BEAUTY HACKS #2

– Bruk teip til å hjelpe til å lage streken. For eksempel hvis du skal ha en slags smokey eye er det fint å en teip bit på øye og opp til brynet, og så blender du ut streken etter på så den ikke blir en sterk strek.

– Er eyelineren din tom? Ta børsten og putt den i maskara i stede. Wollah, du har eyeliner igjen!

– Har du fått sminke rester i håret ditt? Bruk en sminke serviet når du er ferdig å sminke deg, til å fjerne det! Dette skjer alltid med meg når jeg skal ta fondation på. 

– vil du at beutyblenderen din skal bli ren? bare legg den i et glass med lunket vann med litt zalo noen timer å den vil bli helt ren!

– Ta fingen inn og ut fra munnen, for å fjerne leppestift som er inn forbi munnen. Da slepper du å få leppestift på tennene.

– Bruk en lysere concealer under øynene for å ser mer våken ut! Du kan også bruke en nude kaial på våtkanten. 

– Hvis du for eksempel har en rød leppestift, og hvis du tar en lysere leppestift på midten av leppa så ser leppene automatisk større ut!

– Smink deg i naturlig lys for da er den ikke anderledes når du begynner å bevege deg ut.

– Hvis du søler mascara, vent til mascaraen har tørket 100% for at du ikke skal ende opp helt svart i fjeset.

– Fremhev blå øyner, da funker veldig godt bruntoner eller oransjetoner.

Palette fra Makeup revolution (mermaids forever)

blogges

SALG HOS ROMWE !!

reklame

ALT DERE SER PÅ BILDET ER PÅ SALG !! Skikkelig sommersalg hos Romwe nå, som dere burde sjekke ut!

HER lang grå kjole – HER svart tskjorte – HER hvit badedrakt – HER helt hvit jumpsuit – HER dongeri shorts – HER hvit/blomstrete jumpsuit – HER fot lenke – HER svart lang tskjorte – HER grå jumpsuit – HER gul/oransje/hvit tskjorte – HER hvit bluse – HER tskjorte – HER tskjorte – HER tskjorte+shorts.

Har du noen favoritter hos Romwe?

blogges

WEHEARTIT / SVERIGE SOON

Snart (fredag) tar jeg turen over til Sverige sammen med Milena, og familien hennes. Jeg gleder meg utrolig mye til å være der i hele to uker, det blir alt fra shopping, fornøyelse parker, bading, grilling osv. Det er faktisk min aller første tur sammen med Milena, og den skal bli knallbra. Jeg har allerede kofferten pakket, og er nesten klar for avreise. Eneste som mangler er at jeg skal gjøre noen videoer/blogginnlegg klar til posting, slik jeg får oppdatert dere litt innimellom. 

Det er ikke sikkert det kommer innlegg hver eneste dag, men da vet dere hvorfor. Jeg kan vel si at 4G min kommer til å ryke fort, men sånn er det å være blogger og reise et sted der det nesten ikke er internett. Men vi klarer oss vel? Skal nå gjøre det beste ut av det. Det kommer sikkert mange fine bilder fra turen, og under veis. I følge Milena er det stede vi skal bo på en utrolig fin plass å ta bilder på. Ser frem til det! Skal nok få laget noen videoer sammen med Milena også.

Dere må hvert fall ha en utrolig fin sommer videre!

blogges

FAVORITTER HOS JUNKYARD

samarbeid

heisann dere! Jeg var så utrolig heldig å mottok noen produkter fra selveste Junkyard, som dere sikkert har hørt om før. Jeg er veldig glad i denne nettsiden, og de har veldig mye fint og kult. Jeg, og andre i familien min har bestilit flere ganger herfra og vi har alltid vært fornøyd. Det jeg fikk fra ble jeg veldig fornøyd med, og jeg plukket ut de fleste produktene fra et merke som heter Fila.  

Jeg har en følelse på at dette blir det store neste merke, sånn som Adidas osv. Dere må gjerne sjekke ut de produktene jeg mottok fra Junkyard.com tror de fleste av dere hadde likt de, og jeg kan si at jeg elsker det jeg mottok. Gleder meg til å reise til Sverige på fredag, og da er alt dette med i kofferten og klar til bruk 

HER finner dere dissen super fine flippersene til en perfekt sommer dag! Dette er sånne sko som er super fine å ta med seg til syden, eller om du bare skal en liten tur på stranda sammen med venner. Da er det utrolig digg å ha slike sko tilgjengelig.

HER finner du disse solbrillene. Det var på tide at jeg skaffet meg noen solbriller, for noen fine og skikkelige solbriller har jeg ikke hatt før. Når jeg så disse solbrillene måtte jeg bare ha de, for se på de da! Se hvor fine de er!! De passer også til alt siden de er hvite i rammen, og brun/rød i glasset. Jeg har også kjøpt meg en slik brille tråd på Bikbok så de bare så enda kulere ut!

HER finner du denne kjempe fine chrop topppen! Denne toppen er utrolig fin til helt svarte strame jeans! Den er også utrolig fin til et par med shorts, og den sitter nydelig på. Den er helt stram, og er som et skudd! 

