2014 ER SNART OVER

Heii alle mine fantastiske lesere. Jeg har tenkt til og dele 2014 sammen med dere, snart er 2014 eventyret over. Og jeg håper for all del at 2015 blir like bra som dette året har vert, 2014 har vert et fantastisk år! Året mitt startet uten en hund, og jeg husker fortsatt hvor mye jeg savnet tapet av Mira (den første hunden min)  i 2013. Jeg begynte å gråte når jeg tenkte over når vi hadde hun, og hvor mye jeg savnet hun egentlig! Vi kikket etter en ny hund, og vi var på jakt etter enten pomeranian eller klein splitz. De to rasene var veldig like så vi hadde ikke bestemt oss, men når vi så Mico. Så var vi faktisk i kø, siden det hadde vert en vil ulykke. Og søsteren min satt på facebook, og der så hun en liten gutte pomeranian til salgs! Mange ville ha han, men vi fikk komme på besøk og se på han. Og alle ble helt forelsket i den lille hjerte knuse ren, og vi var bestemte på at vi skulle ha han!

Vi fikk han i slutten av februar tror jeg, viss jeg husker rett. Ingen snø, siden vi hadde bare 2 dager i vinter. Mico fikk meg til og smile morgen og kveld, og var den herlige gutte hunden du bare kunne drømme om. I mars begynne jeg og ta bloggen mer og mer seriøst. Og tok bloggen som en stor del av livet mitt, og husker jeg ble litt flau når noen snakket om at jeg var blogger. Men det er jeg ikke en plass nå, jeg nyter det. Jeg begynte og planlegge bursdagen min, selv om det var ikke før i April jeg hadde bursdag. Jeg brukte en del sammen med venner, familie og Mico. Husker den ene dagen, Frida og Silje var hos med og vi lagde mini muffens og vafler. Og gikk faktisk rundt og solgte haha, mange som ville ha. Og vi fikk 100 kr hver ca, og alle var fornøyde. Og Silje overnattet nesten i en uke hos meg!

Endelig kom april, som jeg hadde ventet på husket 1.April var en av mine morsomste dager i April. Vi hadde med oss sånt snop som ligner på kritt, og skulle tulle litt med læreren, vi hadde og med oss eple juice. Eple juice skulle liksom være tiss, de gikk ikke på den da. Men de snope krittene gikk de full på! De begynte og le seg i hel, og den ene læreren vår kastet det i bakken. Og alle hadde det helt supert, og alle hadde latter krampe. 11.April kom nok en gang, og jeg hadde bursdag! Jeg gikk smilende på skolen, og alle gratulerte meg med dagen. Og vi skulle ha påske lunsj med 5.klasse, og alle sammen skule synge bursdags sangen til meg. Var utrolig flaut haha, kunne ikke blitt mer flau. Til bursdagen min fikk jeg sengen jeg har nå, sminke og klær. Hadde en super dag, i April begynte vi og pusse opp huset vårt. Og vi er ikke ferdige enda, vi bygde ut soverommet til mamma og pappa. Og byttet sove rommet deres til kjøkkennett til soverommet deres. Og jeg måtte vente til og ha bursdag selskapet mitt, til kjøkkenet var ferdig.

Endelig kom mai, og den måneden 17.mai er i. Er ikke akkurat den personen som elsker og gå i tog og synge haha. Vi er ikke den beste klassen til og synge, men vi var veldig flinke syns jeg! Vi gikk hele skolen i tog, og sang ned til der vi feirer 17.mai og hadde det supert sammen med mange venner og familie. Vi gikk til byen for og se russe toget, og folke toget. Vi ser alltid de togene, jeg syns selv at russe toget er kjekkest. Resten av dagen var vi hjemme og fikk besøk av farmor og farfar. Husker konfirmasjonen til storesøstera, som var utrolig kjekk. På den tiden hadde jeg fluffy som var katten min der og da, men en dag forsvant han. Han var en vill katt, som jeg satt utrolig stor pris på. Savner han enda, og tenker mye på han!

