KLAR FOR KONSERT + MØTTE SHAWN

 • 19.05.2017 kl. 17:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann dere! I dag landet jeg i Oslo klokken 07.20 cirka og vi fant oss en god plass å spise å Gardemoen før vi videre tok flytoget til Oslo S. Vi fikk også sjekket inn på hotellrommet med en gang, og fikk et døds fint rom på Scandic Byporten og her ligger vi faktisk vær gang vi er i Oslo. Det er skikkelig herlig for det ligger så utrolig sentralt og du finner alt i nærheten.

Hvis dere ikke allerede visste dette så skal jeg faktisk på konsert sammen med Madelen i dag til Shawn Mendes som jeg ser skikkelig frem til, og denne konserten har vi snart gledet oss til i et år! Jeg fikk også møtt Frida igjen i dag altså hun som er fra Bergen, vi møttes bare plutselig på Weekday. Tilbake til konserten, dette er altså illuminate touren hans og tror det blir en rå bra konsert! Elsker at jeg får oppleve dette sammen med Madelen!

Jeg vlogger selvfølgelig, så gled dere til å se Oslo turen min på video på Youtube snart.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

___________________________

Chockers: Gina tricot

Tskjorte: Session

Bukse: Gina tricot

Sko: Nike (Junkyard)

______________________________

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke bare nok med at jeg skal på konsert! Jeg møtte også selveste Shawn Mendes utenfor hotellet hans, og det var selvfølgelig stas både for meg, Madelen og Frida. Selvom jeg ikke er blodfan kjente jeg virkelig adrenalinet i kroppen, og var kjempe glad for å møte han. Shawn tok seg tid med alle, tok bilde med alle og spurte hvordan vi hadde det. Han virkelig som en gutt med et utrolig bra hjerte, og stemmen hans er utrolig! Nå ser jeg bare enda mer frem til i kveld, jeg håper også dere får en rå bra lørdag!Har du noen gang vært på en av konsertene hans eller skal du i kveld, kanskje?

Nå skal jeg dra ut dørene for å ta buss til Telenor Arena, og stooor kose meg med Madelen på konsert med Shawn!

blogges

LAST WEEKEND WITH MY GIRLS

 • 19.02.2017 kl. 18:53

Heisann dere! Jeg glemte helt å vise dere bilder fra helgen da jeg var sammen med Emma og Madelen, så here you go! Vi hadde en skikkelig koselig jente kveld der vi blant annet spilte speak out, vi så første filmen av fifty shades of grey, hørte på mye musikk og vi lagde god mat som dere ser nedenfor. Det er ikke så ofte vi har slike overnattinger som dette derfor er det ekstra koselig når vi i det første gjør slike ting som dette. Vi hadde lagt flere madrasser nede i kjellerstuen til Emma, vi fikk oss en sen kveld og som alltid er det jeg som ikke klarer å få meg opp neste dag. Det endte opp med at Madelen kom ned for å dra meg ut av senga. Jeg tror nok vi alle hadde en utrolig bra kveld og alle koset seg med et smil rundt munnen hele tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jentene mine ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥Felix 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper virkelig vi får gjort flere av disse kveldene i løpet av året! 

blogges

POKEMON JAKT & TELTTUR GIKK I DASS

 • 21.07.2016 kl. 18:13


Nå er jeg hjemme etter overnatting fra Ida, og herregud så godt det var å se den jenta igjen! Er det noen jeg har savnet skikkelig den siste måneden er det Ida, og var på tide vi så hverandre igjen. Takk gud for at jeg fikk tid med hun før jeg reiser til Alcudia. Men i dag har jeg ikke gjort noe annet enn å ha sitt nesten 5-6 episoder med Criminal minds, for ja jeg er skikkelig hektet på den serien. 

( i går kveld) Jeg og Ida var først ute på pokemon jakt, men det gikk i dass. Ja, jeg "spiller" det, selvom jeg syns spillet er skikkelig teit og lite mening med det. Men vi alle er nesten bitt av basillen. Vi bestemte oss for å telte i hagen til Ida, vi fikk pappa til å finne frem teltet og gikk opp til hun. Vi var klare, og startet å ta ut alt sammen, og selvfølgelig mangler vi stengene! Vi ender opp med å pakke ned alt, og det var noe av det vanskeligste jeg har gjort på lenge! HVORFOR LAGER DE SÅ SMÅ TELTPOSER!? Vi endte opp med å bruke kvelden på rydde absolutt hele rommet til Ida, og gå gjennom hver eneste ting! Men joda, var en kjempe koselig kveld og herlig å se jenta mi igjen! 

Nå skal jeg øyeblikk pakke til Alcudia, og gjøre klart til å spille inn "Pakk med meg til Spania" eller rettere sagt prøve! Men først se en episode til :D 

Snakkes snart igjen, blogges;*

MILENA SVARER #1

 • 20.07.2016 kl. 17:39

gjesteinnlegg

Jeg var sammen med Milena i Sverige i litt over en ukes tid, og mens vi var der fikk hun mulighet til å ta over bloggen min litt å har svart på litt spørsmål fra dere. Husk å følg hun på instagram: @Milena_marie_ :D Det blir hun veldig glad for! Håper dere får svar på en del av det dere ønsker, og spørsmålene får jeg av dere på min instagram. 