HER finner du denne kule toppen! Denne har jeg sitt flere bloggere/youtubere har, og jeg måtte nesten bare ha den selv for se på den da! Den er så utrolig fin, og kul på samme tid. Jeg ser for meg denne sammen med et par med boyfriends jeaans, æææ! 

Hva syns du om det jeg mottok? Har du noen favoritter hos Junkyard?

blogges

VLOG (roadtrip, Vglista2016 ++)

Lenge siden sist video? Dere vet nå hvorfor jeg har vært borte fra både blogg og Youtube. Men nå er jeg tilbake på fult igjen! Jeg satt meg godt ned for å få denne videoen ut til dere i dag, siden mange ønsket å se den. Jeg håper dere liker videoen, og gjerne abonner på kanalen min HER. Det setter jeg veldig stor pris på! Kos dere med videoen. 

blogges

BLOGGPAUSE, STOPPE Å BLOGGE?

Hei igjen dere!

Jeg har ikke blogget eller oppdatert dere på en goood stund, og jeg har fått en del meldinger om jeg faktisk har sluttet å blogge eller har en pause. Jeg har helt ærlig bare tenk på helt andre ting i det siste. Det er fordi denne helgen fikk jeg besøk av Rikke, Andrine og Frida. Alle tre kom lang reist, og i tillegg skulle vi til Oslo og Kristiansand på en helg! Ja, du hørte rett på en helg. Vi reiste sent på kveldene. 

På torsdags kveld reiste vi til Oslo, og kom dit morgenen på fredagen. Vi stelte oss og kom oss av gårde til rådhusplassen for å møte makeup Malin og Vegard Harm. På meetupet satt de rett foran oss, så vi fikk snakket en god stund med de. Vi fikk også tatt bilde sammen med makeup Malin, men vi fikk ikke tid til å ta bilde sammen med Vegard. Vi møtte også flere kjendiser men vi tok ikke bilde med alle. 

Konserten var helt utrolig! Jeg var der jo først og fremst for The Main Level, og de var kjempe flinke selvom Laurent var syk og nesten ikke hadde stemme. De prøvde hvert fall! Det er egentlig utrolig hvor langt de gutta har kommet! Marcus og Martinus, Isac Elliot og mange flere opptrådde også på Vg lista! Det var en utrolig fin opplevelse, som jeg ikke kommer til å glemme.

På fredags kveld etter Vg lista så kjørte vi videre til Kristiansand siden vi skulle på pink party, og det var en utrolig bra konsert. Vi hadde første rad så vi så utrolig godt, og fikk mange fine bilder av artistene. Alle artistene var utrolig flinke, og leverte! Hovedgrunnen til at jeg dro til pink party var for å se favoritt gutta mine, The Main Level. De var utrolig flinke (som vanlig) og sang mange kjekke sanger. De er så utrolig talentfulle gutter som kommer til å nå langt!

Marcus og martinus, suite 16 var og mange andre var også der. Jeg syns også de var utrolig flinke! Vi møtte noen av de som var på scenen etter konserten, men fikk ikke bilde dessverre. Men overlever nok uten:)

Jeg har laget vlog fra begge disse dagene, eller så og si hele helgen. Jeg kommer til å prøve å få redigert de kjapt slik at de kommer ut raskest mulig. I dag reiste Andrine, og Frida hjem og jeg savner dem allerede! De er noen fantastiske og herlige personer, og setter uendelig stor pris på de to. Savner også Rikke! De er tre herlige mennesker, som betyr utrolig mye for meg!

Jeg har altså ikke sluttet å blogge, heller ikke noe pause det er bare veldig mye å tenke på fremover. På fredag reiser jeg til Sverige sammen med Milena, og det er ikke sikkert jeg har internett der men skal prøve mitt beste for å være så aktiv som mulig! Kommer masse spennende derfra! Gled dere, og god sommer alle sammen! loveyouall.

bloggges.

 

LANG OSLO VLOG

 
Det ble vist en laaang vlog i dag, og håper dere orker å bruke 30 minutter på å se denne videoen. På snapchat virket hvert fall dette innenfor. Ble en utrolig koselig vlogg, siden mange av dere er med i den! Håper videoen faller i smak, og gjerne ta dere tid til å abonnere på youtube kanalen min HER
 
blogges

OSLO LEVERTE

For en fantastisk tur dette var, og var så kjekt å møte dere som sagt! Hotellet vi lå på het Saga hotell, og det var utrolig fint! Det var ikke akkurat et hotell, mer leiligheter. Jeg og Ida bare “her skal vi kun være en natt, rip”. Det var et av de fineste hotellene jeg har sovet på. Vi var også på Holmenkollen, og på dolly dimples! Så utrolig godt det var med mat den dagen siden vi nesten ikke hadde spist.

Når vi kom på hotellet på kvelden så slappet jeg og Ida av på rommet, prøve å se alle pitch perfect filmene, men vi sovnet. De filmene er seriøst utrolig bra! Anbefaler de sterkt. Jeg skal prøve på å få ut Oslo vloggen til i morgen, siden da er det tirsdag.

blogges