Endelig kom sommeren som jeg hadde ventet på i lang lang tid, elsker sommeren. Det er en av mine beste tider, vi hadde allerede planlagt at vi skulle til USA. Og alle sammen gledet seg utrolig utrolig mye, og ingen klarte nesten ikke å vente. Jeg brukte masse tid sammen med Ida, vi kjøpte fake penny board. Og det enste vi gjorde, var og var ute og skatet. Og overnattet mye hos hverandre, husker spesielt den ene natten. Da vi gikk ut på fjellet 10 om kvelden, og så på stjernene og hadde natt piknik. Vi koste oss utrolig mye akkurat som to søstre. Kunne ikke vert mer glad i en person en Ida, hun betyr så utrolig mye for meg. Kunne ikke overlevd uten henne, søsteren jeg aldri fikk. Vi lagde oss en blogg som heter ihtts.blogg.no men den planen gikk ikke så bra, vi har sluttet og blogge på den. Siden Ida er ikke så interessert i å blogge, sånn som meg.

Endelig kom Juli, den måneden vi skulle reise til Usa, og alle var nesten helt klare til og reise. Vi skulle reise sammen med morfar og samboeren hans, og alle søskene mine og foreldrene mine. Der kom den dagen vi skulle reise til den store nydelige plassen, vi kjørte til Stavanger for og ta fly til Nederland. Den fly turen var helt grei, jeg er ikke redd for og ta fly eller noe, men det er bare dønn kjedelig. Så tok vi fly fra Nederland til The troy, og den fly turen tok hele 16 timer. Herregud, for en fly tur sier bare jeg haha. Jeg sov nesten ikke, jeg syns det er litt vanskelig og sove på fly. Men jeg hørte på musikk og prøvde å sove, så kunne vi se på film på flyet. Så jeg fikk sitt et par filmer. Vi tok fly fra The Troy til Orlando, og der kunne vi ta taxi fra fly plassen til hotellet, og vi gikk bare og sov. Neste dag, var det shopping, og sånt før vi skulle på cruise. Siden vi skulle være i USA i 3 uker, og da skulle vi på cruise den ene uka. Jeg kjøpte så utrolig mye i USA. Vi tok cruise fra Miami og til alle Bahamas øyene, utrolig mange fine øyer, men jeg likt best Sant maarten, der snorklet vi og mye mer. Øyene vi var på heter Sant Thomas, Coco cay og sant maarten. Cruise var en opplevelse som jeg aldri kommer til og glemme, når vi kom på land igjen etter en uke på cruise. Så brukte vi den uken til parkene og shopping. Vi var i alle parkene i  Universal og Disney magic kingdom. Vi var i en alligator park og, der vi kjørte i somp og fikk holde baby alligatorer og mye mer. Var masse forskjellige dyr der!Jeg syns alle parkene var utrolig kjekke, jeg kommer ikke til og skrive hele turen. Så det er mye mer vi gjorde, men er litt vanskelig og få med absolutt alt.

I August var jeg masse sammne med venner og familie, jeg husker spesielt den ene dagen. Der Ida og Frida skulle overnatte hos meg, og vi skulle sove på terrassen vår, når det regnet litt haha. Det var fint vær når vi skulle legge oss, vi skulle prøve og døgne men det fikk vi ikke til. Så det ente egentlig med at alle sovnet på en luft madrass på terrassen vår, og den var punktert når vi våknet, og våt. Alle begynte bare og le egentlig, vi hadde sovet ute hele natten faktisk! Og søsteren min sa at vi liksom ikke skulle klare det. Etter vi hadde pakket alt sammen, så gikk vi inn og så en film som var litt urealistisk. Vi spiste resten av snopet og, siden vi hadde veldig mye snop siden alle hadde tatt med seg. 

Og der kom den kalde høsten, jeg har aldri likt høsten så godt. Siden jeg er ikke så glad i og gå med store og varm klær, og fryse osv.. Allerede i september begynte Jeg, Madelen og Frida og planelegge bursdagen vår. Siden vi skulle feiere den i lag i Oktober siden jeg hadde ikke feiret den, siden jeg måtte vente siden vi bygde på huset vårt. Vi planlagde hva vi skulle spise og ha til pynt og mye mer. Det var jo allerede en stund til vi skulle ha bursdagen vår, men vi gledet oss utrolig mye. Vi sleit lit med hvilket tema vi skulle ha, siden vi ble ikke enige. Jeg og Håvard ble faktisk sammen i September 27.Semptember, den dagen jeg mistet Mira faktisk. Er litt merkelig og tenke på at jeg ble sammen med han på den triste dagen.. Men jeg kunne fått en bedre gutt en han, han er bare helt fantastisk. Jeg husker at jeg var og Frida, og det enste jeg gjorde var og snakke med han. Og der skjedde det, jeg gidde Frida en stor klem og resten av kvelden smilte jeg.. Og vi koste oss resten av kvelden, og jeg snakket med han. Neste dag, kom faktisk Håvard til meg, siden vi ville møtets der vi var alene. Det var så utrolig flaut, de første sekundene, men etter hvert fant vi tonen.