___________________________________

Hva er det beste, og flaueste minnet sammen med Therese?

 Har så utrolig mange at jeg ikke kan velge ett. 

Hvilken klasse går dere i?

Therese går begynner i niende klasse og jeg begynner på vidergående.

Bor dere i nærheten av hverandre?

​Nei bor ca 20 minutter fra hverandre:(

Hvor lenge har du og Therese vert venner?

Siden vi er søskenbarn så har vi kjent hverandre så lenge vi kan huske. 

Hva pleier dere å gjøre sammen når dere er i lag?

Som oftest så tar vi bilder eller lager videoer i lag, ellers så koser vi oss veldig mye. Vi tok alltid videoer, og bilder før men pleier vi ikke å gjøre det fult så ofte. Vi finner mer på andre ting, men vi gjør det fortsatt inni mellom.

Hva er det kjekkeste dere har gjort sammen?

Det er så mye, men jeg tror nok det blir Sverige siden det har blitt et veldig bra minne nå. Dette har jo vært vår første tur sammen. 

Gjør Therese mye drøyt?

Spørs hva du mener med drøyt, men hun er litt gal ja haha. 

Er Therese klønete?

Nei vil ikke si veldig klønete, men hender hun mister eller knuser ting noen ganger. 

Hvem heier du på i UEFA 2016?

Ingen, har ikke fulgt med, haha selvom jeg er fotballspiller.

Din favoritt Youtuber?

Har ikke noen særlig favoritt, men jeg er veldig glad i Jefree star og nikki tutorials.

Hva er det som er dumt med Therese?

Ingenting, jeg kommer ikke på noe i hvert fall.

Hva er det beste med Therese?

Det meste med therese er bra, personligheten er veldig veldig bra da.

Har du kjæreste?

Nei:(

blogges

GÅRSDAGENS VAR BRA

 • 26.05.2016 kl. 17:47BADING & GRILLKOS

 • 25.05.2016 kl. 16:30

Heisann dere! I dag skal jeg på stranda sammen med Vebjørn, Stian, Jeanett, Tiril og Frida. Jeg tror også Sofie kommer i løpet av kvelden. Vi skal ta med oss mye digg å grille, og noen av oss skal også bade. Nå når det er så utrolig fint vær er det utrolig herlig å kunne gjøre slikt med venne sine. Det blir sikkert en bra dag sammen med de! :D I morgen er det siste skoledag før helg for meg, siden på fredag skal vi ha jobbskygging. Jeg skal være med mamma på Dressmann, Frida og Sofie skal også være med der! Håper det blir bra vær i helga slik man kan være mye ute! 

blogges

SLEEPOVER NEXT>

 • 20.05.2016 kl. 19:50


 

Da var fredagen i gang! Jeg har hatt fri dag i dag, siden 10 klasse hadde eksamens dag. Utrolig herlig med fri dag, og i dag sov jeg faktisk til halv et. Jeg som hadde planer å våkne tidlig for å filme noen videoer. Men heldigvis fikk jeg tid til å filme alikevel. I dag skal jeg over til Milena for å overnatte, og i morgen skal jeg på kjøpe senteret med Frida. Jeg får se hun igjen! yeyy! Gleder meg allerede til å se hun. Jeg og Milena har planer om å dra på klubben, og være der i kveld. Vi avslutter sikkert dagen med noe koslig sammen. Dette blir en bra helg, og jeg håper dere også får en bra helg.

Hva skal du i helga?

blogges

TAKK FOR EN FANTASTISK HELG

 • 15.05.2016 kl. 23:25

Wow. For en utrolig bra helg må jeg si! Jeg har vært sammen med nesten alle mine kjempe gode venner. Frida var her hele helgen, og vi stor koset oss. På fredag når hun kom hit så gikk vi ut og tente bål! Det var så utrolig koselig. Vi grillet mais som vi begge liker utrolig godt, spesielt mais kolbe! Vi grillet også noe kjøtt, og hadde lagd grillspyd. Frida visste ingen ting om dette, og derfor var det ekstra kos når hun så hva jeg hadde planlagt for kvelden.Jeg tenker når noen som du ser så lite burde du gjøre noe ekstra spesielt når dere først er sammen? Gjøre noe spesielt ut av det slik at det blir et bra minne, selv om det blir det alltid. Jeg og Frida finner alltid på noe sprell, og koser oss alltid mye sammen. Vi ler utrolig mye, og i løpet av denne helga har jeg ledd så mye at flere ganger har jeg sagt "Jeg fååår ikke puste", og det skjedde flere ganger.

