´års dagen til Milena, hun hadde bursdags selskap med venninner og det var veldig kjekt. Vi spiste taco, til dessert så spiste vi cupcakes (vi hadde litt dårlig tid med de så ble ikke de beste!) og brownies. Så spiste vi selvfølgelig masse chips&snop. Vi danset en del etter vi hadde spist, så hadde vi en del sånne "spørsmåls leker". Vi snakket jo en del også og hørte på utrolig mye musikk.

Jeg og Milena skulle egentlig på natt cup etter selskapet, det er en fotball cup som er på kvelden men så fikk vi ingen ting og kjøre oss bort og da ble det ingen ting av det. Så derfor var vi hjemme og koste oss og så en film som heter "The boy in striped pyjamas". Vi begge syns den var bra, men Milena hadde sett den en gang før. Midt i filmen sovnet vi begge, og så så vi resten av filmen i dag.

Jeg har nettopp kommet hjem, og sitter på søsteren min sitt rom siden pappa holder på og pusse opp rommet mitt nå, gleder meg til og se resultatet! Kommer til og komme en room tour når det er helt ferdig.

 

Hva brukte du lørdags kvelden din på?

Klem Therese...

LUNDENS TIVOLI

20.03.2015, 15:19

Hei alle sammen! Først må jeg bare ønske dere alle en super helg, det er så deilig og komme hjem fra en lang fredag på skule. Men i dag har jeg tenkt og fortelle dere litt om hva jeg gjorde i går, siden jeg var nemlig på tivoli og det var så utrolig kjekt. Først må jeg bare si at tivoli er skikkelig dyrt, herregud.. Men gøy det var det ja! Jeg var på Lundens tivoli i Haugesund, de kommer der vært år.

Det er første gangen jeg var der da, jeg gikk der sammen med to venninner Frida som dere vet sikkert hvem er, og en jente som heter Sofie! De er begge utrolig kjekke og være med, først så tok jeg og Sofie "GoFly" eller noe sånt, husker ikke helt hva den heter.

Den var skikkelig skummel og ikke minst kjekk, jeg tok den to ganger og den andre gangen spydde jeg faktisk! Vi tok og sånne t-kopper, en karusell som var på en måte en bie flokk. Vi tok også radiostyrte biler og to ganger den flyge greia (Den var skumlest, og kjekkest!)

Viss dere vill se en Vlog derfra, så sjekk ut videofyen min (@Theresesorenes) for der har jeg lagt ut en vlog om hele dagen! Stor koste meg sammen med jentene mine, kunne ikke hatt en bedre Torsdag kveld enn dette!

Her ser dere meg, Frida og Sofie på det ene bilde.

Haha, se ansiktsuttrykket mitt..

Meg og Frida, mens vi ventet på at Sofie skulle bli ferdig på Turn.Har du noen gang vert på lundens tivoli? Sist gang du var på Tivoli?

Klem Therese...

Overnatting

02.11.2014, 12:39

Heii. I går så skulle Milena sove hos meg, så hun kom i 6 tiden. Når hun kom så ledde vi faktisk ikke, og det gjør vi faktisk alltid. Haha, hørest litt rart ut da.. Men når vi hadde gått inn på romme å sånt, begyunte vi og sminke oss, siden vi hadde planer om og ta bilder.. Men det gikk ikke så bra, siden det ble ingen fine bilder.

 

Jeg hadde tenkt til og bruke de til header bilder, men jeg ble ikke fornøyde med noen av de. Så da får jeg ta noen andre bilder en dag. I mens vi tok litt bilder, så kom Erik. Og vi såg film sammen med han, så skulle han og sove her. Siden han hadde lyst, og da sa vi bare okei.

 

Vi sovnet i 2 tiden, siden vi såg film, og spiste snop og sånt.. Men vi ble ganske trøtte av filmen, så vi sovnet etter den. I dag så våknet vi ganske tideligt, siden Milena blir hentet i 3 tiden, siden jeg skal til Håvard i dag. Og da må hun gå litt tideligt.

Hva har du gjort i helgen?

Klem Therese.

Super dag♥

29.09.2014, 15:20

Heii.