Oktober var en fantastisk måned for meg, siden jeg kom på Topp listen på blogg.no for første gang i livet mitt. Og jeg hadde en helt fantastisk bursdag som jeg aldri kan glemme. Dagen før høstferien var den dagen vi skulle feire bursdagen vår sammen, vi hadde hollywood party. Og det var utrolig kjekt, vi høre på mye musikk. Danset, hadde nøtt eller sannet og vi hadde kort leken. Og vi hadde noen leker, som cat walk og kåring av den beste kjendisen. Jeg skulle være Ashley tisdale, mange som syns jeg lignet. Vi fikk utrolig mange penger i gave, og det er  de jeg har brukt på kamera pluss de jeg fikk til jul. Den dagen jeg kom på topp listen var helt ubeskrivelig, jeg var så overglad jeg sa det til nesten alle. Og jeg kunne nesten ikke slutte og smile.

November kom som var den nest siste måneden, og var en utrolig kjekk måned. I den måneden var jeg mye sammen med Milena, vi tok utrolig mange bilder. Og tilbringe utrolig mye tid sammen, var mye på shopping og var på kjøpe senter. Dere har jo fått lest mye om meg og hun på bloggen min. Siden jeg blogger mye om oss, når hun er her. Hun har til og med vert gjesteblogger her på bloggen min. Vi har lagd mange videoer i løpet av den måneden. Skjedde egentlig ikke noe utrolig spesielt i denne måneden, så kom ikke så utrolig mye fra denne måneden.

Desember er totalt en av de beste månene som jeg elsker, jul kommer og du kan åpne kalenderen din hver dag frem til jul. Jeg gleder meg alltid til Desember, nyttårsaften kommer og jul i en måned! Julaften var en kjempe kjekk kveld, og jeg hadde mange fine dager frem til jul og koste meg hver dag. Jeg hadde ikke så mye julestemning i desember det er litt merkelig.. Siden det har jeg alltid, men det hadde jeg ikke i år. Julaftenen min, har dere allerede lest om. Vi fikk besøk av mormor og morfar, og hadde en koselig kveld med jule mat og mange gaver. Er utorlig takknemlig for alt jeg fikk av alle de jeg fikk av, jeg ble glade for alle jeg fikk. Kunne ikke hatt en bedre jul sammen med familie, nå gleder jeg meg bare til nyttårsaften, da kommer familien til Erik bort til oss og Ida sin. Siden foreldrene våre er gode venner, og det er vi ungene og. I løpet av  Oktober, November og Desember har jeg vert på Topp liste 6 ganger, og jeg er stolt av meg selv, og utrolig glad for at så mange liker og lese bloggen min. Og er utrolig glade i lese rene mine!

Har hatt et vidunderlig år, kunne ikke hatt et bedre år sammen med familie, venner. Håper virkelig at 2015 blir like bra som 2014. Siden jeg kunne egentlig ikke hatt et bedre år en dette! Tusen takk for dere som har vert en del av det ♥ Tusen takk !

Klem Therese

MOTE FOR JENTER

//Samarbeid med instagram kontoen @Moteforjenter

Heii dere. Nå er det endelig tid for mote for jenter nok en gang. Utrolig mange som liker at jeg holder på med dette, og er utrolig kjekt for meg og hun som eier brukeren nok. At dere gir så mye fine kommentarer tikbake om dette. Så kommer til og holde på en god stund med dette, siden er så mange som spør meg om jeg kan ha dette oftere. Men jeg får ikke gjort det så mye siden, hun som eier brukeren legger ikke ut så mange outfits eller mote tips lenger føler jeg. Men hun er utrolig flink det skal hun ha! Forresten kommeter under dette innlegget om jeg skal vise dere noen pene nytt års kjoler, som kanskje faller i smak hos noen av dere !