Det å ha en venninne som får deg til å smile, le og føle deg spesiell er en utrolig bra følelse. Jeg kan ikke tenke meg livet mitt uten Frida, for nå betyr hun så mye for meg. Jeg kan reise mil for å se hun, så lenge jeg får gitt hun en klem å si at jeg er glad i hun. Men altså denne helga har vært fantastisk, og tusen takk for du var der Frida! Utrolig glad i deg. Fredag, og de to andre dagene er blitt minner for livet.

 

Hva har du gjort i helga?

blogges

SOMMEREN ER HER!

 • 09.05.2016 kl. 16:13

wow! sommeren er faktisk her! Været er helt utrolig, og det er utrolig varmt ute! I går hadde jeg en utrolig bra kveld sammen med min aller beste venninne Ida. Vi tok med oss bikinien og tok oss et bad sammen! Vi hadde med oss cola, popcorn, sjokolade og annet kos. Vi hadde også med oss en liten høytaler slik vi kunne høre på musikk sammen. Mens vi snakker om musikk, The Main Level har kommet med en ny sang som heter A million more!! Dere burde sjekke den ut, og høre den på replay hele tiden. Jeg har den på replay natta lang, slik at de kan komme på topplista. Det fortjener de virkelig! Så stolt over disse gutta.
Det er utrolig herligt med sommer og sol, og kunne ta frem shortsen og bikini. Det å ha koselige tider sammen med venninnene sine på stranden er utrolig koselig, og noe av det beste som finnes! Nå gleder jeg meg bare enda mer til sommeren, for da skjer det mye spennende! 

Har du sol hjemme hos deg?

blogges

FREDAGSKOS

 • 06.05.2016 kl. 23:21

Heisann dere! Hva har skjedd med blogginga da? Jeg har vært hos Milena de tre siste dagene som dere vet, da har vi sovet i telt og jeg fikk ikke tid til å blogge for dere, dessverre. Vi hadde det kjempegøy, og gjorde utrolig mye morsomt sammen. Det har vært noen utrolig bra dager sammen med henne som det alltid blir, bilder kommer senere.  

Herregud se på den utrolig søte kattungen til Ida!! 

I kveld er jeg hos Ida, før jeg tar turen hjemover og legger meg. I morgen skal jeg nemlig i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Det blir sikkert bra, og håper han får en bra dag :D Håper dere har hatt en fin fredag, og får en fin helg videre. Loveyouuall ♥ blogges

DAGEN MED GUTTA

 • 16.04.2016 kl. 21:14

Etter vi var ferdig med å spise, og stelle oss ferdig så lagde vi en utrolig etterspurt video! Jeg tror mange av dere burde glede dere til den, og det blir to deler tror jeg. I morgen skal vi også filme inn en utrolig etterspurt video, og jeg gleder meg utrolig mye til å poste de til dere. Etter vi hadde filmet videoen så gikk vi på Håland med de samme to guttene som vi var med i går på klubben. Vi tok masse bilder med de og spillet litt fotball. Det var utrolig gøy.

Da det var på tide å gå hjem så var vi så sultne at vi laget pizza med en gang. Akuratt  nå så sitter vi og koser oss med pizza og brus mens vi ser på Gullsnuten. Når Gullsnuten er ferdig så tenker jeg at vi skal kose oss veldig (som vi alltid gjør) med poppcorn og noe annet godt! 

blogges

FANTASTISK HELG

 • 14.12.2015 kl. 20:15

 

Disse to har nå blitt to av de viktigste jentene i livet mitt ♥

Fra å nesten ikke kjenne disse to jentene har de nå begynt å bety utrolig mye for meg. Jeg har kjent Frida en god stund nå, og Andrine har jeg hatt kontakt med lenge men har ikke møtt hun før i går. Vi kom der og stilte oss i kø også hørte jeg noen skrike "ÆÆÆ THERESE!!!" og så snudde jeg med og det var Andrine og jeg ropte tilbake "ÆÆ ANDRINE" og der gidde vi hverandre en gigantisk klem til vi nesten datt i bakken. Den ble avsluttet med en god latter. 

Vi var jo på The Main Level konsert den dagen det var derfor jeg fikk møtt Andrine, og jeg har væt i Bergen hele helgen og derfor har jeg ikke fått blogget noe. Jeg har vlogget hele helgen, og den kommer i morgen faktisk! Jeg må få si til alle de jeg var med denne helgen tusen takk for en fantastisk helg! Konserten til The Main Level må jeg skryte av, og jeg er utrolig stolt over gutta! De betyr så utrolig mye for meg, og på Bruger King gråt jeg over for at jeg ikke fikk møtt de og for det blir en stund til jeg ser Andrine igjen.