I går så hadde jeg jo besøk av kjæresten min, og det var første gang han var med jeg hjem. Han heter Håvard og går ikke på samme skole som meg, så jeg ser han ikke så ofte. Men han skal komme til meg i dag og før trening, og jeg gleder meg til og se han ! Og nå har vi jo blitt bedre kjent. Var litt kleint i går, siden det var første dagen han var hjemme hos meg.

Vi fant egentlig ikke på så super mye, men vi satt på en film oppe i stua. Siden jeg var alene hjemme, og da satt vi og en film og koste oss. Vi snakket og selvfølgelig, vi snakket utrolig lett sammen. Og det var ikke vanskelig og finne på noe og snakke om. Meg og Håvard hadde masse tilfelles, og det var super koselig og ha besøk av han.

 Bilder fra i går, de bildene jeg tok av meg.

Håper dere hadde en like strålende dag som meg i går, ble veldig trøtt i går så da orket jeg ikke og blogge så mye. Så håper det er ok, at jeg postet innlegget i dag. Elsker dere, og tusen takk til alle de fine direkte meldingene jeg fikk i går på instagram ! Ble så utrolig glad og lese de ^^

Klem Therese.Bestfriends photoshoot

27.09.2014, 18:18

Babeluba

20.09.2014, 17:06

Heii.

I dag har jeg vert på babeluba med frida, andreas, vegard og senere på dagen var vi med en jente som het sara. Det var kjempe kjekt på babeluba.

 

Meg, Vegard, Andreas og Frida selte sånne armbond og figurer og vi kjente 600kr ca til sammen. Så delte vi det på 4 personer. Kjekt at så mange kjøpte av oss.

 

Vi var også i hoppeslottet haha. Syns det var veldig morsomt selv om det egentlig er for mindre enn oss. Vi gjorde mye annet også. Etter babeluba var ferdig så ble jeg me manma å pappa og handlet, det gjør vi enda. Akkuratt nå så er vi på coop obs å handler.

 

Hva har du gjort i helga?

Klem Therese.

Kvelden

11.09.2014, 14:09

Heii.

I går kveld fikk jeg ikke tid til og blogge, så da gjør jeg det nå. Jeg var med noen fra klassen, egentlig skulle jeg bare være med madelen. Men så ble Andreas og leon også med oss. Meg og Madelen var først i badehallen alene, og det super kjekt ! Og etter på var vi sammen med guttene. Vi bare snakket osv.. Helt til noen måtte hjem, så gikk resten og hjem. 

Før meg og Madelen hadde gått i badehallen, og pratet med guttene. Så gikk vi på en butikk for damer, og prøvde masse ikke fullt så fine klær. Og tok masse rare bilder.. Håper dere liker bildene da!

Har du gjort det før?

Klem Therese.
Gleder meg

29.08.2014, 16:16

Heii.

I dag skal jeg jo sova hos ida hele helga! Og jeg gleder meg utrolig mye, så det er egentlig det jeg kommer til og blogge om i helga. Foreldrene mine skal vekk, defor må jeg sove der. Men jeg har selvfølgeli lyst også da. Er ikke så lenge til jeg går opp til hun tror jeg.

 

Nå holder jeg på med og pakker, tar med meg sminke, tannbørste, hårbørste, klær og undertøy og toalettsaker osv.. Så tar jeg med meg litt penger, tilfelle vi skal noe (100kr) så tror jeg ikke at jeg trenger mere uten om mobilen og ipaden. Så da er jeg klar til og overnatte hos ida. Viss jeg har glemt noe kan jeg bare springe ned og hente det. Tar bare 2 min, vi er nesten naboer :)

 

Skal du overnatte hos noen i helga?

Klem therese.

♥IDA

07.08.2014, 17:18

Heii.

I går overnatter jeg hos ida. Vi hdde det veldig kjekt og morsomt. Vi var ganske sent oppe. Vi såg medt på pretty little liares, og spiste chips å snop osv... Vi danset faktisk (bare for tull)

 

I dag skal vi lage sjokolade drink og ver litt ute viss det slutter og regne. Også skal vi kansje se en film og kose oss :)

 

Klem Therese