Her kommer dagens mote for jenter.

Klem Therese

Genser: Monki

Bukse: Vero moda

Sko: Timberland

Sekk: Micheal kors

Skjerf: Target

Genser: Victoria secret

Bukse: H&M

Bag: Nike

Sko: Converse

Genser: H&M

Bukse: Topshop

Sko: Jeffry campell

Skjerf: Comptoir Des Cotonniers

Simba og Mico

Heii dere. I dag har vi invitert familien til pappa, til og spise mat her. Gleder meg til de kommer, i dag kom også Simba. Vi skal passe på han i en uke, siden de som eier han skal til Syden. Mico og Simba har allerede fått et veldig godt forhold sammen, de leker og mye mer. Kjempe kjekt og se på de, utrolig koselige begge 2. Jeg og Karoline gikk tur med de, Simba bare tuslet etter Mico, og når Mico stoppa, stoppa han og. Kjempe kjekt og gå tur med de.

Jeg holder på med og filme spørsmåls runde del 2 og nå, siden jeg har fått nytt kamera. Så jeg vill filme spørsmåls runden med kamera, ble så mye bedre allerede. Jeg har fått lov av Karoline altså søsteren min, av og bruke mac en hennes. Tror dette kommer til og bli en bra video, i forhold til de andre jeg har lagd. Siden de er ikke så bra redigert, og når de kommer på Youtube så blir det dårlig kvalitet når jeg lager de på ipaden. Så tror dette kommer til og bli bra.

Har du passet på en hund en gang?

Klem Therese

Canon camera finally

Heii dere.  I dag har jeg vert hjemme, ikke hatt besøk eller noe. Jeg ble med Mico og Pappa til dyrelegen. Siden i dag tidelig så kunne ikke Mico stå på beina, og da trudde vi hadde han hadde bruket den ene foten, men heldigvis visste ikke røken noe tegn på at noe var brukket.  Det var jo bra, men har har utrolig vondt. Så vi tror han har strukket en muskel eller noe sånt. Etter vi hadde vert hos dyrelegen, så kjørte vi for og handle. Og jeg skulle endelig kjøpe meg Canon kamera, for nå hadde jeg endelig rå. Men pappa kjøpte den veska, til og ha kamera i. 

Uten om det så hadde jeg spart alt sammen selv, fra bursdag og jul aften. Nå kan jeg endelig begynne og ta noen bedre outfit bilder, og i går så bestilte jeg kamera stativ. Siden jeg må jo ha et stativ, gleder meg så mye til det kommer. Jeg kommer med spørsmåls runde del 2 om ikke så veldig lenge tror jeg. Jeg skal prøve og filme det på kamera tror jeg. Se hvordan det går, kamera funket utrolig bra. Når jeg prøvde det ♡ Det hadde 1200D, og er et Canon kamera. Jeg syns Canon er best, liker ikke så godt Nikon og Sony..  Så nå kommer jeg og ta bilde med kamera som er til bloggen.

Klem  Therese

♡ Bytte header eller ikke?

Heii dere. I dag har jeg vert hjemme og slappet av, siden jeg hadde jo nettopp overnatting. Så jeg har ryddet etter Milena har vert her, så fikk vi besøk av tanten min, søskenbarna mine og noen andre. Vi spiste lunsj og dessert, jeg spiste bare is. Siden jeg likte ikke det andre, det gjorde søsteren min og. Uten om det har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt, eller jeg testet en øyenskygge og skulle egentlig blogge om det. Men så hadde jeg ikke så lyst og vise det allikevel. Kan være at det kommer en øyenskygge video en gang, er litt usikker på det.

Jeg har nok en gang fått noen headere til sendt på mail, og jeg likte de utrolig godt. Så nå lurer jeg bare på hvilken jeg burde ha? Så jeg vill gjerne at dere skal hjelpe meg med dette, og stemme på hvilken dere liker best. Så da er det bare til og legge igjen en stemme i kommentarfeltet om hvilken du likte best, og hvilken hadde passet best her på bloggen min. Kan være at jeg bytter design, siden nå er det vinter. Er forsatt litt usikker på designet mitt haha, men jeg finner ut at det etter hvert. Under ser dere headerene, skriv 1-2-3 eller den jeg har nå.