Denne konserten er en av de beste konsertene jeg har vært med på, og jeg koset meg så mye. Helgen min startet også utrolig bra for da fikk jeg nemlig tak i diamond circle til Justin Bieber konserten! Det kom med i vloggen og der kom det frem både litt gråting her og der. Jeg vil si dere får se en del andre sider av meg i vloggen.

blogges

JULEGAVE SHOPPING

 • 10.12.2015 kl. 16:36

Heihei folkens!  Da var vi en dag nærmere jul, og jeg gleder meg så utrolig mye til jul nå! Jeg har enda ikke fått noen super duper jule følelse. Det kan godt være at jeg plukker litt opp av julegave shoppingen på Amanda senteret i dag. Jeg skal der i sju tida sammen med Madelen. Det er så utrolig kjekt å shoppe jule gaver! Jeg skal også pakke til Bergen i dag siden i morgen er dagen jeg reiser til Bergen og jeg drar i fem tiden i morgen. Jeg gleder meg så utrolig mye til Bergen, og selvfølgelig skal jeg lage vlog. Det er bare å glede seg.

blogges

NY UKE, NYE MULIGHETER

 • 23.11.2015 kl. 17:55

Håper alle får en fin uke videre, og kose dere mye! 

HEEEEELG

 • 12.11.2015 kl. 18:27

En blid jente som er klar for helg nå!

Nå er jeg virkelig klar for helg! Er du også det? Ja, jeg har helg nå. Vi har planleggings dag i morgen, skal bli deilig med ekstra lang helg. I dag har jeg ikke vært i topp form, har hatt hodeverk osv. Men jeg var på skolen, og var deilig å høre at det ringte ut til helg i siste time i dag! I dag skal jeg også få overnatting av mitt kjære søskenbarn og bestevenninne Milena! Det skal bli så kjekt å få hun på besøk igjen, det er en goood stund siden sist vi var sammen.

Det kommer nok mer bilder i morgen iløpet av kvelden vår, og jeg skal ikke se lagt vekk i fra at vi kommer til å ta bilder i morgen også. Det får vi egentlig se når den dagen kommer, og gjett hva! På lørdag så treffer jeg Frida igjen! Det er en venninne av meg fra Bergen, som kommer til Haugesund så da skal jeg treffe hun igjen. Det kommer til å bli så godt og se Frida igjen, og kunne gi hun en stoor klem igjen!!

Ha en fin kveld videre alle sammen, og gjerne fortell meg hva du skal i helgen!

blogges.

FRIDA&SOFIE SVARER

 • 07.10.2015 kl. 16:00

Heisann dere.

I dagens innlegg er litt spesielt, siden dette er det ikke Therese som skriver! Det er nemlig oss venninne til Therese, vi heter Sofie og Frida. Therese postet et bilde på instagram (@Theresesorenes) om dere hadde noen spørsmål om enten hun, vennskapet vårt eller oss. Vi håper dere finner svar på noe av dere ønsket i dette innlegget, og gjerne legg igjen en kommentar til Therese om hun skal lage flere innlegg som dette.

Når ble dere kjent?

Frida: Jeg ble kjent med Therese i 5.klasse siden jeg byttet til den skolen hun gikk på, da ble vi venner og til slutt ble vi bestevenninner! Vi klaffet veldig bra sammen.

Sofie: Jeg ble kjent med Therese gjennom skole på en måte, siden vi skulle begynne på trinnet sammen. Vi hadde snakket veldig mye på sosiale medier, og en dag så møtets vi. Det var egentlig sånn alt dette startet, og nå er vi veldig gode venner og finner på masse kjekt sammen!

Leser dere bloggen til Therese?

Frida: Jeg leser den ikke fast, men jeg kikker innom den i blant viss det er noe interessant hun har skrevet om.

Sofie: Jeg går også å leser bloggen hennes i blant, men ikke fast som kanskje noen av dere gjør.

Er dere like stor fan av The Main Level som Therese?

 

Begge: Nei, vi er egentlig ikke fan av de. Men vi hører i blant på sangene deres.

Kan dere beskrive hverandre med tre ord?

Frida: Snill, morsom og perfekt.

Therese: Omtenksom, snill og crazy.

Sofie: CRAZY, søt og morsom.

Favoritt fargen til Therese?

Begge: Rosa, lett.

Er Therese flink på skolen?

Begge: jada, hun er en liten nerd.

Beste minne sammen?

Begge: En gang vi fant på noe sammen, vi var på et utrolig kjekt tivoli. Vi tror faktisk Therese har blogget om det før her.

Hva liker dere best ved Therese?

Frida: Hun har alltid en overraskelse på gang, og hun er til å stole på.

Sofie: Vi har det alltid kjekt sammen, og kjeder oss aldri.

Bruker Therese mye tid på bloggen sin?

Begge: JA!

Therese flink til å lage mat?

Frida: Jada, hun brenner bare ned huset.. nei det var fingeren det.

Sofie: Ja, hun er veldig flink til det.

Er Therese veldig sjenert?

Begge: Ja, når du først møter hun kan hun være litt sjenert. Men når du blir kjent med hun så er hun rett og slett crazy.

Synes dere Therese bruker for mye tid på bloggen?

Begge: Passelig tid, hun får jo tid til venner og familie osv.

Hvor lenge har dere kjent Therese?

 

Frida: ca 3år.

Sofie: en god stund.

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på!

Klem Sofie, og Frida.

Cinema time

 • 09.09.2015 kl. 16:33

Heisann folkens!

I dag har jeg vært på skolen som sånn jeg gjør alle andre dager, og nå venter jeg egentlig bare på høstferie. I dag har jeg egentlig ikke så utrolig mye planer for dagen, og det enste jeg skal gjøre i dag er egentlig bare å dra på kino med min kjære venninne Frida. Gjett hvilken film da? Vi skal se innsiden ut. Jeg liker veldig godt Disney filmer (familiefilmer) og har alltid gjort det, og kommer alltid til å være det. Jeg gleder meg utrolig mye til filmen og jeg har lenge hatt lyst å se denne.

Jeg følte ikke for å blogge i dag egentlig, men tenkte bare å gi dere en liten oppdatering om hva jeg driver på med.. Jeg er egentlig litt tom for ord her når jeg sitter foran pcen. Jeg har faktisk vært litt sånn tom for ord de siste dagene når jeg skal blogge. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal blogge om, men håper jeg kommer på noen gode ideer snart. Viss du har noe du ønsker jeg skal blogge om så skrik ut! ♥ Forresten add meg på bloggsnapchaten min hvis du vil ha litt sånn daglige "vlogs". Der heter jeg hvertfall Theresesblogg og veldig kjekt om dere legger meg til. 

Sunday funday

 • 02.08.2015 kl. 17:14

Heiisann alle sammen ♥

I går hadde jeg overnatting av Milena til i dag, hun skal også sove over til i morgen. Det var så utrolig godt å se hun igjen fy søren, det var på tide! Det var en god stund siden sist vi overnattet hos hverandre, så nå når vi har fri så er det bare til og nyte det så lenge vi har ferie. Dere merket kanskje at vi har tatt litt bilder hehe, hva synes du? Jeg ble stor fornøyd med mange selv om det ble natt bilder, siden det var så past mørkt ute i går kveld. I går kveld så vi på youtube siden det er noe begge liker veldig godt, så var vi også veldig lenge oppe og gidde hverandre massasje haha. Vi har også gjort masse annet. I dag har vi tenkt å bruke litt av tiden på og lage videoer til dere, og ta bilder osv. Håper dere får en super fin Søndag ♥ 

OVERNATTING

 • 16.05.2015 kl. 21:10

Hei alle sammen. I dag hadde jeg og Ida planer om og ta bilder med onepeacene våres, noen av bildene ble veldig koselige/stilige. Jeg og Ida har gjort masse kjekt sammen den tiden vi var i lag, når hun kom på Fredag så tok vi buss til Amanda med en gang som jeg har blogget om tidligere. Vi kjøpte begge to noe, og begge var fornøyde når vi kom hjem igjen. Når vi kom hjem så startet jeg å blogge, og hun begynte og sminke seg siden jeg skulle fikse brynene hennes. Det ble et bra resultat, men når jeg skulle prøve igjen i dag så ble det dessverre ikke like bra hehe. Etter en stund startet vi å ta de bildene som vi tok i går kveld, var det bare jeg som syns de ble utrolig søte?

Vi så en film som heter "Babysitters´s black book", filmen finner dere på netflix og sikkert andre steder. Filmen tok en stund, så etter filmen så hoppet vi rett i sengs og egentlig bare snakket, helt til vi sovnet. Før vi legger oss syns vi det er veldig godt, og få snakket ut til hverandre. Ida er virkelig en god person og snakke sammen med, jeg forteller hun nesten alt for jeg vet alltid at jeg kan stole på hun.Vi våknet opp i elleve tiden i dag å da spiste vi faktisk snop! Jeg som har bestemt meg å ikke spise snop før jeg har spist frokost og sånt.. Når vi våknet skikkelig opp å egentlig etter der så spiste vi en SKIKKELIG frokost. Vi spiste noe veldig godt som jeg elsker, etter vi var ferdige med å spise og slik så gikk vi ned og gjorde oss klare til og ta bilder, det er de bildene som dere får se i dette innlegget. Etter på gikk vi ut på terrassen resten av dagen og egentlig bare danset, slo hjul, tøyde ut å hørte på høy musikk! 

Etter en god stund så gikk Ida hjem, siden vi var ute utrolig lenge. Været var jo helt greit i dag men det var liksom sånn at vi kunne gå i shorts.

(onepeace fra: Ebay?)

Jeg håper dere får en super fin 17.mai i morgen, så må dere kose dere kjempe masse! Skal prøve og holde dere oppdatert i morgen også, selv om det sikkert blir litt travelt å litt sånt. Men ja, kos dere kjempe masse siden det fortjener dere! 

Klem Therese.

GIRLSNIGHT

 • 15.05.2015 kl. 23:49

Hei alle mine herlige! Det ble en veldig sen oppdatering, fordi jeg å Ida ble veldig opptatte med noe annet. Jeg og Ida var først på Amanda å shoppet litt, jeg kjøpte både en shorts (den jeg har på bilde fra Cubus) litt sminke, og kne-sokker. Ida kjøpte også veldig mye fint, vi begge ble veldig fornøyde! 