Syns du jeg burde bytte design?

Klem Therese♡Bilder sammen med Milena

Heii dere. I går hadde jeg jo overnatting av Milena, og vi koste oss kjempe mye. Men hun ble hentet tidelig i dag da, siden hun skulle på familie middag eller noe sånt. Men vi koste den tiden vi  hadde sammen da, vi tok utrolig mange bilder. Vi tar nå alltid bilder sammen, når vi overnatter hos hverandre. Tror det bare er en gang vi ikke har tatt bilder. Vi lagde en bean boozled video til videofyen min, så viss dere vill se den så følg meg på videofy (@Theresesorenes) Vi skulle egentlig se en film som heter knowing, men vi så bare i 30 min eller noe sånt. Vi skypet med folk, og hørte på musikk og mye mer. 

I dag ble det jo masse snø her jeg bur, og da vill jeg og Milena ta noen snø bilder. Men det fikk vi ikke tid til, så det må vi gjøre neste gang hun kommer. Gleder meg til neste gang vi møtes, vi har allerede planlagt og gå på shopping i januar. Siden da pleier det og være januar salg, jeg føler jeg og Milena har begynt og tilbringe mye mer tid sammen, og det er jeg glad for. Siden jeg er utrolig glad i hun, og før så var vi nesten aldri sammen, men nå er vi veldig ofte i lag.

Håper du liker bildene.

Klem Therese
♡ Jul aften

Heii dere. I dag har jeg hatt en super kveld sammen med familien og venner. Koset meg utrolig mye! Vi spiste ribbe og pinne kjøtt som vanlig, så har vi jo åpnet jule gaver selvfølgelig. Jeg fikk utrolig mye fint, fikk iphone 6. Mye cheerleadning ting, ble så utrolig fornøyd med alt jeg fikk. Var ikke en ting jeg ikke likte! Men det er tanken som teller da 🙂 Ble mest fornøyd med cheerleadning skoene og iphonen. Jeg kommer til og lage en video om alt jeg fikk i gaver i dag. Håper dere har kost dere i dag, og har fått nye fint. Etter vi hadde åpnet alle gavne satt vi å snakket og koste oss, jeg fikk besøk av Erik. Og de voksne gikk bort til foreldrene til Erik.

Nå har Erik gått hjem og jeg sitter og skyper sammen med Milena og ser på bilder fra kvelden og ser på Believe. Elsker believe videoen som dere kanskje har skjønt. Den filmen er så utrolig bra, og viser hvem justin virkelig er. Dette har vert en helt utrolig kveld, som jeg har koset meg masse.

Har dere hatt en bra kveld?

Klem Therese♡

♡MOTE FOR JENTER

Heii dere. Nå er det endelig tid for mote for jenter igjen, er en stund siden sist nå. Siden jeg har hatt det litt travelt, nå er det lille jul aften. Så jeg prøvde og finne noen jule antrekk, sånn vi får litt jubelstemning. Mange som spør om jeg kan gjøre dette fortere, men er litt vanskelig for jeg har allerede tatt nesten alle antrekkene @moteforjenter hr lagt ut. Men jeg skal snakke med hun, og spør om hun kan sende meg noen flere. Håper dere liker antrekkene, og gjerne kommenter om du vill at jeg skal fortsette med dette.

Håper dere får en fantastisk jul i morgen, og koser dere utrolig mye. Jeg gleder meg vertfall utrolig mye, og jeg kommer selvfølgelig med et innlegg til dere i morgen. Men skal ikke komme med så mange, siden vill tilbringe tid med familien min. Ha en super jul alle sammen

Gleder du deg til i morgen?

Klem Therese

Sko: Uggs

Bukse: Dr.demin

Lommebok: Micheal kors

Klokke: Daniel wellington

Vinrød genser: AMAZON.com

Hvit genser: monsoon

Solbriller: Net-a-porter

Palette: Urban Decay

Skjerf: AE.com

Genser: Chicnova.com

Bukse: Newlook.com

Sko: UGG

Øreklokker: Johnlewis.com

Leppestift: MAC

Sko: Timberland

Bukse: Paige Verdugo

Genser: Chicnova.com

Klokke: Michael kors


ALT ER FRA H&M

Veske: 1150kr

Bukse: 345ke

Genser: 345kr