Vi var også og handlet litt til kvelden sammen med pappa, vi kjøpte masse snop/chips/barne champagne. Vi har tatt en del veldig søte bilder sammen, under innlegget ser dere noen av de. Det var utrolig godt og være sammen med jenta mi igjen, siden vi har ikke så utrolig mye tid til hverandre sammen som jeg sa tidligere. Jeg og Ida har koset oss kjempe masse denne kvelden, å blir sikkert mye mer i morgen også.

I morgen har jeg og Ida også planer om og ta noen kule bilder, som dere får se i morgen! Gleder meg til og se hvordan de blir, for tror de kommer til og bli litt stilige.

Hva har du brukt denne fine fredagen på?

Klem Therese.

HOME

 • 31.03.2015 kl. 20:24

Hei alle sammen. Nå har jeg vert hjemme en stund, vi hadde bare en kjapp tur til Ikea. Vi var en stund på Ikea og kjøpte det vi skulle ha, og så gikk vi og spiste på dolly dimples. Jeg kjente jeg var veldig trøtt når jeg kom hjem, så jeg gikk og tok meg en dusj og rett i pysjen. Jeg sov den siste halv timen hjem så tror det er derfor jeg er så trøtt nå, men tror ikke det blir så alt for lenge til jeg går i senga og tar kveld.

Nå sitter jeg og koser meg med kakao, og ser på serie prøver og bli ferdig med serien til påsken er over har lyst og starte på en ny. Har du forslag til meg? Helst en som er på netflix, litt slitsomt og gå på popcorn time hele tiden.

Håper dere har en fin kveld videre.


Hva skal jeg blogge om fremover? Noe spesielt dere vill ha mer av?

Klem Therese..

DERE ER FANTASTISKE

 • 29.03.2015 kl. 12:51

Hei alle sammen! I dag har hadde jeg en super morgen, jeg våknet til mange super fine meldinger fra dere! Setter kjempe stor pris på alt dere har skrevet til meg for tiden, blir kjempe glad. Jeg prøver og få svart alle sammen men nå for tiden har jeg fått så mye pga giveawayen og da er det litt vanskelig og svare alle! Men jeg prøver så godt jeg kan, tusen takk for alle som har meldt seg på giveawayen! Kjempe kjekt at dere likte giveawayen min, har planer om flere etter denne.

I går var jeg jo på Amanda sammen med Madelen, og det var veldig kjekt. Først så gikk vi rundt og kikka i minst en time, å begynnte vi å shoppe. Jeg kjøpte bare to ting til giveawayen det var det eneste, siden jeg holder på å spare osv. Men vi stor koste oss, Var et par jenter som kom og tok bilde sammen med meg og det var kjempe kosligt! 

Ha en vidunderlig påske alle sammen, så må dere kose dere! Ikke glem og melde dere på giveawayen.

Er du med i giveawayen? Hva skal du i påsken?

Klem Therese.

EN BRA LØRDAG

 • 22.03.2015 kl. 16:15

Hei alle sammen. I går var jeg jo i 15´års dagen til Milena, hun hadde bursdags selskap med venninner og det var veldig kjekt. Vi spiste taco, til dessert så spiste vi cupcakes (vi hadde litt dårlig tid med de så ble ikke de beste!) og brownies. Så spiste vi selvfølgelig masse chips&snop. Vi danset en del etter vi hadde spist, så hadde vi en del sånne "spørsmåls leker". Vi snakket jo en del også og hørte på utrolig mye musikk.

Jeg og Milena skulle egentlig på natt cup etter selskapet, det er en fotball cup som er på kvelden men så fikk vi ingen ting og kjøre oss bort og da ble det ingen ting av det. Så derfor var vi hjemme og koste oss og så en film som heter "The boy in striped pyjamas". Vi begge syns den var bra, men Milena hadde sett den en gang før. Midt i filmen sovnet vi begge, og så så vi resten av filmen i dag.

Jeg har nettopp kommet hjem, og sitter på søsteren min sitt rom siden pappa holder på og pusse opp rommet mitt nå, gleder meg til og se resultatet! Kommer til og komme en room tour når det er helt ferdig.

 

Hva brukte du lørdags kvelden din på?

Klem Therese...

LUNDENS TIVOLI

 • 20.03.2015 kl. 15:19

Hei alle sammen! Først må jeg bare ønske dere alle en super helg, det er så deilig og komme hjem fra en lang fredag på skule. Men i dag har jeg tenkt og fortelle dere litt om hva jeg gjorde i går, siden jeg var nemlig på tivoli og det var så utrolig kjekt. Først må jeg bare si at tivoli er skikkelig dyrt, herregud.. Men gøy det var det ja! Jeg var på Lundens tivoli i Haugesund, de kommer der vært år.

Det er første gangen jeg var der da, jeg gikk der sammen med to venninner Frida som dere vet sikkert hvem er, og en jente som heter Sofie! De er begge utrolig kjekke og være med, først så tok jeg og Sofie "GoFly" eller noe sånt, husker ikke helt hva den heter.

Den var skikkelig skummel og ikke minst kjekk, jeg tok den to ganger og den andre gangen spydde jeg faktisk! Vi tok og sånne t-kopper, en karusell som var på en måte en bie flokk. Vi tok også radiostyrte biler og to ganger den flyge greia (Den var skumlest, og kjekkest!)

Viss dere vill se en Vlog derfra, så sjekk ut videofyen min (@Theresesorenes) for der har jeg lagt ut en vlog om hele dagen! Stor koste meg sammen med jentene mine, kunne ikke hatt en bedre Torsdag kveld enn dette!

Her ser dere meg, Frida og Sofie på det ene bilde.

Haha, se ansiktsuttrykket mitt..

Meg og Frida, mens vi ventet på at Sofie skulle bli ferdig på Turn.Har du noen gang vert på lundens tivoli? Sist gang du var på Tivoli?

Klem Therese...

Overnatting

 • 02.11.2014 kl. 12:39

Heii. I går så skulle Milena sove hos meg, så hun kom i 6 tiden. Når hun kom så ledde vi faktisk ikke, og det gjør vi faktisk alltid. Haha, hørest litt rart ut da.. Men når vi hadde gått inn på romme å sånt, begyunte vi og sminke oss, siden vi hadde planer om og ta bilder.. Men det gikk ikke så bra, siden det ble ingen fine bilder.

 

Jeg hadde tenkt til og bruke de til header bilder, men jeg ble ikke fornøyde med noen av de. Så da får jeg ta noen andre bilder en dag. I mens vi tok litt bilder, så kom Erik. Og vi såg film sammen med han, så skulle han og sove her. Siden han hadde lyst, og da sa vi bare okei.

 

Vi sovnet i 2 tiden, siden vi såg film, og spiste snop og sånt.. Men vi ble ganske trøtte av filmen, så vi sovnet etter den. I dag så våknet vi ganske tideligt, siden Milena blir hentet i 3 tiden, siden jeg skal til Håvard i dag. Og da må hun gå litt tideligt.

Hva har du gjort i helgen?

Klem Therese.

Super dag♥

 • 29.09.2014 kl. 15:20

Heii.

I går så hadde jeg jo besøk av kjæresten min, og det var første gang han var med jeg hjem. Han heter Håvard og går ikke på samme skole som meg, så jeg ser han ikke så ofte. Men han skal komme til meg i dag og før trening, og jeg gleder meg til og se han ! Og nå har vi jo blitt bedre kjent. Var litt kleint i går, siden det var første dagen han var hjemme hos meg.

Vi fant egentlig ikke på så super mye, men vi satt på en film oppe i stua. Siden jeg var alene hjemme, og da satt vi og en film og koste oss. Vi snakket og selvfølgelig, vi snakket utrolig lett sammen. Og det var ikke vanskelig og finne på noe og snakke om. Meg og Håvard hadde masse tilfelles, og det var super koselig og ha besøk av han.

 Bilder fra i går, de bildene jeg tok av meg.

Håper dere hadde en like strålende dag som meg i går, ble veldig trøtt i går så da orket jeg ikke og blogge så mye. Så håper det er ok, at jeg postet innlegget i dag. Elsker dere, og tusen takk til alle de fine direkte meldingene jeg fikk i går på instagram ! Ble så utrolig glad og lese de ^^

Klem Therese.Bestfriends photoshoot

 • 27.09.2014 kl. 18:18

Babeluba

 • 20.09.2014 kl. 17:06

Heii.

I dag har jeg vert på babeluba med frida, andreas, vegard og senere på dagen var vi med en jente som het sara. Det var kjempe kjekt på babeluba.

 

Meg, Vegard, Andreas og Frida selte sånne armbond og figurer og vi kjente 600kr ca til sammen. Så delte vi det på 4 personer. Kjekt at så mange kjøpte av oss.

 

Vi var også i hoppeslottet haha. Syns det var veldig morsomt selv om det egentlig er for mindre enn oss. Vi gjorde mye annet også. Etter babeluba var ferdig så ble jeg me manma å pappa og handlet, det gjør vi enda. Akkuratt nå så er vi på coop obs å handler.

 

Hva har du gjort i helga?

Klem Therese.

Kvelden

 • 11.09.2014 kl. 14:09

Heii.

I går kveld fikk jeg ikke tid til og blogge, så da gjør jeg det nå. Jeg var med noen fra klassen, egentlig skulle jeg bare være med madelen. Men så ble Andreas og leon også med oss. Meg og Madelen var først i badehallen alene, og det super kjekt ! Og etter på var vi sammen med guttene. Vi bare snakket osv.. Helt til noen måtte hjem, så gikk resten og hjem. 

Før meg og Madelen hadde gått i badehallen, og pratet med guttene. Så gikk vi på en butikk for damer, og prøvde masse ikke fullt så fine klær. Og tok masse rare bilder.. Håper dere liker bildene da!

Har du gjort det før?

Klem Therese.
Gleder meg

 • 29.08.2014 kl. 16:16

Heii.

I dag skal jeg jo sova hos ida hele helga! Og jeg gleder meg utrolig mye, så det er egentlig det jeg kommer til og blogge om i helga. Foreldrene mine skal vekk, defor må jeg sove der. Men jeg har selvfølgeli lyst også da. Er ikke så lenge til jeg går opp til hun tror jeg.

 

Nå holder jeg på med og pakker, tar med meg sminke, tannbørste, hårbørste, klær og undertøy og toalettsaker osv.. Så tar jeg med meg litt penger, tilfelle vi skal noe (100kr) så tror jeg ikke at jeg trenger mere uten om mobilen og ipaden. Så da er jeg klar til og overnatte hos ida. Viss jeg har glemt noe kan jeg bare springe ned og hente det. Tar bare 2 min, vi er nesten naboer :)

 

Skal du overnatte hos noen i helga?

Klem therese.

♥IDA

 • 07.08.2014 kl. 17:18

Heii.

I går overnatter jeg hos ida. Vi hdde det veldig kjekt og morsomt. Vi var ganske sent oppe. Vi såg medt på pretty little liares, og spiste chips å snop osv... Vi danset faktisk (bare for tull)

 

I dag skal vi lage sjokolade drink og ver litt ute viss det slutter og regne. Også skal vi kansje se en film og kose oss :)

 

Klem Therese

♥OVERNATTING

 • 05.08.2014 kl. 14:30

Heii.

I dag våknet jeg til mange kommentarter! Og det er kjempe kjekt at så mange er med i konkurransen :)

 

I dag skal Milena sove over hos meg, og jeg gleder jeg meg masse til. Jeg har savnet hun kjempe masse. Følelsom om jeg ikke har sitt henne på 1000 år.

 

Alltid når hun er her så pleier jeg å få ny header hehe, så jeg tror jeg skal prøve å få ny header siden, jeg er utrolig lei av den jeg har nå! Har hatt den siden våren..

 

Jeg har og tenkt til og ha en annein konkurranse+giveaway, men jeg skal vente me de til jeg er ferdig med denne. Å viss dere har forslag til konkurranse så bare kommenter det i kommentarfelte :)

 

Klem Therese.

Kos!

 • 30.06.2014 kl. 21:07

Nå sitter jeg og koser jeg meg med norske gode jordbær! Kjempe gode, jeg har ikke blitt så mye bedre. Men håper jeg er bedre i mårå. Jeg var med Madelen idag for ikke så lenge siden, siden hun muntret meg opp litt :) nå sitter jg og spise jordbær og ser film, har tenkt og dusje !

Liker du norske jordbær?
Klem Therese!

Overnatting

 • 15.04.2014 kl. 01:57

Heii bloggen! I dag har jeg hatt ligge besøk sv Søskenbarnet mitt Milena. Hun kom til meg Ca når Silje ble hentet.. Så da gikk vi ned i Badehallen og badet, etter på gikk vi på Meny og skulle kjøpe snop å brus. Men da skjedde det noe merkeligt og litt irriterende. Først virka ikke bank korte til Milena, så gikk vi og hentet penger så gikk vi ned igjen. Men da kostet det "85" å første gang kostet det "74" å da ledde 2av di folkene i kassen! Det var sikkelig klient.... Også sa hun at vi manglet "10kr" å så sa vi at vi skulle ta vekk chipsen, så fikk vi "25kr" tilbake det var helt merkelig ! Chipsen kostet jo "14kr" p.g.a den var på tilbud.... Etter på gidde vi ikke mer og gikk hjem og da såg vi film og badet i boble badet.

Milena sminket meg også, hun laget en sikkelig kul øyenskugge!

Likte du bildene?
Klem Therese.

Jente kveld!

 • 12.04.2014 kl. 19:23

Heii bloggen

Vi spiste også Pizza!

Har du noen gang vert på jente kveld?
Hva har du gjort i Helgen?
Klem Therese<3

Gleder meg♥

 • 22.03.2014 kl. 14:30

Hei Bloggen♥ Sennere i dag skal Milena (http://milenamj.blogg.no/)sove hos meg ! men tror at det ikke blir så mye soving! Men jeg gleder meg noe sjukt vi ser ikke kvandre ikke så mye siden hun bur i Karmøy og jeg bur i Tysvær. Hun kommer i 3tiå'en og da skal vi ta bilder. (header,Fotoshoot)   Kanv være at jeg får ny Header igjen da. Vill at den skal være bra. Siden vi ka ta den ute  Har dere noe tips til va vi kan gjøre? Så bare skriv det i kommentar felte. Håper dere har en fantastisk helg forsatt  Hu er Søskenbarnet mitt, Elsker hun ! 

Hva skal du i resten av helgen?

Hva skal du gjøre i dag?

Klem Therese 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits